Lastenboek. Apartment 2+1. BELIZE Deluxe app.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lastenboek. Apartment 2+1. BELIZE Deluxe app."

Transcriptie

1 Lastenboek Apartment 2+1 BELIZE Deluxe app.

2 Algemeen A. Brandveiligheid Het gebouw voldoet aan de TSE normen inzake brandveiligheid. Alle door de wet voorgeschreven voorzieningen met betrekking tot brandvrije deuren, opengaande rookkoepels, noodverlichting, brandhaspels en brandblussers zullen geplaatst worden en dit op aanwijzen van de brandweer. B. Isolatiematerialen Er zijn 3 soorten eisen: thermisch, energieprestatie en binnenklimaat. De eerste 2 beperken het energieverbruik van gebouwen en hun vaste installaties. De binnenklimaat eisen waarborgen een goede binnenluchtkwaliteit. Wij volgen nauwgezet de regelgeving en dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijk, extern organisme. Binnenmuren worden in thermisch en akoestisch isolerende blokken gemetst. Het volledig betonskelet van de gevels wordt thermisch geïsoleerd en dit eveneens om condensatie en koude bruggen te vermijden. De vloeren zijn isolerend en vlottend: op de ruwe massieve vloer komt een geluidsabsorberende en thermisch isolerende laag, bestaande uit een laag schuimbeton en een akoestisch vilt, dit om geluidsoverlast tussen de appartementen zo beperkt mogelijk te houden. Alle beglazing is van het type dubbel en superisolerend.. Bij variatie van deze materialen worden enkel evenwaardige of betere materialen gebruikt. We voldoen ruimschoots aan de opgelegde eisen. The two largest standardization organizations carrying out standard development activities at international levels are International Organization for Standardization(ISO) and International Electrotechnical Commission (IEC) in which TSE has been a member since 1955 and 1956 respectively. Wij werken met TSE gecertifieerde materialen.

3 Deel 1 Private delen 1. Bevloering, wandtegels en venstertabletten Kwalitatieve en stijlvolle keramiekvloeren evenals bestudeerde wandbetegeling geven een onderhoudsvriendelijke en luxueuze waarde aan het appartement. Vloeren: Zeer mooie kwaliteitstegels : gepolijst antraciet 60x30cm Badkamer : hooglans wit 60x30cm (douchecel geschuurd antraciet 60x30cm) Wandtegels: - Badkamer: Zeer mooie kwaliteitswandtegels : Wandtegels worden tot aan het plafond geplaatst ter hoogte van de douche in antraciet 60x30cm (volledige muurhoogte). Mozaik wit 5x2cm wordt voorzien tussen de badkamermeubels en de spiegels - Keuken: Wandtegels voorzien tussen de werkbladen en de keukenkasten. Venstertabletten: Venstertabletten en/of tussendorpels: Natuursteen tabletten of uitgeplakt voor een minimalistische look. Kleur en uitvoering te kiezen door promotor. 2. Elektrische installatie De meters worden geplaatst in afgesloten kasten en ieder appartement krijgt zijn individuele meter, waarbij een schakelkast en automatische zekeringen zijn voorzien. Alle schakelaars en stopcontacten zijn TSE gekeurd. Beschrijving van de installatie: living en keuken: 2 lichtpunten aan plafond, 3 spots onder hangkasten, 4 stopcontacten waarvan 2 dubbele, 2 stopcontacten waarvan 1 dubbele aansluiting voor elektrische apparatuur, twee lichtschakelaars, 1 lichtschakelaars buitenverlichting, TV-aansluiting, telefoon, parlofoon hall: 1 lichtpunt aan plafond, 1 lichtschakelaar slaapkamer 1: 1 lichtpunt aan plafond, schakelaar aan bed, 1 lichtschakelaar, 2 stopcontacten waarvan 1 dubbele. slaapkamer 2: 1 lichtpunt aan plafond, schakelaar aan bed, 1 lichtschakelaar, 2 stopcontacten waarvan 1 dubbele, 1 lichtschakelaar buitenverlichting badkamer: 1 lichtpunt aan plafond, lichtspots en stopcontact ingebouwd in het voorziene meubilair. Buitenverlichting: 3 gevel-verlichtingsarmaturen terras Een buisleiding is voorzien voor latere telefoonaansluiting in de living en één voor TV in de living. De installatie wordt uitgevoerd volgens de TSE normen en volgens de voorschriften van de stroombedelende maatschappijen en het erkend keuringsorganisme.

4 Deel 1 Private delen 3. Sanitaire installatie Er wordt een enkel meubel geplaatst (uitvoering volgens plannen). Het badmeubel is voorzien van een op de tablet geplaatste wastafel en onderaan voorzien van een schuifdeur en bergruimte en is uitgevoerd in een eerste keuze meubelplaat, een lichtluifel en gechromeerde mengkranen. De grootte van het meubel hangt samen met de ruimte waar het geplaatst wordt. Een design instapdouche voorzien van gechromeerde mengkraan. Wc hangmodel voorzien van eco-knop, bestaande uit vuurklei, wit sanitair porselein, met dubbele zitting. Alle toestellen zijn voorzien in wit. De warmwaterproduktie gebeurt eveneens individueel per appartement. De gebruikte sanitaire toestellen kan u terugvinden in het laatste deel van dit lastenboek. De waterleidingen worden uitgevoerd in gegalvaniseerde buizen, speciaal geïsoleerd tegen corrosie. Een individuele waterteller wordt geplaatst per appartement. Alle afvoerleidingen worden uitgevoerd in harde polyvinylchloride, temperatuur bestendig en speciaal geschikt voor sanitair afvoerwater. Alle verticale leidingen liggen in speciaal daarvoor voorziene kokers.

5 Deel 1 Private delen 4. Keukeninstallatie Er wordt een moderne keukeninrichting geplaatst in speciale witte gestratifieerde meubelplaat. De voorziene bovenkasten bieden een maximum aan opbergruimte. Alle schuiven beschikken over zelfsluitende telescopische geleiders. Besteklade, vuilbak, zijn steeds voorzien. Verloren keukenhoeken worden steeds optimaal benut. Waar mogelijk pottenlades. De gebruikte toestellen zijn gespecificeerd achteraan in het lastenboek. 5. Schrijnwerken De binnendeuren zijn in wit laminaat. Het betreft versterkte vlakke binnendeurbladen, bestemd voor intensief gebruik, waaraan door hun toepassing in het gebouw hogere eisen gesteld worden dan voor normaal gebruik. De deurbladen en/of bovenpanelen zijn samengesteld uit een volle multiplexplaat of uit een vlakke massief houten samengestelde vulling (MDF / HDF, ), aan weerszijden voorzien van een kook- en watervaste verlijmde triplex of hoogwaardige deklaag. De deuren zijn afgewerkt met een inox greep. Alle buitenschrijnwerk bestaat uit PVC RAL kleur antraciet. 6. Pleisterwerk Alle muren en plafonds worden voorzien van een pleisterlaag of spuitplamuur. Dit impliceert geenszins dat er geen voorbereidende handelingen door de schilder dienen te worden gesteld bij het afleveren van het pleisterwerk, maar dat de muren en plafonds klaar staan om de schilderwerken aan te vangen mits het stellen van voorbereidende handelingen.

6 Deel 1 Private delen 7. Reversible Air conditioning Een door een gespecialiseerde firma bestudeerde, reversibele verwarming wordt voorzien, standaard in de living. Deze verwarmingsinstallatie is uiteraard aangepast aan het isolatievermogen van het gebouw. Er zijn geen onderlinge afrekeningen voor de verwarming. (1 inbegrepen in meubelpakket)

7 Deel 2 Opmerkingen 1. Algemeen Dit lastenboek wordt vervolledigd door het aanvullend lastenboek (zie deel 3 hierna) en de omschrijving van het gebouw (zie brochure). 2. Wijzigingen van gebruikte materialen De promotor behoudt zich het recht voor detailaanduidingen van huidig lastenboek of de keuze van de materialen te wijzigen indien deze nodig geacht worden door de architect, voorgesteld worden door de bevoegde overheid, om welbepaalde economische of commerciële redenen zoals de verdwijning op de markt van bepaalde materialen of procédés of door leveringstermijnen onverenigbaar met de normale gang van werken. Alle materialen dienen echter van eerste keus te blijven om het gebouw als een stevig en esthetisch geheel af te leveren. 3. Erelonen van de architect Deze zijn begrepen in de verkoopprijs en behelzen de verplichtingen die normaler wijze eigen zijn aan zijn beroep met uitzondering van versieringswerken en wijzigingen aan de plannen aangevraagd door de kopers. 4. Werken uitgevoerd door derden Het is de koper niet toegelaten werken van om het even welke aard, met uitzondering van schilder-, behang- of decoratiewerken, door derden te laten uitvoeren zonder toestemming van de promotor. Bij wijzigingen is de promotor niet aansprakelijk voor de toestellen of materialen die deel uitmaken van deze wijzigingen. Desgevallend geldt de garantie die rechtstreeks met de aannemer is overeengekomen. Alle wijzigingen dienen schriftelijk aangevraagd te worden, minstens 1 maand voorafgaandelijk aan de uitvoering van de betrokken werken. Het staat de promotor steeds vrij de door de koper gevraagde wijzigingen te aanvaarden of te weigeren. De promotor en architect zullen beslissen over de mogelijkheid van de uitvoering ervan, zij mogen in ieder geval geen vertraging voor de bouwwerken van de andere eigenaars meebrengen.

8 Deel 2 Opmerkingen 5. Plannen Minieme afwijkingen worden aanvaard als aanvaardbare verschillen, ze zullen geen eis tot schadevergoeding kunnen rechtvaardigen. Bij afwijkingen tussen het verkoopsplan en het uitvoeringsplan primeert ten allen tijde het uitvoeringsplan. Er kunnen verschillen ontstaan tussen de bouwaanvraagplannen; de uitvoeringsplannen en de effectieve werken, dit te wijten aan verschillende factoren zoals onder andere stabiliteitsberekeningen, sonderingen, nieuwe verplichtingen opgelegd door nutsmaatschappijen, niet in stock zijnde materialen,. Het is mogelijk dat o.a. bijkomende kolommen noodzakelijk zijn. Door technische vereisten is het ook mogelijk dat bijkomende of grotere kokers voorzien moeten worden (onder andere voor afscherming van ventilatie, water, elektrische leidingen, ). 6. Aansprakelijkheid Het is niet toegelaten de werf te betreden zonder toestemming en begeleiding van de projectleider. De promotor en de architect kunnen niet aansprakelijk gesteld worden inzake betaling van schade- en herstelvergoeding indien door het vroegtijdig aanbrengen van behang en schilderwerken door de koper, deze beschadigd worden onder andere door uitslag van bouwvocht, uitslag van pleisterwerk, waterschade, enz... Zo ook voor schade te wijten aan kleine zetting of scheurvorming indien de bekleding niet bestaat uit voldoende elastische materialen. Zolang de gemene delen nog niet volledig afgewerkt zijn geschiedt het bewonen van het appartement op eigen verantwoordelijkheid van de koper. De uitvoeringstermijn wordt van rechtswege verlengd in volgende gevallen: wanneer de koper bijkomende werken of veranderingswerken verlangt bij laattijdige betaling door de koper en bij vertraging opgelopen door overmacht (niet limitatief: staking, oorlog, opstand, ) in al deze gevallen wordt de uitvoeringstermijn verlengd met het aantal verloren gegane werkdagen, vermeerderd met minstens 5 werkdagen wegens desorganisatie van de werf. Garantie betreffende de bouw in Turkije : 5 jaar garantie op de ruwbouw 3 jaar op ramen en deuren 2 jaar op electriciteit en verlichting

9 Deel 2 Opmerkingen 7. Betaling De betaling van de werken geschiedt volgens de vooruitgang van de werken en is beschreven in de verkoopovereenkomst welke integraal deel uitmaakt van de totale overeenkomst. Materialen of werken die uit de aanneming worden gehaald worden verrekend aan kostprijs en dit kan enkel gebeuren mits akkoord van de promotor. Inbezitneming: De koper mag de gekochte goederen niet in bezit nemen, noch geheel, noch gedeeltelijk of er enig gebruik van maken vooraleer de volledige koopprijs is betaald. De promotor is er niet toe gehouden het appartement te leveren en de sleutels te overhandigen vooraleer de koper de prijs betaald heeft, overeenkomstig de betalingsschaal. Elk uitstel, veroorzaakt door het niet betalen van de prijs, is uitsluitend ten laste van de koper.

10 Deel 3 Aanvullend lastenboek 1. Keukentoestellen Kookveld: - gas glaskookplaat - 4 velden - totaal vermogen 5750 W - mcu electrische ontsteking - afmetingen 60 cm - gasveiligheid Oven: - compact design, inox uitvoering - ovenfuncties: ventilator, ventilator met grill, - ringweerstand met ventilator, grill, - 1 geëmailleerde bakplaat, 1 rooster - verwijderbare ovendeur voor gemakkelijke reiniging - energieklasse A Dampkap : - met halogeen verlichting - variabele centrale afzuiging - inox body - breedte 60 cm

11 Deel 3 Aanvullend lastenboek Spoelbak: - spoelbak met afdruipgedeelte - roestvrij staal - 76x43,5 cm Keukenkraan: - mooie design kraan - ééngreeps-mengkraan - chroom afwerking - 21,50cm hoge uitloop 2. Sanitaire toestellen Toilet: - hangtoilet - ingewerkt spoelreservoir - dubbele zitting

12 Deel 3 Aanvullend lastenboek Bedieningsplaat Verlichting - stopcontacten wit Badmeubel: Witte lack/ antraciet - met grote bergruimte voor maximum aan comfort - wandspiegel met passende verlichting - schakelaar en stopcontact - op de tablet staande wastafel (rond of rechthoekig) - design kraan - standaard: enkel meubel zoals afbeelding; optioneel dubbel meubel Bad-douchekraan: - bad-douche mengkraan Douchegarnituur: 3. Andere Inox deurklink

13 Deel 4 Optielijst Doel Deze optielijst heeft als doel u een concreet idee te geven van de toestellen die u kan kiezen bovenop de basisset die wij reeds voorzien in ons lastenboek. U kan deze toestellen bij ons bestellen en uw appartement op deze manier een persoonlijke toets geven. Dit is uiteraard geen volledige lijst. U in deze optielijst alle mogelijke varianten voorstellen zou ons te ver leiden. Indien u meer info wenst, staat onze projectleider u graag te woord. Wat kost het u? Om u te helpen bij het maken van uw keuze, geven wij u in de hiernavolgende optielijst - voor zover mogelijk - een indicatie van de prijs mee. Bij een aantal opties doen we dit bewust niet, aangezien het puur maatwerk betreft. Wij hanteren hierbij de ons momenteel bekende, officiële catalogusprijzen van de betreffende leveranciers (bij eventuele prijswijzigingen die ons door de leverancier worden doorgerekend, wordt telkens de waarde vermeld in de recentste cataloog verrekend). Wij rekenen geen meerprijs aan voor de plaatsing van een ander toestel dan hetwelk standaard is voorzien. Indien u bijvoorbeeld het kookveld uit de optielijst verkiest boven het standaard kookveld (zie deel 3 aanvullend lastenboek), betaalt u dus enkel het verschil tussen de cataloguswaarde van het gekozen kookveld en onze kostprijs van het standaard kookveld. Enkel in het geval dat uw specifieke keuze bepaalde meerwerken met zich zou meebrengen, zullen deze doorgerekend worden (deze eventuele meerwerken zullen ook vermeld staan op de offerte die u aanvraagt).

14 Deel 4 Optielijst 1. Keukentoestellen Vitro-keramische kookplaat - vitro-keramische kookplaat 60 cm - touch control toetsen - digitale weergave - geleverd en geplaatst Inbouw koffiezet - koffiezet inbouw - light bar, semi- professioneel - espresso, normale koffie, water, stoom - koffiebonen - geleverd en geplaatst Combi Stoomoven - 7 ovenfuncties - backcontrol plus - volume oven 36 L - geïntegreerde snelle opwarming - geleverd en geplaatst LCD TV - LCD TV - diverse maten beschikbaar - scart aansluiting - draaibaar in alle richtingen - afstandsbediening - geleverd en geplaatst

15 Deel 4 Optielijst Koelkast-diepvries - integreerbaar, 2 deuren - zeer stil - energie klasse A L frigo, 73 L diepvries Vaatwasmachine - integreerbaar vaatwasmachine - zeer stil - 5 programma s, 4 temperaturen - startuitstel 3,6,9 uren - controlelampje voor zout, spoelmiddel - geleverd en geplaatst Keukenblad Polymethylmethacrylat PMMA is een hoogwaardige massieve kunststof. Door het unieke productieproces zijn naden bijna niet zichtbaar. PMMA is duurzaam en volkomen gesloten, dus zeer hygiënisch. Prijs op aanvraag.

16 Deel 4 Optielijst 2. Sanitaire installatie Raindance Showerpipe - zeer luxueuze regendouche - met aparte handdouche Ligbad met spasysteem (niet van toepassing in Belize Deluxe apart.) - voor de ultieme relaxatie - het hydrosysteem bestaat uit zes verstelbare verchroomde waterjets in de badwand gemonteerd met massageregeling, 530 watt pomp en pneumatische aan/uit schakelaar. Badmeubel Deluxe - design meubel - zeer kwalitatief afgewerkt - opstelling zelf samen te stellen - met ingewerkte verlichting - in de tablet ingewerkte wastafel - opstelling spiegel, onderkast en halfhoge kolomkast: 3. Andere mogelijkheden Haarden (niet van toepassing in appartementen) - ecologisch systeem - met brandpasta - geen rook - gemakkelijk navulbaar Buitenhaarden (niet van toepassing in appartementen) - ecologisch systeem - met brandpasta - geen rook - gemakkelijk navulbaar

17 Deel 4 Optielijst Schakelaars & stopcontacten - diverse kleur mogelijkheden (zwart, wit, alu-grijs) - model foto met touch function Alarmsysteem Basisset: - centrale - binnensirene - magneetcontact voordeur - bedieningsklavier - installatie inbegrepen. Deze installatie kan u volledig aan uw wensen aanpassen. Enkele voorbeelden: - stil alarm met telefoonfunctie: installatie inbegrepen. - bewegingsdetector

18 Notities Opgemaakt in 2 exemplaren, origineel voor de koper, kopie voor de bouwheer

Woonproject t Jaagpad T JAAGPAD. Spreeuwenbergstraat 14/15/16/17 te Veurne. Vanhoutte Beyl ir.architecten bvba Duinkerkestraat 20 8630 Veurne

Woonproject t Jaagpad T JAAGPAD. Spreeuwenbergstraat 14/15/16/17 te Veurne. Vanhoutte Beyl ir.architecten bvba Duinkerkestraat 20 8630 Veurne WOONPROJECT T JAAGPAD Spreeuwenbergstraat 14/15/16/17 te Veurne BOUWHEER : ARCHITECT : Mavam nv Dode Mannenstraat 26 8630 Veurne Vanhoutte Beyl ir.architecten bvba Duinkerkestraat 20 8630 Veurne 1 VERKOOPSLASTENBOEK

Nadere informatie

LASTENBOEK. Hoek Oorlogsinvalidenlaan - Arendlaan, 8434 Westende. Kervijnstraat 78 8532 Bavikhove

LASTENBOEK. Hoek Oorlogsinvalidenlaan - Arendlaan, 8434 Westende. Kervijnstraat 78 8532 Bavikhove brugge roeselare kortrijk ieper oostende aalter t 059 50 60 50 f 059 34 11 10 oostende@dewaele.com leopold II laan 29 8400 oostende www.dewaele.com LASTENBOEK Res. MARIE-FRANCK Hoek Oorlogsinvalidenlaan

Nadere informatie

Koperslastenboek. Beneluxlaan 40-42, 8700 Tielt. GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Verkoop:

Koperslastenboek. Beneluxlaan 40-42, 8700 Tielt. GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Verkoop: Koperslastenboek Bouwplaats: Bouwheer: Ontwerp: Klantencoördinatie: Verkoop: Lambert Invest bvba GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke BVBA Vlato, Sint-Janstraat 185, 8700 Tielt VLAEMYNCK

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Residentie Terra Verde. Winksele. Projectontwikkelaar-verkoper:

Verkooplastenboek. Residentie Terra Verde. Winksele. Projectontwikkelaar-verkoper: Verkooplastenboek Residentie Terra Verde Winksele Projectontwikkelaar-verkoper: www.lgv.be verkoopslastenboek Residentie Terra Verde pagina 1 www.lgv.be verkoopslastenboek Residentie Terra Verde pagina

Nadere informatie

Residentie Parkzicht II Appartementsgebouw

Residentie Parkzicht II Appartementsgebouw 1 Residentie Parkzicht II Appartementsgebouw Luxe appartementen aan de Broekstraat in hartje Tervuren BEKNOPTE TECHNISCHE BESCHRIJVING 2 KOPER: Naam:... Adres:...... Tel: l:... appartement: : verdieping..nr

Nadere informatie

RESIDENTIE De Biezen - BESTEK

RESIDENTIE De Biezen - BESTEK RESIDENTIE De Biezen - BESTEK HOOFDSTUK 1 ONDERGRONDSE RUWBOUWWERKEN 1. Grond- en funderingswerken : De grondwerken worden volgens de gewenste afmetingen uitgevoerd ten einde de funderingswerken, kanalisatie-

Nadere informatie

Residentie RODERICK OUDENBURG L A S T E N B O E K

Residentie RODERICK OUDENBURG L A S T E N B O E K Residentie RODERICK OUDENBURG L A S T E N B O E K RESIDENTIE RODERICK OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN LIGGING: ZANDVOORDSESTRAAT 32 8460 OUDENBURG BOUWHEER: DE RUYTTER BVBA Vaartdijk Noord 25B 8432 LEFFINGE

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK Turnhout Residentie Kruisberg

VERKOOPSLASTENBOEK Turnhout Residentie Kruisberg VERKOOPSLASTENBOEK Residentie Kruisberg MAKELAAR: Century 21 Bruyninckx Vastgoed Rubensstraat 157 2300 ARCHITECT: Office 48 Koning Albertstraat 48 2440 Geel AANNEMER: Pluym Van Loon Kanaaldijk 16c 2380

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1

Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1 Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1 1. K a r a k t e r i s t i e k e n v a n h e t gebouw 1.1 ALGEMENE VOORZIENINGEN EN AFWERKINGEN VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN De afwerkingsmaterialen voor

Nadere informatie

TEL : 0475-83.82.33 & 0477-34.70.80

TEL : 0475-83.82.33 & 0477-34.70.80 Project Hof Van Riemen Heist-op-den-Berg TEL : 0475-83.82.33 & 0477-34.70.80 LASTENBOEK versie 3 : verhoogde standing-finale keuzes reeds gemaakt. Dit lastenboek is bindend voor : VOORAFGAANDELIJKE OPMERKING

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK. Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301

VERKOOPSLASTENBOEK. Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301 VERKOOPSLASTENBOEK Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301 INHOUDSTAFEL 1 RUWBOUW EN OMGEVINGSWERKEN... 2 1.1 Grondwerken... 2 1.2 Funderingen... 2 1.3 Riolering... 2 1.4 Ondergrondse

Nadere informatie

RESIDENTIE VISTO BESTAANDE UIT 15 BETAALBARE LUXE APPARTEMENTEN MET 2-3 SLAAPKAMERS IN HARTJE CENTRUM MAASEIK

RESIDENTIE VISTO BESTAANDE UIT 15 BETAALBARE LUXE APPARTEMENTEN MET 2-3 SLAAPKAMERS IN HARTJE CENTRUM MAASEIK IMMO-TOP Witte TORENWAL 8 3960 BREE tel 089462525 www.immo-top.be info@immo-top.be RESIDENTIE VISTO BESTAANDE UIT 15 BETAALBARE LUXE APPARTEMENTEN MET 2-3 SLAAPKAMERS IN HARTJE CENTRUM MAASEIK Trendy wonen

Nadere informatie

Project NIEUWE ERVEN

Project NIEUWE ERVEN Verkoopslastenboek BLOK C Project NIEUWE ERVEN TURNHOUT 25 Februari 2013 Dit verkoopslastenboek en/of plannen architect kan (kunnen) op latere datum steeds aangepast worden in functie van bouwvergunning,

Nadere informatie

PROJECT BARA B8. Lastenboek Appartementen. Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne. Cityline

PROJECT BARA B8. Lastenboek Appartementen. Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne. Cityline PROJECT BARA B8 Lastenboek Appartementen Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne Cityline Antoon Van Osslaan 1 bus 2-1120 Brussel Tel 02-749 95 46 - Fax 02-749 95 25 www.immobam.be Inhoudsopgave 1 Algemeen...4

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Antwerpen Frankrijklei 136/Tabaksvest 57

Verkooplastenboek. Antwerpen Frankrijklei 136/Tabaksvest 57 Verkooplastenboek Antwerpen Frankrijklei 136/Tabaksvest 57 INHOUD 0. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TECHNISCHE BESCHRIJVING RUWBOUW 1.1 Ondergrondse verdieping (parking, fietsenstalling, technische lokalen) 1.2.

Nadere informatie

Residentie "Van Witthem"

Residentie Van Witthem Residentie "Van Witthem" Vorstesteenweg, 23 1601 RUISBROEK Bouwheer: Mede- eigenaars TONDEUR Wolvendaellaan, 125 1180 BRUSSEL Tel : 02/771 01 44 Architectenbureau: Jan VANDERPLAETSEN Gr. M. D Alcantaralaan,

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. ARTEVELDE - PLAZA De Panne

VERKOOPLASTENBOEK. ARTEVELDE - PLAZA De Panne VERKOOPLASTENBOEK ARTEVELDE - PLAZA De Panne 20/11/2013 Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Gvv 1 Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies...

Nadere informatie

Residentie «Forum Ambrosius II» Meergezinswoning Ronse

Residentie «Forum Ambrosius II» Meergezinswoning Ronse Residentie «Forum Ambrosius II» Meergezinswoning Ronse LASTENBOEK Bouwheer : Architect : Icarus Build nv Gentsesteenweg 184 8530 Harelbeke T : 0479/407.009. F : 056/20.66.96. e-mail : info@icarus.be Debonte

Nadere informatie

DOMEIN DE STEELANDER TECHNISCHE OMSCHRIJVING FASE 3 en 4 APPARTEMENTEN. LIGGING: Gravin Adelahof 8530 Harelbeke

DOMEIN DE STEELANDER TECHNISCHE OMSCHRIJVING FASE 3 en 4 APPARTEMENTEN. LIGGING: Gravin Adelahof 8530 Harelbeke 1/24 DOMEIN DE STEELANDER TECHNISCHE OMSCHRIJVING FASE 3 en 4 APPARTEMENTEN LIGGING: Gravin Adelahof 8530 Harelbeke BOUWHEER: PROMOTOR HARBO BVBA Gentsesteenweg 71 8530 Harelbeke ARCHITECT ARCHITECTENBURO

Nadere informatie

ALGEMEEN LASTENBOEK BONHEIDEN

ALGEMEEN LASTENBOEK BONHEIDEN ALGEMEEN LASTENBOEK BONHEIDEN In verschillende gemeenten is Durobouw gestart met de bouw van gezinswoningen ( in halfopen, open of gesloten bebouwing ) en appartementen. De projecten worden opgetrokken

Nadere informatie

OTEGEMVELDE. Hogenakkerhoekstraat 1 9150 Kruibeke Tel.: 03/773.26.80 www.berg-invest.be

OTEGEMVELDE. Hogenakkerhoekstraat 1 9150 Kruibeke Tel.: 03/773.26.80 www.berg-invest.be RESIDENTIE LARGO OTEGEMVELDE Project: Bouwheer: Projectcoördinatie: Architect: Ingenieursburo: Veiligheidscoördinatie: Basisakte: Verkoop: Residentie Largo Kouterstraat 56-58-60 9240 Zele Berg Real Estate

Nadere informatie

Residentie De enbosschen Residentie Capellenhof Verkoopslastenboek

Residentie De enbosschen Residentie Capellenhof Verkoopslastenboek Residentie De enbosschen Residentie Capellenhof Verkoopslastenboek Index Blz 1. Voorwoord 3 2. Beschrijving van het project 4 3. Bouwkundig lastenboek 5 3.1. Afbraak en voorbereidende werken 3.2. Ondergrondse

Nadere informatie

1. VOORBEREIDENDE WERKEN

1. VOORBEREIDENDE WERKEN 1. VOORBEREIDENDE WERKEN a. AFBRAAK De kosten voor de sloop zijn inbegrepen in de koopprijs. b. BEMALING In functie van de heersende grondwaterstand worden de eventueel nodige bemalingswerken uitgevoerd

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Deerlijk

Nieuwbouwproject Deerlijk Nieuwbouwproject Deerlijk Project: 3 nieuw te bouwen woningen met inpandige garage. Traditionele bouwmethode, doordreven isolatie, sleutel op de deur. Architect: Vincent Wittebroodt Promotie: B&V Building,

Nadere informatie

PRESTIGE NIEUWBOUW. Residentie t Kasteelken Avelgemstraat 80 82 te Zwevegem. Beschrijving van de werken

PRESTIGE NIEUWBOUW. Residentie t Kasteelken Avelgemstraat 80 82 te Zwevegem. Beschrijving van de werken PRESTIGE NIEUWBOUW Residentie t Kasteelken Avelgemstraat 80 82 te Zwevegem Beschrijving van de werken Coördinatie Architect Beyaert Projects Geert Vleeschouwers Otegemstraat 235 Speibeekstraat 5 8720 Dentergem

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97. 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv

VERKOOPLASTENBOEK. T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97. 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv VERKOOPLASTENBOEK T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend

Nadere informatie

TURNHOUT HOOGSTRATEN TURNHOUT NIEF HOUT TURNHOUT

TURNHOUT HOOGSTRATEN TURNHOUT NIEF HOUT TURNHOUT BR Commercieel lastenboek Appartementen Zomerlinde, Diksmuidestraat 76-78 Lijsterbes, Dokter Nand Peetersstraat 16-18 Vogelkers, Guldensporenlei 33-37 PARTNERS: Bouwheer Hecta bvba of een aan haar gelieerde

Nadere informatie

Residentie De Dageraad Groene-Herdersgoed 1 en 3

Residentie De Dageraad Groene-Herdersgoed 1 en 3 Residentie De Dageraad Groene-Herdersgoed 1 en 3 COMMERCIEEL LASTENBOEK BOUWHEER : NV Hyboma Wilgenlaan 39-8610 Kortemark tel : 051/56.74.01 info@hyboma.be ARCHITECT : BVBA Architectenvennootschap INK

Nadere informatie

Gelegen : Burgemeester Van Lindtstraat 6 te Overpelt. Verkoop : Immo EIBO bvba Tel. : 011-648176. 3900 Overpelt e-mail: info@eibo.be www.eibo.

Gelegen : Burgemeester Van Lindtstraat 6 te Overpelt. Verkoop : Immo EIBO bvba Tel. : 011-648176. 3900 Overpelt e-mail: info@eibo.be www.eibo. LASTENBOEK Blok D Residentie Leonardo 43 Appartementen - Assistentieflats Gelegen : Burgemeester Van Lindtstraat 6 te Overpelt. Verkoop : Immo EIBO bvba Tel. : 011-648176 Dorpsstraat 53 Mob.:0475-434018

Nadere informatie

Verkoopslastenboek woningen

Verkoopslastenboek woningen Verkoopslastenboek woningen v. 12/03/2015 Vg / Wg / Gdv / Gvkr /Vv Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies... 4 4) Nutsvoorzieningen...

Nadere informatie