REIGERSKAMP 777, MAARSSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REIGERSKAMP 777, MAARSSEN"

Transcriptie

1 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: REIGERSKAMP 777, MAARSSEN Vraagprijs: ,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor KZ Maarssen E I T M dagen per week van 08:00-23:00 uur

2 Ruime MIDDENWONING met een uitgebouwde berging aan de voorzijde, eigen parkeerplaats, een heerlijke diepe en zonnige achtertuin met houten tuinhuisje, 2 terrassen en voldoende privacy en met diverse andere extra s, gelegen aan een leuk en rustig woonerf in een jonge woonomgeving. Zowel de bereikbaarheid van als het voorzieningenniveau in Maarssenbroek zijn uitstekend: zo vind je er bijvoorbeeld het winkelcentrum Bisonspoor, een modern zwembad, verschillende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, goede kinderdagopvangvoorzieningen, 2 gezondheidscentra, diverse sportclubs, op loopafstand een park én Maarssenbroek heeft een eigen NS- en busstation. Daarnaast biedt de omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden (natuur, fietsroutes, watersport). Begane grond - entree met tegelvloer en vloerverwarming, spachtelputzwanden, deur naar de schuur, uitgebreide meterkast en trapopgang; - modern en luxe toilet met hangend closet, designfonteintje en halogeenverlichting; - tuingerichte woonkamer met een lichtgekleurde tegelvloer, gedeeltelijk spachtelputzwanden, trapkast en dubbele deuren naar de tuin; - moderne en luxe, halfopen keuken (in hoekopstelling) met granieten aanrechtblad, halogeen inbouwverlichting, veel kastruimte en inbouwapparatuur en lichte tegelvloer; - ingebouwd zijn een keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en koel-/vriescombinatie. Op de vaatwasser (Siemens) na is alle apparatuur van Miele; - de hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Eerste verdieping - overloop; - ouderslaapkamer met dakkapel; - 2 e slaapkamer met dakkapel; - 3 e slaapkamer; - moderne en luxe badkamer met stoom-/douchecabine, hangend closet, modern wastafelmeubel, designradiator en verlaagd plafond met halogeenverlichting en Veluxdakraam; - alle slaapkamers zijn voorzien van gestuukte plafonds en één kamer is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren. Tweede verdieping - voorzolder met was-, stook- en bergruimte en Velux dakraam; - zolderkamer met dakkapel. Bijzonderheden - bijzonder luxe keuken, toilet en badkamer; - 2 dakkapellen; - extra grote berging met Velux dakraam aan de voorzijde; - diepe tuin met tuinhuisje; - buitenschilderwerk is aan onderhoud toe; - uitstekend voorzieningenniveau (scholen, winkels, openbaar vervoer, enz.); - door verkoper wordt geen energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling Energieprestatie Gebouwen aangevraagd dan wel aan koper geleverd.

3 Kengetallen Bouwjaar : 1981 Kadastrale gegevens : Maarssen, B 3635 Perceeloppervlak : 154 m² Eigen grond/erfpacht : eigen grond Erfpachtcanon : n.v.t. Gebruiksoppervlakte wonen : 95 m 2 Overige inpandige ruimte : 15 m² Gebouwgebonden buitenruimte : 0 m² Externe bergruimte : 11 m² Inhoud : 330 m³ Aantal kamers : 5 Woonkamer : 4,90 x 5,20 + 2,40 x 1,76 = 29,7 m² Keuken : 3,03 x 2,40 = 7,3 m2 Slaapkamer 1 1 e verdieping : 4,00 x 2,97 = 11,9 m² Slaapkamer 2 1 e verdieping : 2,35 x 2,95 = 6,9 m² Slaapkamer 3 1 e verdieping : 3,00 x 2,13 = 6,4 m² Badkamer : 6 m² Slaapkamer 1 2 e verdieping : 2,73 x 2,97 = 8,1 m² Merk en bouwjaar verwarmingsketel : Vaillant VHR combiketel; bouwjaar 2003 Warm tapwater : via de combiketel Vloerisolatie : Spouwmuurisolatie : ja Dakisolatie : ja Thermisch isolerende beglazing : ja Garage, carport of eigen parkeerplaats : ja (parkeerplaats) Berging : ja Voortuin : nee Achtertuin : ja; noordoost Onderhoudsstatus buiten : redelijk-goed Onderhoudsstatus binnen : goed Energieprestatiecertificaat : niet beschikbaar en wordt niet geleverd Publiekrechtelijke beperkingen : geen WKBP-beperkingen bekend Nota bene : alle afmetingen zijn circa-afmetingen Aanvaarding Vraagprijs : per direct : ,-- kosten koper Bezichtigingsafspraak? : bel / Interesse? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar behartigt uw belangen en kan u tijd, geld en zorgen besparen. U vindt een NVMaankoopmakelaar op Funda.

4

5

6 PLATTEGROND BEGANE GROND PLATTEGROND 1 e VERDIEPING PLATTEGROND 2 e VERDIEPING

7 LIJST VAN ZAKEN

8 LIJST VAN ZAKEN (vervolg)

9 KADASTER: OMGEVINGSKAART

10 KADASTER: KADASTRALE KAART

11 PROVINCIE UTRECHT: BODEMKAART

12 INFORMATIE OVER DE FUSIEGEMEENTE STICHTSE VECHT Stichtse Vecht is de naam van de nieuwe gemeente die op 1 januari 2011 is ontstaan in de provincie Utrecht. De gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen zijn per 1 januari 2011 samengevoegd tot een nieuwe gemeente van ongeveer inwoners. Kernen De gemeente Stichtse Vecht bestaat uit elf kernen, van Noord naar Zuid: Nigtevecht, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Breukelen, Kockengen, Maarssen, Tienhoven en Oud-Zuilen. Maarssenbroek wordt door velen als een kern gezien, maar is een wijk van Maarssen. Ligging Centraal in de gemeente ligt de rivier de Vecht. Alle plaatsen aan de rivier tussen de stad Utrecht en het nabij de monding van de Vecht gelegen, Noord-Hollandse stadje Weesp liggen in de gemeente. Vanaf de middeleeuwen werden in het gebied kastelen en ridderhofsteden gebouwd waarvan er nog vele overeind staan zoals Slot Zuylen, Kasteel Nijenrode en Huis te Mijnden. In 17de eeuw bouwden rijke Amsterdamse kooplieden hun buitenhuizen aan de rivier. De zomerse stank van de singels en grachten dreef hen naar de Vechtstreek. Voorbeelden zijn Goudestein, Bolenstein en Gunterstein. Het bracht rijkdom en welvaart in de dorpen aan de rivier. Verkeer en vervoer De gemeente ligt tussen Utrecht en Amsterdam en ten westen van de rivier is een corridor ontstaan die qua omvang in Nederland zijn weerga niet kent. De A2 bevat 10 rijbanen, de spoorlijn Utrecht - Amsterdam 4 sporen en het Amsterdam-Rijnkanaal is ter plekke 120 meter breed. De verbindende weg tussen de verschillende plaatsen is de Amsterdamsestraatweg, een in 1812 door Napoleon I aangelegde weg als onderdeel van Route Impériale 2 tussen Parijs en Amsterdam. Politiek Bij de start op 1 januari 2011 is Mirjam van 't Veld, tot dan de burgemeester van Maarssen, waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Stichtse Vecht. Op 24 november 2010 zijn er verkiezingen gehouden. Hierna werd een coalitie gevormd van VVD, CDA, D66, Streekbelangen, Het Vechtse Verbond en ChristenUnie-SGP, waarbij de eerste vier partijen wethouders afvaardigden in het eerste college van B&W. Voor alle dienstverlening: Centrale dienstverlening Stichtse Vecht Endelhovenlaan GR Maarssen Voor vragen en het opzoeken van informatie: Servicepunt Breukelen Servicepunt Loenen Boom en Bosch Markt 13 Beek en Hoff Molendijk AB Breukelen 3632 EN Loenen aan de Vecht Bron:

13 INFORMATIE OVER MAARSSEN Historie Maarssen De voormalige gemeente Maarssen is de eerste gemeente van de Vechtstreek ten noorden van Utrecht en telde drie kernen, die al uit de Middeleeuwen dateren: het oude, oorspronkelijke kasteeldorp Maarssen, het fraaie en eveneens aan de Vecht gelegen dorpje Oud-Zuilen met het Slot Zuylen en de kern Tienhoven met haar eenvoudige boerderijen en vervenerswoningen in het open, waterrijke polderlandschap. Pas na de Tweede Wereldoorlog is de voormalige gemeente Maarssen zich sterk gaan uitbreiden: in de vijftiger en zestiger jaren in Maarssen-oost (ten oosten van de Diependaalsedijk en de Nassaustraat), in de zeventiger en tachtiger jaren met de grote nieuwbouwwijk Maarssenbroek (dat als gemeente al in 1857 bij Maarssen werd gevoegd) en in de negentiger jaren met Zandweg-Oostwaard. De kern Maarssen telt momenteel zo n inwoners, waarvan er bijna in Maarssenbroek wonen. Noormannen en kasteel Van het allereerste begin van de oud-gemeente Maarssen is niet zoveel bekend. Het begin zou een houten wachttoren tegen de Noormannen geweest kunnen zijn. Het is immers zeker dat de Noormannen de Vecht gebruikten als waterweg. Het officiële bestaan van een nederzetting blijkt pas in 866. De naam Marsua of Marsna (wat moerassige grond - marse - betekent) komt voor op een lijst van bezittingen van de bisschop van Utrecht. Of er ooit sprake is geweest van een geslacht van Maarssen weten we niet. Wat we wel weten is dat Hemericus van der Meer in 1083 een nieuw huis bouwde in de bocht van de Vecht. Dat zou er op kunnen duiden dat er al een oud huis had gestaan. Het Slot stond in de bocht van de Vecht, ongeveer waar nu de Julianaweg is. Eerste uitbreiding Dit kasteel werd door één van de latere bewoners, Steven van Zuylen van Nijeveld, Zuylenburg genoemd. In het rampjaar 1672 valt het kasteel ten prooi aan de Fransen. Het werd geplunderd en in brand gestoken. Maximilliaan van Lockhorst laat, nadat hij in 1702 eigenaar is geworden, een geheel nieuw huis bouwen en rondom een prachtige tuin aanleggen, geheel in Franse stijl. Dit huis staat bekend als Huis ter Meer. Aan het eind van de negentiende eeuw echter komt het verval. Nog wel bewoond, maar niet meer onderhouden, wordt het huis in 1902 voor afbraak verkocht. Van de oude stenen bouwt men nieuwe huizen. Het park wordt Maarssens eerste uitbreidingsplan: het gebied met de huidige Parkweg, Julianaweg, Beekweg en Emmaweg.

14 Oud-Zuilen Aan de Vecht, stroomopwaarts richting Utrecht, ligt het plaatsje Oud-Zuilen. Sinds 1 januari 1954 hoort dit dorp bij de voormalige gemeente Maarssen. De gemeente Zuilen werd toen opgeheven. Het grootste deel van Zuilen werd bij Utrecht gevoegd. Het andere deel, Oud-Zuilen, bij Maarssen. Eens was Zuilen met het gerecht Swesereng (tussen Daalsedijk en Lageweide) en met Westbroek eigendom van de machtige familie van Zuylen. Zij worden al in 1178 als leenmannen van de bisschop genoemd en oefenden zeer veel invloed uit in de ridderschap van Utrecht, mede door de vele bezittingen die zij zich wisten te verwerven. In 1693 kwamen het kasteel en het dorp in het bezit van Reynout Gerhard van Tuyl van Serooskerken. Onder de telgen van het geslacht neemt de schrijfster Isabella van Tuyl van Serooskerken wel een bijzonder plaats in. Zij is beter bekend onder de naam Belle van Zuylen. Slot Zuylen is inmiddels een museum, maar wekt de indruk nog bewoond te zijn. Tienhoven Een stuk land, groot tien hoeven (oppervlakte maat) werd in 1243 door Herman van Maarssen aan de Pieterskerk van de stad Utrecht verkocht. In 1956 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij Maarssen ingedeeld. Met Breukeleveen en Oud-Maarsseveen vormde Tienhoven een kerkdorp. Toen in de negentiende eeuw door de Franse overheersing de armoede steeds nijpender werd, waren er lieden die, zoals in Noord- en Zuid-Holland, probeerden de plassen droog te malen om zo vruchtbare grond te verkrijgen. Zo iemand was de Belgische graaf de Bethune. In 1850 kreeg hij toestemming om de plas tussen Vaartdijk en Tienhovenskanaal droog te leggen. Maar hij had weinig succes. Door het kwel wilde de plas niet droog blijven. Ook latere pogingen mislukten. Pas toen de Amsterdamse Waterleiding bereid was er stoombemaling op te zetten lukte het. Nog altijd is deze polder waterwingebied voor de stad Amsterdam. Maarssenbroek In 1963 begon de geschiedenis van Maarssenbroek met de eerste grondaankoop van de gemeente. Op 21 december 1973 konden de eerste mensen kerst vieren in hun opgeleverde woning in Broek. In 1980 telde Maarssenbroek reeds 5000 woningen. In oude documenten is gesproken over Maarssen als: enerzijds de aantrekkelijke oude dorpskern met attractieve winkelstraten en enkele sfeervolle grachten langs de Vecht. Anderzijds de moderne nieuwbouwwijk Maarssenbroek. Een wijk met stedelijke allure. De wijk beschikt over vele voorzieningen, zoals basis- en middelbare scholen, winkels, sportfaciliteiten, groen en water. Bijzonder is ook het systeem waarbij langzaam verkeer is gescheiden van autoverkeer. In november 2010 is de toekomstvisie Een tien voor Maarssenbroek voor de periode 2010 tot en met 2030 vastgesteld. Bron:

15 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN Vraag 1: Wanneer ben ik in onderhandeling? U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. U bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken. Vraag 2: Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. Overigens mag ook met meer dan één gegadigde tegelijk worden onderhandeld. Een NVM-makelaar moet dit wel duidelijk melden. Vaak zal de verkopende NVM-makelaar aan belangstellenden vertellen dat een pand, zoals dat heet, onder bod is. Als belangstellende mag u dan wel een bod uitbrengen, maar de makelaar mag dan pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van biedingen. Dit zou namelijk overbieden kunnen uitlokken. Vraag 3: Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. Vraag 4: Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandelingen verhogen? Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u als potentiële koper echter ook besluiten om tijdens de onderhandelingen uw bod weer te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenbod doet, vervalt namelijk uw eerder gedane bod. Vraag 5: Hoe komt de koop tot stand? Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt. Zodra beide partijen de koopakte hebben ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen, treedt voor u als particuliere koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kunt u als koper alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaatsvinden bij de notaris.

16 Vraag 6: Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen om vervolgens te kiezen voor bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Alvorens het systeem te wijzigen, dient de makelaar uiteraard eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen. Vraag 7: Mag een makelaar een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVM-makelaar waarvoor hij zijn woning verkoopt. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. Vraag 8: Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo n optie nog wel gebruikelijk. Bij het aankopen van een bestaande woning niet. Het begrip optie wordt daarbij vaak ten onrechte gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende NVMmakelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar van de NVM zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende NVM-makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen worden gedaan. Vraag 9: Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. Hebt u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. Dat kan teleurstelling voorkomen. Vraag 10: Zit de makelaarscourtage in de kosten koper? Nee. Onder kosten koper vallen de kosten die de overheid koppelt aan de overdracht van een woning. Dat zijn de overdrachtsbelasting, de notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte en de kosten voor het inschrijven daarvan in de registers. Daarnaast dient de koper rekening te houden met de (notaris)kosten voor de opmaak en inschrijving van de hypotheekakte. Heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen, dan komen de kosten hiervan voor zijn rekening. De verkopende makelaar is immers belangenbehartiger van de verkoper en niet van u als koper. Om deze reden is het doorgaans ook verstandig om zelf een makelaar van de NVM in te schakelen. De makelaarscourtage voor een aankopende makelaar komt wel voor rekening van de koper.

17 BELANGRIJKE ALGEMENE INFORMATIE Biedingen Biedingen kunnen mondeling, telefonisch, schriftelijk of per mail worden uitgebracht. Echter, biedingen die mondeling of telefonisch worden uitgebracht dienen zo spoedig mogelijk schriftelijk of per mail te worden bevestigd. Biedingen, uitgebracht of overgebracht door personen, die het betreffende pand niet zelf hebben bezocht, worden niet in behandeling genomen. Koopakte Zodra de verkoper en de koper van een woning of appartement wilsovereenstemming met elkaar hebben bereikt, dient de koopakte opgemaakt en getekend te worden. Als basis voor de op te maken koopakte hanteren wij de modellen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Naast de daarin opgenomen standaardbepalingen leggen wij in de koopakte onder meer ook vast wat partijen met elkaar hebben afgesproken over de onderstaande punten: Notaris De notaris is ter keuze aan koper, tenzij door verkoper anders is bedongen. Personalia Koper dient er voor te zorgen dat zijn personalia binnen 24 uur na de mondelinge wilsovereenstemming in bezit zijn van Bisonstaete Makelaars OG. Ondertekening koopakte Tenzij anders wordt afgesproken dient koper de koopakte binnen 3 dagen nadat deze door verkoper is ondertekend eveneens te ondertekenen. Pas dan komt de koopovereenkomst formeel tot stand. Koper ontvangt een afschrift van de getekende koopakte en tekent daarvoor een ontvangstbevestiging. Bedenktijd De koper van een woning of appartement heeft wettelijk 3 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan koper beslissen om alsnog van de koop af te zien. De bedenktijd begint om 00:00 uur van de dag die volgt op de dag dat een kopie van de getekende koopakte aan koper ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, dan wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt zo nodig zoveel verlengd dat daarin tenminste 2 dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn. Ontbindende voorwaarde(n) De termijn van de ontbindende voorwaarde financiering bedraagt tegenwoordig minimaal 4 weken en gaat in op de dag dat partijen mondeling wilsovereenstemming bereiken. De termijnen van eventueel andere ontbindende voorwaarden kunnen afwijkend overeengekomen worden en gaan eveneens in op de dag dat partijen mondeling wilsovereenstemming bereiken. Kosten notaris bij ontbinding koopakte Houdt u er rekening mee dat de notaris, die is belast met het notarieel transport, kosten in rekening kan brengen indien gebruik gemaakt wordt van de ontbindende voorwaarde(n). Deze kosten zijn doorgaans voor rekening van de partij die ontbinding inroept. Ook anderen kunnen kosten in rekening brengen voor verrichte werkzaamheden. Denk daarbij aan de makelaar, de taxateur, een bouwkundige en de hypotheekadviseur.

18 Waarborgsom Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door koper uiterlijk 5 weken na de datum van mondelinge wilsovereenstemming een waarborgsom in handen van de notaris gestort ter grootte van 10% van de koopsom. In plaats van een waarborgsom kan koper ook een schriftelijke bankgarantie doen stellen, mits deze bankgarantie onvoorwaardelijk wordt afgegeven door een in Nederland gevestigde bankinstelling en voortduurt tot tenminste één maand na de overeengekomen datum van eigendomsoverdracht. Oplevering Tenzij anders overeengekomen vindt de oplevering plaats in de staat waarin de woning verkeert op de dag van ondertekening van de koopakte door de koper. Deze staat wordt geacht niet anders te zijn dan de staat waarin koper het gekochte de laatste keer vóór ondertekening van de koopakte heeft gezien. Baten en lasten Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of het van toepassing zijnde reglement komen tenzij anders overeengekomen- voor rekening van koper vanaf de datum van eigendomsoverdracht en zullen door de notaris tussen partijen naar rato worden verrekend. Tekeningen en plattegronden Eventueel bijgevoegde tekeningen en plattegronden zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Toestemming tijdelijke bezwaring In de koopakte verleent koper aan verkoper onherroepelijk toestemming om het verkochte desgewenst tijdelijk, tot uiterlijk de overeengekomen datum van de juridische levering, te bezwaren met (overbruggings)hypotheek. Kosten notaris In de koopakte zal een artikel worden opgenomen met betrekking tot eventuele, meer dan gemiddeld hoge kosten, die door de notaris in rekening kunnen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van verkopers hypothe(e)ken, welke in dat geval voor rekening van koper zullen komen. Ouderdomsclausule In de koopakte zal een artikel worden opgenomen waarin koper verklaart bekend te zijn met de leeftijd van de woning of het appartement en de daaraan verbonden consequenties met betrekking tot de bouwkwaliteitseisen. In dat artikel wordt vastgelegd dat het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper komt. Energieprestatieadvies (EPA) In de koopakte zal een artikel worden opgenomen waarin koper verklaart te accepteren dat verkoper noch bij het ondertekenen van de koopakte, noch bij het ondertekenen van de leveringsakte een energielabel, energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling Energieprestatie Gebouwen aan koper zal leveren

19 AANTEKENINGEN De NVM No-Risk clausule is bij dit object niet van toepassing

20

21 CONTACTGEGEVENS MAKELAAR Rob P. ten Hoopen RMT Register Makelaar-Taxateur o.z., lid van/aangesloten bij de NVM ingeschreven in VastgoedCert kamer Wonen/MKB onder nummer RMT Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor KZ Maarssen 5 dagen per week van 08:00-23:00 uur: M T E I

22 CONTACTGEGEVENS HYPOTHEEKADVISEUR Erik Weijman, Erkend Hypotheekadviseur De Hypotheekleader Maarssenbroek Bisonspoor KZ Maarssen 5 dagen per week van 08:00-22:00 uur en ook in het weekend bereikbaar: M T I E

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail:

Nadere informatie

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k.

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden en licht 3-kamerhoekappartement met een zonnig balkon, eigen berging en eigen parkeerplaats op het afgesloten

Nadere informatie

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m.

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Omschrijving Zowel te koop als te huur conform Leegstandwet: In de wijk Generalenbuurt gelegen, ruim 3-kamerappartement

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

TE KOOP - PAUWSTRAAT 9, WIJCHEN

TE KOOP - PAUWSTRAAT 9, WIJCHEN TE KOOP - PAUWSTRAAT 9, WIJCHEN Pagina 1 van 12 TE KOOP - PAUWSTRAAT 9, WIJCHEN Adres Postcode Plaats Bouwjaar Woonoppervlak Perceeloppervlak Inhoud Aantal kamers Aantal slaapkamers Aanvaarding Vraagprijs

Nadere informatie

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Fax: 030-2318388

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Kortenaerstraat 6-7 Enschede. Vraagprijs 275.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Kortenaerstraat 6-7 Enschede. Vraagprijs 275.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars Kortenaerstraat 67 Enschede Vraagprijs 275.000, k.k. Omschrijving Residence "de Ruyter" Wonen in alle rust in directe nabijheid van centrum, karakteristiek en hoogwaardig afgewerkt Hoekappartement met

Nadere informatie

www.vanderhoekmakelaars.nl

www.vanderhoekmakelaars.nl Middeldijk 2 - Rockanje Vraagprijs 449.500,= k.k. Omschrijving Unieke mogelijkheid voor wonen en werken, in combinatie met veel woonruimte voor een gezin met kinderen. In de jaren dertig gebouwd als postkantoor

Nadere informatie

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam Vraagprijs 149.000,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3191 EK HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website: www.synchrowonen.nl Omschrijving Unieke kans! Keuzemogelijkheid

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

TE KOOP Bultsweg 61, Enschede Vraagprijs 125.000,- k.k.

TE KOOP Bultsweg 61, Enschede Vraagprijs 125.000,- k.k. TE KOOP Bultsweg 61, Enschede Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Aan een rustige straat gelegen, goed onderhouden tussenwoning, voorzien van thermopane beglazing en op gunstige afstand van winkels

Nadere informatie

TE KOOP - AALDERT 5, BERGHAREN

TE KOOP - AALDERT 5, BERGHAREN TE KOOP - AALDERT 5, BERGHAREN Pagina 1 van 13 TE KOOP - AALDERT 5, BERGHAREN Adres Aaldert 5 Postcode 6617AL Plaats Bergharen Bouwjaar 1970 Woonoppervlak 300 m2 Perceeloppervlak 2500 m2 Inhoud 800 m³

Nadere informatie

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k.

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. Omschrijving Op fraaie locatie in woonwijk de Graven Es gelegen, royaal, goed onderhouden en afgewerkt vrijstaand herenhuis met ruime oprit,

Nadere informatie

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Marie de Roodelaan 7 Enschede. Vraagprijs 295.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Marie de Roodelaan 7 Enschede. Vraagprijs 295.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars Marie de Roodelaan 7 Enschede Vraagprijs 295.000,- k.k. Omschrijving Op prachtige locatie in de geliefde wijk t Zwering gelegen, royaal en uitstekend onderhouden geschakeld woonhuis, type helft van dubbel,

Nadere informatie

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

TE KOOP BOREELPLEIN 16 DEVENTER. Koopsom: 217.500,- k.k. Adfinis makelaardij hypotheek verzekeringen

TE KOOP BOREELPLEIN 16 DEVENTER. Koopsom: 217.500,- k.k. Adfinis makelaardij hypotheek verzekeringen TE KOOP BOREELPLEIN 16 DEVENTER Koopsom: 217.500,- k.k. Adfinis makelaardij hypotheek verzekeringen Keizerstraat 29 7411 HD Deventer Tel. (0570) 64 22 99 www.adfinis.nl ADFINIS MAKELAARS Wij stellen ons

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper TE KOOP Het Laagt 46 Amsterdam Vraagprijs 117.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

TE KOOP - GRAAFSEWEG 99, WIJCHEN

TE KOOP - GRAAFSEWEG 99, WIJCHEN TE KOOP - GRAAFSEWEG 99, WIJCHEN Pagina 1 van 14 TE KOOP - GRAAFSEWEG 99, WIJCHEN Adres Postcode Plaats Bouwjaar Woonoppervlak Perceeloppervlak Inhoud Aantal kamers Aantal slaapkamers Aanvaarding Vraagprijs

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

TE KOOP. Het Hoogt 80 Amsterdam. Vraagprijs 137.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Hoogt 80 Amsterdam. Vraagprijs 137.500,-- kosten koper TE KOOP Het Hoogt 80 Amsterdam Vraagprijs 137.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

TE KOOP Schoolstraat 49, Oldenzaal Vraagprijs 319.000,- k.k.

TE KOOP Schoolstraat 49, Oldenzaal Vraagprijs 319.000,- k.k. TE KOOP Schoolstraat 49, Oldenzaal Vraagprijs 319.000,- k.k. Meer informatie? Kreffer Makelaardij Deurningerstraat 44 7571 BD Oldenzaal Omschrijving In hartje centrum gelegen luxe afgewerkt sfeervol herenhuis

Nadere informatie

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

Zwanendreef 8 te Lisse

Zwanendreef 8 te Lisse Zwanendreef 8 te Lisse Vraagprijs: 598.000, kosten koper Heereweg 211 ( t Vierkant) Lisse T (0252) 429 119 www.chantallefeber.nl info@chantallefeber.nl Foto presentatie Foto presentatie Foto presentatie

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Statig herenhuis Voorstraat 13, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 325.000,- kosten koper

Statig herenhuis Voorstraat 13, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 325.000,- kosten koper Statig herenhuis Voorstraat 13, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 325.000,- kosten koper Inhoudsopgave Omschrijving Kenmerken Bijzonderheden Contactgegevens Indeling per verdieping o Plattegrond o Foto s

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

Waterbospark 91 te Rijnsburg

Waterbospark 91 te Rijnsburg Waterbospark 91 te Rijnsburg Als u een vrijstaande woning aan het water zoekt en de hoogste kwaliteit eist bent u hier aan het goede adres! Deze woning is in 2011 geheel gerenoveerd en uitgebreid met een

Nadere informatie