KSA-KAMP 2015 EEKLO KABOUTERS, PAGADDERS, JONGKNAPEN & KNAPEN KSA-KAMP EEKLO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KSA-KAMP 2015 EEKLO KABOUTERS, PAGADDERS, JONGKNAPEN & KNAPEN KSA-KAMP EEKLO"

Transcriptie

1 KSA-KAMP 2015 KABOUTERS, PAGADDERS, JONGKNAPEN & KNAPEN EEKLO

2 Hallo beste KSA er(tje)s en ouders, Weldra is het opnieuw zomervakantie en vertrekken we zoals elk jaar op kamp. Dit jaar trekken we naar Eeklo in de provincie Oost- Vlaanderen. Traditiegetrouw gaat dit kamp door van 1 tot en met 10 juli. In dit kampboekje vinden jullie alle informatie over het kamp. Verder vinden jullie ook een inschrijvingsformulier voor de bezoekdag, dit dienen jullie af te geven samen met de bagage. Wanneer jullie de bagage komen inleveren kunnen jullie ook de medische fiche van september nakijken en opnieuw ondertekenen. Bij verdere vragen kunnen jullie steeds terecht bij de kampleiding (de kampleidsters zijn tijdens het kamp ook steeds beschikbaar, gelieve echter enkel te bellen in geval van extreme nood): Amber Vanhoutte ( ) & Julie Capan ( ) inschrijvingen@ksawaregem.be Wij kijken er alvast enorm naar uit! Vele KSA-groetjes, De leiding

3 1. De brandweer Ooit al van gedroomd om later brandweerman/-vrouw te worden en zelf de held of heldin te kunnen uithangen? Dan komt dat immeeeeeeeeeeeeeeeeens goed uit, want in het landelijk gelegen dorpje Vlam zoeken de inwoners naar nieuwe brandweerlui om verschillende brandjes te blussen. Voor deze zoektocht dachten de inwoners meteen aan de stoere binken en toffe meiden van de KSA! Zet jullie brandweerhelm dus maar al op en trek jullie brandweervest maar aan, want dit jaar worden jullie op kamp opgeleid tot brandweerman/-vrouw. De opleiding zal bestaan uit allerhande toffe uitdagingen en testen! Deze uiterst moeilijke opleiding zullen jullie tot een volwaardig einde brengen onder toezicht van de korpschef, die zal jullie immers opleiden! Jullie zullen op kamp trouwens meteen kennis met hem kunnen maken en dan zal hij jullie meteen verscheidene avonturen vertellen over de brandweer. Na jullie inwijding als brandweerman/-vrouw zullen jullie er uiteraard op uit mogen trekken en zelf spannende verhalen beleven met je vrienden en vriendinnen! Om er zeker van te zijn dat jullie niets overkomt zullen jullie leiders vanzelfsprekend altijd een oogje in het zeil houden tijdens deze uiterst toffe, gevaarlijke én spannende beleving! De inwoners van Vlam ontvangen jullie alvast met open armen en kunnen niet wachten tot hun dorpje weer veilig wordt gemaakt door helden als jullie! Raap jullie moed dus alvast maar bijeen en probeer vooral al super te verlangen naar het kamp, want het zal zeker de tijd van jullie leven worden!

4 2. Kampplaats, routebeschrijving en briefjes schrijven Zoals reeds vermeld trekken we dit jaar naar Eeklo in de provincie Oost-Vlaanderen. We verblijven er 10 dagen in de scoutslokalen. Wie zijn kind(eren) wil plezieren met een briefje op kamp kan dit doen via volgend adres: OVERDIJZERS <T.A.V. NAAM LID> (vb. t.a.v. Yorick Demuytere) <BAN> (vb. Kabouters) SPORTLAAN 25 BUS EEKLO Op deze manier rijd je naar de kampplaats: Vanuit de richting Gent: N9 richting Eeklo. Eerste lichten voorbij het station rechtsaf (Oostveldstraat). Net voorbij het zwembad (rechterkant) linksaf de Sportlaan in (2de straat links). Scouts en Gidsen Baden - Powell - Overdijzers vinden jullie in deze straat aan de linkerkant. Met het openbaar vervoer raak je er op deze manier: Trein vanuit Gent Sint-Pieters of Gent-Dampoort. Station Eeklo op 1.5 km (10 min) stappen van het kamphuis. Bushalte: station Eeklo. Informatie vinden jullie bij De Lijn: tel 070/ of bij de NMBS tel 09/ of neem even een kijkje op 3. Van Waregem naar Eeklo en van Eeklo naar Waregem Hier vinden jullie de praktische informatie over hoe we vanuit Waregem naar Eeklo gaan en hoe het zit met de terugreis: WOENSDAG 1 JULI 2015 We spreken met de Jongknapen en Knapen af om 9u aan het station van Waregem. We nemen om 9u27 de trein richting kampplaats. De leden vertrekken in uniform en hebben een picknick mee voor s middags. ZONDAG 5 JULI 2015 Op deze dag vindt de bezoekdag plaats. Het inschrijfstrookje vinden jullie een beetje verder in dit boekje. Op deze dag komen de Kabouters en Pagadders mee met hun ouders, het kamp start voor hen op zondag 5 juli. VRIJDAG 10 JULI 2015 Op deze dag vertrekken alle leden terug naar Waregem. Onder begeleiding van enkele leiders nemen ze de trein vanuit Eeklo terug naar Waregem. De aankomst in Waregem is verwacht rond 15u30. Indien dit tijdstip wijzigt dan worden de ouders via SMS verwittigd.

5 4. Bagagelijst SLAAPGERIEF Hoofdkussen Knuffel Slaapzak Veldbed of matje (LUCHTMATRAS WORDT ZEER STERK AFGERADEN) WASGERIEF/HYGIËNE Douchegel Kam of borstel Linnen zak voor vuile was Shampoo Tandpasta en tandenborstel Voldoende handdoeken en badhanddoeken Voldoende washandjes KLEDIJ Badmuts Enkele dikke pulls Enkele lange broeken Extra paar gewone schoenen KSA-uniform (hemd + sjaaltje + pull eventueel) Regenkledij Shorts Stapschoenen T-shirts Voldoende ondergoed en sokken (een beetje te veel kan geen kwaad) Zonnepet Zwemkledij ALLERLEI 3 keukenhanddoeken Briefpapier, schrijfgerief, postzegels en enveloppes Drinkfles Enkele wasspelden Fiets die in orde is (ENKEL VOOR DE KNAPEN) Kleine rugzak voor de dagtocht Muggenspray Strip of gezelschapsspelletje Weinig geld (maximaal 10!)

6 Zakdoeken Zaklamp en reservebatterijen Zonnebrandolie en zonnebril Je goed humeur! WAT NEMEN WE ZEKER NIET MEE? Alcohol, sigaretten en andere verslavende middelen. Wanneer wij dit vinden, worden de ouders meteen verwittigd en is dit een reis huiswaarts! GSM Huisdieren Mama s, papa s, broers, zussen, (tenzij die ook in de KSA zitten ) Messen en andere wapens MP3 s of andere muziekinstallaties PSP s, Gameboys of ander elektronisch speelgoed Snoep en frisdrank OPGEPAST: Wanneer de leiders toch één van deze zaken vinden, worden deze in bewaring genomen tot op het einde van het kamp en worden de ouders hiervan op de hoogte gebracht. OPGEPAST: Een extra bagagelijst kan nog volgen. In dit boekje vinden jullie enkel de algemene bagagelijst, indien bannen nog specifieke vereisten hebben, dan wordt er nog een apart document meegegeven aan de kinderen.

7 5. Inleveren bagage en verkoop postkaartjes Zoals elk jaar wordt van jullie verwacht dat jullie de bagage genaamtekend (!) enkele dagen op voorhand komen inleveren aan de KSA-lokalen. Dit jaar zal dat gebeuren op zaterdag 27 juni 2015 van 16u tot 19u, gelieve op tijd te komen. Gelieve die zaterdag ook het inschrijfstrookje voor de familie-bbq mee te brengen (zie laatste pagina). De knapen dienen ook hun fiets af te zetten samen met de bagage. Bagage die na het einde van het kamp met de camion terug naar Waregem komt, kan worden afgehaald op zaterdag 11 juli tussen 16u en 19u aan de KSA-lokalen. Er zullen ook postkaartjes te koop zijn op voorhand, dit ook op 27 juni. Een KSApostkaartje kost 1. Postzegels zijn echter zelf te voorzien! 6. Bezoekdag zondag 5 juli 2015 Naar jaarlijkse gewoonte zal er ook dit jaar opnieuw een bezoekdag zijn waarop alle ouders, broers, zussen, welkom zijn om te zien waar hun spruit enkele dagen verbleef op fantastisch KSA-kamp en om te genieten van een overheerlijke BBQ. De BBQ valt niet op het einde van het kamp, maar reeds op zondag 5 juli. Dit is meteen de start van het kamp voor de Kabouters en Pagadders. De Jongknapen en Knapen zijn reeds aanwezig vanaf 1 juli. Jullie zijn welkom welkom vanaf 11u30. Indien jullie graag zouden genieten van een overheerlijke BBQ, gelieve dan het strookje op de laatste pagina in te vullen en mee te brengen samen met het juiste bedrag op zaterdag 27 juni, bij het binnenbrengen van de bagage. Voor wie dit wil is er ook mogelijkheid tot een vegetarische maaltijd. Leden die meegaan op kamp hoeven niet extra te betalen, de BBQ is inbegrepen in de kampprijs (!). Verder zal er de mogelijkheid zijn om de streek een beetje te verkennen aan de hand van een wandeltocht, de sportieve ouders onder jullie kunnen zich ook inschrijven op de laatste pagina.

8 7. Verloop van een kampdag Om 7u30 staan alle leiders op, een halfuurtje later wekken zij de leden. De leden wassen zich en kleden zich aan. Om 8u30, na de vierkantsformatie, volgt er een heerlijk ontbijt, klaargemaakt door het enthousiaste kookteam. In de voormiddag is er een leuke activiteit gevolgd door een warme maaltijd. Daarna volgt er een uurtje platte rust, de leden kunnen een strip lezen, een briefje schrijven naar het thuisfront of gewoon wat rusten. In de namiddag is er opnieuw activiteit. Om 16u krijgen alle leden en leiders een lekker vieruurtje. Tot 18u30 is er nog activiteit en dan is het opnieuw tijd om de voetjes onder tafel te steken voor een heerlijk maal. Na het avondeten volgt nog een avondactiviteit. Hierna maken de leden zich klaar om te gaan slapen. Na een korte bezinning gaan eerst de kabouters hun nestje in en als laatste de knapen. 8. Enkele tips voor de ouders Maak samen met jullie kind(eren) hun bagage, zodat ze zelf ook weten wat waar zit. Voor de jongste kinderen is het handig om voor elke dag een apart zakje te maken met de kledij voor die dag. Naamteken alles wat jullie meegeven met jullie kind(eren), zo vermijden jullie dat jullie kledij moeten gaan terugzoeken in bergen verloren voorwerpen. Wees niet zuinig met sokken en onderbroeken, niks is vervelender dan een half kamp te moeten rondlopen met natte kousen. Schrijf op voorhand de enveloppen en kleef er een postzegel op, zo komen de brieven of postkaarten zeker op de juiste bestemming terecht. Vergeet niet om zelf vroeg genoeg een briefje te sturen. Jullie kind(eren) verlangt/verlangen namelijk naar nieuws van het thuisfront. Geef GEEN NIEUWE KLEDIJ mee, enkel kledij die vuil mag worden en waarin jullie kind(eren) zich helemaal kan/kunnen uitleven.

9 Kom zeker naar onze bezoekdag. De kinderen vinden het fantastisch om een rondleiding te geven op de bezoekdag en hun vele avonturen te kunnen vertellen. Denk eraan dat jullie vaak delen van de kampkosten kunnen terugbetaald krijgen. Dit via het fiscaal attest enerzijds of de mutualiteit anderzijds. Wanneer jullie ons deze papieren bezorgen, vullen we met alle plezier ons deel in. 9. Medische fiche De medische fiche die jullie ingevuld hebben aan het begin van het werkjaar zal ter beschikking zijn op zaterdag 27 juni, jullie dienen deze na te lezen, eventuele aanpassingen aan te brengen en vervolgens opnieuw te ondertekenen.

10 INSCHRIJVINGSFORMULIER BEZOEKDAG ZONDAG 5 JULI (Af te geven op zaterdag 27 juni met het juiste bedrag aan de kampleiding.) NAAM:. OUDERS VAN:. BAN: O KAB O PAG O JKN O KNA AANTAL KINDEREN ( 12 JAAR):.x 9,00 (van wie. vegetarisch) =.. AANTAL VOLWASSENEN:.x 13,00 (van wie. vegetarisch) =.. TOTAAL:. WIJ NEMEN WEL/NIET DEEL AAN DE WANDELTOCHT (gelieve te doorstrepen wat niet van toepassing is). OPGELET: Leden die ingeschreven zijn voor het kamp moeten niet meer via dit strookje ingeschreven worden voor de BBQ. Eenmaal ingeschreven voor het kamp, is men ingeschreven voor de BBQ (BBQ zit in kampprijs inbegrepen)! Dit strookje dient dus enkel voor familieleden en vrienden die op bezoek komen.

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

KLAAR VOOR HET AVONTUUR?

KLAAR VOOR HET AVONTUUR? INFORMATIEBROCHURE 2019 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2019: Wanneer? KABOUTERS, PAGADDERS en JONGKNAPEN : 15 21 juli KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS: 12-21 juli KAMP 2019: Waar? Ninane 13 6941 Heyd, Durbuy KAMP

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

INFORMATIE KAMP 2017

INFORMATIE KAMP 2017 INFORMATIE KAMP 2017 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2017: WANNEER? KABOUTERS, PAGADDERS EN JONGKNAPEN 10-16 JULI 2017 KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS 7-16 JULI 2017 KAMP 2017: WAAR? BOHON DICHTBIJ DURBUY KAMP

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019 KAMPPARETTER GROOT KAMP La Roche-en-Ardenne 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel KAMPPARETTER!!!! Kampparetter!!! Kampparetter! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel Kleinkamp We zitten er allemaal al een heel jaar op te wachten, de beste week van de vakantie! Scoutskamp!!!

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Klein Kamp 2019 Tessenderlo

Klein Kamp 2019 Tessenderlo Klein Kamp 2019 Tessenderlo VOORWOORD We naderen het einde van de vakantie en dat wil maar een ding zeggen Het is tijd voor klein kamp! Zoals elk jaar gaan we op het einde van augustus op kamp met de -12.

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg INDIANENKAMP 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg 1 Inleiding Lief zeehondje, Op het indianenkamp zitten we met alle kindjes samen op onze eigen indianengrond, maar de stoute cowboys willen ons wegjagen.

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016

Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016 Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016 Hoi stoere chirojongens, Beste ouders, Hier zijn we dan weer met ons kampboekje voor de komende zomer! Dit jaar trekken we met de hele bende (leden, leiding

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening.

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening. Praktische info!! Vertrek en aankomst We verwachten jullie op 11 juli om 8u aan het station van Menen om dan samen de trein te nemen. Neem ook zeker een picknick mee voor s middags. We keren op 21 juli

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017 Op ontdekking in de Hoge Rielen Sloeberkamp 2017 De hoge Rielen - 2017 De grote vakantie is in zicht. Dat betekent geen school, uren tijd om te chillen aan het zwembad maar het leukste van al: CHIROKAMP.

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

Voor Kab en Pag: van donderdag 4 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016

Voor Kab en Pag: van donderdag 4 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016 8 Kamp 2016 Kamp praktisch Kampdata: Voor Kab en Pag: van donderdag 4 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016 Voor Jkn, Kn, Jhn: van maandag 1 augustus tot en met donderdag 11 augustus 2016 Kampplaats:

Nadere informatie

Zeehondjeskamp. 1-5 Juli 2019 De kluis, Sint-Joris Weert

Zeehondjeskamp. 1-5 Juli 2019 De kluis, Sint-Joris Weert Zeehondjeskamp 1-5 Juli 2019 De kluis, Sint-Joris Weert 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Er is een hele grote fout gemaakt. Onze teletijdmachine is verwoest door een enorme mammoet. Nu zitten we vast in

Nadere informatie

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN MAANDAG 8 APRIL TOT VRIJDAG 12 APRIL 2019 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE!

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN MAANDAG 8 APRIL TOT VRIJDAG 12 APRIL 2019 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN MAANDAG 8 APRIL TOT VRIJDAG 12 APRIL 2019 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! 1. HET REISPLAN BAGAGE Wordt beperkt tot 1 grote valies

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

World war III GROOT KAMP Jonggivers Givers 50 23'16.4"N 6 17'42.7"E

World war III GROOT KAMP Jonggivers Givers 50 23'16.4N 6 17'42.7E World war III GROOT KAMP 2019 Jonggivers Givers 50 23'16.4"N 6 17'42.7"E 1 VoorwooRd Zoals elk jaar gaan wij eind juli een bezoekje brengen aan onze landgenoten in het zuiden van het land, maar dit jaar

Nadere informatie

Lees dit boekje grondig door. Hierin vind je alle belangrijke informatie voor dit spetterend kamp.

Lees dit boekje grondig door. Hierin vind je alle belangrijke informatie voor dit spetterend kamp. Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen. Maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

WOORDJE VOORAF. Beste Woesj er en ouders,

WOORDJE VOORAF. Beste Woesj er en ouders, 2 WOORDJE VOORAF Beste Woesj er en ouders, Onder leiding van de familie Il Minatori starten we in het begin van de grote vakantie onze zoektocht naar edelstenen, mineralen, smaragden en diamanten. Momenteel

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Dierbeminde gelovigen, aangezien onverdraagzaamheid en geweld dezer dagen vaste begrippen zijn geworden in ons bestaan. Vinden wij, uw geestelijke

Nadere informatie

Beste scouties en ouders,

Beste scouties en ouders, Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen, maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Praktische informatie Waar... 3 Wanneer... 3 Post Routebeschrijving... 4 Contact Leiding... 4 Groepsleiding Inschrijving...

Praktische informatie Waar... 3 Wanneer... 3 Post Routebeschrijving... 4 Contact Leiding... 4 Groepsleiding Inschrijving... Piraten Kamp 2019 PiratenKamp 2019 Praktische informatie... 3 Waar... 3 Wanneer... 3 Post... 3 Routebeschrijving... 4 Contact... 4 Leiding... 4 Groepsleiding... 4 Inschrijving... 5 Hoe... 5 Financieel...

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2017 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in je mailbox krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2018 Okselaar Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in de bus krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het doorheen

Nadere informatie

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 Zaterdag 11 juli 15 Maandag 20 juli 15 Ribbels: Woensdag 15 juli 15 Maandag 20 juli 15 Op maandag 20 juli 15 is het bezoekdag (met BBQ) vanaf 15u00 tot 20u00. 1. Kampgeld Vanaf

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019

KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KAMPPARETTER KLEIN KAMP ESSEN 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 met

Nadere informatie

KSA Lotenhulle-Poeke Meisjes. 23 juli of 26 juli tot 30 juli

KSA Lotenhulle-Poeke Meisjes. 23 juli of 26 juli tot 30 juli KSA Lotenhulle-Poeke Meisjes 23 juli of 26 juli tot 30 juli 1 Liefste KSA-meisjes! Het kamp komt stilletjes aan dichterbij, jullie leidsters zijn volop aan het voorbereiden. Het is tijd voor het kampboekje!

Nadere informatie

Op kamp. De eerste keer?

Op kamp. De eerste keer? Op kamp De eerste keer? Op kamp voor een hele week, we kunnen ons voorstellen dat dat voor de jonge kabouters (en pagadders) direct een lange periode lijkt. Speciaal voor jullie een korte samenvatting

Nadere informatie

Voor Dwergen: van vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus Voor Kab en Pag: van vrijdag 4 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017

Voor Dwergen: van vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus Voor Kab en Pag: van vrijdag 4 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017 8 Kamp 2017 Kamp praktisch Kampdata: Voor Dwergen: van vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus Voor Kab en Pag: van vrijdag 4 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017 Voor Jkn, Kn, Jhn: van

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~

KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ KSA Oostkapjes ~WEEKEND AAN ZEE~ 9-10-11 November 2018 V.U.: Machteld Wille, Jasmijnstraat 17, 8020 Oostkamp Praktische info Beste JIMSIM en ouders, Het is weer zover! Ja, voelen jullie het ook al kriebelen?

Nadere informatie

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN ZONDAG 2 APRIL TOT DONDERDAG 6 APRIL 2017 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE!

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN ZONDAG 2 APRIL TOT DONDERDAG 6 APRIL 2017 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN ZONDAG 2 APRIL TOT DONDERDAG 6 APRIL 2017 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! 1. HET REISPLAN BAGAGE Wordt beperkt tot 1 grote valies

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA kamp 2016 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske leest, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het doorheen het

Nadere informatie

Reis rond de wereld in Retie!!

Reis rond de wereld in Retie!! Reis rond de wereld in Retie!! Welpenkamp 2016-2017 Retie 24-31 juli Jullie reisleiders: Baloe, Kaa, Bagheera, Chil, Raksha, Akela Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie

Nadere informatie

KSA Kamp Eeklo. Star Wars! 01 tot 10 augustus

KSA Kamp Eeklo. Star Wars! 01 tot 10 augustus KSA Kamp 2016 01 tot 10 augustus Eeklo Star Wars! Voorwoord Het is weer zover, het schooljaar komt ten einde en de vakantie is bijna begonnen! En als een echte KSA er aan de grote vakantie denkt, is het

Nadere informatie

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje 6 e jaargang Maart 2014 Ham Groot kamp 1 tem 10 augustus Groot Kamp 2014: Feestdagen Mol Uit wetenschappelijk onderzoekt blijkt dat we te weinig feesten. Toen we

Nadere informatie

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach 2014 17 augustus tot 23 augustus Inleiding Liefste zwemmers, Beste ouders, Langzaamaan stijgt de temperatuur buiten, de zomer komt dichterbij. Dat wil ook

Nadere informatie

INLEIDING. Beste KSA ers. Beste ouders

INLEIDING. Beste KSA ers. Beste ouders INLEIDING Beste KSA ers Beste ouders Het is weer zover, het beste moment van het werkjaar komt eraan: het GROOT KAMP! Elf dagen en tien nachten zal u van uw kleine spruit afscheid moeten nemen om hen samen

Nadere informatie

KLJ-MEENSELKIEZEGEM.BE

KLJ-MEENSELKIEZEGEM.BE KLJ-MEENSELKIEZEGEM.BE LEVEL 1 VERKENNING: PRAKTISCHE INFO Adres: Natuurlijk moeten jullie allemaal weten waar deze game doorgaat. Ook voor alle mama s, papa s, broers, zussen, oma s, opa s, huisdieren

Nadere informatie

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje

KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje KSA Meeuwen presenteert: Het kampboekje 7 e jaargang Maart 2015 Inhoudstabel pagina Voorwoord 4 Klein kamp: Opoeteren 5 Groot kamp: Lommel 6 Inschrijven voor deze kampen 9 Wat nemen we mee op kamp? 10

Nadere informatie

TOT OP KAMP! MIJN EERSTE KAMP. De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde

TOT OP KAMP! MIJN EERSTE KAMP. De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde TOT OP KAMP! De leiding en Hernieuwers van KSA Sint-Jacob Oudenaarde MIJN EERSTE KAMP Bij vragen of opmerkingen kan je ons altijd contacteren via info@ksaoudenaarde.be! Beste ouders van KSA Oudenaarde,

Nadere informatie

Voorwoord. Liefste welpen

Voorwoord. Liefste welpen WELPENKAMP 2018 Voorwoord Liefste welpen Na een jaar vol zaterdagnamiddagen gevuld met plezier, is het tijd om er een hele week lang op uit te trekken. De meesten van jullie zijn dit al gewoon maar het

Nadere informatie

HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83

HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83 Kamp 2016 Wirtzfeld 'T LESTE ZAL 'T BESTE ZEN! n e g n i l Bül VOOR IEDEREEN HOOGKAMERSTRAAT 3, 9140 TEMSE 0479 67 71 83 KSA Temse Voorwaarts KAMP 2016 Ons jaarlijks hoogtepunt! Net zoals vorig jaar trekken

Nadere informatie

KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS

KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS KAMPNIEUWSKAMPNIEUWSKAMPNIEUWS Dit jaar zetten we onze tenten recht in het gezellige Oostende, een stad aan de Belgische kust. Vlak aan de vlieghaven! 1. Algemeen Kampadres Chirojongens Kasterlee p/a Michiels

Nadere informatie

4 tot 11 augustus. Vikingen

4 tot 11 augustus. Vikingen 4 tot 11 augustus Vikingen Voorwoord Het is weer zover, het schooljaar komt ten einde en de vakantie is bijna begonnen! En als een echte KSA er aan de grote vakantie denkt, is het eerste wat in hem opkomt

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet Pinkelkamp 2019 Sint-Niklaas Puytvoet Inhoudsopgave Puytvoet Zeveling 3 Wat? 4 Waar? 4 Wanneer? 4 Hoe? 4 't rugzaksken 5 Stapdag 7 Koookploeg 7 2 Puytvoet Zeveling Een stukje groen aan de rand van de stad

Nadere informatie

kamp juli

kamp juli 21-30 juli kamp 2019 Wie bij de maffia wil gaan kan zich niet zomaar aansluiten. Voordat je een "man van eer" of maffioso kan worden moet je enkele stappen doorlopen. De kandidaat-maffioso wordt eerst

Nadere informatie

KAPOENENCRUISE 2019 ONZE CRUISE NEEMT JULLIE MEE NAAR DE MOOISTE EN AVONTUURLIJKSTE PLAATSEN VAN ONZE WERELDBOL!!

KAPOENENCRUISE 2019 ONZE CRUISE NEEMT JULLIE MEE NAAR DE MOOISTE EN AVONTUURLIJKSTE PLAATSEN VAN ONZE WERELDBOL!! KAPOENENCRUISE 2019 ONZE CRUISE NEEMT JULLIE MEE NAAR DE MOOISTE EN AVONTUURLIJKSTE PLAATSEN VAN ONZE WERELDBOL!! Ahoi cruisegangers Welkom op ons gigantisch schip! De komende 5 dagen reizen we samen de

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

Enkele nuttige adressen!

Enkele nuttige adressen! Enkele nuttige adressen! Kampadres Kalmthoutsesteenweg 14 2910 Essen Kampleid(st)er Julie Lievens Gasthuisheide 64, 2440 Geel 0496 33 02 85 (Enkel in nood!) Kristof Bogaerts De Bocht 10, 2440 Geel 0472

Nadere informatie

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Beste ouders, beste Durendaelers Zoals beloofd in de eerste kampbrief, geven we u in deze brief verdere informatie omtrent ons kamp te Botassart 2019. 1.! Het

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

Kampboekje. 4 juli 9 juli 2017 Neerharen (Lanaken)

Kampboekje. 4 juli 9 juli 2017 Neerharen (Lanaken) Kampboekje 4 juli 9 juli 2017 Neerharen (Lanaken) 1 Beste ouders en kapoenen, Er waren eens 2 kapoenenleidsters en 2 kapoenenleiders, die op zoek gingen naar een leuke kampplaats voor hun kapoentjes. Ze

Nadere informatie

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! HET CIRCUS HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen! Lees snel verder voor meer informatie. Dit jaar zetten we onze

Nadere informatie

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal)

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal) KAMPGIDSKE 2018 Buizingen (Zennedal) Kapoenen en kabouters 4-11 juli 2016 Joka s, Jogi s en Gidsen: 1-11 juli 2016 1 Voorwoord Dag liefste Gidskes, beste ouders Hoog tijd om wat meer info te verschaffen

Nadere informatie

Joka Kamp Hawaii

Joka Kamp Hawaii Joka Kamp 2017 Hawaii Inleiding Nu het stil aan warm begint te worden, en iedereen begint te snakken naar zon en vakantie is het moeilijk om nog zo lang te wachten om op kamp te gaan. Natuurlijk kunnen

Nadere informatie

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018!

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Safarikamp 2018 Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130 euro.

Nadere informatie

GIVERKAMP 2017 BERTRIX

GIVERKAMP 2017 BERTRIX GIVERKAMP 2017 BERTRIX Giverkamp 2017 Ze leerden vallen maken, ze leerden water zuiveren en ze leerden vissen fileren. De givers van scouts wijnegem werden op het overlevingsweekend volledig klaargestoomd

Nadere informatie

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald.

Wanneer? Op dinsdag 24 juli om 10 uur worden de welpen verwacht, waar ze een dikke week later dinsdag 31 juli om 12 uur weer mogen worden opgehaald. Welpenkamp 2018 Inleiding Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie op een supervet kamp!! Deze keer gaat het wel een beetje een speciaal kamp zijn, want dit jaar is het thema

Nadere informatie