Jarig: 3 juli Astrid de Boon en Jolanda den Toom 7 juli Andrea Wervenbos en Marian de Wit 15 juli Gonny Merkus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jarig: 3 juli Astrid de Boon en Jolanda den Toom 7 juli Andrea Wervenbos en Marian de Wit 15 juli Gonny Merkus"

Transcriptie

1 Telefoon: JUNI 2016 In dit nummer: pagina 1: Personeel Ouderraad Skate Friday pagina 2: School op seef Laatste week pagina 3: Groepsverdeling VakantieBieb pagina 4: Jeugdgezondheidszorg pagina 5: Data Tot Slot PERSONEEL Jarig: 3 juli Astrid de Boon en Jolanda den Toom 7 juli Andrea Wervenbos en Marian de Wit 15 juli Gonny Merkus OUDERRAAD In de ouderraad hebben wij dit schooljaar afscheid genomen van verschillende leden. Vanaf deze plaats wil ik hen hartelijk bedanken voor hun inzet voor de school in de afgelopen jaren. Er zijn veel hand- en spandiensten verricht waardoor er leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd konden worden. De leden die zijn vertrokken zijn: Erik Kraaijeveld, Jannette Vliegenthart, Marieke van Dijk en Erik Koppelaar. SKATE FRIDAY Op vrijdag 1 juli organiseren we weer een Skate Friday op de Rehobothschool. De kinderen van groep 2 t/m 4 hebben op 1 juli Skate Friday met een extra lange pauze waarin we lekker gaan skaten en rijden. Groep 2 mag naar school meenemen: stepjes, skelters, speelgoedtractor of andere voertuigen met kleine wielen. Groep 3 en 4 mag meenemen: skates, skeelers, stepjes, skelters of andere voertuigen met kleine wieltjes, uitgezonderd spacescooters. Alle kinderen van groep 5 t/m 8 mogen op Skate Friday naar school komen op skates, skeelers, stepjes, waveboards, wheelies of andere voertuigen met kleine wieltjes. De kinderen kunnen s morgens en s middags voor en na schooltijd en in de pauze skaten. Dit keer gaan we niet skaten tijdens de gymlessen in de Wielewaal. We raden aan om de kinderen beschermers te laten dragen. Als kinderen op skates komen, willen we graag dat zij ook schoenen bij zich hebben, zodat zij binnen de school op schoenen kunnen lopen. Als kinderen niet kunnen of willen skaten, dan is dat natuurlijk geen probleem. Het is niet verplicht om te skaten. We hopen op weer een leuke (droge) Skate Friday. AFSCHEID LEERLINGEN Aan het einde van dit schooljaar nemen we afscheid van een aantal leerlingen die, o.a. in verband met verhuizing, na de zomervakantie naar een andere basisschool zullen gaan. Wij wensen Sébastien, Roemer, Mathijs, Christie, Aron en Boris en Marijn en Noah een heel fijne tijd op hun nieuwe school.

2 pagina 2 MEERIJDEN, VEILIG OP DE ACHTERBANK! Wanneer u met uw kind op pad gaat met de auto, is een autostoeltje of zitverhoger een veilige manier om uw kind te vervoeren. Kinderen kleiner dan 1,35 meter moeten voorin en achterin de auto in een goedgekeurd autokinderzitje worden vervoerd. Goedgekeurd zijn kinderzitjes met ECE labels en stoelen van het type i-size. Kinderen groter dan 1,35 meter moeten voorin en achterin de auto de autogordel om en mogen als het nodig is een zittingverhoger gebruiken. Meerijden betekent, naast veilig zitten, ook rekening houden met de bestuurder. Rustig spelen en praten kan, maar de achterbank moet geen afleiding worden voor de bestuurder. Zet zo nodig de auto aan de kant, wanneer u uw kind op de achterbank wilt aanspreken. Zorg er ook voor dat er geen losse spullen door de auto slingeren. Deze kunnen tijdens een botsing of noodstop levensgevaarlijke projectielen worden. De boodschap is dus: meerijden is veilig en rustig zitten! Op kunt u een digitale versie van de verkeerskalender bekijken. Ook zijn er leuke interactieve oefeningen in de plaat verwerkt, die u thuis met uw kind kunt doen. Op de site staat ook andere informatie voor ouders. Deze maand bijvoorbeeld informatie over veilig meerijden op de achterbank en over kinderzitjes. LAATSTE SCHOOLWEEK Wat is het schooljaar weer snel gegaan. We zijn inmiddels aan de laatste weken begonnen. De laatste schoolweek is altijd een beetje anders dan anders, daarom geven wij u alvast een overzicht van deze week, zodat u en uw kinderen hier rekening mee kunnen houden. Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli uur: afscheidsavond groep 8a Rapport mee uur: afscheidsavond groep 8b Woensdag 6 juli eindfeest groep 1 en 2 thema: Sport en Spel De kinderen nemen zelf eten en drinken mee naar school en mogen als sporter verkleed naar school komen. Goede en makkelijke schoenen zijn aan te bevelen! afsluiting in de groepen 8 van uur uur: uitzwaaien groepen 8 door de groepen 3 t/m 7 Donderdag 7 juli eindfeest groep 3 t/m 7 thema: Olympische spelen De kinderen nemen zelf eten en drinken mee naar school voor de kleine pauze en mogen als sporter verkleed naar school komen. Goede en makkelijke schoenen zijn aan te bevelen! De kinderen eten tijdens de lunchpauze gewoon thuis of bij de overblijf. Donderdagmiddag 7 juli speelgoedmiddag groep 1 en 2. De kinderen mogen speelgoed van thuis meenemen. Voor de ouders groep 1 is er donderdagmiddag gelegenheid afscheid te nemen van de leerkracht. Vrijdag 8 juli 8.30 uur: kinderen op school uur: afsluiting schooljaar in de Hervormde Kerk; u bent hiervoor van harte uitgenodigd! Ook de kinderen van groep 1 zijn samen met hun ouders van harte welkom. De kinderen van groep 1 zitten bij hun ouders. De leerlingen van groep 8 zijn uiteraard ook van harte welkom! uur: afsluiting in de klas, vanaf uur is er gelegenheid voor u als ouder om afscheid te nemen van de leerkrachten en dan is het... vakantie!

3 pagina 3 GROEPSVERDELING Het schema in de vorige was niet compleet. Hier volgt alsnog het juiste schema. Groep Ma Di Wo Do Vr Instroom Vacature Juf Jenny Juf Jenny Juf Jenny 1a Juf Janneke Juf Janneke Juf Janneke Juf Janneke 1b Juf Nellie / Juf Nellie / Juf Nellie Juf Nellie Juf Kelly Juf Kelly 2a Juf Marjolein Juf Marjolein Juf Marjolein Juf Marjolein Juf Marjolein / Juf Nellie 2b Juf Jolanda Juf Jolanda Juf Jolanda / Juf Zwanet Juf Zwanet Juf Zwanet 3a Juf Netty Juf Netty Juf Netty / Juf Eva Juf Eva Juf Eva 3b Juf Astrid Juf Astrid Juf Astrid / Juf Harriët Juf Harriët Juf Harriët 4a Juf Gonny Juf Gonny Juf Gonny Juf Marian Juf Marian 4b Juf Elvira Juf Pieta Juf Pieta Juf Pieta Juf Elvira 5a Juf Maartje Juf Maartje Juf Maartje Juf Maartje Juf Maartje 5b Juf Cornelieke Juf Cornelieke Juf Cornelieke Juf Cornelieke Juf Cornelieke 6a Juf Alida Juf Alida Juf Alida Meester Jochen Meester Jochen 6b Juf Andrea / Juf Andrea / Juf Andrea Juf Andrea Juf Andrea Juf Christa Juf Christa 7a Meester Bart Meester Bart Meester Bart / Juf Elvira Meester Bart juf Elvira 7b Meester Martin Juf Hélène Meester Martin Meester Martin Meester Martin 8a Juf Ria Juf Ria Meester Jochen Juf Ria Juf Ria 8b Juf Marijke Juf Marijke Juf Hélène Juf Marijke Juf Marijke VakantieBieb Nog even en dan is het weer zomervakantie, tijd voor zon, zee, dagje(s) uit en boeken lezen? Helaas schiet dat laatste er nog weleens bij in. Dat is jammer, omdat uit onderzoek blijkt dat kinderen die in de zomervakantie niet of bijna niet lezen maar liefst 1 à 2 AVI-niveaus terugvallen in hun leesontwikkeling! Om daar iets tegen te doen kunt u ook deze zomer weer gebruik maken van de gratis vakantiebieb-app. De vakantiebieb staat vol avontuurlijke, grappige en spannende e-books voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook voor volwassenen zijn er boeken te vinden. Zie voor meer informatie: Dus download de app en lezen maar!

4 pagina 4 JEUGDGEZONDHEIDSZORG VOOR BASISSCHOOLKINDEREN De jeugdgezondheidszorg van Rivas richt zich op de gezondheid, gezond opgroeien en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl van onder andere kinderen op de basisschool. Dit als basis voor een gezond leven later. Kinderen, ouders en opvoeders kunnen bij Rivas terecht voor veel verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld met vragen over gezondheid, slapen, voeding, pesten, relaties of seks. De jeugdverpleegkundigen bieden advies, ondersteuning en hulp op maat. Wanneer dat nodig is, wordt samengewerkt met scholen, maatschappelijk werk en het lokale jeugdteam. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor het opvoedspreekuur. Jeugdarts in groep 2 Leerlingen in groep 2 van de basisschool worden samen met hun ouders/opvoeders uitgenodigd voor een preventief gezondheidsonderzoek. Hierbij heeft de jeugdarts aandacht voor de groei en ontwikkeling van het kind. De assistent doet tevens een screening van ogen, oren, lengte en gewicht. Onderzoek groep 7 Wanneer de leerling in groep 7 zit, wordt door de assistent van de jeugdgezondheidszorg op school de lengte, het gewicht en eventueel de bloeddruk gemeten. Ouders/opvoeders hoeven hier niet bij aanwezig te zijn, maar worden hierover vooraf geïnformeerd. De leerlingen krijgen voor het onderzoek een uitnodiging en een vragenlijst mee naar huis. De vragenlijst kan samen met ouders/opvoeders ingevuld worden. De ingevulde vragenlijst neemt de leerling in een gesloten envelop mee naar school. De leraar verzamelt de enveloppen met vragenlijsten en overhandigt deze aan de assistente. De assistente overhandigt de vragenlijsten aan de jeugdverpleegkundige, zij bekijkt alle gegevens, de vragenlijst en het dossier en neemt indien nodig contact op met ouders/opvoeders. Er wordt altijd een brief met de uitslagen van het onderzoek aan ouders/opvoeders gestuurd. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken met de jeugdverpleegkundige over groei, ontwikkeling en advies. Dit geldt ook voor ouders/opvoeders van leerlingen uit de andere groepen. Voor vragen, voorlichting of een afspraak met de medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg van uw school, kunt u contact opnemen met Rivas Zorglijn. Tel of of m.van.koesveld@rivas.nl Jeugdarts A.Bylykbashi-Berisha Jeugdverpleegkundige: E. Oldenkortte Assistente: M. van Koesveld-Berens

5 pagina 5 BELANGRIJKE DATA 30 juni Gespreksavond 4 juli Musical groep 8a 5 juli Musical groep 8b 6 juli Eindfeest groep 1 en 2 6 juli Uitzwaaien groep 8 7 en 8 juli Groep 8 vrij 7 juli Eindfeest groep 3 t/m 7 Speelgoedmiddag 1 en 2 8 juli Jaarsluiting in de Hervormde Kerk TOT SLOT Ik wens u allemaal een mooie en goede vakantie toe. Ik hoop dat iedereen in augustus weer gezond en uitgerust op school terug zal keren. Ik wil u graag de volgende zegen voor onderweg meegeven. Dat de zon je pad mag verlichten. Dat vergezichten je blik mogen verruimen. Dat je horizon vergroot wordt door de ontmoeting met anderen. Dat je je zorgen achterlaat. Dat je de wind in de rug mag hebben. Dat de kracht van de Eeuwige met je meegaat op je weg. Dat je mag vinden wat je zoekt. Dat je deelt wat je hoopt. Dat het geluk je pad zal kruisen en dat je het ziet en oppakt.

Nieuwsbrief Jarig Besteding gelden werkdrukverlichting Nieuwe collega s

Nieuwsbrief  Jarig  Besteding gelden werkdrukverlichting Nieuwe collega s Nieuwsbrief Jarig Op 3 juli zijn juf Astrid de Boon en juf Jolanda den Toom jarig en op 7 juli juf Andrea Wervenbos en juf Marian de Wit. Allemaal alvast van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en

Nadere informatie

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding Super schoolkamp!... 1 Finale schoolatletiek... 2 OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding... 2 Bedankt voor uw stem!... 3 Ouderbedankochtend 2.0... 3 Studiedag donderdag

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig: Zondag 19 mei is Caroline Verboom jarig. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig: Zondag 19 mei is Caroline Verboom jarig. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig: Zondag 19 mei is Caroline Verboom jarig. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand mei is psalm 99: 1. Gebedsgroep Eén keer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3.

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Nieuwsbrief Op het moment dat ik dit schrijf, hebben alle groepen het Paasfeest gevierd. En wat waren het mooie vieringen! De kinderen hebben zo hun best gedaan en we vonden het fijn dat u als ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

21 juni 2013. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl. In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig

21 juni 2013. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl. In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 21 juni 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Nieuwsbrief Schoolreisje Overgang Themabijeenkomst Rapport en gespreksavond Schooltijden Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Donderdag 2 juli 15.00 uur: afscheidsreceptie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

Jaargegevens cbs De Bron schooljaar Jaargegevens

Jaargegevens cbs De Bron schooljaar Jaargegevens Jaargegevens 2019-2020 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

06/07: Afscheidsdag leerlingen groep 8 21/06: GMR-vergadering. 13/07: Afscheidsavond groep 8 29/06: Optreden MB

06/07: Afscheidsdag leerlingen groep 8 21/06: GMR-vergadering. 13/07: Afscheidsavond groep 8 29/06: Optreden MB De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273 EN Hank 0162-402947 wilghoek@xs4all.nl www.obsdewilgenhoek.com Vrijdag 16 juni 2017 Agenda 21/06: Juffendag 06/07: Afscheidsdag leerlingen groep 8

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos.

Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 6 december 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Welkom Hoofdluis Maandregel Continurooster en Nieuwjaar Ouderbijdrage Schooldammen Schoonmaak

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 31 augustus 2018

Schooljaar nieuwsbrief 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2018 nieuwsbrief 31 augustus 2018 Start schooljaar Welkom terug op school na een mooie zomer en een welverdiende zomervakantie. Het hele team kijkt er naar uit jullie allemaal maandag te

Nadere informatie

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief.

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief. H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 6 juli 1 t/m 8 Laatste schooldag Ma 8/7 t/m vr.16/8 1 t/m 8 Zomervakantie AFSLUITING SCHOOLJAAR 2017-2018 Waterspektakel Beste ouders, opa en oma's

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 Juni 2014 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door te

Nadere informatie

Jaargegevens 2017/2018

Jaargegevens 2017/2018 Jaargegevens 2017/2018 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. Elk jaar ontvangt u een nieuw deel ter vervanging van de yellow pages in de schoolgids. In

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Om de klassenouders te ondersteunen is in iedere klas een communicatiemap aanwezig.

Om de klassenouders te ondersteunen is in iedere klas een communicatiemap aanwezig. Om de klassenouders te ondersteunen is in iedere klas een communicatiemap aanwezig. Onderdeel van deze map is een overzicht van de activiteiten waarbij de klassenouders de leerkracht kunnen helpen. Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in juli 30 juni en 4 juli 10 minuten gesprekken 8 juli Strippenkaartverkoop 11 juli 14.00 uur doordraaimoment voor het nieuwe schooljaar 13 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Maandbrief Obs Johanna Huiskamp

Maandbrief Obs Johanna Huiskamp Belangrijke data schooljaar 2015-2016 Noteert u deze vast in uw agenda? Herfstvakantie 19 t/m 23 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari Goede vrijdag 25 maart

Nadere informatie

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016 SEPTEMBER 2016 Belangrijke data: 12 september 19.00-20.00 uur informatieavond Middenbouw (3,4,5) 12 september 20.00-21.00 uur informatieavond Onderbouw (1,2) 13 september 19.00-20.00 uur informatieavond

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019 Nieuwsbrief 38 24 t/m 28 juni 2019 BELANGRIJKE DATA In de week van 1 juli: oudergesprekken op uitnodiging. 16 juli: Afscheid van groep 8 19 juli: 12.00 uur start de zomervakantie Schoolstart.online groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 18 datum 20 juni 2019 week 26&27 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18 20-06 Windmaker

Nadere informatie

Jaargegevens 2018/2019

Jaargegevens 2018/2019 Jaargegevens 2018/2019 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 3 juni jeugdarts GGD spreekuur maandag t/m vrijdag 3 t/m 7 juni toetsweek maandag 10 juni 2e Pinksterdag, leerlingen en team zijn vrij woensdag 19 juni sportdag Albatrossen /

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuws uit de school! DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?

Nieuws uit de school! DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? 11 juli 2019 Nieuws uit de school! DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? ZIEK MELDEN VAN LEERLINGEN GRAAG BIJ DE LEERKRACHT (directiemail wordt niet altijd

Nadere informatie

Agenda: huiswerk. Jarigen t/m 26 juni Agenda: belangrijke dagen

Agenda: huiswerk. Jarigen t/m 26 juni Agenda: belangrijke dagen Vrijdag 19 juni 2015, 27 e jaargang Nummer 39, week 25 Jarigen t/m 26 juni 2015 20 juni Sven Agenda: huiswerk Iedere week Vossen: Nieuwsbegrip XL maken extra leestekst en woordenschat 25 juni Vossen dictee:

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie