mijnbuxus.nl BUXUSHAAG INFORMATIE GIDS HANDIGE GIDS! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! Deze gratis buxushaag gids wordt u aangeboden door:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "mijnbuxus.nl BUXUSHAAG INFORMATIE GIDS HANDIGE GIDS! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! Deze gratis buxushaag gids wordt u aangeboden door:"

Transcriptie

1 GRATIS HANDIGE GIDS! BUXUSHAAG INFORMATIE GIDS NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! Deze gratis buxushaag gids wordt u aangeboden door: mijnbuxus.nl

2 1 EEN GEUL GRAVEN In dit voorbeeld leggen we uit van welke afmetingen u uit kunt gaan bij het graven van een geul (1), hoeveel Naturado buxusgrond u het beste kunt gebruiken (2) en hoe u de buxushaag een goede start geeft met de juiste voeding (3). Dit alles op basis van één meter. Logischerwijs plaats u een langere haag, dus u kunt alles met het gewenst aantal meter vermenigvuldigen. Als laatst een onderhoudsadvies (4), handig gereedschap (5) en ons assortiment! Goede voorbereiding is het halve werk. U heeft nodig; een goede schep, touw, twee latjes en een meetlint. Vóór het graven is het handig om de lengte van uw haag aan te duiden met touw van begin tot eind. Op die manier graaft u recht. Afhankelijk van de gekozen hoogte van de buxussen graaft u zoals hieronder afgebeeld. Voor breedte en diepte kunt u het schema aanhouden. lengte 100 cm MAAT BUXUS DIEPTE BREEDTE Meter buxushaag 20 cm 15 cm 10 cm Meter buxushaag 40 cm 25 cm 20 cm Meter buxushaag 70 cm 35 cm 30 cm Meter buxushaag 100 cm 45 cm 40 cm WAAR MOET IK OP LETTEN? Om een goede buxushaag te planten zijn een aantal dingen belangrijk. Het dient niet te warm te zijn om de buxushaag te planten en gebruik bij voorkeur veel water na het planten. U kunt echter het gehele jaar een buxushaag planten mits de vorst uit de grond is tijdens het planten. Op de homepage en op de productpagina s vindt u altijd de actuele grondconditie om buxus te planten. U weet zo altijd of de huidige periode goed is om te planten. U herkent de actuele indicator zo: Mijnbuxus.nl zorgt ervoor dat u binnen 48 uur uw buxussen in huis heeft. De buxussen zijn altijd potgekweekt en hoeven daarom niet dírect de grond in. U kunt ze dus gerust een paar dagen laten staan (geef wel water). WIST U DAT? Wij leveren het hele jaar door alleen buxus in pot, dus geen kale wortel. Dit om topkwaliteit te waarborgen!

3 2 NATURADO BUXUSGROND Wij raden aan om de geul die ontstaat te vullen met speciaal op de behoefte van buxussen afgestemd grond te vullen. Wij maken daarvoor gebruik van Naturado Buxusgrond in zakken van 25 liter. Hiermee beperkt u de uitval van uw nieuwe haag. Deze buxusgrond bevat extra magnesium voor gezonde planten met diepgroen blad, is speciaal geschikt voor buxus en verrijkt met Pokon buxusvoeding voor zes maanden! Vul de geul met Buxus Grond Superieur van Naturado. TIP Druk de grond altijd goed aan! 3 EEN GOEDE START VAN DE BUXUSHAAG Naturado Buxus Grond Superieur 6,99 Vaak krijgen wij de vraag wat eraan gedaan kan worden zodat een buxushaag goed groeit en er gezond uitziet. Wij maken dan altijd de vergelijking met een mens. Geef deze goed te eten en biedt een optimaal leefklimaat. Op die manier zal een mens gezond leven en goed groeien. De vergelijking gaat natuurlijk niet helemaal op, maar er zit een kern van waarheid in. Er moet dus gezorgd worden voor de omstandigheden waarin een buxus goed gedijt. Een buxus is een kalkminnende plant en houdt dus niet van zure grond. Met kalk wordt de zuurgraad van de grond geneutraliseerd en daar houdt een buxus van. Daarnaast is het verstandig om de juiste voedingsstoffen toe te voegen met een groeistimulator. ECOstyle heeft daardoor het 3 in 1 buxus pakket samengesteld. Daarin zit kalk, mest en een boekje met tips voor aanplant en onderhoud. U bereikt zo sneller het gewenste resultaat van uw nieuwe of bestaande buxushaag. Aanrader! DE VOORDELEN VAN ECOSTYLE BUXUS-PAKKET: 100 % organische meststof Voorkomt uitval bij nieuwe aanplant (pas drie weken na aanplant ivm wortelperiode) Te strooien bij elk weertype zonder risico op verbranding Milieu-, mens- en diervriendelijke meststof In 800 gram en 2 kilo verpakking TIP Geef direct na het mesten en het inharken daarvan altijd water, dat versnelt de werking van de buxusmest. ECOstyle Buxus-pakket 800 gram 6,95 ECOstyle Buxus-pakket 1 kilo 9,95

4 4 ONDERHOUDSADVIES BUXUS SNOEIEN Nadat u het complete stappenplan heeft uitgevoerd inclusief grond en mest heeft u voor minstens een half jaar geen omkijken naar het onderhoud van uw haag. Echter, en dat wilt u natuurlijk ook, de haag gaat lekker groeien en dat brengt het noodzakelijke snoeien van de uitlopers met zich mee. Doet u dit niet, dan krijg u een ongelijke en niet compacte haag. Doe dit dus minstens 2 keer jaar om een compacte en stralende buxushaag te krijgen. De eerste keer voor de langste dag van het jaar (21/6) en de tweede keer eind september. Hoe vaker de buxushaag gesnoeid wordt hoe compacter en sterker deze wordt. Gebruik voor het snoeien een gewone of een elektrische heggenschaar. Let er wel op dat de bladen scherp zijn anders brengt u teveel schade aan het buxusblad aan. Mijnbuxus.nl verkoopt de Gardena Buxusschaar al vanaf 25,95 en de elektrische heggenscharen vanaf 79,95. Deze zijn verkrijgbaar in de webshop onder het kopje onderhoud. Voor een strakke heg kunt u gebruik maken van een touw die u langs de haag spant en waarlangs u snoeit. Indien u al meer ervaring met het snoeien heeft, kunt u het ook uit de losse pols doen. De bovenkant van de haag dient smaller geknipt te worden dan de onderkant, zodat ook het onderste deel van de haag voldoende zonlicht krijgt. Doet u dit niet, dan zullen er aan de onderkant gaten in het bladdek ontstaan. Snoei buxussen valtijd op een bewolkte dag en giet of spuit het te snoeien oppervlakte eerst kletsnat. Dit beschermt enerzijds het buxusblad maar ook de bladen van uw snoeigerij. Te veel zon tijdens het snoeien zorgt voor verbranding van het blad en voor bruine bladeren. Een scherpe en natte snoeischaar zorgt ervoor dat de buxus zo min mogelijk last heeft van de snoeibeurt. Na september dient u de haag niet meer te snoeien in verband met de (nacht)vorst die mogelijk al kan intreden. BUXUS MESTEN Mesten dient twee maal per jaar te gebeuren; de eerste keer tussen maart en mei en de tweede keer tussen juni en september. Hiervoor gebruikt u ook het ECOstyle Buxus-pakket.

5 5 GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK Als laatste hebben we ter vergemakkelijking van de aanleg en het onderhoud van uw buxushaag nog een tweetal producten geselecteerd die overigens verkrijgbaar zijn op Mijnbuxus.nl: Bespaart tot maarliefst 70% water! Gardena druppelslang 7,5 m 29,95 Gardena druppelslang 15 m 39,95 GARDENA Terraline spade De GARDENA Terraline spade is de spade om comfortabel en veilig te werken tijdens het graven, het verwijderen, het losmaken en het verplaatsen van de bodem. De extra brede en ergonomisch gevormde T-handgreep met zachte kunststof componenten is bijzonder comfortabel voor het vasthouden van beide handen. Graven gaat veel gemakkelijker. Een extra brede voetsteun met beschermde robuuste loopvlak zorgt voor een goede toepassing van kracht en vermindert het gevaar van letsel door het onbedoeld wegglijden. GARDENA Druppelslang De GARDENA Druppelslang is zeer geschikt voor gerichte, waterbesparende besproeiing van rijen planten zoals buxushaag, omdat de slang ook bij lage druk werkt. De slang is klaar voor aansluiting met alle aansluitstukken van het Original GARDENA System en een klep om de toevoersnelheid en de druk aan te passen. De slang kan worden ingekort of verlengd tot maximaal 30 m. De duizenddruppelslang is voorzien van alle aansluitstukken - en klaar voor gebruik. De toevoersnelheid en druk kunnen eenvoudig met een ventiel worden geregeld. Vergeleken met traditionele besproeiingsmethoden kunt u 70 % water besparen met de GARDENA Duizenddruppelslang. Verkrijgbaar in 7,5 en 15 meter. Gardena Terraline spade 49,95 Een ander pluspunt van de Terraline spade is de Softec demping die de gewrichten ontzien, aangemeld voor patent. Terugslag tijdens het graven wordt verminderd, bijv. bij het botsen op een steen of tijdens het afsteken van dikke wortels. De vorm van de steel is ook ideaal: de druppelvormige steelprofiel zorgt ervoor dat het handvat goed in de hand ligt en voorkomt onbedoeld verdraaien. De met kunststof beklede steel ligt prettig en stevig in de hand. De optimale hoek van de handgreep naar het blad staat ook garant voor ergonomisch te werken. Het blad van de spade is gemaakt van robuust, gehard kwaliteit staal met hoogwaardige coating. De totale lengte van de spade is 117 cm. Hoge kwaliteit betekent een lange levensduur. GARDENA geeft 10 jaar garantie! Dé ideale spade voor elke klus!

6 ASSORTIMENT EN PRIJZEN Er zijn een aantal punten belangrijk waarop u moet letten bij het aanschaffen van buxushaag. Het is handig vooraf te bepalen wat u precies wilt bereiken in de tuin (hoogteverschil) en bepaal daarvoor een budget. Hieronder vindt u het assortiment dat het hele jaar leverbaar is en de verschillen. Productnaam Per meter Prijs per meter Meter buxushaag 20 cm 10 14,95 Meter buxushaag 40 cm 5 24,95 Meter buxushaag 70 cm 3 49,95 Meter buxushaag 100 cm 2 59,95 * 40 cm versie afgebeeld (5 op een strekkende mter) Bij Mijnbuxus.nl kunt u terecht voor Naktuinbouw kwaliteitsgecontroleerde buxus, dat is belangrijk omdat er een hoop hobby kwekers zijn die niet de aandacht kunnen geven aan het kweken dat noodzakelijk is voor een goede start van uw haag. Op de website kunt u terecht voor het hele assortiment. Na bestelling wordt uw nieuwe buxushaag binnen 48 uur aan u geleverd of op afspraak. De bezorgkosten zijn 9 euro, maar zijn gratis vanaf 150 euro. Afhalen na bestellen kan ook, bij onze locatie in Moordrecht (naast Gouda langs de A12/A20). UTRECHT > < DEN HAAG mijnbuxus.nl Noordbaan MG Moordrecht info@mijnbuxus.nl OPENINGSTIJDEN ma - za 8:00-18:00 zo gesloten ROTTERDAM >

7 vandaag besteld? overmorgen in huis! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! DE VOORDELEN VAN MIJNBUXUS.NL: Buxussen direct vanaf de kweker, dus de beste kwaliteit Vandaag besteld, overmorgen in huis Veilig betalen Geen gesjouw, lage prijzen BETAALMOGELIJKHEDEN VAN MIJNBUXUS.NL: - ideal via uw eigen bank - Overschrijving per bank - Visa - Mastercard - Klarna betalen binnen 14 dagen - Pinnen bij bezorging - PayPal

BEUKENHAAG INFORMATIE GIDS

BEUKENHAAG INFORMATIE GIDS GRATIS HANDIGE GIDS! beukenhaag.nl BEUKENHAAG INFORMATIE GIDS NIEUW PINNEN BIJ BEZORGING! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! In dit voorbeeld leggen we uit van welke afmetingen u uit kunt gaan bij het graven

Nadere informatie

beukenhaag.nl BEUKENHAAG INFORMATIE GIDS HANDIGE GIDS! beukenhaag.nl NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING!

beukenhaag.nl BEUKENHAAG INFORMATIE GIDS HANDIGE GIDS! beukenhaag.nl NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! GRATIS HANDIGE GIDS! beukenhaag.nl BEUKENHAAG INFORMATIE GIDS NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! NIEUW: PINNEN BIJ BEZORGING! beukenhaag.nl In dit voorbeeld leggen we uit van welke afmetingen u uit kunt gaan

Nadere informatie

Het handige stappenplan van ECOstyle

Het handige stappenplan van ECOstyle Het handige stappenplan van ECOstyle 1 dag in de lente Spelende kinderen. Lekker languit zonnen. Ravotten met de hond. Een mooi, mosvrij gazon is heel wat waard. Het is immers de basis van uw tuin. ECOstyle

Nadere informatie

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? 1

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen?  1 GAZON ONDERHOUD De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? WWW.TUINENGRAS.NL 1 INHOUDSOPGAVE Premium graszoden... 2 De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu?... 4 Maandelijks onderhoud... 8 Gazonvoeding...

Nadere informatie

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE GROEN DOET JE GOED De geur van vers gemaaid gras en zingende vogels. Het sproeien van het gras en het voldane gevoel van een strakke grasmat. Geniet van je gazon!

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-BB 2004

Examenopgaven VMBO-BB 2004 Examenopgaven VMBO-BB 2004 tijdvak 2 woensdag 23 juni 09:00 10:30 uur LANDBOUW EN NATUURLIJKE OMGEVING GROENE RUIMTE CSE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Beantwoord alle vragen in dit opgavenboekje. Gebruik

Nadere informatie

Een mooie tuin begint bij de bodem JANUARI. Mestkaart BESTEL NU SNEL, GEMAKKELIJK EN OVERZICHTELIJK ONLINE! WEBSHOPABBING.NL. kwekerijabbing.

Een mooie tuin begint bij de bodem JANUARI. Mestkaart BESTEL NU SNEL, GEMAKKELIJK EN OVERZICHTELIJK ONLINE! WEBSHOPABBING.NL. kwekerijabbing. Mestkaart JANUARI Een mooie tuin begint bij de bodem BESTEL ONLINE BESTEL NU SNEL, GEMAKKELIJK EN OVERZICHTELIJK ONLINE! WEBSHOPABBING.NL kwekerijabbing.nl Stappenplan A Bemesting gazon TIJD STAP PRODUCT

Nadere informatie

bemesten wintergroenten slakkenjacht prei maand van het voorzaaien maand van het voorzaaien

bemesten wintergroenten slakkenjacht prei maand van het voorzaaien maand van het voorzaaien maand van het voorzaaien maand van het voorzaaien WEEK 1 bemesten Je hebt nu de tijd om alles in orde te maken. Heb je in huis wat je de komende maanden nodig gaat hebben? Mest, zaden, gereedschap? En

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE BB

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE BB Examen VMBO-BB 2012 gedurende 250 minuten landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen een bijlage en digitale bestanden. Dit examen

Nadere informatie

Je kunt nu de heesters snoeien die al zijn uitgebloeid. Ook buxushaagjes kun je alvast knippen. Geef ze daarna extra mest voor goede hergroei.

Je kunt nu de heesters snoeien die al zijn uitgebloeid. Ook buxushaagjes kun je alvast knippen. Geef ze daarna extra mest voor goede hergroei. Lentetips April Vroegbloeiende struiken kan u na de bloei snoeien. Vanaf april ziet onkruid vaak zijn kans. Onbeplante oppervlaktes zijn snel bedekt met ongewenst groen. Schoffelen is dus de boodschap!

Nadere informatie

Handleiding. Boom planten. Tielsestraat 83 A 4043 JR Opheusden Tel:

Handleiding. Boom planten.  Tielsestraat 83 A 4043 JR Opheusden Tel: Handleiding Boom planten www. Tielsestraat 83 A 4043 JR Opheusden Tel: 0488 48 2266 info@ www. Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Instructie boom planten 3. Instructie beukenhaag planten 4. Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Hagen Inleiding Historie

Hagen Inleiding  Historie Inleiding Een heg of een haag is een lijnvormige aanplanting van struiken en bomen. worden veel gebruikt om de grens van een tuin, weiland of akker aan te geven. zijn belangrijke elementen in een tuin.

Nadere informatie

Ik bestel: zak(ken) Jardino Potgrond, 40 liter à 4,25 =... of de speciale aanbieding: (x3) zakken Jardino Potgrond, 3 x 40 liter à 11,50 =...

Ik bestel: zak(ken) Jardino Potgrond, 40 liter à 4,25 =... of de speciale aanbieding: (x3) zakken Jardino Potgrond, 3 x 40 liter à 11,50 =... Bestelformulier In te leveren vóór 5 maart bij Commanderij 19 of Vr. Lideweysingel 32 Ik bestel: zak(ken) Jardino Potgrond, 40 liter à 4,25 =... of de speciale aanbieding: (x3) zakken Jardino Potgrond,

Nadere informatie

PRIJSLIJST ARS Snoeischaren

PRIJSLIJST ARS Snoeischaren hk16-01-2019 ARS Snoeischaren Incl. btw Ex. Btw ARSVS-8XZ 118188 Lichtgewicht snoeischaar 230 gr 59 48,85 Mes vervaardigd uit gehard verchroomd staal en daardoor erg sterk en beschermd tegen roest. Vervangbare

Nadere informatie

Vaste planten. Inhoudsopgave:

Vaste planten. Inhoudsopgave: Vaste planten Vaste planten zijn kruidachtige meerderjarige planten. Ze overwinteren ondergronds en lopen in het voorjaar opnieuw uit. Enkele zijn wintergroen zoals vinca en waldsteinia. Vaste planten

Nadere informatie

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan hout-betonschutting plaatsen Wil je een hout-betonschutting zelf plaatsen dan vind je in dit stappenplan de stappen die je moet

Nadere informatie

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand Kleine snoeischaren Op maat gemaakt voor elke hand 1 Altijd het juiste snijgereedschap: De diameter van de takken en twijgen bepalen welk gereedschap u nodig hebt. Bij WOLF-Garten vindt u het ideale gereedschap

Nadere informatie

Tuingereedschappen. www.westparts.com

Tuingereedschappen. www.westparts.com Tuingereedschappen www.westparts.com Snoeischaren van Metallo De Keizerskroon Metallo serie is een zeer compleet pakket tuingereedschappen. De serie bestaat uit o.a. snoeischaren, heggenscharen, takkenscharen,

Nadere informatie

Een mooie tuin? Bemest! Top 5 vragen en antwoorden over bemesting! + 5 tips van onze specialist

Een mooie tuin? Bemest! Top 5 vragen en antwoorden over bemesting! + 5 tips van onze specialist Een mooie tuin? Bemest! Top 5 vragen en antwoorden over bemesting! + 5 tips van onze specialist Inhoudsopgave 1 Waarom is bemesten zo belangrijk? p5 Hoe vaak moet ik eigenlijk bemesten? p6 4 3 Wat is het

Nadere informatie

Zelf een (folie) vijver aanleggen

Zelf een (folie) vijver aanleggen Zelf een (folie) vijver aanleggen Zelf een (folie) vijver aanleggen Materialen Gereedschap Touw Vijverfolie Zand Decoratiestenen Lat Vijverafdeknet Schep Waterpas Emmer Tuinslang Rolmaat Schaar Vijverpomp

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE KB

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE KB Examen VMBO-KB 2012 gedurende 200 minuten landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE KB Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSPE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan dit

Nadere informatie

Oriëntatie Als de planten binnenkomen, moet er nog veel gebeuren voordat ze winkelklaar zijn.

Oriëntatie Als de planten binnenkomen, moet er nog veel gebeuren voordat ze winkelklaar zijn. Opdrachten Planten uitpakken Doel Na deze opdracht kun je kamerplanten uitpakken en winkelklaar maken. Benodigheden Bij deze opdracht heb je nodig: verschillende kamerplanten; een set sierpotten; naambordjes;

Nadere informatie

Doe niets met planten in de tuin als het vriest!

Doe niets met planten in de tuin als het vriest! Wintertips December Doe niets met planten in de tuin als het vriest! Dahlia s, gladiolen en dergelijke planten die opgeslagen liggen, liggen vaak té vochtig en krijgen last van schimmels. December is de

Nadere informatie

FELCO 16 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact - Voor linkshandigen

FELCO 16 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact - Voor linkshandigen FELCO 16 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact - Voor linkshandigen Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 6 4 7 > Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen

Nadere informatie

Veel leesplezier! Bertus Stip, Hoveniersbedrijf Stip

Veel leesplezier! Bertus Stip, Hoveniersbedrijf Stip Het bodemboek aanleg en onderhoud van de tuin Voorwoord De grond in de tuin, wat moeten we daar nu weer mee? Misschien heeft u zichzelf deze vraag wel eens gesteld. Wij van Hoveniersbedrijf Stip stellen

Nadere informatie

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water.

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water. Graszoden leggen Graszoden leggen Het voordeel van graszoden boven graszaad is dat het effect direct zichtbaar is. Maar ook graszoden moeten eerst aanslaan voor ze kunnen worden betreden en moeten vochtig

Nadere informatie

Geral Overbeek. Onkruid de baas. Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 [Geef het faxnummer op] 25 Tips voor duurzaam onderhoud (onkruid)

Geral Overbeek. Onkruid de baas. Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 [Geef het faxnummer op] 25 Tips voor duurzaam onderhoud (onkruid) Onkruid de baas Geral Overbeek 2011 Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 [Geef het faxnummer op] 25 Tips voor duurzaam onderhoud (onkruid) 25 TUINTIPS ONKRUID DE BAAS Wil jij ook een tuin zonder

Nadere informatie

Loungebank van pallets

Loungebank van pallets Loungebank van pallets Loungebank van pallets Materialen Gereedschap Schroeven Verf Houtlijm watervast Pallet Tuinplanken Potlood Schuurmachine Hamer Beitel Rolmaat Afkortzaag Verfrollers Winkelhaak Accuboormachine

Nadere informatie

e 79,99 GARDENA BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 TIJDELIJK VOOR VAN e 99,99 ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR HET NAJAAR

e 79,99 GARDENA BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 TIJDELIJK VOOR VAN e 99,99 ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR HET NAJAAR BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 GARDENA Bladblazer/-zuiger ErgoJet 3000 Vermogen: 3.000 Watt. Blaassnelheid: 350 km/h. Volumereductie: 16:01. Variabele snelheid. Artnr. 9332-20 e 99,99 e 79,99 COMFORT

Nadere informatie

Tuinadvies. De Ceuster Meststoffen Bannerlaan 79 2280 Grobbendonk Tel.: 014-257 357 Fax: 014-25 73 51 voor annemie so on. Moestuin Moestuin Algemeen

Tuinadvies. De Ceuster Meststoffen Bannerlaan 79 2280 Grobbendonk Tel.: 014-257 357 Fax: 014-25 73 51 voor annemie so on. Moestuin Moestuin Algemeen Tuinadvies Moestuin De Ceuster Meststoffen Bannerlaan 79 2280 Grobbendonk Tel.: 014-257 357 Fax: 014-25 73 51 voor annemie so on Zuurgraad (ph) Zuurgraad van uw grond is 5,3 Streefwaarde: 6,8 Verhoog deze

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving groene ruimte CSPE BB

landbouw en natuurlijke omgeving groene ruimte CSPE BB Examen VMBO-BB 2015 gedurende 240 minuten landbouw en natuurlijke omgeving groene ruimte CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 8 opdrachten.

Nadere informatie

Montage tuinhek op maat. Handleiding

Montage tuinhek op maat. Handleiding 1 Montage tuinhek op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving groene ruimte CSPE KB

landbouw en natuurlijke omgeving groene ruimte CSPE KB Examen VMBO-KB 2017 gedurende 200 minuten landbouw en natuurlijke omgeving groene ruimte CSPE KB Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSPE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan dit er één is.

Nadere informatie

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan!

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Mechanische gevaren - Universeel Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie.

Nadere informatie

4 verschillende kweekmethoden

4 verschillende kweekmethoden 4 verschillende kweekmethoden Kweken met turfpotjes Turfpotjes zijn gemaakt van een samengeperst mengsel van houtvezels, turf en kalkzandsteen (natuurlijke voedingsstoffen). Deze zijn biologisch afbreekbaar

Nadere informatie

Kwelder. Planten en zout water. Proefje. VO onderbouw

Kwelder. Planten en zout water. Proefje. VO onderbouw Kwelder Proefje Doel: Materialen: Leerlingen weten dat alleen speciale planten tegen zout water kunnen. De leerlingen weten dat zout, water aantrekt. Hierdoor gaan de meeste planten door uitdroging dood

Nadere informatie

Montage Tuingaas. Handleiding

Montage Tuingaas. Handleiding 1 Montage Tuingaas Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen gaas die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen stappenplan

Nadere informatie

Montage Schanskorven. Handleiding

Montage Schanskorven. Handleiding 1 Montage Schanskorven Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen schanskorven die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te

Nadere informatie

PRIJS: 1,5 KG 7,50 10 KG 22,50

PRIJS: 1,5 KG 7,50 10 KG 22,50 TUINMEST Deze biologische meststof wordt gebruikt bij de bemesting van sierbladgewassen, boomkwekerijgewassen, balkonplanten en orangeriegewassen. Bevat gedroogde organische zeewieren. Bio-Tuinmest is

Nadere informatie

Vertaling Uitgave Mei 2014 Bonsaiblad Satsuki Kenkyu Les 5

Vertaling Uitgave Mei 2014 Bonsaiblad Satsuki Kenkyu Les 5 Vertaling Uitgave Mei 2014 Bonsaiblad Satsuki Kenkyu Les 5 Geschreven door Isamu Enomoto (officieel lector van de Japanse Satsuki vereniging). Handleiding om Satsuki azalea s te kweken en te vormen in

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt gesloten teelten CSPE KB

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt gesloten teelten CSPE KB Examen VMBO-KB 2012 gedurende 200 minuten landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt gesloten teelten CSPE KB Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSPE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan

Nadere informatie

Materialen om het gazon te verticuteren

Materialen om het gazon te verticuteren Materialen om het gazon te verticuteren MATERIALEN DIE HET VERTICUTEREN VAN HET GAZON MAKKELIJKER, SNELLER EN VOORAL GOEDKOPER MAKEN KOEN BIJVELDS ONLINE-TUINMAN.NL Inleiding Beste tuinliefhebber, Bedankt

Nadere informatie

HET IS UW TUIN! Breng uw tuin tot leven.

HET IS UW TUIN! Breng uw tuin tot leven. gardena Tuinonderhoud 2013 HET IS UW TUIN! Breng uw tuin tot leven. Tuinonderhoud Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Inhoud Bomen, hagen, struiken en bloemen dé tuinexpert is dé expert aangaande

Nadere informatie

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding 1 Montage inrijpoort van dubbelstaaf 6/5/6 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen inrijpoorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

FELCO 8 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch

FELCO 8 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch FELCO 8 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 6 7 > Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange

Nadere informatie

zaaien in zaaibakken zaaibakken maken voor binnen op warmte in maart en voor buiten in april

zaaien in zaaibakken zaaibakken maken voor binnen op warmte in maart en voor buiten in april zaaien in zaaibakken zaaibakken maken voor binnen op warmte in maart en voor buiten in april benodigdheden: - potgrond zonder klontjes, grof zand - schone emmer - schone zaaibak van b.v. piepschuim of

Nadere informatie

FELCO 13 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Gebruik met 1 of 2 handen

FELCO 13 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Gebruik met 1 of 2 handen FELCO 13 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Gebruik met 1 of 2 handen Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 7 3 > Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium

Nadere informatie

Onkruid de baas. Geral Overbeek. Overbeek - Gardendesign Maasoord

Onkruid de baas. Geral Overbeek. Overbeek - Gardendesign Maasoord Onkruid de baas Geral Overbeek 2011 Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 www.mijntuingeheim.nl 25 + 1 TUINTIPS ONKRUID DE BAAS Wil jij ook een tuin zonder onkruid met zo min mogelijk werk? Mag

Nadere informatie

Montage loopdeur van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding

Montage loopdeur van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding 1 Montage loopdeur van dubbelstaaf 6/5/6 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een

Nadere informatie

Stappenplannen Schutting plaatsen

Stappenplannen Schutting plaatsen Stappenplannen Schutting plaatsen Type tuinafscheidingen Draadafscheiding Een draadafscheiding kan redelijk snel geplaatst worden. Dit is één van de goedkoopste en meest onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen.

Nadere informatie

Lente. zicht 1, 79 2,49 SUPERKOOPJE. b f / g i 12 cm, d ca. 25 cm Pelargonium. Geldig van woensdag 9 maart t/m dinsdag 15 maart 2016.

Lente. zicht 1, 79 2,49 SUPERKOOPJE. b f / g i 12 cm, d ca. 25 cm Pelargonium. Geldig van woensdag 9 maart t/m dinsdag 15 maart 2016. Geldig van woensdag 9 maart t/m dinsdag 15 maart 2016 SUPERKOOPJE 2,49 1, 79 Franse Geranium b f / g i 12 cm, d ca. 25 cm Pelargonium grandiflorum. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Lente in zicht Wil je

Nadere informatie

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold COMPACT EN EENVOUDIG IN GEBRUIK 3 keer een betere keuze Past op alle frames Krasbestendig Compact design AXA Fold is voor iedere fietser Fold 85 Fold 100 Fold Pro 100

Nadere informatie

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker.

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker. GEBRUIK NL Wij danken u voor het kopen van een Rowenta waterkoker. Leest u de volgende instructies, die van toepassing zijn op al onze modellen, alstublieft zorgvuldig door en houd ze bij de hand. Open

Nadere informatie

Hydrangea macrophylla Magical selectie

Hydrangea macrophylla Magical selectie Hydrangea macrophylla Magical selectie Magical Four Seasons Speciaal geselecteerd Kleurverandering per seizoen Prachtig geschenk De vier seizoenen van de Magical De Hydrangea macrophylla Magical is een

Nadere informatie

BMI Hijsgereedschap CM TORNADO RATELTAKEL

BMI Hijsgereedschap CM TORNADO RATELTAKEL CM TORNADO RATELTAKEL INNOVATIEF ONTWERP SPECIAAL VOOR U Voor de ontwikkeling en productie van de beste rateltakel op de markt, begon Columbus McKinnon met een fundamentele vraag: hoe en waarom gebruiken

Nadere informatie

Er staan een paar zaaibakken in de hoek van de tuin waar een aantal scheuten eerder in gepoot werden.

Er staan een paar zaaibakken in de hoek van de tuin waar een aantal scheuten eerder in gepoot werden. Vertaling Les 8 augustus 2014 Bonsaiblad Satsuki Kenkyu Geschreven door Isamu Enomoto (officieel lector van de Japanse Satsuki vereniging). Handleiding om Satsuki azalea s te kweken en te vormen in alle

Nadere informatie

Tuinschermen plaatsen. Written by Online Tuinieren

Tuinschermen plaatsen. Written by Online Tuinieren Tuinschermen blijven een grote rol spelen in de Nederlandse tuinen. Iedereen wil zijn eigen stuk tuin netjes afbakenen met het liefst zo min mogelijk onderhoud. Tuinschermen zijn daar zeer geschikt voor

Nadere informatie

Allereerst moeten we natuurlijk de benodigdheden klaarzetten, dus laten we beginnen bij stap 1. Stap 1: het klaarzetten van de benodigdheden:

Allereerst moeten we natuurlijk de benodigdheden klaarzetten, dus laten we beginnen bij stap 1. Stap 1: het klaarzetten van de benodigdheden: Zelf bio-co 2 maken Door: Cichlid Zoals beloofd hier het uitgebreide fotoverslag over het maken van bio co2 in flesformaat. Zoals jullie allemaal weten hebben planten voedingsstoffen nodig. Hoofdzakelijk

Nadere informatie

3 Planten en verplanten

3 Planten en verplanten 3 Planten en verplanten 3 Planten en verplanten 34 3.1 Plantensoorten 35 3.2 Plantafstand 38 3.3 Planten in verband 41 3.4 Bomen planten 43 3.5 Afsluiting 48 34 PLANTEN EN VERPLANTEN Bijna het hele jaar

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

17. ALTERNATIEVEN VOOR MOESTUINEN IN VOLLE GROND

17. ALTERNATIEVEN VOOR MOESTUINEN IN VOLLE GROND 17. ALTERNATIEVEN VOOR MOESTUINEN IN VOLLE GROND Deze infofiche geeft een overzicht van een aantal alternatieve moestuinsystemen, niet in volle grond, maar op maat van kleine ruimten zoals een tuintje,

Nadere informatie

meststoffen vloeibare bladmeststoffen groei door kennis

meststoffen vloeibare bladmeststoffen groei door kennis meststoffen 2013 vloeibare bladmeststoffen groei door kennis Foliplus Foliplus bladmeststoffen is een complete range van vloeibare meststoffen voor toepassing op het blad. CropSolutions heeft de beste

Nadere informatie

FELCO 7 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch

FELCO 7 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch FELCO 7 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 5 0 > Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange

Nadere informatie

de hagen in Vroonermeer Noord

de hagen in Vroonermeer Noord Hagen in Vroonermeer Noord -- 7 Beuk Fagus sylvatica De beukhaag staat bekend om zijn mooie glimmende bladeren. De Fagus sylvatica houd zijn bladereren vast totdat er weer nieuw blad komt. Dit verschijnsel

Nadere informatie

Heggen snoeien. Johan Schuppert. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

Heggen snoeien. Johan Schuppert. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Auteur Johan Schuppert Laatst gewijzigd 17 July 2016 Licentie CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie Webadres http://maken.wikiwijs.nl/49362 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs Maken van Kennisnet.

Nadere informatie

5 Borderonderhoud 70 BORDERONDERHOUD

5 Borderonderhoud 70 BORDERONDERHOUD 5 Borderonderhoud 5 Borderonderhoud 70 5.1 Algemeen onderhoud 71 5.2 Groeien en snoeien 74 5.3 Afzetten en dunnen 75 5.4 Overig onderhoud 76 5.5 Afsluiting 78 70 BORDERONDERHOUD Alle vormen van tuinonderhoud

Nadere informatie

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS Welkom bij ZONZ sunsails! De tuin is het verlengde van onze woonkamer geworden. We zijn steeds meer buiten, waarbij gezond leven en genieten voorop staat.

Nadere informatie

het adres voor een compleet assortiment voor de kip Verstand van buiten leven. LET OP! Het assortiment kan per winkel verschillen.

het adres voor een compleet assortiment voor de kip Verstand van buiten leven. LET OP! Het assortiment kan per winkel verschillen. het adres voor een compleet assortiment voor de kip LET OP! Het assortiment kan per winkel verschillen. Voer uw kip op een aangename en sportieve manier. De voerbal bevordert het natuurlijke scharrelgedrag

Nadere informatie

WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals PELARGONIUM EN GERANIUM.

WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals PELARGONIUM EN GERANIUM. WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals PELARGONIUM EN GERANIUM. Lesgever: Bart Peers 29-01 - 2012 Verslag: Michel Peeters 1. PELARGONIUM. 1.1 Inleiding Pelargonium ofwel in de volksmond geranium is een

Nadere informatie

CL10 MAGNETISCHE LIFTER CL11 MAGNETISCHE LIFTER

CL10 MAGNETISCHE LIFTER CL11 MAGNETISCHE LIFTER PUTDEKSEL LIFTERS CL10 MAGNETISCHE LIFTER Lifter met 16 krachtige diodinium magneten, op rechthoekige basis en met een telescopische handgreep. Tilt gietijzeren en metalen putdeksels/ roosters tot 300kg

Nadere informatie

Schutting plaatsen. Written by Online Tuinieren

Schutting plaatsen. Written by Online Tuinieren Er zijn veel manieren om je eigen stukje of stuk tuin af te bakenen. Het plaatsen van een schutting is één van de meest toegepaste manieren. Ondanks dat er vele soorten kant en klare tuinschermen op de

Nadere informatie

KOPPENMAAT EN LAGENMAAT :

KOPPENMAAT EN LAGENMAAT : KOPPENMAAT EN LAGENMAAT : INLEIDING: Wanneer een metselaar een muur gaat metselen in schoonmetselwerk is dit altijd in een bepaald metselverband. Het is dan aan te bevelen om de maatvoering van de wanden

Nadere informatie

1 Marketingplan. 1.1 Product. Assortiment

1 Marketingplan. 1.1 Product. Assortiment 1 Marketingplan 1.1 Product Assortiment TTA Truckland is altijd bezig om de klant tevreden te stellen. Ze stellen de klanten tevreden met de kwaliteit die ze altijd leveren. Ook staat TTA Truckland bekend

Nadere informatie

FUNDERING. Draagvaste ondergrond VOEGMIDDEL. Advies en handige tips KERAMIEK. verwerkingsadvies MBI KERAMISCHE TERRASTEGELS

FUNDERING. Draagvaste ondergrond VOEGMIDDEL. Advies en handige tips KERAMIEK. verwerkingsadvies MBI KERAMISCHE TERRASTEGELS FUNDERING Draagvaste ondergrond VOEGMIDDEL Advies en handige tips KERAMIEK verwerkingsadvies MBI KERAMISCHE TERRASTEGELS Verwerking Keramische terrastegels met Tubag mortels ALGEMEEN Het Zandbed Wanneer

Nadere informatie

FELCO 22 - Groen Tweehandige snoeischaar - Takkenschaar - Lengte 84 cm

FELCO 22 - Groen Tweehandige snoeischaar - Takkenschaar - Lengte 84 cm FELCO 22 - Groen Tweehandige snoeischaar - Takkenschaar - Lengte 84 cm Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 2 2 7 > Betrouwbaarheid: stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange garantie*

Nadere informatie

leerkracht Tuinieren in de klas zaaien in de vensterbank

leerkracht Tuinieren in de klas zaaien in de vensterbank leerkracht Tuinieren in de klas zaaien in de vensterbank Voorjaar in de klas, ga aan de slag! De nieuwe Albert Heijn moestuintjesactie komt er aan. (lukt het niet met de AH zaadjes? Vraag Milieueducatie

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

Montage loopdeur van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding

Montage loopdeur van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding 1 Montage loopdeur van dubbelstaaf 8/6/8 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een

Nadere informatie

HANDLEIDING LEGGEN VAN GRASZODEN

HANDLEIDING LEGGEN VAN GRASZODEN HANDLEIDING LEGGEN VAN GRASZODEN Leggen van graszoden Een gazon legt u, of laat u leggen voor (vele) jaren. Om de aanleg van een gazon tot een succesvol resultaat te brengen is een juiste uitvoer van de

Nadere informatie

LANDBOUW EN NATUURLIJKE OMGEVING. Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan dit er één is.

LANDBOUW EN NATUURLIJKE OMGEVING. Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan dit er één is. Examen VMBO-KB 2006 tijdvak 1 vrijdag 19 mei 9.00-11.00 uur LANDBOUW EN NATUURLIJKE OMGEVING GROENE RUIMTE CSE KB Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan

Nadere informatie

Montagehandleiding voor DSM-poorten. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor DSM-poorten. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor DSM-poorten Introductie Hekkenwereld levert alleen poorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Buxus ziekte. Bruin blad en zwarte takken in de buxus? Dan heeft de plant een schimmelziekte. Deze buxus ziekte verspreidt zich razendsnel.

Buxus ziekte. Bruin blad en zwarte takken in de buxus? Dan heeft de plant een schimmelziekte. Deze buxus ziekte verspreidt zich razendsnel. Buxus ziekte Bruin blad en zwarte takken in de buxus? Dan heeft de plant een schimmelziekte. Deze buxus ziekte verspreidt zich razendsnel. Lees verder Aandachtspunten Je hoeft een aangetaste buxus niet

Nadere informatie

De teelt van zonnebloemen

De teelt van zonnebloemen De teelt van zonnebloemen De zonnebloem heeft als wetenschappelijke naam: Helianthus annuus. Deze naam komt van de Griekse woorden voor zon (helios) en bloem (anthos). De plant behoort tot de grote familie

Nadere informatie

Montage Schapengaas. Handleiding

Montage Schapengaas. Handleiding 1 Montage Schapengaas Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen gaas die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak Bosch trimmers. ART 26 LI Comfort ART 26 Easytrim Accu Basis ART 26 Accutrim Gemak Zo kiest u uw Bosch trimmer. Stap 1 Kijk hoe groot uw klus is en kies het desbetreffende tabblad hieronder. Stap 2 Bekijk

Nadere informatie

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie.

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie. Met trots presenteren wij u de YATO catalogus, een nieuw Europees merk handgereedschappen van uitzonderlijke hoge kwaliteit, wat zich met gemak kan meten met elk ander gerenommeerd Europees, Amerikaans

Nadere informatie

Gazongids. Gratis 10L Viano Potgrond 29,99 - bon 2 = 27,99 (zak 20kg) Herstel beschadigde plekken in je gazon in 1, 2, 3!

Gazongids. Gratis 10L Viano Potgrond 29,99 - bon 2 = 27,99 (zak 20kg) Herstel beschadigde plekken in je gazon in 1, 2, 3! Herstel beschadigde plekken in je gazon in 1, 2, 3! Zuurstofkuur met Gazon-Booster! Na verticuteren is je gazon beschadigd en schraal. In de zomer kan beschadiging voorkomen rond de schommel, de trampoline,...

Nadere informatie

contains recycled plastics

contains recycled plastics contains recycled plastics by we are elho Elho verrast je telkens weer met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren en je huis of tuin nog gezelliger maken. by we all love

Nadere informatie

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding 1 Montage inrijpoort van dubbelstaaf 8/6/8 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen inrijpoorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Inhoudstafel van deze serie

Inhoudstafel van deze serie Inhoudstafel van deze serie 1. Het planten van aspergeplanten ( gezaaid of gekocht) 2. Asperges zaaien en de verdere opkweek het eerste teeltjaar, teelthandleiding (8 pagina s- 22 foto s) In dit artikel

Nadere informatie

Haag of Heg Lijnvormige beplantingen / scheiden van ruimten

Haag of Heg Lijnvormige beplantingen / scheiden van ruimten Haag of Heg Lijnvormige beplantingen / scheiden van ruimten Historie Landschap Stijlperioden Renaissance ca. 1500 kloostertuinen Barok / Franse stijltuinen / 17 e en 18 e eeuw O.a. Versailles / paleis

Nadere informatie

DAT VERDIENT EEN BLOEMETJE!

DAT VERDIENT EEN BLOEMETJE! 1B DAT VERDIENT EEN BLOEMETJE! - Tuinbouw - "ik hoor en ik vergeet, ik zie en ik onthoud, maar ik doe en ik begrijp" Naam:... Klas:... 1 Probleem Binnen enkele weken is het weer infodag en de directie

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE KB

landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE KB Examen VMBO-KB 2016 gedurende 200 minuten landbouw en natuurlijke omgeving plantenteelt open teelten CSPE KB Het examen landbouw en natuurlijke omgeving CSPE KB bestaat uit twee deelexamens waarvan dit

Nadere informatie

Plantenmestcapsules zelf maken

Plantenmestcapsules zelf maken Plantenmestcapsules zelf maken Categorie: aquarium planten en bemesting Of je nu een liefhebber bent van een rijk beplante aquarium, of een ander type aquarium met planten. Zodra er planten in je aquarium

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 5. 1 Het dagelijkse werk in de bloemenwinkel 8. 2 Kamerplanten Bloemwerk van de vakman Speciaal bloemwerk 150

Inhoud. Inleiding 5. 1 Het dagelijkse werk in de bloemenwinkel 8. 2 Kamerplanten Bloemwerk van de vakman Speciaal bloemwerk 150 Inhoud Inleiding 5 1 Het dagelijkse werk in de bloemenwinkel 8 2 Kamerplanten 60 3 Bloemwerk van de vakman 104 4 Speciaal bloemwerk 150 Trefwoordenlijst 189 INHOUD 7 1 Het dagelijkse werk in de bloemenwinkel

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Montage loopdeur van enkelstaafmat. Handleiding

Montage loopdeur van enkelstaafmat. Handleiding 1 Montage loopdeur van enkelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

Montage inrijpoort met gaasvulling. Handleiding

Montage inrijpoort met gaasvulling. Handleiding 1 Montage inrijpoort met gaasvulling Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen poorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie