Wassen & drogen VrIJsTaande apparaten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wassen & drogen VrIJsTaande apparaten"

Transcriptie

1 Wassen & drogen VRIJSTAANDE apparaten

2 WELKOM 2 Niets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen persoonlijke ideeën van perfectie tot uitdrukking kunt brengen. Onze apparaten zijn een combinatie van superieure prestaties, innovatieve technologieën en een oogstrelend design met een duidelijke signatuur. Horizontale en verticale lijnen komen in het hele assortiment terug en zorgen ervoor dat de afzonderlijke apparaten een harmonieus geheel vormen. perfekt in form und funktion daar staan wij voor.

3 WASAUTOMATEN 3 wassen AEG ÖKO_line AEG ÖKO_LINE wasautomaten vallen in energie-efficiëntieklasse A+++ en verbruiken minstens 40% minder energie dan A-klasse modellen. Er is zelfs een model met een A+++-50% classificatie. Deze is maar liefst 80% zuiniger dan een A-klasse model. De nieuwe ÖKO Mix technologie Bij dit nieuwe concept wordt het wasmiddel in de wasmiddellade door het water meegevoerd en onderin de wasautomaat gemengd tot het volledig is opgenomen door het water. Het water-wasmiddel mengsel wordt vervolgens naar boven gepompt en bovenop het wasgoed gesproeid. Omdat het wasmiddel actief met het water wordt gemengd, lost het beter op in kouder water en kan er dus nog efficiënter op lagere temperaturen worden gewassen. Ook is er minder wasmiddel en water nodig en worden wasmiddelvlekken op het wasgoed voorkomen. Besparing over een periode van 10 jaar t.o.v. een A-label wasautomaat A+ 67,00 A++ 135,00 A ,00 A+++-10% 270,00 A+++-20% 335,00 A+++-50% 536,00 Bij 200 wasbeurten van 8 kg per jaar

4 4 Silent System Plus Een aantal Protex Plus wasautomaten is uitgerust met Silent System Plus. Dankzij de geluidsreducerende technologieën, de volledige isolatie en de duurzame inverter motor kunt u wassen op de tijd dat u het beste uitkomt zonder de rust in huis te verstoren. ADVANCED WASHING TECHNOLOGY Grondige reiniging, keer op keer ProTex trommel AEG ProTex Plus wasautomaten zijn uitgerust met Advanced Washing Technology (AWT), een uniek snelbevochtigingssysteem. Dit garandeert een grondige, gelijkmatige en snelle reiniging van zelfs een volle lading wasgoed. De was raakt snel verzadigd met water waardoor tevens wordt voorkomen dat het wasmiddel, aan het begin van het programma, vlekken op uw favoriete kleding achterlaat. Deze trommel heeft een speciaal patroon met een uitgebalanceerde hoeveelheid en speciaal gevormde perforaties. Deze zorgen voor een efficiënte, zuinige en veilige wasbeurt met een optimaal spoelresultaat.

5 5 wassen

6 6-50% Optimale wasverzorging door OptiSense OptiSense zorgt voor een precieze afstemming van water, energie en tijd op de hoeveelheid van het wasgoed en garandeert een efficiënte behandeling van kleinere wasjes. De energiezuinigste wasautomaat Het gebruik van minder en kouder water betekent al minder energieverbruik. Een verdere energiebesparing wordt gerealiseerd door de nieuwe ÖKO inverter motor. Door de toepassing van een permanent magnetisch veld binnenin de motor werkt deze nog efficiënter. Bij de nieuwe wasautomaat L89496FL resulteert de combinatie van de ÖKO Mix technologie en de ÖKO inverter motor in energieefficiëntieklasse A+++-50%, het hoogst haalbare van dit moment. Inverter motor met 10 jaar garantie De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten in minder tijd. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op deze motor. De 10 jaar motorgarantie kunt u eenvoudig aanvragen door uw nieuwe was- of droogautomaat te registreren op Vlekken-optie bij verschillende programma s Bij de meeste AEG wasautomaten kunt u de optie Vlekken bij verschillende programma s gebruiken. In combinatie met de 4-faseninspoeling levert deze optie het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken.

7 7 wassen AEG bovenladers: compact, flexibel en gemakkelijk De AEG bovenlader is slechts 40 cm breed en makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en het extra lange snoer. Deze compacte wasautomaten wassen 6 kg wasgoed bij een minimaal energie- en waterverbruik. Het SoftOpeningssysteem en de automatische trommelpositionering zorgen voor een veilige opening van het deksel en de trommeldeksels. De was kunt u makkelijker in- en uitladen dankzij de extra grote en gekantelde vulopening. LiquiSystem Vloeibaar én poeder Dankzij het LiquiSystem is het in de AEG bovenladers mogelijk niet alleen poeder maar ook vloeibaar wasmiddel via de wasmiddellade te doseren, zelfs bij startuitstel. Bij de keuze voor vloeibaar wasmiddel zorgt een speciaal klepje er namelijk voor dat het vloeibare wasmiddel niet in de trommel loopt voordat het programma start. Ook wordt, wanneer de optie vloeibaar wasmiddel is geselecteerd, de wastijd automatisch met 20 minuten ingekort.

8 8 Zuinig wassen en drogen in één AEG was/droogcombinatie Platinum, gold en silver Woolmark is het meest vermaarde logo ter wereld. Om dit kwaliteitsmerk te mogen voeren, zijn de meeste AEG wasen droogautomaten streng getest door de Woolmark Company en inmiddels Woolmark gecertificeerd. In de was- en droogautomaten met een Woolmark silver kunt u zonder probleem wollen kleding met machine wasbaar op het etiket, wassen én drogen. Heeft het AEG apparaat een Woolmark gold, dan kunt u er zelfs kleding met een handwas -label veilig in wassen en drogen. Uiteraard wel met het speciale wolprogramma. In de AEG was/droogcombinatie kunt u non-stop 7 kg wasgoed wassen en drogen in 60 minuten. Maar ook 9 kg wassen is geen probleem. En dat met klasse A voor wasresultaat én energieefficiëntie! Uniek voor was/ droogcombinaties. Ruimtebesparende was/droogzuil Voor het plaatsen van een droger op een wasautomaat heeft AEG een speciaal tussenstuk dat voor een veilige en stabiele was/droogzuil zorgt. Een praktische, ruimtebesparende opstelling, mede dankzij het uitschuifbare blad, waarop u bijvoorbeeld de was kunt opvouwen. De nieuwe wasautomaat Lavamat L89496FL is zelfs voorzien van een Woolmark Platinum certificaat. U kunt nu ook de meest exclusieve wolsoorten met een handwas-label, veilig wassen met het wolprogramma van deze wasautomaat.

9 9 wassen

10 10

11 Droogautomaten 11 drogen De energiezuinigste droger AEG denkt aan het milieu en ook aan uw energierekening! Naast de talrijke drogers met energie-efficientieklasse A+ of A++, lanceerden wij als eerste een echte revolutie in energiebesparing met onze warmtepompdrogers met energieefficientieklasse A+++. Dit bevestigt dat deze warmtepompdrogers tot de zuinigste ter wereld behoren. De besparing kan oplopen tot maar liefst 162,90 per jaar*. (*Ten opzichte van A label droger. Op basis van 220 droogbeurten van 8 kilogram per jaar x 0,25/kWh.) Besparing over een periode van 10 jaar t.o.v. een B-label droogautomaat A+ 652,50 A++ 812,50 A ,50 Bij 220 droogbeurten van 8 kg per jaar

12 12 Geavanceerde warmtepomptechnologie In drogers met warmtepomptechnologie kan zelfs de meest delicate kleding vakkundig en veilig worden gedroogd. Dankzij deze technologie is de droogtemperatuur circa 25 C lager dan bij traditionele modellen. Dit garandeert een veilig, krimpvrij droogresultaat van alle stoffen, zelfs wol en zijde. De warmtepomptechnologie is ook de meest efficiënte en doeltreffende technologie om energie-efficiënt te drogen. 15 Jaar nadat AEG als eerste ter wereld de warmtepompdroger op de markt bracht, lanceert AEG na jarenlang onderzoek en ervaring een warmtepompdroger met het nieuwe Europese energielabel A+++. Gelijkmatig en voorzichtig drogen Delicate kledingstukken (van bijvoorbeeld wol of synthetica), hebben extra zorg nodig tijdens het drogen. AEG ProTex droogautomaten bieden de best mogelijke bescherming tegen slijtage en verkleuren. Uw kleding blijft er langer als nieuw uitzien. De innovatieve ProTex trommel, met speciaal patroon en extra grote capaciteit van maar liefst 7, 8 of zelfs 9 kg, gecombineerd met een speciaal luchtstroomsysteem garandeert een zachte en voorzichtige behandeling van uw wasgoed. Door de grote ruimte in de trommel kan de kleding vrij bewegen zodat kreuken en plooien zoveel mogelijk worden voorkomen. U kunt zelfs de meest delicate stoffen drogen met gelijkmatige resultaten. Condensatie-efficiëntie Conventionele droogautomaten geven doorgaans een deel van het vocht uit de was, af aan de lucht in de ruimte waarin de droger staat. Onze condensatiedrogers hebben een speciale trommel en behuizing waardoor de luchtstroom gesloten blijft, en de luchtvochtigheid buiten het apparaat tot een minimum beperkt blijft.

13 13 drogen

14 14 OptiSense: intelligent drogen De intelligente OptiSense technologie van onze ProTex drogers optimaliseert het energieverbruik en de droogtijd. De geavanceerde elektronica en sensoren detecteren de belading en vochtigheidsgraad en passen automatisch de cyclusduur en het verbruik aan zodat u steeds kunt rekenen op uitstekende droogresultaten met een minimaal verbruik! Inverter motor met 10 jaar garantie De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten in minder tijd. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op deze motor. De 10 jaar motorgarantie kunt u eenvoudig aanvragen door uw nieuwe was- of droogautomaat te registreren op Energiezuiniger, korter en stiller De nieuwe, innovatieve Variable Speed compressor van AEG, zorgt niet alleen voor een energiezuinig droogproces, deze compressor biedt ook de mogelijkheid om de droogtijd te reduceren of om uiterst stil te drogen. Tijdens de standaard ECO optie zorgt de Variable Speed compressor voor uiterst energiezuinige resultaten; A+++ voor energie-efficientie. Met de Tijdbesparingsfunctie wordt de droogtijd met maar liefst 30% verminderd. Zo is een volle trommelbelading in slechts twee uur droog. Overdag geen tijd gehad om de droger te vullen met de was? Geen probleem! Met de extra stil functie wordt het geluidsniveau teruggebracht naar 62 db. Ideaal dus om s nachts uw droger het werk te laten doen. Kreukpreventie Al onze condensdrogers bieden een uniek droogsysteem waarbij de draairichting van de trommel iedere vijf minuten omkeert. Hierdoor worden het in elkaar draaien van grote items en kreukvorming voorkomen. Meeneemribben De meeneemribben staan garant voor een uitstekend droogresultaat, ongeacht de hoeveelheid wasgoed.

15 TOEBEHOREN 15 drogen Montagesets SKP11 Een ruimtebesparende was/droogzuil creëert u met deze handige montageset met uitschuifbaar werkblad voor het veilig plaatsen van uw droger bovenop de wasautomaat. BR11 Montageset voor het veilig plaatsen van uw droger bovenop de wasautomaat door middel van beugels. STA8 Handige montageset (zonder uitschuifbaar werkblad) voor het veilig plaatsen van uw droogautomaat bovenop de wasautomaat. Afvoerkit DK11 Afvoerkit voor het condensatiewater, bestemd voor condensdrogers waar de opvangbak zich boven in het bedieningspaneel bevindt. Droogrek voor wol of sportschoenen De ideale oplossing voor het behoedzaam drogen van bijvoorbeeld zacht speelgoed, wollen kleding, lingerie of sportschoenen die slecht tegen trommelbewegingen kunnen is dit droogrek. Werkt met wol- of wolverfrissingsprogramma Werkt met tijddrogen RA11 voor alle modellen, behalve warmtepompdrogers met glazen deur. RA12 voor alle warmtepompdrogers met glazen deur.

16 wasautomaten, voorladers 16 Model L98685FL Energie-efficiëntieklasse 1) A+++-10% Type motor Inverter ProTex trommel Type display Touch display AutoOff Waterbeveiliging AquaControl met alarm OptiSense Advanced Washing Technology ÖKO-Mix - 4-fasen inspoeling Silent System Plus Startuitstel 30 min - 20 u Grote deur met XXL vulopening Verwarmingselement met antikalk coating Programma s ProSteam (stoom) Programma Handwas, wol en zijde Programma Anti allergie Programma SuperEco koudwater Programma Kort 20 Minuten Optie Tijdbesparing Optie Vlekkenbehandeling Combineerbaar was/droog zuil Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x605 Maximaal vulgewicht (kg) 8 Energie-efficiëntieklasse 1) A+++ Jaarlijks energie (kwh)- en waterverbruik (liter) 4) Katoen 60 C - energie (kwh), tijd (min) 0, Katoen 60 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, Katoen 40 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,05 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,05 Droogresultaat 2) A Maximaal centrifugeertoerental (tpm) 1600 Duur 'stand-by' na afloop programma (min) 5 Geluidsniveau bij wassen (db) 49 Geluidsniveau bij centrifugeren (db) 75 Restvochtpercentage 3) 43 Installatie Vrijstaand Kleur wit Aansluitwaarde (W) 2200 Nettogewicht (kg) 82,3 1) Waarden zijn bepaald volgens norm , gebaseerd op standaardprogramma s voor katoen op 60 C en 40 C met volle en halve belading, aangegeven in schaalwaarden A+++ (efficiënt) t/m D (inefficiënt). 2) Aangegeven in schaalwaarden A (goed) t/m G (matig). 3) Een restvochtpercentage van 100% betekent dat 1 kg wasgoed (drooggewicht) na het centrifugeren nog 1 kg water bevat. 4) Gemiddeld verbruik per jaar volgens norm (zie punt 1). Het werkelijke verbruik hangt af van het gebruik van het apparaat.

17 17 wassen L89496FL L87685FL L87485FL A+++-50% A % A % ÖKO inverter Inverter Inverter LCD large display LCD large display LCD large display AquaControl met alarm AquaControl met alarm AquaControl met alarm min - 20 u 30 min - 20 u 30 min - 20 u 850x600x x600x x600x A+++ A+++ A , , , , , , , , , ,05 0,05 0,05 0,05 0,05 0,05 B A B Vrijstaand Vrijstaand Vrijstaand wit wit wit ,27 82,3 78,3

18 wasautomaten, voorladers 18 Model L76675FL Energie-efficiëntieklasse 1) A % Type motor Inverter ProTex trommel Type display LCD medium display AutoOff - Waterbeveiliging AquaControl met alarm OptiSense Advanced Washing Technology - ÖKO-Mix - 4-fasen inspoeling - Silent System Plus - Startuitstel 30 min - 20 u Grote deur met XXL vulopening Verwarmingselement met antikalk coating Programma s ProSteam (stoom) - Programma Handwas, wol en zijde Programma Anti allergie - Programma SuperEco koudwater Programma Kort 20 Minuten Optie Tijdbesparing Optie Vlekkenbehandeling Combineerbaar was/droog zuil Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x522 Maximaal vulgewicht (kg) 7 Energie-efficiëntieklasse 1) A+++ Jaarlijks energie (kwh)- en waterverbruik (liter) 4) Katoen 60 C - energie (kwh), tijd (min) 0, Katoen 60 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, Katoen 40 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,48 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,48 Droogresultaat 2) A Maximaal centrifugeertoerental (tpm) 1600 Duur 'stand-by' na afloop programma (min) 5 Geluidsniveau bij wassen (db) 49 Geluidsniveau bij centrifugeren (db) 77 Restvochtpercentage 3) 44 Installatie Vrijstaand Kleur wit Aansluitwaarde (W) 2200 Nettogewicht (kg) 73,4 1) Waarden zijn bepaald volgens norm , gebaseerd op standaardprogramma s voor katoen op 60 C en 40 C met volle en halve belading, aangegeven in schaalwaarden A+++ (efficiënt) t/m D (inefficiënt). 2) Aangegeven in schaalwaarden A (goed) t/m G (matig). 3) Een restvochtpercentage van 100% betekent dat 1 kg wasgoed (drooggewicht) na het centrifugeren nog 1 kg water bevat. 4) Gemiddeld verbruik per jaar volgens norm (zie punt 1). Het werkelijke verbruik hangt af van het gebruik van het apparaat.

19 19 wassen L76475FL L73480FL L72670FL A % A+++ A+++ Inverter Universeel Universeel - LCD medium display LCD medium display LCD medium display AquaControl met alarm AquaControl met alarm AquaStop min - 20 u 30 min - 20 u 30 min - 20 u x600x x600x x600x A+++ A+++ A , , , , , , , , , ,48 0,48 0,48 0,48 0,48 0,48 B B A Vrijstaand Vrijstaand Vrijstaand wit wit wit ,4 66,4 71,4

20 wasautomaten, voorladers 20 Model L72470FL Energie-efficiëntieklasse 1) A+++ Type motor Universeel ProTex trommel Type display LCD medium display AutoOff - Waterbeveiliging AquaStop OptiSense Advanced Washing Technology - ÖKO-Mix - 4-fasen inspoeling - Silent System Plus - Startuitstel 30 min - 20 u Grote deur met XXL vulopening - Verwarmingselement met antikalk coating Programma s ProSteam (stoom) - Programma Handwas, wol en zijde Programma Anti allergie - Programma SuperEco koudwater Programma Kort 20 Minuten Optie Tijdbesparing Optie Vlekkenbehandeling Combineerbaar was/droog zuil Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x522 Maximaal vulgewicht (kg) 7 Energie-efficiëntieklasse 1) A+++ Jaarlijks energie (kwh)- en waterverbruik (liter) 4) Katoen 60 C - energie (kwh), tijd (min) 0, Katoen 60 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, Katoen 40 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,48 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,48 Centrifugeer-efficiëntieklasse B Maximaal centrifugeertoerental (tpm) 1400 Duur 'stand-by' na afloop programma (min) 5 Geluidsniveau bij wassen (db) 59 Geluidsniveau bij centrifugeren (db) 78 Restvochtpercentage 3) 52 Installatie Vrijstaand Kleur wit Aansluitwaarde (W) 2200 Nettogewicht (kg) 71,4 1) Waarden zijn bepaald volgens norm , gebaseerd op standaardprogramma s voor katoen op 60 C en 40 C met volle en halve belading, aangegeven in schaalwaarden A+++ (efficiënt) t/m D (inefficiënt). 2) Aangegeven in schaalwaarden A (goed) t/m G (matig). 3) Een restvochtpercentage van 100% betekent dat 1 kg wasgoed (drooggewicht) na het centrifugeren nog 1 kg water bevat. 4) Gemiddeld verbruik per jaar volgens norm (zie punt 1). Het werkelijke verbruik hangt af van het gebruik van het apparaat.

21 21 wassen L60660FL L60460FL A++ A++ Universeel Universeel - - LCD digit display LCD digit display - - AquaStop AquaStop min - 20 u 30 min - 20 u x600x x600x A++ A , , , , , , ,48 0,48 0,48 0,48 A B Vrijstaand Vrijstaand wit wit ,4 71,4

22 22

23 wasautomaten, bovenladers 23 wassen Model L86560TL4 L70360TL1 L61260TL Energie-efficiëntieklasse 1 A+++-10% A++ A++ Type motor Inverter Universeel Universeel ProTex trommel Type display large LCD LCD medium display LCD digit display LiquiSystem Soft Opening Automatische trommelpositionering AutoOff - - Waterbeveiliging AquaControl met AquaControl met alarm alarm AquaStop OptiSense Startuitstel Programma s Prosteam (stoom) - - Programma Handwas, wol en zijde Programma Strijkvrij Optie Tijdbesparing Optie Vlekkenbehandeling - Buitenmaten hxbxd (mm) 890x400x x400x x400x600 Maximaal vulgewicht (kg) Energie-efficiëntieklasse 2 A+++ A++ A++ Jaarlijks energie (kwh)- en waterverbruik (liter) Katoen 60 C - energie (kwh), tijd (min) 0, , , Katoen 60 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, , , Katoen 40 C, halve lading - energie (kwh), tijd (min) 0, , ,5-136 Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,05 0,48 0,48 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,05 0,48 0,48 Centrifugeer-efficiëntieklasse A B B Maximaal centrifugeertoerental (tpm) Duur 'stand-by' na afloop programma (min) Geluidsniveau bij wassen (db) Geluidsniveau bij centrifugeren (db) Restvochtpercentage Installatie Vrijstaand Vrijstaand Vrijstaand verplaatsbaar d.m.v. uitklapbaar extra wieltje Kleur wit wit wit Aansluitwaarde (W) Watertoevoer Koud Koud Koud Nettogewicht (kg) 64,6 64,6 64,6

24 was/droogcombinatie 24 Model L87695WD L77685WD L75480WD Energie-efficiëntieklasse 1) A A B Type motor Inverter inverter Inverter ProTex trommel Type display LCD large display LCD medium display LCD medium display AutoOff Waterbeveiliging AquaControl met AquaControl met AquaControl met alarm alarm alarm OptiSense Advanced Washing Technology fasen inspoeling - - Silent System Plus - - Startuitstel 30 min - 20 u 30 min - 20 u 30 min - 20 u Programma Non stop wassen/drogen Programma s Prosteam (stoom) - - Programma Handwas, wol en zijde Programma Strijkvrij Optie Vlekkenbehandeling - - Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x x600x x600x605 Energieverbruik wassen/drogen (kwh) 6,12 5,44 6,48 Energieverbruik wassen (kwh) 1,05 1,04 1,04 Wasresultaat 2) A A A Restvochtpercentage 3) Max. centrifugeertoerental (tpm) Maximaal vulgewicht wassen (kg) Maximaal vulgewicht wassen & drogen (kg) Waterverbruik per cyclus (liter) Waterverbruik bij Katoen 60 C (liter) Duur katoen 60 C kastdroog (min) Energieverbruik per jaar wassen & drogen (kwh) 4) Waterverbruik per jaar wassen & drogen (liter) Energieverbruik per jaar (kwh) Waterverbruik per jaar (liter) Geluidsniveau bij wassen (db) Geluidsniveau bij centrifugeren (db) Geluidsniveau bij drogen (db) Kleur wit wit wit Aansluitwaarde (W) Watertoevoer Koud Koud Koud Nettogewicht (kg) 82,3 81,3 81,3 1) Waarden zijn bepaald volgens norm EN gebaseerd op het standaardprogramma voor katoen op 60ºC, aangegeven in schaalwaarden A (efficiënt) t/m G (inefficiënt). 2) Aangegeven in schaalwaarden A (goed) t/m G (matig). 3) Een restvochtpercentage van 100% betekent dat 1 kg wasgoed (drooggewicht) na het centrifugeren nog 1 kg water bevat. 4) Hier gelden de verbruikswaarden van een volledige lading van de was/droogcombinatie waarbij er 2 droogcycli moeten plaatsvinden om de volledige lading te drogen.

25 Droogautomaten 25 drogen NEW Model T97685IH T88595IS Droogtechnologie condensatie/warmtepomp condensatie/warmtepomp Energie-efficiëntieklasse 1) A+++ A++ Condensatie efficiëntie A A Type motor Inverter Inverter ProTex trommel Type display Touch display LCD large display OptiSense Silent System Plus Interieurverlichting LED LED Reverserende trommelbeweging Variable Speed Compressor - AutoOff - - Instelling waterhardheid Deurscharnieren links, verwisselbaar links, verwisselbaar Startuitstel 30 min - 20 u 30 min - 20 u Verlengde anti-kreuk Programma s ProSteam (stoom) - Programma Wol Programma Strijkvrij - Programma Extra Quick Mix Uitschakelbare zoemer Combineerbaar was/droog zuil Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x x600x600 Maximaal vulgewicht (kg) 8,0 9,0 Jaarlijks energieverbruik (kwh) 2) Energieverbruik katoen kastdroog 1000 tpm (kwh) 1,51 2,28 Energieverbruik katoen kastdroog, halve belading 1000 tpm (kwh) 0,8 1,08 Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,11 0,5 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,11 0,5 Duur 'stand-by' na afloop programma (min) Gewogen programmaduur, volle en halve belading (min) Duur katoen kastdroog 1000 tpm (min) Duur katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (min) Gemiddelde condensatie efficiëntie (%) Gewogen condensatie efficiëntie, volle en halve belading (%) Geluidsniveau drogen (db) Meegeleverde accessoires condenswater afvoerslang condenswater afvoerslang Extra leverbare accessoires droogrek droogrek Kleur wit wit Aansluitwaarde (W) Materiaal trommel ProTex RVS ProTex RVS Inhoud waterreservoir (liter) 5,2 5,2 Nettogewicht (kg) 55,46 59,46 1) Waarden bepaald volgens norm EN 61121, aangegeven in schaalwaarden A (efficiënt) t/m G (inefficiënt). 2) Gemiddeld jaarlijks energieverbruik bij een hoeveelheid wasgoed van 150 kg in het programma kastdroog, 280 kg in het programma katoen strijkdroog en 150 kg in het programma kreukherstellend kastdroog.

26 Droogautomaten 26 NEW Model T86585IH T76485IH2 Droogtechnologie condensatie/warmtepomp condensatie/warmtepomp Energie-efficiëntieklasse 1) A++ A+ Condensatie efficiëntie A A Type motor Inverter Inverter ProTex trommel Type display LCD large display LCD medium display OptiSense Silent System Plus - Interieurverlichting LED LED Reverserende trommelbeweging Variable Speed Compressor - - AutoOff - - Instelling waterhardheid Deurscharnieren links, verwisselbaar links, verwisselbaar Startuitstel 30 min - 20 u 30 min - 20 u Verlengde anti-kreuk Programma s ProSteam (stoom) - - Programma Wol Programma Strijkvrij Programma Extra Quick Mix Uitschakelbare zoemer Combineerbaar was/droog zuil Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x x600x600 Maximaal vulgewicht (kg) 8,0 8,0 Jaarlijks energieverbruik (kwh) 2) Energieverbruik katoen kastdroog 1000 tpm (kwh) 1,94 2,56 Energieverbruik katoen kastdroog, halve belading 1000 tpm (kwh) 1,07 1,34 Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,5 0,11 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,5 0,11 Duur 'stand-by' na afloop programma (min) Gewogen programmaduur, volle en halve belading (min) Duur katoen kastdroog 1000 tpm (min) Duur katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (min) Gemiddelde condensatie efficiëntie (%) Gewogen condensatie efficiëntie, volle en halve belading (%) Geluidsniveau drogen (db) Meegeleverde accessoires condenswater afvoerslang condenswater afvoerslang Extra leverbare accessoires droogrek droogrek Kleur wit wit Aansluitwaarde (W) Materiaal trommel ProTex RVS ProTex RVS Inhoud waterreservoir (liter) 5,2 5,2 Nettogewicht (kg) 54,71 59,46 1) Waarden bepaald volgens norm EN 61121, aangegeven in schaalwaarden A (efficiënt) t/m G (inefficiënt). 2) Gemiddeld jaarlijks energieverbruik bij een hoeveelheid wasgoed van 150 kg in het programma kastdroog, 280 kg in het programma katoen strijkdroog en 150 kg in het programma kreukherstellend kastdroog.

27 27 drogen NEW NEW T75480IH1 T75370AH2 T86285IC condensatie/warmtepomp condensatie/warmtepomp condensatie A+ A+ B A B A Inverter Asynchroon Inverter LCD medium display LCD medium display LCD large display LED links, verwisselbaar links, verwisselbaar links, verwisselbaar 30 min - 20 u 30 min - 20 u 30 min - 20 u x600x x600x x600x600 8,0 7,0 8, ,56 2,17 4,79 1,34 1,18 2,48 0,11 0,44 0,55 0,11 0,44 0, condenswater afvoerslang condenswater afvoerslang condenswater afvoerslang droogrek droogrek droogrek wit wit wit ProTex RVS ProTex RVS ProTex RVS 5,2 5,2 5,2 48,46 48,46 42,96

28 Droogautomaten 28 NEW Model T76285AC T72270AC Droogtechnologie condensatie condensatie Energie-efficiëntieklasse 1) B B Condensatie efficiëntie A A Type motor Asynchroon Asynchroon ProTex trommel - Type display LCD medium display LCD medium display OptiSense Silent System Plus - - Interieurverlichting LED - Reverserende trommelbeweging Variable Speed Compressor - - AutoOff - - Instelling waterhardheid Deurscharnieren links, verwisselbaar links, verwisselbaar Startuitstel 30 min - 20 u 30 min - 20 u Verlengde anti-kreuk Programma s ProSteam (stoom) - - Programma Wol Programma Strijkvrij Programma Extra Quick Mix Uitschakelbare zoemer Combineerbaar was/droog zuil Buitenmaten hxbxd (mm) 850x600x x600x540 Maximaal vulgewicht (kg) 8,0 7,0 Jaarlijks energieverbruik (kwh) 2) Energieverbruik katoen kastdroog 1000 tpm (kwh) 4,79 4,29 Energieverbruik katoen kastdroog, halve belading 1000 tpm (kwh) 2,48 2,26 Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0,55 0,41 Energieverbruik in 'stand-by' (W) 0,55 0,41 Duur 'stand-by' na afloop programma (min) Gewogen programmaduur, volle en halve belading (min) Duur katoen kastdroog 1000 tpm (min) Duur katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (min) Gemiddelde condensatie efficiëntie (%) Gewogen condensatie efficiëntie, volle en halve belading (%) Geluidsniveau drogen (db) Meegeleverde accessoires - - Extra leverbare accessoires condenswater afvoerslang, condenswater afvoerslang, droogrek droogrek Kleur wit wit Aansluitwaarde (W) Materiaal trommel ProTex RVS Roestvrij staal Inhoud waterreservoir (liter) 5,2 5,2 Nettogewicht (kg) 41,76 43,46 1) Waarden bepaald volgens norm EN 61121, aangegeven in schaalwaarden A (efficiënt) t/m G (inefficiënt). 2) Gemiddeld jaarlijks energieverbruik bij een hoeveelheid wasgoed van 150 kg in het programma kastdroog, 280 kg in het programma katoen strijkdroog en 150 kg in het programma kreukherstellend kastdroog.

29 29 drogen T71270AC T65170AV T75175AV condensatie luchtafvoer luchtafvoer B C C A - - Asynchroon Asynchroon Asynchroon LCD medium display - LCD digit display links, verwisselbaar rechts, verwisselbaar rechts, verwisselbaar 30 min - 20 u 3, 6, 9 u 30 min - 20 u x600x x600x x600x600 7,0 7,0 7, ,29 4,25 4,25 2,26 2,35 2,35 0,41 0,7 0,7 0,41 0,7 0, luchtafvoerslang luchtafvoerslang droogrek droogrek droogrek wit wit wit Roestvrij staal Roestvrij staal Roestvrij staal 4, ,66 30,46 30,46

30 onze service/ perfecte zorg 30 Wij willen dat u volkomen tevreden bent en blijft met uw AEG apparatuur en doen daar ook ons uiterste best voor. Mocht er na aanschaf een probleem met uw AEG apparaat ontstaan, dan zorgt onze service-organisatie voor een snelle en vakkundige oplossing. Na een servicebezoek zullen wij uw mening vragen zodat onze serviceverlening op het hoogste niveau én afgestemd op uw wensen blijft. Uw persoonlijke productdatabase Via uw persoonlijke product database op heeft u alle informatie over uw huishoudelijke apparaten onder handbereik. Ideaal bij vervanging, verzekeringen, storingen of tech nische vragen. Zodra u uw apparaat op deze website hebt geregistreerd, kunt u storingen analy se ren, gebruiksaanwijzingen downloaden en servicebezoeken plannen. Accessoires en reinigingsmiddelen Behalve onderdelen levert de divisie Distriparts ook handige en leuke accessoires, zoals serviezen, messensets en zelfs pannen. Daarnaast zijn er speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen. Alle Distriparts artikelen zijn online te koop via AEG. Part of the Electrolux Group Electrolux is wereldwijd toon aangevend op het gebied van apparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik en levert elk jaar ruim 40 miljoen producten aan klanten in 150 markten. Vermaarde productmerken zoals AEG, Electrolux en Zanussi behoren tot de Electrolux groep. In 2012 had de Groep een omzet van 110 miljard SEK en had werknemers in dienst. Ons assortiment In deze brochure vindt u slechts een klein gedeelte van ons grote assortiment huishoudelijke apparatuur. Bent u ook geïnteresseerd in andere AEG producten zoals koel- en vriesapparatuur, afwasautomaten, keukeninbouwapparatuur, stofzuigers en klein huishoudelijke apparaten? Haal dan een brochure bij uw vakhandelaar, ga naar of neem contact op met onze afdeling Consumer Care. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de AEG showroom in het Electrolux Experience Center waar u onze gehele collectie kunt bewonderen. AEG Huishoudelijke Apparaten Vennootsweg CG Alphen aan den Rijn Telefoon (0172) Consumer Care Telefoon (0172) consumenten.belangen@electrolux.nl pnc ean /2013/ Eventuele dtp-fouten en wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

Wassen en drogen Drogen

Wassen en drogen Drogen Drogen Onze droogautomaten zijn niet alleen zuinig met energie maar ook op de kleding. Drogers Wat is nieuw Handwas en dry clean only? Nu niet meer. Highlights uit de drogerrange. Leeg - zonder moeite

Nadere informatie

de AEG wasautomaten ook nog eens het laagste waterverbruik in vergelijking met de meeste standaard wasautomaten.

de AEG wasautomaten ook nog eens het laagste waterverbruik in vergelijking met de meeste standaard wasautomaten. partner assortiment / 2012 8 reinigen / nauwkeurig en behoedzaam Individuele behandeling voor elk soort wasgoed Om te garanderen dat al uw kleding de best mogelijke behandeling krijgt heeft u een wasautomaat

Nadere informatie

DROOGAUTOMATEN/ CONDENSATIE MET WARMTEpOMp 53 CONDENSATIE 56 LUCHTAFVOER 59

DROOGAUTOMATEN/ CONDENSATIE MET WARMTEpOMp 53 CONDENSATIE 56 LUCHTAFVOER 59 44 reinigen reinigen 45 / CONDENSATIE MET WARMTEpOMp 53 CONDENSATIE 56 LUCHTAFVOER 59 45 reinigen 46 reinigen / ZACHT MAAR GRONDIG Gelijkmatig en voorzichtig drogen Kwetsbare was, zoals synthetische of

Nadere informatie

ABSOLUTECARE. Durf te drogen

ABSOLUTECARE. Durf te drogen SOLUTECRE Durf te drogen EG SOLUTECRE DURF TE DROGEN Uiterst zacht voor uw king De meeste mensen durven king van wol of zijde niet in een droogautomaat te drogen. ij een onjuiste behandeling kan wol namelijk

Nadere informatie

20 reinigen AEG_Brochure vrijstaand-ope-4.indd :13

20 reinigen AEG_Brochure vrijstaand-ope-4.indd :13 20 reinigen reinigen 21 REINIGEN/ 22 DROOGAUTOMATEN 44 AF 60 Al onze apparaten zorgen uitstekend voor uw kleding. Of u nu veel of weinig was heeft, met hardnekkige vlekken of gemaakt van delicate materialen,

Nadere informatie

ICONEN WASSEN & DROGEN

ICONEN WASSEN & DROGEN ICONEN WASSEN & DROGEN Energieefficiëntieklasse Een wasmachine met energieefficiëntieklasse -50% verbruikt 50% minder energie dan een vergelijkbaar klasse model. 9 Maximum vulgewicht Zwiersnelheid Aanduiding

Nadere informatie

VAATWASSERS ASSORTIMENT VRIJSTAAND EN RESTYLE 2013

VAATWASSERS ASSORTIMENT VRIJSTAAND EN RESTYLE 2013 ASSORTIMENT VRIJSTAAND EN RESTYLE 2013 Satelliet sproeiarm Het ProClean reinigingssysteem beschikt over vijf sproeiniveaus en een innovatieve dubbel roterende satellietsproeiarm zodat een brede waterspiraal

Nadere informatie

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan.

DROGEN. Energie-efficiëntieklasse. De ruime 7 kg trommel kan een grote was prima aan. DROGEN Energie-efficiëntieklasse Vulgewicht Startuitstel SteamSystem Easy Iron Electronic Control LCD Op dit symbool moet u letten, want A-40% staat voor zuinigheid. Deze apparaten blijven nog eens 40%

Nadere informatie

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 PARTNER 2 - AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN - 3 STEL U VOOR Stel u voor dat u uw favoriete trui in de wasmachine zou stoppen. Stel u

Nadere informatie

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER

WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER WASMACHINES EN DROOG- KASTEN 2017 SELECTIVE PARTNER 2 - AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN AEG - WASMACHINES EN DROOGKASTEN - 3 STEL U VOOR Stel u voor dat u uw favoriete trui in de wasmachine zou stoppen.

Nadere informatie

top merk WASSEN Producteigenschappen

top merk WASSEN Producteigenschappen WASSEN Producteigenschappen top merk Woolmark is s werelds meest vermaarde logo. Dit logo is nu ook terug te vinden op Electrolux wasautomaten goed nieuws voor u en voor uw kostbare wol. Het onmiskenbare

Nadere informatie

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten.

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wassen Wassen en drogen Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wasautomaten Wat is nieuw Highlights uit de wasautomatenrange.

Nadere informatie

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life WASMACHINES - maart 2009 Technology designed for life Longer lasting clothes, less energy van Samsung maken méér mogelijk. Schone kleren wanneer jij ze nodig hebt. Maar liefst 8 kilo wasgoed in één wasbeurt

Nadere informatie

4 WASSEN EN DROGEN WASSEN EN DROGEN

4 WASSEN EN DROGEN WASSEN EN DROGEN 4 5 Individuele zorg voor iedere lading U heeft een wasmachine nodig die zich aan verschillende ladingen kan aanpassen om te garanderen dat uw volledige garderobe de beste behandeling krijgt bij iedere

Nadere informatie

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605 Wassen Wasmachines EWF1408WDL EWF1697HDW EWF1497HDW EWF1486GDW EWF1476GDW EWF1494DOW Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x

Nadere informatie

iq100 Condensdroger met sensor-gestuurde autodry technologie om het krimpen van wasgoed te voorkomen en 40 minuten sneldroog-programma.

iq100 Condensdroger met sensor-gestuurde autodry technologie om het krimpen van wasgoed te voorkomen en 40 minuten sneldroog-programma. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-11-10 iq300 WT44E177NL Condensdroger iq100 Condensdroger met sensor-gestuurde autodry technologie om het krimpen van wasgoed te voorkomen en 40 minuten sneldroog-programma.

Nadere informatie

1299,- Gratis bezorgd in Nederland

1299,- Gratis bezorgd in Nederland ASKO wasmachine rvs W4086C.S 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping 12,00 gratis Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

Blijf kraakhelder! Essentiële was- en droog- en afwastips Onverwacht bezoek?

Blijf kraakhelder! Essentiële was- en droog- en afwastips Onverwacht bezoek? Electrolux Collectie 2012 Blijf kraakhelder! Essentiële was- en droog- en afwastips Onverwacht bezoek? Koel- en vriesapparaten met optimale bewaarmogelijkheden INSPIRATIE & FUNCTIONALITEIT VOOR UW LIFESTYLE

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Onderschuifbaar Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd.

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. * DROOGAUTOMATEN 2013 2014 * Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. (Rapport nr. 20130293, mei 2013),

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen.

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. AEG vaatwasser inbouw F56312IM0 455,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Half geïntegreerde inbouw vaatwasser uitgevoerd

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. INKIJK EXEMPLAAR Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2013 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Onze wasmachines gaan delicaat om met uw wasgoed en houden het verbruik scherp in de gaten.

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Onze wasmachines gaan delicaat om met uw wasgoed en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wassen en drogen Onze wasmachines gaan delicaat om met uw wasgoed en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wasmachines: -20% 10 A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration

Nadere informatie

589,- Gratis bezorgd in Nederland

589,- Gratis bezorgd in Nederland CANDY was/droogcombinatie CSW4364D2-S 589,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL 20 Wassen en drogen WASMACHINES - HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO Consumentenbond, januari 2014 Technisch identiek aan: WAY32541NL, Best getest Consumentenbond

Nadere informatie

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed.

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed. PELGRIM wasmachine PWM110WIT 409,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL 734,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

667,- Gratis bezorgd in Nederland

667,- Gratis bezorgd in Nederland AEG vaatwasser inbouw F55342VI0 667,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Aeg F55342VI0 is een volledig geïntegreerde

Nadere informatie

Vrijstaande toestellen / 2015

Vrijstaande toestellen / 2015 Vrijstaande toestellen / 2015 INHOUDSTAFEL WASSEN & DROGEN VAATWASSERS KOELEN FORNUIZEN SERVICE 5 9 10 17 19 Wasmachines 5 Wasmachine Toplade 6 Droogkasten 7 Toebehoren 6 Koel/vriescombinaties 10 Eendeurkoelkasten

Nadere informatie

853,- Gratis bezorgd in Nederland

853,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine WM16W692NL 853,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

949,- Gratis bezorgd in Nederland

949,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE droger warmtepomp TKB 150 WP 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping 12,00 gratis Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

1349,- Gratis bezorgd in Nederland

1349,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG wasmachine pastelblauw LBB14PB-2 1349,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

Energieklasse. Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++-20%.

Energieklasse. Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++-20%. Wassen : -20% 10 1600 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse +++-20%. Wascapaciteit Zwiersnelheid LCD display

Nadere informatie

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen Wasautomaten Droogautomaten 2013-2014 Ultimate Care - de Nr.1 * in delicaat wassen Bauknecht Wasautomaten Uw wasgoed uitzonderlijk schoon en uw kleding

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design.

JAAR. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Beko Selective Line Een speciale lijn Beko apparaten met de beste specificaties, uitmuntende prestaties en een doordacht design. Garantievoorwaarden Uniek voor deze Selective Line is de mogelijkheid de

Nadere informatie

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid.

Kiezen voor Alluance is kiezen voor topservice en zekerheid. PRODUCT BROCHURE INTRODUCTIE Alluxe is het eigen merk van Alluance Group, trotse leverancier van ASKO, Gutmann, Steel en Sub-Zero Wolf. Merken die zich onderscheiden in kwaliteit, duurzaamheid en design.

Nadere informatie

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... ".. "...

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... .. ... mmm er is geen betere Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010... or... ".. "......;;.... ;!I " ;li'.; ;; " ) Q [J "'" Q'~'i:.'. \'" :'1.'..... Lt. 1 Wasautomaten SoftCare-System

Nadere informatie

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 AEG vaatwasser inbouw F56322IM0 693,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Prijstechnisch zeer interessante inbouw

Nadere informatie

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display 10 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt

Nadere informatie

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem.

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-06-17 iq800 iq800 Wasmachine iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. Producteigenschappen

Nadere informatie

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine MALMO 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

Miele SOLDEN Geldig vanaf 1-12-14 tem. 31-01-15

Miele SOLDEN Geldig vanaf 1-12-14 tem. 31-01-15 Miele SOLDEN Vrijstaande vaatwasser G 4910 SC Uitvoering Vrijstaande vaatwasser Vaatwasser 60 cm breed Design Kleur Uitvoering bedieningspaneel Soort bediening Display Kleur van display Briljantwit Recht

Nadere informatie

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431 126 LAAT DE AFWAS MAAR OVER AAN EEN ZANUSSI AFWASAUTOMAAT Zanussi maakt het huishouden voor u makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt

Nadere informatie

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen.

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. REAL LiFE 72 AFWASSEN In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard

Nadere informatie

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm STP364T Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709182427 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's

Nadere informatie

Bestsellers Juli 2013

Bestsellers Juli 2013 Bestsellers Juli 2013 WASHING L87685FL Wasautomaat Inox paneel 8 kg - 1600 t/min A+++-10%AA Protex Plus Full LCD Display Inverter motor Aqua control Stoom Witte deur XXL Waterverbruik 57 liter 949,- 799,-

Nadere informatie

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving MIELE wasmachine WMF 120 WCS 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Afwassen. Vaatwassers

Afwassen. Vaatwassers Afwassen Vaatwassers 106 Afwassen A INVERTER 15 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers zijn zeer energiezuinig. Sommige toestellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++. TimeBeam projecteert

Nadere informatie

PROCLEAN DE NIEUWE GENERATIE VAATWASSERS ONZE FLEXIBELE ZONES BIEDEN PLAATS AAN KLEINE TOT HEEL GROTE PANNEN VAATWASSERS

PROCLEAN DE NIEUWE GENERATIE VAATWASSERS ONZE FLEXIBELE ZONES BIEDEN PLAATS AAN KLEINE TOT HEEL GROTE PANNEN VAATWASSERS 170 PROCLEAN DE NIEUWE GENERATIE VAATWASSERS 171 VAATWASSERS In de tweede generatie ProClean vaatwassers is er ruimte voor nóg meer vaat, nog meer flexibiliteit met behoud van perfecte resultaten. ONZE

Nadere informatie

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT 4 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq500 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt de wasmachine niet alleen

Nadere informatie

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner LUCHT/LUCHT GEKOELDE AIRCONDITIONER PAC N80.1 De Pinguino PAC N80 heeft een energieklasse A in koeling. UITERST EFFICIENT Nieuw

Nadere informatie

1429,- ASKO wasmachine W6884L. Bezorgopties. Beschrijving

1429,- ASKO wasmachine W6884L. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine W6884L 1429,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting. Inbouwbreedte 45 CM. Energieefficiëntieklasse

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting. Inbouwbreedte 45 CM. Energieefficiëntieklasse Vaatwassers 143 VAATWASSERS 55 CM Inbouwbreedte 45 CM Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting Energieefficiëntieklasse A+ verbruikt 11% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model. AUTO

Nadere informatie

Specificaties Miele-wasautomaten met TwinDos-systeem

Specificaties Miele-wasautomaten met TwinDos-systeem Specificaties Miele-wasautomaten met TwinDos-systeem Tijdelijk Miele-wasmiddel voor een jaar wassen cadeau!* * Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 maart tot en met 31 augustus 2016 in Nederland gekochte

Nadere informatie

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm ST732L Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709173302 13 couverts 5 standaard + 5 Quick Time programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

636,- Gratis bezorgd in Nederland

636,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SX69E003NL 636,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69E003NL is een inbouw

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

Specificaties promotiemodellen W1-wasautomaten Tijdelijk 100,- retour!*

Specificaties promotiemodellen W1-wasautomaten Tijdelijk 100,- retour!* Specificaties promotiemodellen W1-wasautomaten Tijdelijk 100,- retour!* * Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2016 in Nederland gekochte promotiemodellen W1-wasautomaten

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro!

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Aankoopgids Lave-linges Wasmachines Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. LAAT ONZE WASMACHINES HET VUILE WERK OPKNAPPEN! Vandaag

Nadere informatie

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal LP364XT Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal EAN13: 8017709182441 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

typisch asko D5544 XL (82 cm)

typisch asko D5544 XL (82 cm) D5544 XL (82 cm) Premium bovenkorf Premium onderkorf Messenrek Aantal couverts: 14 Energieklasse: A+ typisch asko Deze ASKO producten zijn verkrijgbaar bij: Remco Service, Kervelstraat 82, Apeldoorn T

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf.

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare

Nadere informatie

499,- * Special. De enige met een oplossing voor elk huishouden 230,- Mijn huis, mijn Electro World. AEG Wasautomaat

499,- * Special. De enige met een oplossing voor elk huishouden 230,- Mijn huis, mijn Electro World. AEG Wasautomaat Special De enige met een oplossing voor elk huishouden Mijn huis, mijn Electro World Wasautomaat LAVAMAT 64640 SILENT SYSTEM 6 kilo vulgewicht, starttijduitstel, Aquastop. van 729,- voor per jaar: 27,-

Nadere informatie

1107,- Gratis bezorgd in Nederland

1107,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine inbouw WI14W540EU 1107,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens WI14W540EU is een wasmachine

Nadere informatie

492,- Gratis bezorgd in Nederland

492,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT vaatwasser besteklade GSXK8254A2 492,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving Volledig geïntegreerde vaatwasser uitgevoerd met een besteklade en voorzien van een zeer laag geluidsniveau van

Nadere informatie

Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel!

Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel! Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel! Wasmachines WCE670 TDos Wifi Het beste systeem voor vloeibare

Nadere informatie

675,- Gratis bezorgd in Nederland

675,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser SN25L230EU 675,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Beschrijving De Siemens SN25L230EU is een

Nadere informatie

Het doseerwonder: W1 TwinDos. Ervaar het gemak van Domotica. Onze nieuwste aanwinst! Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat

Het doseerwonder: W1 TwinDos. Ervaar het gemak van Domotica. Onze nieuwste aanwinst! Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat Speciale uitgave van uw Miele Innovation Centre - april 2016 Het doseerwonder: W1 TwinDos Uniek, automatisch doseersysteem voor het schoonste wasresultaat Ervaar het gemak van Domotica Het SmartHome-pakket

Nadere informatie

Brochure wasmachines 7 kg

Brochure wasmachines 7 kg Brochure wasmachines 7 kg Direct uit voorraad leverbaar WDB030 WPS Eco W1 Classic-wasmachine voorlader voor 1-7 kg wasgoed, Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Miele-kwaliteit - getest op een

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse A++.

speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse A++. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse

Nadere informatie

ONGEËVENAARDE ZORG. BEWEZEN.

ONGEËVENAARDE ZORG. BEWEZEN. ONGEËVENAARDE ZORG. BEWEZEN. WAS- EN DROOGASSORTIMENT 2016 AEG.NL 2 - AEG - HET PERFECTE THUIS WIJ ZIJN PIONIERS MET EEN VISIE Wij streven naar innovaties die u het ultieme gevoel van vakmanschap geven

Nadere informatie

Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY.

Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY. Vrijstaande apparaten / 2012 HUISHOUDELIJKE APPARATEN? EASY. BESLISSEN: ZO EASY ALS. 1 Duidelijke antwoorden Verschillende functies, opties programma s... De juiste apparaten kiezen voor uw keuken of wasruimte,

Nadere informatie

649,- Gratis bezorgd in Nederland

649,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV86M50EU 649,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV86M50EU is een luxe volledig

Nadere informatie

Wie groen doet, heeft van Miele wat tegoed

Wie groen doet, heeft van Miele wat tegoed Wie groen doet, heeft van Miele wat tegoed Tijdelijk 100,- retour bij aankoop van een Miele T1-droogautomaat met warmtepomptechnologie!* * Afhankelijk van het model. Bekijk de actievoorwaarden. Miele T1-droogautomaten

Nadere informatie

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwbreedte 45 CM. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwbreedte 45 CM. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting Vaatwassers 191 Inbouwbreedte 45 CM Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting AquaControl stelt u gerust door de hoeveelheid water te meten die in de vaatwasser terechtkomt. Als er een lek wordt

Nadere informatie

Specificatieoverzicht W1-wasautomaten

Specificatieoverzicht W1-wasautomaten Specificatieoverzicht W1wasautomaten Tijdelijk Classic C1 Parquet Specialstofzuiger t.w.v. 179,95 cadeau bij W1wasautomaten* * Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 januari tot en met 31 maart 2016 in

Nadere informatie

HOMEPROFESSIONAL SELFCLEANING CONDENSER WTY87790NL. - EXCLUSIV design - Chrome design elementen - Speciale wolkorf, Schoenenkorf

HOMEPROFESSIONAL SELFCLEANING CONDENSER WTY87790NL. - EXCLUSIV design - Chrome design elementen - Speciale wolkorf, Schoenenkorf 38 Wassen en drogen WARMTEPOMPDROGERS HOMEPROFESSIONAL SUPERECO HOMEPROFESSIONAL SELFCLEANING CONDENSER HOMEPROFESSIONAL SELFCLEANING CONDENSER Consumentenbond, december 2013 Consumentenbond, december

Nadere informatie

901,- Gratis bezorgd in Nederland

901,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV99M30NL 901,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV99M30NL is een inbouw vaatwasser

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven.

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen Afwassen Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers

Nadere informatie

Wassen en drogen. Editie 2014. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven

Wassen en drogen. Editie 2014. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven Wassen en drogen. Editie 2014 www.bosch-home.be Technologie voor het leven Bosch: een merk voor het leven. Onze omgeving heeft veel invloed op de manier waarop we in het leven staan. In een gezonde, leefbare

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

1118,- Gratis bezorgd in Nederland

1118,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG vaatwasser inbouw verhoogd STLA865A-1 1118,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Extra service Oude apparaat afvoeren gratis

Nadere informatie

949,- Gratis bezorgd in Nederland

949,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SN657X01PN 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SN657X01PN is een inbouw

Nadere informatie

ASKO professional wasmachines 4 WMC84 8 WMC64 10. ASKO professional drogers 12 TDC145 16 TDC112 18. Droogkasten 20.

ASKO professional wasmachines 4 WMC84 8 WMC64 10. ASKO professional drogers 12 TDC145 16 TDC112 18. Droogkasten 20. Professional ASKO professional wasmachines 4 WMC84 8 WMC64 10 ASKO professional drogers 12 TDC145 16 TDC112 18 Droogkasten 20 HWC producten 22 Technische specificaties 24 Alluance Group 27 2 3 ASKO professional

Nadere informatie

1499,- Gratis bezorgd in Nederland

1499,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE wasmachine bovenlader W695 F WPM 1499,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

699,- Gratis bezorgd in Nederland

699,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw verhoogd SX69M032NL 699,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M032NL is een

Nadere informatie

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS DE INNOVATIES VAN AEG 2015 De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS De ultieme smaakbeleving Met de AEG ProCombi Plus oven introduceert AEG de volgende stap in het koken met stoom. Deze multifunctionele

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2015 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display 2 antivibration

Nadere informatie

2013/2014 Vrijstaande apparaten

2013/2014 Vrijstaande apparaten 2013/2014 Vrijstaande apparaten Vaatwassen, wassen en drogen 1 SERVICES VAN UW CONSTRUCTA -SPECIALIST. Hebt u een nieuw huishoudelijk apparaat nodig of wilt u uw oude apparaten vervangen? Uw Constructa

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie