Team: Studio4Ward Teamleden: Robert Talen, Daniek Temmink, Doris Smit, Marten Stiekema Opdrachtgever: Geopark

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Team: Studio4Ward Teamleden: Robert Talen, Daniek Temmink, Doris Smit, Marten Stiekema Opdrachtgever: Geopark"

Transcriptie

1 Format: Opdrachtovereenkomst De Werkplaats. Team: Studio4Ward Teamleden: Robert Talen, Daniek Temmink, Doris Smit, Marten Stiekema Opdrachtgever: Geopark De opdracht: Het aantrekkelijk maken van het Geopark voor toeristen Onze oplossing: We maken een website die verschillende wandel en fiets routes weergeeft. Ook is er op deze site te vinden waar er in de omgeving catering gevestigd zit. Een onderdeel van de website is een spel (soort speurtocht) die geschikt is voor jong en oud. Een spel waarbij je een wandelroute in het Geopark moet lopen. Op de site kun je informatie vinden over dit spel. Het spel gaat als volgt: Bij dit spel moeten er verschillende vragen beantwoord worden tijdens een wandeling door het Geopark. Deze vragen zijn op bordjes langs de route te vinden. Bij het startpunt krijgt een groep een tablet mee. Op dit tablet worden de vragen ingevuld. Langs de wandelroute staan borden waar informatie te vinden is die handig kan zijn voor het beantwoorden van de vragen. De vragen en de informatie borden kunnen bijvoorbeeld over de omgeving van het Lutterzand gaan. Op de vragen-bordjes langs de route staan codes. Deze codes worden ingevuld op het tablet. Aan iedere code hangt een vraag die beantwoord moet worden voor punten. Als de code op het tablet ingevuld word, komt de vraag tevoorschijn. Als de vraag goed beantwoord word krijgt de groep een punt en een hint naar het volgende informatie bord. Het tablet houd zelf de punten bij. Is een vraag fout beantwoord, dan krijgt de groep helaas geen hint voor het volgende informatie bord. De vraag kan slechts een keer beantwoord Dit spel kan gedaan worden in een groep, maar ook in teams. Aan het einde van de wandelroute word op het tablet het aantal punten bekend gemaakt dat jou team of jou groep behaald heeft. Zo kan er, als dit spel in teams gespeeld word, een winnaar bepaald Daarvoor gaan we de volgende eindproducten maken: Website (voor wandelroutes, fietsroutes en informatie over het spel) De spel app ( voor het spel en de codes) Flyer Poster Bordjes met codes Boekje met wandelroutes Informatieborden Huisstijl Geopark en huisstijl van het spel

2 Dit eindproduct wordt gemaakt door teamlid: Robert: - Het gehele spel Daniek: - Poster spel - Flyer spel - Teksten Doris: - Wandelroutes opzoeken/ eventueel uitwerken. - Code bordjes - Informatieborden - Route borden ondwerpen Marten: - Ontwerp grote site - Uitwerken homepaga in HTML/CSS Samen: - Huisstijl Geopark en huisstijl van het spel De specificaties van het eindproduct zijn: De spel heeft een eigen opvallende vormgeving binnen de huisstijl van het Geopark. De huisstijl voor het spel en het huisstijl voor het Geopark gaan wij samen nog ontwikkelen. Het spel is pas afgelopen wanneer de route uitgelopen is. Zo kan er niet vals gespeeld Denk bij specificaties aan: Formaat, kleuren, papiersoort, sitemap, wireframe, speelduur, bestandsgrootte etc.

3 Format: Productovereenkomst De Werkplaats. Team: Studio4Ward Teamlid: Robert Talen Opdrachtgever: Geopark De opdracht: Het aantrekkelijk maken van het Geopark voor toeristen Onze oplossing: We maken een website die verschillende wandel en fiets routes weergeeft. Ook is er op deze site te vinden waar er in de omgeving catering gevestigd zit. Een onderdeel van de website is een spel (soort speurtocht) die geschikt is voor jong en oud. Een spel waarbij je een wandelroute in het Geopark moet lopen. Op de site kun je informatie vinden over dit spel. Het spel gaat als volgt: Bij dit spel moeten er verschillende vragen beantwoord worden tijdens een wandeling door het Geopark. Deze vragen zijn op bordjes langs de route te vinden. Bij het startpunt krijgt een groep een tablet mee. Op dit tablet worden de vragen ingevuld. Langs de wandelroute staan borden waar informatie te vinden is die handig kan zijn voor het beantwoorden van de vragen. De vragen en de informatie borden kunnen bijvoorbeeld over de omgeving van het Lutterzand gaan. Op de vragen-bordjes langs de route staan codes. Deze codes worden ingevuld op het tablet. Aan iedere code hangt een vraag die beantwoord moet worden voor punten. Als de code op het tablet ingevuld word, komt de vraag tevoorschijn. Als de vraag goed beantwoord word krijgt de groep een punt en een hint naar het volgende informatie bord. Het tablet houd zelf de punten bij. Is een vraag fout beantwoord, dan krijgt de groep helaas geen hint voor het volgende informatie bord. De vraag kan slechts een keer beantwoord Dit spel kan gedaan worden in een groep, maar ook in teams. Aan het einde van de wandelroute word op het tablet het aantal punten bekend gemaakt dat jou team of jou groep behaald heeft. Zo kan er, als dit spel in teams gespeeld word, een winnaar bepaald Daarvoor ga ik de volgende eindproducten maken: - alle pagina s van de app en het spel uitwerken - vormgeving van het spel ondwerpen.

4 De specificaties van het eindproduct zijn: De spel heeft een eigen opvallende vormgeving binnen de huisstijl van het Geopark. De huisstijl voor het spel en het huisstijl voor het Geopark gaan wij samen nog ontwikkelen. Het spel is pas afgelopen wanneer de route uitgelopen is. Zo kan er niet vals gespeeld Denk bij specificaties aan: Formaat, kleuren, papiersoort, sitemap, wireframe, speelduur, bestandsgrootte etc.

5 Format: Productovereenkomst De Werkplaats. Team: Studio4Ward Teamlid: Marten Stiekema Opdrachtgever: Geopark De opdracht: Het aantrekkelijk maken van het Geopark voor toeristen Onze oplossing: We maken een website die verschillende wandel en fiets routes weergeeft. Ook is er op deze site te vinden waar er in de omgeving catering gevestigd zit. Een onderdeel van de website is een spel (soort speurtocht) die geschikt is voor jong en oud. Een spel waarbij je een wandelroute in het Geopark kan lopen. Op de site kun je informatie vinden over dit spel. Het spel gaat als volgt: Bij dit spel moeten er verschillende vragen beantwoord worden tijdens een wandeling door het Geopark. Deze vragen zijn op bordjes langs de route te vinden. Bij het startpunt krijgt een groep een tablet mee. Op deze tablet worden de vragen ingevuld. Langs de wandelroute staan borden waar informatie te vinden is die handig kan zijn voor het beantwoorden van de vragen. De vragen en de informatie borden kunnen bijvoorbeeld over de omgeving van het Lutterzand gaan. Op de vragen-bordjes langs de route staan codes. Deze codes worden ingevuld op de tablet. Aan iedere code hangt een vraag die beantwoord moet worden voor punten. Als de code op het tablet ingevuld word, komt de vraag tevoorschijn. Als de vraag goed beantwoord word krijgt de groep een punt en een hint naar het volgende informatie bord. De tablet houd zelf de punten bij. Is een vraag fout beantwoord, dan krijgt de groep helaas geen punt en geen hint voor het volgende informatie bord. De vraag kan slechts een keer beantwoord Dit spel kan gedaan worden in een groep, maar ook in teams. Aan het einde van de wandelroute word op de tablet het aantal punten bekend gemaakt dat jou team of jou groep behaald heeft. Zo kan er, als dit spel in teams gespeeld word, een winnaar bepaald Daarvoor ga ik de volgende eindproducten maken: - de website voor de wandelroutes/fietsroutes ondwerpen - homepage werkend.

6 De specificaties van het eindproduct zijn: De spel heeft een eigen opvallende vormgeving binnen de huisstijl van het Geopark. De huisstijl voor het spel en het huisstijl voor het Geopark gaan wij samen nog ontwikkelen. Het spel is pas afgelopen wanneer de route uitgelopen is. Zo kan er niet vals gespeeld Denk bij specificaties aan: Formaat, kleuren, papiersoort, sitemap, wireframe, speelduur, bestandsgrootte etc.

7 Format: Productovereenkomst De Werkplaats. Team: Studio4Ward Teamlid: Doris Smit Opdrachtgever: Geopark De opdracht: Het aantrekkelijk maken van het Geopark voor toeristen Onze oplossing: We maken een website die verschillende wandel en fiets routes weergeeft. Ook is er op deze site te vinden waar er in de omgeving catering gevestigd zit. Een onderdeel van de website is een spel (soort speurtocht) die geschikt is voor jong en oud. Een spel waarbij je een wandelroute in het Geopark moet lopen. Op de site kun je informatie vinden over dit spel. Het spel gaat als volgt: Bij dit spel moeten er verschillende vragen beantwoord worden tijdens een wandeling door het Geopark. Deze vragen zijn op bordjes langs de route te vinden. Bij het startpunt krijgt een groep een tablet mee. Op dit tablet worden de vragen ingevuld. Langs de wandelroute staan borden waar informatie te vinden is die handig kan zijn voor het beantwoorden van de vragen. De vragen en de informatie borden kunnen bijvoorbeeld over de omgeving van het Lutterzand gaan. Op de vragen-bordjes langs de route staan codes. Deze codes worden ingevuld op het tablet. Aan iedere code hangt een vraag die beantwoord moet worden voor punten. Als de code op het tablet ingevuld word, komt de vraag tevoorschijn. Als de vraag goed beantwoord word krijgt de groep een punt en een hint naar het volgende informatie bord. Het tablet houd zelf de punten bij. Is een vraag fout beantwoord, dan krijgt de groep helaas geen hint voor het volgende informatie bord. De vraag kan slechts een keer beantwoord Dit spel kan gedaan worden in een groep, maar ook in teams. Aan het einde van de wandelroute word op het tablet het aantal punten bekend gemaakt dat jou team of jou groep behaald heeft. Zo kan er, als dit spel in teams gespeeld word, een winnaar bepaald Daarvoor ga ik de volgende eindproducten maken: - code borden ondwerpen - informatie borden ondwerpen - route borden ondwerpen. - wandelroutes opzoeken / eventueel uitwerken. - Informatie verzamelen voor op de informatie borden.

8 De specificaties van het eindproduct zijn: De spel heeft een eigen opvallende vormgeving binnen de huisstijl van het Geopark. De huisstijl voor het spel en het huisstijl voor het Geopark gaan wij samen nog ontwikkelen. Het spel is pas afgelopen wanneer de route uitgelopen is. Zo kan er niet vals gespeeld Denk bij specificaties aan: Formaat, kleuren, papiersoort, sitemap, wireframe, speelduur, bestandsgrootte etc.

9 Format: Productovereenkomst De Werkplaats. Team: Studio4Ward Teamlid: Daniek Temmink Opdrachtgever: Geopark De opdracht: Het aantrekkelijk maken van het Geopark voor toeristen Onze oplossing: We maken een website die verschillende wandel en fiets routes weergeeft. Ook is er op deze site te vinden waar er in de omgeving catering gevestigd zit. Een onderdeel van de website is een spel (soort speurtocht) die geschikt is voor jong en oud. Een spel waarbij je een wandelroute in het Geopark moet lopen. Op de site kun je informatie vinden over dit spel. Het spel gaat als volgt: Bij dit spel moeten er verschillende vragen beantwoord worden tijdens een wandeling door het Geopark. Deze vragen zijn op bordjes langs de route te vinden. Bij het startpunt krijgt een groep een tablet mee. Op dit tablet worden de vragen ingevuld. Langs de wandelroute staan borden waar informatie te vinden is die handig kan zijn voor het beantwoorden van de vragen. De vragen en de informatie borden kunnen bijvoorbeeld over de omgeving van het Lutterzand gaan. Op de vragen-bordjes langs de route staan codes. Deze codes worden ingevuld op het tablet. Aan iedere code hangt een vraag die beantwoord moet worden voor punten. Als de code op het tablet ingevuld word, komt de vraag tevoorschijn. Als de vraag goed beantwoord word krijgt de groep een punt en een hint naar het volgende informatie bord. Het tablet houd zelf de punten bij. Is een vraag fout beantwoord, dan krijgt de groep helaas geen hint voor het volgende informatie bord. De vraag kan slechts een keer beantwoord Dit spel kan gedaan worden in een groep, maar ook in teams. Aan het einde van de wandelroute word op het tablet het aantal punten bekend gemaakt dat jou team of jou groep behaald heeft. Zo kan er, als dit spel in teams gespeeld word, een winnaar bepaald Daarvoor ga ik de volgende eindproducten maken: - Flyer promotie spel - Poster promotie spel - teksten

10 De specificaties van het eindproduct zijn: De spel heeft een eigen opvallende vormgeving binnen de huisstijl van het Geopark. De huisstijl voor het spel en het huisstijl voor het Geopark gaan wij samen nog ontwikkelen. Het spel is pas afgelopen wanneer de route uitgelopen is. Zo kan er niet vals gespeeld Denk bij specificaties aan: Formaat, kleuren, papiersoort, sitemap, wireframe, speelduur, bestandsgrootte etc.

SAMENWERKINGSCONTRACT. Contract opsteller: Meike van Engelen, Contactpersoon

SAMENWERKINGSCONTRACT. Contract opsteller: Meike van Engelen, Contactpersoon SAMENWERKINGSCONTRACT Contract opsteller: Meike van Engelen, Contactpersoon Table of Contents Samenwerking contract... 3 Rolverdeling van dit project, Contactgegevens, werkprocessen... 3 Werkprocessen...

Nadere informatie

Mobiele applicatie Walking Guide

Mobiele applicatie Walking Guide Mobiele applicatie Walking Guide Toerisme Limburg Nina Mertz Kenny Wagemans Steven Warson Vooronderzoek Hasselt Onze Score: 2/5 AppStore Score: 3,9/5 Onaantrekkelijke homepage. Je moet toch eventjes goed

Nadere informatie

TUSSENSCHOUW HELEEN SIMMELINK OM209

TUSSENSCHOUW HELEEN SIMMELINK OM209 TUSSENSCHOUW HELEEN SIMMELINK OM209 Doelgroep analyse Kinderen: Informatie: abstract gaan leren denken. Ze vinden de social media, computers en media steeds belangrijker. Leergierig, maar ook prestatie

Nadere informatie

Examen VMBO-KB versie blauw

Examen VMBO-KB versie blauw Examen VMBO-KB versie blauw 2018 gedurende 145 minuten profielvak D&P CSPE KB onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 6 opdrachten.

Nadere informatie

Instructies voor aanpassen wandelroutes op openstreetmap.org

Instructies voor aanpassen wandelroutes op openstreetmap.org Instructies voor aanpassen wandelroutes op openstreetmap.org Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Wandelroutes op openstreetmap... 2 3. Opzoeken van een route op waymarkedtrails.org... 3 Naar Openstreetmap...

Nadere informatie

Recreatieve routenetwerken. Recreatieve Routenetwerken

Recreatieve routenetwerken. Recreatieve Routenetwerken Recreatieve routenetwerken Frans Meijdam TeVoet Jeanette van t Zelfde ANWB Wie is de recreant? Wandelaar Fietser Watersporter Type recreant: Ommetjes Dagrondjes Kilometermaker Wat wil de recreant? Beleving

Nadere informatie

VAN HANZEHUIS TOT L EVEL Z

VAN HANZEHUIS TOT L EVEL Z DOCENT Het thema architectuur was voor groep 5 en 6 vooral gericht op huizen van vroeger, die in en rondom het huidige stonden. De leerlingen keken naar verschillen en overeenkomsten tussen de huizen van

Nadere informatie

Versie 2. Opdracht deel B 07-12-2014. Inhoud. Raoul Vos Hogeschool Leiden Studentnummer: 1088675

Versie 2. Opdracht deel B 07-12-2014. Inhoud. Raoul Vos Hogeschool Leiden Studentnummer: 1088675 Versie 2 07-12-2014 Opdracht deel B Inhoud Raoul Vos Hogeschool Leiden Studentnummer: 1088675 Inhoudsopgave: Inleiding:... 3 Opdracht deel A Analyse... 3 Opdracht deel B Inhoud... 3 Opdracht deel C Website...

Nadere informatie

ken je plaats! Wat leer je in deze opdracht? Inleiding

ken je plaats! Wat leer je in deze opdracht? Inleiding Copyright 2007, Uitgeverij Edu'Actief b.v. ken je plaats! Wat leer je in deze opdracht? In deze opdracht leer je: je eigen woonplaats kennen hoe je informatie kunt verzamelen hoe een leuke wandelroute

Nadere informatie

Organiseer een feestdag!

Organiseer een feestdag! Er is altijd wel reden om een feestje te vieren. Ook op school. Maar hoe organiseer je een spetterend feest? Bijvoorbeeld een klassenavond of een speciale feestdag? Daarover gaat deze lesbrief. TIP! Nog

Nadere informatie

Recreatieve netwerken. netwerkbijeenkomst Vrijetijdslandschap Groene Hart West Ko Droogers, Regiomanager ANWB

Recreatieve netwerken. netwerkbijeenkomst Vrijetijdslandschap Groene Hart West Ko Droogers, Regiomanager ANWB Recreatieve netwerken netwerkbijeenkomst Vrijetijdslandschap Groene Hart West Ko Droogers, Regiomanager ANWB Opzet presentatie Waarom recreatieve routes? Belang, wat wil de recreant. Over welke recreatievormen

Nadere informatie

Fietsknooppuntensysteem 2.0. Rapportage van het onderzoek naar verbetermogelijkheden van het Zeeuwse fietsknooppuntensysteem

Fietsknooppuntensysteem 2.0. Rapportage van het onderzoek naar verbetermogelijkheden van het Zeeuwse fietsknooppuntensysteem Fietsknooppuntensysteem 2.0 Rapportage van het onderzoek naar verbetermogelijkheden van het Zeeuwse fietsknooppuntensysteem Achtergrond onderzoek Als onderdeel van de businesscase recreatieve infrastructuur

Nadere informatie

Product Backlog. Als gebruiker wil ik een foto van mijzelf kunnen maken, omdat ik foto s wil laten zien aan andere mensen.

Product Backlog. Als gebruiker wil ik een foto van mijzelf kunnen maken, omdat ik foto s wil laten zien aan andere mensen. Product Backlog MUST HAVE Als gebruiker wil ik een foto van mijzelf kunnen maken, omdat ik foto s wil laten zien aan andere mensen. Als gebruiker wil ik dat mijn foto automatisch versierd wordt aan de

Nadere informatie

Examen VMBO-GL versie blauw

Examen VMBO-GL versie blauw Examen VMBO-GL versie blauw 2018 gedurende 125 minuten profielvak D&P CSPE GL onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 4 opdrachten.

Nadere informatie

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Maak voor altijd duidelijk welk geslacht het sterkste is! De Jongens Tegen De Meisjes is een strijd tussen mannen en vrouwen. In zeven verschillende

Nadere informatie

informatie architectuur herkansing eindopdracht rondleiding app voor het stedelijk museum

informatie architectuur herkansing eindopdracht rondleiding app voor het stedelijk museum informatie architectuur herkansing eindopdracht rondleiding app voor het stedelijk museum Het Stedelijk Museum is een internationaal instituut in Amsterdam, gewijd aan moderne en hedendaagse kunst en vormgeving.

Nadere informatie

Wandelroutes, fietsroutes, themaroutes, educatieve routes en Outdoor games

Wandelroutes, fietsroutes, themaroutes, educatieve routes en Outdoor games Nieuw recreatief concept RouteApp. Meer zien, meer beleven Titel: RouteApps: de toekomst is begonnen Wandelroutes, fietsroutes, themaroutes, educatieve routes en Outdoor games Buro Kloeg RouteApp. Meer

Nadere informatie

15 Interactie Ontwerpen

15 Interactie Ontwerpen 15 Interactie Ontwerpen Kenrick Fontijne 0909758 1A Inhoud Product backlog Sitemap Navigatie model Activity diagram Wireframes Content areas Styleguide Tone of voice Product Backlog MUST HAVE Als gebruiker

Nadere informatie

Verspreiden van flyers. - Scholen - Sportscholen - Sportclubs - Winkelcentrum

Verspreiden van flyers. - Scholen - Sportscholen - Sportclubs - Winkelcentrum Verspreiden van flyers. - Scholen - Sportscholen - Sportclubs - Winkelcentrum Scholen: Scholen uit de deelgemeenten Kralingen, Crooswijk en De Esch willen wij als eerste gaan bezoeken. Het is de bedoeling

Nadere informatie

Examen VMBO-GL versie blauw

Examen VMBO-GL versie blauw Examen VMBO-GL versie blauw 2018 gedurende 70 minuten profielvak D&P CSPE GL onderdeel C Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 4 opdrachten.

Nadere informatie

Zuid-Beveland Wandelen, Nederland

Zuid-Beveland Wandelen, Nederland Zuid-Beveland Wandelen, Nederland Samenstelling: Esther Vigneron Foto: Buiten Beeld Het gebied Zwaarte/moeilijkheidsgraad Navigeren Markering Beste tijd Er naar toe Overnachten Eten, drinken, inkopen Tips

Nadere informatie

Verantwoording gerealiseerde projecten VolksHuisvestingFonds Oktober 2015- Maart 2016

Verantwoording gerealiseerde projecten VolksHuisvestingFonds Oktober 2015- Maart 2016 Verantwoording gerealiseerde projecten VolksHuisvestingFonds Oktober 2015- Maart 2016 Structuur Centrummanagement/ NSO Het centrummanagement heeft maandelijks overleg. De werkgroepen vergaderen periodiek.

Nadere informatie

Wat is een offerte? Aanbieden van product(en) of dienst(en) Meestal op aanvraag van klant Prijs afspraken SpecificaAes Geldigheidsduur

Wat is een offerte? Aanbieden van product(en) of dienst(en) Meestal op aanvraag van klant Prijs afspraken SpecificaAes Geldigheidsduur Offerte maken Wat is een offerte? Aanbieden van product(en) of dienst(en) Meestal op aanvraag van klant Prijs afspraken SpecificaAes Geldigheidsduur Opmaak offerte HuissAjl Logo Eigen adres Adres klant

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

Plan van aanpak SPNS

Plan van aanpak SPNS Plan van aanpak SPNS Namen: Max Aarts Yannick van Bladel Femke Claessens Klas: MV3B Inhoudsopgave Inleiding 2 Doelstelling 3 De producten en tussenproducten 4 De planning 6 Risicoanalyse 7 Inleiding De

Nadere informatie

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam 1 x project Bedrijf X heeft een nieuw product ontworpen dat nog niet bestaat en nog niemand kent, en vraagt aan jou of jij er voor wilt zorgen dat zij naamsbekendheid krijgen. Met andere woorden, of jij

Nadere informatie

specialisatie creatief nadine van kleef n.vankleef@han.nl

specialisatie creatief nadine van kleef n.vankleef@han.nl specialisatie creatief nadine van kleef n.vankleef@han.nl ben je fantasierijk? ben je origineel? ga je weleens naar het filmhuis? maak je veel foto s? maak je tekeningetjes op de rand van je papier? let

Nadere informatie

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Inhoud De Android Gebruiker (Meeste Smartphones)... 3 Aanmelden Voor ikimap... 4 Route toevoegen... 5 Offline Wandelkaart toevoegen... 6 De iphone-gebruiker...

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel: Erfgoed

Onderzoek Inwonerspanel: Erfgoed 1 (18) Onderzoek Inwonerspanel: Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 14 november kregen de panelleden van 18 jaar en ouder (1.435 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een vragenlijst

Nadere informatie

A3 Poster TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST. 303 mm 297 mm

A3 Poster TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST. 303 mm 297 mm A3 Poster Schoongesneden formaat: 297 x 420 mm Formaat met afloop: 303 x 426 mm Tekst moet 5 mm van de af staan 426 mm 420 mm 303 mm 297 mm A2 Poster Schoongesneden formaat: 420 x 594 mm Formaat met afloop:

Nadere informatie

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi DKV TOURNAMENT Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi Al tientallen jaren het grootste volleybaltoernooi van Noord Nederland Jaarlijks 1400 deelnemers Top en recreatief niveau Reikwijdte Uit Nederland, Duitsland,

Nadere informatie

Uitwerking workshops Netwerkcafé 19 november 2015. t Geertje

Uitwerking workshops Netwerkcafé 19 november 2015. t Geertje Uitwerking workshops Netwerkcafé 19 november 2015 t Geertje georganiseerd door: Stichting Land van Wijk en Wouden en Vereniging Vrijetijdslandschap Groene Hart West Inhoud Samenvatting presentaties...

Nadere informatie

Consumentenonderzoek Fiets en Wandelbeurs 2013

Consumentenonderzoek Fiets en Wandelbeurs 2013 Consumentenonderzoek Fiets en Wandelbeurs 2013 Uitgevoerd door: Ayla de Bone Marjoes van der Knokke Deltion WaterReijk Academie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1. Doelstelling... 3 1.2. Onderzoeksopzet...

Nadere informatie

pagina 2 van 6 keur aan flora en fauna. Pruimen Onderweg kom je weinig horeca tegen. Alleen bij café Bruggink kun je op het terras neerzinken. Of je k

pagina 2 van 6 keur aan flora en fauna. Pruimen Onderweg kom je weinig horeca tegen. Alleen bij café Bruggink kun je op het terras neerzinken. Of je k pagina 1 van 6 Rondje Sinderen: gratis fiets- en wandelroutes 04 aug 2011 start printen SINDEREN - Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme (ABT) heeft een nieuwe website geopend met daarop een overzicht van

Nadere informatie

Voorbeeld bebordingsplan

Voorbeeld bebordingsplan Voorbeeld bebordingsplan AANRIJROUTES WAALENBURG/ DE VOORZORG oktober 2017 Uitgangspunten - Met gemeente Texel bekijken of/hoe huidige bebording naar Waalenburg/De Voorzorg kan worden aangepast (is er

Nadere informatie

Rapportage Biebpanel. Digitale dienstverlening

Rapportage Biebpanel. Digitale dienstverlening Digitale dienstverlening Rapportage Biebpanel Samenvatting van de belangrijkste uitkomsten van het Biebpanel onderzoek naar de digitale dienstverlening, gehouden in oktober 2014. 31 januari 2015 Biebpanel:

Nadere informatie

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Maak voor altijd duidelijk welk geslacht het sterkste is! De Jongens Tegen De Meisjes is een strijd tussen mannen en vrouwen. In zeven verschillende

Nadere informatie

Zaterdag 6 april 2019 Sotaweg en De Baan Roelofarendsveen Oude Wetering uur

Zaterdag 6 april 2019 Sotaweg en De Baan Roelofarendsveen Oude Wetering uur Zaterdag 6 april 2019 Sotaweg en De Baan Roelofarendsveen Oude Wetering 10.00-17.00 uur Plattegrond en deelnemende bedrijven De kasdeuren Belangrijke staan informatie voor u open bij 6 7 Autoverkeer Er

Nadere informatie

Leusdenpanel Vierde peiling: Recreatie

Leusdenpanel Vierde peiling: Recreatie Vierde peiling: Gemeente Leusden December 2010 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6c 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl Rapportnummer : 2010-1739 Datum : december 2010 Opdrachtgever

Nadere informatie

afhankelijk van gekozen route

afhankelijk van gekozen route Een uitje met familie, vrienden, de klas of de sportvereniging wordt nog leuker als je samen één of meerdere activiteiten onderneemt. Naast de vele recreatieve voorzieningen die Witterzomer rijk is, en

Nadere informatie

Website subtekst Marielle Habraken versie 1, 2 december 2005

Website subtekst Marielle Habraken versie 1, 2 december 2005 Website subtekst Marielle Habraken versie 1, 2 december 2005 tekstproducten: 1 aanbiedingsbrief 2 freecard 3 A3-poster 4 website 5 advertenties 6 persbericht Doelen website o Reizigers en andere geïnteresseerden

Nadere informatie

Handleiding VMT voor organisatoren

Handleiding VMT voor organisatoren Handleiding VMT voor organisatoren Organiseer eenvoudig het verkeersexamen Iedereen veilig over straat Inhoud Deze handleiding is bestemd voor organisatoren van het VVN Verkeersexamen. Voor scholen en

Nadere informatie

1. Historisch kader ( wat was Vluchtoord, foto s-filmpjes etc) via de site: vvvuden.nl gratis

1. Historisch kader ( wat was Vluchtoord, foto s-filmpjes etc) via de site: vvvuden.nl gratis Keuzemenu onderwijs herdenken Vluchtoord Inschrijven bij tim@stichtingc.nl. 1. Historisch kader ( wat was Vluchtoord, foto s-filmpjes etc) via de site: vvvuden.nl 2. Vertaling Vluchtoord naar vluchtelingenproblematiek

Nadere informatie

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname?

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Wie is Viduro? Visie, duurzaam, route Ons team: Wat is de kracht van Viduro? De kracht van uw organisatie Strategie Offline en online Implementatie en uitvoering

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report 02-09-2013 design inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Inhoudsopgave & contactgegevens 2

Nadere informatie

Examen VMBO-BB versie blauw

Examen VMBO-BB versie blauw Examen VMBO-BB versie blauw 2018 gedurende 135 minuten profielvak D&P CSPE BB onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 5 opdrachten.

Nadere informatie

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT Jaimy Rademakers, Commissaris PR 2012-2013 Elza Kwekkeboom, Commissaris PR 2013-2014 Beste lezer, Voor je ligt het promotiebeleid van Magister JFT. Lees dit document zorgvuldig

Nadere informatie

Op het openingsscherm verschijnt de zoekbalk. Vul de naam of locatie van uw vakantiebestemming in om te starten.

Op het openingsscherm verschijnt de zoekbalk. Vul de naam of locatie van uw vakantiebestemming in om te starten. Start Op het openingsscherm verschijnt de zoekbalk. Vul de naam of locatie van uw vakantiebestemming in om te starten. Druk op search button en Digitourist zoomt in op uw vakantiebestemming. U krijgt een

Nadere informatie

Window advertising. Prijsindicatie: 3.250,00

Window advertising. Prijsindicatie: 3.250,00 Window advertising Uw nieuwe product groots aankondigen op absolute A1 locaties? Window advertising maakt het mogelijk. Een landelijke campagne of één uiting bij u op locatie? Wij kunnen snel schakelen

Nadere informatie

Resultaten bevraging StapAf Routeboekje zomer 2018

Resultaten bevraging StapAf Routeboekje zomer 2018 Resultaten bevraging StapAf Routeboekje zomer 2018 Doel van de enquête Effectief gebruik door StapAf-abonnees van routeboekje zomereditie 2018 nagaan Eerdere bevragingen naar gebruik routeboekje in 2015

Nadere informatie

Game Design Eindopdracht Priscilla van der Pluijm VCMD2A6 2050563

Game Design Eindopdracht Priscilla van der Pluijm VCMD2A6 2050563 Game Design Eindopdracht Priscilla van der Pluijm VCMD2A6 2050563 Inhoud van de opdracht - korte omschrijving opdracht - Interactieschema - core Mechanic - 5-lagen model korte omschrijving Onze game heeft

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Ontwerpen van een Website voor een Eigen Opdrachtgever

Ontwerpen van een Website voor een Eigen Opdrachtgever Ontwerpen van een Website voor een Eigen Opdrachtgever School: Bedrijf: Titel project: 1. De opdracht Ontwerpen van een Website voor een Eigen Opdrachtgever Opdrachtgever De opdrachtgever is een bedrijf,

Nadere informatie

STAGE VERSLAG LVB NETWORKS

STAGE VERSLAG LVB NETWORKS STAGE VERSLAG LVB NETWORKS Stagiair : Praktijkopleider : Stagebegeleider : Periode : Inlever Datum : Michael Scherpenisse Jeffrey van Draanen Bert de Boer 1 2 April, 2015 Opmerking Beoordeling stageverslag:

Nadere informatie

Van Grensmaas naar Rivierpark Maasvallei 6 Gemeenten, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer

Van Grensmaas naar Rivierpark Maasvallei 6 Gemeenten, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer Van Grensmaas naar Rivierpark Maasvallei 6 Gemeenten, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer POL Grensmaas 2005 + uitvoering Grensmaasproject Van Beheerakkoord Grensmaas naar Samenwerkingsovereenkomst Grensmaas

Nadere informatie

Plan van Aanpak ALPE D HUZES. Natalia Lech, Cheyenne Ferreira, Noa Suiker, Yassira Benmoussa, Josie Mac Gillavry MADE BY: NATALIA LECH

Plan van Aanpak ALPE D HUZES. Natalia Lech, Cheyenne Ferreira, Noa Suiker, Yassira Benmoussa, Josie Mac Gillavry MADE BY: NATALIA LECH Plan van Aanpak ALPE D HUZES. Natalia Lech, Cheyenne Ferreira, Noa Suiker, Yassira Benmoussa, Josie Mac Gillavry MADE BY: NATALIA LECH Inhoudsopgave. 1. Achtergronden.... 2 2. Projectopdracht.... 3 3.

Nadere informatie

COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING

COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING We hebben deze gebruikershandleiding voor je samengesteld om je te helpen het beste uit onze tool te halen. Deze handleiding ondersteunt bij het ontwerpen van je eigen peiling

Nadere informatie

Resultaten bevraging StapAf Routeboekje zomer 2017

Resultaten bevraging StapAf Routeboekje zomer 2017 Resultaten bevraging StapAf Routeboekje zomer 2017 Doel van de enquête Effectief gebruik door StapAf-abonnees van routeboekje zomereditie 2017 nagaan Eerdere bevragingen naar gebruik routeboekje in 2015

Nadere informatie

Afstudeerproject Water Helpt

Afstudeerproject Water Helpt Afstudeerproject Water Helpt Voor een zelfbedachte stichting heb ik een visuele identeit en een promotiecampagne ontworpen. De stichting heet Water Helpt en verkoopt mineraalwater waarbij de gehele opbrengst

Nadere informatie

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video Extra diensten raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv

Nadere informatie

Ook de wandelvereniging van Oldeberkoop zet ieder jaar een route uit van 10, 15, 30 en 40 km. Deze routes zijn gratis verkrijgbaar aan de receptie.

Ook de wandelvereniging van Oldeberkoop zet ieder jaar een route uit van 10, 15, 30 en 40 km. Deze routes zijn gratis verkrijgbaar aan de receptie. Zuid-Oost Friesland leent zich uitstekend voor diverse wandelactiviteiten! Het coulisselandschap, ook wel de Friese Wouden genoemd, waarvan Oldeberkoop onderdeel uitmaakt is een uitgestrekt gebied met

Nadere informatie

Van. naar online. minpunten van:\ QR-codes. Layar

Van. naar online. minpunten van:\ QR-codes. Layar Van offline naar online De plusen minpunten van:\ QR-codes NFC 2 Van offline naar online getting social De offline-wereld zoals we deze gewend waren, is niet meer. Ongeveer twintig jaar geleden kreeg iedereen

Nadere informatie

Gezondheidswandeling

Gezondheidswandeling ezondheidswandeling Vragen? Gemeente Boortmeerbeek Dienst vrije tijd Pastorijstraat 2 3190 Boortmeerbeek vrijetijd@boortmeerbeek.be 015/51.11.45 Tijdens de zomermaanden kan je deelnemen aan een gezondheidswandeling.

Nadere informatie

Plan van aanpak. Wij zetten de puntjes op de i. Opdrachtgever: Rolf den Otter

Plan van aanpak. Wij zetten de puntjes op de i. Opdrachtgever: Rolf den Otter Wij zetten de puntjes op de i Plan van aanpak Opdrachtgever: Rolf den Otter Denise van der Burg Rozemarijn Thys Enneke Flinterman Nina Annaert Thien Bui Project Vloeken in de kerk Ontwerp schetsen Logo

Nadere informatie

BELAND JIJ OP EEN VULKANISCH EILAND?

BELAND JIJ OP EEN VULKANISCH EILAND? BELAND JIJ OP EEN VULKANISCH EILAND? 2 TOT 4 UUR Groep 4 5 6 7 8 Begin november 1963 ontstond er een nieuw eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 33 kilometer ten zuiden van IJsland. Een week eerder

Nadere informatie

Recreatie in Roermond

Recreatie in Roermond Inhoudsopgave De toeristische wandelroute Blz 3 De toeristische plattegrond Blz 4 De enquête Blz 5 Entertainmentprogramma Blz 6 Maak een fotoreportage Blz 7 Invite James Blz 8 Ontwerp een kledingstijl

Nadere informatie

Webmasters (hoofdstuk 5). Managers (hoofdstuk 6).

Webmasters (hoofdstuk 5). Managers (hoofdstuk 6). INLEIDING Google Analytics is een gratis statistiekpakket met zeer uitgebreide mogelijkheden. Momenteel wint Google Analytics snel aan populariteit, en niet alleen omdat het gratis is. Google Analytics

Nadere informatie

HEEMKUNDE RIPS. Project Initiatie Document. Datum voltooid: 9-11-2011. Versie: 1.0. Document ID: 1 Bestandsnaam: Project initiatie document

HEEMKUNDE RIPS. Project Initiatie Document. Datum voltooid: 9-11-2011. Versie: 1.0. Document ID: 1 Bestandsnaam: Project initiatie document HEEMKUNDE RIPS Project Initiatie Document Projectcode: P201101 Datum voltooid: 9-11-2011 Auteur: Paul Oostenrijk Versie: 1.0 Status: Concept Bestandsnaam: Project initiatie document Documenthistorie Revisies

Nadere informatie

: Diever, Drents Friese Wold. : bij informatiecentrum : Bosweg 2a : 9781 LE Diever

: Diever, Drents Friese Wold. : bij informatiecentrum : Bosweg 2a : 9781 LE Diever Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Diever, Drents Friese Wold : P Diever : bij informatiecentrum : Bosweg 2a : 9781 LE Diever RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting

Nadere informatie

Lessuggesties. Basisonderwijs gr

Lessuggesties. Basisonderwijs gr Lessuggesties Basisonderwijs gr. 7-8 - 1 - Inhoudsopgave Inleiding 3 Groep 7/8 4 Discussie 5 Rebus anti-schelden 6 Toneelstuk 7 Cartoon ontwerpen 8 Bijlage 1 9 Bijlage 2 10-2 - Inleiding In dit boekje

Nadere informatie

Examen VMBO-KB versie blauw

Examen VMBO-KB versie blauw Examen VMBO-KB versie blauw 2018 gedurende 100 minuten profielvak HBR CSPE KB onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 6 opdrachten.

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Handleiding Les 1 Deze les sluit aan bij het Nieuwsbegriponderwerp Donorweek. Deze schrijfles is de derde waarin leerlingen oefenen in het genre beschrijven. Het is een oefenles waarin de leerlingen oefenen

Nadere informatie

De Maasdijk Functieprofielen vrijwilligers

De Maasdijk Functieprofielen vrijwilligers De Maasdijk 2019 Functieprofielen vrijwilligers Verkeersregelaar Gedurende De Maasdijk zijn er op het parcours verschillende punten waar verkeersregelaars nodig zijn om alles in goede banen te leiden.

Nadere informatie

Algemeen: - Het stimuleren van fietsen-imago van Amsterdam als fietsstad vergroten

Algemeen: - Het stimuleren van fietsen-imago van Amsterdam als fietsstad vergroten Campagne: Amsterdam houdt van fietsen Fietsberaad, 3 maart 2010 1 Inleiding In deze notitie is een korte beschrijving gegeven van de campagne: Amsterdam houdt van fietsen. Aan het eind van dit document

Nadere informatie

Projectspecificatie. Portfoliowebsite Kyril Herkelman Deeltijd 1A

Projectspecificatie. Portfoliowebsite Kyril Herkelman Deeltijd 1A Projectspecificatie Portfoliowebsite Kyril Herkelman Deeltijd 1A inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Introductie...3 Visie...3 Doelstellingen...3 Succescriteria...4 Site map...4 Functionele specificaties...5

Nadere informatie

Voorbereidingsfase fase 4

Voorbereidingsfase fase 4 Voorbereidingsfase fase 4 Tijdens deze fase beginnen jullie met het uitvoeren van jullie project. Jullie gaan van denken naar doen. Jullie hebben besproken wat jullie wilden, een ontwerp gemaakt en nu

Nadere informatie

Lijnen & boeiend landschap

Lijnen & boeiend landschap Lijnen & boeiend landschap Hoe beleef je je wandeling? Sylvia Tuinder 20 juni 2013 Samenwerken aan het landschap. Doel wandelnetwerk is: breed netwerk van wandelpaden landschap toegankelijk en aantrekkelijk

Nadere informatie

Bewegwijzering en bebording in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Bewegwijzering en bebording in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug Bewegwijzering en bebording in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug Definitief Opdrachtgever: Regio Twente Postbus 1400 7500 BK ENSCHEDE Opdrachtnemer: Eelerwoude Mossendamsdwarsweg 3 7472 DB Goor

Nadere informatie

route.nl online en offline mediakit route.nl marketing platform

route.nl online en offline mediakit route.nl marketing platform mediakit route.nl route.nl online en offline s u me n t e n o c r o o v G ra t is marketing platform n Het inspiratieplatform voor het verzamelen, beheren en delen van fiets- en wandelroutes 44% 44% Fietsroutes

Nadere informatie

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim Rondwandeling vanuit Schmittlotheim Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 5,5 km.(± 2 uur) 160 meter (laagste punt is 286 meter; hoogste

Nadere informatie

VOORAF. Vragen? Mail naar

VOORAF. Vragen? Mail naar VOORAF -DEZE SLIDE NIET IN DE PRESENTATIE LATEN ZIEN- Deze Powerpoint hoort bij het spel Je Gaat Het Maken, een game voor gastlessen in het middelbaar onderwijs. Het spel is gemaakt in opdracht van Bouwend

Nadere informatie

Ga naar canva.com en meld je aan: Facebook Google-account. Waar ga je de afbeelding voor gebruiken

Ga naar canva.com en meld je aan:  Facebook Google-account. Waar ga je de afbeelding voor gebruiken Tijdens het Next Learning Event hebben 24 studenten Opleidingskunde van Hogeschool Arnhem- Nijmegen 20 gratis webtools gepresenteerd. Zij hebben de tools zelf uitgeprobeerd en onderzocht op gebruik, kosten

Nadere informatie

rabb-it applicatie Ontwerpdocument avv5 Eindopdracht

rabb-it applicatie Ontwerpdocument avv5 Eindopdracht rabb-it applicatie Ontwerpdocument avv5 Eindopdracht Informatiearchitectuur Down the rabbit hole door: Danilo Merea student: 500712043 Versie: 26mei 2015 Klas: Roze Inhoudsopgave Down the rabbit hole DTRH,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops.

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Snel zoeken: Menu Camperstops bekijken Kaart Lijst Extra functie Pro-versie: Weer Camperstops zoeken

Nadere informatie

Presentatie 'LoveMyGuest'

Presentatie 'LoveMyGuest' Presentatie 'LoveMyGuest' WieWeZijn Gestart vanuit de gedachte dat tevredenheidsonderzoeken te duur zijn en te veel tijd kosten. Ambitie om de beste en meest kostenbesparende aanbieder hiervan te worden.

Nadere informatie

Voorbereidingsfase fase 4

Voorbereidingsfase fase 4 Voorbereidingsfase fase 4 Tijdens deze fase beginnen jullie met het uitvoeren van jullie project. Jullie gaan van denken naar doen. Jullie hebben besproken wat jullie wilden, een ontwerp gemaakt en nu

Nadere informatie

Leidraad om een onderzoek te maken dat aan alle voorwaarden van de FLL voldoet.

Leidraad om een onderzoek te maken dat aan alle voorwaarden van de FLL voldoet. Leidraad om een onderzoek te maken dat aan alle voorwaarden van de FLL voldoet. Verwonderen.. Werkvorm Welk plaatje voelt warmer of kouder aan? Noteer dit Controleer met infrarood thermometer Wat gaat

Nadere informatie

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 pagina 1 Welkom In dit document vind je stap voor stap instructie hoe je jouw eigen site kunt indelen, wat je moet verzamelen en natuurlijk hoe je uiteindelijk zelf jouw

Nadere informatie

Lage resolutie bestand

Lage resolutie bestand Subsidie bij aanleg wandelroute: eisen en richtlijnen Maart ilt u een nieuwe wandelroute aanleggen? Dan kunt u hiervoor misschien subsidie krijgen van de provincie Zuid-olland. Om voor subsidie in aanmerking

Nadere informatie

VVN Controlepost-app. Handleiding. VVN Praktisch Verkeersexamen

VVN Controlepost-app. Handleiding. VVN Praktisch Verkeersexamen VVN Controlepost-app Handleiding VVN Praktisch Verkeersexamen Handleiding VVN Controlepost-app Deze handleiding is bestemd voor iedereen die gaat werken met de Controlepost-app van Veilig Verkeer Nederland.

Nadere informatie

Groene apps en natuurbeleving. Tablets en smartphones, een meerwaarde in de natuur?

Groene apps en natuurbeleving. Tablets en smartphones, een meerwaarde in de natuur? Groene apps en natuurbeleving Tablets en smartphones, een meerwaarde in de natuur? Programma In mensentaal Basishandelingen Demo apps Social media QR vs layar Andere toepassingen Alle begin is moeilijk

Nadere informatie

Plan van aanpak. Videoproductie Thema7. Ferdy de Jong 66342

Plan van aanpak. Videoproductie Thema7. Ferdy de Jong 66342 Plan van aanpak Videoproductie Thema7 66342 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Achtergronden..3 Hoofdstuk 2 Projectopdracht.4 Hoofdstuk 3 Projectactiviteiten 5 Hoofdstuk 4 Projectgrenzen 6 Hoofdstuk 5 Producten..7

Nadere informatie

Sponsor materiaal. bijbehorende verlichting.

Sponsor materiaal. bijbehorende verlichting. Sponsor materiaal Podium 450c bestaat uit twee oprijrampen die verboden zijn door een metalen frame achteraan. De wagen wordt volledig op de rampen geplaatst. Het is mogelijk 2 vlaggenmasten te plaatsen

Nadere informatie

TACTIC THE GREAT TOUR. Categorie F/G

TACTIC THE GREAT TOUR. Categorie F/G TACTIC THE GREAT TOUR Categorie F/G Welkom bij de Great Tour! Europa heeft vele hotspots en jij gaat ze bezoeken met een groep toeristen in een minibus. Je rijdt van La Scala in Milaan naar de Arc de Triomphe

Nadere informatie

een speciaal schetsboek voor creatief handletteren Lee Suttey

een speciaal schetsboek voor creatief handletteren Lee Suttey een speciaal schetsboek voor creatief handletteren Lee Suttey INHOUD 9 INLEIDING 10 WAT JE NODIG HEBT 12 BEGINNEN 14 LETTERANATOMIE 52 LETTERSTIJLEN 90 RETROLETTERS 124 FUTURISTISCHE LETTERS 150 DECORATIEVE

Nadere informatie

Aan het begin verliet Tony Campmans ons team, we hebben dus het hele project met één persoon minder gewerkt.

Aan het begin verliet Tony Campmans ons team, we hebben dus het hele project met één persoon minder gewerkt. INFOB1PICA 2013-2014 EINDVERSLAG Team 5: Solvify 1. Individuele teamleden en algemene informatie Studentnr Naam Uren 4153553 Joost Besseling 143 4145607 Coen Boot 161 4146603 Joost Houben 171 4088646 Michiel

Nadere informatie

BRANDBOOK K E S KIES 2017

BRANDBOOK K E S KIES 2017 BRANDBOOK KIES 2017 2017 02 2017 03 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. INHOUDSOPGAVE Merk & historie Logo & logogebruik Kleurwaardes Typografie Slogan & pay-off Grafische elementen Beeldtaal Fotografie Huisstijldragers

Nadere informatie

Project Webshop Goodnails Onderzoek

Project Webshop Goodnails Onderzoek Project Webshop Goodnails Onderzoek Introductie Ik heb onderzoek gedaan naar product en de concurrentie. Hier onder vind u een analyse van verschillende webshops die een nagelprinter aanbieden met daaronder

Nadere informatie

Apps4Nijmegen. Start 2 december 2011 Ingrid Ensing

Apps4Nijmegen. Start 2 december 2011 Ingrid Ensing Start 2 december 2011 Ingrid Ensing De uitdaging! Maak een toepassing ( app ) die gebruik maakt van openbare gemeentelijke gegevens ( open data )! De spelregels Gebruik minstens één open databron van de

Nadere informatie