REIGERSKAMP 777, MAARSSEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REIGERSKAMP 777, MAARSSEN"

Transcriptie

1 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: REIGERSKAMP 777, MAARSSEN Vraagprijs: ,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor KZ Maarssen E I T M dagen per week van 08:00-23:00 uur

2 Ruime MIDDENWONING met een uitgebouwde berging aan de voorzijde, eigen parkeerplaats, een heerlijke diepe en zonnige achtertuin met houten tuinhuisje, 2 terrassen en voldoende privacy en met diverse andere extra s, gelegen aan een leuk en rustig woonerf in een jonge woonomgeving. Zowel de bereikbaarheid van als het voorzieningenniveau in Maarssenbroek zijn uitstekend: zo vind je er bijvoorbeeld het winkelcentrum Bisonspoor, een modern zwembad, verschillende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, goede kinderdagopvangvoorzieningen, 2 gezondheidscentra, diverse sportclubs, op loopafstand een park én Maarssenbroek heeft een eigen NS- en busstation. Daarnaast biedt de omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden (natuur, fietsroutes, watersport). Begane grond - entree met tegelvloer en vloerverwarming, spachtelputzwanden, deur naar de schuur, uitgebreide meterkast en trapopgang; - modern en luxe toilet met hangend closet, designfonteintje en halogeenverlichting; - tuingerichte woonkamer met een lichtgekleurde tegelvloer, gedeeltelijk spachtelputzwanden, trapkast en dubbele deuren naar de tuin; - moderne en luxe, halfopen keuken (in hoekopstelling) met granieten aanrechtblad, halogeen inbouwverlichting, veel kastruimte en inbouwapparatuur en lichte tegelvloer; - ingebouwd zijn een keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en koel-/vriescombinatie. Op de vaatwasser (Siemens) na is alle apparatuur van Miele; - de hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Eerste verdieping - overloop; - ouderslaapkamer met dakkapel; - 2 e slaapkamer met dakkapel; - 3 e slaapkamer; - moderne en luxe badkamer met stoom-/douchecabine, hangend closet, modern wastafelmeubel, designradiator en verlaagd plafond met halogeenverlichting en Veluxdakraam; - alle slaapkamers zijn voorzien van gestuukte plafonds en één kamer is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren. Tweede verdieping - voorzolder met was-, stook- en bergruimte en Velux dakraam; - zolderkamer met dakkapel. Bijzonderheden - bijzonder luxe keuken, toilet en badkamer; - 2 dakkapellen; - extra grote berging met Velux dakraam aan de voorzijde; - diepe tuin met tuinhuisje; - buitenschilderwerk is aan onderhoud toe; - uitstekend voorzieningenniveau (scholen, winkels, openbaar vervoer, enz.); - door verkoper wordt geen energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling Energieprestatie Gebouwen aangevraagd dan wel aan koper geleverd.

3 Kengetallen Bouwjaar : 1981 Kadastrale gegevens : Maarssen, B 3635 Perceeloppervlak : 154 m² Eigen grond/erfpacht : eigen grond Erfpachtcanon : n.v.t. Gebruiksoppervlakte wonen : 95 m 2 Overige inpandige ruimte : 15 m² Gebouwgebonden buitenruimte : 0 m² Externe bergruimte : 11 m² Inhoud : 330 m³ Aantal kamers : 5 Woonkamer : 4,90 x 5,20 + 2,40 x 1,76 = 29,7 m² Keuken : 3,03 x 2,40 = 7,3 m2 Slaapkamer 1 1 e verdieping : 4,00 x 2,97 = 11,9 m² Slaapkamer 2 1 e verdieping : 2,35 x 2,95 = 6,9 m² Slaapkamer 3 1 e verdieping : 3,00 x 2,13 = 6,4 m² Badkamer : 6 m² Slaapkamer 1 2 e verdieping : 2,73 x 2,97 = 8,1 m² Merk en bouwjaar verwarmingsketel : Vaillant VHR combiketel; bouwjaar 2003 Warm tapwater : via de combiketel Vloerisolatie : Spouwmuurisolatie : ja Dakisolatie : ja Thermisch isolerende beglazing : ja Garage, carport of eigen parkeerplaats : ja (parkeerplaats) Berging : ja Voortuin : nee Achtertuin : ja; noordoost Onderhoudsstatus buiten : redelijk-goed Onderhoudsstatus binnen : goed Energieprestatiecertificaat : niet beschikbaar en wordt niet geleverd Publiekrechtelijke beperkingen : geen WKBP-beperkingen bekend Nota bene : alle afmetingen zijn circa-afmetingen Aanvaarding Vraagprijs : per direct : ,-- kosten koper Bezichtigingsafspraak? : bel / Interesse? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar behartigt uw belangen en kan u tijd, geld en zorgen besparen. U vindt een NVMaankoopmakelaar op Funda.

4

5

6 PLATTEGROND BEGANE GROND PLATTEGROND 1 e VERDIEPING PLATTEGROND 2 e VERDIEPING

7 LIJST VAN ZAKEN

8 LIJST VAN ZAKEN (vervolg)

9 KADASTER: OMGEVINGSKAART

10 KADASTER: KADASTRALE KAART

11 PROVINCIE UTRECHT: BODEMKAART

12 INFORMATIE OVER DE FUSIEGEMEENTE STICHTSE VECHT Stichtse Vecht is de naam van de nieuwe gemeente die op 1 januari 2011 is ontstaan in de provincie Utrecht. De gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen zijn per 1 januari 2011 samengevoegd tot een nieuwe gemeente van ongeveer inwoners. Kernen De gemeente Stichtse Vecht bestaat uit elf kernen, van Noord naar Zuid: Nigtevecht, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Breukelen, Kockengen, Maarssen, Tienhoven en Oud-Zuilen. Maarssenbroek wordt door velen als een kern gezien, maar is een wijk van Maarssen. Ligging Centraal in de gemeente ligt de rivier de Vecht. Alle plaatsen aan de rivier tussen de stad Utrecht en het nabij de monding van de Vecht gelegen, Noord-Hollandse stadje Weesp liggen in de gemeente. Vanaf de middeleeuwen werden in het gebied kastelen en ridderhofsteden gebouwd waarvan er nog vele overeind staan zoals Slot Zuylen, Kasteel Nijenrode en Huis te Mijnden. In 17de eeuw bouwden rijke Amsterdamse kooplieden hun buitenhuizen aan de rivier. De zomerse stank van de singels en grachten dreef hen naar de Vechtstreek. Voorbeelden zijn Goudestein, Bolenstein en Gunterstein. Het bracht rijkdom en welvaart in de dorpen aan de rivier. Verkeer en vervoer De gemeente ligt tussen Utrecht en Amsterdam en ten westen van de rivier is een corridor ontstaan die qua omvang in Nederland zijn weerga niet kent. De A2 bevat 10 rijbanen, de spoorlijn Utrecht - Amsterdam 4 sporen en het Amsterdam-Rijnkanaal is ter plekke 120 meter breed. De verbindende weg tussen de verschillende plaatsen is de Amsterdamsestraatweg, een in 1812 door Napoleon I aangelegde weg als onderdeel van Route Impériale 2 tussen Parijs en Amsterdam. Politiek Bij de start op 1 januari 2011 is Mirjam van 't Veld, tot dan de burgemeester van Maarssen, waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Stichtse Vecht. Op 24 november 2010 zijn er verkiezingen gehouden. Hierna werd een coalitie gevormd van VVD, CDA, D66, Streekbelangen, Het Vechtse Verbond en ChristenUnie-SGP, waarbij de eerste vier partijen wethouders afvaardigden in het eerste college van B&W. Voor alle dienstverlening: Centrale dienstverlening Stichtse Vecht Endelhovenlaan GR Maarssen Voor vragen en het opzoeken van informatie: Servicepunt Breukelen Servicepunt Loenen Boom en Bosch Markt 13 Beek en Hoff Molendijk AB Breukelen 3632 EN Loenen aan de Vecht Bron:

13 INFORMATIE OVER MAARSSEN Historie Maarssen De voormalige gemeente Maarssen is de eerste gemeente van de Vechtstreek ten noorden van Utrecht en telde drie kernen, die al uit de Middeleeuwen dateren: het oude, oorspronkelijke kasteeldorp Maarssen, het fraaie en eveneens aan de Vecht gelegen dorpje Oud-Zuilen met het Slot Zuylen en de kern Tienhoven met haar eenvoudige boerderijen en vervenerswoningen in het open, waterrijke polderlandschap. Pas na de Tweede Wereldoorlog is de voormalige gemeente Maarssen zich sterk gaan uitbreiden: in de vijftiger en zestiger jaren in Maarssen-oost (ten oosten van de Diependaalsedijk en de Nassaustraat), in de zeventiger en tachtiger jaren met de grote nieuwbouwwijk Maarssenbroek (dat als gemeente al in 1857 bij Maarssen werd gevoegd) en in de negentiger jaren met Zandweg-Oostwaard. De kern Maarssen telt momenteel zo n inwoners, waarvan er bijna in Maarssenbroek wonen. Noormannen en kasteel Van het allereerste begin van de oud-gemeente Maarssen is niet zoveel bekend. Het begin zou een houten wachttoren tegen de Noormannen geweest kunnen zijn. Het is immers zeker dat de Noormannen de Vecht gebruikten als waterweg. Het officiële bestaan van een nederzetting blijkt pas in 866. De naam Marsua of Marsna (wat moerassige grond - marse - betekent) komt voor op een lijst van bezittingen van de bisschop van Utrecht. Of er ooit sprake is geweest van een geslacht van Maarssen weten we niet. Wat we wel weten is dat Hemericus van der Meer in 1083 een nieuw huis bouwde in de bocht van de Vecht. Dat zou er op kunnen duiden dat er al een oud huis had gestaan. Het Slot stond in de bocht van de Vecht, ongeveer waar nu de Julianaweg is. Eerste uitbreiding Dit kasteel werd door één van de latere bewoners, Steven van Zuylen van Nijeveld, Zuylenburg genoemd. In het rampjaar 1672 valt het kasteel ten prooi aan de Fransen. Het werd geplunderd en in brand gestoken. Maximilliaan van Lockhorst laat, nadat hij in 1702 eigenaar is geworden, een geheel nieuw huis bouwen en rondom een prachtige tuin aanleggen, geheel in Franse stijl. Dit huis staat bekend als Huis ter Meer. Aan het eind van de negentiende eeuw echter komt het verval. Nog wel bewoond, maar niet meer onderhouden, wordt het huis in 1902 voor afbraak verkocht. Van de oude stenen bouwt men nieuwe huizen. Het park wordt Maarssens eerste uitbreidingsplan: het gebied met de huidige Parkweg, Julianaweg, Beekweg en Emmaweg.

14 Oud-Zuilen Aan de Vecht, stroomopwaarts richting Utrecht, ligt het plaatsje Oud-Zuilen. Sinds 1 januari 1954 hoort dit dorp bij de voormalige gemeente Maarssen. De gemeente Zuilen werd toen opgeheven. Het grootste deel van Zuilen werd bij Utrecht gevoegd. Het andere deel, Oud-Zuilen, bij Maarssen. Eens was Zuilen met het gerecht Swesereng (tussen Daalsedijk en Lageweide) en met Westbroek eigendom van de machtige familie van Zuylen. Zij worden al in 1178 als leenmannen van de bisschop genoemd en oefenden zeer veel invloed uit in de ridderschap van Utrecht, mede door de vele bezittingen die zij zich wisten te verwerven. In 1693 kwamen het kasteel en het dorp in het bezit van Reynout Gerhard van Tuyl van Serooskerken. Onder de telgen van het geslacht neemt de schrijfster Isabella van Tuyl van Serooskerken wel een bijzonder plaats in. Zij is beter bekend onder de naam Belle van Zuylen. Slot Zuylen is inmiddels een museum, maar wekt de indruk nog bewoond te zijn. Tienhoven Een stuk land, groot tien hoeven (oppervlakte maat) werd in 1243 door Herman van Maarssen aan de Pieterskerk van de stad Utrecht verkocht. In 1956 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij Maarssen ingedeeld. Met Breukeleveen en Oud-Maarsseveen vormde Tienhoven een kerkdorp. Toen in de negentiende eeuw door de Franse overheersing de armoede steeds nijpender werd, waren er lieden die, zoals in Noord- en Zuid-Holland, probeerden de plassen droog te malen om zo vruchtbare grond te verkrijgen. Zo iemand was de Belgische graaf de Bethune. In 1850 kreeg hij toestemming om de plas tussen Vaartdijk en Tienhovenskanaal droog te leggen. Maar hij had weinig succes. Door het kwel wilde de plas niet droog blijven. Ook latere pogingen mislukten. Pas toen de Amsterdamse Waterleiding bereid was er stoombemaling op te zetten lukte het. Nog altijd is deze polder waterwingebied voor de stad Amsterdam. Maarssenbroek In 1963 begon de geschiedenis van Maarssenbroek met de eerste grondaankoop van de gemeente. Op 21 december 1973 konden de eerste mensen kerst vieren in hun opgeleverde woning in Broek. In 1980 telde Maarssenbroek reeds 5000 woningen. In oude documenten is gesproken over Maarssen als: enerzijds de aantrekkelijke oude dorpskern met attractieve winkelstraten en enkele sfeervolle grachten langs de Vecht. Anderzijds de moderne nieuwbouwwijk Maarssenbroek. Een wijk met stedelijke allure. De wijk beschikt over vele voorzieningen, zoals basis- en middelbare scholen, winkels, sportfaciliteiten, groen en water. Bijzonder is ook het systeem waarbij langzaam verkeer is gescheiden van autoverkeer. In november 2010 is de toekomstvisie Een tien voor Maarssenbroek voor de periode 2010 tot en met 2030 vastgesteld. Bron:

15 DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN Vraag 1: Wanneer ben ik in onderhandeling? U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. U bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken. Vraag 2: Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. Overigens mag ook met meer dan één gegadigde tegelijk worden onderhandeld. Een NVM-makelaar moet dit wel duidelijk melden. Vaak zal de verkopende NVM-makelaar aan belangstellenden vertellen dat een pand, zoals dat heet, onder bod is. Als belangstellende mag u dan wel een bod uitbrengen, maar de makelaar mag dan pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van biedingen. Dit zou namelijk overbieden kunnen uitlokken. Vraag 3: Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. Vraag 4: Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandelingen verhogen? Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u als potentiële koper echter ook besluiten om tijdens de onderhandelingen uw bod weer te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenbod doet, vervalt namelijk uw eerder gedane bod. Vraag 5: Hoe komt de koop tot stand? Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt. Zodra beide partijen de koopakte hebben ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen, treedt voor u als particuliere koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kunt u als koper alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaatsvinden bij de notaris.

16 Vraag 6: Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen om vervolgens te kiezen voor bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Alvorens het systeem te wijzigen, dient de makelaar uiteraard eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen. Vraag 7: Mag een makelaar een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVM-makelaar waarvoor hij zijn woning verkoopt. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. Vraag 8: Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo n optie nog wel gebruikelijk. Bij het aankopen van een bestaande woning niet. Het begrip optie wordt daarbij vaak ten onrechte gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende NVMmakelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar van de NVM zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende NVM-makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen worden gedaan. Vraag 9: Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. Hebt u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. Dat kan teleurstelling voorkomen. Vraag 10: Zit de makelaarscourtage in de kosten koper? Nee. Onder kosten koper vallen de kosten die de overheid koppelt aan de overdracht van een woning. Dat zijn de overdrachtsbelasting, de notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte en de kosten voor het inschrijven daarvan in de registers. Daarnaast dient de koper rekening te houden met de (notaris)kosten voor de opmaak en inschrijving van de hypotheekakte. Heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen, dan komen de kosten hiervan voor zijn rekening. De verkopende makelaar is immers belangenbehartiger van de verkoper en niet van u als koper. Om deze reden is het doorgaans ook verstandig om zelf een makelaar van de NVM in te schakelen. De makelaarscourtage voor een aankopende makelaar komt wel voor rekening van de koper.

17 BELANGRIJKE ALGEMENE INFORMATIE Biedingen Biedingen kunnen mondeling, telefonisch, schriftelijk of per mail worden uitgebracht. Echter, biedingen die mondeling of telefonisch worden uitgebracht dienen zo spoedig mogelijk schriftelijk of per mail te worden bevestigd. Biedingen, uitgebracht of overgebracht door personen, die het betreffende pand niet zelf hebben bezocht, worden niet in behandeling genomen. Koopakte Zodra de verkoper en de koper van een woning of appartement wilsovereenstemming met elkaar hebben bereikt, dient de koopakte opgemaakt en getekend te worden. Als basis voor de op te maken koopakte hanteren wij de modellen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Naast de daarin opgenomen standaardbepalingen leggen wij in de koopakte onder meer ook vast wat partijen met elkaar hebben afgesproken over de onderstaande punten: Notaris De notaris is ter keuze aan koper, tenzij door verkoper anders is bedongen. Personalia Koper dient er voor te zorgen dat zijn personalia binnen 24 uur na de mondelinge wilsovereenstemming in bezit zijn van Bisonstaete Makelaars OG. Ondertekening koopakte Tenzij anders wordt afgesproken dient koper de koopakte binnen 3 dagen nadat deze door verkoper is ondertekend eveneens te ondertekenen. Pas dan komt de koopovereenkomst formeel tot stand. Koper ontvangt een afschrift van de getekende koopakte en tekent daarvoor een ontvangstbevestiging. Bedenktijd De koper van een woning of appartement heeft wettelijk 3 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan koper beslissen om alsnog van de koop af te zien. De bedenktijd begint om 00:00 uur van de dag die volgt op de dag dat een kopie van de getekende koopakte aan koper ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, dan wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt zo nodig zoveel verlengd dat daarin tenminste 2 dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn. Ontbindende voorwaarde(n) De termijn van de ontbindende voorwaarde financiering bedraagt tegenwoordig minimaal 4 weken en gaat in op de dag dat partijen mondeling wilsovereenstemming bereiken. De termijnen van eventueel andere ontbindende voorwaarden kunnen afwijkend overeengekomen worden en gaan eveneens in op de dag dat partijen mondeling wilsovereenstemming bereiken. Kosten notaris bij ontbinding koopakte Houdt u er rekening mee dat de notaris, die is belast met het notarieel transport, kosten in rekening kan brengen indien gebruik gemaakt wordt van de ontbindende voorwaarde(n). Deze kosten zijn doorgaans voor rekening van de partij die ontbinding inroept. Ook anderen kunnen kosten in rekening brengen voor verrichte werkzaamheden. Denk daarbij aan de makelaar, de taxateur, een bouwkundige en de hypotheekadviseur.

18 Waarborgsom Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door koper uiterlijk 5 weken na de datum van mondelinge wilsovereenstemming een waarborgsom in handen van de notaris gestort ter grootte van 10% van de koopsom. In plaats van een waarborgsom kan koper ook een schriftelijke bankgarantie doen stellen, mits deze bankgarantie onvoorwaardelijk wordt afgegeven door een in Nederland gevestigde bankinstelling en voortduurt tot tenminste één maand na de overeengekomen datum van eigendomsoverdracht. Oplevering Tenzij anders overeengekomen vindt de oplevering plaats in de staat waarin de woning verkeert op de dag van ondertekening van de koopakte door de koper. Deze staat wordt geacht niet anders te zijn dan de staat waarin koper het gekochte de laatste keer vóór ondertekening van de koopakte heeft gezien. Baten en lasten Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of het van toepassing zijnde reglement komen tenzij anders overeengekomen- voor rekening van koper vanaf de datum van eigendomsoverdracht en zullen door de notaris tussen partijen naar rato worden verrekend. Tekeningen en plattegronden Eventueel bijgevoegde tekeningen en plattegronden zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Toestemming tijdelijke bezwaring In de koopakte verleent koper aan verkoper onherroepelijk toestemming om het verkochte desgewenst tijdelijk, tot uiterlijk de overeengekomen datum van de juridische levering, te bezwaren met (overbruggings)hypotheek. Kosten notaris In de koopakte zal een artikel worden opgenomen met betrekking tot eventuele, meer dan gemiddeld hoge kosten, die door de notaris in rekening kunnen worden gebracht voor de aflossing en doorhaling van verkopers hypothe(e)ken, welke in dat geval voor rekening van koper zullen komen. Ouderdomsclausule In de koopakte zal een artikel worden opgenomen waarin koper verklaart bekend te zijn met de leeftijd van de woning of het appartement en de daaraan verbonden consequenties met betrekking tot de bouwkwaliteitseisen. In dat artikel wordt vastgelegd dat het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper komt. Energieprestatieadvies (EPA) In de koopakte zal een artikel worden opgenomen waarin koper verklaart te accepteren dat verkoper noch bij het ondertekenen van de koopakte, noch bij het ondertekenen van de leveringsakte een energielabel, energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling Energieprestatie Gebouwen aan koper zal leveren

19 AANTEKENINGEN De NVM No-Risk clausule is bij dit object niet van toepassing

20

21 CONTACTGEGEVENS MAKELAAR Rob P. ten Hoopen RMT Register Makelaar-Taxateur o.z., lid van/aangesloten bij de NVM ingeschreven in VastgoedCert kamer Wonen/MKB onder nummer RMT Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor KZ Maarssen 5 dagen per week van 08:00-23:00 uur: M T E I

22 CONTACTGEGEVENS HYPOTHEEKADVISEUR Erik Weijman, Erkend Hypotheekadviseur De Hypotheekleader Maarssenbroek Bisonspoor KZ Maarssen 5 dagen per week van 08:00-22:00 uur en ook in het weekend bereikbaar: M T I E

REIGERSKAMP 628, MAARSSEN

REIGERSKAMP 628, MAARSSEN REIGERSKAMP 628, MAARSSEN Vraagprijs: 219.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 7 dagen per week van 08:00-23:00 uur: M +31 624 516 420 T +31 346 567 791

Nadere informatie

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp TE KOOP Achtergracht 134, Weesp Op unieke locatie in het historische centrum van Weesp ligt deze verrassende en zeer goed onderhouden stadswoning uit de jaren 30. De zonnige achtertuin met achterom ligt

Nadere informatie

REIGERSKAMP 287, MAARSSEN

REIGERSKAMP 287, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: REIGERSKAMP 287, MAARSSEN KOOPSOM: 170.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen Kruiskamp 1, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KRUISKAMP

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

BOOMSTEDE 381, MAARSSEN

BOOMSTEDE 381, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: BOOMSTEDE 381, MAARSSEN Vraagprijs: 129.500,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

KAMELENSPOOR 203, MAARSSEN

KAMELENSPOOR 203, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: KAMELENSPOOR 203, MAARSSEN Vraagprijs: 195.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 6 dagen per week van 08:00-23:00 uur:

Nadere informatie

ZEBRASPOOR 61, MAARSSEN

ZEBRASPOOR 61, MAARSSEN ZEBRASPOOR 61, MAARSSEN Vraagprijs: 215.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 7 dagen per week van 08:00-23:00 uur: M +31 624 516 420 T +31 346 567 791 E

Nadere informatie

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Prijs: 245.000,00 kosten koper Woonopp.: 80 m 2 Bouwjaar: ca. 1957 Grondopp.: ± 236 m² Op toplocatie nabij centrum gelegen, recent gemoderniseerde helft van twee onder een

Nadere informatie

ZEBRASPOOR 498, MAARSSEN

ZEBRASPOOR 498, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: ZEBRASPOOR 498, MAARSSEN Vraagprijs: 189.500,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 6 dagen per week van 08:00-23:00 uur: E

Nadere informatie

Doggerstraat 14 c - Rotterdam

Doggerstraat 14 c - Rotterdam Doggerstraat 14 c - Rotterdam Vraagprijs 109.500,- k.k. Omschrijving Doggerstraat 14 c - Rotterdam Zeer centraal gelegen ruim 3-kamerappartement (ca. 60m2) met kunststof kozijnen met dubbele beglazing,

Nadere informatie

BLOEMSTEDE 224 29, MAARSSEN

BLOEMSTEDE 224 29, MAARSSEN BLOEMSTEDE 224 29, MAARSSEN Vraagprijs: 169.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 6 dagen per week van 08:00-23:00 uur: M +31 624 516 420 T +31 346 567 791

Nadere informatie

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Vraagprijs 134.500,- k.k. Omschrijving Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Op een rustige locatie in Schiedam-Oost bieden wij u deze royale drie kamer bovenwoning

Nadere informatie

ALDO VAN EYCKPLANTSOEN 13, UTRECHT

ALDO VAN EYCKPLANTSOEN 13, UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: ALDO VAN EYCKPLANTSOEN 13, UTRECHT Vraagprijs: 249.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail:

Nadere informatie

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k.

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k. Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Havenstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

ZWANENKAMP 847, MAARSSEN

ZWANENKAMP 847, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: ZWANENKAMP 847, MAARSSEN Vraagprijs: 365.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k.

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Leeuwerikstraat

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

BLOEMSTEDE 224 24, MAARSSEN

BLOEMSTEDE 224 24, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: BLOEMSTEDE 224 24, MAARSSEN Vraagprijs: 179.500,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Kuipersweg 6, Eibergen

TE KOOP. Kuipersweg 6, Eibergen Kuipersweg 6, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KUIPERSWEG

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

TROELSTRASTRAAT 42, MAARSSEN

TROELSTRASTRAAT 42, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: TROELSTRASTRAAT 42, MAARSSEN Vraagprijs: 149.500,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

Schieweg 118 C2 - Rotterdam

Schieweg 118 C2 - Rotterdam Schieweg 118 C2 - Rotterdam Koopsom 269.500,- k.k. Omschrijving Schieweg 118 C2 - Rotterdam TURNKEY 4 kamer appartement (104m2) in Rotterdam Noord mét dakterras (20m2)! De belangrijkste steekwoorden voor

Nadere informatie

Vroesenkade 165 - Rotterdam

Vroesenkade 165 - Rotterdam Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs Soort Type Aantal kamers : 164.500,- k.k. : Eengezinswoning

Nadere informatie

Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam

Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Huurprijs 660,- p.m. Omschrijving Wolphaertsbocht 84 f Rotterdam Huurprijs 660,- p.m. BIJZONDERHEDEN - Bouwjaar 2001 - Woning staat op eigen grond - Woonoppervlak is ca.

Nadere informatie

Maassluis. Noordvliet 149d

Maassluis. Noordvliet 149d Maassluis Noordvliet 149d Maassluis Noordvliet 149d Kadastraal bekend: gemeente Maassluis, Sectie D, nummer 10737, A index 5 In het voormalige pakhuis De Rietgors aan de Vliet gelegen Top appartement met

Nadere informatie

VINKENKADE , VINKEVEEN

VINKENKADE , VINKEVEEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: VINKENKADE 77-131, VINKEVEEN Vraagprijs: 199.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

REMBRANDTSINGEL 2, MAARSSEN

REMBRANDTSINGEL 2, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: REMBRANDTSINGEL 2, MAARSSEN Vraagprijs: 250.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 6 dagen per week van 08:00-23:00 uur:

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

HUDSONSTRAAT 62-I AMSTERDAM

HUDSONSTRAAT 62-I AMSTERDAM HUDSONSTRAAT 62-I AMSTERDAM 189.000 k.k. Knus sfeervol 3 kamer starters appartement met een woonoppervlak van circa 55 m2, balkon plus ruime zolderkamer (18 m2) met dubbel dakkapel aan de voorzijde. Het

Nadere informatie

Stroveer 5 - Rotterdam

Stroveer 5 - Rotterdam Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k. Omschrijving Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k Op korte loopafstand van het bruisende centrum gelegen 2-kamerappartement op de begane grond

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Gentsebreedstraat 9 -Philippine. Vraagprijs ,= k.k.

Gentsebreedstraat 9 -Philippine. Vraagprijs ,= k.k. Gentsebreedstraat 9 -Philippine Vraagprijs 189.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 189.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1900 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 373 m

Nadere informatie

VALKENKAMP 629, MAARSSEN

VALKENKAMP 629, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: VALKENKAMP 629, MAARSSEN Vraagprijs: 299.500,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen E info@bisonstaete.nl I www.bisonstaete.nl

Nadere informatie

Rozenstraat 38 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Rozenstraat 38 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Rozenstraat 38 Terneuzen Vraagprijs 135.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 135.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1980 woonlagen 3 Woonoppervlakte 120 m 2 Inhoud 373 m 3

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k. Nieuwendijk 71 Axel Vraagprijs 235.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 235.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vrijstaande woning Enkweg VH Wijhe

Vrijstaande woning Enkweg VH Wijhe Vrijstaande woning Enkweg 38 8131 VH Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het is

Nadere informatie

TE KOOP. Borculoseweg 2A, Diepenheim

TE KOOP. Borculoseweg 2A, Diepenheim Borculoseweg 2A, Diepenheim TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe

Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe Vrijstaande Bungalow Wijhezicht 1 8131 DM Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Prunusstraat 1 Terneuzen Vraagprijs 125.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 125000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1958 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP Casparushof 4, Weesp

TE KOOP Casparushof 4, Weesp TE KOOP Casparushof 4, Weesp Waar ooit de cacaofabrikant Casparus Van Houten van zijn welverdiende rust hoopte te kunnen genieten, staat nu midden in Weesp- een stijlvol appartementengebouw met de klinkende

Nadere informatie

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst

Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst Woonboerderij Middelerstraat 10 8121 RP Olst VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k.

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k. Moerschansstraat 21 Hulst Vraagprijs 295.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 295.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Voorlopig C Energielabel Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k.

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k. Singel 22 Biervliet Vraagprijs 189.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 189.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1950 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Ca. 339 m2 Ca. 85 m

Nadere informatie

Branderf 0 ong - Heenvliet Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving Bouwgrond. Unieke kans om te bouwen op historische grond. Kadastrale grootte 240 m2. Inclusief bouwplan voor een hedendaagse woning. Voor

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k. Schoutstraat 7 Sluiskil Vraagprijs 285.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 285.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1965 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte 740 m 2 170 m 2

Nadere informatie

REIGERSKAMP 777, MAARSSEN

REIGERSKAMP 777, MAARSSEN REIGERSKAMP 777, MAARSSEN Vraagprijs: 199.500,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 6 dagen per week van 08:00-23:00 uur: M +31 624 516 420 T +31 346 567 791

Nadere informatie

Clausstraat 35 - Hulst

Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 Hulst Goed onderhouden vrijstaande woning met garage Gelegen buiten het prachtige stadscentrum van Hulst Vraagprijs: 242.500,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling:

Nadere informatie

Bosjesweg 50 - Sluiskil

Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs: 89.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast,

Nadere informatie

Elzenblad 5 - Oostvoorne Vraagprijs 385.000,= v.o.n. Omschrijving In rustige wijk (alleen bestemmingsverkeer) gelegen levensloopbestendige patiobungalow met carport en inpandige berging. Woonkamer met

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat 5 8131 BS Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Rozenlaan 54 A - Rotterdam

Rozenlaan 54 A - Rotterdam Rozenlaan 54 A - Rotterdam Omschrijving Rozenlaan 54 A - Rotterdam Wat een heerlijk benedenhuis is dit! Aan de recent geheel vernieuwde Rozenlaan ligt dit geheel gelijkvloerse appartement met een zonnige

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Middelweg 24 - Rockanje Vraagprijs 420.000,= k.k. Omschrijving In de dertiger jaren gebouwd, vrijstaand woonboerderijtje met garage en schuren. Fantastische ligging in Stuifakker, direct grenzend aan het

Nadere informatie

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k. Zonnemare 21 Axel Vraagprijs: 365.000,00 k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 365.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Sprengpad 31 - Zwolle

Sprengpad 31 - Zwolle Sprengpad 31 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Sprengpad 31 - Zwolle Deze royale, stijlvolle gebouwde tussenwoning is gelegen aan één van de mooiste lanen van Stadshagen.. Dit deel van Stadshagen

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Elandsstraat 22 te AMSTERDAM

Elandsstraat 22 te AMSTERDAM Elandsstraat 22 te AMSTERDAM Huurprijs 2.000 per maand Omschrijving: Hartje centrum/jordaan: comfortabele nieuwbouw kantoor-/praktijkruimte op de begane grond met grote achtertuin van voormalig klooster

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte.

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte. Vylainlaan 24 Heikant Vraagprijs 329.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 329.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1977 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 905 m 2 153 m 2

Nadere informatie

Chopinstraat 1, Hulst. Vraagprijs 293.000,= k.k.

Chopinstraat 1, Hulst. Vraagprijs 293.000,= k.k. Chopinstraat 1, Hulst Vraagprijs 293.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 293.000,= k.k. Aantal kamers 4 3 Bouwjaar 1990 Aantal slaapkamers Woonoppervlakte 144 m 2 Inhoud 420 m

Nadere informatie

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k.

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k. Kloosterlaan 29 Sas van Gent Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. 1912 Voorlopig F energielabel Woonoppervlakte 106 m

Nadere informatie

Atoomweg 33 te Utrecht

Atoomweg 33 te Utrecht Atoomweg 33 te Utrecht Prijs Bouwjaar 250.000,- k.k. 1956 Woonoppervlakte circa 119 m² Oplevering In overleg Inhoud circa 320 m³ Perceel 330 m² Absoluut op een bijzondere locatie gelegen woning met dubbele

Nadere informatie

Te koop CHALET AAN HET WATER!! (IJSSEL BIJ ARNHEM) Marsweg 2, Raat 4, kavel 45, Lathum

Te koop CHALET AAN HET WATER!! (IJSSEL BIJ ARNHEM) Marsweg 2, Raat 4, kavel 45, Lathum Te koop CHALET AAN HET WATER!! (IJSSEL BIJ ARNHEM) Marsweg 2, Raat 4, kavel 45, Lathum Met vrij uitzicht over de uiterwaarden en IJssel gelegen RECREATIECHALET (ca. 45 m²) met vrijstaande schuur. Perceel

Nadere informatie

Master Wielsmaplein 6 - Grou

Master Wielsmaplein 6 - Grou Master Wielsmaplein 6 - Grou Starters opgelet. Geheel renoveerde tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op loopafstand van het centrum van Grou. De woning is in 2009 geheel gerenoveerd

Nadere informatie

Molenwijk 2 - Spijkerboor

Molenwijk 2 - Spijkerboor Molenwijk 2 - Spijkerboor Vraagprijs 315.000,-- k.k. Omschrijving Molenwijk 2 - Spijkerboor Huize Bier Makelaars Kruisakkers 39 a 9468 BG ANNEN Tel: 0592-481976 E-mail: info@huizebiermakelaars.nl Website:

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

Beresteinseweg 14 A16, 1217 TJ Hilversum Vraagprijs 475.000,- k.k.

Beresteinseweg 14 A16, 1217 TJ Hilversum Vraagprijs 475.000,- k.k. Beresteinseweg 14 A16, 1217 TJ Hilversum Vraagprijs 475.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Seinstraat 88, 1223 DB Hilversum Vraagprijs 374.500,- k.k.

Seinstraat 88, 1223 DB Hilversum Vraagprijs 374.500,- k.k. Seinstraat 88, 1223 DB Hilversum Vraagprijs 374.500,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Seinstraat

Nadere informatie

Oranjestraat 3-5 Ijzendijke. Vraagprijs ,= k.k.

Oranjestraat 3-5 Ijzendijke. Vraagprijs ,= k.k. Oranjestraat 3-5 Ijzendijke Vraagprijs 249.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Centrum In overleg 249.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1992 Oppervlakte 85 m 2 woning Oppervlakte

Nadere informatie

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k.

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k. Gaternisseweg 2 Schoondijke Vraagprijs 255.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 255.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaap- 3 kamers Bouwjaar Perceel- jaren `60 Ca. 1800 m 2

Nadere informatie

Dijkstraat Terneuzen

Dijkstraat Terneuzen Dijkstraat 58-60 Terneuzen Dijkstraat 58-60 - Terneuzen Karakteristieke tussenwoning met Franse kap op 98 m² grond. De woning is gelegen in het centrum van Terneuzen, op loopafstand van het winkelcentrum,

Nadere informatie

Gillis van Ledenberchstraat 77II te AMSTERDAM

Gillis van Ledenberchstraat 77II te AMSTERDAM Gillis van Ledenberchstraat 77II te AMSTERDAM Omschrijving: *** COMPLETLY FURNISHED *** PER DIRECT BESCHIKBAAR*** IN HET GEWILDE WESTERPARK LIGT DIT SCHITTERENDE EN GEHEEL GERENOVEERD 3 KAMER APPARTEMENT.

Nadere informatie

Zuiderlaan 26 HOOGEZAND

Zuiderlaan 26 HOOGEZAND Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Zuiderlaan 26 HOOGEZAND Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Zuiderlaan 26 9601 BE Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Markant helft van dubbel woonhuis op historische

Nadere informatie

Breitnerstraat 81 - Terneuzen

Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Instap klaar startersappartement op de 3 e verdieping in de wijk Serlippens Het appartement is gelegen nabij winkelcentra, sportvelden en de

Nadere informatie

TE KOOP. Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

TE KOOP. Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet:

Nadere informatie

DUIVENKAMP 819, MAARSSEN

DUIVENKAMP 819, MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN: DUIVENKAMP 819, MAARSSEN Vraagprijs: 175.000,-- kosten koper Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. Bisonspoor 1211 3605 KZ Maarssen 6 dagen per week van 08:00-23:00 uur: E

Nadere informatie

Zandpad 28 - Opijnen

Zandpad 28 - Opijnen Sfeervolle en ruime 2/1-kapwoning op maar liefst 605 m² eigen grond. Vraagprijs 298.000,-- k.k. Gerssen & Donkersloot Makelaars Kerkstraat 1 4191 AA Geldermalsen T: 0345-577377 E: welkom@gdmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Parallelweg 18, Eibergen

TE KOOP. Parallelweg 18, Eibergen Parallelweg 18, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net PARALLELWEG 18 TE EIBERGEN

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwkavel Mgr.Hendriksenstraat 0 ong, Nieuw Wehl

TE KOOP. Bouwkavel Mgr.Hendriksenstraat 0 ong, Nieuw Wehl Bouwkavel Mgr.Hendriksenstraat 0 ong, Nieuw Wehl TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Vleerdamsedijk 11 h - Rockanje Vraagprijs 595.000,= v.o.n. Omschrijving Riant penthouse op de 2e en 3e woonlaag in het prachtige appartementencomplex Residentie Walesteyn. Het appartement dient nog afgewerkt

Nadere informatie

Schouw 18 - Brielle Vraagprijs 199.000,= k.k. Omschrijving In een rustige en kindvriendelijke wijk Ommeloop gelegen, ruime eengezinswoning met voortuin/oprit, zonnige achtertuin op het zuiden en grote

Nadere informatie

Te koop de Boonk 11, Vorden

Te koop de Boonk 11, Vorden Te koop de Boonk 11, Vorden Aan rustige weg met vrij uitzicht op park De Decanije gelegen, geheel gerenoveerde/ gemoderniseerde MIDDENWONING met schuur en tuin op het noord-westen. Indeling Begane grond:

Nadere informatie

Stille Steeg Oost 47 Amersfoort

Stille Steeg Oost 47 Amersfoort Stille Steeg Oost 47 Amersfoort Stille Steeg Oost 47 Amersfoort Leuke tussenwoning (bj. 1991) met royale woonkamer, 3 slaapkamers en diepe achtertuin, gelegen op verkeersluwe, kindvriendelijke locatie

Nadere informatie

Wijnbouw 26 - Houten. Vraagprijs 179.000,- k.k.

Wijnbouw 26 - Houten. Vraagprijs 179.000,- k.k. Wijnbouw 26 - Houten Vraagprijs 179.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs 179.000,- k.k. Soort Appartement Type Portiekflat Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer) Inhoud 180 m 3 Woonoppervlakte 58 m 2 Soort

Nadere informatie

Brochure Hadewijchstraat 10 - Haren

Brochure Hadewijchstraat 10 - Haren Brochure Hadewijchstraat 10 - Haren Hadewijchstraat 10 - Haren Ruime, zeer goed onderhouden drive-in tussenwoning in een rustige woonomgeving nabij het dorpscentrum, de uitvalswegen en het transferium.

Nadere informatie

TE KOOP. Blikweg 5, Neede

TE KOOP. Blikweg 5, Neede Blikweg 5, Neede TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net BLIKWEG 5 TE NEEDE

Nadere informatie

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k. Noardwal 17 - Grou Ruimer dan de voorkant doet vermoeden! Uitstekend onderhouden tussenwoning op een rustige en kindvriendelijke locatie in Grou. Deze goed geïsoleerde woning heeft onder andere een mooie

Nadere informatie

Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle

Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Vraagprijs 179.000,= k.k. Omschrijving Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Zeer charmante woning met vrijstaande stenen berging en achterom. Het geheel is gelegen in een rustige

Nadere informatie