Dank jullie wel voor al jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit! We zien jullie nog graag terug op de afsluitende activiteiten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dank jullie wel voor al jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit! We zien jullie nog graag terug op de afsluitende activiteiten."

Transcriptie

1 Beste leden, in principe zijn deze week de laatste trainingen op het veld. In overleg met jullie eigen trainer / trainster kan besloten worden om nog wat langer door te trainen. Dank jullie wel voor al jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit! We zien jullie nog graag terug op de afsluitende activiteiten.

2 Keihard gewerkt!! En ja hoor : afgelopen zaterdag was het spannend voor Meisjes 8 E 3 : op het programma stond de laatste wedstrijd tegen Hopbel Meisjes 8 E 2. hallo allemaal ik wil jullie graag iets vertellen M8E3 is bij het hockey kampioen geworden er was een hele grote jeep gekomen omdat wij kampioen zijn geworden die was helemaal versiert en al met ballonnen en slingers en toeters wij moesten tegen Hopbel dat was een makkie vonden wij het was wel heel spannen vonden de ouders en ik moet eerlijk zeggen dat vonden wij ook wel een beetje eerst gingen we met de jeep door Schijndel om thuis te komen natuurlijk bij de HCL toen reden we door Olland dat was ook gaaf in de geep was het een groot feestje Meiden : van harte proficiat met dit resultaat, jullie hebben het verdiend met keihard werken en prima hockey!

3 Titel gaat naar toen kwamen we aan in Liempt en we gingen toen op het dak van de geep zitten daarna kwamen we aan bij de HCL toen was er geschreeuw en aten we taart ons team dan en heel het veld stond te kijken want wij reden dus met de jeep door de poort en het was geweldig leuk iedereen stond te kijken en we hadden veel muziek en een ijsje en natuurlijk hadden we heerlijk gegeten en we moesten dus gelijk spelen of winnen en natuurlijk wonnen we we hadden gewonnen met 2-1 het was heel erg leuk toen gingen we naar een van mijn team genoten naar hun huis en daar gingen we spelen in de speeltuin want die lag voor hun huis en voetballen

4 .. Liempde! het was best Day ever leuk was het echt de jeep was nog niet een van het leukste deel er waren ook veel meer dingen die leuk waren de taart van Mirande was heel lekker daar moet ik je voor bedanken Mirande bedankt iedereen was komen kijken papa mama opa's oma's tante oom iedereen maar helaas niet de koning dat hadden we geweldig gevonden als dat zou zijn dat gok ik het was de leukste dag altijd tot nu toe dan ha ha ha iedereen had zijn best gedaan om te winnen en dat gebeurde ook het was leuk heel veel groeten M8E3 geschreven door Lynn van der Heijden doei doei kampioen ze Zaterdag 7 juni is het weer tijd om alle keepersmaterialen in te leveren en tevens mee te controleren voor het nieuwe seizoen. Van tot uur, staat de koffie klaar! Graag tot dan, de materialen commissie.

5 En nog een kampioen : Meisjes B2 : sterk en vastbesloten : titel kampioen van de voorjaarscompetitie ging terecht naar deze meiden!

6 Meisjes B 2 : Klasse hoor! Judith : dank je wel voor de gezelligheid en al je inzet : veel geluk in Uden!

7 Verlies voor Dames 1 Zondag 25 mei was het onze allerlaatste wedstrijd van het seizoen tegen de dames van DDHC in Raamdonksveer. Het was wederom weer een warme zonnige dag. We waren ondertussen al gewend aan deze weersomstandigheden. Onze coach Tjebbe Smit moest het vandaag in zijn eentje doen, door afwezigheid van Jan Schoenmakers. Gelukkig waren de dextro s in overvloed aanwezig, ondanks dat Jan er zelf niet bij was. We weten inmiddels steeds beter de wedstrijd te starten, helaas houden wij dit vaak maar tien minuten vol. Zo ook weer deze wedstrijd. Liempde had in het begin sterk balbezit en profiteerde van de fouten van DDHC. Daardoor raakte we een beetje overmoedig en speelde de bal niet om de tegenstander heen, maar erdoorheen. De ballen werden te makkelijk ingeleverd bij DDHC. De counters vlogen om onze oren. Het leek op een gegeven moment wel een pingpong wedstrijd, in plaats van een hockeywedstrijd. Zo snel ging het spel heen en weer. DDHC profiteerde als eerste van het snelle hockeyspel. We kregen een counter tegen en de spits die al een tijdje stond te wachten bij de strafbal stip, werd aangespeeld en maakte de openingstreffer Liempde ging overtuigend verder om de stand weer gelijk te maken. Dus wij gingen met volle moed naar de overkant. Na wat gepingel bij de cirkel, kreeg Alina Bekkers de bal. Ze stond randcirkel en haalde uit en.. Balen op de keeper. Tweede poging. Daar kwam Hanne Verniers en zij flatste de bal de cirkel in en Jonne van de Meulengraaf tikte de bal binnen De tegenstanders zetten hierna hoge druk en Liempde wist niet hoe ze hier onderuit moesten hockeyen. De ballen gingen onnodig over de zijlijn of werden ingeleverd. De tweede goal tegen kwam dan ook niet als een grote verrassing De verdediging kreeg ook nog een aantal strafcorners te verduren. Die werden netjes weggewerkt door Hilde van Acht en Fleur Schoenmakers. We probeerden de draad weer op te pakken. Voordat we eindelijk weer ons eigen spel hadden opgepakt, was het tijd voor een rustpauze.

8 Winst voor de thuisploeg We waren het met zijn allen erover eens dat het anders moest. De bal ging veel te gehaast naar voren waardoor we onzorgvuldig waren met de bal. Daar kwam de tweede helft zeker verandering in. Liempde had het licht gezien. We gingen wederom sterk van start. We hadden veel balbezit, de bal ging netjes terug uit en er werd weer gepusht. Het zag er naar uit dat deze helft voor ons zou zijn. Zo fanatiek als we waren, lieten we toch bijna een kans lopen die richting de achterlijn verdween. Alina Bekkers zette een sprint in en haalde bal van de achterlijn en flatste de bal de verre hoek in We geloofden er weer in. Kansen waren er in overvloed, maar helaas werden deze niet omgezet in doelpunten. Het goede spel van Liempde werd even later keihard afgestraft met een tegendoelpunt. Het was alles of niets. Jammer genoeg, slaagden we er niet in om de stand te veranderen. We mogen terugkijken op een heel leuk en gezellig seizoen, waarbij we als team echt zijn gegroeid. Imke Schellekens, Nora van der Velden, Marit van Oorschot en Anneke Kros, nogmaals bedankt voor het invallen van het afgelopen jaar. Met dank aan Lieke Schoenmakers voor het verslag. Beste leden en ouders, de organisatie van de Minislotdag is ECHT nog op zoek naar vrijwilligers voor hulp op zaterdag 14 juni!!

9 Dikke winst voor Heren 1! We beginnen ons verhaal op de Utrechtse heuvelrug. De jongens van ons aller Liempde zijn op weg naar de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Oosterbeek. Heuveltje op en heuveltje af gingen ze richting de lokale vereniging. Dit bleek al gelijk een hele opgave te zijn. Deze lokale vereniging had moeite nog kosten bespaard om goed vindbaar te zijn. Zo was het adres dat stond aangegeven op de site dat van het accountant kantoor van de veurzitter. Al met al super handig. Eenmaal aangekomen op de club bleek het goed druk te zijn. Er was een relaxt sfeertje en iedereen had het naar zijn zin. Helaas werd deze sfeer snel verstoord door de komst van de lokale heren 1. Niet dat iemand op de club er ook maar iets om gaf want ze stonden kansloos onderaan. De wedstrijd was begonnen. Niet snel na het eerste fluitsignaal bleek dat de hele club de heren 1 links lieten liggen om gezellig te jeppen en te socializen. Later zou blijken waarom. Ze konden er namelijk helemaal niets van. Het puberale gezelschap dat werd geleid door een kwalletje die misselijkmakend mannetje heette, liet vanaf de eerste minuut merken dat ze er niet veel zin in hadden. Dankzij deze instelling kon Liempde volop combineren waardoor de eerste goal van Alex 'dn oal' van der Zwan binnen 10 minuten een feit was. Hulde en hoezee. Nog geen 5 minuten later kon Justin 'dn beukert van Berlicum' van der Eerden de genade klap uitdelen door de 2-0 onberispelijk hoog en hard in de kruising te pushen uit een strafcorner (grapje was een rollertje). De buit leek gezien de niet al te veel geboden tegenstand binnen. Iets wat later nog werd bevestigd. Eigenlijk kon er maar een van de tegenstander echt goed hockeyen, namelijk: misselijkmakend mannetje. Hij kreeg dikke props voor de eerste twee acties die hij maakte, maar dan vergat hij de bal af te spelen. Deze Jason Derulo was riding solo vanaf het moment dat hij de bal mocht nemen (overal op het veld) tot dat hij deze kwijt was. Affin, we dwalen af. Terug naar de gooale. De 3-0 werd ingetikt door huurling Jaro 't kanon van Kerkdriel' van Eekelen en de 4-0 werd gemaakt door topscoordert Alex 'dn oal' van der Zwan. Revelatie van het seizoen Rob 'dn graaier van Geertruidenberg' van der Steen scoorde de 5-0. We zouden ook nog al onze overige kansen kunnen benoemen maar er moeten nog een hoop doelpunten komen... Rust.

10 Eindscore 1-9 : Klasse!! Tweede helft: Wederom was er geen verandering in het spelbeeld. De jongens van Oosterbeek hadden het al lang opgegeven en zaten met hun hoofd al bij de frietkeet en het bier. Desondanks bleven de koters van Oosterbeek wel gewoon sportief. Misselijkmakend mannetje sloeg nog wel een bal op Laurens zijn voet maar dat was sowieso per ongeluk. We dwalen wederom af. Terug naar de doelpunten. Er moeten er lex immers nog zo veel komen. Na 5 minuutjes hockey lag de bal wederom in het netje. Maikel 'dn smoel van skendol' van Schijndel maakte de 6-0. Enkele minuten later stond Jaro 't kanon van Kerkdriel' van Eekelen wederom op de goede plaats waardoor het een redelijke oorwassing begon te worden. Gelukkig voor hun scoorde de spits per ongeluk de 7-1 waarmee de eer was gered. Na dit foutje van Liempde werd de orde snel hersteld. De 8-1 kwam op naam van Alex 'dn oal' van der Zwan. Uiteindelijk was het slot akkoord van Laurens 't fenomeen van Stadskanaal' van der Eerden. Hij maakte de 9-1 en besloot zo de middag. Dankzij dit resultaat speelt ons aller Liempde volgende week playoffs voor promotie naar de 3e klasse. Komt allen kijken in het zonnige Wageningen op zondag 1 juni! Met dank aan Rob van der Steen voor het verslag. Kans op promotie voor Heren 1 : aanstaande zondag 1 juni spelen zij de play offs op de Wageningse Mixed Hockey Club, afslag uur! Heel veel succes mannen!!

11 Kei vet HCL Toernooi :

12 Jeugd : Zaterdag 31 mei 2014 Datum: Tijd: Veld: Thuisteam: Tegenstander: Fluiten: Kantinedienst: vrij Funkeyhockey Openen : vrij Liempde MF1 Bardienst: vrij Liempde MF uur vrij Liempde ME1 vrij Liempde ME uur vrij Liempde ME3 vrij Liempde M8E sluit vrij Liempde M8E uur - sluit vrij Liempde M8E3 vrij Liempde M8E4 Sluiten : vrij Liempde MD1 vrij Liempde MD2 vrij Liempde MD3 vrij Liempde MC1 vrij Liempde MC2 vrij Liempde MB1 vrij Liempde MB2 vrij Liempde MA1 vrij Liempde MA2 vrij Liempde JF1 vrij Liempde JE1 vrij Liempde JD1 vrij Liempde JB1 vrij Liempde JA1

13 Senioren : Zondag 1 juni 2014 Datum: Tijd: Veld: Thuisteam: Tegenstander: Fluiten: Kantinedienst: vrij Dames 1 Openen : vrij Dames 2 vrij Dames 3 vrij Heren 1 vrij Heren 2 vrij Heren HA Sluiten : Voor uitslagen klik op : Gaat deze beker straks naar jouw team?

14 Van de redactie : Routebeschrijving: Vanaf A12, afslag Ede/Wageningen: Richting Wageningen over N781 en bij de rotonde rechtdoor, hockeyvelden aan uw rechterhand, tot aan de verkeerslichten rechtsaf de Nijenoordallee op. Op de Nijenoordallee bij 1e verkeerslichten rechtsaf de Bornsesteeg op. Eerste weg rechts het terrein van Sportpark De Bongerd op. Weg rechtuit langs het Zwembad volgen richting parkeerplaats P3. Vanaf A50, afslag Renkum: Langs Renkum richting Wageningen over N225 en na de rotonde op de Wageningse Berg en het binnen rijden van Wageningen bij 1e verkeerslichten rechtsaf de Diedenweg op. Hierna bij 2 rotondes rechtdoor tot de 1e verkeerslichten. Op de Nijenoordallee bij verkeerslichten rechtsaf de Bornsesteeg op. Eerste weg rechts het terrein van Sportpark De Bongerd op. ( De Wageningsche Mixed Hockeyclub ) Voor vragen over het wedstrijdschema, kun je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat, via mail : wedstrijdsecretariaat@hcliempde.nl Aanleveren kopij : zoals verslagen, foto s, ideeën enz. enz., graag vóór iedere woensdag per mail naar : carla.saris@planet.nl of demuis@hcliempde.nl De redactie wenst alle leden een plezierig en succesvol nieuw hockeyseizoen, waarbij we samen gaan voor sportiviteit en respect!

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de negende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : aankondiging voorlichtingsavond speciaal voor C- en B-jeugd wedstrijdverslagen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd Aanstaande zaterdag 7 juni dan willen we graag dat iedere keepster en keeper haar en zijn spullen komt inleveren in het clubhuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan dit gebeuren, dus niet vergeten, breng alles

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

In verband met de kick-off voor de nieuwe

In verband met de kick-off voor de nieuwe In verband met de kick-off voor de nieuwe komende zondag: laatste veldhockey wedstrijden voor Dames 2, Dames 3, Heren 2 en Veteranen donderdag 28 november a.s. aanvang 19.00 uur : Kick Off Zaalhockey donderdag

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Fietsen graag op slot zetten Een mooie boom voor Loes Wedstrijdverslagen Dames 1 en

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vijfentwintigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : Wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 Grote opkomst jonge fluiters

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 10 November 2009 #10 Sint en zijn Pieten bij HCL Sinterklaas komt langs bij Hockey Club Liempde en wel op woensdag 25 november. Er is direct contact geweest met

Nadere informatie

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevende kleine muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Herfstvakantie / vrije weekenden Wedstrijdverslag Dames 1 Speelschema 6 e weekend van

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2 De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : wedstrijdverslag Meisjes D2 wedstrijdverslag Dames 1 en Heren 1 Smurfentoernooi

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zeventiende muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Zaterdag 2 april: weer een hapdag! Teams MC3, MB1 en MB2: allemaal zaalhockeykampioenen!!!

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : In Memoriam : Wim van Pelt Vooraankondiging Opening tweede Veld!

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenendertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : wedstrijdverslagen MD2 en JC1 wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëndertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : Trainingen gaan door, tenzij. wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Fotoverslag van de hockeyclinic op 3 maart 2012 Verslag van de

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : aankondiging Algemene Ledenvergadering, 22 oktober a.s. wedstrijdverslagen

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste ouders, beste D-jeugd

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste ouders, beste D-jeugd De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesde muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Géén HCL Hotel voor de D-jeugd Teamindeling zaalhockey wintercompetitie Wedstrijdverslag Dames

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Via Agenda : Minislotdag = zaterdag 13 juni Familietoernooi = zondag 14 juni 2015

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Via  Agenda : Minislotdag = zaterdag 13 juni Familietoernooi = zondag 14 juni 2015 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Aanmelden / mutaties toezending clubblad Een nieuw Teun de Nooijer pleintje Jules Tuinen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertiende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 family & friends sponsoractie Harense

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : iedere club een Jacques?? wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 WK Hockey

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de elfde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : lenen van spullen die eigendom zijn van de club wedstrijdverslagen van Dames

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : innen van de contributie DWF : altijd compleet afronden! wedstrijdverslagen

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : Oproep vrijwilligers jaarlijkse afsluiting Wedstrijdverslag Dames 1 Veilig

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 14 April 2010 #20 Dames HCL overtuigen tegen DVS Afgelopen zondag stonden HCL en DVS voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. De eerste wedstrijd leverde

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de veertiende muis van het hockeyseizoen

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de veertiende muis van het hockeyseizoen De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 14 www.hcliempde.nl Hierbij de veertiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Wedstrijdschema voor komende weekend (op

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over..

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over.. Agenda Welkom Clubregels Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie Activiteitenkalender 2014-2015 Fluiten doe je zo bij HCL! (Beknopte spelregeluitleg 3-6-8-11-tallen) slaan we over.. Communicatie

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste zaalhockeyers en beste ouders,

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste zaalhockeyers en beste ouders, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Innen contributie zaalhockey seizoen 2014-2015 Geslaagden! Wedstrijdverslagen Dames

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëndertigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Huidige villa wordt vervangen Dames Veterinnen gaan voor goud! Extra trainingsmateriaal

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 1 December 2009 #13 Dames HCL behouden aansluiting Voor de voorlaatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft reisde het eerste dameselftal van HCL af naar Bakel.

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist 1 mede mogelijk gemaakt door: s p o r t s p e c i a l i s t zeist www.sunnycamp.nl Schaerweijde Horeca Redactie: Opmaak/drukwerk: Commissie Valkentoernooi

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : start veld trainingen laatste zaalhockey wedstrijden start lentecompetitie

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

welkom bij Upward Ouderavond 16 september 2014

welkom bij Upward Ouderavond 16 september 2014 welkom bij Upward Ouderavond 16 september 2014 programma teams veldindeling beleid trainingsorganisatie wachtlijsten informatie vrijwilligersvereniging jongste jeugd commissie Spelregels- en begeleiding

Nadere informatie

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol HOCKEYCLUB BLERICK 5 februari 2013 Jaargang 1, nummer 23 Ut Stikske In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden In Memoriam Piet Bol 1 Ledenmutaties 2 Diversen 2 Agenda 2 Wedstrijdschema s 3 Hockey

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend!

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend! VVZ Nieuwsbrief 13 Het was weer een heerlijk HCZ weekend! Dames 1 trakteert op taart Voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1, hadden deze speelsters alle ouders uitgenodigd om zelfgebakken taart te eten

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS...

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... Inhoudsopgave HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... 4 OVERTREDINGEN... 4 OVERTREDINGEN BINNEN DE CIRKEL... 4 VRIJE SLAG EN UITNEMEN... 5 CIRKEL EN 23M- GEBIED... 6 SCHEIDSRECHTERS...

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste allemaal,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste allemaal, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Nieuw DE Koffieapparaat Nieuwe prijslijst per heden Huishoudelijk Reglement en Statuten

Nadere informatie

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS...

HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... Inhoudsopgave HOCKEYVELD... 2 HOCKEYSPEL ALGEMEEN... 3 HOCKEYREGELS... 4 OVERTREDINGEN... 4 VRIJE SLAG EN SPELHERVATTING... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. CIRKEL EN 23M-GEBIED... 6 SCHEIDSRECHTERS...

Nadere informatie

Ouders corrigeren met een knipoog

Ouders corrigeren met een knipoog Marijke Fleuren, adjunct-directeur hockeybond Ouders corrigeren met een knipoog Sommige ouders droppen hun kind op de parkeerplaats van de hockeyclub en rijden daarna snel weg. Andere ouders raken langs

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : spelregels hockey voor de jongste jeugd wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Minislotdag zaterdag 11 juni 2016 Meisjes C1 wederom kampioen! Wedstrijdverslag Dames

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Geen wedstrijdschema s ( ivm de herfstvakantie zijn er dit weekend op zaterdag

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes Wedstrijdverslagen 9 april Meisjes Blerick MA1 Nova MA1 3-1 Vandaag thuis de topper tegen NOVA MA1. Samen hetzelfde aantal punten alleen het doelsaldo van NOVA is beter. Dus de opdracht van vandaag is

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : Kick-off Woensdag 9 september kantine. Seizoen Nummer 02

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : Kick-off Woensdag 9 september kantine. Seizoen Nummer 02 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweede muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Start competitie Bitje = verplicht!!! Nieuwe hockey spelregels Speelschema 1 e weekend van de

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen Jeugdtoernooidagen Epupillen Welkom bij voetbalvereniging AFC 34 Namens AFC 34 is het ons een genoegen u welkom te heten op één van onze jeugdtoernooien. Met elkaar hopen wij er weer een geslaagd toernooi

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Zaalhockey 2015/2016 Jorrit Peters / Rob van Gemert

Zaalhockey 2015/2016 Jorrit Peters / Rob van Gemert Ik Fluit voor mijn plezier!! Zaalhockey 2015/2016 Jorrit Peters / Rob van Gemert 10 november Inleiding: Ook zaalhockeywedstrijden moeten nu eenmaal gefloten worden: Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd!

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesde muis van het hockeyseizoen 2016 2017 In deze Muis: HCL heeft een veilig kunstgrasveld! Jonge scheidsrechters in spé : Top! Trots op onze lotenverkopers!

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG JUNI VMHC POLLUX

PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG JUNI VMHC POLLUX PROGRAMMABOEKJE ABNAMRO JONGSTE JEUGD DAG 2017 STREPEN STERREN STIPPEN 17 JUNI VMHC POLLUX Belangrijk om te weten! Voor ieder team is er een biertafel met 2 banken en een plaid beschikbaar De tafel en

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Rabobank Schoolhockey Toernooi 2016 Zaterdag 18 juni PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Georganiseerd door: Mede mogelijk gemaakt door: Beste begeleider, Ook dit jaar hebben wij het Rabobank Schoolhockey Toernooi

Nadere informatie

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 13 2421 AB Nieuwkoop 7 januari 2013 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie