Brochure Coachview.net

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brochure Coachview.net"

Transcriptie

1 Brochure Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken Oktober 2012

2 Verzorgt u opleidingen, trainingen, workshops of seminars? Dan weet u vanuit de praktijk hoe lastig het is om beschikbare locaties, tijdstippen en docenten aan elkaar te koppelen. Hoeveel werk het u kost om cursisten of docenten te informeren over een kleine wijziging. Of wellicht bent u als opleidingsafdeling verantwoordelijk voor de organisatie van opleidingen in uw eigen organisatie. En heeft u inzicht in wie van uw medewerkers op dit moment een opleiding of cursus volgen? Of wie dat functiehalve zouden moeten doen? Kunt u snel per medewerker een opleidingsplan definiëren? Inclusief kosten? Weet u überhaupt wat u op jaarbasis kwijt bent aan opleidingen en cursussen? Heeft u een professionele tool? Vaak vinden we het antwoord op een van bovenstaande vragen uiteindelijk wel. Vaak krijgen we uiteindelijk wel voor elkaar wat we willen. Want alles ligt toch vast. Ergens. Alles is toch geregeld. Door iemand. Maar we missen eenvoudigweg structuur. We missen het overzicht. We missen een professionele tool om onze cursusadministratie gestalte te geven. Voor HRM-afdelingen én opleidingsbureaus Coachview.net is die tool. Een onmisbaar gereedschap voor iedere HRMafdeling en ieder opleidingsbureau om snel en efficiënt te kunnen plannen, registreren, communiceren, analyseren en samenwerken. Alles in één gebruiksvriendelijk pakket om een gedegen en professionele administratie te kunnen voeren. Vraag om een demo Deze brochure geeft u een eerste beeld van Coachview.net. Wilt u aan den lijve kennismaken met het programma, vraag dan om een vrijblijvende demo. Of kijk op

3 Wat is Coachview.net? Coachview.net is volledig ingericht op het snel, efficiënt en professioneel kunnen organiseren en administreren van opleidingen. Een programma dat is ontwikkeld voor zowel organisaties die opleidingen verzorgen als organisaties die opleidingen afnemen. Een van de voordelen van Coachview.net is dat het programma op maat van iedere organisatie kan functioneren. Een eigenschap die zij te danken heeft aan haar modulaire opbouw. Coachview.net bestaat namelijk uit de modules: 1. Basismodule 2. Bedrijven en Personen Het openingscherm van Coachview.net 3. Documenten en Acties 4. Opleidingen 5. Verkopen en Facturering 6. Inkoopkosten 7. Materieel 8. Docent- en Locatieplanning 9. Mailing Master 10. Webaanvraag 11. Evaluatie 12. Competentiemanagement 13. Management Informatie Op de navolgende pagina s leest u welke functies u met de afzonderlijke modules kunt uitvoeren. Basismodule De basismodule is eigenlijk niet een aparte module, maar de startpagina van Coachview.net. Het is de pagina van waaruit gebruikers, naar gelang de aan hen verleende rechten, verder in het programma duiken. Gebruikersgemak heeft voorop gestaan bij het ontwerpen van het uiterlijk van het programma. Dat heeft onder andere geresulteerd in overzichtelijke menubalken en herkenbare knoppen. Daarnaast kunt u het scherm zelf naar eigen smaak en voorkeuren in panels inrichten. In het ene panel plaatst u bijvoorbeeld de laatste nieuwsberichten, in het andere de tien meest actuele opleidingen, de nieuwe inschrijvingen vanuit uw website of uw openstaande acties. Module Bedrijven en Personen Deze module is niets minder dan een geavanceerd relatiebeheerprogramma. Een functie die u niet alleen in staat stelt alle gegevens van uw relaties te beheren en in te zien, maar vooral ook te gebruiken. Bijvoorbeeld om alle docenten of contactpersonen een brief of te sturen. Overigens stemt Coachview.net zich relatief eenvoudig af op programma s die u al gebruikt. Heeft u bijvoorbeeld al een relatiebeheerprogramma, dan hoeft u dus niet alle gegevens nog eens in Coachview.net in te voeren. Gegevens kunt u namelijk onderling uitwisselen. Module Documenten en Acties Met deze module maakt u documenten en acties aan die het programma vervolgens automatisch opslaat in het dossier van bijvoorbeeld een opleiding, cursist of docent. Documenten Een voorbeeld van een document is een uitnodiging aan cursisten. Selecteer de doelgroep, vervolgens de layout volgens welke het document moet worden opgesteld en het programma genereert automatisch voor elk lid van de doelgroep hetzelfde document; dat vervolgens dus bij ieder van hen in het persoonlijke dossier terechtkomt.

4 Registreren van vrijstellingen Controleren op dubbelboekingen Enz. Coachview.net bevat een eigen ingebouwde documenteneditor: optimale flexibiliteit in layout en inhoud! Acties Acties zijn de niet vergeten te doen stickers. Maar dan in een digitale variant. En snel en eenvoudig aan te maken. U tikt uw bericht in, kiest de datum waarop de actie moet zijn afgerond en de contactpersoon die de actie moet ondernemen. Bij het aanmaken van acties kunt u handig gebruik maken van templates. Een voorbeeld? Maakt u een nieuwe opleiding aan, dan krijgt uw collega drie weken voor aanvang van de opleiding automatisch een herinnering om de cursisten uit te nodigen. Kortom Met deze module maakt, bewaart en beheert u alle documenten en acties die zijn gerelateerd aan uw opleidingsadministratie. Voorbeeld van een scherm met de deelnemers aan een opleiding. Inclusief presentie- en slagingsregistratie. Module Verkoop en Facturering Met deze module koppelt u verkoopregels aan een aanvraag. Dat kan informatie zijn over deelnamekosten, kosten van lesmateriaal, examenkosten, enz. Op basis van deze gegevens stelt u later eenvoudig de factuur op of belast u de kosten intern door. Met deze module kunt u tevens op elk gewenst moment de status van een aanvraag nagaan. U ziet direct of een offerte al is uitgebracht, of de aanvraag reeds order is geworden en of de aanvraag al is ingepland. Overigens kunt u de financiële gegevens gemakkelijk doorsluizen naar uw financieel pakket. U hoeft dus geen dubbel werk te verrichten. Module Opleidingen Dit is de kern van het programma. De daadwerkelijke opleidingsadministratie. Alle taken die bij het organiseren of uitbesteden van opleidingen, trainingen of cursussen horen, komen in deze module aan bod. Het voert te ver om alle functies toe te lichten. Vandaar een opsomming van de belangrijkste functies: Vastleggen van aanvragen voor informatie of deelname Uitbrengen en bewaken van offertes Volplannen van een klas Uitnodigen van cursisten Aanleggen van een presentielijst Registreren van behaalde cijfers Vastleggen kwalificaties van docenten Genereren van certificaten Module Inkoopkosten Met de module Inkoopkosten registreert u eenvoudig de kosten die u maakt bij de uitvoering van een opleiding, cursus, training of seminar. Denk hierbij aan de kosten voor de docent, de locatie, de gebruikte middelen, het lesmateriaal, etc. Gebruikt u ook de module Verkoop en Facturering en de module Management Informatie? Dan heeft u met slechts een enkele muisklik, op ieder gewenst moment, direct en actueel inzicht in wat u nu eigenlijk heeft verdiend (per opleidingssoort, per opleiding of zelfs per opdrachtgever).

5 Module Materieel U gebruikt regelmatig materieel bij bepaalde trainingen (beamers, reanimatiepoppen, etc.)? Dan kunt u de planning hiervan overlaten aan de materieel-module. Zo krijgt u automatisch een seintje wanneer een bepaald benodigd materieel niet meer voorhanden is. Maar ook kunt u automatisch materieel van de voorraad laten afboeken dat u daadwerkelijk verbruikt. Lesboeken zijn hier een praktisch voorbeeld van. Met het grootste gemak bewaakt u het optimale bestelmoment! Module Docenten-/Locatieplanning Deze module is het visuele hulpmiddel voor organisaties die opleidingen en cursussen verzorgen. Zij helpt u bij het maken van een tijdsplanning en bij het indelen van docenten, locaties en cursisten. En met evenveel gemak stuurt u een kerstkaart naar relaties die u op basis van door u gekozen criteria heeft geselecteerd. Module Webaanvraag U krijgt met enige regelmaat inschrijvingen of aanvragen binnen vanuit uw website of intranetsite? En deze voert u vervolgens handmatig in uw cursusadministratie in? Uiteraard een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Coachview.net heeft hier de oplossing voor gevonden in de vorm van de module Webaanvraag. Via een eenmalige code die u toevoegt aan het huidige inschrijfformulier van uw website, worden nieuwe inschrijvingen direct doorgezet naar Coachview.net. Deze nieuwe webaanvragen verschijnen automatisch in het opstartscherm. Vervolgens hoeft u de gegevens alleen nog maar te controleren, waarna u de webaanvraag al dan niet door kunt zetten. De planningsmodule geeft u in één oogopslag inzicht in de status van een opleiding: hoeveel vrije plaatsen er nog zijn, wie de docent is, wanneer de opleiding wordt gegeven en op welke locatie. Kortom: een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en onmisbaar hulpmiddel bij het plannen van opleidingen en cursussen. Een nieuwe internet-inschrijving verschijnt automatisch op het opstartscherm ter verdere verwerking. Module Evaluatie De planningsmodule: uw opleidingsplanning weergegeven op dag-, week- of maandbasis. Module Mailing Master Met deze module maakt en verstuurt u meerdere documenten tegelijk, per brief of per mail. In een handomdraai nodigt u bijvoorbeeld alle deelnemers aan een opleiding uit en stuurt u een bevestiging naar alle docenten. U wilt de kwaliteit van uw dienstverlening monitoren en voert derhalve evaluaties uit van uw cursussen, opleidingen, workshops, etc. De module Evaluatie ondersteunt dit proces op een zeer efficiënte en praktische wijze. U kunt standaard-evaluaties samenstellen door eenvoudig de vragen te definiëren die u wilt gaan stellen. Inclusief de antwoordmogelijkheden: multiple choice, een open vraag of een absoluut beoordelingscijfer.

6 Voor de uitvoering van de evaluatie kunt u de evaluatieformulieren uitprinten. Maar nog efficiënter is het wanneer u de cursisten een stuurt met de mogelijkheid de evaluatie online in te voeren! Zodra een cursist klaar is, ziet u de resultaten direct in Coachview.net. Zowel individueel als getotaliseerd per groep of per vraag. Module Competentie Management Deze laatste module is met name interessant voor onze HRM-klanten: de opleidingsafdelingen van de (veelal wat grotere) organisaties. Met deze module definieert u de competentie-eisen per afdeling, functie of medewerker. U koppelt acties aan hiaten in opleiding. U legt competentieprofielen per medewerker aan. En stelt per medewerker een persoonlijk opleidingsplan (POP) op. Sturen op competenties is een nobel streven. In de praktijk levert dat echter de nodige administratieve strubbelingen op. Met deze module overwint u die strubbelingen. En geeft u het begrip competentie management eindelijk handen en voeten. Een voorbeeld van een online evaluatie; uiteraard te voorzien van uw eigen logo. Module Management Informatie Met deze zeer uitgebreide module genereert u operationele en financiële informatie. Wat is het presentiepercentage, het slagingspercentage, het aantal verzorgde opleidingsuren, de omzet, de verwachte omzet, enz.? En alles aan opleiding, opdrachtgever en periode te relateren. U genereert informatie die u (helder gepresenteerd in tekst en grafieken) ondersteunt in het sturen of bijsturen van uw organisatie. Eenvoudig koppelen met andere systemen Alle gegevens uit Coachview.net kunt u exporteren naar elk gewenst programma of pakket dat u reeds in gebruik heeft. Dat kan een systeem zijn om personeelsgegevens uit te wisselen, een financieel pakket, een content management systeem, uw website, maar bijvoorbeeld ook een e-learning systeem. Andersom geldt hetzelfde. Gegevens die u in uw bestaande systeem al eens heeft ingevoerd, kunt u in Coachview.net importeren. Dat scheelt u meestal een heleboel administratief werk en voorkomt fouten. Background module Al wat daarvoor moet gebeuren is het inrichten van een zogeheten background module. Deze maakt het importeren en/of exporteren van gegevens mogelijk. De module Management Informatie toont overzichtelijk alle mogelijk gewenste kengetallen Waarschijnlijk bestaat deze module al voor uw pakket. Is dat niet het geval, dan inventariseren we eenmalig de gegevens die u uit wilt kunnen wisselen. De background module passen wij daar vervolgens op aan.

7 Waarom Coachview.net? Coachview.net is software waarmee u uw opleidingsadministratie eindelijk op professionele wijze handen en voeten geeft. Een programma waarmee u snel en eenvoudig alle gegevens beheert die betrekking hebben op cursussen, trainingen en opleidingen die uw medewerkers volgen of die u voor uw klanten organiseert. Als u op voorgaande pagina s heeft gelezen welke taken u met de afzonderlijke modules zoal kunt uitvoeren, dan kent u de vele voordelen die het programma u heeft te bieden. Heel kort samengevat, komen die op het volgende neer: Coachview.net is namelijk een zogeheten web based applicatie. Dat wil zeggen: u start het programma via uw browser, zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox. Dat betekent: altijd en overal toegang. 3. Met Coachview.net stuurt u uw organisatie aan Coachview.net is meer dan een programma om structuur aan te brengen in de organisatie van opleidingen en cursussen. Veel meer. Het programma is tevens hulpmiddel bij het aansturen of bijsturen van uw organisatie. 1. Met Coachview.net werkt u samen Coachview.net is volledig gericht op het samen doen. U kunt namelijk iedereen, zowel van binnen als van buiten uw organisatie, unieke gebruiksrechten verlenen. Zodat iedereen op eigen wijze bij kan dragen aan een gestructureerd verloop van een cursus of opleiding. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan de docent die de presentielijsten bijwerkt, rechtstreeks in het programma. De cursist die zijn feedback op een opleiding geeft. Een manager of klant die zijn medewerkers inschrijft. Of een collega die alle cursisten een bericht stuurt dat de cursus een uur later plaatsvindt dan aanvankelijk gepland. Een programma dus met inbreng door iedereen en informatie voor iedereen die bij een cursus of opleiding is betrokken. 2. Met Coachview.net werkt u efficiënter Voor directies en HRM-afdelingen Coachview.net helpt u bijvoorbeeld met het definiëren van uw opleidingsplannen per afdeling of per medewerker. U ziet precies hoe uw medewerkers het doen. Wie hoe vaak aanwezig was op cursus. Wie welke resultaten heeft geboekt. Gegevens die door de docent zelf in uw systeem zijn ingeboekt en door u met slechts enkele klikken met de muis zijn uit te lezen. Voor opleidingsbureaus Als opleidingsbureau ziet u met Coachview.net in een handomdraai welke aanvragen reeds order zijn geworden. Welke kosten nog moeten worden doorberekend. En welke facturen nog moeten worden betaald. In een handomdraai creëert u het benodigde inzicht om gericht actie op te ondernemen. Kortom Met Coachview.net heeft u eindelijk het gereedschap in handen om doelgericht actie te kunnen ondernemen richting klanten, afdelingen of medewerkers. Niet op basis van uw onderbuikgevoel of uitgebreid rekenwerk, maar op basis van snel toegankelijke en objectieve managementinformatie. Gebruikersgemak is heilig binnen Coachview.net. Zo is alle informatie begrijpelijk gepresenteerd. In overzichtelijke, simpele schermen en herkenbare symbolen. Met handige voorkeurmenu s op maat van de gebruiker. Alles in gewone mensen taal uitgelegd. En met een gratis helpdesk op de achtergrond. We hebben het over efficiënt werken? U kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in het programma inloggen. Er is maar één beste oplossing Wilt u uw opleidingsadministratie definitief goed op de rit zetten? Wilt u kosten besparen en fouten voorkomen door iedereen dezelfde taal te laten spreken? Door iedereen een uniforme werkwijze te laten hanteren? Door eindelijk structuur aan te brengen in uw administratie? Dan is er maar één beste oplossing, waarmee u klaar bent voor de toekomst: Coachview.net.

8 Coachview.net is Software as a Service U hoeft niet te investeren in hardware: het enige wat u nodig heeft om Coachview.net te laten draaien is een werkplek met internetverbinding. U betaalt geen aanschafkosten om Coachview.net te kunnen gebruiken. Geen kosten voor de dagelijkse backups. Geen onderhoudskosten. En zelfs geen kosten voor periodieke upgrades. U betaalt uitsluitend een maandelijkse huur waarvan u in zekere zin zelf de hoogte bepaalt. Software as a Service Coachview.net is Software as a Service (SaaS). Dat wil zeggen: het programma draait op een externe server en vormt daarmee geen belasting voor uw eigen systeem. Via uw browser (dus via het internet) logt u met uw persoonlijke code in het programma in. Het is eigenlijk precies zoals de naam al aangeeft: software als een dienst, niet als een product. Zijn mijn gegevens veilig? Met Coachview.net huurt u ruimte op een externe server. Deze staat in een zwaar beveiligd pand, met onder andere strenge toegangscontrole, klimaatbeheersing, geheel redundant uitgevoerde datalijnen en verschillende noodstroomvoorzieningen. Het programma en de database lopen op twee fysiek gescheiden servers. Backups staan op weer een andere locatie. Er zijn firewalls geïnstalleerd. De verbinding is beveiligd met een SSL-certificaat enz. U ziet: maximale veiligheid is gewaarborgd. De kans is zelfs groot dat uw gegevens vele malen veiliger zijn opgeslagen dan op dit moment. Hoe hoog is uw huur? De hoogte van uw tarief is afhankelijk van het aantal gebruikers en het aantal modules per gebruiker. Kort door de bocht, huurt u gebruikerslicenties. Omdat u zelf bepaalt wie tot welke modules toegang heeft, heeft u ook zelf invloed op de hoogte van uw maandtarief. Vraag om een vrijblijvende offerte Heeft u inzicht in de personele en administratieve kosten die u nu kwijt bent aan het plannen en beheren van uw opleidingen? Zet die dan eens af tegen het maandtarief dat u betaalt voor gebruik van Coachview.net. U zult zien dat de investering zich niet alleen functioneel maar ook financieel loont. Vraag om een vrijblijvende offerte. En reken uw voordeel uit. Uw voordelen Een heel groot voordeel is dat u uitsluitend betaalt voor het effectieve gebruik van het programma. Ofwel: what you get is what you pay. Te allen tijde duidelijkheid dus. U weet immers tevoren precies wat u betaalt. Nog enkele voordelen van Coachview.net als SaaS: U zit niet vast aan langdurige verplichtingen. Als u voor het einde van de maand een module of gebruiker uitzet, komt deze met ingang van de nieuwe maand te vervallen. U komt niet voor onvoorziene werkzaamheden of kosten te staan: updates en back-ups vinden automatisch plaats en zijn in het maandtarief inbegrepen. U kunt onbeperkt terugvallen op onze gratis helpdesk.

9 Vraag om een vrijblijvende demo Deze brochure is bedoeld om een eerste indruk te geven van het programma. Meer inhoudelijke informatie over het programma vindt u op onze website: Wilt u aan den lijve kennismaken met Coachview.net? Vraag dan om een vrijblijvende demo. Coachview.net Postbus 135, 5460 AC Veghel Poort van Veghel 4939, 5466 SB Veghel Tel De organisatie achter Coachview.net InnoPhase BV is de organisatie achter Coachview.net. Een software-ontwikkelbureau dat door jarenlange ervaring met het product OIS (Opleidings Informatie Systeem) is uitgegroeid tot één van de specialisten in de markt op het gebied van opleidingsadministratiesoftware. Naast het product Coachview.net bouwen we maatwerksoftware voor aansprekende klanten als DHL, Exel, Betonson en Rijkswaterstaat. Wilt u meer weten over de organisatie achter Coachview.net? Bezoek dan onze website: InnoPhase BV Postbus 135, 5460 AC Veghel Poort van Veghel 4939, 5466 SB Veghel Tel

Dé nieuwe manier van samenwerken

Dé nieuwe manier van samenwerken Dé nieuwe manier van samenwerken Januari 2009 Heeft u inzicht in wie van uw medewerkers op dit moment een opleiding of cursus volgen? Of wie dat functiehalve zouden moeten doen? Kunt u snel per medewerker

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Training Kit Planning en icalendar

Training Kit Planning en icalendar Training Kit Planning en icalendar Versie: December 2011, Revisie 2 Coachview.net: 2.4 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 DOELSTELLING... 3 MODULES...

Nadere informatie

Beschrijving Evaluatiemodule Analysefunctie Coachview.net

Beschrijving Evaluatiemodule Analysefunctie Coachview.net Beschrijving Evaluatiemodule Analysefunctie Coachview.net Uitwerking gewenste analyse-mogelijkheden van de evaluatiemodule. Dé nieuwe manier van samenwerken 05 december 2012 Inleiding Binnen Coachview.net

Nadere informatie

Status onderdeelniveau Docent en Locatie

Status onderdeelniveau Docent en Locatie Status onderdeelniveau Docent en Locatie Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 11 juli 2012 Pagina 1 van 7 Inleiding Dit document beschrijft de uitbreiding van

Nadere informatie

A2Campus; de eerste stap naar online leren

A2Campus; de eerste stap naar online leren A2Campus; de eerste stap naar online leren Wie zijn wij Waarom A2? Het is een klein bedrijf, de lijnen zijn kort. Er wordt snel gehandeld. En we wilden een eenvoudig, maar functioneel systeem. Hermine,

Nadere informatie

Kosten: Moet ik betalen om een online cursus te volgen bij de e-academie voor externe klanten?

Kosten: Moet ik betalen om een online cursus te volgen bij de e-academie voor externe klanten? Hieronder vind je antwoorden op de meeste veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een e-mail naar e.academie@parnassiagroep.nl. Je kunt binnen drie werkdagen een reactie verwachten.

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

Automatische Workflow

Automatische Workflow Automatische Workflow Uitwerking nieuwe functionaliteit Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 09-07-2013 Inleiding Dit document beschrijft de uitwerking van de gewenste functionaliteit van het

Nadere informatie

BaseNet Medisch. BaseNet Internet Projects W.G. Plein 568 1054 SJ Amsterdam www.basenet.nl info@basenet.nl tel +31 (0)20-6855031 fax +31 (0)20-6853211

BaseNet Medisch. BaseNet Internet Projects W.G. Plein 568 1054 SJ Amsterdam www.basenet.nl info@basenet.nl tel +31 (0)20-6855031 fax +31 (0)20-6853211 BaseNet Medisch BaseNet Internet Projects W.G. Plein 568 1054 SJ Amsterdam info@basenet.nl tel +31 (0)20-6855031 fax +31 (0)20-6853211 BaseNet BaseNet Internet Projects BV is met meer dan 9500 gebruikers

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Coachview.net Eenmalige Imports

Coachview.net Eenmalige Imports Coachview.net Eenmalige Imports Versie: Juli 2011, Revisie 2 Coachview.net: 2.1 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 BELANGRIJKSTE TERMEN... 3 2. IMPORT

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen CURSISTEN HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers)

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om WorkTimer te gebruiken voor tijdregistratie. WorkTimer is een programma waarmee u eenvoudig

Nadere informatie

J O R. bedrijfspresentatie. JoR Systems. JoR Systems. Een jonge onderneming die voor midden- en kleinbedrijf software oplossingen maakt.

J O R. bedrijfspresentatie. JoR Systems. JoR Systems. Een jonge onderneming die voor midden- en kleinbedrijf software oplossingen maakt. bedrijfspresentatie Een jonge onderneming die voor midden- en kleinbedrijf software oplossingen maakt. 1 Agenda Visie Produkt BaMo Diensten Q&A 2 is een onderneming die sinds maart 2003 actief is, en zich

Nadere informatie

Scarabee Vereniging Brochure

Scarabee Vereniging Brochure Scarabee Vereniging Brochure februari 2015 Inleiding Scarabee Vereniging is het werkmiddel bij uitstek voor een vlotte ledenadministratie. Het is bedoeld voor alle soorten verenigingen die met leden werken.

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Offective > CRM > Klanten

Offective > CRM > Klanten Offective > CRM > Klanten Nadat u hebt geklikt op CRM > Klanten komt onderstaand scherm, in het bovenste gedeelte van dit scherm kunt u zoeken met verschillende zoekcriteria, vul een zoekveld in en klik

Nadere informatie

Cursusoverzicht. Compass Relationship Management

Cursusoverzicht. Compass Relationship Management Cursusoverzicht Compass Relationship Management Péritus bv April 2003 Inhoudsopgave Algemene informatie... 2 Onderhoud van kennis... 4 1. Basisgebruik Compass... 5 2. Campagnemanagement... 6 3. Applicatiebeheer...

Nadere informatie

Wat is... 1.1 Wat is planaday? 1.2 Wat zit er allemaal in?

Wat is... 1.1 Wat is planaday? 1.2 Wat zit er allemaal in? Wat is... 1.1 Wat is planaday? Planaday is DE tool voor opleidings-instituten, opleiding centra en bedrijven die cursussen en opleidingen verzorgen. Planaday faciliteert in het kunnen handelen en organiseren

Nadere informatie

Elektronische indiening van offertes

Elektronische indiening van offertes Elektronische indiening van offertes Een checklist voor inschrijvers van overheidsopdrachten Wat heb ik nodig om via de applicatie e-tendering elektronische offertes in te dienen? Hoe ga ik te werk om

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Versie 1.2 Oktober 2014

Dienstbeschrijving Versie 1.2 Oktober 2014 Dienstbeschrijving Versie 1.2 Oktober 2014 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Belangrijkste voordelen... 4 3 RiskID, dé risicoanalyse software... 4 3.1 Sessie beheer... 4 3.1.1 Sessie ontwerp... 5 3.1.2

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Training Kit Basis Inrichting 2

Training Kit Basis Inrichting 2 Training Kit Basis Inrichting 2 Versie: Juli 2011, Revisie 3 Coachview.net: 2.2 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave 1. INLEIDING...4 DOELSTELLING... 4 MODULES... 4 2.

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Functie sheet. Alle functies voor jouw manier van opleiden.

Functie sheet. Alle functies voor jouw manier van opleiden. Functie sheet Alle functies voor jouw manier van opleiden. Hoe te gebruiken Vragen? Stellen Over Coachview Het orienteren naar een goed administratie systeem gaat niet over één nacht. Je wilt precies weten

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Met Planaday maak je het jezelf makkelijk.

Met Planaday maak je het jezelf makkelijk. Wat is Wat is Planaday? Planaday is de webapplicatie voor instituten, opleidingcentra, overheid, gemeentes en bedrijven die cursussen of opleidingen verzorgen. Het is een totaaloplossing voor de volledige

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service POLARIS Nova Handleiding Employee Self Service Versie: 2.0 Datum: 01-03-2013 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 Vraag & antwoord... 4 2.2 Wachtwoord wijzigen... 5 2.3 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

EPD en administratief systeem in 1 softwarepakket Meer tijd voor zorg

EPD en administratief systeem in 1 softwarepakket Meer tijd voor zorg EPD en administratief systeem in 1 softwarepakket Meer tijd voor zorg Het runnen van een praktijk vraagt vandaag de dag veel van u. Het elektronisch patiëntendossier (EPD), verslaglegging van diagnose

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

WIS Academie Manager - Handboek docent -

WIS Academie Manager - Handboek docent - WIS Academie Manager - Handboek docent - versie 19 december 2012 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Tabblad Home... 3 3. Tabblad Academie-aanbod... 4 4. Tabblad Conferentie Aanbod... 5 5. Tabblad Mijn Academie...

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Inschrijven: Hoe kan ik me inschrijven voor het praktijkgedeelte van een cursus?

Inschrijven: Hoe kan ik me inschrijven voor het praktijkgedeelte van een cursus? Hieronder vind je antwoorden op de meeste veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een e-mail naar e.academie@parnassiagroep.nl. Je kunt binnen drie werkdagen een reactie verwachten.

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Herhaling opleidingen

Herhaling opleidingen Werkinstructie Coachview.net Herhaling opleidingen Versie: December 2009, Revisie 1 Coachview.net: 1.15 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave INLEIDING 3 BEWAKING HERHALING

Nadere informatie

Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie

Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie 4CIS InfoBase 3.2.0 4CIS, 1999-2002, alle rechten voorbehouden Zakelijke software

Nadere informatie

Handleiding Club.Opleidingen

Handleiding Club.Opleidingen Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Club.Opleidingen............................................................................................

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

Taakcluster Operationeel support

Taakcluster Operationeel support Ideeën en plannen kunnen nog zo mooi zijn, uiteindelijk, aan het eind van de dag, telt alleen wat werkelijk is gedaan. Hoofdstuk 5 Taakcluster Operationeel support V1.1 / 01 september 2015 Hoofdstuk 5...

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken Bulkfacturatie Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 20 juni 2012 Pagina 1 van 10 Inleiding Dit document beschrijft de aanpassingen m.b.t. bulkfacturatie. Auteur(s):

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Leidinggevenden HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de

Nadere informatie

1. Installeren Update 2.4.7

1. Installeren Update 2.4.7 1. Installeren Update 2.4.7 De update kan rechtstreeks geïnstalleerd worden vanaf internet. U moet altijd wel MeaFinance afsluiten alvorens de update te draaien Let op: maak voordat u de update uitvoert

Nadere informatie

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Management Klachten en Meldingen System Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

Wijzigingen 2012-2013

Wijzigingen 2012-2013 Wijzigingen 2012-2013 1. Nieuwe lay-out & snelheidsverbetering 2. Overzichten op maat 3. Verbeteringen gebruiksvriendelijkheid: DOD importeren Waarschuwingen bij didactisch blok IQ blok Alleen definitieve

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Handleiding Job voor gebruikers

Handleiding Job voor gebruikers Handleiding Job voor gebruikers I Handleiding Job voor gebruikers Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Werking van de Job 2... 2 1.1 Wat is een job?... 2 1.2 Selecteer de personeelsdatabase... 3 1.3 Is de job gestart?...

Nadere informatie

Preekbeurten Regelen. Eenvoudig, Efficient en Online

Preekbeurten Regelen. Eenvoudig, Efficient en Online Preekbeurten Regelen Eenvoudig, Efficient en Online Agenda Doel en voordelen webapplicatie Mogelijkheden preekafspraken Toegang webapplicatie Applicatie in algemeen Procedures & Functionaliteit Inzicht

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub s ccer nline Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub Administratie Aanwezigheden, rapporten, busregeling, terrein- en kleedkamerregeling, spelersfiches Smartphone Communicatie, kalender,

Nadere informatie

Astrow Web en de Management Self Service (MSS)

Astrow Web en de Management Self Service (MSS) Astrow Web en de Management Self Service (MSS) Astrow Web is een compleet modulaire oplossing voor tijdregistratie, aanwezigheids-registratie, HR management, employee self service, toegangscontrole en

Nadere informatie

VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS

VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 2 1.1 Wat is het doel van Opleidingshuis Albron? 2 1.2 Voor wie is Opleidingshuis Albron opgericht? 2 1.3 Wat is het opleidingsaanbod van Albron?

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews in the Cloud Handleiding voor de manager

HRM-Reviews Reviews in the Cloud Handleiding voor de manager HRM-Reviews Reviews in the Cloud Handleiding voor de manager In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met HRM-Reviews aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP:

Nadere informatie

VisiBox Online Handleiding Pagina 1

VisiBox Online Handleiding Pagina 1 VisiBox Online Handleiding Pagina 1 Professioneel en betaalbaar VisiBox Online is een professioneel en betaalbaar planning programma! Geschikt voor zowel de kleine alsmede grote organisaties! Het betreft

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

finast Brochure financiële software Grootboek

finast Brochure financiële software Grootboek Brochure De meeste systemen verlangen te veel en te complexe handelingen bij het invoeren en opvragen van de benodigde gegevens. Dat wil zeggen veel tijdverlies. FINAST ontzorgt. FINAST is een pakket wat

Nadere informatie

CEL. Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving

CEL. Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving CEL Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving FACTSHEET CEL VERSIE 1.0 DECEMBER 2001 CEL - Bouwstenen voor een elektronische leeromgeving Inhoudsopgave Wat is CEL? 1 Uitgangspunten 1 De eindgebruiker

Nadere informatie

Innhold Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 5 Meer kennis... 11

Innhold Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 5 Meer kennis... 11 Dit is een introductie over het gebruik het additionele product Mamut Enterprise Travel CRM. Het gebruik van het systeem wordt beschreven aan de hand van het fictieve voorbeeld van de firma `Kopie Shop

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Teamplayers in sportaccommodatie beheer

Teamplayers in sportaccommodatie beheer Teamplayers in sportaccommodatie beheer De initiatiefnemers van SABsoftware hebben jarenlange ervaring met automatisering en beheer van accommodaties. Samen richtten zij in 2002 Facility Kwadraat op dat

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie Manager via: Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam:

Nadere informatie

Begin altijd met werken in het boek. Het boek vertelt je wanneer je een opdracht op de computer moet doen. gebruikersaccount. registratiecode in

Begin altijd met werken in het boek. Het boek vertelt je wanneer je een opdracht op de computer moet doen. gebruikersaccount. registratiecode in De e-learning: hoe werkt het? TaalCompleet bestaat uit een boek en e-learning. Dit zijn opdrachten op de computer. Om goed te kunnen werken met het programma, moet je dus een computer of tablet hebben

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SAP-TEM. In proces m.b.t. de cursusadministratie binnen SAP R/3 wordt een onderverdeling gemaakt in de volgende fasen:

Gebruikershandleiding SAP-TEM. In proces m.b.t. de cursusadministratie binnen SAP R/3 wordt een onderverdeling gemaakt in de volgende fasen: 1 Algemeen In proces m.b.t. de cursusadministratie binnen SAP R/3 wordt een onderverdeling gemaakt in de volgende fasen: Aanleggen evenement Boeking Deelnemer op evenement Evenement Laten doorgaan Evaluatie

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

HANDLEIDING INLOGGEN OP HDN.NL VERSIE 1.4

HANDLEIDING INLOGGEN OP HDN.NL VERSIE 1.4 HANDLEIDING INLOGGEN OP HDN.NL VERSIE 1.4 1 INLEIDING Om toegang tot de beveiligde persoonlijke omgeving van de HDN website te krijgen (www.hdn.nl), moet uw Internet browser voorzien zijn van een HDN certificaat.

Nadere informatie

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding 1. Inleiding HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING Pagina 1 van 9 BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS De website van de Maatschap Spoorwegbeveiligers (www.maatschap-spoorwegbeveiligers)

Nadere informatie

1. Kennismaken met Sturen op cijfers

1. Kennismaken met Sturen op cijfers 1. Kennismaken met Sturen op cijfers Jij overweegt om deel te gaan nemen aan Sturen op cijfers in de slagersbranche. Sturen op cijfers is mede tot stand gekomen en wordt beheerd door de brancheorganisatie

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze

Nadere informatie

SCHOUWEN MET DE BURGERSCHOUW APP HANDLEIDING VOOR BEWONERS

SCHOUWEN MET DE BURGERSCHOUW APP HANDLEIDING VOOR BEWONERS SCHOUWEN MET DE BURGERSCHOUW APP HANDLEIDING VOOR BEWONERS VERSIE SEPTEMBER 2014 INHOUD 1) De App installeren op uw tablet/smartphone 2) Inloggen en opstarten 3) De schouwroutes 4) Een locatie beoordelen

Nadere informatie

Inhoud. Endnote X7 Handleiding Mediacentrum maart 2015 Page 2

Inhoud. Endnote X7 Handleiding Mediacentrum maart 2015 Page 2 Inhoud Over Endnote... 3 Endnote installeren... 4 Een library aanmaken... 5 Voordat je begint!... 6 Tussenvoegsels in namen... 6 Referenties invoegen in een Worddocument/Cite while you write... 7 Handmatig

Nadere informatie

Beginnen met de Agenda & planning module

Beginnen met de Agenda & planning module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Introductie Hieronder wordt het minimum aantal stappen om te beginnen met de module Agenda & Planning kort beschreven.

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

Zeon PDF Driver Trial

Zeon PDF Driver Trial Zakelijke software voor verkoop, dienstverlening en administratie Handleiding module Document Uitgaande correspondentie genereren Uitgaande correspondentie terugvinden Persoonlijk geadresseerde mailings

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 20-4-2017 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2016 Datum 10-06-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Nieuw! Horeca-software, maar dan simpel.

Nieuw! Horeca-software, maar dan simpel. Nieuw! Horeca-software, maar dan simpel. Wat is Feebz? Feebz is online horecasoftware, opgebouwd uit verschillende modules. Deze software ondersteunt de horeca-ondernemers op een eenvoudige manier in hun

Nadere informatie