1.3 Een Adviesovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.3 Een Adviesovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden en Service Niveau Afspraken van Wazokuu Nederland Deze zijn als volgt ingedeeld: Algemeen Voorwaarden 1 Toepasselijkheid en rangorde 2 Definities 3 Abonnementen, advies en training 4 Vergoedingen 5 Prijzen en betaling 6. Aansprakelijkheid 7. Vrijwaring 8. Intellectueel eigendomsrechten m.b.t. Wazokuu! en ingebrachte gegevens 9. Duur en beëindiging 10. Overmacht 11. Overige Afspraken over het gebruik van de online dienst en offline diensten 12. Levering en gebruik abonnementen 13. Levering van trainingen 14. Levering van adviesdiensten 15. Privacy en geheimhouding Afspraken over het te verwachten service niveau 16. Ondersteuning 17. Responsetijden 18. Bereikbaarheid 19. Prestaties 20. Veiligheidskopieën 21. Uitzonderingen Algemene Voorwaarden 1 Toepasselijkheid en rangorde 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Wazokuu!- dienstverlening die via in de vorm van abonnementen, advies of training afgenomen kan worden. Eventuele eigen voorwaarden van een Abonnee/Klant zijn niet van toepassing. 1.2 Een Abonnementsovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee bestaat altijd uit de volgende documenten, welke op de overeenkomst van toepassing zijn: de Abonnementsbevestiging; het specifieke Abonnement; de Algemene Voorwaarden. 1.3 Een Adviesovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat altijd uit de volgende documenten, welke op de overeenkomst van toepassing zijn: de Adviesbevestiging; de Algemene Voorwaarden.

2 1.4 Een Trainingsovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat altijd uit de volgende documenten, welke op de overeenkomst van toepassing zijn: de Trainingsbevestiging; de Algemene Voorwaarden. 1.5 In geval van tegenstrijdigheden of onduidelijkheden hebben de documenten die onderdeel uitmaken van de Abonnements-, Advies- of Trainingsovereenkomsten de volgende rangorde: de betreffende Abonnements-, Advies of Trainingsbevestiging, het specifieke Abonnement, deze Algemene Voorwaarden. 1.6 Wazokuu Nederland behoud zich het recht voor de specifieke Abonnementen te wijzigen. Aankomende wijzigingen zullen tenminste 30 dagen van tevoren bekend worden gemaakt aan de Abonnee/Klant. Wazokuu Nederland gaat er van uit dat, indien een Abonnee/Klant dit niet binnen 14 dagen na de mededeling schriftelijk meldt, deze akkoord gaat met de wijzigingen. In geval een Abonnee/Klant wel te kennen geeft het niet met de wijzigingen eens te zijn wordt de Abonnementsovereenkomst met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen beëindigd. 2 Definities 2.1 Om de van deze voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk te maken is er getracht deze zo eenvoudig mogelijk te formuleren. De gebruikte woorden en begrippen uit deze definitielijst worden overal met een hoofdletter en cursief geschreven. De hierna volgende woorden en begrippen moeten in deze Algemene Voorwaarden als volgt begrepen worden: Abonnee: is de natuurlijke of de rechtspersoon die de Abonnementsbevestiging heeft ingediend, de eerste termijn heeft voldaan en daarmee de Abonnementsovereenkomst is aangegaan. Abonnement(en): is de aanduiding die de specifieke inhoud en de duur van de betreffende vorm van dienstverlening van Wazokuu! betreft, er zijn vier abonnementsvormen: 1. Starters Abonnement; 2. Basis Abonnement; 3. Pro Abonnement. De beschrijving van het specifieke Abonnement is vast onderdeel van de Abonnementsovereenkomst. Abonnementsbevestiging: is het formulier dat geretourneerd dient te worden om het abonneren op één van de vier abonnementen te bevestigen. Het regelt de verificatie van het opgegeven e- mailadres, geeft instructies voor de feitelijke bevestiging en zet deze inwerking bij activatie. Abonnementsgegevens: dit is de sectie in het afgeschermde gedeelte van Wazokuu! waar abonnees hun gegevens met betrekking tot inloggen en facturatie kunnen controleren en wijzigen, de verbruiksgegevens van het betreffende abonnement kunnen bekijken en het abonnement verlengen en/of upgraden en verlengen.

3 Abonnementsovereenkomst: is de algemene aanduiding voor de overeenkomst die Wazokuu Nederland aangaat met de Abonnee en die precies definieert wat de Abonnee mag verwachten met betrekking tot de functionaliteit van de dienstverlening, de wederzijdse verplichtingen, de kosten die ervoor in rekening gebracht zullen worden en de voorwaarden die hierop van kracht zijn. Account: dit is de aanduiding van het eigenaarschap van een Abonnement. Advies: is een advies op marketing- communicatie of bedrijfskundig gebied welke niet binnen het raamwerk van Wazokuu! valt maar waar Wazokuu Nederland de Abonnee mee van dienst kan zijn. Adviesbevestiging: is het formulier dat geretourneerd moet worden wanneer er afspraken over aanvullende adviesdiensten dienen te worden bevestigd. Adviesovereenkomst: is de feitelijke overeenkomst die wordt aangegaan tussen een klant en Wazokuu Nederland. Die bestaat uit de Adviesbevestiging en de Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden: overal waar op de wordt gerefereerd aan Algemene Voorwaarden worden deze Algemene Voorwaarden van Wazokuu Nederland bedoeld. Betalingsvorm: hiermee wordt de periode bedoeld die per keer wordt vooruitbetaald en gefactureerd: één maand, één kwartaal of één jaar. Contactformulier: is de mogelijkheid op de website om Wazokuu Nederland een verzoek tot contactopname te doen toekomen, er wordt binnen 24 uur op gereageerd. Datacenter: de online dienstverlening van Wazokuu! draait op een server in een gerenommeerd datacentrum. Deelnamebevestiging: formulier dat geretourneerd dient te worden om deelname aan een training te bevestigen. Het regelt de verificatie van het opgegeven e- mailadres, geeft instructies voor de feitelijke bevestiging en zet deze inwerking bij activatie. Factuurgegevens: dit is de sectie in afgeschermde gedeelte van Wazokuu! waar abonnees hun gegevens met betrekking facturatie kunnen controleren en wijzigen. Gerelateerde informatie: bij iedere sectie van Wazokuu! te weten Conceptbeheer, Communicatieorganisatie en Marketingplanning kunnen in een blok met deze naam relevante documenten worden geüpload om met de betrokken Conceptgebruikers te delen. Hoofdgebruiker: dit is de houder van het Abonnement en heeft toegang tot alle accountgegevens. In- company training: is een training in een bedrijf voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! toegankelijk voor de Conceptgebruikers van de betreffende Abonnee. Inloggegevens: dit is de sectie in het afgeschermde gedeelte van Wazokuu! waar gebruikers hun gegevens met betrekking tot inloggen kunnen controleren en wijzigen. Privacy: Wazokuu Nederland hanteert een privacy beleid met betrekking tot het Nederlandstalige gedeelte van Wazokuu!. Dit privacy beleid staat op in het gedeelte: Voorwaarden en beleid. Pro- Account: dit is de aanduiding van het eigenaarschap van een Pro- Abonnement en duidt tevens de mogelijkheid aan dat aan dit Account Sub- accounts worden gekoppeld.

4 Registreren: is de handeling via waaraan gerefereerd waarmee iemand een basisregistratie verricht om toegang te krijgen tot de abonnementen van Wazokuu! Support: hiermee wordt de ondersteuning bedoeld die Wazokuu Nederland geeft aan gebruikers van Wazokuu! in het gebruik van de online marketing dienstverlening. Aanspraak op marketingexpertise van Wazokuu Nederland buiten de kaders van Wazokuu! vallen hierbuiten maar kunnen als extra Adviesdienst worden aangevraagd. Supporttijden: wanneer in deze Algemene Voorwaarden wordt gerefereerd aan Supporttijden zonder verdere toevoeging dan wordt bedoeld de Supporttijden van Wazokuu Nederland. Deze zijn op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van uur tot uur. Buiten deze tijden kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier via Training: is een training op locatie voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! die voor meerdere abonnees toegankelijk is. Trainingsbevestiging: is het formulier dat geretourneerd moet worden wanneer er afspraken over aanvullende trainingen dienen te worden bevestigd. Het regelt de verificatie van het opgegeven e- mailadres, geeft instructies voor de feitelijke bevestiging en zet deze inwerking bij activatie. Trainingsovereenkomst: is de overeenkomst die kan worden aangegaan voor het volgen van trainingen over het gebruik van Wazokuu!, de Trainingsovereenkomst bestaat uit deze Algemene Voorwaarden, de Trainingsbevestiging en de betaling vooraf. Upgrade: is de mogelijkheid om een bestaand Account op te waarderen naar een hogere versie met meer mogelijkheden voor de gebruiker. Wazobora Holding B.V. is de 50% partner in Wazokuu Nederland en ontwikkelaar van Wazokuu!. Wazokuu!: is de handelsnaam van Wazobora Holding B.V. waaronder de online marketing dienstverlening wordt aangeboden in het Nederlandse taalgebied via de domeinnaam en website: Wazokuu! omvat de gehele online marketingmanagement dienstverlening die onder de naam Wazokuu! via wordt aangeboden. Wazokuu Nederland: is de naam van de firma die de licentiehouder is voor en de dienstverlening van Wazokuu! in het Nederlandse taalgebied aanbiedt en ondersteunt. Wazokuu Nederland is gevestigd te Bussum. 3. Abonnementen, advies en training 3.1 Er zijn drie abonnementsvormen: 1. Starters Abonnement; 2. Basis Abonnement; 3. Pro Abonnement. De beschrijving van het specifieke Abonnement is vast onderdeel van de Abonnementsovereenkomst. 3.2 Met het Starters Abonnement heeft u direct toegang tot de volgende mogelijkheden: Er kunnen twee concepten worden aangemaakt en ontwikkeld; Er kunnen twee Conceptgebruikers worden uitgenodigd per concept; Er kan één marktsegment worden beschreven;

5 Bij het definiëren van het onderscheidende vermogen kunnen tien kenmerken worden ingegeven; Er kunnen tien communicatiemiddelen per concept worden voorbereid; Er kunnen tien marketingactiviteiten per concept worden gepland; Er kan 50Mb gerelateerde informatie in totaal worden opgeslagen; Voor het Starters Abonnement worden maandelijkse kosten in rekening gebracht. Voor de actuele maandkosten verwijzen wij naar het onderdeel abonnementen op Zodra de gebruikslimiet van uw huidige abonnement is bereikt, krijgt u hiervan melding. Abonnees van het Starters Abonnement kunnen dan zonder verlies van data en tijd direct upgraden naar een Basis Abonnement of een Pro Abonnement. 3.3 Met het Basis Abonnement heeft u direct toegang tot de volgende mogelijkheden: Er kunnen tien concepten worden aangemaakt en ontwikkeld; Er kunnen vier Conceptgebruikers worden uitgenodigd per concept; Er kunnen twintig marktsegmenten worden beschreven; De marktsegmenten kunnen worden onderverdeeld in sub- segmenten; Bij het definiëren van het onderscheidende vermogen kunnen een onbeperkt aantal kenmerken worden ingegeven; Er kan een onbeperkt aantal communicatiemiddelen per concept worden voorbereid; Er kan een onbeperkt aantal marketingactiviteiten worden gepland; Er kan 500Mb gerelateerde informatie in totaal worden opgeslagen; Voor het Basis Abonnement worden maandelijkse kosten in rekening gebracht. Voor actuele maandkosten verwijzen wij naar het onderdeel abonnementen op Zodra de gebruikslimiet van uw huidige abonnement is bereikt, krijgt u hiervan melding. Abonnees van het Basis Abonnement kunnen dan zonder verlies van data en tijd direct upgraden naar het Pro Abonnement. 3.4 Met het Pro Abonnement heeft u direct toegang tot de volgende mogelijkheden: Er kunnen vijftig concepten worden aangemaakt en ontwikkeld; Er kunnen acht Conceptgebruikers worden uitgenodigd per concept; Er kunnen vijftig marktsegmenten worden beschreven; De marktsegmenten kunnen worden onderverdeeld in sub- segmenten; Bij het definiëren van het onderscheidende vermogen kunnen een onbeperkt aantal kenmerken worden ingegeven; Er kan een onbeperkt aantal communicatiemiddelen per concept worden voorbereid; Er kan een onbeperkt aantal marketingactiviteiten worden gepland; Er kan 2Gb gerelateerde informatie in totaal worden opgeslagen; Er kunnen sub- accounts aan het account worden gekoppeld; Voor het Pro Abonnement worden maandelijkse kosten in rekening gebracht. Voor actuele maandkosten verwijzen wij naar het onderdeel abonnementen op

6 Zodra de gebruikslimiet van uw Pro Abonnement is bereikt, krijgt u hiervan melding. In overleg met Wazokuu Nederland bestaat dan de mogelijkheid om tot aanvullende speciale afspraken te komen. 3.5 Er zijn twee aanvullende diensten mogelijk: 1. Advies; 2. Training. 3.6 Advies is een advies op marketing- communicatie of bedrijfskundig gebied welke niet binnen het raamwerk van Wazokuu! vallen maar waar Wazokuu Nederland of één van de Wazokuu! Partners de Abonnee van dienst kan zijn. In principe wordt ervan uitgegaan dat deze diensten in de meeste gevallen door onze partners verleend zullen worden. Indien dit het geval is dan zijn deze Algemene Voorwaarden hierop niet van toepassing. In geval er op dit punt beroep wordt gedaan op Wazokuu Nederland zal dit vooraf door Wazokuu Nederland worden geoffreerd. Onderdeel van de offerte is een Adviesbevestiging die kan worden gebruikt om de opdracht te bevestigen en de Adviesovereenkomst te bekrachtigen. 3.7 Training betreft: of een Training op locatie voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! welke, tenzij anders aangegeven, tegen een vergoeding toegankelijk is voor abonnementhouders en waarbij het doorgaan afhankelijk is van het aantal deelnemers; of een In- company training voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! welke alleen toegankelijk is voor de conceptgebruikers die door de Abonnementhouder worden uitgenodigd. In beide gevallen wordt vooraf een Trainingsbevestiging opgesteld die kan worden gebruikt om de opdracht te bevestigen en de Trainingsovereenkomst te bekrachtigen. 4. Vergoedingen 4.1 De vergoeding voor de Abonnementen is per maand vooraf verschuldigd en kunnen uitsluitend via worden betaald. 4.2 Voor het gemak van de Abonnee bestaat hier de mogelijkheid om ook per kwartaal of per jaar te betalen. 4.3 Voor alle Abonnementen geldt dat bij de betaling van één jaar vooruit er een maandtermijn minder in rekening zal worden gebracht. 4.4 Wanneer een Abonnee het betalen van de vergoeding staakt dan wordt het Abonnement automatisch beëindigd op de laatste dag van de laatst betaalde termijn. In zo n geval zal éénmalig de informatie nog 30 dagen worden bewaard zodat de Abonnee zich nog kan bedenken. Daarna wordt het volledige account gewist uit het systeem van Wazokuu Nederland (ook uit de veiligheidskopieën van dit systeem). Wanneer de Abonnee zijn betaling voor een tweede maal staakt zal het account al na drie dagen volledig worden gewist. 4.5 De vergoeding voor het Advies is per maand achteraf verschuldigd. Afhankelijk van de

7 offerte kan er in de Adviesbevestiging sprake zijn van een aanbetaling op het project. Deze dient dan vooraf te worden betaald. De Adviesbevestiging geeft hiervoor de instructies. 4.6 De vergoeding voor een Training is altijd vooraf verschuldigd. Deelname wordt pas na ontvangst van de betaling bevestigd. De Trainingsbevestiging geeft hiervoor de instructies. 5. Prijzen en betaling 5.1 De prijzen voor het gebruik van Wazokuu! online marketing management staan vermeld onder Abonnementen, prijzen voor Training onder Support via Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Advies wordt altijd apart, in overleg en vooraf geoffreerd en overeengekomen. 5.2 Wazokuu Nederland is gerechtigd haar prijzen jaarlijks op basis van de Dienstenprijsindex van het Centraal Bureau voor de Statistiek aan te passen. De index van het voorgaande jaar geldt hierbij als uitgangspunt, bedragen kunnen worden afgerond op hele Euro s. 5.3 Afhankelijk van de gekozen betalingsvorm, ontvangt de Abonnee per maand, per kwartaal of per jaar een factuur. Dit gebeurt per omgaande na de betaling via 5.4 Voor een Training ontvangt de deelnemer een factuur per omgaande na de betaling via Deze factuur geldt dan direct ook als bewijs van deelname. 5.5 Voor Advies worden de werkzaamheden per maand achteraf gefactureerd. Bij grotere projecten kan een aanbetaling voor aanloopkosten vooraf worden gevraagd. 5.6 Facturen, waarvoor de betaling niet automatisch via lopen, dienen binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan te worden. Als de klant bezwaar heeft tegen de factuur voor Advies dan dient hij dit binnen twee maanden na factuurdatum aan Wazokuu Nederland schriftelijk kenbaar te maken. Als binnen deze termijn geen bezwaar wordt aangetekend dan staat het factuurbedrag daarmee definitief vast. 6. Vrijwaring 6.1 De Abonnee zal Wazokuu Nederland schadeloos stellen voor alle schade die Wazokuu Nederland mocht lijden en alle kosten die Wazokuu Nederland maakt als gevolg van: 1. Inbreuk op of niet nakomen van het bepaalde in één van de volgende artikelen: 12.11, en 16.4.: 2. Een vordering van een derde wegens niet geoorloofd of onvakkundig gebruik van de Wazokuu! online dienstverlening door de Abonnee; 3. Vorderingen van derden wegens onrechtmatige opslag of uitwisseling van gegevens via de opslagmogelijkheden van Wazokuu! door Abonnee of één door hem uitgenodigde Conceptgebruikers. 6.2 Dit hele artikel blijft van kracht na beëindiging van de Abonnementsovereenkomst.

8 7. Aansprakelijkheid 7.1 Wazokuu Nederland kan slechts aansprakelijk worden gesteld voor een bedrag ter grootte van de door de Abonnee betaalde vergoeding voor het gebruik van Wazokuu! gedurende de periode van 12 maanden voorafgaande aan de gebeurtenis waardoor schade is veroorzaakt. 7.2 Wazokuu Nederland is niet aansprakelijk voor schade van de Abonnee ten gevolge van omzet of winstderving, reputatieschade of bedrijfsstilstand, of beschadiging of verlies van gegevens. 7.3 Dit hele artikel blijft van kracht na beëindiging van de Abonnementsovereenkomst. 8. Intellectueel eigendomsrechten m.b.t. Wazokuu! en ingebrachte gegevens 8.1 Het volledige intellectuele eigendom van Wazokuu! online marketingmanagement, inbegrepen het functionele en technische ontwerp, de vormgeving, de programmering, de databaseopbouw, de gebruiksmogelijkheden en de broncode van de Wazokuu! online marketingmanagement en de daarbij behorende documenten is bezit van Wazobora Holding B.V. 8.2 Wazokuu Nederland is de licentiehouder van Wazokuu! Online Marketingmanagement voor het Nederlandse taalgebied. 8.3 Alle rechten van welke aard ook met betrekking tot de ingebrachte gegevens in Wazokuu! berusten bij de Abonnee. Uitgenodigde Conceptgebruikers kunnen geen rechten doen gelden op rechten van welke aard dan ook op door hen ingebrachte informatie. 8.4 In geval van gekoppelde accounts berusten alle rechten van welke aard dan ook met betrekking tot de ingebrachte gegevens in Wazokuu! te allen tijden bij de Abonnee. Uitgenodigde Conceptgebruikers kunnen geen rechten doen gelden op rechten van welke aard dan ook op door hen ingebrachte informatie. 9. Duur en beëindiging 9.1 Een Abonnementsovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en heeft een minimumduur van één maand, één kwartaal of één jaar, afhankelijk van de Betalingsvorm die is gekozen. 9.2 Een Abonnementsovereenkomst treedt inwerking na het activeren van het Abonnement met behulp van de Abonnementsbevestiging. 9.3 De Abonnementsovereenkomst kan door de Abonnee met inachtneming van de voornoemde minimumduur worden beëindigd door de betaling van de vergoeding te stoppen. Na staken van de betaling van de vergoeding treedt automatisch artikel 4.4 van deze Algemene Voorwaarden in werking. 9.4 De Abonnementsovereenkomst kan door Wazokuu Nederland met inachtneming van de voornoemde minimumduur en een opzegtermijn van minimaal één maand voor het volgende factuurmoment worden opgezegd.

9 9.5 In geval van in herhaaldelijk in gebreke blijven bij het betalen van de vergoedingen voor Advies zoals beschreven in artikel 3.5 van deze Algemene Voorwaarden wordt de betreffende Adviesovereenkomst eenzijdig opgezegd en staat het reeds gefactureerde bedrag definitief vast en zal worden geïncasseerd. 9.6 In geval van beëindiging van een Abonnementsovereenkomst is Wazokuu Nederland niet langer verantwoordelijk voor het behoud van de ingebrachte gegevens en treedt onverminderd artikel 4.4 in werking. 9.7 Indien een Abonnee zich ruim voor het staken van de betaling van de vergoeding voor het Abonnement schriftelijk bij Wazokuu Nederland meldt bestaat de mogelijkheid dat er tegen betaling een volledige dataset van de ingebrachte gegevens wordt samengesteld. De werkzaamheden hiervoor zullen als Advies worden geoffreerd en navenant worden afgehandeld. 10. Overmacht 10.1 Wanneer een tekortkoming in de nakoming van de Abonnementsovereenkomst het gevolg is van overmacht zal deze niet aan Wazokuu Nederland worden toegerekend en zal Wazokuu Nederland niet gehouden zijn tot enige schadevergoeding Onder overmacht wordt begrepen tekortkomingen van leveranciers van Wazokuu Nederland als licentiehouder te noemen: overheidsmaatregelen en voorschriften, stakingen, elektriciteit-, internet- en telefoonstoringen en andere omstandigheden waarop Wazokuu Nederland zelf geen invloed uit kan oefenen Wanneer een tekortkoming in de nakoming van de Abonnementsovereenkomst langer dan 30 dagen duurt, kunnen zowel Wazokuu Nederland als de Abonnee de overeenkomst beëindigen. Mits zij dit 14 dagen van tevoren aan elkaar melden en Wazokuu Nederland de nakoming van de Abonnementsovereenkomst in de tussentijd niet heeft hervat. 11. Overige 11.1 Een Abonnee mag zijn rechten en verplichtingen uit de Abonnementsovereenkomst zonder schriftelijke toestemming van Wazokuu Nederland niet overdragen, verhuren, verpanden of daarvan door derden gebruik laten maken Wazokuu Nederland mag haar rechten en verplichtingen uit de Abonnementsovereenkomst wel overdragen, verpanden of op andere wijze daarover derden laten beschikken De Abonnee kan bij het aanmaken van concepten een logo uploaden. Hier vraagt Wazokuu! ook of de Abonnee met dit logo met een hyperlink naar zijn eigen website opgenomen wil worden in de overzichtspagina met Wazokuu! klanten. Indien dit gedaan wordt stemt de Abonnee ermee in dat Wazokuu Nederland naast deze vermelding op de website ook in reclame- uitingen en brochures vermeldt dat de Abonnee gebruik maakt van Wazokuu!. Zowel de naam van de Abonnee als ook het logo zal hierbij worden gebruikt.

10 11.4 Bij het registreren van een account stemt een Abonnee ermee in dat hij nieuwsbrieven, reclame- uitingen en andere berichten van Wazokuu Nederland gaat ontvangen op het door hem opgegeven e- mailadres. Wanneer een Abonnee deze vorm van contact niet wil continueren dan kan hij dit kenbaar maken via het Contactformulier via Op de Abonnementsovereenkomst, de Adviesovereenkomst en de Trainingsovereenkomst en alle overige overeenkomsten met Wazokuu Nederland is Nederlands recht van toepassing. Afspraken over het gebruik van de online dienst en offline diensten 12. Levering en gebruik abonnementen 12.1 Wazokuu! wordt vanuit een centrale locatie geleverd en is een dienstverlening voor algemeen gebruik. Wazokuu! wordt dus niet specifiek voor de Abonnee onderhouden Direct na het bevestigen van het Account middels de link in de Abonnementsbevestiging treedt de Abonnementsovereenkomst in werking en wordt de Abonnee geacht binnen 72 uur in geval van een betaald Abonnement de verschuldigde vergoeding via te voldoen Bij het registreren wordt de Abonnee verzocht een wachtwoord aan te maken. Met behulp van de combinatie van zijn e- mailadres en het wachtwoord heeft de Abonnee toegang tot Wazokuu! De Abonnee en de Conceptgebruikers kunnen hun eigen wachtwoord wijzigen. De Abonnee dient zich er zelf voor in te spannen dan hij en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers het wachtwoord eens per twee maanden wijzigen Wazokuu Nederland, de Abonnee en de Conceptgebruikers zijn verplicht om alle wachtwoorden geheim te houden Wanneer een tweede persoon toegang probeert te krijgen tot Wazokuu! met een combinatie van e- mailadres en wachtwoord dat al in gebruik is dan wordt de verbinding van de eerst aangemelde automatisch verbroken Wanneer een tweede Conceptgebruiker toegang probeert te krijgen tot Wazokuu! met een combinatie van e- mailadres en wachtwoord dat al in gebruik is dan wordt de verbinding van de eerst aangemelde automatisch verbroken Wazokuu Nederland is niet aansprakelijk voor misbruik of verlies van het wachtwoord door Abonnee of Conceptgebruikers en mag er vanuit gaan dat degene die inlogt met de combinatie e- mailadres en wachtwoord van de Abonnee of met de combinatie van e- mailadres en wachtwoord van een Conceptgebruiker hiervoor de toestemming heeft van de Abonnee. Zodra een Abonnee het vermoeden heeft dat deze combinaties bekend zijn bij onbevoegden dan dient hij Wazokuu Nederland hiervan onmiddellijk in kennis te stellen middels het contactformulier via Wazokuu Nederland is gerechtigd de functionaliteit van Wazokuu! te verbeteren, uit te

11 breiden of te wijzigen of fouten in Wazokuu! te verbeteren Wazokuu Nederland tracht te allen tijden fouten in Wazokuu! te herstellen maar kan er niet voor instaan dat Wazokuu! compleet foutloos is Wanneer de functionaliteit significant wordt gewijzigd, verbeterd of uitgebreid, zal Wazokuu Nederland de Abonnee daarover informeren via Wazokuu! of door middel van een e- mail aan de Abonnee De Abonnee en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers bepalen samen welke gegevens door Wazokuu! worden opgeslagen en uitgewisseld. Wazokuu Nederland neemt geen kennis van deze gegevens tenzij Wazokuu Nederland door de Abonnee wordt uitgenodigd als Conceptgebruiker. De Abonnee is er voor verantwoordelijk dat de gegevens die hij en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers opslaan en uitwisselen via Wazokuu! rechtmatig zijn en geen inbreuk maken op rechten van derden. Wazokuu Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de opgegeven of uitgewisselde gegevens via Wazokuu! De Abonnee en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers verplichten zich ertoe om misbruik van Wazokuu! voor het opslaan en uitwisselen van gegevens die ingaan tegen de normale zeden en normen te melden via het Contactformulier via Wazokuu Nederland is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de ingevoerde gegevens in Wazokuu! of de nakoming van de aangegeven richtlijnen in Wazokuu! ten behoeve van het invoeren van de gegevens, Wazokuu! kan de juistheid van gegevens niet herkennen en slaat gegevens op zoals ze zijn ingegeven De Abonnee zal ervoor zorgdragen dat de Conceptgebruikers de aangegeven richtlijnen in Wazokuu! ten behoeve van het invoeren van de gegevens volgen bij het inbrengen van gegevens en Wazokuu! op een normale manier gebruiken. Als handelingen van de Abonnee of Conceptgebruikers het functioneren van Wazokuu! in gevaar brengt is Wazokuu Nederland gerechtigd de toegang van de desbetreffende Abonnee of Conceptgebruikers te blokkeren. 13. Levering van adviesdiensten 13.1 Wazokuu Nederland en Abonnees kunnen overeenkomen dat eerstgenoemde aanvullend Advies op het vlak van bedrijfskundige onderwerpen of marketing van Wazokuu Nederland aan Abonnee verstrekt. Dit zal in een Adviesovereenkomst vooraf dient te worden vastgelegd en overeengekomen Voor projecten van enige omvang zal Wazokuu Nederland een aanbetaling van een deel van het totaal bedrag ter initiatie van het project middels een Adviesbevesting in rekening brengen. Behalve de bevestiging van de opdracht kan middels deze e- mail ook de genoemde aanbetaling worden gedaan via Wanneer wordt overeengekomen dat het Adviesovereenkomst gefaseerd wordt uitgevoerd dan dient de Abonnee de afgeronde fases steeds schriftelijk goed te keuren

12 en te betalen voor aanvang van de volgende fase Wanneer binnen de kaders en in lijn van de overeengekomen Adviesovereenkomst extra werkzaamheden ontstaan dan zullen deze in overleg met de Abonnee apart in rekening worden gebracht. 14. Levering van trainingen 14.1 Een Abonnee kan zichzelf en/of Conceptgebruikers via inschrijven voor een training over het gebruik van Wazokuu! Voor Abonnees van Gratis Uitproberen, het Starters Abonnement, het Basis Abonnement en het Pro Abonnement organiseert Wazokuu Nederland landelijke trainingen die tegen betaling toegankelijk zijn. De plaatsen, datums en toegangsprijzen staan vermeld op Deze trainingen vinden alleen plaats bij voldoende deelname van Abonnees. Indien de aantallen daar aanleiding toe geven kan Wazokuu Nederland de training op een andere plaats en/of een ander tijdstip te laten plaatsvinden. Hierbij kunnen een of meerdere andere trainingen gecombineerd worden De deelnemers aanvaarden dat de Training door Wazokuu Nederland naar beste vermogen wordt gegeven en aanvaarden tevens dat deelname alleen geen garantie voor resultaat is De deelnemers ontvangen na afloop van een Training een bewijs van deelname De vergoeding voor het bijwonen van een Training wordt op vermeld De gevolgen van annulering van deelname van een Training worden op vermeld. 15. Leveringen binnen Partnerovereenkomst 15.1 Alle afspraken met betrekking tot levering en naleving van de Partnerovereenkomst staat in deze overeenkomst vermeld, hierop zijn (met inachtneming van artikel 1 van deze Algemene Voorwaarden) deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 16. Privacy en geheimhouding 16.1 Wazokuu Nederland zal geheimhouding betrachten ten aanzien van alle door Abonnee ingebrachte gegevens en alle informatie die daar aan kan worden ontleend. Wazokuu Nederland en Abonnee zullen geheimhouding in acht nemen ten aanzien van alle wederzijdse informatie die door het zakelijke contact bekend is, waarvan aannemelijk is dat deze vertrouwelijk is Alle Wazokuu Nederland medewerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens zullen deze geheimhouden Alle door de Abonnee ingebrachte gegevens met betrekking tot zijn persoon worden uitsluitend op één van de servers opgeslagen. De server bevind zich in een data- center binnen de Europese Unie.

Algemene Voorwaarden van Container Exchange B.V. Deze zijn als volgt ingedeeld:

Algemene Voorwaarden van Container Exchange B.V. Deze zijn als volgt ingedeeld: Algemene Voorwaarden van Container Exchange B.V. Deze zijn als volgt ingedeeld: Algemeen Voorwaarden 1. Toepasselijkheid en rangorde 2. Definities 3. Abonnementen 4. Vergoedingen 5. Prijzen en betaling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SALESMANAGER VOOR ABONNEES

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SALESMANAGER VOOR ABONNEES ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SALESMANAGER VOOR ABONNEES 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Abonnee: de natuurlijke of rechtspersoon die de Opdrachtbevestiging

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Administratie: een debiteuren en dossieradministratie voor een rechtspersoon die wordt gevoerd met gebruikmaking van de Webdienst;

Administratie: een debiteuren en dossieradministratie voor een rechtspersoon die wordt gevoerd met gebruikmaking van de Webdienst; ALGEMEEN 1. DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie: een debiteuren en dossieradministratie voor een rechtspersoon die wordt gevoerd met gebruikmaking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REOBtimaal

ALGEMENE VOORWAARDEN REOBtimaal ALGEMENE VOORWAARDEN REOBtimaal ALGEMEEN Artikel 1 Werkingssfeer 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle onderhandelingen, adviezen, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten van COLUMNAE

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Toqo en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster November 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 3 Artikel 2 - Offertes en aanbiedingen... 3 Artikel 3 Licenties en modules... 3 Artikel 4 - Prijs... 4 Artikel

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES www.twinfield.com ALGEMEEN 1. Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie: een boekhouding die wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Your Smart Butler

Algemene voorwaarden Your Smart Butler Algemene voorwaarden Your Smart Butler 1/6 Gebruiksvoorwaarden Your Smart Butler- Horeca-onderneming Versie: 1.0 Datum: 23 augustus 2012 A. Inleiding Your Smart Butler www.yoursmartbutler.com - maakt het

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jortt BV

Algemene Voorwaarden Jortt BV Algemene Voorwaarden Jortt BV 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - Klachtenregistratie.com

ALGEMENE VOORWAARDEN - Klachtenregistratie.com ALGEMENE VOORWAARDEN - Klachtenregistratie.com Wij, Woweb B.V., bieden via Software-as-a-Service ( SaaS ) de software Klachtenregistratie.com (de Software ) aan. Dit betekent dat wij u via het internet

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

ABONNEMENTSVOORWAARDEN BOUW!

ABONNEMENTSVOORWAARDEN BOUW! Definities De in de algemene voorwaarden met een beginhoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: Abonnementsovereenkomst: de overeenkomst volgens welke Lexima tegen betaling het gebruik

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden I-webs webdesign & internetmarketing

Algemene leveringsvoorwaarden I-webs webdesign & internetmarketing ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN I-WEBS Hieronder treft u de algemene leveringsvoorwaarden van I-webs. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, diensten en overeenkomsten gedaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO Op VraagHugo.nl bieden wij je informatie en advies om jou als ondernemer te helpen bij het regelen van jouw standaard ondernemerszaken. Ook kan je met VraagHugo.nl zelf,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: a) InsightYou: InsightYou B.V., statutair gevestigd te Rotterdam; b) Materialen: het door InsightYou aan Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES ALGEMEEN 1. Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie:

Nadere informatie

Artikel 2 - Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie

Artikel 2 - Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie Inhoud Algemene Voorwaarden... 2 Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie... 2 Artikel 3 Het abonnement... 2 Artikel 4 - Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

www.twinfield.com ALGEMEEN

www.twinfield.com ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR PARTNERS www.twinfield.com ALGEMEEN 1. Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie: een boekhouding die wordt

Nadere informatie

Wat doet Community De Bilt Werkt wel en niet? Het platform Community De Bilt Werkt is een activiteit van Stichting ZZP De Zes Kernen De Bilt.

Wat doet Community De Bilt Werkt wel en niet? Het platform Community De Bilt Werkt is een activiteit van Stichting ZZP De Zes Kernen De Bilt. Algemene voorwaarden In deze algemene voorwaarden proberen we zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten wat Community De Bilt Werkt doet, wat zij niet doet en wat de verantwoordelijkheden zijn voor ons en

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SPO

Algemene voorwaarden SPO Algemene voorwaarden SPO SPO verzorgt open opleidingen en maatwerk (incompany) opleidingen en neemt examens en toetsen af voor allen die betrokken zijn bij pensioen als arbeidsvoorwaarde of collectief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - Employes

ALGEMENE VOORWAARDEN - Employes ALGEMENE VOORWAARDEN - Employes Wij, Employes B.V., bieden via Software-as-a-Service ( SaaS ) de software Employes (de Software ) aan. Dit betekent dat wij u via het internet toegang bieden tot de Software

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding of offerte van Dotpoint en maken telkens deel uit van iedere Overeenkomst tussen Dotpoint en

Nadere informatie

1.1 oflow: oflow, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30255424, leverancier van de Dienst.

1.1 oflow: oflow, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30255424, leverancier van de Dienst. Versie 20 juni 2009 Artikel 1 Definities 1.1 oflow: oflow, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30255424, leverancier van de Dienst. 1.2 Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst.

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst. Gebruikersvoorwaarden papierloos factureren v.1.0 www.papierloosfactureren.nl Artikel 1 - Begrippen en definities 1.1 Dienst: de online dienst (www.papierloosfactureren.nl) via welke een Gebruiker facturen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hosting

Algemene Voorwaarden Hosting Algemene Voorwaarden Hosting 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Dvwebhost een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden'

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Versie: 1.4 Datum: 2 maart 2015 TTP Associates www.ttp.associates Inhoud 1. Definities... 3 2. Criteria voor verkrijging van het Privacy Seal... 4 3. Criteria voor intrekking van het

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemeen Aanbiedingen en bestellingen Uitvoering van de overeenkomst

Algemeen Aanbiedingen en bestellingen Uitvoering van de overeenkomst Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v., alsmede op de uitvoering van alle werkzaamheden door Adviesbureau KAP b.v. Afwijkingen

Nadere informatie

Helens Webstudio. Algemene voorwaarden

Helens Webstudio. Algemene voorwaarden Helens Webstudio Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Met opdrachtgever in deze Algemene voorwaarden wordt bedoeld: degene die aan Helens Webstudio (hierna te noemen HWS) werkzaamheden opdraagt of daartoe

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Versie: 1.0

Algemene Voorwaarden. Versie: 1.0 Algemene Voorwaarden Versie: 1.0 Datum: 30 juli 2015 Inhoud 1. Definities... 3 2. Criteria voor verkrijging van het Privacy Seal... 4 3. Criteria voor intrekking van het Privacy Seal... 4 4. Verantwoordelijkheden...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Datum 15 mei 2012 Versie 4.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

Toepasselijkheid Account en wachtwoord

Toepasselijkheid Account en wachtwoord ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven.

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door webouwen.nl gesloten overeenkomsten en verrichte diensten

Nadere informatie

Ziggo Muziek. Aanvullende voorwaarden

Ziggo Muziek. Aanvullende voorwaarden Ziggo Muziek Aanvullende voorwaarden Per 1 juni 2011 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 toepasselijkheid Aanvullende Voorwaarden Ziggo Muziek 3 Artikel 3 installatie en aanvang Abonnement 3

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP ALLETHA B.V., GEVESTIGD TE (5692 DL) SON AAN HET EKKERSRIJT 4429, KVK-NUMMER 17127660

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. 1.1 Aanvraagformulier Het (online) formulier

Nadere informatie

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis:

De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: Artikel 1 Definitie De in deze algemene voorwaarden gehanteerde begrippen worden gebruikt in de navolgende betekenis: 1. Onder Opdrachtgever wordt verstaan de rechtspersoon of natuurlijk persoon die met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Artikel 1 Kwaliteit Artikel 2 Geheimhouding Artikel 3 Offerte

Artikel 1 Kwaliteit Artikel 2 Geheimhouding Artikel 3 Offerte Algemene voorwaarden Algemeen Op alle tekstproducties van Tekstbureau De Groot zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten,

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE De Dienst "Factuurservice" (hierna: de Dienst ) wordt u via het platform (hierna: Platform ) aangeboden door het bedrijf ITG Groep B.V. (hierna: 1850 Zakelijk ). Aan

Nadere informatie

Artikel 4 Beheer van informatie

Artikel 4 Beheer van informatie Artikel 1 Gelding en toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle overeenkomsten c.q. verbintenissen en andere rechtshandelingen tussen dehorecapas.nl enerzijds

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR PARTNERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR PARTNERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR PARTNERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR PARTNERS ALGEMEEN 1. Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie:

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met Algemene voorwaarden van BTW & OG B.V., verder BTW & OG, gevestigd aan de Edisonstraat 86 te 7006 RE Doetinchem, de dato 18 oktober 2011, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Zutphen. Artikel 1

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

VOORWAARDEN ABONNEMENT CASHFLOW ONLINE

VOORWAARDEN ABONNEMENT CASHFLOW ONLINE Ten behoeve van een abonnement op CashFlow software gaan U (klant van CashFlow) en INVERS (Invers BV, gevestigd te Voorburg, geregistreerd bij de KvK onder nummer 27136700; uitgever van CashFlow) een overeenkomst

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Handigehelden Klanten

Algemene Voorwaarden Handigehelden Klanten Algemene Voorwaarden Handigehelden Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de vennootschap onder firma Handigehelden gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Karify Welkom op onze website die u toegang biedt tot het programma Karify. Karify is een online eco- systeem waar aanbieders en afnemers terecht kunnen voor e- health toepassingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Informatieproducten PECT na registratie 27 mei 2014

Gebruiksvoorwaarden Informatieproducten PECT na registratie 27 mei 2014 Gebruiksvoorwaarden Informatieproducten PECT na registratie 27 mei 2014 Artikel 1 Begrippen In deze Gebruiksvoorwaarden wordt verstaan onder: a Aanvraagformulier informatieproducten PECT na registratie:

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities 1.1 'Abonnement': de overeenkomst inzake het gebruik van het Platform die tussen Woningzoekende en Kamers.nl tot stand komt wanneer Woningzoekende een Premiumaccount heeft aangemaakt

Nadere informatie

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT 1. Aanvaarding en toepasselijkheid van deze voorwaarden Door het gebruik van de diensten van CRYSTAL IT BVBA (hierna CRYSTAL IT ) en het ter beschikking gestelde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ludieq te Zutphen (juli 2009)

Algemene voorwaarden Ludieq te Zutphen (juli 2009) Algemene voorwaarden Ludieq te Zutphen (juli 2009) Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze bepalingen zijn van toepassing op alle offertes, overeenkomsten, ontwerpen en leveringen welke

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden

Aanvullende Voorwaarden Aanvullende Voorwaarden Onlinediensten augustus 2011 aanvullende voorwaarden Onlinediensten KPN B.V. versie augustus 2011 I n H o u d 1: BEGRIPSBEPALINGEN... 2 2: TOEPASSELIJKHEID EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST...

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA

ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: ViaVida die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ELEPHANT ROAD

ALGEMENE VOORWAARDEN ELEPHANT ROAD ALGEMENE VOORWAARDEN ELEPHANT ROAD ARTIKEL 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden van Elephant Road (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: AANVERWANTE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Huishoudboekje.com Algemene Voorwaarden

Huishoudboekje.com Algemene Voorwaarden Huishoudboekje.com Algemene Voorwaarden huishoudboekje.com is een website van Bespaarmij B.V., gevestigd in (1051 PB) Amsterdam aan het Waterspiegelplein 10 C. Ons KvK-nummer is 62591428 en het BTW-nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie