Overzicht gerealiseerde matches 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht gerealiseerde matches 2013"

Transcriptie

1 Overzicht gerealiseerde matches Stg. Valkenhof gaat samen met de gemeente Valkenswaard een project opzetten waarmee 'beweging door senioren' bevordert wordt. Tegenprestatie: gezamenlijke pr. en website over dit onderwerp. 2. AllesvanValkenswaard.nl geeft Stg. De Boei extra aandacht/zichtbaarheid/vindbaarheid door het plaatsen van nieuwsberichten e.d. Tegenprestatie: Link op website De Boei. 3. Solarplexus doneert 5 cadeaubonnen voor 30 min. massage aan Stg. Nieuwe Levenskracht. Tegenprestatie: presentatie logo tijdens toneelavonden en de kermis. 4. Nationaal Fonds Kinderhulp gaat naamsbekendheid van Click Gastouderbureau via social media en website vergroten. Tegenprestatie: Connecties aanleveren in de regio. 5. Werk en Inkomen gaat Stg. Platform Gehandicapten helpen om voor hun doelgroep belastingaangiften te verzorgen. Tegenprestatie: helpen bij het vinden van mensen die tot de doelgroep (Stg. Gehand) behoren. 6. De Vries & Partners Valkenswaard BV gaat i.s.m. met Werk en Inkomen voor 10 personen een T-biljet invullen. Tegenprestatie: Lezing BB2. 7. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt Stg. Nieuwe Levenskracht een redactioneel artikel in haar ledenmagazine 'Dichterbij'. Tegenprestatie: 6 toegangskaarten voor de toneelvoorstelling. 8. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt Stg. Vrienden van de Thuiszorg een redactioneel artikel in haar ledenmagazine 'Dichterbij'. Tegenprestatie: publiciteit voor de coöperatie. 9. Rabobank Valkenswaard en Waalre helpt Wijkcommissie Geenhoven aan de lokale toegang tot Tegenprestatie: ondersteuning bij mogelijke uitrol naar andere bewonerscommissies in Valkenswaard. 10. Gemeente Valkenswaard adviseert en redigeert persberichten van Stg. Bloemencorso Valkenswaard. Tegenprestatie: gesprek/meedenken over de inrichting van een VIP-plaats tijdens het bloemencorso. 11. Rendus Accountants & Belastingadviseurs biedt ondersteuning aan de penningmeester van LTV Dommelen. Tegenprestatie: een tennismiddag voor de medewerk(st)ers. 12. Assist Marketing Support gaat een uitgebreid intake gesprek met Stg. Bloemencorso Valkenswaard voeren met als doel ondersteuning en professionalisering van het corso. Tegenprestatie: nader overeen te komen (te denken aan vermelding/toegangskaarten). 13. WéJé Producties gaat pr, publiciteit en contact met designer voor de hobby van Frans Donders verzorgen. Tegenprestatie: meehelpen om naamsbekenheid te vegroten/molentje. 14. Ford Luijbregts BV stelt een transportbus beschikbaar voor Stg. Intocht Sint Nicolaas. Tegenprestatie: logo op banner tijdens de intocht.

2 15. Guido Reijnders Teksten gaat tekst schrijven voor de folder van Kinderboerderij De Kleine Meer. Zo ook een concept voor een nieuwsbrief voor haar relaties. Tegenprestatie: naamsvermelding in de folder. 16. Rabobank Valkenswaard en Waalre gaat voor Stg. Valkenhof met 5 medewerker(st)ers een wandeling met ouderen maken in het kader van 'Samen Onderweg'. Tegenprestatie: gebruik kunnen maken van het auditorium gedurende 1 middag/avond. 17. PUUR! Buitensport & Kanoveruur biedt Scholengemeenschap Were Di stageplaatsen voor leerlingen, een excursie en presentatie tijdens de 'Bedrijvendag'. Tegenprestatie: pr bij ouders en leerlingen. 18. PLUS Korner levert Stg. Doeweek Dommelen melkproducten voor hun Brabantse Koffietafel op 5 augustus. Een recordpoging van > personen. Tegenprestatie: vrijkaarten voor deelname en het plaatsen van vlaggen. 19. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt Stg. Vaart de productie van min. 50 posters aan voor de aankondiging van hun 'atelierroute'. Tegenprestatie: logo op poster. Kunstuitleen in overleg. 20. Eli Enterprise verzorgt een workshop 'zang' tijdens de recordpoging 'Brabantse koffietafel' van Stg. Doeweek Dommelen. Tegenprestatie: reclame in infoboekje een deelname aan de recordpoging. 21. Stekton Timmerwerken biedt Technika 10 advies en materialen aan omtrent houtbewerking. Tegenprestatie: vermelding op de website en bekendheid bij de begeleidsters. 22. Gemeente Valkenswaard gaat Stg. Platform Gehandicapten informatie geven over de ontwikkelingen in de gehandicaptensport in de breedste zin van het woord. Tegenprestatie: informatieverstrekking over deze ontwikkelingen. 23. Stg. Vrienden van de Thuiszorg gaat het Nationaal Fonds Kinderhulp helpen bij hun jaarlijkse collecte. Tegenprestatie: publiciteit via social media. 24. Scholengemeenschap Were Di gaat voor de Wanda Foundation een samenwerkingsverband opzetten met een school in Sierra Leone. Tegenprestatie: voorlichting over de stichting én Sierra Leone aan de leerlingen. 25. Ford Luijbregts BV biedt VWC Voetje voor Voetje ruimte beschikbaar als startplaats voor een van hun wandeltochten. Tegenprestatie: organisatie of begeleiding van een wandeltocht voor het personeel. 26. Assist Marketing Support biedt C.O.T.A. communicatie-advies. Tegenprestatie: nader overeen te komen. 27. Solarplexus verzorgt 1 dag Thaise Yoga Massage voor Health & Sports Club Valkencourt. Tegenprestatie: inzet communicatiemiddelen t.b.v. het vergroten van naamsbekendheid. 28. De Hofnar biedt haar locatie en commerciële omlijsting aan voor Stg. Leergeld m.b.t. de organisatie van een 'kunst & kitch middag'. Tegenprestatie: delen van de horecaopbrengst.

3 29. Reclamebureau KoolenVanWordragen biedt Scholengemeenschap Were Di de mogelijkheid aan om leerlingen te informeren over het grafische vak en de vervolgopleiding van het St. Lucas. Zo ook de mogelijkheid om vragen te stellen in het kader van de 'interviewcarrousel.' Tegenprestatie: nader te bepalen. 30. Stg. Valkenhof en Vluchtelingenwerk Valkenswaard verzorgen samen een inburgeringcursus voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Eventueel ook stageplaatsen in het kader van BOL/BBL. Tegenprestatie: werving vrijwilligers. 31. PUUR! Buitensport & Kanoverhuur levert 2 cadeaubonnen voor 4 personen kanotocht voor de benefietveiling van 'Ik Fiets voor ACE'. Tegenprestatie: naamsbekendheid via social media. 32. DELPHIconcept verzorgt ICT-ondersteuning aan Heemkundekring Weerderheem. O.a. GR code 'locaties' Valkenswaard en zoekfunctie voor belangstellenden. Tegenprestatie: kennis over Valkenswaard. 33. M54 Beeldcreaties gaat voor de Wijkcommissie Geenhoven enkele locaties in de wijk fotograferen t.b.v. hun website. Tegenprestatie: Naamsvermelding onder de foto's. 34. Gemeente Valkenswaard gaat Oudernetwerk Brabant helpen bij het stimuleren en organiseren van sport- en beweegactiviteiten in de eigen wijk. Tegenprestatie: idem (gezamenlijk belang). 35. C.O.T.A. en Dansschool The Targets gaan samen in gesprek over de uitwisseling van AEDinstructie en dansles. Tegenprestatie: nader overeen te komen. 36. Leeuwendael Evenementen biedt Lunet Zorg een workshop 'zang' en lied aan voor 'Ameezing Valkenswaard'. Tegenprestatie: publiciteit en pr voor dit evenement. 37. 't Oude Wandelpark gaat voor Stg. Doeweek Dommelen op 9 augustus het eten voor 20 vrijwilligers verzorgen. Tegenprestatie: reclame en deelname een de recordpoging van 'De Brabantse Koffietafel'. 38. Rabobank Valkenswaard en Waalre levert aan Scouting St. Maarten materialen aan ter verkoop op hun 'Vlooienveiling'. Tegenprestatie: organisatie van een activiteit voor de personeelsvereniging. 39. MG Raadgevers & Waermakers helpt RKVV Dommelen met het optimaliseren van hun horeca-activiteiten. Tegenprestatie: een reclamebord langs het hoofdveld. 40. AllesvanValkenswaard.nl gaat persberichten verzorgen voor de Stg. Doeweek Dommelen. Tegenprestatie: banner en link pop website en deelname aan recordpoging ' Brabantse Koffietafel'. 41. Paladijn, organisatie voor welzijn gaat LTV Dommelen adviseren omtrent de werving en behoud van vrijwilligers. Tegenprestatie: jongeren en vrijwilligers van Paladijn krijgen een tennis clinic. 42. Guido Reijnders Teksten gaat min. 3 persberichten voor Stg. Bloemencorso Valkenswaard schrijven. Tegenprestatie: naamsvermelding en gratis entree.

4 43. Rabobank Valkenswaard en Waalre geeft 2 uur communicatieadvies aan Stg. Intocht Sint Nicolaas. Tegenprestatie: logo op banner en bezoek van de Sint en Pieten bij de Rabobank. 44. Scholengemeenschap Were Di verzorgt voor de gemeente Valkenswaard een workshop 'Omgaan met pubers'. Doelgroep: medewerkers team sport, jongeren opbouwwerk en beleidsmedewerkers jeugd en welzijn. Tegenprestatie: levering programmaonderdelen t.b.v. de Academie Sport & Cultuur en optreden van de band tijdens het sportgala. 45. Gemeente Valkenswaard biedt Stg. Vluchtelingenwerk een groepsinstructie CV schrijven. Tegenprestatie: bijdrage aan daling uitkeringsgerechtigden en feedback naar de gemeente. 46. Werk en Inkomen gaat voor Scholengemeenschap Were Di voorlichting/gastles over geldzaken en schuldhulpverlening verzorgen. Tegenprestatie: ruimte en computers voor de organisatie van een belastingteruggave dag. 47. Ford Luijbregts BV verzorgt een excursie voor de meisjes van Technika 10. Tegenprestatie: vermelding op de website en een redactioneel artikel in de lokale media. 48. Rabobank Valkenswaard en Waalre geeft Stg. Leergeld Valkenswaard 2 uur communicatieadvies. Tegenprestatie: pr door de stichting voor Rabobank. 49. PUUR! Buitensport & Kanoverhuur verzorgt voor Stg. Doeweek Dommelen 1 dag gratis kanovaren (max. 30 personen). Tegenprestatie: reclame in programmaboekje en deelname aan de recordpoging 'Brabantse Koffietafel'. 50. AllesvanValkenswaard.nl levert Stg. Intocht Sint Nicolaas gratis publiciteit op haar website. Tegenprestatie: Link naar de website. 51. WéJé Producties verzorgt voor Stg. Leergeld Valkenswaard publiciteit en mogelijke ingang bij sponsoren. Tegenprestatie: vermelding op de website. 52. Tempo-Team Valkenswaard gaat met 4 medewerk(st)ers helpen op de vrijwilligersavond van De Biezenrijt (Lunetzorg). Tegenprestatie: cake bakken voor de medewerk(st)ers van het kantoor. 53. Stekton Timmerwerken levert voor Scholengemeenschap Were Di stageplaatsen gedurende 2 weken voor BK: basis kader en TB: techniek. Tegenprestatie: pr bij ouders en leerlingen. 54. Marketing Assist Support gaat Vluchtelingenwerk Nederland helpen om tot meer zichtbaarheid te komen. Tegenprestatie: nog overeen te komen. 55. 't Oude Wandelpark levert aan Stg. Valkenhof (tegen kostprijs) een maaltijd voor haar cliënten. Tegenprestatie: gratis overnachting met ontbijt. 56. Tempo-Team Valkenswaard ondersteunt Vluchtelingenwerk Nederland bij het vinden van een baan voor vluchtelingen. Tegenprestatie: aanbod van arbeidspotentieel. 57. Paladijn, organisatie voor welzijn gaat voor Werk en Inkomen vrijwilligers werven die belastingformulieren in kunnen vullen. Tegenprestatie: organisatie en dienstverlening bekend maken onder de deelnemers/klanten.

5 58. Stg. De Belleman biedt Scholengemeenschap Were Di stageplaatsen voor 3e en 4e jaars leerlingen. Tegenprestatie: leerlingen voor promotieactiviteiten van de stichting. 59. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt de Wanda Foundation 50 prints voor een A3 poster of A4 flyer. Tegenprestatie: logo op de website van de Foundation. 60. Solarplexus biedt leden van VWC Voetje voor Voetje gedurende 1 dag Thaise Massage aan. Tegenprestatie: Logo en link op de website. 61. De Rooie Sok Evenementen biedt voor de benefietveiling van Ik Fiets voor Ace een workshop vuurspuwen voor 6 personen. Tegenprestatie: naamsbekendheid en promotie. 62. Ivonne's Coaching & Codering biedt Scholengemeenschap Were Di in het kader van het project 'Insight & Onderwijs een workshop van 1 dag aan voor max. 15 leerkrachten. Onderwerp: vergroten van het inzicht in jezelf en collega's. Tegenprestatie: pr voor dit project. 63. Leeuwendael Evenementen assisteert en stelt materialen beschikbaar aan Stg. Doeweek Dommelen voor de organisatie van hun recordpoging 'Brabantse Koffietafel'. Tegenprestatie: reclame en deelname aan de recordpoging. 64. Stg. Kwalleballen Valkenswaard biedt ruimte voor de pr van het Bloemencorso. Tegenprestatie: voorzitter Bloemencorso helpt Ben Bakplaat. 65. Stg. Vrienden van de Stenen Poort geeft een workshop beeldhouwen voor kinderen uit het basisonderwijs. Tegenprestatie: de gemeente Valkenswaard brengt het project naar de scholen. 66. De Hofnar geeft kinderen van Technika 10 een excursie achter de schermen van het theater. Tegenprestatie: vermelding op de website en een redactioneel artikel in de lokale media. 67. WéJé Producties gaat artikelen schrijven/interviews maken voor het verenigingsblad van Harmonie UNA. Tegenprestatie: naamsbekendheid op website en gratis toegangskaarten voor concerten. 68. Gemeente Valkenswaard biedt Stg. Intocht Sint Nicolaas een sport- en spelactiviteit aan tijdens de intocht. Tegenprestatie: op website inschrijfformulier voor doelgroep en begeleiding tijdens activiteiten. 69. Scholengemeenschap Were Di gaat met 6 personen helpende handen bieden bij het jubileum van De Biezenrijt (Lunetzorg). Tegenprestatie: bieden van stageplaatsen in het kader van de maatschappelijke stage (Mas). 70. Stg. Valkenhof biedt dansschool The Targets gedurende 1 jaar het wekelijks gebruik van hun dansvloer. Tegenprestatie: 4 dans optredens voor de cliënten van Valkenhof. 71. Health & Sports Club Valkencourt biedt voor de benefietveiling van Ik Fiets voor Ace 1 waardebon voor 6 maanden gratis sporten aan. Tegenprestatie: publiciteit en vermelding via social media.

6 72. Reclamebureau KoolenVanWordragen gaat voor Stg. Intocht Sint Nicolaas het logo restylen, opmaak voor briefpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgen en een grid voor de website ontwerpen. Tegenprestatie: Sinterklaas en 2 Pieten brengen een bezoek aan ons bedrijf. 73. SESAM Academie gaat voor Stg. Nationaal Kinderhulp haar netwerk inzetten om landelijken regionaal collectanten te werven. Tegenprestatie: publiciteit via social media. 74. ZuidZorg gaat in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland vluchtelingen met een verblijfsvergunning inzetten voor vrijwilligerswerk, stageplaatsen en arbeidsplaatsen. Tegenprestatie: aanbod van menskracht voor dit project. 75. Rendus Accountants & Belastingadviseurs gaat Werk en Inkomen helpen bij het invullen van belastingformulieren. Tegenprestatie: naamsvermelding op publicaties. 76. De Rooie Sok Evenementen geeft een workshop 'Social Media' voor vrijwilligers en medewerk(st)ers van Stg. Valkenhof. Tegenprestatie: pr. binnen eigen netwerken. 77. Paladijn, organisatie voor welzijn levert vrijwilligers aan de Stg. Nieuwe Levenskracht voor de verkoop van enveloppen tijdens de kermis. Tegenprestatie: een aantal vrijkaartjes voor het toneelstuk ''t Pleintje'. 78. PLUS Korner biedt Vluchtelingenwerk Nederland perkplanten voor in de tuin en stageplaatsen. Tegenprestatie: reclame in de voortuin. 79. WéJé Producties gaat voor de Wanda Foundation pr-activiteiten, publiciteit organiseren en persberichten schrijven (o.a. voor de VOS). Tegenprestatie: naamsbekendheid op de website. 80. Café De Bel stelt soep en broodjes beschikbaar voor de vrijwilligersgroep van Stg. Intocht Sint Nicolaas tijdens de intocht. Tegenprestatie: foto van De Bel op website. 81. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt VWC Voetje voor Voetje het gebruik van een vergaderruimte; 1 x per maand gedurende 1 jaar. Tegenprestatie: organisatie van een wandeling voor de personeelsvereniging. 82. Leeuwendael Evenementen biedt ondersteuning bij de organisatie van het gala van Stg. Vrienden van de Thuiszorg. Tegenprestatie: persbericht betrokkenheid. 83. De Vries & Partners Valkenswaard BV verzorgt vrijwilligerscontracten voor Oudernetwerk Brabant. Tegenprestatie: organisatie van een bijeenkomst voor ZZP'ers. 84. Stg. De Boei helpt Stg. Valkenhof om de Valkenhofpas onder de doelgroep bekend te maken. Tegenprestatie: gezamenlijk gebruik van de Jeu de Boules Baan. 85. Guido Reijnders Teksten maakt voor Werk en Inkomen een wervende tekst voor de belastingteruggave dag. Tegenprestatie: naamsvermelding. 86. Technika 10 levert aan de gemeente Valkenswaard een bijdrage voor de 'natuur en milieu markt' tijdens de nationale burendag. Tegenprestatie: gelegenheid bieden om Technika 10 te promoten.

7 87. PLUS Korner stelt voor Stg. Nieuwe Levenskracht 5 boodschappenpakketten t.w.v. 25,- beschikbaar t.b.v. de kermis in Dommelen. Tegenprestatie: reclame voor PLUS op beeldscherm. 88. SESAM Academie gaat voor de Wanda Foundation fondsen werven t.b.v. hun vakopleiding voor een school in Sierra Leone. Tegenprestatie: inzet social media en deelname aan de voorlichtingsavond. 89. M. Verhulst Coaching gaat voor het Nationaal Fonds Kinderhulp collecteren in de week van 21 t/m 27 april. Tegenprestatie: promotie via social media. 90. Gemeente Valkenswaard biedt Scholengemeenschap Were Di gastlessen/workshops aan: 'Hoe werkt de gemeente?'. Tegenprestatie: feedback voor de gemeente en het gebruik van social media onder jongeren in het bijzonder. 91. Reclamebureau KoolenVanWordragen ontwerpt voor kinderboerderij De Kleine Meer een brochure waarin het profiel en thema's duidelijk naar voren komen. Tegenprestatie: leuke middag voor medewerk(st)ers en kinderen (o.a. rondleiding en kaas maken). 92. Scholengemeenschap Were Di gaat voor Sam's Kledingactie Mensen in Nood kleding inzamelen voor een schoolproject in Roemenië. Tegenprestatie: bijdrage aan project in Roemenië d.m.v. de opbrengsten die de actie oplevert. 93. Eli Eenterprise gaat voor De Biezenrijt (Lunetzorg) 3x een half uur een workshop 'muziek' organiseren. Tegenprestatie: nader overeen te komen. 94. De Vries & Partners Valkenswaard BV levert een boekhoudprogramma en uitleg aan Stg. Vaart. Tegenprestatie: vermelding op de website en uitleen van kunstwerken. 95. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt de gemeente Valkenswaard vervoersbewijzen t.w.v. max. 250,- voor het straatvoetbaltoernooi in Dommelen. Tegenprestatie: buurtsport levert een sport- en spelactiviteit voor de personeelsvereniging. 96. De Rooie Sok Evenementen verzorgt een workshop 'social media' voor Stg. Wensambulance Brabant. Tegenprestatie: publiciteit d.m.v. de inzet van social media. 97. Ford Luijbregts BV schenkt 50 ballen aan Stg. Nieuwe Levenskracht t.b.v. de kermis. Tegenprestatie: reclame via TV-scherm. 98. WéJé Producties gaat voor LunetZorg publiciteit rondom haar activiteiten organiseren. Tegenprestatie: 5x deelname aan de restaurantavond. 99. Gemeente Valkenswaard biedt Wanda Foundation hulp bij het maken van persberichten t.b.v. lokale media en website. Tegenprestatie: logo en link van de gemeente op de website Leeuwendael Evenementen levert 2 uur ondersteuning bij de organisatie van het 25-jarig jubileum van Stg. Valkenhof. Tegenprestatie: bekendheid/publiciteit Rabobank Valkenswaard en Waalre print voor Stg. Doeweek Dommelen 50 A3 posters in kleur. Tegenprestatie: reclame in programmaboekje en deelname aan recordpoging 'Brabantse koffietafel'.

8 102. Riva IT gaat Technika 10 ondersteuning verlenen in hun website beheer. Tegenprestatie: naamsvermelding op de website M54 Beeldcreaties gaat voor kinderboerderij de Kleine Meer ca. 5 uur foto's maken. Tegenprestatie: naamsvermelding op de folder Tempo-Team Valkenswaard levert aan Scholengemeenschap Were Di medewerking aan de 'bedrijvendag' en vezorgt gastlessen. Tegenprestatie: pr naar leerlingen en ouders Ford Luijbregts BV stelt voor Stg. Vaart 1 doos mini Ford ballen beschikbaar. Tegenprestatie: logo op publicaties M54 Beeldcreaties gaat video-opnamen maken van een repetitie van Theatergroep Valkenswaard. Tegenprestatie: reclame op de website De Hofnar stelt 1 dagdeel podiumgebruik en rondleiding voor Stg. Doeweek Dommelen beschikbaar. Tegenprestatie: reclame en deelname aan recordpoging 'Brabantse koffietafel' AllesvanValkenswaard.nl plaatst persberichten van Stg. Leergeld op haar website. Tegenprestatie: link naar website Reclamebureau KoolenVanWordragen ontwerpt een banner voor Wijkcommissie Geenhoven. Tegenprestatie: nader te bepalen M. Verhulst Coaching gaat 1 leerling/medewerker gedurende max. 3 tot 5 sessie coachen. Tegenprestatie: naamsbekendheid via interne media Triade Development biedt voor de benefietveiling van Ik Fiets voor Ace max. 2 masterclasses/adviezen voor bedrijven of organisaties m.b.t. het onderwerp maatschappelijk betrokken ondernemen. Tegenprestatie: vermelding op de website..

Vraag: 10 werkende pc's of laptops met software en bijbehorende licenties

Vraag: 10 werkende pc's of laptops met software en bijbehorende licenties Crop Registeraccountants We stellen een aantal uren ter beschikking voor financieel, fiscaal of juridisch advies. We stellen een helpende hand ter beschikking (onder voorbehoud van datum) in het kader

Nadere informatie

Matches Beursvloer Rivierenland 24 mei 2011 - Buren, Geldermalsen en Tiel. bedrijf maatschappelijke organisatie omschrijving

Matches Beursvloer Rivierenland 24 mei 2011 - Buren, Geldermalsen en Tiel. bedrijf maatschappelijke organisatie omschrijving Matches Beursvloer Rivierenland 24 mei 2011 - Buren, Geldermalsen en Tiel bedrijf maatschappelijke organisatie omschrijving Gemeente Tiel Humanitas Tieler en Culemborgenwaarden 1 op 1 communicatie advies

Nadere informatie

Aanbieder Vrager Matchomschrijving s Heeren Loo CSG het Streek 's Heerenloo gaat een klas van Het Streek ontvangen op hun locatie en gaat een gastles

Aanbieder Vrager Matchomschrijving s Heeren Loo CSG het Streek 's Heerenloo gaat een klas van Het Streek ontvangen op hun locatie en gaat een gastles s Heeren Loo CSG het Streek 's Heerenloo gaat een klas van Het Streek ontvangen op hun locatie en gaat een gastles verzorgen. T: Het Streek kan lunches verzorgen en 's Heerenloo kan ruimte krijgen op de

Nadere informatie

Meehelpen/geven van lessen over democratie/burgerschapsvorming

Meehelpen/geven van lessen over democratie/burgerschapsvorming rood=geannuleerde match geel=match in behandeling groen=gerealiseerde match Matchnr. Aanbieder Vrager Match 23 Acupunctuurpraktijk Marij Nuij SWOVE Workshop ter ontspanning van mantelzorgers 3 All Color

Nadere informatie

Matches 1-25: 1ste Oosterhoutse Beursvloer 10 december 2009

Matches 1-25: 1ste Oosterhoutse Beursvloer 10 december 2009 Matches 1-25: 1ste Oosterhoutse Beursvloer 10 december 2009 1 Stages en training MBO Oosterhout Rabobank Oefen sollicitaties / stages 2 Middelen en Materialen Wahl Oosterhout Weggeefwinkel Help ons Helpen

Nadere informatie

Wij laten ons graag verrassen!

Wij laten ons graag verrassen! Bedrijfsleven - Mensen en klussen Naam Omschrijving Aanbod Vraag Concerned BV Bij Concerned staat de mens centraal. Wij werken vanuit de kernwaarde: Iedereen doet mee! Concerned wil de kwaliteiten van

Nadere informatie

Match! Materialen en middelen

Match! Materialen en middelen Materialen en middelen Education4Kids Computers/laptops en aanverwante apparatuur Het verzorgen van drukwerk van een reeds ontwikkelde drieluikfolder Een feestlocatie en/of catering voor een feestavond

Nadere informatie

Handleiding voor organisatoren

Handleiding voor organisatoren Handleiding voor organisatoren 2 handleiding KOM ERBIJ FESTIVALS De Kom erbij Festivals zijn een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid 2014. Een week waarin we samen eenzaamheid aanpakken. Wij, dat is

Nadere informatie

Sponsor en donatie tips van Alpe d HuZes deelnemers 2012

Sponsor en donatie tips van Alpe d HuZes deelnemers 2012 Pagina 1 / 20 Sponsor en donatie tips van Alpe d HuZes deelnemers 2012 Versie 1.0 Als je aan Alpe d HuZes teams in een Nieuwsbrief vraagt om steengoede sponsortips, dan krijg je steengoede tips. Met dit

Nadere informatie

Nadere informatie inwinnen over deze succesvolle aanpak.

Nadere informatie inwinnen over deze succesvolle aanpak. Vraag organisaties Organisatie Vraag Coaching, training en onderzoek Buurtkrant Wittevrouwenveld Centre Ceramique Gemeente Schinnen Wij willen graag een lezersonderzoek laten uitvoeren. Nader te bepalen

Nadere informatie

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur SPELREGEL VINDBAARHEID OP DE BEURSVLOER: De aanwezige spreekstalmeester en hoekman-en vrouwen kunt u inschakelen om de partij te vinden die u zoekt! Maak

Nadere informatie

Werkprogramma 2013 VIA VIA

Werkprogramma 2013 VIA VIA Werkprogramma 2013 Vooruitblik op 2013 VIA VIA In december 1972 ging het Experiment Vrijwilligerscentrale in Arnhem en Tilburg van start. Een initiatief van de toenmalige (Arnhemse) CRM-minister Marga

Nadere informatie

Beursvloer 2012 Match met Maatschappelijek Organisatie Organisatie Projectomschrijving Soort project

Beursvloer 2012 Match met Maatschappelijek Organisatie Organisatie Projectomschrijving Soort project Beursvloer 2012 Match met Maatschappelijek Organisatie Organisatie Projectomschrijving Soort project Boogh Activiteiten Harmelen Rotary Woerden Oude Rijn verkooptraining, match is gesloten door J. van

Nadere informatie

versie 5 februari 2010 Financiering van inloophuizen Deel II: Private financiering

versie 5 februari 2010 Financiering van inloophuizen Deel II: Private financiering versie 5 februari 2010 Financiering van inloophuizen Deel II: Private financiering 1. Algemeen Anno 2010 is de structurele financiering van de kosten voor veel inloophuizen voor mensen met kanker nog steeds

Nadere informatie

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Blz. 3 Inhoud en planning Blz. 4 Draaiboek Blz. 5 t/m 8 Doelgroepen specificatie Blz. 9 t/m 12 Benaderen doelgroepen

Nadere informatie

Kazerneplein 6-2 6822 ET Arnhem Dhr. Henk Dassen henk@huisvanpuck.nl www.huisvanpuck.nl

Kazerneplein 6-2 6822 ET Arnhem Dhr. Henk Dassen henk@huisvanpuck.nl www.huisvanpuck.nl Actieve kunstbeoefening heeft een grote kracht en waarde. Miljoenen mensen beleven er plezier aan. Kunstbeoefening inspireert, overstijgt het alledaagse en biedt de mogelijkheid tot zelfexpressie en ontwikkeling

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

TOOLKIT. www.curadoet.com. Address: Sta. Rosaweg 17 Willemstad, Curaçao. T +599 9 7361951 ext 218 F +599 9 7361751. curadoet@curacaocares.

TOOLKIT. www.curadoet.com. Address: Sta. Rosaweg 17 Willemstad, Curaçao. T +599 9 7361951 ext 218 F +599 9 7361751. curadoet@curacaocares. Address: Sta. Rosaweg 17 Willemstad, Curaçao T +599 9 7361951 ext 218 F +599 9 7361751 curadoet@curacaocares.org TOOLKIT 1. Ideeën voor klussen en activiteiten 2. Stappenplan voor het opzetten van een

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 STIMULANS PEUTERWERK STIMULANS WELZIJN

JAARVERSLAG 2012 STIMULANS PEUTERWERK STIMULANS WELZIJN JAARVERSLAG 2012 STIMULANS PEUTERWERK STIMULANS WELZIJN 1 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van 2012 van de Stichtingen Stimulans Welzijn en Stimulans Peuterwerk. In dit verslag worden de resultaten

Nadere informatie

Werkprogramma 2013 -Samenvatting-

Werkprogramma 2013 -Samenvatting- Werkprogramma 2013 -Samenvatting- Leerdam, april 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Visie Jong Leerdam 3 3. Sportieve en Gezonde School 4 4. Culturele School 6 5. Actieve Buurt 7 6. Sterke vereniging

Nadere informatie

Fondsenwerving 2013 2017 Stichting Vrienden van Estinea

Fondsenwerving 2013 2017 Stichting Vrienden van Estinea Fondsenwerving 2013 2017 Stichting Vrienden van Estinea Visie Stichting Vrienden van Estinea gaat actief sponsoren en fondsen werven. De stichting wil op deze wijze direct of indirect zorgprojecten financieel

Nadere informatie

Radius: meedenken, meepraten meedoen!

Radius: meedenken, meepraten meedoen! Resultaten Radius Sint Anthonis 2012 Radius: meedenken, meepraten meedoen! Radius is een welzijnsinstelling in het Land van Cuijk. Ons doel: een actieve deelname van individuen en groepen aan de samenleving.

Nadere informatie

Zeister beursvloer 2014 Het aanbod

Zeister beursvloer 2014 Het aanbod Zeister beursvloer 2014 Het aanbod DIT JAAR EXCLUSIEF VOOR PARTNERS/FOUNDERS MATCHEN MET VOORKENNIS IS TOEGESTAAN - Geef ons nu vast door met wie u wil matchen! Art1.Midden Nederland - Voorlichting over

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een Open Dag?

Hoe organiseer ik een Open Dag? Hoe organiseer ik een Open Dag? Praktische handleiding & tips voor het organiseren van een Open Dag als activiteit van de Dag van de Chemie Algemene informatie over de Dag van de Chemie De Dag van de Chemie

Nadere informatie

Armoede neemt toe; tijd voor nog meer gerichte actie

Armoede neemt toe; tijd voor nog meer gerichte actie Armoede neemt toe; tijd voor nog meer gerichte actie Bestuursverslag Statutaire naam Stichting Jeugdcultuurfonds Nederland. Gevestigd te Amsterdam, opgericht op 16 oktober 2008. Doelstelling De Stichting

Nadere informatie

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR GRAAN VOOR VISCH 1e HELFT 2014 0-12 JAAR 12-18 JAAR JAAR 1 Beste wijkbewoners, In deze folder vindt u een overzicht van de activiteiten georganiseerd door verschillende aanbieders in de wijk. De activiteiten

Nadere informatie

Zakendoen met bedrijven: een goede business!

Zakendoen met bedrijven: een goede business! Zakendoen met bedrijven: Handleiding voor maatschappelijke organisaties over samenwerking met bedrijven MOVISIE, i.s.m. Het Nederlandse Rode Kruis, Humanitas, House of Sharing en Vereniging NOV, versie

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA)

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA) 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Algemene beschrijving... 4 2.1 Algemene gegevens... 4 2.2 Missie... 5 2.3 Beschrijving van het concept... 5 2.4 Behoefte... 6 2.5

Nadere informatie

BIS BenW adviezen - 6610

BIS BenW adviezen - 6610 BIS BenW adviezen - 6610. BIS BenW adviezen - 6610. Voortgangsrapportage actieprogramma Mantelzorgondersteuning 2013 Toelichting: In Juli 2011 heeft de gemeenteraad ingestemd met het integreren van de

Nadere informatie