Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar Morgen hebben we onze paasviering. Dit jaar is het thema: In ieder einde schuilt een nieuw begin! In de cocon, waarin de rups eindigt, schuilt tegelijk het begin van een vlinder. De teleurstelling over een mislukking kan de energie leveren om het anders en beter te doen. We denken na over Pasen. Over een verhaal dat helemaal niet eindigt bij het kruis. Dat in Jezus dood het begin schuilt van de christelijke kerk. Van het geloof dat het leven het wint van het kwaad. Na een gevangenisstraf je leven weer oppakken. Na pesterijen een nieuwe start maken op een andere school. Ook dat zijn ervaringen dat in ieder einde een nieuw begin schuilt. De moeite waard om erin te geloven. De viering begint morgen om uur met een traktatie en aansluitend de viering. De lunch begint om uur. Vandaag opent Dierenpark Emmen het gloednieuwe brilberen-verblijf. Groep 3 is uitgenodigd om dit feestelijke evenement bij te wonen. Het begon vanmorgen om 11:45 uur met een speurtocht en is officieel geëindigd om uur met een hapje en een drankje. Het was super gezellig en de kinderen hebben er volop van genoten. Morgenvroeg gaan de kinderen uit de groepen 5 en 6 naar de bibliotheek in verband met het Leesvirus feest. Op een gezellige manier wordt het leesstimuleringsproject Leesvirus afgesloten. De kinderen zijn op tijd weer terug voor onze eigen paasviering. Vrijdag zijn alle kinderen vrij in verband met Goede Vrijdag. Maandag is het tweede Paasdag en zijn we ook vrij. We beginnen weer op dinsdag 10 april. Op 17 april hebben we onze ouderavond en we hopen u dan allemaal te ontmoeten. Heeft u de datum al gereserveerd? Van diverse ouders hebben we gehoord dat er onduidelijkheden zijn over de Topotoets voor de groepen 6, 7 en 8. Zoals u weet is juf Janet er deze week niet en wij weten niet hoe ze het graag gehad had willen hebben. Daarom hebben we besloten om de toets een week te verzetten. Juf Janet is er volgende week weer en dan zal ze dat regelen met de kinderen Uw kind heeft een paar weken geleden 2 witte zakken mee gekregen naar huis. U krijgt de gelegenheid om deze zakken gevuld met oude kleding en schoenen op school in te leveren. Van 10 t/m 16 april staat hiervoor een speciale container die voor deze kledingactie bestemd is. Alle kilo s helpen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de school (we sparen voor een geluidsinstallatie) én het Lilianefonds. Alvast bedankt voor uw inzet. Belangrijk: De zakken met schone en draagbare kleding graag goed gesloten inleveren. De schoenen graag gepaard, twee aan twee, in de plastic zak inleveren. Hartelijke groeten ook namens het team en alvast hele fijne Paasdagen, Bertie Hieronder staan een aantal zaken die interessant voor u kunnen zijn:

2 Nieuwsbrief voor het basisonderwijs nummer 38 april 2012 Traktaties Wanneer kinderen jarig zijn moet er getrakteerd worden en vooral op school. Dat hoort ook zo, want een verjaardag is een feestje. Het beste moment om te trakteren is net vóór of net na de ochtendpauze. Het tussendoortje en de traktatie komen dan tegelijkertijd en dat is minder belastend voor het gebit. Maar wát laat je je kind nu uitdelen? Dat is elk jaar weer iets waar ouders en/of verzorgers over moeten nadenken. Het moet iets bijzonders zijn, het mag niet te duur zijn, het moet goed te bewaren zijn en ga zo maar door. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gezond en vooral lekker is. Een aantal richtlijnen om uw kind verantwoord te laten trakteren: Zorg dat de traktatie niet te groot of te veel is Grote hoeveelheden traktaties zijn ongewenst, omdat de traktaties dan vaak teveel suiker, zout en/of vet bevatten. Grote hoeveelheden bevorderen niet de eetlust voor de lunch. Een traktatie is een extraatje. Kies bij voorkeur een gezonde traktatie Een gezonde traktatie is een traktatie waar niet teveel vet en suiker in zit. Trakteer op verstandig snoep. Kijk voor suggesties op: o o voor een bijzonder traktatieboek Ik deel uit! o Denk ook eens aan niet eetbare traktaties Kinderen (zeker in de onderbouw) zijn ook erg blij met bijvoorbeeld een stuiterbal, stickers, kleurboekje, knikkers, potloden en bellenblaas. Het gaat er vooral om dat de traktatie er leuk uitziet. Geef de leerkrachten dezelfde traktatie als de kinderen en trakteer als leerkracht zelf ook gezond In de praktijk komt het nog wel eens voor dat de kinderen een prikker met fruit krijgen en de leerkrachten een gevulde koek. Maar voor de leerkrachten geen uitzondering, geef ze dezelfde traktatie als de kinderen. De GGD Drenthe coördineert het Loket Gezonde School en werkt in de uitvoering samen met: Het Loket Gezonde School is te bereiken via (0592) of loketgezondeschool@ggddrenthe.nl

3 Kinderzomerkampen 2012 Ga jij deze zomer weer mee op kamp.? Voor kinderen vanaf groep drie tot en met groep acht die niet op vakantie gaan organiseert welzijnsorganisatie Sedna 2 kinderzomerkampen: Kamp A: Datum: 30 juli t/m 3 augustus Thema: Dappere Ridders en mooie Jonkvrouwen Vertrekpunt: Emmermeer Kamp B Datum: 13 augustus t/m 17 augustus Thema: Piraten Vertrekpunt: Veenoord Organisatie: De organisatie van de in handen van Welzijnsorganisatie Sedna. Coördinatoren; Gina Niks Kamp A Melanie Meijer Kamp B kinderzomerkampen is Wie mogen mee: De kinderzomerkampen zijn bedoeld voor kinderen van groep drie tot en met groep acht uit de gemeente Emmen, die anders niet op vakantie kunnen. Wie begeleiden het kinderkamp: De kinderzomerkampen worden begeleidt door een grote groep ervaren vrijwilligers en een 2 beroepskrachten van welzijngroep Sedna.

4 Wat zijn de kosten: De kosten zijn 35,- per kind 25,- per kind bij een bijstandsinkomen 15,- per kind indien in de budgettering/schuldsanering Aanmelden: U kunt uw kind aanmelden, door het aanmeldingsformulier in te vullen en voor 27 april op te sturen naar; Welzijngroep Sedna T.a.v. mevr. R. Kramer Postbus BD Emmen Na de aanmelding, zal er een afspraak gemaakt worden met de ouders /verzorgers voor een intake gesprek. Op basis van dit gesprek wordt besloten of het kind wel of niet in aanmerking komt voor deelname.

5 Nieuwsbrief nummer 27 schooljaar Morgen hebben we onze paasviering. Dit jaar is het thema: In ieder einde schuilt een nieuw begin! In de cocon, waarin de rups eindigt, schuilt tegelijk het begin van een vlinder. De teleurstelling over een mislukking kan de energie leveren om het anders en beter te doen. We denken na over Pasen. Over een verhaal dat helemaal niet eindigt bij het kruis. Dat in Jezus dood het begin schuilt van de christelijke kerk. Van het geloof dat het leven het wint van het kwaad. Na een gevangenisstraf je leven weer oppakken. Na pesterijen een nieuwe start maken op een andere school. Ook dat zijn ervaringen dat in ieder einde een nieuw begin schuilt. De moeite waard om erin te geloven. De viering begint morgen om uur met een traktatie en aansluitend de viering. De lunch begint om uur. Vandaag opent Dierenpark Emmen het gloednieuwe brilberen-verblijf. Groep 3 is uitgenodigd om dit feestelijke evenement bij te wonen. Het begon vanmorgen om 11:45 uur met een speurtocht en is officieel geëindigd om uur met een hapje en een drankje. Het was super gezellig en de kinderen hebben er volop van genoten. Morgenvroeg gaan de kinderen uit de groepen 5 en 6 naar de bibliotheek in verband met het Leesvirus feest. Op een gezellige manier wordt het leesstimuleringsproject Leesvirus afgesloten. De kinderen zijn op tijd weer terug voor onze eigen paasviering. Vrijdag zijn alle kinderen vrij in verband met Goede Vrijdag. Maandag is het tweede Paasdag en zijn we ook vrij. We beginnen weer op dinsdag 10 april. Op 17 april hebben we onze ouderavond en we hopen u dan allemaal te ontmoeten. Heeft u de datum al gereserveerd? Van diverse ouders hebben we gehoord dat er onduidelijkheden zijn over de Topotoets voor de groepen 6, 7 en 8. Zoals u weet is juf Janet er deze week niet en wij weten niet hoe ze het graag gehad had willen hebben. Daarom hebben we besloten om de toets een week te verzetten. Juf Janet is er volgende week weer en dan zal ze dat regelen met de kinderen Uw kind heeft een paar weken geleden 2 witte zakken mee gekregen naar huis. U krijgt de gelegenheid om deze zakken gevuld met oude kleding en schoenen op school in te leveren. Van 10 t/m 16 april staat hiervoor een speciale container die voor deze kledingactie bestemd is. Alle kilo s helpen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de school (we sparen voor een geluidsinstallatie) én het Lilianefonds. Alvast bedankt voor uw inzet. Belangrijk: De zakken met schone en draagbare kleding graag goed gesloten inleveren. De schoenen graag gepaard, twee aan twee, in de plastic zak inleveren. Hartelijke groeten ook namens het team en alvast hele fijne Paasdagen, Bertie Hieronder staan een aantal zaken die interessant voor u kunnen zijn:

6 Nieuwsbrief voor het basisonderwijs nummer 38 april 2012 Traktaties Wanneer kinderen jarig zijn moet er getrakteerd worden en vooral op school. Dat hoort ook zo, want een verjaardag is een feestje. Het beste moment om te trakteren is net vóór of net na de ochtendpauze. Het tussendoortje en de traktatie komen dan tegelijkertijd en dat is minder belastend voor het gebit. Maar wát laat je je kind nu uitdelen? Dat is elk jaar weer iets waar ouders en/of verzorgers over moeten nadenken. Het moet iets bijzonders zijn, het mag niet te duur zijn, het moet goed te bewaren zijn en ga zo maar door. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gezond en vooral lekker is. Een aantal richtlijnen om uw kind verantwoord te laten trakteren: Zorg dat de traktatie niet te groot of te veel is Grote hoeveelheden traktaties zijn ongewenst, omdat de traktaties dan vaak teveel suiker, zout en/of vet bevatten. Grote hoeveelheden bevorderen niet de eetlust voor de lunch. Een traktatie is een extraatje. Kies bij voorkeur een gezonde traktatie Een gezonde traktatie is een traktatie waar niet teveel vet en suiker in zit. Trakteer op verstandig snoep. Kijk voor suggesties op: o o voor een bijzonder traktatieboek Ik deel uit! o Denk ook eens aan niet eetbare traktaties Kinderen (zeker in de onderbouw) zijn ook erg blij met bijvoorbeeld een stuiterbal, stickers, kleurboekje, knikkers, potloden en bellenblaas. Het gaat er vooral om dat de traktatie er leuk uitziet. Geef de leerkrachten dezelfde traktatie als de kinderen en trakteer als leerkracht zelf ook gezond In de praktijk komt het nog wel eens voor dat de kinderen een prikker met fruit krijgen en de leerkrachten een gevulde koek. Maar voor de leerkrachten geen uitzondering, geef ze dezelfde traktatie als de kinderen. De GGD Drenthe coördineert het Loket Gezonde School en werkt in de uitvoering samen met: Het Loket Gezonde School is te bereiken via (0592) of loketgezondeschool@ggddrenthe.nl

7 Kinderzomerkampen 2012 Ga jij deze zomer weer mee op kamp.? Voor kinderen vanaf groep drie tot en met groep acht die niet op vakantie gaan organiseert welzijnsorganisatie Sedna 2 kinderzomerkampen: Kamp A: Datum: 30 juli t/m 3 augustus Thema: Dappere Ridders en mooie Jonkvrouwen Vertrekpunt: Emmermeer Kamp B Datum: 13 augustus t/m 17 augustus Thema: Piraten Vertrekpunt: Veenoord Organisatie: De organisatie van de in handen van Welzijnsorganisatie Sedna. Coördinatoren; Gina Niks Kamp A Melanie Meijer Kamp B kinderzomerkampen is Wie mogen mee: De kinderzomerkampen zijn bedoeld voor kinderen van groep drie tot en met groep acht uit de gemeente Emmen, die anders niet op vakantie kunnen. Wie begeleiden het kinderkamp: De kinderzomerkampen worden begeleidt door een grote groep ervaren vrijwilligers en een 2 beroepskrachten van welzijngroep Sedna.

8 Wat zijn de kosten: De kosten zijn 35,- per kind 25,- per kind bij een bijstandsinkomen 15,- per kind indien in de budgettering/schuldsanering Aanmelden: U kunt uw kind aanmelden, door het aanmeldingsformulier in te vullen en voor 27 april op te sturen naar; Welzijngroep Sedna T.a.v. mevr. R. Kramer Postbus BD Emmen Na de aanmelding, zal er een afspraak gemaakt worden met de ouders /verzorgers voor een intake gesprek. Op basis van dit gesprek wordt besloten of het kind wel of niet in aanmerking komt voor deelname.

! " # **$,-./012"3$ 4'120,50/6.7. 8"' 9. Handleiding traktatie- en tussendoortjesbeleid basisscholen september 2012

!  # **$,-./0123$ 4'120,50/6.7. 8' 9. Handleiding traktatie- en tussendoortjesbeleid basisscholen september 2012 ! " #!$ %& ' ()( *+ **$-./012"3$ 4'12050/6.7. 8"' 9 -' -' :' 1 !" #$#... 1!"... 2 %"... 3 &'!("# #)#*!"... 4 &'& "... 5 &'+ " "... 9 +' #!-!" "#.""%" $ (%...11 +'& %"... 11 2.2 STAPPENPLAN TRAKTATIES-

Nadere informatie

$ % & Handleiding traktatie- en tussendoortjesbeleid basisscholen September 2011

$ % & Handleiding traktatie- en tussendoortjesbeleid basisscholen September 2011 !" "# $ % & $$ ' ()( '*+ '%,'-./012& /0.3.-4,4, 5 5 1 %++& & & $ &&& + ' 7+' ' +'& 8 9: 1 && 7+"& 7+ + 9&: && +& & %&+& && ()( '*+ '%,'-./012& ; /0.3.-4,? ; /@@0.///// 1&5 2

Nadere informatie

+!, - -! './. ' , 3'(45617-56484()3)3 9 9. Docentenhandleiding tussendoortjes- en traktatiebeleid Pagina 1 September 2008

+!, - -! './. ' , 3'(45617-56484()3)3 9 9. Docentenhandleiding tussendoortjes- en traktatiebeleid Pagina 1 September 2008 ! "##$% '())) *#$ +!,! './. ' 12', 3'(45617 56484()3)3 9 9 Docentenhandleiding tussendoortjes en traktatiebeleid Pagina 1 ,! ':' ' ' ;

Nadere informatie

+!, - -! './. ' 56484()3)3 9 9. Docentenhandleiding traktatie- en tussendoortjesbeleid Pagina 1 September 2009

+!, - -! './. ' 56484()3)3 9 9. Docentenhandleiding traktatie- en tussendoortjesbeleid Pagina 1 September 2009 ! "##$% '())) *#$ +!,! './. ' 12',3'(45617 56484()3)3 9 9 Docentenhandleiding traktatie en tussendoortjesbeleid Pagina 1 ,! ':' ' ' ;

Nadere informatie

Voedingsbeleid. brede zorgschool de Cambier. Versie oktober 2016

Voedingsbeleid. brede zorgschool de Cambier. Versie oktober 2016 Voedingsbeleid brede zorgschool de Cambier 2016 Versie oktober 2016 2 van 6 1. Inleiding/aanleiding Op brede zorgschool de Cambier vinden we het belangrijk dat onze leerlingen en personeel een gezonde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Protocol Voeding & Traktaties

Protocol Voeding & Traktaties Protocol Voeding & Traktaties Inhoud 1. Jump-in school. 2 2. Eetmomenten op school.. 2 3. Richtlijnen pauzehapje, lunch en traktaties.. 3 3.1 Pauzehapje (10-uurtje)... 3 3.2 Lunch tijdens de pauzecarrousel.

Nadere informatie

Beleidsplan Gezonde School Voeding

Beleidsplan Gezonde School Voeding Beleidsplan Gezonde School Voeding eten en drinken: in de pauze traktaties - lunch bij de TSO C.B.S De Loopplank Hoofdweg 170 9697 NS Blijham 0597-562876 cbs-deloopplank@picto.nl www.cbs-loopplank.picto.nl

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Protocol voeding en traktaties

Protocol voeding en traktaties Protocol voeding en traktaties Inhoud 1. Richtlijnen traktaties, lunch en tussendoortjes... 3 1.1 Het pauzehapje... 3 1.2 De lunch... 3 1.3 Traktaties... 4 2. Voorkeurslijsten traktaties, lunch en tussendoortjes...

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november. Hopelijk heeft u genoten van een fijne herfstvakantie.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november. Hopelijk heeft u genoten van een fijne herfstvakantie. Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november. Hopelijk heeft u genoten van een fijne herfstvakantie. Leerlingen nieuws Deslin Melse en Jarreau Leijting worden

Nadere informatie

Drachten 11 april Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen van de Wiekslag, Schoolfruit

Drachten 11 april Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen van de Wiekslag, Schoolfruit Drachten 11 april 2019 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen van de Wiekslag, Schoolfruit De afgelopen periode hebben we gebruik kunnen maken van het schoolfruitproject. We zijn blij dat we daar

Nadere informatie

Voedingsbeleid Algemene Hindoe Basisschool

Voedingsbeleid Algemene Hindoe Basisschool Voedingsbeleid Algemene Hindoe Basisschool 1 Introductie Op onze school willen we gezond eten en drinken voor iedereen makkelijk maken. Samen met ouders proberen we te zorgen voor gezond eten en drinken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Schoolbeleid. Eten en drinken op school & Trakteren

Schoolbeleid. Eten en drinken op school & Trakteren Schoolbeleid Eten en drinken op school & Trakteren AUGUSTUS 2013 Inleiding Het aantal kinderen met overgewicht, en ook het aantal volwassenen, stijgt de laatste jaren onrustbarend o.a. als gevolg van verkeerde

Nadere informatie

Gezonde voeding en traktaties

Gezonde voeding en traktaties Richtlijn Gezonde voeding en traktaties Juni 2017 INHOUD 1. Inleiding 3 a. Tussendoortjes 3 b. Lunch 3 c. Drinken 3 d. Traktaties 3 e. Spreekbeurten 4 2. Uitvoering 4 1. INLEIDING Gezond(er) eten krijgt

Nadere informatie

Introductie Ontbijt Eten in de ochtendpauze

Introductie Ontbijt Eten in de ochtendpauze Introductie CBS de Rank wil gezond eten op school voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast vinden wij dat een gezonde voeding bijdraagt aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Schoolbeleid. Eten en drinken op school & Trakteren

Schoolbeleid. Eten en drinken op school & Trakteren Schoolbeleid Eten en drinken op school & Trakteren September 2016 Inleiding Het aantal kinderen met overgewicht, en ook het aantal volwassenen, stijgt de laatste jaren onrustbarend o.a. als gevolg van

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

PRIKBORD 1 5 oktober 2018

PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 3 september 2014 PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Agenda 7 oktober Leerlingen / leraren vertrekken naar Letland 12 oktober Leerlingen om 12.00 uur uit 15 okt./19 okt. Herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool

Voedingsbeleid basisschool Voedingsbeleid basisschool Introductie We willen gezond eten op school voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders zorgen we voor gezond

Nadere informatie

voedingsbeleid gebaseerd op

voedingsbeleid gebaseerd op voedingsbeleid gebaseerd op opgesteld door Pauline Windmeijer datum: 20 november 2018 vastgesteld op: teamvergadering 12 maart 2019 Introductie We willen gezond eten op De Rietvest voor iedereen bevorderen

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Woensdag 4 september Rammanyu Dipai groep 8b Vrijdag 6 september Job van Benten groep 8b

Woensdag 4 september Rammanyu Dipai groep 8b Vrijdag 6 september Job van Benten groep 8b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 30 augustus 2019 Agenda Nummer 0 maandag 2 september We gaan weer beginnen!

Nadere informatie

Weekbrief. 26 augustus 2016

Weekbrief. 26 augustus 2016 26 augustus 2016 www.obs-regenboog.nl Weekbrief! Iedere woensdagochtend is de schoolbibliotheek geopend voor ouders en kinderen van 8:30 tot 9:30 uur! Woensdag 31 augustus Openingsfeest 18:00-19:00 uur

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Voedingsbeleid

Voedingsbeleid Voedingsbeleid 2017-2018 De Gezonde School Op basisschool Sint Laurentius willen wij de kinderen optimale leeromstandigheden bieden, zodat zij met hun kwaliteiten het hoogst haalbare willen en gaan bereiken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Voedingsbeleid De Wereldweide. In dit beleidsplan maken we duidelijk waar we voor staan en wat we willen bereiken.

Voedingsbeleid De Wereldweide. In dit beleidsplan maken we duidelijk waar we voor staan en wat we willen bereiken. Voedingsbeleid De Wereldweide In dit beleidsplan maken we duidelijk waar we voor staan en wat we willen bereiken. Introductie Ons uitgangspunt is dat we met ouders en verzorgers in gesprek zijn over de

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne dag!

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne dag! AGENDA nr 10 Maandag 9-2 Ouderavond op school EHBO examen groep 8 Dinsdag 10-2 EHBO wedstrijden van de 3 scholen in de aula van de school. Aanvang 19.00 u Maandag 16-2 Gesprekken groep 8 Woensdag 18-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

NIEUWSBRIEF 2. Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 2 Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief alweer van dit schooljaar met opnieuw een diversiteit aan onderwerpen. Deze week waren de

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool. Fontanus- Harderwijk

Voedingsbeleid basisschool. Fontanus- Harderwijk Voedingsbeleid basisschool Fontanus- Harderwijk Introductie We hebben op onze school gekozen voor de Gezonde school-aanpak. Dat betekent dat we aandacht hebben voor sport en bewegen. Daarnaast willen we

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk!

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 14: 1 april 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 april 2016

Nieuwsbrief 14 april 2016 Nieuwsbrief 14 april 2016 Even delen Het is een dag waarop het zonnetje volop schijnt. Letterlijk, omdat het prachtig weer is en de zon zo langzamerhand weer meer kracht krijgt. We mogen genieten van mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

september 2017 ma di wo do vr za zo 18 Deze week: Startgesprekken Informatieavond Deze week: (inschrijven startgesprek) basisschool Anne Frank

september 2017 ma di wo do vr za zo 18 Deze week: Startgesprekken Informatieavond Deze week: (inschrijven startgesprek) basisschool Anne Frank september 2017 1 2 3 Offerfeest (Isl.) 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Informatieavond (inschrijven startgesprek) 13 14 15 16 17 18 Deze week: Startgesprekken 19 Herdenking Joods Monument 20 21 22 14.30-16.30 uur

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Gezonde school: Gezond leven

Gezonde school: Gezond leven Gezonde school: Gezond leven Introductie Onze leerlingen leren voor het leven. Naast rekenen, taal, schrijven en het aanleren van allerlei vaardigheden die onze leerlingen helpen om Vaardig de wereld in

Nadere informatie

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 Afgelopen zaterdag was er op NU.nl een discussie gaande over de ipad op de basisschool. Ik werd daarover getipt en heb daarop gereageerd. Het kwam

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Agenda 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag: vrij 17 april Tweede Paasdag: vrij 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april Koningsspelen (groep 1 ook naar school)

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016

Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016 Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016 Gezonde voeding en gezond eetgedrag Wij, leraren en ouders, vinden gezonde voeding en gezond eetgedrag belangrijk voor kinderen.

Nadere informatie

Voedingsbeleid OBS Sterrendonk

Voedingsbeleid OBS Sterrendonk Voedingsbeleid OBS Sterrendonk Introductie Op onze school besteden we aandacht aan het stimuleren van gezonde voeding. We zetten ons ervoor in om ouders te betrekken bij het meegeven van een gezond pauzehapje

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

28 mei Voedingsbeleid

28 mei Voedingsbeleid 28 mei 2019 Voedingsbeleid Introductie De Prinses Amaliaschool is een gezonde school en werkt al jaren aan de gezondheid van haar leerlingen. In september 2016 heeft de school het certificaat van thema

Nadere informatie

Gezondheidsbeleid. Ingaand per: 31 oktober 2016

Gezondheidsbeleid. Ingaand per: 31 oktober 2016 Gezondheidsbeleid Ingaand per: 31 oktober 2016 Introductie Dit gezondheidsbeleid is in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten van basisschool Breedeweg opgesteld. Op onze school dragen we samen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5 U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van September 2015. Trots. Al in de tweede week van het schooljaar bezocht de inspecteur van het onderwijs

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website:

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website: St. Willibrordusschool Princebolwerk 2 4561 EN HULST Tel. 0114-370541 E-mail: willibrordus@skohulst.nl Website: www.willibrordushulst.nl 3 e Nieuwsbrief 7 november 2018 Uitgelicht: De rol van meester Ingemar

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief stond dat de personeelsdag op donderdag is, maar dat is niet juist. De personeelsdag is op dinsdag 21 mei 2019.

In de vorige nieuwsbrief stond dat de personeelsdag op donderdag is, maar dat is niet juist. De personeelsdag is op dinsdag 21 mei 2019. Nieuwsbrief januari 2019 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan normaal- de eerste nieuwsbrief van 2019. Hopelijk heeft iedereen genoten van de vakantie en de feestdagen. We hebben maandag het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

15 december 2017

15 december 2017 1377 www.clarafabriciusschool.nl 15 december 2017 19 december Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8. Vóór 8.25 uur op school zijn. 20 december 19.00 uur: kerstviering groep 5 t/m 8 in de kerk. 21 december 19.00

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief februari Beste ouders/verzorgers, Openbare basisschool De Meridiaan Adenstraat 21 3067 MN Rotterdam 010 4200752 contact@obsdemeridiaan.com www.obsdemeridiaan.com Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/verzorgers, Open dag Volgende week

Nadere informatie

Tip: koop seizoensgroente en -fruit.

Tip: koop seizoensgroente en -fruit. Voedingsbeleid Inleiding We willen gezond eten op school voor iedereen gemakkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met de ouders zorgen we voor gezond eten

Nadere informatie