6 woningen Kotter project Nieuwland te Brielle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6 woningen Kotter project Nieuwland te Brielle"

Transcriptie

1 6 woningen Kotter project Nieuwland te Brielle De finishing touch van uw woning De informatie in deze bijlage gaat over de finishing touch van uw woning, namelijk de door u gewenste wijzigingen in de uitvoering van uw woning. De verkoopprijzen van de woningen in dit project zijn gebaseerd op het seriematig bouwen van de woningen. Vanzelfsprekend zijn er daarom grenzen en beperkingen wanneer het gaat om individuele wensen. Niettemin achten wij het van groot belang dat uw wensen met betrekking tot uw woning zo veel mogelijk worden gerealiseerd. Verschillende informatiebronnen Voor de duur van het bouwtraject heeft u bij Aannemersbedrijf Batenburg een vast aanspreekpunt, de kopersbegeleider. Hier kunt u terecht met uw specifieke vragen. Uw kopersbegeleider is Patrick de Romph. Hij is bereikbaar op werkdagen van uur tot uur. Het is onze bedoeling dat u voor start bouw een afspraak maakt voor een kennismaking, een verdere toelichting op uw woning en het doorspreken van uw persoonlijke wensen met betrekking tot de uitvoering van eventuele wijzigingen. Wat is meer- en minderwerk? Naast de mogelijkheden die geboden worden in de keuzelijst, zijn er nog meer mogelijkheden voor het aanpassen en wijzigen van de basiswoning. Uw wensen kunt u, zoals hierboven aangegeven, doorspreken met uw kopersbegeleider. Wanneer het mogelijk is uw wensen uit te voeren, wordt hiervoor een offerte uitgebracht. Pas nadat u deze offerte heeft goedgekeurd en deze door ons is bevestigd, zullen deze wensen worden uitgevoerd. Het kiezen van de tegels in de badkamer, toilet en eventuele keuken en het wijzigen van sanitaire toestellen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u na aankoop van de woning een bezoek brengen, nadat u een uitnodiging heeft ontvangen van de desbetreffende onderstaande showrooms. Deze showrooms brengen vervolgens naar aanleiding van uw wensen een offerte uit die door ons wordt verwerkt. De wijzigingen aan uw woning hebben wij ingedeeld in 3 categorieën. De eerste categorie heeft betrekking op de fundering, gevel en dak. De tweede categorie betreft de ruwbouw- en/of installatie wijzigingen aan uw woning. Deze keuzes willen wij van u weten voor start bouw. De laatse categorie zijn wijzigingen aan de afbouw van uw woning. Dit zijn de opties die pas later bij ons bekend hoeven te zijn. Uiteraard informeren wij u tijdig over het tijdstip waarop wij de door u gewenste wijzigingen willen weten.

2 Helaas is niet alles mogelijk Niet al uw wensen kunnen worden gehonoreerd. Om teleurstelling te voorkomen raden we u aan eerst bij uw kopersbegeleider te informeren of de door u gewenste aanpassingen mogelijk zijn. Ook kan de stand van de bouw aanleiding geven om wijzigingen niet meer door te voeren. Als bouwer van uw woning zijn wij verplicht ons te houden aan de bepalingen in de bouwvergunning, het bestemmingsplan, het Bouwbesluit, en eventuele aanvullende eisen van gemeente, Hoogheemraadschap en nutsbedrijven. Om die redenen zijn wijzigingen aan het exterieur (gevels en dak) van de woning die niet omschreven zijn in dit boekje, uitgesloten. Daarnaast zorgt het bouwbesluit ook voor het opleggen van beperkingen wanneer het gaat om wijzigingen aan het interieur van uw woning. Daarbij moet u vooral denken aan de afmetingen van ruimtes en de deurbreedtes, maar ook aan eisen die worden gesteld aan ventilatie, vluchtwegen en daglichttoetreding. De bouwkundige constructie, de leidingschachten, de inblaas- en afzuigroosters van de mechanische ventilatie en de plafondlichtpunten zijn vaste elementen in de woning en kunnen niet worden aangepast. Verstoren van het bouwproces De in dit boekje bedoelde meer- en minderwerkzaamheden, zullen worden uitgevoerd tijdens de bouw, dus voor de oplevering. Om te voorkomen dat de voortgang van de bouw wordt verstoord, kunnen meer- en minderwerkzaamheden, hoe gering van aard en omvang deze ook lijken te zijn, na de sluitingsdatum welke is vermeld in de keuzelijst, niet meer worden uitgevoerd. Het is dus van het grootste belang dat u tijdig uw keuzes bepaalt en u houdt aan de daarvoor aangegeven termijn(en). Wijzigingen na de oplevering van uw woning Natuurlijk kunt u ná de oplevering van uw woning zelf wijzigingen aanbrengen. Met nadruk wijzen wij u daarbij op de consequenties voor wat betreft uw garantieaanspraken. Alleen werkzaamheden die door de aannemer en vóór de oplevering zijn uitgevoerd, vallen binnen de garantiebepalingen die u als koper heeft. Kosten van meer- en minderwerk Alles wat binnen een bouwproces afwijkt van de standaardprocedure heeft kostenconsequenties. De wijzigingen moeten apart geadministreerd worden, zodat ook die werkzaamheden goed en volgens onze kwaliteitsnormen tijdens de bouw kunnen worden uitgevoerd en gecontroleerd.

3 Voor het door u gekozen meer- en minderwerk ontvangt u vooraf een offerte. Het is van het grootste belang dat u deze offerte voor akkoord ondertekent en tijdig retourneert. Gebeurt dit niet, dan kunnen de werkzaamheden niet in het bouwproces worden verwerkt en wordt het meer- en minderwerk dus ook niet uitgevoerd. Bezoek aan de bouwplaats Bij het kopen van een woning hoort natuurlijk ook het regelmatig bezoeken van de bouwplaats om met eigen ogen te kunnen zien hoe ver de (in)bouw is gevorderd en hoe de woning er van binnen uit gaat zien. Daarom nodigen wij u tijdens de bouwperiode een aantal keren uit om de bouwplaats te bezoeken. Omdat de bouwplaats beveiligd is, vinden deze bezoeken altijd plaats in aanwezigheid van de kopersbegeleide. Om veiligheidsredenen, maar ook in verband met de aansprakelijkheid van de aannemer, is het niet toegestaan de bouwplaats op eigen initiatief buiten de kijkdagen te betreden. Tenslotte Wij vertrouwen erop u met deze informatie voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een plezierige bouwtijd toe. Aannemersbedrijf Batenburg B.V. Bergschenhoek, 9 februari 2015

4

5 Keuzelijst voor de 6 koopwoningen Kotter project Nieuwland te Brielle Projectnummer Aannemersbedrijf Batenburg Als een koper voor een optionele uitbouw kiest en de verkrijger van de ernaast gelegen woning kiest hier niet voor dan zal de buitengevel van de opbouw over de kavelgrens van de buurman vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de akten opgenomen. Zie verder onderdeel uit- en aanbouwen en erfdienstbaarheden uit de technische omschrijving. De opties uitbouw en dakkapel zijn onder voorbehoud goedkeuring bouwvergunning. De prijs voor de uitbouw is een eenheidsprijs. In de prijsvorming is rekening gehouden met de keuze indien de verkrijger van de ernaast gelegen woning ook voor een uitbouw kiest. Indien de verkrijger van de ernaast gelegen woning geen uitbouw kiest heeft dat voor u geen nadelige prijsconsequentie. Alle prijzen zijn incl. 21 % B.T.W. R001 O Uitbreiding woonkamer incl. verkleinen van de berging 9.250,= Uitbreiding van de woonkamer en verkleinen van de berging incl. het aanbrengen dubbele deuren in plaats van enkele deur in de achtergevel van de berging. Zoals op verkooptekening aangegeven. R002 O Tuinkamer achter berging ,= Tuinkamer achter de berging incl. het aanbrengen dubbele deuren in plaats van enkele deur in de achtergevel van de berging. Zoals op verkooptekening aangegeven. R003 O Dakopbouw op berging ,= Dakopbouw op de berging, met vlizotrap naar bergzolder. Zoals op verkooptekening aangegeven. R004 O Schuifpui achtergevel 1.940,= Optie schuifpui achtergevel. Zoals op verkooptekening aangegeven. R005 O Dakkapel op achterdakvlak 6.295,= Het realiseren van een dakkapel op het dakvlak aan de achterzijde van de woning. Zoals op verkoop-tekening aangegeven. R006 O Dakkapellen op voordakvlak ,= Het realiseren van 2 stuks dakkapellen op het dakvlak aan de voorzijde van de woning. Zoals op verkooptekening aangegeven. R007 O Dakvenster in achterdakvlak 1.055,= Dakvenster in het dakvlak aan de achterzijde van de woning. Zoals op verkooptekening aangegeven.

6 R008 O Tuinvlonder aan het water (alleen bwnr 160) 6.295,= Hardhouten vlonder in de tuin, langs het water, zoals op verkooptekening aangegeven. Deze optie geldt alleen voor bouwnummer 160. R009 O Toiletruimte op de verdieping 2.850,= Het verplaatsen van de duoblokcombinatie van de badkamer naar de te realiseren toiletruimte op de eerste verdieping fontein. (niet mogelijk in combinatie met optie dakopbouw en niet mogelijk in combinatie met kastruimte op de eerste verdieping) R010 O Uitbreiding woonkamer begane grond 9.750,= De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden zoals op de optietekening(en) is aangegeven. Hierop zijn ook eventuele aanpassingen en uitbreidingen van de installaties aangegeven. De plafond-, wand- en vloerafwerking binnen en de gevelafwerking aan de buitenzijde blijven zoals in de technische omschrijving voor de standaard woning is omschreven. R011 O Slaapkamer en badkamer in tuinkamer (op de begane grond) incl. verkleinen berging ,= Het realiseren van een slaapkamer (incl. het aanbrengen dubbele deuren in plaats van enkele deur in de achtergevel) en badkamer t.p.v. de tuinkamer/berging, e.e.a. zoals op verkooptekening is aangegeven. R012 O De eerste verdieping indelen met 2 slaapkamers en 2 badkamers 7.450,= De indeling van de eerste verdieping wijzigen naar een indeling met twee slaapkamers en twee badkamers, e.e.a. zoals is aangegeven op de verkooptekening. R013 O Het realiseren van een indeling op de zolderverdieping (met een technische ruimte en één onbenoemde ruimte) 6.295,= Het realiseren van een technische ruimte en één onbenoemde ruimte op de zolderverdieping. Indien u deze onbenoemde ruimte wenst te gebruiken als verblijfsruimte (slaapkamer) dient u te kiezen voor de optie dakkapellen aan de voorzijde. R014 O Buitenkraan voorgevel 310,= Het plaatsen van een afneembare buitenkraan in gevelkom op de voorgevel. R015 O Buitenkraan achtergevel 380,= Het plaatsen van een afneembare buitenkraan in gevelkom op de achtergevel.

7 OPDRACHTFORMULIER "6 woningen Kotter" BOUWNUMMER : NAAM KOPER : Alle prijzen zijn incl. 21 % B.T.W. (omschrijving van de opties, zie de lijst van alternatieven/afwerkingen) O R001 Uitbreiding woonkamer incl. verkleinen van de berging 9.250,=.. O R002 Tuinkamer achter berging ,=.. O R003 Dakopbouw op berging ,=.. O R004 Schuifpui achtergevel 1.940,=.. O R005 Dakkapel op achterdakvlak 6.295,=.. O R006 Dakkapellen op voordakvlak ,=.. O R007 Dakvenster in achterdakvlak 1.055,=.. O R008 Tuinvlonder aan het water (alleen bwnr 160) 6.295,=.. O R009 Toiletruimte op de verdieping 2.850,=.. O R010 Uitbreiding woonkamer begane grond 9.750,=.. O R011 Slaapkamer en badkamer in tuinkamer (begane grond) incl. verkleinen berging ,=..

8 O R012 De eerste verdieping indelen met 2 slaapkamers en 2 badkamers 7.450,=.. O R013 Het realiseren van een indeling op de zolderverdieping (met een technische ruimte en één onbenoemde ruimte) 6.295,=.. O R014 Buitenkraan achtergevel 310,=.. O R015 Buitenkraan voorgevel 380,=.. OPDRACHT INCL. 21% B.T.W * Betaling meerwerk conform koopakte. (O) = donker maken bij opdracht * = bedrag invullen Plaats :... Datum :... Handtekening :... Bergschenhoek,

9 Keuzelijst voor de 6 koopwoningen Kotter project Nieuwland te Brielle Projectnummer Aannemersbedrijf Batenburg Alle prijzen zijn incl. 21 % B.T.W. A004 O Het aanbrengen van een extra buitenlichtpunt 160,= aan de achtergevel op bestaande schakelaar in de woonkamer. Prijs is exclusief armatuur. Prijs per stuk. A005 O Het aanbrengen van een aansluitpunt 265,= ten behoeve van een tuinverlichting, bestaande uit: een bedrade en niet afgemonteerde Ieiding met een grondkabel door de achtergevel (lengte grondkabel vanaf achtergevel ca. 5 meter) met een schakelaar in de woonkamer. De grondkabel wordt onder het maaiveld ter plaatse van de achtergevel opgerold ingegraven. A006 O Het verlengen van de grondkabel 99,= ten behoeve van de tuinverlichting met eenheden van ca. 5 meter (...stuks). Dit item is alleen mogelijk in combinatie met item A005 (het aanbrengen van een aansluitpunt ten behoeve van tuinverlichting). Prijs per stuk. A007 O Het aanbrengen van (... stuks) extra dubbele 125,= wandcontactdozen. Aangesloten op een bestaande groep. Prijs per stuk. A008 O Het aanbrengen van (... stuks) extra wandlichtpunten 190,= (op ca. 200 mm boven de afgewerkte vloer) met een aparte schakelaar. Prijs per stuk. A009 O Het aanbrengen van (... stuks) extra loze leidingen 99,= (5/8 (15 mm) PVC elektrabuis) vanuit de meterkast naar de op een bij te voegen tekening aangegeven plaats op de begane grond. De loze leiding is voorzien van een controledraad en komt uit in een enkele loze inbouwdoos. Incl. eventueel hak- en breekwerkzaamheden en dichtzetten sleuf. NB niet mogelijk in prefabbeton en in houten spouwbladen e.d. Prijs per stuk.

10 A011 O Het bedraden en afmonteren van (... stuks) loze 110,= leidingen ten behoeve van het centraal antennesysteem. Wij adviseren u, bij meer dan 3 aansluitingen ten behoeve van het antennesysteem, een versterker toe te passen zoals vermeld onder item A013. Prijs per stuk. A012 O Het bedraden en afmonteren van (... stuks) loze 110,= leidingen ten behoeve van telecommunicatie. Prijs per stuk. A013 O Het aanbrengen van een digitale versterker 460,= ten behoeve van het centraal antennesysteem in de meterkast, op de bestaande wandcontactdoos, ten gevolge van een uitbreiding tot meer dan 3 afgemonteerde leidingen. Deze versterker is tevens geschikt voor analoge aansluitingen ten behoeve van het centraal antenne systeem. lndien u geen gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid, kunnen wij bij de keuze voor het item A011 en bij meer dan 3 aansluitingen ten behoeve van het centraal antennesysteem, geen garantie verlenen op het signaal naar de diverse aansluitingen. A014 O Het voorzien van (... stuks) afgemonteerde leidingen 155,= ten behoeve van telecommunicatie van een dubbele RJaansluiting (RJ-11 en RJ- 45). Waarbij het linker aansluitpunt bestemd is voor telecommunicatie en het rechter aansluitpunt bestemd is voor een computer en/of netwerk. De bedrading t.b.v. telecommunicatie zal in de meterkast worden aangesloten, de bedrading t.b.v. computer en/of netwerk zal in de meterkast met overlengte los worden aangebracht. De aansluiting ten behoeve van een computer en/of netwerk dient in de meterkast door derden te worden verzorgd. Dit item is van toepassing in combinatie met een afgemonteerde Ieiding ten behoeve van telecommunicatie in de woonkamer (A010). Prijs per stuk. A015 Het bedraden en afmonteren van (... stuks) loze 185,= leidingen ten behoeve van telecommunicatie met een enkele RJ-aansluiting (RJ-45). De bedrading zal in de meterkast met overlengte los worden aangebracht. De aansluiting ten behoeve van een computer en/of netwerk dient in de meterkast door derden te worden verzorgd. Dit item is van toepassing in combinatie met een loze Ieiding ten behoeve van telecommunicatie (A010). Prijs per stuk.

11 A016 O Het bedraden en afmonteren van (... stuks) loze 230,= leidingen ten behoeve van telecommunicatie van een dubbele RJaansluiting (RJ-11 en RJ-45). Waarbij het linker aansluitpunt bestemd is voor telecommunicatie en het rechter aansluitpunt bestemd is voor een computer en/of netwerk. De bedrading ten behoeve van telecommunicatie zal in de meterkast worden aangesloten, de bedrading ten behoeve van een computer en/of netwerk zal in de meterkast met overlengte los worden aangebracht. De aansluiting ten behoeve van een computer en/of netwerk dient in de meterkast door derden te worden verzorgd. Dit item is van toepassing in combinatie met een loze Ieiding ten behoeve van telecommunicatie (A010). Prijs per stuk. A017 O Het bedraden en afmonteren van de loze Ieiding 285,= ten behoeve van een elektrisch kooktoestel ( 1), inclusief een wandcontactdoos op aparte groep (2 x 16A) en een stekker, waarbij, indien noodzakelijk, de meterkast wordt uitgebreid met een extra aardlekschakelaar (A020). A018 O Het bedraden en afmonteren van de loze Ieiding 180,= ten behoeve van een boiler (1b). inclusief een wandcontactdoos op een aparte groep ( 16A), waarbij, indien noodzakelijk, de meterkast wordt uitgebreid met een extra aardlekschakelaar (A020). A019 O Het bedraden en afmonteren van de loze Ieiding 180,= ten behoeve van een vaatwasser (3). inclusief een wandcontactdoos op aparte groep ( 16A), waarbij, indien noodzakelijk, de meterkast wordt uitgebreid met een extra aardlekschakelaar (A020). A020 O Het aanbrengen van een extra aardlekschakelaar ( 1-fase) 190,= als gevolg van een uitbreiding van de meterkast, waarbij per 4 groepen 1 aardlekschakelaar gemonteerd dient te worden. Prijs per stuk. A021 O Het verplaatsen van (... stuks) bestaande aansluitpunten, 45,= wandcontactdozen, schakelaars, kamerthermostaat, loze of afgemonteerde leidingen ten behoeve van het centraal antennesysteem of telecommunicatie. Plaats op tekening aangeven. Prijs per stuk. A022 O Het aanbrengen van een regelbare comfort warmte 1.350,= in de badkamer, inclusief een enkele wandcontactdoos bij de regelunit.

12 A023 O Het aanbrengen van (... stuks) thermostaatkranen op de 40,= radiatoren. (Thermostaatkranen op radiatoren in combinatie met de basisverwarming, zijn alleen mogelijk op de radiatoren welke niet in dezelfde ruimte staan als de kamerthermostaat). Prijs per stuk. A024 O Het verplaatsen van (... stuks) radiatoren 55,= (alleen mogelijk) Binnen dezelfde ruimte). Prijs per stuk. A025 O Wandcloset begane grond 475,= Wandclosetcombinatie in de toiletruimte op de begane grond. (Deze optie is alleen te kiezen via de projectshowroom en hier opgenomen ter prijsindicatie.) A026 O Wandcloset verdieping 475,= Wandclosetcombinatie in de badkamer of toiletruimte (in toiletruimte uitsluitend als u ook kiest voor optie V015 uit deze lijst) op de verdieping. (Deze optie is alleen te kiezen via de projectshowroom en hier opgenomen ter prijsindicatie.) A027 O Ligbad in de badkamer 660,= Het aanbrengen van een ligbadcombinatie in de badkamer. (Deze optie is alleen te kiezen via de projectshowroom en hier opgenomen ter prijsindicatie.) A028 O Spatwaterdichte buitenwandcontactdoos. 150,= Het aanbrengen van een enkele spatwaterdichte buitenwandcontactdoos met randaarde op de achtergevel t.p.v. het terras. A029 O Spatwaterdichte buitenwandcontactdoos 230,= met schakelaar in de woonkamer. Het aanbrengen van een enkele spatwaterdichte buitenwandcontactdoos met randaarde op de achtergevel t.p.v. het terras. Voor alle opties geldt: Graag met een schets de plaats(en) aangeven waar de wijziging gewenst is.

13 OPDRACHTFORMULIER "6 woningen Kotter" BOUWNUMMER : NAAM KOPER : Alle prijzen zijn incl. 21 % B.T.W. (omschrijving van de opties, zie de lijst van alternatieven/afwerkingen) O A004 Het aanbrengen van een extra buitenlichtpunt aan de achtergevel op bestaande schakelaar in de woonkamer. O A005 Het aanbrengen van een aansluitpunt ten behoeve van een tuinverlichting. 160,=.. 265,=.. O A006 Het verlengen van de grondkabel. 99,=.. O A007 Het aanbrengen van (. stuks) extra dubbele wandcontactdozen. 125,=.. O A008 Het aanbrengen van (. stuks) extra wandlichtpunten. 190,=.. O A009 Het aanbrengen van (. stuks) extra loze leidingen. 99,=.. O A011 Het aanbrengen van (. stuks) extra loze leidingen ten behoeve van Tel. O A012 Het bedraden en afmonteren van loze leidingen ten behoeve van telecommunicatie. 110,=.. 110,=.. O A013 Het aanbrengen van een digitale versterker. 460,=.. O A014 Het voorzien van (. stuks) afgemonteerd leidingen ten behoeve van telecommunicatie. O A015 Het bedraden en afmonteren van loze leidingen ten behoeve van telecommunicatie met een enkele RJ-aansluiting. O A016 Het bedraden en afmonteren van loze leidingen ten behoeve van telecommunicatie met een dubbele RJ-aansluiting. 155,=.. 185,=.. 230,=.. Transport

14 Transport.. O A017 Het bedraden en afmonteren van de loze leiding ten behoeve van een elektrisch kooktoestel. 285,=.. O A018 Het bedraden en afmonteren van de loze leiding ten behoeve van een boiler. O A019 Het bedraden afmonteren van de loze leiding ten behoeve van een vaatwasser. 180,=.. 180,=.. O A020 Het aanbrengen van een extra aardlekschakelaar. 190,=.. O A021 Het verplaatsen van (. stuks) bestaande aansluitpunten, wandcontactdozen, schakelaars, kamerthermostaat, loze of afgemonteerde leidingen. 45,=.. O A022 Het aanbrengen van een regelbare vloerverwarming ,=.. O A023 Het aanbrengen van (.stuks) thermostaatkranen op de radiatoren. 40,=.. O A024 Het verplaatsen van (. stuks) radiatoren. 55,=.. O A028 Spatwaterdichte buitenwandcontactdoos. 150,=.. O A029 Spatwaterdichte buitenwandcontactdoos met Schakelaar in de woning. 230,=.. OPDRACHT INCL. 21% B.T.W * Betaling meerwerk conform koopakte. (O) = donker maken bij opdracht * = bedrag invullen Plaats :... Datum :... Handtekening :... Bergschenhoek,

KOPERSOPTIELIJST. Zuidhorn, 6 rijwoningen De Oostergast. Groothuis Wonen B.V.

KOPERSOPTIELIJST. Zuidhorn, 6 rijwoningen De Oostergast. Groothuis Wonen B.V. 20 Groothuis Wonen B.V. Ootmarsumseweg 12 7615 PL Harbrinkhoek Postbus 508 7600 AM Almelo Telefoon 0546-480 000 Fax 0546-480 048 info@groothuis.nl www.groothuis.nl Bank 75.99.56.243 KvK Oost Nederland

Nadere informatie

PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER

PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER PROCEDURES MEER- EN MINDERWERK EN KOPERSKEUZELIJST Ten behoeve van: NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER IN HET PLAN HAVENKWARTIER AAN DE BOMSCHUITSTRAAT EN KOTTERSTRAAT TE KATWIJK Projectnummer: 14-00681

Nadere informatie

V A N D R O M E N N A A R W O N E N

V A N D R O M E N N A A R W O N E N Rotterdam, 1 december 2014 Geachte heer/mevrouw, Het kopen van een huis is een spannende en bijzondere gebeurtenis. Dat begrijpen wij als geen ander. Of het nu uw eerste huis is of niet, bij de aanschaf

Nadere informatie

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u Situatie Rijnbandijk 213 te Rijswijk (schaal 1 : 500) Rijnbandijk gras gras gras gras geasfalteerd 213 rooilijn optie carport (vergunningsvrij) zone van 2,5 m om hoofdgebouw is vergunningsvrij zone van

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op 12 herenhuizen Zijdebalen te Utrecht

Nadere informatie

Dagpauwoog. 5 vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega

Dagpauwoog. 5 vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega Dagpauwoog 5 vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega Heerlijk wonen in de Lindewijk in Wolvega, in de aangename zuidoosthoek van Friesland. Met natuur, ruimte voor uw gezin en alle voorzieningen

Nadere informatie

2 D e B o n g e r d - f a s e 3 Utrecht Leidsche Rijn

2 D e B o n g e r d - f a s e 3 Utrecht Leidsche Rijn Utrecht, Leidsche Rijn Compleet, veelzijdig en gezellig een geweldige plek om te wonen Historie van de locatie De geschiedenis van het gebied waarop Leidsche Rijn Utrecht nu wordt gebouwd, gaat terug tot

Nadere informatie

Dagpauwoog. 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega

Dagpauwoog. 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega Dagpauwoog 20 twee-onder-één-kap woningen in de Lindewijk te Wolvega Heerlijk wonen in de Lindewijk in Wolvega, in de aangename zuidoosthoek van Friesland. Met natuur, ruimte voor uw gezin en alle voorzieningen

Nadere informatie

#KLEUREN- EN MATERIAALSTAAT #VERKOOP-/TECHNISCHE OMSCHRIJVING

#KLEUREN- EN MATERIAALSTAAT #VERKOOP-/TECHNISCHE OMSCHRIJVING #KLEUREN- EN MATERIAALSTAAT #VERKOOP-/TECHNISCHE OMSCHRIJVING 1 #INHOUDSOPGAVE #INITIATIEFNEMER & BOUWER Goossen Te Pas Bouw B.V. Marssteden 200, 7547 TD ENSCHEDE T 053 433 04 10 E info@goossentepasbouw.nl

Nadere informatie

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk 5 ééngezinswoningen type Fazant Technische Omschrijving en Algemene Informatie Wijzigingen voorbehouden d.d. 01-07-2015 Technische Omschrijving en Algemene

Nadere informatie

Sliedrecht plan Baanhoek West

Sliedrecht plan Baanhoek West Sliedrecht plan Baanhoek West 12 woningen Vivaldi type V1, V2 en V3 TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Wijzigingen voorbehouden d.d. 01-06-2015 Technische Omschrijving en Algemene Informatie

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel VEENDAM KOMPAS RUIME EENGEZINSWONINGEN Hoek kavel ca 175 m² Tussen kavel ca 130 m² Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen een tussenwoning vanaf 132.500 von een hoekwoning vanaf 147.500 von

Nadere informatie

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen B Oog Beethove.nl klassiek wonen nieuwe stijl in Al I Utrecht Wegwijzer bij aankoop Verkoop: Lauteslager makelaars bv makelaars@lauteslager.nl www.lauteslager.nl Tel: 030-2315186 Ontwikkelaar: 7 herenhuizen

Nadere informatie

Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen

Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen Parkbuurt, Ulft 28 zeer energiezuinige huurwoningen 2 Huurwoningen Parkbuurt Ulft Het dorp Ulft is met 10.400 inwoners de grootste plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Winkelcentrum De Blenk biedt

Nadere informatie

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk

Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk Pijnacker-Nootdorp plan Keijzershof, Vogelwijk 12 twee-onder-één kapwoningen type Patrijs (D1 en D2) 1 halfvrijstaande woning type Buizerd (D3) Technische Omschrijving en Algemene Informatie Wijzigingen

Nadere informatie

Adriaan van Erk ONTWIKKELING

Adriaan van Erk ONTWIKKELING Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Hillegom, plan 't Zand fase 4 Betreft Bouwnummer... / woningtype

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving Technische omschrijving Betreft: 37 appartementen Amaze 2 te Amersfoort Versie: 3.2 d.d. 10 februari 2012 01.0 Opmerkingen vooraf 01.01 Ontwikkelaar Ontwikkelaar is de contractspartij conform de verkoopovereenkomst.

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 8 eengezinswoningen type Albatros 33 ruime eengezinswoningen type Bosuil Keijzershof Deelplan Vogelwijk, Pijnacker-Nootdorp Technische Omschrijving en Algemene Informatie Datum

Nadere informatie

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Helperoostsingel Stijlvol wonen aan het Helperdiep 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Veelzijdig Groningen Planinformatie Wonen in de stad Groningen biedt u veel voordelen. Het levendige

Nadere informatie

Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen

Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen Zonnedauw & Borstelbies Twee-onder-één-kap woningen 2 3 13 12 15 14 16 30 31 Dongehof, Koolhoven Buiten 17 32 33 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 58 een echte buitenkans! 18 19 36 37 38 39 34 35 29 28 27 26 25

Nadere informatie

tot bloei komen... omschrijving laat uw woonwensen technische De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen

tot bloei komen... omschrijving laat uw woonwensen technische De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen Niets is lekkerder dan je helemaal thuis te voelen laat uw woonwensen tot bloei komen... De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen in je woonomgeving. Het is echt een feestje om hier te wonen! De buurtbewoners

Nadere informatie

Technische omschrijving en Algemene informatie

Technische omschrijving en Algemene informatie Technische omschrijving en Algemene informatie 13 Watervilla s in 6 verschillende typen Oegstgeest aan de Rijn Wijzigingen voorbehouden d.d. 08-06-2015 www.adriaanvanerk.nl Technische Omschrijving en Algemene

Nadere informatie

KOPERSINFORMATIE & VOORWAARDEN

KOPERSINFORMATIE & VOORWAARDEN Inleiding De Bouw van Jou huizen maken onderdeel uit van het project Bouw van Jou bestaande uit 34 woningen en 7 garageboxen. Woonbedrijf ieder1 voert de schilrenovatie uit conform de Technische Omschrijving

Nadere informatie

APPARTEMENTENCOMPLEX IN CENTRUM ANDIJK. appartementen in voormalig gemeentehuis

APPARTEMENTENCOMPLEX IN CENTRUM ANDIJK. appartementen in voormalig gemeentehuis APPARTEMENTENCOMPLEX IN CENTRUM ANDIJK appartementen in voormalig gemeentehuis VERSIE 20 juni 2014 IMPRESSIE BESTAAND 2 Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op fase I (23 woningen) en fase II (21 woningen) Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht Datum: 1 maart 2014 MyOwnHome

Nadere informatie

Diever. 8 ruime eengezinswoningen. Hof van Kalteren Diever

Diever. 8 ruime eengezinswoningen. Hof van Kalteren Diever Diever 8 ruime eengezinswoningen Hof van Kalteren Diever 8 ruime eengezinswoningen Hof van Kalteren Diever 2 Hof van Kalteren INHOUD Diever.... 3 Buurtschap ten westen van Diever. Bronnen vermelden: Calthorne

Nadere informatie

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel ALGEMEEN Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Situatieschets De nummers op de tekeningen zijn bouwnummers. Ze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook voor alle

Nadere informatie

Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie

Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie Ontwikkeld door: Meer weten? Punt Makelaars Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Tel. 030 273 74 64 nieuwbouw@puntmakelaars.nl Lauteslager Makelaars

Nadere informatie