COWBOYS EN INDIANEN KAMP TOT 25 JULI CHIRO JAP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COWBOYS EN INDIANEN KAMP TOT 25 JULI CHIRO JAP"

Transcriptie

1 COWBOYS EN INDIANEN KAMP TOT 25 JULI CHIRO JAP

2

3 Howdy! Uch! Ula ula hier vanuit sherrifs town! Ben ik hier bij al die dappere boenken en troelas van de jap uit borsbeek, belgium? Ik heb een belangrijke vraag voor jullie! Ik ben namelijk met een gigantisch moeilijke opdracht bezig. Sherrifs town zit al honderd jaar in een grote oorlog tussen cowboys en indianen. Ik heb de taak gekregen om van sherrifs town eindelijk het vredevolle dorpje van weleer te maken! Maar daarvoor heb ik dus jullie hulp nodig! Samen met jack gaan we veel dingen zien op dit avontuur. Gaan we het wel halen en komen we zonder kleerscheuren bij die mysterieuze, wijze papegaai? Om dit allemaal te weten komen vraag ik jullie vriendelijk om mij te komen helpen. Zo kunnen we deze zoektocht tot een goed einde brengen! Ik kan al niet wachten!!! Veel kusjes xxxxx ULA ULA De mysterieuze papegaai:

4

5

6 Algemene afspraken VERTREK AANKOMST BAGAGE Wanneer? Op vrijdag 15 juli om 9u30, maar je moet aanwezig zijn om 9u15 Waar? Op t pleintje (schanslaan 39-41) Hoe? Volledig in uniform, ribbels en speelclub mag maar moeten niet! Wat meebrengen? Lunchpakket (eten + drinken) voor s middags Wanneer? Op maandag 25 juli rond 15u Waar? Op t pleintje (schanslaan 39-41) Binnenbrengen? Donderdag 14 juli tussen 19u en 20u Op t pleintje (schanslaan 39-41) Er gaat GEEN bagage mee op de bus. Zorg dus dat donderdag alles gepakt en gezakt is! Afhalen? Op vrijdag 25 juli bij aankomst (rond 15u) Aan elke zak, koffer of rugzak hang je een kaartje met: NAAM, AFDELING, CHIRO JAP, 2150 BORSBEEK Gelieve zo weinig mogelijk losse bagage mee te geven (slaapzakken, laarzen, ) want dit gaat stuk op de vrachtwagen! Probeer ook het aantal valiezen te beperken, 10 dagen is geen eeuwigheid!

7 KAMPPRIJS Voor het eerste kind: 125 Voor het tweede kind: 120 Voor het derde en volgende: 115 Gelieve de kampprijs voor 3 juli 2016 over te schrijven op rekeningnummer BE met vermelding van naam en afdeling. KAMPADRES We gaan nog helemaal zoals in de oude tijd op kamp. Geen gsm, iphone, ipad of computer! Daarom ontvangen we graag brieven, kaartjes, postpakketjes, op het volgende adres: Chiro jap Naam en afdeling p/a mr. B. ROUXHET STRYA Villers-Ste-Gertrude Voor noodgevallen kan je wel terecht bij onze volwassen begeleiding (vb s). dat is wel alleen in zéér dringende gevallen! Wendy Theuns: 0473/ Thomas Peeters: 0494/

8 Wat jullie zeker niet mogen vergeten! SLAAPGERIEF Luchtmatras of matje (controleer op gaatjes en vergeet de stopjes niet!) Pyjama of japon (denk eraan dat het s nachts koud kan worden!) Warme slaapzak en eventueel een deken Een knuffel (optioneel) WASGERIEF Handdoeken en washandjes Kam en/of borstel Tandenborstel, tandpasta, bekertje GEEN shampoo of zeep, er wordt biologisch afbreekbare zeep (Ecover) door de Chiro voorzien! SPELKLEDIJ Voldoende T-shirts en shorten 2 of 3 lange broeken Voldoende sokken (minstens 20 paar anders kom je tekort) Voldoende ondergoed Dikke truien Een goede regenjas Zwemgerief en badmuts (dit is verplicht in Waalse zwembaden) Slechte kleren voor de aspidag (ze geraken achteraf NIET meer proper!) Witte, slechte t-shirt SCHOENEN Goede en waterdichte (stap)schoenen voor op tochtendag of tweedaagse Rubberen laarzen Sportschoenen Oude pantoffels, sandalen of waterschoenen voor in het water

9 ALLERLEI 3 keukenhanddoeken 10 wasspelden 3 kapstokken Zonnecrème en aftersun Zwembandjes voor wie nog niet of nog maar pas kan zwemmen Briefpapier, enveloppen (eventueel vooraf geadresseerd) en schrijfgerief Zakgeld (liefst geen briefjes) voor kaartjes en postzegels (kaartje: 0,20, postzegel: 0,70, maar neem zoveel mogelijk zelf mee!) Drinkbus Identiteitskaart of kids-id (af te geven aan je leiding bij vertrek) Enkele plastic zakken Linnen zak voor je vuile kleren Zaklamp Rugzak voor op tocht (vanaf tippers en keto s: een trekkersrugzak waarmee je op tweedaagse kan!) Brooddoos voor tochtendag of tweedaagse Voor tippers, keto s, asties en aspiranten: 5 cash voor op tweedaagse ZORG DAT OP ALLES JE NAAM STAAT!!! Gelieve geen snoep, ipods, gsm, smartphones of andere waardevolle voorwerpen mee te nemen! Voor snoep (niet te veel natuurlijk ) en muziek zorgen wij wel en andere mensen bereiken, doen we via brieven!!!! op 14 juli tussen 19u en 20u moet onze vrachtwagen ook worden ingeladen. We kunnen alle hulp gebruiken ook op 25, 28 en 29 juli zoeken we nog helpende handen, maar dan om alles uit te laden. Iedereen is welkom! Meer info volgt!

10 Heej dag lieve toffe ribbels! Seg ik heb gehoord van de leiding dat jullie samen met ons 1O dagen op kamp gaan! :) Het kampthema voor dit jaar is cowboys en indianen! (Woow superleuk)! Kijken jullie alvast hieronder voor wat meer informatie? :) JOEPIIEEEE!! Eindelijk is het bijna zover! De zotste 10 dagen van het Chirojaar komen eraan, want op 15 juli vertrekken we met heel de Chiro samen op kamp! Voor sommige ribbels is het hun eerste keer dat ze meegaan, en dat is wel even spannend hoor! Maar je hoeft geen schrik te hebben, samen met jullie leiding maken we er supermegaleuke fantastische 10 dagen van! :) We hopen natuurlijk dat alle ribbels meegaan. - 8u worden de leden gewekt door een enthousiaste leider of leidster. - 8u30 De leden worden allemaal verwacht aan de opening, we zingen dan de ochtend vlaggengroet, (de leiding zal jullie dit nog aanleren), en er is ook elke ochtend een leuk toneeltje!

11 -9u Na een nachtje slapen, hebben we wel honger dus het is tijd om te ontbijten ;) -10u tot 12u30 voormiddag activiteit, wat jullie juist allemaal gaan doen is nog een verassing! - 12u30 Middageten (warm eten) en dan afwassen! En daarna platte rust (even rusten, boekje lezen of briefje schrijven naar de mama en papa...) - 14u namiddag activiteit. -16u Vieruurtje. -18u30 Avondeten, is altijd steeds een verassing! Soms een pannenkoek, of balletjes met kriekjes, daarna afwassen, tandenpoetsen en pyjama aandoen. - 2O u sluiting, gezamenlijk met heel de Chiro nog een activiteit en daarna zingen we de avond vlaggengroet en dan gaan we slapen. - Graag zouden wij vragen om op alle kleren de naam van je kind te voorzien. - Volg zeker de lijst van het kampboekje goed (extra sokjes, voldoende kleren,... Het kan zeker geen kwaad!) - Neem verkleedkleren mee om je te verkleden als een echt boerinneke of een boer. Neem ook cowboy kleren mee, want we gaan een cowboy dag doen! - Je mag ook slingers meenemen, voor de tent te versieren. - Witte T-shirt moet wel volledig wit zijn, want we gaan er iets leuks met doen. :) - Slechte kleren die achteraf niet meer proper geraken. Zo dit was het, en we zien jullie allemaal 15 JULI! :) Tot dan!? Groetjes de Ribbel leiding Amber, Spekkie en Sam.

12 Uch speelclubbertjes Ja jullie horen het goed uch, dit betekent hallo in het Indiaans. Wij willen jullie namelijk voorbereiden op een heus avontuur. Zijn jullie klaar om 10 dagen met ons door het Wilde Westen te raven en te leven als de oude Amerikanen, namelijk de Indianen? Het wordt zeker en vast een ongelooflijke reis. Dus haal jullie beste pijl en bogen maar boven, zet jullie pluimen maar op jullie hoofd en strepen op het gezicht. Hier zeker enkele dingen die je niet mag vergeten mee te nemen naar The Far West: Kleren die vuil mogen worden Een witte T-shirt dat beschildert mag worden Een bol sjorkoord, zodat we de natte/vuile kleren aan onze tipi kunnen hangen Een foto van jezelf (dit is nodig voor een activiteit!!!) Om het te voorkomen dat Laure een pyjama van Maure meeneemt naar huis vragen wij jullie om over een naam in te zetten. Als je eens in de schoenen wil staan van een echte Indiaan, is dit een kamp dat je absoluut niet wil missen. De stamhoofden hopen dan ook dat alle speelclubindianen meegaan naar het Wilde Westen. Wist je datjes: Wist je dat er een 3 de leider meegaat? Wist je dat een paar onder jullie hem al kennen? Wist je dat de jongens en meisjes apart in de tent liggen? Wist je dat er geen aspidag maar astiedag is? Wist je dat het kamp tof is maar als jij meegaat nog toffer? Wist je dat het kamp 10 keer leuker is als de zondagen in het jaar? Wist je dat je al die leuke kampaandenkens niet wil missen? Wist je dat met de foto s hieronder een eigen indianen hoed kan maken?

13 KLAAR!!!

14 Hallo Rakwi s, al jaren heb ik de drukste job ter wereld. Als sheriff in het kleine Sheriffs s Town heb ik elke dag mijn handen vol. Van bankrovers, tot oplichters en indianen, het loopt hier vol criminelen! En de laatste tijd wordt het erger en erger, ik kan het niet meer alleen. Daarom doe ik een oproep aan de sterkste en slimste jongens en meisjes die ik ken. Willen jullie mij helpen en van Sheriff s Town terug een leuk en mooi dorp maken? Een dorp waarin ik eindelijk terug de baas ben! Het zal niet gemakkelijk worden maar met jullie hulp kan het misschien lukken! Om goed voorbereid aan deze moeilijke opdracht te beginnen lees je best even wat je allemaal gaat nodig hebben hier in de far west! Een echte sheriff outfit zodat ik jullie herken, ik wil jullie niet per ongeluk opsluiten! Voldoende (reserve) kleren, we zullen het avontuur en de vuile werkjes niet schuwen! Een zaklamp, ook s nachts zullen we op criminelen jagen! Wandelschoenen voor de lange tochten naar de schuilplaatsen rond mijn dorp! Een bol sjorkoord om iedereen die we vangen vast te knopen. Een badmuts en (minstens 1) aanspannende zwembroek, want zelfs via de zee zal niemand aan ons ontsnappen! Een lunchpakket om jullie eerste middag door te komen! En nog enkele algemene zaken om jullie verblijf in mijn nederige ranch zo aangenaam mogelijk te maken! Om te slapen: Matje Hoofdkussen Slaapzak 2 Pyjama s

15 Om te spelen Kleren die vuil mogen worden. (1 Outfit die héél vuil mag worden) Korte broeken voor overdag, 1 of 2 lange voor s avonds Regenkledij Zwemkledij Wandelschoenen, waterschoenen, rubberen laarzen, speel schoenen, Om te wassen Wasgerief (tandenborstel, tandpasta, washandjes, ) MAAR GEEN ZEEP 3 keuken handdoeken (slechte, deze kunnen al eens zoek te geraken) De meeste duistere figuren die in mijn dorp rond dwalen zijn meedogenloze criminelen, neem dus zeker niets mee dat te waardevol is of alleen maar kapot kan gaan! Horloges GSM Dierbare/waardevolle halsbandjes, kettinkjes, Verkleedkleren die niets met het thema te maken hebben Zet ook in al je spullen en kleren je naam! Als jullie je aan dit lijstje houden dan ben ik er zeker van dat jullie er voor kunnen zorgen dat ik mijn dorp terug onder controle krijg! Groetjes van mij en mijn drie Belgische collega s, Lotte, Senne en Mitch. Tot dan!

16 Heey Tippers of moet ik zeggen medicijnvrouwen, het Chiro jaar is voorbij gevlogen. Maar niet getreurd want 15juli vertrekken we met z n alle op een bangelijk kamp. Hopelijk komen jullie allemaal mee zodat we sper toffe herinneringen hebben. Julie leidster neemt iemand mee op kamp namelijk Tim. Hij is vorig jaar ook mee geweest samen met Amber. Wat moeten jullie allemaal meenemen: Voor sommige is het de eerste keer dat ze op tweedaagse gaan. Neem daarom een goede trekrugzak mee. Neem ook slingers of ballonen mee voor onze tent te versieren Op kamp is het ook aspidag, neem daarom kleren mee die zeker vuil moge worden en ook een witte t-shirt. Er is ook een toernooi op kamp dus neem rode kleren mee die we zeker dan kunnen aandoen. Verkleedkleren voor levende cluedo We gaan ons inleven is onze kamp rol dus neem indianen/cowboy kleren mee. Jullie leiding heeft al heel veel zin in het kamp hopelijk jullie ook tot dan tippers xx Groetjes Tim & Dorien

17 Ja lap seg! Ik heb samen met mijn vrienden gert, samson, alberto, van leemhuyzen en octaaf de bolle een brief uit amerika gekregen! In het dorpje kickapoo hebben ze een nieuwe burgemeester nodig en ze hadden aan mij gedacht, en ze kunnen wel wat keto s gebruiken in het schepencollege, gaan jullie mee? We moeten wel voorzichtig zijn want het dorpje is niet echt in dezelfde stijl als een pittoresk vlaams dorpje. Er zou een helse strijd aan de gang zijn tussen cowboys en indianen. Niets waar modest bang voor is! Okeeeee ketos! Misschien wordt de afgevaardigde van de minister zo eindelijk trots op mij! Groeten de burgemeester Ge hebt het gehoord, den burgemeester heeft ons nodig! We moeten ons snel naar kickapoo schikken om daar effkes alles op te lossen. Vergeet zeker geen witte t-shirt mee te nemen om onze neutraliteit te benadrukken. Vergeet ook jullie tandenborsteltje niet want vuile tanden komt slecht over! Genoeg geleut en gelachen! We moeten vertrekkeeeeuuu Spannende groeten van den bas!

18

19

20

21 Aspiranten!! Het is eindelijk weer zover! Na een jaar van afzien op school, waarin je enkel even een toffe zondag had om te bekomen van de lange week. Maar nu komt het orgelpunt eraan, hetgene waar we al een heel jaar naar uitkijken: HET KAMP!!!! Het thema van dit kamp is: Indianen en Cowboys! En eindelijk hebben ze eens een personage aan de Aspiranten gegeven dat echt bij jullie past. Dit jaar zijn wij GOD! Inderdaad, de toneelschrijvers hebben eens goed gekeken naar onze lichamen en konden maar 1 ding zeggen: deze jongens moeten wel Goden zijn, met zo n kathedralen van lichamen! Ik vermoed dat de groepsfoto van de Aspiranten ongeveer hetzelfde zal zijn als deze foto! Maar we gaan natuurlijk ook zotte dingen doen op het kamp en niet alleen paraderen met onze lichamen! We gaan dit kamp ook testen of wij evenveel macht en kracht hebben als een God! Daarvoor heb ik enkele opdrachten bedacht die enkel kunnen gedaan worden als je bezit hebt van bovennatuurlijke krachten! Als je deze nog niet zou bezitten, geen paniek dan, je hebt 10 dagen de tijd om ze aan te leren! Wat heb je allemaal nodig voor het kamp: Alles wat je de voorbije jaren standaard bij had Oude/versleten kleren, die zeker gaan kapot gaan en je na dit kamp dus niet meer gaat kunnen gebruiken Een campingstoeltje (moet je niet kopen, het is gewoon handig als je dat zou hebben) Sjorkoord gamel (als je da hebt, moet je zeker niet gaan kopen) Als er nog anderen dingen zijn waar ik nu niet op kan komen, dan verwittig ik jullie nog via de kanalen van de sociale media! Wat moet je zeker NIET meenemen: Ik vermoed dat jullie na 10 jaar Chiro ondertussen wel weten wat je niet mag meenemen op kamp en ik heb dan ook het volste vertrouwen in jullie dat jullie dit niet zullen meenemen! Zo dit was alle informatie die ik jullie momenteel kan geven voor het kamp!

22 Mochten jullie met dringende vragen zitten, dan is dat geen probleem, jullie kunnen mij bereiken via Facebook, sms en mail. Maar om nog eens zeker te zijn zal ik mijn gegevens hier nog eens zetten: Tel: Mail: Jongens ik heb er al ni normaal veel goesting in! Ik hoop da jullie er ook veel goesting in hebben en dan zie ik jullie allemaal de 15e voor alweer een fantastisch kamp! Tot dan, Jullie leider, GOD

23 Wie gaat er op kamp voor onze kindjes zorgen? De leiding natuurlijk! Maar zij niet alleen, want er gaat ook een enthousiaste ploeg kookies mee en de vb s natuurlijk. Tijd om ook deze ploeg eens voor te stellen! De Volwassen Begeleiders (VEEBEES): Wendy en Thomas Vorig jaar waren ze nog de vb s van de jongens en de meisjes chiro, maar sinds september doen ook zij het gezellig samen, Wendy en Thomas! Wat doen zij zoal op kamp? Alles wat de leiding er niet meer bij kan doen ze staan dus klaar met advies, een helpende hand of werken wat praktische bezwaren weg. Als je echt iemand moet bereiken op het kamp om dringende zaken te melden of vragen, dan probeer je het best eerst hen te bereiken. Het is namelijk de bedoeling dat de leiding en leden zoveel mogelijk met chiro bezig kunnen zijn Ook als je voor het kamp bepaalde zorgen, opmerkingen, raadgevingen, bedenkingen hebt, die je liever niet (enkel) met de leiding deelt, staan zij klaar als luisterend oor. Zo zien ze eruit: Thomas: GSM: 0494/ thomaspeeters2706@gmail.com

24 Wendy (tweede van rechts) GSM: 0473/ En die linkse op de foto is de Lenny, die gaat ook mee op kamp om allerlei klusjes op te knappen heel praktisch! De Kookies: Sanne, Wim, Els, Joos, Karen (+ Wout en Paulien) Ook de kookploeg is een samensmelting van de vroegere jongens- en meisjesploeg. Op deze foto s zie je hen in hun mooiste poses: Karen Schalbroeck: Beter gekend als Schallie en trouwste bewaker van de meisjestradities, zelfs toen ze nog met de jongens alleen ging koken. Ze is ook een koppel met Thomas, de vb! GSM: 0479/

25 Els Van Ooyen Mama van Lore en Emma en de ervaren kracht van de meisjes, weet perfect hoeveel minder de meisjes eten dan de jongens! GSM: 0474/ Sanne Van Schil, Wim, Wout en Paulien Goessens: Elkaar leren kennen in het gewest, dan in het verbond gezeten, een echte chiro familie! Gaan al vier jaar met de jongens mee, dus kennen de Jap al vanbinnen en vanbuiten GSM Wim: 0479/ GSM Sanne: 0479/ Joos Mortelmans: De meest gespierde vlopomp van heel de gemeente Borsbeek. In een vorig leven actief als DJ Cormani en leider bij de jongens, nu al voor de vijfde keer mee als kookie! GSM: 0497/

26 Contactgegevens leiding: Ribbels: Sam Mentink Amber Struik 0498/ / Jonas Speeckaert (Spekkie) 0477/ Speelclub: Matthias Hellemans (Saffi) Stien Stroobants 0491/ / Laurens Forceville (Lorre) 0479/ Rakwi s: Mitch Braem Lotte Hellemans 0497/ / Senne De Laet 0479/ Tippers: Keto s: Dorien Speeckaert Sebastian Janssens (Bassie) 0479/ / Asties: Aspiranten: Anneleen Kiebooms (groepsleiding) Siemen Van Nuffelen (groepsleiding) 0498/ /

27 Klaar voor het kamp? Hmm, toch nog niet helemaal! Oefen dit dansje nog een paar keer en zo ben je er helemaal klaar voor! Tot de 15 de juli! GROETJESSSSSS SPEKKIE-AMBER-SAM-SAFFI-STIEN-LORRE- DARIO-SENNE-MITCH-LOTTE-DORIEN-TIM- BASSIE-ANNELEEN-JANNE-SIEMEN

De kapperskwestie. Stavelot 2017

De kapperskwestie. Stavelot 2017 De kapperskwestie Stavelot 2017 Het chirojaar loopt ten einde en de grote vakantie staat voor de deur! Traditioneel wil dat ook zeggen dat hét tofste chiro gebeuren van het jaar eraan komt. Samen trekken

Nadere informatie

KAMP tot 19juli CHIRO JAP. Thema: smurfen in de ruimte

KAMP tot 19juli CHIRO JAP. Thema: smurfen in de ruimte KAMP 2018 9 tot 19juli CHIRO JAP Thema: smurfen in de ruimte Het chirojaar loopt ten einde en de grote vakantie staat voor de deur! Traditioneel wil dat ook zeggen dat hét tofste chiro gebeuren van het

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Speelclub

Speelclub 1 2 Stijn Noben 0489406759 Charlotte Claessens 0498078930 Evelien Bosmans 0479 42 03 14 Speelclub speelclubleidingwoka@gmail.com Bas Muller Tuur Oosterlinck 0489778969 0483029044 Rakwi s Marnic Loos 0471417181

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

CHIRO JAP Kamp tot 13 juli ROBIN HOOD

CHIRO JAP Kamp tot 13 juli ROBIN HOOD CHIRO JAP Kamp 2019 3 tot 13 juli ROBIN HOOD Het chirojaar loopt ten einde en de grote vakantie staat voor de deur! Traditioneel wil dat ook zeggen dat hét tofste chiro gebeuren van het jaar eraan komt.

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

Wie gaat er mee op kamp?

Wie gaat er mee op kamp? CHIROKAMP P Wie gaat er mee op kamp? Bij de pinkels zorgen Lara en Anneleen voor 7 dagen plezier. Voor de speelclubbers staan Anneleen en Marij 7 dagen klaar voor een spetterend kamp. Met Naomi en Margot

Nadere informatie

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019 KAMPPARETTER GROOT KAMP La Roche-en-Ardenne 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341

Nadere informatie

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg INDIANENKAMP 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg 1 Inleiding Lief zeehondje, Op het indianenkamp zitten we met alle kindjes samen op onze eigen indianengrond, maar de stoute cowboys willen ons wegjagen.

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet Pinkelkamp 2019 Sint-Niklaas Puytvoet Inhoudsopgave Puytvoet Zeveling 3 Wat? 4 Waar? 4 Wanneer? 4 Hoe? 4 't rugzaksken 5 Stapdag 7 Koookploeg 7 2 Puytvoet Zeveling Een stukje groen aan de rand van de stad

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

Chiro Hekeko - KAMP 2019

Chiro Hekeko - KAMP 2019 Chiro Hekeko - KAMP 2019 Ossenberg Bekkevoort Inschrijven voor 24 juni 2019! 21 tot 31 juli 2019 Ossenberg 7, 3460 Bekkevoort In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

Kampboekje juli 2019 Genk

Kampboekje juli 2019 Genk Kampboekje 1-11 juli 2019 Genk Kampboekje Het kampboekje bevat alle informatie die jullie nodig hebben om kamp te gaan met Scouts Sombeke. Is er toch nog iets onduidelijk dan kan je steeds terecht bij

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

K L A A R V O O R... WijkamP 2019 A L L E S W A T J E M O E T W E T E N O M T E V E R T R E K K E N

K L A A R V O O R... WijkamP 2019 A L L E S W A T J E M O E T W E T E N O M T E V E R T R E K K E N K L A A R V O O R... WijkamP 2019 A L L E S W A T J E M O E T W E T E N O M T E V E R T R E K K E N 3 5 6 14 15 PRAKTISCHE INFO DAG OP KAMP INPAKLIJST POST MEDISCHE INFO W A T V I N D J E I N D I T BOEKJE

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening.

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening. Praktische info!! Vertrek en aankomst We verwachten jullie op 11 juli om 8u aan het station van Menen om dan samen de trein te nemen. Neem ook zeker een picknick mee voor s middags. We keren op 21 juli

Nadere informatie

In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat. te zoeken ergens op de aardbol,

In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat. te zoeken ergens op de aardbol, Laken, 28 april 2019 In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat te zoeken ergens op de aardbol, heeft de Protocolchef van het Huis van Zijne

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

MAXIME GOOSSENAERTS KAMIEL BASTIAENSEN KLARA VAN TILBORGH RENSKE VAN VELDHOVEN ELKE GOOSEN SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT

MAXIME GOOSSENAERTS KAMIEL BASTIAENSEN KLARA VAN TILBORGH RENSKE VAN VELDHOVEN ELKE GOOSEN SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT MAXIME GOOSSENAERTS KAMIEL BASTIAENSEN KLARA VAN TILBORGH RENSKE VAN VELDHOVEN ELKE GOOSEN SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT Voorwoord Beste kapoenen en kapoenenouders! Het is bijna zover! De kers op de taart

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Kampboekje Jins juli. Kroatië - Bosnië

Kampboekje Jins juli. Kroatië - Bosnië Kampboekje Jins 2018 14-29 juli Kroatië - Bosnië 1 Voorwoord Beste Jins, beste ouders Het grote moment staat voor de deur, het kamp waar we met z n allen al zo lang naar toewerken. Zoals jullie allemaal

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Zeehondjeskamp. 1-5 Juli 2019 De kluis, Sint-Joris Weert

Zeehondjeskamp. 1-5 Juli 2019 De kluis, Sint-Joris Weert Zeehondjeskamp 1-5 Juli 2019 De kluis, Sint-Joris Weert 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Er is een hele grote fout gemaakt. Onze teletijdmachine is verwoest door een enorme mammoet. Nu zitten we vast in

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

Praktische informatie Waar... 3 Wanneer... 3 Post Routebeschrijving... 4 Contact Leiding... 4 Groepsleiding Inschrijving...

Praktische informatie Waar... 3 Wanneer... 3 Post Routebeschrijving... 4 Contact Leiding... 4 Groepsleiding Inschrijving... Piraten Kamp 2019 PiratenKamp 2019 Praktische informatie... 3 Waar... 3 Wanneer... 3 Post... 3 Routebeschrijving... 4 Contact... 4 Leiding... 4 Groepsleiding... 4 Inschrijving... 5 Hoe... 5 Financieel...

Nadere informatie

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel KAMPPARETTER!!!! Kampparetter!!! Kampparetter! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel Kleinkamp We zitten er allemaal al een heel jaar op te wachten, de beste week van de vakantie! Scoutskamp!!!

Nadere informatie

De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers. chiro TOM & SAM kamp 2017

De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers. chiro TOM & SAM kamp 2017 De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers chiro TOM & SAM kamp 2017 Wie gaat er allemaal mee? De knotsgekke leidsters van de Speelclub Meisjes hebben er al zin in, samen met hun (b)engeltjes gaan Lotte, Rani en

Nadere informatie

Giverkamp 2016 Couvin

Giverkamp 2016 Couvin Giverkamp 2016 Couvin 1. Algemene informatie Jullie worden gepakt en gezakt in piekfijn uniform verwacht op 1 juli om 8u s morgens aan het station van Ekeren. We vertrekken dan richting Wallonië met de

Nadere informatie

Reis rond de wereld in Retie!!

Reis rond de wereld in Retie!! Reis rond de wereld in Retie!! Welpenkamp 2016-2017 Retie 24-31 juli Jullie reisleiders: Baloe, Kaa, Bagheera, Chil, Raksha, Akela Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie

Nadere informatie

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen.

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. CHIROKAMP 2019 Beste politie-kandidaten, Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. Droom je ervan om de strijd aan te gaan met boeven? Tegen onrecht

Nadere informatie

Scouts de Pelgrims presenteert

Scouts de Pelgrims presenteert Scouts de Pelgrims presenteert De Olymp!che zomer"elen 2016 Discipline: Atletiek WELPEN Algemene info Dit jaar vindt het kamp plaats van 24 tem 31 juli te Nismes. We kijken er heel hard naar uit en hopen

Nadere informatie

Chirojongens Veerle presenteren:

Chirojongens Veerle presenteren: Chirojongens Veerle presenteren: Amel 2011 Beste leden en ouders, Het is weer bijna zo ver. Nog even zweten en afzien op de schoolbanken en het is weer vakantie. Het werd tijd! En wat hoort er bij de grote

Nadere informatie

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel KAMP 2016 LOMMEL Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli 2016 VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen 14 3920 Lommel In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach 2014 17 augustus tot 23 augustus Inleiding Liefste zwemmers, Beste ouders, Langzaamaan stijgt de temperatuur buiten, de zomer komt dichterbij. Dat wil ook

Nadere informatie

Giverkamp 2018 Gladiatoren

Giverkamp 2018 Gladiatoren Giverkamp 2018 Gladiatoren Algemene info Vertrek en terugkomst We vertrekken 15 juli om 6:45 met de fiets en we zullen met de wagen terugkeren 30 juli rond 17:00 aan het lokaal of indien u kan rijden om

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Enveloppen, postkaarten en postzegels zijn verkrijgbaar op kamp voor een zeer kleine prijs.

Enveloppen, postkaarten en postzegels zijn verkrijgbaar op kamp voor een zeer kleine prijs. Bivak Beverlo 2019 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Brieven... 4 Wanneer en hoe?... 5 Leiding... 6 Inpaklijst... 8 Afspraken... 10 Moppen- en spelletjes hoek... 11 Kostprijs... 12 Chiro BBQ... 13 Inleiding

Nadere informatie

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Dierbeminde gelovigen, aangezien onverdraagzaamheid en geweld dezer dagen vaste begrippen zijn geworden in ons bestaan. Vinden wij, uw geestelijke

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE VERTREKT

ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE VERTREKT WIJKAMP2018 o f in ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR JE VERTREKT PRAKTISCHE INFO Wijkamp 2018 Adres kampplaats: Delvenhof Rietweg 41 3950 Kaulille (Bocholt) VERTREK We verwachten jullie op zaterdag 11/08 om

Nadere informatie

Wekaweekend 15-17 april. De 4 elementen : Aarde

Wekaweekend 15-17 april. De 4 elementen : Aarde Wekaweekend 15-17 april De 4 elementen : Aarde Liefste weka s en weka-ouders, Misschien weten jullie het, misschien ook niet Lang geleden was er een tijd waar er inwoners waren van 4 verschillende rijken.

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

GIVERKAMP 2017 BERTRIX

GIVERKAMP 2017 BERTRIX GIVERKAMP 2017 BERTRIX Giverkamp 2017 Ze leerden vallen maken, ze leerden water zuiveren en ze leerden vissen fileren. De givers van scouts wijnegem werden op het overlevingsweekend volledig klaargestoomd

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

THE ARMY. Jogi-kamp juli

THE ARMY. Jogi-kamp juli 4-14 juli 201842019 THE ARMY Jogi-kamp 2019 MEERE MALFAIT KAMIEL BASTIAENSEN JAN BEREBROUCKX RENSKE VAN VELDHOVEN KLARA VAN TILBORGH SCOUTS EN GIDSEN ESSEN-HEIKANT Beste jogi s en jogi-ouders! Jong-giverkamp

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Inschrijven: Inschrijven kan via de link in de oorspronkelijke of op onze site:

Inschrijven: Inschrijven kan via de link in de oorspronkelijke  of op onze site: Kamp 2019 De beste tijd van het jaar is weer aangebroken, het is zomer! En een zomer zonder SCOUTSKAMP kan natuurlijk niet! Dit jaar gaan we met z n allen op kamp naar Ieper! Kampdata: Kapoenen: zo 21

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

Hebben jullie het thema al geraden? Ja, het is inderdaad Superhelde! En wij zullen 7 dagen lang geen kabouters meer zijn maar Wonder Woman!

Hebben jullie het thema al geraden? Ja, het is inderdaad Superhelde! En wij zullen 7 dagen lang geen kabouters meer zijn maar Wonder Woman! Beste kabouters, na dit fantastische jaar is het tijd om het jaar af te ronden met een onvergetelijk kamp! Van 23 tot en met 30 juli gaan we samen op kamp. Ik heb er alvast al heeeeeeel veel zin in! Hebben

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Kabouterland. Wat vind je in dit boekje? Op kamp naar

Kabouterland. Wat vind je in dit boekje? Op kamp naar Wat vind je in dit boekje? Waar gaan we heen? Wat gaan we daar doen? Wat neem je mee? Wat neem je niet mee? Kalender Waar en wanneer speken we af? Praktische info Op kamp naar Kabouterland Waar gaan we

Nadere informatie

Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg. en met jou!

Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg. en met jou! Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg en met jou! Belangrijk om te weten Adres: Naam + groep De Bosgues Dranouterstraat 24 8950 Nieuwkerke (Heuvelland) Telefoon: Alleen voor dringende

Nadere informatie

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode JRKamp 2018 12-18 augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode Jeugd Rode Kruis-Lauwe-Menen-Rekkem Voskenstraat 92 8930 Menen Tel. 0495 68 29 62 jeugd@lauwe-menen-rekkem.rodekruis.be BE88 7380 2895 6441 Is er een noodgeval

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

Giverkamp 2014 SLOVENIË. 14 juli- 26 juli

Giverkamp 2014 SLOVENIË. 14 juli- 26 juli Giverkamp 2014 SLOVENIË 14 juli- 26 juli Wanderlust vanaf 3 oktober op Elke zaterdag 19.45 40 jongeren, 1 land, 12 dagen en 1001 ontdekkingen CONCRETE AFSPRAKEN VERTREK We gaan allemaal gezamenlijk op

Nadere informatie

Jongenschiro Heist-Centrum presenteert: KAMP 2017

Jongenschiro Heist-Centrum presenteert: KAMP 2017 Jongenschiro Heist-Centrum presenteert: KAMP 2017 22/07/2017 1/08/2017 Inleiding De warme zonnestralen op ons lichaam, de bomen die in bloesem staan en de fantastische leiders die nog eens bij jou thuis

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald.

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald. Welpenkamp 2018 Inleiding Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie op een supervet kamp!! Deze keer gaat het wel een beetje een speciaal kamp zijn, want dit jaar is het thema

Nadere informatie

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem

Bivak Dilsen-Stokkem. Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan Dilsen-Stokkem Bivak Dilsen-Stokkem Van 12 juli tem 21 juli 2018 Sloebers: van 16 juli 14u tem 21 juli 2018 De Kalei Lieve Moenssenslaan 1 3650 Dilsen-Stokkem Zoals het tijdens de week afwachten is tot zondag, Chirodag,

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie

Buitenlands kamp Hongarije In de Gym. Chiro meisjes Vlierbeek

Buitenlands kamp Hongarije In de Gym. Chiro meisjes Vlierbeek Buitenlands kamp Hongarije In de Gym Chiro meisjes Vlierbeek Van 3 juli tot 14 juli 2017 Praktische informatie Vertrek: Maandag 3 juli worden jullie om 20u30 verwacht aan de Westerpoort. Tip: trek comfortabele

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ 9-10-11 November 2018 V.U.: Machteld Wille, Jasmijnstraat 17, 8020 Oostkamp Praktische info Beste JIMSIM en ouders, Het is weer zover! Ja, voelen jullie het ook al kriebelen?

Nadere informatie

BLUBBLAD KAMP EDITIE 2014

BLUBBLAD KAMP EDITIE 2014 BLUBBLAD KAMP EDITIE 2014 We gaan op kamp Van 11 tot 21 juli 2014 (speelclub: 14 tot 21 juli) Beste leden, ouders, ander gespuis het kamp is daar! Wat je zeker moet weten 10 juli: inladen camion Op 10

Nadere informatie

JONGBERENKAMP op wereldreis. de landen die we zullen bezoeken:

JONGBERENKAMP op wereldreis. de landen die we zullen bezoeken: JONGBERENKAMP 2017 op wereldreis de landen die we zullen bezoeken: 3 juli tot en met 12 juli 2017 Rue de our - Graide 5555 Dit adres is moeilijk om te vinden, dus geef de volgende coördinaten in op Google

Nadere informatie

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u.

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u. KRATSKE 2016 Tien dagen eropuittrekken met je vrienden om samen avonturen te beleven, dát is het hoogtepunt van een Chirojaar. Een heel jaar voorbereiden werpt dán zijn vruchten af. WAAR en WANNEER Het

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017 Op ontdekking in de Hoge Rielen Sloeberkamp 2017 De hoge Rielen - 2017 De grote vakantie is in zicht. Dat betekent geen school, uren tijd om te chillen aan het zwembad maar het leukste van al: CHIROKAMP.

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Hallo iedereen! Hopelijk tot dan! Vele chiro-groetjes, De leiding

Hallo iedereen! Hopelijk tot dan! Vele chiro-groetjes, De leiding Hallo iedereen! Pak je riek al maar klaar en start je tractor! De Ribbels, Mazzels, Rakwi s, Tito s, Keti s en Aspi s gaan allemaal samen op kamp naar de moestuin. Spannend hé?! Zou je graag te weten komen

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie