Socrates Nederland Vacatures (Utrecht)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Socrates Nederland Vacatures (Utrecht)"

Transcriptie

1 Socrates Nederland Vacatures (Utrecht) Om de groei van Socrates in Nederland extra kracht bij te zetten, zijn we op zoek naar ambitieuze studenten uit Utrecht die het leuk vinden om naast hun studie onze landelijke organisatie te ondersteunen. De werkzaamheden worden verdeeld in specifieke takenpakketten met een tijdsinvestering van ongeveer uur p/week (m.u.v. directie).

2 Socrates Nederland Overzicht func6es (onbeperkt) ±u/wk Dagelijks bestuur Algemeen directeur Operationeel directeur HR directeur Hoofdredacteur Secretariaat Secretaris Leden Secretaris Onderwijs Secretaris Chapters Locatiescout (tijdelijk) Externe betrekkingen Profiler (tijdelijk) Accountmanager Onderwijs Accountmanager Bedrijfsleven Campagnemedewerker Voortgezet Onderwijs (tijdelijk: tot juni) Overige functies IT / webdesign Social media moderator Eindredacteur nieuwsbrief Redacteur (onderdeel van Socrates Redactie) Project management Socrates Award X-Track 1 Chapters Nederland

3 Socrates Nederland Dagelijks Bestuur (DB) Algemeen directeur Tijdsbesteding: ±16 uur p/week. Verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen van Socrates Nederland. Nauwe samenwerking met hoofdbestuur Socrates International, begeleid en evalueert personen actief binnen de landelijke organisatie (m.u.v. operationeel directeur), prominent aanwezig tijdens vergaderingen van chapter-voorzitters en vakgroepen. Samen met de operationeel directeur ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van het Socrates Kompas. Ondernemende, hands-on mentaliteit, bestuurlijke ervaring vereist, bij voorkeur bedrijfskundige opleiding, master-student. Operationeel directeur Tijdsbesteding: ±16 uur p/week. Verantwoordelijk voor het aansturen van de processen binnen Socrates Nederland. Staat in nauw contact met alle personen die actief zijn voor de landelijke organisatie, bewaakt de productiviteit en efficiëntie, houdt scherp toezicht op de planning en bent praktisch dagelijks actief met alles in goede banen te leiden. Samen met de algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van het Socrates Kompas. HR directeur Tijdsbesteding: ± uur p/week. Verantwoordelijk voor personeelszaken in de meest brede zin van het woord. Voornaamste taak waarmee je aanvangt is functiewaardering: het in kaart brengen van functies en werkzaamheden binnen Socrates Nederland. Ook ben je verantwoordelijk voor alle sollicitatieprocedures binnen Socrates Nederland en de aangesloten chapters. Daarnaast ondersteun je de algemeen en operationeel directeur bij de samenstelling en aanpassing van het Socrates Kompas. Hoofdredacteur Socrates Tijdsbesteding: ± uur p/week. Als hoofdredacteur ben je verantwoordelijk voor de Socrates Redactie, coördineer je naast het schrijven het team van redacteurs. Je houdt daarbij o.a. overzicht op deadlines, onderwerpen en thema s, communicatie binnen de redactie en met het bestuur.

4 Socrates Nederland Secretariaat Secretaris Leden Vraagbaak voor leden en verantwoordelijk voor het algehele beheer en onderhoud van de landelijke en lokale ledendatabase. Taken: adreswijzigingen en andere mutaties doorvoeren, verantwoordelijk voor jaarlijkse gegevenscheck leden, communicatie chapters over nieuwe leden, beantwoorden van correspondentie, verzorgen inschrijving nieuwe leden, in behandeling nemen van aanvragen milestones en studiebeurzen. Het beheren van de inbox van is een belangrijke, dagelijks terugkerende taak. Secretaris Onderwijs Vraagbaak voor (aangesloten) scholen in het voortgezet onderwijs. Taken: ontvangen, verwerken en beantwoorden van correspondentie (beheer inbox verzorgen jaarlijkse inschrijfprocedure (nieuwe) scholen, beheer en onderhoud database. In de maanden april, mei en juni, is het belangrijk dagelijks enkele administratieve handelingen te verrichten (offertes opstellen, aanpassen schoolprofiel website, informatie (digitaal) over partner programma versturen). Secretaris Chapters Verantwoordelijk voor alles in en omtrent de (vergadering van de) vakgroepen. Planning, locatie, samenstellen en verspreiden van de agenda (digitaal & hardcopy), notuleren, verspreiden notulen, bijhouden logboek (aanwezigheid, locatie, tijd, etc.), archiefbeheer (alle documentatie in en omtrent vakgroepen). Locatiescout (tijdelijk) Socrates Nederland is op zoek naar een kantoorlocatie om zich in te vestigen. Een locatie die eventueel ook onderdak kan bieden aan het SC Utrecht en diverse projectgroepen/staffuncties. We zijn op zoek naar een netwerker pur sang, die de boodschap van Socrates perfect over het voetlicht kan brengen en de komende maand(en) met verschillende partijen om tafel gaat zitten. Zodra de locatie is vastgelegd, kan de scout aanblijven als verantwoordelijke op het gebied van facilitaire zaken.

5 Socrates Nederland Externe betrekkingen Profiler (tijdelijk) Verantwoordelijk voor het in kaart brengen van diverse informatie over aangesloten scholen. Taken: informatie verzamelen over belangrijke functionarissen binnen de school, behaalde prestaties op onderwijs gebied, predicaten en certificaten, social media kanalen (Facebook, Hyves, Twitter, Youtube), samenwerkingsverbanden met hoger onderwijs en bedrijfsleven, projecten, noemenswaardige gebeurtenissen (verhuizing, samenvoeging scholen, wedstrijd gewonnen, noemenswaardige prestatie leerling). Accountmanager Onderwijs Verantwoordelijk voor het relatiebeheer met middelbare scholen verspreid over Nederland. Taken: verantwoordelijk voor alle correspondentie met scholen in jouw portfolio, informeren over ontwikkelingen binnen Socrates, afnemen jaarlijkse onderwijsenquête. Je maakt onderdeel uit van een team accountmanagers. Accountmanager Bedrijfsleven Verantwoordelijk voor contacten, contract- en relatiebeheer met (de top van) het bedrijfsleven. Taken: afleggen van bezoeken aan bedrijven, werven sponsoren/investeerders/partners voor het organiseren van activiteiten. Voor de functie ben je regelmatig (soms wekelijks) op pad en vereist flexibiliteit. Strenge selectie: ondernemende instelling, bedrijfskundige studie (minimaal tweede studiejaar) en/of commerciële ervaring strekken tot aanbeveling, OV vereist. Je maakt onderdeel uit van een team accountmanagers. Campagnemedewerker Voortgezet Onderwijs (tijdelijk: tot juni) Je gaat met bestuurders en onderwijzers op middelbare scholen verspreid over heel Nederland het gesprek aan over Socrates en talentontwikkeling. Dit doe je hoofdzakelijk telefonisch, waarbij je de nog niet aangesloten scholen uitnodigt om onderdeel uit te maken van het Socrates netwerk. Daarnaast nodig je hen uit een bijdrage te leveren aan onze Landelijke Onderwijsenquête (voorjaar 2013). De resultaten neem je vervolgens mee in je terugkoppeling naar de school. Affiniteit met het onderwijs en bel-ervaring strekken tot aanbeveling.

6 Socrates Nederland Overige func6es IT er / webdesigner Verantwoordelijk voor alle IT-gerelateerde zaken en webdesign. Taken: beheer website, ontwerp (nieuwe) templates, IT-ondersteuning chapters, domeinregistraties, hosting, accounts. Project: ontwerp website chapters in Nederland. Opleiding of kennis op het gebied van IT vereist. Social media moderator Verantwoordelijk voor (dagelijkse) contentbeheer van social media. Taken: inhoud geven aan profielen op Facebook en Twitter, LinkedIn-account beheren, Wikipedia-pagina en YouTube kanaal aanmaken. Nauwe samenwerking met PR-functionaris. Eindredacteur nieuwsbrief Verantwoordelijk voor het samenstellen en verzenden van alle landelijke nieuwsbrieven van Socrates: maandelijkse nieuwsbrief leden, nieuwsbrief scholen (kwartaal), algemene nieuwsbrief (kwartaal). Je hebt maandelijks contact met de verschillende chapters in Nederland, contact met Socrates International en de toekomstige Socrates Redactie. Socrates redacteur (onbeperkt) Als redacteur maak je officieel onderdeel uit van de Socrates Redactie, niet van Socrates Nederland. Deze functie kan op freelancebasis, geheel zelfstandig vanuit thuis worden uitgeoefend. De Socrates Redactie is op zoek naar redacteurs. Studenten met een passie voor taal die het leuk vinden om te schrijven over onderwerpen of gebeurtenissen die tot de verbeelding spreken. Kijk voor meer informatie op onze website:

7 Socrates Nederland Project management Socrates Award Als projectteam ben je verantwoordelijk voor de algehele organisatie van de Socrates Award. Het betreft een high-profile, landelijk evenement dat plaatsvindt in het najaar van Het projectteam bestaat uit minimaal drie personen, die in nauwe samenwerking met het bestuur taken onderling verdelen. Taken: benaderen sponsoren (universiteiten, HBO s, eventueel bedrijven), regie programma, contact sprekers, correspondentie scholen, leerlingen en ouders. Uitdagend project, staat uitstekend op je CV. Ervaring in het organiseren van evenementen strekt tot aanbeveling. Ondernemende, flexibele instelling. X-Track 1 Als projectteam ben je verantwoordelijk voor de organisatie van X-Track 1. Het is een opleidingstraject van één jaar, met daarin een aanbod van maandelijkse trainingen & workshops voor chapter-bestuursleden. In samenspraak met het landelijk bestuur en de chapters, stel je een interessant programma samen, waarbij je op zoek gaat naar partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en mogelijkerwijs overheid. Chapters Nederland In nauwe samenwerking met het landelijk bestuur, bestaande chapters en het projectteam van X-Track 1, ga je de oprichting van Socrates Chapters in Nederland stimuleren door i.s.m. hogescholen en universiteiten op zoek te gaan naar talentvolle, ambitieuze studenten.

8 Socrates Nederland Sollicita6eprocedure We staan aan het begin van wat een bewogen jaar zal worden. Om de groei van Socrates extra kracht bij te zetten stellen we een team van enthousiaste en ambitieuze studenten samen (thuisbasis Utrecht). Gemiddeld genomen ben je ongeveer uur per week actief (m.u.v. directie) in wat een hechte groep zal worden. De functies zijn onbezoldigd, met als uitgangspunt dat je de werkzaamheden goed kunt combineren met je studie. Voorwaarden Op het moment van solliciteren hoef je geen lid van Socrates te zijn. Je moet echter wel voldoen aan de toelatingseisen en lid worden voordat je aan de slag gaat. Je studeert momenteel in Utrecht. Sollicitatieprocedure Solliciteren kan door het formulier in te vullen op de website. Na een CV-selectie, maken we bekend of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden in de avonduren plaats in de eerste en tweede week van april. Meer informatie Neem voor meer informatie contact met ons op. Socrates International Honour Society Postbus 1204, 3400 BE Utrecht Tel

Informatiepakket Actief Lidmaatschap 2015-2016

Informatiepakket Actief Lidmaatschap 2015-2016 Informatiepakket Actief Lidmaatschap 20152016 Welkom bij de MAA! Heb jij passie voor marketing? Wil jij je naast je studie ontwikkelen door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de organisatie van een

Nadere informatie

Informatiepakket SSA SSA bestuur bestuur

Informatiepakket SSA SSA bestuur bestuur Informatiepakket SSA SSA bestuur bestuur Stichting Studenten Activiteiten Zernikeplein 11 kantoor A2.11 9747 AS Groningen 050-595 4094 www.ssa-web.nl www.facebook.com/stichting.studentenactiviteiten Stichting

Nadere informatie

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015 HMV Actis Beleidsplan 2014-2015 29 september 2014 Emma van Staveren Kelly Oltrop Yolanda de Vegt Risko van Dasler Joris van Meer Voorzitter Secretaris/Vicevoorzitter Penningmeester Intern Coördinator Extern

Nadere informatie

Investeren in talentontwikkeling

Investeren in talentontwikkeling Investeren in talentontwikkeling Socrates De Socrates Honour Society is een onafhankelijke, Nederlandse stichting zonder winstoogmerk, actief op het gebied van excellentiebevordering in het voortgezet

Nadere informatie

Zoekt een nieuw bestuur

Zoekt een nieuw bestuur Zoekt een nieuw bestuur Zoek je een uitdaging naast je studie? Vertegenwoordig 40.000 Zwolse studenten en wordt bestuurslid bij het Studenten Overleg Orgaan Zwolle Voorwoord Beste lezer, Wil jij de belangen

Nadere informatie

Onderzoek naar de secretariële beroepen. maart 2014 ECABO

Onderzoek naar de secretariële beroepen. maart 2014 ECABO Onderzoek naar de secretariële beroepen maart 2014 ECABO Inhoudsopgave Colofon... 2 Samenvatting... 3 1. Inleiding... 10 2. Kenmerken van de secretaresses... 11 3. Vereiste werk- en denkniveau functie

Nadere informatie

Ambassadors Club Nieuwsbrief #2

Ambassadors Club Nieuwsbrief #2 Ambassadors Club Nieuwsbrief #2 Beste leden, In de eerste nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen hoe de Ambassadors Club tot stand is gekomen, hoe de ledenstructuur eruit ziet en wat de voordelen zijn

Nadere informatie

De Landelijke Studenten Vakbond is

De Landelijke Studenten Vakbond is De Landelijke Studenten Vakbond is Voorwoord Beste geïnteresseerde, Terwijl wij als huidig bestuur nog volop bezig zijn, is de zoektocht naar nieuwe bestuursleden gestart. Vanuit de bestuurskamer typ ik

Nadere informatie

Managementassistent/ Directiesecretaresse

Managementassistent/ Directiesecretaresse Secretariële Beroepen niveau 4 Managementassistent/ Directiesecretaresse LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 3 jaar Harderwijk en Zwolle** * In Harderwijk alleen BOL ** Harderwijk: Westeinde 33 / Zwolle: Dokterspad

Nadere informatie

KANTOOR, ORGANISEREN & ADMINISTRATIE

KANTOOR, ORGANISEREN & ADMINISTRATIE KANTOOR, ORGANISEREN & ADMINISTRATIE ECONOMIE & DIENSTVERLENING Bedrijfs- of financieel administratief medewerker Assistent-accountant Salaris- of bedrijfsadministrateur Juridisch medewerker sociale zekerheid

Nadere informatie

Informatiebrochure. Bestuursjaar 2015-2016. Landelijke Kamer van Verenigingen

Informatiebrochure. Bestuursjaar 2015-2016. Landelijke Kamer van Verenigingen Informatiebrochure Bestuursjaar 2015-2016 Landelijke Kamer van Verenigingen Beste geïnteresseerde, Leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursjaar bij de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV). Voor

Nadere informatie

Bedrijfsadministrateur/ Assistent-Accountant

Bedrijfsadministrateur/ Assistent-Accountant Financiële Beroepen niveau 4 Bedrijfsadministrateur/ Assistent-Accountant LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 3 jaar Harderwijk, Raalte en Zwolle** * In Harderwijk en Raalte alleen BOL ** Harderwijk: Westeinde

Nadere informatie

Bachelor Bedrijfseconomie en Bachelor Accountancy. Opdrachtenmap Studiekeuzecheck 2015. Voorspel je toekomst, maak hem zelf!

Bachelor Bedrijfseconomie en Bachelor Accountancy. Opdrachtenmap Studiekeuzecheck 2015. Voorspel je toekomst, maak hem zelf! Bachelor Bedrijfseconomie en Bachelor Accountancy Opdrachtenmap Studiekeuzecheck 2015 Voorspel je toekomst, maak hem zelf! 1 Inleiding Wat wil je later worden als je groot bent? Deze vraag is je natuurlijk

Nadere informatie

Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014. Studievereniging POLIS

Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014. Studievereniging POLIS Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014 Studievereniging POLIS Tilburg, maart 2013 Studievereniging POLIS Tilburg University Locatie: P. 3.217 Warandelaan 2 Tilburg Postadres: Postbus 90153 5000 LE Tilburg

Nadere informatie

De kracht van het Vrijwilligerswerk in Zaanstad

De kracht van het Vrijwilligerswerk in Zaanstad De kracht van het Vrijwilligerswerk in Zaanstad Radar, John Autar en Marieke Megens De kracht van het Vrijwilligerswerk in Zaanstad Amsterdam, april 2012 Dit rapport is geschreven in opdracht van de gemeente

Nadere informatie

Graafschap College. Opleidingen. Commerciële dienstverlening en internationale groothandel COMMERCIELE DIENSTVERLENING EN INTERNATIONALE GROOTHANDEL

Graafschap College. Opleidingen. Commerciële dienstverlening en internationale groothandel COMMERCIELE DIENSTVERLENING EN INTERNATIONALE GROOTHANDEL COMMERCIELE DIENSTVERLENING EN INTERNATIONALE GROOTHANDEL ED 4-14 Graafschap College Opleidingen Commerciële dienstverlening en internationale groothandel 2014-2015 MEDEWERKERS IN DE COMMERCIËLE DIENSTVERLENING

Nadere informatie

Beleidsplan S.V. RealTime

Beleidsplan S.V. RealTime Beleidsplan S.V. RealTime Bestuur 2014-2015 Versienummer: Publicatiedatum: 6-10-2014 Bestuursjaar: 2014-2015 Auteur: Vincent Hummel Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van het vijftiende bestuur, oftewel

Nadere informatie

14-15 THINK GLOBAL ACT LOCAL

14-15 THINK GLOBAL ACT LOCAL 14-15 THINK GLOBAL ACT LOCAL De wereld binnen onze school......biedt jou grenzeloze mogelijkheden daarbuiten Twitter, foursquare, SMS, e-mail, Internet, digitale nieuwsbrieven, gaming, bluetooth, social

Nadere informatie

Stichting Odanadi NL Meerjarenplan 2013 2016

Stichting Odanadi NL Meerjarenplan 2013 2016 Stichting Odanadi NL Meerjarenplan 2013 2016 Meerjarenplan 2013 2016 / Stichting Odanadi NL 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding. 3 2. Terugblik 4 3. Missie en visie 4 4. en doelstellingen. 4 4.1 De basis verstevigen.

Nadere informatie

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen PROFIEL HANDLEIDING Inhoudsopgave Wat is LinkedIn?.. 3 Vormen van profielen op LinkedIn.. 3 Waarom LinkedIn?.. 4 Aan de slag (Enkele handvatten).. 4 Aanmelden en inloggen.. 5 Instellingen.. 6 Taal.. 6

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2016 Stichting JOIN!FORKIDS CHANGING LIVES CHANGING WORLDS

Beleidsplan 2014-2016 Stichting JOIN!FORKIDS CHANGING LIVES CHANGING WORLDS Beleidsplan 2014-2016 Stichting JOIN!FORKIDS CHANGING LIVES CHANGING WORLDS INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 1. DE ORGANISATIE JOIN!FORKIDS... 4 GESCHIEDENIS... 4 MISSIE... 4 VISIE... 4 STRATEGIE... 4 PRAKTIJKKEURMERK

Nadere informatie

Opleidingen. Graafschap College. Secretarieel management SECRETARIEEL MANAGEMENT ED 2-14

Opleidingen. Graafschap College. Secretarieel management SECRETARIEEL MANAGEMENT ED 2-14 SECRETARIEEL MANAGEMENT Opleidingen ED 2-14 Secretarieel management Graafschap College 2015-2016 Organisatorische duizendpoten gezocht! Hou je van plannen, regelen en organiseren? Geeft het je voldoening

Nadere informatie

niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist

niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist Secretariële Beroepen niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist ADMINISTRATIEF MEDEWERKER LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 2 jaar Dronten, Harderwijk en Zwolle** * In Dronten en Harderwijk

Nadere informatie

Marketing Medewerker

Marketing Medewerker Commerciële Dienstverlening niveau 4 Marketing Medewerker LEERWEG DUUR PLAATS BOL 3 jaar Harderwijk, Raalte en Zwolle* * Harderwijk: Westeinde 33 / Raalte: Zwolsestraat 63a / Zwolle: Dokterspad 2 Bedrijven,

Nadere informatie

Oriëntatie op beroepenveld

Oriëntatie op beroepenveld Oriëntatie op beroepenveld Naam: Liza Ossewaarde Klas: 1N Studierichting: Communicatie Docent: Dewi de Hoon Datum: 19-11-2013 Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1: Inleiding Hoofdstuk 2: Vacatures + jouw analyse

Nadere informatie

HANDBOEK SOLLICITEREN

HANDBOEK SOLLICITEREN HANDBOEK SOLLICITEREN Handboek solliciteren van HLS Personeelsdiensten Inhoud Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Hoofdstuk 8: Wat zijn mijn sterke

Nadere informatie

Commerciële opleidingen

Commerciële opleidingen Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 10 2012-2013 Commerciële opleidingen www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor

Nadere informatie

Scoutingblokkendoos Een taakverdelingsmethodiek voor groepsbesturen

Scoutingblokkendoos Een taakverdelingsmethodiek voor groepsbesturen Scoutingblokkendoos Een taakverdelingsmethodiek voor groepsbesturen Inhoudsopgave 1. Wat is de Scoutingblokkendoos?... 3 2. De methodiek... 4 2.1 Het overzicht... 4 2.2 De voorbereiding... 4 2.3 De blokken

Nadere informatie

Eerste hulp bij Solliciteren

Eerste hulp bij Solliciteren Eerste hulp bij Solliciteren Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Start met solliciteren 3 1.1 Breng structuur aan 3 1.2 Wat is je doel 3 1.3 Waar ga je beginnen 3 2. Het Curriculum Vitae 4 2.1 Opbouw en structuur

Nadere informatie

Geef kleur aan je loopbaan!

Geef kleur aan je loopbaan! West-Brabant WEST-BRABANT Klaar om je talent met de regio te delen? W EST-BRABANT Geef kleur aan je loopbaan! WEST-BRABANT WEST-BRABANT WEST-BRABANT W EST-BRABANT Maak kennis met de Professionals op www.smartwestbrabant.tk

Nadere informatie