Ontdek Andalusie en geniet van zon, zee en strand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek Andalusie en geniet van zon, zee en strand"

Transcriptie

1

2 Ontdek Andalusië en geniet van zon, zee en strand Andalusië..voor ons één van de mooiste gebieden van Europa. Hoewel je misschien bij Andalusië in eerste instantie aan de steden Sevilla, Granada, Cordóba en inmiddels ook aan Málaga denkt, heeft het gebied veel meer te bieden. Wat dacht je van de vele natuurparken. De ruige kustlijn met zijn prachtige kilometerslange goudgele zandstranden en hier en daar ook prachtige baaien. De vele pittoreske witte dorpen in de binnenlanden. Te veel om in één vakantie allemaal te ontdekken. Zelf hebben wij in Andalusië gewoond en toen deze prachtige omgeving ontdekt. Na al die jaren ontdekken we nog steeds nieuwe dingen en die willen we graag met je delen. Vandaar onze top 12 bezienswaardigheden van Andalusië. Ontdek Andalusië en geniet van zon, zee en strand. Gerard en Anita

3 1. Alhambra in Granada Het Alhambra is een middeleeuws fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada. Het is het bewijs voor de Moorse overheersing van Spanje en toont het vakmanschap van de islamitische kunst en cultuur. Het is één van Spanje s meest spectaculaire erfgoederen. Er zijn vier afzonderlijke gebouwen binnen het Alhambra. Alcazaba Het paleis, het hoofdcomplex en oudste gedeelte van Alhambra, is typisch islamitisch met een rechtszaal, openbare vergaderzalen, het koninklijk paleis en de vrouwenvertrekken Casa Real Het 14e eeuwse koninklijke paleis van de Sultans. De binnenplaats van de leeuwen vormt eigenlijk het hart van het Casa Real. Paleis van Karel V Het Palacio de Carlos V is een indrukwekkend voorbeeld van de architectuur tijdens de Hoog Renaissance. Het paleis heeft een ronde binnenplaats die vroeger gebruikt werd voor stierengevechten Palacio del Generalife Het zomerverblijf van de Sultans

4 Wie het Alhambra wil bezoeken, moet vooral rekening houden met de quota die de UNESCO heeft gesteld aan het aantal bezoekers per dag. Dit erfgoed werd opgenomen op de wereld erfgoedlijst van de UNESCO in Het wordt aangeraden om vooraf een reservering te maken. Het beste kan je de toegangskaarten reserveren via Internet. Dat kan via de internetsite Je hebt dan wel een creditcard nodig. Bij de ingang van het Alhambra staan rechts van het gebouw (waar vaak een lange rij staat om nog kaartjes te kopen) automaten. Je stopt de creditcard in de automaat en ontvangt dan de gereserveerde kaartjes. Zo ben je zeker dat je toegang hebt tot het Alhambra!

5 2. Mezquita in Córdoba Deze moskee-kathedraal is wellicht een van de belangrijkste monumenten van de stad maar ook in de wereld. Als moslimheiligdom behoort het tot een van de meesterwerken van de islamitische kunst. Het gebouw is architectonisch een samengaan van Moorse en Christelijke invloeden. Gebouwd in 784 tot 987 De Mezquita was de grootste moskee van Europa en had een capaciteit om twintigduizend mensen te herbergen.

6 3. Caminito del Rey El Caminito del Rey stond ook wel bekend als de gevaarlijkste wandeling ter wereld. Het wandelpad bestaat sinds 1905 en was in ernstige staat van verval zodat het pad gesloten werd. Alleen waaghalzen waagden zich nog over de slechte paden. In 2014 is men begonnen met de restauratie en eind maart 2015 is het wandelpad open gegaan voor publiek. Het pad is 3 km lang en is op een gemiddelde hoogte van 100 meter tegen de rotswand gespijkerd.. Voor deze geweldige wandeling dien je wel kaartjes te reserveren via de website Neem ook je legitimatiebewijs mee.

7 4. Gibralfaro en Alcazaba in Málaga Het Castillo de Gibralfaro in Malaga (Gibralfaro kasteel/fort) is gelegen boven het Alcazaba en is verbonden door een pad aan de oostzijde van het Alcazaba. Het werd gebouwd in de 14de en 15de eeuw door de islamitische koning Yusuf, op de plek van een Fenicische vuurtoren bekend als Yabal-Faruk en een oudere moslim kasteel gebouwd door Abdar-Rahman I. Bijzonder is ook het uitzicht over de stad. Samen met een bezoek aan het Alcazaba is dit wel het hoogtepunt van Málaga Als je de geschiedenis van Màlaga wilt opsnuiven moet je beslist naar het archeologisch museum en het Alcazaba. Het Alcazaba zijn de ruïnes van een voormalig fort. Oorspronkelijk werd het fort gebouwd door de Romeinen, later werd het gerestaureerd door de Moren. Hier kan je genieten van mooie tuinen en prachtige vergezichten.

8 5. Balcón de Europa in Nerja In het hart van Nerja ligt het spectaculaire Balcón de Europa, een prachtige boulevard langs de rand van een torenhoge rots. Het heeft een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de kleine baaien en stranden er onder. Nerja is een leuke badplaats met direct aan het Balcón de Europa enkele winkelstraten en restaurants. Tip: Lekker gaan eten in Restaurant Mar Bella. Bijzonder aan dit restaurant is het mooie uitzicht op de Middellandse Zee. Het restaurant ligt aan een plein achter de kerk die bij het Balcón de Europa staat. Ga het restaurant naar binnen en loop helemaal door naar achteren naar het grote terras. Wil je lekker en 'voordelig' eten vraag naar het menu del dia. Voor circa 12 een voor-, hoofd- en nagerecht. Het menu del dia is alleen te bestellen tussen en uur.

9 6. Puente Nuevo in Ronda De Puente Nuevo is de blikvanger van de stad. Stoer, majestueus verbindt het het oude en nieuwe deel van de stad. De brug is in de achttiende eeuw gebouwd en overbrugt een ravijn van meer dan honderd meter diepte. Je kunt vlakbij de Puente Nuevo naar beneden lopen langs een kronkelig pad. Daar vanaf heb je een mooi uitzicht op de brug. Ronda is één van de mooiste en oudste steden van Spanje, vol historie. Het is gebouwd op een hoog rotsplateau in de bergen van de provincie Málaga.

10 7. Plaza España in Sevilla Anibal Gonzalez bouwde het overweldigende Plaza de España als onderdeel van een groots bouwproject dat werd uitgevoerd om de Hispano-Amerikaanse expositie van 1929 te eren. Met een diameter van maar liefst 200 meter en een totale oppervlakte van m² is het één van de grotere pleinen van Sevilla. Rondom het plein kan je 48 banken terugvinden die de 48 Spaanse provincies vertegenwoordigen. De banken werden alfabetische (provincies) aanbracht op het plein. Wat ook opvalt zijn de 4 bruggen over het water dat rond het plein stroomt en die symbool staan voor de vier koninkrijken die de Spaanse kroon vormen (Castile, León, Navarre en Aragón).

11 8. El Torcal In het gebied dat El Torcal wordt genoemd kan je waarschijnlijk de meest spectaculaire kalksteen formaties van Europa bewonderen. Gelegen vlakbij het dorp Villanueva de la Concepcion. In het dorp staat aangegeven hoe je naar El Torcal kunt rijden. De stenen zijn grillig gevormd door wind en water gedurende duizenden jaren. De formaties lijken op raar gevormde pilaren en zijn een bezoekje meer dan waard. Eveneens heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving.

12 9. Ubeda en Baeza Ubeda en Baeza zijn tot werelderfgoed verklaard door de Unesco. Zo is Baeza de eerste stad in Andalusië die werd heroverd op de Moren in de 13e eeuw. De steden maakten een belangrijke ontwikkeling door tijdens de 16e eeuw toen ze gerenoveerd werden naar de maatstaven van de Renaissance. De twee kleine stadjes liggen op slechts 10 kilometer van elkaar. Dus goed te combineren.

13 10. De Kathedraal van Cadiz Het symbool van de stad is de kathedraal, gelegen op het centrale plein van de stad. De bouw duurde ruim een eeuw. De verrassend grote kathedraal is helemaal uit steen opgetrokken in de stijl van de barok met enkele neoklassieke elementen. Kenmerkend voor de kathedraal is de gouden koepel. Leuk om te weten: Cádiz wordt ook wel Little Havana genoemd. Je waant je namelijk in Havana. Er zijn hier dan ook opnamen gemaakt voor de James Bond film Die Another Day, die zich deels in Cuba afspeelt.

14 11. El Rocio Jaarlijks vindt er door het natuurpark La Doñana een bedevaart ter ere van de maagd van El Rocío plaats. Eindbestemming is het plaatsje El Rocío waar de stoet op 2e Pinksterdag 's ochtends aankomt om het beeld van de Maagd te begroeten. La Salida de la Virgen is de climax van de tocht. Dat is het moment waarop het loodzware Mariabeeld uit de kerk wordt gedragen en de uitzinnige menigte maar één ding wil: zo dicht mogelijk bij haar in de buurt zijn. De rest van het jaar is El Rocio rustig maar zeker leuk om te bezoeken. De straten zijn hier van zand en de makkelijkste manier om door het dorp te gaan is dan ook te paard. De huizen zorgen er verder voor dat het dorp aanvoelt als een decor van een Westernfilm.

15 12. Puerto Banús De jetset van de Costa del Sol. Puerto Banús is de jachthaven vlakbij Marbella. De grootste, mooiste en ook de duurste jachten liggen hier aangemeerd aan de kade. Terwijl je dat staat te bewonderen rijdt achter je een Bentley, Hummer, Ferrari of Porsche voorbij. Uiteraard is het mogelijk om hier ook exclusief te shoppen bij zaken zoals Dior, Gucci, Versace en Dolce & Gabbana.

16 Ontdek Andalusië In nog geen 3 uur naar Málaga met: Ryanair: Eindhoven, Weeze (Duitsland) en Brussel Charleroi (België) Transavia: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven Vueling: Amsterdam Easyjet: Amsterdam Ontdek Andalusië met een huurauto. Je hebt alle vrijheid om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Boek voordelig je huurauto Geniet van zon, zee en strand Ben je op zoek naar een vakantiewoning die goed bereikbaar is. Op een half uur rijden vanaf de luchthaven Málaga. Ontdek Andalusië vanaf vakantiewoning Casa Esperanza

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

DEELNEMERS. Hieronder een kaartje met de trajecten van de tocht die we nu gedaan hebben.

DEELNEMERS. Hieronder een kaartje met de trajecten van de tocht die we nu gedaan hebben. BESCHRIJVING TOCHT GR7 is de langste wandelroute van Europa en was van oudsher een belangrijke handelsroute. De GR7 loopt van Cyprus naar Tarifa (Provincie Cádiz, Andalusië, Spanje) en heeft een lengte

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING

PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING Dag 1 Op de dag van aankomst wordt u opgehaald van vliegveld Malaga en naar camping 'Morales' in Alhaurin de la Torre gebracht, waar uw camper

Nadere informatie

Een drie weken durende rondreis met een camper

Een drie weken durende rondreis met een camper Een drie weken durende rondreis met een camper Wij, Ruud, Leida en onze hond Beau zijn de eigenaren van Camping la Plaine in de Aveyron in Frankrijk. De winter is voor ons de tijd om zelf op vakantie te

Nadere informatie

Andalusië; cultuur, fietsen en wandelen (15 dagen)

Andalusië; cultuur, fietsen en wandelen (15 dagen) Andalusië; cultuur, fietsen en wandelen (15 dagen) Deze reis is een leuke mix van cultuur in de steden en fietsen en wandelen in de natuur. U bezoekt de natuurgebieden El Torcal, Grazalema, Sierra Subbetica

Nadere informatie

Andalusië 8 dagen Meson Hadriano

Andalusië 8 dagen Meson Hadriano Andalusië 8 dagen Meson Hadriano individuele wandelreis vanaf 198 De natuur als achtertuin Het Zuid-Spaanse bergplaatsje Cómpeta bevindt zich in de streek Axarquia in de zuidelijke provincie Andalucia

Nadere informatie

Andalusië Oost (8 dagen) familiereis Andalusië

Andalusië Oost (8 dagen) familiereis Andalusië Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com Andalusië Oost (8 dagen) familiereis Andalusië Deze complete familiereis Andalusië is een leuke mix van cultuur, natuur, wandelen en strand. Met

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017

11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017 11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017 Spanje In de voetsporen van Joden, Christenen en Moslims We maken een prachtige rondreis door het

Nadere informatie

Ten tijde van de Moorse bezetting was het ondoordringbaar, met zijn drie lagen van wallen en met een imposante rotswand er achter.

Ten tijde van de Moorse bezetting was het ondoordringbaar, met zijn drie lagen van wallen en met een imposante rotswand er achter. Granada (1u rijden) - Eeuwen geleden was het de hoofdstad van het toenmalige Rijk van Granada en het Moorse Al-Andalus. Andalus. In Granada bevindt zich één van de beroemdste monumenten van Spanje, het

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

CLUBMOT - ANDALUSIË. Van 17 t.e.m. 24 september 2016

CLUBMOT - ANDALUSIË. Van 17 t.e.m. 24 september 2016 CLUBMOT - ANDALUSIË Meet en Greet 04-07-2016 Frank Vancaudenberg Van 17 t.e.m. 24 september 2016 Andalusië 2016 : 15 routes Enkele weetjes over deze reis : We bieden dagelijks meerdere routes aan (behalve

Nadere informatie

Lagar de Serrato Nieuwsbrief februari 2016

Lagar de Serrato Nieuwsbrief februari 2016 Lagar de Serrato Nieuwsbrief februari 2016 De amandelbomen staan momenteel in volle bloei en dat kan aanhouden tot midden februari! Het lijkt net of de berghellingen zijn bezaaid met roze en witte watjes,

Nadere informatie

Andalusie 8 dagen Balcon de Compèta per vliegtuig

Andalusie 8 dagen Balcon de Compèta per vliegtuig Andalusie 8 dagen Balcon de Compèta per vliegtuig individuele wandelreis vanaf 70 De natuur als achtertuin Het Zuid-Spaanse bergplaatsje Cómpeta bevindt zich in de streek Axarquia in de zuidelijke provincie

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil

Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cortijo San Jose La Capilla - (Spanje Andalusië Puente Genil) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

5-17 jaar - Marbella Residentie - Zomerverblijf

5-17 jaar - Marbella Residentie - Zomerverblijf EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Marbella Residentie - Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Bruisende steden Een campus per leeftijdsgroep Pakket van cursussen en begeleide

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

De steden van Andalusië (9 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (9 dagen) - groepsreis Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (9 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 typewerk: Peter Journée Donderdag 2 maart Gisteravond ben ik, samen met mijn pop Katelijne, naar mijn ouders gegaan. Ellen, Dave en Rick waren daar al. s Ochtends om half

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

!"#$""%&'& ()$""%%*"$+,& -**%&.*%$"/)#

!#$%&'& ()$%%*$+,& -**%&.*%$/)# -**%&.*%$"/)# Ardanza organiseert Cultuur & Natuurroutes op maat door Portugal. Op uw gemak langs de culturele hoogtepunten maar ook over stille weggetjes. Naar historische steden, uitgestrekte natuurgebieden,

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Casa de la Virgen - (Spanje Gran Canaria Valleseco) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Andalusie 8 dagen Meson Hadriano per vliegtuig

Andalusie 8 dagen Meson Hadriano per vliegtuig Andalusie 8 dagen Meson Hadriano per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 33 De natuur als achtertuin Het Zuid-Spaanse bergplaatsje Cómpeta bevindt zich in de streek Axarquia in de zuidelijke provincie

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

VILLA. Prijs:

VILLA. Prijs: VILLA IN MÁLAGA, COSTA DEL SOL ZUID SPANJE MET 5 SLAAPKAMERS EN 3 BADKAMERS Prachtige villa, gelegen in een rustige villawijk in het oostelijke deel d van de stad Málaga aan de Costa del Sol in Zuid Spanje.

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking

Nadere informatie

Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië. Welkom in Arabisch Andalusië

Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië. Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië Welkom in Arabisch Andalusië Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko

Nadere informatie

Andalusië in twee weken (15 dagen)

Andalusië in twee weken (15 dagen) Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com Andalusië in twee weken (15 dagen) Deze reis is een leuke mix van natuur, steden en strand. U begint de reis in het prachtig gelegen witte dorp

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cortijo Bravo Spanje Andalusië Velez Malaga

Cortijo Bravo Spanje Andalusië Velez Malaga Cortijo Bravo Spanje Andalusië Velez Malaga 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cortijo Bravo - (Spanje Andalusië Velez Malaga) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

STUDIEREIS VERSLAG ANDALUSIË LESLEY DE WIT PERSONAL TOUCH TRAVEL 29 OKTOBER 02 NOVEMBER 2018

STUDIEREIS VERSLAG ANDALUSIË LESLEY DE WIT PERSONAL TOUCH TRAVEL 29 OKTOBER 02 NOVEMBER 2018 STUDIEREIS VERSLAG ANDALUSIË LESLEY DE WIT PERSONAL TOUCH TRAVEL 29 OKTOBER 02 NOVEMBER 2018 Finca el Moralejo Alozaina Regio: Andalusië/Costa del Sol 28 oktober Amsterdam Schiphol Zondagavond ben ik samen

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57

Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57 Rondreis Noord Duitsland : Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57 Aan de rand van dit mooie authentieke dorpje, ook wel die Perle der Südheide genoemd, midden op de

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving 1 Inhoud Klik op het pijltje rechtsboven aan een pagina om direct naar de tussenpagina te gaan. Klik op de hoofdstukken om er direct heen te gaan! Alles over Bilbao Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO 1 GAUDI,, MADRIDM Hotel Gaudi, genoemd naar de architect die Barcelona zo beroemd maakte, is een luxe hotel in het centrum van Madrid, aan de Gran Via en op 12 km van de luchthaven. De ligging maakt het

Nadere informatie

DEELNEMERS Lucas Van Waes (Essen) Josine Rommens (Knokke) Lut Guns (Dilbeek) Frans Pype (Boortmeerbeek)

DEELNEMERS Lucas Van Waes (Essen) Josine Rommens (Knokke) Lut Guns (Dilbeek) Frans Pype (Boortmeerbeek) BESCHRIJVING TOCHT GR7 is de langste wandelroute van Europa en was van oudsher een belangrijke handelsroute. De GR7 loopt van Cyprus naar Tarifa (Provincie Cádiz, Andalusië, Spanje) en heeft een lengte

Nadere informatie

OFFERTE HOOGTEPUNTEN VAN ANDALUSIË - 14 DAGEN

OFFERTE HOOGTEPUNTEN VAN ANDALUSIË - 14 DAGEN OFFERTE HOOGTEPUNTEN VAN ANDALUSIË - 14 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 17-11-2016 UW RONDREIS Uw

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Andalusië West (8 dagen) groepsreis Andalusië met kinderen

Andalusië West (8 dagen) groepsreis Andalusië met kinderen Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com Andalusië West (8 dagen) groepsreis Andalusië met kinderen Deze complete groepsreis Andalusië met kinderen is een leuke mix van cultuur, natuur,

Nadere informatie

Toen men reeds begonnen was met de aanleg van de Caminito del Rey heb ik samen met enkele vrienden, als een van de laatsten, de Camino del Rey nog

Toen men reeds begonnen was met de aanleg van de Caminito del Rey heb ik samen met enkele vrienden, als een van de laatsten, de Camino del Rey nog Toen men reeds begonnen was met de aanleg van de Caminito del Rey heb ik samen met enkele vrienden, als een van de laatsten, de Camino del Rey nog gestapt. Hieronder enkele foto s uit die tijd. Sedert

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

TIME OUT de relatie gaat op vakantie in Spanje

TIME OUT de relatie gaat op vakantie in Spanje Wat is Relatievakantie Time Out? Relatievakantie Time Out omvat een weekend of 3 aanééngesloten dagen(bijvoorbeeld vrijdag aankomst, zondag vertrek). Relatievakantie Time Out is met name bedoeld voor liefdesrelaties

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Gaudi Parc Guel Barcelona

Gaudi Parc Guel Barcelona voorkant Gaudi Parc Guell Barcelona 12 Gaudi De architectuur die te vinden is Architectuur in het park zegt veel over het werk van Antonio Gaudi. De architectuur is herkenbaar en opvallend. De architectuur

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Barcelona. Barcelona. Montjuïc

Barcelona. Barcelona. Montjuïc Montjuïc De Montjuïc is een heuvel gelegen in de buurt van het centrum van. De heuvel, waarop zowel een wereldtentoonstelling als de Olympische Spelen gehouden werden, heeft een heel aantal bezienswaardigheden

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

Een flink uit de kluiten gewassen rotsblok die wat lijkt op een kei. Het blijft zoeken naar een pad. Mogelijks zijn we het pad kwijt geraakt in het

Een flink uit de kluiten gewassen rotsblok die wat lijkt op een kei. Het blijft zoeken naar een pad. Mogelijks zijn we het pad kwijt geraakt in het Een flink uit de kluiten gewassen rotsblok die wat lijkt op een kei. Het blijft zoeken naar een pad. Mogelijks zijn we het pad kwijt geraakt in het dichte stuikgewas. Af en toe dienen we wat te klauteren.

Nadere informatie

Andalusië compleet (21 dagen)

Andalusië compleet (21 dagen) Andalusië compleet (21 dagen) Deze reis geeft u een totaalbeeld van Andalusië. Het programma is een mix van grote steden, authentieke dorpjes, rustige natuurgebieden en stranden. Een hele complete en afwisselende

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE sevilla dag 1 2013 Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven en meet & greet met een officiële Sevilla gids. We vangen aan met een city tour langs de mooiste delen van Sevilla en de belangrijkste highlights

Nadere informatie

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre. Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi november 2019

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre. Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi november 2019 Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 20 25 november 2019 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen het uitzicht

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Typisch Andalusië VRES31

Vlieg-busrondreis Typisch Andalusië VRES31 Vlieg-busrondreis Typisch Andalusië VRES31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=424

Nadere informatie

Andalusië - veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht

Andalusië - veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht Andalusië - veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht i4 Informatie 18 Weer en reisperiode 19 Reizen naar Andalusië 20 Overnachten 22 Eten en drinken 23 Actieve vakantie, sport en wellness 26

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

El Caminito del Rey. November Jan Aartsen

El Caminito del Rey. November Jan Aartsen El Caminito del Rey November 2017 Jan Aartsen November 2017 1 Dagboek El Caminito del Rey Historie November 2017 El Camino del Rey is een wandelpad, dat loopt van Alora in de provincie Malaga naar Campillos

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT 22-29 september 2019 IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT Rodrigo Díaz de Vivar, beter gekend als El Cid, is een van Spanjes grootste helden, een voorbeeld van moed, onwrikbare

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

17 augustus 2017 te Porto 7 nachten ms Miguel Torga van CroisiEurope

17 augustus 2017 te Porto 7 nachten ms Miguel Torga van CroisiEurope 17 augustus 2017 te Porto 7 nachten ms Miguel Torga van CroisiEurope Begeleide excursies Tijdens de onderstaande geselecteerde excursies gaat uw reisleider mee als begeleider, en om waar toegelaten de

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Bezienswaardigheden Comomeer. Villa Balbianello. De villa Oleandra, van George Clooney

Bezienswaardigheden Comomeer. Villa Balbianello. De villa Oleandra, van George Clooney Bezienswaardigheden Comomeer Wanneer je bij het Comomeer op vakantie bent, wil je natuurlijk ook de vele bezienswaardigheden in de omgeving van het meer zien. Langs het meer vind je vele leuke plaatsen

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Salamanca, de mooiste stad van Spanje

Salamanca, de mooiste stad van Spanje Demoartikel Salamanca, de mooiste stad van Spanje Salamanca is de oudste universiteitsstad van Spanje. Door haar eeuwenoude geschiedenis is het één van de mooiste steden van het land. Het is misschien

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie