Nieuwsbrief MHCU. Juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief MHCU. Juni 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief MHCU Juni 2016 Van het bestuur Aan het einde van het seizoen willen wij jullie graag nog informeren over een aantal ontwikkelingen en belangrijke zaken voor MHCU. Ten eerste natuurlijk het heugelijke nieuws dat onze voorzitter Jaap getrouwd is met zijn Daisy. Het was een mooie dag en mooi om te zien hoe deze twee het geluk en de liefde bij elkaar hebben gevonden. We hebben als bestuur Jaap een tijdje rust gegund om het huwelijk te kunnen voorbereiden, vieren en om de wittebroodsweken te kunnen vieren in het altijd mooie Toscane. Dus aan mij de eer om dit keer het voorwoord voor mijn rekening te nemen. Voor MHCU breken belangrijke tijden aan want deze maand zal worden begonnen met de renovatie van ons huidige veld. Helaas is het niet gelukt om direct te kunnen starten met de aanleg van het hoog noodzakelijke tweede veld. Onze projectleider Hans vertelt hier in deze nieuwsbrief meer over. Naast de velden is de commissie nu ook begonnen met het nadenken over de noodzakelijke en gewenste aanpassingen aan ons clubhuis. Daar hoort een kostenplaatje en een mogelijk budget bij. Voor mij als penningmeester een uitdaging om deze financieel gezonde club financieel gezond te houden en toch zo veel als mogelijk aan de wensen van de commissie tegemoet te komen. Als er mensen zijn die goede ideeën hebben of initiatieven kennen voor extra budgetten hou ik mij van harte aanbevolen. Daarnaast is het ontwerp van het nieuwe shirt definitief, het was uiteindelijk nog best moeilijk om een keuze te maken uit de vele varianten donkerblauw. De shirts zijn inmiddels besteld zodat iedereen aan het begin van het nieuwe seizoen nieuwe outfits kan gaan kopen bij Marcel Sports in Heemskerk. Zodra de shirts binnen zijn, zullen wij jullie hierover nader berichten. Ook voor het bestuur breken belangrijke tijden aan, onze voorzitter Jaap heeft vorig jaar aangekondigd om na negen jaar bij de volgende Algemene Leden Vergadering te gaan stoppen als voorzitter. Hierover hoor je aan het van begin volgend seizoen meer. Komend seizoen vieren we verder ook nog het 40-jarig bestaan van MHCU. De lustrumcommissie is zoals jullie verderop in de nieuwsbrief kunnen lezen druk bezig met het organiseren van activiteiten om dit heugelijk feit niet zo maar voorbij te laten gaan. Alle genoemde zaken zijn en worden bereikt door de inzet van vrijwilligers binnen MHCU. Alleen blijft er nog zo veel meer te doen, ik wil daarom alle leden dringend oproepen om na te denken over wat jij kunt betekenen voor de club of wilt bijdragen. MHCU bestaat alleen bij de gratie en inzet van onze leden en de inzet van vrijwilligers. Al is het maar iets kleins, alles helpt om deze club verder

2 te laten groeien. Spreek iemand van het bestuur aan of mail naar als jij je bijdrage in welke vorm dan ook wilt leveren. Ik wil iedereen een prettige vakantie wensen en hopelijk zien we elkaar in het volgende seizoen weer met veel mooie sportieve prestaties, maar vooral met veel spelvreugde. Ronald van Dijck, Penningmeester MHCU Stand van zaken nieuwe velden Projectleider Hans Mannaert geeft weer een update: De voorbereidende werkzaamheden komen tot een eind. Er zijn intentieovereenkomsten getekend en een definitief ontwerp geaccordeerd door MHCU, korfbalvereniging Stormvogels en de gemeente. Dit is de basis om de aanbestedingsdocumenten en de aanpassingen voor het bestemmingsplan op te stellen. We streven er naar om deze zomer het huidige veld te vervangen door een waterveld. Het tweede, nieuwe veld (combi-veld samen met Stormvogels) zal, afhankelijk van de bezwaarprocedure, komende winter of uiterlijk zomer 2017 gerealiseerd worden. Inmiddels zijn ook de aanbestedingsdocumenten verder afgerond en uitgestuurd naar de drie geselecteerde leveranciers. Beide velden worden tegelijk aanbesteed, maar dus niet tegelijk gerealiseerd. Medio juni verwachten wij reacties van de drie partijen en eind juni zal de gunning gegeven worden. Dat moet zo snel mogelijk gebeuren willen wij voor het nieuwe seizoen beschikken over een nieuw veld. Het streven is nu dat op 22 augustus het nieuwe veld klaar moet zijn. Komende periode gaan wij als projectteam ons ook verder richten op het clubhuis. Met twee velden en hopelijk een groter ledenbestand zal ook het clubhuis aangepast moeten worden. Hier zijn we nog in een verkennende fase. Wat is wenselijk, wat moet daarvoor gebeuren, hoe en wanneer kan dat allemaal gerealiseerd worden? Ook hiervoor moet nog het nodige werk verzet worden.

3 Altijd al je eigen hockeyveld willen hebben? Zoals je hierboven hebt gelezen, gaat deze zomer het huidige veld vervangen worden. Dat betekent dat we afscheid nemen van het kunstgras waaraan iedereen zijn of haar eigen herinneringen heeft. Wil jij een stukje van dit historische kunstgras in je eigen tuin hebben? Of op de camping bij je caravan? Goed te gebruiken als spelveldje, putting green of voor onder het konijnenhok. Dan is dit je kans! Je kunt nu namelijk een stuk MHCU-kunstgras bestellen voor 2,50 per m2. De volgende maten zijn beschikbaar: 4x4 meter ( 40,-) 8x4 meter ( 80,-) 8x8 meter ( 160,-) Interesse? Stuur een mail naar sponsor@mhcu.nl De mogelijkheid om het kunstgras te laten bezorgen wordt onderzocht. Bezorgkosten komen voor rekening van de koper. Op weg naar een gezellig Lustrumjaar Sinds enkele maanden is de Lustrumcommissie druk bezig met de voorbereidingen voor het 40-jarige bestaan van MHCU. Vanuit het bestuur is Floris Cooymans de coördinator van deze commissie, we vragen hem naar de stand van zaken en de plannen. Wat heeft de Lustrumcommissie tot nu toe gedaan? We zijn met een leuke groep enthousiastelingen op de achtergrond al even bezig, de eerste brainstormmeeting was al in januari. We zijn momenteel met vier personen al goed op weg het lustrum en de bijbehorende activiteiten vorm te gaan geven. En we zullen straks vast en zeker hulp gaan krijgen van meerdere vrijwilligers bij de verschillende events. Over welke vier enthousiastelingen heb je het? Dat zijn deze vier: Ido Poelman De nestor van de groep, al ruim 30 jaar lid van MHCU en nog steeds te bewonderen als 'eerste keep' bij veteranen A. Heeft dus al menig lustrum meegemaakt! Astrid Oudegeest Bijna 25 jaar actief lid geweest als hockeyster & bestuurslid binnen MHCU en heeft nu drie hockeyende kinderen op de club & last but not least heeft zij haar man hier ontmoet Meta Opdam Geen (officieel) hockeyverleden maar wel moeder van een hockeyende dochter in Me4 waarvan Meta de topcoach is.

4 Floris Cooymans - Bestuurslid & voorzitter van de evenementencommissie én nog actief hockeyend, waarvan ooit één seizoen bij MHCU Geen ervaringen met MHCU-lustrum, maar wel van andere events & feestjes! Wanneer klinkt het startschot van 40 jaar MHCU? De 'officiële verjaardag' is 11 oktober en het hele lustrumjaar loopt gedurende het hele hockeyseizoen Verspreid over het hele seizoen gaan we een aantal hele leuke (feest)avonden en dagactiviteiten organiseren. We beginnen het lustrumjaar echter al op zaterdag 3 september, een week voor de start van de competitie! Dit wordt een dag voor: De allerjongste jeugd met een spelletjesochtend (Chico s en F-teams). De iets oudere kids krijgen een heuse hockeyclinic, verzorgd door een oudinternational (E6- en E8-teams). Daarna nog zo'n leuke hockeyclinic (voor D & C teams). Einde middag (16.00 uur) de 1 e Lustrumborrel en muziek, met daarbij de officiële opening van het lustrum jaar en de onthulling van Dat blijft nog een verrassing. Iedereen is hierbij welkom! En wat kunnen we verder verwachten dit najaar én in het voorjaar van 2017? Zoals gezegd loopt het lustrum het jaar/seizoen door en volgen er nog meer leuke avonden en activiteiten voor niet alleen spelers maar ook voor ouders en andere supporters! Onder voorbehoud kunnen we noemen: Een bootcamp voor A, B, H1 en D1 in oktober. "Lustrum-Bieravond" voor onder meer vrijwilligers, coaches en commissieleden, ook in oktober. Een oud-leden dag incl. wedstrijdjes tussen oud en huidige MHCU-leden! Medio 2017 En natuurlijk een knallende Feestavond met daarvoor een receptie (voor genodigden, de gemeente en andere verenigingen etc.), ook medio Daarnaast is er natuurlijk ook het Paashusseltoernooi, "The Lustrum-edition"! Zo wordt aan iedereen gedacht! Houd voor meer informatie de Facebookpagina van MHCU in de gaten. Als ik als ouder of MHCU-lid mijn steentje wil bijdragen aan het lustrumjaar, waar kan ik dan terecht? Een steen(tje) bijdragen kan zeker en is meer dan welkom. Zonder hulp is het immers niet mogelijk om al deze evenementen te realiseren! Dus ouders en andere leden, laat weten wat en wanneer je wilt helpen: net zoals drie enthousiaste moeders van Me3 zich nu al aangemeld hebben voor de organisatie van Paashusseltoernooi 2017! Maar zo zoeken we ook hulp voor:

5 De spelletjesochtend spelbegeleiding bij de Chico's. De hockeyclinics ondersteuning. Bootcamp begeleiding van aantal onderdelen. En barmedewerkers voor bij de receptie (3 september), de bieravond (oktober 2016) en de feestavond (mei 2017). Mail ons gerust op of voor het opgeven of voor meer informatie. Wat wil je namens de lustrum-cie nog als laatste kwijt? We zijn ook op zoek naar de contactgegevens van oudleden! Voor de oud-ledendag en het Lustrumfeest medio 2017 zijn we op zoek naar zo veel mogelijk oud-leden. Ken jij nog iemand in je omgeving of heb je nog contactgegevens van een voormalig lid? Mail ons deze informatie via of vraag of hij/zij ons een mail wil sturen! Wij gaan er met z n allen iets leuks van maken want MHCU is al 40 jaar een gezellige familievereniging. En laten we dit SAMEN doorgeven en op dezelfde voet verder gaan naar de volgende 40 jaar! Met vriendelijke Lustrumgroet, Ido, Astrid, Meta & Floris Fotowedstrijd 40 jaar Op zaterdag 3 september start het lustrumjaar van MHCU officieel. De Lustrumcommissie organiseert dan een heuse Lustrum-dag met diverse leuke activiteiten (zie hierboven). Op die dag maken we ook de winnaar(s) van de Fotowedstrijd 40 jaar MHCU' bekend, voor die winnaar wacht die dag een eervolle prijs/taak. En natuurlijk de eeuwige roem! Wat houdt de fotowedstrijd in? Maak een originele foto die te maken heeft met hockey (bijv. iets met stick, bal, veld, shirt of de letters MHCU). Daarbij zijn er 2 voorwaarden waaraan foto dient te voldoen: * Het getal 40 moet er op één of andere manier in terugkomen. * Je moet zelf ook op de foto staan. Daarnaast: * Je dient de foto zelf op de Facebook-pagina van MHCU te plaatsen. * De uiterste datum om foto s op Facebook te zetten is 31 augustus Overigens: Het mag ook een foto zijn samen met bv. je ouders, een teamgenoot of zelfs met je hele team. De lustrumjury kiest op 1 september de winnende foto en zal deze bekend maken op zaterdag 3 september. Laat je creativiteit de vrije loop en stuur die leuke foto's maar in!

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017 Nieuwsbrief MHCU Oktober 2017 Van de voorzitter Gelukkig nieuwjaar voor alle MHCUleden en betrokkenen! Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een nieuw hockeyjaar en daar horen ook goede voornemens bij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. December 2016

Nieuwsbrief MHCU. December 2016 Nieuwsbrief MHCU December 2016 Van de voorzitter Het zal niemand ontgaan zijn dat er een voorzitterswissel heeft plaatsgevonden. Tijdens de ALV van 3 november is daarmee een eind gekomen aan de bestuursperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE 10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE Activiteiten@hvspijkenisse.nl VOORWOORD Zaterdag 10 december 2016 vindt het jaarlijkse IJsspijker toernooi plaats bij HVS met als thema: Winter! Dit evenement wordt elk

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. Maart 2017

Nieuwsbrief MHCU. Maart 2017 Nieuwsbrief MHCU Maart 2017 Van de voorzitter De lente gaat beginnen, nieuwe kansen en mogelijkheden doen zich voor. Na een overwegend succesvol zaal- en winters midwinterseizoen gaat de zon schijnen en

Nadere informatie

Van de voorzitter a.i.

Van de voorzitter a.i. Nieuwsbrief MHCU September 2018 Van de voorzitter a.i. Het is zaterdagochtend 6.45 uur als ik deze intro voor de eerste nieuwsbrief van dit seizoen aan het schrijven ben. Het is droog en de weersverwachting

Nadere informatie

Woord van de voorzitter. Volgende week is het zover! Wij kunnen hockeyen!

Woord van de voorzitter. Volgende week is het zover! Wij kunnen hockeyen! Woord van de voorzitter Volgende week is het zover! Wij kunnen hockeyen! Sinds wij als bestuur vorig jaar begonnen, hebben wij 2 mijlpalen voor ogen... De eerste mijlpaal is de eerste keer de velden bespeeld

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 "Het is te gezellig in de letteren, dat kan nooit goed zijn. Gerrit Komrij Om te beginnen Nu alle colleges weer volop bezig zijn, is een dag waarop

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van onze voorzitter

Nieuwsbrief. Van onze voorzitter Nieuwsbrief Over een week vieren we weer kerst en dan is het alweer snel 2018. De eerste helft van het seizoen zit er dus weer zo goed als op. Tijdens de feestdagen hebben we iets meer rust, want een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk

Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER. Sportieve groet, Karen Langevoort Voorzitter MHC Steenwijk Zomer 2016 VAN DE VOORZITTER Dag allemaal! Het seizoen loopt al weer ten einde. De spannendste dagen van het seizoen kwamen eind juni; fantastisch dat onze dames 1 de enige wildcard bemachtigden voor de

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

een familieclub met ambitie Nieuwsbrief april 2014

een familieclub met ambitie Nieuwsbrief april 2014 een familieclub met ambitie Nieuwsbrief april 2014 Geachte (ouders van) leden, Met de paasdagen en toernooien op de Loenense MHC in gang en in aantocht, de hoogste tijd voor een update via deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. Met sportieve groet, Alex van Leeuwen Voorzitter MHC Uitgeest. Maart 2018

Nieuwsbrief MHCU. Met sportieve groet, Alex van Leeuwen Voorzitter MHC Uitgeest. Maart 2018 Nieuwsbrief MHCU Maart 2018 Van de voorzitter Zoals in iedere nieuwsbrief blik ik even terug om te kijken wat er afgelopen periode allemaal is gebeurd. Samen met mijn vrouw heb ik een lastige familieperiode

Nadere informatie

Jongste Jeugd 11 september 2012 Nieuwsbrief#3

Jongste Jeugd 11 september 2012 Nieuwsbrief#3 Jongste Jeugd 11 september 2012 Nieuwsbrief#3 DEFINITIEF SPEELSCHEMA SEIZOEN 2012/2013 Voorgestelde seizoenplanning Jongste Jeugd seizoen 2012-2013 1e periode 2e periode MWC Zaal 3e periode 1 8-9-2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Versie 1.0 13 juni 2016 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel...3 1.1. Behoefte aan scheidsrechters!...3 1.2. Hoe is de arbitrage geregeld bij NHC de

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! 4 september 2019

Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey door de jaren heen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie

Voor u ligt alweer een extra nieuwsbrief van de Jongste Jeugd van Roomburg! Het is tevens de laatste nieuwsbrief van dit seizoen.

Voor u ligt alweer een extra nieuwsbrief van de Jongste Jeugd van Roomburg! Het is tevens de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter EXTRA NIEUWSBRIEF ROOMBURG Jongste Jeugd Commissie nr 9, 20 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Nieuwsbrief November 2016 In deze uitgave Ø Finale Giel Aarts Trofee 2016 Ø Sinterkerst wedstrijd Ø Damesdag december Ø Algemene Ledenvergadering 2016 Ø Nieuwe commissieleden Ø Facebook Ø Nieuw baanrecord

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSKRANT. V erenigen doe je met elkaar. H elp mee met onze activiteiten. Uw hulp is hard nodig om onze vereniging draaiende te houden

VRIJWILLIGERSKRANT. V erenigen doe je met elkaar. H elp mee met onze activiteiten. Uw hulp is hard nodig om onze vereniging draaiende te houden VRIJWILLIGERSKRANT maart 2016 V erenigen doe je met elkaar Voor een aantal leden is vrijwilligerswerk bij een sportvereniging de normaalste zaak van de wereld. Voor veel anderen is dat nog niet het geval.

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

NIEUWS OP DE WEBSIT. Greenshot week 36 UITNODIGING REÜNIE 1 OKTOBER. Aan leden, oud-leden en alle oude/nieuwe betrokkenen met een warm Evergr

NIEUWS OP DE WEBSIT. Greenshot week 36 UITNODIGING REÜNIE 1 OKTOBER. Aan leden, oud-leden en alle oude/nieuwe betrokkenen met een warm Evergr Gmail Agenda Documenten Foto's Sites Discussiegroepen Het internet Meer greenshot Berichten doorzoeken Zoeken op het web Mail Contactpersonen Terug naar Zoekresultaten Archiveren Spam rapporteren Verwijderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,...

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,... 112221 2 1 2 Inhoud Inleiding,... 3 Wat is Jong Nederland,... 3 Groepsnaam en tijden,... 3 Contributie,... 4 Verjaardagen,... 4 Activiteiten,... 4 Clubblad,... 4 Weekend,... 5 Kamp,... 5 Ouderbijeenkomst,...

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend digitil 14 - juni 2014 In deze digitil: Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend Loterij Reünie Ladies Night & Men s Night Feestweekend Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Nijmegen, 6 juni Beste FBI-leden,

Nijmegen, 6 juni Beste FBI-leden, Nijmegen, 6 juni 2017 Beste FBI-leden, Wat een mooie tour ligt er alweer achter ons. We hebben zoveel positieve reacties ontvangen en hebben zelf ook genoten van de tournee. Maar de zomer staat voor de

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Rabobank Schoolhockey Toernooi 2016 Zaterdag 18 juni PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Georganiseerd door: Mede mogelijk gemaakt door: Beste begeleider, Ook dit jaar hebben wij het Rabobank Schoolhockey Toernooi

Nadere informatie

De Vacaturekrant. September 2015 IN DEZE EDITIE

De Vacaturekrant. September 2015 IN DEZE EDITIE De Vacaturekrant September 2015 IN DEZE EDITIE 1 INHOUD Forward Forward 2 Inleiding: MHC Krimpen 3 Taakomschrijving: bestuursfuncties 4 Taakomschrijving: werk in uitvoering 5 De zomervakantie is voorbij,

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 Pagina 1 van 6 Geachte Heer, Mevrouw, Op zaterdag 5 maart 2016 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend galabal

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

GMHC LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN, EVEN GEEN HOCKEY NIEUWSBRIEF ZOMER 2012

GMHC LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN, EVEN GEEN HOCKEY NIEUWSBRIEF ZOMER 2012 NIEUWSBRIEF ZOMER 2012 GMHC LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN, EVEN GEEN HOCKEY De laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Het was weer een mooi jaar. Een leuke competitie met voor vele teams mooie prestaties. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V BARCOACHES

MHCW ZOEKT VRIJWILLIGERS M/V BARCOACHES ENTHOUSIASTE GASTHEREN EN GASTVROUWEN, MEEWERKEND VOORMAN / MEEWERKEND VOORVROUW BARCOACHES Een barcoach is gastheer of -vrouw van de club en heeft de eindverantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Clubblad JHC Stix Voorjaarseditie 2014

Clubblad JHC Stix Voorjaarseditie 2014 Scoop Voorjaarseditie 2014 Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door: Inleiding Welkom bij de tweede editie van ons clubblad! Na de uitgifte van het allereerste clubblad hebben we veel positieve reacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

1 von 5 19.09.2015 19:12

1 von 5 19.09.2015 19:12 1 von 5 19.09.2015 19:12 Von: ha.gillessen An: niersiajugend Betreff: W.: Nieuwsbrief PartnerClubs: September 2015 Datum: Do, 17 Sept 2015 5:58

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus Start trainingen. Nieuwsbrief junioren. Hebben we jouw mailadres? Oefenwedstrijden

Nieuwsbrief 1 23 augustus Start trainingen. Nieuwsbrief junioren. Hebben we jouw mailadres? Oefenwedstrijden Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en zin heeft in een nieuw hockeyseizoen. De jeugdcommissie in ieder geval wel! Laten we er met elkaar een gezellig en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Crusaders flits December 2014 Fijne vakantie! Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders In deze laatste Flits van het jaar bedanken we Daniel Dzaleski voor zijn inzet voor de

Nadere informatie