Nieuwsbrief nummer 30 schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nummer 30 schooljaar"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nummer 30 schooljaar Agenda voor de komende weken Opening spelcontainer 13:30 uur Covey trainingsavond voor ouders 15 en Kleding, boeken en speelgoedbeurs Koningsspelen Koningsdag, iedereen vrij Start mei vakantie tot en met 16 mei Atletiekdag voor de groepen 5 t/m Schoolreisje Lieveheersbeestjes Fancy Fair Gabriel, ons sponsorkindje De afgelopen week is er een record opbrengst voor ons sponsorkind Gabriel binnengekomen, namelijk 25,15!! Een gedeelte is extra binnengekomen doordat we op onze leiderschapsdag van vorige week woensdag een bakje hadden geplaatst bij onze muzikanten. Een aantal gasten hebben daar een bijdrage in gedaan. We zijn daar heel blij mee want in de maand mei hebben we een lange vakantie en komt er weinig binnen. Het is fijn als we een buffertje op kunnen bouwen. Hartelijk bedankt. We hebben van Gabriel ook een brief en een tekening gekregen. Leuk om op die manier betrokken te zijn bij zijn leven. Maatschappelijke stage Deze week loopt de zus van Mara en Julia, Jasmijn Poorts, stage bij de Lieveheersbeestjes. We wensen haar een hele fijne tijd! Route 8 eindtoets Volgende week zal de Route-8 eindtoets bij de leerlingen van groep 8 worden afgenomen. Deze komt in de plaats van de CITO eindtoets. De toets duurt ongeveer twee á drie uur. Op dinsdagmorgen 19 april en donderdag morgen 21 april zullen we de toets afnemen. We hebben dan nog een uitloop naar de week erna. Alle ouders van groep 8 hebben inmiddels hier een mail over ontvangen. We hopen natuurlijk dat de leerlingen uitgerust en ontspannen aan hun toets zullen beginnen. Op dinsdag en donderdagmorgen is het dus ook extra stil op het leerplein!

2 Covey trainingsavond voor ouders Vanavond organiseren we op school een Covey trainingsavond speciaal voor ouders en andere belangstellenden. We starten de training om 20:00 uur en sluiten om 21:30 uur af. Tijdens deze trainingsavond vertellen we u over de 7 gewoonten en doen we een aantal oefeningen. We bespreken ook hoe we de 7 gewoonten toepassen in onze lessen met onze kinderen. We zouden het leuk vinden als u allemaal aanwezig kunt zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen is welkom. De Lieveheersbeestjes Wilt u eraan denken dat Borre maar één nachtje blijft logeren? Het komt regelmatig voor dat Borre wat langer bij iemand logeert, hierdoor moeten de kinderen lang wachten tot hij bij hen kan logeren. Denkt u ook aan het mailen van de foto? Dan kunnen we die bekijken op onze deur. De portfoliogesprekken beginnen weer. Denkt u eraan om de portfoliomappen en doelenboeken tijdig in te leveren? Anders kunnen deze niet worden bijgewerkt. Volgende week starten we met thema Koningshuis. Hebt u nog leuke spullen ter aankleding van ons leerplein? Ook zoeken we nog ouders, opa s of oma s die ons willen helpen met fietsen versieren op dinsdag 26 april van 13:00-14:00 uur. U kunt zich opgeven bij juf Corine. Groep 0/1 oefent deze week met de vertelmand: we maken samen een verhaal door middel van de voorwerpen die in de mand zitten. We oefenen het begin, midden en het eind van een verhaal bedenken. Groep 2 heeft geoefend in het geven van opdrachten aan een maatje en het nauwkeurig uitvoeren van de opdracht. Hierbij moest er duidelijk worden omschreven wat de opdracht was én goed worden geluisterd naar elkaar. We oefenden hiermee gewoonte 5: eerst begrijpen, dan begrepen worden. Groep 3 leest deze week de Klankvoetenwoorden met de Dubbelzetter als baas. Dit zijn woorden zoals kippen, vlaggen en hokken. Als er een dubbele medeklinker achter de klinker staat, spreken we het kort uit. Met rekenen hebben we de toets van blok 7 gemaakt. De resultaten giervan vindt u vanmiddag in Parnassys. De rest van de week gaan we blok 7 herhalen en kunnen er extra lessen worden gevolgd over de onderdelen die nog lastig bleken. Volgende week dinsdag maken we dan de herhalingstoets en ronden we blok 7 af. Afsluiting project Nederland Inmiddels lopen we al weer tegen het einde van het project Nederland. De Pauwen al aan de laatste week van Alles-in- 1 bezig, de Mieren doen er nog een weekje langer over. De topotoetsen gaan nog wel even door, de laatste is op de donderdag voor de meivakantie: 28 april. Op vrijdag 29 willen we graag het project feestelijk afsluiten en wat is er dan meer Nederlands dan pannenkoeken? Daarom willen we u vragen om voor ons pannenkoeken te bakken. U krijgt van ons de benodigdheden natuurlijk. Wilt u zich opgeven bij juf Elke? Alvast dank!

3 Schoolgeld Uit onze administratie is gebleken dat nog niet alle ouders de ouderbijdrage van het schooljaar hebben overgemaakt. Een aantal ouders hebben ervoor gekozen om het in termijnen te betalen. Dat is prima maar we willen u dan nu vragen om het resterende bedrag over te maken op de rekening van de school. De schoolreisjes en het kamp komen eraan en daar zijn voor ons hoge kosten aan verbonden. Wilt u zo spoedig mogelijk uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 41 RABO t.n.v. stichting vrienden van Het Talent? Per kind vragen we een bijdrage van 45,-. Voor kinderen in de groepen 7 en 8 vragen we een extra kampbijdrage van 30,-. Hoofdluiscontrole Gisteren is er een controle geweest en helaas is er bij een aantal leerlingen hoofdluis aangetroffen. We willen u vragen om uw kind elke dag te kammen en in de gaten te houden. Verder zijn we op zoek naar ouders die een paar keer per jaar mee willen helpen met de controle. Wilt u zich opgeven bij juf Bertie? Alvast bedankt. Biebbus De biebbus is op 22 april al rond 13:00 uur aanwezig bij de school in plaats van 14:30 uur. Beoordelen topotoetsen We hebben een vraag gekregen hoe we de topotoetsen beoordelen en het lijkt ons goed om dat met u te delen. De opbouw van de topotoetsen is als volgt: In groep 5 wordt er nog niet op spelling en hoofdletters gelet. In groep 6 telt de spelling niet maar de hoofdletters wel. In groep 7 en 8 moeten de kinderen ook de gevraagde items goed kunnen spellen. Er is voor een spellingsfout (ook de hoofdletters) een aftrek van een halve punt per keer. Omdat we dagelijks en ook nog vlak voor de toets de kinderen er nadrukkelijk op wijzen dat ze de hoofdletters niet moeten vergeten is er geen maximum aan fouten. Het leren van de topo is niet alleen bedoeld voor de topo op zichzelf, maar vooral ook om te wennen aan het maken van huiswerk en dit op een adequate manier te doen. Topo en toetsdata voor groep 6, 7 en 8 Oost Nederland blad 1 en 2 (blad 2 alleen voor 7 en 8) (donderdag 14 april) West Nederland blad 1 en 2 (blad 2 alleen voor 7 en 8) (donderdag 21 april) Zuid Nederland (donderdag 28 april) Wilt u uw kinderen helpen herinneren om de toetsen te leren? Het huiswerk voor Nieuwsbegrip voor groep 7 en 8 gaat gewoon door. Eten in de pauze We merken de laatste tijd dat veel kinderen ongezonde dingen meenemen naar school om op te eten in de pauze. We willen u vragen om alleen gezonde dingen mee te geven

4 en er voor te zorgen dat de kinderen iets te drinken bij zich hebben. Dinsdag en donderdag zijn in principe onze Gruitdagen. Op deze dagen willen we graag dat alle kinderen iets van groente of fruit meenemen om te eten in de pauze. Wilt u daaraan denken? Alvast bedankt. Trefwoord: Wat is er nodig om zelfstandig te zijn? Zelfstandigheid moet kunnen groeien. Een gunstige omgeving en positieve ondersteuning kan ieder mens daarbij gebruiken. Na Jezus afscheid probeert de groep leerlingen door te gaan op het spoor waar Jezus hen heeft gezet. Zelfstandigheid betekent voor hen niet alleen dat ze het zonder hun leraar moeten doen. Ze moeten het geloof telkens opnieuw betekenis geven in telkens veranderende omstandigheden. Dat vraag geloof en creativiteit. Daarbij kunnen ze conflicten en tegenwerking niet uit de weg gaan. Dat vraagt van hen het nodige vertrouwen en lef. Deze week ontdekken we wat nodig is om zelfstandig te kunnen zijn. Een goed voorbeeld, concrete hulp én vertrouwen. Vertrouwen van anderen die jou de ruimte geven om fouten te maken en geloof in jezelf. Knutselmaterialen De Mieren zijn op zoek naar de volgende knutselmaterialen: - Verschillende soorten kralen - Stukjes stof, het liefst rood, wit of roze. Mag ook gewoon een oud t-shirt zijn. Inleveren kan bij juf Elke Knikkers gezocht We zijn ook op zoek naar een knikkers voor onze leiderschapspotjes. Kleur en grootte maakt ons niet uit. U kunt ze inleveren bij juf Elke.

5 Kleding beurs Van derden Opening spelcontainer Delftlanden Op woensdag 13 april wordt de spelcontainer feestelijk geopend. Je kunt spelen/sporten met alle materialen uit de spelcontainer en er is muziek. Ben jij ook zo nieuwsgierig wat er allemaal in de blauwe container zit? Kom dan samen met je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, papa, mama of iemand anders spelen/sporten. De spelcontainer is er voor alle leeftijden. Samen maken wij er een leuke middag van!

6 Voor wie: Alle kinderen uit Delftlanden Wanneer: Woensdag 13 april 2016 Hoe laat: uur Kosten: Gratis Waar: Schoolplein MFA Het Venster Door wie: Brede School Delftlanden en buurtsportcoaches 4x4 straatvoetbaltoernooi Op maandag 9 mei (E-pupillen) en dinsdag 10 mei (D-pupillen) vindt de voorronde van het 4x4 straatvoetbaltoernooi plaats voor de jouw wijk of dorp waarin jij woont. Vind je het leuk om te voetballen? Maak dan een team met minimaal 4 en maximaal 6 kinderen, bedenk een leuke teamnaam en meld je uiterlijk vrijdag 29 april 2016 aan door een mail te sturen naar bsc2@emmen.nl. Vanuit de voorronde kun je je plaatsen voor de Emmense Finale op woensdag 1 juni. Bij voldoende aanmeldingen spelen meisjes in een aparte meisjespoule en gemengde teams/jongens in een aparte jongenspoule. Voor wie: E-pupillen: alle jongens en meiden geboren in 2005 en 2006 D-pupillen: alle jongens en meiden geboren in 2003 en 2004 Wanneer: E-pupillen: maandag 9 mei (meivakantie) D-pupillen: dinsdag 10 mei (meivakantie) Hoe laat: 12.45u aanmelden, u toernooi Kosten: Gratis Waar: Stadion FC Emmen Door wie: Buurtsportcoaches Gemeente Emmen Extra info: Teambegeleider van 18+ is verplicht

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 26-04-2016 Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 27-04-2016 Koningsdag, iedereen vrij 29-04-2016 Afsluiting thema Nederland met pannenkoeken! 30-04-2015 Start mei vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 18 april nr. 32

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 18 april nr. 32 18 april 2016 2015-2016 nr. 32 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Koffieochtend passend onderwijs. Afgelopen woensdag hadden we weer een koffieochtend. Het was fijn om te zien hoe betrokken de ouders waren.

Nadere informatie

Mei 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

Mei 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief Mei 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl De komende weken tijdens Godsdienstige vorming: Kind op maandag schooljaar 2015/2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 31 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 31 schooljaar 10-05-2017 Nieuwsbrief nummer 31 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 11-05-2017 Atletiekdag voor groep 5 t/m 8 12-05-2017 Sponsorloop, start om 13.00 uur 17-05-2017 Schoolreis Lieveheersbeestjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 13 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 13 schooljaar 30-11-2016 Nieuwsbrief nummer 13 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 05-12-2016 Sinterklaasfeest, kinderen vrij om 12 uur. Aansluitend gaan we de school in kerstsfeer brengen. 09-12-2016

Nadere informatie

Doe middag Carmel College voor groep 8 13:30-16:00 uur Afsluiting Sova training voor groep 7 en 8

Doe middag Carmel College voor groep 8 13:30-16:00 uur Afsluiting Sova training voor groep 7 en 8 09-03-2016 Nieuwsbrief nummer 25 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 16-03-2016 Doe middag Carmel College voor groep 8 13:30-16:00 uur 23-03-2016 Afsluiting Sova training voor groep 7 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar Agenda voor de komende weken Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2

Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar Agenda voor de komende weken Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2 16-12-2015 Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 16-12-2015 Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2 18-12-2015 Start kerstvakantie, kinderen vrij om 12.00 uur 04-01-2016

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Het team van het Talent wenst u allemaal hele fijne en gezonde feestdagen toe. Geniet van de tijd met elkaar!

Het team van het Talent wenst u allemaal hele fijne en gezonde feestdagen toe. Geniet van de tijd met elkaar! 21-12-2016 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 22-12-2016 Kerstviering start: 18:00 uur 23-12-2016 Laatste dag voor de kerstvakantie, kinderen vrij om 12:00 uur 23-12-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m Spelcontainer open na schooltijd

Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m Spelcontainer open na schooltijd 02-11-2016 Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 07-11-2016 Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m 8 15-11-2016 Spelcontainer open na schooltijd 21-11-2016 Voor groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 17-05-2017 Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 24-05-2017 Hoofdluiscontrole 25-05-2017 Hemelvaart, iedereen vrij 26-05-2017 Extra vrije dag, iedereen vrij 29-05-2017

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 18 schooljaar 25-01-2017 Nieuwsbrief nummer 18 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 23-01-2017 Start toetsweken (van 23-01 t/m 03-02) 25-01-2017 Voorleesontbijt 30-01-2017 Hoofdluiscontrole 17-02-2017 Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar 23-03-2016 Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 24-03-2016 Topo toets voor de groepen 6, 7 en 8 24-03-2016 Paasviering 25-03-2016 Goede vrijdag, iedereen vrij 28-03-2016

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 10 Uitgifte:

Homepage:  DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 10 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Bernardusschool Enige tijd geleden heeft een filmploeg opnames gemaakt van onze

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week. Agenda: 7 april groep 8 theorie examen verkeer. 7 april studiemiddag team, alle kinderen om 12.00 uur vrij. 8 april klassenlunch

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in april

Agenda. Jarigen in april Nieuwsbrief nr. 8 Agenda 3 april Grote Rekendag Schoolvoetbal meisjes groep 5 t/m 8-13.00-17.00 uur Koffie uurtje met Tinta Hendriks 8.30-9.30 uur 9 april Biebbus 9.45-12.00 uur 10 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Jaargang 25 Nieuwsbrief 16 april 2018

Jaargang 25 Nieuwsbrief 16 april 2018 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 25 Nieuwsbrief 16 april 2018 Belangrijke data 17-18 april Eindtoets groep 8 20 april Sportdag voor de groepen

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8.

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8. www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, Kerst, we vieren en gedenken de geboorte van Jezus. Voor Jozef en Maria was het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 28 12 april 2018 Inloop na de middagpauze Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. Na het overblijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014 Nieuwsbrief 21 17 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De Cito-week is voorbij, voor de leerlingen een spannende week en het blijft nog even

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie