Zo eenvoudig kan optimaal presteren zijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo eenvoudig kan optimaal presteren zijn"

Transcriptie

1 Zo eenvoudig kan optimaal presteren zijn R e m e h a Q u i n t a 2 5 / 3 0 Leverbaar in combi- én in solo-uitvoering

2 Remeha Quinta 25 en Quinta 30 Comfortabele eenvoud De Remeha Quinta 25 en Quinta 30 zijn HR-gaswandtoestellen in combiof in solo-uitvoering. Ze kenmerken zich door uitstekende prestaties, zowel cv- als warmtapwaterzijdig. Als bewijs daarvoor zijn de Quinta s in het bezit van alle Gaskeur-merken die een cv-(combi)toestel maar kan behalen. Niet alleen qua prestaties lopen ze voorop, maar zeker ook wanneer het gaat om hun gebruiks- en toepassingsmogelijkheden. De Quinta s bezitten een uitermate hoge montage-, service- en onderhoudsvriendelijkheid en door het uitgebreide bedieningspaneel wordt tevens een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid verkregen. De geavanceerde, zich aan de installatie aanpassende toestelbesturing, zorgt verder voor een zeer betrouwbare warmtelevering en een eenvoudige inpassing in iedere installatie. Het vijfde element De naam Quinta komt van het Latijnse Quinta Essentia - het vijfde element - en dateert uit de tijd van de oude Romeinen. Naast de vier elementen water, lucht, vuur en aarde, bestond er volgens de Romeinen nog een vijfde element: het element dat de vier andere elementen met elkaar verbindt. In feite dus hét element waarin al het goede samenkomt. Ook bij de Remeha Quinta is dat het geval. Zo ongeveer alle voordelen die een cv-toestel kan hebben, komen in de Quinta samen.

3 Altijd snel en comfortabel warmwater De Quinta-serie Systeemleveringen De Remeha Quinta 25c en Quinta 30c leveren zeer snel een ruime hoeveelheid warm tapwater: 7 resp. 8 liter van 60 C per minuut (11,5 resp. 13 liter van 40 C per minuut). De temperatuur van het tapwater is instelbaar tot 75 C (standaard 60 C) en de lage tapdrempel (1,5 l/min.) verhoogt het comfort. De toegepaste platenwarmtewisselaar is dusdanig uitgelegd, dat met relatief lage cv-watertemperaturen, warm tapwater wordt gemaakt. Hierdoor behoudt de ketel zijn hoge rendement, ook tijdens het tappen. Een hoog tapwater gebruiksrendement is hiervan het resultaat. Naverwarming zonneboilers De Remeha Quinta 25c en Quinta 30c kan met behulp van Remeha zonneboiler-aansluitsets als naverwarmer voor elk zonneboilersysteem worden ingezet. De beste combinatie wordt gevormd met de Remeha Zenta, een moderne zonneboiler volgens het leegloopsysteem. Voor de combinatie Quinta 25 / Quinta 30 en aansluitset geldt het Gaskeur NZ. De Remeha Quinta 25 en 30 maken deel uit van een grotere serie Quintatoestellen. Voor grotere vermogens zijn er de Quinta 45, de Quinta 65 en binnenkort de Quinta 85. Eenvoudig bedieningsdisplay De Quinta 25 / Quinta 30 is voorzien van een eenvoudig te bedienen paneel, voorzien van een uitgebreid display. Er is geen afzonderlijk servicedisplay nodig. Bovendien is een PCconnector in het paneel aangebracht voor meer mogelijkheden met het communicatieprogramma Recom. Comfortabele boilers Voor nóg meer warmwatercomfort zijn wandboilers van 80, 120 en 150 liter leverbaar. Deze boilers zijn eenvoudig te combineren met de Remeha Quinta 25s en Quinta 30s met behulp van een speciale aansluitset. Voor deze combinaties geldt CW-klasse 5 resp. 6. De Remeha Quinta 25 en 30 zijn tevens leverbaar als onderdeel van Remeha Comfort systemen: De combi s als onderdeel van het Zonneboiler Comfort systeem, waarin zich naast een Quinta 25 of 30 combi, óók een Remeha Zenta zonneboiler en een modulerende klokthermostaat bevindt, evenals uiteraard de benodigde aansluitset. De solo s als onderdeel van het Warmwater Comfort systeem, samen met een Remeha Aqua indirect gestookte boiler, een modulerende klokthermostaat en eveneens een aansluitset. Overigens vallen de systemen op eenvoudige wijze aan te passen aan uw specifieke wensen. Voor ú de zekerheid dat alle componenten optimaal op elkaar afgestemd zijn. Opties Buitentemperatuur sensor (direct op het toestel aan te sluiten). Signaleringsprint. Interface voor 0-10 V aansluiting. Boilers. Boileraansluitsets. Communicatieprogramma Recom. Modulerende weersafhankelijke ketelregelaars. Montagebeugel. Geveldoorvoerset. Servicekoffer.

4 Geluidsarm De Remeha Quinta 25 / Quinta 30 biedt veel plaatsingsmogelijkheden en het lage geluidsniveau van de ketel vergroot de toepassingsmogelijkheden nog eens. Het gemeten geluidsniveau bedraagt minder dan 44 dba. Installatie- en servicegemak ÿ22 uitw. ÿ22 uitw. ÿ15 uitw. ÿ15 uitw. ÿ15 uitw Ophanggaten En snelle bevestiging is mogelijk dankzij de meegeleverde ophangbeugel, het geringe gewicht en de uitgekiende plaatsing van de aansluitingen. Door een optioneel leverbaar wisselstuk, kan tijdens de installatie van de ketel de standaard excentrische rookgasafvoer/luchttoevoeraansluiting eenvoudig worden gewijzigd in een concentrische. Het instrumentenpaneel is bijzonder goed bereikbaar doordat deze in twee delen naar buiten kan scharnieren. Ondanks de compacte afmetingen zijn de toestellen zeer service- en onderhoudsvriendelijk. Alles is eenvoudig vanaf de voorzijde bereikbaar. De unieke, gepatenteerde aluminium warmtewisselaar uit één stuk, is nagenoeg onderhoudsvrij. Remeha levert speciale geveldoorvoersets voor de Remeha Quinta 25 / Quinta 30.

5 Ruim vermogen De Remeha Quinta 25 / Quinta 30 is een ketel die dankzij z n vele slimme voordelen, in alle woningtypen kan worden toegepast. Het toestel heeft een modulerende belastingsregeling die zowel bij de combi-, als bij de solouitvoering (met boiler) onafhankelijk werkt voor de cv en de warmwatervoorziening. Het cv-vermogen kan, afhankelijk van de warmtevraag, variëren van 4,4 tot 21,2 kw resp. 5,6 tot 28 kw bij 80/60 C. Voor warmtapwater is altijd het maximale vermogen beschikbaar, dat zelfs hoger kan zijn dan voor cv. Aluminium warmtewisselaar De Remeha Quinta 25 / Quinta 30 is voorzien van een gietaluminium warmtewisselaar in monoblocuitvoering. De vele voordelen van aluminium zijn bekend en het is dan ook niet voor niets dat veruit de meeste HR-ketels in Nederland met een aluminium warmtewisselaar zijn uitgerust. En d t geeft vertrouwen.

6 Oplossing voor kalkrijk water De Remeha Quinta 25c en Quinta 30c zijn prima cv-ketels in kalkrijke gebieden. Een factor die hiertoe bijdraagt, is bijvoorbeeld de extra grote dimensie van de platenwarmtewisselaar. Hierdoor wordt met een zo laag mogelijke cv-watertemperatuur, de gevraagde warmtapwatertemperatuur aangemaakt. Niet alleen wordt hierdoor het ontstaan van kalk verminderd, maar wordt ook tijdens warmtapwaterbedrijf met een hoog rendement gewerkt. Andere factoren zijn het modulerende karakter van de ketel, waardoor geen overshoot optreedt, en de cv-zijdige in plaats van tapwaterzijdige montage van het buffervat. Comfort Master De geavanceerde toestelbesturing, Remeha s Comfort Master, zorgt voor een uitermate betrouwbare warmtelevering door zeer praktisch om te gaan met invloeden vanuit de installatie. Ongeacht wat er installatiezijdig gebeurt, zal de Comfort Master het toestel zo lang mogelijk in bedrijf laten om warmte te kunnen blijven leveren. Je kunt dit met recht een no-nonsensregeling noemen. Overigens zorgt de Comfort Master niet alleen voor betrouwbare, maar ook - zoals de naam al aangeeft - voor comfortabele warmtelevering. Bij de opbouw van de Quinta is uiteraard rekening gehouden met een zeer hoge service- en onderhoudsvriendelijkheid. Overigens wordt dat direct duidelijk na het verwijderen van de frontmantel.

7 Modulerende regeling De Remeha Quinta 25 / Quinta 30 is voorzien van een 1:5 modulerende regeling. Afhankelijk van de warmtevraag wordt het ketelvermogen traploos tussen 20 en 100% geregeld. Dit grote bereik geeft een rustig regelgedrag met weinig starts en stops. Daardoor wordt een hoger rendement, een lagere NOx-uitstoot, een bijna geruisloos bedrijf en een zeer hoog comfort verkregen Opbouw van de combi-uitvoering 9 1 Ventilator 2 Mengventuri 3 Brander 4 Voorplaat warmtewisselaar 5 Ontstekingspen/ionisatie-elektrode 6 Kijkglas 7 Gascombinatieblok 8 Warmtewisselaar 9 Circulatiepomp 10 Condensafvoer/sifon 11 Luchttoevoer/rookgasafvoer 12 Automatische ontluchter 13 Cv-zijdig buffervat 14 Platenwarmtewisselaar 15 Driewegklep 16 Stromingsschakelaar 17 Manometer 18 Bedieningspaneel

8 Remeha Quinta 25 en Quinta 30 Alle feiten nog even op een rij Gietaluminium warmtewisselaar als Montage en onderhoud: monoblok. Minimaal aantal, eenvoudig vanaf Premix LowNOx brandertechniek: de voorzijde te bereiken, standaard NOx uitstoot < 35 mg/kwh. componenten. Voorzien van Remeha's Comfort Laag gewicht. Master, een geavanceerde, zich aan Zeer kleine inbouwruimte. de installatie aanpassende toestelbesturing voor een betrouwbare Quinta 25 en Quinta 30 Combi: Open en gesloten toepasbaar. warmtelevering. Grote volumestromen aan warm tapwater, respectievelijk 11,5 en 13 l/min Geïntegreerde OpenTherm-interface. Database voor historische gegevens. bij 40 C (7 en 8 l/min bij 60 C). Belastingregeling modulerend van Gaskeur HR WW. 20% tot 100%. Snelle warmwaterlevering zonder Geschikt voor modulerende ruimte- tapdip, ook vanuit koude situaties, en buitentemperatuurregelaars. waardoor het comfortniveau hoger Zeer hoog rendement, waardoor ligt dan Gaskeur CW vereist. ruimschoots wordt voldaan aan CV-zijdig buffervat. Gaskeur HR 107. Ruim bemeten platenwarmtewisselaar. Continu geregelde gas-/luchtkoppeling. Minder gevoelig voor verkalking. Uitgebreid bedieningspaneel waardoor geen servicedisplay nodig is. boiler. Geschikt als naverwarmer zonne- Geruisarme werking. Lage tapdrempel. Geschikt voor propaan. Quinta 25 en Quinta 30 Solo: Weersafhankelijke regeling mogelijk Ingebouwde boilerregeling. d.m.v. interne stooklijn. R e m e h a Q u i n t a 2 5 / 3 0 Type Nominaal Nominale Tap- CW- Montagevermogen belasting capaciteit klasse gewicht cv cv (80/60) Hi Hs bij 60ºC bij 40ºC kw kw kw l/min. l/min. kg Quinta 25 Solo 4,4-21,2 4,6-21,6 5,1-23, Quinta 25 Combi 4,4-21,2 4,6-21,6 5,1-23,8 7 11, Quinta 30 Solo 5,6-28,0 5,7-28,5 6,3-31, Quinta 30 Combi 5,6-28,0 5,7-28,5 6,3-31, Remeha B.V. Postbus AA Apeldoorn Telefoon (055) Telefax (055) Internet nl.remeha.com remeha@remeha.com Wijzigingen voorbehouden 57369/0702

Quinta 25/30s en 28/35c

Quinta 25/30s en 28/35c Product-Data-Blad Quinta 25/30s en 28/35c Quinta 25/30s en 28/35c Hoe eenvoudig optimaal presteren kan zijn De feiten in t kort Quinta 25/30s en 28/35c Remeha Quinta 25/30s en 28/35c De Remeha Quinta 25/30s

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Quinta 45/65/85/115. Krachtig en compact met een enorm vermogen

Product-Data-Blad. Quinta 45/65/85/115. Krachtig en compact met een enorm vermogen Product-Data-Blad Quinta 45/65/85/115 Quinta 45/65/85/115 Krachtig en compact met een enorm vermogen De feiten in t kort Quinta 45/65/85/115 Remeha Quinta 45/65/85/115 De Remeha Quinta 45, 65, 85 en 115

Nadere informatie

Avanta Combi Comfort Systeem

Avanta Combi Comfort Systeem Product-Data-Blad Avanta Combi Comfort Systeem Avanta Combi Comfort Systeem Een slimme combinatie voor comfortabel wonen Avanta Combi Comfort Systeem Remeha Avanta Combi Comfort Systeem Om verwarmingsketels

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Avanta CW6. De compacte ketel met grootse prestaties

Product-Data-Blad. Avanta CW6. De compacte ketel met grootse prestaties Product-Data-Blad Avanta CW6 Avanta CW6 De compacte ketel met grootse prestaties Avanta Breed inzetbaar Door het grote vermogensbereik van de Remeha Avanta CW6 (5 t/m 25 kw) is hij toepasbaar zowel in

Nadere informatie

Quinta. 25/30s en 28/35c. Optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater

Quinta. 25/30s en 28/35c. Optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater Quinta 25/30s en 28/35c Optimaal comfort voor zowel verwarming als warm tapwater Intelligente alleskunners voor betrouwbare warmtelevering Remeha Quinta 25/ De Remeha Quinta 25/30s en Quinta 28/35c zijn

Nadere informatie

Quinta Pro 45/65/90/115

Quinta Pro 45/65/90/115 Product-Data-Blad 45/65/90/115 De professionele standaard voor kwaliteit, flexibiliteit en comfort 45/65/90/115 Vertrouwd hart Vertrouwd comfort Vertrouwde techniek Remeha 45/65/90/115 Alle winstpunten

Nadere informatie

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s en 28c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte CV-ketel ooit Supersnel warmte en volop warm water De Remeha Calenta: de meest doordachte CV-ketel ooit. Een hypermoderne,

Nadere informatie

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties Avanta CW3, 4 en 5 Klein van stuk groots in prestaties Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De Remeha Avanta-serie

Nadere informatie

Omdat je van warmte houdt! Remeha Aquanta. Remeha Aquanta. Eindeloos veel comfort, eindeloos veel warm water

Omdat je van warmte houdt! Remeha Aquanta. Remeha Aquanta. Eindeloos veel comfort, eindeloos veel warm water Omdat je van warmte houdt! All-in-one topcomfor t De is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming en warm water. Uniek aan de Aquanta is de snelheid waarmee hij continu een eindeloze hoeveelheid

Nadere informatie

Calenta. De meest doordachte CV-ketel ooit. 25s / 28c. met unieke warmtewisselaar

Calenta. De meest doordachte CV-ketel ooit. 25s / 28c. met unieke warmtewisselaar Calenta 25s / 28c De meest doordachte CV-ketel ooit met unieke warmtewisselaar Calenta Onderhoudsarm. Zeer servicevriendelijk. Héél hoog rendement. De Remeha Calenta is een kwaliteitsketel die optimale

Nadere informatie

3, 4 en 5. Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water

3, 4 en 5.  Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water 3, 4 en 5 Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water Het CW3 model (Gaskeur CW3) heeft een maximaal cv-vermogen van 21,6 kw en levert 10 liter warm water van 40 C per minuut. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde

Nadere informatie

De professionele standaard voor kwaliteit, flexibiliteit en comfort

De professionele standaard voor kwaliteit, flexibiliteit en comfort ProductDataBlad Technische gegevens Aansluiting in verschillende drukzones Verbrandingsluchttoevoer en rookgasafvoer is mogelijk in verschillende drukgebieden, en halve CLV systemen. Met uitzondering van

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 / CW5 / CW6 De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort Calenta CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 Calenta CW5 Calenta CW6 Belastingregeling modulerend of aan/uit modulerend

Nadere informatie

Remeha. Calora. Tower. Remeha introduceert: De overtreffende trap van warmwatercomfort. De Calora Tower of Power

Remeha. Calora. Tower. Remeha introduceert: De overtreffende trap van warmwatercomfort. De Calora Tower of Power introduceert: De of Power Een premium HR-ketel die de norm voor Gaskeur CW-klasse 6 met maar liefst 40% overtreft. En een 100-liter oplaadboiler die zich qua warmwateropbrengst kan meten met een spiraal-boilervat

Nadere informatie

Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). De Remeha Avanta: Afmetingen Montagegewicht 50/30 C

Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). De Remeha Avanta: Afmetingen Montagegewicht 50/30 C Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De -serie is voorzien van een geavanceerde toestelbesturing. Deze besturing

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 / CW5 / CW6 De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort De meest doordachte cv-ketel ooit Hypermodern en zeer energiezuinig De Remeha Calenta is de meest doordachte

Nadere informatie

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties Avanta CW3, 4 en 5 Klein van stuk groots in prestaties Wist u dat een HR-combiketel zo klein, zo stil en zuinig kon zijn? Remeha Avanta CW De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combi toestel dat presteert

Nadere informatie

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s, 28c, 35s en 40c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte cv-ketel ooit Supersnel warmte en volop wa De Remeha Calenta: de meest doordachte cv-ketel ooit. Een

Nadere informatie

Remeha Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis

Remeha Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Remeha Aquanta De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Altijd en overal snel een royale hoeveelheid warm water Remeha Aquanta De Remeha Aquanta is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. www.pletteinstallaties.nl. De meest doordachte cv-ketel ooit / /

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. www.pletteinstallaties.nl. De meest doordachte cv-ketel ooit / / 1 Calenta / / De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort. 2 Calenta / / Calenta Calenta Calenta Belastingregeling MODULEREND OF AAN/UIT MODULEREND OF AAN/UIT MODULEREND OF AAN/UIT

Nadere informatie

Remeha Avanta Platinum Plus. Het hoogste cijfer voor comfort!

Remeha Avanta Platinum Plus. Het hoogste cijfer voor comfort! Remeha Avanta Platinum Plus Het hoogste cijfer voor comfort! Comfortabele warmte en royale hoeveelheden warm water Remeha Avanta Plat De Remeha Avanta Platinum Plus is de nieuwste condenserende gaswandketel

Nadere informatie

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties Avanta CW3, 4 en 5 Klein van stuk groots in prestaties Wist u dat een HR-combiketel zo klein, zo stil en zuinig kon zijn? Remeha Avanta CW De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combi toestel dat presteert

Nadere informatie

Quinta. Altijd snel en. royaal warm water. Boiler Comfort Systeem

Quinta. Altijd snel en. royaal warm water. Boiler Comfort Systeem Quinta Boiler Comfort Systeem Altijd snel en voordelig en royaal beschikken warm water over royaal warm water Veel warm water zonder wachten Remeha Quinta Bo Wie op een zo comfortabel mogelijke en snelle

Nadere informatie

De meest doordachte cv-ketel ooit

De meest doordachte cv-ketel ooit ProductDataBlad Calenta 25s / 28c / 35s / 40c De meest doordachte cvketel ooit Calenta 25s / 28c / 35s / 40c De meest doordachte cvketel ooit Alle winstpunten van de Calenta op een rij: Onderhoudsarm.

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Compacte hoog-rendementsketel voor optimale inzetbaarheid

Product-Data-Blad. Compacte hoog-rendementsketel voor optimale inzetbaarheid Product-Data-Blad P320, GAS210 P420 en ECO P520 PRO Compacte hoog-rendementsketel voor optimale inzetbaarheid GAS 210 ECO PRO Compacte hoog-rendementsketel voor optimale inzetbaarheid De Remeha GAS 210

Nadere informatie

Remeha Gas 210 Eco PRO 87, 120, 166 & 200 kw. Voor de meest professionele installaties

Remeha Gas 210 Eco PRO 87, 120, 166 & 200 kw. Voor de meest professionele installaties Remeha Gas 210 Eco PRO 87, 120, 166 & 200 kw Voor de meest professionele installaties Compacte techniek met brede toepasbaarheid Remeha Gas 210 Eco De Remeha Gas 210 Eco PRO is een compacte staande ketel

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators Tzerra Nieuw the comfort innovators Tzerra De cv-ketel heruitgevonden! Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen

Nadere informatie

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s, 28c, 35s en 40c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s, 28c, 35s en 40c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte cv-ketel ooit Supersnel warmte en volop wa De Remeha Calenta: de meest doordachte cv-ketel ooit. Een

Nadere informatie

>>Intergas Kombi Kompakt HRE. >>Betrouwbaar in warmte. Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden

>>Intergas Kombi Kompakt HRE. >>Betrouwbaar in warmte. Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden >>Intergas Kombi Kompakt HRE Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden t (0524) 512 345 f (0524) 516 868 e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl >>Betrouwbaar in

Nadere informatie

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Product-Data-Blad Remeha CWH Condenserende HR-boiler Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Leverbaar in van 30 tot 120 kw Bedankt. Tot 41,5% van de investering aftrekbaar door EIA! Remeha CWH Condenserende

Nadere informatie

Adviesprijzen. Nefit cv-ketels, cv-boilers en toebehoren. Januari 2007. Nefit houdt Nederland warm

Adviesprijzen. Nefit cv-ketels, cv-boilers en toebehoren. Januari 2007. Nefit houdt Nederland warm Adviesprijzen Januari 2007 Nefit cv-ketels, s en toebehoren Nefit houdt Nederland warm BEPAAL UW NEFIT COMFORT SYSTEEM, INCLUSIEF DE PAKKETAANBIEDING Voor wie de hoogste eisen stelt aan wooncomfort, is

Nadere informatie

Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden

Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden t (0524) 512 345 f (0524) 516 868 e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl 884.347-06 Intergas Kombi Kompakt HRE Nieuw!

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Calenta. 25s / 28c / 35s / 40c. De meest doordachte cv-ketel ooit met unieke warmtewisselaar

Product-Data-Blad. Calenta. 25s / 28c / 35s / 40c. De meest doordachte cv-ketel ooit met unieke warmtewisselaar Product-Data-Blad Calenta 25s / 28c / 35s / 40c De meest doordachte cv-ketel ooit met unieke warmtewisselaar Calenta Onderhoudsarm. Zeer servicevriendelijk. Héél hoog rendement. De Remeha Calenta is een

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators Tzerra Het grootste comfort in het kleinste hoekje Nieuw Perfect geregeld met Remeha isense of qsense De slimme Remeha isense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. Als de ketel

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Calenta 25L CW6. Altijd direct warm water beschikbaar dankzij de gelaagde 'vatencassette'

Product-Data-Blad. Calenta 25L CW6. Altijd direct warm water beschikbaar dankzij de gelaagde 'vatencassette' Product-Data-Blad Calenta 25L CW6 Altijd direct warm water beschikbaar dankzij de gelaagde 'vatencassette' Calenta 25L CW6 Onderhoudsarm. Zeer comfortabele warmwatervoorziening. De Remeha Calenta serie

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE een huis vol rendabele warmte De ideale combiketel bestaat De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen

Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen Product-Data-Blad Avanta Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen NÚ voorzien van energiezuinige A-LABEL POMP Avanta Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen De Remeha Avanta De vertrouwde Remeha

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6

Calenta. Stel gerust hoge eisen aan comfort. De meest doordachte cv-ketel ooit CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 / CW5 / CW6 De meest doordachte cv-ketel ooit Stel gerust hoge eisen aan comfort. Calenta CW4 / CW5 / CW6 Calenta CW4 Calenta CW5 Calenta CW6 Belastingregeling modulerend of aan/uit modulerend

Nadere informatie

Remeha Calenta 15s, 25s, 35s, 28c en 40c. Supersnel warmte en volop warm water

Remeha Calenta 15s, 25s, 35s, 28c en 40c. Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta 15s, 25s, 35s, 28c en 40c Supersnel warmte en volop warm water De meest doordachte verwarmingsketel ooit Remeha Calenta Sup De Remeha Calenta: de meest doordachte condenserende verwarmingsketel

Nadere informatie

Remeha Avanta Plus Solo, Silver, Gold. Klein van stuk groots in prestaties

Remeha Avanta Plus Solo, Silver, Gold. Klein van stuk groots in prestaties Remeha Avanta Plus Solo, Silver, Gold Klein van stuk groots in prestaties Wist u dat een condenserende gaswandketel zo klein, zo stil en zuinig kan zijn? Remeha Avanta De Remeha Avanta Plus is een zeer

Nadere informatie

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron 2 Bosch HR-ketels Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch.

Nadere informatie

micro-wkk condensatiegaswandketel Warmte, warm water én elektriciteit

micro-wkk condensatiegaswandketel Warmte, warm water én elektriciteit micro-wkk condensatiegaswandketel Warmte, warm water én elektriciteit Innovatieve technologie Remeha evita Uw p voor warmte, warm De Remeha evita: s werelds eerste HRe, een condensatiegaswandketel met

Nadere informatie

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid Bosch Compact 4 Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid Bosch Compact Met een jaartaprendement van 91% is de Bosch Compact de meest zuinige in zijn klasse. En dat terwijl deze

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Avanta CW3, CW4, CW5. Avanta CW3, CW4 en CW5 Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen

Product-Data-Blad. Avanta CW3, CW4, CW5. Avanta CW3, CW4 en CW5 Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen Product-Data-Blad Avanta CW3, CW4, CW5 Avanta CW3, CW4 en CW5 Ketels waar je niet zwaar aan hoeft te tillen Avanta De kleinste Ondanks z n kleine afmetingen is de Remeha Avanta zeer servicevriendelijk.

Nadere informatie

Remeha staande boiler type 120/40

Remeha staande boiler type 120/40 Technische informatie Remeha staande boiler type 120/40 Remeha staande boiler 120/40 Indirect gestookte voorraadboiler INHOUDSOPGAVE Voorwoord 4 1 Toestel omschrijving 4 1.1 Algemeen 4 1.2 Technische

Nadere informatie

Condenserend warmwater doorstroomtoestel

Condenserend warmwater doorstroomtoestel Product-Data-Blad Remeha WH/WHC Condenserend warmwater doorstroomtoestel 42-56 kw Remeha WH/WHC Condenserend warmwater doorstroomtoestel 42-56 kw Warmwater unit voor eindeloos op constante temperatuur

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Calenta 40L CW6 NIEUW! Nu nog meer vermogen en warmwatercomfort. De ultieme warmwaterbron dankzij de gelaagde 'vatencassette'

Product-Data-Blad. Calenta 40L CW6 NIEUW! Nu nog meer vermogen en warmwatercomfort. De ultieme warmwaterbron dankzij de gelaagde 'vatencassette' Product-Data-Blad Calenta 40L CW6 NIEUW! Nu nog meer vermogen en warmwatercomfort De ultieme warmwaterbron dankzij de gelaagde 'vatencassette' Calenta 40L CW6 Onderhoudsarm. Zeer comfortabele warmwatervoorziening.

Nadere informatie

Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis

Aquanta. De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Aquanta De luxe van een 5-sterren hotel bij u thuis Altijd en overal snel een royale hoeveelheid warm water Remeha Aquanta De Remeha Aquanta is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming en warm

Nadere informatie

Calenta Ace. De intelligente doorontwikkeling. Product Datablad Calenta Ace

Calenta Ace. De intelligente doorontwikkeling. Product Datablad Calenta Ace Calenta Ace De intelligente doorontwikkeling Intelligent Verbluffende kwaliteit Ongekend comfort De nieuwe Remeha Calenta Ace neemt de installateur meteen veel zorgen uit handen. De Calenta Ace is een

Nadere informatie

Multifunctionele oplossing voor CO 2 -besparing en EPC-verlaging EPC 0,6? Geen probleem. Sterke schakels

Multifunctionele oplossing voor CO 2 -besparing en EPC-verlaging EPC 0,6? Geen probleem. Sterke schakels Multifunctionele oplossing voor CO 2 -besparing en EPC-verlaging EPC 0,6? Geen probleem Sterke schakels + Intergas Kombi Kompakt HRE VOORDELEN VAN DEZE COMBINATIE Servicevriendelijk Verlaging van de EPC

Nadere informatie

Omdat je van warmte houdt! Remeha Gas 210 ECO. Voor klinkende prestaties in grote ruimten

Omdat je van warmte houdt! Remeha Gas 210 ECO. Voor klinkende prestaties in grote ruimten Omdat je van warmte houdt! Remeha Gas 210 ECO Voor klinkende prestaties in grote ruimten Remeha, toonaangevend in grote en kleine Een aangenaam binnenklimaat brengt sfeer en leefplezier in iedere ruimte.

Nadere informatie

Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus AA Coevorden

Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus AA Coevorden Intergas Verwarming BV Europark Allee 2 Postbus 6 7740 AA Coevorden t (0524) 512 345 f (0524) 516 868 e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl 884.347-08 Intergas Kombi Kompakt HRE A Betrouwbaar

Nadere informatie

ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels. centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V.

ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels. centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V. ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V. AMBASSADOR + Centrale verwarmingsketel De cascadeoplossing bij uitstek De

Nadere informatie

>>Intergas Kombi Kompakt HRE. >>Betrouwbaar in warmte. Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden

>>Intergas Kombi Kompakt HRE. >>Betrouwbaar in warmte. Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden >>Intergas Kombi Kompakt HRE Intergas Verwarming BV De Holwert 1 Postbus 6 7740 AA Coevorden t (0524) 512 345 f (0524) 516 868 e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl >>Betrouwbaar in

Nadere informatie

Tzerra/ Tzerra Plus. Dé standaard in kwaliteit. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. Meer informatie op

Tzerra/ Tzerra Plus. Dé standaard in kwaliteit. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. Meer informatie op Tzerra/ Tzerra Plus De Tzerra Plus heeft een aantal extra s t.o.v. de Tzerra in basisuitvoering. Zo is de Tzerra Plus voorzien van een zeer energiezuinige modulerende pomp voor extra energie besparing.

Nadere informatie

ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels

ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V. AMBASSADOR + Wandhangende centrale verwarmingsketels De cascadeoplossing bij

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Calora Tower. De overtreffende trap van warmwatercomfort

Product-Data-Blad. Calora Tower. De overtreffende trap van warmwatercomfort Product-Data-Blad Calora Tower De overtreffende trap van warmwatercomfort Comfort en efficiency in een modulair Calora Tower De Remeha Calora Tower is een hypermodern toestel voor cv en warmwater bereiding.

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE 884.347-09 HRE WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE De combiketel die écht alles combineert De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie

Nadere informatie

Kombi Kompakt HReco. Betrouwbaar in warmte 884.347-03. Intergas Verwarming BV. t (0524) 512 345 Europark Allee 2. f (0524) 516 868

Kombi Kompakt HReco. Betrouwbaar in warmte 884.347-03. Intergas Verwarming BV. t (0524) 512 345 Europark Allee 2. f (0524) 516 868 Kombi Kompakt HReco 884.347-03 Intergas Verwarming BV t (0524) 512 345 Europark Allee 2 f (0524) 516 868 Betrouwbaar in warmte Postbus 6 7740 AA Coevorden e info@intergasverwarming.nl i www.intergasverwarming.nl

Nadere informatie

Nefit Economy VR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit Economy VR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit Economy VR-ketels Nefit houdt Nederland warm Meer plezier van warmte en warm water Nefit ModuLine-thermostaten De Nefit Economy kan alleen moduleren op ruimtetemperatuur in combinatie met een ModuLinekamerthermostaat.

Nadere informatie

GAS 310-610 ECO PRO De grote ketel die nergens te groot voor is.

GAS 310-610 ECO PRO De grote ketel die nergens te groot voor is. Product-Data-Blad GAS 310-610 ECO PRO De grote ketel die nergens te groot voor is. Nu óók verkrijgbaar in 650 kw uitvoering. GAS 310-610 ECO PRO De grote ketel die nergens te groot voor is De kleine deelbare

Nadere informatie

D A A L D E R O P, U I T Z O N D E R L I J K E P R E S TAT I E S I N WA R M T E E N WA R M WAT E R C O M F O RT

D A A L D E R O P, U I T Z O N D E R L I J K E P R E S TAT I E S I N WA R M T E E N WA R M WAT E R C O M F O RT Combifort en Combiconnect De Veelzijdigste cv-ketels met het beste comfort D A A L D E R O P, U I T Z O N D E R L I J K E P R E S TAT I E S I N WA R M T E E N WA R M WAT E R C O M F O RT U N I E K E K

Nadere informatie

Kombi Kompakt HReco. Betrouwbaar in warmte

Kombi Kompakt HReco. Betrouwbaar in warmte Kombi Kompakt HReco V E R W A R M I N G Betrouwbaar in warmte Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van hoog rendement cv-techniek. Al meer dan 20 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Tzerra De HR-ketel heruitgevonden! Anders, maar toch vertrouwd.

Product-Data-Blad. Tzerra De HR-ketel heruitgevonden! Anders, maar toch vertrouwd. Product-Data-Blad Tzerra De HR-ketel heruitgevonden! Anders, maar toch vertrouwd. Tzerra De HR-ketel heruitgevonden! Anders, maar toch vertrouwd. Remeha comfort en kwaliteit nieuwe gedaante Met de Tzerra

Nadere informatie

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. product-

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. product- 1 Itho Daalderop Condenserende cv-ketels product- 3 De cv-ketels van Itho Daalderop Itho Daalderop heeft twee verschillende cv-ketelmodellen; de Cube One en de Combifort2. Alle toestellen blinken uit

Nadere informatie

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron 2 Bosch HR-ketels Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch.

Nadere informatie

ProLine NxT De kleinste én meest complete

ProLine NxT De kleinste én meest complete Nefit ProLine NxT HR-ketels ProLine NxT De kleinste én meest complete DE KLEINSTE EN MEEST PROLINE NXT COMPLETE HR-KETEL Nefit ProLine NxT HR-ketel Klein met grootse prestaties Van een Nefit HR-ketel mag

Nadere informatie

Sentry WH/WHC. Condenserend warmwater doorstroomtoestel kw

Sentry WH/WHC. Condenserend warmwater doorstroomtoestel kw Sentry WH/WHC Condenserend warmwater doorstroomtoestel 42-56 kw Sentry WH/WHC Warmwater unit voor eindeloos warm De Remeha Sentry WH en WHC warmwater doorstroomunits maken kordaat een einde aan de koude

Nadere informatie

Product-Data-Blad. (inclusief prijslijst en accessoires) Remeha HRe -ketel. Innovatieve technologie Heat & power op eigen kracht

Product-Data-Blad. (inclusief prijslijst en accessoires) Remeha HRe -ketel. Innovatieve technologie Heat & power op eigen kracht Product-Data-Blad (inclusief prijslijst en accessoires) Remeha HRe -ketel Innovatieve technologie Heat & power op eigen kracht Remeha HRe -ketel De revolutionaire cv-ketel voor warmte, warm water én elektriciteit

Nadere informatie

COMBIFORT : VEELZIJDIGSTE COMBIKETEL MET HET MEESTE COMFORT Daalderop: warmtekenners met oog voor kwaliteit

COMBIFORT : VEELZIJDIGSTE COMBIKETEL MET HET MEESTE COMFORT Daalderop: warmtekenners met oog voor kwaliteit COMBIFORT : VEELZIJDIGSTE COMBIKETEL MET HET MEESTE COMFORT Daalderop: warmtekenners met oog voor kwaliteit DAALDEROP, VEELZIJDIG IN WARMTE Daalderop, opgericht in 1880 in Tiel, is marktleider op het gebied

Nadere informatie

De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement

De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement Product-Data-Blad ZentaSOL Zonneboilersysteem De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement ZentaSOL Zonneboilersysteem De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement Dit goed isolerende vat

Nadere informatie

Zonneboiler. Comfort Systeem. Alle comfort, met dank aan de zon

Zonneboiler. Comfort Systeem. Alle comfort, met dank aan de zon Zonneboiler Comfort Systeem Alle comfort, met dank aan de zon Superzuinig en comfortabel Remeha Zonneboile Energiezuinig én optimaal comfort Het Remeha Zonneboiler Comfort Systeem is de moderne oplossing

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Superzuinig dankzij hoogste rendement Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm

Nadere informatie

60.51 CENTRALE WARMTE-OPWEKKINGSAPPARATEN

60.51 CENTRALE WARMTE-OPWEKKINGSAPPARATEN 60.51 CENTRALE WARMTE-OPWEKKINGSAPPARATEN 60.51.11-b GESTOOKTE WATERKETEL 0. HR-GASWANDKETEL, TAPWATER Fabrikaat: Intergas Type: Kombi Kompakt HRE 24/18 Nominaal vermogen (kw): 5,9 18,5 Nominale belasting

Nadere informatie

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming SolarSystemen Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming De onuitputtelijke bron van energie voor warm water én verwarming Op zo n 150 miljoen kilometer van de aarde bevindt zich een unieke energieleverancier:

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

Stralend nieuws onder de zon!

Stralend nieuws onder de zon! Remeha ZentaSOL Zonneboiler Stralend nieuws onder de zon! Remeha ZentaSOL Zonneboiler De zon gaat wél voor en daar kunt ú het hele Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die

Nadere informatie

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron 2 Bosch HR-ketels Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch.

Nadere informatie

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron 2 Bosch HR-ketels Bosch HR-ketels 3 Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten

Nadere informatie

Gaswandtoestellen Remeha Tzerra Plus CW3, CW4, CW5

Gaswandtoestellen Remeha Tzerra Plus CW3, CW4, CW5 Linkerzijaanzicht Vooraanzicht 368 541 46 184 120 35 52 1 2 3 4 1 = 117 2 = 184 3 = 251 4 = 316 274 645 57 Tzerra M Plus 24c CW3 Tzerra M Plus 28c CW4 Bovenaanzicht Tzerra M Plus 39c CW5 153 Onderaanzicht

Nadere informatie

Regeltechnische toepassings mogelijkheden. Technische gegevens

Regeltechnische toepassings mogelijkheden. Technische gegevens Technische gegevens Voornaamste componenten Afmetingen en aansluitingen 305 143 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 26 25 24 23 22 21 20 19 226 602 600 18 11 12 13 14 17 16 15 1045 AD-0000101-01 AD-0000101-01 1 Luchttoevoer

Nadere informatie

DAALDEROP, VEELZIJDIG IN WARMTE

DAALDEROP, VEELZIJDIG IN WARMTE DAALDEROP, VEELZIJDIG IN WARMTE Daalderop, opgericht in 1880 in Tiel, is marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige warmwaterapparatuur en toonaangevend leverancier

Nadere informatie

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid Bosch Compact 4 Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid Bosch Compact Met een jaartaprendement tot 91% is de Bosch Compact de meest zuinige in zijn klasse. En dat terwijl deze

Nadere informatie

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE revolutionair design Een aanwinst voor elk interieur In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar kwaliteit

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRECO KOMBI KOMPAKT HRECO HRECO VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRECO KOMBI KOMPAKT HRECO HRECO VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRECO KOMBI KOMPAKT HRECO 884.457-06 HRECO WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE Intergas Kombi Kompakt HReco duurzaam verwarmen In de Kombi Kompakt HReco wordt de vertrouwde Kombi Kompakt

Nadere informatie

Quinta Ace. De krachtigste ketel aan de wand. Productinformatie Remeha Quinta Ace

Quinta Ace. De krachtigste ketel aan de wand. Productinformatie Remeha Quinta Ace Quinta Ace De krachtigste ketel aan de wand Intelligent Compact en krachtig! Veelzijdig inzetbaar De Quinta Ace is een intelligente hoog rendement gaswandketel met een vermogen tot maar liefst 161,5 kw.

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

Bosch HR-Ketels

Bosch HR-Ketels 1 Bosch HR-Ketels 2 Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag uit. Huishoudelijke apparaten, elektrische

Nadere informatie

Remeha Calenta. Supersnel warmte en volop warm water. 15s, 25s, 35s (Solo) 28c, 40c (Combi) the comfort innovators

Remeha Calenta. Supersnel warmte en volop warm water. 15s, 25s, 35s (Solo) 28c, 40c (Combi) the comfort innovators Calenta Supersnel warmte en volop warm water 15s, 25s, 35s (Solo) 28c, 40c (Combi) Calenta De slimste regelaars van De hypermoderne slimme regelaars uit de isense familie zijn het resultaat van De meest

Nadere informatie

A-serie. voor de zakelijke markt. ATAG CV-ketels, zuiniger worden ze niet gemaakt

A-serie. voor de zakelijke markt. ATAG CV-ketels, zuiniger worden ze niet gemaakt A-serie voor de zakelijke markt ATAG CV-ketels, zuiniger worden ze niet gemaakt Simpelweg de zuinigste CV-ketel ATAG Verwarming legt zich al jaren toe op de ontwikkeling en productie van geavanceerde en

Nadere informatie

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312.

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312. Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik Aluminium HR-ketels ogano plus GB312 ogano plus GB402 ogano plus aluminium hoogrendement-ketels De nieuwe norm in aluminium HR-ketels:

Nadere informatie

Nefit EcomLine Classic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit EcomLine Classic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit EcomLine Classic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm De absolute zekerheid van Nefit Wat verwacht u van een verwarmingsketel? Dat hij het gewoon altijd doet! Dat hij altijd zorgt voor een lekker

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE 884.297-01 PRESTIGE W W W. I N T E R G A S V E RWA R M I N G. N L PRESTIGE VO O R O P I N WA R M T E Revolutionair design In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar

Nadere informatie

Quinta Ace. De machtigste ketel voor aan de wand. Product Datablad Quinta Ace

Quinta Ace. De machtigste ketel voor aan de wand. Product Datablad Quinta Ace Quinta Ace De machtigste ketel voor aan de wand Intelligent Compact en krachtig! Veelzijdig inzetbaar De Quinta Ace is een uitermate intelligente hoog rendement gaswandketel met een vermogen tot maar liefst

Nadere informatie