Beste leden en ouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste leden en ouders"

Transcriptie

1 b

2 Beste leden en ouders De zomervakantie komt stilaan dichterbij, wat wil zeggen dat de kampkriebels opnieuw beginnen op te borrelen. De leiding kijkt er momenteel al volop naar uit om er weer een knaller van een kamp van te maken. Dit jaar vindt het kamp plaats in het Limburgse Meeuwen-Gruitrode. In dit kampboekje: 1. Enkele belangrijke zaken vooraf 2. Kampdata - vervoer - kostprijs 3. Brieven schrijven & Adres 4. Vertrek 5. Bagage & Camion 6. Tips & Tricks 7. Wat laten we thuis? 8. Betaling - prijsvermindering terugbetaling 9. Bezoekdag 10. Ligging van het kampterrein 11. Hout gezocht! BIJLAGEN A, B en C Het kamp eindigt met de geweldige bezoekdag, waarop we een stevige barbecue voorzien. Iedereen is hier van harte welkom! (zie ook 9. Bezoekdag) Na de eindformatie, om 15 uur, begint de afbraak van het kampterrein. Na een zwaar kamp vindt de leiding het superfijn mochten er wat helpende handen zijn, om dit sneller te laten verlopen. Dit jaar is het kampthema WAT ALS. Iedere tak geeft aan dit thema zijn eigen interpretatie, maar één ding staat vast: Geen enkele Wat als -situatie zullen we uit de weg gaan! De leiding heeft alvast zijn koffers vol verkleedkledij ingepakt, wat jou zeker niet mag weerhouden om dit eveneens te doen. In de kampbrief van jouw tak (zie bijlage C) vind je eventueel extra materiaal dat je mee in de valies steekt. Indien er nog individuele vragen of opmerkingen zijn kan je steeds bij de groepsleiding of takleiding terecht. Wij helpen jou hierbij graag verder zodat het kamp prima kan verlopen. Gegevens van de leiding worden verder in het boekje vermeld (zie bijlage B). Wij wensen iedereen reeds een onvergetelijk kamp toe en hopelijk zijn de weergoden ons dit jaar gunstig gestemd, zodat we met zonnige herinneringen en een gezond kleurtje weer naar huis kunnen keren. Groetjes de Leidingsploeg

3 1. Enkele belangrijke zaken vooraf De inenting tegen klem (tetanus) moet bij iedereen in orde zijn. Controleer jullie kids op luizen voor ze vertrekken. Iedereen vertrekt op kamp in piekfijn uniform, dat wil zeggen: hemd (behalve voor de Kapoenen), das en T-shirt. Zonder uniform kan je moeilijk mee op kamp gaan. Vergeet zeker niet je Kids-ID, Identiteitskaart of nog geldige SISkaart af te geven aan de leiding vlak voor het vertrek. Indien je de begin- of einddatum niet kan realiseren omwille van vakantie of dergelijke, contacteer dan zo snel mogelijk de groepsleiding om een eventuele regeling te treffen (zie bijlage B). Eveneens als vorig jaar willen we de bodem van het terrein wat sparen, dus raden we je aan om ecologische shampoo mee te nemen. Jin, Givers en Jogivers zorgen er zelf voor dat hun fiets na het kamp thuis geraakt. 2. Kampdata - Vervoer - Kostprijs Hieronder vind je de data wanneer het kamp doorgaat, de manier waarop de leden naar het kampterrein gaan en het totale kostenplaatje. zie ook 4. Vertrek. van tot vervoer prijs Kapoenen 19 juli 26 juli Auto s 110 Wouters 16 juli 26 juli Bus 120 Jogivers A Jogivers B 16 juli 26 juli Bus 120 Givers 16 juli 26 juli Fiets 130

4 3. Brieven schrijven & Adres Tijdens het kamp voorzien we enkele momenten waarop je kind brieven en postkaartjes naar huis, familie en vrienden kan versturen. Ze kunnen ter plekke postkaartjes en postzegels verkrijgen. Voor de jongere kids is het handig als de adressen al voorgeschreven zijn. Vergeet natuurlijk ook geen briefje te schrijven naar je kind(eren). Groot of klein, we vinden het allemaal fijn! Let wel: een brief kan al veel deugd doen, dus postpakketten of dergelijke opsturen is niet nodig. Het adres waar je jouw brieven naar verstuurt, is: t.a.v. Scouts Vossem naam van je kind + tak Tienderstraat Meeuwen-Gruitrode Het is belangrijk om te vermelden dat dit voor Scouts Vossem is, omdat er daar post voor meerdere jeugdbewegingen zal toekomen! 4. Vertrek De Givers gaan op donderdag 16 juli in de ochtend met de fiets naar het kampterrein. Zorg ervoor dat de fiets perfect in orde is: werkende lichten en remmen, gesmeerde ketting en opgepompte banden. Een deftig fietsslot en een bagagerekker zijn altijd mooi meegenomen! Concrete info over het vertrekuur en de af te leggen route volgen nog. De Jogivers en Wouters vertrekken op donderdag 16 juli aan de scoutslokalen met de bus. Ze worden daar verwacht om 10 uur. De bus vertrekt stipt om uur. Ze hebben best al voldoende gegeten, want het is een lange busrit. Wanneer ze s middags arriveren op het kampterrein voorziet de vijfsterren- fourage middageten. De Kapoenen worden op zondag 19 juli om 12 uur s middags op het kampterrein verwacht. Voor de dagplanning rekent de Kapoenleiding erop dat dit uur gerespecteerd wordt. We raden je aan om onderling met ouders af te spreken wie er wilt oprijden. Carpool is cool! De fourage voorziet die dag eveneens middageten voor hen.

5 5. Bagage & camion De Kapoenen nemen hun bagage zelf mee naar het kamp. De Wouters, Jogivers en Givers laden hun bagage bij het vertrek op donderdag 16 juli in. De Jogivers brengen hun fiets al op zaterdag 11 juli naar de scoutslokalen, opdat we deze veilig kunnen inladen op de camion. Alle bagage en fietsen worden zelf terug mee naar huis genomen. Hou hier rekening mee. Wie hier een uitzondering op wil maken, laat dit op voorhand weten aan de groepsleiding (zie bijlage B). 6. Tips & Tricks We geven jou graag nog enkele praktische tips mee, om het kamp zo goed mogelijk te laten verlopen: Alle leden slapen in tenten. Zorg dus voor een warme slaapzak en eventueel een extra deken, want ook zomerse nachten kunnen koud zijn. Alle leden slapen op veldbedden of luchtmatrassen. Wij geven de voorkeur aan een eenvoudig veldbed, omdat je dan hoog en droog slaapt en geen kans hebt op een lekke matras. Vooral bij de jongere kids kan het wel eens een warboel in de tent worden, dus zorg er zeker voor dat elk kledingstuk gemerkt is met de naam van jouw kind. Zo komen verloren spullen sneller weer in de juiste valies terecht. Het is handig om de paklijst aan de binnenkant van de valies te hangen. Dit maakt het in- en uitpakken een stuk makkelijker en dan zie je meteen of je iets mist. Maak de valies niet te zwaar: voor een kamp heb je dus geen vijf paar laarzen nodig. Hoe minder je meeneemt op kamp, hoe minder je kan kwijtspelen. Op kamp spelen we buiten, dus neem geen chique kledij mee. Speelkleren? Speelkleren! Waardevolle spullen laat je thuis. De scouts komt niet tussenbeide bij verlies of beschadiging. Als je toch iets van waarde nodig hebt (beugel, pufke, ) laat dit dan op voorhand aan de takleiding weten.

6 7. Wat laten we thuis? Vermits de kids een vieruurtje, een dessert en af en toe een extraatje krijgen, hoeven ze absoluut geen snoep mee te nemen. Doen ze dit toch, dan zal dit verdeeld worden onder alle kids. Je kind hoeft geen zakgeld mee te nemen op kamp (uitgezonderd Givers). De eventuele verrekening van postkaartjes en postzegels gebeurt pas op de bezoekdag. Tablets, gsm s, Iphones, PSP s en andere elektronica blijven uiteraard thuis. (Givers mogen hun gsm wel meenemen). Voor de veiligheid van de jongere kids, nemen de Kapoenen en Wouters geen zakmes mee op kamp! 8. Betaling - prijsvermindering - terugbetaling Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op het rekeningnummer van onze scouts: Rekeningnummer: BE (vzw Vosco Reynaert) Vermelding: tak + volledige naam van je kind Gezinnen waarvan er drie of meer kids meegaan, genieten van 10% korting. Bijna alle ziekenfondsen betalen op één of andere wijze het kampgeld terug. Op onze website kan je de bedragen voor onze provincie terugvinden. Informeer je omtrent terugbetalingen en attesten bij de groepsleiding. 9. Bezoekdag Om het kamp op een fijne manier af te sluiten, organiseren we naar jaarlijkse gewoonte een bezoekdag (zondag 26 juli), waarop iedereen van harte welkom is (familie, vrienden, hond, )! Om 11 uur start de bezoekdag. Het zou fijn zijn om dit uur te respecteren. We vragen aan de ouders om snoep, elektronica en dergelijke dan nog niet aan de kids te geven. Dit is niet fijn voor de andere leden en het kamp is dan tenslotte nog bezig.

7 s Middags volgt er een heerlijke barbecue, waar er zowel voor vleeseters als vegetariërs stevig wat te eten valt (groentjes, pastas, brood, vlees, verfrissende dranken, )! Volwassene: 10 euro Kind: 6 euro Leden die op kamp zijn betalen niets. Inschrijven is wel noodzakelijk. Zo weet ons geweldige vlezekesteam voor hoeveel personen ze aankopen moeten doen. Dit jaar kan dit enkel nog via de website: (www.scoutsvossem.be/bezoekdag.html). Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 14 juli. Betalen gebeurt op de bezoekdag zelf. Om comfortabel te zitten neem je best een klapstoeltje mee. In de namiddag organiseren we enkele spelen waar iedereen aan kan deelnemen. Het kamp eindigt om 15 uur met de eindformatie. We staan er op dat iedereen blijft tot na deze formatie, zodat we het kamp samen kunnen afsluiten. Na de eindformatie begint de afbraak van het kampterrein: tenten, shelters, sjorconstructies, Het zou kweetniehoeneig zijn als iedereen, jong en oud, hierbij een handje zou willen toesteken. Het afbreken verloopt dan niet enkel sneller, maar ook plezanter! 10. Ligging van het kampterrein Dit jaar slaan we onze tenten op in Meeuwen-Gruitrode, een dorp omgeven door prachtige natuur vol bossen en velden. Vanaf de Tienderstraat zal de weg naar het kampterrein aangeduid staan met groen-oranje bordjes met Scouts Vossem op. De wegbeschrijving kan je terugvinden op onze website 11. Hout gezocht! De kampweide is omgeven door vele bossen. Helaas mogen we daar geen hout uit nemen. Heb je onbehandeld hout* waarmee we kookvuurtjes en kampvuurtjes kunnen maken? Laat de groepsleiding (Eva of Jan) iets weten en leg het na een seintje op de voorziene plaats aan de scoutslokalen. (* geen stukken meubilair, liefst blokken hout.)

8 BIJLAGE A Vul de paklijst in en hang het aan de binnenkant van de valies. SLAAPGERIEF _1_ slaapzak pyjama WASGERIEF washandje grote handdoek kleine handdoek _1_ veldbed 1 / luchtmatras knuffel zeep shampoo 2 / douchegel kam / borstel kussen _1_ tandenborstel _1_ tandpasta bekertje KLEDIJ SCOUTS ONDERGOED ZWEMGERIEF _1_ volledig scoutsuniform (scoutsdas!) onderbroeken paar kousen stapkousen onderhemdjes zwembroek / badpak badmuts duikbril BROEKEN BOVENKLEDIJ SCHOENEN shorts rokken lange broeken regenbroek T-shirts truien jas regenjas / K-way vrijetijdsschoenen sportschoenen stevige stapschoenen laarzen watersandalen THEMAKLEDIJ verkleedkledij EET- EN KOOKMATERIAAL bestek * gamellen 3 * _2_ keukenhanddoeken ALLERLEI Kids-ID / SIS / e-id dagrugzakje trekrugzak * drinkbus zakmes * slaapmatje 3 * zak voor vuile linnen strips / boeken gezelschapsspelletje briefpapier / postzegels / enveloppen zonnecrème muggenmelk pet / zonnehoedje zaklamp reservebatterijen * Enkel voor Jogivers, Givers en Jin. [ 1. liefst een veldbed [ 2. liefst ecologische shampoo [ 3. ook voor Wouters

9 Givers Jogivers B Jogivers A Wouters Kapoenen BIJLAGE B Mocht je nog vragen hebben, dan kan je steeds de takleiding contacteren. Vragen met betrekking tot de organisatie van het kamp (later opkomen, vroeger vertrekken, fietsvervoer, bagage, ) kan je steeds stellen aan Eva of Jan. LEIDING GSM-NUMMER ADRES Luka Devriendt* 0478/ Laura Devilder 0471/ Minne De Meyer 0487/ Jan Dehertog 0477/ Ellen Vandeplas Ella Dehandtschutter Arnaud Conings* Mirte Desmeth Wout Dehertog* Axel Smets Dries Mertens Thomas Maes Wouter Peeters Wout Verbeke* Eva Conings Maarten De Kerpel* Dries Vandenberghe 0470/ / / / / / / / / / / / / * Takverantwoordelijke Algemeen adres: Groepsleiding: Jan / Eva / BIJLAGE C Op de volgende bladzijde vind je de kampbrief van jouw tak.

Jongverkenners Vielsalm

Jongverkenners Vielsalm Kampboekje 2013 Jongverkenners Vielsalm Beste Jong-verkenners en ouders, De winter zomer is begonnen en de jaarlijkse kampkoorts steekt weer de kop op. Ook dit jaar hebben de heren epidemiologen van het

Nadere informatie

kamp - 2015 OGI Vikings

kamp - 2015 OGI Vikings kamp - 2015 Vikings te couvin 1-11 juli 2015 kamp - 2015 Dag Jonggidsen Zijn jullie klaar voor een ongelooflijk, megatof kamp? Hebben jullie zin in een groot avontuur? In de uitgestrekte bossen van Couvin

Nadere informatie

SMAF. Groepskamp 2015. in de. Belangrijk bericht van professor Barabas!

SMAF. Groepskamp 2015. in de. Belangrijk bericht van professor Barabas! SMAF in de Groepskamp 2015 Belangrijk bericht van professor Barabas! Lieve jongens en meisjes van Scouts Sint-Michiel / Anne-Frank uit Hasselt, Tot jullie spreekt professor Barabas. Jullie weten wel, die

Nadere informatie

Het JAKKETOETJE. LEDENMAGAZINE voor de HIPPE FOSSER

Het JAKKETOETJE. LEDENMAGAZINE voor de HIPPE FOSSER Het JAKKETOETJE LEDENMAGAZINE voor de HIPPE FOSSER WERKJAAR 2014-2015 HET KAMPJAKKETOETJE UW LEIDRAAD VOOR EEN GECOÖRDINEERD, GOED VOORBEREID EN VOORAL TOF KAMP 36 e FOS De Jakketoes, Gudrunplein, Izegem

Nadere informatie

Chiro MIK MAK Sterrebeek. Kampboekje 2015. Beringen

Chiro MIK MAK Sterrebeek. Kampboekje 2015. Beringen Chiro MIK MAK Sterrebeek Kampboekje 2015 Beringen Beste leden, beste ouders, Het is weer zover, het kampboekje voor dit jaar! Van dinsdag 21 juli (of vrijdag 24 juli voor de speelclubjes) tot en met vrijdag

Nadere informatie

Ver van hier, ergens aan de Duitse grens, ontdekten ze onlangs een donkere grot. Deze grot bleek niet zomaar het hol van een beer of van een ander

Ver van hier, ergens aan de Duitse grens, ontdekten ze onlangs een donkere grot. Deze grot bleek niet zomaar het hol van een beer of van een ander 0 Ver van hier, ergens aan de Duitse grens, ontdekten ze onlangs een donkere grot. Deze grot bleek niet zomaar het hol van een beer of van een ander wild dier. Op de vochtige muren van de grot stonden

Nadere informatie

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel JONGGIVERKAMP 2015 Damiaanscouts Wilsele-Putkapel Aankopen voor kamp: 1 adres Wie gaat er mee? De leiding JOLAN FEBE WILLEM JAPPE THOMAS ROBBE Wie gaat er mee? De foeriers ARJAAN LOTTE SEPPE Waar gaan

Nadere informatie

Koersel 2015. Bivak Chiro Klavertje 4

Koersel 2015. Bivak Chiro Klavertje 4 Koersel 2015 Bivak 1 Voorwoord Beste ouders en leden, Het is bijna zover, het chirojaar loopt ten einde en dat betekent dat het kamp nadert. Dit jaar vertrekken we op dinsdag 21 juli richting Koersel,

Nadere informatie

Dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Afdeling De Beren. (voor kinderen van 6 tot 12 jaar)

Dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Afdeling De Beren. (voor kinderen van 6 tot 12 jaar) Dienst Kinder- en Jeugdpsychiatrie Afdeling De Beren (voor kinderen van 6 tot 12 jaar) 2 Hallo Binnenkort kom je op onze afdeling De Beren terecht. Waarschijnlijk ben je hier wel wat nieuwsgierig naar

Nadere informatie

Scouts en Gidsen Heilig Kruis Informatie- en afsprakenbrochure 2012-2013

Scouts en Gidsen Heilig Kruis Informatie- en afsprakenbrochure 2012-2013 Informatie & afsprakenbrochure 1 Scouts en Gidsen Heilig Kruis Informatie- en afsprakenbrochure 2012-2013 Informatie & afsprakenbrochure 2 A. Voorwoord We hebben dit boekje geschreven voor jullie, ouders

Nadere informatie

De scouts van Wakkerdam

De scouts van Wakkerdam De scouts van Wakkerdam Hallo scouts, Jullie roemruchte avonturen tijdens de afgelopen zomerkampen zijn tot ver buiten Maastricht bekend. Afgelopen jaar hebben jullie sir Robert Peel, je weet wel de hoofdcommissaris

Nadere informatie

OP KAMP IN HET BUITENLAND

OP KAMP IN HET BUITENLAND OP KAMP IN HET BUITENLAND Trekken door de Alpen, zeilen op Zeelands water, vrijwilligerswerk in Roemenië, een culturele onderdompeling in Italië,... Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die het

Nadere informatie

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- April 2015 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- April 2015 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september KSJ Knokke De Tokke Edward Verheystraat 20 8300 Knokke-Heist www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- April 2015 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september - 8300 KNOKKE Station Ad Valvas BELANGRIJKE

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize.

Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize. Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize. Belangrijke mededeling: De leidingsploeg staat er op dat het kampgeld betaald is voor het vertrek. Indien

Nadere informatie

Neem ook eens een kijkje op: www.scoutsbolderberg.be

Neem ook eens een kijkje op: www.scoutsbolderberg.be Inhoud Voorwoord Kapoenen Welpen Jonggivers Givers Jin Wie is Wie? AD VALVAS Leidingsploeg Hopper Wat staat er deze keer in de woeps? Een woordje van de groepsleiding Programma oktober-november Programma

Nadere informatie

de padvinder 418 maart & april 2015

de padvinder 418 maart & april 2015 de padvinder 418 maart & april 2015 Don Bosco Scouts Ruisbroek Eikerlandstraat 49b 2870 Ruisbroek 03/866.23.11 www.scoutsruisbroek.be info@scoutsruisbroek.be Don Bosco Ruisbroek inhoud kapoenen... 4 welpen...

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Koken met Koning Kevin vzw

Koken met Koning Kevin vzw Koken met Koning Kevin vzw Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 3 2 VISIE 4 3 POSITIE VAN DE KOKS 5 3.1 Kinderen, begeleiders en ouders 5 3.2 Taken en verantwoordelijkheden 5 3.3 Overleg 6 4 GEZONDE

Nadere informatie

Er staat je een te gekke vakantie te wachten vol zon, zee strand en te gekke feesten bij Beaches The Best Party Holidays.

Er staat je een te gekke vakantie te wachten vol zon, zee strand en te gekke feesten bij Beaches The Best Party Holidays. Het is weer zomer! Er staat je een te gekke vakantie te wachten vol zon, zee strand en te gekke feesten bij Beaches The Best Party Holidays. Bijgaand vind je de benodigde informatie om er een top vakantie

Nadere informatie

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer!

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer! Reisinformatie Welkom bij NOA Vakanties! NOA Vakanties is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland en organiseert vakanties voor christelijke gezinnen. U heeft een vakantie geboekt naar de

Nadere informatie

Reisinformatie. BAS Travel organiseert actieve outdoor- en strandvakanties vanuit een christelijke identiteit.

Reisinformatie. BAS Travel organiseert actieve outdoor- en strandvakanties vanuit een christelijke identiteit. Welkom bij BAS Travel! BAS - Beach, Active en Sun is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland. We bieden zeer scherpgeprijsde breaks en reizen en je kunt kiezen uit strand-, cultuur- en actieve

Nadere informatie

SPARTANEN KAMPINFO 2014

SPARTANEN KAMPINFO 2014 SPARTANEN KAMPINFO 2014 Sparta Heel heel heel lang geleden, toen was er eens een stadje gelegen aan de Eurotasrivier tussen het Parnon- en Taygetusgebergte, en dat stadje heette Sparta. Langzaam maar zeker

Nadere informatie

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer!

We wensen u alvast een fijne vakantie, in een leuke christelijke sfeer! Reisinformatie Welkom bij NOA Vakanties! NOA Vakanties is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland en organiseert vakanties voor christelijke gezinnen. U heeft een vakantie geboekt naar de

Nadere informatie

mei 2005 doorgenomen en herwerkt op het planweekend te Leopoldsburg (Kampidoe) september 2005

mei 2005 doorgenomen en herwerkt op het planweekend te Leopoldsburg (Kampidoe) september 2005 Vademecum mei 2005 doorgenomen en herwerkt op het planweekend te Leopoldsburg (Kampidoe) september 2005 voorgelegd op Plannen en Ontspannen in september verdeeld in oktober aan alle gouwmedewerkers eindredactie:

Nadere informatie

1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070

1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070 V.U. : Carmen De Zutter website: www.scoetevanroi.be Brusselsesteenweg 21 e-mail: info@scoetevanroi.be 1850 Grimbergen afgiftekantoor: 1860 Meise Registratienummer 708070 Algemeen Nieuws De examens van

Nadere informatie

ECEMBER!!!!!!!! December!! 2012- P309980 Afgiftekantoor: 1700 Dilbeek Maandelijkse afgifte verschijnt niet in augustus

ECEMBER!!!!!!!! December!! 2012- P309980 Afgiftekantoor: 1700 Dilbeek Maandelijkse afgifte verschijnt niet in augustus België Belgique P.B. / P.P. 1700 Dilbeek BC - 31151 D ECEMBER December 2012- P309980 Afgiftekantoor: 1700 Dilbeek Maandelijkse afgifte verschijnt niet in augustus v.u.: Pierre D hont Ninoofsesteenweg1066

Nadere informatie

Canyon Mix 2015 Praktische reisinformatie

Canyon Mix 2015 Praktische reisinformatie Canyon Mix 2015 Praktische reisinformatie Contact gegevens België Family Adventure kamp Family Adventure Camping Valle Añisclo Kerkhofstraat 511, 2850 Boom Ctra. Añisclo, Km 2 Tel: 03 288 25 52 * 22363

Nadere informatie

Marokko SEBTE. 2-23 augustus 2015

Marokko SEBTE. 2-23 augustus 2015 Marokko SEBTE 2-23 augustus 2015 1 Marokko Sebte Periode 2 augstus -23 augustus 2015 Deelnemers Maximaal 8 Belgische, 4 Duitse en 2 Nederlandse vrijwilligers Project Sebte is een authentiek en arm Marokkaans

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie