XSPhilosophy: gedreven door innovatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "XSPhilosophy: gedreven door innovatie"

Transcriptie

1 Hekwerken

2 XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant XSPlatforms vindt dat werken op hoogte veilig moet zijn voor iedereen, op elk moment en op elke locatie. Ieder product en systeem dat we leveren, garandeert veiligheid, eenvoud en efficiëntie. Toch blijven we de lat steeds hoger leggen om de wereld te verrassen met verbeterde en innovatieve oplossingen voor valbeveiliging. Onze hekwerken zijn geen uitzondering op deze filosofie. Als specialist in maatwerk komen onze oplossingen op verschillende manieren tegemoet aan alle wensen op het gebied van ontwerp, eigenschappen, installatie en mogelijkheden. Kwaliteit door eenvoud Het kan altijd beter Problemen bestaan niet Ga voor onze volledige XSPhilosophy naar xsplatforms.com

3 PERMANENTE VEILIGHEID MET MINIMALE IMPACT De hoogste graad van veiligheid wordt bereikt door het gebruik van hekwerken. Niets is zo veilig als deze permanente en toch eenvoudige oplossing die garant staat voor de bescherming van een onbeperkt aantal mensen. Waarom hekwerken? Hekwerksystemen bieden optimale veiligheid met minimale moeite. Ze creëren een veilige werkomgeving waarin voorzorgsmaatregelen en persoonlijke beschermingsmiddelen niet nodig zijn. Er zijn nog meer voordelen in vergelijking met verschillende andere oplossingen. Onze XSGuardrails, die in overeenstemming zijn met EN 13374, zijn op de lange termijn het meest rendabel en beschermen bovendien een onbeperkt aantal dakwerkers. Onze hekwerken hoeven niet verplicht elk jaar te worden geïnspecteerd of gecertificeerd, vragen geen voorbereiding voordat ze gebruikt kunnen worden, vereisen geen gebruikerskennis en bieden de werkers optimale bewegingsvrijheid. XSGuardrails van xsplatforms Aangezien in de meeste landen gebouweigenaren wettelijk verplicht zijn te voorzien in de veiligheid van personeel en andere werkers op hoogte, is een hekwerksysteem de beste keuze. Dit systeem biedt simpelweg het hoogste niveau van veiligheid. Onze hekwerken zijn ontworpen om maximale veiligheid en efficiëntie te garanderen op vrijwel elk type dakoppervlak, platform en terras. XSGuardrails worden geïnstalleerd zonder in de dakconstructie te boren en maken het mogelijk om tijdelijk in plaats van permanent bevestigd te worden. XSPlatforms kan u ook voorzien van speciale oplossingen voor opstaande dakranden. Wat de omstandigheden op het dak ook zijn, wij bieden of ontwerpen de juiste (maatwerk)oplossing voor elk project.

4 vrij opgelegde hekwerken XSGuardrails zijn vrij opgelegd en hoeven daarom niet te worden bevestigd aan de dakconstructie. De lange, staande voet en het betonnen contragewicht houden het systeem veilig op zijn plaats. Dit minimaliseert het risico van lekken en vocht als gevolg van waterschade.

5 XSFixed De voet en verticale delen van de XSFixed zijn recht, zonder verdere bijzonderheden in het ontwerp. Wanneer dit hekwerk aan de rand van het dak is geïnstalleerd, biedt het maximale bescherming voor degenen die op hoogte werken. xscurved Dit is een variatie op de XSFixed, met een klein verschil in design. De verticale delen van het hekwerk zijn gebogen om het hekwerk aantrekkelijker te maken. Op die manier kan het iets toevoegen aan de esthetische waarde van een gebouw. Een bijkomend voordeel van gebogen hekwerken is dat de werkers automatisch iets verder van de dakrand vandaan blijven. xsflex Een andere optie om de impact op het gebouwontwerp te minimaliseren, is de eveneens vrijstaande, gemakkelijk te installeren XSFlex. Het heeft dezelfde eigenschappen als de XSFixed en de XSCurved, maar voegt een belangrijke eigenschap toe: het hek is inklapbaar. Daardoor is de XSFlex onzichtbaar wanneer hij niet wordt gebruikt en dat maakt hem bijzonder geschikt voor tijdelijk gebruik: tijdens werkzaamheden op het dak wordt het hekwerk in gebruik genomen door het hek op te klappen. Wanneer er geen werk hoeft te worden gedaan, wordt het hekwerk gemakkelijk onzichtbaar gemaakt door het weer in te klappen. Specificaties XSGuardrails Normen EN klasse A EN Max. afstand tussen staanders Hoogte van staander Lengte van horizontale balk Buisdiameter Gewicht van XSMass 244 cm* ongeveer 112 cm* ongeveer 122 cm* 4 cm 23 kg * Afmetingen en afstanden kunnen verschillen per type hekwerk of per land/regio, afhankelijk van de lokale regelgeving.

6 opstaande dakranden Op daken met een dakrand die hoog genoeg is om te voldoen aan de lokale normen, hoeft geen valbeveiligingssysteem te worden geïnstalleerd. Bij bouwwerken met een dakrand die lager is dan de geaccepteerde norm komen onze producten goed van pas. De installatie van dit type hekwerk laat de dakconstructie volledig intact en geeft werkers meer ruimte om elke centimeter van het dak te bereiken en vrij te kunnen bewegen. XSPArapet fixed De XSParapet Fixed is een hekwerk dat kan worden aangebracht boven op een dakrand zonder schade aan het dak te veroorzaken. Het is eenvoudige, maar effectieve valbeveiliging die perfect is afgestemd op wat een dak met opstaande dakrand nodig heeft. xswall FIXED Een tweede dakrandoplossing is de XSWall Fixed. Dit systeem wordt ook op de dakrand geïnstalleerd, maar wordt aan de zijkant gemonteerd en niet bovenop.

7 Extra voordelen Veilig, eenvoudig en aan te passen aan de wens van de klant. Dat was ons uitgangspunt voor het ontwikkelen van een innovatief hekwerksysteem. Het resultaat is een verscheidenheid aan specifieke eigenschappen en kenmerken die samen een volledig adequate oplossing vormen voor vrijwel elk dak. GEÏNTEGREERDE SCHOPPLANKEN Voor gebouwen met een plat dak of zelfs daken met een helling tussen nul en tien graden kan het hekwerk worden uitgerust met een geïntegreerde schopplank, om te voorkomen dat materialen van het dak af vallen. GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN Een volledig XSGuardrail systeem bestaat uit slechts enkele onderdelen. Installatie is zeer eenvoudig, er is namelijk geen gereedschap nodig. Eén speciale sleutel is voldoende om alle onderdelen simpelweg op hun plaats te klikken. Deze snelle methode vergroot de veiligheid van de mensen die het systeem installeren en maakt het mogelijk met slechts twee mensen op één dag 150 tot 200 meter hekwerk te installeren. PERMANENT OF TIJDELIJK De horizontale elementen van het hekwerk kunnen permanent worden geïnstalleerd door gebruik te maken van een kliksysteem. Er is ook een speciale klem (XSReclamp) beschikbaar voor tijdelijke hekwerken; daarmee kunnen de verschillende elementen gemakkelijk worden gedemonteerd. Dit maakt het systeem ook geschikt voor tijdelijke valbeveiliging. VERSCHILLENDE SOORTEN HOEKEN Voor alle hekwerksystemen zijn er speciale hoekstukken. Deze kunnen als aanvullende onderdelen in het XSGuardrail systeem gebruikt worden. De volgende hoekstukken zijn beschikbaar: een hoekstuk van 45, een hoekstuk van 90 en een speciaal hoekstuk met de naam XSEdge Xtra, dat kan worden gebruikt voor hoeken van 80 tot 160. XSENTRY Aan het hekwerk kan een toegangsdeur worden toegevoegd, die een veilige toegang tot het dak vormt bij daken die alleen per ladder bereikbaar zijn. Als aanvullende veiligheidsmaatregel is de XSEntry uitgerust met een terugspringend mechanisme dat de deur automatisch achter de gebruiker sluit en dus geen ruimte laat voor fouten die de werker in gevaar brengen. gecoate HEKWERKEN XSGuardrails kunnen naar wens van de klant worden geschilderd in verschillende RAL-kleuren, bijvoorbeeld om te passen bij het kleurenschema van een gebouw. Ons aanbod om hekwerken gecoat te leveren, betekent dat de klant niet zelf hoeft te zorgen voor de juiste kleur.

8 xsguardrails IN de praktijk

9 Een van onze Partners in Nederland was ingehuurd voor een groot project, bestaande uit een combinatie van verschillende XSGuardrail systemen. De voornaamste eis en belangrijkste zorg van de architect was om het uiterlijk van het gebouw intact te laten. Door een speciaal hiervoor gecoat hekwerk te installeren, werden de systemen geïntegreerd in het ontwerp van het gebouw, met een minimale impact op het exterieur. PROJECT Klant: Locatie: Architect: Sector: Systeem: Mentor Medical Systems BV Mentor Medical Center, Leiden Jorissen Simonetti Architecten BV Medische apparatuur en instrumenten Gecoate XSCurved en XSParapet hekwerken volgens het 5 sterren principe. Verdeeld over vijf verschillende dakoppervlakken (bescherming voor 3740 m 2 dak).

10 Oplossingen voor profieldaken Er zijn dakconstructies waarvoor een speciaal ontwikkeld ontwerp nodig is. XSPlatforms heeft zich gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen. Neem bijvoorbeeld de Xtrusion. Een slimme oplossing, speciaal ontworpen om ons hekwerksysteem te installeren op een profieldak (met opstaande rand). Het profiel van een dergelijk type dak vereist een speciale voetplaat en installatiemethode. Maatwerkoplossingen XSPlatforms ontwerpt innovatieve oplossingen gebaseerd op de vraag in de markt en op aanvraag van de klant. De Xtrusion is slechts één voorbeeld van een speciaal ontwikkeld systeem. Wat de vorm en het materiaal van het dak ook is, XSPlatforms kan altijd de perfecte hekwerkoplossing leveren.

11 Over XSPlatforms XSPlatforms ontwikkelt baanbrekende oplossingen voor veilig en efficiënt werken op hoogte. Van het ontwerpen en fabriceren, tot het monteren, inspecteren en beheren van systemen voor geveltoegang. Ook verzorgt XSPlatforms vanuit vestigingen in West-Europa, Azië, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika gebruikerstrainingen, risico-inventarisaties en consultancydiensten. XSPlatforms kantoren (Landen/regio s met) XSPlatforms Partners Oplossingen van XSPlatforms kenmerken zich door fraai en duurzaam design, hoge betrouwbaarheid, ongekend gebruiksgemak en praktische innovaties. Het portfolio omvat: Valbeveiliging Maximale permanente veiligheid wordt u geboden door onze hekwerken en leeflijnsystemen. Met minimale schade aan daken en snelle montage behoren onze producten voor (mobiele) valbeveiliging tot de beste ter wereld. Alle val beveiligings oplossingen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten: praktisch, veilig en eenvoudig. GEvelonderhoudsinstallaties Eisen voor veiligheid worden elke dag strenger. Om een minimale impact op de architectuur van een gebouw te ver zekeren, zijn al onze oplossingen voor gevel onderhoud op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke karakteri stieken van een gebouw. Uitgerust met de nieuwste technische functies bieden onze gondels en dakwagens maximale veiligheid voor de gebruiker. hangbrugsystemen Het kan altijd beter. Met die kernwaarde in gedachten is ons team van ontwerpers met een nieuw, gepatenteerd ontwerp voor hangbruginstallaties gekomen. Veilig bij opbouw, tijdens het gebruik en bij demontage. Dit revolutionaire systeem biedt gebruikers meer bewegingsvrijheid, veiliger gebruik en eenvoudiger transport. Steigersystemen Onze steigersystemen zijn makkelijker en veiliger te monteren dan tot nu toe voor mogelijk werd gehouden. Steigers die de voordelen van rolsteigers en doorloopsteigers combineren en gebruikers optimale flexibiliteit en veilig heid bieden.

12 Denariusstraat RC Oosterhout Tel

valbeveiliging.nl hekwerken van Allrisk

valbeveiliging.nl hekwerken van Allrisk valbeveiliging.nl hekwerken van Allrisk valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste eisen op het gebied van veiligheid

Nadere informatie

Safety by XSPlatforms. Veiligheid met een

Safety by XSPlatforms. Veiligheid met een Safety by XSPlatforms Veiligheid met een XSPhilosophy: altijd de juiste oplossing Bij XSPlatforms vinden we dat werken op hoogte veilig en eenvoudig moet zijn. En het kiezen van de juiste valbeveiliging

Nadere informatie

Valbeveiligingssysteem voor dak, wand en plafond

Valbeveiligingssysteem voor dak, wand en plafond Valbeveiligingssysteem voor dak, wand en plafond XSPhilosophy: gedreven door innovatie Bij XSPlatforms vinden we dat iedereen die op hoogte werkt, dat veilig en eenvoudig moet kunnen doen. Of je nu onderhoud

Nadere informatie

Ankerpunten, leeflijnsystemen en hekwerken

Ankerpunten, leeflijnsystemen en hekwerken Ankerpunten, leeflijnsystemen en hekwerken XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud Het kan altijd

Nadere informatie

XSPHILOSOPHY: GEDREVEN DOOR INNOVATIE

XSPHILOSOPHY: GEDREVEN DOOR INNOVATIE XSPHILOSOPHY: GEDREVEN DOOR INNOVATIE WIJ LATEN ONS LEIDEN DOOR VIJF KERNWAARDEN: VEILIGHEID BOVEN ALLES FOCUS OP DE KLANT Bij XSPlatforms vinden we dat iedereen die op hoogte werkt, dat veilig en eenvoudig

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk

valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste eisen op het gebied van veiligheid

Nadere informatie

Hekwerken, borgingspunten en staalkabels

Hekwerken, borgingspunten en staalkabels Hekwerken, borgingspunten en staalkabels Veilig werken op hoogte volgens XSPlatforms Werken op hoogte is risicovol, maar went. Vooral op relatief bescheiden hoogte voelen mensen zich al snel veilig en

Nadere informatie

Aluminium gevel- en rolsteigers

Aluminium gevel- en rolsteigers Aluminium gevel- en rolsteigers XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud Alleen het allerbeste is

Nadere informatie

Harnassen, vanglijnen en mobiele ankerpunten

Harnassen, vanglijnen en mobiele ankerpunten Harnassen, vanglijnen en mobiele ankerpunten XSPhilosophy: gedreven door innovatie Onze kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud Het kan altijd beter Problemen bestaan

Nadere informatie

Hangbruggen, takels en dakbalken

Hangbruggen, takels en dakbalken Hangbruggen, takels en dakbalken XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud het allerbeste is niet

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de

Nadere informatie

Aluminium gevel- en rolsteigers

Aluminium gevel- en rolsteigers Aluminium gevel- en rolsteigers XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud Alleen het allerbeste is

Nadere informatie

Dakwagens, gondels en monorails

Dakwagens, gondels en monorails Dakwagens, gondels en monorails XSPhilosophy: Waarom wij streven naar innovatie Onze kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant kwaliteit door eenvoud het kan altijd beter Problemen bestaan

Nadere informatie

Vaste en permanente veiligheid Denkt veilig Bouwt veilig Werkt veilig

Vaste en permanente veiligheid Denkt veilig Bouwt veilig Werkt veilig Vaste en permanente veiligheid Denkt veilig Bouwt veilig Werkt veilig Valbeveiliging steeds belangrijker Het bouwbesluit 2012 geeft aan, dat veilig beheer en onderhoud van gebouwen een vereiste is in de

Nadere informatie

RockSolid. by XSPlatforms. Aanvullende informatie voor partners

RockSolid. by XSPlatforms. Aanvullende informatie voor partners RockSolid by XSPlatforms Aanvullende informatie voor partners 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Toepassing... 3 Onderdelen... 4 XSGlobe eye... 5 XSDynamic 360 o... 5 Gebruikersadviezen...

Nadere informatie

V A L B E V E I L I G I N G V O O R P L A T T E D A K E N. developed by

V A L B E V E I L I G I N G V O O R P L A T T E D A K E N. developed by V A L B E V E I L I G I N G V O O R P L A T T E D A K E N developed by Valbeveiliging voor platte daken Het valgevaar is groot bij het werken op platte daken. Toch moeten ze regelmatig worden betreden

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING RSS Dakrand valbeveiligingssysteem

GEBRUIKERSHANDLEIDING RSS Dakrand valbeveiligingssysteem Roof Safety Systems BV De Sondert 24 NL-5928 RV Venlo, The Netherlands GEBRUIKERSHANDLEIDING RSS Dakrand valbeveiligingssysteem A Doel van het RSS systeem Volgens lokale en Europese richtlijnen is het

Nadere informatie

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken Het valgevaar is groot bij werken op hoogte. Platte daken moeten regelmatig worden betreden voor inspectie en onderhoud.

Nadere informatie

INSTALLATIE ONTWERP PRODUCENT

INSTALLATIE ONTWERP PRODUCENT VEILIG OP HOOGTE DE SPECIALIST IN VALBEVEILIGING Inhoudsopgave VERTIC ontwikkelt, produceert en installeert veiligheidssystemen voor het veilig werken op hoogte. Valbeveiliging van VERTIC wordt wereldwijd

Nadere informatie

V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N. developed by

V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N. developed by V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N developed by Valbeveiliging voor hellende daken Het valgevaar is groot bij het werken op hellende daken. Toch moeten ze regelmatig worden betreden

Nadere informatie

Balustrade voor dakterrassen. Optigroen balustradesysteem SkyGard. Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht!

Balustrade voor dakterrassen. Optigroen balustradesysteem SkyGard. Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht! Balustrade voor dakterrassen Optigroen balustradesysteem SkyGard Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht! Het Optigroen balustradesysteem SkyGard Voordelen: > Geballast systeem dus geen

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken Het valgevaar is groot bij werken op hoogte. Platte daken moeten regelmatig worden betreden voor inspectie en onderhoud.

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

De definitieve beveiliging van uw platte daken

De definitieve beveiliging van uw platte daken ACCESS PLATFORMS NV Boudewijnlaan 5c 2243 Pulle ( Zandhoven) Tel.: 03/484 65 65 Fax.: 03/484 65 70 www.accessplatforms.be info@accessplatforms.be De definitieve beveiliging van uw platte daken De Europese

Nadere informatie

INLEIDING. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Valbeschermingsmethodes. Assortiment mobiele valbeveiliging VALBEVEILIGING

INLEIDING. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Valbeschermingsmethodes. Assortiment mobiele valbeveiliging VALBEVEILIGING 8 Persoonlijke beschermingsmiddelen voor valbescherming worden veel gebruikt in allerlei sectoren. Zij zijn ontworpen om ongelukken te voorkomen of om gevolgen van ongelukken op het werk zoveel mogelijk

Nadere informatie

valbeveiliging.nl valbeveiliging Hekwerken, ankerpunten en leeflijnsystemen

valbeveiliging.nl valbeveiliging Hekwerken, ankerpunten en leeflijnsystemen valbeveiliging.nl valbeveiliging Hekwerken, ankerpunten en leeflijnsystemen valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste

Nadere informatie

MULTI-LINE STAALKABELTRAJECT HEKWERK KOOILADDER SIGNALISATIE

MULTI-LINE STAALKABELTRAJECT HEKWERK KOOILADDER SIGNALISATIE MULTI-LINE STAALKABELTRAJECT ANKERPUNT LEEFLIJN HEKWERK KOOILADDER SIGNALISATIE Het dak beschermt mensen, goederen en machines tegen weer en wind. Daarom hebben we er alle baat bij om onze daken in topconditie

Nadere informatie

DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN. PANNEN DAK

DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN.  PANNEN DAK DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN PANNEN DAK DE 4 BASIS COMPONENTEN VAN CLICKFIT EVO 1. DAKHAAK UNIVERSEEL 1 universele dakhaak voor alle dakpan/panlat combinaties Eenvoudige montage van bovenaf

Nadere informatie

SOPRASAFE SAFETY TOOLS

SOPRASAFE SAFETY TOOLS SAFETY TOOLS VEILIGHEID Als één van s werelds marktleiders op het gebeid van waterdichting van gebouwen, en marktleider in Nederland, neemt SOPREMA het voortouw. De productgroepen waterdichting en isolatie

Nadere informatie

SOPRASAFE SAFETY TOOLS

SOPRASAFE SAFETY TOOLS SAFETY TOOLS VEILIGHEID Als één van s werelds marktleiders op het gebeid van waterdichting van gebouwen, en marktleider in Nederland, neemt SOPREMA het voortouw. De productgroepen waterdichting en isolatie

Nadere informatie

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline Skyline plint L-Line Proline Skyline adurad Voorwoord AduRad verkoopt en distribueert Meinertz radiatoren. Meinertz is een van de top Deense fabrikanten van radiatoren. Begonnen in 1939. Meinertz is nog

Nadere informatie

HSW EASY Safe. Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie.

HSW EASY Safe. Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie. HSW EASY Safe HORIZONTALE SCHUIFWAND Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie. HORIZONTALE SCHUIFWAND Horizontale schuifwand Inhoud Meer veiligheid

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

Maatwerk met SlimFix dakelementen

Maatwerk met SlimFix dakelementen Maatwerk met SlimFix dakelementen SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment

Nadere informatie

QUICK-LOCK. Zichtbare ophangsystemen voor plafondpanelen

QUICK-LOCK. Zichtbare ophangsystemen voor plafondpanelen Zichtbare ophangsystemen voor plafondpanelen Plafondsystemen De kwaliteit, het doordachte ontwerp en het uitgebreide assortiment zijn kenmerkend voor de Quick-Lock plafondophangsystemen. Voor vrijwel alle

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

Meer dan steigers! EUR0 ROLSTEIGERS KAMERSTEIGERS STEIGERTRANSPORTER EXTRUSIE ROLSTEIGERS. www.euroscaffold.nl NEDERLANDS FABRIKAAT GECERTIFICEERD

Meer dan steigers! EUR0 ROLSTEIGERS KAMERSTEIGERS STEIGERTRANSPORTER EXTRUSIE ROLSTEIGERS. www.euroscaffold.nl NEDERLANDS FABRIKAAT GECERTIFICEERD Meer dan steigers! KAMERSTEIGERS EUR0 ROLSTEIGERS EXTRUSIE ROLSTEIGERS STEIGERTRANSPORTER INTRODUCTIE MEER DAN STEIGERS NEDERLAND IS FABRIKANT EN LEVERANCIER VAN PROFESSIONELE ALUMINIUM STEIGERS, ROLSTEIGERS,

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN. Norm EN ISO

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN. Norm EN ISO 1 VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN Norm EN ISO 14122-3 2 VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN DEFINITIE Het VECTACO zelfdragend hekwerk is een collectief valbeveiligingssysteem.

Nadere informatie

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Volledig op elkaar afgestemd en passend casco Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Geen faalkosten, geen bouwfouten Geschikt voor enkele en seriematige woningbouw 100% ontzorging voor

Nadere informatie

WIJ WETEN HOE JE ZONNEPANELEN VEILIG BEVESTIGT OP DAKEN

WIJ WETEN HOE JE ZONNEPANELEN VEILIG BEVESTIGT OP DAKEN WIJ WETEN HOE JE ZONNEPANELEN VEILIG BEVESTIGT OP DAKEN 2016 JUAL SOLAR DAKCONSOLES Technea Duurzaam Pallasweg 13 8938 AS Leeuwarden 058-288 47 39 info@technea.nl www.technea.nl WIJ WILLEN GRAAG MET JOU

Nadere informatie

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS).

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS). quas lar Een uiterst betrouwbaar systeem De SOLYNDRA Solar module bestaat uit twee coaxiale cilinders. De binnenste cilinder wordt ommanteld door de CIGS-zonnecel die op haar beurt beschermd wordt door

Nadere informatie

kantelhekken & doorlaatinrichtingen

kantelhekken & doorlaatinrichtingen kantelhekken & doorlaatinrichtingen Triax kantelhekken en doorlaatinrichtingen zijn speciaal ontworpen vanuit preventief oogpunt. hekken zorgen voor een veilige doorstroom van pallets naar entresols, bordessen

Nadere informatie

NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374. 760260 www.altrex.com. Relax. Het is een Altrex.

NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374. 760260 www.altrex.com. Relax. Het is een Altrex. NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374 760260 www.altrex.com Relax. Het is een Altrex. NL Handleiding opbouw en gebruik art. nr. 760260 versie 01/09 Copyright Altrex B.V. 09 Alle

Nadere informatie

HANDLEIDING MONTAGE CUPLOK TRAPPENTOREN

HANDLEIDING MONTAGE CUPLOK TRAPPENTOREN Pagina: 1 van 14 Inleiding Deze procedure dient door de leidinggevende monteur te worden opgevolgd, om zodoende zeker te stellen dat de uitvoering op een juiste en veilige wijze geschied. Pagina: 2 van

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

Rolsteigers Ladders Trappen

Rolsteigers Ladders Trappen ALU KLIMMATERIALEN Made in Holland Aluminium rolsteigers Klap- en vouwsteigers Ladders - trappen Constructies op maat Klasse A materiaal Alles gecertificeerd volgens de strengste euro-eisen Rolsteigers

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN studio petra vonk WAT is en wat doet het PLECTERE is een object gemaakt van wollen viltstroken waarmee akoestische scheidingswanden en roomdividers gemaakt kunnen worden.

Nadere informatie

het klikt meteen met jouw gloednieuwe

het klikt meteen met jouw gloednieuwe het klikt meteen met jouw gloednieuwe De gevel vormt de eerste indruk van je woning. Het is belangrijk dat die er goed uitziet. Met Dumaclin-planken steekt je gevel in een handomdraai in een nieuw jasje.

Nadere informatie

innovatie magazine VIND DE STEIGER DIE HET BESTE BIJ U PAST IN SLECHTS DRIE STAPPEN

innovatie magazine VIND DE STEIGER DIE HET BESTE BIJ U PAST IN SLECHTS DRIE STAPPEN 015 innovatie magazine AANVULLING OP DE CATALOGUS 2014-2015 RS TOWER 5 & RS TOWER 4 EEN NIEUWE SERIE ROLSTEIGERS MiTOWER PLUS & STAIRS EEN UITBREIDING OP DE SUCCESVOLLE MiTOWER STEIGERCONFIGURATOR VIND

Nadere informatie

Een vernieuwend en sterk concept De ideale oplossing voor uw opslag. Van de meest elementaire tot de meest volledige installaties.

Een vernieuwend en sterk concept De ideale oplossing voor uw opslag. Van de meest elementaire tot de meest volledige installaties. PLAATSTALEN LEGBORDSTELLING Een vernieuwend en sterk concept De ideale oplossing voor uw opslag. Van de meest elementaire tot de meest volledige installaties. Technische eigenschappen: Staanders: Staanders

Nadere informatie

Levend schilderij met echte planten

Levend schilderij met echte planten The power of plants Levend schilderij met echte planten In LivePicture komen innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. In de lijst is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt.

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Staalkabelsystemen, hekwerk, harnassen en vanglijnen

Staalkabelsystemen, hekwerk, harnassen en vanglijnen Staalkabelsystemen, hekwerk, harnassen en vanglijnen Veilig werken op hoogte volgens AllRisk Werken op hoogte is risicovol, maar went. Vooral op relatief bescheiden hoogte voelen mensen zich al snel veilig

Nadere informatie

Altrex ActieWeken 109,- 995,- Ladders. Steigers. en Trappen. vanaf. vanaf. 3 september t/m 23 november 2012 www.altrex.com/actieweken. www.altrex.

Altrex ActieWeken 109,- 995,- Ladders. Steigers. en Trappen. vanaf. vanaf. 3 september t/m 23 november 2012 www.altrex.com/actieweken. www.altrex. Altrex ActieWeken 3 september t/m 23 november 2012 www.altrex.com/actieweken Ladders en Trappen 109,- Steigers 995,- www.altrex.com Rolsteiger breed 5200 t.w.v. 219,- 10.2 m rolsteiger (werkhoogte) Werkhoogte

Nadere informatie

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De veelzijdige M/Flex is een schaalbare monitorhouder. Het is een modulair een flexibel systeem dat zelfs zes beeldschermen op één post mogelijk maakt. M/Flex

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor woningbouw

fundamentele verbetering voor woningbouw fundamentele verbetering voor woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO Het beste van twee werelden De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De KanaalBreedPlaat

Nadere informatie

Sterke en lichte materialen zoals aluminium en hoogwaardig kunststof versterkt met glasvezels.

Sterke en lichte materialen zoals aluminium en hoogwaardig kunststof versterkt met glasvezels. NIEUWE UITBREIDING VOOR FLATFIX FUSION Esdec introduceert de FlatFix Fusion-uitbreiding, ook wel de FlatFix Fusion-Add-Ons genoemd - een totaaloplossing voor het monteren van nog grotere zonnepanelen.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN

Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN Alu-randbeveiliging TITAN Leuninghouder TITAN H / HS eenvoudige montage - veilig in gebruik. Voor uw veiligheid Of u nu kiest voor leuninghouders

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

voor de industrie Valbeveiliging voor industriële toepassingen

voor de industrie Valbeveiliging voor industriële toepassingen voor de industrie Valbeveiliging voor industriële toepassingen Nederland Bovenloopsystemen Horizontale systemen LadderLatch Hekwerk Valbeveiliging is belangrijk Vallen van grote hoogte zijn de voornaamste

Nadere informatie

VIESMANN VITOSOL 200-F Vlakke plaatcollector voor het gebruik van zonne-energie

VIESMANN VITOSOL 200-F Vlakke plaatcollector voor het gebruik van zonne-energie VISMANN VITOSOL 200-F Vlakke plaatcollector voor het gebruik van zonne-energie Technische gegevens Bestelnummer en prijzen: zie prijslijst VITOSOL 200-F type SV2A/B en SH2A/B Vlakke plaatcollector voor

Nadere informatie

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand Inhoudsopgave Inhoudsopgave pg. 2 Inleiding pg. 3 Stands pg. 4 Wanden Opbouw pg. 5 Wanden Type pg. 6 3 x 4 pg. 7 4 x 4 pg. 8 3 x 3 pg. 9 3 x 2 pg. 10 5 x 3 pg. 11

Nadere informatie

PLISSÉS. Plissés voor moderne interieurs Met ruim 100 modellen passen onze plissés perfect in moderne kantoor- en woninginterieurs.

PLISSÉS. Plissés voor moderne interieurs Met ruim 100 modellen passen onze plissés perfect in moderne kantoor- en woninginterieurs. PLISSÉS PLISSÉS M + N Projecten plissés bieden een uitgebreid productassortiment voor alle wensen op het gebied van raamdecoratie. Dankzij de flexibele bedieningsmogelijkheden en uiteenlopende modellen

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

MONTAGE EN GEBRUIKSHANDLEIDING TRALIELIGGER

MONTAGE EN GEBRUIKSHANDLEIDING TRALIELIGGER Pagina: 1 van 14 Inleiding Deze procedure dient door de leidinggevende monteur te worden opgevolgd, om zodoende zeker te stellen dat de uitvoering op een juiste en veilige wijze geschiedt. Pagina: 2 van

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

Glasimpex Schiedam BV. Toolbox: Instructie gebruik uitkragend steiger. ROC Leiden: montage atriumgevels

Glasimpex Schiedam BV. Toolbox: Instructie gebruik uitkragend steiger. ROC Leiden: montage atriumgevels Glasimpex Schiedam BV Toolbox: Instructie gebruik uitkragend steiger. ROC Leiden: montage atriumgevels Inleiding: voor de montage van de atriumgevels ten behoeve van bovengenoemd project is door Glasimpex,

Nadere informatie

SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES

SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES Skyworks is marktleider op het gebied van tijdelijke hangbruginstallaties en staat borg voor maximale kwaliteit en veiligheid. De Sky-Light Tijdelijke Hangbruginstallaties

Nadere informatie

Brandevacuatie Toegang op hoogte Gevelonderhoud ALUMINIUM MAATWERK VOOR UW VEILIGHEID

Brandevacuatie Toegang op hoogte Gevelonderhoud ALUMINIUM MAATWERK VOOR UW VEILIGHEID Brandevacuatie Toegang op hoogte Gevelonderhoud ALUMINIUM MAATWERK VOOR UW VEILIGHEID 1 2 3 4 voor veiligheid Onze productgroepen Brandevacuatie Toegang op hoogte Gevelonderhoud de façades Uitklapbare

Nadere informatie

Poort automatisch sluiten? Wij hebben de oplossing!

Poort automatisch sluiten? Wij hebben de oplossing! Poort automatisch sluiten? Wij hebben de oplossing! 35 35 87 SAMSON-2 Instelbare, horizontale poortsluiter SLUITKRACHT EINDSLAG SLUITSNELHEID SAMSON-2 Nieuwe generatie poortsluiter. Eenvoudiger te installeren,

Nadere informatie

DOOR BLASTER HDB 90 ST

DOOR BLASTER HDB 90 ST DOOR BLASTER HDB 90 ST Door Blaster HDB 90 ST Hoe werkt het? 1 Compleet systeem wordt gedragen, geïnstalleerd en bediend door één persoon. 4 Stille en extreem snelle bediening op afstand. Deur is in seconden

Nadere informatie

EFFICIËNT INSTALLEREN MET ONZE SYSTEMEN

EFFICIËNT INSTALLEREN MET ONZE SYSTEMEN EFFICIËNT INSTALLEREN MET ONZE SYSTEMEN DE ZES STERKE PUNTEN Wij bieden onze klanten vele vormen van ondersteuning, van technische vragen en berekeningen tot trainingen en onsite leveringen. Technische

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK NEERKLAPBAAR RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK NEERKLAPBAAR RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO 1 RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO 14122-3 2 RECHT, HELLEND, GEBOGEN DEFINITIE Het VECTACO neerklapbaar zelfdragend hekwerk is een collectief valbeveiligingssysteem. Het is de ideale oplossing om daken

Nadere informatie

Productoverzicht 2008

Productoverzicht 2008 Productoverzicht 2008 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Complete Deuroplossingen Besam ontwerpt en produceert automatische deursystemen, gebaseerd op vakmanschap en kwaliteit, die

Nadere informatie

groovee Cast Concrete Glass Balustrade

groovee Cast Concrete Glass Balustrade groovee Cast Concrete Glass Balustrade 2 EeStairs Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren

Nadere informatie

SMISSLINE TP Veilig onder spanning

SMISSLINE TP Veilig onder spanning SMISSLINE TP Veilig onder spanning SMISSLINE TP Het veiligste railsysteem ter wereld Kleine oorzaak, groot gevolg: SMISSLINE TP is het eerste railsysteem ter wereld waarbij onder spanningstaande apparaten

Nadere informatie

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F)

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F) Introductie Qbiss One 1, is een kosteneffectieve oplossing voor uw gevel en een ideaal alternatief voor samengestelde gevels. Door een combinatie van volledige functionaliteit en esthetiek is het de natuurlijke

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

Brochure aanvullende en complete oplossingen TRAPPENTORENS TRAPPENTORENS. Aanvullende en complete oplossingen. v2014/11nl

Brochure aanvullende en complete oplossingen TRAPPENTORENS TRAPPENTORENS. Aanvullende en complete oplossingen. v2014/11nl Brochure aanvullende en complete oplossingen TRAPPENTORENS TRAPPENTORENS Aanvullende en complete oplossingen v2014/11nl Trapoplossingen Trappentorens moeten zware lasten betrouwbaar kunnen dragen én gebruikers

Nadere informatie

Smart and simple cabling solutions*

Smart and simple cabling solutions* Smart and simple cabling solutions* 19 Een exclusief design voor meer functies * Simpele en innovatieve bekabeling-oplossingen BAIES KASTEN ET EN ACCESSOIRES INNOVATIE EN KWALITEIT Multimedia Connect,

Nadere informatie

!"# $% % & $ $&& $ + ( & 7( 78 (9 : $ $'*( % & $ $ $ ( $ & $ = '*+ & ( % : && & & = ')*5$ (9 : & & & &= '*5 % $$ $ $& $&& $ && ( &$ & $ =

!# $% % & $ $&& $ + ( & 7( 78 (9 : $ $'*( % & $ $ $ ( $ & $ = '*+ & ( % : && & & = ')*5$ (9 : & & & &= '*5 % $$ $ $& $&& $ && ( &$ & $ = !"# $% % & $ $&& $ $'$ &#((!")"* '+ &*,-./01234-45115+145./0.46( + ( & )(( 7( 78 (9 : $ $'*( 078'*( 4 78 ;( + & + ')*( / < '*1&)(( + $ % & $ $ $ ( $ & $ = '*+ & ( % : && & & = ')*5$ (9 : & & & &= '*5 %

Nadere informatie

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Alegio NG : gemaakt voor comfort Met zijn moderne en discrete design in natuurlijk beuken of kersen, of een een combinatie hiervan, past de Alegio NG

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

8U verticale serverkast - 76,2 cm diep - wandmonteerbare server rack

8U verticale serverkast - 76,2 cm diep - wandmonteerbare server rack 8U verticale serverkast - 76,2 cm diep - wandmonteerbare server rack Product ID: RK830WALVS Deze 8U verticale serverkast is een ruimtebesparende manier om uw netwerk- en serverapparatuur te beveiligen.

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Handleiding Installatieaanwijzingen TX 3100A

Handleiding Installatieaanwijzingen TX 3100A Handleiding Installatieaanwijzingen TX 3100A 1.0.0 INHOUDSOPGAVE 1.0.0 INHOUDSOPGAVE 2 3.0.0 ALGEMENE INFORMATIE 3 3.1.0 VOORWOORD 3 3.2.0 TOEPASSINGSGEBIED 3 3.3.0 LIJST MET COMPONENTEN 3 3.4.0 WERKING

Nadere informatie

De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking

De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking Eén systeem vele mogelijkheden Als toonaangevende aanbieder van complete aluminium systemen voor rolluiken, roldeuren, zonwering, ramen, deuren en vliesgevels

Nadere informatie

ASSEMBLYMANUAL. Absolute Roman Blind. Absolute Roman Blind top-down/bottom-up Absolute Roman Blind gemotoriseerd

ASSEMBLYMANUAL. Absolute Roman Blind. Absolute Roman Blind top-down/bottom-up Absolute Roman Blind gemotoriseerd Absolute Roman Blind Absolute Roman Blind Absolute Roman Blind top-down/bottom-up Absolute Roman Blind gemotoriseerd Disclaimer Copyright Coulisse Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of

Nadere informatie

NEWTEK MODULAIR HEKWERK

NEWTEK MODULAIR HEKWERK NEWTEK MODULAIR HEKWERK Het Newtek modulair hekwerk systeem is gemaakt om een oplossing te bieden in kosten, esthetiek, eenvoudige installatie en robuustheid; ideaal voor diegenen die gevaarlijke gebieden

Nadere informatie

BENCHMARK. by Kingspan. Dri-Design Gevelbekledingssysteem. Nederland & België

BENCHMARK. by Kingspan. Dri-Design Gevelbekledingssysteem. Nederland & België BENCHMARK by Kingspan Dri-Design Gevelbekledingssysteem Dri-Design Flat Dri-Design Tapered Dri-Design Shadow Dri-Design Perforated Nederland & België Inleiding BENCHMARK by Kingspan is de nieuwe standaard

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

Nieuwe veiliger opbouw van rolsteigers

Nieuwe veiliger opbouw van rolsteigers Schilders, gevelwerkers, installateurs, zzp ers en particulieren: allemaal maken ze gebruik van de rolsteiger voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Maar de veiligheid laat daarbij nog wel eens

Nadere informatie