Eindelijk optimale bescherming voor al uw elektronisch materieel. Top Elektronica

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eindelijk optimale bescherming voor al uw elektronisch materieel. Top Elektronica"

Transcriptie

1 Eindelijk optimale bescherming voor al uw elektronisch materieel Top Elektronica

2

3 Top Elektronica Eindelijk optimale bescherming voor al uw elektronisch materieel! Pc, kassa, printer, tablet pc, smartphone, meetapparatuur allerhande Als zelfstandige of bedrijfsleider, in welke sector ook, werkt u meer en meer met (vaak zeer gespecialiseerde) elektronische toestellen. Omdat ze u helpen tijd te besparen en efficiënter te werken. Maar wat als ze plots defect zijn, gestolen worden of beschadigd raken? Hoe vangt u dan de kosten op voor het materieel, het niet-uitgevoerde werk, de extra werkuren? Uw brandverzekering biedt weliswaar een dekking voor uw elektronische en elektrische toestellen, maar die is meestal niet voldoende om al uw professioneel materieel adequaat te verzekeren. Top Elektronica van AG Insurance is daarom een noodzakelijke aanvulling! Deze verzekering is de meest complete en eenvoudige oplossing voor al uw elektronica, zelfs tijdens het transport. En bovendien kunt u twee opties toevoegen om het voortbestaan van uw onderneming veilig te stellen.

4 Top Elektronica biedt u: De meest complete dekking voor al Van pc tot domotica en alles ertussen Met Top Elektronica kunt u in één klap al uw elektronische en elektrische toestellen verzekeren, in alle eenvoud. Uw werktools Al het elektronische materieel dat u gebruikt om in het kader van uw professionele activiteiten gegevens op te slaan, te verwerken en/of uit te wisselen, is verzekerd: vast materieel zoals pc s, printers, kopieermachines en faxen, projectors, kassa s maar ook draagbare toestellen zoals gsm s, pda s of smartphones zelfs informatiedragers zoals cd-roms en usb sticks zijn tot EUR gedekt. Voor het vast materieel moet u alleen de verzekerde waarde opgeven. Voor het draagbaar materieel vragen we een beperkte inventaris. En ook uw randapparatuur En Top Elektronica gaat nog verder. Ook uw andere elektronische apparatuur is gedekt: het systeem waarmee uw werknemers inen uitprikken, de beveiligingsinstallatie van uw winkel, de gps die u naar klanten gidst, de airconditioning en domotica in uw kantoor, de toestellen in uw bedrijfskeuken Een bondige inventaris volstaat om ook dat alles optimaal te verzekeren.

5 uw elektronica Beter beschermd dan u zou kunnen dromen De absolute gemoedsrust van een helder contract Uw contract Top Elektronica is opgesteld volgens het concept Alles is verzekerd behalve. Een schadegeval binnen een verzekerd risico? Dan kunt u zeker zijn dat u vergoed zult worden, zelfs wanneer u dat niet zou verwachten. Er zijn immers maar enkele logische uitsluitingen. De rest is allemaal verzekerd, zelfs wanneer de oorzaak van de schade niet gevonden wordt of als die schade het gevolg is van onhandigheid! Zo kunt u echt op beide oren slapen. Meer waarborgen die verder gaan Bovendien geniet u gewoonweg méér waarborgen. U bent uiteraard gedekt tegen de klassieke risico s in een brandverzekering: brand, blikseminslag, ontploffing, waterschade, arbeidsconflicten, vallen van een luchtvaarttoestel, uitwerking van elektriciteit of natuurrampen.

6 Daarenboven onderscheidt deze verzekering zich echt door de uitstekende bescherming: Tegen diefstal Dieven gaan aan de haal met een groot deel van uw informaticamaterieel? Uw elektronica is via dit contract automatisch verzekerd tegen diefstal. Tegen interne risico s Uw tablet pc wil plots niet meer opstarten? De printer spuwt alleen bladen met rare tekens uit? Als de fabrikant of verkoper van uw elektronica weigert u te vergoeden voor een defect, kunt u rekenen op uw Top Elektronica. U ontvangt alsnog een vergoeding, zelfs als u voor dat toestel geen onderhoudscontract afgesloten had. Tegen terrorisme Antiglobalisten saboteren uw elektriciteitsnetwerk zodat kortsluiting ontstaat? Elke verzekerde materiële schade (brand, ontploffing, waterschade, uitwerking van elektriciteit ) als gevolg van een daad van terrorisme, is gedekt. En als u de optie Wedersamenstelling Software & Gegevens onderschrijft, krijgt u na een terroristische aanval (hacking, sabotage van gegevens, valse software ) ook een vergoeding voor de schade aan uw software en gegevens. Dit is werkelijk uniek op de markt!

7 Overal ter wereld en zelfs tijdens het transport Terwijl u wacht aan een kruispunt wordt uw autoruit ingeslagen en voor u het weet is uw laptop van de passagiersstoel verdwenen? Tijdens een beurs in Berlijn raakt uw projector beschadigd? Met Top Elektronica is uw materieel gedekt over de hele wereld en zelfs tijdens het transport.

8 Top Elektronica biedt u: De zekerheid van een optimale vergoeding Genoeg om uw apparaten te vervangen door gloednieuwe Met een klassieke verzekering is uw materieel verzekerd voor zijn werkelijke waarde. Met Top Elektronica bent u gedekt voor het bedrag dat u nodig acht om uw apparaten te vervangen door dezelfde of soortgelijke modellen in nieuwe staat. Daardoor bent u beter beschermd! Bovendien wordt 2 jaar lang niets van de vergoeding afgetrokken voor slijtage. Die periode wordt zelfs verlengd tot maximaal 5 jaar als u bij de fabrikant of verkoper een onderhoudscontract heeft. Daarna wordt een slijtagepercentage van 1 % per maand toegepast. Ook voor nieuwe aankopen en vervangtoestellen En u beschikt nog over een extra veiligheidsmechanisme. Als blijkt dat de nieuwvervangingswaarde van uw elektronica de verzekerde waarde overschrijdt, kunt u bij schade toch rekenen op een volledige vergoeding tot maximaal de verzekerde waarde. In tegenstelling tot bij andere verzekeringen wordt u dus geen sanctie aangerekend. Deze bescherming geniet u tot een maximumoverschrijding van maar liefst 15 % van de verzekerde waarde en zelfs voor nieuwe elektronische toestellen en vervangapparaten! En ook als uw bedrijf groeit Verwacht u dat uw bedrijf zal groeien en dat u bijgevolg nog meer elektronica zult gebruiken? Top Elektronica biedt u de mogelijkheid om vooruitziend te werk te gaan en te kiezen voor een automatische indexering van de waarde van uw elektronica. Zo geniet u de zekerheid dat u ook in de toekomst op elk moment optimaal verzekerd zult zijn, zonder verdere formaliteiten! Verwittig dan ook wel altijd uw makelaar als u een belangrijke investering doet. U wilt toch liever zeker zijn dat uw contract alleen evolueert als uw verzekeringsbehoeften dat ook doen? Dat kan perfect! Standaard blijft de verzekerde waarde in uw contract jaar na jaar hetzelfde, tenzij u zelf om een aanpassing vraagt (bv. omdat u een belangrijke informaticaaankoop gedaan heeft).

9 Mijnheer Vanhoutte, bedrijfsleider van een klein advocatenkantoor, kocht 2,5 jaar geleden het allernieuwste model notebook voor EUR. Door een te hoge elektriciteitsspanning is het toestel nu onbruikbaar. Met een klassieke verzekering zou hij na 2,5 jaar nog maar ongeveer EUR ontvangen (schatting rekening houdend met enkele krassen en de snelle waardevermindering van elektronica), verminderd met de vrijstelling. Top Elektronica biedt, vóór aftrek van de vrijstelling, een vergoeding van EUR (2.000 EUR - 6 % slijtage, 1 voor elke maand na 2 jaar). Zonder verdere verrassingen! Mevrouw Driesen had pas een hypermoderne kopieer- en scanmachine gekocht toen haar vastgoedkantoor door een brand vernield werd. Hoewel de waarde van het nieuwe apparaat nog niet was toegevoegd aan de verzekerde waarde in het contract Top Elektronica, krijgt mevrouw Driesen ook voor dat apparaat een schadevergoeding uitgekeerd.

10 Top Elektronica biedt u: Twee extra opties om het voortbestaan van uw onderneming veilig te stellen Bij aanzienlijke schade aan uw elektronica hebt u meer kosten dan alleen die voor de herstelling of vervanging van die toestellen. Vaak is het moeilijk tot onmogelijk om uw werk nog uit te voeren. Deze 2 extra opties zijn dan ook eigenlijk onmisbaar. Bijkomende kosten efficiënt opgevangen Door een blikseminslag is al uw elektronica vernield en kunt u uw projecten niet afwerken? U dreigt zelfs klanten te verliezen? Met deze optie beschikt u over de financiële middelen om een efficiënte reddingsoperatie op te zetten. U kunt immers rekenen op de vergoeding van alle bijkomende kosten die voortvloeien uit schade aan uw elektronica. Dit kan gaan over kosten voor: de huur van vervangmaterieel of van tijdelijke lokalen de tijdelijke aanwerving van extra personeel de manuele uitvoering van het werk of de uitbesteding ervan aan derden Uw werk nooit verloren Dieven halen alle pc s en laptops weg uit uw kantoor? Als u de optie Wedersamenstelling Software & Gegevens onderschrijft, kunt u rekenen op een vergoeding voor de kosten die u moet maken om alle software en gegevens te herstellen of terug te vinden. Deze optie is ook beschikbaar voor gespecialiseerde software ontwikkeld binnen uw bedrijf! U bepaalt bovendien zelf de verzekerde waarde in beide opties.

11 De uitstekende wereldwijde dekking van Top Elektronica De kracht van de opties Als directeur van een kmo gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronisch materieel voor educatieve doeleinden, reist mijnheer Claes, 51, de wereld rond om op allerlei beurzen de schoolborden en schrijftabletten van de toekomst te demonstreren. Op een event in Bern beleefde hij een echte pechdag. Terwijl hij al een deel van zijn stand aan het opzetten was, werden 2 projectors uit de bestelwagen gestolen. En later op de dag liet een bezoekster een schrijftablet uit haar handen vallen. Ook dit toestel was niet meer te redden. Gelukkig kon mijnheer Claes rekenen op zijn Top Elektronica die hem voor beide schadegevallen vergoedde. Mijnheer Bosmans, 36, leidt een supermarktketen. De website van zijn bedrijf werd gehackt door een ngo die strijdt tegen overbevissing. Klanten die hun boodschappen thuis wilden laten leveren, konden bepaalde soorten vis niet bestellen en werden in de plaats afgeleid naar een andere website over dat thema. Gelukkig wist zijn makelaar hem te vertellen dat dergelijke ideologische acties ook onder de noemer terrorisme vallen. Dankzij de optie Wedersamenstelling Software & Gegevens kon hij dus rekenen op een vergoeding voor de kosten nodig om de website terug normaal te doen functioneren. En de optie Bijkomende kosten zorgde er bovendien voor dat mijnheer Bosmans een extra uitkering kreeg voor een communicatiecampagne naar zijn klanten.

12 5 redenen om te kiezen voor Top Elektronica 1 Al uw elektronica uitstekend verzekerd in één contract, in alle eenvoud 2 Een wereldwijde dekking, ook tegen diefstal en tijdens het transport 3 Een performante vergoeding 4 De mogelijkheid om een vergoeding te voorzien voor de wedersamenstelling van uw software en gegevens 5 De mogelijkheid de bijkomende kosten na schade optimaal te dekken Bovendien kunt u uw contract Top Elektronica integreren in een Modulis-dossier. U geniet dan de eenvoud van 1 dossier voor al uw professionele verzekeringen en daarenboven kunt u dan jaarlijks 10 % van uw betaalde premies teruggestort krijgen. Uw verzekeringsmakelaar Dit document bevat algemene informatie over dit verzekeringsproduct. De precieze voorwaarden en de exacte draagwijdte van de waarborgen zijn beschreven in de Algemene Voorwaarden Top Elektronica. U kunt ze vinden bij uw makelaar en op N AG Insurance nv RPR Brussel BTW BE E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel Tel. +32(0) Fax +32(0) Verantwoordelijke Uitgever: Nathalie Chevalier

Voedingswinkel. Een globale aanpak van uw verzekeringsbehoeften

Voedingswinkel. Een globale aanpak van uw verzekeringsbehoeften Voedingswinkel Een globale aanpak van uw verzekeringsbehoeften Inhoud Inleiding Uw winkel, materieel en koopwaar Top Handel voor een degelijke basis Extra waarborgen voor een bescherming op maat Uw inkomsten

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Voedingswinkel. Kwaliteitswaarborgen op maat van uw onderneming

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Voedingswinkel. Kwaliteitswaarborgen op maat van uw onderneming Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Voedingswinkel Kwaliteitswaarborgen op maat van uw onderneming Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer van uw verzekeringen! Voeding is delicaat en moet

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Specifieke waarborgen voor gespierde verzekeringen

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Specifieke waarborgen voor gespierde verzekeringen Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Specifieke waarborgen voor gespierde verzekeringen Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer! Mensen weer op de been helpen, letterlijk

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat!

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat! Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat! Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer! U werkt met hart en ziel aan heerlijk brood

Nadere informatie

Preventie voor uw woning. 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn!

Preventie voor uw woning. 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn! Preventie voor uw woning 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn! 20 tips om nog beter beschermd te zijn! U wilt natuurlijk uw woning en haar inhoud zo goed mogelijk veilig stellen. Met Top Woning

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

Elk aspect van uw professioneel vervoer optimaal verzekerd

Elk aspect van uw professioneel vervoer optimaal verzekerd Elk aspect van uw professioneel vervoer optimaal verzekerd Klanten bezoeken, grondstoffen ophalen, eindproducten leveren, materieel vervoeren Als zelfstandige of bedrijfsleider beseft u als geen ander

Nadere informatie

goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd

goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis te kiezen 1 2 3 4 5 6 7 8 Uw makelaar is uw kracht! 3 Altijd goed verzekerd! 3 Alles op één

Nadere informatie

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op!

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit Uw Auto Een Burgerlijke Aansprakelijkheid die u meer biedt Turbo Bonus, een nieuwe nog voordeligere berekeningswijze voor uw Bonus-Malus De Bonus-Malus

Nadere informatie

In alle zekerheid de weg op!

In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit Uw Auto Een Burgerlijke Aansprakelijkheid die u meer biedt 4 Turbo Bonus, een nieuwe nog voordeligere 4 berekeningswijze voor uw bonus-malus De

Nadere informatie

Familis. Heel eenvoudig goed verzekerd. 8 goede redenen om voor Familis 8 te kiezen

Familis. Heel eenvoudig goed verzekerd. 8 goede redenen om voor Familis 8 te kiezen Familis Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis 8 te kiezen Familis I 2 Familis I 3 8 8 goede redenen om voor Familis te kiezen 1 Uw makelaar is uw kracht! 4 2 Niet te veel, niet

Nadere informatie

De meest complete bescherming van uw zaak

De meest complete bescherming van uw zaak De meest complete bescherming van uw zaak Property Liability Accidents Auto VIVIUM Business Deal Laat uw zaak op volle kracht draaien VIVIUM houdt een oogje in het zeil De ingrediënten voor een succesvolle

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZEKERINGEN

BEDRIJFSVERZEKERINGEN BEDRIJFSVERZEKERINGEN UW BEDRIJF OPTIMAAL BESCHERMD 30.00.005/10 01/14 BEDRIJFSVERZEKERINGEN Uw bedrijf optimaal beschermd Bestudeerde, commerciële risico s ze horen bij het ondernemerschap. Net zoals

Nadere informatie

verzekeringen en FinanCiele producten

verzekeringen en FinanCiele producten verzekeringen voor uw gezin VERZEKERINGEN EN FINANCIELE PRODUCTEN 30.00.003/10 01/14 VERZEKERINGEN VOOR UW GEZIN Oplossingen op maat van uw verwachtingen Om het welzijn van uw gezin te waarborgen, sluit

Nadere informatie

Modulis VIP. Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen. Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen

Modulis VIP. Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen. Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen Modulis VIP Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen - de voordelen van een Modulis-dossier - een gespecialiseerde

Nadere informatie

Home Plan. De woonverzekering zonder zorgen!

Home Plan. De woonverzekering zonder zorgen! Home Plan De woonverzekering zonder zorgen! Subject line Lorem Ipsum Stel uw woonverzekering à la carte samen... 2 De basiswaarborgen 4 Home Plan De opties 7 Verzekerd tegen alle risico's met All Risk

Nadere informatie

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd!

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max XL Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max in het kort 1. De BA Max wordt voor het leven aangeboden aan goede bestuurders Met een contract B.A. Auto aan BM -2 bij AG Insurance. Automatisch

Nadere informatie

Uw machinepark volledig onder controle

Uw machinepark volledig onder controle Machinebreuk Uw machinepark volledig onder controle Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is machinebreuk? 4 Hoe kan een bedrijfsleider het risico op machinebreuk verkleinen of de gevolgen ervan beperken? 4 Wat

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

de waarborgen die uw klant echt nodig heeft niet meer, niet minder

de waarborgen die uw klant echt nodig heeft niet meer, niet minder kleine en middelgrote ondernemingen 7064805-0514 - V.U.: Olivier Lamarque, AXA Belgium nv, Vorstlaan 25, 1170 Brussel. de waarborgen die uw klant echt nodig heeft niet meer, niet minder talensia Deze brochure

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

MIJN AANVULLEND PENSIOEN?

MIJN AANVULLEND PENSIOEN? MIJN AANVULLEND PENSIOEN? Mijn sterkste troef voor een stralende toekomst! Mijn sterkste troef voor een stralende toekomst! Behoud uw levensstandaard tijdens uw pensioen 3 Uw vooruitzichten 3 De 4 pijlers

Nadere informatie

NIET GOED, GELD TERUG Wanneer geldt de garantie op consumptiegoederen?

NIET GOED, GELD TERUG Wanneer geldt de garantie op consumptiegoederen? NIET GOED, GELD TERUG Wanneer geldt de garantie op consumptiegoederen? EXPERT ONAFHANKELIJK DICHT BIJ U Inspecteur Decaluwé, jouw garantie op degelijke consumenteninformatie. Elke ochtend in Start je dag,

Nadere informatie

Het hoe en wat van garanties

Het hoe en wat van garanties Het hoe en wat van garanties PRAKTISCHE GIDS VAN TEST-AANKOOP EN EUROPEES CENTRUM VOOR DE CONSUMENT HET EUROPEES CENTRUM VOOR DE CONSUMENT informeert en begeleidt consumenten in Europa www.eccbelgie.be

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Engineering - Verzekering Top Machines

Algemene voorwaarden. Engineering - Verzekering Top Machines Algemene voorwaarden Engineering - Verzekering Top Machines 0079-2044903N-25032013 AG Insurance nv RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel Tel. +32(0)2 664

Nadere informatie

START PLUS. Hét verzekeringsaanbod voor de startende zorgverlener. Met een gerust gemoed uw carrière tegemoet...

START PLUS. Hét verzekeringsaanbod voor de startende zorgverlener. Met een gerust gemoed uw carrière tegemoet... START PLUS Hét verzekeringsaanbod voor de startende zorgverlener Met een gerust gemoed uw carrière tegemoet... 1400965NL.indd 1 22/05/14 13:46 V E R Z E K E R I N G B E R O E P S A A Wie is AMMA? AMMA

Nadere informatie

3,21 % gemiddeld over de laatste 8 jaar1. Top Rendement Invest. Pluk de vruchten van uw belegging!

3,21 % gemiddeld over de laatste 8 jaar1. Top Rendement Invest. Pluk de vruchten van uw belegging! 3,21 % gemiddeld over de laatste 8 jaar1 Top Rendement Invest Pluk de vruchten van uw belegging! Uw nettopremie is steeds volledig beschermd Uw belegging is volledig veilig. U kunt uw nettopremie (= gestorte

Nadere informatie

In België zijn slechts enkele

In België zijn slechts enkele GOED VERZEKERD UW LEVEN LANG DOSSIER VERZEKERINGEN Reportage: Johan Steenackers Illustraties: Serge Baeken In België zijn slechts enkele verzekeringen wettelijk verplicht. Dat is in de eerste plaats het

Nadere informatie