Benodigdheden Avocado kip salade voor twee boterhammen of broodjes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Benodigdheden Avocado kip salade voor twee boterhammen of broodjes"

Transcriptie

1 Avocado Kip Salade Echt heel vaak heb ik kip over van het diner. Is het van de barbecue, een hele kip die gewoon te groot was om in één keer op te eten of gewoon van kip filet, omdat ik te veel gegrild heb, waarom zou je te veel maken? Nou eigenlijk is daar een hele goede reden voor. Kip is namelijk echt heerlijk om de volgende dag in een lunch salade of om op je boterham, cracker of rijstwafel te eten. Alleen gewoon koude kip vind ik een beetje saai. Deze keer was dat ook zo, want ik had gewoon kipfilet over van een salade dus zonder veel extra s. Wat ik nog wel in huis had avocado s! Dan is het een goed idee om er een gezonde sandwich salade mee te maken die je echt een vijf minuten hebt gemaakt. Geen pakjes en zakjes, maar gewoon echt lekker en gezond zelf.

2

3 Benodigdheden Avocado kip salade voor twee boterhammen of broodjes Kip restjes van ongeveer een halve kipfilet 2 zachte avocado s 1 eetlepel mayonaise Snuf kerriepoeder snuf peper snuf zout 1 tomaat halve limoen Moeilijkheidsgraad 1-5: 1 Tijdsduur: 5 minuten Benodigdheden: Mengschaal, snijplank, mes, lepel

4

5 Recept Avocado kip salade Zelf de avocado kip salade maken is heel simpel. Haal de avocado s uit de schil en prak de avocado fijn en meng deze met de mayonaise. Knijp de halve limoen fijn en meng deze door het mengsel. Snij de kip en de tomaat in kleine stukjes en meng deze door de salade. Breng de salade op smaak met een snufje kerriepoeder, zout en peper. En schep op een broodje of smeer de avocado kip salade tussen een sandwich. Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. Nieuwste twintig minuten recepten in augustus Waar ik echt van hou is leuk en het liefst een beetje gezond koken, maar dat het ook nog snel op tafel staat. Met een gezin echt ideaal. Ik sta graag in de keuken begrijp mij niet verkeerd, want als foodie vind ik koken ook heel erg leuk, maar wel als ik er tijd voor heb. De laatste tijd is het ook gewoon zo dat het iets drukker is en dat dag gewoon snel voorbij is. Ook in twintig minuten kun je leuke maaltijden op tafel zetten en hiervan post ik er veel op Foodinista. Iedere maand blog ik even een korte samenvatting van de nieuwste twintig minuten recepten. Deze keer de nieuwste twintig minuten recepten in augustus en oké begin september.

6 Nieuwste twintig minuten recepten van Foodblog Foodinista De laatste maand heb ik regelmatig twintig minuten recepten gepost voor het ontbijt, lunch of diner vooral in de warme augustus maand vond ik het heel fijn om niet te lang in de keuken te staan, maar om juist snel weer van het heerlijke weer te gaan genieten. Snel even verse broccolisoep maken met mascarpone. Broccoli kunnen we het hele jaar eten, maar is eigenlijk een echte zomer groente en ook in september nog heel erg vers.

7 In plaats van de tortilla s te rollen, maak deze tortilla schelpen en vul ze bijvoorbeeld met scampi s en verse groente.

8 Even een ander broodje makreel voor de lunch, maak een Vietnamees broodje makreel.

9 En nog een vers soepje om te maken met een frisse muntsmaak ideaal voor een zonnige septemberdag. Een courgettesoepje met munt. Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

10 Griekse hamburger wraps Ongetwijfeld ken je het ook wel en anders dan is deze snack maaltijd nog steeds ontzettend goed! Vooral nu in de zomer en het echt ultiem bbq weer, want op de bbq kun je deze maaltijd ook bijna helemaal bereiden! Alleen even hoe ik erop kwam om deze Griekse hamburger te bereiden. Nee, niet de Griekse crisis, die alweer zo lang duurt dat het saai is. Ik was aan het nadenken over een soort van pleasure snack die niet alleen ik, maar ook mijn vriend echt geniaal vindt. De pitabroodjes na het stappen, toen wij dat nog deden. Klinkt boring, maar nu zijn wij meer nachtbrakers door onze kleine man. Met liefde hoor. Alleen geen vettige pitabroodjes, gevuld met vlees, sausjes, extra salade en frietjes. Heel lang dan ook al niet meer opgepeuzeld en ook al jaren ben ik niet meer naar Griekenland afgereisd. Tijd dus om deze snack zelf als echt vullende avond maaltijd te maken! Ook echt ideaal als bbq maaltijd, vooral dit weekend, want het wordt er schitterend zonnig weer voor. Yay!

11

12 Benodigdheden voor de Griekse hamburger pita s voor 2 personen 2 hamburgers 1 zak gemengde sla 2 tomaten halve komkommer 1 rode ui 200 ml Griekse yoghurt 1 theelepel dille (gedroogd of vers) 2 knoflooktenen 1 theelepel olijfolie 80 gram feta 4 pidevellen (turkse supermarkt) Start hier mee! De frietjes nemen de meeste tijd in: Bak ook de skinny frietjes in de oven. Hoe je dat doet? Het super simpele recept perfecte rozemarijn frietjes staat al voor je klaar. Benodigdheden: saladeschaal grillpan 0f bbq oven ovenschaal snijplank scherpmes bbqtang 2 kleine schaaltjes knoflookpers Moeilijkheidsgraad 1-5: 2 Recept Griekse hamburger wraps Start met het bakken van de frietjes. Deze moeten het langste bakken in de oven. Ondertussen kun je alles maken voor de hamburger pides. Snij de tomaten door de helft en haal de zaadlijsten eruit, zodat het vocht eruit is. Snij vervolgens de tomaten in kleine blokjes. Deze mogen in de saladeschaal. Snipper ook de rode ui. Meng deze samen met tomaten en de sla in de saladeschaal. De salade is klaar.

13 De volgende stap is de knoflooksaus maken. Schep de Griekse yoghurt in een schaaltje. Meng de dille er doorheen met een snufje zout. Knijp de knoflook uit en meng deze er doorheen met een theelepeltje olijfolie. Zet ook de feta klaar. Deze ingrediënten kunnen alvast op tafel.

14 Peper de hamburger in met zwarte peper. Niet met zout het ontrekt het vocht uit de hamburger. Verhit de grillpan of de bbq. En grill de hamburger aan iedere kant 3 minuten. Snij de

15 hamburger door de helft. En verdeel een halve hamburger per pita. Klinkt karig, maar met de overige ingrediënten is het ruim voldoende.

16 De frietjes zijn ondertussen ook klaar. Plaats alles op tafel voor de Griekse hamburger en het is klaar om te gaan vullen, vouwen en snacken. Eerst de sla, frietjes, hamburger, feta, saus, vouwen en happen in de Griekse hamburger pita s! Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

17

18 Vietnamese makreel sandwich Nog niet zo heel lang geleden woonde ik in Haarlem en dus ook heel dicht bij Bloemendaal en Zandvoort. Niet alleen dicht bij het strand om de gaan luieren op een strandstoel voor een relaxt dagje strand, maar ook een hele goede plek voor een visliefhebber! Of het nu goed weer is of iets minder zonnig. De viskarren waren sowieso aanwezig om bijvoorbeeld een bordje kibbeling te gaan eten. In mijn eerste jaren in Haarlem werkte ik in Zandvoort en tijdens onze lunchpauze sneakte ik er regelmatig tussen uit om met collega s haring te happen, voor de kibbeling, maar ook voor broodjes makreel! Hier in Kaatsheuvel is de marktkraam ook erg populair, alleen de sfeer is anders. Dan maak ik mijn broodjes lekker zelf thuis in mijn eigen keuken en kan ik genieten in de tuin of neem ik ze mee voor een picknick. Net als deze Vietnamese makreel sandwich. Het kan met verse makreel, maar met vis in blik kan er heel veel. In de portemonnee is het ook nog eens heel aantrekkelijk. Blik of vers de uitdaging! Ik kan mij nog een uitdaging herinneren bij Masterchef USA, waar alleen Christine een beter gerecht maakte met verse krab en verder iedereen heerlijke gerechte maakte met krab uit blik. Ik ga een heerlijke Vietnamese makreel Sandwich maken met makreel van John West uit blik dus. Terwijl ik heel vaak tonijn uit blik eet is dit ook een keer iets anders. Nog nieuwsgierig naar het filmpje? Kijk dan hier.

19 Benodigdheden Vietnamese sandwich 2 personen makreel 2 Broodjes naar keuze 1 blikje Makreel van John West 1/4 komkommer 1/4 rode paprika 1/4 aubergine 2 eetlepels chilisaus 1 theelepel witte wijnazijn 1 theelepel zonnebloemolie of olijfolie Moeilijkheidsgraad 1-5: 2 Tijdsduur: 20 minuten Benodigdheden: Snijplank, scherp mes, wok, spatel, lepel of maatlepeltjes Recept Vietnamese makreel sandwich Heb je afbakbroodjes? Bak de broodjes dan alvast af in de oven. Snij de komkommer, aubergine en paprika in slierten van 0,5 cm breed. Verhit in de wok de olie. Als deze heet genoeg is, dan is het tijd om de groente te gaan wokken. Ook de komkommer. Schep hier vervolgens de witte wijn azijn en de chilisaus bij. Wok de groente voor ongeveer vijf minuten. Een tip: de witte wijn azijn maakt de groente zachter en iets frisser en zuurder. Giet ondertussen de makreel af. Het is niet de bedoeling dat olie van de makreel ook mee gewokt gaat worden. Wok nog 2 minuten de makreel mee. Voorzichtig, zodat deze niet uit elkaar valt.

20 Verdeel de makreel en de groente over de broodjes en smullen. Neem de vietnamese makreel sandwich ingepakt in folie mee voor een picknick en serveer eens iets anders. Voor meer visrecepten om van te smullen en inspiratie kijk je bij Vis op zijn best Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

21

22 Gegrilde zalm sandwich Eigenlijk heb ik met dit weer helemaal niet echt trek en als ik trek krijg dan is het lekkere trek of in kleine frisse maaltijden. Barbecueën vind ik ook super leuk, maar eigenlijk heb ik dan wel heel snel voldoende gegeten. Een broodje of salade vind ik ook super goed smaken, zoals deze gegrilde zalm sandwich, waarvoor je de gegrilde zalm natuurlijk ook heel goed op de bbq kunt bereiden. De sandwich ik heb lekker fris gemaakt met de extra toppings, zodat het een heel lekker zomers broodje is geworden. Benodigdheden gegrilde sandwich voor 2 personen zalm 1 baguette (ik bak deze zelf af) 2 zalm filets zonder huid 1 avocado halve limoen 1 eetlepel aioli 1 eetlepel bbq saus 1 eetlepel olijfolie snuf peper rood of zwart Benodigdheden voor het recept: grillpan (of bbq) snijplank broodmes scherp mesje Tijdsduur: 20 minuten Moeilijkheidsgraad 1-5: 2

23

24 Recept gegrilde zalm sandwich Smeer de grillpan in met de olijfolie. Wat ik ook heel makkelijk vind is het een insprayen van de grillpan, minder olie en efficienter. Dit kan met een bus die je kant en klaar koopt, maar je kutn ook zelf olie in een spuitbusje doen. Verhit ondertussen de grillpan. Smeer de zalm aan één kant in met de barbecue saus. Als de grillpan heet genoeg is, dan is het tijd om de zalm te grillen. Twee minuten aan iedere kant. Snij ondertussen de baguette door de helft en nog één keer door de helft. Smeer de baguette in met de aioli. Snij de eetrijpe avocado in blokjes en de limoen in schijfjes. Als de gegrilde zalm klaar is dan kan deze op het Verdeel de avocado over de zalm. Geef de limoen iedereen kan deze zelf naar smaak uitknijpen. Strooi zalm nog een snuf peper. Rode peper is het lekkerst. veel, want de barbecuesaus is ook al pittig. Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. brood. erbij, over de Niet te

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag 5x Leukste feesthapjes voor koningsdag Met koningsdag kunnen we er eigenlijk niet omheen we eten bijna allemaal wel een oranje tompoes, maar ook borrelen we wel een drankje op de koning en de koninklijke

Nadere informatie

Griekse hamburger wraps

Griekse hamburger wraps Griekse hamburger wraps Ongetwijfeld ken je het ook wel en anders dan is deze snack maaltijd nog steeds ontzettend goed! Vooral nu in de zomer en het echt ultiem bbq weer, want op de bbq kun je deze maaltijd

Nadere informatie

Snelle recepten op Foodblog Foodinista

Snelle recepten op Foodblog Foodinista Snelle recepten op Foodblog Foodinista Koken is leuk, maar je hebt niet altijd even veel tijd. Daarom is het fijn om binnen twintig minuten iets leuks en vooral lekkers op tafel te zetten. Heb je deze

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

Opporto fishfood restaurant in Rotterdam

Opporto fishfood restaurant in Rotterdam Opporto fishfood restaurant in Rotterdam Afgelopen zondag maakten Eric en ik tijd om weer eens uitgebreid samen te gaan lunchen. Iets waar we graag tijd voor vrij maken. Natuurlijk vinden wij het heerlijk

Nadere informatie

Makkelijke camping recepten

Makkelijke camping recepten Makkelijke camping recepten lekker handig als je geen zin hebt om uitgebreid te koken Door de redactie van Stofzuigerzen Dit eboek is een uitgave van Stofzuigerzen Je bent vrij om dit eboek te delen met

Nadere informatie

Mosselen met chorizo en peer

Mosselen met chorizo en peer Mosselen met chorizo en peer Ja we zijn er weer! Waar, nou ik in Italië, haha. Alleen we zijn ook midden in het mosselenseizoen en deze mosselen heb ik al lekker opgepeuzeld, daarom deel ik gewoon dit

Nadere informatie

t Is weer tijd voor BBQ! www.powerslim.nl.be

t Is weer tijd voor BBQ! www.powerslim.nl.be t Is weer tijd voor BBQ! Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën goed in het PowerSlim

Nadere informatie

Wentelteefjes van paasbrood

Wentelteefjes van paasbrood Wentelteefjes van paasbrood Ik ben denk ik niet de enige die na de Paadagen en ook met Kerst herkennen we het wel, met restjes Paasbrood blijft zitten en natuurlijk met kerst met kerstbrood. Al gaat dit

Nadere informatie

RECEPTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN HUMPHREY FRIDT 10 KOOLHYDRAATARME RECEPTEN HUMPHREY FRIDT 1. BIEFSTUK MET SALADE > 120 gram biefstuk > 3 handjes ijsbergsla > 1 handje rucola sla > 2 radijsjes > 1 bosui > 1 eetlepel magere yoghurt > 1 theelepel tuinkruiden

Nadere informatie

Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen

Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel Een lekkere ovenschotel, zoals een jachtschotel, heeft vaak een laagje van aardappelpuree.

Nadere informatie

Hartige snack s ANDERS ETEN - EXTRA (LEKKER) Gekleurde proeverij voor bij de borrel

Hartige snack s ANDERS ETEN - EXTRA (LEKKER) Gekleurde proeverij voor bij de borrel ANDERS ETEN - EXTRA (LEKKER) Hartige snack s Gekleurde proeverij voor bij de borrel De aantallen zijn naar eigen smaak te bepalen: - bleekselderij in stukjes van 4 cm - cherry- of kerstomaatjes - komkommer

Nadere informatie

Diner: Sla Wraps. Ingrediënten:

Diner: Sla Wraps. Ingrediënten: Diner: Sla Wraps 1 wortel (geraspt) 1 pastinaak (geraspt) ½ knolraap (geraspt) 1 rode biet (geraspt) 1 kop ijsberg sla (geraspt) 3 theelepels olijfolie ½ theelepel komijn 1/8 theelepel mosterdzaadjes slablad

Nadere informatie

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RIJST GEVULDE PAPRIKA BENODIGDHEDEN (VOOR 2 PAPRIKA S) > 1 zakje Vitadis rijst > 2 rode of gele paprika s > 75 gram mager rundergehakt > 75 gram courgette

Nadere informatie

BURGER WRAPS VEGGIE CHILI. Slank En Fit Diner recepten

BURGER WRAPS VEGGIE CHILI. Slank En Fit Diner recepten Slank En Fit Diner recepten BURGER WRAPS Mager rundergehakt hamburgers ( hoeveelheid naar aantal personen) 1 kopje sperziebonen in stukjes gesneden 1/2 kop gehakte verse koriander Verse rode peper in stukjes

Nadere informatie

MYFOODCOACH RECEPTEN WEEK 2. Vragen over de recepten? Mail naar

MYFOODCOACH RECEPTEN WEEK 2. Vragen over de recepten? Mail naar MYFOODCOACH RECEPTEN WEEK 2 Groentelasagna 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergines in dunne lange plakken. 2. Leg de aubergines even kort in een pan met wat olie en besprenkel ze met

Nadere informatie

SERIOUS FASTFOOD SALADS

SERIOUS FASTFOOD SALADS APPcoach TIPS SERIOUS FASTFOOD SALADS NEOBODIES.NL 2017APPcoach TIPS 3 1 APPcoach TIPS SERIOUS FASTFOOD SALADS APPcoach TIPS SERIOUS FASTFOOD SALADS 2017 3e druk Publicatie door: NEOBODIES Rozengracht

Nadere informatie

SERIOUS QUICKFIX SALADS

SERIOUS QUICKFIX SALADS APPcoach TIPS SERIOUS QUICKFIX SALADS NEOBODIES.NL 2017APPcoach TIPS 3 1 APPcoach TIPS SERIOUS QUICKFIX SALADS APPcoach TIPS SERIOUS QUICKFIX SALADS 2017 2e druk Publicatie door: NEOBODIES Rozengracht

Nadere informatie

RECEPTEN BOEK. Healthy Ageing. Met dank aan:

RECEPTEN BOEK. Healthy Ageing. Met dank aan: RECEPTEN BOEK Healthy Ageing Met dank aan: WIJS Albert Heijn Paddepoel Voeding en diëtiek studente: Jitske Dijkstra Toegepaste psychologie student: Niels van Doorn ZOMERSE WRAP BEREIDINGSTIJD: 30-40 MINUTEN

Nadere informatie

Sugarchallenge Medium

Sugarchallenge Medium Sugarchallenge Medium Dagmenu 7-8-9 + bonusrecepten Dagmenu 7 Ontbijt Havermoutpap met appel Neem 200 ml. rijstmelk, havermelk of amandelmelk (suikervrij) en breng dit zachtjes aan de kook. Voeg 3 eetlepels

Nadere informatie

PiTabrOOD met FaLaFeL & GrieKse YogHurt

PiTabrOOD met FaLaFeL & GrieKse YogHurt PiTabrOOD met FaLaFeL & GrieKse YogHurt Falafel is balletjes gemaakt van kikkererwten en verschillende kruiden en is een traditioneel gerecht in het Midden Oosten en Noord-Afrika. Kikkererwten bevatten

Nadere informatie

Salade met tonijnmousse

Salade met tonijnmousse Salade met tonijnmousse Salade met tonijnmousse Salade met tonijnmousse Vis is altijd lekker en helemaal als het zo makkelijk en belangrijk, niet zo duur!, is als tonijn. Je kan er alle kanten mee op en

Nadere informatie

E-Book 7 NEXT STEP LIGHT RECEPTEN. NOG MEER kilo s verliezen!

E-Book 7 NEXT STEP LIGHT RECEPTEN. NOG MEER kilo s verliezen! E-Book 7 NEXT STEP LIGHT RECEPTEN NOG MEER kilo s verliezen! Dit ebook is gemaakt je een extra boost te geven met behulp van een aantal producten bij onder andere het BELONINGS pakket. Deze recepten hebben

Nadere informatie

Appeldag en ontwateringsoep

Appeldag en ontwateringsoep RECEPTEN Appeldag en ontwateringsoep Volg een appeldag of maak een ontwateringsoep wanneer gedurende meer dan 3 achtereenvolgende dagen geen gewichtsdaling plaatsvindt. Appeldag Eet, verdeeld over één

Nadere informatie

Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen

Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen Tussendoor recepten van Judith Rolf Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 1 potje asperges, of verse asparges (van april t/m juni) 1

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 23+24

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 23+24 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 23+24 Dag 23 Ontbijt: aardbeien smoothie 1 portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: sojayoghurt) Meng de

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

Dag portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: kokosyoghurt) Meng de yoghurt met de aardbeien in de blender

Dag portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: kokosyoghurt) Meng de yoghurt met de aardbeien in de blender Dag 23 1 portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: kokosyoghurt) Meng de yoghurt met de aardbeien in de blender 1 portie eieren 1 portie champignons 1 grote tomaat 1 teentje knoflook zout

Nadere informatie

Lekker eten met weinig koolhydraten

Lekker eten met weinig koolhydraten Lekker eten met weinig koolhydraten Groentenrolletjes Geroosterde 1 courgette 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie enkele takjes peterselie 100 gram roomkaas 2 teentjes knoflook 8 sneetjes Atkins koolhydraat

Nadere informatie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie

Pasta salade. Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie Pasta salade Ingrediënten: (4 personen) Dressing 1 theelepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel honing olijfolie of zonnebloemolie 175 gram pasta, bv. schelpjes macaroni 150 gram sperziebonen

Nadere informatie

Tonijnsalade lijfenbalans.nl

Tonijnsalade lijfenbalans.nl Tonijnsalade o 1 blikje tonijn o Halve komkommer o 1 eetlepel augurk fijngesneden o 1 groene of gele paprika in kleine stukjes gesneden o 1 hard gekookt ei o (cayenne) peper, zout en paprikapoeder Laat

Nadere informatie

Pittige paprika-tomatensoep. voor- of lunchgerecht 4 personen bereidingstijd: 30 minuten. Ingrediënten

Pittige paprika-tomatensoep. voor- of lunchgerecht 4 personen bereidingstijd: 30 minuten. Ingrediënten Pittige paprika-tomatensoep voor- of bereidingstijd: 30 minuten 2 teentjes knoflook 750 gram zoete kerstomaatjes (of andere rijpe tomaten in stukjes) 6 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien 1 grote rode

Nadere informatie

Werkblad 13 Tapas. Brood met makreelspread Ingrediënten (voor 4 personen) 50 gram makreelfilet 4 sprieten bieslook 1 eetlepel magere kwark citroensap

Werkblad 13 Tapas. Brood met makreelspread Ingrediënten (voor 4 personen) 50 gram makreelfilet 4 sprieten bieslook 1 eetlepel magere kwark citroensap Brood met makreelspread Ingrediënten (voor 4 personen) 50 gram makreelfilet 4 sprieten bieslook 1 eetlepel magere kwark citroensap handje rucola 4 sneetjes volkoren stokbrood schaar vork eetlepel schaaltje

Nadere informatie

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE www.livingthegreenlife.nl HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE Bereidingstijd 20 minuten Baktijd 30 minuten Portie voor 4 personen Benodigdheden oven, keukenmachine Ingrediënten Ingrediënten groene rijst

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARM 10AFSLANK RECEPTEN

KOOLHYDRAATARM 10AFSLANK RECEPTEN KOOLHYDRAATARM 10AFSLANK RECEPTEN Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete koolhydraatarme gerechten. Alle recepten zijn voor 1 persoon. Onder elk recept vind je de voedingswaarden voor elk recept,

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 13+14

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 13+14 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 13+14 Dag 13 Ontbijt: Sneetje gezond 1 ei, zachtgekookt (ongeveer 6 minuten) sla, komkommer (in plakjes), ½ tomaat (in

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

2 KOKEN MET SHANE FLYER.indd :14

2 KOKEN MET SHANE FLYER.indd :14 2 KOKEN MET SHANE 40 STAP-VOOR-STAP RECEPTEN VOOR KINDEREN EN OUDERS ONTBIJT SNACKS FAMILIE ZOET 3X Shane Kluivert houdt veel van koken! Hij staat vaak in de keuken om zijn eigen favoriete gerechten te

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 25+26

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 25+26 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 25+26 Dag 25 Ontbijt: broodje rosbief/ avocado (of vegetarisch: geroosterde zonnebloempitten) 1 portie knäckebrot, roggebrood

Nadere informatie

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger Italiaanse tomtatensoep Per 4 personen 1 liter 1 ui 2 teentjes knoflook 1 wortel 2 blikken gepelde tomaten Olijfolie Suiker Chilipoeder 50 ml slagroom Potje pesto Snij de uit en wortel heel klein Doe een

Nadere informatie

Tussendoor 250 gram magere kwark 1 volkoren (zuurdesem)boterham besmeerd met ongezouten roomboter en belegd met 2 plakken rosbief

Tussendoor 250 gram magere kwark 1 volkoren (zuurdesem)boterham besmeerd met ongezouten roomboter en belegd met 2 plakken rosbief Voedingsschema 2800 kcal met 45% koolhydraten, 30% vet en 25% eiwit Aandachtspunten: De tussendoortjes kun je zelf bepalen welke je wanneer neemt. Het gaat om de calorieinname gedurende de dag. Zorg ervoor

Nadere informatie

Blog juli 2015: Gezond eten op vakantie kan dat? Tips Meenemen Onderweg Wortel taart (maak hem in een cakeblik)

Blog juli 2015: Gezond eten op vakantie kan dat? Tips Meenemen Onderweg Wortel taart (maak hem in een cakeblik) Blog juli 2015: Gezond eten op vakantie kan dat? Hoe kun je genieten en ook gezonde maaltijden zonder gluten en koemelk bereiden op vakantie? Tips Koop groenten en fruit van het seizoen en uit het gebied

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 27+28 Dag 27 Ontbijt: broodje geitenkaas 1 portie roggebrood, crackers of zuurdesembrood (of glutenvrij; kastanjecrackers

Nadere informatie

EEN DAG UIT HET BIKINI BODY PROGRAMMA

EEN DAG UIT HET BIKINI BODY PROGRAMMA EEN DAG UIT HET BIKINI BODY PROGRAMMA De hoeveelheden in dit menu zijn voor 1 persoon ONTBIJT Roerei (zie recept) Kop koffie of thee Voedingssupplementen (zie toelichting) SNACK 1 roze grapefruit en 1

Nadere informatie

Kip kerrie sandwich. Komkommer sandwich 1 komkommer 2 tomaten

Kip kerrie sandwich. Komkommer sandwich 1 komkommer 2 tomaten Club sandwich 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken 2 tomaten in plakken mayonaise of slasaus 4 grote augurken ijsbergsla 8 tandenstokers

Nadere informatie

Recept vegan sate 250 gram tempeh sap van halve citroen 3 el sojasaus 1 el ketjap manis snuf chilipoeder 1 el kurkuma rijst voor 2 personen bakje vegan satesaus 4 el gebakken uitjes salade of roerbakgroente

Nadere informatie

GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN

GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN 100 gram Zero Rice 100 gram runderbiefstuk 120 gram wortels 100 gram peultjes 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel balsamico azijn 1 thleelepel honing verse

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

Vegetarische gerechten van Gery Mulder

Vegetarische gerechten van Gery Mulder Vegetarische gerechten van Gery Mulder Tomaten preisoep... 1 Zuuurkoolschotel, een echt wintergerecht... 2 Aardappelgerecht... 3 Rabarber met een variatie... 5 Natte preipot... 6 Tomaten preisoep Benodigd:

Nadere informatie

Weekmenu 3. Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes*

Weekmenu 3. Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes* Weekmenu 3 Maandag Heldere runderbouillon Gebakken kippenlevertjes Gekookte aardappelen Rode kool met appeltjes* Dinsdag Koolvispakketjes* Rijst Snijbonen Halfvolle biogardeyoghurt Woensdag Witlofschuitjes*

Nadere informatie

ANDERS ETEN RECEPTEN BROODLUNCH

ANDERS ETEN RECEPTEN BROODLUNCH ANDERS ETEN RECEPTEN BROODLUNCH Maak wat van die boterham! Schaf een goede lunchbox aan met aparte vakjes zodat je de nattere ingrediënten mee kunt nemen en je boterham ter plekke kunt klaarmaken. - 2

Nadere informatie

Griekse recepten inhoud:

Griekse recepten inhoud: Griekse recepten inhoud: voorgerechten Pag: 3. Griekse sla Pag: 4. Tzatziki Pag: 5. Gemista Pag: 6. Gegrilde rode paprika's pag: 7. Griekse auberginepuree pag: 8. Griekse courgettesla pag: 9. Kippensoep

Nadere informatie

DANNY JANSEN Rendang vlees voor broodje Danny

DANNY JANSEN Rendang vlees voor broodje Danny DANNY JANSEN Rendang vlees voor broodje Danny - 1,5 kilogram runderstoofvlees - 1 rode peper - 1 rawit (is een kleine peper) - 2 uien - 4 knoflooktenen - 6 kemirinoten - 1 eetlepel verse koriander - 3

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 31+32

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 31+32 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 31+32 Dag 31 Ontbijt: Boekweitpannenkoekjes met vers fruit en noten Voor de pannenkoekjes heb je nodig: 80 ml water 2

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Bietjes, maar dan anders(juni)... 1 Stampot ijsbergsla(juli-augustus)... 2 Salade met feta Afscheid van de zomer (september)... 3 Herfstsoepje(oktober)...

Nadere informatie

Kerstrecept 600 kcal, vlees Oosterse Kalkoendijfilet 4 personen, 314 kcal per persoon. Ingrediënten: Bereiding:

Kerstrecept 600 kcal, vlees Oosterse Kalkoendijfilet 4 personen, 314 kcal per persoon. Ingrediënten: Bereiding: Kerstrecept 600 kcal, vlees Oosterse Kalkoendijfilet 4 personen, 314 kcal per persoon 500 g (biologische) kalkoendijfilet 4 eetlepel Japanse sojasaus, minder zout 1 eetlepel rijstazijn 1 eetlepel Chinees

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Snelle sushi. Snelle sushi. Ingrediënten. Snelle sushi

Snelle sushi. Snelle sushi. Ingrediënten. Snelle sushi Snelle sushi Snelle sushi Snelle sushi Heerlijk, sushi als lunch. Maar omdat we niet allemaal uren tijd hebben om in de keuken te staan, verzon ik een vlugklaar versie van sushi. Maak je niet al te druk

Nadere informatie

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK SLANKE PASTA Geen idee hoe de Italianen pasta kunnen blijven eten zonder aan te komen! Wij doen het met groentespaghetti of speltpenne die lekker vult, maar slechts 500 calorieën bevat. Smaakt net zo goed!

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur Puur Gezond, Receptenboek 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Welkom 3 Muesli 5 Waterkerssalade met aardbeien, avocado en rosbief 6 Zalmomelet met bosui en tomaat 7 Spinaziestamppot met gerookte kip 8 Viscurry

Nadere informatie

Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje.

Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje. Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje Aan de slag Deze week ga je aan de slag met een inspirerend en gevarieerd weekmenu. Om je niet gelijk met te veel informatie te overspoelen ontvang

Nadere informatie

t Is weer tijd voor BBQ!

t Is weer tijd voor BBQ! www.powerslim.be t Is weer tijd voor BBQ! Mooi weer! Eindelijk schijnt de zon en lopen de temperaturen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past

Nadere informatie

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch Kerstmenu borrel & brunch Ingrediënten (10 personen): Wortelsoepje Italiaans in een glaasje borrelhapje 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij 400 g winterwortels 1 el olijfolie 500 ml bouillon

Nadere informatie

Alternatief Weekmenu week 24

Alternatief Weekmenu week 24 Alternatief Weekmenu week 24 Maandag 100 gram aardbeien (tip: probeer de Optimel aardbeienkwark eens en doe de aardbeien hier door!) een halve galia meloen Tosti gemaakt van: 2 volkoren boterhammen 1 keer

Nadere informatie

GRATIS Koolhydraatarm weekmenu voor jou.

GRATIS Koolhydraatarm weekmenu voor jou. GRATIS Koolhydraatarm weekmenu voor jou. /slankmetlinda +31 (0) 6 549 713 13 info@slankmetlinda.nl www.slankmetlinda.nl Hierbij jouw GRATIS koolhydraatarme weekmenu. Om jouw start een superstart te laten

Nadere informatie

Diner vis Makreel gevuld met noten in een korst van pindakaas en zwarte bessen

Diner vis Makreel gevuld met noten in een korst van pindakaas en zwarte bessen Diner vis Makreel gevuld met noten in een korst van pindakaas en zwarte bessen 4 makrelen (met kop) 150 gr walnoten 1 teentje knoflook ½ bosje peterselie ½ - 1 spaanse peper (afhankelijk van smaak), of

Nadere informatie

Recepten. Basisingrediënten

Recepten. Basisingrediënten TurboMax 119 verbluffende recepten Basisingrediënten 4 middelgrote eieren 15 ml melk Zout en peper Kies één van de onderstaande recepten. Mix de ingrediënten in de TurboMax met het lemmet. Voeg de basisingrediënten

Nadere informatie

koolhydraatarme snacks voor bij de televisie

koolhydraatarme snacks voor bij de televisie 10 koolhydraatarme snacks voor bij de televisie www.powerslim.nl 10 koolhydraatarme snacks voor bij de televisie Iedereen heeft wel eens een avondje voor de televisie. Lekker met de benen omhoog, onder

Nadere informatie

wok Wokken met Flandria-groenten wok around the clock

wok Wokken met Flandria-groenten wok around the clock wok wok around the clock Wokken met Flandria-groenten Wokken is een zeer gezonde manier van koken. Je hoeft maar weinig vetstof te gebruiken en je kan zoveel groenten en fruit toevoegen als je wil. De

Nadere informatie

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen)

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen) Recepten half vast naar vast voedsel Thaise kippensoep (4 personen) 400 ml kokosmelk (met laag vetgehalte) 1 grote ui, fijn gehakt een teentje knoflook, fijn gehakt 1 eetlepel verse gember, fijn gehakt

Nadere informatie

Kookavond 27 November 2017

Kookavond 27 November 2017 1 Kookavond 27 November 2017 Aperitief Voorgerecht Spanakopita 40 MIN + 35 OVENTIJD Ingrediënten 10 filodeegvellen 50 gr pijnboompitten 3 teentjes knoflook 700 gr (blad)spinazie uit vriezer of vers 50

Nadere informatie

Inhoud: Intermittent Fasting: Lunch. Diner. Snacks. Waneer en wat eet ik op een dag. Recepten. Recepten. Mijn go-to snacks

Inhoud: Intermittent Fasting: Lunch. Diner. Snacks. Waneer en wat eet ik op een dag. Recepten. Recepten. Mijn go-to snacks Recepten Inhoud: Intermittent Fasting: Waneer en wat eet ik op een dag Lunch Recepten Diner Recepten Snacks Mijn go-to snacks Intermittent Fasting: Waneer en wat eet ik op een dag Nogmaals, Intermittent

Nadere informatie

harten simpel bakrecept

harten simpel bakrecept Valentijns Appel kersen harten simpel bakrecept Een simpel bakrecept, maar ook lekker en deze Valentijns appel kersen harten zijn met liefde gemaakt. Een bakgerecht wat eigenlijk iedereen wel kan maken

Nadere informatie

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Als ik kind vond ik ze echt al heerlijk stoofpeertjes en dat is door de jaren heen niet veranderd. Alleen het koken dat duurt wel even. Er zijn heel

Nadere informatie

Bietensalade. Ingrediënten:

Bietensalade. Ingrediënten: Bietensalade - 1000 gram voorgekookte bieten - 75 gram rucola - 200 gram feta - 100 gram pijnboompitjes - 4 el olijfolie, extra virgine - 4 el balsamicoazijn - 4 tl mosterd - 2 el honing - Peper - Leeg,

Nadere informatie

gezond Gratis Gratis recepten recepten gezonde nummer 1 in gezondheid

gezond Gratis Gratis recepten recepten gezonde nummer 1 in gezondheid BBQ gezond 9 0 Gratis Gratis gezonde gezonde recepten recepten nummer Smullen van de barbecue Wat is er gezelliger op een lekkere zomerse dag dan buiten eten? In veel tuinen wordt de barbecue uit de schuur

Nadere informatie

5 lekkere gezonde recepten voor pakjesavond

5 lekkere gezonde recepten voor pakjesavond 5 lekkere gezonde recepten voor pakjesavond In dit boekje vind je een aantal lekkere en gezonde recepten die je kunt gebruiken op Sinterklaasavond. Bij het selecteren van deze recepten is rekening gehouden

Nadere informatie

Hier vind u een aantal voorbeelden van caloriearme maaltijden.

Hier vind u een aantal voorbeelden van caloriearme maaltijden. Hier vind u een aantal voorbeelden van caloriearme maaltijden. Vispakketje met prei Verwarm de oven voor op 200 C. Wrijf de tilapiafilet in met rozemarijn en peper. Snijd de prei in 1 cm brede schuine

Nadere informatie

Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep

Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep Materiaal: Grote soeppan Mesjes en snijplanken Soeplepel Litermaat Ingrediënten

Nadere informatie

Sugarchallenge Medium. Dagmenu 1-2-3 + bonusrecepten

Sugarchallenge Medium. Dagmenu 1-2-3 + bonusrecepten Sugarchallenge Medium Dagmenu 1-2-3 + bonusrecepten Dagmenu 1 Ontbijt (Zuurdesem)Boterham met frisse spread Een bosje radijsjes fijnhakken en mengen met een eetlepel volle kwark en een eetlepel verse geitenkaas,

Nadere informatie

Healthy Steps Academy Detox plan Start schema 8 dagen Extra ( 2 maaltijden per dag)

Healthy Steps Academy Detox plan Start schema 8 dagen Extra ( 2 maaltijden per dag) Healthy Steps Academy Detox plan Start schema 8 dagen Extra ( 2 maaltijden per dag) Dag 1 Ontgiften Detox dag: Licht gestoomde doch liefst rauwe groente en fruit plus veel mineraal water (meerdere glazen

Nadere informatie

Recepten pre operatief dieet. Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze

Recepten pre operatief dieet. Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze Recepten pre operatief dieet Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze (1 persoon) 2 eiwitten 2 eetlepels kokosnoot meel 50 gram magere yoghurt 25 gram vanille eiwit poeder ½ theelepel bakpoeder Olijfolie

Nadere informatie

DEZE NIEUWSBRIEF HOUDT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN VAN HAMAL SIGNATURE

DEZE NIEUWSBRIEF HOUDT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN VAN HAMAL SIGNATURE DEZE NIEUWSBRIEF HOUDT U OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWIGHEDEN VAN HAMAL SIGNATURE EDITIE DECEMBER 2015, NR 74 De eindejaarsperiode komt stilaan weer in zicht en wij kijken er alvast naar uit! Omdat we weer

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 33+34

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 33+34 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 33+34 Dag 33 Ontbijt: Havermoutpap met dadels en noten 1 portie rijstmelk/ havermelk/ amandelmelk 3 eetlepels havervlokken

Nadere informatie

APRIL MEI JUNI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER ZOMER. Williene Klinck. E-nummervrij & suikervrij!

APRIL MEI JUNI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER ZOMER. Williene Klinck. E-nummervrij & suikervrij! APRIL MEI JUNI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER ZOMER Williene Klinck E-nummervrij & suikervrij! CAESARSALADE MET CITROENMAYONAISE INGREDIËNTEN VOOR 2 PERSONEN 1 kipfilet 2 kropjes mini Romaine sla 2 takjes cherrytomaatjes

Nadere informatie

10 KOOLHYDRAATARME RECEPTEN WINTERPAKKET HUMPHREY FRIDT

10 KOOLHYDRAATARME RECEPTEN WINTERPAKKET HUMPHREY FRIDT 10 KOOLHYDRAATARME RECEPTEN WINTERPAKKET HUMPHREY FRIDT 1. CHAMPIGNONS UIT DE OVEN MET BIEFSTUK > 1 biefstuk > 5 á 6 champignons > 1 teentje knoflook > ¼ rode ui > 50 gram sperziebonen (diepvries) > Iets

Nadere informatie

Meer Koolhydraatarme Recepten. Oanh s Kitchen

Meer Koolhydraatarme Recepten. Oanh s Kitchen Meer Koolhydraatarme Recepten Oanh s Kitchen 22 Kaas-uienbroodjes Deze broodjes zijn één van mijn favoriete recepten! Lekker hartig, vol van smaak en ideaal om van tevoren te maken. Koolhydraten per broodje:

Nadere informatie

Lekker vers. smaakt. het langst.

Lekker vers. smaakt. het langst. Lekker vers smaakt het langst. Herbamare, 100% natuurlijke smaakmaker van al je gerechten Natuurlijk kokerellen smaakloos en saai? Niet met Herbamare van A.Vogel: het enige kruidenzout met 100% natuurlijke

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Iedereen kent de lekkere pasta s uit Italië of de smaakvolle rijst uit Azië. Echter er zijn zoveel andere producten die vroeger veel in Nederland werden gegeten maar de laatste jaren

Nadere informatie

Mercurius Catering. Muntolie met Balsamico di Modena. Knoflooksaus

Mercurius Catering. Muntolie met Balsamico di Modena. Knoflooksaus Mercurius Catering Ketellapperstraat 22 9403 VR Assen 0592-317755 06-50957389 info@mercuriuscatering.nl www.mercuriuscatering.nl Muntolie met Balsamico di Modena Balsamico di Modena Olijfolie, extra virgen

Nadere informatie

Geitenkaassalade met bramendressing Een recept van uitpaulineskeuken.nl

Geitenkaassalade met bramendressing Een recept van uitpaulineskeuken.nl SALADE INSPIRATIE Geitenkaassalade met bramendressing Een recept van uitpaulineskeuken.nl 25 g stronkjes baby Romaine 25 gr rucola slamelange 1/4 komkommer in linten 10g rode ui 20g appel 45 g avocado

Nadere informatie

Tortilla s met gerookte makreel

Tortilla s met gerookte makreel Beste KOOK-OOK klant! De recepten van KOOK-OOK worden samen gesteld met producten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Een groot gedeelte van ons voedsel dat verkrijgbaar is in de supermarkt, komt uit een

Nadere informatie

10x herfstrecepten tips van foodblog Foodinista

10x herfstrecepten tips van foodblog Foodinista 10x herfstrecepten tips van foodblog Foodinista Zelf kook ik graag met de seizoenen mee. En als het goed is krijg ik je ook het hele jaar door de juiste voedingsstoffen binnen, wanneer je met de seizoenen

Nadere informatie

Bier voor de feestdagen met Beer in a box

Bier voor de feestdagen met Beer in a box Bier voor de feestdagen met Beer in a box Biertjes ontdekken en proeven vind ik altijd leuk. Wellicht ben je daar al achter. Alleen komt het er bij mij meestal op neer dat ik voor het proeven de deur uit

Nadere informatie

10 Luxe Afslank Recepten

10 Luxe Afslank Recepten 10 Luxe Afslank Recepten Dieetsnel.nl Kees van Hessel Recept 1 Omelet met kampernoelies 10 tot 15 minuten 1 pers - 2 eieren - 250 gram kampernoelies - sjalotjes - peterselie - peper & zout Borstel de kampernoelies(champignons)

Nadere informatie

muhammara Als je van pittig houdt is dit een heerlijke meze. De Midden-Oosterse dip is volgens heel wat mensen nog lekkerder is dan hummus.

muhammara Als je van pittig houdt is dit een heerlijke meze. De Midden-Oosterse dip is volgens heel wat mensen nog lekkerder is dan hummus. muhammara Als je van pittig houdt is dit een heerlijke meze. De Midden-Oosterse dip is volgens heel wat mensen nog lekkerder is dan hummus. Bereidingstijd 30 minuten Ingrediënten voor 2 personen Zo maak

Nadere informatie