Maandag 18 juli: 3+ groep: NSO: Dinsdag 19 juli: Woensdag 20 juli: Donderdag 21 juli: 3+ groep: NSO: Vrijdag 22 juli:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 18 juli: 3+ groep: NSO: Dinsdag 19 juli: Woensdag 20 juli: Donderdag 21 juli: 3+ groep: NSO: Vrijdag 22 juli:"

Transcriptie

1 Maandag 18 juli: 3+ groep: Vandaag gaat de 3+ groep naar speelbos Het Lear toe. Hier gaan we lekker klimmen en klauteren dus trek niet je aller mooiste kleding aan. Als we terug zijn dan gaan we van alles maken met aardappels. We kunnen ze versieren, aardappels krullen en een aardappel salade maken voor bij het avond eten. NSO: Wij gaan onze eigen hand laten groeien..huh..dat kan toch niet? Wel met aarde en gras zaadjes en jouw handafdruk! We zijn benieuwd of dit lukt. Ook gaan we iets met aarde, plantjes en een cd hoesje maken. Dinsdag 19 juli: We zitten dicht bij de hei dus daar gaan we vandaag met zijn allen naar toe. Daar gaan we natuurvoorwerpen zoeken waar we mee kunnen knutselen als we terug op Toppie zijn. Ook spelen we vandaag natuur bingo. Woensdag 20 juli: Bij kasteel Groeneveld is ook een moestuin, wie weet wat dit is? Daar gaan we vandaag een kijkje nemen en dan blijven we gelijk gezellig picknicken. De kinderen die het leuk vinden mogen ook nog een cd hoesje maken of je hand laten groeien met aarde en plantjes zoals we dinsdag hebben gedaan. Donderdag 21 juli: 3+ groep: Vandaag is het jullie beurt om je hand te zien groeien, dit doen we met aarde en plantjes. Ook mogen jullie een cd hoesje versieren, dit wordt een heel naturlijk kunstwerk! NSO: Ook liggen er voor jullie aardappels klaar om te versieren, te krullen en om een aardappel salade mee te maken voor bij het avond eten. In de middag gaat de NSO vandaag lekker klimmen en klauteren bij Heidezicht in Bussum. Trek dus niet je mooiste kleding aan! Vrijdag 22 juli: In de Lage Vuursche is een leuke wandelroute die we gaan lopen. Ook gaan we knutselen met schelpen en zand. Voor het avond eten gaan we zelf koken vandaag, we gaan nasi met sate maken.

2 Maandag 25 juli Wist je dat je in ijsklontjes ook allerlei dingen kan doen, zoals een framboos of een klein snoepje Dit gaan we vandaag proberen, eens kijken welke het lekkerste is in je limonade! Voor je limonade gaan we ook een glas versieren. Misschien kan hier ook wel een zelf gemaakte smoothie in? Ook gaan we vandaag zelf watermolens maken van melkpakken en bekertjes. Als het goed is dan doen ze het ook echt! Dinsdag 26 juli Vandaag hebben we water spelletjes dag! Zo ligt er bv een Toppie T-shirt in de vriezer voor iedereen, wie heeft deze als eerste aan?? Verder doen we spelletjes met waterballonnen, water pistolen, bekertjes water, bellenblaas en ga zo maar door. Nu maar hopen dat de zon vandaag schijnt! Neem voor de zekerheid je zwembroek/ badpak en droge kleding mee. En bij het avond eten mag je je eigen wrap maken! Woensdag 27 juli In water zwemmen vissen en de meeste vis kan je eten. Waar staat er een viskraam waar we kibbeling kunnen halen? Juist, op de markt! We gaan gezellig even naar de markt toe om als lunch kibbeling te eten. En als je dit niet lust, dan halen we gewoon wat anders! En zand met water wordt heerlijke modder we houden vandaag een modder dag! Donderdag 28 juli Vandaag gaan we naar natuurmonumenten in S Graveland om waterbeestjes te zoeken. We willen vragen of alle kinderen er echt om uur willen zijn vandaag, want dan verterkken we! In de poel achter het bezoekerscentrum gaan de kinderen met een schepnetje, een waterbak en een zoekkaart waterdiertjes op zoek naar wat er leeft in het water. Speuren naar de schaatsenrijder, de waterslak, de waterpissebed en nog veel meer. We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van 2,-. Graag in de ochtend inleveren bij de leidster van de groep. Vrijdag 29 juli In de ochtend gaan we zelf watermolens maken van melkpakken en bekertjes en waterspelletjes doen. Als het weer het toe laat dan gaan we in de middag naar het strand in Huizen toe. Hier gaan we niet zwemmen maar wel op het strand spelletjes doen, zandkastelen bouwen en misschien even met onze voeten in het water.

3 Maandag 1 augustus: Welk dier zou jij wel eens willen zijn? We gaan je schminken als je dit leuk vindt, en er een leuke foto van maken. Voor deze foto gaan we een mooi fotolijstje maken. We gaan ook dieren yoga doen, eens kijken of je je zo lang kan maken als een slang of je armen zo kan bewegen als een vlinder. Dinsdag 2 augustus: Bij Crailo zit een dierenasiel, hier zitten verschillende dieren die geen baasje meer hebben. Wij gaan daar vandaag naar toe, we krijgen een rondleiding en mogen ook hondjes uit laten! Op Toppie gaan we dieren spelletjes doen, we gaan kijken bij welke pootjes welk dier hoort en van elkaar raden welk dier iemand na doet zonder te praten. Ook gaan we dieren zoeken met een kwast in de zandbak! Woensdag 3 aug: Met rolletjes papier, wc rollen en ijs stokjes gaan we dieren knutselen vandaag. Dit worden vast hele mooie creaties! We gaan ook even langs bij een dierendokter om te kijken wat ze daar allemaal doen. Voor het avond eten gaan we zelf koken, we gaan spaghetti maken! Donderdag 4 augustus: We gaan met zijn allen naar de kinderboerderij toe vandaag! We gaan naar de Pluimgraaf in Naarden. We gaan naar daar gaan we ook picknicken en er zit een speeltuin naast de kinderboerderij waar we ook gaan spelen. Vrijdag 5 augustus: Vandaag zijn alle kinderen afgemeld, dus hebben we geen programma voor vandaag gemaakt.

4 Maandag 8 augustus Vandaag gaan we kijken waar we allemaal mee kunnen bouwen lukt dit bv met suikerklontjes? Of met koekjes en snoepjes? En wat dacht je van rietjes en coctail prikkers? Ook mag je je eigen bouwhelm versieren. Met deze versierde bouwhelm op gaan we een speurtocht lopen, eens kijken of jullie de juiste huizen kunnen vinden en bouw vragen hier over kunnen beantwoorden! Dinsdag 9 augustus Er komt een timmerman langs en jullie mogen een kijkje nemen in zijn bus. Hij zal uitleggen wat hier allemaal in zit. Hij neemt ook een grote boomstam mee, hier mogen jullie allemaal een spijker in slaan. Eens kijken wie het in het minst aantal slagen kan! We gaan ook nog iets maken met spijkers en plankjes om mee naar huis toe te nemen. Woensdag 10 augustus We gaan metselen! Alleen dan wel met kleine steentjes Je mag zelf weten of je een huis gaat metselen of misschien wel wat anders.. Donderdag 11 augustus 3+ groep In de ochtend gaan we naar Heidezicht toe om daar lekker uit te waaien en misschien met zand iets te bouwen? Ook hebben we hebben nieuwe bouwplaaten van de Kapla, eens kijken of we deze ook kunnen maken. NSO In de middag gaan we naar speelbos het Lear toe, hier kunnen jullie mischien met takken een mooie hut bouwen? En ook wij gaan proberen of we de nieuwe kapla bouwplaten na kunnen maken. En met welk eten kunnen we ook iets bouwen misschien een vulkaan van stamppot met jus? Vrijdag 12 augustus Ergens een spijker in slaan, dan verder rennen om een helm op te zetten en weer verder voor de volgende opdracht. We hebben een bouw parcours voor jullie uit gezet! Wie loopt hem het snelste? Degene die het leuk vinden om te knutselen, die mogen een eigen meetlint maken.

5 Maandag 15 augustus Vandaag mag je je eigen bak schort gaan versieren, ze zijn nu nog allemaal wit dus maak er iets mooi s van! Ook mag je je eigen koksmuts maken. Met de schorten aan en de koksmuts op gaan we kleine hapjes maken, en wie hier geen zin in heeft mag een placemat maken. Als alles klaar is, dan openen we restaurant Toppie en eten we als avond eten de zelfgemaakte hapjes! Dinsdag 16 augustus Hoe heet iemand die in een restaurant je eten komt brengen? Juist, een ober! Van eierdozen gaan we obers maken. En als het mooi weer is dan gaan we naar de ijs sallon om een Ijsje te halen. Woensdag 17 augustus Pizza dag! Wat wil jij allemaal op je pizza? We hebben van alles dus je kan je pizza zo lekker maken als je zelf wilt. Donderdag 18 augustus Wie weet er nog lekkere recepten? Neem ze maar mee want we gaan een receptenboekje maken. Ook zijn er boekjes aanwezig waar je mischien lekkere recepten in kan vinden. En misschien kunnen we ook wel 1 van de recepten gaan maken vandaag? De Smoothie en de suchi is elke keer weer een groot succes, dus dit gaan we vandaag ook maken. Vrijdag 19 augustus Vorig jaar stond het ook al in het programma, maar toen brande het helaas af. We gaan kijken hoe het nieuwe Hans en Grietje pannekoekenhuis in Zeewolde is geworden! Zullen de tafels nog bewegen onder het eten? Hier gaan we spelen en uiteraard ook een pannenkoek eten. We vragen voor dit uitje een eigen bijdrage van 2,50. Dit graag in de ochtend bij de leidsters van de groep inleveren.

6 Maandag 22 augustus In de ochtend gaan we van oude cd s gaan we een kunstwerk maken, wist je dat als je hier zwarte verf op doet en je gaat er een tekening op krassen, dat dit heel mooi wordt! In de middag gaan we naar dans sport studio Fit bij Rox toe, hier krijgen we een uurtje dansles! Dinsdag 23 augustus Vandaag gaan we disco dansen en disco spelletjes doen. Misschien heb je op de vakantie ook wel een dansje geleerd in de mini disco? Dan vinden we het leuk om deze te zien en misschien wel te leren. Woensdag 24 augustus Wie er maandag niet was, mag vandaag van een cd een kunstwerk maken. Ook gaan we gaan disco cake pops maken met disco spikkels er op. Donderdag 25 augustus Vandaag komt er een DJ in opleiding, namelijk Just in Disco. Hij komt om jullie wat dingen uit te leggen over al die knopjes die er op een meng paneel zitten en hij neemt wat lichten mee om te laten zien hoe die reageren op de muziek. Ook gaan we zelf een discobal maken! Vrijdag 26 augustus Vandaag is alweer de laatste dag van de zomervakantie! We gaan er een gezellige dag van maken Je mag in je mooiste dans of verkleed naar Toppie toe komen en als je wilt dan wordt je geschminkt, gel in je haren gedaan of je nagels worden gelakt. Om 5 uur gaan we lekker een sateetje met een stokbroodje eten, ook de ouders en kinderen waar de vrijdag niet hun dag van is, zijn van harte welkom! We horen het graag wie er mee eten, zodat we wel genoeg sate hebben

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet Het is bijna zover... zomervakantie!! Uiteraard hebben wij weer allerlei leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Elke week heeft een ander thema. Dit

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander thema. Dit jaar hebben we gekozen voor

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje.

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje. Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie met tal van leuke activiteiten

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

...het is vakantie! The summer is magic!

...het is vakantie! The summer is magic! ...het is vakantie! The summer is magic! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool en afwisselend vakantieprogramma aan bij Zo op Gummarus en Zo op het Podium. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1 Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9-2017 We gaan op reis en nemen mee Week 1 Maandag 24 juli: op reis We maken ons klaar maken om de hele zomervakantie op reis te gaan. We

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep paars

Als ik later groot ben word ik. Groep paars Als ik later groot ben word ik. Groep paars Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep groen

Als ik later groot ben word ik. Groep groen Als ik later groot ben word ik. Groep groen Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

Planning Zomervakantie 2018

Planning Zomervakantie 2018 Week: 30, 23 t/m 27 juli ( week 1 ) MAANDAG 23-07-2018 Kinder-boerderij Vliegtuigen spotten Fruitshakecocktail maken Ontwerp je eigen vliegtuig Speeltuintocht DINSDAG 24-07-2018 gezonde minihamburgers

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO BSO centrum Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje Zomervakantie Digitale nieuwsbrief Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie

Nadere informatie

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen pvc buizen week 1 groen dinsdag 11 juli spelen maandag 10 juli griftpark, hutten bouwen Bij mooi weer gaan we in de kaktus tuin spelen met (water) balonnen, we bouwen hutten en tenten en gaan aan het eind

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! KOPPEN MET SPIJKERS 22 juli Kan jij al een spijker in een plankje slaan? Vandaag komt er een echte timmerman langs om ons dat te leren. Misschien kan je het wel zo goed dat we wat in

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Tiel) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem OLYMPISCHE SPELEN Maandag 22 juli: Vandaag maken

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE OP ONZE BUITENSCHOOLSE OPVANG

ZOMERVAKANTIE OP ONZE BUITENSCHOOLSE OPVANG ZOMERVAKANTIE OP ONZE BUITENSCHOOLSE OPVANG De zomervakantie staat voor deur! De afgelopen weken zijn wij al druk geweest met een uitdagend vakantieprogramma. We proberen elke dag een uitje te organiseren

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 1-4

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 1-4 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 1-4 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen!

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen! vrijdag 25 juli Wat Doen week 1 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha maandag 21 juli Bootjes maken die echt kunnen varen! Na de lunch gaan we ze laten varen in het Griftpark dinsdag 22

Nadere informatie

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel!

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Maandag 10 juli Vind jij ook dat de tafels in een hotel altijd zo deftig zijn gedekt? Vandaag leren wij hoe jij dit zelf kunt doen. Let goed

Nadere informatie

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 Beste ouders/verzorgers, Hoera, het is weer bijna vakantie! Voor de zomervakantie hebben wij weer een gevarieerd programma met leuke activiteiten en uitstapjes

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep geel

Als ik later groot ben word ik. Groep geel Als ik later groot ben word ik. Groep geel Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog Maandag 8 juli BSO IKC de Regenboog Heb je zin om lekker te ravotten? Dat komt mooi uit want vandaag gaan we naar speeltuin de Leemkuil. Als het goed weer is, kan je zwemkleding meenemen om met water te

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent

...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent ...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent Vanaf maandag 17 juli bieden wij opvang vanuit de tent.

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Rooster IKC Ambacht groep 3 & 4 LET OP: bij mooi weer neem je zwemkleding mee voor badjes en waterspellen, bij slecht weer neem regenkleding mee. Let ook op de

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO JOOP WESTERWEEL Week 1: 24 juli 28 juli: Thema Zomerpret. Zwemspullen en waterpistolen mogen mee voor de oudste groep.

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO JOOP WESTERWEEL Week 1: 24 juli 28 juli: Thema Zomerpret. Zwemspullen en waterpistolen mogen mee voor de oudste groep. ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO JOOP WESTERWEEL Week 1: 24 juli 28 juli: Thema Zomerpret week 30 van groep Westerweel 1 2 van Westerweel 3 24 juli Waterballonn quiz! Wie het meest weet, heeft de meeste munitie.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de Zomervakantie Ter land, Ter zee en in de lucht Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: Vakantieopvang

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie