1.3 Een Adviesovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.3 Een Adviesovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden en Service Niveau Afspraken van Wazokuu Nederland Deze zijn als volgt ingedeeld: Algemeen Voorwaarden 1 Toepasselijkheid en rangorde 2 Definities 3 Abonnementen, advies en training 4 Vergoedingen 5 Prijzen en betaling 6. Aansprakelijkheid 7. Vrijwaring 8. Intellectueel eigendomsrechten m.b.t. Wazokuu! en ingebrachte gegevens 9. Duur en beëindiging 10. Overmacht 11. Overige Afspraken over het gebruik van de online dienst en offline diensten 12. Levering en gebruik abonnementen 13. Levering van trainingen 14. Levering van adviesdiensten 15. Privacy en geheimhouding Afspraken over het te verwachten service niveau 16. Ondersteuning 17. Responsetijden 18. Bereikbaarheid 19. Prestaties 20. Veiligheidskopieën 21. Uitzonderingen Algemene Voorwaarden 1 Toepasselijkheid en rangorde 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Wazokuu!- dienstverlening die via in de vorm van abonnementen, advies of training afgenomen kan worden. Eventuele eigen voorwaarden van een Abonnee/Klant zijn niet van toepassing. 1.2 Een Abonnementsovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee bestaat altijd uit de volgende documenten, welke op de overeenkomst van toepassing zijn: de Abonnementsbevestiging; het specifieke Abonnement; de Algemene Voorwaarden. 1.3 Een Adviesovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat altijd uit de volgende documenten, welke op de overeenkomst van toepassing zijn: de Adviesbevestiging; de Algemene Voorwaarden.

2 1.4 Een Trainingsovereenkomst tussen Wazokuu Nederland en de Abonnee/Klant bestaat altijd uit de volgende documenten, welke op de overeenkomst van toepassing zijn: de Trainingsbevestiging; de Algemene Voorwaarden. 1.5 In geval van tegenstrijdigheden of onduidelijkheden hebben de documenten die onderdeel uitmaken van de Abonnements-, Advies- of Trainingsovereenkomsten de volgende rangorde: de betreffende Abonnements-, Advies of Trainingsbevestiging, het specifieke Abonnement, deze Algemene Voorwaarden. 1.6 Wazokuu Nederland behoud zich het recht voor de specifieke Abonnementen te wijzigen. Aankomende wijzigingen zullen tenminste 30 dagen van tevoren bekend worden gemaakt aan de Abonnee/Klant. Wazokuu Nederland gaat er van uit dat, indien een Abonnee/Klant dit niet binnen 14 dagen na de mededeling schriftelijk meldt, deze akkoord gaat met de wijzigingen. In geval een Abonnee/Klant wel te kennen geeft het niet met de wijzigingen eens te zijn wordt de Abonnementsovereenkomst met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen beëindigd. 2 Definities 2.1 Om de van deze voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk te maken is er getracht deze zo eenvoudig mogelijk te formuleren. De gebruikte woorden en begrippen uit deze definitielijst worden overal met een hoofdletter en cursief geschreven. De hierna volgende woorden en begrippen moeten in deze Algemene Voorwaarden als volgt begrepen worden: Abonnee: is de natuurlijke of de rechtspersoon die de Abonnementsbevestiging heeft ingediend, de eerste termijn heeft voldaan en daarmee de Abonnementsovereenkomst is aangegaan. Abonnement(en): is de aanduiding die de specifieke inhoud en de duur van de betreffende vorm van dienstverlening van Wazokuu! betreft, er zijn vier abonnementsvormen: 1. Starters Abonnement; 2. Basis Abonnement; 3. Pro Abonnement. De beschrijving van het specifieke Abonnement is vast onderdeel van de Abonnementsovereenkomst. Abonnementsbevestiging: is het formulier dat geretourneerd dient te worden om het abonneren op één van de vier abonnementen te bevestigen. Het regelt de verificatie van het opgegeven e- mailadres, geeft instructies voor de feitelijke bevestiging en zet deze inwerking bij activatie. Abonnementsgegevens: dit is de sectie in het afgeschermde gedeelte van Wazokuu! waar abonnees hun gegevens met betrekking tot inloggen en facturatie kunnen controleren en wijzigen, de verbruiksgegevens van het betreffende abonnement kunnen bekijken en het abonnement verlengen en/of upgraden en verlengen.

3 Abonnementsovereenkomst: is de algemene aanduiding voor de overeenkomst die Wazokuu Nederland aangaat met de Abonnee en die precies definieert wat de Abonnee mag verwachten met betrekking tot de functionaliteit van de dienstverlening, de wederzijdse verplichtingen, de kosten die ervoor in rekening gebracht zullen worden en de voorwaarden die hierop van kracht zijn. Account: dit is de aanduiding van het eigenaarschap van een Abonnement. Advies: is een advies op marketing- communicatie of bedrijfskundig gebied welke niet binnen het raamwerk van Wazokuu! valt maar waar Wazokuu Nederland de Abonnee mee van dienst kan zijn. Adviesbevestiging: is het formulier dat geretourneerd moet worden wanneer er afspraken over aanvullende adviesdiensten dienen te worden bevestigd. Adviesovereenkomst: is de feitelijke overeenkomst die wordt aangegaan tussen een klant en Wazokuu Nederland. Die bestaat uit de Adviesbevestiging en de Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden: overal waar op de wordt gerefereerd aan Algemene Voorwaarden worden deze Algemene Voorwaarden van Wazokuu Nederland bedoeld. Betalingsvorm: hiermee wordt de periode bedoeld die per keer wordt vooruitbetaald en gefactureerd: één maand, één kwartaal of één jaar. Contactformulier: is de mogelijkheid op de website om Wazokuu Nederland een verzoek tot contactopname te doen toekomen, er wordt binnen 24 uur op gereageerd. Datacenter: de online dienstverlening van Wazokuu! draait op een server in een gerenommeerd datacentrum. Deelnamebevestiging: formulier dat geretourneerd dient te worden om deelname aan een training te bevestigen. Het regelt de verificatie van het opgegeven e- mailadres, geeft instructies voor de feitelijke bevestiging en zet deze inwerking bij activatie. Factuurgegevens: dit is de sectie in afgeschermde gedeelte van Wazokuu! waar abonnees hun gegevens met betrekking facturatie kunnen controleren en wijzigen. Gerelateerde informatie: bij iedere sectie van Wazokuu! te weten Conceptbeheer, Communicatieorganisatie en Marketingplanning kunnen in een blok met deze naam relevante documenten worden geüpload om met de betrokken Conceptgebruikers te delen. Hoofdgebruiker: dit is de houder van het Abonnement en heeft toegang tot alle accountgegevens. In- company training: is een training in een bedrijf voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! toegankelijk voor de Conceptgebruikers van de betreffende Abonnee. Inloggegevens: dit is de sectie in het afgeschermde gedeelte van Wazokuu! waar gebruikers hun gegevens met betrekking tot inloggen kunnen controleren en wijzigen. Privacy: Wazokuu Nederland hanteert een privacy beleid met betrekking tot het Nederlandstalige gedeelte van Wazokuu!. Dit privacy beleid staat op in het gedeelte: Voorwaarden en beleid. Pro- Account: dit is de aanduiding van het eigenaarschap van een Pro- Abonnement en duidt tevens de mogelijkheid aan dat aan dit Account Sub- accounts worden gekoppeld.

4 Registreren: is de handeling via waaraan gerefereerd waarmee iemand een basisregistratie verricht om toegang te krijgen tot de abonnementen van Wazokuu! Support: hiermee wordt de ondersteuning bedoeld die Wazokuu Nederland geeft aan gebruikers van Wazokuu! in het gebruik van de online marketing dienstverlening. Aanspraak op marketingexpertise van Wazokuu Nederland buiten de kaders van Wazokuu! vallen hierbuiten maar kunnen als extra Adviesdienst worden aangevraagd. Supporttijden: wanneer in deze Algemene Voorwaarden wordt gerefereerd aan Supporttijden zonder verdere toevoeging dan wordt bedoeld de Supporttijden van Wazokuu Nederland. Deze zijn op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van uur tot uur. Buiten deze tijden kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier via Training: is een training op locatie voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! die voor meerdere abonnees toegankelijk is. Trainingsbevestiging: is het formulier dat geretourneerd moet worden wanneer er afspraken over aanvullende trainingen dienen te worden bevestigd. Het regelt de verificatie van het opgegeven e- mailadres, geeft instructies voor de feitelijke bevestiging en zet deze inwerking bij activatie. Trainingsovereenkomst: is de overeenkomst die kan worden aangegaan voor het volgen van trainingen over het gebruik van Wazokuu!, de Trainingsovereenkomst bestaat uit deze Algemene Voorwaarden, de Trainingsbevestiging en de betaling vooraf. Upgrade: is de mogelijkheid om een bestaand Account op te waarderen naar een hogere versie met meer mogelijkheden voor de gebruiker. Wazobora Holding B.V. is de 50% partner in Wazokuu Nederland en ontwikkelaar van Wazokuu!. Wazokuu!: is de handelsnaam van Wazobora Holding B.V. waaronder de online marketing dienstverlening wordt aangeboden in het Nederlandse taalgebied via de domeinnaam en website: Wazokuu! omvat de gehele online marketingmanagement dienstverlening die onder de naam Wazokuu! via wordt aangeboden. Wazokuu Nederland: is de naam van de firma die de licentiehouder is voor en de dienstverlening van Wazokuu! in het Nederlandse taalgebied aanbiedt en ondersteunt. Wazokuu Nederland is gevestigd te Bussum. 3. Abonnementen, advies en training 3.1 Er zijn drie abonnementsvormen: 1. Starters Abonnement; 2. Basis Abonnement; 3. Pro Abonnement. De beschrijving van het specifieke Abonnement is vast onderdeel van de Abonnementsovereenkomst. 3.2 Met het Starters Abonnement heeft u direct toegang tot de volgende mogelijkheden: Er kunnen twee concepten worden aangemaakt en ontwikkeld; Er kunnen twee Conceptgebruikers worden uitgenodigd per concept; Er kan één marktsegment worden beschreven;

5 Bij het definiëren van het onderscheidende vermogen kunnen tien kenmerken worden ingegeven; Er kunnen tien communicatiemiddelen per concept worden voorbereid; Er kunnen tien marketingactiviteiten per concept worden gepland; Er kan 50Mb gerelateerde informatie in totaal worden opgeslagen; Voor het Starters Abonnement worden maandelijkse kosten in rekening gebracht. Voor de actuele maandkosten verwijzen wij naar het onderdeel abonnementen op Zodra de gebruikslimiet van uw huidige abonnement is bereikt, krijgt u hiervan melding. Abonnees van het Starters Abonnement kunnen dan zonder verlies van data en tijd direct upgraden naar een Basis Abonnement of een Pro Abonnement. 3.3 Met het Basis Abonnement heeft u direct toegang tot de volgende mogelijkheden: Er kunnen tien concepten worden aangemaakt en ontwikkeld; Er kunnen vier Conceptgebruikers worden uitgenodigd per concept; Er kunnen twintig marktsegmenten worden beschreven; De marktsegmenten kunnen worden onderverdeeld in sub- segmenten; Bij het definiëren van het onderscheidende vermogen kunnen een onbeperkt aantal kenmerken worden ingegeven; Er kan een onbeperkt aantal communicatiemiddelen per concept worden voorbereid; Er kan een onbeperkt aantal marketingactiviteiten worden gepland; Er kan 500Mb gerelateerde informatie in totaal worden opgeslagen; Voor het Basis Abonnement worden maandelijkse kosten in rekening gebracht. Voor actuele maandkosten verwijzen wij naar het onderdeel abonnementen op Zodra de gebruikslimiet van uw huidige abonnement is bereikt, krijgt u hiervan melding. Abonnees van het Basis Abonnement kunnen dan zonder verlies van data en tijd direct upgraden naar het Pro Abonnement. 3.4 Met het Pro Abonnement heeft u direct toegang tot de volgende mogelijkheden: Er kunnen vijftig concepten worden aangemaakt en ontwikkeld; Er kunnen acht Conceptgebruikers worden uitgenodigd per concept; Er kunnen vijftig marktsegmenten worden beschreven; De marktsegmenten kunnen worden onderverdeeld in sub- segmenten; Bij het definiëren van het onderscheidende vermogen kunnen een onbeperkt aantal kenmerken worden ingegeven; Er kan een onbeperkt aantal communicatiemiddelen per concept worden voorbereid; Er kan een onbeperkt aantal marketingactiviteiten worden gepland; Er kan 2Gb gerelateerde informatie in totaal worden opgeslagen; Er kunnen sub- accounts aan het account worden gekoppeld; Voor het Pro Abonnement worden maandelijkse kosten in rekening gebracht. Voor actuele maandkosten verwijzen wij naar het onderdeel abonnementen op

6 Zodra de gebruikslimiet van uw Pro Abonnement is bereikt, krijgt u hiervan melding. In overleg met Wazokuu Nederland bestaat dan de mogelijkheid om tot aanvullende speciale afspraken te komen. 3.5 Er zijn twee aanvullende diensten mogelijk: 1. Advies; 2. Training. 3.6 Advies is een advies op marketing- communicatie of bedrijfskundig gebied welke niet binnen het raamwerk van Wazokuu! vallen maar waar Wazokuu Nederland of één van de Wazokuu! Partners de Abonnee van dienst kan zijn. In principe wordt ervan uitgegaan dat deze diensten in de meeste gevallen door onze partners verleend zullen worden. Indien dit het geval is dan zijn deze Algemene Voorwaarden hierop niet van toepassing. In geval er op dit punt beroep wordt gedaan op Wazokuu Nederland zal dit vooraf door Wazokuu Nederland worden geoffreerd. Onderdeel van de offerte is een Adviesbevestiging die kan worden gebruikt om de opdracht te bevestigen en de Adviesovereenkomst te bekrachtigen. 3.7 Training betreft: of een Training op locatie voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! welke, tenzij anders aangegeven, tegen een vergoeding toegankelijk is voor abonnementhouders en waarbij het doorgaan afhankelijk is van het aantal deelnemers; of een In- company training voor het gebruik en de toepassing van Wazokuu! welke alleen toegankelijk is voor de conceptgebruikers die door de Abonnementhouder worden uitgenodigd. In beide gevallen wordt vooraf een Trainingsbevestiging opgesteld die kan worden gebruikt om de opdracht te bevestigen en de Trainingsovereenkomst te bekrachtigen. 4. Vergoedingen 4.1 De vergoeding voor de Abonnementen is per maand vooraf verschuldigd en kunnen uitsluitend via worden betaald. 4.2 Voor het gemak van de Abonnee bestaat hier de mogelijkheid om ook per kwartaal of per jaar te betalen. 4.3 Voor alle Abonnementen geldt dat bij de betaling van één jaar vooruit er een maandtermijn minder in rekening zal worden gebracht. 4.4 Wanneer een Abonnee het betalen van de vergoeding staakt dan wordt het Abonnement automatisch beëindigd op de laatste dag van de laatst betaalde termijn. In zo n geval zal éénmalig de informatie nog 30 dagen worden bewaard zodat de Abonnee zich nog kan bedenken. Daarna wordt het volledige account gewist uit het systeem van Wazokuu Nederland (ook uit de veiligheidskopieën van dit systeem). Wanneer de Abonnee zijn betaling voor een tweede maal staakt zal het account al na drie dagen volledig worden gewist. 4.5 De vergoeding voor het Advies is per maand achteraf verschuldigd. Afhankelijk van de

7 offerte kan er in de Adviesbevestiging sprake zijn van een aanbetaling op het project. Deze dient dan vooraf te worden betaald. De Adviesbevestiging geeft hiervoor de instructies. 4.6 De vergoeding voor een Training is altijd vooraf verschuldigd. Deelname wordt pas na ontvangst van de betaling bevestigd. De Trainingsbevestiging geeft hiervoor de instructies. 5. Prijzen en betaling 5.1 De prijzen voor het gebruik van Wazokuu! online marketing management staan vermeld onder Abonnementen, prijzen voor Training onder Support via Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Advies wordt altijd apart, in overleg en vooraf geoffreerd en overeengekomen. 5.2 Wazokuu Nederland is gerechtigd haar prijzen jaarlijks op basis van de Dienstenprijsindex van het Centraal Bureau voor de Statistiek aan te passen. De index van het voorgaande jaar geldt hierbij als uitgangspunt, bedragen kunnen worden afgerond op hele Euro s. 5.3 Afhankelijk van de gekozen betalingsvorm, ontvangt de Abonnee per maand, per kwartaal of per jaar een factuur. Dit gebeurt per omgaande na de betaling via 5.4 Voor een Training ontvangt de deelnemer een factuur per omgaande na de betaling via Deze factuur geldt dan direct ook als bewijs van deelname. 5.5 Voor Advies worden de werkzaamheden per maand achteraf gefactureerd. Bij grotere projecten kan een aanbetaling voor aanloopkosten vooraf worden gevraagd. 5.6 Facturen, waarvoor de betaling niet automatisch via lopen, dienen binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan te worden. Als de klant bezwaar heeft tegen de factuur voor Advies dan dient hij dit binnen twee maanden na factuurdatum aan Wazokuu Nederland schriftelijk kenbaar te maken. Als binnen deze termijn geen bezwaar wordt aangetekend dan staat het factuurbedrag daarmee definitief vast. 6. Vrijwaring 6.1 De Abonnee zal Wazokuu Nederland schadeloos stellen voor alle schade die Wazokuu Nederland mocht lijden en alle kosten die Wazokuu Nederland maakt als gevolg van: 1. Inbreuk op of niet nakomen van het bepaalde in één van de volgende artikelen: 12.11, en 16.4.: 2. Een vordering van een derde wegens niet geoorloofd of onvakkundig gebruik van de Wazokuu! online dienstverlening door de Abonnee; 3. Vorderingen van derden wegens onrechtmatige opslag of uitwisseling van gegevens via de opslagmogelijkheden van Wazokuu! door Abonnee of één door hem uitgenodigde Conceptgebruikers. 6.2 Dit hele artikel blijft van kracht na beëindiging van de Abonnementsovereenkomst.

8 7. Aansprakelijkheid 7.1 Wazokuu Nederland kan slechts aansprakelijk worden gesteld voor een bedrag ter grootte van de door de Abonnee betaalde vergoeding voor het gebruik van Wazokuu! gedurende de periode van 12 maanden voorafgaande aan de gebeurtenis waardoor schade is veroorzaakt. 7.2 Wazokuu Nederland is niet aansprakelijk voor schade van de Abonnee ten gevolge van omzet of winstderving, reputatieschade of bedrijfsstilstand, of beschadiging of verlies van gegevens. 7.3 Dit hele artikel blijft van kracht na beëindiging van de Abonnementsovereenkomst. 8. Intellectueel eigendomsrechten m.b.t. Wazokuu! en ingebrachte gegevens 8.1 Het volledige intellectuele eigendom van Wazokuu! online marketingmanagement, inbegrepen het functionele en technische ontwerp, de vormgeving, de programmering, de databaseopbouw, de gebruiksmogelijkheden en de broncode van de Wazokuu! online marketingmanagement en de daarbij behorende documenten is bezit van Wazobora Holding B.V. 8.2 Wazokuu Nederland is de licentiehouder van Wazokuu! Online Marketingmanagement voor het Nederlandse taalgebied. 8.3 Alle rechten van welke aard ook met betrekking tot de ingebrachte gegevens in Wazokuu! berusten bij de Abonnee. Uitgenodigde Conceptgebruikers kunnen geen rechten doen gelden op rechten van welke aard dan ook op door hen ingebrachte informatie. 8.4 In geval van gekoppelde accounts berusten alle rechten van welke aard dan ook met betrekking tot de ingebrachte gegevens in Wazokuu! te allen tijden bij de Abonnee. Uitgenodigde Conceptgebruikers kunnen geen rechten doen gelden op rechten van welke aard dan ook op door hen ingebrachte informatie. 9. Duur en beëindiging 9.1 Een Abonnementsovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en heeft een minimumduur van één maand, één kwartaal of één jaar, afhankelijk van de Betalingsvorm die is gekozen. 9.2 Een Abonnementsovereenkomst treedt inwerking na het activeren van het Abonnement met behulp van de Abonnementsbevestiging. 9.3 De Abonnementsovereenkomst kan door de Abonnee met inachtneming van de voornoemde minimumduur worden beëindigd door de betaling van de vergoeding te stoppen. Na staken van de betaling van de vergoeding treedt automatisch artikel 4.4 van deze Algemene Voorwaarden in werking. 9.4 De Abonnementsovereenkomst kan door Wazokuu Nederland met inachtneming van de voornoemde minimumduur en een opzegtermijn van minimaal één maand voor het volgende factuurmoment worden opgezegd.

9 9.5 In geval van in herhaaldelijk in gebreke blijven bij het betalen van de vergoedingen voor Advies zoals beschreven in artikel 3.5 van deze Algemene Voorwaarden wordt de betreffende Adviesovereenkomst eenzijdig opgezegd en staat het reeds gefactureerde bedrag definitief vast en zal worden geïncasseerd. 9.6 In geval van beëindiging van een Abonnementsovereenkomst is Wazokuu Nederland niet langer verantwoordelijk voor het behoud van de ingebrachte gegevens en treedt onverminderd artikel 4.4 in werking. 9.7 Indien een Abonnee zich ruim voor het staken van de betaling van de vergoeding voor het Abonnement schriftelijk bij Wazokuu Nederland meldt bestaat de mogelijkheid dat er tegen betaling een volledige dataset van de ingebrachte gegevens wordt samengesteld. De werkzaamheden hiervoor zullen als Advies worden geoffreerd en navenant worden afgehandeld. 10. Overmacht 10.1 Wanneer een tekortkoming in de nakoming van de Abonnementsovereenkomst het gevolg is van overmacht zal deze niet aan Wazokuu Nederland worden toegerekend en zal Wazokuu Nederland niet gehouden zijn tot enige schadevergoeding Onder overmacht wordt begrepen tekortkomingen van leveranciers van Wazokuu Nederland als licentiehouder te noemen: overheidsmaatregelen en voorschriften, stakingen, elektriciteit-, internet- en telefoonstoringen en andere omstandigheden waarop Wazokuu Nederland zelf geen invloed uit kan oefenen Wanneer een tekortkoming in de nakoming van de Abonnementsovereenkomst langer dan 30 dagen duurt, kunnen zowel Wazokuu Nederland als de Abonnee de overeenkomst beëindigen. Mits zij dit 14 dagen van tevoren aan elkaar melden en Wazokuu Nederland de nakoming van de Abonnementsovereenkomst in de tussentijd niet heeft hervat. 11. Overige 11.1 Een Abonnee mag zijn rechten en verplichtingen uit de Abonnementsovereenkomst zonder schriftelijke toestemming van Wazokuu Nederland niet overdragen, verhuren, verpanden of daarvan door derden gebruik laten maken Wazokuu Nederland mag haar rechten en verplichtingen uit de Abonnementsovereenkomst wel overdragen, verpanden of op andere wijze daarover derden laten beschikken De Abonnee kan bij het aanmaken van concepten een logo uploaden. Hier vraagt Wazokuu! ook of de Abonnee met dit logo met een hyperlink naar zijn eigen website opgenomen wil worden in de overzichtspagina met Wazokuu! klanten. Indien dit gedaan wordt stemt de Abonnee ermee in dat Wazokuu Nederland naast deze vermelding op de website ook in reclame- uitingen en brochures vermeldt dat de Abonnee gebruik maakt van Wazokuu!. Zowel de naam van de Abonnee als ook het logo zal hierbij worden gebruikt.

10 11.4 Bij het registreren van een account stemt een Abonnee ermee in dat hij nieuwsbrieven, reclame- uitingen en andere berichten van Wazokuu Nederland gaat ontvangen op het door hem opgegeven e- mailadres. Wanneer een Abonnee deze vorm van contact niet wil continueren dan kan hij dit kenbaar maken via het Contactformulier via Op de Abonnementsovereenkomst, de Adviesovereenkomst en de Trainingsovereenkomst en alle overige overeenkomsten met Wazokuu Nederland is Nederlands recht van toepassing. Afspraken over het gebruik van de online dienst en offline diensten 12. Levering en gebruik abonnementen 12.1 Wazokuu! wordt vanuit een centrale locatie geleverd en is een dienstverlening voor algemeen gebruik. Wazokuu! wordt dus niet specifiek voor de Abonnee onderhouden Direct na het bevestigen van het Account middels de link in de Abonnementsbevestiging treedt de Abonnementsovereenkomst in werking en wordt de Abonnee geacht binnen 72 uur in geval van een betaald Abonnement de verschuldigde vergoeding via te voldoen Bij het registreren wordt de Abonnee verzocht een wachtwoord aan te maken. Met behulp van de combinatie van zijn e- mailadres en het wachtwoord heeft de Abonnee toegang tot Wazokuu! De Abonnee en de Conceptgebruikers kunnen hun eigen wachtwoord wijzigen. De Abonnee dient zich er zelf voor in te spannen dan hij en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers het wachtwoord eens per twee maanden wijzigen Wazokuu Nederland, de Abonnee en de Conceptgebruikers zijn verplicht om alle wachtwoorden geheim te houden Wanneer een tweede persoon toegang probeert te krijgen tot Wazokuu! met een combinatie van e- mailadres en wachtwoord dat al in gebruik is dan wordt de verbinding van de eerst aangemelde automatisch verbroken Wanneer een tweede Conceptgebruiker toegang probeert te krijgen tot Wazokuu! met een combinatie van e- mailadres en wachtwoord dat al in gebruik is dan wordt de verbinding van de eerst aangemelde automatisch verbroken Wazokuu Nederland is niet aansprakelijk voor misbruik of verlies van het wachtwoord door Abonnee of Conceptgebruikers en mag er vanuit gaan dat degene die inlogt met de combinatie e- mailadres en wachtwoord van de Abonnee of met de combinatie van e- mailadres en wachtwoord van een Conceptgebruiker hiervoor de toestemming heeft van de Abonnee. Zodra een Abonnee het vermoeden heeft dat deze combinaties bekend zijn bij onbevoegden dan dient hij Wazokuu Nederland hiervan onmiddellijk in kennis te stellen middels het contactformulier via Wazokuu Nederland is gerechtigd de functionaliteit van Wazokuu! te verbeteren, uit te

11 breiden of te wijzigen of fouten in Wazokuu! te verbeteren Wazokuu Nederland tracht te allen tijden fouten in Wazokuu! te herstellen maar kan er niet voor instaan dat Wazokuu! compleet foutloos is Wanneer de functionaliteit significant wordt gewijzigd, verbeterd of uitgebreid, zal Wazokuu Nederland de Abonnee daarover informeren via Wazokuu! of door middel van een e- mail aan de Abonnee De Abonnee en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers bepalen samen welke gegevens door Wazokuu! worden opgeslagen en uitgewisseld. Wazokuu Nederland neemt geen kennis van deze gegevens tenzij Wazokuu Nederland door de Abonnee wordt uitgenodigd als Conceptgebruiker. De Abonnee is er voor verantwoordelijk dat de gegevens die hij en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers opslaan en uitwisselen via Wazokuu! rechtmatig zijn en geen inbreuk maken op rechten van derden. Wazokuu Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de opgegeven of uitgewisselde gegevens via Wazokuu! De Abonnee en de door hem uitgenodigde Conceptgebruikers verplichten zich ertoe om misbruik van Wazokuu! voor het opslaan en uitwisselen van gegevens die ingaan tegen de normale zeden en normen te melden via het Contactformulier via Wazokuu Nederland is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de ingevoerde gegevens in Wazokuu! of de nakoming van de aangegeven richtlijnen in Wazokuu! ten behoeve van het invoeren van de gegevens, Wazokuu! kan de juistheid van gegevens niet herkennen en slaat gegevens op zoals ze zijn ingegeven De Abonnee zal ervoor zorgdragen dat de Conceptgebruikers de aangegeven richtlijnen in Wazokuu! ten behoeve van het invoeren van de gegevens volgen bij het inbrengen van gegevens en Wazokuu! op een normale manier gebruiken. Als handelingen van de Abonnee of Conceptgebruikers het functioneren van Wazokuu! in gevaar brengt is Wazokuu Nederland gerechtigd de toegang van de desbetreffende Abonnee of Conceptgebruikers te blokkeren. 13. Levering van adviesdiensten 13.1 Wazokuu Nederland en Abonnees kunnen overeenkomen dat eerstgenoemde aanvullend Advies op het vlak van bedrijfskundige onderwerpen of marketing van Wazokuu Nederland aan Abonnee verstrekt. Dit zal in een Adviesovereenkomst vooraf dient te worden vastgelegd en overeengekomen Voor projecten van enige omvang zal Wazokuu Nederland een aanbetaling van een deel van het totaal bedrag ter initiatie van het project middels een Adviesbevesting in rekening brengen. Behalve de bevestiging van de opdracht kan middels deze e- mail ook de genoemde aanbetaling worden gedaan via Wanneer wordt overeengekomen dat het Adviesovereenkomst gefaseerd wordt uitgevoerd dan dient de Abonnee de afgeronde fases steeds schriftelijk goed te keuren

12 en te betalen voor aanvang van de volgende fase Wanneer binnen de kaders en in lijn van de overeengekomen Adviesovereenkomst extra werkzaamheden ontstaan dan zullen deze in overleg met de Abonnee apart in rekening worden gebracht. 14. Levering van trainingen 14.1 Een Abonnee kan zichzelf en/of Conceptgebruikers via inschrijven voor een training over het gebruik van Wazokuu! Voor Abonnees van Gratis Uitproberen, het Starters Abonnement, het Basis Abonnement en het Pro Abonnement organiseert Wazokuu Nederland landelijke trainingen die tegen betaling toegankelijk zijn. De plaatsen, datums en toegangsprijzen staan vermeld op Deze trainingen vinden alleen plaats bij voldoende deelname van Abonnees. Indien de aantallen daar aanleiding toe geven kan Wazokuu Nederland de training op een andere plaats en/of een ander tijdstip te laten plaatsvinden. Hierbij kunnen een of meerdere andere trainingen gecombineerd worden De deelnemers aanvaarden dat de Training door Wazokuu Nederland naar beste vermogen wordt gegeven en aanvaarden tevens dat deelname alleen geen garantie voor resultaat is De deelnemers ontvangen na afloop van een Training een bewijs van deelname De vergoeding voor het bijwonen van een Training wordt op vermeld De gevolgen van annulering van deelname van een Training worden op vermeld. 15. Leveringen binnen Partnerovereenkomst 15.1 Alle afspraken met betrekking tot levering en naleving van de Partnerovereenkomst staat in deze overeenkomst vermeld, hierop zijn (met inachtneming van artikel 1 van deze Algemene Voorwaarden) deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 16. Privacy en geheimhouding 16.1 Wazokuu Nederland zal geheimhouding betrachten ten aanzien van alle door Abonnee ingebrachte gegevens en alle informatie die daar aan kan worden ontleend. Wazokuu Nederland en Abonnee zullen geheimhouding in acht nemen ten aanzien van alle wederzijdse informatie die door het zakelijke contact bekend is, waarvan aannemelijk is dat deze vertrouwelijk is Alle Wazokuu Nederland medewerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens zullen deze geheimhouden Alle door de Abonnee ingebrachte gegevens met betrekking tot zijn persoon worden uitsluitend op één van de servers opgeslagen. De server bevind zich in een data- center binnen de Europese Unie.

Administratie: een debiteuren en dossieradministratie voor een rechtspersoon die wordt gevoerd met gebruikmaking van de Webdienst;

Administratie: een debiteuren en dossieradministratie voor een rechtspersoon die wordt gevoerd met gebruikmaking van de Webdienst; ALGEMEEN 1. DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie: een debiteuren en dossieradministratie voor een rechtspersoon die wordt gevoerd met gebruikmaking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TWINFIELD VOOR ABONNEES www.twinfield.com ALGEMEEN 1. Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt gebruik gemaakt van de volgende definities: Administratie: een boekhouding die wordt

Nadere informatie

Bestandenkluis algemene voorwaarden en SLA

Bestandenkluis algemene voorwaarden en SLA Bestandenkluis algemene voorwaarden en SLA Versie januari 2013 Inhoudsopgave Artikel 1. Definities... Artikel 2. Aanbieding en overeenkomst... Artikel 3. Gebruiksrecht / Licentievoorwaarden... Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Colanidesign.nl, colani.nl, v-erp.nl en Ambernet.nl gevestigd te Geertruidenberg. Nieuwste publicatie op 1 januari 2015

Algemene Voorwaarden Colanidesign.nl, colani.nl, v-erp.nl en Ambernet.nl gevestigd te Geertruidenberg. Nieuwste publicatie op 1 januari 2015 Artikel: 1 Definities 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten waarbij Colani.nl. gevestigd te Geertruidenberg, mede handelend onder de handelsnamen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Raet uitgebrachte offertes, alle tussen partijen gesloten overeenkomsten, alsmede alle nog tussen partijen te sluiten overeenkomsten en overige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schaake Software Products B.V.

Algemene voorwaarden Schaake Software Products B.V. Algemene voorwaarden Schaake Software Products B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en Overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Schaake Software Products B.V.,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Versie 1 december 2012 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Opdrachtnemer en haar opdrachtgevers. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Versie 1 december 2012 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen opdrachtnemer en zijn opdrachtgevers. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in

Nadere informatie

1.02 In deze Algemene Voorwaarden hebben begrippen met een hoofdletter de navolgende betekenis:

1.02 In deze Algemene Voorwaarden hebben begrippen met een hoofdletter de navolgende betekenis: Artikel 1. Definities 1.01 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten waarbij Go-Trex gevestigd te Rotterdam (KvK nummer: 56807007), mede handelend onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Versie februari 2015 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Opdrachtnemer en haar opdrachtgevers. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in

Nadere informatie

Laatste versie: Januari 2014-01-27

Laatste versie: Januari 2014-01-27 Laatste versie: Januari 2014-01-27 Deze algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Perfex Design en haar klanten en prospects. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in verschillende modules,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden B2B

Algemene Voorwaarden B2B Algemene Voorwaarden B2B Versie 1.0 1-11-2014 Definities: In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Acceptatietest: Is een (begrensde) verplichte testinspanning te leveren door Opdrachtgever teneinde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. versie: 1.0 maart 2013

Algemene voorwaarden. Definities. versie: 1.0 maart 2013 Algemene voorwaarden versie: 1.0 maart 2013 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Blauwe Doos BV en haar klanten en prospects. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in verschillende

Nadere informatie

1.02 In deze Algemene Voorwaarden hebben begrippen met een hoofdletter de navolgende betekenis:

1.02 In deze Algemene Voorwaarden hebben begrippen met een hoofdletter de navolgende betekenis: Artikel 1. Definities 1.01 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten waarbij Go-Trex gevestigd te Rotterdam (KvK nummer: 56807007), mede handelend onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Internet Today

Algemene voorwaarden Internet Today Algemene voorwaarden Internet Today Inhoudsopgave Module A. Algemeen... 1 Definities... 9 Module B. Hostingdiensten... 11 Module C. Domeinnaamregistratie... 16 Module D. Reselling... 19 Module A. Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg B2B

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg B2B Algemene Voorwaarden ICTWaarborg B2B Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Opdrachtnemer en haar opdrachtgevers. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in verschillende modules,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HostLogic

Algemene Voorwaarden HostLogic Algemene Voorwaarden HostLogic Versie: 1 Datum: 28 november 2011 Artikel 1. Definities 1. HostLogic: HostLogic gevestigd te 's- Hertogenbosch en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Voorwaarden bij Hostingcontract

Voorwaarden bij Hostingcontract Voorwaarden bij Hostingcontract Artikel A.1. Toepasselijkheid, rangorde en definities A.1.1. Deze Algemene Voorwaarden en de Module Algemeen zijn van toepassing op iedere aanbieding of offerte van Kees

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BnB Hosting vof Versie 1.1 1 februari 2011

Algemene Voorwaarden BnB Hosting vof Versie 1.1 1 februari 2011 Algemene Voorwaarden BnB Hosting vof Versie 1.1 1 februari 2011 Artikel 1 Definities In onze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 BnB Hosting: De vennootschap onder firma BnB Hosting vof, gevestigd

Nadere informatie

1.1. KunstICT Webhosting: KunstICT Webhosting, gevestigd te (9502 HG) Stadskanaal aan de Arendshorst 15.

1.1. KunstICT Webhosting: KunstICT Webhosting, gevestigd te (9502 HG) Stadskanaal aan de Arendshorst 15. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van KunstICT Webhosting te Stadskanaal (hierna ook te noemen KunstICT Webhosting) Artikel 1 Definities In onze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Versie februari 2015 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Opdrachtnemer en haar opdrachtgevers. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in

Nadere informatie

Jij ook? Algemene Voorwaarden

Jij ook? Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Geldig vanaf januari 2014 1 Algemene Voorwaarden BlinktUit Artikel 1: Definities 1.1 Content: alle content die de Klant heeft geplaatst of wenst te plaatsen op de Website/Webshop,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B

Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B Versie februari 2015 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen Opdrachtnemer en haar opdrachtgevers. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Newviews

Algemene voorwaarden Newviews Algemene voorwaarden Newviews De besloten vennootschap BudgetBoekers BV handelend onder de naam Newviews, gevestigd te 3035ER Rotterdam aan de Noordsingel 185, hierna te noemen Newviews en de op het Opdrachtformulier

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 1. Definities Algemene voorwaarden De volgende begrippen hebben in de communicatie van Webunity de hierna omschreven betekenis. In onze communicatie kunt U deze begrippen herkennen doordat zij met een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Oxxa.com

Algemene voorwaarden Oxxa.com Algemene voorwaarden Oxxa.com Inhoudsopgave Module A. Algemeen... 1 Definities... 9 Module B. Hostingdiensten... 11 Module C. Domeinnaamregistratie... 16 Module D. Reselling... 19 Module A. Algemeen Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HostingDirect.nl

Algemene voorwaarden HostingDirect.nl Algemene voorwaarden HostingDirect.nl Inhoudsopgave Module A. Algemeen... 1 Definities... 9 Module B. Hostingdiensten... 11 Module C. Domeinnaamregistratie... 16 Module D. Reselling... 19 Module A. Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V. Deze algemene voorwaarden van New Sales Company bestaan uit: Hoofdstuk 1: een algemeen deel dat van toepassing is op alle door New Sales Company te leveren diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Versie 30 juni 2015

Algemene Voorwaarden. Versie 30 juni 2015 Algemene Voorwaarden Versie 30 juni 2015 Deze Algemene Voorwaarden regelen de rechtsverhouding tussen MediaCT en haar klanten en prospects. De Algemene Voorwaarden zijn opgedeeld in verschillende modules,

Nadere informatie

Pagina nummering: 1 / 14

Pagina nummering: 1 / 14 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten alsmede de uitvoering daarvan waarbij Grift IT goederen en/of diensten van welke aard

Nadere informatie