Kwaliteit gaat voor prijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kwaliteit gaat voor prijs"

Transcriptie

1 Kwaliteit gaat voor prijs Waarom zou een particulier voor Scholman servicebedrijf moeten kiezen? Scholman Servicebedrijf: persoonlijk en transparant Scholman Servicebedrijf is sinds 1994 actief als installatie- en onderhoudsbedrijf in Nieuwegein en omgeving. Met een hecht en betrokken team werken we vooral voor particuliere opdrachtgevers. Persoonlijke aandacht voor onze klanten staat bij ons voorop. U krijgt dus geen ingewikkeld keuzemenu als u ons belt, maar gewoon een vertrouwde stem aan de telefoon. Onze werkwijze is altijd transparant. Dit ziet u terug in heldere offertes en duidelijke facturatie. Scholman is uw Bespaarinstallateur Op onze website WWW. Scholmanservicebedrijf.nl vindt u allerlei informatie over zonnepanelen en de installatie ervan. Ook kunt u realtime informatie vinden over ons eigen zonnesysteem met het Enphase systeem. Nieuw is de link: Zonatlas Via deze link kunt u zelf bekijken of uw huis geschikt is voor zonnepanelen. Deskundig Advies Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Een bezoek aan uw huis of pand is daarbij een must. Door uw dak situatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Duurzaam omgaan met energie is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Als Bespaarinstallateur denkt Scholman Servicebedrijf graag met u mee over de mogelijkheden op dit gebied. Zo komen we met praktische adviezen en oplossingen voor energiebesparing. Natuurlijk zonder te besparen op uw comfort. Wilt u hier meer over weten? Kijk op of bel: Al onze Zonne-stroom Monteurs hebben diverse cursussen gevolgd op het gebied van zonne-energie. Ze zijn uiteraard op de hoogte van de diverse aansluitmogelijkheden, de verschillende omvormers die op de markt zijn. Onze voorkeur gaat uit naar het Enphase systeem, de zogenaamde Enphase micro omvormer Elke Enphase micro-omvormer is verbonden aan één enkele module en maakt gebruik van de meest moderne elektronica om de gelijkstroom naar wisselstroom om te zetten. Dit verhoogt de totale energieproductie van 5% tot 25%. Op deze omvormers zit standaard 25 jaar productgarantie. Een defecte omvormer of schaduw op een paneel van bijvoorbeeld een schoorsteen of dakkapel beperkt zich tot 1 module en beïnvloedt uw volledige installatie niet. Alle modules werken dus onafhankelijk van elkaar

2 Monitoring Enlighten software De Enlighten software is een online software die elke omvormer van het systeem observeert en zo de gebruiker in realtime op de hoogte houdt van de prestatie. U kunt dit aflezen op uw tablet, smart Phone of zelfs integreren in uw website. Zo kunt u bijvoorbeeld op eenvoudige wijze zien wanneer bijvoorbeeld de modules gereinigd moeten worden. Bij een probleem wordt u via de widget automatisch op de hoogte gebracht. Referentie projecten: Op verzoek kunnen we u referentieprojecten doorgeven. Wij zijn een financieel gezond en geheel zelfstandig bedrijf. Richtprijzen:panelen 240Wp *In midden Nederland is de gemiddelde opbrengst 85% 6 panelen met het Enphase systeem vanaf 4.000,= (mogelijke subsidie circa ) 6 panelen met 1 Eversol omvormer vanaf 3.500,= (mogelijke subsidie circa ) 6 panelen: 240 Wp per paneel x 6 panelen x*85% 1224 Wp 11 panelen met het Enphase systeem vanaf 7.000,= 11 panelen met 1 Eversol omvormer vanaf 5.750,= 11 panelen: 240 Wp per paneel x 11 panelen x*85% 2244 Wp 20 panelen met het Enphase systeem vanaf ,= 20 panelen met 1 Eversol omvormer vanaf 9.000,= 20 panelen: 240 Wp per paneel x 20 panelen x*85% 4080 Wp Bij deze prijsvoorstellen is uitgegaan van panelen met 240 Wp vermogen. Tegen geringe meerprijzen zijn er ook zwarte panelen verkrijgbaar van 250 en 260 Wp vermogen. Dan zal uiteraard ook de opbrengst toenemen De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Derhalve kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Bij het uitbrengen van een gespecificeerde offerte zal de prijs vastgesteld kunnen worden. Deze offerte heeft een geldigheid van 14 dagen.

3 Gecombineerde plaatsingen Uiteraard is er altijd korting mogelijk bij grotere systemen en bij gecombineerde orders. Wanneer buren gezamenlijk besluiten zonnepanelen aan te schaffen is dat natuurlijk altijd voordeliger. Met elkaar kunnen we dan besparen op voorrijdkosten, arbeidskosten en de kosten voor een hoogwerker e.d. Betalingstermijnen: Bij de installatie van zonnepanelen is het bij ons gebruikelijk om hoge kortingen te bedingen bij onze toeleveranciers. Dit kunnen we alleen bereiken door onze leveranciers direct na levering te betalen Door deze snelheid van betalen profiteert de klant van de lage prijzen die op deze manier worden bereikt. Na installatie volgt dan ook gelijk de afrekening. Proces: Indien u erover denkt om zonnepanelen aan te schaffen gaan we als volgt te werk: We plannen met u een offerte gesprek in, vervolgens komt de monteur uw dak inmeten en met u samen de reële mogelijkheden bespreken. Hij maakt dan een leg-plan voor de collectoren samen met u. Vervolgens wordt er een op uw wensen en mogelijkheden toegesneden offerte uitgebracht. Bij een akkoord van u wordt er een opdrachtbevestiging gestuurd. Met deze opdrachtbevestiging kunt u (nog) subsidie aanvragen Wij kunnen deze aanvraag desgewenst kosteloos voor u verzorgen. De plaatsing vindt plaats door ten minste 2 zonne-stroom monteurs Na plaatsing volgt nog een uitleg door onze specialist over het volgen op uw computer van uw zonnesysteem. ingeval van een Enphase-systeem. Indien er na afloop nog vragen bij u leven kunt u ons altijd om ondersteuning benaderen. Deze nazorg zit standaard in ons pakket We hebben ons aangesloten bij De Bespaarinstallateur Dit is een organisatie die ter zake kundig is op het gebied van zonne-energie. (Daar zijn in alle gevallen deskundigen aanwezig die ons in voorkomende gevallen kunnen ondersteunen met berekeningen en adviezen) Bij grotere projecten is het altijd mogelijk om ondersteuning te regelen via collegainstallateurs. Dienstverlening staat hoog in ons vaandel. We werken niet met standaardoffertes en persoonlijk contact is ook voor ons een belangrijk gegeven.

4 Afwerking netbeheer. Dit punt leggen we uitdrukkelijk neer bij u als klant. Door uw zelfwerkzaamheid als klant kunt kostenbesparend werken. Indien u in staat bent om zelf mee te helpen met bijvoorbeeld het kabeltrekken scheelt dat uiteraard in de arbeidsloonkosten. Techniek Producten en merken Men staat er niet altijd bij stil maar bij het kiezen van een leverancier komt meer kijken dan 'wie is het goedkoopst'. Dit geldt zeker voor zonnepanelen. Uw zonnepanelen zullen immers toch zo'n 30 jaar mee moeten gaan! Daarom leveren wij hoge kwaliteit zonnepanelen van diverse merken. Zo kunnen we u een scherpe prijskwaliteitverhouding bieden en ook diverse keuzes voorleggen. Variërend in panelen en omvormer. Wij leveren zonnepanelen van de merken: Sunrise Solartec, en Renesola en omvormers van het merk Eversolar en Enphase. Alle specificaties zijn na te lezen op onze website. Op alle door ons geleverde en gemonteerde materialen wordt een garantie verstrekt van tenminste 2 jaar en op de panelen 10 jaar product en 25 jaar opbrengst garantie aflopend tot 85%. De Enphase omvormer heeft een garantie van 25 jaar. Deze garantie wordt onderbouwd door de leveranciersgarantie. Deze is internationaal verzekerd. (certificaat is te bekijken op onze website) Zonnepanelen kunnen zowel op schuine als op platte daken geplaatst worden. Het voordeel van een plat dak is dat de zonnepanelen optimaal naar de zon gericht kunnen worden, met de juiste hellingshoek. Bij een schuin dak is de hellingshoek en oriëntatie van het dak van groot belang. Die bepalen samen namelijk of de lichtopbrengst voldoende is. Wanneer onze monteur bij u een offerte uitbrengt zullen ze dat altijd eerst nagaan. Nieuw is de link: zonatlas op onze website. Scholmanservicebedrijf.nl Via deze link kunt u zelf bekijken of uw huis geschikt is voor zonnepanelen. Bij het traditionele systeem heeft u een aantal zonnepanelen op 1 omvormer aangesloten.

5 Dit betekent dat als er 1 zonnepaneel in de schaduw komt te liggen dit de opbrengst van de andere zonnepanelen beïnvloed. Ook is het zo dat dit systeem een vrij hoge opstartstroom nodig heeft. Daarom adviseren wij u het Enphase systeem Het Enphase systeem Dit is een systeem dat elk zonnepaneel voorziet van een eigen omvormer. Dit betekent dat als een van de zonnepanelen in de schaduw komt te liggen, dit geen effect heeft op de opbrengst van de andere zonnepanelen. Bij het Enphase systeem gaat er 1 kabel vanaf het dak rechtstreeks de meterkast in en via een Envoy kunt u de opbrengst per zonnepaneel uitlezen op uw computer. De voornaamste voordelen van dit systeem zijn: Geen last van schaduwwerking U kunt de opbrengst per paneel online bekijken Geen grote omvormer in huis Lagere opstartstroom We zitten klaar om uw vragen te beantwoorden op Fout! Objecten kunnen niet worden gemaakt door veldcodes te bewerken. Fout! Objecten kunnen niet worden gemaakt door veldcodes te bewerken.fout! Objecten kunnen niet worden gemaakt door veldcodes te bewerken.

Het plaatsen van zonnepanelen op een woning

Het plaatsen van zonnepanelen op een woning Het plaatsen van zonnepanelen op een woning Zijn alle woningen geschikt voor zonnepanelen? Bijna alle woningen zijn geschikt, er is slechts een klein aantal voorwaarden: Als u zonnepanelen wilt plaatsen

Nadere informatie

Antwoorden op veel gestelde vragen

Antwoorden op veel gestelde vragen Antwoorden op veel gestelde vragen Het plaatsen van zonnepanelen op een woning Zijn alle woningen geschikt voor zonnepanelen? Bijna alle woningen zijn geschikt, er is slechts een klein aantal voorwaarden.

Nadere informatie

V.v.E. INSULINDE. De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT. Rapport:

V.v.E. INSULINDE. De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT. Rapport: V.v.E. INSULINDE De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT Rapport: Haalbaarheidsonderzoek plaatsing zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex INSULINDE Groeidocument start januari 2015 R. Böhm

Nadere informatie

Bevestiging en uiterlijk van de panelen

Bevestiging en uiterlijk van de panelen Brochure Zoek de zon op Hieronder vindt u informatie over zonnepanelen in het algemeen, en waar nodig toegespitst op het project... Zoek de zon op. Op de laatste pagina staat precies welke stappen u doorloopt

Nadere informatie

Uitleg Zonnepanelen. Januari 2014

Uitleg Zonnepanelen. Januari 2014 Uitleg Zonnepanelen Januari 2014 www.groenzonnig.nl/houten houten@groenzonnig.nl 1 Deze uitleg over zonnepanelen is gebaseerd op de kennis die we hebben opgedaan bij de voorbereiding van vele informatieavonden

Nadere informatie

Zonnegilde en kwaliteit

Zonnegilde en kwaliteit Zonnegilde en kwaliteit Selecteren van de juiste producten Een rendabel zonnesysteem begint met het selecteren van betrouwbare en hoogwaardige producten. Wij leveren uitsluitend producten met een hoge

Nadere informatie

Zonnepanelen op uw huurwoning veelgestelde vragen (door team zonnig huren)

Zonnepanelen op uw huurwoning veelgestelde vragen (door team zonnig huren) Zonnepanelen op uw huurwoning veelgestelde vragen (door team zonnig huren) Inhoud 1 Waarom zonnepanelen en wat is zonne-energie?... 4 1.1 Waarom bieden verhuurders zonnepanelen aan?... 4 1.2 Wat is zonne-energie?...

Nadere informatie

Zon in de Kop! Wees slim en investeer in zonnepanelen. Zon in de Kop

Zon in de Kop! Wees slim en investeer in zonnepanelen. Zon in de Kop Zon in de Kop Wees slim en investeer in zonnepanelen Zon in de Kop! Zon in de Kop is een samenwerkingsverband van de gemeenten met HVC, Ontwikkelingsbedrijf NHN, Millennium Comité Schagen en de Noordhollandse

Nadere informatie

Zonnepanelen op uw woning: veelgestelde vragen

Zonnepanelen op uw woning: veelgestelde vragen Zonnepanelen op uw woning: veelgestelde vragen Versie: augustus 2014 Atrivé Inhoud 1 Waarom zonnepanelen en wat is zonne-energie?... 4 1.1 Waarom bieden verhuurders zonnepanelen aan?... 4 1.2 Wat is zonne-energie?...

Nadere informatie

Algemene informatie zonnepanelen

Algemene informatie zonnepanelen Algemene informatie zonnepanelen 20 augustus 2012 www.bureauheijmerink.nl tel. 0343-514002 1 Inhoudsopgave Algemene informatie over zonnepanelen... 3 Algemene werking... 3 Grootte en vermogen... 3 Levensduur,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over zonnepanelen. februari 2013

Veelgestelde vragen over zonnepanelen. februari 2013 Veelgestelde vragen over zonnepanelen februari 2013 Veelgestelde vragen over zonnepanelen april 2013 Inleiding Veelgestelde vragen over zonnepanelen Steeds meer mensen wekken zelf groene energie op met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions Informatiebrochure Besparen met zonnepanelen Quality solar solutions Er is steeds meer vraag naar zonnepanelen. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Een zonnepaneleninstallatie levert duurzame elektrische

Nadere informatie

Zonne-energie in 6 stappen

Zonne-energie in 6 stappen Zonne-energie in 6 stappen Bart van den Bosch 10 / 9 / 2014 U bent enthousiast over het idee om zelf zonneenergie op te wekken. En u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning. Zeer waarschijnlijk

Nadere informatie

Algemene informatie brochure zonnepanelen Hartog Totaal Installatie Veenendaal

Algemene informatie brochure zonnepanelen Hartog Totaal Installatie Veenendaal Algemene informatie brochure zonnepanelen Hartog Totaal Installatie Veenendaal 1 2 1) Inleiding / Over ons 4 2) Waarom zonnepanelen 5 a) Zonnepanelen voor een beter milieu b) Investeren in de toekomst

Nadere informatie

Informatie Brochure. Levensduur en garanties. Micro-inverters. Optimale opbrengst per paneel

Informatie Brochure. Levensduur en garanties. Micro-inverters. Optimale opbrengst per paneel Informatie Brochure Curaçao is een fantastisch eiland, er is zon, wind maar heeft helaas ook hoge elektriciteitsprijzen. Sinds 2012 is het opwekken van zonne-energie wettelijk toegestaan en kan ook úw

Nadere informatie

Veel Gestelde Vragen Project Zon Thuis voor Huurders Complex 105 en 141 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5

Veel Gestelde Vragen Project Zon Thuis voor Huurders Complex 105 en 141 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5 Waarom doet SWZ dit aanbod? Om de woonlasten voor onze huurders te beperken willen wij zonne-energie voor onze huurders beschikbaar maken. Kosten voor het gebruik

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

VvH Bastion. Zonnepanelen advies 06-24212637

VvH Bastion. Zonnepanelen advies 06-24212637 VvHBastion Zonnepanelenadvies uwadviseur: Martijnin'tVeld contactgegevens: martijn@d-ants.nl 06-24212637 datumrapport: 25-4-2015 Inhoudsopgave Inleiding Gegevens Samenvatting Uw Advies het benodigde aantal

Nadere informatie

INFORMATIEMAP ECC. voor Adviseurs. Henk Petri Info@energiecollectiefcapelle.nl. Copyright 2014. Capelle aan den IJssel, versie 26 februari 2014

INFORMATIEMAP ECC. voor Adviseurs. Henk Petri Info@energiecollectiefcapelle.nl. Copyright 2014. Capelle aan den IJssel, versie 26 februari 2014 INFORMATIEMAP ECC voor Adviseurs Capelle aan den IJssel, versie 26 februari 2014 Henk Petri Info@energiecollectiefcapelle.nl Copyright 2014 De inhoud van deze map mag niet worden overgenomen voor andere

Nadere informatie

Veelgestelde vragen complex 105 en 141 pagina 1 van 5

Veelgestelde vragen complex 105 en 141 pagina 1 van 5 pagina 1 van 5 Waarom doet SWZ dit aanbod? Energielasten bepalen voor een groot deel uw woonlasten. Wij doen dit aanbod voor het plaatsen van zonnepanelen om uw woonlasten te beperken. Door het plaatsen

Nadere informatie

STAPPENPLAN AANSCHAF ZONNE-COLLECTOREN INDIVIDUEEL

STAPPENPLAN AANSCHAF ZONNE-COLLECTOREN INDIVIDUEEL STAPPENPLAN AANSCHAF ZONNE-COLLECTOREN INDIVIDUEEL Introductie De ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie staan nooit stil. Heeft u ook belangstelling, dan kunt u zich als deelnemer aansluiten bij

Nadere informatie

ZONNE - PANELEN INFORMATIE. Bouwbedrijf Bruggink BV Molenweg 11 7055AW Heelweg 0315-242929

ZONNE - PANELEN INFORMATIE. Bouwbedrijf Bruggink BV Molenweg 11 7055AW Heelweg 0315-242929 ZONNE - PANELEN INFORMATIE Bouwbedrijf Bruggink BV Molenweg 11 7055AW Heelweg 0315-242929 www.bruggink-bv.nl Oktober 2012 ZONNE - PANELEN 1. Algemene informatie Inhoud 2. Landelijke subsidieregeling, afkomstig

Nadere informatie

zorgeloos rendement uit een lange termijn investering

zorgeloos rendement uit een lange termijn investering ALGEMENE INFORMATIE OVER WAT U MOET WETEN BIJ DE AANSCHAF VAN ZONNEPANELEN zorgeloos rendement uit een lange termijn investering Enetec Energy Solutions Rooseveltstraat 18P 2321 BM Leiden 071 30 30 939

Nadere informatie

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions Informatiebrochure Besparen met zonnepanelen Quality solar solutions Er is steeds meer vraag naar zonnepanelen. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Een zonnepanelen-installatie levert duurzame elektrische

Nadere informatie

Fleringen. vragen en antwoorden zonnepalen actie versie: 15 maart 2012

Fleringen. vragen en antwoorden zonnepalen actie versie: 15 maart 2012 Vragen over de aktie Met wie sluit ik een contract af, met Stichting Duurzaam (SDF) of de leverancier? SDF is bezig met een offerteronde welke moet leiden tot een leverancierkeuze. Met deze leverancier

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen Veel gestelde vragen In de projecten waarin we zonnepanelen plaatsen, krijgen wij verschillende vragen. In deze lijst met veel gestelde vragen hebben we de belangrijkste vragen met de bijbehorende antwoorden

Nadere informatie

Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur.

Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur. Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur. Bijna iedereen begrijpt dat op enig moment het Nederlandse aardgas op is. Misschien wachten we niet eens tot het moment

Nadere informatie

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA Ardea Montis Dienstverleningsdocument biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Ardea Montis. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in onze dienstverlening en inzicht te geven in onze

Nadere informatie