afgiftekantoor Deurne Seizoen verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /08/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "afgiftekantoor Deurne Seizoen verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /08/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne"

Transcriptie

1 Clubhuis en terrein: achter begraafplaats deurne ruggeveld afgiftekantoor Deurne Seizoen verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /08/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne maandelijks

2 Contacten Voorzitter Vermeulen Gisela 0476/ Ondervoorzitter De Wever Marc 0475/ Wedstrijd secretaris Verdonck Herlinda 0474/ Secretariaat De Moor An 0486/ Penningmeester Verdonck Herlinda 0474/ Terrein commissaris Bastiaensen Lucas 03/ Jeugd- en feest Jose Van Den 03/ comité Boogaert 0474/ Trainer kern Van Puyvelde Rob Webmaster De Wever Joni 0477/ Clubblad Meurs Geraldine 0486/ Lidgeld Het nieuwe seizoen is begonnen! Dit gaat gepaard met het betalen van het lidgeld. Gelieve dit in orde te brengen voor 1 september.je kan dit cash betalen aan Linda of storten op de rekening Rekening nummer : BE op naam van Deurne Korfbalclub Spelende leden 120 Adherenten 70 Steunende Leden 60 Pupillen en Miniemen 60 Bewegingsschool 25 Als er mensen zijn die een afbetalingsplan willen kunnen contact opnemen met Linda. GSM 0474/ De jeugdleden en de senioren 55+ kunnen een sportcheque aanvragen aan de sportdienst van Deurne( moeten wel in Deurne wonen). Uitleg hierover kan je steeds vragen bij Linda of An. Bij het ziekenfonds kan je ook iets terugvorderen. Hiervoor kan je papieren aanvragen bij het ziekenfonds en laten invullen bij An.

3

4 Woordje vooraf Daar zijn we weer!!! Ik hoop dat iedereen heeft kunnen genieten van een welverdiende vakantie of heeft genoten van de mooie zomer in eigen land. De rust en vrije weekenden zijn weer voorbij, de drukke korfbalmaanden komen er aan! De kern is vernieuwd en verbeterd! Een goede mix van oude garde en nieuwe spelers zullen zorgen voor een frisse start van hopelijk een goed seizoen op alle vlakken. De voorbereiding is in ieder geval al goed ingezet Er is hard gewerkt, ook aan de teambuilding, zodat ze er als ONE TEAM zullen staan voor de 1 e wedstrijd van dit seizoen. Om de persoon die dit mede mogelijk gemaakt heeft een beetje beter te leren kennen, vind je in dit clubblad een verslag van de nieuwe kerntrainer. Ook de kleintjes vliegen er weer in dit seizoen met een samenwerking met Riviera. De miniemen en pupillen komen dit weekend al in actie met een tornooitje op AKC. De bewegingsschool voor de allerkleinsten zal van start gaan op zaterdag 5 september. Als er nog ideeën zijn voor rubrieken in het clubblad dan mag je je suggesties altijd naar mij doorsturen. Een warme oproep aan de kern om een leuke, originele manier te bedenken om toch iedere maand een verslagje van de wedstrijden te ontvangen.want de verslagen van vorige seizoen zijn denk ik op 1 hand te tellen! Verder hoop ik natuurlijk dat de trouwe reporters ook dit seizoen weer in de pen zullen kruipen om een verslag door te sturen van de gewestelijken en de activiteiten en dergelijke..maar ook andere mensen mogen dit natuurlijk zeker eens doen! Om de gezelligheid goed in te zetten staat er al gelijk een leuke activiteit op de planning. Verderop in dit clubblad kan je hier meer over lezen. Allemaal inschrijven he! Ik wens iedereen een leuk, tof en vooral sportief seizoen!

5 Innige deelneming Met verslagenheid hebben wij het verlies vernomen van Blommaert Jan, beter gekend als den John. Onze gedachten gaan uit naar Ellie en familie. Wij wensen u veel sterkte bij het dragen van dit verlies. Verjaardagskalender Rogge Ronald 03/09 62 jaar Ribbens Kristiaan 07/09 23 jaar Van De Velde Henri 09/09 66 jaar Mardulier Nadine 26/09 43 jaar Grote kuis Op zaterdag 29/08 en zondag 30/08 hebben we helpende handen nodig om de club er weer spik en span te laten uitzien. Vanaf 10u is iedereen welkom om een handje mee uit de mouwen te steken. Tot dan! Website Daar het clubblaadje maar maandelijks gepubliceerd wordt kan je ook altijd de nieuwe website van Deurne korfbal raadplegen. Daar worden alle activiteiten op vermeld als ook de veranderingen Voor zaken die je graag op de site zou willen zien, kan je steeds contact opnemen met Joni.

6 Een woordje van de trainer Beste Clubleden, Mijn naam is Rob Van Puyvelde en heb de gezegende leeftijd van 45 jaar. Ik werk als systeem analist bij een bedrijf in de Antwerpse haven. Ben beginnen te korfballen bij Hoevenen op mijn 6 jaar, daar alle jeugdreeksen doorlopen en enkele Nationale caps bij de junioren behaald. Heb 13 jaar in de eerste ploeg gespeeld van HKC(Hoevenen) en heb mijn korfbal carrière afgesloten bij Groen-Wit. Sommige die nu bij de kern spelen, daar heb ik nog mee samen gespeeld op Groen-Wit. Nu speel ik nog in de gewestelijke van Hoevenen, met de mensen waar ik vroeger mee in de eerste ploeg heb gespeeld. Door knie perikelen is dit nu vele minder geworden. Mijn eerste stappen als kerntrainer heb ik gezet bij het teloor gegane Bell korfbalclub. Van hieruit ben naar Rijko gegaan waar ik 5 jaar goed gewerkt heb en goede resultaten heb behaald en nog steeds goede contacten heb met de mensen daar. Ondertussen deed ik ook de provinciale selectie van de metropool voor de u16. Na Rijko terug naar de heimat gegaan en trainer van Hoevenen geworden, de club waar ik van mijn 6 jaar lid ben. In deze ploeg waren er nog enkele kernleden waar mee ik samen had gespeeld en ook hier stond het clubbelang voorop ipv van het individuele. Ben hier 2 jaar trainer geweest, nog steeds lid en maak ook deel uit van het sportief beleid op. Als kerntrainer heb ik dan 3 sabbatjaren genomen en heb me dan toegelegd op de jeugd van HKC, het sportief beleid en het volgen van mijn zoon (Mateo) met de voetbal die nu bij Beerschot-Wilrijk speelt. Het begon terug te kriebelen als trainer en heb dan contact gehad met Marc De Wever, na enkele gesprekken heb ik dan in samenspraak met Marc en mijn vriendin Françoise de beslissing genomen om Deurne te gaan trainen. Door omstandigheden sneller moeten overnemen dan verwacht en dat was in april vorig seizoen. Na enkele ontslagen binnen de club, dachten sommigen dat het gedaan was met Deurne, niets was minder waar. De kernleden die waren gebleven zijn gemotiveerder dan ooit, Marc en ikzelf heb in de dode korfbalmaanden mei, juni en juli gesprekken gevoerd met mensen die Deurne wilden komen vervoegen en die hun steentje wilden bijdragen om Deurne terug een nieuw clubleven in te blazen! IK WIL DEZE SPELERSGROEP DAN OOK BEDANKEN VOOR HUN AANWEZIGHEID OP DE TRAI- NINGEN, OEFENWEDSTRIJDEN EN DE OPVOLGING VOOR HET AFMELDEN WANNEER MEN NIET KAN. IK HEB DAN OOK VEEL RESPECT VOOR DE MENSEN DIE DE CLUB TERUG OP HET GOEDE SPOOR WILLEN ZETTEN. MERCI KLEPPERS!!!!

7 Bij deze nog een speciaal dank woordje voor Marc en Linda die bijna 7 op 7 bezig zijn voor hun club en zich echt uit de naad werken voor DEURNE! De voorbereiding is zeer goed verlopen, de integratie van de nieuwe kernleden met de bestaande leden verloopt vlekkeloos, we hebben al stevige trainingen en oefenwedstrijden achter de rug waar we aan onze tekortkomingen konden werken. Iedereen doet zijn best en heb het gevoel dat we een goede band aan het smeden zijn om de moeilijke momenten door te spartelen als die er moesten komen en hiervoor is een voorbereiding zeker belangrijk! De kers op de taart was zaterdag 22 augustus met een intensieve trainings dag in de hitte, in de voormiddag training, tijdens de middag broodjes waar Linda, Marc en An ons in de watten hebben gelegd. Tijdens de namiddag oefenwedstrijd tegen ATBS waar de trainingsarbeid en het geleverde werk van de voorbije weken al zichtbaar werd. Als afsluiter hadden we een BBQ waar Sara, Nadine, Dave en Yves hun beste beentje hebben voorgezet en dit voortreffelijk hadden voorbereid en in goede banen hebben geleid! Ook de vrijwilligers die de toogdienst hebben gedaan om deze GESLAAGDE DAG TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN. Dit jaar gaat een overgangsseizoen worden in de competitie, het belangrijkste is dat iedereen spelvreugde heeft en dat we dit kunnen koppelen aan goed en leuk korfbal spel, zodat iedereen met leuke vooruitzichten kan komen trainen en spelen. Alsook een goede vriendschapsband kunnen opbouwen. Ik spreek me totaal niet uit over ambities, dat zullen we zien naarmate het seizoen aan de gang is. Nog even een bedankje aan Inge Bekaert, Martin, Linda en Danny om onze oefenwedstrijden te fluiten. Ook wil ik jullie nog even attent maken op de familiedag van 26 september die door Vicky is ingericht, deze is voor iedereen! Niet leden, jong en oud, supporters, IEDEREEN, om de elkaar te leren kennen met sport en spel, zonder competitie drang, maar vriendschap, lachen en mensen te leren kenen die je niet kent, dus inschrijven is de boodschap! Sportieve groeten, Rob Welkom Een warm welkom aan al onze nieuwe spelers die de overstap naar onze club gemaakt hebben. Wij wensen hen een heel goed eerste seizoen op Deurne.

8 Trainingsdag 9:45... Iedereen op post voor de trainingsdag op Deurne. De ene zag er al frisser uit dan de andere! Hop, shoe'tjes aan en we zijn vertrokken voor een leuke training. Na 2 uur alles geven onder het toezicht van paparazzi Vicky, mochten we onze voetjes onder tafel schuiven voor een lekkere lunch met sandwiches, pistolets en koffiekoeken. Langs deze weg nog eens een dikke merci van de kern aan de mensen die voor de lekkere lunch hebben gezorgd. Na een gezellige babbel is het om 13:30 tijd om terug die shoe's aan te trekken voor de oefenwedstrijd tegen ATBS. Allereerst is het de beurt aan de B-ploeg en daarna mocht de A-ploeg aantreden. Beide wedstrijden werden gespeeld onder de hete zon wat zorgde voor enkele verbrande snoetjes. Na de wedstrijden douchke pakken en daarna was het tijd voor de lekkere bbq! Langs deze weg, bedankt Yves en Dave voor het bakken van het superlekkere vlees. En ook een dikke merci aan iedereen die mee heeft gezorgd voor de groentjes, brood en de opkuis. Het was een superleuke en sportieve dag! Zeker voor herhaling vatbaar! Sara.

9 Bekerwedstrijd Beker wedstrijd VANAVOND (vrijdag 28/08) om 20.00u op Deurne tegen Ganda. Alle supporters op post!!!! Indien we deze wedstrijd winnen spelen we op vrijdag 4 september om 20.00u op Deurne tegen Verde. Tornooi miniemen en pupillen op AKC Onze kleinsten starten het seizoen met een tof tornooi op AKC. Hierbij de programmatie: miniemen pupillen 10.30u veld 1 tegen Catba 10.00u veld 2 tegen Verde 12.30u veld 1 tegen Verde 11.00u veld 2 tegen catba 14.00u veld 1 tegen neerlandia 13.00u veld 2 tegen Kwik 14.30u veld 3 tegen Borgerhout Ook hier worden de supporters op post verwacht om onze toekomst aan te moedigen! Familiedag zaterdag 26/09/2015 Op 26 september organiseert de club een familiedag. Een dag voor en met iedereen, jong & oud, korfballer & niet-korfballer. Gedurende de hele dag strijdt elk team om de snelste tijd. Die bereik je niet door een topsporter te zijn maar vooral door samen na te denken en uit te voeren, ook de jongsten onder ons. De opdrachten zijn niet fysiek zwaar, ze zijn gericht op PLEZIER maken dus iedereen kan meedoen! De club en zijn bestuur biedt iedereen een lunch en vieruurtje aan. Bijgevolg is inschrijven voor de Familiedag, noodzakelijk. Aansluitend organiseren we een 5euro p.p., inschrijven is ook hier noodzakelijk. Inschrijven kan via Facebook, via viva@telenet.be of bij Vicky Valckx (speelster nr.27 - enkel contant betalen mogelijk). Wij vragen om gebruik te maken van het inschrijvingsformulier (zie hieronder), dit maakt het voor onze organisatoren gemakkelijker. Wij hopen jullie, jullie vrienden & familie, buren, klasgenootjes, allemaal te mogen verwelkomen!

10 FAMILIEDAG KC DEURNE 26 SEPTEMBER U00 Naam + voornaam Ik doe mee aan de activiteit Jonger dan 16J? Indien <16J indelen bij familie? Ik schrijf me in voor het spaghettifestijn De activiteit is volledig gratis, incl. lunch en vieruurtje! De inschrijving voor het 5 euro per persoon, dient betaald te worden voor vrijdag 18 september op rekeningnummer BE met vermelding van de eerste naam uit bovenstaand lijstje (graag allen tesamen betalen of apart inschrijven) Bij verlet, graag tijdig afmelden zodat de teams nog kunnen aangepast worden. Afmeldingen voor het spaghettifestijn voor 18 september, kunnen worden terug betaald. Latere afmeldingen echter niet meer! Dit formulier + cash betaling indienen bij Vicky Valckx, speelster nr.27 Contact: viva@telenet.be 0473/

11 Programmatie Veldcompetitie Datum Uur Reeks Thuis Bezoekers 6/09/ :30 Hoofdklasse 2 APPELS DEURNE 6/09/ :00 Hoofdklasse 2 res APPELS RES DEURNE RES 6/09/2015 0:00 3de gew B DEURNE 3 KCBJ 3 12/09/ :00 Hoofdklasse 2 DEURNE TECHNICO 12/09/ :30 Hoofdklasse 2 res DEURNE RES MERCURIUS 13/09/2015 9:45 3de gew B RIVIERA 5 DEURNE 3 19/09/ :00 Hoofdklasse 2 DEURNE GEELSE 19/09/2015 0:00 Hoofdklasse 2 res DEURNE RES VRIJ 20/09/2015 0:00 3de gew B DEURNE 3 RIVIERA 6 27/09/ :00 Hoofdklasse 2 AGO AALST DEURNE 27/09/ :30 Hoofdklasse 2 res AGO AALST RES DEURNE RES 27/09/2015 0:00 3de gew B KWIK 5 DEURNE 3 3/10/ :00 Hoofdklasse 2 DEURNE HOVE 3/10/ :30 Hoofdklasse 2 res DEURNE RES HOVE RES 4/10/2015 9:30 3de gew B DEURNE 3 VOORWAARTS 7 11/10/ :30 Hoofdklasse 2 KCBJ DEURNE 11/10/ :00 Hoofdklasse 2 res KCBJ RES DEURNE RES 11/10/2015 9:30 3de gew B DEURNE 3 AKC 5 17/10/ :00 Hoofdklasse 2 DEURNE BOECHOUT 17/10/ :30 Hoofdklasse 2 res DEURNE RES BOECHOUT RES 18/10/2015 0:00 3de gew B MINERVA 4 DEURNE 3 24/10/ :00 Hoofdklasse 2 DEURNE APPELS 24/10/ :30 Hoofdklasse 2 res DEURNE RES APPELS RES 25/10/2015 0:00 3de gew B DEURNE 3 MERCURIUS 2 1/11/2015 9:45 3de gew B SPARTACUS 4 DEURNE 3 8/11/2015 0:00 3de gew B KCBJ 3 DEURNE 3 15/11/2015 0:00 3de gew B DEURNE 3 RIVIERA 5 Vrijwilligers gevraagd Indien er mensen zich geroepen vinden om bij de thuiswedstrijden een handje toe te steken mogen zich opgeven bij Linda; hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Afgiftekantoor Deurne Seizoen Verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /11/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne

Afgiftekantoor Deurne Seizoen Verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /11/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne Clubhuis en terrein: achter begraafplaats Deurne Ruggeveld www.deurnekorfbal.be Afgiftekantoor Deurne Seizoen 2015-2016 Verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr 4 --- 30/11/2015 Herentalsebaan 599

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Afgiftekantoor Deurne Seizoen Verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /09/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne

Afgiftekantoor Deurne Seizoen Verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr /09/2015 Herentalsebaan 599 bus 406, 2100 Deurne Clubhuis en terrein: achter begraafplaats Deurne Ruggeveld www.deurnekorfbal.be Afgiftekantoor Deurne Seizoen 2015-2016 Verantwoordelijke uitgever:vermeulen Gisela Nr 2--- 30/09/2015 Herentalsebaan 599

Nadere informatie

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 2 In dit nummer: 08-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 1 Cadettennieuws 1 Scholierennieuws 1 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Kernnieuws

Nadere informatie

15 November In dit nummer :

15 November In dit nummer : 15 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Upcoming evenementen Publi : 24/11 Lazy Friday Recreanten Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Agenda Seizoen

Nadere informatie

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 4 In dit nummer: 22-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 2 Pupillennieuws 2 Cadettennieuws 2 Scholierennieuws 3 Juniorennieuws 3 Wervingsdagen 4 Recreantennieuws

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 14 4 November 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

15 juni In dit nummer :

15 juni In dit nummer : 15 juni 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Speech Voorzitter Clubdag 3 juni 2017 Voorbije Evenementen : Veldfinales, Clubdag, Ouders vs Jeugd Agenda Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man 74 ste jaargang: 2015-2016 Acc. 1 Acc. 2 Te Boelaerpark Sportsite Drakenhof Arthur Matthyslaan 80 Borsbeeksesteenweg 65 a 2140 Borgerhout 2100 Deurne Tel.: 03

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

ANGRIJKE MEDEDELING!!

ANGRIJKE MEDEDELING!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) Erkenningsnummer P911138 woensdag 14/08/2013 dinsdag 27/08/2013 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 11 7 Okt 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Geleide training zaterdag 3 oktober 2015 De geleide training onder leiding van Tom Bastianen was een succes. Er waren 33 sportievelingen ingeschreven. (uit volgende clubs

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.13 28 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 6 05-09-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 2 07-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen Na de kalendervergadering van 09/08/2013 zal deze lijst verder uitgebreid

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 13 feb 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 27/08/2013 - dinsdag 09/09/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever : Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.7 28 aug 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man 75 ste jaargang: 2016-2017 Acc. 1 Acc. 2 Te Boelaerpark Sportsite Drakenhof Arthur Matthyslaan 80 Borsbeeksesteenweg 65 a 2140 Borgerhout 2100 Deurne Tel.: 03

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Koninklijke Minerva Korfbal Club vzw Clubblad nr.1 1 / 8

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 7 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

BERICHT VAN DE JEUGDCEL

BERICHT VAN DE JEUGDCEL Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 41 KALENDER 25/05/2013 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 01/06/2013 Mini-survival 08/06/2013 Nationaal recreantentornooi 15/06/2013 Supportersfeest 22/06/2013

Nadere informatie

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt.

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 23-06-2019 Afmelden voor wedstrijden met ingang van het nieuwe seizoen Cathy Nijssen is gestopt met het wedstrijd secretariaat van de jeugd. Wij bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Floriant. De korfbalvakantie loopt ten einde! Beachkorfbal. Seizoen 2015-2016, nummer 1. Na een hopelijk deugddoende korfbalbreak

Nieuwsbrief Floriant. De korfbalvakantie loopt ten einde! Beachkorfbal. Seizoen 2015-2016, nummer 1. Na een hopelijk deugddoende korfbalbreak Seizoen 2015-2016, nummer 1 Juli 2015 Nieuwsbrief Floriant De korfbalvakantie loopt ten einde! Na een hopelijk deugddoende korfbalbreak kunnen we er terug volop tegen aan gaan. Lees alvast deze nieuwsflash

Nadere informatie

INTERREGIO TORNOOI 1 MEI 2014

INTERREGIO TORNOOI 1 MEI 2014 Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 23/04/2014 - dinsdag 06/04/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

Zaalcompetitie

Zaalcompetitie Zaalcompetitie 2012-2013 Versie 2 - d.d. 22/10/2011 1 2 3 Hierbij de programmatie. Indien er vergissingen zijn, kan je dit laten weten, en indien nodigzullen we dit herprogrammeren wedstrijden die niet

Nadere informatie

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man 75 ste jaargang: 2016-2017 Acc. 1 Acc. 2 Te Boelaerpark Sportsite Drakenhof Arthur Matthyslaan 80 Borsbeeksesteenweg 65 a 2140 Borgerhout 2100 Deurne Tel.: 03

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.8 10 Aug 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE RAPID HOCKEY CLUB TEMSE september 10 Beste ouders, spelers en speelsters, Het Bestuur van de R.H.C. Temse heet u van harte welkom op onze club. Wij zijn blij dat u enthousiast bent geworden voor de hockeysport.

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 7 mrt 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.1 23 jan 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.10 14 Sep 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 9 2 Juli 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 18 dec 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

februari nummer 14 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

februari nummer 14 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 29/01/2014 dinsdag 11/02/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 13 15 Nov 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 15/01/2014 dinsdag 28/01/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 20 Oct 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.9 16 Aug 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.6 25 Mei 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Mei / juni 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

Senioren beleidsplan

Senioren beleidsplan Senioren beleidsplan 2011-2012 Voetbal engagement op maat van elke speler Seniorenbestuur van K.Noorse S.V --- - --- 5 juni 2011 Inleiding In dit beleidsplan is beschreven welke doelstellingen we wensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS IBAN BE Vergeet niet NAAM en LEEFTIJDSCATEGORIE te vermelden!

BNP PARIBAS FORTIS IBAN BE Vergeet niet NAAM en LEEFTIJDSCATEGORIE te vermelden! Deurne, 4 juli 2018 Beste leden en ouders, Seizoen 2017/18 ligt reeds even achter ons en hopelijk genieten jullie van het (kalmere) off-season. Ondertussen heeft het clubbestuur en -management evenwel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 1 6 Januari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Kledij

Nieuwsbrief 2. Kledij ARTEMIS- SCHOTEN KORFBALCLUB VZW Nieuwsbrief 2 Upcoming events: 25/06/2011 Kampioenenviering 02/07/2011 Grote Kuis Week 11/07/2011 sportkamp jeugd Weekend 11/11/11 recreantenweekend In dit nummer: Kledij

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Seniorenplan

Seniorenplan Seniorenplan 2018-2019 Seniorenbestuur Noorse Mei 2018 Missie Iedereen de kans geven om in een familiale verstandhouding en op een gezonde en sportieve manier aan voetbal te kunnen doen op elk niveau.

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.9 30 Aug 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen K.B.K.B. Comité voor Wedstrijdzaken Clinic Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen 2014-2015 21 augustus 2014 Doelgroep : Secretarissen, wedstrijdsecretarissen, clubafgevaardigden, ploegafgevaardigden INHOUD 1.

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst augustus 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Op het einde van juni was er ons eerste, sinds lange tijd, jeugdtornooi. Het organiseren ervan was even wennen. Want wat heb

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 22 feb 2019 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Achtergrond Club is steeds op zoek naar vrijwilligers Ondersteuning van het bestuur Betrokkenheid van allen binnen de club verhogen Samenhorigheid verhogen Efficientie

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief april 2012

TOVO nieuwsbrief april 2012 Inhoud 1. Welkomstwoord... 1 2. Activiteiten... 2 3. Laatste thuisspeeldag en titelmatch Dames 1!... 3 4. Slothappening 40 jaar TOVO... 3 5. Volgend seizoen... 4 6. Website & Facebook... 4 7. Sponsors...

Nadere informatie

INFOBROCHURE 2014-2015

INFOBROCHURE 2014-2015 INFOBROCHURE 2014-2015 Beste ouder, Beste speler, Voor je ligt de allereerste infobrochure van JAGO Sint-Amandsberg. We zijn bijzonder fier onze vier maanden jonge club aan je te kunnen voorstellen. Ondanks

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 28 Nov 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden,

Voorwoord. Beste leden, Voorwoord Beste leden, We zijn ondertussen de maand november en we merken in de ledenadministratie dat er nog een aantal leden hun lidmaatschap in orde moeten maken. We vragen daarom aan diegenen die willen

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS IBAN BE Vergeet niet NAAM en LEEFTIJDSCATEGORIE te vermelden!

BNP PARIBAS FORTIS IBAN BE Vergeet niet NAAM en LEEFTIJDSCATEGORIE te vermelden! Deurne, 4 juli 2017 Beste leden en ouders, Seizoen 2016/17 ligt reeds even achter ons en hopelijk genieten jullie van het (kalmere) off-season. Ondertussen heeft het clubbestuur en -management evenwel

Nadere informatie

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 8 e jaargang augustus 2010 nr 23 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus MBC Drop. Voorwoord. Beste Dropspeelster en -speler,

Nieuwsbrief augustus MBC Drop. Voorwoord. Beste Dropspeelster en -speler, Nieuwsbrief augustus 2014 MBC Drop Nieuwsbrief augustus 2014 Pagina 1 Agenda: Voorwoord Jeugdtraining seizoen 2014-2015 Nieuwe jeugd T-shirt Start gemengde competitie Opendeurdag Ouderdag Initiatiecursus

Nadere informatie

NATIONALE COMPETITIEDAGEN NEVENREEKSEN U12 OP VERDE!!!

NATIONALE COMPETITIEDAGEN NEVENREEKSEN U12 OP VERDE!!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 05/08/2015 - dinsdag 18/08/2015 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Public WELKOM BIJ MERCURIUS

Public WELKOM BIJ MERCURIUS WELKOM BIJ MERCURIUS Lid worden bij Mercurius : administratie en lidgeld Lid zijn bij Mercurius : Wat mag je van Mercurius verwachten? Wat verwacht Mercurius van jou? Sponsoring Vragen? Informatie nodig?

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 15 Mrt 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje Jeugtornooi kon.noorse S.V. Memorial Vic Adriaensens 21-22-23 April 2017 Tornooi-boekje Reglementen-wedstrijden-INFO Zie voor wedstrijduitslagen op www.noorse.be 1 2 Beste Sportvrienden! Wederom zijn we

Nadere informatie