Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht"

Transcriptie

1 Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Arbeidsrecht werknemer/werkgever werknemer/werkgever werknemer/werkgever als verweerder in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter werknemer/werkgever als verzoeker in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter Ontslagadvies 195,- Juridische en algehele basis van stukken en overige verstrekte informatie in een schriftelijk advies, beperkt tot aanbeveling over mogelijkheden/vervolg handelen. Ontslagregeling 1495,-* Juridische en algehele basis van stukken en intakegesprek, advies vervolgstrategie, voeren onderhandelingen met (adviseur) wederpartij, *Indien u reeds ontslagadvies bij ons uitwerken/redigeren heeft ingewonnen zullen wij een korting van 195,- hanteren. vaststellingsovereenkomst, administratieve afhandeling. Ontslagprocedure 1795,-* van 1495,- hanteren. 2095,-* van 1495,- hanteren. Leidt ons procesadvies ertoe dat u afziet van een procedure dan brengen wij enkel 595,- in rekening. Juridische en algehele basis van stukken, intakegesprek en overig overleg, opstellen verweerschrift, procesvertegenwoordiging, voeren van eventuele schikkingsonderhandelingen. uitwerken/redigeren vaststellingsovereenkomst, administratieve afhandeling. Juridische en algehele basis van stukken, intakegesprek en overig overleg, procesadvies indien gewenst, opstellen verzoekschrift, procesvertegenwoordiging, voeren van eventuele schikkingsonderhandelingen. uitwerken/redigeren

2 werknemer bij ontslagprocedure UWV werkgever bij ontslagprocedure UWV werknemer/werkgever in kennelijk onredelijk ontslagprocedure werknemer/werkgever 1095,-* van 700,- hanteren. 1295,-* van 700,- hanteren. 1995,-* ontslagregeling of voor bijstand tegen de ontslagaanvraag bij het UWV, dan hanteren wij een afwijkende prijs van 1495,-. Leidt ons procesadvies ertoe dat u afziet van een procedure dan brengen wij enkel 595,- in rekening. Ontslag op staande voet 2395,-* * Leidt ons procesadvies ertoe dat u afziet van een procedure dan brengen wij enkel 595,- in rekening. vaststellingsovereenkomst, administratieve afhandeling. stukken en intakegesprek, vervaardigen verweer tegen ontslagaanvraag, bijstand bij evt. hoor en wederhoor, beoordeling regelmatigheid ontslag, advies kennelijk onredelijk ontslagprocedure. stukken, intakegesprek en overig overleg, indienen ontslagaanvraag, redigeren stukken, bijstand bij evt. hoor en wederhoor, redigeren ontslagbriefadvies. stukken, intakegesprek en overig overleg, schriftelijk procesadvies, bespreking procesadvies, opstellen processtukken, procesvertegenwoordiging, inclusief overleg met (adviseur) wederpartij met het oog op eventuele schikking, uitwerken schikkingsregeling, administratieve afwikkeling. stukken, intakegesprek, overig overleg, opstellen bezwaar, evt. voeren schikkingsonderhandelingen, schriftelijk procesadvies, bespreking procesadvies, vervaardigheden dagvaarding en overige processtukken, procesvertegenwoordiging.

3 Maatwerk Tarievenlijst Algemene Voorwaarden Algemeen Algemene voorwaarden Quick Scan 495,- Beoordeling van uw AV aan de hand van door u verstrekte informatie omtrent bedrijfsvoering en activiteiten, schriftelijke aanbevelingen over inhoud voorwaarden, en de wijze waarop deze in de in/verkoopprocessen in uw onderneming zouden moeten worden toegepast. Aanpassen bestaande Algemene Voorwaarden 1295,- Beoordelen en op maat maken van uw bestaande AV en in/verkoopdocumenten aan de hand van het recht (inclusief actuele rechtspraak)en de praktijk van uw bedrijf, op basis van door u verstrekte informatie omtrent Opstellen Algemene Voorwaarden bedrijfsvoering en activiteiten. 795,- Opstellen en op maat maken van een door ons gehanteerd model AV aan de hand van het recht (inclusief actuele rechtspraak) en de praktijk van uw bedrijf, op basis van door u verstrekte informatie omtrent bedrijfsvoering en activiteiten.

4 Maatwerk Tarievenlijst incasseren handelsvorderingen 1 2, 3, 4 Algemeen Incasso s Incasso advies Vrijblijvend Beoordeling inbaarheid van de vordering op basis van stukken en in overleg verstrekte informatie, schriftelijke aanbeveling vervolgstappen. Buitengerechtelijke incassomaatregelen Incasso kortgeding of inhoudelijke procedure handelsvordering voor vordering > 5000,- tot 25000,- Incassoprocedure/incasso kortgeding handelsvorderingen voor vorderingen > 25000,- Afrekening conform de Buitengerechtelijke staffel buitengerechtelijke maatregelen door de advocaat incassokosten (BIK) 2 namens de cliënt zoals sturen laatste aanmaning met aanzegging buitengerechtelijke incassokosten, nabellen en evt. onderhandelen en vastleggen betalingsregeling ,- 4 Voeren incasso kortgeding of dagvaardingsprocedure, exclusief kosten ten uitvoerlegging van het vonnis en kosten verhaalsinformatie, indien aan de orde onderhandelen/redigeren van een schikkings- /betalingsregeling. 2495,- Voeren incasso kortgeding of dagvaardingsprocedure, exclusief ten uitvoerlegging van het vonnis en kosten verhaalsinformatie, indien aan de orde onderhandelen/redigeren van een schikkings- /betalingsregeling. 1 Een handelsvordering is een factuur die verstuurd is voor geleverde goederen of diensten. Bij de berekening van het bedrag voor het toepasselijke Maatwerk Tarief wordt uitgegaan van de hoofdsom 2 Zie voor de staffel BIK. Deze staffel brengt tot uitdrukking welke kosten die de schuldeiser maakt om een geldvordering (die de schuldenaar niet uit zichzelf betaalt) te innen aan de schuldenaar kunnen worden doorberekend. 3 In deze fase kunnen ook eventuele conservatoire beslagen worden gelegd, de deurwaarderskosten die daarvoor zullen worden gemaakt zijn hierin niet inbegrepen. 4 In een gerechtelijke procedure kunnen alle kosten, waaronder ook de advocaatkosten, worden teruggevorderd van de schuldenaar door een proceskostenveroordeling te vorderen.

5 Maatwerk Tarievenlijst Handelsgeschillen Algemeen 5, 6 Procesadvies over (verweer tegen) vorderingen < 5.000,- Procesadvies over (verweer tegen) vorderingen > ,- tot ,- Procesadvies over (verweer tegen) vorderingen > ,- Voeren gerechtelijke procedure of arbitrage in een handelsgeschil Handelsgeschil 795,- Schriftelijke beoordeling van de zaak op basis van alle opgevraagde stukken en overige verstrekte informatie, inclusief beschrijving rechtsgang, tijdslijn, te verwachten kosten, succeskansen. 1495,- Schriftelijke beoordeling van de zaak op basis van alle opgevraagde stukken en overige verstrekte informatie, inclusief beschrijving rechtsgang, tijdslijn, te verwachten kosten, succeskansen. 2795,- Schriftelijke beoordeling van de zaak op basis van alle opgevraagde stukken en overige verstrekte informatie, inclusief beschrijving rechtsgang, tijdslijn, te verwachten kosten, succeskansen. Op uurbasis tegen de Voeren de procedure, inclusief geldende tarieven, waarbij al het nodige overleg, de kosten van het bewijsgaring, redigeren procesadvies in mindering processtukken, worden gebracht. Hierbij kan procesvertegenwoordiging, afgesproken worden dat bij telefonisch overleg en behalen van de afgesproken correspondentie doelstelling van de procedure een toeslag van 50 % in rekening wordt gebracht, en bij het niet behalen van die doelstelling een korting van 50 %. 5 Een handelsgeschil is een geschil over de betaling van een factuur over geleverde goederen of diensten dat zich door de inhoud van de verweren of de complexiteit van het te leveren bewijs niet voor het Maatwerk Incassotarief leent. 6 Bij vorderingen jegens of van een buitenlandse partij geldt een toeslag van 495,-.

6 * Voor besprekingen binnen een straal van 50 km rondom Arnhem rekenen wij geen reiskostenvergoeding tot een maximum van twee besprekingen. Voor besprekingen buiten een straal van 50 km rondom Arnhem rekenen wij geen reiskosten voor de eerste bespreking. Voor alle besprekingen die hierbuiten vallen rekenen wij een reiskostenvergoeding op basis van werkelijke brandstofkosten. ** Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW en out of pocket expenses (zoals griffierecht, deurwaarderskosten, koerierskosten etc.) tenzij anders vermeld.

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Arbeidsrecht werknemer/werkgever werknemer/werkgever werknemer/werkgever als verweerder in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter werknemer/werkgever als verzoeker

Nadere informatie

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V.

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Deze tarieven gelden van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012. Zowel de wet als de executoriale titel (bijvoorbeeld een vonnis)

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren van zakelijke vorderingen op zakelijke debiteuren. De incassovoorwaarden

Nadere informatie

Tarievenblad Klant en Syncasso

Tarievenblad Klant en Syncasso Tarievenblad Klant en Syncasso TARIEVEN KLANT 1. Definities Opdrachtgever: Alle klanten, die niet vallen onder de omschrijving van Tussenpersonen, zoals bedoeld in de algemene voorwaarden van Syncasso.

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. Incassovoorwaarden voor incasso op zakelijke debiteuren (b2b) 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren

Nadere informatie

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening!

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! 1. Pre-incasso Indien er sprake is van een particuliere debiteur is een zogenaamde 14-dagen brief verplicht. Bij B2B incasso s niet, maar

Nadere informatie

Amstel Incasso ALGEMENE VOORWAARDEN

Amstel Incasso ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid Amstel Incasso, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam aan het adres Olympiaplein 131, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect

Algemene voorwaarden. 1. Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassingsgebied. Artikel 3. Aanvaarding van de opdracht door Credit Collect Algemene voorwaarden van incassobureau Credit Collect, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder adres Weena 737, 3013 AM Rotterdam. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf datum 1 februari

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Cliënt: de (rechts)persoon die Incasso Express verzoekt werkzaamheden voor hem/haar te verrichten; 1.2 Overeenkomst: elke

Nadere informatie

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF Hoewel we het woord crisi niet meer in de mond zouden moeten nemen, is het nog steeds een feit dat er slecht betaald wordt door huurders. Ter facilitering biedt Bogaerts

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw.

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw. Tarieven en Algemene voorwaarden van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-07-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

Incasso Network Company Lawyers

Incasso Network Company Lawyers INCASSO NETWORK COMPANY LAWYERS ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN. A. Algemeen: 1. Incasso Network Company Lawyers hierna ook te noemen opdrachtnemer, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren.

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren. Algemene Voorwaarden & Tarieven van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-08-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en tarieven Haenen Gerechtsdeurwaarders te Maastricht

Algemene voorwaarden en tarieven Haenen Gerechtsdeurwaarders te Maastricht Algemene voorwaarden en tarieven Haenen Gerechtsdeurwaarders te Maastricht 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van Haenen Gerechtsdeurwaarders (hierna te noemen: Haenen) zijn van toepassing op

Nadere informatie

ADVOCARE `FIXED PRICE' - TARIEVEN

ADVOCARE `FIXED PRICE' - TARIEVEN ADVOCARE `FIXED PRICE' - TARIEVEN 1. WANPRESTATIE/ONRECHTMATIGE DAAD 2. INCASSOZAKEN 3. FAILLISSEMENTRECHT 4. GOEDERENRECHT 5. PROCEDURES BETREFFENDE BEWARING VAN RECHTEN 6. ARBEIDSOVEREENKOMST 7. HUURGESCHILLEN

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

degenen die aan de opdrachtnemer een opdracht tot het verrichten van werkzaamheden verstrekken

degenen die aan de opdrachtnemer een opdracht tot het verrichten van werkzaamheden verstrekken Algemene voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Kluijver Alphen aan den Rijn 1. begrippen opdrachtnemer: opdrachtgevers: tussenpersonen: overige opdrachtgevers: ambtelijke niet-ambtelijke opdrachtgeverstarief:

Nadere informatie

Incassotrajecten incassokosten. Overzicht van incassotrajecten

Incassotrajecten incassokosten. Overzicht van incassotrajecten Incassotrajecten incassokosten Overzicht van incassotrajecten Het incassotraject strekt zich uit over diverse fasen. Onderstaand wordt uitgebreid uitleg gegeven over het onderscheid per fase, de kosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. versie september 2011

Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. versie september 2011 Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk en Vis B.V., h/o De Klerk & Vis - Gerechtsdeurwaarders en Incasso, gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

LUCIAN Creative Solutions Versie 6 : April 2014 Dwingeloweg 73 9671 KC Winschoten

LUCIAN Creative Solutions Versie 6 : April 2014 Dwingeloweg 73 9671 KC Winschoten LUCIAN Creative Solutions Versie 6 : April 2014 Dwingeloweg 73 9671 KC Winschoten Aanvullende voorwaarden : incassodiensten Artikel 1. Definities 1. In deze aanvullende voorwaarden worden de volgende termen

Nadere informatie

Incassotrajecten en kosten

Incassotrajecten en kosten Incassotrajecten en kosten Het incassotraject strekt zich uit over diverse fasen. Onderstaand wordt uitgebreid uitleg gegeven over het onderscheid per fase, de kosten die daarmee gepaard gaan en de wijze

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze algemene incasso voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met ALL-ROUND INCASSO tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

* mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

* mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso-opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013 Algemene Voorwaarden Bayar Incasso Artikel 1: Algemene Voorwaarden Bayar Incasso 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen tot het verlenen van diensten op het gebied

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer

Algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer Algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer zijn van toepassing

Nadere informatie

WIK (Wet Incassokosten)

WIK (Wet Incassokosten) WIK (Wet Incassokosten) Per 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten (WIK) in werking getreden. Wat moet u weten? In de WIK wordt de verschuldigdheid van de incassokosten wettelijk vastgelegd. De rechter mag

Nadere informatie

Tarievenblad Tussenpersoon en Syncasso

Tarievenblad Tussenpersoon en Syncasso Tarievenblad Tussenpersoon en Syncasso TARIEVEN TUSSENPERSONEN 1. Definities Tussenpersoon: Alle klanten, die niet vallen onder de omschrijving van Opdrachtgevers, zoals bedoeld in de algemene voorwaarden

Nadere informatie

beoogde resultaat niet kan worden gegarandeerd.

beoogde resultaat niet kan worden gegarandeerd. Algemene voorwaarden en declaratiemethode 2015 MICTA BV /KvK 02088989 Pagina 1 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten waarbij Mensink

Nadere informatie

Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders Algemene Voorwaarden 1. Algemeen

Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders Algemene Voorwaarden 1. Algemeen Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders Algemene Voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Dielen Gerechtsdeurwaarders te Terneuzen

Algemene voorwaarden van Dielen Gerechtsdeurwaarders te Terneuzen Algemene voorwaarden van Dielen Gerechtsdeurwaarders te Terneuzen 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Dielen Gerechtsdeurwaarders te Terneuzen verstrekte opdrachten tot

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KARANSINGH & PARTNERS GERECHTSDEURWAARDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN KARANSINGH & PARTNERS GERECHTSDEURWAARDERS ALGEMENE VOORWAARDEN KARANSINGH & PARTNERS GERECHTSDEURWAARDERS 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van Karansingh & Partners Gerechtsdeurwaarders, gevestigd en kantoorhoudende te 3053JB Rotterdam

Nadere informatie

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AGINcasso

Algemene voorwaarden AGINcasso Artikel 1. AGINcasso is een handelsnaam van de gerechtsdeurwaarderskantoren Timmermans Gerechtsdeurwaarders BV (KVK 20080977) gevestigd te Bergen op Zoom en Tilburg, Gerechtsdeurwaarderskantoor ZuidWest

Nadere informatie

Uw incassopartner bij faillissement. Faillissementsincasso, uw zaak, onze zorg

Uw incassopartner bij faillissement. Faillissementsincasso, uw zaak, onze zorg Uw incassopartner bij faillissement Faillissementsincasso, uw zaak, onze zorg Inning openstaande debiteuren Als curator behartigt u de belangen van de failliete boedel. U brengt het vermogen en de schulden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en tarieven Haenen Gerechtsdeurwaarders te Maastricht

Algemene voorwaarden en tarieven Haenen Gerechtsdeurwaarders te Maastricht Algemene voorwaarden en tarieven Haenen Gerechtsdeurwaarders te Maastricht 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van Haenen Gerechtsdeurwaarders (hierna eveneens te noemen: Haenen) zijn van toepassing

Nadere informatie

2.1. X leeft van een uitkering op grond van de Wet werk en bijstand. Op deze uitkering worden de lopende huurbetalingen volledig ingehouden.

2.1. X leeft van een uitkering op grond van de Wet werk en bijstand. Op deze uitkering worden de lopende huurbetalingen volledig ingehouden. beschikking RECHTBANK MIDDEN-NEDERLAND Afdeling Civiel recht kantonrechter zittinghoudende te Utrecht zaaknummer: 2534388 UE VERZ 13805 GD/4243 Beschikking van 13 december 2013 inzake X wonende te Arnhem,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INCASSO

ALGEMENE VOORWAARDEN - INCASSO ALGEMENE VOORWAARDEN - INCASSO Algemene voorwaarden van de eenmanszaak 'TOM Incasso & Bemiddeling', gevestigd te Horssen en kantoorhoudende te (6631 AJ) Horssen aan de Meester Muldersstraat 15. Gedeponeerd

Nadere informatie

TARIEVENLIJST 2012 DE LAAT GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOBUREAU

TARIEVENLIJST 2012 DE LAAT GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOBUREAU TARIEVENLIJST 2012 DE LAAT GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOBUREAU De navolgende tarieven zijn van toepassing op alle door opdrachtgever met De Laat Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau gesloten overeenkomst(en),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad. 1. Toepassingsgebied

Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad. 1. Toepassingsgebied Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte

Nadere informatie

2.1 HNL Incassodiensten B.V. is gevestigd te Lelystad. 2.2 Cliënten zijn opdrachtgevers die HNL Incassodiensten B.V. een opdracht verstrekken.

2.1 HNL Incassodiensten B.V. is gevestigd te Lelystad. 2.2 Cliënten zijn opdrachtgevers die HNL Incassodiensten B.V. een opdracht verstrekken. Algemene voorwaarden van HNL Incassodiensten B.V. te Lelystad 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van HNL Incassodiensten B.V. zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte opdrachten tot het

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze Algemene Incasso Voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met All-Round Incasso tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cardec Incasso B.V. ( KvK-nummer )

Algemene voorwaarden Cardec Incasso B.V. ( KvK-nummer ) Algemene voorwaarden Cardec Incasso B.V. ( KvK-nummer 65322487) 1.Toepassing: 1.1 De algemene voorwaarden van Cardec Incasso B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Wassenaar aan de Langstraat 58b, zijn

Nadere informatie

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen op debiteuren in het buitenland INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet incasseren,

Nadere informatie

1. Toepassingsgebied 2. Definities 3. Aanvaarding

1. Toepassingsgebied 2. Definities 3. Aanvaarding Algemene voorwaarden van Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder en de aan haar gelieerde werkmaatschappijen, allen gevestigd te Harderwijk, hierna gezamenlijk dan wel individueel aan te duiden als Wittebrood

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN De economische crisis raakt ons allemaal, jong en oud. Misschien is uw arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd recent verlengd of omgezet in een vast dienstverband.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DuTei debiteuren B.V. Versie 1

Algemene voorwaarden DuTei debiteuren B.V. Versie 1 Algemene voorwaarden DuTei debiteuren B.V. Versie 1 1. Begripsbepaling a. Onder DUTEI wordt verstaan: DuTei debiteuren B.V. (Onderdeel van DuTei Finance Group B.V.) Rijksweg Zuid 109, 6161 BH Geleen T

Nadere informatie

Algemene (Incasso-)voorwaarden Véron Recherche & Incasso 2015

Algemene (Incasso-)voorwaarden Véron Recherche & Incasso 2015 Algemene (Incasso-)voorwaarden Véron Recherche & Incasso 2015 Artikel 1. 1. Véron Recherche & Incasso hierna te noemen "Véron Incasso", verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze algemene

Nadere informatie

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen op debiteuren in het buitenland INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij niet incasseren,

Nadere informatie

Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V.

Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V. Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V. INHOUD I. Het basisabonnement 2 II. Uw huismr. 3 III. Incasso s 4 IV. Vraagbaak 6 V. Contractenscan 6 VI. Spelregels 7 I. Het basisabonnement Het

Nadere informatie

Caminada & Van Leeuwen Gerechtsdeurwaarders & Incasso B.V. te Alphen aan den Rijn

Caminada & Van Leeuwen Gerechtsdeurwaarders & Incasso B.V. te Alphen aan den Rijn Algemene Voorwaarden per 09 maart 2015: Caminada & Van Leeuwen Gerechtsdeurwaarders & Incasso B.V. te Alphen aan den Rijn KVK nummer 50980076 1. Toepassing: 1.1 De algemene voorwaarden van Caminada & Van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. DEFINITIES 1.1 Van Roon, Saly & Partners: De besloten vennootschap Deurwaarderskantoor van Roon B.V., gevestigd en kantoor houdende te aan de en aldaar handelend onder de naam Van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1.1. Saul Advocaten B.V., hierna te noemen Saul Advocaten, is een besloten vennootschap, die zich ten doel stelt het uitoefenen of doen oefenen van de rechtspraktijk,

Nadere informatie

Incasso-opdracht ingediend. En nu?

Incasso-opdracht ingediend. En nu? Incasso-opdracht ingediend. En nu? Brochure voor cliënten over de incassoprocedure April 2012 ten Hoeve & van der Horst Incasso v.o.f. Staalstraat 29C 3572 RG Utrecht www.hoevehorstincasso.nl info@hoevehorstincasso.nl

Nadere informatie

UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR Een particulier of bedrijf zit niet te wachten op een juridisch geschil. Maar soms heeft u geen keuze. En zit u eenmaal bij een advocaat dan gaat de meter lopen.

Nadere informatie

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2019

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2019 REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2019 A. Onderscheid trajecten Flanderijn Om het verloop van het dossier voor de opdrachtgever inzichtelijk te houden, wordt onderscheid gemaakt tussen vier trajecten van dienstverlening:

Nadere informatie

Reglement tarieven De kosten van de meest voorkomende ambtshandelingen zijn conform Btag als volgt, exclusief b.t.w.:

Reglement tarieven De kosten van de meest voorkomende ambtshandelingen zijn conform Btag als volgt, exclusief b.t.w.: Reglement tarieven 2019 1. Ambtelijke tarieven 1.1 definitie Onder ambtelijke tarieven worden verstaan die werkzaamheden, zoals omschreven in de artikelen 2 en 20 van de Gerechtsdeurwaarderswet. Hafkamp

Nadere informatie

Nota van toelichting

Nota van toelichting Nota van toelichting In het Algemeen Overleg van 11 november 2008 heb ik nadere regelgeving voor buitengerechtelijke incassokosten aangekondigd (Kamerstukken II 2008/09, 24 515, nr. 144). Bij brief van

Nadere informatie

TARIEVEN 2018 VAN SEGGELEN & PARTNERS GERECHTSDEURWAARDERS

TARIEVEN 2018 VAN SEGGELEN & PARTNERS GERECHTSDEURWAARDERS TARIEVEN 2018 VAN SEGGELEN & PARTNERS GERECHTSDEURWAARDERS AMBTELIJKE TARIEVEN Dit zijn de tarieven die Van Seggelen & Partners berekent voor het verrichten van ambtelijke werkzaamheden. Onder ambtelijke

Nadere informatie

Opdrachten alsmede vervolginstructies van opdrachtgever dienen schriftelijk te worden ingediend bij Incassowijzer.

Opdrachten alsmede vervolginstructies van opdrachtgever dienen schriftelijk te worden ingediend bij Incassowijzer. Algemene Voorwaarden Incassowijzer BV (K.v.K. 37084298) 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen

Nadere informatie

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2017

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2017 REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2017 A. Onderscheid trajecten Flanderijn Om het verloop van het dossier voor de opdrachtgever inzichtelijk te houden, wordt onderscheid gemaakt tussen vier trajecten van dienstverlening:

Nadere informatie

2.6 De gerechtsdeurwaarder als doorverwijzer. Marco de Graaff Frans Spekreijse

2.6 De gerechtsdeurwaarder als doorverwijzer. Marco de Graaff Frans Spekreijse 2.6 De gerechtsdeurwaarder als doorverwijzer Marco de Graaff Frans Spekreijse De gerechtsdeurwaarder als doorverwijzer? De gerechtsdeurwaarder als doorverwijzer? sprekers: Marco de Graaff, lid KBvG, toegevoegd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Begripsbepaling:

Algemene Voorwaarden. 1. Begripsbepaling: Algemene Voorwaarden 1. Begripsbepaling: 1. Onder cliënt wordt in het kader van deze voorwaarden verstaan: degene die met Advocatenpraktijk Knoppel Knoppel & Partners, hierna te noemen KKP, een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. GEBRUIKTE DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de contractspartijen als volgt aangeduid: Raetsluy : de maatschap Raetsluy Advocaten, alsmede alle bij haar krachtens een

Nadere informatie

Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor?

Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor? 29 november 2012 Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor? Aubrey Klerks-Valks 1. Wat zijn geldzaken? Geldzaken kunnen voortvloeien uit tal van (civiele) kwesties: incasso;

Nadere informatie

Nieuwe wet incassokosten

Nieuwe wet incassokosten Nieuwe wet incassokosten Op 01 juli jl. is de nieuwe wet betreffende de incassokosten in werking gegaan. Het doel van deze wet is enerzijds om de consument te beschermen tegen te hoge incassokosten en

Nadere informatie

DE WET INCASSOKOSTEN WAT BETEKENT DIT VOOR U?

DE WET INCASSOKOSTEN WAT BETEKENT DIT VOOR U? DE WET INCASSOKOSTEN WAT BETEKENT DIT VOOR U? 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 Blz. 2. Hoe is de situatie nu? 5 3. Wat houdt de nieuwe regeling in? 5 4. Hoe worden de buitengerechtelijke incassokosten berekend?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden IBK Incassobureau Kennemerland 1. Begrippen: 1.1. Opdrachtnemer: de eenmanszaak naar burgerlijk recht IBK Incassobureau Kennemerland, gevestigd en kantoorhoudende te Beverwijk. 1.2.

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet

Nadere informatie

TARIEVEN REGLEMENT. WIGGERS VAN MEGGELEN GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOKANTOOR B.V. te Zutphen. Versie A. Onderscheid trajecten.

TARIEVEN REGLEMENT. WIGGERS VAN MEGGELEN GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOKANTOOR B.V. te Zutphen. Versie A. Onderscheid trajecten. TARIEVEN REGLEMENT WIGGERS VAN MEGGELEN GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOKANTOOR B.V. te Zutphen. Versie - 2014 A. Onderscheid trajecten. Om het verloop van het dossier voor de opdrachtgever inzichtelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. 1. HBN Law Holding B.V. ( HBN ) is een op Curaçao gevestigde besloten vennootschap, opgericht naar het recht van Curaçao, met als doel het beoefenen van de advocatuur.

Nadere informatie

Lawpoint Algemene Voorwaarden

Lawpoint Algemene Voorwaarden Lawpoint Algemene Voorwaarden 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Lawpoint B.V., hierna te noemen Lawpoint, en haar (potentiële) opdrachtgevers

Nadere informatie

1. Hoe betaalt u de huur?

1. Hoe betaalt u de huur? Huur betalen 1 Door het tekenen van de huurovereenkomst heeft u toegezegd dat u de verschuldigde huur per de eerste van elke maand aan ons zult betalen. Het kan echter voorkomen dat u de huur door bepaalde

Nadere informatie

De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u?

De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u? De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u? Whitepaper Handvatten Incassokosten vanaf 2012 oktober 2015 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Wanneer is de nieuwe regeling van toepassing? 4 1.1 Consument

Nadere informatie

Cliënten, zijn opdrachtgevers, niet zijnde tussenpersonen, die DE SUPPORTDESK een opdracht verstrekken.

Cliënten, zijn opdrachtgevers, niet zijnde tussenpersonen, die DE SUPPORTDESK een opdracht verstrekken. Algemene voorwaarden 2012 De Supportdesk Incasso, gevestigd te Nijmegen. De Supportdesk Incasso handelend onder Kvk-nummer 505.65.478 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van De Supportdesk Incasso

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT BETREFFENDE INVORDERING VAN NIET-BETWISTE FACTUREN

OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT BETREFFENDE INVORDERING VAN NIET-BETWISTE FACTUREN OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT BETREFFENDE INVORDERING VAN NIET-BETWISTE FACTUREN 1. Partijen De overeenkomst is gesloten tussen: Advocatenkantoor CHRISTOFFELS ADVOCATEN, gevestigd te 3620 Lanaken,

Nadere informatie

degenen die aan de opdrachtnemer een opdracht tot het verrichten van werkzaamheden verstrekken

degenen die aan de opdrachtnemer een opdracht tot het verrichten van werkzaamheden verstrekken Algemene voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Kluijver Alphen aan den Rijn 1. begrippen opdrachtnemer: opdrachtgevers: tussenpersonen: overige opdrachtgevers: ambtelijke niet-ambtelijke opdrachtgeverstarief:

Nadere informatie

2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen tot het verlenen van diensten op het gebied van:

2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen tot het verlenen van diensten op het gebied van: 1 Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. A Definities en algemene bepalingen 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) het Kantoor: de besloten vennootschap

Nadere informatie

Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade.

Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade. Incasso dienstverlening Incassade 2014 Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade.nl (0)888 444 111 Incassade Deurwaarders en

Nadere informatie

Handleiding wettelijke regeling inzake de vergoeding voor de buitengerechtelijke incassokosten

Handleiding wettelijke regeling inzake de vergoeding voor de buitengerechtelijke incassokosten Handleiding wettelijke regeling inzake de vergoeding voor de buitengerechtelijke incassokosten Versie 1.1 22 augustus 2012 Handleiding buitengerechtelijke incassokosten 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2.

Nadere informatie

[1] 1. Toepassingsgebied

[1] 1. Toepassingsgebied Reglement, houdende Bepalingen, voorschriften, incassovoorwaarden en tarieven voor de ambtelijke en niet-ambtelijke rechtspraktijk van Deurwaarders- en Incassobureau Enschede B.V. te Enschede 1. Toepassingsgebied

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso

Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso Artikel 1. Toepassingsgebied: A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso verstrekte opdrachten

Nadere informatie

Handleiding wettelijke regeling over de vergoeding voor de buitengerechtelijke incassokosten

Handleiding wettelijke regeling over de vergoeding voor de buitengerechtelijke incassokosten Handleiding wettelijke regeling over de vergoeding voor de buitengerechtelijke incassokosten Versie 2.1 20 mei 2014 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. VOOR WELKE VORDERINGEN GELDT DE NIEUWE REGELING?...

Nadere informatie

1. Inleiding Van wie wij gegevens verzamelen Waarom wij gegevens verzamelen Door ons verzamelde gegevens...

1. Inleiding Van wie wij gegevens verzamelen Waarom wij gegevens verzamelen Door ons verzamelde gegevens... Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Van wie wij gegevens verzamelen... 2 3. Waarom wij gegevens verzamelen... 2 4. Door ons verzamelde gegevens... 3 4.1. Door de opdrachtgever verstrekte gegevens... 3 4.2.

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO-VOORWAARDEN CREDIFIN NEDERLAND B.V. 1.2 De bepalingen gesteld in deze algemene voorwaarden zijn bindend.

ALGEMENE INCASSO-VOORWAARDEN CREDIFIN NEDERLAND B.V. 1.2 De bepalingen gesteld in deze algemene voorwaarden zijn bindend. ALGEMENE INCASSO-VOORWAARDEN CREDIFIN NEDERLAND B.V. Artikel 1. Algemeen 1.1 Credifin Nederland gevestigd te Amstelveen aan de Bovenkerkerweg 41-4, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

LJN: BJ4855,Sector kanton Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336

LJN: BJ4855,Sector kanton Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336 LJN: BJ4855,Sector kanton Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336 Datum uitspraak: 23-07-2009 Datum publicatie: 10-08-2009 Rechtsgebied: Civiel overig Soort procedure: Eerste aanleg enkelvoudig

Nadere informatie

Netherlands Commercial Court

Netherlands Commercial Court Netherlands Commercial Court Wat is de NCC? NCC internationale handelskamer van de Rechtbank Amsterdam (incl. voorzieningenrechter) + NCCA internationale handelskamer van het Gerechtshof Amsterdam Waarom

Nadere informatie

W e t I n c a s s o K o s t e n ( W I K )

W e t I n c a s s o K o s t e n ( W I K ) W e t I n c a s s o K o s t e n ( W I K ) Tot 1 juli 2012 was er wettelijk niets geregeld over de hoogte van incassokosten en aan welke voorwaarden moest worden voldaan om deze toegewezen te krijgen bij

Nadere informatie

Help, mijn klant betaalt niet!!!

Help, mijn klant betaalt niet!!! Help, mijn klant betaalt niet!!! Tips voor uw debiteurenbeheer en incasso Inleiding Steeds meer ondernemers ondervinden hinder van oninbare vorderingen op en/of oplopende betalingsachterstanden bij hun

Nadere informatie

Bedrijfsdocumentatie

Bedrijfsdocumentatie Bedrijfsdocumentatie 2 Contact Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders Contactgegevens Bezoekadres s-gravenzandseweg 4a 2291 PE Wateringen Postadres Postbus 19 2290 AA Wateringen Telefoon 0174-298540 Telefax

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Headline Headline Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers ARAG Incasso Verzekering Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers Sach-, ARAG Incasso Haftpflicht, Verzekering Kfz etc. Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat of niet betalen. En

Nadere informatie

Cliënten zijn opdrachtgevers, niet zijnde tussenpersonen, die Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders een opdracht verstrekken.

Cliënten zijn opdrachtgevers, niet zijnde tussenpersonen, die Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders een opdracht verstrekken. ALGEMENE VOORWAARDEN Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders Augustus 2014 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte

Nadere informatie

Reglement tarieven en bepalingen Hafkamp Gerechtsdeurwaarders B.V. - versie 1 juli 2014

Reglement tarieven en bepalingen Hafkamp Gerechtsdeurwaarders B.V. - versie 1 juli 2014 Reglement tarieven en bepalingen Hafkamp Gerechtsdeurwaarders B.V. - versie 1 juli 2014 Reglement tarieven en bepalingen voor de niet-ambtelijke rechtspraktijk en aanvullende tarieven aangaande de ambtelijke

Nadere informatie

Voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN. 1. begrippen:

Voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN. 1. begrippen: Voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN 1. begrippen: Bazuin & Partners De besloten vennootschap Bazuin & Partners B.V., statutair zetelende te Krimpen aan den IJssel, gevestigd en kantoorhoudende te 3016 DG Rotterdam,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Equilibristen

Algemene voorwaarden van Equilibristen Algemene voorwaarden van Equilibristen 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van EQ zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte opdrachten tot het verrichten van juridische en/of incassowerkzaamheden.

Nadere informatie

2. Certa Legal Interim & Services is een geregistreerde handelsnaam van Law Fathers B.V.

2. Certa Legal Interim & Services is een geregistreerde handelsnaam van Law Fathers B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Deze algemene voorwaarden van Law Fathers B.V. liggen ter inzage bij de receptie van het kantoor Law Fathers B.V. te Amsterdam (1017 ER) aan de Keizersgracht 620. Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Juridisch Incassokantoor Geldrop Versie 08022013.2 GE/HEU

Algemene voorwaarden Juridisch Incassokantoor Geldrop Versie 08022013.2 GE/HEU Algemene voorwaarden Juridisch Incassokantoor Geldrop Versie 08022013.2 GE/HEU Art. 1. Definities 1.1. Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Juridisch Advieskantoor Geldrop, handelend onder de naam Juridisch

Nadere informatie

Incassokosten volgens de WIK

Incassokosten volgens de WIK Incassokosten volgens de WIK Aanleiding WIK: In de periode tot de invoering van de WIK op 1 juli 2012 - was er ten aanzien van de hoogte en verschuldigdheid van incassokosten veel onduidelijkheid. In de

Nadere informatie

Maurits & Hömann. Leveringsvoorwaarden met betrekking tot incassodiensten van M&H Incasso

Maurits & Hömann. Leveringsvoorwaarden met betrekking tot incassodiensten van M&H Incasso Leveringsvoorwaarden met betrekking tot incassodiensten van M&H Incasso Algemeen 1. M&H Incasso is een onderdeel van de maatschap (KvK: 70415234), hierna te noemen M&H Incasso, en verricht haar werkzaamheden

Nadere informatie