Overzicht gerealiseerde matches 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht gerealiseerde matches 2013"

Transcriptie

1 Overzicht gerealiseerde matches Stg. Valkenhof gaat samen met de gemeente Valkenswaard een project opzetten waarmee 'beweging door senioren' bevordert wordt. Tegenprestatie: gezamenlijke pr. en website over dit onderwerp. 2. AllesvanValkenswaard.nl geeft Stg. De Boei extra aandacht/zichtbaarheid/vindbaarheid door het plaatsen van nieuwsberichten e.d. Tegenprestatie: Link op website De Boei. 3. Solarplexus doneert 5 cadeaubonnen voor 30 min. massage aan Stg. Nieuwe Levenskracht. Tegenprestatie: presentatie logo tijdens toneelavonden en de kermis. 4. Nationaal Fonds Kinderhulp gaat naamsbekendheid van Click Gastouderbureau via social media en website vergroten. Tegenprestatie: Connecties aanleveren in de regio. 5. Werk en Inkomen gaat Stg. Platform Gehandicapten helpen om voor hun doelgroep belastingaangiften te verzorgen. Tegenprestatie: helpen bij het vinden van mensen die tot de doelgroep (Stg. Gehand) behoren. 6. De Vries & Partners Valkenswaard BV gaat i.s.m. met Werk en Inkomen voor 10 personen een T-biljet invullen. Tegenprestatie: Lezing BB2. 7. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt Stg. Nieuwe Levenskracht een redactioneel artikel in haar ledenmagazine 'Dichterbij'. Tegenprestatie: 6 toegangskaarten voor de toneelvoorstelling. 8. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt Stg. Vrienden van de Thuiszorg een redactioneel artikel in haar ledenmagazine 'Dichterbij'. Tegenprestatie: publiciteit voor de coöperatie. 9. Rabobank Valkenswaard en Waalre helpt Wijkcommissie Geenhoven aan de lokale toegang tot Tegenprestatie: ondersteuning bij mogelijke uitrol naar andere bewonerscommissies in Valkenswaard. 10. Gemeente Valkenswaard adviseert en redigeert persberichten van Stg. Bloemencorso Valkenswaard. Tegenprestatie: gesprek/meedenken over de inrichting van een VIP-plaats tijdens het bloemencorso. 11. Rendus Accountants & Belastingadviseurs biedt ondersteuning aan de penningmeester van LTV Dommelen. Tegenprestatie: een tennismiddag voor de medewerk(st)ers. 12. Assist Marketing Support gaat een uitgebreid intake gesprek met Stg. Bloemencorso Valkenswaard voeren met als doel ondersteuning en professionalisering van het corso. Tegenprestatie: nader overeen te komen (te denken aan vermelding/toegangskaarten). 13. WéJé Producties gaat pr, publiciteit en contact met designer voor de hobby van Frans Donders verzorgen. Tegenprestatie: meehelpen om naamsbekenheid te vegroten/molentje. 14. Ford Luijbregts BV stelt een transportbus beschikbaar voor Stg. Intocht Sint Nicolaas. Tegenprestatie: logo op banner tijdens de intocht.

2 15. Guido Reijnders Teksten gaat tekst schrijven voor de folder van Kinderboerderij De Kleine Meer. Zo ook een concept voor een nieuwsbrief voor haar relaties. Tegenprestatie: naamsvermelding in de folder. 16. Rabobank Valkenswaard en Waalre gaat voor Stg. Valkenhof met 5 medewerker(st)ers een wandeling met ouderen maken in het kader van 'Samen Onderweg'. Tegenprestatie: gebruik kunnen maken van het auditorium gedurende 1 middag/avond. 17. PUUR! Buitensport & Kanoveruur biedt Scholengemeenschap Were Di stageplaatsen voor leerlingen, een excursie en presentatie tijdens de 'Bedrijvendag'. Tegenprestatie: pr bij ouders en leerlingen. 18. PLUS Korner levert Stg. Doeweek Dommelen melkproducten voor hun Brabantse Koffietafel op 5 augustus. Een recordpoging van > personen. Tegenprestatie: vrijkaarten voor deelname en het plaatsen van vlaggen. 19. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt Stg. Vaart de productie van min. 50 posters aan voor de aankondiging van hun 'atelierroute'. Tegenprestatie: logo op poster. Kunstuitleen in overleg. 20. Eli Enterprise verzorgt een workshop 'zang' tijdens de recordpoging 'Brabantse koffietafel' van Stg. Doeweek Dommelen. Tegenprestatie: reclame in infoboekje een deelname aan de recordpoging. 21. Stekton Timmerwerken biedt Technika 10 advies en materialen aan omtrent houtbewerking. Tegenprestatie: vermelding op de website en bekendheid bij de begeleidsters. 22. Gemeente Valkenswaard gaat Stg. Platform Gehandicapten informatie geven over de ontwikkelingen in de gehandicaptensport in de breedste zin van het woord. Tegenprestatie: informatieverstrekking over deze ontwikkelingen. 23. Stg. Vrienden van de Thuiszorg gaat het Nationaal Fonds Kinderhulp helpen bij hun jaarlijkse collecte. Tegenprestatie: publiciteit via social media. 24. Scholengemeenschap Were Di gaat voor de Wanda Foundation een samenwerkingsverband opzetten met een school in Sierra Leone. Tegenprestatie: voorlichting over de stichting én Sierra Leone aan de leerlingen. 25. Ford Luijbregts BV biedt VWC Voetje voor Voetje ruimte beschikbaar als startplaats voor een van hun wandeltochten. Tegenprestatie: organisatie of begeleiding van een wandeltocht voor het personeel. 26. Assist Marketing Support biedt C.O.T.A. communicatie-advies. Tegenprestatie: nader overeen te komen. 27. Solarplexus verzorgt 1 dag Thaise Yoga Massage voor Health & Sports Club Valkencourt. Tegenprestatie: inzet communicatiemiddelen t.b.v. het vergroten van naamsbekendheid. 28. De Hofnar biedt haar locatie en commerciële omlijsting aan voor Stg. Leergeld m.b.t. de organisatie van een 'kunst & kitch middag'. Tegenprestatie: delen van de horecaopbrengst.

3 29. Reclamebureau KoolenVanWordragen biedt Scholengemeenschap Were Di de mogelijkheid aan om leerlingen te informeren over het grafische vak en de vervolgopleiding van het St. Lucas. Zo ook de mogelijkheid om vragen te stellen in het kader van de 'interviewcarrousel.' Tegenprestatie: nader te bepalen. 30. Stg. Valkenhof en Vluchtelingenwerk Valkenswaard verzorgen samen een inburgeringcursus voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Eventueel ook stageplaatsen in het kader van BOL/BBL. Tegenprestatie: werving vrijwilligers. 31. PUUR! Buitensport & Kanoverhuur levert 2 cadeaubonnen voor 4 personen kanotocht voor de benefietveiling van 'Ik Fiets voor ACE'. Tegenprestatie: naamsbekendheid via social media. 32. DELPHIconcept verzorgt ICT-ondersteuning aan Heemkundekring Weerderheem. O.a. GR code 'locaties' Valkenswaard en zoekfunctie voor belangstellenden. Tegenprestatie: kennis over Valkenswaard. 33. M54 Beeldcreaties gaat voor de Wijkcommissie Geenhoven enkele locaties in de wijk fotograferen t.b.v. hun website. Tegenprestatie: Naamsvermelding onder de foto's. 34. Gemeente Valkenswaard gaat Oudernetwerk Brabant helpen bij het stimuleren en organiseren van sport- en beweegactiviteiten in de eigen wijk. Tegenprestatie: idem (gezamenlijk belang). 35. C.O.T.A. en Dansschool The Targets gaan samen in gesprek over de uitwisseling van AEDinstructie en dansles. Tegenprestatie: nader overeen te komen. 36. Leeuwendael Evenementen biedt Lunet Zorg een workshop 'zang' en lied aan voor 'Ameezing Valkenswaard'. Tegenprestatie: publiciteit en pr voor dit evenement. 37. 't Oude Wandelpark gaat voor Stg. Doeweek Dommelen op 9 augustus het eten voor 20 vrijwilligers verzorgen. Tegenprestatie: reclame en deelname een de recordpoging van 'De Brabantse Koffietafel'. 38. Rabobank Valkenswaard en Waalre levert aan Scouting St. Maarten materialen aan ter verkoop op hun 'Vlooienveiling'. Tegenprestatie: organisatie van een activiteit voor de personeelsvereniging. 39. MG Raadgevers & Waermakers helpt RKVV Dommelen met het optimaliseren van hun horeca-activiteiten. Tegenprestatie: een reclamebord langs het hoofdveld. 40. AllesvanValkenswaard.nl gaat persberichten verzorgen voor de Stg. Doeweek Dommelen. Tegenprestatie: banner en link pop website en deelname aan recordpoging ' Brabantse Koffietafel'. 41. Paladijn, organisatie voor welzijn gaat LTV Dommelen adviseren omtrent de werving en behoud van vrijwilligers. Tegenprestatie: jongeren en vrijwilligers van Paladijn krijgen een tennis clinic. 42. Guido Reijnders Teksten gaat min. 3 persberichten voor Stg. Bloemencorso Valkenswaard schrijven. Tegenprestatie: naamsvermelding en gratis entree.

4 43. Rabobank Valkenswaard en Waalre geeft 2 uur communicatieadvies aan Stg. Intocht Sint Nicolaas. Tegenprestatie: logo op banner en bezoek van de Sint en Pieten bij de Rabobank. 44. Scholengemeenschap Were Di verzorgt voor de gemeente Valkenswaard een workshop 'Omgaan met pubers'. Doelgroep: medewerkers team sport, jongeren opbouwwerk en beleidsmedewerkers jeugd en welzijn. Tegenprestatie: levering programmaonderdelen t.b.v. de Academie Sport & Cultuur en optreden van de band tijdens het sportgala. 45. Gemeente Valkenswaard biedt Stg. Vluchtelingenwerk een groepsinstructie CV schrijven. Tegenprestatie: bijdrage aan daling uitkeringsgerechtigden en feedback naar de gemeente. 46. Werk en Inkomen gaat voor Scholengemeenschap Were Di voorlichting/gastles over geldzaken en schuldhulpverlening verzorgen. Tegenprestatie: ruimte en computers voor de organisatie van een belastingteruggave dag. 47. Ford Luijbregts BV verzorgt een excursie voor de meisjes van Technika 10. Tegenprestatie: vermelding op de website en een redactioneel artikel in de lokale media. 48. Rabobank Valkenswaard en Waalre geeft Stg. Leergeld Valkenswaard 2 uur communicatieadvies. Tegenprestatie: pr door de stichting voor Rabobank. 49. PUUR! Buitensport & Kanoverhuur verzorgt voor Stg. Doeweek Dommelen 1 dag gratis kanovaren (max. 30 personen). Tegenprestatie: reclame in programmaboekje en deelname aan de recordpoging 'Brabantse Koffietafel'. 50. AllesvanValkenswaard.nl levert Stg. Intocht Sint Nicolaas gratis publiciteit op haar website. Tegenprestatie: Link naar de website. 51. WéJé Producties verzorgt voor Stg. Leergeld Valkenswaard publiciteit en mogelijke ingang bij sponsoren. Tegenprestatie: vermelding op de website. 52. Tempo-Team Valkenswaard gaat met 4 medewerk(st)ers helpen op de vrijwilligersavond van De Biezenrijt (Lunetzorg). Tegenprestatie: cake bakken voor de medewerk(st)ers van het kantoor. 53. Stekton Timmerwerken levert voor Scholengemeenschap Were Di stageplaatsen gedurende 2 weken voor BK: basis kader en TB: techniek. Tegenprestatie: pr bij ouders en leerlingen. 54. Marketing Assist Support gaat Vluchtelingenwerk Nederland helpen om tot meer zichtbaarheid te komen. Tegenprestatie: nog overeen te komen. 55. 't Oude Wandelpark levert aan Stg. Valkenhof (tegen kostprijs) een maaltijd voor haar cliënten. Tegenprestatie: gratis overnachting met ontbijt. 56. Tempo-Team Valkenswaard ondersteunt Vluchtelingenwerk Nederland bij het vinden van een baan voor vluchtelingen. Tegenprestatie: aanbod van arbeidspotentieel. 57. Paladijn, organisatie voor welzijn gaat voor Werk en Inkomen vrijwilligers werven die belastingformulieren in kunnen vullen. Tegenprestatie: organisatie en dienstverlening bekend maken onder de deelnemers/klanten.

5 58. Stg. De Belleman biedt Scholengemeenschap Were Di stageplaatsen voor 3e en 4e jaars leerlingen. Tegenprestatie: leerlingen voor promotieactiviteiten van de stichting. 59. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt de Wanda Foundation 50 prints voor een A3 poster of A4 flyer. Tegenprestatie: logo op de website van de Foundation. 60. Solarplexus biedt leden van VWC Voetje voor Voetje gedurende 1 dag Thaise Massage aan. Tegenprestatie: Logo en link op de website. 61. De Rooie Sok Evenementen biedt voor de benefietveiling van Ik Fiets voor Ace een workshop vuurspuwen voor 6 personen. Tegenprestatie: naamsbekendheid en promotie. 62. Ivonne's Coaching & Codering biedt Scholengemeenschap Were Di in het kader van het project 'Insight & Onderwijs een workshop van 1 dag aan voor max. 15 leerkrachten. Onderwerp: vergroten van het inzicht in jezelf en collega's. Tegenprestatie: pr voor dit project. 63. Leeuwendael Evenementen assisteert en stelt materialen beschikbaar aan Stg. Doeweek Dommelen voor de organisatie van hun recordpoging 'Brabantse Koffietafel'. Tegenprestatie: reclame en deelname aan de recordpoging. 64. Stg. Kwalleballen Valkenswaard biedt ruimte voor de pr van het Bloemencorso. Tegenprestatie: voorzitter Bloemencorso helpt Ben Bakplaat. 65. Stg. Vrienden van de Stenen Poort geeft een workshop beeldhouwen voor kinderen uit het basisonderwijs. Tegenprestatie: de gemeente Valkenswaard brengt het project naar de scholen. 66. De Hofnar geeft kinderen van Technika 10 een excursie achter de schermen van het theater. Tegenprestatie: vermelding op de website en een redactioneel artikel in de lokale media. 67. WéJé Producties gaat artikelen schrijven/interviews maken voor het verenigingsblad van Harmonie UNA. Tegenprestatie: naamsbekendheid op website en gratis toegangskaarten voor concerten. 68. Gemeente Valkenswaard biedt Stg. Intocht Sint Nicolaas een sport- en spelactiviteit aan tijdens de intocht. Tegenprestatie: op website inschrijfformulier voor doelgroep en begeleiding tijdens activiteiten. 69. Scholengemeenschap Were Di gaat met 6 personen helpende handen bieden bij het jubileum van De Biezenrijt (Lunetzorg). Tegenprestatie: bieden van stageplaatsen in het kader van de maatschappelijke stage (Mas). 70. Stg. Valkenhof biedt dansschool The Targets gedurende 1 jaar het wekelijks gebruik van hun dansvloer. Tegenprestatie: 4 dans optredens voor de cliënten van Valkenhof. 71. Health & Sports Club Valkencourt biedt voor de benefietveiling van Ik Fiets voor Ace 1 waardebon voor 6 maanden gratis sporten aan. Tegenprestatie: publiciteit en vermelding via social media.

6 72. Reclamebureau KoolenVanWordragen gaat voor Stg. Intocht Sint Nicolaas het logo restylen, opmaak voor briefpapier, enveloppen en visitekaartjes verzorgen en een grid voor de website ontwerpen. Tegenprestatie: Sinterklaas en 2 Pieten brengen een bezoek aan ons bedrijf. 73. SESAM Academie gaat voor Stg. Nationaal Kinderhulp haar netwerk inzetten om landelijken regionaal collectanten te werven. Tegenprestatie: publiciteit via social media. 74. ZuidZorg gaat in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland vluchtelingen met een verblijfsvergunning inzetten voor vrijwilligerswerk, stageplaatsen en arbeidsplaatsen. Tegenprestatie: aanbod van menskracht voor dit project. 75. Rendus Accountants & Belastingadviseurs gaat Werk en Inkomen helpen bij het invullen van belastingformulieren. Tegenprestatie: naamsvermelding op publicaties. 76. De Rooie Sok Evenementen geeft een workshop 'Social Media' voor vrijwilligers en medewerk(st)ers van Stg. Valkenhof. Tegenprestatie: pr. binnen eigen netwerken. 77. Paladijn, organisatie voor welzijn levert vrijwilligers aan de Stg. Nieuwe Levenskracht voor de verkoop van enveloppen tijdens de kermis. Tegenprestatie: een aantal vrijkaartjes voor het toneelstuk ''t Pleintje'. 78. PLUS Korner biedt Vluchtelingenwerk Nederland perkplanten voor in de tuin en stageplaatsen. Tegenprestatie: reclame in de voortuin. 79. WéJé Producties gaat voor de Wanda Foundation pr-activiteiten, publiciteit organiseren en persberichten schrijven (o.a. voor de VOS). Tegenprestatie: naamsbekendheid op de website. 80. Café De Bel stelt soep en broodjes beschikbaar voor de vrijwilligersgroep van Stg. Intocht Sint Nicolaas tijdens de intocht. Tegenprestatie: foto van De Bel op website. 81. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt VWC Voetje voor Voetje het gebruik van een vergaderruimte; 1 x per maand gedurende 1 jaar. Tegenprestatie: organisatie van een wandeling voor de personeelsvereniging. 82. Leeuwendael Evenementen biedt ondersteuning bij de organisatie van het gala van Stg. Vrienden van de Thuiszorg. Tegenprestatie: persbericht betrokkenheid. 83. De Vries & Partners Valkenswaard BV verzorgt vrijwilligerscontracten voor Oudernetwerk Brabant. Tegenprestatie: organisatie van een bijeenkomst voor ZZP'ers. 84. Stg. De Boei helpt Stg. Valkenhof om de Valkenhofpas onder de doelgroep bekend te maken. Tegenprestatie: gezamenlijk gebruik van de Jeu de Boules Baan. 85. Guido Reijnders Teksten maakt voor Werk en Inkomen een wervende tekst voor de belastingteruggave dag. Tegenprestatie: naamsvermelding. 86. Technika 10 levert aan de gemeente Valkenswaard een bijdrage voor de 'natuur en milieu markt' tijdens de nationale burendag. Tegenprestatie: gelegenheid bieden om Technika 10 te promoten.

7 87. PLUS Korner stelt voor Stg. Nieuwe Levenskracht 5 boodschappenpakketten t.w.v. 25,- beschikbaar t.b.v. de kermis in Dommelen. Tegenprestatie: reclame voor PLUS op beeldscherm. 88. SESAM Academie gaat voor de Wanda Foundation fondsen werven t.b.v. hun vakopleiding voor een school in Sierra Leone. Tegenprestatie: inzet social media en deelname aan de voorlichtingsavond. 89. M. Verhulst Coaching gaat voor het Nationaal Fonds Kinderhulp collecteren in de week van 21 t/m 27 april. Tegenprestatie: promotie via social media. 90. Gemeente Valkenswaard biedt Scholengemeenschap Were Di gastlessen/workshops aan: 'Hoe werkt de gemeente?'. Tegenprestatie: feedback voor de gemeente en het gebruik van social media onder jongeren in het bijzonder. 91. Reclamebureau KoolenVanWordragen ontwerpt voor kinderboerderij De Kleine Meer een brochure waarin het profiel en thema's duidelijk naar voren komen. Tegenprestatie: leuke middag voor medewerk(st)ers en kinderen (o.a. rondleiding en kaas maken). 92. Scholengemeenschap Were Di gaat voor Sam's Kledingactie Mensen in Nood kleding inzamelen voor een schoolproject in Roemenië. Tegenprestatie: bijdrage aan project in Roemenië d.m.v. de opbrengsten die de actie oplevert. 93. Eli Eenterprise gaat voor De Biezenrijt (Lunetzorg) 3x een half uur een workshop 'muziek' organiseren. Tegenprestatie: nader overeen te komen. 94. De Vries & Partners Valkenswaard BV levert een boekhoudprogramma en uitleg aan Stg. Vaart. Tegenprestatie: vermelding op de website en uitleen van kunstwerken. 95. Rabobank Valkenswaard en Waalre biedt de gemeente Valkenswaard vervoersbewijzen t.w.v. max. 250,- voor het straatvoetbaltoernooi in Dommelen. Tegenprestatie: buurtsport levert een sport- en spelactiviteit voor de personeelsvereniging. 96. De Rooie Sok Evenementen verzorgt een workshop 'social media' voor Stg. Wensambulance Brabant. Tegenprestatie: publiciteit d.m.v. de inzet van social media. 97. Ford Luijbregts BV schenkt 50 ballen aan Stg. Nieuwe Levenskracht t.b.v. de kermis. Tegenprestatie: reclame via TV-scherm. 98. WéJé Producties gaat voor LunetZorg publiciteit rondom haar activiteiten organiseren. Tegenprestatie: 5x deelname aan de restaurantavond. 99. Gemeente Valkenswaard biedt Wanda Foundation hulp bij het maken van persberichten t.b.v. lokale media en website. Tegenprestatie: logo en link van de gemeente op de website Leeuwendael Evenementen levert 2 uur ondersteuning bij de organisatie van het 25-jarig jubileum van Stg. Valkenhof. Tegenprestatie: bekendheid/publiciteit Rabobank Valkenswaard en Waalre print voor Stg. Doeweek Dommelen 50 A3 posters in kleur. Tegenprestatie: reclame in programmaboekje en deelname aan recordpoging 'Brabantse koffietafel'.

8 102. Riva IT gaat Technika 10 ondersteuning verlenen in hun website beheer. Tegenprestatie: naamsvermelding op de website M54 Beeldcreaties gaat voor kinderboerderij de Kleine Meer ca. 5 uur foto's maken. Tegenprestatie: naamsvermelding op de folder Tempo-Team Valkenswaard levert aan Scholengemeenschap Were Di medewerking aan de 'bedrijvendag' en vezorgt gastlessen. Tegenprestatie: pr naar leerlingen en ouders Ford Luijbregts BV stelt voor Stg. Vaart 1 doos mini Ford ballen beschikbaar. Tegenprestatie: logo op publicaties M54 Beeldcreaties gaat video-opnamen maken van een repetitie van Theatergroep Valkenswaard. Tegenprestatie: reclame op de website De Hofnar stelt 1 dagdeel podiumgebruik en rondleiding voor Stg. Doeweek Dommelen beschikbaar. Tegenprestatie: reclame en deelname aan recordpoging 'Brabantse koffietafel' AllesvanValkenswaard.nl plaatst persberichten van Stg. Leergeld op haar website. Tegenprestatie: link naar website Reclamebureau KoolenVanWordragen ontwerpt een banner voor Wijkcommissie Geenhoven. Tegenprestatie: nader te bepalen M. Verhulst Coaching gaat 1 leerling/medewerker gedurende max. 3 tot 5 sessie coachen. Tegenprestatie: naamsbekendheid via interne media Triade Development biedt voor de benefietveiling van Ik Fiets voor Ace max. 2 masterclasses/adviezen voor bedrijven of organisaties m.b.t. het onderwerp maatschappelijk betrokken ondernemen. Tegenprestatie: vermelding op de website..

Overzicht gerealiseerde matches 2014

Overzicht gerealiseerde matches 2014 Overzicht gerealiseerde matches 2014 1. Paladijn levert Stg. Nieuwe Levenskracht vrijwilligers voor de verkoop van kermisenveloppen. Tegenprestatie: vrijkaartjes voor het toneel. 2. HV Development & Training

Nadere informatie

Overzicht gerealiseerde matches 2012

Overzicht gerealiseerde matches 2012 Overzicht gerealiseerde matches 2012 1. Sg Were Di biedt S.O.S. Straatkinderen examenleerlingen van HAVO en VWO die mee gaan denken hoe ze de positie van straatkinderen in Roemenië kunnen verbeteren. Tegenprestatie:

Nadere informatie

Overzicht gerealiseerde matches 2015

Overzicht gerealiseerde matches 2015 Overzicht gerealiseerde matches 2015 Om recht te doen aan de 12 bedrijven die hun partnerschap met Stg. Beursvloer Valkenswaard voor het jaar 2016 herbevestigd hebben, zijn deze ook als match opgenomen.

Nadere informatie

Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie

Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie 1 GemeenteNieuws CV de Geintrappers Advies/worskhop persbericht schrijven/aanleveren t.b.v. Gemeentenieuws Reclame voor Gemeentenieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland Matchoverzicht Beursvloer Gemeente 2014 Bedrijf: 1. Muniek 2. Golfbaan KrommeRijn 3. Dorpshuis Odijk Maatschappelijke Organisatie: Jongerenwerk Mentorschap Midden Nederland Gemeente Omschrijving Match:

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting OnbeperktSport

Beleidsplan Stichting OnbeperktSport Beleidsplan Stichting OnbeperktSport Inhoud Voorwoord 1 Organisatie 2 Doelgroep/Doelstellingen 3 Bestuur 4 Samenwerkingsverbanden 5. Het beheer van het vermogen 6. Financieel beleid 7 Promotie Voorwoord

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties Servicepunt Vrijwilligers Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn ondersteunt vrijwilligers en

Nadere informatie

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?...

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?... Kennisbijeenkomst 12 februari thema vrijwilligersmanagement Uitwerking workshop werven en behoud Inhoud Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Woerdens Techniek Talent

Woerdens Techniek Talent Woerdens Techniek Talent Werkgroep Promotie en werving Concept Activiteitenplan 2013/2014 versie 3.0, Woerden, 23-08- 2013 Aanleiding Het Woerdens Techniek Talent is een initiatief van onderwijsinstellingen,

Nadere informatie

Aan alle leden, de ouders van de jeugdleden en overige belangstellenden, Achter iedere taak op dit formulier kunt u aangeven hoe u er tegenover staat:

Aan alle leden, de ouders van de jeugdleden en overige belangstellenden, Achter iedere taak op dit formulier kunt u aangeven hoe u er tegenover staat: Aan alle leden, de ouders van de jeugdleden en overige belangstellenden, Onze sportclub 4Defence bestaat dankzij de inzet van diverse enthousiaste vrijwilligers. Wij streven erna om de taken die verricht

Nadere informatie

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN.

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. 1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. Kosten nader overeen te komen in overleg Sponsor en Bestuur. Reclamebord langs het veld (5,20m x 0,75m) Reclamebord bij de poort (0,80m x0,30m) Advertentie op de website Logo

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

GEMEENTE VA LKEN SWAARD

GEMEENTE VA LKEN SWAARD V GEMEENTE VA LKEN SWAARD de Hofnar 15 Postbus 10100 5550 GA Valkenswaard Telefoon (040) 208 34 44 Telefax (040) 204 58 90 Kenmerk: Onderwerp: 13uit02688 Cultuurcoaches Behandeld door: L.J. Janssen, telefoonnummer:

Nadere informatie

Organisatie. Bestuur: Postadres: Postbus 21 1949 ZG Wijk aan Zee. www.allergievereniging.nl. K.v.K. inschrijving: 40284137

Organisatie. Bestuur: Postadres: Postbus 21 1949 ZG Wijk aan Zee. www.allergievereniging.nl. K.v.K. inschrijving: 40284137 Organisatie Naam organisatie: Vereniging van Allergie Patiënten Postadres: Postbus 21 1949 ZG Wijk aan Zee E-mailadres: info@allergievereniging.nl Website: www.allergievereniging.nl K.v.K. inschrijving:

Nadere informatie

SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw

SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw Wie zijn we? Erkende G-sportfederatie Recreatie, competitie en topsport 58 VLG-clubs, 2600 VLG-leden Samenwerking met 17 reguliere

Nadere informatie

Sponsoring in moeilijke tijden en alternatieven. Jan Verhaert KNSB Verenigingsdag

Sponsoring in moeilijke tijden en alternatieven. Jan Verhaert KNSB Verenigingsdag in moeilijke tijden en alternatieven Jan Verhaert KNSB Verenigingsdag Inhoud Sponsoring (bedrijven) Fondswerving (particulieren) Subsidies (overheden) Ontwikkelingen Overheden Consumenten Sponsoren Houden

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA 2016-2017 Dansschool Dansja te IJsselstein INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Wie zijn wij 3 Samenwerkende bedrijven/instellingen/scholen 4 Financiering dansschool

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 Jaarverslag 2009 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 2 1. Inleiding In dit jaarverslag worden de resultaten van de Stichting Return over

Nadere informatie

Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015. Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West. Werkteam Communicatie Venray Centrum-West

Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015. Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West. Werkteam Communicatie Venray Centrum-West Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015 Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West Werkteam Communicatie Venray Centrum-West 1 1. Doelstelling Wat ik niet weet kan ik ook niet doen. Dit geldt

Nadere informatie

Welkom. Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Noordoostpolder-Urk

Welkom. Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Noordoostpolder-Urk Welkom Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Noordoostpolder-Urk Steun vanuit de Rabobank (1) Steun vanuit de Rabobank Sponsoring Coöperatief dividend Sponsorcontracten Meerjarige contracten, aansluiten op

Nadere informatie

Opdracht Hoe kan ik mijn organisatie verder professionaliseren? Resultaat Geven van adequate training van de vrijwilligers op diverse gebieden.

Opdracht Hoe kan ik mijn organisatie verder professionaliseren? Resultaat Geven van adequate training van de vrijwilligers op diverse gebieden. Training & Coaching Op het gebied van Training & Coaching kunt u met verschillende vraagstukken bij laluz terecht. en lopen uiteen van het begeleiden van brainstormsessies tot het geven van workshops en

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

MEE Zuidoost Brabant. Ondersteuning bij leven met een beperking. MEE helpt u op weg

MEE Zuidoost Brabant. Ondersteuning bij leven met een beperking. MEE helpt u op weg MEE Zuidoost Brabant Ondersteuning bij leven met een beperking MEE helpt u op weg We redden het niet met de opvoeding van ons kind. Wie wijst ons de weg? Thuis, begeleid zelfstandig of groepswonen. Wat

Nadere informatie

1. VOORWOORD. Januari 2013 Ankie van Rongen-Olsthoorn Voorzitter. Jaarverslag Koepelfonds 2012 1

1. VOORWOORD. Januari 2013 Ankie van Rongen-Olsthoorn Voorzitter. Jaarverslag Koepelfonds 2012 1 1. VOORWOORD In verschillende opzichten was dit voor het Koepelfonds een ander jaar dan anders. Om te beginnen was het ook bij het Koepelfonds crisis: door de lage rente kwamen er aanmerkelijk minder inkomsten

Nadere informatie

Adviesraad Wmo Arnhem Jaarplan 2017

Adviesraad Wmo Arnhem Jaarplan 2017 Adviesraad Wmo Arnhem Jaarplan 2017 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord 3 2. Missie, visie en uitgangspunten van de Adviesraad Wmo 2.1 De Verordening adviesraad Wmo 4 2.2 Missie 4 2.3 Visie 4 2.4 Uitgangspunten

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

3.4 Het vergroten van de naamsbekendheid van de familieraad

3.4 Het vergroten van de naamsbekendheid van de familieraad Om als een rol van betekenis te kunnen spelen bij het bevorderen van de implementatie van familiebeleid in de instelling, is het een voorwaarde dat de bekend is. Niet alleen bij de Raad van Bestuur, maar

Nadere informatie

Matches Meet & Match - april 2017 Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)

Matches Meet & Match - april 2017 Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) Matches Meet & Match - april 2017 Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) Nr Organisatie 1 Organisatie 2 Organisatie 3 Omschrijving match 1 Wijkvereniging Bewoners (oud bewoners zeeheldenbuurt) aansluiten

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK MOVE IT! 2017

PLAN VAN AANPAK MOVE IT! 2017 PLAN VAN AANPAK MOVE IT! 2017 Lennert Bont Jongerenwerk Versa Welzijn Inleiding MOVE IT! 2016 was een project dat in het leven was geroepen nadat was gebleken dat het jaarlijkse Straatvoetbaltoernooi in

Nadere informatie

Public Relations Plan 2012 Harmonie De Drie Horens Horn

Public Relations Plan 2012 Harmonie De Drie Horens Horn Public Relations Plan 2012 Harmonie De Drie Horens Horn Opdrachtgever: Uitvoerder: Bestuur Harmonie De Drie Horens Paul van Kempen (bestuurslid PR) Datum: 01 Oktober 2011 Versie: H3H.PR.2012.01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

LEIDEN. Dromen over vrijwillige inzet (oriëntatie workshop) MONTFERLAND

LEIDEN. Dromen over vrijwillige inzet (oriëntatie workshop) MONTFERLAND ALMERE Introductie penningmeesters EHBO bij kinderen Geweldloos communiceren Fondswerving (2 trainingen) Eerste indruk (als voorbereiding op sollicitatie betaald en onbetaald werk) Vrijwilligerswerk en

Nadere informatie

CROWDFUNDING KLEEDKAMERS

CROWDFUNDING KLEEDKAMERS CROWDFUNDING KLEEDKAMERS Je wilt graag verbouwing van de kleedkamers crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening

Nadere informatie

Programma van toetsing en afsluiting Schooljaar 2015-2016. 3e leerjaar VMBO-KB. 's Gravendreef College

Programma van toetsing en afsluiting Schooljaar 2015-2016. 3e leerjaar VMBO-KB. 's Gravendreef College Schooljaar 5-6 3e leerjaar VMBO-KB 's Gravendreef ollege Studie:3e leerjaar VMBO-KB 5-6 Vak:aardrijkskunde en A B bronnen van energie periode 9 minuten grenzen en identiteit periode 9 minuten H par. t/m.5.

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design

Nadere informatie

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Begin met het formeren van een werkgroep/projectteam en verdeel onderling de werkzaamheden. Inhoud 1. Planning en programma... 2 2. Organisatie...

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

VISIE- EN MISSIEVERKLARING VAN DE COMMISSIE VRIJWILLIGERS VAN PRO BISTA

VISIE- EN MISSIEVERKLARING VAN DE COMMISSIE VRIJWILLIGERS VAN PRO BISTA VISIE- EN MISSIEVERKLARING VAN DE COMMISSIE VRIJWILLIGERS VAN PRO BISTA De commissie Vrijwilligers van Pro Bista is in het leven geroepen om al de vrijwilligers te organiseren om op een gestructureerde

Nadere informatie

Cleo-Patria. vrouwen- en buurtstudio s. in het kort

Cleo-Patria. vrouwen- en buurtstudio s. in het kort Cleo-Patria vrouwen- en buurtstudio s in het kort Cleo-Patria vrouwen- en buurtstudio s Cleo-Patria staat voor een concept dat inmiddels op ca. 10-15 locaties succesvol is en wordt toegepast. De doelstelling

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

Subsidieaanvragen integratieactiviteiten 2006, toegekende subsidies, inclusief bereik en budget 1e ronde (sluitingsdatum 20 oktober 2005)

Subsidieaanvragen integratieactiviteiten 2006, toegekende subsidies, inclusief bereik en budget 1e ronde (sluitingsdatum 20 oktober 2005) Subsidieaanvragen integratieactiviteiten 2006, toegekende subsidies, inclusief bereik en budget 1e ronde (sluitingsdatum 20 oktober 2005) Humanitas- school voor vrijwilligers Initiatiefgroep Internationale

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

KunstGein P O D I U M

KunstGein P O D I U M www.kunstgeinatelierroute.nl www.kunstgein.nl stichtingkunstgein@gmail.com KunstGein P O D I U M Begane grond Stadshuis Nieuwegein Nieuwegein, november 2016 Beste kunstenaar, In 2013 en 2015 organiseerde

Nadere informatie

Prestatieplan 2017 STG

Prestatieplan 2017 STG Prestatieplan 2017 STG Midden en Zuid-Kennemerland Jan Stuytstraat 44 2014 XK Haarlem Telefoon: 023-5516368 Mobiel: 06-22707400 stg@thuiszorg-gehandicapten.nl www.thuiszorg-gehandicapten.nl Inhoud 1 Inleiding

Nadere informatie

Samenwerken met S.v. Communiqué

Samenwerken met S.v. Communiqué Samenwerken met S.v. Communiqué Studievereniging Communiqué is de studievereniging van de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente in Enschede. Communiqué telt ongeveer 850 leden. Doordat

Nadere informatie

Help Pake en Beppe de vakantie door

Help Pake en Beppe de vakantie door Bijlage 1 Help Pake en Beppe de vakantie door Organisator: Museumfederatie Fryslân, zij doen dit in samenspraak met musea, archieven en theaters in Friesland. Subsidiënt: Provincie Fryslân. Uitleg over

Nadere informatie

11/2/14. Rabobank Clubkas Campagne. Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje

11/2/14. Rabobank Clubkas Campagne. Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje 11/2/14 1 Rabobank Clubkas Campagne Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje 2 1 11/2/14 Onze verenigingen en stichtingen steunen dat doen we samen. Isabelle Prohn

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie PORTFOLIO Zuid NL Communicatie www.zuidnl.nl Oktober 2014 Zorghuisgroep Deurne Opdracht: Schrijven van een communicatieplan, waarmee alle betrokken doelgroepen bereikt worden ten behoeve van de transformatie

Nadere informatie

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Huis van de Geschiedenis in Gemeente Beverwijk Bestuur van Museum Kennemerland, januari 2014 Westerhoutplein 1, 1943 AA Beverwijk, mk@museumkennemerland.nl www.museumkennemerland.nl

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Communicatieplan Ouderen Samen 2017

Communicatieplan Ouderen Samen 2017 Communicatieplan Ouderen Samen 2017 Waarom een communicatieplan voor Ouderen Samen? Het communicatieplan heeft als doel Ouderen Samen meer bekendheid te geven, zodat Ouderen Samen een begrip wordt in de

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

OM ALS GEHANDICAPTE TE KUNNEN SPORTEN IS MEER NODIG. Als één team achter de sporters met een handicap

OM ALS GEHANDICAPTE TE KUNNEN SPORTEN IS MEER NODIG. Als één team achter de sporters met een handicap OM ALS GEHANDICAPTE TE KUNNEN SPORTEN IS MEER NODIG Als één team achter de sporters met een handicap 1. Sportfonds op Naam Introductie In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te

Nadere informatie

Welkom! Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Roosendaal-Woensdrecht donderdag 13 februari 2014

Welkom! Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Roosendaal-Woensdrecht donderdag 13 februari 2014 Welkom! Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Roosendaal-Woensdrecht donderdag 13 februari 2014 Even voorstellen Danielle Elshout-Mangnus Medewerker Coöperatie Rabobank Roosendaal-Woensdrecht Karin de Jongh

Nadere informatie

Mantelzorg. langdurige zorg voor uw naaste

Mantelzorg. langdurige zorg voor uw naaste langdurige zorg voor uw naaste 1 ers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg. En hun rol wordt steeds belangrijker; ook bij Valkenhof. Maar wat is mantelzorg precies en hoe geven we hier invulling

Nadere informatie

Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd?

Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd? Resultaten workshops Molencontactdag 22 november 2013 Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd? Groep blauw - Nicole Bakker: Werken met de molen

Nadere informatie

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Categorie: Opleiding & Training (O&T) Organisatie & Advies (O&A) Marketing & Communicatie () ICT & Logitiek (I&L) Klussen & Evenementen () Materialen & Faciliteiten

Nadere informatie

Voor u ligt het jaarverslag van Stichting ELF over het jaar 2015.

Voor u ligt het jaarverslag van Stichting ELF over het jaar 2015. Jaarverslag 2015 Stichting ELF Jaarverslag 2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van Stichting ELF over het jaar 2015. Stichting Expertise- en Logeercentrum Friesland (ELF) organiseert educatieve

Nadere informatie

Sponsorplan Danceprofs B.V.

Sponsorplan Danceprofs B.V. Sponsorplan Danceprofs B.V. Inleiding: Wij zijn deze dansschool gestart omdat wij bij de diverse dansscholen die wij hebben gevolgd telkens weer gesprekken van zowel de ouders als de kinderen opvingen

Nadere informatie

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Maatschappelijke organisatie Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie * een vertaler Engels; Als tegenprestatie biedt het HDI een rondleiding aan bij het

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

samen op een Olga Commandeur plein

samen op een Olga Commandeur plein Is een initiatief van: Ga voor meer informatie naar www.yalp.nl /oudereninbeweging " Wist u dat: 200.000 ouderen in Nederland slechts 1 maal per maand bezoek ontvangen van familie?" Olga commandeur Ouderen

Nadere informatie

Meerjarenplan bijgewerkt

Meerjarenplan bijgewerkt Meerjarenplan 2015-2017 bijgewerkt 30-09-2015 Stichting De Slinger Almelo www.deslingeralmelo.nl 1 1. Missie en Visie De Slinger Almelo Missie De missie van De Slinger Almelo is de betrokkenheid (MBO)

Nadere informatie

GUINNESS DUURRECORD TENNISSEN. 57,5 uur op de baan voor het goede doel! augustus 2013, Tennispark Zuidlaren

GUINNESS DUURRECORD TENNISSEN. 57,5 uur op de baan voor het goede doel! augustus 2013, Tennispark Zuidlaren GUINNESS DUURRECORD TENNISSEN 57,5 uur op de baan voor het goede doel! 16-18 augustus 2013, Tennispark Zuidlaren Binnenkort oud nieuws The longest marathon playing doubles tennis was 56 hr 37 min 13 sec

Nadere informatie

Renovatie Speeltuin. t Heksenpretje Heerlen

Renovatie Speeltuin. t Heksenpretje Heerlen Pilot Project in het kort: Renovatie Speeltuin t Heksenpretje Heerlen Een samenwerking van Pilot Project in het kort: Renovatie Speeltuin t Heksenpretje Heerlen Situatie Heerlen 2014: 11 speeltuinen in

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 November 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Uitgangssituatie... 4 Doelstelling... 4 Missie... 4 Visie... 4 Werkwijze... 5 Financiën en begroting... 6 Bijlage 1: Begroting 2017...

Nadere informatie

Overzicht gemaakte matches MVV Meet & Match 20 april 2016

Overzicht gemaakte matches MVV Meet & Match 20 april 2016 Overzicht gemaakte matches MVV Meet & Match 20 april 2016 Nr Partij 1 Partij 2 Overige partijen Omschrijving Match 1 Scouting Damherten S&W Organiseren van scoutingactiviteiten (huttenbouw, vlottenbouw)

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Veenendaal 2015-2016

Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Veenendaal 2015-2016 Inhoud: Inhoudsopgave 1 Voorwoord.2 Over stichting Speelgoedbank Veenendaal.3 Doelgroep 4 Doelstelling.5 Werkwijze en resultatenmeting..6 Benodigdheden..8 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2015-2016

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bethesda voor Peru

Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bethesda voor Peru Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bethesda voor Peru Boslaan 25, Lunteren Correspondentieadres: Spikhorst 49, 3927 DC Renswoude KvK 09115100 info@bethesdavoorperu.nl 1. Doelstelling In de statuten is de

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

Jaarplan 2013 samenvattend overzicht van: Afdeling Barendrecht nummer: 50203

Jaarplan 2013 samenvattend overzicht van: Afdeling Barendrecht nummer: 50203 Jaarplan 2013 samenvattend overzicht van: Afdeling Barendrecht nummer: 50203 Afdelings, districts, noodhulpregionummer: 50.203 Naam: District: Strategisch doel 1: Beperken van de gevolgen van noodsituaties

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 2 1. Inleiding In dit jaarverslag worden de resultaten van de Stichting Return over

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Vragenlijst bewoners (18 jaar en ouder) t.b.v. Buurtschapshuus in Halle-Heide

Vragenlijst bewoners (18 jaar en ouder) t.b.v. Buurtschapshuus in Halle-Heide Vragenlijst bewoners (18 jaar en ouder) t.b.v. Buurtschapshuus in Halle-Heide Aan de bewoners van Halle-Heide en het omliggende buitengebied, Geachte heer/mevrouw, Zoals u wellicht weet zijn we bezig met

Nadere informatie

Factsheet UITpunt van Uit-in-Noord-Holland

Factsheet UITpunt van Uit-in-Noord-Holland Factsheet UITpunt van Uit-in-Noord-Holland Augustus 2012 Karina Brouwer 2 Inhoudsopgave Wat is Uit-in-Noord-Holland?... 5 Bezoekersaantallen...5 Agenda...7 Editorial...7 Tips...7 Acties...7 Nieuwsbrief...7

Nadere informatie

Handleiding sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport

Handleiding sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport Handleiding sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport Inhoud Inleiding...3 Waarom een sponsorloop?...4 Plan van aanpak...5 Checklist materialen...7 Bijlage 1: Voorbeeldbrief voor ouders voorafgaand aan

Nadere informatie