Netherlands Tel Belgium Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Netherlands Tel Belgium Tel"

Transcriptie

1 Netherlands Tel Belgium Tel

2 LICHAAM 3-IN-1 3 in 1 product, shampoo, verzorgingsproduct, douchegel Reinigt op milde wijze en hydrateert het haar en de huid. Ontwart, revitaliseert en laat het haar glanzen. Remineraliseert en verzacht de huid. Gelijkmatig aanbrengen op haar en lichaam. Goed uitspoelen. Tea Tree 3-IN-1 Shampoo conditioner en body wash Tea Tree is een ingrediënt dat bekend staat om zijn antibacteriële en antiseptische eigenschappen.producten met Tea Tree olie stimuleren de gezondheid van de huid en hoofdhuid. Kalmeert en verzacht de hoofdhuid en huid. Verfrist en deodoriseert het lichaam. Helpt vet en glans beperken. 24-hour Deodorant Body Wash Verfrissende 24 uurs douchegel Reinigt op milde wijze en hydrateert de huid dankzij de reinigende ingrediënten met plantenextracten. Verzacht en verfrist de huid. Aanbrengen op de natte huid. Goed afspoelen. Classic Body Wash Verkwikkende douchegel Reinigt op milde wijze en hydrateert en voedt de huid. Laat een stijlvol en verfijnd vleugje parfum achter op het lichaam. Aanbrengen op de natte huid, wrijven en afspoelen. Travel Grooming Kit Shampoo/douchegel/scheren 3-IN-1: Een praktisch 3-in-1-product dat reinigt en het haar en de huid verzorgt. Precision Shave Gel: Transparante gel voor een optimale glijbeweging van het scheermes voor een nauwkeurig en glad scheerresultaat. Pompoenpitextract en tea tree olie kalmeren de huid en voorkomen een branderig gevoel. Post-Shave Cooling Lotion: Een formule met een dubbele werking voor een lichte hydratatie en kalmerend effect na het scheren. De werkzame bestanddelen vergemakkelijken het herstel van het huidevenwicht. Nine Fragrance Par fum 75 ml Voor de gepassioneerde en dynamische man, een sensuele en onweerstaanbare man. Basisnoten: patchouli - groene munt - amber - muskus Hartnoten: jasmijn - koriander - varen Topnoten: peper - lavendel - bergamot - appel KLEURBEHANDELING De grijshaarkleuring Precision Blend is innovatief en perfect aangepast aan de behoeften van de man. De behandeling vindt heel discreet en binnen 5 minuten plaats aan de wasbak tijdens het wassen van het haar, op een voor uw mannelijke clientèle zo comfortabel mogelijke manier. De kleuring, ontworpen voor mannen en haarprofessionals, vervaagt door het wassen (na ongeveer 24 wasbeurten) zonder uitgroei-effect of ongewenste reflecties. Mengverhouding American Crew Precision Blend bestaat uit: Precision Blend Ontwikkelaar 4,5% - 15 vol 11 tot 22 kleurbehandelingen Optimale resultaten om grijs haar te maskeren. Precision Blend Shampoo Kleurbeschermende shampoo Beschermt de kleur. Reinigt en verzorgt het haar. Precision Blend 3 x 40 ml 4 nuances: - Licht (7-8) - Medium as (5-6) - Medium naturel (4-5) - Donker (2-3)

3 WAX SOEPEL FIXATIE STERK MAT NATUURLIJK STERK GLANS STYLING GELS EN - CRÈMES STERK FIRM HOLD STYLING GEL SUPERGLUE GROOMING SPRAY FIXATIE MEDIUM HOLD SPRAY GEL ULTRAMATTE ALTERNATOR LIQUID WAX SOEPEL CURL CONTROL LIGHT HOLD STYLING GEL BOOST CREAM LIGHT HOLD TEXTURE LOTION MAT NATUURLIJK STERK GLANS

4 SAMEN HEBBEN WIJ EEN NIEUWE MAN GESCHAPEN

5 DAVID RACCUGLIA OPRICHTER VAN AMERICAN CREW Hij ontketende een revolutie in de salonindustrie met de lancering van een innovatieve lijn producten speciaal voor mannen. Bijna 20 jaar later is American Crew de Official Supplier to Men geworden en de perfecte partner voor kappers. American Crew is veel meer dan alleen een merk, het is een volledig concept. EEN 100% MANNELIJKE LIJN Producten die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften, wensen en smaak van mannen. Haar, lichaam, scheren. Eenvoudig te gebruiken shampoos, verzorgingsproducten, stylingproducten en scheerproducten. Formules met natuurlijke ingrediënten. Mannelijke, sobere, elegante verpakkingen. Frisse, mannelijke en discrete geuren. Een kleurbehandeling speciaal ontwikkeld voor uw mannelijke clientèle. De originele American Crew lijn met shampoos en stylingproducten die het merk zo succesvol hebben gemaakt. Verfijnde en elegante geuren. Shampoos, verzorgingsproducten, stylingproducten, douchegel, parfum. SHAMPOOS Power Cleanser Style Remover Shampoo voor elke dag voor een grondige reiniging Voor alle haartypen ml Wast het haar grondig zonder de lipidenlaag aan te tasten. Kalmeert en verfrist de hoofdhuid. Masseer een kleine hoeveelheid in nat haar en hoofdhuid. Goed uitspoelen. Daily Moisturizing Shampoo Vochtinbrengende shampoo voor elke dag Voor normaal tot droog haar ml Wast het haar zonder de lipidenlaag aan te tasten. Voedt en hydrateert droog haar zonder het te verzwaren. Het haar hervindt zijn natuurlijke kracht, souplesse glans. Vereenvoudigt het kammen. Voor dagelijks gebruik Daily Shampoo Dagelijkse shampoo voor normaal tot vet haar en een normale tot vette hoofdhuid ml Verwijdert op zachte wijze overtollige talg uit het haar en van de hoofdhuid. Tarwe aminozuren versterken het haar. Maak het haar goed nat. Masseer een kleine hoeveelheid in nat haar en hoofdhuid. Goed uitspoelen. Anti-Dandruff + Sebum Control Shampoo Antiroos + sebumregulerende shampoo voor de vette of droge hoofdhuid met roos Wast en versterkt haar en hoofdhuid, verbetert hun weerstand. Geeft volume. Helpt jeuk veroorzaakt door roos te voorkomen. Kalmeert en verfrist de hoofdhuid. Sebumregulerend en verzacht het haar. Aanbrengen op nat haar. 2 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.

6 Anti-Hair Loss + Thickening Shampoo Volumeshampoo Voor fijn en slap haar Wast het haar mild en geeft het body en textuur. Verbetert de weerstand, heeft verzorgende eigenschappen, verbetert de huidcelgroei, stimuleert de haargroei. Kalmeert en verfrist de hoofdhuid. Aanbrengen op nat haar, masseer een kleine hoeveelheid product in haar en hoofdhuid. Goed uitspoelen. Gray Shampoo Shampoo speciaal voor grijs haar Neutraliseert ongewenste gele of oranje tinten door de oxidatie van grijs haar. De actieve ingrediënten behandelen intensief, hydrateren en verfraaien. Grijs of peper-en-zoutkleurig haar. Voor dagelijks gebruik. STYLING Precision Blend Shampoo Kleurbeschermende shampoo Beschermt de kleur. Reinigt en verzorgt het haar. Daily Conditioner Dagelijkse vitalisende verzorging voor elk haar- en hoofdhuidtype ml Kalmeert en verfrist haar en hoofdhuid en zuivert deze. Hydrateert het haar zonder het te verzwaren. Na het wassen aanbrengen en in de hoofdhuid masseren, tot 3 minuten laten inwerken en uitspoelen. Forming Cream Soepele fixatie, natuurlijke glans 85 gr - Constructie en afwerking De ster onder de waxen, is gemakkelijk om mee te werken en geschikt voor elk haartype. Ideaal om mannen kennis te laten maken met haarwax. Niet vet, verzwaart het haar niet. Na het aanbrengen kan het haar gemakkelijk weer bewerkt worden en in model worden gebracht. Fiber Sterke fixatie, zeer mat effect 85 gr - Afwerking Geeft body en textuur aan het haar. Versterkt de definitie. Dikke textuur om te verwarmen en te bewerken in de handpalmen vóór het aanbrengen. Verdelen van de wortels naar de punten om de gewenste effecten te behalen. Molding Clay Sterke fixatie, natuurlijke glans 85 gr - Afwerking Modelleerklei die uniek is in zijn soort, om te stileren, door de war te maken, te destructureren en daarbij het haar zoveel mogelijk body en textuur te geven. Kan lang met de handen worden bewerkt. Goed verdelen, mengen en verwarmen. Klaar voor gebruik. Defining Paste Soepele fixatie, mat effect 85 gr - Constructie en afwerking Ideaal voor fijn haar. Verdikt en geeft een vol effect. Voor kort of halflang haar. Grooming Cream Sterke fixatie, extreme glans 85 gr - Afwerking Hiermee maakt u zeer stekelige, ongestructureerde of verwarde kapsels. Maakt het mogelijk om het haar glad te strijken met een ultraglanzend effect. Geschikt voor alle soorten dik haar en speciaal voor krullend, golvend haar. Ideaal voor mediterraan haar. Pomade Flexibele fixatie, sterke glans 85 gr - Constructie en afwerking Formule op waterbasis, een kleine hoeveelheid op handdoekdroog haar is voldoende voor een fixerend effect. Om gladde of verwarde kapsels in model te brengen en een gestructureerde stijl te creëren. Geschikt voor krullend haar. Een alternatief voor styling gels.

7 Firm Hold Styling Gel Styling gel Sterke fixatie, natuurlijke glans - Constructie en afwerking Gel zonder alcohol, droogt haar en hoofdhuid niet uit. Voor gesculpteerde, stekelige kapsels en kapsels met plukjes met een stevige, droge afwerking. Compacte structuur. Aanbrengen op handdoekdroog haar en aan de lucht laten drogen. Curl Control Disciplineert het haar 100 ml - Constructie en afwerking Disciplineert krullen. Deze lichte en veelzijdige vloeistof versoepelt gekruld, dik en moeilijk doorkambaar haar en geeft het textuur en definitie. Royaal aanbrengen op droog haar. Na het aanbrengen op nat haar met de haardroger of aan de lucht laten drogen. Grooming Spray Modellerende spray gel Variabele fixatie, natuurlijke tot sterke glans - Afwerking Product ter afwerking waarvan de fixatiekracht afhangt van de gebruikte hoeveelheid product en de spuitafstand. Voor een glanzend resultaat en een sterke fixatie van dichtbij een grote hoeveelheid aanbrengen. Ter afwerking van veraf spuiten zoals bij haarlak. Eenvoudig te verwijderen zonder dat er restjes achterblijven. Op vochtig haar gekamd spuiten en aan de lucht laten drogen. Light Hold Styling Gel Styling gel Soepele fixatie, natuurlijke glans - Constructie en afwerking Gel zonder alcohol, droogt haar en hoofdhuid niet uit. Zeer vloeibare textuur voor een zeer nat ogend resultaat. Aanbrengen op droog, nat of handdoekdroog haar en aan de lucht of met een haardroger drogen. Geschikt voor föhnen. Light Hold Texture Lotion Modellerende crème Soepele fixatie, onzichtbaar effect - Constructie en afwerking Deze modellerende crème wordt aanbevolen voor fijn haar voor een lichte, onvoelbare fixatie. Omhult het haar zonder het hard te maken, geeft het body een satijnachtige en zeer natuurlijke aanblik. Temt kruinen en disciplineert kort haar. Perfect voor haar van enige lengte. Medium Hold Spray Gel Modellerende spray gel Soepele fixatie - Constructie en afwerking Deze gel zonder alcohol is geschikt voor elk kapsel dat met gel wordt gemaakt... maar wordt zonder de handen aangebracht. Op droog of handdoekdroog haar spuiten en het kapsel in model brengen. Superglue Styling gel Extreme fixatie en glans 100 ml - Afwerking Voor zeer gestructureerde of ongestructureerde kapsels die voorheen onmogelijk waren, een perfecte definitie en een extreme fixatie en glans. Voldoende aanbrengen op handdoekdroog haar, creatief stylen en aan de lucht laten drogen. Alternator Haarlak voor een moduleerbare afwerking 100 ml - Constructie en afwerking Medium fixatie en glans. Biedt de mogelijkheid om het kapsel in de loop van de dag te restylen. Een product voor verschillende toepassingen. Aanbrengen op vochtig of droog haar en naar wens stylen. Indien nodig opnieuw aanbrengen. Boost Cream Structuurcrème met een satijnachtige glans 100 ml - Constructie en afwerking Zorgt voor dichtheid en bevordert een goede definitie. Te gebruiken als styling basis voor het drogen met de haardroger voor een luchtiger resultaat en voor de afwerking van kapsels met een natuurlijk effect. Royaal aanbrengen op de handen en gelijkmatig verdelen over handdoekdroog haar. Een kleine hoeveelheid gebruiken op droog haar. Ultramatte Medium fixatie. Mat effect 100 ml - Constructie Deze styling gel droogt snel en zorgt voor een medium fixatie en een mat effect. Hij is ontwikkeld voor fraai en gezond haar en beschermt tegen invloeden van buitenaf - zoals vocht en UVA/UVB, terwijl hij zorgt voor body en hydratatie. Aanbrengen op vochtig of droog haar maar bij voorkeur op vochtig haar voor het gebruik van de haardroger. Laat geen restjes achter.

8 Liquid Wax Vloeibare was, medium fixatie en glans 150 ml - Constructie en afwerking Disciplineert als een gel, is subliem als een was en creëert eindeloze stijlen. Boost Powder Definiërend poeder voor een mat effect 10 gr - Afwerking De fijnheid van het poeder en de krijtachtige textuur geven het kapsel tonus. In combinatie met andere American Crew styling producten geeft het een natuurlijke uitstraling en versterkt het de houdbaarheid van het kapsel. Tik herhaaldelijk op het doosje en schud een kleine hoeveelheid in de handen. Gelijkmatig aanbrengen op de wortels bij droog haar voor een optimale houdbaarheid en definitie. SHAVE Ultra Gliding Shave Oil Geconcentreerde lubrificerende scheerolie die irritatie voorkomt 50 ml Een mix van natuurlijke etherische oliën om de baard te verzachten en de huid te voeden. Ideaal voor de gevoelige huid, omdat de huid wordt bedekt met een beschermlaagje dat zorgt voor een perfecte glijbeweging en snijwondjes, irritatie en ingegroeide haartjes voorkomt. Comfortformule voor een zeer glad scheerresultaat. Bevochtig het gezicht met warm water, verdeel de olie al masserend over de baard en begin met scheren. Precision Shave Gel Precisiescheergel. Voor de normale tot fijne baard 150 ml Door deze transparante gel glijdt het scheermes perfect, voor een nauwkeurig en glad resultaat. De gelijkmatige verdeling over de huid voorkomt de vorming van luchtbelletjes die de huid blootstellen aan snijwondjes, zoals dat gebeurt bij schuimproducten. Het gezicht bevochtigen met warm water. Een dun laagje gel aanbrengen en beginnen met scheren. Moisturizing Shave Cream Vochtinbrengende scheercreme. Voor de normale tot stugge baard 150 ml Verzorgende formule met krachtige antioxidanten die het scheermes beter over de huid laten glijden zonder deze uit te drogen. De voedende formule is rijk aan vitamines en regenereert de door het scheren geëxfolieerde huid. De dekkende textuur maakt het mogelijk om het scheermes nauwkeurig te volgen en zo te zorgen voor een buffer tussen de huid en het scheermes. Het gezicht bevochtigen met warm water. De baard bedekken met scheercreme en scheren zoals gebruikelijk. Post-Shave Cooling Lotion Verfrissende aftershave lotion. Verlichtende en vochtinbrengende verzorging 125 ml Formule met een dubbele werking op basis van actieve mineralen met evenwichtherstellende en ontstekingremmende eigenschappen. Wordt snel opgenomen; de huid blijft soepel, zacht en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Verdeel de lotion over gezicht en hals. Na het scheren te gebruiken als dagelijkse vochtinbrenger.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: CREËER WERK AF

Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: CREËER WERK AF - BE YOU - Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: - B E Y O U - Bereid de basis voor en geef vorm, textuur

Nadere informatie

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml TEXTURE GUM Hold 3 Shine 0 100 ml Matte pasta, geeft body en volume aan het haar. Toepassen op droog haar om een warrige out of bed look te creëren. wrijf de Texture Gum warm. Door het haar wrijven met

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW Styling Collection STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW some like it stylish Een lijn van STYLINGSPRODUCTEN Alles om je haar te stylen; gemakkelijk, veelzijdig en innovatief. Geavanceerde stylingsproducten

Nadere informatie

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 hair for every lifestyle Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 2 20/02/18 10:47 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

OUR REASONS INFORMATIE GIDS

OUR REASONS INFORMATIE GIDS OUR REASONS INFORMATIE GIDS INHOUD VERZORGING Moisture Shampoo Moisture Conditioner Moisture Mist Color Shampoo Color Conditioner Color Mist Volume Shampoo Volume Conditioner Repair Shampoo Repair Conditioner

Nadere informatie

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,-

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,- CURVE DREAMS Een sterke en vet vrije fiber wax voor controle en structuur. Maakt het haar dikker en geeft volume, Geeft een matte finish. Breng aan in droog haar en style zoals gewenst. WEAVY FAIRYTALES

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong Happy hair day! Elke dag wordt een good hair day met de gloednieuwe stylingproducten van Etos. De Etos eigen merk haarstyling-lijn bevat uiteenlopende producten voor hem en haar én voor elke coupe: van

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 24/07/17 11:14 hair for every lifestyle Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 2 24/07/17 11:14 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling is

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM.

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM. >> stylesign Verheug u op expressieve looks, levendige kleuren en een stralende glans oftewel: op professionele styling met GOLDWELL StyleSign. Beleef de hoogste styling kwaliteit, waarmee u elke look

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

HOE KUNNEN WE STEIL HAAR IN KRULLEND HAAR VERANDEREN?

HOE KUNNEN WE STEIL HAAR IN KRULLEND HAAR VERANDEREN? HOE KUNNEN WE STEIL HAAR IN KRULLEND HAAR VERANDEREN? VANAF VANDAAG MET Permanenten zal nooit meer een probleem zijn! Een nieuw permanentsysteem met een zure ph ZELFREGULEREND Eén sterkte voor alle haartypes,

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK De OPLOSSING bij een GEVOELIGE HOOFDHUID RIJK AAN: BOSWELLIA SERRATA EXTRACT ARGANOLIE TARWEPROTEÏNES EEN NIEUWE PERMANENTE HAARKLEURING INNOVATIEF: AMMONIAKVRIJ

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

brengen en houden. de producten van mediceuticals zijn geschikt de unieke eigenschappen van mediceuticals kelvinstraat 61 new jersey, usa

brengen en houden. de producten van mediceuticals zijn geschikt de unieke eigenschappen van mediceuticals kelvinstraat 61 new jersey, usa mediceuticals laboratories, gevestigd in fort forth texas usa, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Fijn haar is plat, soms pluizig en heeft de neiging om statisch te zijn.

Fijn haar is plat, soms pluizig en heeft de neiging om statisch te zijn. volume solution milk_shake heeft een productlijn ontwikkeld die fantastische resultaten geeft; die de natuurlijke schoonheid van elk haartype laat herleven en het haar volume geeft. De basis is de zoektocht

Nadere informatie

BCS-BW. Brooklyn Soap Bodywash. Beschrijving:

BCS-BW. Brooklyn Soap Bodywash. Beschrijving: Bodywash Natuurlijke douchegel voor mannen: De licht schuimende douchegel reinigt en verzorgt de huid. De natuurlijke vocht inbrengende processen van de huid worden niet verstoord. De warme samenstelling

Nadere informatie

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH Droom jij ook van mooie, veerkrachtige nagels die niet breken? Van gevoede nagelriemen en gezond uitziende nagels? Van snelle manicures met een perfect resultaat? Dan is het

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE BB 2014 bijlage

handel en verkoop CSPE BB 2014 bijlage handel en verkoop CSPE BB 2014 bijlage PB-0831-b-14-1-b 1 / 7 lees verder Informatie bij onderdeel A en B Omdat ieders haar uniek is, heeft Etos voor elk haartype de juiste haarverzorging. Binnen de Etoslijn

Nadere informatie

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 Laat je blonde haar stralen met silver shine! Regelmatig wassen, vervuiling en herhaaldelijk

Nadere informatie

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Een directe, cosmetische, conditionerende en milde kleuring om een tijdelijke haarkleur te creëren met perfecte resultaten. Dynamisch,

Nadere informatie

De Ultieme Shampoo Gids

De Ultieme Shampoo Gids De Ultieme Shampoo Gids BARBERSTORE - SHAMPOO GIDS 1 Inhoudsopgave 1. Introductie (3) 2. Algemene uitleg shampoo (4) - wat is een shampoo? (4) - hoe en wanneer is shampoo ontstaan? (4) - wat is een goede

Nadere informatie

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar.

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar. Feel the difference Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de juiste haarverzorging. Niet voor niets

Nadere informatie

PERM Manual. world of. Perm

PERM Manual. world of. Perm PERM Manual world of Perm PERM MANUAL INHOUDSOPGAVE BLZ. 1.0 Inleiding 1 2.0 Cleansing Shampoo 2 3.0 Pre Curl 2 4.0 Neutral Wave 3 4.1 Fixatie 4 5.0 Volume Wave 5 5.1 Stabilisator 6 6.0 Aqua Flush 7 1.0

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

technische informatie

technische informatie technische informatie smoothies conditioning semi_permanent colour milk_shake smoothies Een tone op tone conditionerende kleurcrème die melkproteinen, organische melk en zonnebloemolie, aminozuurcomplex,

Nadere informatie

purifying blend normalizing blend energizing blend

purifying blend normalizing blend energizing blend scalp care scalp care /// De eerste lijn van milk_shake die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Deze trichologische innovatie

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Life Excelsa Hp technology < 100ml >

Life Excelsa Hp technology < 100ml > Life Excelsa Hp technology < 100ml > De nieuwe Life Color zorgt voor een goede voeding, om de hoofdelementen van het haar te herstellen: water, proteïnen en lipiden. 1) INTENSE HERSTELLING EN MAXIMALE

Nadere informatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Een nieuwe levenslust omarmt je haar & huid. De natuur is de grootste bron van voeding voor alle levende wezens. Water geeft leven aan planten,

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR Het Keune Care Essential Mineral Complex voedt de hoofdhuid voor gezonder haar. CARE KEUNE.COM Printed in Holland 0816 51550NL NL KEUNE CARE VI STRALEND EN GEZOND HAAR

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht.

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. DermaShine Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. Milde, olievrije balsem met huid ondersteunende en

Nadere informatie

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS revitalising line acidifying line moist & care line sleek line reconstruction line professional salon line HA Essence Aquatic Acid Balance Argan de

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux Voor een uiterst zachte démaquillage van wimpers, oogleden en oogcontouren. Verwijdert zelf waterproof make-up zonder te irriteren. 125 ml 22 Sérum

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente zomer 2008 VERSTEVIGENDE LICHAAMSVERZORGING Wie heeft nog nooit een of ander wonderproduct geprobeerd dat veel belooft maar uiteindelijk

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop

Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Workshop visagie bij Studio Looks Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Bij deelname aan de workshop ontvangt u 20% kassa korting op alle artikelen Haarmode Goes

Nadere informatie

Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business

Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business MARIELA GARRIGA Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business GENTLE DAILY SHAMPOO EN CONDITIONER Milde shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik - - - ontwarrend Deze producten hebben

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Verminder roodheid en couperose in slechts 7 dagen! Ultra Care+ Redness Relief Concentrate 50 ml (10717) Dit serum is speciaal ontwikkeld om roodheid en

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT Dankzij Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil gebruikt u voortaan maar één gezichtsreiniging meer! December

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

Extra Moisturizing... silky perfection

Extra Moisturizing... silky perfection Feel the difference Extra Moisturizing... silky perfection Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE KB 2014 bijlage

handel en verkoop CSPE KB 2014 bijlage handel en verkoop CSPE KB 2014 bijlage PK-0831-b-1-b 1 / 8 lees verder Informatie bij onderdeel A en C Etos haarverzorging Omdat ieders haar uniek is, heeft Etos voor elk haartype de juiste haarverzorging.

Nadere informatie

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij 2 Waarom kiezen voor Bee honest cosmetics? De producten van Bee honest cosmetics worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten zoals honing

Nadere informatie

\' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil. www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684

\' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil. www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684 \' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684 wa ili" Àl\t ï [: :,'":i ïil1\,4,,;,:; r';i- ', -."*.."'.,w**'oww*s'ds I DROGË TOT ZEER DROGE HUID. REINIGEN (traditionele

Nadere informatie

MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU!

MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU! adamantium MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU! DOOR HET ONDERZOEK VAN JEAN PAUL MYNÈ IS ER DE NIEUWE ERA ONTSTAAN OM GLAD EN GEZOND HAAR TE BEKOMEN! Door de simpele toepassing

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING.

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING. Technische fiche Beschadigd, droog en futloos haar? Het probleem is de aanhoudende beschadiging van de haarvezel door chemische behandelingen, de warmte van de droger en de leeftijd. Om dit proces tegen

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. www.kerastase.com lift vertige COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER 653889_consumenten_brochure_kate

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

by La vie Let your hair feel alive!

by La vie Let your hair feel alive! To live in this single moment,this lightest breath, this softest touch, to be captured by this smallest, this briefest space of time, to be fully present, alive, consumed in this instant alone, this is

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie