Brochure Coachview.net

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brochure Coachview.net"

Transcriptie

1 Brochure Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken Oktober 2012

2 Verzorgt u opleidingen, trainingen, workshops of seminars? Dan weet u vanuit de praktijk hoe lastig het is om beschikbare locaties, tijdstippen en docenten aan elkaar te koppelen. Hoeveel werk het u kost om cursisten of docenten te informeren over een kleine wijziging. Of wellicht bent u als opleidingsafdeling verantwoordelijk voor de organisatie van opleidingen in uw eigen organisatie. En heeft u inzicht in wie van uw medewerkers op dit moment een opleiding of cursus volgen? Of wie dat functiehalve zouden moeten doen? Kunt u snel per medewerker een opleidingsplan definiëren? Inclusief kosten? Weet u überhaupt wat u op jaarbasis kwijt bent aan opleidingen en cursussen? Heeft u een professionele tool? Vaak vinden we het antwoord op een van bovenstaande vragen uiteindelijk wel. Vaak krijgen we uiteindelijk wel voor elkaar wat we willen. Want alles ligt toch vast. Ergens. Alles is toch geregeld. Door iemand. Maar we missen eenvoudigweg structuur. We missen het overzicht. We missen een professionele tool om onze cursusadministratie gestalte te geven. Voor HRM-afdelingen én opleidingsbureaus Coachview.net is die tool. Een onmisbaar gereedschap voor iedere HRMafdeling en ieder opleidingsbureau om snel en efficiënt te kunnen plannen, registreren, communiceren, analyseren en samenwerken. Alles in één gebruiksvriendelijk pakket om een gedegen en professionele administratie te kunnen voeren. Vraag om een demo Deze brochure geeft u een eerste beeld van Coachview.net. Wilt u aan den lijve kennismaken met het programma, vraag dan om een vrijblijvende demo. Of kijk op

3 Wat is Coachview.net? Coachview.net is volledig ingericht op het snel, efficiënt en professioneel kunnen organiseren en administreren van opleidingen. Een programma dat is ontwikkeld voor zowel organisaties die opleidingen verzorgen als organisaties die opleidingen afnemen. Een van de voordelen van Coachview.net is dat het programma op maat van iedere organisatie kan functioneren. Een eigenschap die zij te danken heeft aan haar modulaire opbouw. Coachview.net bestaat namelijk uit de modules: 1. Basismodule 2. Bedrijven en Personen Het openingscherm van Coachview.net 3. Documenten en Acties 4. Opleidingen 5. Verkopen en Facturering 6. Inkoopkosten 7. Materieel 8. Docent- en Locatieplanning 9. Mailing Master 10. Webaanvraag 11. Evaluatie 12. Competentiemanagement 13. Management Informatie Op de navolgende pagina s leest u welke functies u met de afzonderlijke modules kunt uitvoeren. Basismodule De basismodule is eigenlijk niet een aparte module, maar de startpagina van Coachview.net. Het is de pagina van waaruit gebruikers, naar gelang de aan hen verleende rechten, verder in het programma duiken. Gebruikersgemak heeft voorop gestaan bij het ontwerpen van het uiterlijk van het programma. Dat heeft onder andere geresulteerd in overzichtelijke menubalken en herkenbare knoppen. Daarnaast kunt u het scherm zelf naar eigen smaak en voorkeuren in panels inrichten. In het ene panel plaatst u bijvoorbeeld de laatste nieuwsberichten, in het andere de tien meest actuele opleidingen, de nieuwe inschrijvingen vanuit uw website of uw openstaande acties. Module Bedrijven en Personen Deze module is niets minder dan een geavanceerd relatiebeheerprogramma. Een functie die u niet alleen in staat stelt alle gegevens van uw relaties te beheren en in te zien, maar vooral ook te gebruiken. Bijvoorbeeld om alle docenten of contactpersonen een brief of te sturen. Overigens stemt Coachview.net zich relatief eenvoudig af op programma s die u al gebruikt. Heeft u bijvoorbeeld al een relatiebeheerprogramma, dan hoeft u dus niet alle gegevens nog eens in Coachview.net in te voeren. Gegevens kunt u namelijk onderling uitwisselen. Module Documenten en Acties Met deze module maakt u documenten en acties aan die het programma vervolgens automatisch opslaat in het dossier van bijvoorbeeld een opleiding, cursist of docent. Documenten Een voorbeeld van een document is een uitnodiging aan cursisten. Selecteer de doelgroep, vervolgens de layout volgens welke het document moet worden opgesteld en het programma genereert automatisch voor elk lid van de doelgroep hetzelfde document; dat vervolgens dus bij ieder van hen in het persoonlijke dossier terechtkomt.

4 Registreren van vrijstellingen Controleren op dubbelboekingen Enz. Coachview.net bevat een eigen ingebouwde documenteneditor: optimale flexibiliteit in layout en inhoud! Acties Acties zijn de niet vergeten te doen stickers. Maar dan in een digitale variant. En snel en eenvoudig aan te maken. U tikt uw bericht in, kiest de datum waarop de actie moet zijn afgerond en de contactpersoon die de actie moet ondernemen. Bij het aanmaken van acties kunt u handig gebruik maken van templates. Een voorbeeld? Maakt u een nieuwe opleiding aan, dan krijgt uw collega drie weken voor aanvang van de opleiding automatisch een herinnering om de cursisten uit te nodigen. Kortom Met deze module maakt, bewaart en beheert u alle documenten en acties die zijn gerelateerd aan uw opleidingsadministratie. Voorbeeld van een scherm met de deelnemers aan een opleiding. Inclusief presentie- en slagingsregistratie. Module Verkoop en Facturering Met deze module koppelt u verkoopregels aan een aanvraag. Dat kan informatie zijn over deelnamekosten, kosten van lesmateriaal, examenkosten, enz. Op basis van deze gegevens stelt u later eenvoudig de factuur op of belast u de kosten intern door. Met deze module kunt u tevens op elk gewenst moment de status van een aanvraag nagaan. U ziet direct of een offerte al is uitgebracht, of de aanvraag reeds order is geworden en of de aanvraag al is ingepland. Overigens kunt u de financiële gegevens gemakkelijk doorsluizen naar uw financieel pakket. U hoeft dus geen dubbel werk te verrichten. Module Opleidingen Dit is de kern van het programma. De daadwerkelijke opleidingsadministratie. Alle taken die bij het organiseren of uitbesteden van opleidingen, trainingen of cursussen horen, komen in deze module aan bod. Het voert te ver om alle functies toe te lichten. Vandaar een opsomming van de belangrijkste functies: Vastleggen van aanvragen voor informatie of deelname Uitbrengen en bewaken van offertes Volplannen van een klas Uitnodigen van cursisten Aanleggen van een presentielijst Registreren van behaalde cijfers Vastleggen kwalificaties van docenten Genereren van certificaten Module Inkoopkosten Met de module Inkoopkosten registreert u eenvoudig de kosten die u maakt bij de uitvoering van een opleiding, cursus, training of seminar. Denk hierbij aan de kosten voor de docent, de locatie, de gebruikte middelen, het lesmateriaal, etc. Gebruikt u ook de module Verkoop en Facturering en de module Management Informatie? Dan heeft u met slechts een enkele muisklik, op ieder gewenst moment, direct en actueel inzicht in wat u nu eigenlijk heeft verdiend (per opleidingssoort, per opleiding of zelfs per opdrachtgever).

5 Module Materieel U gebruikt regelmatig materieel bij bepaalde trainingen (beamers, reanimatiepoppen, etc.)? Dan kunt u de planning hiervan overlaten aan de materieel-module. Zo krijgt u automatisch een seintje wanneer een bepaald benodigd materieel niet meer voorhanden is. Maar ook kunt u automatisch materieel van de voorraad laten afboeken dat u daadwerkelijk verbruikt. Lesboeken zijn hier een praktisch voorbeeld van. Met het grootste gemak bewaakt u het optimale bestelmoment! Module Docenten-/Locatieplanning Deze module is het visuele hulpmiddel voor organisaties die opleidingen en cursussen verzorgen. Zij helpt u bij het maken van een tijdsplanning en bij het indelen van docenten, locaties en cursisten. En met evenveel gemak stuurt u een kerstkaart naar relaties die u op basis van door u gekozen criteria heeft geselecteerd. Module Webaanvraag U krijgt met enige regelmaat inschrijvingen of aanvragen binnen vanuit uw website of intranetsite? En deze voert u vervolgens handmatig in uw cursusadministratie in? Uiteraard een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Coachview.net heeft hier de oplossing voor gevonden in de vorm van de module Webaanvraag. Via een eenmalige code die u toevoegt aan het huidige inschrijfformulier van uw website, worden nieuwe inschrijvingen direct doorgezet naar Coachview.net. Deze nieuwe webaanvragen verschijnen automatisch in het opstartscherm. Vervolgens hoeft u de gegevens alleen nog maar te controleren, waarna u de webaanvraag al dan niet door kunt zetten. De planningsmodule geeft u in één oogopslag inzicht in de status van een opleiding: hoeveel vrije plaatsen er nog zijn, wie de docent is, wanneer de opleiding wordt gegeven en op welke locatie. Kortom: een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en onmisbaar hulpmiddel bij het plannen van opleidingen en cursussen. Een nieuwe internet-inschrijving verschijnt automatisch op het opstartscherm ter verdere verwerking. Module Evaluatie De planningsmodule: uw opleidingsplanning weergegeven op dag-, week- of maandbasis. Module Mailing Master Met deze module maakt en verstuurt u meerdere documenten tegelijk, per brief of per mail. In een handomdraai nodigt u bijvoorbeeld alle deelnemers aan een opleiding uit en stuurt u een bevestiging naar alle docenten. U wilt de kwaliteit van uw dienstverlening monitoren en voert derhalve evaluaties uit van uw cursussen, opleidingen, workshops, etc. De module Evaluatie ondersteunt dit proces op een zeer efficiënte en praktische wijze. U kunt standaard-evaluaties samenstellen door eenvoudig de vragen te definiëren die u wilt gaan stellen. Inclusief de antwoordmogelijkheden: multiple choice, een open vraag of een absoluut beoordelingscijfer.

6 Voor de uitvoering van de evaluatie kunt u de evaluatieformulieren uitprinten. Maar nog efficiënter is het wanneer u de cursisten een stuurt met de mogelijkheid de evaluatie online in te voeren! Zodra een cursist klaar is, ziet u de resultaten direct in Coachview.net. Zowel individueel als getotaliseerd per groep of per vraag. Module Competentie Management Deze laatste module is met name interessant voor onze HRM-klanten: de opleidingsafdelingen van de (veelal wat grotere) organisaties. Met deze module definieert u de competentie-eisen per afdeling, functie of medewerker. U koppelt acties aan hiaten in opleiding. U legt competentieprofielen per medewerker aan. En stelt per medewerker een persoonlijk opleidingsplan (POP) op. Sturen op competenties is een nobel streven. In de praktijk levert dat echter de nodige administratieve strubbelingen op. Met deze module overwint u die strubbelingen. En geeft u het begrip competentie management eindelijk handen en voeten. Een voorbeeld van een online evaluatie; uiteraard te voorzien van uw eigen logo. Module Management Informatie Met deze zeer uitgebreide module genereert u operationele en financiële informatie. Wat is het presentiepercentage, het slagingspercentage, het aantal verzorgde opleidingsuren, de omzet, de verwachte omzet, enz.? En alles aan opleiding, opdrachtgever en periode te relateren. U genereert informatie die u (helder gepresenteerd in tekst en grafieken) ondersteunt in het sturen of bijsturen van uw organisatie. Eenvoudig koppelen met andere systemen Alle gegevens uit Coachview.net kunt u exporteren naar elk gewenst programma of pakket dat u reeds in gebruik heeft. Dat kan een systeem zijn om personeelsgegevens uit te wisselen, een financieel pakket, een content management systeem, uw website, maar bijvoorbeeld ook een e-learning systeem. Andersom geldt hetzelfde. Gegevens die u in uw bestaande systeem al eens heeft ingevoerd, kunt u in Coachview.net importeren. Dat scheelt u meestal een heleboel administratief werk en voorkomt fouten. Background module Al wat daarvoor moet gebeuren is het inrichten van een zogeheten background module. Deze maakt het importeren en/of exporteren van gegevens mogelijk. De module Management Informatie toont overzichtelijk alle mogelijk gewenste kengetallen Waarschijnlijk bestaat deze module al voor uw pakket. Is dat niet het geval, dan inventariseren we eenmalig de gegevens die u uit wilt kunnen wisselen. De background module passen wij daar vervolgens op aan.

7 Waarom Coachview.net? Coachview.net is software waarmee u uw opleidingsadministratie eindelijk op professionele wijze handen en voeten geeft. Een programma waarmee u snel en eenvoudig alle gegevens beheert die betrekking hebben op cursussen, trainingen en opleidingen die uw medewerkers volgen of die u voor uw klanten organiseert. Als u op voorgaande pagina s heeft gelezen welke taken u met de afzonderlijke modules zoal kunt uitvoeren, dan kent u de vele voordelen die het programma u heeft te bieden. Heel kort samengevat, komen die op het volgende neer: Coachview.net is namelijk een zogeheten web based applicatie. Dat wil zeggen: u start het programma via uw browser, zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox. Dat betekent: altijd en overal toegang. 3. Met Coachview.net stuurt u uw organisatie aan Coachview.net is meer dan een programma om structuur aan te brengen in de organisatie van opleidingen en cursussen. Veel meer. Het programma is tevens hulpmiddel bij het aansturen of bijsturen van uw organisatie. 1. Met Coachview.net werkt u samen Coachview.net is volledig gericht op het samen doen. U kunt namelijk iedereen, zowel van binnen als van buiten uw organisatie, unieke gebruiksrechten verlenen. Zodat iedereen op eigen wijze bij kan dragen aan een gestructureerd verloop van een cursus of opleiding. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan de docent die de presentielijsten bijwerkt, rechtstreeks in het programma. De cursist die zijn feedback op een opleiding geeft. Een manager of klant die zijn medewerkers inschrijft. Of een collega die alle cursisten een bericht stuurt dat de cursus een uur later plaatsvindt dan aanvankelijk gepland. Een programma dus met inbreng door iedereen en informatie voor iedereen die bij een cursus of opleiding is betrokken. 2. Met Coachview.net werkt u efficiënter Voor directies en HRM-afdelingen Coachview.net helpt u bijvoorbeeld met het definiëren van uw opleidingsplannen per afdeling of per medewerker. U ziet precies hoe uw medewerkers het doen. Wie hoe vaak aanwezig was op cursus. Wie welke resultaten heeft geboekt. Gegevens die door de docent zelf in uw systeem zijn ingeboekt en door u met slechts enkele klikken met de muis zijn uit te lezen. Voor opleidingsbureaus Als opleidingsbureau ziet u met Coachview.net in een handomdraai welke aanvragen reeds order zijn geworden. Welke kosten nog moeten worden doorberekend. En welke facturen nog moeten worden betaald. In een handomdraai creëert u het benodigde inzicht om gericht actie op te ondernemen. Kortom Met Coachview.net heeft u eindelijk het gereedschap in handen om doelgericht actie te kunnen ondernemen richting klanten, afdelingen of medewerkers. Niet op basis van uw onderbuikgevoel of uitgebreid rekenwerk, maar op basis van snel toegankelijke en objectieve managementinformatie. Gebruikersgemak is heilig binnen Coachview.net. Zo is alle informatie begrijpelijk gepresenteerd. In overzichtelijke, simpele schermen en herkenbare symbolen. Met handige voorkeurmenu s op maat van de gebruiker. Alles in gewone mensen taal uitgelegd. En met een gratis helpdesk op de achtergrond. We hebben het over efficiënt werken? U kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in het programma inloggen. Er is maar één beste oplossing Wilt u uw opleidingsadministratie definitief goed op de rit zetten? Wilt u kosten besparen en fouten voorkomen door iedereen dezelfde taal te laten spreken? Door iedereen een uniforme werkwijze te laten hanteren? Door eindelijk structuur aan te brengen in uw administratie? Dan is er maar één beste oplossing, waarmee u klaar bent voor de toekomst: Coachview.net.

8 Coachview.net is Software as a Service U hoeft niet te investeren in hardware: het enige wat u nodig heeft om Coachview.net te laten draaien is een werkplek met internetverbinding. U betaalt geen aanschafkosten om Coachview.net te kunnen gebruiken. Geen kosten voor de dagelijkse backups. Geen onderhoudskosten. En zelfs geen kosten voor periodieke upgrades. U betaalt uitsluitend een maandelijkse huur waarvan u in zekere zin zelf de hoogte bepaalt. Software as a Service Coachview.net is Software as a Service (SaaS). Dat wil zeggen: het programma draait op een externe server en vormt daarmee geen belasting voor uw eigen systeem. Via uw browser (dus via het internet) logt u met uw persoonlijke code in het programma in. Het is eigenlijk precies zoals de naam al aangeeft: software als een dienst, niet als een product. Zijn mijn gegevens veilig? Met Coachview.net huurt u ruimte op een externe server. Deze staat in een zwaar beveiligd pand, met onder andere strenge toegangscontrole, klimaatbeheersing, geheel redundant uitgevoerde datalijnen en verschillende noodstroomvoorzieningen. Het programma en de database lopen op twee fysiek gescheiden servers. Backups staan op weer een andere locatie. Er zijn firewalls geïnstalleerd. De verbinding is beveiligd met een SSL-certificaat enz. U ziet: maximale veiligheid is gewaarborgd. De kans is zelfs groot dat uw gegevens vele malen veiliger zijn opgeslagen dan op dit moment. Hoe hoog is uw huur? De hoogte van uw tarief is afhankelijk van het aantal gebruikers en het aantal modules per gebruiker. Kort door de bocht, huurt u gebruikerslicenties. Omdat u zelf bepaalt wie tot welke modules toegang heeft, heeft u ook zelf invloed op de hoogte van uw maandtarief. Vraag om een vrijblijvende offerte Heeft u inzicht in de personele en administratieve kosten die u nu kwijt bent aan het plannen en beheren van uw opleidingen? Zet die dan eens af tegen het maandtarief dat u betaalt voor gebruik van Coachview.net. U zult zien dat de investering zich niet alleen functioneel maar ook financieel loont. Vraag om een vrijblijvende offerte. En reken uw voordeel uit. Uw voordelen Een heel groot voordeel is dat u uitsluitend betaalt voor het effectieve gebruik van het programma. Ofwel: what you get is what you pay. Te allen tijde duidelijkheid dus. U weet immers tevoren precies wat u betaalt. Nog enkele voordelen van Coachview.net als SaaS: U zit niet vast aan langdurige verplichtingen. Als u voor het einde van de maand een module of gebruiker uitzet, komt deze met ingang van de nieuwe maand te vervallen. U komt niet voor onvoorziene werkzaamheden of kosten te staan: updates en back-ups vinden automatisch plaats en zijn in het maandtarief inbegrepen. U kunt onbeperkt terugvallen op onze gratis helpdesk.

9 Vraag om een vrijblijvende demo Deze brochure is bedoeld om een eerste indruk te geven van het programma. Meer inhoudelijke informatie over het programma vindt u op onze website: Wilt u aan den lijve kennismaken met Coachview.net? Vraag dan om een vrijblijvende demo. Coachview.net Postbus 135, 5460 AC Veghel Poort van Veghel 4939, 5466 SB Veghel Tel De organisatie achter Coachview.net InnoPhase BV is de organisatie achter Coachview.net. Een software-ontwikkelbureau dat door jarenlange ervaring met het product OIS (Opleidings Informatie Systeem) is uitgegroeid tot één van de specialisten in de markt op het gebied van opleidingsadministratiesoftware. Naast het product Coachview.net bouwen we maatwerksoftware voor aansprekende klanten als DHL, Exel, Betonson en Rijkswaterstaat. Wilt u meer weten over de organisatie achter Coachview.net? Bezoek dan onze website: InnoPhase BV Postbus 135, 5460 AC Veghel Poort van Veghel 4939, 5466 SB Veghel Tel

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

Promidata is op 1 januari 2006 ontstaan uit de fusie tussen Creative Presentations en CDH-Benelux.

Promidata is op 1 januari 2006 ontstaan uit de fusie tussen Creative Presentations en CDH-Benelux. Algemene informatie 1. Wie zijn wij? 1.1 Promidata Promidata is een jong en dynamisch softwarebedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen en produceren van software specifiek voor de promotionele

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

flexibele onderhoudsprogrammatuur

flexibele onderhoudsprogrammatuur flexibele onderhoudsprogrammatuur Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55 fax 0413 25 20 40 Homerun for Windows: dé software

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Cursusadministratie Software. Whitepaper

Cursusadministratie Software. Whitepaper Cursusadministratie Software Huur of Koop Whitepaper Januari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding: Koop versus huur... 3 Hoofdstuk 1... 4 1.1 Belangrijke trends bij SaaS-applicaties... 4 1.2

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Solidis. Dé totaaloplossing voor de administratieve en logistieke processen van de groothandel.

Solidis. Dé totaaloplossing voor de administratieve en logistieke processen van de groothandel. Solidis. Dé totaaloplossing voor de administratieve en logistieke processen van de groothandel. Alles onder controle Alles onder controle Voorwoord Artikelen bestellen, verkopen en leveren... Het lijkt

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

Mattic Software B.V. Adres Chatelainestraat 35 1336 SC Almere. Telefoon 036 52 17 392 E-mail info@mattic.nl. 2008, Mattic Software B.V.

Mattic Software B.V. Adres Chatelainestraat 35 1336 SC Almere. Telefoon 036 52 17 392 E-mail info@mattic.nl. 2008, Mattic Software B.V. Mattic Software B.V. Adres Chatelainestraat 35 1336 SC Almere Telefoon 036 52 17 392 E-mail info@mattic.nl 2008, Mattic Software B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Hospitality in een digitaal tijdperk

Hospitality in een digitaal tijdperk 1 HOSPITALITY IN EEN DIGITAAL TIJDPERK Hospitality in een digitaal tijdperk Onze visie op facility management Service Management Simplified INHOUDSOPGAVE 04 PRODUCTEN- EN DIENSTENCATALOGUS, DE ETALAGE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ChainWise 7.5 algemeen

Gebruikershandleiding ChainWise 7.5 algemeen Gebruikershandleiding ChainWise 7.5 algemeen Versie: 7.5 Datum: september 2012 Inhoudsopgave 1 Voorwoord... 6 2 Achtergrond van ChainWise Procesoptimalisatie... 7 2.1 ChainWise Procesoptimalisatie: de

Nadere informatie

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken CRM in uw Internet Marketing Strategie Automatisch klantrelaties opbouwen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

Centix4 Modules Workflow Management

Centix4 Modules Workflow Management 1 Gestructureerd beheer van uw werkprocessen Efficiënter inzetten van operationele medewerkers Voert uw organisatie activiteiten uit waarvoor u mensen moet inplannen, zoals het afhandelen van klachten

Nadere informatie

1. Inleiding 2 2. Basisbeginselen 3. 2.1 Inloggen 3 2.2 Bureaublad 3 2.3 Menubalk 4 2.4 Terugkerende functies 4

1. Inleiding 2 2. Basisbeginselen 3. 2.1 Inloggen 3 2.2 Bureaublad 3 2.3 Menubalk 4 2.4 Terugkerende functies 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Basisbeginselen 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Bureaublad 3 2.3 Menubalk 4 2.4 Terugkerende functies 4 3. Aan de slag met Troublefree Retail 5 3.1 Relaties 6 3.2 Artikelbeheer 9 3.3

Nadere informatie

Exact Globe Next Het nieuwe managen

Exact Globe Next Het nieuwe managen Exact Globe Next Het nieuwe managen Inhoud 2 Ontwikkeld voor uw uitdagingen 4 Exact Globe Next, het product 6 Grip op uw financiën 10 Track and Trace 14 Planning 18 Uw klanten op de eerste plaats 25 Exact

Nadere informatie

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst E D I T I E SHIPCHANDLERS 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst Beschrijving van de mogelijkheden van de 7T software, specifiek voor het gebruik

Nadere informatie

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst E D I T I E Handel & Verhuur 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst Beschrijving van de mogelijkheden van de 7T software, voor het gebruik door

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

april 2008 SaniNet-SIMS: dé totaaloplossing voor de sanitairbranche

april 2008 SaniNet-SIMS: dé totaaloplossing voor de sanitairbranche In deze nieuwsbrief praten we u graag even bij over de vele ontwikkelingen die de afgelopen tijd plaatsvonden. We hebben zowel nieuwe modules als nieuwe functies geïntroduceerd, zoals bijvoorbeeld mijnkeuken.info

Nadere informatie

Onderzoek digitale systemen MaS (Maatschappelijke Stages)

Onderzoek digitale systemen MaS (Maatschappelijke Stages) Onderzoek digitale systemen MaS (Maatschappelijke Stages) In opdracht van PRIMO nh augustus 2008 Onderzoeksburo Jan Waalen Pagina 1 augustus 2008 Inhoudsopgave Inleiding...3 Centrale vragen in het onderzoek:...4

Nadere informatie

Functies van Intramed

Functies van Intramed Functies van Intramed H e t g e m a k v a n I n t r a m e d Inhoud Doel van dit boekje 3 Het programma 5 Gegevensbeheer 9 Patiëntenkaart 11 Agenda 17 Declareren 19 Boekhouding 21 Servicecentrum 25 Extra

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie