Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het ontmoetingscentrum 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het ontmoetingscentrum 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum"

Transcriptie

1 Dinsdag 15 juli Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het ontmoetingscentrum 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum Het openingsfeest: Vandaag is het zover de zomeractiviteiten gaan van start met een feestelijk en gezellige bakje koffie! Vervolgens zal de grote zomeractiviteiten- quiz gaan plaatsvinden met de zaal verdeeld in 2 teams! We hebben een rechterteam en een linkerteam! Wie weet het meeste van de zomeractiviteiten? Wie is het slimst? Tja dat weten we nu nog niet, maar uit eindelijk zal de quizmaster bekend maken wie de winnaar is van deze ochtend! Wij wensen jullie veel plezier! Karaoke: Een eerste dag van onze zomeractiviteiten hoort zoals al eerder gezegd feestelijk te beginnen, een eigen bijdrage van jullie daaraan kan dan natuurlijk niet ontbreken. Dus vanmiddag mogen jullie oude liedjes laten horen, dat kan tijdens onze gezellige Karaokeshow in het Ontmoetingscentrum. Mogen wij vanmiddag van jou muzikaal talenten genieten? Kom en laat het ons horen!.

2 Dinsdag 22 juli uur Huifkartochten uur Ganzenbordspel uur Beautydag laag niveau Huifkarritten Kan jij niet meedoen aan het levend ganzenbord, geen punt vandaag kan je ook heerlijk genieten van een ritje met de huifkar. De paarden en de huifkar geven je toch ook even het gevoel dat oude tijden herleven. De huifkar vertrekt steeds vanaf de zijkant van het Ontmoetingscentrum en de ritten zijn om: uur: Educatief, kadosjop 11.00creatief 1, tuin, teach 13.00: creatief 2, drukkerij Je kan in het Ontmoetingscentrum wachten. De medewerkers van het Ontmoetingscentrum trakteren je vast en zeker op een heerlijk drankje met wat lekkers. Ganzenbordspel Wie kent het alom oude ganzenbord niet? Het is een leuk spel dat je vroeger thuis misschien wel vaak gespeeld heb. Wel het spel is vandaag uit de voegen gegroeid, je kunt het vandaag buiten spelen. De start is bij het OC je krijgt uiteraard een dobbelsteen mee van ons! En na afloop is er iets lekkers te halen in het OC! Veel speelplezier! Beautydag: Op deze tweede week organiseren we gelijk al een heerlijke verwendag voor de laagniveau cliënten. De mensen die jullie verwennen komen gewoon lang op het lokaal, dus je hoeft niet te verhuizen. We verwennen jullie met bijv. een heerlijke gezicht- en /of voetmassage, maar ook komt er iemand je haar kappen of je nagels verzorgen en van een mooi kleurtje voorzien. Kortom in een rustige en ontspannen omgeving kan je jezelf eens lekker laten verwennen net zoals vroeger!

3 Dinsdag 29 juli 10:00 15:00 uur De Dot Contactclowns (belevingsprogramma) 10:00 12:00 uur Creatieve ochtend in het Ontmoetingscentrum 13:30 15:00 uur Disco zoet en sappig in het Ontmoetingscentrum De Dot Contactclowns Voor de cliënten van laag niveau is er vandaag een belevingsprogramma en komen de Dot contactclowns op bezoek. Je hoeft er niet voor het lokaal te verlaten Zij komen namelijk gewoon op het lokaal langs! Aan de groepsleiding vragen we er gewoon bij te blijven want soms willen zij informatie hebben betreffende de cliënten en je kunt uiteraard meegenieten van de interactie die er ontstaat! tot uur senso tot uur senso tot uur senso tot uur senso 4 Creatieve ochtend: Vanmorgen gaan we ouderwets knutselen en kan jij je creativiteit laten zien. In het Ontmoetingscentrum krijg je de gelegenheid om met diverse attributen aan de gang te gaan en leuke dingen te maken voor jezelf of je kamer. Je kan onder andere vliegtuigjes, bootjes en een liefdesspelletje vouwen, schilderijtjes maken, kleuren, en leren Loomen. Dus vind je het leuk om een ochtend creatief bezig te zijn kom dan naar het Ontmoetingscentrum. Disco Zoet en Sappig Vanmiddag is er een gezellige disco uit de jaren 60 met veel zwijmel muziek en ouderwetse disco stampers. Wil je zoet en sappig naar disco komen trek dan wat roze aan, want dat is een suikerzoete kleur. Natuurlijk zijn er ook suiker zoete hapjes en een suikerzoet drankje! Kom mee en geniet van deze gave disco!

4 Dinsdag 5 augustus 10:00 15:00 uur Plaatjes Bingo 10:00 15:00 uur Boerengolf Bingo: De prijzen staan al uitgestald, de balletjes kunnen gaan rollen. Wil jij vanmiddag je geluk beproeven kom dan naar het Ontmoetingscentrum en doe mee met onze leuke, spannende ouderwetse BINGO / PLAATJES BINGO We draaien vier of vijf rondes en tussendoor is er en krijg je een lekker glaasje drinken. Boerengolf Op het terrein kun je vandaag boeren golf spelen. De kunst is om met zo weinig mogelijk slagen de bal in de emmer te krijgen. Je kunt met je groep om de beurt tegen de bal slaan. Het golfveld is op het terrein en je volgt de vlaggetjes met de nummers! Veel speel plezier!

5 Dinsdag 12 augustus uur Huifkarritten laag niveau uur Ochtend miss / mister verkiezing in het OC uur Filmmiddag in het OC Huifkarritten laag niveau Vandaag zijn de huifkarritten voor het lage niveau. Om te zorgen dat iedereen mee kan hebben we een indeling gemaakt aangezien er op sommige lokalen met rolstoelers zijn. Komt de tijd voor jou niet uit, probeer dan met een andere groep te ruilen. Maar hou wel rekening met het aantal rolstoelers! Uiteraard vertrekt de huifkar weer naast het OC! tot uur: senso 3, en 5 rolstoelen senso tot uur senso 4 ( 6 rolstoelen) tot uur senso 1, 2, rest rolstoelen senso 3,4 ( in de huifkar kunnen maximaal 6 rolstoelen!) Miss / Mister verkiezing Altijd al eens je hebben willen verkleden, Altijd al eens een mooie jurk aan willen hebben? Wel kom dan nu langs het OC daar kan het! Van tot uur kan je je om laten kleden, daarna zal er een lekker bakje koffie zijn, met als afsluiter de grote Miss en Mister verkiezing op het podium! Filmmiddag Vanmiddag gaan de het OC omtoveren tot een echte bioscoop. Uiteraard met popcorn en al. Wat het mooie er van is, is dat je geen kaartje hoeft te hebben! Je mag er gewoon gratig naar binnen om met zijn allen te gaan kijken naar... De leuke animatiefilm Rapunzel!

6 Vrijdag 22 augustus tot uur Groot feest op Sterrebos! Het grote afsluitfeest van de zomeractiviteiten vindt plaats op Sterrebos. Waarom? Omdat het nu helemaal af is en het er schitterend uitziet! Een mooi groot plein voor een mooi en gezellig Ontmoetingscentrum! Uiteraard betekend dit dat de cliënten van Lambertijnenhof vervoert zullen worden met bussen naar Sterrebos. Het busschema komt nog naar jullie toe. Aangezien de activiteiten naar een later tijdstip verplaatst zijn, zal de dagbesteding die dag gesloten zijn! Wat is er te doen op dat grote feest! Wel er is een muzikaal optreden gepland verzorgt door Peter Dons Hij zal vele Nederlandse liedjes zingen! Verder zijn er ballonnenclowns, kun je je laten schminken, kan je een gezellig ritje met de trein maken en is er voor iedereen een lekker portie friet!

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum.

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Donderdag 17 juli Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Het openingsfeest: Vandaag is het zover de

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Piratenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten?

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten? Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 31 december De laatste

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Vlinder knutselen u 12.30u Slagbal. show; De. verhalenverteller Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Rooster IKC Ambacht groep 3 & 4 LET OP: bij mooi weer neem je zwemkleding mee voor badjes en waterspellen, bij slecht weer neem regenkleding mee. Let ook op de

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandag 25 februari. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd

Maandag 25 februari. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 25 februari knuffelen en

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Woensdag 6 maart 10:30 uur 11:00

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloemenhanger knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Beroepenspelletjes Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Griezelagenda. Vier Halloween samen met ons. Boo!

Griezelagenda. Vier Halloween samen met ons. Boo! Griezelagenda Vier Halloween samen met ons Boo! Booh. Halloween bij Adventurdome Durf jij het aan om met Halloween Adventuredome binnen te gaan. Ga je mee op spokenjacht? Wat denk je van Halloween schminken,

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-20.30 Handboog schieten Zaterdag 25 juli 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even

Nadere informatie

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz Do you remember quiz Huifkartocht Woensdag 16 oktober Do you remember quiz! 21:00 uur! Welke kennis heb jij over de jaren 80, 90 etc. Speciaal voor de volwassenen in de Happy Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Hutten bouwen Verzamelen voor de receptie! 20.00-21.30 Handboog schieten Zaterdag

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl -1- - 2 - - 3 - Woensdag 2 September Vandaag kun je namelijk onbeperkt* pannenkoeken eten in het restaurant voor maar 6,- p.p! 13:00 14:00 uur: Stormbaanrace Locatie: Verzamelen bij Adventuredome kassa

Nadere informatie

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen!

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen! vrijdag 25 juli Wat Doen week 1 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha maandag 21 juli Bootjes maken die echt kunnen varen! Na de lunch gaan we ze laten varen in het Griftpark dinsdag 22

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen November 2018 De activiteiten in huiskamer de Zonnehoek: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10.30 uur Klassieke muziek luisteren 15.30 uur

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren! Kom met ons mee spetteren in het zwembad! Vergeet je zwemkleding

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

Een zomer vol kleur! Programmaboekje juli t/m 16 augustus

Een zomer vol kleur! Programmaboekje juli t/m 16 augustus Een zomer vol kleur! Programmaboekje 2019 29 juli t/m 16 augustus Inschrijven Zomerprogramma 2019 Per activiteit een inschrijfformulier invullen Kosten worden achteraf verrekend, per cliënt/woongroep/ac

Nadere informatie

Zaterdag 23 augustus jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Zondag 24 augustus

Zaterdag 23 augustus jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Zondag 24 augustus Zaterdag 23 augustus 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Spelletjes met de bal! Kom je ook? 14.00 16.00 12 17 jaar Beachtennis Vrije

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli Buiten-speelweek Maandag 9 juli We starten de vakantie met een modderdag! Na de lunch gaan we naar buiten om lekkere moddertaartjes te maken. Graaf je liever diepe kuilen of wil je met de waterpomp spelen?

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie