Verhuurvoorwaarden VALK EVENT PRODUCTIONS. Light Sound Stage Photography Freelance JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 1 VAN 7.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verhuurvoorwaarden VALK EVENT PRODUCTIONS. Light Sound Stage Photography Freelance JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 1 VAN 7."

Transcriptie

1 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 1 VAN 7 Verhuurvoorwaarden Juni 2016 VALK EVENT PRODUCTIONS Light Sound Stage Photography Freelance

2 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 2 VAN 7 INHOUDSOPGAVE 1. Aanbiedingen, beschikbaarheid en reservering 3 2. Afhalen en retourneren 3 3. Aflevering 3 4. Legitimatie/bevoegdheid 4 5. Borgsom 4 6. Betaling 4 7. Transporteren en retourneren van het materiaal 4 8. Reserve onderdelen 4 9. Storingsmeldingen Deskundigheid huurder Gebruiksgebied en wederverhuur Annulering techniek Verzekering en schade Aansprakelijkheid Creatief eigendom Film en fotografie Annulering Freelance 7 Contact 7

3 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 3 VAN 7 1. Aanbiedingen, beschikbaarheid en reservering 1.1 Alle door Valk Event Productions uitgebrachte offertes dienen als vrijblijvende prijsopgave en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van de aangeboden materialen tenzij er schriftelijk is aangegeven dat de materialen tot een bepaalde datum voor de klant in optie worden gehouden. Na het verstrijken van deze datum kan geen aanspraak meer worden gemaakt op de beschikbaarheid van de aangeboden materialen. 1.2 Zodra de klant een offerte of aanbieding online heeft bevestigt, wordt de beschikbaarheid van de materialen gecontroleerd en stuurt Valk Event Productions een bevestiging van de ten behoeve van de huurder gereserveerde materialen. 1.3 De huurder is altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant van de levering; indien bepaalde materialen niet in de bestelling zijn opgenomen welke nodig zijn voor de werking van andere materialen blijft dat te allen tijde de verantwoordelijkheid van de huurder, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. 1.4 Alle door Valk Event Productions geoffreerde bedragen zijn netto, af magazijn Sint Annaparochie en exclusief btw of overige verplichte heffingen/belastingen. 2. Afhalen en retourneren 2.1 Huurmaterialen kunnen door de klant worden afgehaald bij Valk Event Productions op de eerste dag van de huurperiode vanaf 12.00u s- middags, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen. 2.2 Huurmaterialen dienen door de klant bij Valk Event Productions te worden geretourneerd (gedurende de normale openingstijden van ons bedrijf), vóór 10.00u sochtends op de dag volgend op de laatste dag van de huurperiode, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen. 2.3 Indien is overeengekomen dat Valk Event Productions zorgdraagt voor transport dient opdrachtgever ervoor te zorgen dat hij of zij op de afgesproken tijdstippen aanwezig is op het afleveradres om de materialen in ontvangst te nemen cq. retour te geven. Eventuele wachttijd zal aan de opdrachtgever in rekening worden gebracht. 3. Aflevering 3.1 De materialen worden door Valk Event Productions met de grootst mogelijke zorg gepakt. De huurder dient echter altijd zelf te controleren of de levering compleet is. Door het voor ontvangst ondertekenen van de leverbon of huurovereenkomst verklaart de huurder uitdrukkelijk alle materialen te hebben ontvangen. Indien later blijkt dat bepaalde artikelen niet zijn geleverd kan Valk Event Productions hiervoor op geen enkele wijze worden aangesproken.

4 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 4 VAN 7 4. Legitimatie/bevoegdheid 4.1 De persoon die de verhuurmaterialen komt afhalen dient zich te legitimeren d.m.v. een geldig rijbewijs, identiteitskaart of paspoort. Indien de materialen worden gehuurd op naam van een bedrijf of andere (rechts-) persoon, dient deze persoon bovendien schriftelijk aan te kunnen tonen dat hij of zij gerechtigd is de materialen namens deze (rechts-) persoon in ontvangst te nemen. 5. Borgsom 5.1 Bij het afhalen van de materialen dient door de klant een waarborgsom te worden voldaan. Dit kan contant en/of vooraf per bankoverboeking. De hoogte van deze borgsom staat vermeld op de offerte en wordt door Valk Event Productions berekend aan de hand van het verschuldigde huurbedrag en de waarde van de gehuurde materialen. 5.2 Na het retour brengen van de materialen wordt deze borgsom, onder aftrek van het verschuldigde huurbedrag alsmede eventuele schadevergoedingen, weer aan u terugbetaald. 6. Betaling 6.1 Al onze verhuringen geschieden tegen contante betaling op het moment van levering, tenzij schriftelijk een afwijkende betaalwijze is overeengekomen. 6.2 Indien betaling achteraf (levering op rekening) is overeengekomen dient de factuur door de klant (huurder) te worden voldaan binnen de op de factuur vermelde betalingstermijn. In geval van overschrijding van deze betalingstermijn is Valk Event Productions gerechtigd aan klant een vergoeding in rekening te brengen voor de gemaakte incassokosten vermeerderd met wettelijke rente en eventuele administratiekosten. 7. Transporteren en retourneren van het materiaal 7.1 De materialen moeten op dezelfde wijze worden getransporteerd en in dezelfde staat en worden geretourneerd als dat zij zijn afgeleverd. Dat wil zeggen: fatsoenlijk en veilig ingepakt in de meegeleverde flightcases en/of transportkarren en ontdaan van vuil (drank, modder, tape-resten etc.). Alle kabels dienen te zijn opgerold en per stuk gebundeld. 7.2 In geval van niet tijdig, defect, niet volledig of niet schoon retourneren van de materialen zullen de daaruit voortkomende kosten (extra huur, vervangingskosten, reparatiekosten, schoonmaakkosten) worden verrekend met de borgsom. Indien de kosten meer bedragen dan de betaalde borgsom zal het meerbedrag in rekening worden gebracht aan de klant. 8. Reserve onderdelen 8.1 Tenzij anders overeengekomen levert Valk Event Productions kosteloos reserve onderdelen mee met de gehuurde apparatuur. Het gebruik van deze reserve onderdelen wordt niet doorberekend tenzij de vervangen onderdelen defect blijken te zijn gegaan als gevolg van overspanning of onzorgvuldig handelen van de huurder. 8.2 Kapotte onderdelen op apparatuur (waaronder lampen!) dienen ALTIJD geretourneerd te worden. 8.3 Niet-geretourneerde (kapotte) onderdelen zullen zonder uitzondering aan de klant in rekening worden gebracht.

5 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 5 VAN 7 9. Storingsmeldingen 9.1 In geval van storing aan de gehuurde apparatuur kunt u contact opnemen met de storingsdienst van Valk Event Productions. Dit kan ook buiten kantooruren op het 24/7 storingsnummer +31 (0) Onze storingsmonteur zal proberen het probleem, samen met de klant, middels telefonische support te verhelpen Indien noodzakelijk kan in overleg met de klant worden besloten tot het leveren van verdere support op locatie of tot het leveren van vervangende apparatuur. Indien de storing is te wijten aan het niet naar behoren functioneren van de door Valk Event Productions geleverde materialen worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht Indien de storing wordt veroorzaakt door apparatuur van derden of voortkomt uit overspanning of ondeskundig gebruik zullen hiervoor wel extra kosten worden doorberekend Een storing welke niet direct door de huurder wordt gemeld aan onze storingsdienst, kan nooit leiden tot vergoeding dan wel creditering van huurbedragen aan de huurder. 10. Deskundigheid huurder 10.1 De huurder wordt geacht voldoende deskundig te zijn en de benodigde kennis van de gehuurde apparatuur te bezitten om daar verantwoord en veilig mee te kunnen werken Indien onze storingsdienst wordt ingeschakeld voor een probleem dat niet wordt veroorzaakt door een storing in de apparatuur, maar dat is te wijten aan aansluit-, programmeer- of instellingsfouten van de huurder zullen hiervoor kosten aan de klant in rekening worden gebracht. 11. Gebruiksgebied en wederverhuur 11.1 De gehuurde materialen mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Valk Event Productions niet buiten Nederland worden gebruikt of getransporteerd De gehuurde materialen mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Valk Event Productions niet aan derden worden doorverhuurd cq. in bruikleen worden afgestaan. 12. Annulering techniek 12.1 Annuleren door de klant van een bevestigde reservering of een voor-akkoord-bevestigde offerte kan alleen schriftelijk met ontvangstbevestiging. In een dergelijk geval is Valk Event Productions gerechtigd een annuleringsvergoeding te berekenen, waarvan de hoogte wordt bepaald door de periode tussen het moment van ontvangst van de annulering en het moment waarop de huurperiode zou zijn aangevangen Indien deze periode 14 dagen of langer is, bedraagt de annuleringsvergoeding 25% van het offerte-totaalbedrag Indien deze periode tussen 14 en 4 dagen is, bedraagt de annuleringsvergoeding 50% van het offerte-totaalbedrag Indien deze periode 4 dagen of korter is, bedraagt de annuleringsvergoeding 100% van het offerte-totaalbedrag.

6 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 6 VAN Verzekering en schade 13.1 Zolang de huurder het gehuurde onder zich heeft is de huurder aansprakelijk voor alle schade ten gevolge van verlies, diefstal of beschadiging van het gehuurde. Derhalve dient huurder te zorgen voor voldoende verzekering tegen deze risico s. Indien gewenst kunt u de te verzekeren waarde opvragen bij onze verhuuradviseurs Zolang en voor zover de gehuurde materialen onder toezicht en begeleiding zijn van medewerkers van Valk Event Productions zijn deze materialen door ons tegen de gebruikelijke risico s verzekerd. Diefstal gepleegd tussen 20.00u en 07.00u is echter alleen gedekt na braakschade aan de buitenzijde van een gebouw waarin de materialen zich bevonden In alle gevallen geldt een eigen risico van 2500,- euro per schade Huurder blijft altijd en zonder uitzondering, dus ook indien de materialen onder toezicht en begeleiding zijn van medewerkers van Valk Event Productions, aansprakelijk voor alle schade ten gevolge van verlies, diefstal of overige beschadiging in geval en voor zover deze niet wordt gedekt door onze verzekering. 14. Aansprakelijkheid 14.1 Valk Event Productions is verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken en letselschade aan personen. Valk Event Productions is niet aansprakelijk voor (vermogens-)schade voortkomend uit het niet juist, niet tijdig of niet naar verwachting functioneren van haar apparatuur of haar medewerkers. Mocht er in enig geval toch een schadevergoeding of compensatie worden overeengekomen dan is deze te allen tijden beperkt tot het ter zake van de betreffende levering overeengekomen huurbedrag, zoals gespecificeerd in de offerte. 15. Creatief eigendom 15.1 Alle gepresenteerde creatieve en technische ideeën, concepten en interpretaties blijven te allen tijde eigendom van Valk Event Productions. Derhalve is op alle door Valk Event Productions verstrekte tekeningen, visuele presentaties en beschrijvingen copyright van toepassing en is het niet toegestaan deze te gebruiken, te vermenigvuldigen, te wijzigen of aan derden te verstrekken zonder schriftelijke toestemming van Valk Event Productions. 16. Film en fotografie 16.1 Met het betreden van een evenement wordt direct een akkoord gegeven om eventuele gemaakte beelden/foto s te gebruiken voor social media van de organisatie. Het is niet mogelijk gemaakte beelden/foto s te laten verwijderen tijdens het evenement van de betreffende camera en social media Beelden/foto s zijn ten alle tijden eigendom van Valk Event Productions en de betreffende organisatie en mogen met uitzondering van naamsvermelding worden gebruikt door derden, voor het laten afdrukken etc. kunt u contact opnemen voor eventuele kosten (Copyright).

7 JUNI 2016 VERHUURVOORWAARDEN PAGINA 7 VAN Annulering Freelance 17.1 Annuleren door de klant van een bevestigde reservering of een voor-akkoord-bevestigde offerte kan alleen schriftelijk met ontvangstbevestiging. In een dergelijk geval is Valk Event Productions gerechtigd een annuleringsvergoeding te berekenen, waarvan de hoogte wordt bepaald door de periode tussen het moment van ontvangst van de annulering en het moment waarop de huurperiode zou zijn aangevangen Indien deze periode 14 dagen of langer is, bedraagt de annuleringsvergoeding 25% van het totaalbedrag. (Van begin tot eind incl. km vergoeding tot max. dagprijs) Indien deze periode tussen 14 en 4 dagen is, bedraagt de annuleringsvergoeding 50% van het totaalbedrag. (Van begin tot eind incl. km vergoeding tot max. dagprijs) Indien deze periode 4 dagen of korter is, bedraagt de annuleringsvergoeding 100% van het totaalbedrag. (Van begin tot eind incl. km vergoeding tot max. dagprijs) Contact Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via: VALK EVENT PRODUCTIONS t.a.v. Christiaan Valk Info@ValkEventProductionGroup.com +31 (0)

Algemene verhuurvoorwaarden Event Group 1

Algemene verhuurvoorwaarden Event Group 1 Algemene verhuurvoorwaarden Event Group 1 Algemene verhuurvoorwaarden 1. Algemeen 2. Offerte 3. Annuleringen 4. Overeenkomst/tijdsduur 5. De borgsom 6. Legitimatie 7. Betaling 8. Verplichtingen van de

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse Algemene voorwaarden GuideXpresse Verhuurvoorwaarden: 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door GuideXpresse

Nadere informatie

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Audioline Music & Events met huurders

Nadere informatie

SUPA-DUPA HUUROVEREENKOMST

SUPA-DUPA HUUROVEREENKOMST SUPA-DUPA HUUROVEREENKOMST DJ-equipment - 2x Pioneer CDJ2000 Nexus - 2x Pioneer CDJ900 Nexus - 2x Technics SL1210MK5-2x Pioneer CDJ1000 MKIII - 2x Pioneer CDJ100 - Pioneer DJM800 mixer - Pioneer DJM700

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden.

Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden. Algemene voorwaarden Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN JAB PRODUCTIONS BVBA HEGGE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ommeland Catering

Algemene voorwaarden Ommeland Catering Algemene voorwaarden Ommeland Catering Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op 06-81591610 of stuur een mail via het contactformulier. Algemene voorwaarden Ommeland Catering. Algemeen:

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden en/of andere voorwaarden van huurder wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden en/of andere voorwaarden van huurder wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ZIVA BV - VERHUURVOORWAARDEN 1. Inleidende bepalingen 1.1 Deze voorwaarden alsmede de hierin genoemde tarieven- en onderhoudsregelingen zijn van toepassing op de (offertes tot) overeenkomsten, waarbij

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder )

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) 1 Verhuurvoorwaarden ; algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met verhuurder aangegane

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

SLUMP CATERING & EVENTS HET RISTER RD BANT T K.V.K. NR.

SLUMP CATERING & EVENTS HET RISTER RD BANT T K.V.K. NR. Algemene voorwaarden uitgelicht 1. Slump Catering & Events blijft te allen tijde eigenaar van het verhuurde materiaal. 2. De huurder is aansprakelijk voor alle schade aangebracht aan het gehuurde materiaal

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN HUURVOORWAARDEN Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag exclusief BTW. Zorg ten alle tijden voor ruim transport. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren

Nadere informatie

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Algemene leveringsvoorwaarden Hof van Twente Verhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Hof van Twente Verhuur, goederen

Nadere informatie

Afhalen kan alleen in Dordrecht, Singel 377, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-16.00 uur of anders indien met ons overeengekomen.!

Afhalen kan alleen in Dordrecht, Singel 377, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-16.00 uur of anders indien met ons overeengekomen.! Levering- en betalingsvoorwaarden De Ruiter Catering.! Artikel 1 Bezorging! Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 23.00 uur. Op zondag bezorgen wij bij een minimale afname van

Nadere informatie

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Artikel 1. Definities a. Onder verhuurder wordt verstaan De Naaitafel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 58774181. b. Onder huurder

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij TPsound Licht & Geluidsverhuur,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o.

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Hoofdstuk 1: Algemeen. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen AV) zijn van toepassing op iedere aanbieding,

Nadere informatie

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Artikel 1. Definities a. Onder verhuurder wordt verstaan De Naaitafel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 58774181. b. Onder huurder

Nadere informatie

Algemene Huur Voorwaarden Beer Brandweer Training

Algemene Huur Voorwaarden Beer Brandweer Training Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A. Verhuurder: Beer Brandweer Training te Tilburg. B. Huurder: De natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS ALGEMENE VOORWAARDEN PARKEREN 1 Van Schie Watersport ALGEMENE

Nadere informatie

2.2 Inschrijving voor een opleiding of examen vindt plaats via de website.

2.2 Inschrijving voor een opleiding of examen vindt plaats via de website. Algemene Voorwaarden Stichting Railcenter Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die de Stichting Railcenter onder de handelsnamen Bureau voor Toetsing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuur HCS interactief.

Algemene Voorwaarden Verhuur HCS interactief. Algemene Voorwaarden Verhuur HCS interactief. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur en opdrachten door

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Stip Entertainment Sloetmarke CK Zwolle

Stip Entertainment Sloetmarke CK Zwolle Stip Entertainment Sloetmarke 51 8016 CK Zwolle 1. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden A. Alle offertes vinden plaats onder toepasselijkheid verklaring van deze algemene huurvoorwaarden. Deze

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Dordrecht onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Dordrecht onder nummer ALGEMENE VERKOOP-,, VERHUUR-,, EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN PK eventtechniek Gevestigd en kantoorhoudend te Dordrecht Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Dordrecht onder nummer 66879019

Nadere informatie

Wat u vooraf weten moet...

Wat u vooraf weten moet... Wat u vooraf weten moet... - Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor huurdatum te worden gemaakt - Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag excl BTW tenzij anders vermeld.

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Music & Show Productions BV per

Algemene leveringsvoorwaarden Music & Show Productions BV per Algemene leveringsvoorwaarden Music & Show Productions BV per 01-01-2016 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij Music & Show

Nadere informatie

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Fotogroep Waalre t.a.v. De heer E. van Geest Irenelaan 4 5583 AD Waalre Waalre, donderdag 4 september 2014 Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Geachte heer Van

Nadere informatie

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s)

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) HUUROVEREENKOMST De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) Definities In deze overeenkomst wordt verstaan onder verhuurder : DJ Dave Producties gevestigd

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Verhuurder: Koning Paintball, Brahmslaan 8H, 5654 NW te Eindhoven

Verhuurder: Koning Paintball, Brahmslaan 8H, 5654 NW te Eindhoven AV Koning Paintball 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Koning Paintball, Brahmslaan 8H, 5654 NW te Eindhoven

Nadere informatie

Artikel 1 Kwaliteit Artikel 2 Geheimhouding Artikel 3 Offerte

Artikel 1 Kwaliteit Artikel 2 Geheimhouding Artikel 3 Offerte Algemene voorwaarden Algemeen Op alle tekstproducties van Tekstbureau De Groot zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Catering van het Land

Algemene Voorwaarden Catering van het Land Algemene Voorwaarden Catering van het Land 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot advies, verkoop, levering en verhuur van goederen en het

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden is op onze website te vinden.

Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden is op onze website te vinden. Elienore Website Email info@elienore.com Tel +31(0)647 890 445 Bank NL14RABO 01712092 65 BTW nr. 200727357B01 KvK nr. 60350903 Algemene Voorwaarden Elienore De meest recente versie van onze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

Aanvraagformulier levering op rekening

Aanvraagformulier levering op rekening Aanvraagformulier levering op rekening bedrijfsgegevens: naam bedrijf: adres: postcode/plaats: telefoonnummer: faxnummer: e-mail: btw-nr: gemachtigde(n): naam: functie: telefoonnummer: e-mail: naam: functie:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen.

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen. Duur De huurovereenkomst gaat in op de aangegeven datum om 9 uur in de morgen. De huurovereenkomst eindigt op de overeengekomen beëindigingsdatum en het overeengekomen tijdstip. Indien de huurder de niet

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro RaDer

Algemene voorwaarden Buro RaDer Algemene voorwaarden Buro RaDer 1 Definities 1.1 Buro RaDer: Webdesign, webapplicaties en marketing support. Buro RaDer is als onderdeel van Les Camélias SARL ingeschreven bij de Chambre de Commerce et

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Tekstbureau Glasheldere Taal Algemeen Op alle tekstproducties van Tekstbureau Glasheldere Taal zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden LocalWebVision

Algemene Voorwaarden LocalWebVision - 1 - Algemene Voorwaarden LocalWebVision 1. Definities 1.1 Localwebvision: webdesign en grafische vormgeving. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Localwebvision een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR/INZET HerscH V.O.F. Licht, Geluid & Podia

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR/INZET HerscH V.O.F. Licht, Geluid & Podia 1 Begrippen: In deze voorwaarden gelden de volgende begrippen: "Verhuurder" : Hersch Licht, Geluid & Podia en door Hersch bevoegd personeel. "Huurder" : (rechts)persoon die apparatuur en/of personeel van

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Definitie De aanmeldingsprocedure 1 Het huren van sport- en spelmaterialen.

Algemene Voorwaarden Definitie De aanmeldingsprocedure 1 Het huren van sport- en spelmaterialen. Algemene Voorwaarden Definitie In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Sport-O-Theek Haaglanden is onderdeel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem

Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem 1. Algemeen Algemene Voorwaarden BabyMama Massage 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; BabyMama Massage

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER 1. Verplichtingen verhuurder a. Verhuurder stelt de camper, hierna te noemen campermaster, tijdig en op de plaats, zoals afgesproken in de overeenkomst, ter beschikking;

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Algemene voorwaarden Carolien s Face and Fashion Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1.1 Identiteit van de ondernemer Carolien s Face and Fashion Samuel

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur opnameruimte Poundcake Studio s

Algemene voorwaarden verhuur opnameruimte Poundcake Studio s Algemene voorwaarden verhuur opnameruimte Poundcake Studio s 1. Definities a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten, offertes en aanbiedingen van verhuurder. Afwijkingen

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Afhalen kan alleen in Dordrecht, Singel 377, van maandag tot en met vrijdag tussen en uur of anders indien met ons overeengekomen.

Afhalen kan alleen in Dordrecht, Singel 377, van maandag tot en met vrijdag tussen en uur of anders indien met ons overeengekomen. Levering- en betalingsvoorwaarde De Ruiter Catering. 1. Bezorging Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 23.00 uur. Op zondag bezorgen wij bij een minimale afname van 250,00 Euro.

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle tussen verhuurder en huurder te sluiten huurovereenkomsten. 1.2 Algemene voorwaarden van huurder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN 1. In deze algemene voorwaarden wordt met BAV bedoeld: Bovelander Attractieverhuur/Bovelander Promotional Support Verspronckweg 63 c 2023 BB Haarlem 2. Met opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden Offerte en bevestiging Het laten slagen van je evenement staat bij Dienstmeiden van Nu voorop. Om alles in goede en duidelijke banen te leiden gelden er bij ons een aantal spelregels.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur ruimte en/of materialen en/of faciliteiten, verrichten diensten Huiscafé Daentje, Achterstraat 52, 8051 GC Hattem

Algemene voorwaarden verhuur ruimte en/of materialen en/of faciliteiten, verrichten diensten Huiscafé Daentje, Achterstraat 52, 8051 GC Hattem Algemene Verhuurvoorwaarden Huiscafé Daentje Algemene voorwaarden verhuur ruimte en/of materialen en/of faciliteiten, verrichten diensten Huiscafé Daentje, Achterstraat 52, 8051 GC Hattem 1. Definities

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR 1. Definities Country Camper Verhuur: ingeschreven onder KVK nummer 51738651 Verhuurder: Eigenaar van de camper die door Country Camper Verhuur wordt aangeboden. 2. Algemeen

Nadere informatie

De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98

De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98 De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98 De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98 zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen de opdrachtgever

Nadere informatie

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid 1.) Definities a.) Hares Web Design, ontwerpbureau voor webdesign te Kajuit 8, 1319 AN te Almere met KvK nummer 32144407. b.) Opdrachtgever, de particulier of rechtspersoon met wie Hares Web Design een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. JvL Catering: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse.

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. 1. Definities 1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE

ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen 2. Aanbiedingen en offertes 3. Levering, reclames en garantie 4. Verlading en transport 5. Honorarium en prijzen 6. Betaling 7. Eigendomsvoorbehoud 8. Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur en opdrachten door Youngspot met huurders

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases.

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder GlobalWebDevelopment haar diensten aanbiedt. GlobalWebDevelopment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, prijzen, diensten, overeenkomsten en beschrijvingen van AnyFix. 1.2 Het gebruik maken van een dienst

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. Artikel 1: Algemeen - terbeschikkingstelling 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die Verachtert Nederland

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN BAZELMANS AVR AMSTELVEEN B.V., DE KUIPERRIJ 3, 1185 XS AMSTELVEEN, INSCHRIJFNUMMER KVK: 17253782

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN BAZELMANS AVR AMSTELVEEN B.V., DE KUIPERRIJ 3, 1185 XS AMSTELVEEN, INSCHRIJFNUMMER KVK: 17253782 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN BAZELMANS AVR AMSTELVEEN B.V., DE KUIPERRIJ 3, 1185 XS AMSTELVEEN, INSCHRIJFNUMMER KVK: 17253782 ALGEMEEN DEEL ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN

Nadere informatie

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken De Naaitafel Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Artikel 1. Definities a. Onder verhuurder wordt verstaan De Naaitafel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 58774181. b.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018

Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018 Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018 1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Bij het ondertekenen van of via mail akkoord gaan met, de offerte of het verhuurcontract gaat de huurder akkoord met de algemene verhuurvoorwaarden van SSLRent CVBA. Na ontvangst

Nadere informatie

Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit.

Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit. QUAD / Buggy verhuur ATV-specialist Blokzijl ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Artikel 2: Aanbiedingen/offertes 2.1 Alle aanbiedingen en offertes van Dordtse Bazar zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Artikel 2: Aanbiedingen/offertes 2.1 Alle aanbiedingen en offertes van Dordtse Bazar zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DORDTSE BAZAR VERHUUR, Gevestigd te 3077 BK Rotterdam, Bovenstraat 230a, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V.

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. 1. Definities a. Opdrachtnemer: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rapide Zandhandel B.V., (KvK 58162135) gevestigd te Zwijndrecht, hierna

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huurovereenkomst Kamera Express

Algemene Voorwaarden Huurovereenkomst Kamera Express De in dit document beschreven algemene voorwaarden hebben betrekking op Kamera Express B.V., hierna: Kamera Express. Artikel 1 - Algemeen 1.1 Beschreven voorwaarden zijn van toepassing op alle huidige

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Artikel 15 Geschilbeslechting en Rechtskeuze 15.1 In afwijking van de wettelijke regels voor de bevoegdheid van de burgerlijke rechter, zal elk

Artikel 15 Geschilbeslechting en Rechtskeuze 15.1 In afwijking van de wettelijke regels voor de bevoegdheid van de burgerlijke rechter, zal elk Algemene voorwaarden Van Rijswijk Verhuur, gevestigd te Wijk en Aalburg. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer: 17228990 Artikel 1 Definities 1.1

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Tobasco 1. Definities 1.1 Tobasco: webdesign. Tobasco: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Tobasco

Nadere informatie

De minimale huurperiode in het hoogseizoen is 2 weken.

De minimale huurperiode in het hoogseizoen is 2 weken. Huurprijs is inclusief: - Fietsenrek - Luifel - Radio - cassetterecorder - Oprijblokken - Elektrokabel - Waterslang - Veiligheidshesjes - Brandblusser - Verbandtrommel - Toiletvloeistof - Gevarendriehoek

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR HUURVOORWAARDEN APPARATUUR 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Verhuurder Huurder : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten.

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. 1 Definities AV; De onderhavige algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie