Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD"

Transcriptie

1 Seizoen Nieuwsbrief 3, januari 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, Wat eigenlijk de laatste nieuwsbrief van 2013 had moeten worden, is nu de eerste van In deze nieuwsbrief blikken we o.a. terug op de Provinciale Kampioenschappen, de voorronde van de Stedenontmoeting, Sinterklaas in Julianadorp. We kijken vooruit naar de komende evenementen, de verenigingskampioenschappen en de voorronde van de Nederlandse Kampioenschappen Schoolbowlen. Groetjes Sylvia. Wedstrijdkalender: Voor de wedstrijdkalender kun je kijken op de NBF site, zaterdag 11 januari e speeldag NJTL Zaterdag 18 januari 2014 Finale Stedenontmoeting Zoetermeer Woensdag 29 januari 2014 Voorronde NK Julianadorp Schoolbowlen Zondag 2 februari 2014 NK All-events Nieuwegein Zaterdag 8 februari 2014 Verenigingskampioenscha Julianadorp ppen Zondag 9 februari 2014 Voorronde BBWZ Almere toernooi Zaterdag 15 februari e speeldag NJTL Zondag 16 februari 2014 Finaledag BBWZ toernooi Almere

2 Verjaardagen: januari en februari. Er zijn geen jarigen in de maand januari. In februari mogen er 11 kaarsjes uitgeblazen worden door: Joey 24 februari Provinciale Kampioenschappen Voor de zomervakantie heeft de Regionale Commissie van de NBF een oproep gedaan om hulp bij het organiseren van de Provinciale Kampioenschappen. Dit kampioenschap was al een aantal jaar niet meer gehouden. Met hulp van Noordzee bowling, Martin en Rudolf is het gelukt dit kampioenschap nieuw leven in te blazen en naar Julianadorp te halen. Zaterdag 2 november hebben 32 jeugdbowlers van pupil tot jong senior gestreden voor het Provinciaal Kampioenschap. De sfeer tijdens de wedstrijd was goed en er waren een behoorlijk aantal toeschouwers. Er is helaas een waarschuwing gegeven voor slowbowlen. Dit betekent dat een bowler teveel tijd neemt om klaar te gaan op de approach en de bal te gooien. Volgend seizoen willen we in de herkansing en hopen we dat er meer jeugdleden in de gelegenheid zijn om mee te doen. De uitslagen kunnen jullie terug vinden op

3 Sinterklaas Dit jaar heeft zwarte Piet stiekem voor de BVJ jeugd en de kinderen van Sportservice een bezoekje gebracht aan Noordzee Bowling. Tijdens de training vindt Ron achter de bar een jutezak met cadeautjes en een gedicht. De Piet die zich uitgeleefd heeft in het dichten heeft ongekende talenten aangeboord. Ron heeft het gedicht voorgelezen en de cadeautjes uit de zak gehaald en uitgedeeld. Voor Daphne was er nog een extra pakje. Zij kreeg van de Sint het diploma van de club van 150.

4

5

6 Voorronde Stedenontmoeting Zaterdag 9 december zijn we met een pupillenteam en juniorenteam afgereisd naar Hoofddorp voor de voorronde van de Stedenontmoeting. Vincent heeft zijn ervaringen in het pupillenteam opgeschreven. We moesten om 6:45 opstaan. We gingen Dylan ophalen bij zijn huis. Daarna zijn we naar hoofddorp gereden. Toen we daar aankwamen vond ik het daar groot. We zijn daar naar binnen gegaan en zag dat daarbinnen 20 banen waren. En ja het is daar groot. Bij heel me team ging het goed. 1 e game stond ik met de punten op 103, 2 e game op 124 en de laatste game 159. Beaudine had 118,116 en 122 gegooid. Dylan had 94,96 en 104 gegooid. Ayrton had 134,112 en 84 gegooid. Ik vond het spannend. Uiteindelijk zijn we 2 e geworden. Ik vond het erg leuk en ik hoop dat ik zoiets nog een keer meemaak. Het juniorenteam heeft de voorronde van de Stedenontmoeting gewonnen. Het team liep in de eerste game direct een achterstand op van 40 pins. Wakker geschud door deze ervaring vielen de strikes in de tweede game als zoete broodjes. Het resultaat mocht er zijn, een ruime 800 game en een achterstand van 40 pins omgezet naar een voorsprong van 150 pins. Met nog een knappe derde game als afsluiter is dit team de terechte winnaar van de voorronde. Op 18 januari 2014 gaan beide teams het in de landelijke finale opnemen tegen de andere winnaars van de voorronde. Deze finale vindt plaats in Zoetermeer.

7 Nederlandse Kampioenschappen Beaudine, Denise, Anouk en Yorick hebben half november meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen in Nieuwegein. Zondag 17 november was de laatste speeldag van dit kampioenschap en is het podium bepaald. Na het al zeer geslaagde seizoen 2012/2013 waren de verwachtingen hoog. De jeugdbowlers hebben deze verwachtingen waar gemaakt. Maar liefst 4 Nederlandse titels hebben de reis naar Julianadorp gemaakt. Bij de pupillen meisjes is Beaudine Kriele bij de dubbels kampioen van Nederland geworden. In de categorie singles is zij op de 3 e plaats geëindigd. Denise Blankenzee behaalde bij de meisjes aspiranten de Nederlandse titel en eindigde bij de singles als derde. Yorick van Deutekom behaalde het maximale resultaat door zowel bij de singles als bij de dubbels de Nederlandse titel mee naar Julianadorp te nemen. Naast de Nederlandse titels plaatsten alle vier de jeugdbowlers zich op dit toernooi voor de all-events welke zal plaatsvinden in februari 2014.

8 NJTL Zaterdag 21 December speeldag 3 team 2 BVJ (verslag Martin) Deze keer moesten we om uur spelen in Haarlemmerliede. De kinderen waren lekker aan het spelen in de hal en de ouders waren een kopje koffie aan het drinken. Nadat alle pasjes ingezameld waren en de inschrijving gedaan was, maakten we ons op voor de eerste wedstrijd tegen Den Helder. Beaudine, Maroucha en Joey begonnen en het was best aardig wat ze scoorden. Ze gingen gelijk op met elkaar maar ook met Den Helder. Den Helder speelde op het einde van de game iets beter dan wij, dus we werden met 29 pins verslagen. Beaudine had 123, Maroucha 126 en Joey toch netjes 122. De tweede game speelden we tegen Haarlemmerliede die onderaan stonden. Dit was een mooie opgave voor Vincent, Ayrton en Dylan. Haarlemmerliede speelde best goed en het was best lastig voor ons om er een overwinning uit te slepen. Met scores van Vincent 116, Ayrton 89 en Dylan 78 bleek dit een onmogelijke opgave. De derde partij was tegen de koploper Haarlemmermeer blauw nu weer met Beau, Maroucha en Joey. Ook nu ging het wel weer redelijk. Op de helft van de game stonden we nog op winnen en vond de coach van Haarlemmermeer (Andrea) dat we best leuk stonden te gooien. Helaas lieten wij op het laatst de winst uit onze handen glippen en verloren we met 346 tegen 385 met games van Beau 134, Maroucha 100 en Joey 112. De vierde game was tegen Zaandam en nu speelden Vincent, Ayrton en Dylan weer. Ze hadden even getraind op de ingooi baan dus waren warm genoeg en hadden even wat kunnen eten en drinken. Het ging niet helemaal wat we er van hadden verwacht, want Zaandam was veel te sterk en wij gooiden onder ons kunnen. Ik moet wel zeggen dat ze, ondanks de magere games, wel goed luisterden naar de aanwijzingen en dat is ook een plus punt. Vincent had 95, Ayrton 90 en Dylan (heel goed geluisterd) een game van 95 We verloren de wedstrijd met 145 pins dus de volgende keer beter.

9 De laatste game hadden we geen tegenstander dus waren de punten al zeker van ons. Ik gebruik de laatste game meestal als de finale, dat zijn de kinderen die over de gehele dag het beste gegooid hebben. Nu we geen tegenstander hadden was het mogelijk om de kinderen op te stellen die over het geheel niet zo hoog hadden gegooid. Omdat Joey de vorige keer maar 2 games had gegooid en Vincent toen 3 mocht hij in plaats van Vincent meespelen. Dylan was wel heel erg blij dat hij in de "finale" mocht spelen en ging dat heel erg trots gelijk aan zijn vader vertellen. Ayrton, Joey en Dylan vonden het best zwaar om 3 games te gooien want de scores waren niet zo hoog Ayrton 104, Joey 77 en Dylan 78. We kunnen hiermee ook zeggen dat we geen druk hadden van een tegenstander. Vandaag was niet zo een hele goede dag qua score maar we hebben wel weer ervaring opgedaan en een hoop plezier en inzet getoond. Met een gemiddelde van over de dag kunnen we alleen maar een stimulans hebben om het de volgende keer beter te doen. De volgende keer is in Zaandam. Heel veel succes dan weer allemaal. Nieuwjaarstoernooi Zaterdag 4 januari hebben we een gezellig Nieuwjaarstoernooi gehad. We hebben eerst met alle jeugd en ouders heerlijk geluncht met lekkere broodjes, yoghurtjes en pannenkoekjes.

10 Na de lunch mochten de ouders laten zien of ze echt kunnen bowlen. Dat blijkt nog allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. We hebben 3 games gegooid waarbij de ouders steeds op dezelfde baan bleven staan en de kinderen een baan naar rechts opschoven. Nadat de eerste 3 games gegooid waren heeft Chesney een lootje getrokken om de handicapgame te bepalen. Hij trok lootje nummer 3, dat hield in dat de handicap op het 3 de game berekend werd. Voor Yorick en Anouk die allebei erg hoge games hadden gegooid, 267 en 269, betekende deze loting 0 handicap. Dit geeft gelijk het onverwachte weer van zo n handicaptoernooi. Als je pech hebt met de loting en toch heel goed gooit kan je nog ergens onderaan terecht komen. We kregen de tussenstand en daarna werden er nog 2 games gegooid. Iedereen heeft nog even erg goed zijn best gedaan. Ook over deze games werd een handicap game geloot. De uitslag was verassend en er waren een hoop schommelingen vanaf de voorronde.

11 Verenigingskampioenschappen Op zaterdag 8 februari willen we de verenigingskampioenschappen voor de jeugd houden. Alle informatie hierover staat in de aankondiging die als bijlage met deze nieuwsbrief wordt meegestuurd. Voorronde NK schoolbowlen Woensdag 29 januari wordt de voorronde van het NK schoolbowlen gegooid in Noordzee Bowling. Er hebben zich 6 teams aangemeld. In een van de teams gooit Joey mee en in een ander team gooit Beaudine mee. Om de 6 teams goed voorbereid aan de voorronde te laten beginnen zijn ze uitgenodigd om in de week voorafgaand aan de wedstrijd bij ons mee te komen trainen. De wedstrijd begint om uur. Leuk als jullie Joey, Beaudine en de andere kinderen komen aanmoedigen. Club van.. Daphne 158

12 Informatie Voor de jeugd in Noord-Holland is er een site: (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen, standen, nieuwtjes, verslagen, aanvangstijden etc. etc. Niet alleen van de NJTL, maar ook van andere evenementen. Dus voortaan niet alleen bij je favorieten, maar ook De moeite waard!

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 2, november 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen. Trainingen op zaterdag, twee speeldagen van de NJTL, handicaptoernooi in Assen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 6, april 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling-nieuws. Veel uitslagen en ander nieuws. Mochten jullie een bijdrage willen leveren voor de nieuwsbrief kan

Nadere informatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Zoals de titel al zegt, kent dit evenement alleen maar winnaars. De Kampioenen van het seizoen

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Blad 1 van 68 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN... 9

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Vastgesteld in de bondsvergadering van Blad 1 van 66 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.2 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012

Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012 Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012 Hallo allemaal, Hier is nieuwsbrief nummer 4. Er zijn weer wat bowling games gespeeld de afgelopen periode o.a. tijdens de voorronde stedenontmoeting

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2016-2017 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 Hoofdstuk 1. Verenigingskampioenschappen... 4 Paragraaf 1.1. Verenigingskampioenschappen Jeugd...

Nadere informatie

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief Namens het bestuur, Nog even het laatste nieuws voor we het nieuwe jaar weer instappen. Het Ganzen toernooi ligt weer achter ons en ik kan jullie melden dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10 Nieuwsbrief Van de voorzitter. Op het moment dat dit stukje geschreven word, hebben we nog ongeveer 2 maand en dan zit dit bowling seizoen er weer op. Het bowling seizoen is

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2015-2016

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2015-2016 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2015-2016 Pagina 1 van 50 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1: Verenigingskampioenschappen Pagina 4 Paragraaf 1.1: Verenigingskampioenschappen Jeugd Pagina

Nadere informatie

NJTL Regio : Noord Holland - Poule 1

NJTL Regio : Noord Holland - Poule 1 NJTL 2014-2015 Regio : Noord Holland - Poule 1 Totaal wedstrijdpunten & pinfall (SCRATCH) wedstrijdpunten per speeldag 1 2 3 4 5 6 7 punten pinfall Noordzee Julianadorp 8 10 10 8 8 0 0 44 13.329 Autoserv

Nadere informatie

NJTL Regio : Noord Holland - Poule 1

NJTL Regio : Noord Holland - Poule 1 NJTL 2016-2017 Regio : Noord Holland - Poule 1 Totaal wedstrijdpunten & pinfall (SCRATCH) wedstrijdpunten per speeldag 1 2 3 4 5 6 7 punten pinfall Noordzee 8 6 6 8 6 10 7 51 18.421 BV Haarlem 1 4 8 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2019-2020 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 Hoofdstuk 1. Verenigingskampioenschappen... 4 Paragraaf 1.1. Verenigingskampioenschappen Jeugd...

Nadere informatie

Data: zaterdag 9, zaterdag 16 en zondag 17 november 2013

Data: zaterdag 9, zaterdag 16 en zondag 17 november 2013 Aan alle besturen van verenigingen en regiocoördinatoren Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

Bowlingcentrum De Veenpoort Lloydsweg KK VEENDAM

Bowlingcentrum De Veenpoort Lloydsweg KK VEENDAM Logo: gemaakt door Chris Drenth Bowlingcentrum De Veenpoort Lloydsweg 14 9641 KK VEENDAM 0598 622 715 1 VOORWOORD Voor de vierde keer wordt het Chris Drenth Mini-turfjes Jeugd Bowlingtoernooi gehouden

Nadere informatie

Datum / Event Plaats Soort Klasse zaterdag 24 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF

Datum / Event Plaats Soort Klasse zaterdag 24 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF Week 7 Week 6 Week 5 Week 4 zaterdag 24 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF zondag 25 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF 26e BEL BVH toernooi Zevenbergen

Nadere informatie

VOORLOPIGE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN

VOORLOPIGE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN VOORLOPIGE (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN 2013-2014 1 van 12 zaterdag 31 augustus 2013 Dag der Kampioenen SENIOREN n.n.b. NBF Week 37 Week 36 Week 35 zondag 01 september 2013 Dag der Kampioenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

DEFINITIEVE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN Printdatum: van 9

DEFINITIEVE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN Printdatum: van 9 DEFINITIEVE (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN 2016-2017 Printdatum: 23-01-2017 1 van 9 Week 7 tie Noord Nederland Week 6 Week 5 Week 4 Plaatselijke voorronden NK Schoolbowlen zaterdag 28 januari

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Informatieboekje. Nederlandse kampioenschappen G-bowlen mei 2015 Bowling Almere te Almere

Informatieboekje. Nederlandse kampioenschappen G-bowlen mei 2015 Bowling Almere te Almere Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2015 31 mei 2015 Bowling Almere te Almere Vooraf Het NK G-bowlen 2015 wordt dit seizoen voor de tweede keer georganiseerd door de Nederlandse Bowling

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

VOORLOPIGE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN

VOORLOPIGE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN VOORLOPIGE (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN 2014-2015 Printdatum: 16-9-2013 1 van 1 Overzicht data NBF Evenementen Wk. Datum: Datum: 40 5-10-2014 1e speeldag NL Vijfmans 6 en 7-9-2014 Dag Der

Nadere informatie

Bij voorkeur graag met PINPAS betalen!

Bij voorkeur graag met PINPAS betalen! Aan alle besturen van verenigingen en regiocoördinatoren Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Nederlandse Kampioenschappen Jeugd Dolfijn Tilburg 17 t/m 25 november Nederlandse Bowling Federatie

Nederlandse Kampioenschappen Jeugd Dolfijn Tilburg 17 t/m 25 november Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Kampioenschappen Jeugd Dolfijn Tilburg 17 t/m 25 november 2018 Nederlandse Bowling Federatie Inhoud Dit document bevat het volgende: Inleiding Wijzigingen in 2018 NK Jeugd Team Speelwijze Speelschema

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE

WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE Bowling Vereniging Haarlem - opgericht: 16 september 1969. Bestuursamenstelling: Voorzitter: Peter Schweitzer tel : 023 5271782 Vicevoorzitter: Penningmeester: Rob Maas tel

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018

Informatieboekje  Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018 Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018 Vooraf In 2018 organiseert de Nederlandse Bowling Federatie voor de vijfde keer de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen voor mensen met een

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

50 + HANDICAP worden gehouden in

50 + HANDICAP worden gehouden in NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN 50 + HANDICAP worden gehouden in zondag 04 oktober en op vrijdag 09 oktober tot en met zondag 11 oktober 2015 Inlichtingen: Lia Fievet, Telefoon: 0346-580297 Inschrijvingen

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019

Informatieboekje  Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019 Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019 Vooraf In 2019 organiseert de Nederlandse Bowling Federatie voor de zesde keer de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag 16 januari 014, jaargang. nr. 8 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Bowling Vereniging Spierdijk

Bowling Vereniging Spierdijk Bowling Vereniging Spierdijk Organiseert op 5, 6 en 7 Februari 2016 32 e Grote Prijs van Spierdijk NBF Erkenning : 2016/C436 Beste bowlingvrienden en vriendinnen, Op 5,6 en 7 februari 2016 is het weer

Nadere informatie

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement.

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement. Toernooireglement Naam: 2 e Noordzee jeugd handicap toernooi Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, 0223-690053 1. NBF toernooi-erkenning 2016/C479 Klasse 2 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement.

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement. Toernooireglement Naam: 2 e Noordzee jeugd handicap toernooi Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, 0223-690053 1. NBF toernooi-erkenning 2016/C479 Klasse 2 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Bowling Vereniging Spierdijk

Bowling Vereniging Spierdijk Bowling Vereniging Spierdijk Organiseert op 24, 25 en 26 Februari 2017 33 e Grote Prijs van Spierdijk NBF Erkenning : 2017/C518 Beste bowlingvrienden en vriendinnen, Op 24,25 en 26 februari 2017 is het

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN EN OPZET.

HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN EN OPZET. HUISLEAGUE-REGLEMENT ASSER BOWLING VERENIGING A.B.C. VOOR HET LAATST VASTGESTELD IN DE ALV VAN 7 JUNI 2006 HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN EN OPZET. ARTIKEL 1 1. Onder de huisleagues worden de bowlingcompetities

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017.

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017. Nationaal Kampioenschap Junioren 2017. Delft, 5 november 2017. Vandaag was de dag waar een hoop jongvolwassenen naar toe hadden geleefd en gewerkt, er waren voor het NK Junioren Kegelen toch echt 60 kwalificatieballen

Nadere informatie

PRAAD. Voorwoord. Overname manege. Activiteiten. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. So Parafrid

PRAAD. Voorwoord. Overname manege. Activiteiten. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. So Parafrid PRAAD november 2010 Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas Voorwoord Verder hebben we een gezellig bowlinguitje gehad. Daar wordt in deze praad ook nog aandacht aan besteed. Ik wens jullie veel leesplezier.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

Voorlopige. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN

Voorlopige. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN Voorlopige (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN 2014-2015 Printdatum: 7-3-2014 1 van 15 Week 39 Week 38 Week 37 Week 36 zaterdag 06 september 2014 Dag der Kampioenen SENIOREN n.n.b. NBF zondag 07

Nadere informatie

art.nr. trefwoord naam artikel / provincie / hoofdstuk Trefwoordenregister

art.nr. trefwoord naam artikel / provincie / hoofdstuk Trefwoordenregister Trefwoordenregister 240 - aangifte overtredingen - overtredingen en wangedrag 305 - aanmelden - sportresultaten 304 - aanmelden scores - sportresultaten 408 - aanmelding - nationale leagues 411 - aanmelding

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Het team van Taekwondo Oude Luttikhuis heeft de tweede plaats gehaald in het teamklassement bij de Nationale Kampioenschape Taekwondo 2016. Hierin

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 TOERNOOIGEGEVENS Naam 35e Oranje Toernooi (Sinaasappeltoernooi) Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 Organisatie Bowling Vereniging Venray i.s.m. Restaurant Bowling Venray Wanneer

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief nummer 6, jaargang 2016 Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief nummer 6, jaargang 2016 Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief nummer 6, jaargang 2016 Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

4 e 50 + Handicap Toernooi

4 e 50 + Handicap Toernooi 4 e 50 + Handicap Toernooi Bowling Centrum Tiel 1.250 Prijzengeld 08 mei t/m 10 mei 2015 Organisator: Sport en Ontspanning Centrum Tiel Plaats: Oude Medelsestraat 11, 4005 EK Tiel Speeldata: 08 t/m 10

Nadere informatie

Spelersgids Zaterdag 30 januari 2016

Spelersgids  Zaterdag 30 januari 2016 Spelersgids Zaterdag 30 januari 2016 Welkom! Welkom bij de stedenontmoeting jeugd finale 2016 in Claus Park Collection Hoofddorp! Vandaag gaan jullie uitmaken welke teams zich een jaar lang NATIONAAL KAMPIOEN

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, Wat waren het spannende dagen!. De E-jeugd, CJ en de CM speelden voor het NK. De CJ haalden het helaas niet tegen De Zaan. De E-jeugd werd 5e en de CM werden Nederlands Kampioen. De AJ

Nadere informatie

Open Bison 50 plus toernooi 2016. Ruim 2.600 aan prijzen. 24 finaleplaatsen handicap en 24 finaleplaatsen scratch

Open Bison 50 plus toernooi 2016. Ruim 2.600 aan prijzen. 24 finaleplaatsen handicap en 24 finaleplaatsen scratch Open Bison 50 plus toernooi 2016 Ruim 2.600 aan prijzen 24 finaleplaatsen handicap en 24 finaleplaatsen scratch 6 t/m 13 maart 2016 Wij zijn alweer aan de volgende editie van het 50 plus toernooi toe en

Nadere informatie

C-Toernooi 2015/C366. 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015

C-Toernooi 2015/C366. 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015 C-Toernooi 2015/C366 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015 2500 prijzengeld (gegarandeerd) Halve Finale: Top 20 heren, Top 12 dames Finale: Top 10 heren, Top 6 dames Handicap: 80% van 210 (max 50) Gelijke

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Kalender Komende toernooien. Juni 2018

Kalender Komende toernooien. Juni 2018 Welkom bij de 3 e nieuwsbrief van dit jaar. Nog 2 toernooien en dan is alweer bekend wie dit jaar in team Nederland zitten op het wereldkampioenschap. Één daarvan is het EGP en dat belooft een mooi toernooi

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017 Beste leden van Bowlingvereniging HBB Scheveningen, De Herfst is weer volop aanwezig en de eerste nachtvorst weer een feit. Tijd dus om lekker bij de warme kachel deze nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Adviesburo Stout/Solines/ CTM Seizoen 2010/2011

Nieuwsbrief Adviesburo Stout/Solines/ CTM Seizoen 2010/2011 Nieuwsbrief Adviesburo Stout/Solines/ CTM Seizoen 2010/2011 Nr. 7 2 maart 2011 Hallo Allemaal, Daar zijn we alweer met nieuwsbrief nummer 7. Er is nationale trio league geweest en het 5 mans team is naar

Nadere informatie

1.350 Prijzengeld. het 2de Haarlemmerliede Mastertour 50 + toernooi van 4 t/m 11 maart finaleplaatsen

1.350 Prijzengeld. het 2de Haarlemmerliede Mastertour 50 + toernooi van 4 t/m 11 maart finaleplaatsen Organiseert samen met de Zoete Inval en De Beste Print het 2de Haarlemmerliede Mastertour 50 + toernooi 2018 van 4 t/m 11 maart 2018 1.350 Prijzengeld 24 finaleplaatsen Hoofdsponsors Printshop Amsterdam

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

Kwalificatie ESrC 2020

Kwalificatie ESrC 2020 Kwalificatie ESrC 2020 versie 2019 EUROPEAN SENIOR BOWLERS COMMITTEE NEDERLAND www.esbcnederland.nl Inleiding Na de succesvol verlopen kwalificatietrajecten voor het WSrC 2017 en 2019 gaat ESBC Nederland

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

HUISLEAGUE-REGLEMENT. Uitgave maart 2013.

HUISLEAGUE-REGLEMENT. Uitgave maart 2013. 1 HUISLEAGUE-REGLEMENT. ALGEMENE BEPALINGEN. 1. De Bowlingvereniging BARNEVELD organiseert meerdere bowlingcompetities (huisleagues) die wekelijks (behoudens feest- herdenking- en toernooidagen) worden

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Highlights Gecertificeerde trainer voor Bowlingvereniging Barneveld. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / Privacy Policy.

Highlights Gecertificeerde trainer voor Bowlingvereniging Barneveld. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / Privacy Policy. Highlights 2018. Gecertificeerde trainer voor Bowlingvereniging Barneveld. Een hoge eer voor Gustaaf Kamphorst. De speler van Bowlingvereniging Barneveld, heeft deelgenomen aan de cursus tot NBF/ETBF level

Nadere informatie

Ik ben Jeremiah Werleman en ik ben zeventien jaar oud. Ik zit in het vierde jaar van de mavo op het Mon Plaisir College, midden in mijn examens.

Ik ben Jeremiah Werleman en ik ben zeventien jaar oud. Ik zit in het vierde jaar van de mavo op het Mon Plaisir College, midden in mijn examens. Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Voorlopige. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN

Voorlopige. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN Voorlopige (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN 2012-2013 1 van 14 Week 38 Week 37 Week 36 Week 35 vrijdag 31 augustus 2012 27e 5 daagse van IJsselmonde Rotterdam IJsselmonde C zaterdag 01 september

Nadere informatie

Bowling Vereninging Heerlen. Opgericht 30 september 1970

Bowling Vereninging Heerlen. Opgericht 30 september 1970 Bowling Vereninging Heerlen Opgericht 30 september 1970 Betreft: De Algemene leden vergadering op 13 maart 2017. Aanwezig: De bestuursleden: Leo Ederveen, Rob Hensgens, Arthur Swaalf, Dennis Oostveen en

Nadere informatie