Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basiskeuzelijst meer- en minderwerk"

Transcriptie

1 Pagina 1 van Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0, Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0, Verlagen wcd naar circa 30 cm boven vloer (woonkamer, eetkamer en slaapkamers) Alle wandcontacdozen (wcd's ) in de woonkamer, eetkamer en slaapkamers worden op circa 30 cm boven de afwerkvloer gemonteerd. Geen verrekening 0,00 Het elektra ter plaatse van de keukenopstelling en de overige elektra voorzieningen in de woning worden conform de Technische Omschrijving en de verkoopcontracttekeningen aangebracht Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen plattegrond) Hierbij wordt de voordeur verplaatst naar de voorgevel en wordt de indeling van de begane grond en 1e verdieping gewijzigd. De gevel, de nieuwe indeling, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische Dubbele deuren voorgevel, 1 stuks = 15 (in plaats van raamkozijn) In de voorgevel wordt een houten kozijn met dubbele deuren met zijlichten aangebracht, het standaard raamkozijn komt te vervallen. Het kozijn met de dubbele deuren wordt conform optietekening en de technische vast 4.179,00 vast 2.678,00 Deze optie is van toepassing voor woningtype H1 en H Dubbele deuren voorgevel, 2 stuks = 15 (in plaats van raamkozijn) In de voorgevel worden houten kozijnen met dubbele deuren aangebracht (2 stuks), de standaard raamkozijnen komen te vervallen (2 stuks). De kozijnen met de dubbele deuren worden conform optietekening en de technische vast 5.356,00 Deze optie is van toepassing voor woningtype H Extra gevelkozijn(en) zijgevel n.o.t.k. Extra gevelkozijn(en) in de zijgevel van de woning, passend binnen de vergunning en bouwbesluit.

2 Pagina 2 van Extra draai/kiepramen n.o.t.k. Het toepassen van een draai/kiepraam binnendraaiend (i.p.v. vastglas), passend binnen de vergunning en bouwbesluit Enkele deur woning-garage n.o.t.k. Het aanbrengen van een toegangsdeur tussen de woning en garage/berging, passend binnen de vergunning en bouwbesluit Dakkapel voorgevel = 17 (exclusief indeling zolder) In het schuine dak aan de voorzijde van de woning wordt een dakkapel geplaatst. Het vaste glas van de dakkapel zal worden voorzien van een ventilatierooster. Met betrekking tot de installaties zijn er geen aanpassingen meegenomen in deze optie. Deze dakkapel wordt conform optietekening en de technische vast 8.273,00 De zolder blijft een onbenoemde ruimte en voldoet niet aan de eisen zoals gesteld aan een verblijfsruimte (bijvoorbeeld een slaapkamer). Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met een extra slaapkamer op de 2e verdieping, dit i.v.m. eisen bouwbesluit. Deze optie is van toepassing voor woningtype H1 en H Dakvenster voorgevel, 2 stuks = 16 (exclusief indeling zolder) In het schuine dak van de woning worden twee een dakvensters geplaatst (voorgevel zijde), deze worden aan de binnenzijde afgetimmerd. Met betrekking tot de installaties zijn er geen aanpassingen meegenomen in deze optie. De dakvensters worden conform optietekening en de technische vast 2.865,00 De zolder blijft een onbenoemde ruimte en voldoet niet aan de eisen zoals gesteld aan een verblijfsruimte (bijvoorbeeld een slaapkamer). Deze optie is van toepassing voor woningtype H1 en H3.

3 Pagina 3 van Dakvensters achtergevel, 2 stuks = 16 (exclusief indeling zolder) In het schuine dak van de woning worden twee een dakvensters geplaatst (achtergevel zijde), deze worden aan de binnenzijde afgetimmerd. Met betrekking tot de installaties zijn er geen aanpassingen meegenomen in deze optie. De dakvensters worden conform optietekening en de technische vast 2.865,00 De zolder blijft een onbenoemde ruimte en voldoet niet aan de eisen zoals gesteld aan een verblijfsruimte (bijvoorbeeld een slaapkamer). Deze optie is van toepassing voor woningtype H1, H2 en H Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m = 2 vast ,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De gevel van de uitbouw, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optienummertekening en de technische Indien voor deze optie wordt gekozen en de verkrijger van de naastgelegen aangrenzende woning kiest hier niet voor, dan zal de buitengevel van de uitbouw over de kavelgrens van de naastgelegen aangrenzende woning vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de notariële akten opgenomen Uitbouw begane grond achterzijde circa 2,4m = 3 vast ,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 2,4m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De gevel van de uitbouw, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform bouwnummertekening en de technische Indien voor deze optie wordt gekozen en de verkrijger van de naastgelegen aangrenzende woning kiest hier niet voor, dan zal de buitengevel van de uitbouw over de kavelgrens van de naastgelegen aangrenzende woning vallen. Voor deze opties zijn erfdienstbaarheden in de notariële akten opgenomen.

4 Pagina 4 van Uitbouw begane grond zijgevel 'Medium' = 5 vast ,00 Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 3,2m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De gevel van de uitbouw, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische Uitbouw begane grond zijgevel 'Large' = 6 vast ,00 Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 3,2m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De gevel van de uitbouw, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optienummertekening en de technische Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met de optie uitbouw achterzijde 1,2m De optie uitbouw achterzijde 1,2m is niet meegenomen in deze optie Uitbouw begane grond zijgevel 'XL' = 7 (Extra Large) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 3,2m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De gevel van de uitbouw, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optienummertekening en de technische vast ,00 Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met de optie uitbouw achterzijde 2,4m De optie uitbouw achterzijde 2,4m is niet meegenomen in deze optie Uitbouw begane grond zijgevel 'Medium' met kap = 8 (verplaatsen voordeur + wijzigen plattegrond) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 3,3m. De uitbouw wordt voorzien van een schuin dak. Hierbij wordt de voordeur verplaatst naar de zijuitbouw en wordt de indeling van de begane grond en verdieping gewijzigd. De gevel, de nieuwe indeling, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische vast ,00

5 Pagina 5 van Split-level begane grond met een uitbouw (alleen mogelijk i.c.m. met wonen achter) Split-level begane grond, in combinatie met een uitbouw begane grond, waarbij de begane vloer van de uitbouw ook geheel of gedeeltijke een split-level heeft. Het wijzigen van de plattegrond/indeling begane grond, passend binnen de vergunning en bouwbesluit. n.o.t.k. Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met wonen achter (optienummer ). Op deze optie is een korting van toepassing (optienummer ). Let op: prijs en mogelijkheden afhankelijk van keuze uitbouw en/of overige individuele opties Split-level begane grond + ontgraven achtertuin (i.c.m. wonen achter en zonder uitbouw) Het wijzigen van de plattegrond/indeling begane grond, passend binnen de vergunning en bouwbesluit en conform optietekening. Geen verrekening 0,00 En in de achtertuin wordt de bovenste laag grond ontgraven met een diepte van circa 55cm, gelijk aan de standaard woningbreedte onder 'natuurlijk' talud (circa 6x7,5m). Deze optie wordt uitgevoerd conform optie tekening en is exclusief verdere voorzieningen (exclusief drainage, beschoeiingen, damwanden, zandpakket etc.). Deze optie is mogelijk in combinatie met wonen achter (optienummer ), maar is niet mogelijk in combinatie met een uitbouw begane grond achterzijde Korting split-level in combinatie met een uitbouw begane grond vast ,00 Deze optie is van toepassing indien u heeft gekozen voor de optie split-level begane grond, in combinatie met een uitbouw begane grond, waarbij de begane vloer van de uitbouw ook geheel of gedeeltijke een split-level heeft. Deze korting wordt na de sluitingsdatum opgenomen in de opdrachtbevestiging. Deze optie is van toepassing bij de optie split-level met een uitbouw begane grond (optienummer ) en is alleen mogelijk in combinatie met wonen achter (optienummer ). Let op: prijs en mogelijkheden afhankelijk van keuze uitbouw en/of overige individuele opties.

6 Pagina 6 van Uitbouw begane grond individueel n.o.t.k. Het realiseren van een individuele uitbouw begane grond, passend binnen de vergunning en bouwbesluit. Let op: prijs en mogelijkheden afhankelijk van overige standaard en/of individuele opties Berging, vergroten = 21 (in tuin 3x3 m) In de tuin wordt de houten berging vergroot, nieuwe afmeting circa 3x3 m. De berging wordt conform optietekening en de technische vast 1.081,00 Deze optie is van toepassing voor woningtype H1 en H Funderingsvoorzieningen = 11 (t.b.v. veranda achterzijde circa 6x2,4m) Hierbij worden er extra funderingsvoorzieningen (heipalen en funderingsbalken) meegenomen ten behoeve van bijvoorbeeld een later door u of derden aan te brengen veranda (gelijk aan standaard woningbreedte, circa 6x2,4m). Voor de extra belasting is gerekend met houten kolommen, houten balklaag met vloerdelen (vloer) en een houten balklaag met dakbeschot en een bitumineuze dakbedekking (plafond/dak). Voor de uitvoering en realisatie van een veranda na oplevering van de woning, kan Dura Vermeer geen verantwoordelijkheid nemen en is derhalve hiervoor niet aansprakelijk. De koper dient ook zelf zorg te dragen voor de vergunning voor een eventueel na oplevering aan te brengen veranda. vast 2.764, Garage = 9 (niet geisoleerd) Tegen de zijgevel van de woning wordt een stenen garage/berging aangebracht met een platdak (houten balklaag met dakbeschot en een bitumineuze dakbedekking). Deze is toegankelijk door middel van een handbediende stalen kanteldeur en een houten deurkozijn. De houten berging in de achtertuin komt hierbij te vervallen. In de garage/berging heerst een buitenklimaat en is niet gegarandeerd vrij van vorst en vochtdoorslag. De garage/berging wordt conform optietekening en de technische omschrijving uitgevoerd. vast ,00

7 Pagina 7 van Garage geisoleerd met kap = 10 (inclusief wijzigen plattegrond verdieping) Tegen de zijgevel van de woning wordt een stenen garage/berging aangebracht met een schuin dak, hierbij wordt de indeling van de 1e verdieping wordt gewijzigd. De garage wordt geïsoleerd uitgevoerd (begane grondvloer, gevels en dakkap). De houten berging in de achtertuin komt hierbij te vervallen. De stalen kanteldeur en het houten deurkozijn worden niet gewijzigd, dus in de garage/berging heerst een buitenklimaat en is niet gegarandeerd vrij van vorst en vochtdoorslag. De gevel, de nieuwe indeling, de afwerking aan de binnenzijde en de installaties worden conform optietekening en de technische vast ,00 Deze optie is voor woningtype H1 en H3 alleen mogelijk in combinatie met zolderindeling nr. 14 (optienummer ) Carport n.o.t.k. Het aanbrengen van een carport, passend binnen de vergunning en bouwbesluit. Voorwaarden voor vergunningsvrij; onder andere 1 meter achter de voorgevel van de woning gemeten en kleurstelling conform de draaiende delen als omschreven in de kleuren- en materiaalstaat (Leigrijs) Voorziening dakkapel = 24 / 25 p/stuk 866,00 In het schuine dak aan de voorgevel of achtergevel van de woning wordt een voorziening meegenomen ten behoeve van een later door u aan te brengen dakkapel (e.e.a. conform de standaard optionele dakkapel). Deze optie wordt uitgevoerd conform bouwnummertekening. 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Buitenkraan p/stuk 350,00 Het leveren en aanbrengen van een buitenkraan met gevelplaat op de gevel van de woning. De kraan wordt op een hoogte van circa 60cm aangebracht en kan door middel van een afsluiter in de meterkast van de woning worden afgesloten.

8 Pagina 8 van 12 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Trapkast = 26 vast 1.089,00 Het maken van een bergruimte onder de trap op de begane grond. De trapkast wordt voorzien van een deur, inclusief kozijn met bovenlicht (voorzien van een paneel), in standaard uitvoering voorzien van een deurkruk en sleutel. Tevens is de trapkast voorzien van een wandlichtpunt met schakelaar en een enkele wandcontactdoos Dichte keuken = 22 vast 1.901,00 Op de begane grond wordt de indeling gewijzigd, waardoor een gesloten keuken ontstaat. Tussen de keuken en de woonkamer wordt een wand en een binnendeurkozijn met dubbele deuren geplaatst. De dubbele deuren (Ideaal Profilux K-3, of gelijkwaardig) zijn voorzien van helder glas. De nieuwe indeling en de installaties worden conform optietekening en technische omschrijving uitgevoerd Zolderindeling met dakvensters = 14 vast 5.486,00 Op de 2e verdieping wordt de indeling gewijzigd, er wordt een extra slaapkamer gerealiseerd (voorgevelzijde), inclusief 2 dakvensters. De nieuwe indeling, de wandafwerking en de installaties worden conform optietekening en de technische Deze optie is van toepassing voor woningtype H1 en H Binnendeur vervallen, dubbele deuren (woonkamer-keuken) Hiermee vervallen de dubbele binnendeuren met kozijn tussen de woonkamer en de keuken Verplaatsen toiletruimte 1e verdieping = 19 (inclusief vergroten badkamer) De standaard toiletruimte (tegen de badkamer) wordt verplaatst. De nieuwe toiletruimte wordt naast/tegen de trap gerealiseerd, hierdoor wordt de badkamer vergroot. Tevens wordt er een extra standleiding gerealiseerd t.p.v. de trap (lepe hoek). De nieuwe indeling, de wandafwerking en de installaties worden conform optietekening en de technische vast -205,00 vast 2.070,00

9 Pagina 9 van 12 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Extra doucheruimte 2e verdieping = 13 vast 6.003,00 Hierbij wordt op de 2e verdieping een extra doucheruimte gerealiseerd met een douche- en wastafelcombinatie. De douchecombinatie bestaat uit een Grohe 1000 douchemengkraan, Grohe Tempesta glijstangset 60cm en een doucheputje met kunststofdeksel circa 15x15cm. De wastafelcombinatie bestaat uit een Sphinx 300 wastafel met een Grohe Eurodisc Cosmopolitan wastafelkraan met waste. Het wand- en vloertegelwerk is conform de standaard badkamer. De nieuwe indeling, de wandafwerking en de installaties worden conform optietekening en de technische Verplaatsen binnendeurkozijn (inclusief elektra) Het verplaatsen van een binnendeur, inclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft Verplaatsen binnendeurkozijn (exclusief elektra) Het verplaatsen van een binnendeur, exclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft Draairichting binnendeur (inclusief elektra) Het wijzigen van de draairichting van de binnendeur, inclusief het verplaatsen van de lichtschakelaar direct naast de deur Draairichting binnendeur (exclusief elektra) Het wijzigen van de draairichting van de binnendeur, exclusief het verplaatsen van de lichtschakelaar direct naast de deur Verplaatsen binnendeurkozijn en wijzigen draairichting (inclusief elektra) Het verplaatsen en wijzigen van de draairichting van een binnendeur, inclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft. p/stuk 105,00 p/stuk 55,00 p/stuk 90,00 p/stuk 40,00 p/stuk 105,00

10 Pagina 10 van 12 2 Standaard en individueel meer- en minderwerk Verplaatsen binnendeurkozijn en wijzigen draairichting (exclusief elektra) Het verplaatsen en wijzigen van de draairichting van een binnendeur, exclusief de lichtschakelaar direct naast de deur. Deze optie kan niet gekozen worden indien het een betonwand of constructieve wand betreft. p/stuk 55, Dichtzetten bovenlicht in binnendeurkozijn p/stuk 115,00 Het standaard binnendeurkozijn met bovenlicht wordt vervangen door een binnendeurkozijn zonder bovenlicht. De binnenwand conform technische omschrijving wordt boven het kozijn doorgezet Dichtzetten bovenlicht in binnendeurkozijn (Meterkast) Het standaard binnendeurkozijn (van de meterkast) met bovenlicht wordt vervangen door een binnendeurkozijn zonder bovenlicht. De binnenwand wordt boven het kozijn doorgezet. In de standaard deur komen 2 ventilatieroosters, welke boven en onder in de deur worden gemonteerd. p/stuk 145, Ontgraven achtertuin = 12 vast 2.281,00 In de achtertuin wordt de bovenste laag grond ontgraven met een diepte van circa 60cm, gelijk aan de standaard woningbreedte onder 'natuurlijk' talud (circa 6x5,5m). Deze optie wordt uitgevoerd conform optie tekening en is exclusief verdere voorzieningen (exclusief drainage, beschoeiingen, damwanden, zandpakket etc.) Voorbereiding openhaard = 23 p/stuk 399,00 Hierbij worden voorzieningen meegenomen in de verdiepingsvloeren en de dakkap ten behoeve van een later door u of derden aan te brengen haard. Het aanbrengen van een zacht blok (afmeting circa 25cm x 25cm) in de vloer van de 1e verdieping en 2e verdieping en het aanpassen van de dakconstructie (exclusief sparingen, afvoerkanaal en/of dakdoorvoer). Deze optie is exclusief aanpassen van de elektra- en verwarminginstallatie en wordt conform de bouwnummertekening uitgevoerd. Bij wijzigingen na oplevering dient u het Bouwbesluit en eventueel aanvullende regelgeving in acht te nemen.

11 Pagina 11 van 12 3 Showroom meer- en minderwerk Tegelwerk offerte n.o.t.k. Het leveren en aanbrengen van het door u gekozen tegelwerk volgens de offerte van de tegelshowroom Aanpassen installaties keuken n.o.t.k. Het aanpassen van de installaties in de keuken. U heeft geen keuken uitgekozen bij de projectshowroom en u heeft ons tekeningen verstrekt van een externe keukenshowroom die voorzien zijn van de juiste maatvoering. De installateurs passen hierop hun installaties aan. Uw keuken kunt u na oplevering van de woning laten plaatsen Toiletruimte begane grond casco = 20 vast ,00 De aparte toiletruimte wordt zonder tegelwerk, sanitair en toebehoren en wandafwerking opgeleverd. De dorpel komt te vervallen, maar de afwerkvloer wordt wel aangebracht. De aansluitpunten van de installaties worden conform de verkoopcontracttekeningen op de standaard posities, op plintniveau, afgedopt aangebracht (m.u.v. de elektrapunten). Voor deze optie heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning Toiletruimte 1e verdieping casco = 20 vast ,00 De aparte toiletruimte wordt zonder tegelwerk, sanitair en toebehoren en wandafwerking opgeleverd. De dorpel komt te vervallen, maar de afwerkvloer wordt wel aangebracht. De aansluitpunten van de installaties worden conform de verkoopcontracttekeningen op de standaard posities, op plintniveau, afgedopt aangebracht (m.u.v. de elektrapunten). Voor deze optie heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning Sanitair offerte n.o.t.k. Het leveren en aanbrengen van het door u gekozen sanitair en eventueel daaruit volgende bouwkundige en installatietechnische wijzigingen volgen de offerte van de sanitairshowroom.

12 Pagina 12 van 12 3 Showroom meer- en minderwerk Standaard badkamer casco = 20 vast ,00 De standaard badkamer 1e verdieping wordt zonder tegelwerk, sanitair en toebehoren en zonder holonite dorpel onder de binnendeur opgeleverd. De afwerkvloer wordt wel aangebracht, in de douchehoek komt geen afwerkvloer (oppervlakte circa 90x90cm). De verwarming blijft gehandhaafd. De aansluitpunten van de installaties worden conform de verkoopcontracttekeningen op de standaard posities, op plintniveau, afgedopt (m.u.v. de elektrapunten). Voor deze optie heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning Aanpassen installaties, casco badkamer/toiletruimte n.o.t.k. Het aanpassen van de installaties in de casco badkamer/toiletruimte. U heeft ons tekeningen verstrekt die voorzien zijn van de juiste maatvoering. De installateurs passen hierop hun installaties aan. Deze optie kan alleen gekozen worden in combinatie met de optie 'Casco badkamer'. Tevens heeft u de cascoverklaring ondertekend. U ontvangt een gelimiteerde SWK garantie voor uw woning Elektra offerte n.o.t.k. Het wijzigen van de elektrische installatie volgens de offerte van de elektrashowroom PV-panelen offerte n.o.t.k. Op het meest zongerichte dakvlak van de woning, worden extra PV panelen geplaatst en een omvormer op de 2e verdieping. De elektriciteit die wordt opgewekt reduceert het eigen gebruik of wordt terug geleverd aan het net. Voor dit doel dient er een aparte meter gehuurd te worden bij het energiebedrijf (elektra) Verwarming offerte n.o.t.k. Het wijzigen van de verwarmingsinstallatie volgens de offerte van de verwarmingshowroom Binnendeuren, volgens overzicht/offerte n.o.t.k. Het wijzigen van de binnendeuren, -kozijnen en/of hang- en sluitwerk volgens het overzicht/offerte van de deurenleverancier (showroom).

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Blok 1: bnr 202 t/m 206, Blok 2: bnr 207 t/m 213 (beuk breedte 5,1m) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersoptie van een uitbouw (optienummer 1010200 of 1010300) is er een PV-systeem

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersopties van onder meer een uitbouw,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersopties van onder meer een uitbouw,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 230600 Keuken, extra koudwateraansluiting p/stuk 225,00 Het leveren en aanbrengen van een koud-wateraansluiting voorzien van een eenvoudige tapkraan bij de spoelbak (t.b.v. bijvoorbeeld

Nadere informatie

PRODUCTNAAM OMSCHRIJVING WONINGTYPE PRIJS 1 RUWBOUW VOLUME OPTIES JB,K,L ,00

PRODUCTNAAM OMSCHRIJVING WONINGTYPE PRIJS 1 RUWBOUW VOLUME OPTIES JB,K,L ,00 1 RUWBOUW VOLUME OPTIES JB,K,L 16.950,00 10 21213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersopties van onder meer een uitbouw,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1020100 Deur loggia (i.p.v. kozijn met vast glas) (woningtype A1 - A2 en H1 - H2) In de gevel bij de loggia wordt een kozijn met één deur aangebracht.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: RIETZANGER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 01 Vergunningsplichtig 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 23.280,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Vergunningsplichtig 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 23.280,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m.

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Vergunningsplichtig 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 23.280,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m. Woningtype

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 01 Vergunningsplichtig 1021211 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 27.190,00 Op de begane grond wordt over de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m.

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: WATERJUFFER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.00.00 BOUWKUNDIG R 10.20.00 Deur van woonkamer naar garage - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 15, 16 & 17 Het realiseren van een doorgang tussen woonkamer en garage door middel van een kozijn en deur

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Voorhuis

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Voorhuis BOUWKUNDIG RUWBOUW BR03 Houten berging wijzigen in gemetselde berging 22.200,00 De standaard houten berging wordt gewijzigd in een ongeisoleerde halfsteens metselwerk berging op een fundering met een vloer

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Koperskeuzes. 1. Bouwkundig. Alle prijzen incl. BTW. De opties waar inclusief achter staat zijn standaard opgenomen in de v.o.n. prijs.

Koperskeuzes. 1. Bouwkundig. Alle prijzen incl. BTW. De opties waar inclusief achter staat zijn standaard opgenomen in de v.o.n. prijs. 1. Bouwkundig 1.0.00 Aanbouw aan achterzijde 1,2 meter diep Inclusief Pakket De woning wordt aan de achterzijde op de begane grond uitgebreid: De gehele achtergevel van de begane grond verplaatst circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Vergunningsplichtig 928110 Dubbel openslaande deuren vast 2.540,00 Het standaard raamkozijn met borstwering (met een vast deel en een te openen deel) wordt vervangen door dubbele openslaande

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Bungalow

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Bungalow BOUWKUNDIG RUWBOUW BB01-1 Uitbouw 1,20 meter aan zijgevel bouwnummer 1 22.950,00 Het aanbrengen van een uitbouw van 1.20m aan de zijgevel van de woning bij slaapkamer 1 conform de optietekening blok 1

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1 RUWBOUW GROTE OPTIES

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

Woonwensen, hoe werkt dat?

Woonwensen, hoe werkt dat? Woonwensen, hoe werkt dat? Woonwensen zijn heel persoonlijk. Daarom biedt Vink en Veenman kopers van een nieuwbouw woning veel vrijheid bij de realisatie ervan. Voor en tijdens de bouw kunt u met al uw

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Rijwoning hoek bnr. 10

Rijwoning hoek bnr. 10 Kenmerk mei 2017 Bouwopties Rijwoning Rijwoning Optie 1 Trapkast Onder de trap in de woonkamer wordt een kast gerealiseerd. Elektrapunten conform de optietekening. Optie 2 Vergroten badkamer met circa

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Groene keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 1 RUWBOUW GROTE OPTIES 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES 1101 BEGANE GROND/ ACHTERGEVEL, optie aanbouw 2400 mm 1101.1 O Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 1e Sluitingsdatum 000.100 Uitbouw woonkamer 1,20 m b.g. 15.850,00 De woonkamer aan de achtergevel uitbouwen met ca. 1,20 meter diep (uitwendig). Lichtpunten en aansluitingen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 01 Volumebouw 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1200mm (beukmaat 5400mm) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Naam koper : 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 18.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond van ca. 1,20 meter diep (uitwendig)

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

WONINGTYPE PARKWONINGEN. Overzicht meer- en minderwerk plan "Fruittuinen" te Andijk Fase 4

WONINGTYPE PARKWONINGEN. Overzicht meer- en minderwerk plan Fruittuinen te Andijk Fase 4 WONINGTYPE 1 TEGELWERK 1.1 Optioneel tegelwerk 1.1.a Maken een keuze uit luxe tegelwerk (offerte Scholtens) 1.1.b Maken gebruik van de showroomprocedure tegelwerk (offerte showroom) 1.2 Tegelwerk vervallen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 19 01 Volumebouw 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1200mm (beukmaat 5400mm) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Adres: Telefoon privé: Postcode: Telefoon werk: Woonplaats: E-mail adres: SANITAIR EN LOODGIETERSWERK O L.01 Standaard sanitair in de toiletruimte Sanitair

Nadere informatie

Rijwoning tussen bnr. 20 en 23

Rijwoning tussen bnr. 20 en 23 Kenmerk mei 2017 Bouwopties Optie 1 Trapkast Onder de trap in de woonkamer wordt een kast gerealiseerd. Elektrapunten conform de optietekening. Optie 2 Vergroten badkamer met circa 30 cm (uitgaande van

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 en in EUR GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 en in EUR 1

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Woonwensenlijst (keuzelijst meer en minderwerken) Woningtype B1 B1k B2 C2 D Project : Berckelbosch dpl 6A - 37 woningen

Woonwensenlijst (keuzelijst meer en minderwerken) Woningtype B1 B1k B2 C2 D Project : Berckelbosch dpl 6A - 37 woningen 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 Uitbouw achtergevel diepte 2,4 m1 x x x 18.481,00 1.1 Uitbouw achtergevel diepte 2,4 m1 x 19.015,00 1.1 Uitbouw achtergevel diepte 2,4 m1 n.v.t. Het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5700 mm Bouwnummer: 102 en 105 Woningtype: Klasiek Sluitingdatum: maandag 21 augustus 2017 (Sanitair, tegelwerk

Nadere informatie