Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!"

Transcriptie

1 16 oktober 2015 nummer 4 di 20 okt 2 e inloop 26 t/m 31 okt herfstvakantie di 3 nov Atelier AGENDA JARIGEN 17 okt. Ena Bilic 8 17 okt. Lola Vos 23 okt. Juf Iris 1 nov. Guilherme Arroteia Vieira 1 nov. Meryem Kurtoglu 3 nov. D-Shaunty Maduro 6 nov. Vanessa Cymerman 6 nov. Tess Odinot Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! DIRECTIE EU Schoolfruit Gedurende schooljaar doet onze school mee met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig! Onze kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week gedurende eenentwintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze om gezamenlijk in de klas op te eten. De school start hiermee in de week na de herfstvakantie (2-6 november 2015) en het project loopt tot aan de meivakantie (22 april 2016).

2 Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een mooie waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve, en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen. Wij hopen dat u dat óók vindt SCHAKELKLAS In de schakelklas heeft Imran zijn lievelingsboeken meegenomen. We hebben het verhaal gelezen van de drie zwerfkatjes, dat was erg grappig! Gelukkig houden de schakelklaskinderen wel van boeken, we lezen altijd na het eten een boekje en mogen daarbij onze 'leesbrillen' opzetten, dit motiveert enorm! Ook Jip (de handpop) wordt regelmatig 'voorgelezen' door de kinderen. GROEP 1 EN 2 Vrije dagen juf Lian en juf Nel Via de Jozefweetjes brengen wij u tweewekelijks op de hoogte van de maandagen die wij vrij zijn: maandag 19 oktober en 2 november is juf Nel vrij. Juf Iris geeft structureel les, in de klas van juf Nel, op maandag en dinsdag. Als juf Lian vrij is geeft juf Angelique les. Gezamenlijke activiteit tbv de Kinderboekenweek met de PSZ het Windorgel en de Windwijzer Juvent: Dinsdag 14 oktober konden de kleuters van groep 1/2 genieten van het verhaal over mol. Samen met de peuters konden de kinderen in de ochtend naar het verhaal luisteren. De juf van de peuters las het verhaal voor en op het grote scherm konden de kinderen de plaatjes uit het boek zien. Het was erg gezellig en het werd leuk verteld. Het was jammer dat door technische mankementen het beeld van de computer verdween maar gelukkig wisten de juffen snel een oplossing en konden we het verhaal tot het einde horen. Een leuke gezamenlijke activiteit en zeker voor herhaling vatbaar!!! Jassen. Wij willen u vragen om in de jas van uw kid zijn of haar naam te schrijven. Het komt regelmatig voor dat kinderen elkaars jas aantrekken en op deze manier willen wij dit voorkomen.

3 Atelier. Dinsdag, 3 november, hebben wij weer atelier. Deze keer mogen de kinderen iets mee naar school brengen wat geluid maakt. Denkt u aan pannendeksels, stokjes, (houten) lepels enz. Verjaardag juf Iris. In de klas van juf Nel is momenteel juf Iris bezig met haar LIOstage. Dit doet zij op maandag en dinsdag. Vrijdag 23 oktober is juf Iris jarig en dit wil zij graag met de kinderen van deze groep vieren. Deze dag hoeven deze kinderen geen eten en drinken mee naar school te brengen. GROEP 4 Dit boek is van Rojaynairo: Ik vind school echt leuk. En ik vind voetbal leuk. Papa zat op V.C.V Ik zit er ook op. Ik zit in F3. Dit boek is van Anouar: Ik zit op voetbal. Mijn ooms ook. Hun zijn heel goed in voetballen.ik ook maar hun spelen bij de KNVB. Mijn broer ook. Hij speelt ook bij KNVB. Dit boek is van Feline: Ik lees over pony's en Fluttershy. Ik hou van pony's. Ik heb een boek over. Pony's en nog een. Het verhaal is nu uit. GROEP 6 Tijdens de boekenweek hebben een paar leerlingen uit groep 6 een proefje voorbereid. Via internet en 24 kitchen en proefjes.nl gezocht en zelfstandig uitgevoerd. Iedereen vond dit hartstikke leuk om te zien en er zijn er nog die dit wellicht willen gaan doen. Misschien wel iets voor in de groep om dit regelmatig te laten gebeuren. De proefjes werden gedaan door: sophie, met de kukumaproef. Je moet die maar eens opzoeken. Dan weer rood, dan weer geel..vreemd Leroy met de proef die de Lavalamp heette, Youssra liet zien hoe ecoline zich met olie ging vermengen en Ajay liet ons zien waarom een stuiterbal op water blijft drijven...raar MAAR WAAR.

4 GROEP 7 De Kinderboekenweek Bij de opening van de kinderboekenweek gingen onze leraren verkleed zoals: bioloog, vulkanoloog, archeoloog, laborant, fotograaf, journalist, bouwdeskundige en detective. Het thema van de kinderboekenweek was RAAR MAAR WAAR. En we leerden over vroegere uitvindingen. En we hebben muurkranten gemaakt met groep 8, waarbij iedereen een leuk onderwerp kreeg. We hebben al 3 proefjes in de klas gedaan, Proefje 1: een ei in schoonmaakazijn. Proefje 2: een muntje pakken in siroop zonder je handen nat te laten worden. Proefje 3: een zakje halfgevuld met water en er dan een potlood doorsteken. Donderdag hebben we de afsluiting van de kinderboekenweek. Daar kan iedereen onze proefjes en bouwwerken bekijken. GEMAAKT DOOR : Yasmine EN D-SHAUNTY uit groep 7 LOOP MEE VOOR RILEY-JAY!!! Loop mee op zondag 22 november2015! We hopen dat er zoveel mensen mogelijk meelopen. De opbrengsten van deze loop gaan naar volledig stichting GoRJ. De donatie is 2,50 natuurlijk mag je meer doneren. Het geld wordt verzamelt voor dat de loop begint. Het geld graag in een envelop doen met naam en adres vermeld. We verzamelen om 12 uur in de middag bij de parkeerplaats van het Nollenbos in Vlissingen ( Onder bij de boulevard ) We lopen 5 km. En eindigen bij het startpunt. RJ is een jongen van 2 jaar bij wie er onlangs een zeldzame, zeer agressieve vorm van kinderkanker is geconstateerd, een neuroblastoom. Om zijn overlevingskansen te vergroten zal RJ immunotherapie nodig hebben in de VS. Hier is geld voor nodig! Veel geld. Steun jij RJ en doe je vandaag je donatie? Dat kan via bankrekeningnummer : NL10INGB Voor andere opties en info. kan je ook de website bekijken. Vergeet onze facebook pagina niet te liken!

5 GROEP 8 Kinderboekenweek Sinds maandag de 12de is de Kinderboekenweek begonnen. Het thema was: raar maar waar. We hebben daarom elke dag van de Kinderboekenweek een experiment gedaan. Maandag : we gingen naar de tribune en toen kregen we een voorstelling van verschillende beroepen. Bijvoorbeeld juf Linda was fotograaf, meester Steve was bioloog. Experiment: we gingen een ei in schoonmaakazijn stoppen. Na ongeveer 12 dagen zal het ei doorzichtig zijn. Dinsdag: we hadden witte rozen in ecoline gedaan en ze waren verkleurd. Ook hadden we een trucje geleerd om geld uit het water te halen zonder dat je natte handen krijgt. Woensdag: we hadden een paperclip in water gedaan en dan zinkt het. Maar het is ons toch gelukt om hem in het water te doen. Door hem eerst op een wc-papiertje te doen en als het papier zinkt, blijft de paperclip drijven! Donderdag: we gingen een mandarijn in een kan water doen. Normaal drijft het, maar als je de mandarijn schilt, gaat hij zinken. We hebben het erg leuk gehad en erg veel geleerd De Jozefweetjes nr. 5 kunt u verwachten op vrijdag 6 november Natuurlijk kunt u ook via de website en via de school-app op de hoogte blijven van alle weetjes.

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 6 november 2015 nummer 5 9 t/m 20 nov voortgangsgesprekken AGENDA JARIGEN 9 nov Jersey Scheffer groep 7 13 nov Mirelle Wouters groep 1/2A 16 nov Anouar Bouzambou groep 4 18 nov Izabela Baran groep 1/2A

Nadere informatie

21 oktober 2016 nummer 4. AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit

21 oktober 2016 nummer 4. AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit 21 oktober 2016 nummer 4 zat 21 okt. Ma 7 nov AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit Vanaf maandag 31 oktober starten de voortgangsgesprekken.

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Isa van Lieshout uit groep 4/5 heeft haar zwemdiploma C gehaald. Van harte gefeliciteerd Isa! Knappe prestatie!

Isa van Lieshout uit groep 4/5 heeft haar zwemdiploma C gehaald. Van harte gefeliciteerd Isa! Knappe prestatie! BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 3-11 Oudergesprekken groep 3 t/m 8 Vr 4-11 Ma 7-11 Di 8-11 Wo 9-11 Do 10-11 Vr 11-11 Ma 14-11 MR-vergadering Di 15-11 OR-vergadering Wo 16-11 Do 17-11 HIEPERDEPIEP In de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 20 november 2015 nummer 6 AGENDA Vr 4 dec Wo 16 dec Sinterklaasfeest kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) JARIGEN 21 nov Edmilson Francisco groep 3 21 nov Arda Özcan groep 5 25 nov Louise

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

151016 Nieuwsbrief 16 oktober 2015. Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

151016 Nieuwsbrief 16 oktober 2015. Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 151016 Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Nationaal schoolontbijt In tegenstelling tot eerdere berichten zijn wij dit jaar helaas (voor het eerst) uitgeloot voor het Schoolontbijt.

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 8. Weekbrief 16-10-2015

Paulus-Weekbrief 8. Weekbrief 16-10-2015 Paulus-Weekbrief 8 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 42 Weekbrief 16-10-2015

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Weeknieuws 9 cursus 2015 2016 16 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 9 cursus 2015 2016 16 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 9 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad november 2015

Maandbrief Klimop-Stad november 2015 Maandbrief Klimop-Stad november 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Donderdag 5 november: Vrijdag 6 november:

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9 belangrijke data..... 4 november 2016 nr. 9 Maa 14 november GGD 10-jaar onderzoek Din 15 november GGD 10-jaar onderzoek Woe 16 november Ko ouderbijeenkomst thema Speel je mee en IPC-thema Winkelen Woe

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 9-3 Vr 10-3 Ma 12-3 Deze week: oudergesprekken Di 13-3 MR vergadering Wo 14-3 Gastlessen week van het geld in groep 6-7 en groep 8. Do 15-3 Vr 16-3 Schoolviering groep 2-3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

Nummer 22 5 februari 2016

Nummer 22 5 februari 2016 Nummer 22 5 februari 2016 Agenda 8 februari Juf Effi komt in groep 5 9 februari Juf Effi komt in groep 3 9 februari Groepen 5 en 6 Workshop Verkuno op reis 11 februari Groepen 7 en 8 Workshop Ensceneren

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Klassennieuws. Erichem, 16 oktober Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 16 oktober Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 16 oktober 2015 Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, Hierbij het eerste Klassennieuws van het schooljaar 2015-2016. We zijn dit schooljaar gestart met 2 nieuwe kinderen : Féline

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt.

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt. Nieuwsbrief 26 september 2019 nr. 2 Agenda Week 40 30 sept t/m 4 okt Wo 2 Bezoek bieb gr. 1-5 Vr 4 Week 41 Dierendag 7 t/m 11 okt Ma 7 ROVA groentour gr. 6-8 Do 10 Open lesochtend 9-11 uur Week 42 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

In de periode tot en met 19 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 19 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 5-4 Workshops hiphop/streetdance Vr 6-4 Ma 9-4 Deze week: pré-adviezen groep 7 Di 10-4 Wo 11-4 Do 12-4 Girlsday groep 7 Vr 13-4 Staking; de school is deze dag niet open.

Nadere informatie

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 9 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 6 Van de directie Weer een Lijstereens boordevol wetenswaardigheden en leuke activiteiten.

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen.

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 06-09-2013 Nr. 02 Inhoud week 36 1. Buut berichten 2. Schoolfruit 3. Fiets gezocht met kinderzitje

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Oktober 1 Nieuwsbrief 1 MR bijeenkomst 1 t/m 4 Oud papier actie 1 t/m 5 Kennismakingsgesprekken 3 t/m 14 Kinderboekenweek 2018 4 Dierendag 19 Herfstdag 22 t/m 26 Herfstvakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 5 Datum 2 november 2018 Volgende nieuwsbrief 16 november 2018 Belangrijke dagen 5 t/m 8 november oudergesprekken 6 november nationaal schoolontbijt 12 november

Nadere informatie

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Beste kinderen, ouders en verzorgers, 29 september 2016, Wetenswaardigheid 2 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Afgelopen dinsdag heeft het team een studiedag gehad over het thema Cultuur en ik. We hebben met elkaar gesproken over het belang

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie