ZOMERKAMP 2016 Hoeve Kindergoed in Ermelo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZOMERKAMP 2016 Hoeve Kindergoed in Ermelo"

Transcriptie

1 ZOMERKAMP 2016 Hoeve Kindergoed in Ermelo Na terugkomst op zaterdag 19 juli ging ik direct door naar Friesland. 2 uur de tijd om te slapen.euuh vertellen van onze avonturen. Want wat hebben we weer een super week gehad. Expeditie Ermelo was dit jaar het thema en de kinderen werden elke dag, door Freek en Barry Boomsma, feitelijkheden bijgebracht over de natuur en dieren. Ze moesten op zoek gaan naar delen van een schatkaart, die uiteindelijk een schatkaart zouden vormen. En daar zou een schat begraven liggen. De kleine kinderen waren hierbij wat meer enthousiaster aan het zoeken dan de grote. We hadden dit jaar ook weer een druk programma. Aangezien de weersvooruitzichten niet al te best waren hadden we een flexibel draaiboek en gelukkig ook een hele flexibele groep begeleiders. Maar al met al viel het weer gelukkig mee en hebben we alles kunnen doen. Een keer hebben we in de regen moeten fietsen toen we naar het zwembad gingen. De zondag lagen we al bij strand Horst, want dat was een zonnige dag. Verder zijn we nog in het bos geweest, sportdag gehad en natuurlijk de bonte avond en disco. De groep van 44 kinderen was een super leuke groep. De oudste kinderen lagen met 24 man op 1 slaapzaal en alles was rond 2.00 uur in diepe slaap!!!!!! De andere kinderen lagen gezellig bij elkaar over 4 kamers verdeeld. Op een aantal bezoekjes aan de huisarts na is de week goed verlopen en heeft iedereen weer nieuwe ervaringen opgedaan en de expeditie overleefd. Iedereen dag moest een groepje een kampverslag maken. Deze zijn hier onder te lezen en zijn letterlijk overgenomen. Zo krijgt u een beeld hoe de kinderen de dagen hebben ervaren. Ik wil alle kinderen en begeleiders bedanken voor je inzet, plezier, enthousiasme en ik hoop iedereen volgende jaar weer te zien. Dan gaan we naar Bladel. Iedereen nog een fijne vakantie en tot ziens. Namens alle begeleiding. Danielle PS PS De foto s op de website zijn ernstig verkleind. Heeft u behoefte om enkele originele foto s te ontvangen, mail dan de foto-nummers naar Joop.Dorst@ordina.nl Dan zal ik proberen deze allemaal op te sturen.

2 Kampverslag 9 en 10 Juli Zaterdag 9 Juli Zaterdag kwamen we aan in Ermelo. Daarna gingen de begeleiders de slaapplaats laten zien. Toen maakte we kennis met Freek en Barry. Daarna deden we het kennismakingsspel. Daar kwamen we te weten in welk groepje we kwamen. Wij kwamen in groepje Oranje. Carolien, We deden daar ook een kennismakingsspel. Daarna gingen we soep eten. Na we hadden gegeten gingen we doeken schilderen. Daarna gingen de oude kinderen film kijken en gingen de jongeren op het veld spelen en ze gingen fietsen naar het bos De grotere film afkijken en kwam daarna spook verhalen en gingen ze naar het bos, De spooktocht was eng en leuk. Zondag 10 Juli We kwamen uit bed en gingen gymnastieken en ontbijten. Daarna gingen we naar het strand. Het was leuk maar er waren veer gewonden (Glas in zand en iets te wild gevoetbald). Daarna gingen we bonen en bloemkool eten dat was lekker, Daarna voetbal of film kijken. Daarna gingen we naar bed. Dit was het kampverslag van Maike Ml, Senne N, Milou van V, Bridget K en Nick K (Groep Carolien)

3 Kampverslag van Maandag 11 Juli We gingen opstaan en aankleden. Toen de toeter ging kwam Nikki Koolmees pas ui bed. We deden ochtend gym buiten op het grasveld. Jippie ja jee. Daarna gingen we ontbijten en het was heel lekker en leuk. We moesten ook een lunchpakket maken omdat we naar de kanovijver gingen. we gingen als eerste op de fiets weg en we kwamen ook als eerste aan. Dus we waren heel snel! Toen gingen we luisteren naar de sacherijnige meneer die de regels ging vertellen. We mochten in de kano's, op de trampoline, in het zwembad, maar niet in de waterfietsen. Dat was jammer. De begeleiders Erik, Berry, Carolien en Leon gingen in het hoge klimrek. Ria ging varen in de kano en iedereen probeerde Ria nat te maken. Maar de kinderen waren sneller. Toen gingen we terug op de fiets met een speurtocht. We moesten de lintjes volgen, de vragen beantwoorden, letters onthouden en een originele foto maken op nep schapen. We zijn met ons groepje 5e geworden. Daarna hebben we het safarispel gedaan en dat duurde twee uur. We moesten opdrachten doen om geld te verdienen en daarvan moest je dieren kopen. Na het spel gingen we eten. We aten spinazie, aardappelen, gehaktbal, sla en appelmoes en als toetje vla met slagroom. In de avond hebben we Waku Waku gedaan. We moesten vragen over dieren beantwoorden, het was heel leuk en we moesten ook dansen na een ronde. WE hadden in de pauze kaas en worst. Dit was het kampverslag van: Tom, Jesse, Mark, Bram, Marc, Alyssa, Esmee, Robin, Nikki, Jill, (Groep Jennifer en Lindsey)

4 Kampverslag 12 juli We begonnen van vanmorgen met ochtendgymnastiek. Daarna gingen we eten Bij het begin van de sportdag ging het regenen en toen gingen we crea doen We hebben met crea een verrekijker gemaakt. Na de crea toen het weer droog was, gingen we weer verder met de sportdag. We hebben het Safarispel, tennisbal overbrengen, ballon overbrengen en het parcours. Toen gingen we lunchen. We hebben pannenkoeken gegeten en tosti's Ons groepje had twaalf pannenkoeken op en 18 tosti s. Daarna gingen we oefenen voor de bonte avond. Het oefenen was leuk. Daarna hadden we het tweede deel van de sportdag. Daarbij deden we volleybal, duo voetbal, en trefbal. We hebben ook nog het moordspel gedaan na het eten. Daarna gingen we douchen en naar bed. Dit was het kampverslag van Ruby, Danischa, Nick, Jaidy, Julia en Prya (Groep Danielle en Joop) Kampverslag 13 Juli 2016 We stonden op en gingen ochtendgym doen. Maar nu werd het door Jeroen, Erik en Leon gedaan. Het ontbijt is altijd heel lekker. Na de ochtend gym gingen we naar het zwembad Putten. We mochten brood meenemen en dat noemen we Lunch pakket maken met minimaal twee boterhammen. Na het zwemmen moesten we twintig minuten fietsen om naar het kamphuis te komen. Bij het kamphuis mochten we nog oefenen voor de bonte avond!. Toen gingen we avond eten. We aten patat met frikandel en bitterballen. Na het avond eten gingen we omkleden en opmaken. en we gingen ook nog een keer oefenen. Na de bonte avond gingen we met de polonaise naar bed. Dit was het kampverslag van Milou, Donna, Bradly, Wessel, Senna (Groep Jeroen).

5 Kampverslag 14 juli We werden wakker met pannen deksels door Lindsey. We gingen aankleden en ochtendgymnastiek doen, Aan het einde de dab. Daarna was er nog een klein stukje rode draad. Er waren al 3 stukken van de landkaart gevonden, we moesten nog een stuk. Toen gingen we ontbijten. Nikki had 5 beschuitjes omdat ze zei dat ze geen beschuit had! Na het ontbijt gingen we pionnenroof doen, daarna crea. We moesten een fotolijstje versieren met glitters, steentjes en plaksels. Iedereen mocht maar 1 lieve heers beestje. Als je klaar was kon je naar het achterste veld om twee spellen te doen. Dat waren flessen voetbal en het reflexspel. Bij de eerste groepje van het reflexspel hadden Fenne en Jesse gewonnen. Bij de tweede groep hadden Ruby en Sterre een keer gewonnen. Toen gingen we nar het bos. Daar deden we het postbus spel en levend stratego. Jesse van Oosten had gezegd dat hij kaartje 11 had, maar 11 bestaat helemaal niet. We gingen terug naar het kamphuis en toen moesten we eten. We aten rijst met kippenprutje, Jesse, Jesse en Jort mesten de tafel schoonmaken omdat ze melk hadden geknoeid. Na het eten moesten we douchen en ons klaar maken voor de disco. Bij de disco was het gezellig. Er werd veel gedanst en er waren 5 schuifelliedjes. Onder de disco is het laatste kaart deel gevonden door Sterre. Dit was het kampverslag van Nikki, Jesse M, Jesse v O, Jort, Britt, Sophie, Luna, Anne-Marie, Sterre (Groep Berry en Ria) Kampverslag 15 juli Geen tekst ontvangen van de leiders die het in de bus hebben laten voorlezen, maar het kampvuur was gezellig. Voor tien 12 jarige kinderen was dit weer de laatste keer.

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Basketbaltoernooi van groep 7

Basketbaltoernooi van groep 7 We hebben de afgelopen periode weer veel leuke dingen meegemaakt in groep7/8b. In deze schoolkrant lezen en zien we de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Ook staan we even stil bij het afscheid van onze

Nadere informatie

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Robin Paalvast. Maandag 5 september Het begon allemaal op maandag. Toen ik om 8 uur de fietsen moest inladen omdat ik me daar voor had opgegeven. Na het fietsen

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

PuttePost. Jaargang 8 nummer 4 Woensdag DAGELIJKSE NIEUWSKRANT OVER EN VANUIT DE PUTTE IN HOOGELOON

PuttePost. Jaargang 8 nummer 4 Woensdag DAGELIJKSE NIEUWSKRANT OVER EN VANUIT DE PUTTE IN HOOGELOON Jaargang 8 nummer 4 Woensdag 20-06-2018 DAGELIJKSE NIEUWSKRANT OVER EN VANUIT DE PUTTE IN HOOGELOON Stiphout, 20 juni 2018 Gisterenavond is goed verlopen, behalve de kamer beneden. Die zijn zo gewaarschuwd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: juni 2016 Nieuws uit de organisatie: Wij hebben er allemaal al helemaal zin in nee niet in de zomervakantie, maar in de afsluitende dag van ons project natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19-05-2016

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19-05-2016 Nieuwsbrief Titus Brandsma 19-05-2016 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Welkom In de afgelopen periode hebben we drie nieuwe kinderen

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!!

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!! Op 18, 19 en 20 juni gingen we op kamp. Maandag regende het heel hard. Eenmaal toen we aankwamen deden we onze schoenen en jassen uiten gingen we naar de eetzaal om te lunchen. Om 13:00 was er vossenjachten

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Diner 2: het voorgerecht was kippensoep met groente. Daarna kregen we macaroni met kaas en ketchup. Als toetje was het deze keer bananen smaak.

Diner 2: het voorgerecht was kippensoep met groente. Daarna kregen we macaroni met kaas en ketchup. Als toetje was het deze keer bananen smaak. Woensdag 4 juni 8.58 de busrit: We gingen eindelijk op kamp. Alle spullen inladen en in de bus gaan zitten. De ouders stonden langs de weg om ons uit te zwaaien. Sommige ouders hadden het wel moeilijk

Nadere informatie

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek LOGBOEK Door: Luuk, Benjamin, Joan, Stijn, Brent, Glenn, Jacco, Adam, Luuk, David, Shane, Matthijs, Mitchell, Jeroen, Koen, Brecht, Boaz en Christiaan. Woensdagavond.

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Welkom op de Zomerkamp informatieavond van Gymnastiekvereniging OKK s-gravenzande.

Welkom op de Zomerkamp informatieavond van Gymnastiekvereniging OKK s-gravenzande. Welkom op de Zomerkamp informatieavond van Gymnastiekvereniging OKK s-gravenzande. De volgende items komen deze informatieavond aan bod: Wat zijn de KNGU Zomerkampen? Waar zijn de KNGU Zomerkampen? Voor

Nadere informatie

Week 1 E F1 F2 G 29-7- 2013 9.00 Opening 9.00 Opening 9.00 Opening 9.00 Opening 10.00 Zwembad 10.00 Zwembad 10.00 Zwembad 10.

Week 1 E F1 F2 G 29-7- 2013 9.00 Opening 9.00 Opening 9.00 Opening 9.00 Opening 10.00 Zwembad 10.00 Zwembad 10.00 Zwembad 10. Week 1 A B C D 29-7- 2013 9.00 Opening 9.00 Opening 9.00 Opening 9.00 Opening 10.00 Speurtocht 10.00 Speurtocht 10.00 Zwembad 10.00 Zwembad 12.00 Pierebadjes 12.00 Pierebadjes 30-7- 2013 9.00 Gymzaal 9.00

Nadere informatie

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK Vrijdagmiddag 4 april vertrokken de eerste auto's met leiding al naar "'t Campvelt" in Doornspijk om de accommodatie gezellig te maken met slingers en ballonnen

Nadere informatie

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september.

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september. Werkweek Groep 8 verslag 5,6,7 september. Casper Langeslag Maandag 5 september Op maandag 5 september werd ik wakker (nadat ik de hele nacht niet had kunnen slapen van de opwinding), ik at een paar boterhammen

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Jeugdkamp Inside Out!

Jeugdkamp Inside Out! Jeugdkamp Inside Out! Maandag 25 juli 2011: Op 25 juli is het dan weer zover. Om kwart voor 7 s avonds arriveert de bus van de Jong Tours. We verwelkomen de jongeren met een hapje en een drankje en we

Nadere informatie

Kamp!!!! Door: Ruben

Kamp!!!!  Door: Ruben Kamp!!!! Op woensdag 18 juni om 9:00 met de bus naar Lunteren. In de bus zat de stemming er goed in. De rit duurde 1,5 á 2 uur. Toen we daar aankwamen was er nog een andere groep dus legden we alle spullen

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Wellness in de Barendonk 2019

Wellness in de Barendonk 2019 Wellness in de Barendonk 2019 26 juli tot en met 1 augustus 2019 De Barendonk Beers NJ191B Vakantiegangers; Daniëlle, Marjo, Corline, Gerdy, Wilma, Sonja en Anne Begeleiders; Engelien, Hilde en Jannie

Nadere informatie

De Kampkrant van groep 8

De Kampkrant van groep 8 Oktober 2015 C B S D e F o n t e i n De Kampkrant van groep 8 Algemene informatie over het kamp Groep 8-27 leerlingen - 2 juffen - 5 ouders Maandag 12 oktober, dinsdag 13 oktober en woensdag 14 oktober

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2016 en Schoolreisje 2016 Schoolkamp naar Lage Vuursche Wat een voorpret hadden we al van te voren. Speurtocht uitzoeken en een paar keer lopen. Eerst met collega s

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Je ziet een schipbreukeling op een vlot door het water drijven. De schipbreukeling roept; Help! Help! Wie kan mij helpen? Weet je wat er gebeurd is? Mijn schip

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

erg moe van de speurtocht. De andere kinderen van de tent groepje waren er nog niet. Dus ik was de enige in onze tent SAAI!! Toen iedereen terug was

erg moe van de speurtocht. De andere kinderen van de tent groepje waren er nog niet. Dus ik was de enige in onze tent SAAI!! Toen iedereen terug was Kamp Woensdag 3 juni vertrokken e van school naar Ommen met de fiets. We moesten ongeveer 32km fietsen. Ik had het fietsen el zaar veracht maar het as niet zo. Toen e daar aankamen moesten e onze fietssleutel

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf Hallo ik ben Bowe Sierat ik ben 12 jaar en ik woon in Rilland en gaat naar T Rijks in Bergen op Zoom ik ga naar het rijks omdat het een leuke en goede school is. ik heb een leuk schooljaar gehad en ik

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

kamp In de tussentijd op kamp kon je spelen, zoals pingpongen, voetballen, tennissen. Je kon hockeyen, een balletje overgooien en je kon schommelen.

kamp In de tussentijd op kamp kon je spelen, zoals pingpongen, voetballen, tennissen. Je kon hockeyen, een balletje overgooien en je kon schommelen. kamp Op 3 juni 2013 was het zover. Groep 8 ging op kamp naar camping de Boogerd net buiten Burgh-Haamstede. Het was best ver fietsen, ongeveer 15 kilometer vanaf school naar kamp. Toen we bij het kamp

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

DRAAIBOEK BOERENKAMP

DRAAIBOEK BOERENKAMP DRAAIBOEK BOERENKAMP Stichting Vrij Spel Rode draad voor het kamp: De kinderen mogen komen slapen op de boerderij, bij boer Harm. Maar boer Harm is steeds dieren kwijt. De kinderen helpen hem met verschillende

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep:

MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep: MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep: Voorbeeld In de ochtend heb ik Eerst mijn Donald Duck gelezen. Ik heb ook nog gebeld met oma. Mijn ontbijt brinta met drinken s Middags heb ik Ik heb heel lang

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Globaal programma 2014 Het definitieve programma kunt u per week ophalen bij de receptie

Globaal programma 2014 Het definitieve programma kunt u per week ophalen bij de receptie Globaal programma 2014 Het definitieve programma kunt u per week ophalen bij de receptie Woensdag 16 april: 14.00 uur: Leuke spelmiddag Donderdag 17 april: 14.00 uur: Paardrijden Vrijdag 18 april 14.00

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Draaiboek Zomerkamp 2010 Stichting Vrij Spel

Draaiboek Zomerkamp 2010 Stichting Vrij Spel Draaiboek Zomerkamp 2010 Stichting Vrij Spel Stichting Vrij Spel; Draaiboek Zomerkamp 2010 Pagina 1 van 13 Voorwoord Het zomerkamp van 2010 zal in het teken staan van de Middeleeuwen, met als thema: Het

Nadere informatie

ZOMERKAMP AARDSTRAAL KAMP. Y~JJo~~ \!'-lee::; osl.f~je. Biohazard

ZOMERKAMP AARDSTRAAL KAMP. Y~JJo~~ \!'-lee::; osl.f~je. Biohazard ZOMERKAMP 2003 AARDSTRAAL KAMP \!'-lee::; osl.f~je. Y~JJo~~ Biohazard Kampverhaal 2003..-... augustus Te Riethoven Er is een aardstraal waargenomen in Riethoven. Deze aardstraal heeft invloed op de tijd.

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon Hieronder vind je het menu voor de maand februari. Je bent van harte welkom. Een maaltijd kost 3,00. Om 16:30 uur kun je binnenlopen en om 18:00 uur gaan we eten. Daarnaast is er nog een activiteit, extra

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 12 nieuwtjes uit groep 3/4 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Schoolvoetbal 4. Nieuwtjes in het kort 5. Gebarentaal 6. Onderzoek en uitslag 7. Mooie tekeningen Van groep 3-4 April 2015

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli 2019

NIEUWSBRIEF juli 2019 NIEUWSBRIEF juli 2019 tel: 0348-451630 email : directie@stvictorschoolbenschop.nl website : www.stvictorschoolbenschop.nl Jaarkalender vrijdag 19 juli zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september maandag 2

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Staking 27 juni! PO in actie

bericht Belangrijke data: Staking 27 juni! PO in actie bericht Info : 35 Jaargang 15 : 16-06-2017 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 20 juni & 21 juni Spelsportdagen groep 3 t/m 8 27 juni Lessen starten om 9.30 uur!

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Eveline, Isabel, Jonas, Juune, Leo, Luna, Marc, Sophie,

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz Do you remember quiz Huifkartocht Woensdag 16 oktober Do you remember quiz! 21:00 uur! Welke kennis heb jij over de jaren 80, 90 etc. Speciaal voor de volwassenen in de Happy Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Maandag 22 juni t/m 26 juni Deze week zijn de rapportgesprekken (facultatief) Woensdag 24 juni Scholenzeskamp groep 5 t/m 8 zwembad de Bever

Maandag 22 juni t/m 26 juni Deze week zijn de rapportgesprekken (facultatief) Woensdag 24 juni Scholenzeskamp groep 5 t/m 8 zwembad de Bever obs De Phoenix Week 25-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat gaat de tijd toch hard! Het schooljaar is bijna om en wat is er veel gebeurd dit schooljaar. Groep 8 is afgelopen week op kamp geweest en hierover

Nadere informatie

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley Lianne Marieke Jacco Bep Peter Ien Marina Rein Shirley Vrijdag 09-08-2019 Rond 13:00 zijn we vanuit Arnhem vetrokken richting Veenendaal, samen met Lianne, Bep, Marieke en Peter. Met helaas wat minder

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel In de bus Als eerste laden iedereen hun bagage in zoals: tassen, koffers en slaapzakken. Toen stapte iedereen in. Het was eerst even ruzie zo van: ik wil naast hem/haar! Ik wil naast het raam! Ik wil voor

Nadere informatie