De niveautest Handleiding voor uitwisselingsdeelnemers. Leer talen met Erasmus+ OLS Duits Engels Spaans Frans Italiaans Nederlands

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De niveautest Handleiding voor uitwisselingsdeelnemers. Leer talen met Erasmus+ OLS Duits Engels Spaans Frans Italiaans Nederlands"

Transcriptie

1 De niveautest Handleiding voor uitwisselingsdeelnemers Leer talen met Erasmus+ OLS Duits Engels Spaans Frans Italiaans Nederlands Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved. Latest update : 22/04/2015

2 Inhoud 1. Inleiding Wat is het doel van deze handleiding? Systeemvereisten Toegang tot en inloggen op de Erasmus+ OLS-website Vervolledig uw Eramsus+ OLS-profiel Toegang tot de Erasmus+ OLS-niveautest Leg de Erasmus+ OLS-niveautest af Grammatica Woordenschat Taalhandelingen Luisteroefeningen Begrijpend lezen Resultaten van de niveautest Helpdesk Gegevensbescherming Disclaimer Privacyverklaring Welke persoonsgegevens vergaren wij, en voor welke doeleinden? Wie heeft toegang tot uw informatie en aan wie wordt ze bekend gemaakt? Hoe beschermen en vrijwaren wij uw gegevens? Hoe kunt u uw gegevens verifiëren en corrigeren? Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens? Contactgegevens Bezwaar Rechtsgrond Auteursrecht Contact Cookies OLS-gedragscode Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

3 1. Inleiding Welkom bij de Erasmus+ OLS-niveautest! Deze handleiding is bedoeld als inleiding op de niveautest van Online Linguistic Support om ervoor te zorgen dat uw resultaten uw kennis van de taal waarin u tijdens uw mobiliteit zult werken of studeren zo goed mogelijk weerspiegelen. 1.1 Wat is het doel van deze handleiding? Deze handleiding bevat instructies die u zullen helpen snel en efficiënt uw niveautest af te leggen. Eerst zult u meer vernemen over de systeemvereisten voor OLS en over de login op OLS. Zodra u toegang heeft tot uw account, bekijken we hoe de niveautest is opgebouwd en wat getest wordt. Tot slot geven we u enkele tips om het beste te halen uit uw resultaten. 2 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

4 2. Systeemvereisten Hieronder staan de minimale systeemvereisten die nodig zijn om de Erasmus+ OLSniveautest online te kunnen invullen: Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows Vista, MAC OS X 10.1; Schermresolutie: 1024x768 Standaard-audiokaart Luidsprekers of koptelefoon Browser: Internet Explorer 7 of later; Mozilla Firefox 3.6 of later; Chrome 10 of later; Safari 5 of later Adobe Flash Player of HTML5 Breedbandinternetverbinding (DSL/kabel) 3 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

5 3. Toegang tot en inloggen op de Erasmus+ OLSwebsite Voordat u toegang krijgt tot de Erasmus+ OLS-niveautests, moet u uw account activeren. U zou daarvoor een automatische moeten hebben gekregen waarin uw logingegevens staan. Klik op de link in die om uw account te activeren. Om in te loggen, tikt u uw login en wachtwoord in die u via mail hebt ontvangen van uw thuisinstelling/-organisatie. Zodra u uw Erasmus+ OLS-account hebt geactiveerd, gaat u naar de link om toegang te krijgen tot de Erasmus+ OLS-homepagina. Om toegang te krijgen tot de loginpagina, klikt u op de knop Login in de rechterbovenhoek van uw scherm. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link Wachtwoord vergeten?. 4 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

6 Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het technisch ondersteuningsteam van Erasmus+ OLS door te klikken op Help in de rechterboevenhoek van uw scherm. 4. Vervolledig uw Eramsus+ OLS-profiel Zodra u ingelogd bent, wordt u gevraagd uw profiel te bewerken en aan te vullen met uw persoonlijke informatie en informatie over uw Erasmus+ OLS-mobiliteit (soort mobiliteit, land van bestemming, begin- en einddatum van uw mobiliteitsperiode). Velden aangeduid met een rode asterisk (*) zijn verplicht (alle velden zijn verplicht). De taal van de test die u moet afleggen, te vinden onder Doeltaal, werd door uw thuisinstelling/-organisatie aangeduid als de hoofdtaal van de opleiding tijdens uw mobiliteitsperiode. U kunt dit veld niet aanpassen. Als u denkt dat de taal niet correct is, stop dan onmiddellijk met het aanvullen van uw profiel en neem onmiddellijk contact op met uw thuisinstelling/-organisatie. 5 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

7 Geef ook uw tijdzone in, want dat kan later belangrijk worden voor de tutoring sessions, als u door uw thuisinstelling/-organisatie geselecteerd werd om OLS-onlinetaalcursussen te volgen. Daarom moet u de tijdzone aanduiden waarin u tijdens uw mobiliteit zult studeren of werken. Voordat u op Wijzigingen opslaan klikt, moet u de juridische mededeling over gegevensbescherming lezen. U moet de voorwaarden inzake gegevensbescherming en geheimhouding aanvaarde voordat u uw profiel opslaat, anders kunt u niet verdergaan. Als u het wachtwoord dat u via hebt ontvangen wenst te veranderen, klikt u op Verander uw wachtwoord. 6 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

8 Wanneer u klaar bent met het aanvullen van uw profiel, klikt u op Wijzigingen opslaan om verder te gaan. Houd er rekening mee dat u uw profiel moet aanvullen voordat u de niveautest kunt starten. 5. Toegang tot de Erasmus+ OLS-niveautest Wanneer u uw profiel hebt aangevuld, verschijnt een inleidende pagina over de niveautest. Als u uw profiel moet aanpassen, klikt u op Pas mijn profiel aan in de linkerbovenhoek van uw scherm. Op deze pagina vindt u informatie over, onder andere: - de duur van uw niveautest; - de onderdelen van de niveautest, zijnde grammatica, woordenschat, taalhandelingen, luisteroefeningen en begrijpend lezen; - de moeilijkheidsgraad waarin uw niveautest evolueert ( computerized adaptive testing, wat betekent dat de moeilijkheidsgraad van de test zich aanpast aan het vaardigheidsniveau van de mobiliteitsdeelnemer); - advies om de niveautest comfortabel af te leggen. Aan het einde van de niveautest wordt enkel het eindresultaat op het scherm getoond, zonder feedback op uw prestaties (aantal juiste en/of foute antwoorden). 7 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

9 The Door te klikken op Start de test onderaan de pagina kunt u uw test starten. Het systeem controleert dan de compatibiliteit van uw computer. Zodra de compatibiliteit gecontroleerd is en uw instellingen overeenkomen met de verwachte specificaties, klikt u op Start de test. 8 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

10 Na de controle van de compatibiliteit controleert het systeem uw audioconfiguratie. Klik op Klik om te luisteren om te controleren of uw luidsprekers of koptelefoon het audiovoorbeeld goed afspelen. (Controleer of de luidsprekers ingeschakeld zijn.) Klik op Ja als de audiotest gelukt is. Door op Nee te klikken als de audiotest mislukt is, wordt een nieuwe bericht getoond met een lijst van handelingen die u kunt doen om de audio in te stellen. Nadat u op Ja en dan op Verdergaan heeft geklikt, kunt u eindelijk starten met de niveautest. 9 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

11 6. Leg de Erasmus+ OLS-niveautest af De onlineniveautest, bestaande uit 70 vragen, bestaat uit volgende onderdelen: 1. Grammatica (20 vragen) 2. Woordenschat (15 vragen) 3. Taalhandelingen (15 vragen) 4. Luisteroefeningen (10 vragen) 5. Begrijpend lezen (10 vragen) De test duurt gemiddeld 40 tot 50 minuten. Er is echter geen tijdslimiet en u kunt zoveel tijd nemen als u wenst om de test in te vullen. Deze onderdelen richten zich op de evaluatie van uw communicatieve vaardigheid alsook op uw grammaticale, semantische en lexicale vaardigheden en uw spellingsvaardigheden. U kunt de test op elk moment opslaan en later vervolledigen, maar enkel volledig afgewerkte onderdelen worden opgeslagen, terwijl uw antwoorden in nie-afgeronde onderdelen verloren gaan. Als u uw niveautest moet afsluiten of als u een technisch probleem ondervindt, kunt u de test opnieuw starten vanaf het begin van het vorige onderdeel. Houd er rekening mee dat u niet kunt terugkeren naar een vraag voor revisie als u een antwoord geselecteerd heeft en op verdergaan heeft geklikt. Als u het antwoord op een vraag niet weet, klik dan op verdergaan en ga door met uw test, zonder een antwoord te selecteren. 10 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

12 6.1 Grammatica Het eerste onderdeel is toegespitst op uw grammaticale vaardigheid. Het onderdeel grammatica bevat twee soorten oefeningen: meerkeuzevragen en een gatentest (invuloefening) en bestaat uit 20 vragen. Het onderstaande voorbeeld toont een meerkeuzevraag in welke u het juiste antwoord moet kiezen uit een lijst met termen door op het kleine cirkeltje voor elk antwoord te klikken. Daarna klikt u op verdergaan om verder te gaan naar de volgende vraag. In de rechterbovenhoek van uw scherm, kunt u de moeilijkheidsgraad van elke vraag zien: die verhoogt of verlaagt naargelang uw niveau. Het systeem start automatisch met een vraag op niveau A2 (GER). Onderaan de pagina kunt u de vooruitgang van uw test volgen via een balk. Elke ingevulde cel geeft het aantal gegeven antwoorden weer. De vooruitgangsbalk toont de 5 onderdelen die u moet vervolledigen om uw test af te maken. 11 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

13 De volgende screenshot toont het andere soort oefening die in dit onderdeel gebruikt wordt: de gatenoefening. Rekening houdend met de context en de betekenis van het fragment moet u de juiste vorm (aantal en/of geslacht, afhankelijk van de variabelen van de geselecteerde doeltaal) invullen, door te klikken op de velden en dat voor: - zelfstandige naamwoorden, - lidwoorden, - bijvoeglijke naamwoorden en - voornaamwoorden. Er zal ook gevraagd worden het volgende in te vullen: - de juiste tijd en vervoeging van werkwoorden (afhankelijk van de variabelen van de geselecteerde doeltaal), - de juiste voorzetsels en bijwoorden. 12 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

14 Voor elk onderdeel wordt u op volgende manier geïnformeerd: - het onderdeel (Grammatica, Woordenschat, enz.) dat u heeft afgelegd, - het aantal delen dat nog moet worden afgelegd, - het volgende onderdeel dat u zult moeten afleggen. 13 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

15 6.2 Woordenschat Het tweede onderdeel test uw lexicale vaardigheden met behulp van een onderdeel over woordenschat dat uit 15 vragen bestaat. Net al in het vorige onderdeel moet u meerkeuzevragen en vragen met gaten ( invuloefeningen ) beantwoorden door de juiste term (zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord, werkwoord, voornaamwoord en voorzetsel) te kiezen, rekening houdend met de gegeven context. Het woordenschatonderdeel bevat ook een aantal vagen die uw algemene kennis testen: 14 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

16 15 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

17 6.3 Taalhandelingen Het derde onderdeel, bestaande uit 15 vragen, test uw communicatievaardigheden. Uw vaardigheden, de taal juist en gepast te gebruiken voor communicatieve doeleinden, wordt getest met behulp van meerkeuzevragen. Het doel is te evalueren hoe u reageert in de doeltaal met behulp van een serie korte dialogen. Ook hier moet u het juiste antwoord kiezen uit een reeks mogelijke antwoorden: Of u moet het meest gepaste antwoord geven op een vraag: 16 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

18 6.4 Luisteroefeningen Het vierde onderdeel, bestaande uit 10 vragen, test uw luistervaardigheden. Elke vraag is gebaseerd op een audiofragment. U kunt uw audiomateriaal controleren door op het luidsprekericoontje aan de rechterkant van het introductiescherm te klikken. Om naar het fragment te luisteren klikt u op de luidspreker. U kunt elk audiofragment maximaal 3 keer beluisteren. We raden u aan de lijst met mogelijke antwoorden minstens een keer te lezen. Elke oefening heeft de vorm van een meerkeuzevraag gebaseerd op een korte dialoog. U zult, afhankelijk van de oefening en van de moeilijkheidsgraad, de gepaste geherformuleerde zin moeten kiezen die de kern of een aspect van het audiofragment verklaart. 17 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

19 Of u moet eenvoudigweg een woord of zin gebruikt in het dialoog, identificeren. Een voorbeeld volgt in de twee onderstaande screenshots: 18 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

20 In dit onderdeel worden opnieuw uw communicatievaardigheden getest, in die zin dat u het gepaste antwoord moet aanduiden rekening houdend met de context. Het audiofragment hier vraagt Wil je iets drinken? : U kunt de vraag krijgen de communicatieve context van een conversatie te achterhalen met behulp van een aantal elementen (beltoon, gebruikte taal: Met Charles, enz.): 19 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

21 20 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

22 6.5 Begrijpend lezen Het laatste onderdeel, bestaande uit 10 vragen, evalueert uw vaardigheid een geschreven alinea of tekst te begrijpen. Woordenschatkennis en tekstinzicht zijn twee andere vaardigheden die hier getest worden. Het soort fragmenten dat u voorgeschoteld krijgt (fragmenten uit kranten en advertenties, situatiebeschrijvingen, extracten uit dialogen, literaire fragmenten) kan specifieker zijn en naar meer specifieke contexten verwijzen, afhankelijk van uw moeilijkheidsgraad. Hier moet u de woordenschat in een context begrijpen uw kennis over bepaalde onderwerpen wordt niet getest en u moet aanduiden welke term overeenkomt met de term in de vraag of welke term overeenkomt met de beschrijving en omgekeerd: 21 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

23 22 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

24 7. Resultaten van de niveautest Nadat u de 5 testonderdelen heeft ingevuld, zult u een gedetailleerde analyse van uw prestaties toegestuurd krijgen, zoals getoond op onderstaande resultatenpagina: 23 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

25 In het bovenste gedeelte van uw scherm, aan de linkerkant, ziet u uw algemene niveau volgens het GER, aangevuld met een korte beschrijving van dat behaalde niveau. De afbeeldingen aan de rechterkant geven weer waar u zich op dit moment bevindt op uw leerpad. In het midden van de pagina wordt een meer gedetailleerde feedback voor elke vaardigheid getoond. 24 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

26 Door te klikken op Print uw evaluatierapport kunt u een screenshot van uw testresultaten printen. Denk eraan dat u uw niveautest niet opnieuw kunt afleggen als u de test afgelegd heeft en uw resultaten ontvangen heeft. Dit kan een goede gelegenheid zijn om het beste te halen uit uw test. We raden u aan uw cv te updaten met uw recente taalniveau. Onderaan de pagina vindt u een link naar de Europass-pagina waar u uw Europass-curriculum vitae kunt opstellen of het sjabloon voor uw cv kunt downloaden om het later in te vullen. Instructies bij het invullen van uw Europass-cv of Taalpaspoort U zult gevraagd worden een formulier in te vullen waarop u uw moedertaal moet aanduiden. In het deel daaronder, andere talen, moet u de taal aanduiden waarin u getest bent (en/of de andere talen die u al kent dankzij zelfevaluatie) en de resultaten die u behaald heeft tijdens uw niveautest. Door te klikken op een van de taalvaardigheden, kunt u uw 25 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

27 niveauscores, inclusief de beschrijvingen van het GER, toevoegen met behulp van het uitrolmenu. 26 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

28 Enkel uzelf en de instelling die verantwoordelijk is voor uw selectie of de coördinatie van uw EV-project zullen de resultaten van uw niveautest ontvangen. Voor studenten hoger onderwijs zullen de resultaten niet doorgegeven worden aan de gastinstelling/-organisatie. Voor EV-vrijwilligers en VET-stagiaires worden de resultaten niet automatisch doorgegeven aan de andere organisatie(s) in het project. De resultaten van de Erasmus+ OLS-niveautest weerhouden niemand ervan deel te nemen aan het Erasmus+ mobiliteitsprogramma. De resultaten mogen gebruikt worden door de thuisinstelling/coördinerende organisatie om na te gaan welke deelnemers het meest behoefte aan taalkundige steun hebben. Aan het einde van uw Erasmus+-mobiliteitsperiode wordt van u verwacht dat u een nieuwe niveautest aflegt om uw voortgang op vlak van taalvaardigheid tijdens uw verblijf in het buitenland te evalueren. Er is geen verschil tussen de eerste (vóór de 27 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

29 mobiliteit) en de tweede (aan het einde van uw mobiliteit) Erasmus+ OLS-niveautest. De vragen kunnen verschillend zijn, aangezien de test adaptief is. Doordat beide testen gebaseerd zijn op dezelfde principes, kan uw voortgang op vlak van taalvaardigheid tijdens uw mobiliteitsperiode gemeten worden. Er volgen geen sancties wanneer uw taalniveau niet veranderd is tijdens uw Erasmus+mobiliteitsprogramma. Als uw taalniveau niet veranderd is tijdens uw verblijf in het buitenland, zal dat geen directe, negatieve gevolgen hebben voor uw deelname aan het Erasmus+-programma. Om het beste te maken van uw verblijf in het buitenland, zou u echter wel gemotiveerd moeten zijn om de taal van uw werk, studies of vrijwilligerswerk te leren. De Europese Commissie kan algemene gegevens over de niveautestresultaten gebruiken voor statistische doeleinden. 28 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

30 8. Helpdesk Als u problemen ondervindt tijdens de niveautest, neem dan contact op met onze technische dienst door eender wanneer tijdens uw niveautest in de rechterbovenhoek te klikken op Een probleem melden. 29 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

31 9. Gegevensbescherming 9.1 Disclaimer De online-taalondersteuning voor Erasmus+ is een dienst die wordt gefinancierd door de Europese Commissie in het kader van het Erasmus+ programma. Deze website wordt beheerd door Altissia, namens het projectconsortium (Centre de Langues, Université Catholique de Louvain en Altissia International S.A.), om de initiatieven ervan bij het grote publiek bekend te maken. Het materiaal op deze website is enkel bestemd ter informatie en voor leerdoeleinden. Het consortium stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat deze informatie steeds actueel en juist is. Als fouten onder onze aandacht gebracht worden, zullen we trachten ze te corrigeren. De inhoud van de taaltoetsen, cursussen en alle aanverwante domeinen, die toegankelijk zijn voor deelnemers aan Erasmus+, valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het consortium en vertegenwoordigt niet het standpunt van de Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur (EACEA). Het websiteonderdeel voor het licentiebeheersysteem, dat uitsluitend toegankelijk is voor de nationale agentschappen en de thuisinstelling/-organisatie voor Erasmus+, wordt opgebouwd met gegevens afkomstig van de IT-tools van de Europese Commissie en kan aan de hand van deze gegevens worden gewijzigd. Deze gegevens worden gedekt door de rechtsgrond van Richtlijn 95/46 en Verordening 45/2001. De informatie van deze website is: uitsluitend van algemene aard en is niet op de specifieke omstandigheden van enige persoon of entiteit gericht; niet noodzakelijk alomvattend, nauwkeurig, volledig of bijgewerkt; 30 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

32 soms gekoppeld aan externe websites waarover Altissia namens het consortium geen zeggenschap heeft en waarvoor Altissia namens het consortium geen verantwoordelijkheid draagt; geen professioneel of juridisch advies (voor specifiek advies dient u steeds een daarvoor geëigende deskundige te raadplegen). Altissia behoudt zich namens het consortium het recht voor om op eender welk moment, indien daartoe rechtstreeks opgedragen door het EACEA, delen van de website te schrappen, te veranderen, te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid van Altissia namens het consortium te beperken in strijd met de in de toepasselijke nationale wetgeving vervatte vereisten, noch haar aansprakelijkheid uit te sluiten voor aangelegenheden die uit hoofde van die wetgeving niet mogen worden uitgesloten. Aansprakelijkheid voor inhoud Hoewel de webmaster bijzonder zorgvuldig te werk gaat bij het opstellen en bijwerken van deze website, kan de juistheid van de informatie niet worden gegarandeerd. De informatie op deze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De webmaster is niet aansprakelijk voor eventuele ontbrekende informatie of fouten op de pagina's van deze website, noch voor de gevolgen van het gebruik van de verstrekte informatie en instructies. De Europese Commissie, het EACEA en Altissia namens het consortium kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie of documenten die door derden werden geüpload. Inkomende en uitgaande links Het gebruik van links op deze site naar andere sites en meer in het algemeen naar alle bestaande informatie op het internet valt niet onder de verantwoordelijkheid van de auteur van Evenmin vallen andere websites die naar deze site linken onder de verantwoordelijkheid van de auteur. De auteur kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dergelijke websites. 31 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

33 Als u een link naar de website wilt plaatsen, moet u vooraf contact opnemen met de auteur van de website. 9.2 Privacyverklaring In deze verklaring wordt ons beleid ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens uitgelegd. Overzicht De online-taalondersteuning voor Erasmus+ (Online Linguistic Support, hierna "OLS" genoemd) is een initiatief van de Europese Unie. Ze maakt deel uit van Erasmus+, het Europese programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport. Deze ondersteuning wordt aangestuurd door de Europese Commissie en verstrekt door haar Uitvoerend Agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur (hierna "het EACEA" genoemd). De OLS verbindt zich ertoe de privacy van haar gebruikers te eerbiedigen. Ze biedt deelnemers een veilige en beveiligde omgeving om vreemde talen te leren. In deze verklaring wordt het beleid toegelicht dat de OLS hanteert bij de verzameling, het beheer en het gebruik van de gegevens die haar gebruikers verstrekken. Aangezien de OLS bestaande uit het instrument voor licentiebeheer, de taaltoets en de taalcursussen persoonsgegevens vergaart en nader verwerkt, valt zij onder Verordening (EG) nr. 45/2001 van het Europees Parlement en de Raad van 18 december 2000 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens door de communautaire instellingen en organen en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (PB L8 van , blz. 1). Via de verschillende instrumenten van de OLS kunnen gebruikers informatie verstrekken om deel te nemen aan OLS-activiteiten. Wanneer zij zich online registreren en andere informatie verstrekken, worden deze gegevens verzameld en 32 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

34 nader verwerkt voor de in punt 1 beschreven doeleinden. De desbetreffende verwerkingsactiviteiten vallen dan ook onder de verantwoordelijkheid van het hoofd van eenheid A1 Erasmus+: scholen, toekomstige initiatieven, programmacoördinatie van het agentschap EACEA (zie punt 6 hieronder voor contactgegevens) Welke persoonsgegevens vergaren wij, en voor welke doeleinden? a) Informatie over de uitwisselingsdeelnemers: De nationale agentschappen, begunstigde instellingen en het DG EAC van de Europese Commissie geven bepaalde persoonsgegevens aan het EACEA door, zoals uw adres. Het EACEA kan daarop de volgende informatie rechtstreeks bij u verzamelen via de OLS-tool. Verplichte gegevens van de registrant: achternaam, voornaam, geslacht, e- mailadres waarop de registrant kan worden bereikt, nationaliteit, geboortejaar, moedertaal, soort uitwisseling, te testen taal, land van bestemming, verwachte start van de uitwisselingsperiode, thuisinstelling, periode van uitwisseling, tijdzone, verwacht einde van de uitwisseling Resultaat van de taaltoets en cursussen Overige facultatieve gegevens die door uitwisselingdeelnemers worden verstrekt via de OLS (zoals berichten op fora, online discussies en threads, bestanden en foto's). Deelnemers die deze gegevens niet verstrekken, worden niet benadeeld. b) Informatie over personeel van nationale agentschappen en thuisinstellingen/- organisaties van Erasmus+ wordt door deze instellingen en het DG EAC aan het EACEA bezorgd: 33 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

35 Institutionele gegevens: Projectnummer, PIC-nummer, projectnaam, start- en einddatum datum van het project,, contactpersoon voor het project, telefoonnummer en van de contactpersoon voor het project, het aantal licenties voor taaltoetsen en het aantal licenties voor taalcursussen. c) Doeleinden van de verwerking: Het doel van de OLS is een manier aan te reiken om de vorderingen op het gebied van taalvaardigheid via uitwisseling te meten. Daarnaast heeft zij tot doel het leren van talen vóór en tijdens de uitwisselingsperiode te ondersteunen, voor zover dat nuttig is voor het doel van de deelnemer. De gegevensverwerking is meer specifiek noodzakelijk om: de goede werking van de OLS te verzekeren; OLS-registranten de mogelijkheid te bieden om te communiceren en samen te werken in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect; en geaggregeerde gegevens op te vragen voor statistische doeleinden Wie heeft toegang tot uw informatie en aan wie wordt ze bekend gemaakt? Persoonsgegevens worden nooit gebruikt voor marketing doeleinden. Voor de hierboven genoemde doeleinden wordt de toegang tot gegevens strikt beperkt tot de volgende situaties: Andere geregistreerde OLS-gebruikers kunnen toegang hebben tot de door u verstrekte facultatieve gegevens, zoals berichten op fora, online discussies en threads, bestanden en foto's. De Europese Commissie, het EACEA en de nationale agentschappen hebben enkel toegang tot de geaggregeerde gegevens. Dienstverlener Altissia, die optreedt namens en in opdracht van het EACEA, heeft toegang tot de volledige gegevens. 34 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

36 Gegevens over individuele uitwisselingssdeelnemers kunnen worden geraadpleegd door hun thuisinstelling/-organisatie die toegang heeft tot het backendsysteem voor licentiebeheer van de OLS en die kan beslissen over het gebruik van de gegevens. Voor EVS-vrijwilligers worden de resultaten niet doorgegeven aan de andere organisatie(s) in het project. Indiend mogelijk, worden de gegevens anoniem verwerkt, in het bijzonder als zij voor onderzoeksdoeleinden worden doorgegeven aan derden Hoe beschermen en vrijwaren wij uw gegevens? De vergaarde persoonsgegevens en aanverwante informatie worden opgeslagen op beveiligde servers van de dienstverlener (Altissia) gedurende de looptijd van het contract met het consortium. De activiteiten van de computercentra van de dienstverlener vallen contractueel onder de veiligheidsrichtlijnen en -voorschriften van de Europese Commissie, zoals bepaald door het directoraat Veiligheid voor dit soort servers en diensten. Voor de site waar de Altissia-servers zijn ondergebracht, gelden de standaardbeveiligingsmaatregelen, d.w.z. de meest recentelijk verbeterde en geactualiseerde besturingssystemen en software, antivirusbescherming, firewall, regelmatige veiligheidscontroles en beveiligingsscans van het netwerk, toegepast ITbeveiligingsbeleid, kwetsbaarheidstests en een indringerdetectiesysteem Hoe kunt u uw gegevens verifiëren en corrigeren? Om uw rechten uit te oefenen, zoals het recht om uw persoonsgegevens in te kijken en onjuiste of onvolledige persoonsgegevens te corrigeren, kunt u zelf online uw gegevens raadplegen en corrigeren. U kunt ook contact opnemen met verantwoordelijke voor de verwerking (zie punt 6 hieronder). 35 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

37 9.2.5 Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens? Gegevens die verband houden met het profiel van de gebruiker, worden bewaard tot één jaar nadat de gebruiker zich voor het laatst aanmeldde. Één jaar nadat de gebruiker zich voor het laatst aanmeldde, wordt het gebruikersprofiel automatisch op inactief gezet, waardoor het niet langer zichtbaar is voor andere gebruikers. De gebruiker krijgt een melding om hem/haar te laten weten dat zijn/haar profiel op inactief is gezet en dat hij/zij zijn/haar account opnieuw kan activeren door zich opnieuw aan te melden. Na nog eens twee jaar krijgt de gebruiker een tweede, laatste herinnering om hem/haar te laten weten dat zijn/haar profiel definitief zal worden gedeactiveerd drie jaar nadat hij/zij zich voor het laatst heeft aangemeld. Alle persoonsgegevens worden op dat moment anoniem gemaakt. Gegevens die gebruikt worden voor statistische en onderzoeksdoeleinden worden gedurende de volledige looptijd van de OLS bewaard. Aan het eind van het contract zal het consortium alle informatie en gegevens overhandigen aan het EACEA. Het bewaart zelf geen kopie van vertrouwelijke informatie, documenten en persoonsgegevens, in welke vorm dan ook. De gegevens blijven enkel voor onderzoeks- en controledoeleinden in geaggregeerde vorm ter beschikking van het EACEA, de Europese Commissie, de nationale agentschappen en thuisinstellingen/- organisaties van Erasmus+, Altissia namens het consortium en andere derden die daartoe gemachtigd zijn door de verantwoordelijke voor de verwerking Contactgegevens De gegevensverwerkingsactiviteiten vallen onder de verantwoordelijkheid voor de verwerking : Hoofd van eenheid A1 Erasmus+: scholen, toekomstige initiatieven, programmacoördinatie Uitvoerend Agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur Kantoor: BOU2 01/017 Bourgetlaan 1 36 Copyright 2014 ALTISSIA International S.A. All rights reserved.

De niveautest Handleiding voor mobiliteitsdeelnemers. Leer talen met Erasmus+ OLS

De niveautest Handleiding voor mobiliteitsdeelnemers. Leer talen met Erasmus+ OLS De niveautest Handleiding voor mobiliteitsdeelnemers Leer talen met Erasmus+ OLS Copyright 2016 ALTISSIA International S.A. All rights reserved. Latest update: 27/07/2017 Inhoud 1. Inleiding... 2 1.1 Wat

Nadere informatie

De niveautest Handleiding voor mobiliteitsdeelnemers. Leer talen met Erasmus+ OLS

De niveautest Handleiding voor mobiliteitsdeelnemers. Leer talen met Erasmus+ OLS De niveautest Handleiding voor mobiliteitsdeelnemers Leer talen met Erasmus+ OLS Copyright 2015 ALTISSIA International S.A. All rights reserved. Latest update: 09/05/2016 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Systeemvereisten...

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech

Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech Spirotech bv, hierna Spirotech, neemt de bescherming van uw privacy zeer serieus. Wij behandelen uw persoonsgegevens daarom vertrouwelijk en met de grootst mogelijke

Nadere informatie

Verklaring inzake cookies

Verklaring inzake cookies Verklaring inzake cookies Wij gebruiken cookies op deze website, op dit platform, sociaal netwerk of andere sites van derden waar wij deze pagina's plaatsen. Je kunt meer te weten komen over cookies en

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Onze gegevens Synck Company B.V. Korte Schaft 23a 3991AT Houten. Telefoonnummer: KvK-nummer:

Onze gegevens Synck Company B.V. Korte Schaft 23a 3991AT Houten. Telefoonnummer: KvK-nummer: Synck Company B.V. en Hoorprotectieplan/Privacyverklaring Als financieel adviseur vragen wij regelmatig bij onze klanten persoonsgegevens op die vallen onder de regelgeving van AVG (Algemene Verordening

Nadere informatie

AVG Privacyverklaring

AVG Privacyverklaring AVG Privacyverklaring Austria Reizen Hekkergem 9260 Schellebelle Contactpersoon: Telefoon: + 32 (0) 9 366 04 66 E-mail: info@austriareizen.be Aansprakelijkheid voor inhoud Als dienstverleners zijn wij

Nadere informatie

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij Privacy Policy Beheer De website www.sportentrainer.nl is een onderdeel van het bedrijf Sportentrainer.nl. Het bedrijf staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel onder nummer: 59939761 De adresgegevens

Nadere informatie

Algemene privacyverklaring

Algemene privacyverklaring Algemene privacyverklaring 1. Inleiding 1.1. Respect voor privacy De bescherming van uw persoonlijke levenssfeer is voor de Federale overheid van het hoogste belang. Alle persoonsgegevens die in het kader

Nadere informatie

Privacyverklaring Wood & Apples

Privacyverklaring Wood & Apples Privacyverklaring Wood & Apples Datum laatste wijziging: 18 mei 2018 Uw privacy is belangrijk voor ons. Dit beleid, (samen met onze algemene voorwaarden), vormt de basis waarop alle persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Verklaring Inzake Privacy

Verklaring Inzake Privacy Verklaring Inzake Privacy 1. Welkom! We wensen de bescherming van uw Persoonsgegevens en Privacy te verzekeren. Om uw Privacy beter te beschermen, bieden wij deze pagina waarin onze online informatiepraktijken

Nadere informatie

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij Privacy Policy Beheer De website www.sportentrainer.nl is een onderdeel van het bedrijf Sportentrainer.nl. Het bedrijf staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel onder nummer: 59939761 De adresgegevens

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Bastion Hotelgroep

Privacy- en cookieverklaring Bastion Hotelgroep Privacy- en cookieverklaring Bastion Hotelgroep Versie: 0.1 [CONCEPT] Datum: 21 december 2018 Dit is de privacy- en cookieverklaring voor de websites www.werkenbijbastionhotels.nl van Bastion Hotelgroep

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Aniserco N.V. (Tom & Co), filiaal van de N.V. Delhaize Groep, neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Aniserco uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Bijgevolg werden er richtlijnen opgesteld voor de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

Bijgevolg werden er richtlijnen opgesteld voor de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens. PRIVACYVERKLARING De PUBLIEKRECHTELIJKE VERENIGING DE BRUSSELSE KEUKENS hecht veel belang aan de vertrouwelijkheid van gegevens en wij willen een open en transparant beleid over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

ALGEMEEN ONZE GEGEVENS DEZE GEGEVENS VERZAMELEN WE OVER U

ALGEMEEN ONZE GEGEVENS DEZE GEGEVENS VERZAMELEN WE OVER U ALGEMEEN Wij vinden uw privacy heel belangrijk en willen daarom heel open zijn over welke gegevens we over u verzamelen, waarom we die verzamelen, hoe we die verwerken en hoe u hierover controle hebt.

Nadere informatie

Specifieke privacyverklaring. Raadpleging over Cursus EU-recht voor juristen: van evaluatie tot nieuwe strategie ( )

Specifieke privacyverklaring. Raadpleging over Cursus EU-recht voor juristen: van evaluatie tot nieuwe strategie ( ) Specifieke privacyverklaring Raadpleging over Cursus EU-recht voor juristen: van evaluatie tot nieuwe strategie (2019-2025) (hierna raadpleging genoemd) Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 2. Waarom verwerken

Nadere informatie

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent. Privacyverklaring In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Tjonger Radio (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar luisteraars en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze luisteraars zo goed mogelijk van dienst te

Nadere informatie

Welkom op het intranet van de Sportpaleisgroep

Welkom op het intranet van de Sportpaleisgroep Welkom op het intranet van de Sportpaleisgroep Tools > Toogbeheer Het beheer van de medewerkerslijsten zal voortaan online gebeuren. Deze nieuwe aanpak biedt een aantal voordelen. De kalenderupdates en

Nadere informatie

Privacy verklaring Pagina 2 van 5

Privacy verklaring Pagina 2 van 5 Privacy verklaring Pagina 2 van 5 Wie zijn we? ZUMMITT is een besloten vennootschap, gevestigd Golfpark 95, 8241 AC Lelystad [KvK: 71973818] Website adres: www.zummitt.com, hierna de website. ZUMMITT neemt

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL ZOMERVREUGDE FESTIVAL is een festival (het Festival ) dat wordt georganiseerd door VD EVENTS BV, welke gevestigd is aan de Verrijn Stuartweg 26-H, 1112 AX te Diemen.

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens Privacyverklaring 1. Persoonsgegevens Valuas verwerkt verschillende soorten persoonsgegevens, voor verschillende doeleinden. Hierna wordt toegelicht welke persoonsgegevens en doeleinden dat zijn. 2. Ontvangers

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding PRIVACYVERKLARING 1. Inleiding Stichting Nederland Cares (NL Cares) waardeert en respecteert de privacy van al onze website gebruikers. Wij zullen uw Persoonsgegevens zorgvuldig en in overeenstemming met

Nadere informatie

Privacy Policy Aditi vzw

Privacy Policy Aditi vzw Privacy Policy Aditi vzw Versie 1.05 laatste update 28-05-2018 Toelichting Deze Privacy Policy is gebaseerd op artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en bevat de rechten en plichten

Nadere informatie

Privacy & Cookie statement Qlinx

Privacy & Cookie statement Qlinx Privacy & Cookie statement Qlinx Laatst gewijzigd: 22 mei 2018 De applicatie Qlinx ( App ) en de website qlinx.nl ( Website ) en de daarbij horende diensten worden aangeboden door Media IP B.V. die veel

Nadere informatie

Privacyverklaring voor sollicitanten

Privacyverklaring voor sollicitanten Privacyverklaring voor sollicitanten 1. Introductie 2. (Categorie(en) van) persoonsgegevens, doeleinden en wettelijke grondslagen 3. Bijzondere Persoonsgegevens en Persoonsgegevens van personen jonger

Nadere informatie

Privacyverklaring. Heay internet & marketing Petterhústerdyk CZ Stiens T PRIVACY VERKLARING Heay

Privacyverklaring. Heay internet & marketing Petterhústerdyk CZ Stiens T PRIVACY VERKLARING Heay Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Erasmus+ Online Linguïstische Steun. Profiteer optimaal van uw Erasmus+ ervaring!

Erasmus+ Online Linguïstische Steun. Profiteer optimaal van uw Erasmus+ ervaring! Erasmus+ Online Linguïstische Steun Profiteer optimaal van uw Erasmus+ ervaring! Erasmus+: verandert levens en verruimt het blikveld Erasmus+ is bedoeld om uw vaardigheden en inzetbaarheid een boost te

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst

Gebruikersovereenkomst Gebruikersovereenkomst Het Olympus e-learning platform (https://elearning.olympus-europa.com) is een webgebaseerde leeromgeving die speciaal bedoeld is om in training te voorzien gerelateerd aan Olympus

Nadere informatie

Privacyverklaring. Kapsalon it Waed Hynstewaed 7a 9051CV Stiens T PRIVACY VERKLARING Kapsalon it Waed

Privacyverklaring. Kapsalon it Waed Hynstewaed 7a 9051CV Stiens T PRIVACY VERKLARING Kapsalon it Waed Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zzo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Uythof Position Projects (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Deze website is eigendom van: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA

Deze website is eigendom van: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA Deze website is eigendom van: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA Contactgegevens: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA Adres maatschappelijk zetel: St Truidersteenweg 360 3500 Hasselt België Telefoon: 011 /

Nadere informatie

Privacy verklaring: 1. Inleiding.

Privacy verklaring: 1. Inleiding. Privacy verklaring: 1. Inleiding. Strandpaviljoen De Haven van Renesse verwerkt dagelijks verschillende persoonsgegevens. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als onze

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring EDS Feestverlichting (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te

Nadere informatie

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt PRIVACY STATEMENT Dit Privacy Statement toont onze vastberadenheid om je recht op privacy en je gegevens te beschermen. Postbuzz verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform aan de bepalingen

Nadere informatie

Privacy, cookies en juridische disclaimer uw privacy op novonordisk.be

Privacy, cookies en juridische disclaimer uw privacy op novonordisk.be Privacy, cookies en juridische disclaimer uw privacy op novonordisk.be Deze website is gecreëerd om informatie te verstrekken over onze onderneming, onze producten en onze diensten. Deze disclaimer geldt

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

AQUA TURBO SYSTEMS kan de volgende persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken:

AQUA TURBO SYSTEMS kan de volgende persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken: AQUA TURBO SYSTEMS Privacyverklaring We begrijpen dat uw vertrouwen in ons het hoogste goed van AQUA TURBO SYSTEMS is. Daarom is uw privacy essentieel voor ons. Deze privacyverklaring (hierna te noemen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Verkeersschool H. de Bos Santplaet BT Lemmer T PRIVACY VERKLARING Verkeersschool H.

Privacyverklaring. Verkeersschool H. de Bos Santplaet BT Lemmer T PRIVACY VERKLARING Verkeersschool H. Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Ecolighting (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, de

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring KBM Machinefabriek (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van

Nadere informatie

Privacyverklaring msx-shop.nl

Privacyverklaring msx-shop.nl Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Vereisten verwerking persoonsgegevens... 2 1.2 Aanvullende vereisten... 2 1.3 Systeem... 2 1.3.1 Msx-shop.nl... 2 1.3.2 E-mailadressen voor beheerders en webmaster... 2 1.3.3

Nadere informatie

Privacy Statement Mulders Motoren

Privacy Statement Mulders Motoren Privacy Statement Mulders Motoren Mulders Motoren respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Privacyverklaring. Autoschade van der Meer Nieuweweg GN Marrum T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer

Privacyverklaring. Autoschade van der Meer Nieuweweg GN Marrum T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf Autoschade-industriespuiterij Van der Meer (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit

Nadere informatie

Plaatsen van berichten of reviews User ID, naam, inhoud van het bericht

Plaatsen van berichten of reviews User ID, naam, inhoud van het bericht PRIVACY STATEMENT + COOKIE VERKLARING LESSTRESS Inleiding Lesstress neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy

Nadere informatie

Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

Het gaat om de volgende persoonsgegevens: Privacyverklaring JR Accountancy & Consultancy Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten

Nadere informatie

DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN

DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN Verantwoordelijke uitgever Therabel Pharma s.a. Egide Van Ophemstraat 108 1180 Brussel Ondernemingsnummer: 0836.259.962 Tel. 00 32 (0)2 370 46 11 1. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Kraanverhuurbedrijf K. de Boer (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt, gebruikt

Nadere informatie

Maart 2014. Charter inzake het respect voor de persoonlijke levenssfeer

Maart 2014. Charter inzake het respect voor de persoonlijke levenssfeer Maart 2014 Charter inzake het respect voor de persoonlijke levenssfeer Inleiding Het bestaan van een charter inzake het respect voor de persoonlijke levenssfeer benadrukt het engagement van Ethias met

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Bijkon Staal- en Systeembouw (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

jou te helpen in contact te komen met potentiële werkgevers, wanneer je ontslag hebt gekregen of binnenkort gaat krijgen ( Dienst2; Outplacement )

jou te helpen in contact te komen met potentiële werkgevers, wanneer je ontslag hebt gekregen of binnenkort gaat krijgen ( Dienst2; Outplacement ) Inhoudsopgave 1. Wie is ViaSiers B.V.? 1. Welke informatie wordt door ViaSiers B.V. verzameld en verwerkt? 2. Automatisch gegenereerde informatie 3. Rechten van de cliënt 2. Wat zijn cookies en hoe gebruikt

Nadere informatie

Bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens Bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens Lees aandachtig de volgende informatie om te begrijpen hoe Travelex uw persoonlijke informatie beheert. Wanneer u een profiel aanmaakt en uw persoonlijke

Nadere informatie

Privacyverklaring. Reproplus NWFNH Slachtedijk TC Stiens T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer

Privacyverklaring. Reproplus NWFNH Slachtedijk TC Stiens T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf Reproplus Noard-West Fryslân en Noord Holland (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013 Onze inzet voor Privacy Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt,

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Formenta (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Izé Personal 2 Style (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van

Nadere informatie

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres:

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres: Privacy Statement Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

NVAO PRIVACYVERKLARING. 15 februari NVAO PRIVACYVERKLARING

NVAO PRIVACYVERKLARING. 15 februari NVAO PRIVACYVERKLARING NVAO PRIVACYVERKLARING 15 februari 2019 1 NVAO PRIVACYVERKLARING 1 Inleiding De privacy van contactpersonen en relaties is erg belangrijk voor de NVAO en we hechten dan ook veel belang aan een correcte

Nadere informatie

Privacyverklaring Rekladruk

Privacyverklaring Rekladruk Privacyverklaring Privacyverklaring BV (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding PRIVACYVERKLARING 1. Inleiding De Stichting 'AKKOORD!' primair openbaar, gevestigd te 5912 PM Venlo aan de Wylrehofweg 11 ("Akkoord! PO") is het bevoegd gezag van tien basisscholen. Akkoord! PO verwerkt

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Klaas Bijlsma en Zonen BV (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - website van de CSPI

Gebruikershandleiding - website van de CSPI Gebruikershandleiding - website van de CSPI INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Voorstelling van de CSPI en het Brusselse SPOC 4 3. Uw SPOC BRU contacteren 6 4. Belangrijkste vragen die men zich moet stellen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Cafetaria/Lunchroom de Koedijk Rembrandtplein 75 PRIVACY VERKLARING Cafetaria/Lunchroom de Koedijk 7944GG Meppel T.

Privacyverklaring. Cafetaria/Lunchroom de Koedijk Rembrandtplein 75 PRIVACY VERKLARING Cafetaria/Lunchroom de Koedijk 7944GG Meppel T. Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf De Koedijk (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Kaylee Senders Fotografie

Privacy- en cookieverklaring Kaylee Senders Fotografie Privacy- en cookieverklaring Versie: juli 2018 info@kayleesendersfotografie.nl +31 6 244 09 207 pagina 1/6 Privacy- en cookieverklaring Versie: juli 2018 Door gebruik te maken van de dienstverlening en

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

PROMOLIFE. Privacy Policy

PROMOLIFE. Privacy Policy PROMOLIFE Privacy Policy Toepasselijk recht De verwerkingen van persoonsgegevens (hierna «de gegevens») bedoeld in onderstaande privacy policy zijn onderworpen aan het Belgische recht, met name de Wet

Nadere informatie

Privacyverklaring. Boonstra Installaties Seeduker VB Stiens T PRIVACY VERKLARING Boonstra Installaties

Privacyverklaring. Boonstra Installaties Seeduker VB Stiens T PRIVACY VERKLARING Boonstra Installaties Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding PRIVACYVERKLARING 1. Inleiding Daniels OFP BV (hierna: "Daniels") verwerkt dagelijks informatie over personen. Daniels houdt zich daarbij aan de wet. Daniels respecteert de privacy van de personen over

Nadere informatie

Handleiding Elektronische leeromgeving

Handleiding Elektronische leeromgeving Handleiding Elektronische leeromgeving Inhoudsopgave Pagina Inloggen 3 Navigatie 4 Navigatie profiel 5 Starten 6 Module toevoegen 7 Beginnen met de module 8 Met de module aan de slag! 9 Aan de slag! 10

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Lautenbag Architectuur (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats, adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden:

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats,  adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden: Privacy Statement Uiteraard hecht u grote waarde aan uw privacy. Daarom vindt de verwerking van uw persoonsgegevens plaats volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Verwerking en gebruik van persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring CommU2 (hierna: ik ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Ik doe dit om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Privacy verklaring. 3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Privacy verklaring. 3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacy verklaring Welkom op onze website die u toegang biedt tot de persoonlijke gezondheidsomgeving van Ivido. Ivido is een veilige persoonlijke gezondheids omgeving (PGO) die je inzicht geeft in jouw

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Copy Service Leeuwarden B.V. CSL Digitaal (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten

Nadere informatie

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Dit is de privacyverklaring van Panta Rhei Opleidingen BV, gevestigd aan Ericssonstraat 2, 5121ML te Rijen, ingeschreven

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring De Vakman Schilder (hierna: ik ) verwerkt persoonsgegevens van zijn klanten. Ik doe dit om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, de doelstellingen te bereiken

Nadere informatie

Privacyverklaring. FinneFleur Pyter Jurjensstrjitte BS Stiens T PRIVACY VERKLARING FinneFleur

Privacyverklaring. FinneFleur Pyter Jurjensstrjitte BS Stiens T PRIVACY VERKLARING FinneFleur Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf Finne Fleur (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Tabakkeukens (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, de

Nadere informatie

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N.

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. 1. Wie zijn wij? DAF Club Nederland en de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. zijn de verantwoordelijken voor

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT BBP Media bv

PRIVACY STATEMENT BBP Media bv PRIVACY STATEMENT BBP Media bv Dit is het privacybeleid van BBP Media bv, de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens, die worden verzameld. BBP Media bv houdt zich aan de eisen die de

Nadere informatie

Handleiding Elektronische leeromgeving

Handleiding Elektronische leeromgeving Handleiding Elektronische leeromgeving Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Navigatie 3. Starten 4. Module toevoegen 5. Module toegevoegd 6. Navigatie module 7. Met de module aan de slag! 8. Aan de slag 9. De

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Vellema Hallum (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES 1. Algemeen De website www.livelylives.com en alle daaraan gerelateerde websites, applicaties, diensten en tools (hierna te noemen: de Website ) behoren toe aan LivelyLives

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Bouwbedrijf F. van der Meer & Zn. (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Disclaimer AVG wetgeving. Disclaimer

Disclaimer AVG wetgeving. Disclaimer Disclaimer AVG wetgeving Disclaimer De informatie op deze webpagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Deze wordt voortdurend gecontroleerd en geactualiseerd. Voor de correctheid, actualiteit en volledigheid

Nadere informatie

Privacyverklaring VIP Fashion

Privacyverklaring VIP Fashion Privacyverklaring VIP Fashion VIP Fashion, gevestigd aan de, 1251 KW Laren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Joost

Nadere informatie

Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt,

Nadere informatie

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Landgoed De Wielewaal.

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Landgoed De Wielewaal. 00 Inleiding In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen

Nadere informatie

Privacybeleid Deltafix International BV. Ons gebruik van verzamelde gegevens

Privacybeleid Deltafix International BV. Ons gebruik van verzamelde gegevens Privacybeleid Deltafix International BV Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten

Nadere informatie