De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen."

Transcriptie

1 2. TECHNISCHE OMSCHRIJVING VAN DE WONINGEN Milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen. Er is bij de keuze van bouw- en constructiematerialen rekening gehouden met de: - milieubelasting (milieuvriendelijk) - energiezuinigheid - duurzaamheid Hierbij is het als bewoner mogelijk om zuinig met energie om te gaan. Gescheiden rioleringsstelsel, het vuilwater wordt afgevoerd naar het gemeenteriool en het regenwater naar een infiltratieriool. Toegangspaden naar de voordeur en berging alsmede de terrassen zijn van betontegels 30x30cm. De toegangspaden zijn 90cm. breed, de terrassen diep 180cm. over de volledige breedte van de woning. De fundatie van de woningen wordt uitgevoerd in beton. De ruimte onder de begane grondvloer (kruipruimte) wordt voorzien van een laag schoon zand. Het buitenspouwblad van de buitenmuur wordt opgetrokken in metselwerk van bakstenen. Het binnenspouwblad van de buitenmuur, de woningscheidende muren en de dragende binnenwanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen. Alle niet dragende binnenwanden worden uitgevoerd als lichte scheidingswanden (lichtbeton). De binnenwanden, m.u.v. de wanden van de buitenberging, worden behangklaar afgewerkt. Dit houdt in dat de wanden dusdanig zijn afgewerkt dat deze na het treffen van enkele voorbereidingen kunnen worden voorzien van behang. Het behang dient door de huurder te worden geleverd en aangebracht. Het toilet en de badkamer worden voorzien van standaard wandtegels, afm. 15x20cm., en vloertegels, afm. 15x15cm. Afwijkende maten en kleuren zijn optioneel verkrijgbaar. De begane grondvloer is een systeeloer, voorzien van isolatie aan de onderzijde en afgewerkt met een cementdekvloer voorzien van vloerverwarming. De verdiepingsvloer is een systeeloer, met ingestorte leidingen en kanalen en afgewerkt met een cementdekvloer voorzien van vloerverwarming. De cementdekvloeren worden glad afgewerkt, bij de keuze van de vloerafwerking dient er rekening te worden gehouden met de aanwezige vloerverwarming (hoofdverwarming). Het hellende dak is van geïsoleerde prefab dakelementen, welke aan de onderzijde wit zijn afgewerkt. Het hellende dak wordt voorzien van keramische pannen. De platte daken van de bergingen bestaan uit een houten balklaag met houtwolcement platen afgewerkt met een EPDM dakbedekking (rubber membraam). De woning heeft de volgende isolatiewaarden (Rc-waarden): - Rc-waarde begane grond, 3,5 m².k/w. - Rc-waarde buitenwanden, 4,5 m².k/w. - Rc-waarde daken (plat en hellend), 5,0 m².k/w.

2 De woningen worden voorzien van zinken mastgoten met kunststof hemelwaterafvoeren. De dakranden van de platte daken worden afgewerkt met zinken afdekkappen. Alle buitenkozijnen en ramen van hard hout, dark-red meranti, alle buitendeuren (incl. bergingsdeuren) van hard hout, merbau. In alle buitenkozijnen worden rondom de draaiende delen tochtprofielen aangebracht. Hoogwaardige isolerende beglazing (HR++ glas) in alle glasopeningen van de woningen. In de buitenkozijnen worden ermisch geïsoleerde zelfregelende ventilatieroosters aangebracht, met een luchtgeluid isolatieniveau volgens de huidige voorschriften. Het hang- en sluitwerk is van deugdelijke kwaliteit en inbraakvertragend, volgens weerstandsklasse 2 voor inbraakwerendheid zoals omschreven in het Bouwbesluit. In de woningen fabrieksmatig afgelakte hardboard opdek binnendeuren met honingraatvulling en stalen binnendeurkozijnen met bovenlichten, kleur wit. Onder de kozijnen met gemetselde borstweringen worden aan de buitenzijde keramische raamdorpels toegepast aan de binnenzijde worden kunststenen (composiet) vensterbanken aangebracht. Langs alle wanden in de woningen m.u.v. de betegelde wanden en de meterruimte, fabrieksmatig blank gelakte hardhouten vloerplinten. Het los leveren van de plinten behoort tot de mogelijkheden. Schilderwerk met dekverfsysteem op basis van alkydhars (buiten) op basis van watergedragen bindmiddel (binnen). De houtentrappen worden, m.u.v. de loopvlakken, dekkend geschilderd. De woningen worden voorzien van een standaard keuken. Het keukenblok bestaat uit 3 onderkastjes en 3 bovenkastjes. Uitbreiding op de standaard keuken behoort tot de mogelijkheden. Er worden aansluitpunten opgenomen voor elektra, gas, riool en koud- en warmwater. Tevens wordt er een afzuigkanaal opgenomen t.b.v. een motor aangedreven afzuigkap, Ø 150mm. De douchehoek in de badkamers wordt voorzien van een vloergoot, een zogenaamde douche WTW. Met de restwarmte uit het afvoerwater wordt hiermee zowel het koudwater van de douchemengkraan als de inlaat van de cv-ketel voorverwarmd. Waterreservoir toilet met spoelonderbreking en waterbesparende douchekoppen en kranen. Het sanitair is van het merk Sphinx, 300 serie. De woningen worden voorzien van een vorstvrije buitenkraan met daaronder een schrobput (opgenomen in het terras). De wandcontactdozen en de aansluitpunten t.b.v. telefoon en televisie/radio hebben een standaard hoogte van 300mm. boven de vloer. De standaard hoogte van de schakelaars en de gecombineerde schakelaars/wandcontactdozen is 1050 mm. boven de vloer. Wandcontactdozen en schakelaars boven het aanrecht op 1200 mm. boven de vloer. De woningen worden voorzien van een cv-ketel met warmwatervoorziening, modulerende hoog rendement cv-ketel. De woningen worden verwarmd door middel van vloerverwarming, de badkamer wordt tevens voorzien van een standaard radiator. Kamerermostaat in de woonkamer en ruimtevoelers in iedere slaap- en badkamer.

3 De te behalen en te handhaven temperatuur dient tenminste te zijn: - hal, toilet en overloop : 15 - woonkamer/keuken : 22 - slaapkamers : 20 - badkamer : 24 - buitenberging : onverwarmd Warmwatertemperatuur dient minimaal 60 te zijn. De woningen worden voorzien van mechanische ventilatie met natuurlijke luchttoevoer, mechanische ventilatiebox in combinatie met ventilatieroosters in de buitenkozijnen. De keuken, toiletruimte, badruimte en de zolder worden mechanisch afgezogen. Hoofdbediening met CO 2 sensor in de woonkamer, CO 2 sensoren in de slaapkamers en draadloze bediening in de badkamer. Algemeen Om zoveel mogelijk aan de individuele wensen van de bewoners tegemoet te komen, kunnen de huurders uit verschillende kleurstellingen van vloer- en wandtegels en keukenblokken met aanrechtbladen een keuze maken. Hierbij is een ruim assortiment beschikbaar zonder bijbetaling. Daarnaast zijn er aanvullende keuzemogelijkheden waarvoor een eenmalige bijdrage in rekening wordt gebracht en/of huurverhoging. Kosten van de aanvraag, de aanleg- en aansluitkosten van elektrische energie, gas, water en riolering zijn in de huurprijs opgenomen. Aanlegkosten van telefoon en televisie/radio zijn in de verkoopprijs opgenomen. De aanmeld- en de aansluitkosten (het signaal) zijn voor rekening van de huurder. Deze omschrijving is samengesteld aan de hand van de gegevens die op dit moment bekend zijn en is van indicatieve aard. Het recht wordt dan ook voorbehouden om geringe wijzigingen aan te brengen, indien dit om technische of architectonische redenen noodzakelijk mocht blijken, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. De diverse tekeningen in deze brochure zijn met uiterste zorg samengesteld aan de hand van de gegevens die op dit moment bekend zijn. De huurder kan geen rechten ontlenen aan maatvoering en invulling betreffende de aangrenzende gebieden en terreininrichtingen op de situatietekeningen. Tevens kan de huurder geen rechten ontlenen aan maatvoering in de plattegronden voor het verlenen van opdrachten aan derden (bijv. keukenleveranciers).

4 3. MATERIALEN EN KLEUREN Bij de opzet van dit plan is er naar gestreefd zoveel mogelijk duurzame en onderhoudsarme materialen toe te passen. Plint, aanbouw en kaders baksteen roodpaars - voegwerk, terugliggend cement donkergrijs Opgaande gevels baksteen oranje - voegwerk, terugliggend cement grijs Raamdorpelstenen keramisch; geglazuurd antraciet Dakbedekking keramische pannen zwart-bruin engobe Dakoverstekken/boeiboord rockpanel parelwit Dakgoten zink onbehandeld Hemelwaterafvoeren kunststof grijs Dakranden/muurafdekkers zink onbehandeld Kozijnen hout parelwit Ramen hout wit Voordeur hout grafietgrijs Overige buitendeuren hout wit Tuinmuur baksteen roodpaars - voegwerk, terugliggend cement donkergrijs Muurafdekkers keramisch; geglazuurd antraciet Al het binnenschilderwerk, incl. binnenzijde buitenkozijnen, -ramen en -deuren, behoudens het schilderwerk in de buitenberging wordt uitgevoerd in de kleur reinwit (RAL 9010).

5 4. OMSCHRIJVING VAN DE WONINGEN PER RUIMTE Hal Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt op wisselschakelaars - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt op de overloop - 1 enkele wandcontactdoos - 1 buitenlichtpunt (bedraad) op schakelaar - meterkast conform voorschriften nutsbedrijven, compleet met aardlekschakelaars en een dubbele wandcontactdoos - elektrische bel met beldrukker Overige voorzieningen : - rookmelder - dichte vurenhouten trap, dekkend geschilderd m.u.v. het loopvlak - verdeler t.b.v. de vloerverwarming (onder de trap) Toilet Vloer : - dubbel hardgebakken vloertegels Wanden : - vlakke geglazuurde wandtegels tot ca. 150cm. boven de vloer - wit spuitwerk met structuur boven het tegelwerk Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met schakelaar Sanitair (wit) : - closetcombinatie met zitting en deksel - verchroomde closetrolhouder - fonteinbakje met verchroomde toiletkraan (afvoer d.m.v. muurbuis) Overige voorzieningen : - wit rooster aangesloten op de mechanische ventilatie Woonkamer Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 2 lichtpunten met schakelaars - 4 dubbele wandcontactdozen - wandcontactdoos incl. bedrading t.b.v. telefoon - wandcontactdoos incl. bedrading t.b.v. televisie/radio - c.v. ermostaat t.b.v. de vloerverwarming - hoofdbediening t.b.v. de mechanische ventilatie unit Overige voorzieningen : - rookmelder

6 Keuken Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 2 lichtpunten met schakelaars - 3 dubbele wandcontactdozen - 1 dubbele wandcontactdoos t.b.v. koelkast en magnetron - 1 dubbele wandcontactdoos, boven plaats kooktoestel, t.b.v. een eventuele afzuigkap (motor aangedreven) - niet bedrade leiding naar een eventueel elektrisch kooktoestel - niet bedrade leiding naar het aanrechtkastje onder de spoelbak t.b.v. een eventuele elektrische boiler Overige voorzieningen : - aansluitpunt gas t.b.v. kooktoestel. - afzuigkanaal t.b.v. een motor aangedreven afzuigkap, Ø 150mm. - wit rooster aangesloten op de mechanische ventilatie De woningen worden voorzien van een standaard keuken van Keukenstudio Stormink uit Gorssel. Het keukenblok bestaat uit 3 onderkastjes en 3 bovenkastjes. Tevens zijn de keukens voorzien van aansluitpunten t.b.v. een koelkast, een kooktoestel en een afzuigkap (motor aangedreven) e.e.a. zoals hierboven omschreven. Uitbreiding op de standaard keuken behoort tot de mogelijkheden. Badkamer Vloer : - dubbel hardgebakken vloertegels (Mosa type Softgrip), t.p.v. de douchehoek de tegels verdiept gelegd, afmeting douchehoek 905x905mm. Wanden : - vlakke geglazuurde wandtegels tot onderkant plafond Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met schakelaar - 1 wandlichtpunt (boven wastafel) met schakelaar - 1 enkele wandcontactdoos - ruimtevoeler t.b.v. de vloerverwarming - schakelaar t.b.v. de mechanische ventilatie unit Sanitair (wit) : - verchroomde éénhendel douchemengkraan - glijstangcombinatie met verchroomde metalen slang en waterbesparende handdouche - vloergoot (douche WTW) in de douchehoek - wastafel met verchroomde éénhendel wastafelmengkraan (afvoer d.m.v. muurbuis) - kunststof planchet - rechoekige spiegel Overige voorzieningen : - wit rooster aangesloten op de mechanische ventilatie - standaard radiator

7 Bijkeuken Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met schakelaar - 1 enkele wandcontactdoos - 1 buitenlichtpunt (bedraad) op schakelaar - 1 enkele wandcontactdoos t.b.v. de wasautomaat Sanitair : - verchroomde kraan met slangwartel t.b.v. de wasautomaat Overige voorzieningen : - wit rooster aangesloten op een ventilatie dakdoorvoer Buitenberging Vloer : - slijtvaste cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - schoonmetselwerk Plafond : - houtwolcementplaten, onbehandeld Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met schakelaar - 1 dubbele wandcontactdoos Overige voorzieningen : - vorstvrije buitenkraan met schrobput Overloop Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met wisselschakelaars (overloop en hal) - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt op de zolder - 1 enkele wandcontactdoos Overige voorzieningen : - rookmelder - open vurenhouten trap, dekkend geschilderd m.u.v. het loopvlak - vurenhouten traphek, dekkend geschilderd

8 Slaapkamer 1 Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met wisselschakelaars, waarvan één trekschakelaar - 3 dubbele wandcontactdozen - wandcontactdoos incl. bedrading t.b.v. telefoon - wandcontactdoos incl. bedrading t.b.v. televisie/radio - ruimtevoeler t.b.v. de vloerverwarming - CO 2 sensor t.b.v. de mechanische ventilatie unit Overige voorzieningen : - rookmelder Slaapkamer 2 Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met schakelaar - 2 dubbele wandcontactdozen - niet bedrade leiding t.b.v. telefoon - niet bedrade leiding t.b.v. televisie/radio - ruimtevoeler t.b.v. de vloerverwarming - CO 2 sensor t.b.v. de mechanische ventilatie unit Overige voorzieningen : - rookmelder Slaapkamer 3 Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - wit spuitwerk met structuur (v-naden in het zicht) Elektrische installatie : - 1 lichtpunt met schakelaar - 2 dubbele wandcontactdozen - niet bedrade leiding t.b.v. telefoon - niet bedrade leiding t.b.v. televisie/radio - ruimtevoeler t.b.v. de vloerverwarming - CO 2 sensor t.b.v. de mechanische ventilatie unit Overige voorzieningen : - rookmelder - verdeler t.b.v. de vloerverwarming

9 Zolder Vloer : - cementdekvloer, glad afgewerkt Wanden : - behangklaar Plafond : - dakplaten, witte zichtzijde Elektrische installatie : - 1 wandlichtpunt met wisselschakelaars (zolder en overloop) - 1 enkele wandcontactdoos - 2 dubbele wandcontactdoos - 1 dubbele wandcontactdoos t.b.v. de c.v.-ketel - 1 enkele wandcontactdoos t.b.v. de mechanische ventilatie unit Sanitair : - verchroomde kraan met slangwartel t.b.v. de c.v.-ketel Overige voorzieningen : - c.v.-installatie met warmwatervoorziening - aansluiting gas t.b.v. c.v.-installatie - mechanische ventilatie unit - rookmelder - vurenhouten traphek, dekkend geschilderd - verdeler t.b.v. de vloerverwarming - dakraam, afmeting ca. 110x110cm.

10 schaal 1 : 100 GEVELS voorgevel rechter zijgevel

11 schaal 1 : 100 GEVELS achtergevel linker zijgevel

12 schaal 1 : doorsnede A-A doorsnede B-B DOORSNEDEN

13 2570 berging wm wd bijkeuken tv tel 5550 woonkamer vv 8160 schrobput kk b keuken kt hal 1520 erfgrens BEGANE GROND bouwnummer 69 schaal 1 : 50

14 tel tv tv tel 3360 slaapkamer 3 slaapkamer 2 vv overloop 4700 optie rad slaapkamer 1 badkamer tv tel e VERDIEPING bouwnummer 69 schaal 1 : 50

15 1000+ vlr vlr vlr. zolder noklijn vlr. vv cv vlr vlr. ZOLDER bouwnummer 69 schaal 1 : 50

16 RENVOOI -3s aa b kk kt tv tel r cv wm wd mk is isg vr vv lichtaansluitpunt op wand lichtaansluitpunt enkelpolige schakelaar wisselschakelaar wisselschakelaar i.c.m. wcd trekschakelaar enkele wandcontactdoos dubbele wandcontactdoos aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) beldrukker gong rookmelder standenschakelaar afvoer afzuigkap boiler plaats koelkast plaats kooktoestel televisie/radio telefoon ermostaat plaats radiator centrale verwarmingsketel wasmachine droger meterkast mechanische ventilatie hemelwaterafvoer isolerende beglazing isolerende veiligheidsbeglazing ventilatierooster verdeler vloerverwarming RENVOOI

17 schaal 1 : 100 GEVELS voorgevel rechter zijgevel

18 schaal 1 : 100 GEVELS achtergevel linker zijgevel

19 schaal 1 : doorsnede A-A doorsnede B-B DOORSNEDEN

20 2570 wm 3530 berging 2200 wd 1820 bijkeuken tel tv woonkamer 2300 vv 8160 schrobput kk b hal kt keuken 3250 erfgrens BEGANE GROND bouwnummer schaal 1 : 50

21 tel tv tv tel slaapkamer vv slaapkamer 2 overloop optie rad 4700 badkamer slaapkamer tv tel 1e VERDIEPING bouwnummer schaal 1 : 50

22 vlr vlr vlr. zolder 6016 noklijn vv vlr. cv vlr vlr. ZOLDER bouwnummer schaal 1 : 50

23 RENVOOI -3s aa b kk kt tv tel r cv wm wd mk is isg vr vv lichtaansluitpunt op wand lichtaansluitpunt enkelpolige schakelaar wisselschakelaar wisselschakelaar i.c.m. wcd trekschakelaar enkele wandcontactdoos dubbele wandcontactdoos aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) beldrukker gong rookmelder standenschakelaar afvoer afzuigkap boiler plaats koelkast plaats kooktoestel televisie/radio telefoon ermostaat plaats radiator centrale verwarmingsketel wasmachine droger meterkast mechanische ventilatie hemelwaterafvoer isolerende beglazing isolerende veiligheidsbeglazing ventilatierooster verdeler vloerverwarming RENVOOI

24 schaal 1 : 100 GEVELS voorgevel rechter zijgevel

25 schaal 1 : 100 GEVELS achtergevel linker zijgevel

26 schaal 1 : doorsnede A-A doorsnede B-B DOORSNEDEN

27 2570 schrobput berging wm wd bijkeuken tv tel 5550 woonkamer vv 8160 kk b keuken 1700 hal 3250 kt erfgrens BEGANE GROND bouwnummer 71 schaal 1 : 50

28 tel tv tv tel 3360 slaapkamer 3 slaapkamer 2 vv overloop 4700 optie rad 2180 slaapkamer 1 badkamer tv tel e VERDIEPING bouwnummer 71 schaal 1 : 50

29 1000+ vlr vlr vlr. zolder noklijn vlr. vv cv vlr vlr. ZOLDER bouwnummer 71 schaal 1 : 50

30 RENVOOI -3s aa b kk kt tv tel r cv wm wd mk is isg vr vv lichtaansluitpunt op wand lichtaansluitpunt enkelpolige schakelaar wisselschakelaar wisselschakelaar i.c.m. wcd trekschakelaar enkele wandcontactdoos dubbele wandcontactdoos aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) beldrukker gong rookmelder standenschakelaar afvoer afzuigkap boiler plaats koelkast plaats kooktoestel televisie/radio telefoon ermostaat plaats radiator centrale verwarmingsketel wasmachine droger meterkast mechanische ventilatie hemelwaterafvoer isolerende beglazing isolerende veiligheidsbeglazing ventilatierooster verdeler vloerverwarming RENVOOI

31 schaal 1 : 100 GEVELS voorgevel rechter zijgevel

32 schaal 1 : 100 GEVELS achtergevel linker zijgevel

33 schaal 1 : doorsnede A-A doorsnede B-B DOORSNEDEN

34 wm wd tel berging 2200 bijkeuken 5550 woonkamer tv 2300 vv 8160 kk b hal keuken 1520 kt erfgrens erfgrens BEGANE GROND bouwnummer 73 schaal 1 : 50

35 tel tv tv tel slaapkamer vv slaapkamer 2 overloop optie rad badkamer slaapkamer tv 3150 tel 1e VERDIEPING bouwnummer 73 schaal 1 : 50

36 vlr vlr vlr. zolder 6016 noklijn vv vlr. cv vlr vlr. ZOLDER bouwnummer 73 schaal 1 : 50

37 RENVOOI -3s aa b kk kt tv tel r cv wm wd mk is isg vr vv lichtaansluitpunt op wand lichtaansluitpunt enkelpolige schakelaar wisselschakelaar wisselschakelaar i.c.m. wcd trekschakelaar enkele wandcontactdoos dubbele wandcontactdoos aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) aansluitpunt (bedraad) aansluitpunt (niet bedraad) beldrukker gong rookmelder standenschakelaar afvoer afzuigkap boiler plaats koelkast plaats kooktoestel televisie/radio telefoon ermostaat plaats radiator centrale verwarmingsketel wasmachine droger meterkast mechanische ventilatie hemelwaterafvoer isolerende beglazing isolerende veiligheidsbeglazing ventilatierooster verdeler vloerverwarming RENVOOI

De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen.

De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen. 2. TECHNISCHE OMSCHRIJVING VAN DE WONINGEN Milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen. Er is bij de keuze van bouw- en

Nadere informatie

Bouwkavels: Informatiebrochure huurwoningen. 12 t/m 17 en 25 t/m 27. Meer informatie www.grooterkamp.nl

Bouwkavels: Informatiebrochure huurwoningen. 12 t/m 17 en 25 t/m 27. Meer informatie www.grooterkamp.nl Informatiebrochure huurwoningen Bouwkavels: 12 t/m 17 en 25 t/m 27 In het project Grooterkamp te Gorssel start Woningstichting De Groene Waarden met de verkoop en verhuur van 40 woningen. Het gaat om 18

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Landelijk wonen! twee-onder-een-kapwoningen in Oeken

Landelijk wonen! twee-onder-een-kapwoningen in Oeken Landelijk wonen! twee-onder-een-kapwoningen in Oeken Buurtweg, Oeken Wonen in het groen? Het dorp Oeken maakt deel uit van de gemeente Brummen in Gelderland. Het dorp heeft ongeveer 450 inwoners en een

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

De Molenhof. 16 huurappartementen met zorg

De Molenhof. 16 huurappartementen met zorg De Molenhof 16 huurappartementen met zorg Goed wonen in een wijk met zorg 67 65 59 57 55 53 51 49 koopwoningen koopwoningen Molenhof bestaande appartementen 16 huurappartementen 10 koopappartementen Molendwarsweg

Nadere informatie

Informatiebrochure Bessembiender

Informatiebrochure Bessembiender Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure informatie op een rij gezet. Project Locatie Vijf appartementen, waarvan twee senioren- en drie hat-appartementen

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde RENVOOI MATERIALEN RENVOOI ELEKTRA RENVOOI GEVELS kleuren en materialen metselwerk buitenspouwblad kalkzandsteen binnenspouwblad (afmeting vlgs. constructeur) isolatie geïsoleerde betonvloer betonvloer

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble Heerhugowaard Land van Luna Type Ensemble Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type A/A1 5 Zijgevels 6 Doorsnede 7 Begane grond type A / Asp 8 Begane grond typea4 / A1

Nadere informatie

wandaansluitpunt verlichting wandcontactdoos enkel waterdicht wandcontactdoos dubbel vertikaal wandcontactdoos dubbel horizontaal

wandaansluitpunt verlichting wandcontactdoos enkel waterdicht wandcontactdoos dubbel vertikaal wandcontactdoos dubbel horizontaal RENVOOI: pv th cai co2 schakelaar enkelpolig serieschakelaar wisselschakelaar plafondlichtpunt wandaansluitpunt verlichting rookmelder wandcontactdoos enkel wandcontactdoos enkel waterdicht wandcontactdoos

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Harmonie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Harmonie Heerhugowaard Land van Luna Type Harmonie Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type C/Csp/C1/C2sp/C3 5 Zijgevels type C1/C1sp/C3/C3sp 6 Doorsnede A - A 7 Begane grond

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

wandaansluitpunt verlichting wandcontactdoos enkel waterdicht wandcontactdoos dubbel vertikaal wandcontactdoos dubbel horizontaal

wandaansluitpunt verlichting wandcontactdoos enkel waterdicht wandcontactdoos dubbel vertikaal wandcontactdoos dubbel horizontaal RENVOOI: pv th cai co2 schakelaar enkelpolig serieschakelaar wisselschakelaar plafondlichtpunt wandaansluitpunt verlichting rookmelder wandcontactdoos enkel wandcontactdoos enkel waterdicht wandcontactdoos

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel.

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel. Renvooi meterkast mv WM WD mechanische ventilatie opstelplaats wasmachine en wasdroger wandcloset verdeler verdeler V wastafel fontein douchehoek matomranding radiator (afmeting indicatief) hemelwaterafvoer

Nadere informatie

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28)

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Project : Lange Streeken II te Peize Ruwbouwlimiet: xx-xx-xxxx Ca. 3 weken voor start bouw. Voor deze datum dient de opdracht bij ons binnen te zijn. Naam:

Nadere informatie

bungalow Renvooi type B1 v. ventilatierooster, indicatief aangegeven. exacte aantallen, positie en afmeting worden nader bepaald

bungalow Renvooi type B1 v. ventilatierooster, indicatief aangegeven. exacte aantallen, positie en afmeting worden nader bepaald Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar enkele wandcontactdoos

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Park Hoog Lede te Vlaardingen VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 2 FASE 1 BASIS

Park Hoog Lede te Vlaardingen VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 2 FASE 1 BASIS VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 2 FASE 1 BASIS schaal : 1:50 / 1:200 datum : 6 juni 2017 tek.no. : 06045-2-301 tek nr. omschrijving formaat datum - a b c tek nr. omschrijving formaat datum - a b c algemeen

Nadere informatie

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel.

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel. Renvooi meterkast mv WM WD mechanische ventilatie opstelplaats wasmachine en wasdroger wandcloset verdeler verdeler V wastafel fontein douchehoek matomranding radiator (afmeting indicatief) hemelwaterafvoer

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen Gouden Buurten CV datum 23-05-2018 voorblad formaat 1:50 nummer 215 214 213 212

Nadere informatie

vrijstaande woning -eigentijdstype Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde

vrijstaande woning -eigentijdstype Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Nieuwbouwwoningen Vliegenkamp in Afferden Vliegenkamp, Afferden Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen

Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen Verkoop: Hermsen Garantiemakelaars Berg en Dalseweg 174-a 6522 CC Nijmegen Telefoon: 024-3233200 www.hermsen.garantiemakelaars.nl www.funda.nl Uitvoering:

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

DEELGEBIEDKRIJTENBERG: De Lange Vlieter - 9 woningen

DEELGEBIEDKRIJTENBERG: De Lange Vlieter - 9 woningen DEELGEBIEDKRIJTENBERG: - 9 woningen Het ontwerp betreft 9 zogenoemde instapwoningen in een rechthoekige, halfopen hof. De woningen hebben identieke -eventuele gespiegelde- plattegronden en nagenoeg identieke

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 214 213 212 211 BLOK 6 BLOK 7 BLOK 4 BLOK 2 BLOK 5 BLOK 3

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Middelaar, Kerkpad, 2 split-level woningen

Middelaar, Kerkpad, 2 split-level woningen Middelaar, Kerkpad, 2 split-level woningen Verkoop: Hermsen Garantiemakelaars Berg en Dalseweg 174-a 6522 CC Nijmegen Telefoon: 024-3233200 www.hermsen.garantiemakelaars.nl www.funda.nl Uitvoering: Bouwbedrijf

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 215 214 213 212 BLOK 6 BLOK 7 BLOK 4 BLOK 2 BLOK 5 BLOK 3

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

Gebiedsoverzicht Z. 01 t/m 23. entree woning. parkeervak. stenen garage. houten berging. metselwerk tuinmuur 180 cm¹. hoog, kleur als woning.

Gebiedsoverzicht Z. 01 t/m 23. entree woning. parkeervak. stenen garage. houten berging. metselwerk tuinmuur 180 cm¹. hoog, kleur als woning. achterpad entree woning parkeervak G stenen garage B houten berging trottoir metselwerk tuinmuur 180 cm¹ tuinmuur hoog, kleur als woning B B B achterpad B B 13 achterpad G 09 10 11 12 23 G 22 Ons Belang

Nadere informatie

Type Lepelaar (B) Levensloopwoningen. Contracttekeningen. Bouwnummer 128 t/m 137. Architect Schaal. MIX Architectuur. Formaat Datum.

Type Lepelaar (B) Levensloopwoningen. Contracttekeningen. Bouwnummer 128 t/m 137. Architect Schaal. MIX Architectuur. Formaat Datum. Levensloopwoningen Type Lepelaar (B) Bouwnummer 128 t/m 137 Architect Schaal Plattegronden Doorsnedes Formaat Datum MIX Architectuur Gevels Opties A3 oktober 2014 Deze tekeningenset is op schaal en kan

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen. Nieuwbouwwoningen Verbindingsweg in Mook Verbindingsweg, Mook Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 INHOUDSOPGAVE Situatie 1:500 Renvooi pagina 02 pagina 03 Opties Renvooi opties

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs 2 4 6 8 10 12 Paul Steenbergenstraat Industrieweg Veilingweg 105 103 101 99 97 1 3 5 7 9 11 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N 30 T 10 80 76 74 70 68 123 117 111 109 60 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 nummer 215 214 213 212 211 BLOK 6 BLOK 7 BLOK 4 BLOK 2 BLOK

Nadere informatie

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Bungalow

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Bungalow BOUWKUNDIG RUWBOUW BB01-1 Uitbouw 1,20 meter aan zijgevel bouwnummer 1 22.950,00 Het aanbrengen van een uitbouw van 1.20m aan de zijgevel van de woning bij slaapkamer 1 conform de optietekening blok 1

Nadere informatie

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 algemeen: de woning is gebouwd volgens de eisen van goed en deugdelijk werk en voldoet aan de geldende bouwvoorschriften en normen ten tijde van

Nadere informatie

18 eengezinskoopwoningen

18 eengezinskoopwoningen G STIJLVOL WONEN IN GORSSEL r o o t e r k a m p 18 eengezinskoopwoningen G r o o t e r k a m p GORSSEL www.grooterkamp.nl 1 2 Inhoud Gorssel en omgeving 5 Grooterkamp 7 De woningen 9 Technische omschrijving

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen BPD. Datum: Verkoop. Fase: Getekend: Onderdeel: Versie: Schaal: Afmeting: Project: Projectnummer: Bladnummer:

B VK Koningsdaal Nijmegen BPD. Datum: Verkoop. Fase: Getekend: Onderdeel: Versie: Schaal: Afmeting: Project: Projectnummer: Bladnummer: BNR 2 - Voorgevel : 50 20-06-207 VK-2-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 04\_3DMO_BM_BWK_04.rvt BNR 2 - Achtergevel 20-06-207 : 50 VK-2-02 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2.

Nadere informatie

voor Park Hoog Lede BV VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 19 FASE 1 BASIS

voor Park Hoog Lede BV VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 19 FASE 1 BASIS voor Park Hoog Lede BV VERKOOPTEKENINGEN WONINGTYPE 19 FASE 1 BASIS schaal : 1:50 / 1:200 datum : 24 juli 2017 tek.no. : 06045-19-301 tek nr. omschrijving formaat datum - a b c tek nr. omschrijving formaat

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Voorhuis

Koperskeuzes BOUWKUNDIG RUWBOUW. Project: woningen Lof & Loof Datum: Woningtype: Voorhuis BOUWKUNDIG RUWBOUW BR03 Houten berging wijzigen in gemetselde berging 22.200,00 De standaard houten berging wordt gewijzigd in een ongeisoleerde halfsteens metselwerk berging op een fundering met een vloer

Nadere informatie

Nieuwveense Landen Meppel

Nieuwveense Landen Meppel VEEL PRIVACY IN RUIME ACHTERTUINEN STANDAARD ZEER COMPLEET PRACHTIGE LOCATIE OPTIMAAL WONEN in Nieuwveense Landen 4 eengezinswoningen Nieuwveense Landen Meppel GENIET VAN HET BUITENLEVEN IN MEPPEL 15 woningen

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien.

7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien. 7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien. 7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien. Een gezonde woonomgeving

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

ONTWERP STARTERSWONINGEN TE KRUININGEN

ONTWERP STARTERSWONINGEN TE KRUININGEN ONTWERP STARTERSWONINGEN TE KRUININGEN 28 augustus 2008 Bouwraadhuis ontwerpers ingenieurs Oude Plein 1, Kruiningen tel. (0113) 39 000 Markt 2, Kruiningen tel. (0113) 71 78 Vierstraat 22, Yerseke tel.

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs 2 4 6 8 10 12 Paul Steenbergenstraat Industrieweg Veilingweg 105 103 101 99 97 1 3 5 7 9 11 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N 30 T 10 80 76 74 70 68 123 117 111 109 60 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Nadere informatie

rijwoning Renvooi type 3 = badkamer in midden type 4 = badkamer aan voorzijde

rijwoning Renvooi type 3 = badkamer in midden type 4 = badkamer aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 30 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 30 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen VR 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 30 - Voorgevel B060 VK-30-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 02\B060_3DMO_BM_BWK_02.rvt VR VR VR 654 XN Postbus 4008 Tel +3

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage B1 146 m 2 39,4 m 2 14,9 m 2 10,6 m 2 6,6 m 2 32 m 2 19,4 m 2 9 10 11 12 13 14 15 Type / nr. Ruimte

Nadere informatie

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 3 = badkamer in midden type 4 = badkamer aan voorzijde

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 3 = badkamer in midden type 4 = badkamer aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler 6 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie Liduinahof WONEN IN GEMEENTE LEUDAL Leudal is een gemeente die op

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs 2 4 6 8 10 12 Paul Steenbergenstraat Industrieweg Veilingweg 105 103 101 99 97 1 3 5 7 9 11 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N 30 T 10 80 76 74 70 68 123 117 111 109 60 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Nadere informatie

12 MODERNE HERENHUIZEN

12 MODERNE HERENHUIZEN 12 MODERNE HERENHUIZEN half vrijstaande woningen Jac. P. Thijsselaan Stadshagen Zwolle Luxe Modern Ruim Energiezuinig Gasloos Breecamp Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt Breecamp.

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 21 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 21 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen VR VR 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 2 - Voorgevel : 50 B060 VK-2-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 02\B060_3DMO_BM_BWK_02.rvt VR VR VR 654 XN Postbus 4008

Nadere informatie

Overzicht meer- en minderwerk plan "Vroonermeer-Noord" te Alkmaar

Overzicht meer- en minderwerk plan Vroonermeer-Noord te Alkmaar 1 TEGELWERK 1.1 Optioneel tegelwerk 1.1.a Maken een keuze uit luxe tegelwerk (offerte Scholtens) offerte 1.1.b Maken gebruik van de showroomprocedure tegelwerk (offerte showroom) offerte 1.2 Tegelwerk

Nadere informatie

technische tekeningen

technische tekeningen VRIJSTNDE VILL S TYPE MDRID NIJMEGEN WLSPRONG LENT 134 technische tekeningen Bouwnummers: 108 en 134 Schaal: Plattegronden 1:50 Gevels 1:100 Doorsnedes 1:100 Opties 1:50 rchitect: Van Wilsum Van Loon Formaat:

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 A4 nummer 17-D 17-E 273 272 271 270 269 268 267 16-D 17-A

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 A4 nummer 17-D 17-E 274 273 272 271 270 269 268 267 16-D

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 42 - Voorgevel.

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 42 - Voorgevel. Tel +1 (0)88 024 91 00 BNR 42 - Voorgevel A VK-42-01 Z:\B1621_Klokgroep ()\. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 07\_DMO_BM_BWK_07.rvt Tel +1 (0)88 024 91 00 BNR 42 - Achtergevel A VK-42-02 Z:\B1621_Klokgroep

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs BLOK 2 BLOK 6 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N BLOK 14 BLOK 15 BLOK 4 BLOK 13 BLOK 11 BLOK 10 BLOK 12 Louis d'orlaan BLOK 3 BLOK 5 BLOK 8 BLOK 9 BLOK 7 BLOK 1 Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie,

Nadere informatie

Algemene informatie. Erfafscheidingen 1. De erfafscheidingen worden uitgevoerd conform situatietekening.

Algemene informatie. Erfafscheidingen 1. De erfafscheidingen worden uitgevoerd conform situatietekening. project: Willemstad, Kloosterblokje IV fase 2, 5 woningen. 1 Algemene informatie Nutsvoorzieningen en dergelijke. De woningen worden aangesloten op nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra, evenals

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 17 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 17 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 7 - Voorgevel 20-06-207 : 50 B060 VK-7-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\B060_3DMO_BM_BWK_03.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs BLOK 2 BLOK 6 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N BLOK 14 BLOK 15 BLOK 4 BLOK 13 BLOK 11 BLOK 10 BLOK 12 Louis d'orlaan BLOK 3 BLOK 5 BLOK 8 BLOK 9 BLOK 7 BLOK 1 Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie,

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs 2 4 6 8 10 12 Paul Steenbergenstraat Industrieweg Veilingweg 105 103 101 99 97 1 3 5 7 9 11 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N 30 T 10 80 76 74 70 68 123 117 111 109 60 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 20 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 20 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen BNR 20 - Voorgevel VK-20-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\_3DMO_BM_BWK_03.rvt BNR 20 - Achtergevel VK-20-02 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok

Nadere informatie

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 13 - Voorgevel.

B VK Koningsdaal Nijmegen. Fase: Verkoop. Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Onderdeel: BNR 13 - Voorgevel. 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 3 - Voorgevel 20-06-207 B060 VK-3-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 04\B060_3DMO_BM_BWK_04.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 A4 nummer 17-D 17-E 274 273 272 271 270 269 267 16-D 17-A

Nadere informatie

Gouden Podium. Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium. Berkel en Rodenrijs 145 144 143 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Blok 12 142 Blok 11 141 140 139 138 137 136 Blok 10 135 134 132 133 120 121 122 123 124 125 126 127 129 130 131 Blok 09 Blok 07 Blok 08 Bouwnummer Verkooptekeningen

Nadere informatie

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen arnassushof lattegronden en informatie 54 moderne en duurzame eengezins - woningen Woningtype A Woningtype < 250 > < 250 > < 127 > < 297 > < 127 > < 297 > < 234 > < 234 > < 270 > < 270 > egane grond egane

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 A4 nummer 17-D 17-E 274 273 272 271 270 269 268 16-D 17-A

Nadere informatie

Algemene informatie. Erfafscheidingen 1. De erfafscheidingen worden uitgevoerd conform situatietekening.

Algemene informatie. Erfafscheidingen 1. De erfafscheidingen worden uitgevoerd conform situatietekening. project: Oosterhout, Het Slot 9 woningen. 1 Algemene informatie Nutsvoorzieningen en dergelijke. De woningen worden aangesloten op nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra, evenals de aansluiting op

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Bostulp en Fonteinkruid SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs BLOK 2 BLOK 6 Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N BLOK 14 BLOK 15 BLOK 4 BLOK 13 BLOK 11 BLOK 10 BLOK 12 Louis d'orlaan BLOK 3 BLOK 5 BLOK 8 BLOK 9 BLOK 7 BLOK 1 Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie,

Nadere informatie

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 16 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen

B VK Datum: Getekend: Versie: Schaal: Afmeting: Fase: Verkoop. Onderdeel: BNR 16 - Voorgevel. Project: Koningsdaal Nijmegen 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88 024 9 00 BNR 6 - Voorgevel 20-06-207 B060 VK-6-0 Z:\B623_Klokgroep ()\3. Omgevingsvergunning\2. Revitmodel\Blok 03\B060_3DMO_BM_BWK_03.rvt 654 XN Postbus 4008 Tel +3 (0)88

Nadere informatie

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium Berkel en Rodenrijs Gouden Podium Berkel en Rodenrijs N Bouwnummer Verkooptekeningen Situatie, plattegronden, gevels, doorsneden en bergingen voorblad formaat 1:50 A4 nummer 17-D 17-E 274 273 272 271 270 269 268 267 16-D

Nadere informatie