Jaargang 13/ 14 Nr april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 13/ 14 Nr april 2014"

Transcriptie

1 Een nieuwe nieuwsbrief Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. We hopen dat alles duidelijk is, maar als u vragen of opmerkingen heeft, horen wij dit graag! Belangrijke data 7 april Opening projectweek om 8.45 uur op het plein 7 tot 11 april Projectweek 8 april Groep 6,7 en 8 naar het bos (tenzij het regent) 9 april Groep 4 naar een groente- en natuurwinkel 9 april Groep 5 naar de schooltuintjes 10 april Groep 7 theoretisch verkeersexamen 17 april Paasviering, leerlingen zijn om uur vrij 18 t/m 21 april Paasweekend 25 april Koningsdag, leerlingen gr.5-8 om uur vrij 28 april t/m 9 mei Meivakantie 7 April: start projectweek lekker gezond en 90 dagen fit De projectweek begint volgende week! Deze vindt in de week van 7 tot 11 april plaats. Het thema van de projectweek is Lekker gezond. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de projectweek te combineren met Leefstijl thema 6 over gezond gedrag en daaraan vast koppelen we creatieve activiteiten. Ook doet de school mee aan het project 90 dagen fit (zie het bericht hieronder). Aanstaande maandag is de opening van de projectweek om 8.45 uur. U bent van harte uitgenodigd om deze bij te wonen. Irene De Jong, onze schoolcoach van 90 dagen fit zal dit verzorgen. Wij vragen alle leerlingen sportieve kleding aan te trekken voor de opening. We gaan lekker bewegen en sportieve liederen zingen en uitbeelden. We willen de hele projectweek een sportief en gezond tintje geven en vragen uw medewerking voor het volgende: - alle kinderen en ouders komen zo veel mogelijk lopend/fietsend naar school. - uw kind een gezonde pauzehap mee te geven: fruit, groenteschijfjes, een boterham met kaas, worst of pindakaas, crackers enz. i.p.v. koeken of andere zoete dingen en een flesje water i.p.v. pakjes of bekers drinken. De hele week gezond: Elke dag krijgen de kinderen naast hun eigen eten en drinken iets gezonds van de OR: een stukje wortel, een stukje appel, etc... En we doen elke dag een beweegspelletje tussen de lessen door!

2 Naast de creatieve activiteiten worden bij het project 90 dagen fit ook workshops gegeven aan alle groepen. Na de projectweek worden de volgende workshops gegeven aan de kinderen van groep 3 t/m 8: 1. Voeding en bewegen 2. Talentontwikkeling 3. Innerlijke rust Voor groep 1/2 is er een motorische training. De afsluiting van de projectweek: We werken met het project 90 dagen fit tot het einde van het schooljaar. We sluiten de projectweek af met het pleinfeest aan het einde van het schooljaar! U begrijpt wel dat dit een gezond pleinfeest wordt! Daar hoort u later meer van. De Grote Rekendag en Welkom Meester Eelco Woensdag was op het plein de opening van De Grote Rekendag. Graaf Fiek ontving hierbij Raadsheer Pruttel, die namens de Koning en Koningin kwam kijken of de kinderen op de Gaspard de Coligny kunnen rekenen. Ook de nieuwe directeur Eelco Dam moest rekenen. Daar had hij geen moeite mee. Naast het rekenen kreeg hij een opdracht om zijn leiderschap te tonen. Op grote ski s leidde hij een ouder, juf en kind naar de eindstreep, waarbij zijn talent om samen te werken naar voren kwam. Dit belooft veel goeds voor de komende tijd. De hele ochtend waren er tabellen en grafieken te vinden in de school. Op een andere manier dan tijdens de gewone rekenles hebben de kinderen veel opgestoken. Zwangerschapsverlof juf Mirjam Juf Mirjam was vorige week vrijdag voor de laatste keer in groep 3, voordat zij met zwangerschapsverlof ging. Een gezellig afscheid met de groep, met mooie cadeautjes van de klas. Wij wensen haar een goed zwangerschapsverlof.

3 Vastenactie Vanmorgen liep onze Vastenactie ten einde. De afgelopen weken zijn de kinderen zowel op school als thuis bezig geweest met deze actie. Sommige kinderen deden klusjes in ruil voor geld, anderen zaten even minder achter de televisie, enzovoort. Ook op school hebben sommige klassen acties bedacht. Zo maakten de kleuters spaarpotten en verkochten deze aan hun ouders. In groep 4 hebben de kinderen zich heel bewust het doel gesteld om met de hele klas 200, - op te halen. Voor dat bedrag kan een kind in Sierra Leone namelijk 3 jaar naar school. De kinderen hebben deze tijd bewust aandacht gehad voor de ander ver weg. Zij hebben geleerd door zelf even met iets te minderen, een ander iets te kunnen geven en het resultaat mag er zijn! Vanmorgen zijn bijna alle spaarpotten ingeleverd en we hebben een mooi bedrag opgehaald voor Sierra Leone. Het eindbedrag hoort u in een volgende Admiraal. Hartelijk dank voor uw bijdrage hierin! Pasen en Paasviering 17 april Dit jaar vieren we Pasen in de klassen. De paasviering voor iedere groep zal op donderdag 17 april aan het eind van de ochtend zijn. Tijdens de viering zingen we mooie Paasliederen zoals: Het is Pasen U zij de Glorie De heer is waarlijk opgestaan Een onderdeel van de viering wordt een bezoek aan een ruimte waar speciaal voor de Paasviering een Pesach maaltijd ingericht wordt. Daar kunnen alle kinderen meemaken hoe Jezus dat met zijn discipelen gevierd heeft. Aansluitend aan de viering gaan de kinderen en de leerkrachten met elkaar lunchen in hun lokaal. Voor deze lunch vragen wij de ouders of verzorgers iets lekkers te maken of eten mee te geven dat voor een Paaslunch nodig is. De OR zorgt voor bordjes, bestek, boter, eieren en drinken. Bij elke klas komt vanaf 7 april een intekenlijst te hangen waarop u kunt aangeven wat u donderdag 17 april meegeeft. U kunt denken aan kleine krentenbollen of andere bolletjes/brood, Paasbrood, beleg (vleeswaren en kaas), zoet beleg, fruitsalade, vers fruit, schijfjes groente (wortel, komkommer, paprika, tomaatjes), kleine croissantjes, paaseitjes, kleine saucijzenbroodjes/kaasbroodjes etc. Wij verwachten dat ieder kind wat meeneemt! U kunt dit s ochtends naar het lokaal van uw kind brengen en daar op een tafel neerzetten. Bent u van plan iets warms te verzorgen dan kan dat het beste in overleg met de leerkracht van uw kind. Wat van de Paaslunch over is geven wij weer mee met uw kind. Voor alle duidelijkheid: Uw kind hoeft dus geen lunch mee te nemen en alle kinderen blijven op school tussen de middag. Wel graag de bekende pauzehap en drinken voor het speelkwartier!

4 Om begint de Paasvakantie. De kinderen zijn vrij op Goede Vrijdag en op Paasmaandag en ze worden dinsdag 22 april weer op school verwacht. We wensen iedereen een goede voorbereiding op Pasen. Schoolzwemfestijn groep 4 en 5 Op 1 april zijn de kinderen van groep 4 en 5 naar het schoolzwemfestijn geweest in de Trits. Hier drie verslagen van dit festijn: Zwemfestijn Ik was aan het fietsen in de morgen, en zei in mijn hoofd YES zwemmen!!! Toen ik op school was, zette ik mijn fiets neer. Geen 1 minuut later ging de bel. Toen moest ik lopen, lopen en nog eens lopen. Ik was bij de Trits. Omkleden, douchen en glijbaan-race doen. Ik zal vertellen wat ik nog meer heb gedaan: ik heb de ping-pong race, volleybal, bellen race, water race, basket race, diepzeeduiken en de vlotten race gedaan. Toen weer douchen, aankleden en naar huis! Ruben Schoolzwemmen Het is 1 april en dus gaan we zwemmen. Als eerste gaan we naar de Trits en daar ons badpak aantrekken. Nu gaan we zwemmen. We gaan eerst zeggen waar jullie heengaan, zegt de juf. We gaan naar volleybal en klaar voor de start af. Het gaat heel goed, het is nu 4-4 voor Gaspard de Coligny. O, nee! Ze halen ons in, nog 10 seconden, 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0. Het was voor de andere school Dit was het verhaal van Romy Schoolzwemmen Ik ging naar zwembad de Trits. Daar was het schoolzwemmen. Er waren spelletjes voor kinderen. Er waren ook andere scholen. Eén spel was dat je in de glijbaan een bal had en deze moest gooien door een hoepel. Ik zat in team 1. David 1 april! Het gebruik van de toiletten door de kinderen is een serieus onderwerp. Daarom waren er genoeg kinderen en ouders die dachten dat het meenemen van een eigen toiletrol echt de bedoeling was. Maar dit gaat ons toch te ver. Het was dus een 1 april grap. Sal liet dit op een creatieve manier zien: Koningsdag Op 25 april doen wij als school ook weer mee aan de Koningsdag. Meer informatie hierover krijgt u op een later moment. Wel willen wij vast doorgeven dat de leerlingen van groep 5-8 deze dag om uur vrij zijn.

5 Avondvierdaagse 90 dagen fit Hierbij willen wij u vast attent maken op de naderende Avondvierdaagse, die dit jaar wordt gelopen van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 mei aanstaande. Binnenkort (rond 10 april) ontvangen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hiervoor het inschrijfformulier. De groepen 3 en 4 lopen 5km. De groepen 5, 6, 7 en 8 lopen 10km. Het inschrijfgeld per kind bedraagt 4,00. Uiteraard hebben wij ook dit keer weer hulpouders nodig. - Ouders die mee willen lopen met de 10km (voor de kinderen die de 5 km lopen geldt, dat er een ouder/verzorger met het kind meeloopt) - ouders die naast de leerkrachten die meelopen aanspreekpunt voor de kinderen willen zijn tijdens het lopen - en ouders die de catering willen verzorgen. Net als voorgaande jaren kunt u op het inschrijfformulier aangeven waarvoor u zich wilt inzetten. Vorig jaar zijn wij met enkele afgevaardigden van de Avondvierdaagsecommissies van alle basisscholen binnen Baarn een aantal keren bijeen gekomen om de Avondvierdaagse voor de scholen beter en gezelliger georganiseerd te krijgen. Zo was het bijvoorbeeld nieuw dat we hebben geprobeerd alle scholen bij elkaar te laten lopen zonder dat hier andere verenigingen doorheen liepen. Op die manier hebben wij het ook redelijk kunnen realiseren dat er met alle scholen één centraal cateringpunt was. Dit jaar zitten wij weer met alle scholen bij elkaar om een en ander nog wat beter georganiseerd te krijgen, zodat het zowel voor de lopers als voor de kijkers weer 4 gezellige dagen worden. Verder willen wij u nog informeren, dat wij door de vele positieve reacties die wij hier vorig jaar op hebben ontvangen de trend voort willen zetten om de ietwat minder gezondere snack af te wisselen met de gezonde rauwkost-hap. En laat dit nu ook mooi aansluiten op de Projectweek en het programma 90 dagen fit waar wij als school aan mee doen. Wij hopen dat u als ouder hier ook tijdens de Avondvierdaagse in mee wilt gaan, door gematigd snoep en zoete drankjes mee te geven aan uw kind. Oproep voor potjes nagellak Voor een knutselactiviteit in groep 4 zijn wij op zoek naar potjes nagellak (met inhoud). Heeft u dus nog een potje nagellak staan, waarvan de kleur u niet meer aan staat. Geef het dan alstublieft aan de leerkrachten van groep 4. Alvast bedankt! Nieuwe leerlingen David Alberts gr.1/2a Charley Vellinga gr.1/2b Denise Suik gr.1/2a Arda Önal gr.1/2a Welkom! Verjaardagen Matthijs van Egdom gr.1/2b Fenna Achterberg gr.1/2b

6 11-04 Deeba Tawheed gr.1/2a Luca Evers gr Noa Sneep gr Sanne de Ruijter gr Owen Hodgson gr Damian van Rouwendaal gr Estelle Blauwendraat gr Rebecca Brouwer gr Wesley Suik gr Talha Sahingöz gr.1/2b Batuhan Ileri gr Sofieke Heil gr Quinton Oosterbroek gr.1/2b Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief zal uitkomen op 25 april Namens het team, Eelco Dam, Rom de Hek

Jaargang 14/ 15 Nr. 14 10 april 2015

Jaargang 14/ 15 Nr. 14 10 april 2015 Belangrijke data 16 april Theoretisch verkeersexamen gr.7 21 t/m 23 april Cito toets gr.8 24 april Koningsspelen, continurooster tot 14.00 uur Volgende nieuwsbrief 27 april Vrij i.v.m. Koningsdag 28 april

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Voedingsbeleid

Voedingsbeleid Voedingsbeleid 2017-2018 De Gezonde School Op basisschool Sint Laurentius willen wij de kinderen optimale leeromstandigheden bieden, zodat zij met hun kwaliteiten het hoogst haalbare willen en gaan bereiken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16 Baarn, 13 april 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school Weekmail obs Hagen 29 maart 2019 Baby s op school Vorige week hebben we bij het thema Lentekriebels veel over baby s geleerd in de kleutergroepen. We mochten ook een foto meenemen van toen we zelf een

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt April 2017 De steen is weg Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt Maar kijk 's wat er is gebeurd, kijk 's wat er is gebeurd. De steen is weg, de steen is weg De weg is

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Belangrijke data. Project Gouden Eeuw. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #15

Belangrijke data. Project Gouden Eeuw. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #15 Belangrijke data 10 april Open ochtend nieuwe leerlingen 11 april Schoolvoetbal jongens 7-tallen 12 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7 13 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 13-04-2018 Projectweek De afgelopen twee weken zijn de projectweken 'school in mijn buurt' geweest. Er is veel ontdekt en geleerd over de buurt. Vandaag is dit project afgesloten met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 27 28 maart 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 6 28-03 Sem, groep 1B 31-03 Nomy, groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 13/ 14 Nr. 18 27 juni 2014

Jaargang 13/ 14 Nr. 18 27 juni 2014 Een nieuwe nieuwsbrief Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. We hopen dat alles duidelijk is, maar als u vragen of opmerkingen heeft, horen wij dit graag! Belangrijke data 7 juli Klusdag 11 juli 3 e rapport

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Maart 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk!

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 14: 1 april 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mochten paaseitjes zoeken buiten. De bovenbouw deed mee aan het Zweeds loopspel.

De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mochten paaseitjes zoeken buiten. De bovenbouw deed mee aan het Zweeds loopspel. Weekmail obs Hagen 14 april 2017 Pasen 2017 Donderdagochtend stond in het teken van Pasen. De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mochten paaseitjes zoeken buiten. De bovenbouw deed mee aan het Zweeds loopspel.

Nadere informatie

Samen spelen Samen leren Samen leven

Samen spelen Samen leren Samen leven Belangrijke data 29 maart Grote rekendag groep 1 t/m 8 30 maart Kijkles zwemmen groep 3 en 4 1 april Start stemmen project Rabobank een aandeel in de Betuwe 3 april Lessen van Adri Vroon voor groep 2/3,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang Tussenschoolse Opvang Wat is Lunch @ Domino? Stichting Domino verzorgt al enkele jaren de opvang van kinderen tijdens de middagpauze voor basisschool De Appel in Roosendaal. De TSO wordt aangeboden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Project en excursie Projectavond en actie Gezond op school (Geen) speelgoedmiddag En

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-04-2015. Van de directie. Inhoud Bericht van de OR. Avond4daagse. Sportweek. Koningsspelen. Christelijke Basisschool Het Talent

Nieuwsbrief 09-04-2015. Van de directie. Inhoud Bericht van de OR. Avond4daagse. Sportweek. Koningsspelen. Christelijke Basisschool Het Talent Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, Pasen galmt nog na: De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja! We kijken met veel plezier terug naar de paasvieringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Stand van zaken. De kop is er af. Maandag zijn we begonnen. Veel leerlingen hadden weer zin om te beginnen, maar vonden het ook spannend. We zagen vooral vrolijke gezichten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 28 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Woensdag 4 september Rammanyu Dipai groep 8b Vrijdag 6 september Job van Benten groep 8b

Woensdag 4 september Rammanyu Dipai groep 8b Vrijdag 6 september Job van Benten groep 8b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 30 augustus 2019 Agenda Nummer 0 maandag 2 september We gaan weer beginnen!

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar)

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar) Leeuwarden, 31 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl De meivakantie staat voor de deur. Na een periode van toch wel frisse lentedagen, kondigt het mooie lenteweer zich aan.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie