New kids vélo, jeunghe!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "New kids vélo, jeunghe!"

Transcriptie

1 New kids vélo, jeunghe!

2 VTScouts komt weer met een nieuw programma op de proppen, namelijk New kids vélo! Absoluut een verbeterde versie van het vroegere New kids turbo en New kids nitro. Alvorens dit programma van start kan gaan, zijn we natuurlijk op zoek naar nieuwe jonge frisse verschijningen die graag sportief willen wezen tussen 18 en 30 juli. Ben jij een jonge frisse verschijning dat absoluut niet bang is om zijn sportschoentjes aan te trekken? Dan ben jij de persoon die we nodig hebben AARZEL NIET EN SCHRIJF JE NU IN!!!!!!!!! New kids vélo heeft maar een beperkt aantal plaatsen, dus alle geïnteresseerden worden op zondag 29 juni uitgenodigd voor een kleine keuring. Niet enkel jullie gespierde kuiten worden gecontroleerd, neenee ook jullie fietsen natuurlijk!!!! We spreken af om uur aan de giverlokalen. Voor diegene waarvan de fiets niet door de keuring geraakt is, zal er een herkeuring plaatsvinden op zondag 13 juli om uur aan de giverlokalen, maar ook voor diegene die wel door de 1 ste keuring zijn geraakt. Jullie worden dus eigenlijk allemaal met een tiptop fiets verwacht! De reis richting Nederland zelf start op vrijdag 18 juli 2014 om uur te warotzaal Winksele. Kom op tijd, de bus loopt niet graag vertraging op! Het programma loopt op woensdag 30 juli 2014 op zijn einde. Jullie worden terug in België verwacht in de namiddag, te scoutslokalen Beisem. Om het programma op een toffe manier af te sluiten zijn jullie allen zeer welgekomen op een afscheidsdrink diezelfde avond van 30 juli in het Veltem s café. (Het welke laten we nog weten)

3 WAT NEMEN WE MEE? - UNIFORM (aan te doen bij vertrek) - Fiets + helm + fluohesje + lichtjes + drinkbus + fietsbroekje (naar eigen keuze van de poep) - Ondergoed + sokken - Lange broeken + shorts/rokken - T-shirts, warme pullen - Pyjama - Bikini/zwemshort + Handdoeken - Toiletzak : tandenborstel, tandpasta, oorstokjes, borstel, rekker, deo, zeep, shampoo, zakdoeken, zonnecrème, aftersun, lippenbalsem, maandverband/tampons voor de dames, muggenzalf, - Schoenen, espadrillekes, sletsen, sandalen, fietsschoenen, - Eventueel een fototoestel - Portemonnee met geld, pas en sis-kaart - Pet/zonnebril - Zaklamp met reserve-batterijen - Regenkledij (ziet dat ge nen dag in de regen kunt fietsen) - Slaapzak en matje (best geen luchtmatras want dat is zwaar) - 2 keukenhanddoeken (af te geven in het begin van het kamp) - Eventueel dingen als fietspomp, plakkers voor gaatjes in de banden, - Iedereen neemt een extra reserve binnenband mee!!!! - SLOT (liefst een cijferslot, dan geraken de kleine sleuteltjes niet kwijt). Al wie een slot met een sleutel meeneemt neemt een reservesleutel mee voor de leiding!!! - Geld ( Richtprijs is 70 euro, maar uiteraard kies je zelf wat je opdoet op een kamp) - Waspoeder (voor het wassen van de kleren en minder mee te nemen) - Medicatie indien nodig (sowieso de leiding op de hoogte brengen hiervan) - Pleisters voor blaren - Sis-kaart afgeven bij vertrek - Buzzy pas, treinabonnement (indien je dit hebt natuurlijk) - Bestek Petje en zonnebril niet vergeten!

4 Voor de eerste dag is het ook belangrijk dat je een lunchpakket mee hebt, want we gaan de fourage pas s avonds tegenkomen. Zorg dus dat je lekkere boterhammen mee hebt! Alles wat je mee neemt op kamp moet je zelf dragen op je fiets! Daarom is het belangrijk dat je goeie fietszakken voorziet waar je alles in steekt. Neem ook zo weinig mogelijk mee en laat alle overbodige attributen thuis! Het kan ook altijd gaan regenen, regenen dus steek alles in waterdichte zakken (vuilzakken ofzo) of voorzie regenhoezen voor je fietszakken. Tip: fietsen met een rugzak is echt niet leuk! Neem ook genoeg fietsrekkers mee. Campingstoeltjes worden niet meegenomen! Deze zijn extra gewicht en te groot om op je bagagerek te binden! Wie ze toch meeheeft laat ze achter bij het vertrek. Wij nemen banken mee om op te zitten, dus gene stress! Gsm en waardevolle voorwerpen neem je mee op eigen verantwoordelijkheid. Ook is de scouts niet verantwoordelijk voor eventuele kosten of diefstal van de fiets! Die banken banken zitten TOP!

5 Uitbaters van onze snackbar? Yannicke Persoons Scoutsnaam: Lorka Hobby s: optrekken met vrienden en vriendinnen, genieten van het leven Lievelingseten: spaghetti en de ballekes in tomatensaus van de scouts Totem: Lorka de goedhartige poolvos Leukste scoutsherinnering: mijn jinkamp en fourieren op kawellenkamp Ps: wij maken alles wat jij lust, lief en vriendelijk zijn tegen de leiding en fourage is een must!!! Elias Foulon Scoutsnaam: Rafikki Hobby s: optrekken met mijn vrienden, genieten van het leven YOLO Lievelingseten: frieten met bouletten Totem: de limoenwitte genietende aap Leukste scoutsherinnering: jinkamp!!!! Leonard Boon Scoutsnaam: Leooolol Hobby s: vrienden, muziek maken en alles dat leuk is YOLO Lievelingseten: frieten van de Rudi, sushi en groenten die beginnen met een s Totem: lederen Terracotta bruisende stokstaart Leukste scoutsherinnering: jinkamp, elke slappe lach die ik ook ooit heb gekregen en de talloze loosheden die ik met vrienden al heb meegemaakt! Ps: Ga mijn uiterste best doen om te koken zoals een resto met cinq etoilles!!!!

6 Barries van Veltem!

7 Belangrijke informatie rmatie: We vertrekken op vrijdag 18 juli 2014!!!!!! Afspraak: uur Warotzaal Winksele Vergeet niet: Fietsencontrole op 29 juni en 13 juli om uur aan het giverlokaal! Telefoonnummers leiding: - Nele Lemmens: 0486/ Willem Magits: 0477/ Koen Goetschalckx: 0476/ Jori Bulens: 0485/ Mark Van Der Sype: 0473/ Telefoonnummers fourage: - Elias Foulon: 0479/ Yannicke Persoons: 0485/ Leonard Boon: 0476/641295! Deze zijn enkel te gebruiken in geval van NOOD! Niet te vergeten bij vertrek: - Pas - Sis-kaart + medische fiche - Kledij in fietszakken!!!!!! - Uniform Vlaamse Kermis: De VLMS KRMS zal doorgaan op 15, 16 en 17 augustus. Het is de bedoeling dat iedereen die vrij is die week alles helpt op te bouwen! De generale repetitie zal doorgaan op zaterdag 16 augustus om 13u aan de Warotzaal.

8 Belangrijke dingen: We gaan op kamp, en dat wil zeggen dat jullie je mama en papa gaan moeten missen voor even. Dat wil ook zeggen dat de leiding verantwoordelijk is voor jullie, dan dat jullie goed moeten luisteren! Daarom enkele belangrijke afspraken. Fietsen : Fietsen is leuk, maar niet zonder gevaar. Besef goed dat je als fietser zeer kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen een degelijke fietshelm draagt gedurende heel het kamp! Heb je er geen bij, dan gaan we een helm voor je kopen op jouw kosten. Ook een fluohesje en fietslichten zijn belangrijk, zeker wanneer het donker is. Een fluohesje breng je ook zelf mee (zet er je naam in!) Fietslichten voorzie je zeker ook zelf, anders gaan wij er voor je kopen op jouw kosten. Seks, drugs & rock&roll: Rock&roll is geen probleem uiteraard. Iedereen mag van ons radio s, gsm s, fototoestellen, mp3-spelers, enz meebrengen. Dit is echter op eigen verantwoordelijkheid. Als er iets kapot gaat door de regen, door te vallen,... gaan we je dat niet terugbetalen. Drugs wordt onder geen elke vorm en onder geen enkele omstandigheid toegelaten. Wie toch tijdens het kamp betrapt wordt, vliegt naar huis. Geld: Neem wat zakgeld mee om eens een ijsje te kopen, een terrasje te doen, enz. Iedereen mag meenemen wat hij wil uiteraard, een richtgetal is 70 Officiële papieren: We gaan naar het buitenland, en als je geen 18 jaar bent, heb je officiële toestemming nodig om op kamp te gaan van de gemeente. (enkel het inschijvingsstrookje volstaat niet) Daarom moeten jullie allemaal naar het gemeentehuis voor een schriftelijke toestemming om in het buitenland op kamp te gaan!

9 Verloop van het kamp: We gaan op fietskamp, dat wil zeggen dat we op een normale dag vooral gaan fietsen. We fietsen van de Westeinderplassen in Nederland naar een leuk plekje in België. Op 12 dagen fietsen gaan we deze afstand van 250 km afleggen. Uiteraard gaan we wat meer kilometers doen aangezien we kiezen voor de mooie fietsroutes in plaats van de drukke autowegen. We gaan uiteraard ook rustdagen inplannen en toffe activiteiten doen, waardoor we elke fietsdag een goed aantal kilometers zullen afleggen. Reken hier wel bij in dat je al je bagage mee op je fiets hebt. Op fietskamp fiets de leiding mee met de givers om de weg te wijzen en om de veiligheid te garanderen. Ondertussen gaat de fourage met de camionet naar de winkel en gaan ze op zoek naar een kampplaats. Deze kampplaats is meestal een veld van een sympathieke boer die zijn koeien wel voor een nachtje op een andere wei wil zetten. s Avonds koken de fourages en de givers op gasvuren, en we overnachten in tenten. En vooral: we gaan ons goed amuseren!!!!!!

10 Inschrijvingsstrookje: Ik. ouder van geef mijn zoon/dochter de toestemming om deel te nemen aan het nieuwe VTScouts programma New Kids vélo van 18 tot 30 Juli. Ik stort hierbij 150 op het rekeningnummer (duidelijk naam en vermelden a.u.b.) Handtekening ouder, Dit inschrijvingsstrookje alleen is niet voldoende! Je hebt ook een officieel document van de gemeente nodig waarin staat dat je in het buitenland op kamp mag gaan! Rekeningnummer: Bedrag: 150 Duidelijk naam vermelden! We zouden graag ten laatste voor 10 juli alle betalingen en strookjes in orde willen hebben!

11 5 tips die je goed kan gebruiken tijdens het inpakken van je fietszakken 1) Evenwicht E en balans Zorg ervoor dat je bagage gelijk verdeeld wordt over de fietszakken, anders is de kans groot dat je omvalt. 2) Houd wat marge Houd wat ruimte over als je de tassen thuis inpakt, nog los van de ruimte die je voor eten moet reserveren. Altijd kans dat je iets unieks tegen komt dat mee moet. 3) Alles op zijn plek Geef alles zijn vaste plek, niks zo vervelend als elke keer alle tassen te moeten doorlopen op zoek naar je tandenborstel. Wees ordelijk! 4) ) Nodig? voorin! Als je zeker weet dat je iets onderweg nodig hebt, steek het op een makkelijk bereikbare plaats. 5) Waterdicht Pak altijd alles waterdicht in, niks zo vervelend als een onverwachte regenbui en een partij natte kleren. Een natte slaapzak is helemaal een onprettige en ongezonde ervaring.

12 SPELLETJES VOOR ONDERWEG Zoek de volgende woorden: leiding, fourage, koken, kamp, fietsen, helm, fluovest, plezier, feest, givers, R N G G P M A K F E L I F A P D T S E V O U L F O T I E U K E E M E D R R O Z E L I I S A K I S E F N O G E E T H Y G O E N R H

13

14 Los de rebus op: -n - en -v. -mindy Oe=u + er -sweat.

SMAF. Groepskamp 2015. in de. Belangrijk bericht van professor Barabas!

SMAF. Groepskamp 2015. in de. Belangrijk bericht van professor Barabas! SMAF in de Groepskamp 2015 Belangrijk bericht van professor Barabas! Lieve jongens en meisjes van Scouts Sint-Michiel / Anne-Frank uit Hasselt, Tot jullie spreekt professor Barabas. Jullie weten wel, die

Nadere informatie

Sportklas survivalkamp

Sportklas survivalkamp Sportklas survivalkamp Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Nog een paar weken en dan is het zover: we gaan naar de Ardennen. Op maandag 22 juni vertrekken we om 8.00 uur per bus van school naar

Nadere informatie

Chiro MIK MAK Sterrebeek. Kampboekje 2015. Beringen

Chiro MIK MAK Sterrebeek. Kampboekje 2015. Beringen Chiro MIK MAK Sterrebeek Kampboekje 2015 Beringen Beste leden, beste ouders, Het is weer zover, het kampboekje voor dit jaar! Van dinsdag 21 juli (of vrijdag 24 juli voor de speelclubjes) tot en met vrijdag

Nadere informatie

Koersel 2015. Bivak Chiro Klavertje 4

Koersel 2015. Bivak Chiro Klavertje 4 Koersel 2015 Bivak 1 Voorwoord Beste ouders en leden, Het is bijna zover, het chirojaar loopt ten einde en dat betekent dat het kamp nadert. Dit jaar vertrekken we op dinsdag 21 juli richting Koersel,

Nadere informatie

kamp - 2015 OGI Vikings

kamp - 2015 OGI Vikings kamp - 2015 Vikings te couvin 1-11 juli 2015 kamp - 2015 Dag Jonggidsen Zijn jullie klaar voor een ongelooflijk, megatof kamp? Hebben jullie zin in een groot avontuur? In de uitgestrekte bossen van Couvin

Nadere informatie

De scouts van Wakkerdam

De scouts van Wakkerdam De scouts van Wakkerdam Hallo scouts, Jullie roemruchte avonturen tijdens de afgelopen zomerkampen zijn tot ver buiten Maastricht bekend. Afgelopen jaar hebben jullie sir Robert Peel, je weet wel de hoofdcommissaris

Nadere informatie

Jongverkenners Vielsalm

Jongverkenners Vielsalm Kampboekje 2013 Jongverkenners Vielsalm Beste Jong-verkenners en ouders, De winter zomer is begonnen en de jaarlijkse kampkoorts steekt weer de kop op. Ook dit jaar hebben de heren epidemiologen van het

Nadere informatie

Het JAKKETOETJE. LEDENMAGAZINE voor de HIPPE FOSSER

Het JAKKETOETJE. LEDENMAGAZINE voor de HIPPE FOSSER Het JAKKETOETJE LEDENMAGAZINE voor de HIPPE FOSSER WERKJAAR 2014-2015 HET KAMPJAKKETOETJE UW LEIDRAAD VOOR EEN GECOÖRDINEERD, GOED VOORBEREID EN VOORAL TOF KAMP 36 e FOS De Jakketoes, Gudrunplein, Izegem

Nadere informatie

Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013!

Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013! Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013! Hallo scouts en uiteraard ook ouders/verzorgers! Jullie wisten het al; dit jaar gaan we met zomerkamp over zee! En wel naar Chelmsford, Engeland! We zullen

Nadere informatie

Neem ook eens een kijkje op: www.scoutsbolderberg.be

Neem ook eens een kijkje op: www.scoutsbolderberg.be Inhoud Voorwoord Kapoenen Welpen Jonggivers Givers Jin Wie is Wie? AD VALVAS Leidingsploeg Hopper Wat staat er deze keer in de woeps? Een woordje van de groepsleiding Programma oktober-november Programma

Nadere informatie

Beste verkenner, In dit boekje staat allerlei handige informatie over het kamp. Print hem daarom uit en neem hem mee.

Beste verkenner, In dit boekje staat allerlei handige informatie over het kamp. Print hem daarom uit en neem hem mee. Beste verkenner, Over een klein maandje is het zover en ga jij mee op zomerkamp met de verkenners. Dit jaar gaan we naar onze zuiderburen voor een week kamperen op een prachtige locatie. De afgelopen keren

Nadere informatie

Dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Afdeling De Beren. (voor kinderen van 6 tot 12 jaar)

Dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Afdeling De Beren. (voor kinderen van 6 tot 12 jaar) Dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie Afdeling De Beren (voor kinderen van 6 tot 12 jaar) 2 Hallo Binnenkort kom je op onze afdeling De Beren terecht. Waarschijnlijk ben je hier wel wat nieuwsgierig naar

Nadere informatie

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel JONGGIVERKAMP 2015 Damiaanscouts Wilsele-Putkapel Aankopen voor kamp: 1 adres Wie gaat er mee? De leiding JOLAN FEBE WILLEM JAPPE THOMAS ROBBE Wie gaat er mee? De foeriers ARJAAN LOTTE SEPPE Waar gaan

Nadere informatie

Ver van hier, ergens aan de Duitse grens, ontdekten ze onlangs een donkere grot. Deze grot bleek niet zomaar het hol van een beer of van een ander

Ver van hier, ergens aan de Duitse grens, ontdekten ze onlangs een donkere grot. Deze grot bleek niet zomaar het hol van een beer of van een ander 0 Ver van hier, ergens aan de Duitse grens, ontdekten ze onlangs een donkere grot. Deze grot bleek niet zomaar het hol van een beer of van een ander wild dier. Op de vochtige muren van de grot stonden

Nadere informatie

Reisinformatie. BAS Travel organiseert actieve outdoor- en strandvakanties vanuit een christelijke identiteit.

Reisinformatie. BAS Travel organiseert actieve outdoor- en strandvakanties vanuit een christelijke identiteit. Welkom bij BAS Travel! BAS - Beach, Active en Sun is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland. We bieden zeer scherpgeprijsde breaks en reizen en je kunt kiezen uit strand-, cultuur- en actieve

Nadere informatie

99 TIPS Voor het lopen van :

99 TIPS Voor het lopen van : 99 TIPS Voor het lopen van : Een Marathon Eelco de Boer 2007 Eelco de boer. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt of doorgestuurd/doorverkocht zonder toestemming van de schrijver.

Nadere informatie

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- April 2015 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- April 2015 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september KSJ Knokke De Tokke Edward Verheystraat 20 8300 Knokke-Heist www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- April 2015 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september - 8300 KNOKKE Station Ad Valvas BELANGRIJKE

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

Algemeen directeur Directeur sociale zaken

Algemeen directeur Directeur sociale zaken VOORWOORD Wanneer je aan je collega s zou vragen waarom zij naar het werk gaan, dan geven zij vast verschillende antwoorden. De één wil bijvoorbeeld veel geld verdienen, terwijl de ander het juist belangrijk

Nadere informatie

In dit nummer: De Belastinghoek Beautytips van Jitske Telefoonabonnementen Rap Quiz. CentenZo. De slimme gids over geld en schulden

In dit nummer: De Belastinghoek Beautytips van Jitske Telefoonabonnementen Rap Quiz. CentenZo. De slimme gids over geld en schulden CentenZo De slimme gids over geld en schulden In dit nummer: De Belastinghoek Beautytips van Jitske Telefoonabonnementen Rap Quiz Jaargang 1 nummer 2 In dit nummer Lezers schrijven 2 2 3 4 6 8 10 12 14

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje naar je mentor sturen.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje naar je mentor sturen. Beste nieuwe brugklasser, Leuk dat je nu echt bij ons op het Willem zit! Je hebt vast al veel gehoord over de veranderingen die je te wachten staan bij de overstap van de basisschool naar de middelbare

Nadere informatie

RSW 2015. Expeditie Ghana

RSW 2015. Expeditie Ghana RSW 2015 Expeditie Ghana Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Programma vrijdag 24 april... 5 Programma zaterdag 25 april... 6 Programma zondag 26 april... 7 Materiaallijst... 8 RSW ABC... 10 Aankomst... 10 Ereraad...

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer!

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer! Reisinformatie Welkom bij NOA Vakanties! NOA Vakanties is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland en organiseert vakanties voor christelijke gezinnen. U heeft een vakantie geboekt naar de

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer!

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer! Reisinformatie Welkom bij NOA Vakanties! NOA Vakanties is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland en organiseert vakanties voor christelijke gezinnen. U heeft een vakantie geboekt naar de

Nadere informatie

Colofon blz. 1 Handleiding blz. 3-4 Voorbeeld spaarplan blz. 5-7 Spaarplan 1 blz. 8-10 Spaarplan 2 blz. 11-13 Spaarplan 3 blz. 14-16 Spaarplan 4 blz.

Colofon blz. 1 Handleiding blz. 3-4 Voorbeeld spaarplan blz. 5-7 Spaarplan 1 blz. 8-10 Spaarplan 2 blz. 11-13 Spaarplan 3 blz. 14-16 Spaarplan 4 blz. Colofon blz. 1 Handleiding blz. 3-4 Voorbeeld spaarplan blz. 5-7 Spaarplan 1 blz. 8-10 Spaarplan 2 blz. 11-13 Spaarplan 3 blz. 14-16 Spaarplan 4 blz. 17-19 Spaarplan 5 blz. 20-22 Voorbeeld Contract blz.

Nadere informatie

Haal het maximale uit je Algemene Zakelijke Bijeenkomst

Haal het maximale uit je Algemene Zakelijke Bijeenkomst Haal het maximale uit je Algemene Zakelijke Bijeenkomst De wekelijkse Zakelijke Bijeenkomsten van AGEL zijn heel krachtig om je onderneming te laten groeien. Voor potentiële gegadigden zijn het de perfecte

Nadere informatie