Handleiding Urenstaat Applicatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Urenstaat Applicatie"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave Inleiding Professional Inloggen Uren boeken en declaraties indienen Maandstaat Geboekte uren printen en gereed melden Jaaroverzichten Verlof Verander Persoonsgegevens Klant Inloggen Uren goedkeuren Excel export Verander Wachtwoord Beheerder Inloggen Bedrijven Contracten Deelcontracten Gebruikers Overzichten Excel exports Beheer stuurtabellen... 14

2 Inleiding Welkom bij de online urenregistratie applicatie van Obtain en Dutchict! Bent u een Professional? Deze applicatie biedt u de mogelijkheid om op een snelle en gebruiksvriendelijke manier uw gewerkte uren in te boeken, declaraties in te dienen, verlofuren bij te houden en o.a. diverse (jaar)overzichten te genereren. Ga verder naar pagina 3. Bent u een klant? Deze applicatie biedt u de mogelijkheid om de geboekte uren en ingediende declaraties van uw professionals te accorderen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om diverse overzichten te genereren ten aanzien van de inzet van uw professionals. Ga verder naar pagina 6. Bent u de beheerder? Met behulp van deze applicatie kunt u per klant de gewerkte uren van uw medewerkers bijhouden, gebruikers aanmaken en beheren, geboekte uren en declaraties goedkeuren en diverse (jaar)overzichten genereren. Ga verder naar pagina 8.

3 1. Professional 1.1 Inloggen Ga naar en log in met de ontvangen inloggegevens. Vervolgens verschijnt de volgende startpagina. 1.2 Uren boeken en declaraties indienen In de onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een maandstaat. Via de knop nieuw, genereert u een nieuwe maandstaat. Door in de tabel op de maandnaam te klikken, kunt u deze vervolgens openen. 1.2 Maandstaat In de maandstaat kunt u per omschrijving uren inboeken. Dit is per klant verschillend. Via de knop declaraties kunt u uw declaraties indienen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen autokosten, openbaarvervoer en overige. 1.3 Geboekte uren printen en gereed melden. Met behulp van de PDF knop kunt u de ingevoerde urenstaat printen. Nadat deze ondertekend is door de klant kunt u deze mailen naar urenstaat@obtain.nl. Vergeet niet om uw uren uiteindelijk adat de uren zijn goedgekeurd, kan de maandstaat gereed worden gemeld middels de Gereed knop. Het is

4 ook mogelijk om de uren online te laten goedkeuren door de opdrachtgever. Na gereed melding komen de geboekte uren naar voren in het account van de opdrachtgever. 1.4 Jaaroverzichten De menuoptie overzichten biedt u de mogelijkheid om diverse jaaroverzichten te genereren. Door op de link van een jaaroverzicht te klikken, wordt het document geopend. Hieronder ziet u een voorbeeld van een jaaroverzicht alle uren.

5 1.5 Verlof Via de menuoptie verlof is het verlofsaldo terug te vinden. Zoals in onderstaande afbeelding is te zien, wordt er onderscheidt gemaakt tussen de geboekte verlofuren, het resterende verlof en het jaarlijkse toegewezen aantal uren verlof. Met behulp van het edit icoon, kunt u wijzigingen aanbrengen in aantal uren per jaar en saldo vorig jaar. 1.6 Verander Persoonsgegevens Kies voor verander persoonsgegevens in de menubalk om uw wachtwoord aan te passen en of uw persoonlijke gegevens aan te passen.

6 2. Klant 2.1 Inloggen Ga naar en log in met de ontvangen inloggegevens. Vervolgens verschijnt de volgende startpagina. 2.2 Uren goedkeuren Een klant kan kiezen voor de optie om de geboekte uren online goed te keuren. Voor de klant wordt login aangemaakt door de administratie. Na het inloggen ziet de klant een overzicht van de medewerkers die uren op een project van de klant hebben geboekt. Door op de link te klikken worden de maandstaten van de betreffende persoon getoond. Door een maand te selecteren verschijnen de voor de betreffende maand te accorderen uren. Als de opdrachtgever op Akkoord klikt zijn de geboekte uren goedgekeurd. Het is voor de klant niet mogelijk de uren te wijzigen.

7 2.3 Excel export. Door te kiezen van de menuoptie Excel exports wordt het volgende scherm getoond: Door middel van de select boxen kan een selectie van de te exporteren deelcontracten worden opgegeven. Per deelcontract wordt in het export bestand weergegeven hoeveel uren op het betreffende deelcontract zijn geboekt. Er kan door middel van de knoppen gekozen worden uit een Excel bestand of een te exporteren CSV bestand. 2.4 Verander Wachtwoord. Met behulp van de menuoptie Verander Wachtwoord kan het wachtwoord worden gewijzigd.

8 3. Beheerder 3.1 Inloggen Ga naar en log in met de ontvangen inloggegevens. Vervolgens verschijnt de onderstaande startpagina. De maandstaten van alle medewerkers worden getoond, het is mogelijk een bepaalde selectie toe te passen. In het overzicht wordt ook de status weergegeven. Als een maandstaat wordt geselecteerd kan deze worden gewijzigd en worden goedgekeurd. De urenstaat wordt volledig geaccordeerd door op de knop Definitief te klikken. Eventueel kan de administratie de maandstaat heropenen.

9 3.2 Bedrijven De menuoptie bedrijven toont een overzicht scherm met de geregistreerde bedrijven. Door op een bedrijfsnaam te klikken verschijnt een detail scherm waarin de geregistreerde gegevens kunnen worden gewijzigd. De knop Nieuw biedt de mogelijkheid een nieuw bedrijf te registreren.

10 3.3 Contracten De menuoptie contracten biedt de mogelijkheid van het registreren van een raamcontract met een bepaald bedrijf. Als deze menuoptie wordt geselecteerd opent zich een scherm met alle geregistreerde contracten. Door op een contractnaam te klikken wordt een detailscherm getoond waarin de gegevens van het betreffende contract kunnen worden gewijzigd. Met de Nieuw knop kan een nieuw contract worden geregistreerd. Naast de reguliere invulvelden moet dit contract worden gekoppeld aan een eerder opgevoerd bedrijf. 3.4 Deelcontracten De menuoptie deelcontracten biedt de mogelijkheid van het muteren en opvoeren van deelcontracten.

11 Na het aanklikken van een deelcontract opent zich een detailscherm waarin de gegevens kunnen worden gewijzigd, door de knop Nieuw kan een nieuw deelcontract worden opgevoerd. Door selectie van een gebruiker in het veld Functie te vervullen door medewerker wordt het deelcontract gekoppeld aan een gebruiker. Deelcontracten zijn te koppelen aan contracten door een contract te selecteren in het veld Gekoppeld aan contract. Het veld Contract type geeft het type contract aan, dit zijn : DM : Obtain Datamanagement contract ICT : Obtain ICT services ICT-DM : ingehuurd door ICT services en verhuurd aan Datamanagement DM-ICT: ingehuurd door Datamanagement en verhuurd aan ICT services Bij een DM contracttype kan het dus zijn dat de werknemer is ingehuurd door ICT services. Er is in dat geval een deelcontract met type (ICT-DM) aanwezig dit contract kan geselecteerd worden door middel van de selecteer box intercompany deelcontract. Dan wordt automatisch het opgegeven verhuur tarief van het ICT-DM contract ingevuld in het inhuur tarief van het DM contract. Omgekeerd kan dit ook het geval zijn, de werknemer is ingehuurd door Obtain Datamanagement en wordt verhuurd aan ICT services. Dit is vastgelegd in een DM-ICT deelcontract. Obtain ICT services verhuurt de werknemer aan een eindklant. Dit contract met contracttype ICT wordt dan weer gekoppeld aan het DM-ICT deelcontract.

12 3.5 Gebruikers Als de menuoptie Gebruikers wordt gekozen verschijnt een overzicht van alle geregistreerde gebruikers. Als op dit scherm een gebruiker wordt geselecteerd verschijnt een detail scherm waarop de gegevens kunnen worden gewijzigd. De knop Nieuw Gebruiker opent een detail scherm voor het opvoeren van een nieuwe gebruiker. In dit scherm kunnen de algemene en inlog gegevens van een gebruiker worden ingevoerd. Er zijn verschillende types gebruikers namelijk : Administratie Personeel TAO VAR-DGA VAR-WU Partner VUR Overig

13 De typen Personeel en Administratie zijn in dienst bij Obtain, de overige zijn freelance constructies. Ook kan een bedrijfslogin worden aangemaakt, dit kan door de knop Nieuw Bedrijf Login te kiezen. Door de inloggegevens te verstrekken en een koppeling met het bedrijf aan te brengen is het mogelijk voor de klant om uren die op hun deelcontracten zijn geboekt online goed te keuren. 3.6 Overzichten De menuoptie overzichten biedt de mogelijkheid om, met behulp van het selectiescherm (zie afb ), diverse overzichten te creëren voor de geboekte uren van de medewerkers. voor medewerkers 3.7 Excel exports Door te kiezen van de menuoptie Excel exports wordt het volgende scherm getoond:

14 De eerste optie export deelcontract gegevens genereert een excel export met alle gegevens van de alle deelcontracten. Export deelcontract uren optie: Door middel van de select boxen kan een selectie van de te exporteren deelcontracten worden opgegeven. Per deelcontract wordt in het export bestand weergegeven hoeveel uren op het betreffende deelcontract zijn geboekt. Er kan door middel van de knoppen gekozen worden uit een Excel bestand of een te exporteren CSV bestand. Declaraties per maandstaat: Door een selectie op te geven in de selectboxen kan een overzicht gegenereerd worden van de opgegeven declaraties in Excel of CSV formaat. 3.8 Beheer stuurtabellen Als voor de menu optie beheer stuur tabellen wordt gekozen wordt het volgende scherm getoond: Met deze opties kunnen de belangrijke stuurtabellen voor de applicatie worden aangepast. Uursoort : hiermee kunnen de type uursoorten worden beheerd, zoals : Normaal, Standby, Overwerk etc. Interne uren : hiermee kunnen de interne uren waarop de medewerkers kunnen boeken worden beheerd, het gaat hier om uren zoals : bezoek arts, buitengewoon verlof etc. Contracttype : hiermee kunnen de contracttypen van een deelcontract worden beheerd, bijvoorbeeld de typen : ICT (Obtain ICT services), DM (Obtain data management), ICT-DM (inhuur Obtain ICT services en verhuur aan Obtain data management), DM-ICT (inhuur Obtain data management en verhuur aan Obtain ICT services). Medewerker type : hiermee kunnen de typen medewerkers worden beheerd zoals: Personeel, Administratie, TAO ect. Urenstaat valideringstypen: hiermee kunnen de typen urenstaat goedkeuring worden beheerd. Zoals bijvoorbeeld : Getekende urenstaat, Klant fiatteert urenstaat online, Geen urenregistratie nodig etc.

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Handleiding OV Portal

Handleiding OV Portal Handleiding OV Portal iedereen energie Inhoud Inloggen OV Portal 3 Account aanmaken 3 Storingen 3 Filteren 4 Storing melden 5 Storing bekijken 6 Storingen export 7 Gebruikers 8 Gebruiker wijzigen 8 Organisaties

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding Myflex. myflex.nl

Handleiding Myflex. myflex.nl myflex.nl Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers.

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Unique zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding voor inleners Versie 5.00-B april 2012 Inhoudsopgave H1. Starten met UBplusOnline 1.1 UBplusOnline instellen 3 1.2 Inloggen als contactpersoon 5 H2.

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Snelstartgids Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Dit document is bedoeld om u te helpen assessments snel te beheren in het CEB TalentCentral

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

H a n d l e i d i n g. M u t a t i e t o o l

H a n d l e i d i n g. M u t a t i e t o o l H a n d l e i d i n g M u t a t i e t o o l I n h o u d s o p g a v e Inleiding 3 Inloggen 4 Taken 5 Personen 7 Contracten 9 Verloven 16 Dossiers 21 Bestanden 22 Instellingen 24 2 I n l e i d i n g Voor

Nadere informatie

Naschoolse opvang en gastouderbureau t Kwakersnest

Naschoolse opvang en gastouderbureau t Kwakersnest ROSA Handleiding voor de vraagouder URENREGISTRATIE U wilt de urenregistratie doen van uw opvangkind/kinderen, die BUITEN het contract vallen: Uw URL is: http://www.muldata.nl/rosa/login.php?bdf_nr=1810

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV Handleiding inlenersportaal Direct Payrolling BV Inhoudsopgave Het inlenersportaal... 4 1 Eerste maal inloggen... 5 2 Bedrijfsgegevens... 5 3 Mijn gegevens... 5 4 Gebruikers... 6 5 Aanvragen... 7 6 Plaatsingen...

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1.1 Algemene principes registratie De registratie van uw opvanguren vindt plaats via internet op de volgende wijze: 1. Gastouder voert de urenregistratie in.

Nadere informatie

Welkom bij Myflex. Contact / support. Klantportal Waterschap Scheldestromen. Inloggen en uitloggen. Uw wachtwoord of inlognaam vergeten?

Welkom bij Myflex. Contact / support. Klantportal Waterschap Scheldestromen. Inloggen en uitloggen. Uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers. De diensten

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Urenregistratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Urenregistratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Urenregistratie OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

URENREGISTRATIEMODULE

URENREGISTRATIEMODULE URENREGISTRATIEMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 22-8-2017 Versie 2.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Urenregistratiemodule... 4 1.2 Doel van

Nadere informatie

Handleiding Werkgever Zelfservice

Handleiding Werkgever Zelfservice Handleiding Werkgever Zelfservice 1 Inleiding 2 2 Inloggen en wachtwoord kiezen 3 3 Start 5 3.1 Start Verlofaanvragen medewerkers 5 3.2 Start Verlofoverzicht medewerkers 6 3.3 Start Verzuimoverzicht 7

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Start People zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit

Nadere informatie

Alles voor een ouderling

Alles voor een ouderling Gebruikers van Scipio Online Alles voor een ouderling Binnen Scipio Online kunt met diverse rollen aan de slag. In de rol van ouderling heeft u toegang tot de ledengegevens van de leden in uw eigen wijk

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline t.b.v. klanten

Handleiding UBplusOnline t.b.v. klanten Handleiding UBplusOnline t.b.v. klanten Het gebruik van UBplusOnline als klant (inlener) De hoofdcontactpersoon ontvangt na synchronisatie zijn accountgegevens in een e-mail. Hierin staat beschreven op

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX ZZP

HANDLEIDING MYFLEX ZZP HANDLEIDING MYFLEX ZZP Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl Welkom

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal D atum : 0 1-0 3-201 5 1. Inleiding POSD MKB urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens invullen/aanpassen... 4 Wachtwoord wijzigen... 4 De

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Handleiding Myflex. myflex.nl

Handleiding Myflex. myflex.nl myflex.nl Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers.

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople.

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople. Gebruiksaanwijzing Aan de slag met het Online Personeelsdossier van Support Your People Welkom als gebruiker van het Online Personeelsdossier. Deze handleiding is ontwikkeld om je snel wegwijs te maken

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX ZZP

HANDLEIDING MYFLEX ZZP HANDLEIDING MYFLEX ZZP Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl Welkom

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Rijkse Connect Portal Onderhoud gebruikers en rechten

Rijkse Connect Portal Onderhoud gebruikers en rechten Rijkse Connect Portal Onderhoud gebruikers en rechten Inhoudsopgave 1. Gebruiker aanmaken... 2 2. Accorderingsrechten specificeren... 7 3. Gebruiker bewerken... 8 4. Gebruiker verwijderen... 9 Standaard

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

Support website WATCH

Support website WATCH Support website WATCH Op support.watch-projectbeheer.nl is de support website van WATCH te vinden. Elke klant kan hier inloggen met zijn klantcode en wachtwoord. Figuur 1 WATCH support inlogscherm Na inloggen

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

Handleiding klantportaal

Handleiding klantportaal Handleiding klantportaal Noordhoff Health Papendorpseweg 97 - Gebouw B 3528 BJ Utrecht 088-522 6879 support-health@noordhoff.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Kennisbank... 4 3. PulseWeb... 5 3.1 Actueel

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Instructie urenregistratiesysteem. 1 Instructie urenregistratie 1.1

Instructie urenregistratiesysteem. 1 Instructie urenregistratie 1.1 Instructie urenregistratiesysteem 1 Instructie urenregistratie 1.1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Homepagina... 4 3. Klantenoverzicht... 6 4. Uren registeren... 7 5. Herhaling verleden... 9 6. Tijdregistratie

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

Handleiding otterportaal deelnemers

Handleiding otterportaal deelnemers Handleiding otterportaal deelnemers Versie 11 1 2018 Deze handleiding geeft uitleg over het invoerportaal van het NEM Verspreidingsonderzoek Otter. Inloggen Adres Het adres van het portaal is: www.otters.meetnetportaal.nl.

Nadere informatie

MyFMS - My Fleet Management System Quickstart handleiding van MyFMS

MyFMS - My Fleet Management System Quickstart handleiding van MyFMS MyFMS - My Fleet Management System handleiding van MyFMS 01 Micpoint B.V. My-Fleet Management System Handleiding Door Micpoint B.V. MyFMS oftewel My Fleet Management System is een flexibele en gebruik

Nadere informatie

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv Digitale URenverwerking Volkerrail Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv A. Klik op Login B. Vul je personeelsnummer in. Let op deze moet uit 7 posities

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI

Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI Handleiding Verkoopmodule Verkoper 11-5-2010 WOSI Inhoud Algemeen... 4 Hoofdpagina... 5 Verkoop... 7 Verkoop overzicht...7 VHE s... 8 VHE s... 8 Klanten... 9 Klanten... 9 Nieuwe Klant... 10 Geïnteresseerden...11

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden

Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden Stichting Stem Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden versie 160628 Stem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Koppeling Koppeling Teamleader

Koppeling Koppeling Teamleader Koppeling Koppeling Teamleader Bestellen koppeling De eerste stap om gebruik te maken van de koppeling met Teamleader, is deze te bestellen. Dit kunt u doen via de Licentiemanager in uw backoffice account.

Nadere informatie

Peridos. Zorgverlenersrapportages. Datum: 3-7-2014. Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.1

Peridos. Zorgverlenersrapportages. Datum: 3-7-2014. Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.1 Peridos Zorgverlenersrapportages Plaats: Utrecht Datum: 3-7-2014 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 Status: Definitief Inhoudsopgave Inhoudsopgave 3 Wijzigingsbeheer 4 Distributie 4 Referenties

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1 Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 10-06-2014 Inleiding Select is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

6. Mijn Vf Pooler declaraties op detailniveau

6. Mijn Vf Pooler declaraties op detailniveau 1 2 3 3A 4 5 6.1 ekijken resultaten van pooler declaraties na de maandverwerking 1. Ga naar het onderdeel Declaraties 2. Selecteer Overzicht declaraties in het submenu 3. Selecteer een maand (in onderstaand

Nadere informatie

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals 1. Inloggen 2. Persoonlijke gegevens 3. Werkurenbriefjes invoeren en doorsturen 4. Afgewezen werkurenbriefjes 5. Declaraties 6. Salarisspecificaties

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor gemeenten

Handleiding website SVNL voor gemeenten Handleiding website SVNL voor gemeenten Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Zzp met Oracle koppeling

Handleiding Myflex. Zzp met Oracle koppeling Handleiding Myflex Zzp met Oracle koppeling Versie 1.2-2016 Algemeen Inloggen en uitloggen Uw inloggegevens ontvangt u per mail van afzender noreply@salesforce.com. Deze e-mail heeft als onderwerp: Welkom

Nadere informatie