Lastenboek. Apartment 2+1. BELIZE Deluxe app.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lastenboek. Apartment 2+1. BELIZE Deluxe app."

Transcriptie

1 Lastenboek Apartment 2+1 BELIZE Deluxe app.

2 Algemeen A. Brandveiligheid Het gebouw voldoet aan de TSE normen inzake brandveiligheid. Alle door de wet voorgeschreven voorzieningen met betrekking tot brandvrije deuren, opengaande rookkoepels, noodverlichting, brandhaspels en brandblussers zullen geplaatst worden en dit op aanwijzen van de brandweer. B. Isolatiematerialen Er zijn 3 soorten eisen: thermisch, energieprestatie en binnenklimaat. De eerste 2 beperken het energieverbruik van gebouwen en hun vaste installaties. De binnenklimaat eisen waarborgen een goede binnenluchtkwaliteit. Wij volgen nauwgezet de regelgeving en dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijk, extern organisme. Binnenmuren worden in thermisch en akoestisch isolerende blokken gemetst. Het volledig betonskelet van de gevels wordt thermisch geïsoleerd en dit eveneens om condensatie en koude bruggen te vermijden. De vloeren zijn isolerend en vlottend: op de ruwe massieve vloer komt een geluidsabsorberende en thermisch isolerende laag, bestaande uit een laag schuimbeton en een akoestisch vilt, dit om geluidsoverlast tussen de appartementen zo beperkt mogelijk te houden. Alle beglazing is van het type dubbel en superisolerend.. Bij variatie van deze materialen worden enkel evenwaardige of betere materialen gebruikt. We voldoen ruimschoots aan de opgelegde eisen. The two largest standardization organizations carrying out standard development activities at international levels are International Organization for Standardization(ISO) and International Electrotechnical Commission (IEC) in which TSE has been a member since 1955 and 1956 respectively. Wij werken met TSE gecertifieerde materialen.

3 Deel 1 Private delen 1. Bevloering, wandtegels en venstertabletten Kwalitatieve en stijlvolle keramiekvloeren evenals bestudeerde wandbetegeling geven een onderhoudsvriendelijke en luxueuze waarde aan het appartement. Vloeren: Zeer mooie kwaliteitstegels : gepolijst antraciet 60x30cm Badkamer : hooglans wit 60x30cm (douchecel geschuurd antraciet 60x30cm) Wandtegels: - Badkamer: Zeer mooie kwaliteitswandtegels : Wandtegels worden tot aan het plafond geplaatst ter hoogte van de douche in antraciet 60x30cm (volledige muurhoogte). Mozaik wit 5x2cm wordt voorzien tussen de badkamermeubels en de spiegels - Keuken: Wandtegels voorzien tussen de werkbladen en de keukenkasten. Venstertabletten: Venstertabletten en/of tussendorpels: Natuursteen tabletten of uitgeplakt voor een minimalistische look. Kleur en uitvoering te kiezen door promotor. 2. Elektrische installatie De meters worden geplaatst in afgesloten kasten en ieder appartement krijgt zijn individuele meter, waarbij een schakelkast en automatische zekeringen zijn voorzien. Alle schakelaars en stopcontacten zijn TSE gekeurd. Beschrijving van de installatie: living en keuken: 2 lichtpunten aan plafond, 3 spots onder hangkasten, 4 stopcontacten waarvan 2 dubbele, 2 stopcontacten waarvan 1 dubbele aansluiting voor elektrische apparatuur, twee lichtschakelaars, 1 lichtschakelaars buitenverlichting, TV-aansluiting, telefoon, parlofoon hall: 1 lichtpunt aan plafond, 1 lichtschakelaar slaapkamer 1: 1 lichtpunt aan plafond, schakelaar aan bed, 1 lichtschakelaar, 2 stopcontacten waarvan 1 dubbele. slaapkamer 2: 1 lichtpunt aan plafond, schakelaar aan bed, 1 lichtschakelaar, 2 stopcontacten waarvan 1 dubbele, 1 lichtschakelaar buitenverlichting badkamer: 1 lichtpunt aan plafond, lichtspots en stopcontact ingebouwd in het voorziene meubilair. Buitenverlichting: 3 gevel-verlichtingsarmaturen terras Een buisleiding is voorzien voor latere telefoonaansluiting in de living en één voor TV in de living. De installatie wordt uitgevoerd volgens de TSE normen en volgens de voorschriften van de stroombedelende maatschappijen en het erkend keuringsorganisme.

4 Deel 1 Private delen 3. Sanitaire installatie Er wordt een enkel meubel geplaatst (uitvoering volgens plannen). Het badmeubel is voorzien van een op de tablet geplaatste wastafel en onderaan voorzien van een schuifdeur en bergruimte en is uitgevoerd in een eerste keuze meubelplaat, een lichtluifel en gechromeerde mengkranen. De grootte van het meubel hangt samen met de ruimte waar het geplaatst wordt. Een design instapdouche voorzien van gechromeerde mengkraan. Wc hangmodel voorzien van eco-knop, bestaande uit vuurklei, wit sanitair porselein, met dubbele zitting. Alle toestellen zijn voorzien in wit. De warmwaterproduktie gebeurt eveneens individueel per appartement. De gebruikte sanitaire toestellen kan u terugvinden in het laatste deel van dit lastenboek. De waterleidingen worden uitgevoerd in gegalvaniseerde buizen, speciaal geïsoleerd tegen corrosie. Een individuele waterteller wordt geplaatst per appartement. Alle afvoerleidingen worden uitgevoerd in harde polyvinylchloride, temperatuur bestendig en speciaal geschikt voor sanitair afvoerwater. Alle verticale leidingen liggen in speciaal daarvoor voorziene kokers.

5 Deel 1 Private delen 4. Keukeninstallatie Er wordt een moderne keukeninrichting geplaatst in speciale witte gestratifieerde meubelplaat. De voorziene bovenkasten bieden een maximum aan opbergruimte. Alle schuiven beschikken over zelfsluitende telescopische geleiders. Besteklade, vuilbak, zijn steeds voorzien. Verloren keukenhoeken worden steeds optimaal benut. Waar mogelijk pottenlades. De gebruikte toestellen zijn gespecificeerd achteraan in het lastenboek. 5. Schrijnwerken De binnendeuren zijn in wit laminaat. Het betreft versterkte vlakke binnendeurbladen, bestemd voor intensief gebruik, waaraan door hun toepassing in het gebouw hogere eisen gesteld worden dan voor normaal gebruik. De deurbladen en/of bovenpanelen zijn samengesteld uit een volle multiplexplaat of uit een vlakke massief houten samengestelde vulling (MDF / HDF, ), aan weerszijden voorzien van een kook- en watervaste verlijmde triplex of hoogwaardige deklaag. De deuren zijn afgewerkt met een inox greep. Alle buitenschrijnwerk bestaat uit PVC RAL kleur antraciet. 6. Pleisterwerk Alle muren en plafonds worden voorzien van een pleisterlaag of spuitplamuur. Dit impliceert geenszins dat er geen voorbereidende handelingen door de schilder dienen te worden gesteld bij het afleveren van het pleisterwerk, maar dat de muren en plafonds klaar staan om de schilderwerken aan te vangen mits het stellen van voorbereidende handelingen.

6 Deel 1 Private delen 7. Reversible Air conditioning Een door een gespecialiseerde firma bestudeerde, reversibele verwarming wordt voorzien, standaard in de living. Deze verwarmingsinstallatie is uiteraard aangepast aan het isolatievermogen van het gebouw. Er zijn geen onderlinge afrekeningen voor de verwarming. (1 inbegrepen in meubelpakket)

7 Deel 2 Opmerkingen 1. Algemeen Dit lastenboek wordt vervolledigd door het aanvullend lastenboek (zie deel 3 hierna) en de omschrijving van het gebouw (zie brochure). 2. Wijzigingen van gebruikte materialen De promotor behoudt zich het recht voor detailaanduidingen van huidig lastenboek of de keuze van de materialen te wijzigen indien deze nodig geacht worden door de architect, voorgesteld worden door de bevoegde overheid, om welbepaalde economische of commerciële redenen zoals de verdwijning op de markt van bepaalde materialen of procédés of door leveringstermijnen onverenigbaar met de normale gang van werken. Alle materialen dienen echter van eerste keus te blijven om het gebouw als een stevig en esthetisch geheel af te leveren. 3. Erelonen van de architect Deze zijn begrepen in de verkoopprijs en behelzen de verplichtingen die normaler wijze eigen zijn aan zijn beroep met uitzondering van versieringswerken en wijzigingen aan de plannen aangevraagd door de kopers. 4. Werken uitgevoerd door derden Het is de koper niet toegelaten werken van om het even welke aard, met uitzondering van schilder-, behang- of decoratiewerken, door derden te laten uitvoeren zonder toestemming van de promotor. Bij wijzigingen is de promotor niet aansprakelijk voor de toestellen of materialen die deel uitmaken van deze wijzigingen. Desgevallend geldt de garantie die rechtstreeks met de aannemer is overeengekomen. Alle wijzigingen dienen schriftelijk aangevraagd te worden, minstens 1 maand voorafgaandelijk aan de uitvoering van de betrokken werken. Het staat de promotor steeds vrij de door de koper gevraagde wijzigingen te aanvaarden of te weigeren. De promotor en architect zullen beslissen over de mogelijkheid van de uitvoering ervan, zij mogen in ieder geval geen vertraging voor de bouwwerken van de andere eigenaars meebrengen.

8 Deel 2 Opmerkingen 5. Plannen Minieme afwijkingen worden aanvaard als aanvaardbare verschillen, ze zullen geen eis tot schadevergoeding kunnen rechtvaardigen. Bij afwijkingen tussen het verkoopsplan en het uitvoeringsplan primeert ten allen tijde het uitvoeringsplan. Er kunnen verschillen ontstaan tussen de bouwaanvraagplannen; de uitvoeringsplannen en de effectieve werken, dit te wijten aan verschillende factoren zoals onder andere stabiliteitsberekeningen, sonderingen, nieuwe verplichtingen opgelegd door nutsmaatschappijen, niet in stock zijnde materialen,. Het is mogelijk dat o.a. bijkomende kolommen noodzakelijk zijn. Door technische vereisten is het ook mogelijk dat bijkomende of grotere kokers voorzien moeten worden (onder andere voor afscherming van ventilatie, water, elektrische leidingen, ). 6. Aansprakelijkheid Het is niet toegelaten de werf te betreden zonder toestemming en begeleiding van de projectleider. De promotor en de architect kunnen niet aansprakelijk gesteld worden inzake betaling van schade- en herstelvergoeding indien door het vroegtijdig aanbrengen van behang en schilderwerken door de koper, deze beschadigd worden onder andere door uitslag van bouwvocht, uitslag van pleisterwerk, waterschade, enz... Zo ook voor schade te wijten aan kleine zetting of scheurvorming indien de bekleding niet bestaat uit voldoende elastische materialen. Zolang de gemene delen nog niet volledig afgewerkt zijn geschiedt het bewonen van het appartement op eigen verantwoordelijkheid van de koper. De uitvoeringstermijn wordt van rechtswege verlengd in volgende gevallen: wanneer de koper bijkomende werken of veranderingswerken verlangt bij laattijdige betaling door de koper en bij vertraging opgelopen door overmacht (niet limitatief: staking, oorlog, opstand, ) in al deze gevallen wordt de uitvoeringstermijn verlengd met het aantal verloren gegane werkdagen, vermeerderd met minstens 5 werkdagen wegens desorganisatie van de werf. Garantie betreffende de bouw in Turkije : 5 jaar garantie op de ruwbouw 3 jaar op ramen en deuren 2 jaar op electriciteit en verlichting

9 Deel 2 Opmerkingen 7. Betaling De betaling van de werken geschiedt volgens de vooruitgang van de werken en is beschreven in de verkoopovereenkomst welke integraal deel uitmaakt van de totale overeenkomst. Materialen of werken die uit de aanneming worden gehaald worden verrekend aan kostprijs en dit kan enkel gebeuren mits akkoord van de promotor. Inbezitneming: De koper mag de gekochte goederen niet in bezit nemen, noch geheel, noch gedeeltelijk of er enig gebruik van maken vooraleer de volledige koopprijs is betaald. De promotor is er niet toe gehouden het appartement te leveren en de sleutels te overhandigen vooraleer de koper de prijs betaald heeft, overeenkomstig de betalingsschaal. Elk uitstel, veroorzaakt door het niet betalen van de prijs, is uitsluitend ten laste van de koper.

10 Deel 3 Aanvullend lastenboek 1. Keukentoestellen Kookveld: - gas glaskookplaat - 4 velden - totaal vermogen 5750 W - mcu electrische ontsteking - afmetingen 60 cm - gasveiligheid Oven: - compact design, inox uitvoering - ovenfuncties: ventilator, ventilator met grill, - ringweerstand met ventilator, grill, - 1 geëmailleerde bakplaat, 1 rooster - verwijderbare ovendeur voor gemakkelijke reiniging - energieklasse A Dampkap : - met halogeen verlichting - variabele centrale afzuiging - inox body - breedte 60 cm

11 Deel 3 Aanvullend lastenboek Spoelbak: - spoelbak met afdruipgedeelte - roestvrij staal - 76x43,5 cm Keukenkraan: - mooie design kraan - ééngreeps-mengkraan - chroom afwerking - 21,50cm hoge uitloop 2. Sanitaire toestellen Toilet: - hangtoilet - ingewerkt spoelreservoir - dubbele zitting

12 Deel 3 Aanvullend lastenboek Bedieningsplaat Verlichting - stopcontacten wit Badmeubel: Witte lack/ antraciet - met grote bergruimte voor maximum aan comfort - wandspiegel met passende verlichting - schakelaar en stopcontact - op de tablet staande wastafel (rond of rechthoekig) - design kraan - standaard: enkel meubel zoals afbeelding; optioneel dubbel meubel Bad-douchekraan: - bad-douche mengkraan Douchegarnituur: 3. Andere Inox deurklink

13 Deel 4 Optielijst Doel Deze optielijst heeft als doel u een concreet idee te geven van de toestellen die u kan kiezen bovenop de basisset die wij reeds voorzien in ons lastenboek. U kan deze toestellen bij ons bestellen en uw appartement op deze manier een persoonlijke toets geven. Dit is uiteraard geen volledige lijst. U in deze optielijst alle mogelijke varianten voorstellen zou ons te ver leiden. Indien u meer info wenst, staat onze projectleider u graag te woord. Wat kost het u? Om u te helpen bij het maken van uw keuze, geven wij u in de hiernavolgende optielijst - voor zover mogelijk - een indicatie van de prijs mee. Bij een aantal opties doen we dit bewust niet, aangezien het puur maatwerk betreft. Wij hanteren hierbij de ons momenteel bekende, officiële catalogusprijzen van de betreffende leveranciers (bij eventuele prijswijzigingen die ons door de leverancier worden doorgerekend, wordt telkens de waarde vermeld in de recentste cataloog verrekend). Wij rekenen geen meerprijs aan voor de plaatsing van een ander toestel dan hetwelk standaard is voorzien. Indien u bijvoorbeeld het kookveld uit de optielijst verkiest boven het standaard kookveld (zie deel 3 aanvullend lastenboek), betaalt u dus enkel het verschil tussen de cataloguswaarde van het gekozen kookveld en onze kostprijs van het standaard kookveld. Enkel in het geval dat uw specifieke keuze bepaalde meerwerken met zich zou meebrengen, zullen deze doorgerekend worden (deze eventuele meerwerken zullen ook vermeld staan op de offerte die u aanvraagt).

14 Deel 4 Optielijst 1. Keukentoestellen Vitro-keramische kookplaat - vitro-keramische kookplaat 60 cm - touch control toetsen - digitale weergave - geleverd en geplaatst Inbouw koffiezet - koffiezet inbouw - light bar, semi- professioneel - espresso, normale koffie, water, stoom - koffiebonen - geleverd en geplaatst Combi Stoomoven - 7 ovenfuncties - backcontrol plus - volume oven 36 L - geïntegreerde snelle opwarming - geleverd en geplaatst LCD TV - LCD TV - diverse maten beschikbaar - scart aansluiting - draaibaar in alle richtingen - afstandsbediening - geleverd en geplaatst

15 Deel 4 Optielijst Koelkast-diepvries - integreerbaar, 2 deuren - zeer stil - energie klasse A L frigo, 73 L diepvries Vaatwasmachine - integreerbaar vaatwasmachine - zeer stil - 5 programma s, 4 temperaturen - startuitstel 3,6,9 uren - controlelampje voor zout, spoelmiddel - geleverd en geplaatst Keukenblad Polymethylmethacrylat PMMA is een hoogwaardige massieve kunststof. Door het unieke productieproces zijn naden bijna niet zichtbaar. PMMA is duurzaam en volkomen gesloten, dus zeer hygiënisch. Prijs op aanvraag.

16 Deel 4 Optielijst 2. Sanitaire installatie Raindance Showerpipe - zeer luxueuze regendouche - met aparte handdouche Ligbad met spasysteem (niet van toepassing in Belize Deluxe apart.) - voor de ultieme relaxatie - het hydrosysteem bestaat uit zes verstelbare verchroomde waterjets in de badwand gemonteerd met massageregeling, 530 watt pomp en pneumatische aan/uit schakelaar. Badmeubel Deluxe - design meubel - zeer kwalitatief afgewerkt - opstelling zelf samen te stellen - met ingewerkte verlichting - in de tablet ingewerkte wastafel - opstelling spiegel, onderkast en halfhoge kolomkast: 3. Andere mogelijkheden Haarden (niet van toepassing in appartementen) - ecologisch systeem - met brandpasta - geen rook - gemakkelijk navulbaar Buitenhaarden (niet van toepassing in appartementen) - ecologisch systeem - met brandpasta - geen rook - gemakkelijk navulbaar

17 Deel 4 Optielijst Schakelaars & stopcontacten - diverse kleur mogelijkheden (zwart, wit, alu-grijs) - model foto met touch function Alarmsysteem Basisset: - centrale - binnensirene - magneetcontact voordeur - bedieningsklavier - installatie inbegrepen. Deze installatie kan u volledig aan uw wensen aanpassen. Enkele voorbeelden: - stil alarm met telefoonfunctie: installatie inbegrepen. - bewegingsdetector

18 Notities Opgemaakt in 2 exemplaren, origineel voor de koper, kopie voor de bouwheer

Nachtegaal. Nachtegaalstraat - De Panne. Residentie. Koper Eigendom. Parking: e-mail: Handtekening voor akkoord met dit lastenboek De koper(s)

Nachtegaal. Nachtegaalstraat - De Panne. Residentie. Koper Eigendom. Parking: e-mail: Handtekening voor akkoord met dit lastenboek De koper(s) Residentie Nachtegaal Nachtegaalstraat - De Panne Koper Eigendom Naam: Adres: Tel: e-mail: App.: Berging: Parking: Garage: Handtekening voor akkoord met dit lastenboek De koper(s) Eveneens te paraferen

Nadere informatie

Gemeenschappelijke delen

Gemeenschappelijke delen Lastenboek 1 Deel 1 Gemeenschappelijke delen 1. Bevloeringen In de publieke inkom: natuursteen of hoogwaardige keramische tegel, vloermat en aangepaste tegelplinten. In de trapzalen: vloer, plinten en

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL BIJLAGE 1: aanduiding elektrische voorzieningen BIJLAGE 2: aanduiding sanitaire voorzieningen BIJLAGE 3: gedetailleerde offerte sanitaire toestellen

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI.

De volledige installatie zal uitgevoerd worden overeenkomstig de bepalingen van de stroom leverende maatschappijen en de berekeningen conform AREI. 1 Schrijnwerk Binnendeuren De binnendeuren worden uitgevoerd met een omlijsting en tubespaanvulling klaar om te schilderen. De inkomdeuren van de appartementen zijn branddeuren en hebben een brandweerstand

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Residentie Gaultier I. Zeedijk 225, 8370 Blankenberge

Verkooplastenboek. Residentie Gaultier I. Zeedijk 225, 8370 Blankenberge Verkooplastenboek Residentie Gaultier I Zeedijk 225, 8370 Blankenberge Goedkeuring van het verkooplastenboek: Dhr. en Mevr.... Adres:... GSM:... e-mail:... pand/lot nr.... Handtekening + datum... Verkooplastenboek

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Res. De Pastorij. Edingseweg 537, 9500 Geraardsbergen

Verkooplastenboek. Res. De Pastorij. Edingseweg 537, 9500 Geraardsbergen Verkooplastenboek Res. De Pastorij Edingseweg 537, 9500 Geraardsbergen Goedkeuring van het verkooplastenboek: Dhr. en Mevr.... Adres:... GSM:... e-mail:... pand/lot nr.... Handtekening + datum... Verkooplastenboek

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Res. Park Avenue. Middelkerke

Verkooplastenboek. Res. Park Avenue. Middelkerke Verkooplastenboek Res. Park Avenue Middelkerke Goedkeuring van het verkooplastenboek: Dhr. en Mevr.... Adres:... GSM:... e-mail:... pand/lot nr.... Handtekening + datum... Verkooplastenboek editie 28/08/12

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

Residentie "Van Witthem"

Residentie Van Witthem Residentie "Van Witthem" Vorstesteenweg, 23 1601 RUISBROEK Bouwheer: Mede- eigenaars TONDEUR Wolvendaellaan, 125 1180 BRUSSEL Tel : 02/771 01 44 Architectenbureau: Jan VANDERPLAETSEN Gr. M. D Alcantaralaan,

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR. 2017.144/A//2017.E077.01/BAT.OL-BH Nr. Beschrijving Type Eenh. H EP BTW 1 Algemeenheden 1.1 Werfinstallatie H ff 1,00 1.2 Coördinatie

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

LASTENBOEK v200614 3 woningen Matthieulaan 7, Westende

LASTENBOEK v200614 3 woningen Matthieulaan 7, Westende Koning Ridderdijk 43 Westende-Bad Tel 059 / 31.45.31 LASTENBOEK v200614 3 woningen Matthieulaan 7, Westende Bouwheer : Steyn Belgium NV Marcel de Backerstraat 23 2180 Ekeren Architect : Aromi bvba (Arch.

Nadere informatie

Lastenboek Avelgem, Kerkhofstraat versie 15/02/2013

Lastenboek Avelgem, Kerkhofstraat versie 15/02/2013 Lastenboek Avelgem, Kerkhofstraat versie 15/02/2013 Inleiding Bijzonder aandacht werd besteed aan: - De architecturale kwaliteiten van het ontwerp - Het wooncomfort en de privacy - De kwaliteit in de uitvoering

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

ERA Immo Noord Vrijheid, 147 Hoogstraten 2320 Belgium (Antwerpen)

ERA Immo Noord Vrijheid, 147 Hoogstraten 2320 Belgium (Antwerpen) ERA Immo Noord Vrijheid, 147 Hoogstraten 2320 Belgium (Antwerpen) 033148191 Plaatsbeschrijving Intrede Huurder Appartement Desmedtstraat 10 Bus 15, Minderhout 2322 Datum: 13/3/2013 Dossiernummer: 2322-6

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE

LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE Ligging Bouwheer Architect Exclusieve Verkoop DUINPARKLAAN/KRUINWEG/DAHLIALAAN OOSTDUINKERKE T.V. DUINPARK Westerlaan 25 8790 Waregem WIELFAERT ARCHITECTEN Nokerseweg

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Res. The Hamptons. Leopoldlaan 143-145, 8430 Middelkerke

Verkooplastenboek. Res. The Hamptons. Leopoldlaan 143-145, 8430 Middelkerke Verkooplastenboek Res. The Hamptons Leopoldlaan 143-145, 8430 Middelkerke Goedkeuring van het verkooplastenboek: Dhr. en Mevr.... Adres:... GSM:... e-mail:... pand/lot nr.... Handtekening + datum... Verkooplastenboek

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit.

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit. Residentie Beaufort fase II 8370 Blankenberge BESCHRIJVING VAN MATERIALEN EN UITRUSTING INLEIDING Residentie Beaufort 2 fase is een nieuwbouwproject gelegen in de Dujardinstraat 20, en dus in het centrum

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Res. Cauxyde. Hoek Zeelaan 95-97 met Abdijstraat 1 - Koksijde

Verkooplastenboek. Res. Cauxyde. Hoek Zeelaan 95-97 met Abdijstraat 1 - Koksijde Verkooplastenboek Res. Cauxyde Hoek Zeelaan 95-97 met Abdijstraat 1 - Koksijde Goedkeuring van het verkooplastenboek: Dhr. en Mevr.... Adres:... GSM:... e-mail:... pand/lot nr.... Handtekening + datum...

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN 1.GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN EN UITRUSTINGEN 1.1. Inkomgedeelte De voordeur is uitgevoerd in gemoffelde aluminium met mat glas. Roestvrij

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door Stefcat BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel wijzigingen

Nadere informatie

BIJLAGEN AAN HET HUURCONTRACT A. TEGENSPREKELIJKE PLAATSBESCHRIJVING, OPGEMAAKT BIJ HET BETREKKEN VAN SINT MAARTENSDAL 4/ LEUVEN.

BIJLAGEN AAN HET HUURCONTRACT A. TEGENSPREKELIJKE PLAATSBESCHRIJVING, OPGEMAAKT BIJ HET BETREKKEN VAN SINT MAARTENSDAL 4/ LEUVEN. BIJLAGEN AAN HET HUURCONTRACT A. TEGENSPREKELIJKE PLAATSBESCHRIJVING, OPGEMAAKT BIJ HET BETREKKEN VAN SINT MAARTENSDAL 4/ LEUVEN. De ondergetekenden: de heer,, mevrouw, de nieuwe huurder, en Gie De Groe

Nadere informatie

Checklist keuken op maat

Checklist keuken op maat Checklist keuken op maat 1. Stijl van uw keuken Naar welke stijl keuken gaat uw voorkeur uit? landelijk modern landelijk klassiek modern design Heeft u voorkeur voor gebruik van een bepaald materiaal in

Nadere informatie

Uw contactpersoon: Stijn Herpoelaert - GSM:

Uw contactpersoon: Stijn Herpoelaert - GSM: brugge roeselare kortrijk ieper oostende aalter t 056 22 55 66 f 056 22 95 66 kortrijk@dewaele.com doorniksestraat 22 b-8500 kortrijk www.dewaele.com Uw contactpersoon: Stijn Herpoelaert - GSM: 0474 43

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa.

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Op het einde van deze doodlopende straat ontmoet u deze perfect instapklare woning. De drie slaapkamers zijn reeds volledig afgewerkt en

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving U p. 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving UInstapklaar, recent appartementje (2 de verdiep). Twee slaapkamers, balkon, lift, kelder & zolder. Zeer energiezuining. UCentrum Aarschot. Aarschot, Leuvensesteenweg

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

40 woningen De Wende Afwerking van uw woning

40 woningen De Wende Afwerking van uw woning 40 woningen De Wende Afwerking van uw woning De gebruikte impressies en afbeeldingen in dit document kunnen afwijken van werkelijke uitvoering en zijn slechts bedoeld om u een indruk te geven. Pagina 1

Nadere informatie

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects.

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects. Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel 8 Appartementen Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key- projects.be info@key- projects.be Beschrijving verkoopslastenboek Algemeen. De appartementen

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

keuken zithoek VLOERVERWARMING: - hal - wc - keuken - eetkamer - zithoek - nachthal - badkamer - slaapkamer 1 - slaapkamer 2

keuken zithoek VLOERVERWARMING: - hal - wc - keuken - eetkamer - zithoek - nachthal - badkamer - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 ENKEL GOEDGEKEURD VOOR UITVOERING TECHNIEKEN dd. 21/01/15 stopcontact op aparte zekering 253 CLV gwk wc hal 181 185 VOEDING GASWANDKETEL verdeelkast C+ VOEDING VENTILATIE drukknop bel 145 174 90 140 berging

Nadere informatie

LASTENBOEK. Project van 3 woningen en 3 appartementen

LASTENBOEK. Project van 3 woningen en 3 appartementen LASTENBOEK Project van 3 woningen en 3 appartementen R. Valvekenstraat 3010 KESSEL-LO Hageland Construct n.v. August Vermeylenlaan 2A 3010 Leuven Kessel-lo INHOUD ALGEMENE BEPALINGEN 1 BESCHRIJVING OPBOUW

Nadere informatie

PLAATSBESCHRIJVING. Eigendom gelegen te Lier STRAAT. Btw-nr: BE

PLAATSBESCHRIJVING. Eigendom gelegen te Lier STRAAT. Btw-nr: BE PLAATSBESCHRIJVING Eigendom gelegen te Lier STRAAT Btw-nr: BE 0833.242.074 - Stef.Maas@vastgoedgezien.be - www.vastgoedgezien.be PROCES VERBAAL VAN PLAATSBESCHRIJVING Op DATUM is Dhr. Maas handelend in

Nadere informatie

LASTENBOEK. Gemeenschappelijke en privatieve delen RESIDENTIE FOR EVER. Gaverstraat HARELBEKE. Bouwheer :

LASTENBOEK. Gemeenschappelijke en privatieve delen RESIDENTIE FOR EVER. Gaverstraat HARELBEKE. Bouwheer : LASTENBOEK Gemeenschappelijke en privatieve delen RESIDENTIE FOR EVER Gaverstraat 1-5 8530 HARELBEKE Bouwheer : NV FOR EVER VENECOWEG 21 9810 NAZARETH Tel 09/380.80.84 Fax 09/386.00.80 e-mail :info@nvforever.be

Nadere informatie

residentie Zoë Itterbeeksebaan te Dilbeek

residentie Zoë Itterbeeksebaan te Dilbeek residentie Zoë Itterbeeksebaan 201-203 te Dilbeek Detail Afwerking Keuken Voor eventuele wijzigingen kan u steeds terecht bij Intercub bvba handelswaarde kasten, werkbladen en toestellen / appartement

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse Residentie Landen Boog VerkoopsLastenboek Penthouse 1 Algemeen Dit project in hedendaagse architectuur bevindt zich op de hoek van de Raatshovenstraat en de Demeersmanstraat. Deze penthouse met 2 grote

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit.

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit. Residentie Mercator Mercator Westende BESCHRIJVING VAN MATERIALEN EN UITRUSTING INLEIDING Residentie Mercator is een nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Flandrialaan en de Koning Ridderdijk te Westende.

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE Dit omvat: Opmeting van het perceel door landmeetkundige Grondsondering Stabiliteitsstudie Staat van bevinding ABR-polis door de bouwheer Controle registratie

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Appartementen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject

Nadere informatie

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 PROJECT : Poperinge Wielewaalstraat 58 Bruggestraat 107/109 8902 Hollebeke Poperinge BE 0435.448.440 BE 0833 377 478 BE 0825 716 656 verkoop : appartement nr. 5 FUNDERINGEN

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur. De werken

Nadere informatie

Residentie De Barke I - II

Residentie De Barke I - II Lastenboek : Gemeenschappelijke en privatieve delen Residentie De Barke I - II Koninklijke baan 290 Christiaenslaan 53 St.Idesbald Koksijde Realisatie : Verkoop en Inlichtingen : Gent Woningbouw NV Immo

Nadere informatie

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen VerkoopsLastenboek Kraaibergstraat te Lummen 1 Algemene werken Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur.

Nadere informatie

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 1 Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 Algemeen Onderstaand treft een aantal opties aan waarvoor u kunt kiezen. Uw keuze wordt verwerkt

Nadere informatie

STUDENTENKAMER RESIDENTIE VIERSCHAAR TE KORTRIJK INLEIDING

STUDENTENKAMER RESIDENTIE VIERSCHAAR TE KORTRIJK INLEIDING STUDENTENKAMER RESIDENTIE VIERSCHAAR TE KORTRIJK INLEIDING Op zoek naar een kot in het hartje Kortrijk? Als student droom je er van om op kot te gaan, zelfstandig te wonen en eigen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Hoek Torhoutsesteenweg Karel Van de Woestijnestraat Oostende

Hoek Torhoutsesteenweg Karel Van de Woestijnestraat Oostende Residentie Aalscholver Hoek Torhoutsesteenweg Karel Van de Woestijnestraat Oostende Bouwheer Casa Verde NV Architectenbureau Aromi Middelkerke RESIDENTIE Aalsholver Torhoutsesteenweg Karel Van de Woestijnestraat

Nadere informatie

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit.

Alle balken, kolommen, vloerplaat en andere gewapende constructies worden uitgevoerd volgens de studie van de Ir.stabiliteit. Residentie Beaufort 8370 Blankenberge BESCHRIJVING VAN MATERIALEN EN UITRUSTING INLEIDING Residentie Beaufort is een nieuwbouwproject gelegen in de De Smet de Naeyerlaan 83-87, en dus in het centrum van

Nadere informatie

SAMENVATTENDE MEETSTAAT

SAMENVATTENDE MEETSTAAT Samenvattende meetstaat 1//6 Aanpassingswerken sanitair blok kleuters Sint-Franciscus Basisschool / Kloosterstraat 79-9910 Knesselare - Architectenbureau Eric Lefebure Burg. J. Chalmetlaan 12-9060 Zelzate

Nadere informatie

LASTENBOEK. Project van 5 woningen. 3010 KESSEL-LO Molenstraat

LASTENBOEK. Project van 5 woningen. 3010 KESSEL-LO Molenstraat LASTENBOEK Project van 5 woningen 3010 KESSEL-LO Molenstraat Hageland Construct n.v. August Vermeylenlaan 2A 3010 Leuven Kessel-lo INHOUD ALGEMENE BEPALINGEN 1 BESCHRIJVING OPBOUW 2 Ruwbouw-structuur-riolering

Nadere informatie

Lastenboek Zwevegem, Sint-Niklaasstraat versie 30/12/2013

Lastenboek Zwevegem, Sint-Niklaasstraat versie 30/12/2013 Lastenboek Zwevegem, Sint-Niklaasstraat versie 30/12/2013 INLEIDING Bijzonder aandacht werd besteed aan: - De architecturale kwaliteiten van het ontwerp - Het wooncomfort en de privacy - De kwaliteit in

Nadere informatie

10 KMO units Pathoekeweg Verkooplastenboek

10 KMO units Pathoekeweg Verkooplastenboek 10 KMO units Pathoekeweg Verkoop Pathoekeweg 11 8000 Brugge Afd 7 - Sectie 1 - nr 459F6 Grondeigenaar: GROEP CAENEN CAPITAL FUND Leopoldlaan 121 8430 Middelkerke BE 0549 914 576 info@gccf.be GOEDKEURING

Nadere informatie

Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar

Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar Pagina 1 Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar Ökostar 40 Afm.: Br 400 - H verstelbaar 850-920 - D 600 1.990,00 Uittrekbare sokkellade Schouwaansluiting dia 120mm + handmatige regeling DIN

Nadere informatie

RESIDENTIE CASINO KOPER: APPARTEMENT: GARAGE: VASTGOEDMAKELAAR: ERA @T HOME SINT-DENIJSPLAATS 3 8940 GELUWE MARKT-KLERKENSTRAAT LANGEMARK

RESIDENTIE CASINO KOPER: APPARTEMENT: GARAGE: VASTGOEDMAKELAAR: ERA @T HOME SINT-DENIJSPLAATS 3 8940 GELUWE MARKT-KLERKENSTRAAT LANGEMARK 1 RESIDENTIE CASINO MARKT-KLERKENSTRAAT LANGEMARK KOPER: APPARTEMENT: GARAGE: VASTGOEDMAKELAAR: ERA @T HOME SINT-DENIJSPLAATS 3 8940 GELUWE 2 SAMENSTELLING VAN HET GEBOUW GEBOUW MARKT BLOK A GELIJKVLOERS:

Nadere informatie

TE KOOP. Met mogelijkheid starterslening gemeente Son en Breugel. Appartement Nieuwstraat 38G Son en Breugel 1

TE KOOP. Met mogelijkheid starterslening gemeente Son en Breugel. Appartement Nieuwstraat 38G Son en Breugel 1 TE KOOP Appartement Nieuwstraat 38G - Son en Breugel Met mogelijkheid starterslening gemeente Son en Breugel. Appartement Nieuwstraat 38G Son en Breugel 1 Instapklaar appartement Nieuwstraat 38G in Son

Nadere informatie

6 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN met 1 of 2 slaapkamers REEDS 2 VERKOCHT

6 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN met 1 of 2 slaapkamers REEDS 2 VERKOCHT 6 BEN-appartementen Albert Panisstraat 164 9120 Beveren 6 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN met 1 of 2 slaapkamers REEDS 2 VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT Ligging Op een boogscheut van centrum Beveren Vlakbij

Nadere informatie

Chalet kavel 26 bospark de Reehorst.

Chalet kavel 26 bospark de Reehorst. Chalet kavel 26 bospark de Reehorst. Chalet 11.90 x 4.10 49m2 58.652,00 Polytuil pannendak 2.620,00 Kozijnen en boeiboord in kleur 990,00 Terrasverlichting 440,00 Combimagnetron 891,00 Schuur in model

Nadere informatie

Residentie Hof Van Opwic Beschrijving v22

Residentie Hof Van Opwic Beschrijving v22 1 Algemeen Vooreerst : de prijzen bevinden zich achteraan dit document. Vlakbij het centrum van Opwijk, in één van de meest recenste verkavelingen, zijn 6 klassevolle appartementen gebouwd met zeer hoge

Nadere informatie

RESIDENTIE t Soete Park

RESIDENTIE t Soete Park ZUTENDAAL RESIDENTIE t Soete Park Nog slechts 1 woning te koop! DAALSTRAAT ZUTENDAAL Slechts 4 woningen in privaat park Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van Zutendaal, dat

Nadere informatie