JAARVERSLAG Ons doel. Bestuursleden. Vrijwilligers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG Ons doel. Bestuursleden. Vrijwilligers"

Transcriptie

1 JAAR- VERSLAG 2015

2 JAARVERSLAG 2015 Ons doel De stichting heeft ten doel: het bevorderen en organiseren van muzikale en culturele activiteiten in Landsmeer en omstreken en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Alles in de ruimste zin van het woord. Bestuursleden Voorzitter: Programmering: PR/sponsors: Secretaris: Penningmeester/sponsors: Contact Kiozk Pieter van der Eeden Theo Berkhout Jacqueline Poncin Marijke Ritsma Ruud Kruse Kees Voogel Ons bestuurslid Jo Wöltgens, die ons drukwerk verzorgde, is uit het bestuur getreden. We hebben Ria de Boer, die thans ook onze website beheert, bereid gevonden nu veel voorbereidende werkzaamheden voor de programmaboekjes en de posters/flyers te doen. Vrijwilligers Helpen bij de kaartverkoop: Ellen Kruse en soms Henny van de Bos Verzorging exposities en helpen met inrichting zaal: Ruud Ritsma

3 Lustrumjaar Dit jaar vierden we dat we vijf jaar geleden de draad van de Zondagmiddagconcerten in Landsmeer weer hebben opgepakt. Er zijn sinds 2010 meer dan twintig concerten geweest, allemaal van bijzonder hoog niveau. Er waren uitschieters bij met uitverkochte zalen, zoals het concert van de harpiste Lavinia Meijer en het echte lustrumconcert op 6 december jl. met maar liefst 12 topmusici van het Koninklijk Concertgebouworkest. Concerten We organiseerden dit jaar 5 concerten, waarvan de laatste twee extra feestelijk waren in het kader van het lustrumjaar, dat nog tot het laatste concert van dit seizoen in maart 2016 voortduurt. Het derde concert was een concert voor ouders en kinderen. Zondag 8 februari 2015 EnAccord strijkkwartet Strijkkwartetten van Carl Nielsen, Leos Janácek en Robert Schumann Ilka van der Plas en Helena Druwé (viool) Rosalinde Kluck altviool en Mette Seidel (cello) Kunst: Jan Hendriks Zondag 22 maart 2015 Irina Kulikova (gitaar) Een romantische reis door Rusland, Reminiscences of Russia Kunst: Maria Blom Zondag 12 april 2015 Nieuw Amsterdams Klarinet kwartet Concert voor ouders en kinderen Lieke van den Beuken, Bart de Kater, Jesse Faber en Hilde Kaiser (klarinet). Kinderen die meespeelden: Miki Rigutto (viool) Emili Lo (piano) en vele andere kinderen die aan de workshop meededen en na de pauze meespeelden.

4 Begin van het Lustrumjaar Zondag 11 oktober 2015 Strijkkwintet met leden van het Koninklijk Concertgebouworkest strijkkwartetten van Mozart en Bruckner en Hoornkwintet van Mozart met hoornsolist Sharon St. Onge Marleen Asberg en Anna de Vey Mestdagh (viool) Roland Krämer en Edith van Moergastel (altviool) Daniël Esser (cello) Zondag 6 december 2015 Lustrumconcert Camerata RCO - allen leden van het Koninklijk Concertgebouworkest Telemann, Vivaldi, Schubert en Haydn Annebeth Webb, Joanna Westers, Treerd Top (viool), Saeko Oguma (altviool), Johan van Iersel (cello), Alexei Ogrintchouk (hobo) Mariam Pastor Burgos (althobo), Olivier Patey en Hein Wiedijk (klarinet), Maartje-Maria den Herder (cello), Rob Dirksen (contrabas) en Alexandra Nepomnyashchaya (clavecimbel) Extra Bij dit feestelijke concert waren er in de pauze en na afloop lekkere hapjes en voor de liefhebbers waren er sinterklaasgedichten. Aantal bezoekers Er is een opgaande lijn in het aantal bezoekers. Alleen het concert voor ouders en kinderen in april bleef wat onder het gemiddelde. Dat is thans mensen, met als uitschieter het jubileumconcert met bijna 200 mensen. Totaal uitverkocht! We hebben ook het gevoel dat de kern van vaste bezoekers zich uitbreidt.

5 Diversen Het Dorpshuis De concerten vinden plaats in het Dorpshuis Landsmeer. Het Dorpshuis heeft de theaterzaal verbeterd. Inmiddels is deze theaterzaal omgedoopt tot Anton Heyboerzaal. Regelmatig vindt nog overleg plaats tussen ons bestuur en Jan Holvast (voorzitter) en Richard Tang (beheerder) van het Dorpshuis. De muren zijn geschilderd; er hangen inmiddels overal gordijnen en er is iets aan het plafond gedaan. Ook de entree en de toiletten zijn opgeknapt. Sponsors Deze concerten zijn mede mogelijk gemaakt door sponsors en een subsidie van de Gemeente. Hieronder een lijst van onze sponsors, die wij zeer hartelijk danken. Zonder hen waren deze concerten niet mogelijk: Gemeente Landsmeer Brons Blaauw Beheer BV Gerro & Esther Drogisten De Vries Uitvaartverzorging Tijdhof, Daverschot en de Jong Posthumus, notarissen 11 Makelaars Landsheer Lekker Eten Van Dijk Optiek Landsmeer Bloemisterij Zijlstra zorgde weer voor prachtige boeketten bij de concerten. Boekhandel Bruna was behulpzaam bij de voorverkoop van kaarten. Financiën Het jaar 2015 is in financieel opzicht gunstig verlopen. Dankzij de subsidie van de Gemeente Landsmeer, aangevuld met de bijdragen van onze Landmeerse sponsors, is het jaar afgesloten met een klein batig saldo. De recettes van de vijf concerten laten een wisselend beeld zien. De bezoekersaantallen variëren van ca. 70 tot bijna 200 (bij het jubileumconcert in december). De opbrengst van de entreegelden is helaas niet toereikend om de gemaakte kosten te dekken. Toch is verhoging van de bijzonder lage toegangsprijs voorlopig voor het bestuur van de stichting geen optie. Het streven is en blijft: kwaliteit bieden tegen een prijs, die voor zo weinig mogelijk personen een drempel vormt. De financiële ondersteuning van de gemeente en de sponsors maakt het mogelijk deze doelstelling waar te maken. Een woord van dank is hier op zijn plaats. De positieve geluiden die het bestuur mag ontvangen van de bezoekers geeft vertrouwen voor het aanstaande concertseizoen. De toegezegde en deels al ontvangen financiële bijdragen dragen daar in niet geringe mate aan bij. Het financieel jaarverslag is gemaakt. De kascommissie bestaande uit Theo Berkhout en Jo Wöltgens heeft het verslag goedgekeurd.

6 PR Het kost soms moeite de aankondigingen van de concerten, liefst met foto, in het Kompas te krijgen. Dit jaar was er veel aandacht voor de opening van het lustrumseizoen. Het leverde o.a. een paginagroot artikel op in het Noord Hollands Dagblad. Deze krant stuurde ook de muziekjournalist naar het officiële lustrumconcert. Een lovende recensie was het resultaat. Daarnaast zorgde het officiële lustrumconcert van 6 december, met de vele extra s ervoor, dat we op de voorpagina van het Kompas terecht kwamen. Het Kompas blijft de voornaamste bron van publiciteit. Verder staan de concerten aangekondigd op de Locale Omroep Landsmeer (L.O.L.). De zondag van het concert is er dan een interview op radio of televisie met een toelichting op de muziek. De concerten staan in de culturele agenda van de Dienstbode. Voor ieder concert gaat er een artikel met foto naar het Kompas, het Noord Hollands Dagblad en de Echo editie Noord. We sturen voor ieder concert twee maal een herinnerings naar mensen die daarin geïnteresseerd zijn en op onze adressenlijst staan. Het is belangrijk deze lijst bij ieder concert aan te vullen met nieuwe bezoekers. In het dorp worden voor ieder concert op grote schaal onze posters opgehangen. We verspreiden flyers in wachtkamers dienstencentrum en bibliotheek. Inmiddels zijn de concerten bij een groot publiek bekend. Website We zijn vorig jaar begonnen met behulp van Cees Hartman een website te maken. Dit jaar is het bijhouden van deze website en de uitbreiding ervan overgenomen door Ria de Boer. Zij werkt daartoe nauw samen met Pieter van den Eeden. Ook de posters, flyers en programmaboekjes worden nu per computer gemaakt. Het logo is veranderd en de posters zijn mooi en duidelijk. De website wordt ook steeds beter en duidelijker en wordt nu goed bijgehouden. Samenwerking met Kiozk (Kunst in de Oostzaanse Kerk) De samenwerking met Kiozk en met name met Kees Voogel (voorzitter) is heel prettig. In goed overleg worden de data van concerten en de programmering op elkaar afgestemd. Ook wordt wederzijds reclame gemaakt voor de concerten en leggen we flyers neer in Oostzaan. Kees Voogel komt in verband met tijdgebrek niet meer op de vergaderingen in Landsmeer, maar doordat Theo Berkhout ook bij Kiozk met de programmering helpt is het contact nog heel regelmatig. Plannen volgend seizoen: oktober maart 2017 De eerste opzet voor dit seizoen is: 1 e concert 16 oktober 2016: KCO ensemble + fagot 2 de concert 18 december Evelina Volontsova, piano. 3 de concert 29 januari 2017: Trio van piano, viool en altviool 4 de concert 12 maart 2017: Camarata zonder solisten (6 mensen)

7 Exposities beeldende kunst Vanaf april 2015 zijn er geen exposities meer bij de concerten. Er hangen nu veel schilderijen van Anton Heyboer en die komen heel mooi uit op de wat donkere muren. Voorlopig laten we dit zo. Gezien het feit dat de Stichting Zondagconcerten Landsmeer gebruik kan maken van een aantal constante faciliteiten, zoals de toegang tot musici, het gebruik van de Heyboerzaal van het Dorpshuis in Landsmeer en de steun van sponsors, alsmede dat zij over een vrijwel constant publieksbestand beschikt, bestaat er alle reden de toekomst van de Stichting met vertrouwen tegemoet te zien.

JAARVERSLAG De stichting heeft ten doel: het bevorderen en organiseren van muzikale en culturele activiteiten in Landsmeer en omstreken.

JAARVERSLAG De stichting heeft ten doel: het bevorderen en organiseren van muzikale en culturele activiteiten in Landsmeer en omstreken. JAARVERSLAG 2017 JAARVERSLAG 2017 Ons doel De stichting heeft ten doel: het bevorderen en organiseren van muzikale en culturele activiteiten in Landsmeer en omstreken. Bestuursleden Voorzitter Programmering

Nadere informatie

JAARVERSLAG Ons doel. Bestuursleden. Vrijwilligers Website beheren en lay out drukwerk (programmaboekjes en flyers-posters):

JAARVERSLAG Ons doel. Bestuursleden. Vrijwilligers Website beheren en lay out drukwerk (programmaboekjes en flyers-posters): JAARVERSLAG 2016 JAARVERSLAG 2016 Ons doel De stichting heeft ten doel: het bevorderen en organiseren van muzikale en culturele activiteiten in Landsmeer en omstreken. Bestuursleden Voorzitter: Programmering:

Nadere informatie

Lustrumconcert. Camerata RCO. allen leden van het. Koninklijk Concertgebouworkest. zij spelen. Telemann, Vivaldi, Schubert en Haydn

Lustrumconcert. Camerata RCO. allen leden van het. Koninklijk Concertgebouworkest. zij spelen. Telemann, Vivaldi, Schubert en Haydn Lustrumconcert Camerata RCO allen leden van het Koninklijk Concertgebouworkest zij spelen Telemann, Vivaldi, Schubert en Haydn zondag 6 december 2015, 14.00 uur Dorpshuis Landsmeer Dit concert wordt georganiseerd

Nadere informatie

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk Stichting Muziek in de Maartenskerk. Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk De Stichting Muziek in de Maartenskerk organiseert klassieke kamermuziekconcerten voor de liefhebbers van klassieke muziek

Nadere informatie

Kaarslichtconcerten in de Oostzaanse Kerk. Jaarverslag 2015

Kaarslichtconcerten in de Oostzaanse Kerk. Jaarverslag 2015 Kaarslichtconcerten in de Oostzaanse Kerk Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave KIOZK jaarverslag 2015 1. Voorwoord 2. Programmering 3. Uit het gasten boek 4. Educatie 5. Samenwerking met andere culturele organisaties

Nadere informatie

De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

De nieuwe voorzitter stelt zich voor: N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 7 Van de Redactie Van de Voorzitter Terugblik Nieuwjaarsconcert Kloosterconcert Herinneringsbank Literaire avond Agenda 2017 Van de redactie 2017 wordt een feestelijk

Nadere informatie

Jaarverslag Rotterdam Chamber Music Society (RCMS)

Jaarverslag Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Jaarverslag 2017 Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Inhoudsopgave Voorwoord 3 Activiteiten in 2017 4 Behaalde successen 5 Visie op de toekomst 6 Organisatie 7 Financieel Verslag 8 Jaarverslag Rotterdam

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Met Amerfortissimo editie 2014 hebben we op veel gebieden enorme stappen gemaakt. Met name op het gebied

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016 A P R I L 2016 Terugblik Kloosterconcert 6 maart 2016 Terugblik Afrikaanse avond Kunstuitje Agenda 2016 Samen met Podium Oudewater hebben we op zondag 6 maart 2016 voor de 10 e keer het Kloosterconcert

Nadere informatie

Jaarverslag Amerfortissimo 2013

Jaarverslag Amerfortissimo 2013 Jaarverslag Amerfortissimo 2013 De derde editie van Amerfortissimo begon met een Preview op 27 maart. Voor een volle St. Aegtenkapel speelde ik samen met Thomas Beijer een lunchconcert. Op 14 april ging

Nadere informatie

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 1. Inhoudelijk jaarverslag Doelstelling Stichting SoWhat Activiteiten seizoen 2014/2015 Marketing en PR 2. Jaarrekening Staat van baten en lasten

Nadere informatie

60 JAAR KAMERMUZIEKCYCLUS 1954-2014. seizoen 2014-2015. Losse kaart 18, - Abonnementen: - per persoon 55, - - per 2 personen 105, -

60 JAAR KAMERMUZIEKCYCLUS 1954-2014. seizoen 2014-2015. Losse kaart 18, - Abonnementen: - per persoon 55, - - per 2 personen 105, - Losse kaart 18, - Abonnementen: - per persoon 55, - - per 2 personen 105, - Inlichtingen en reserveringen: mevr. A. van de Mortel-Boogaarts, Keepstraat 4, 5702 LH Helmond 0492-529156 / 06-5397 3896 Al

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Festival Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Augustus 2018 1 1. Inleiding Het Sunny Court Festival is een (in principe) jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival dat in 2005 voor de eerste keer

Nadere informatie

Randmeerconcertbulletin seizoen 41 nr. 7, 28 december 2014 pagina 1. Het bestuur van de St. Randmeerconcerten wenst u een gelukkig en muzikaal 2015

Randmeerconcertbulletin seizoen 41 nr. 7, 28 december 2014 pagina 1. Het bestuur van de St. Randmeerconcerten wenst u een gelukkig en muzikaal 2015 Randmeerconcertbulletin seizoen 41 nr. 7, 28 december 2014 pagina 1 Het bestuur van de St. Randmeerconcerten wenst u een gelukkig en muzikaal 2015 Randmeerconcertbulletin seizoen 41 nr. 7, 28 december

Nadere informatie

Jaarverslag Sunny Court Festival 2018

Jaarverslag Sunny Court Festival 2018 Jaarverslag Sunny Court Festival 2018 1 Inhoud 1. Algemene gegevens Stichting Sunny Court Festival.. 3 2. Het Sunny Court Festival 4 3. Highlights en beeldverslag Sunny Court Festival 2018. 5 4. Financiële

Nadere informatie

KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN

KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN 2017-2018 Theo Driessen Instituut Willem Prinzenstraat 43, Helmond www.theodriesseninstituut.nl 1 KAMERMUZIEKCYCLUS THEO DRIESSEN zondag 8 oktober 2017 om 15.30 uur DUTCH

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

Stichting Cruquiusconcerten balans per 31-12-2012 Verlies en winstrekening over 2012. Jaarverslag Stichting CruquiusConcerten over het jaar 2012

Stichting Cruquiusconcerten balans per 31-12-2012 Verlies en winstrekening over 2012. Jaarverslag Stichting CruquiusConcerten over het jaar 2012 Jaarverslag Stichting CruquiusConcerten over het jaar 2012 Verslag van de penningmeester. Dit is het verslag over het boekjaar 2012. In dit jaar zijn er 12 concerten geweest met grote publieke belangstelling.

Nadere informatie

Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen. Beleidsplan

Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen. Beleidsplan Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen Beleidsplan 2012-2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Historie 3 Doelstelling 3 Te organiseren activiteiten in de komende periode Internationale Orgelweek 2013

Nadere informatie

BELEIDSPLAN periode

BELEIDSPLAN periode BELEIDSPLAN periode 2016-2020 Stichting Strijkorkest de Haagse Beek Statutaire zetel: Den Haag Adres: Van der Aastraat 54, 2597 SM, Den Haag KvK-nummer: 50313223 Geactualiseerd: december 2016 1. Inleiding

Nadere informatie

zondag 4 februari uur, Dorpshuis Landsmeer

zondag 4 februari uur, Dorpshuis Landsmeer zondag 4 februari 2018 14.00 uur, Dorpshuis Landsmeer Het Reflection Ensemble Keiko Iwata-Takahasi & Kirsti Goedhart - viool Roland Krämer - altviool Edith Neuman - cello Frans Robert Berkhout fagot met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013 concertserie concertgebouw 2012-2013 het bestaat in de basis uit een kleine groep internationale topstrijkers waaraan afhankelijk van het te spelen repertoire blazers wordt gevoegd. doel van het is om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2004

NIEUWSBRIEF oktober 2004 NIEUWSBRIEF oktober 2004 Voor u ziet u de laatste Nieuwsbrief van dit jaar ten behoeve van de vrienden van de Stichting Hans Kox, bol van de informatie en voor een belangrijk gedeelte gewijd aan de activiteiten

Nadere informatie

STICHTING PODIA HEEMSTEDE J A A R V E R S L A G

STICHTING PODIA HEEMSTEDE J A A R V E R S L A G STICHTING PODIA HEEMSTEDE J A A R V E R S L A G Periode 1 januari 31 december 2014 Deel 1 Activiteitenverslag 2014 Deel 2 * Financieel verslag 2014 * Begroting 2016 Secretariaat: Havenstraat 40, 2101 LC

Nadere informatie

Stichting Henk Fortuin. Jaarverslag 2012

Stichting Henk Fortuin. Jaarverslag 2012 Stichting Henk Fortuin Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave Voorwoord...2 1. Bestuur...2 2. Doelstelling van de stichting...2 3. Vrijwilligers...3 4. Activiteiten van de stichting...3 4.1 Archiveren, Inventariseren

Nadere informatie

SLAC/Conservatorium : Samenspel en instrumentaal ensemble 1 (a-c)

SLAC/Conservatorium : Samenspel en instrumentaal ensemble 1 (a-c) SLAC/Conservatorium 2017-2018: Samenspel en instrumentaal ensemble 1 (a-c) Accordeon MG, HG LE Ann Verbinnen 18.30-19.30 12.00-13.00 Akoestische bandcoaching MG LE Tom Vandevenne 20.00-21.00 18.30-21.30

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2018 21-8-2017 Inleiding Zwolle, augustus 2017 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 28 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Publicatie in het kader van de ANBI-status

Publicatie in het kader van de ANBI-status Publicatie in het kader van de ANBI-status 2016 170122 - ANBI publicatie 2016.docx Stichting Bach Ensemble Amsterdam Zuiderzeelaan 15 1121 RA LANDSMEER KVK 56541988 1. ALGEMEEN Dit document betreft de

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015, EEN JUBILEUMJAAR!

JAARVERSLAG 2015, EEN JUBILEUMJAAR! JAARVERSLAG 2015, EEN JUBILEUMJAAR! Hierbij richten wij ons tot u met ons activiteiten verslag 2015. De activiteiten van de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn hebben geleid tot de versterking

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen Beleidsplan

Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen Beleidsplan Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen Beleidsplan 2017-2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Historie 3 Doelstelling 3 Te organiseren activiteiten in de komende periode Internationale Orgelweek 2017

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Sloterkerk

Stichting Vrienden van de Sloterkerk Jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van de Sloterkerk 1 Centrum voor bezinning en cultuur in een beschermd dorpsgezicht. Januari 2018. Concept 0.3. Stichting Vrienden van de Sloterkerk Sloterweg 1162 1066

Nadere informatie

Stichting Ebony Ensemble

Stichting Ebony Ensemble Stichting Ebony Ensemble BIJZONDERE WERKEN VOOR EEN BREDER PUBLIEK Beleidsplan 2017-2021 Stichting Ebony Ensemble Inschrijfnummer Kvk: 67948030 Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Stichting Muziekkring Bathmen. Bathmen

Stichting Muziekkring Bathmen. Bathmen Bathmen Jaarbericht 2016 1 Inhoudsopgave blz. 1. Algemeen 3 1.1 De Stichting Muziekkring Bathmen 3 1.2 Het bestuur van de Stichting 3 1.3 Kort verslag van de activiteiten 3/4 1.4 Verwachtingen voor het

Nadere informatie

STICHTING PODIA HEEMSTEDE

STICHTING PODIA HEEMSTEDE STICHTING PODIA HEEMSTEDE JAARVERSLAG PERIODE 1 JANUARI 31 DECEMBER 2017 DEEL 1 Activiteitenverslag 2017 DEEL 2 Financieel verslag 2017 Secretariaat: Romeinlaan 5, 2105 SN Heemstede 1 INHOUDSOPGAVE Titel

Nadere informatie

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Wilt u de verhalen van stichting Leergeld uit de eerste hand horen? Wilt u kennismaken met de intermediairs en bestuursleden? Dan bent u van harte welkom

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2016 2017 Rhenen, 11 september 2017 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2017 3. Exploitatierekening 2016 / 2017 en begroting 2017 / 2018 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Nieuwjaarsbijeenkomst Op 9 januari was de eerste repetitie in 2018 en konden we iedereen een goed nieuwjaar toewensen.

Nieuwjaarsbijeenkomst Op 9 januari was de eerste repetitie in 2018 en konden we iedereen een goed nieuwjaar toewensen. JAARVERSLAG 2018. In 2018 bestonden we 136 jaar. Nu als C.O.V. Exultate Deo, voorheen als De Lofstem. Hoogtepunten in 2018 waren de concertreis naar Keulen en de uitvoering van Die Jahreszeiten van Haydn.

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Aan de slag bij het orkest

Aan de slag bij het orkest Aan de slag bij het orkest Een introductie van het symfonieorkest Groep 7-8 en VO onderbouw Docentenhandleiding Vooraf Voor u ligt de docentenhandleiding bij de educatieve website Introductie van het symfonieorkest

Nadere informatie

Gilde De Ronde Venen. Stichting Gilde Noordwest Utrecht

Gilde De Ronde Venen. Stichting Gilde Noordwest Utrecht Gilde De Ronde Venen Stichting Gilde Noordwest Utrecht Jaarverslag 2017 1 2 Verslag per onderdeel ALGEMEEN / BESTUUR De activiteiten Coach4you en SamenSpraak zijn sterk voortgezet. De Jongeren Coach heeft

Nadere informatie

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Verslag Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Stichting Gitaristenkring Suriname Ericlaan 35A, Paramaribo Telefoon: 493850 / 8760442 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR

PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR Februari 2011 Commissie Easterein Rocks INLEIDING Easterein is een dorp dat leeft. Er zijn veel muzikanten, zij spelen in bands of bij muziekverenigingen. In 2006 vond

Nadere informatie

BELEIDSNOTA 2016 2019

BELEIDSNOTA 2016 2019 BELEIDSNOTA 2016 2019 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding pagina 1. 2. Korte historieschets van de stichting en de concerten pagina 2. 3. Huidige stand van zaken met betrekking tot de concerten pagina 4. 4. Financiële

Nadere informatie

Functieomschrijving Bestuursleden

Functieomschrijving Bestuursleden Functieomschrijving Bestuursleden versie juli 14 Voorwoord. Een bestuur van een vereniging bestaat uit meerdere personen, bij voorkeur een oneven in getal, z.a. voorzitter, secretaris, penningmeester enz.

Nadere informatie

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016 S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum Beleidsplan 2017 Mei 2016 Inhoudsopgave Stichting Raadhuisconcerten Hilversum Pagina Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Programmering 4 Organisatie 6 Bijdrage aan doelen

Nadere informatie

Informatie voor docent: Les 1

Informatie voor docent: Les 1 Informatie voor docent: Les 1 a. Eigen antwoord. b. De Eerste Wereldoorlog: Stravinsky verbleef in de jaren voor de oorlog al een aantal maanden per jaar in Zwitserland met zijn familie. Door de Eerste

Nadere informatie

a m m r a g rstellen p r o o vo

a m m r a g rstellen p r o o vo p r o g r a m m a voorstellen Een ander verhaal Van Haydn tot Xenakis: al eeuwenlang spreekt het strijkwartet bij alle mogelijke componisten tot de verbeelding. Het Dudok Kwartet brengt het verhaal in

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Externe contacten Interne contacten Financiën Conclusies en aanbevelingen Voorwoord Earlybirds fotografie

Nadere informatie

Stichting Muziekkamer Assen Voorintekening Seizoen 2015-2016

Stichting Muziekkamer Assen Voorintekening Seizoen 2015-2016 Voorintekening Seizoen 2015-2016 Assen, maart 2015 Geachte muziekliefhebber, Met genoegen presenteren wij U hierbij het nieuwe seizoenprogramma van de Muziekkamer. Wij menen weer een hoogstaand, gevarieerd

Nadere informatie

STICHTING ORGELKRING KERKRADE

STICHTING ORGELKRING KERKRADE DOELSTELLING De Stichting is opgericht voor onbepaalde tijd en heeft als doelstelling de bevordering van de kennis en de belangstelling voor het orgel, in het bijzonder: het Müllerorgel, zich bevindende

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Franz Liszt Kring 2012

Jaarverslag Stichting Franz Liszt Kring 2012 Jaarverslag Stichting Franz Liszt Kring 2012 Goedgekeurd en vastgesteld in de bestuursvergadering van 8 februari 2013 Jaarverslag Stichting Franz Liszt Kring Pagina 1 van 8 1. Mission statement Franz Liszt

Nadere informatie

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt,

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief rozentea en concert View this email in your browser Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Op 7 juni was er een drukbezochte lezingenavond rond

Nadere informatie

Onder de Hoge Besscherming van Prins Amaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Sessie 2018 SNAARINSTRUMENTEN. Viool Altviool Cello Contrabas

Onder de Hoge Besscherming van Prins Amaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Sessie 2018 SNAARINSTRUMENTEN. Viool Altviool Cello Contrabas Onder de Hoge Besscherming van Prins Amaury de Merode Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van de Rotary Club de Bruxelles Met de steun van Vioolbouwer Fabien GRAM MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Sessie

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 2018 Rhenen, 4 juli 2018 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2018 3. Exploitatierekening 2017 / 2018 en begroting 2018 / 2019 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Inhoudelijk Verslag Project Der Aa in Concert. Marcel Wolfs, secretaris Looptijd project: 24 april t/m 23 juni 2013 Datum: 22 augustus 2013

Inhoudelijk Verslag Project Der Aa in Concert. Marcel Wolfs, secretaris Looptijd project: 24 april t/m 23 juni 2013 Datum: 22 augustus 2013 Inhoudelijk Verslag Project Der Aa in Concert Auteur: Marcel Wolfs, secretaris Looptijd project: 24 april t/m 23 juni 2013 Datum: 22 augustus 2013 Kenmerk: MW1308.01 1. Inleiding Met het project Der Aa

Nadere informatie

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur 25 sep - 23 okt - 20 nov - 18 dec 15 jan GHC 12 feb - 12 mrt www.abcoudeconcerten.nl 25 september 2016 - Domenica

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 2018 Rhenen, 4 juli 2018 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2018 3. Exploitatierekening 2017 / 2018 en begroting 2018 / 2019 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK

DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK GRAAD 1: MUZIEKINITIATIE De eerste graad is toegankelijk voor leerlingen vanaf 6 jaar. De eerste graad bestaat uit 1 wekelijkse lestijd. (60 min.) GRAAD 1: muziekinitiatie

Nadere informatie

Stichting Henk Fortuin Jaarverslag 2013

Stichting Henk Fortuin Jaarverslag 2013 Stichting Henk Fortuin Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Bestuur 3 2. Doelstelling van de stichting 3 3. Vrijwilligers 4 4. Activiteiten van de stichting 4 4.1 Archiveren, Inventariseren en beschrijven

Nadere informatie

De componisten Josef Matthias Hauer ( ) Louis Gruenberg ( ) Carl Maria von Weber ( )

De componisten Josef Matthias Hauer ( ) Louis Gruenberg ( ) Carl Maria von Weber ( ) De componisten Josef Matthias Hauer (1883 1959) Hauer is geboren in Wiener Neustadt. Als hij in 1959 sterft in Wenen heeft hij al zijn aardse bezittingen weggegeven op één ding na: de Duitse vertaling

Nadere informatie

Activiteitenplan voor het seizoen

Activiteitenplan voor het seizoen Activiteitenplan voor het seizoen 2018-2019 Doel en status van het document Met dit document informeren we onze samenwerkingspartners, sponsoren en andere belanghebbenden over onze plannen voor het seizoen

Nadere informatie

Bladmuziek. uitgegeven door

Bladmuziek. uitgegeven door Bladmuziek uitgegeven door Blazers zijn bij het spelen van kamermuziek voor een groot deel aangewezen op repertoire van de tweede garnituur terwijl kostelijke meesterwerken op de plank blijven liggen.

Nadere informatie

Een computer met internet, geluidsapparatuur en een beamer, groot scherm of digibord.

Een computer met internet, geluidsapparatuur en een beamer, groot scherm of digibord. VOORBEREIDEND LESMATERIAAL BIJ PIETER ROELF JEUGDCONCERT NOOTTOCHT Les 1 Het symfonieorkest Groep 6/7/8 Doelstelling Benodigd materiaal Ruimte en opstelling Organisatorische voorbereiding Aan het einde

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting de Muziekkamer KvK-nummer:

Jaarverslag Stichting de Muziekkamer KvK-nummer: Jaarverslag Stichting de Muziekkamer 2013 www.stichtingdemuziekkamer.nl KvK-nummer: 41231932 1 Voorwoord: Muzikaal was 2013 een goed jaar voor de Muziekkamer, met mooie concerten die goed bezocht zijn.

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 03 750 10 75 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen juni 2019 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen 4 Adressen 4 MUZIEK Open

Nadere informatie

Spelen met Vuur. Vuur bij koud water 2007. Kunstenaars Vereniging Flevoland

Spelen met Vuur. Vuur bij koud water 2007. Kunstenaars Vereniging Flevoland Spelen met Vuur Vuur bij koud water 2007 Kunstenaars Vereniging Flevoland Spelen met Vuur Vuur bij koud water 2007 Kunstenaars Vereniging Flevoland Inhoudelijke rapportage Vuur bij Koud Water 2007 De manifestatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Engbergen

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Engbergen Beleidsplan Stichting Openluchttheater Engbergen Ulft, 2 januari 2015. Het werk dat de stichting doet. In artikel 2 van onze notariële stichtingsakte d.d. 03-08-1997 staat: 1. De stichting heeft ten doel

Nadere informatie

Beleidsplan Cultuurpodium Den Dolder 2015-2018

Beleidsplan Cultuurpodium Den Dolder 2015-2018 1 Beleidsplan Cultuurpodium Den Dolder 2015-2018 Stichting Cultuurpodium Den Dolder Postadres Stichting Cultuurpodium Den Dolder Paltzerweg 299 3734 CM Den Dolder info@cultuurpodiumdendolder.nl www.cultuurpodiumdendolder.nl

Nadere informatie

Stichting Zuid-Hollands Orkest Bellitoni, gevestigde te Den Haag KvK:

Stichting Zuid-Hollands Orkest Bellitoni, gevestigde te Den Haag KvK: Stichting Zuid-Hollands Orkest Bellitoni, gevestigde te Den Haag KvK: 41167531 Betreft: Bestuurlijke en financiële informatie Versie: april 2017 Contact gegevens: R.Reijnhart, Dr. D. Bakkerlaan 72, 2061

Nadere informatie

Resultaten Enquête CPE m.b.t. Klassiek in de Kerk. zomer 2017

Resultaten Enquête CPE m.b.t. Klassiek in de Kerk. zomer 2017 Resultaten Enquête CPE m.b.t. Klassiek in de Kerk zomer 17 Vooraf - Over deze enquête In deze PowerPointpresentatie presenteren we de resultaten van de enquête Klassiek in de Kerk die we in juni 17 hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 november 2015

Nieuwsbrief 17 november 2015 Nieuwsbrief 17 november 2015 Beste Bachkoristen, Het dendert maar doorrrrr bij het Bachkoor. De repetities voor de uitvoering van de Maria Vespers van Monteverdi op 18 december in de Grote Kerk te Breda

Nadere informatie

ORLANDO QUINTET CCHA.BE

ORLANDO QUINTET CCHA.BE ZO 29.10.17 - CLARENHOFKAPEL ORLANDO QUINTET Brandend ijs NORDIC NIGHT(S) CCHA.BE ZO 29.10.17 - CLARENHOFKAPEL ORLANDO QUINTET Brandend ijs NORDIC NIGHT(S) PROGRAMMA Kalevi Aho ( 1949) Kvintetto no.1

Nadere informatie

Management & Organisatie. PO Evenement organiseren. Lars Reijnders & Willemijn Boere 5V2 & 5V!

Management & Organisatie. PO Evenement organiseren. Lars Reijnders & Willemijn Boere 5V2 & 5V! Management & Organisatie PO Evenement organiseren Lars Reijnders & Willemijn Boere 5V2 & 5V! Inhoudsopgave: Het tot stand komen van het evenement P 2 4 Begroting. P 5 6 Marketing mix P 6 Samenwerking..

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

OVERZICHT VAKKENPAKKET PER GROEP

OVERZICHT VAKKENPAKKET PER GROEP OVERZICHT VAKKENPAKKET PER GROEP In onderstaande pagina s vindt u een overzicht van de studieonderdelen / examenvakken die nodig zijn als u de studie volgt met als doel het behalen van het vakdiploma Docerend

Nadere informatie

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 November 2015 Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 Voorwoord Dit beleidsplan bevat de omschrijving van de activiteiten en doelstellingen van Stichting UICF. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

1. INLEIDING. De afgewezen aanvragen voldeden niet aan de criteria, die in de statuten van het Koepelfonds zijn vastgelegd.

1. INLEIDING. De afgewezen aanvragen voldeden niet aan de criteria, die in de statuten van het Koepelfonds zijn vastgelegd. 1. INLEIDING Ook dit jaar is er weer een flink aantal subsidieaanvragen binnengekomen, te weten veertien, waarvan wij er negen konden honoreren. Het bestuur is vijf keer bijeen gekomen om de aanvragen

Nadere informatie

Jaarverslag AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016

Jaarverslag AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016 Jaarverslag AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016 De commissie AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016 is gevormd door: - Iwan de Boer (voorzitter) - aftredend - Jan Pronk aftredend - Casper Spindelaar

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Festival. Wassenaar. Kaartverkoop: zie achterzijde van deze brochure

Festival. Wassenaar. Kaartverkoop: zie achterzijde van deze brochure 7 Festival 25 t/m 29 mei 2016 Kaartverkoop: zie achterzijde van deze brochure Lieve muziekvrienden, Dear music lovers and friends, Wij zijn verheugd u te kunnen verwelkomen op de 7e editie van ons festival

Nadere informatie

Stichting P.J.P.J. Jaarverslag 2013/2014. 1. Jaarverslag 2013/2014. 3. Bestuurssamenstelling INHOUD. a. Balans per 31 augustus 2014

Stichting P.J.P.J. Jaarverslag 2013/2014. 1. Jaarverslag 2013/2014. 3. Bestuurssamenstelling INHOUD. a. Balans per 31 augustus 2014 Jaarverslag 2013/2014 1 Stichting P.J.P.J. Jaarverslag 2013/2014 INHOUD 1. Jaarverslag 2013/2014 2. a. Balans per 31 augustus 2014 b. Winst en Verliesrekening 2013/2014 3. Bestuurssamenstelling 2 Stichting

Nadere informatie

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis Programma Kamermuziek 16 oktober 2010, 12.30 uur Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch Entree 7,- Vrienden gratis In de serie Het Kwartet D u d o k K w a r t e t Judith van Driel viool Marleen

Nadere informatie

Stichting Alblasconcerten Jaarverslag 2013 Pagina 2 / 8

Stichting Alblasconcerten Jaarverslag 2013 Pagina 2 / 8 Jaarverslag 2013 Pagina 2 / 8 Inhoudsopgave Personalia... 3 Stichting Alblasconcerten... 3 Bestuur... 3 Sponsoren... 3 De Stichting Alblasconcerten in 2013... 4 Activiteiten... 6 Financiële positie...

Nadere informatie

NEDERLANDS MUZIEK INSTITUUT BEZETTINGSCODE BLADMUZIEK I. INSTRUMENTAAL / SOLO

NEDERLANDS MUZIEK INSTITUUT BEZETTINGSCODE BLADMUZIEK I. INSTRUMENTAAL / SOLO NEDERLANDS MUZIEK INSTITUUT BEZETTINGSCODE BLADMUZIEK I. INSTRUMENTAAL / SOLO 1. Toetsinstrumenten 11.1 Clavecimbel/clavichord 2 handen 11.2 Clavecimbel/clavichord 4 handen 11.3 2 clavecimbels 12.1 Piano

Nadere informatie

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek K-klassiek / gele sticker P-Populair / witte sticker B-Beginners / groene sticker X-Kerst en Sinterklaas / oranje sticker fk-klassiek folio / licht blauwe sticker

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Festival der Voorkempen vzw 4 1 J A A R C O N C E R T E N K L A S S I E K E M U Z I E K I N D E V O O R K E M P E N

Festival der Voorkempen vzw 4 1 J A A R C O N C E R T E N K L A S S I E K E M U Z I E K I N D E V O O R K E M P E N Festival der Voorkempen vzw 4 1 J A A R C O N C E R T E N K L A S S I E K E M U Z I E K I N D E V O O R K E M P E N De stichtingsvergadering van het Festival der Voorkempen vond plaats op 7 december 1973

Nadere informatie

Bestuurlijke en financiële informatie van de STICHTING ZUID-HOLLANDS ORKEST BELLITONI. BSN-nummer:

Bestuurlijke en financiële informatie van de STICHTING ZUID-HOLLANDS ORKEST BELLITONI. BSN-nummer: Versie: januari 2016 Bestuurlijke en financiële informatie van de STICHTING ZUID-HOLLANDS ORKEST BELLITONI BSN-nummer: 816180490 Contact gegevens: R.Reijnhart, Dr. D. Bakkerlaan 72, 2061 EX Bloemendaal

Nadere informatie

STICHTING JOODS MONUMENT EDE. Jaarverslag Colofon

STICHTING JOODS MONUMENT EDE. Jaarverslag Colofon STICHTING JOODS MONUMENT EDE Jaarverslag 2016 Colofon S:ch:ng Joods Monument Ede Van Eeghenboslaan 6, 6711 EB Ede www.s:ch:ngjoodsmonumentede.nl Email: info@s:ch:ngjoodsmonumentede.nl IBAN: NL60RABO0307803740

Nadere informatie

Stichting Jopie Huisman Museum

Stichting Jopie Huisman Museum Stichting Jopie Huisman Museum ANBI-gegevens Algemene gegevens: Naam ANBI: Stichting Jopie Huisman Museum KvK 41002479 RSIN/Fiscaal nr. 007892196 Adres Noard 6 Postcode 8711 AH Plaats Workum Tel. 0515-543131

Nadere informatie