Thema s Groep 1/2 Alles voor een pannenkoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thema s Groep 1/2 Alles voor een pannenkoek"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief e jaargang 27 januari 2016 Schoolregel januari FEBRUARI Donderdag 4 Rapportavond groep 1-7 Maandag 8 Rapportavond groep 1-7 Woensdag t/m vrijdag 10 t/m 12 Papiercontainer Maandag 15 Studiemiddag groep 1-8 vanaf uur kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 22 t/m 26 Voorjaarsvakantie Trefwoord Thema Inhoud Bijbel Angst en vertrouwen Angst en vertrouwen; angst overwinnen; houvast zoeken en bieden De honderdman (Lucas 7, 1-10); genezing van een bezetene (Lucas 8, 26-39); het mosterdzaadje (Lucas 17, 35-36) Thema s Groep 1/2 Alles voor een pannenkoek Groep 3 Ik werk in een pizzeria Groep 4 Wij ontdekken vogels in het poppentheater Groep 5 Snoep Goed Groep 6 Wij worden een Kunstenaar! Groep 7 Werk aan de winkel! Groep 8 Wij gaan aan het werk Opening Super Fair Ackerweide Afgelopen week is op Ackerweide een fairtrade winkel geopend, die wordt gerund door de kinderen van groep 7A, 7B en 6-7C. De opening was een groot succes, mede doordat de reclamemakers uit 7B zelf het jeugdjournaal en de Telstar hadden uitgenodigd. Wilt u de uitzending van het jeugdjournaal bekijken? Dat kan via onderstaande link: Vooraf hebben de kinderen door middel van het thema Werk aan de winkel onderzocht wat er nodig is om een fairtrade winkel te starten. Groep 7A heeft onderzoek gedaan naar hoe een winkel opgezet kan worden. Als gastspreker is een startende ondernemer uitgenodigd die heeft verteld over de start van zijn koffiewinkel. De kinderen hebben o.a. een brief geschreven naar de Kamer van Koophandel en zijn op bezoek geweest bij de Wereldwinkel in Pijnacker.

2 De inrichting van de winkel, het verdelen van de rollen (kassière, vakkenvuller, inkoper, planner, etc.) en de opbouw van de winkel is door 7A verzorgd. De parallelgroep 7B heeft onderzoek gedaan naar reclame en zij hebben een reclamebureau opgericht om de publiciteit voor Super Fair Ackerweide te verzorgen. De kinderen hebben s en brieven gestuurd naar diverse media, posters gemaakt en de aankleding van de winkel verzorgd. Groep 6-7C heeft hun onderzoek gericht op de betekenis en inhoud van fairtrade producten. Ze hebben onder andere een experiment gedaan om te ontdekken of je het verschil tussen fairtrade en andere merken kunt proeven. Verder heeft deze groep de keuze voor de producten van Super Fair Ackerweide bepaald en de inkoop geregeld via de Wereldwinkel in Pijnacker. De kinderen zijn enorm enthousiast en betrokken, omdat het allemaal echt is (zelfs de kassa!) en omdat de winkel in de school blijft als vaste sociaal-culturele praktijk voor groep 7. Afgelopen vrijdag was de winkel al bijna uitverkocht en er is snel een nieuwe voorraad gehaald. De komende weken is Super Fair Ackerweide elke ochtend geopend van uur. Iedereen is welkom om (h)eerlijk te komen shoppen! Rapportavonden groep 1 t/m 7 Binnenkort vinden de 10-minutengesprekken plaats voor de groepen 1 t/m 7. U ontvangt deze week via Schoudercom een bericht dat u een voorkeur voor een dag op kunt geven. Tijdens de rapportavonden ligt het werk van de kinderen klaar, zodat u dit van tevoren in kunt zien. De gesprekken vinden plaats op donderdag 4 februari en op maandag 8 februari. Oproepje overblijfspeelgoed Heeft u toevallig nog wat buiten-speelmateriaal in uw schuur dat niet meer gebruikt wordt? Wij kunnen dit heel goed gebruiken tijdens het overblijven. Wij denken bijvoorbeeld aan: Tennisballen Tennisrackets Badmintonrackets, shuttles Zachte voetballen Kleden Pionnen Enz. Mocht u iets kwijt willen aan school, dan kunt u het inleveren in het peuterlokaal van de dependance waar Susanne Bom de materialen zal verzamelen. Alvast hartelijk dank! Kinderboekenschrijver Dave Kastelein Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt op donderdag 28 januari en donderdag 4 februari kinderboekenschrijver Dave Kastelein bij ons op school. Hij zal uit een aantal van zijn boeken voorlezen aan alle groepen bij ons op school. Daarna bestaat er de mogelijkheid om zijn boeken gesigneerd te kopen. Op donderdag 28 januari zit hij vanaf uur in de hal van de dependance om zijn boeken te verkopen en te signeren.

3 Op donderdag 4 februari signeert en verkoopt Dave Kastelein vanaf uur zijn boeken in het hoofdgebouw. De prijs van zijn boeken ligt tussen de 6,95 en 9,95. Pinnen is helaas niet mogelijk. Uitslag oudertevredenheidspeiling Zoals u weet is er afgelopen november een oudertevredenheidspeiling afgenomen. Het responspercentage was 40% en het gemiddelde cijfer voor Ackerweide is een 7,4. Wij zijn trots dat 98% van de ouders aangeeft dat hun kind met plezier naar school gaat. Daarnaast zijn veel ouders tevreden over de vakbekwaamheid, inzet en motivatie van de leerkrachten. Verbeterpunten zijn onder andere om meer aandacht te besteden aan de creatieve vakken in de bovenbouw en het werken met de computer. In de toegevoegde bijlage kunt u de samenvatting van de oudertevredenheidspeiling bekijken. Verslagen ouderraad en medezeggenschapsraad Tijdens de afgelopen gezamenlijke vergadering van de ouderraad en de medezeggenschapsraad zijn beide jaarverslagen goedgekeurd. Deze documenten zijn als bijlage aan de nieuwsbrief toegevoegd. De financiën van de ouderraad en de overblijf worden in de komende periode door de kascontrolecommissie gecontroleerd en in de volgende medezeggenschapsraad ter goedkeuring voorgelegd. Uit de medezeggenschapraad Vorige week was de jaarlijkse gemeenschappelijke vergadering van de medezeggenschapsraad en de ouderraad. Hierin heeft de MR het jaarverslag van de OR goedgekeurd, dat samen met het eigen jaarverslag ook is meegestuurd met deze nieuwsbrief. De MR besprak verder de begroting 2016 en de uitkomsten van de oudertevredenheidspeiling. Positief is dat daar gemiddeld prachtige scores uitkomen voor hoe de Ackerweide-leerkrachten omgaan met hun leerlingen, voor hun vakbekwaamheid en inzet, voor de rust, orde en sfeer op school. Een duidelijk zorgpunt is de verkeersveiligheid in de wijk. De MR heeft erop aangedrongen dit onderwerp weer eens op te pakken met wijkmanager van de gemeente, maar benadrukt ook dat het probleem veelal bij ouders zelf ligt. Te laat van huis gaan, onnodig met de auto komen, nonchalant parkeren en te weinig rekening houden met onervaren verkeersdeelnemers op de route leidt regelmatig tot gevaarlijke situaties. Besproken is hoe automobilisten hier de komende periode op kunnen worden geattendeerd. Een onderwerp dat terugkwam op de agenda was de werkdruk die een deel van het team ervaart. Hierover is gesproken in de personeelsvergadering om helder te krijgen waar de druk vandaan komt. Samen met de directie wordt gekeken naar praktische punten die verbeterd kunnen worden. De volgende MR-vergadering is op 8 maart a.s. Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op dinsdag 9 februari 2016 De kopij voor deze nieuwsbrief kunt u aanleveren via info.ackerweide@octant.nl. De uiterste inleverdatum is maandag 8 februari Twitter en Facebook Volgt u ons al op Twitter? Dat kan zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wij hebben als school ook een eigen Facebook pagina: CBS Ackerweide.

4 Ingezonden post: Turbozwemmen In de voorjaarsvakantie organiseren wij weer lessen Turbozwemmen. Een boost voor uw kind om de reguliere zwemlessen te versnellen of een mooie start om te kijken of uw kind al toe is aan zwemles. Deze lessen organiseren wij voor de kinderen die al gebruik maken van ZieZoo maar ook voor kinderen die (nog) geen gebruik maken van onze BSO. Op onze website kunt u meer lezen en kunt u zich aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 februari aanstaande. Gantellaan 1 in Pijnacker, wijk Tolhek Tel.: Midwinterfair Deze zomer gaat een groep jongeren uit Pijnacker twee weken naar Armenië. Zij zullen zich daar inzetten voor projecten van de Stichting Little Bridge. Het betreft allerlei lokale projecten die eigen initiatieven van de mensen ondersteunen en waarbij de lokale overheid vaak ook mee gaat helpen, aangezien soms uitzichtloze situaties doorbroken worden. Denk hierbij aan aanleg van waterleiding of irrigatiesystemen; vernieuwen van scholen; maaltijdprojecten voor ouderen; voedselpakketten en kleding voor arme gezinnen; medische apparatuur voor ziekenhuizen; operaties voor mensen die het zelf niet kunnen bekostigen, vernieuwen en uitbreiden van kindertehuizen, wasmachines en andere voorzieningen voor bejaardentehuizen. Nu worden er allerlei acties georganiseerd om geld in te zamelen. Het reisgeld betalen zij zelf, maar voor de projecten die in Armenië ter plekke opgepakt gaan worden, is nog wel geld nodig. De Mid Winter Fair is de volgende actie van hen waarmee u hen kunt ondersteunen. Voor meer informatie: Ingrid de Smit (familie7desmit@gmail.com)of de website of Facebook pagina.

5 Judolessen op maandagmiddag Vanaf februari worden na schooltijd op maandagmiddag in het speellokaal judolessen aangeboden. Zie hiernaast voor meer informatie. Alle leerlingen van Ackerweide krijgen een kennismaking met judo gedurende schooltijd. Op maandag 1 februari is er vanaf uur een open lesdag judo in het speellokaal (hoofdgebouw). Alle kinderen die interesse hebben om op maandagmiddag judo les te volgen, zijn welkom (van groep 1-8).

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel januari Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 27 januari 2015 Januari Donderdag 29 Rapportavond groep 1 t/m 7 Februari Maandag 2 Rapportavond groep 1 t/m 7 Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws Nieuwsbrief 16 15 e jaargang 22 april 2014 Schoolregel april APRIL Dinsdag t/m vrijdag 22 t/m 25 Kamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag 23 t/m 25 Papiercontainer Vrijdag 25 Koningsspelen & goede doelen dag

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2) Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 16 december 2015 Schoolregel december DECEMBER Donderdag 17 Kerstviering in de Dorpskerk, Koningshof 3, Pijnacker 17.00 uur gezinnen met 1 e letter achternaam: L t/m Z 19.00

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school:

Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school: Nieuwsbrief 13 15 e jaargang 11 maart 2014 Schoolregel maart MAART Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer APRIL Donderdag 3 Studiemiddag vanaf 12.00 uur alle kinderen vrij Dinsdag t/m vrijdag 1

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel februari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel februari Nieuwsbrief 10 16 e jaargang 10 februari 2015 Februari Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer Maandag t/m vrijdag 23 t/m 27 Voorjaarsvakantie Maart Dinsdag 3 MR vergadering

Nadere informatie

Schoolregel november. Groep 5 "Wij verleiden jou om te kopen!"

Schoolregel november. Groep 5 Wij verleiden jou om te kopen! Nieuwsbrief 5 16 e jaargang 3 november 2016 Schoolregel november NOVEMBER Dinsdag t/m vrijdag 1 t/m 4 Voortgangsgesprekken groep 5 t/m 7 Maandag t/m vrijdag 7 t/m 11 Voortgangsgesprekken groep 1 t/m 4

Nadere informatie

Schoolregel mei. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel mei. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 14 17 e jaargang 22 mei 2017 Schoolregel mei MEI Donderdag en vrijdag 26 en 27 Hemelvaartsdag en de dag daarna vrij Maandag t/m vrijdag 29-5 t/m 2-6 Avondvierdaagse JUNI Maandag 5 Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2) Nieuwsbrief 8 16 e jaargang 2 december 2015 Schoolregel december DECEMBER Donderdag 3 Schoen zetten groep 1-4 (extra schoen meenemen!) Vrijdag 4 Surprises groep 5-8 Schoencadeau groep 1-4 Maandag 7 Uitleg

Nadere informatie

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws Nieuwsbrief 15 15 e jaargang 8 april 2014 Schoolregel april APRIL Dinsdag t/m vrijdag 8 t/m 16 Entreetoets groep 7 Donderdag 10 Schriftelijk verkeersexamen groep 7 Donderdag 17 Paasviering & ontbijt/brunch

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 16 e jaargang 24 augustus 2016 Schoolregel september SEPTEMBER Zondag 4 Kidsrun Oostland Maandag 5 Studiedag (alle kinderen vrij) Dinsdag 13 Informatieavond groep 1-8 start 19.30 uur (inloop

Nadere informatie

Schoolregel november. Groep 5 Ik reis door Nederland

Schoolregel november. Groep 5 Ik reis door Nederland Nieuwsbrief 5 15 e jaargang 13 november 2014 Schoolregel november NOVEMBER Maandag t/m vrijdag 10 t/m 14 Voortgangsgesprekken groepen 1 t/m 4 (facultatief) Maandag 17 19.30 uur vergadering medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 3 oktober 2017 Schoolregel september OKTOBER Woensdag t/m vrijdag 4 t/m 6 Kamp groep 8 Woensdag 4 Stroopwafelbakker uit Zoetermeer komt op school bakken en verkopen Donderdag

Nadere informatie

Schoolregel maart. Groep 5 Kijk in het tropisch dierenrijk

Schoolregel maart. Groep 5 Kijk in het tropisch dierenrijk Schoolregel maart Nieuwsbrief 12 16 e jaargang 24 maart 2015 APRIL Woensdag 1 Paasviering Donderdag 2 Studiedag groep 1 t/m 8 Vrijdag t/m maandag 3 t/m 6 Kinderen vrij i.v.m. Goede vrijdag en Pasen Woensdag

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 15 e jaargang 9 september 2014 Schoolregel september SEPTEMBER Dinsdag 16 Schoolreis groep 1 t/m 4 Woensdag t/m vrijdag 17 t/m 19 Papiercontainer Donderdag 18 Schoolreis groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

Schoolregel november. Groep 5 "Wij verleiden jou om te kopen!"

Schoolregel november. Groep 5 Wij verleiden jou om te kopen! Nieuwsbrief 6 16 e jaargang 25 november 2016 Schoolregel november NOVEMBER Maandag 28 Rapportavond groep 8A Woensdag 30 Sinterklaas op school Donderdag 1 Schoen zetten in groep 1-4 DECEMBER Maandag 5 Surprises

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 In de maand maart hebben alle ouders en de leerlingen van de groepen 5 t/m8 de kans gekregen om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. De resultaten

Nadere informatie

Afgelopen november 2016 hebben we een oudertevredenheidspeiling afgenomen onder de ouders/verzorgers van onze school.

Afgelopen november 2016 hebben we een oudertevredenheidspeiling afgenomen onder de ouders/verzorgers van onze school. 19 januari 2017 Opbrengst Kerstmarkt Wij willen u namens alle kinderen en medewerkers van basisschool de Ruif en Stichting KIKA ( Kinderen Kankervrij ) hartelijk danken voor uw bezoek aan onze kerstmarkt.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

inleveren op 9 januari 2019

inleveren op 9 januari 2019 Jaargang 15 / nr 05 21 december 2018 De volgende verschijnt op 31 januari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 28 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 04-18 oktober 2018 (3) AGENDA 18 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 13.15-13.45 tentoonstelling en

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 2 16 e jaargang 9 september 2015 Schoolregel september SEPTEMBER Maandag 14 Schoolfotograaf Woensdag t/m vrijdag 16 t/m 18 Papiercontainer Donderdag 17 Schoolbrengdag Haaglanden Zoveel mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

In deze info krijgt u informatie over het oudertevredenheidonderzoek(oto)

In deze info krijgt u informatie over het oudertevredenheidonderzoek(oto) Uitkomsten oudertevredenheidsonderzoek St. Josephschool Lochem In december 2014 hebben tevredenheidsonderzoeken plaatsgevonden onder medewerkers, ouders en leerlingen. De schoolrapportage is besproken

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool Intro Geachte ouders/ verzorgers, De laatste BerICHTUS van 2015 die we naar u sturen en tegelijkertijd staat bovenaan al januari 2016, dus u krijgt al informatie voor het nieuwe jaar, terwijl we nog voor

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

S a m e n v a t t i n g

S a m e n v a t t i n g S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft onze school deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. De huidige referentiegroep bevat gegevens van 116288 ouders en verzorgers van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Schoolregel juni. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni. Groep 5 Het dierenrijk Schoolregel juni Nieuwsbrief 15, 17 e jaargang, 14 juni 2017 JUNI Woensdag 14 Meesters- en juffendag Ouderavond Digitaal Knutselen met je kind om 19.30 uur Donderdag 22 Rapportavond groep 1-7 Maandag 26

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

Samenvatting. resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling. Kbs Noorderpoort Samenvatting resulaten ouder/leerlingtevredenheidspeiling

Samenvatting. resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling. Kbs Noorderpoort Samenvatting resulaten ouder/leerlingtevredenheidspeiling Samenvatting resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling Dongen, februari 2011 Beste ouders/verzorgers, In november 2010 heeft u deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling voor onze school. 143 ouders/verzorgers

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 Statistieken Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 1. 1. Ik vul deze lijst in voor mijn kind in groep 1 9 26.47

Nadere informatie

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Februari 2018 Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Talentontwikkeling Diversen Lustrumweek Aparte bijlage ZIEN! Betrokkenheid,

Nadere informatie

Schoolregel juni. Groep 5 Op avontuur met de Romeinen

Schoolregel juni. Groep 5 Op avontuur met de Romeinen Schoolregel juni Nieuwsbrief 16 16 e jaargang 10 juni 2015 JUNI Woensdag t/m vrijdag 10 t/m 12 Papiercontainer Zaterdag 13 Schoolkorfbaltoernooi Donderdag 18 rapportavond groep 1 t/m 7 Maandag 22 Rapportavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 2

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 2 Inhoudsopgave Huisvesting/MR pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Social media, een vriendelijk verzoek pag. 3 Fietsverlichtingcontrole pag. 3 Vijf Eiken Theater pag. 3 Lid worden van de OR?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen NIEUWSBRIEF Februari 2019 AGENDA ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen zo 03 februari - kerk- en schooldienst ma 04 februari -

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool Resultaten oudertevredenheidpeiling maart 2012 Paasbergschool 1. algemeen In maart 2012 hebben de ouders van de leerlingen van de Paasbergschool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek aan de hand van

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari Nieuwsbrief 15 december 20 14 Jaargang 16, nummer 7 Trefwoord Agenda december 18 december kerstlunch lichtjestocht 19 december School tot 12.00 uur 22 dec, t/m 2 januari Kerstvakantie Onze methode Trefwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Den Haag Antwoorden Percentage Percentage Alle scholen Resultaten tevredenheidspeiling 2010 Algemeen Onlangs hebben de ouders van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 3 16 e jaargang 23 september 2015 Schoolregel september SEPTEMBER Woensdag 23 Kinderpostzegels groep 7 en 8 Donderdag 24 Informatieavond groep 8 Start: 19.30 uur (Inloop: 19.15 uur) OKTOBER

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 13 maart 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Thea Zuiderduin, Stephanie Bol, Saskia Vos (vanaf agendapunt 4) AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 1 februari 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: We zijn goed gestart na de vakantie en de toets weken zitten er weer op. De leerkrachten zijn deze week drukdoende om alle gegevens uit te

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Kwaliteitsvragenlijst. 02 Geen vrij op de stakingsdag vrijdag 15 maart. 03 Werkzaamheden Rigastraat

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Kwaliteitsvragenlijst. 02 Geen vrij op de stakingsdag vrijdag 15 maart. 03 Werkzaamheden Rigastraat Jaargang 15 / nr 6A 15 februari 2019 De volgende verschijnt op 28 februari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 25-02-19 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Gekke haren dag! Op vrijdag 8 juli is het weer gekke haren dag op school! We maken er een gezellige dag van!

Gekke haren dag! Op vrijdag 8 juli is het weer gekke haren dag op school! We maken er een gezellige dag van! 30 ste jaargang nr. 11, juli 2016 Afscheid Anja Allereerst hartelijk bedankt voor de lieve reacties die ik heb ontvangen via de mail of persoonlijk naar aanleiding van mijn vertrek. Het doet me goed. De

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie