HR-deskundige (B1-B3)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HR-deskundige (B1-B3)"

Transcriptie

1 Aanwervingsprocedure HR-dienst HR-deskundige (B1-B3) I. Afdeling en dienst Vanuit de afdeling interne zaken worden de verschillende aspecten m.b.t. organisatieontwikkeling (beleids- en projectmanagement, communicatie, GIS, ICT, personeel & organisatie, secretariaat en ICT) van de gemeente gestuurd, begeleid en gecoördineerd, teneinde een optimale afstemming tussen alle gemeentelijke diensten te bekomen. De HR-dienst is binnen de gemeente en het OCMW verantwoordelijk voor het formuleren, implementeren, bewaken en bijsturen van personeelsbeleid en administratie, teneinde ervoor te zorgen dat het bestuur steeds over voldoende, competente en gemotiveerde medewerkers beschikt die bijdragen tot de realisatie van de beleidsobjectieven. II. Aard van aanstelling - Een aanstelling als voltijds statutair HR-deskundige (B1-B3) - standplaats: Markt 1, 9230 Wetteren III. Algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden - een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor ze solliciteren; - de burgerlijke en politieke rechten genieten; - medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk; - voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; - slagen voor een selectieprocedure; IV. Specifieke aanwervingsvoorwaarden Je beschikt minimaal over een academische of professionele bachelor én hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een HR-functie OF Je beschikt minimaal over een academische of professionele bachelor sociaal werk optie personeelswerk, toegepaste psychologie optie arbeidspsychologie, psychologie optie bedrijfspsychologie en personeelsbeleid OF Je beschikt over een master HR Management, master arbeids- en organisatiepsychologie, master bedrijfspsychologie en personeelsbeleid, master Publiek management, master sociaal werk, master sociaal recht OF Je beschikt over een postgraduaat Human resources management V. Rangschikking, indienstroeping en geldigheidsduur Er wordt een wervingsreserve aangelegd waarvan de geldigheidsduur is vastgelegd op drie jaar te rekenen vanaf de eerste dag van de maand volgend op de datum van het eindrapport van de selectie. Alle geslaagde of geschikt bevonden kandidaten die niet onmiddellijk worden aangesteld, worden in de wervingsreserve opgenomen. De kandidaten worden in de wervingsreserve gerangschikt in volgorde van hun resultaat. De eerst gerangschikte kandidaat van de wervingsreserve wordt het eerst geraadpleegd om de vacature te vervullen.

2 Kandidaten in de wervingsreserve die zonder ernstige schriftelijke motivatie een aanbod voor een vacante functie weigeren of niet reageren worden uit de wervingsreserve geschrapt. De aanstellende overheid beoordeelt de ernst van de opgegeven motivatie. Kandidaten met een ernstige motivatie behouden hun plaats in de wervingsreserve. VI. Bezoldigingsregeling De jaarlijkse bezoldiging van HR-deskundige (B1-B3) gaat van ,32 tot ,86 (weddenschaal B1-B3 index inbegrepen). Daarnaast zijn er nog een aantal reglementaire toelagen, ondermeer haard- en standplaatstoelage, vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques (5 ), gratis openbaar vervoer woon-werkverkeer, fietsvergoeding en gratis hospitalisatieverzekering. Relevante ervaring uit de privé-sector of als zelfstandige kan voor maximum 12 jaar meetellen. VII. Verdere inhoudelijke informatie Bijkomende inlichtingen over de specifieke aard van de functie en toelichtingen over de wijze van solliciteren en vragen m.b.t. de verloning en de aard van de aanstelling kunnen bekomen worden bij de HR-dienst of 09/ ). VIII. Wijze van inschrijving en uiterste inschrijvingsdatum Om in te schrijven voor de selectieprocedure moet u een uitgebreid CV en een begeleidend schrijven onder gefrankeerde omslag sturen naar gemeente Wetteren, HRdienst, Markt 1, 9230 Wetteren, ofwel een volledig sollicitatiedossier bezorgen via (vacatures@wetteren.be). Het CV en begeleidend schrijven moet vergezeld gaan van een kopie van de vereiste diploma s. Het is de verantwoordelijkheid van de kandidaat om een volledig sollicitatiedossier in te dienen vóór 20 augustus VII. Examenprogramma Een schriftelijke proef Een competentieproef: de kandidaat wordt geconfronteerd met een probleemsituatie (m.b.t. de inhoudelijke en organisatorische werking van de dienst of afdeling) die zich tijdens de latere uitoefening van de functie kan voordoen. De kandidaat tracht een oplossing uit te werken, waarbij de competenties vereist voor de functie op basis van de functiebeschrijving en het competentieprofiel worden getoetst. EN/OF Een worksampleproef: omvat de specifieke beschrijving van één of meer situaties of praktijkgevallen die verband houden met de dienst, en waarover de gegevens tijdens het examen aan de kandidaat worden bezorgd. De wetgeving of specifieke kennis m.b.t. de functie kan hierin worden verwerkt. Een mondeling gesprek Evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie, van zijn persoonlijkheid, werkervaring, vakkennis en van zijn interesse voor het werkterrein. De geselecteerde competenties worden grondig bevraagd. De volgorde van voormelde proeven wordt bepaald door de selectiecommissie. Om als geslaagd te worden beschouwd moet de kandidaat minstens 50% op elke selectieproef en 60% op het totaal van de selectie behalen.

3 Graadnaam: deskundige Functienaam: HR-deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Functiebeschrijving Functie Afdeling: interne zaken Dienst: HR-dienst Code:FB Doel van de entiteit Vanuit de afdeling interne zaken worden de verschillende aspecten m.b.t. organisatieontwikkeling (beleids- en projectmanagement, communicatie, GIS, ICT, personeel & organisatie, secretariaat en ICT) van de gemeente gestuurd, begeleid en gecoördineerd, teneinde een optimale afstemming tussen alle gemeentelijke diensten te bekomen. De HR-dienst is binnen de gemeente en het OCMW verantwoordelijk voor het formuleren, implementeren, bewaken en bijsturen van personeelsbeleid en administratie, teneinde ervoor te zorgen dat het bestuur steeds over voldoende, competente en gemotiveerde medewerkers beschikt die bijdragen tot de realisatie van de beleidsobjectieven. Plaats in de organisatie Werkt onder de leiding van en rapporteert aan diensthoofd (HR-dienst)

4 Kerntaken Ondersteuning geven in het ontwikkelen van een visie rond personeelsbeleid Een visie rond personeelsbeleid en beheer mee helpen ontwikkelen en doen toepassen zodat het personeel in staat blijft te werken met moderne methodes, technologieën en concepten. Dit omhelst onder meer de volgende concrete taken: ontwikkelen en toepassen van personeelsinstrumenten (werving en selectie, evaluatie, training en opleiding, ) meewerken en bewaken van goede arbeidsomstandigheden, - voorwaarden, -voorzieningen en arbeidsrelaties teneinde de personeelsleden blijvend te motiveren Uitvoering geven aan personeelsbeleid Meewerken en implementeren van het uitgestippelde personeelsbeleid. Dit kan onder meer volgende taken inhouden: zorgen dat statuten en reglementen correct toegepast worden Het uitvoeren van een efficiënt vormingsbeleid Mee instaan voor het wervings- en bevorderingsbeleid Verdere ontwikkeling, implementatie en operationele ondersteuning van het onthaalbeleid Het ondersteunen van het lijnmanagement binnen de functionerings- en evaluatiecyclus en optimaliseren van deze cyclus. Mee implementeren van een integriteitsbeleid Bewaken en implementeren agressiebeleid Loon-en personeelsadministratie Als deskundige de personeelsadministratie begeleiden en opvolgen. Voldoende deskundigheid aan de dag kunnen leggen rond het administratieve en juridische luik van de loon en personeelsadministratie. Dit kunnen onder meer volgende taken zijn: organisatie, opvolging en controle van het systeem van tijdsregistratie en afwezigheidsbeheer, de algemene opvolging van het systeem en de input en controle van de gegevens (back-up) erop toezien dat de verschillende werkzaamheden aangaande de personeelsadministratie juist verlopen (kwaliteitsbewaking) Als back-up informatie kunnen verstrekken aan personeelsleden met betrekking tot hun vragen rond loon- en personeelsadministratie

5 Wetgeving Zich voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de wetgeving en regelgeving van belang voor de dienst. Deze assimileren en implementeren binnen de eigen dienst teneinde de procedures, werking en de kennis actueel te houden. Dit omhelst onder meer de volgende concrete taken: vertalen in nieuwe richtlijnen naar de medewerkers ondersteuning bieden aan de medewerkers in het op peil krijgen en houden van het benodigde kennisniveau de nodige vakkennis opdoen en de opgedane kennis integreren in de werking van de dienst Communicatie Bewaken van de externe communicatie. Dit omhelst onder meer de volgende concrete taken: bestaande relaties met externen (andere openbare diensten, toezichthoudende overheden ) onderhouden netwerkvorming met plaatselijke actoren in het kader van de uitvoering van het beleid het gemeentebestuur of de gemeentelijke administratie als deskundige vertegenwoordigen in diverse organisaties of op evenementen, fora, Verruimende bepaling: op vraag van de direct leidinggevende verricht de werknemer ondersteunende taken van de eigen dienst of van andere diensten.

6 grondig voldoende elementair grondig voldoende elementair Functieprofiel De definities en niveaus van de technische en gedragscompetenties worden ter beschikking gesteld in de competentiegids. Per competentie worden 3 gradaties onderscheiden. Een hogere gradatie impliceert steeds dat de lagere gradatie ook is verworven. Technische Competenties Niveau Cluster Competentie Management en beleid Algemeen HRM-beleid Communicatiemanagement Financieel management Strategische beleidsvoering PC-Vaardigheden Databanken Presentaties Rekenbladen Software eigen aan de functie Tekstverwerking Werking en werkmiddelen Procedures en procesbeheer Projectmatig werken Werking van de gemeentelijke organisatie Werkmiddelen Wetgeving Kennis van de wetgeving m.b.t. de functie Kennis van de wetgeving m.b.t. de gemeente Gedragscompetenties Niveau Cluster Competentie Beheersmatige Voortgangscontrole vaardigheden Informatieverwerkend Analytisch denken gedrag Conceptueel denken Kwaliteit en accuraatheid Interactief gedrag Teamwerk en samenwerken Persoonsgebonden gedrag Integriteit Resultaatgerichtheid Probleemoplossend Besluitvaardigheid gedrag Initiatief Klantgerichtheid

Boekhoud(st)er (B1-B3)

Boekhoud(st)er (B1-B3) Aanwervingsprocedure Dienst Financiën Boekhoud(st)er (B1-B3) I. Afdeling en dienst De gemeentelijke financiële dienst werkt op beleidsmatig niveau. Dit houdt in het beheer, het toezicht en de controle,

Nadere informatie

Fiscalist (B1-B3) Tegen ten laatste 2019 zal er een gemeenschappelijke financiële dienst zijn voor gemeente en OCMW Wetteren.

Fiscalist (B1-B3) Tegen ten laatste 2019 zal er een gemeenschappelijke financiële dienst zijn voor gemeente en OCMW Wetteren. Aanwervingsprocedure Dienst Financiën Fiscalist (B1-B3) I. Afdeling en dienst De gemeentelijke financiële dienst werkt op beleidsmatig niveau. Dit houdt in het beheer, het toezicht en de controle, de planning

Nadere informatie

Educatief medewerker (B1-B3)

Educatief medewerker (B1-B3) Niveau B Afdeling Bibliotheek Educatief medewerker (B1-B3) I. Doel van de entiteit De afdeling vrijetijdszaken stuurt, begeleidt en coördineert het gemeentelijk vrijetijdsbeleid teneinde een optimale afstemming

Nadere informatie

Assistent dienstleider Bibliotheek (B1-B3)

Assistent dienstleider Bibliotheek (B1-B3) Aanwervingsprocedure Afdeling Bibliotheek I. Afdeling en dienst Assistent dienstleider Bibliotheek (B1-B3) De afdeling vrijetijdszaken stuurt, begeleidt en coördineert het gemeentelijk vrijetijdsbeleid

Nadere informatie

Beleidsmedewerker programmering en collectiebeheer (B1-B3)

Beleidsmedewerker programmering en collectiebeheer (B1-B3) Aanwervingsprocedure Vrijetijdszaken dienst Bibliotheek en Cultuurcentrum Beleidsmedewerker programmering en collectiebeheer (B1-B3) I. Afdeling en dienst De bibliotheek en cultuurcentrum Nova behoren

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan diensthoofd (Facility Management / ICT)

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan diensthoofd (Facility Management / ICT) Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: Informaticus Functionele loopbaan: B1-B3 Code: FM3ICT03 Sector: Facility Management Dienst: ICT Subdienst: Doel van de entiteit De sector Facility Management

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn Functie Graadnaam: coördinator Functienaam: coördinator onderwijs Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Samenleving, leven en welzijn Dienst: Burgerzaken, onderwijs en sociale dienst Subdienst: onderwijs

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

In het bezit zijn van een bachelorsdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

In het bezit zijn van een bachelorsdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs GEZOCHT: halftijds coördinator onderwijs (B1-B3) Over het bedrijf De gemeente Londerzeel is een dynamische, Vlaamse gemeente, met een landelijk karakter, waar het goed is om te wonen, te werken en te vertoeven.

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: /

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: / Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris personeel Functiefamilie: leidinggevenden Afdeling : Interne zaken Dienst : personeel Subdienst: / Functionele loopbaan: A1a-A3a Code:

Nadere informatie

Algemene en bijzondere voorwaarden

Algemene en bijzondere voorwaarden Informatiebundel Selectieprocedure voor een administratief medewerker met het oog op de opmaak van een werfreserve (C1-C3 contractueel - voltijds) (C1-C3 contractueel halftijds) 1/9 Inhoudstafel Algemene

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Sector: ORG. Subdienst:

Functiebeschrijving. Sector: ORG. Subdienst: Functie Graadnaam: Beleidsmedewerker/ deskundige Functienaam: beleidsmedewerker/deskundige Patrimonium Functionele loopbaan: A1a-A3a/ B1-3 Code: GG3PAT02 Sector: ORG Dienst: Patrimonium Subdienst: Doel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5 Functie Graadnaam: Coördinator Functienaam: Coördinator Vrije Tijd Functionele loopbaan: B4 B5 Code: Cluster: Samenleving, Leven en Welzijn Afdeling: Vrije tijd, ontspanning en vrijwilligers Dienst: Subdienst:

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Staf

Functiekaart. Dienst: Staf Functie Graadnaam: projectmedewerker Functienaam: projectmedewerker Grondgebiedzaken Functionele loopbaan: A1a-A2a (S) Functiegroep: Coördinerenden Code: Afdeling: Grondgebiedzaken Dienst: Staf Subdienst:

Nadere informatie

De eerst gerangschikte kandidaat van de wervingsreserve wordt het eerst geraadpleegd om de vacature te vervullen.

De eerst gerangschikte kandidaat van de wervingsreserve wordt het eerst geraadpleegd om de vacature te vervullen. Aanwervingsprocedure CC Nova - Bibliotheek I. Afdeling en dienst Beleidsmedewerker Digitalisering (B1-B3) De bibliotheek en cultuurcentrum Nova behoren tot de afdeling vrijetijdszaken. Met één personeelsteam

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker

Functiebeschrijving. Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker Functie Graadnaam: Afdelingshoofd Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker Dienst: / algemene zaken Functiegroep: Leidinggevend Subdienst: / Functionele loopbaan: A4a-A4b Doel van de entiteit

Nadere informatie

hierboven opgesomd én je kan min. 2 jaar ervaring in het betrokken werkdomein voorleggen. EN Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

hierboven opgesomd én je kan min. 2 jaar ervaring in het betrokken werkdomein voorleggen. EN Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Aanwervingsprocedure Stadsontwikkeling Omgevingsambtenaar (B1-B3) I. Afdeling en dienst Het departement stadsontwikkeling heeft als doelstelling het milieubeleid, het ruimtelijk beleid en de lokale economie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functionele loopbaan: C1-C3 Functiegroep : administratief uitvoerenden Code: Afdeling: generieke functiebeschrijving

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Functienaam: deskundige duurzaamheid/gis/aankoopdienst/vastgoed Functionele loopbaan: B1-3 Code: ORG3BO03

Functiebeschrijving. Functie. Functienaam: deskundige duurzaamheid/gis/aankoopdienst/vastgoed Functionele loopbaan: B1-3 Code: ORG3BO03 Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige duurzaamheid/gis/aankoopdienst/vastgoed Functionele loopbaan: B1-3 Code: ORG3BO03 Sector: Organisatie en Grondgebiedzaken Dienst: Beleidsondersteuning

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subdienst:

Functiebeschrijving. Subdienst: Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Functiefamilie: Leidinggevenden Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Dienst: Burgerzaken Subdienst: Code: Doel van de entiteit De dienst burgerzaken

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Personeel. Functienaam: bestuurssecretaris.

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Personeel. Functienaam: bestuurssecretaris. Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris Functiefamilie: functioneel leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Personeel Subdienst: Code:

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Vrije Tijd Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Code: Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De dienst Vrije tijd coördineert

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de directeur of stadssecretaris. Geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst.

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de directeur of stadssecretaris. Geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd hoofdsportfunctionaris Functionele loopbaan: A1a-A3a Code: VT2SPD01 Sector: Vrije Tijd Dienst: Sportdienst Subdienst: Doel van

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: deskundige(vrije Tijd, Cultuur)

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: deskundige(vrije Tijd, Cultuur) Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige jeugd en cultuur Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Dienst: Vrije Tijd Subdienst: Cultuur / Jeugd Subdienst: Code: Doel van de

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam: Maatschappelijk assistent handhavingsbeleid Functionele loopbaan: B1-B3

Functiebeschrijving. Functienaam: Maatschappelijk assistent handhavingsbeleid Functionele loopbaan: B1-B3 Functie Functiefamilie: Hulpverlening Functienaam: Maatschappelijk assistent handhavingsbeleid Functionele loopbaan: B1-B3 Departement: Welzijn Afdeling: Sociaal Beleid Aanwervingsvoorwaarden - In het

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. dienstverlening. Dienst: - Functienaam: afdelingshoofd

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. dienstverlening. Dienst: - Functienaam: afdelingshoofd Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Functiefamilie: hoger leidinggevenden Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Maatschappelijke dienstverlening Dienst: - Subdienst: Code: Doel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd vrije tijd.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd vrije tijd. Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Jeugdconsulent Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Vrije tijd en welzijn Dienst: Jeugd-en sportdienst Subdienst: FB-09-02-01 Doel van de entiteit De afdeling

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige graad C3-C4 voltijdse statutaire functie met een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Financiën

Functiekaart. Dienst: Financiën Functie Graadnaam: hoofddeskundige Functienaam: hoofddeskundige financiën Functiegroep: deskundigen Functionele loopbaan: B4-B5 Afdeling: FINANCIEN Dienst: Financiën Subdienst: Financiën Code: Doel van

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst. Functiekaart Functie Graadnaam: maatschappelijk assistent Functienaam: Maatschappelijk assistent Functiegroep: Coördinerenden Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Maatschappelijke dienstverlening

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling vrije

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Ondersteuning Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de beleidscoördinator grondgebiedszaken.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de beleidscoördinator grondgebiedszaken. Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: Duurzaamheidsambtenaar Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Grondgebiedzaken Dienst: Milieu Subdienst: FB-07-14-b Doel van de entiteit De afdeling grondgebiedzaken

Nadere informatie

Functiekaart. Subdienst:

Functiekaart. Subdienst: Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Opvoeden Functiegroep: Leidinggevenden Functionele loopbaan: A1a A3a Code: Afdeling: Opvoeden Dienst: Opvoeden Subdienst: Doel van de entiteit Met

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. coördinerend/deskundig

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. coördinerend/deskundig Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige sport Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: vrije tijd en zorg Dienst: vrije tijd en verenigingen (sport) Functiefamilie: administratief coördinerend/deskundig

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: bestuurssecretaris HRM.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: bestuurssecretaris HRM. Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris HRM Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A2a Afdeling: Staf Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit Deze

Nadere informatie

Functiebeschrijving deskundige vrije tijd (cultuur en jeugd)

Functiebeschrijving deskundige vrije tijd (cultuur en jeugd) Functiebeschrijving deskundige vrije tijd (cultuur en jeugd) Deze functie wordt uitgeoefend door 1 VE (contractueel). Functie Functienaam: deskundige vrije tijd (cultuur en jeugd) Functiefamilie: coördinerend

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gegradueerd verpleegkundige graad BV1-BV2-BV3 voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Bestuurssecretaris Functienaam: Diensthoofd Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Subdienst: Code: Doel van

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie

Functiebeschrijving. Functie Functie Graadnaam: Ontvanger Afdeling: / Functienaam: Ontvanger Dienst: / Functiegroep: Wettelijke graad Subdienst: / Functionele loopbaan: NVT Doel van de entiteit De OCMW-ontvanger is verantwoordelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Niveau

Functiebeschrijving. Niveau Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Directeur WZC Zilverlinde Rechtstoestand Contractueel Niveau A Salarisschaal A1a-A1b-A2a 2. Plaats in de organisatie De directeur staat aan het hoofd van het WZC

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

Administratieve ondersteuning van de werking van de Kunstenacademie (filiaal Ternat) en instaan voor de dagelijkse organisatie van de school.

Administratieve ondersteuning van de werking van de Kunstenacademie (filiaal Ternat) en instaan voor de dagelijkse organisatie van de school. Functie Graadnaam: Administratief medewerker Functienaam: Administratief medewerker/ Kunstenacademie Functionele loopbaan: C1-3 Afdeling: Vrije tijd en Onderwijs Dienst: Jeugd en Onderwijs Subdienst: Kunstenacademie

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Uitvoeringsdiensten. Functienaam: Subdienst:

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Uitvoeringsdiensten. Functienaam: Subdienst: Functie Graadnaam: Diensthoofd Functienaam: Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Grondgebiedszaken Dienst: Uitvoeringsdiensten Subdienst: Code: Doel van de entiteit De

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Afdeling: Vrije tijd. Dienst: Bibliotheek. Subdienst: Code:

Functiebeschrijving. Afdeling: Vrije tijd. Dienst: Bibliotheek. Subdienst: Code: Functie Graadnaam: diensthoofd Afdeling: Vrije tijd Functienaam: Zakelijk leider bibliotheek en productontwikkelaar vrije tijd Functiefamilie: Coördinerend leidinggevenden Functionele loopbaan: B1-B3 Dienst:

Nadere informatie

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder.

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder. Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Secretariaat Subdienst:

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature GROENARBEIDER-GRAFMAKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

Informatiebundel Facilitair medewerker woonzorgcentrum (E1-E3 contractueel deeltijds (26,6/38))

Informatiebundel Facilitair medewerker woonzorgcentrum (E1-E3 contractueel deeltijds (26,6/38)) Informatiebundel Facilitair medewerker woonzorgcentrum (E1-E3 contractueel deeltijds (26,6/38)) 1/9 Inhoudstafel Algemene voorwaarden 3 Functiebeschrijving facilitair medewerker woonzorgcentrum 4 Aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan de bestuurssecretaris (Algemene zaken - Financiën).

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan de bestuurssecretaris (Algemene zaken - Financiën). Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: boekhouder Functiefamilie: deskundig Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Financiën Subdienst: Administratie Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Projectmedewerker Vrije Tijd Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Code: Afdeling: Vrije tijdszaken Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De afdeling vrije

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Financiële zaken

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Financiële zaken Functie Graadnaam: administratief hoofdmedewerker Functienaam: administratief hoofdmedewerker Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: C4-C5 Dienst: Financiële zaken Subdienst: Subdienst: Code:

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Cultureel vormingsmedewerker (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Cultureel vormingsmedewerker (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Cultureel vormingsmedewerker (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: deskundige communicatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: deskundige communicatie Functiebeschrijving Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige communicatie Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

AANWERVING - BEVORDERING CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

AANWERVING - BEVORDERING CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR AANWERVING - BEVORDERING CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR voltijds (38/38) statutair B1-B3 Het gemeentebestuur van Roosdaal organiseert een selectieproef met het oog op de aanstelling van een voltijds statutair

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functionele loopbaan: C4-5 Code: 2015_GG2UD03

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functionele loopbaan: C4-5 Code: 2015_GG2UD03 Functie Graadnaam: werkleider Functienaam: Functionele loopbaan: C4-5 Code: 2015_GG2UD03 Sector: ORG Dienst: Uitvoeringsdienst Subdienst: Doel van de entiteit De stadsdiensten dragen bij tot het welzijn

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

Functiebeschrijving. In het bijzonder zal deze ondersteuning gericht zijn op het HRM-luik voor gemeente én OCMW.

Functiebeschrijving. In het bijzonder zal deze ondersteuning gericht zijn op het HRM-luik voor gemeente én OCMW. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige Functiefamilie: coördinerend Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Interne Zaken Dienst: secretariaat/personeel Subdienst: Code:

Nadere informatie

Functiebeschrijving. - In het bezit zijn van het diploma van bachelor of een daarmee gelijkgesteld diploma. - In het bezit zijn van een rijbewijs B

Functiebeschrijving. - In het bezit zijn van het diploma van bachelor of een daarmee gelijkgesteld diploma. - In het bezit zijn van een rijbewijs B Functie Functiefamilie: Leiding Functienaam: Teamverantwoordelijke wijkwerk Functionele loopbaan: B1-B3 Departement: Welzijn Afdeling: niet-wettelijke dienstverlening Dienst: Omkadering wijkwerken Aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

BESLUIT ALGEMEEN DIRECTEUR VAN 10 OKTOBER Personeel. Vaststellen van de functiebeschrijving van een assistent-dienstleider.

BESLUIT ALGEMEEN DIRECTEUR VAN 10 OKTOBER Personeel. Vaststellen van de functiebeschrijving van een assistent-dienstleider. BESLUIT ALGEMEEN DIRECTEUR VAN 10 OKTOBER 2018 Personeel. Vaststellen van de functiebeschrijving van een assistent-dienstleider. Beknopte samenvatting Het Besluit van de Vlaamse Regering van 7 december

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: omgevingsambtenaar Functionele loopbaan: A4a-A4b Functiegroep: Leidinggevenden Code: Afdeling: Wonen & Ondernemen Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subdienst:

Functiebeschrijving. Subdienst: Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: omgevingsambtenaar Functiefamilie: Deskundigen Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Ruimte Dienst: Omgeving, mobiliteit en huisvesting Subdienst: Code: Doel

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam:

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Functiebeschrijving Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Financiële Zaken Dienst: Subdienst: Code: Doel

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Graadnaam: diensthoofd. Dienst: personeel & organisatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Graadnaam: diensthoofd. Dienst: personeel & organisatie Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Personeelsdienst Afdeling: interne zaken Dienst: personeel & organisatie Functionele loopbaan: A1a-A3a Doel van de entiteit De dienst personeel &

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

1 PLOEGBAAS GEBOUWEN 1 PLOEGBAAS GROEN

1 PLOEGBAAS GEBOUWEN 1 PLOEGBAAS GROEN AANWERVING - BEVORDERING 1 PLOEGBAAS GEBOUWEN 1 PLOEGBAAS GROEN voltijds (38/38) statutair D4-D5 Het gemeentebestuur van Roosdaal organiseert een selectieproef met het oog op de aanstelling van: o een

Nadere informatie

Functiebeschrijving. De afdeling bestaat daarnaast uit volgende diensten: Ruimtelijke Ordening & Milieu en de Uitvoeringsdiensten.

Functiebeschrijving. De afdeling bestaat daarnaast uit volgende diensten: Ruimtelijke Ordening & Milieu en de Uitvoeringsdiensten. Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Mobiliteitsambtenaar Functiefamilie: Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Grondgebiedzaken Dienst: Grondgebiedzaken Subdienst: Team Grondgebiedzaken Code: Doel

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan adjunct-diensthoofd (Welzijn / Kinderdagverblijf)

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan adjunct-diensthoofd (Welzijn / Kinderdagverblijf) Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: gegradueerd verpleegkundige Functionele loopbaan: BV1-BV3 Code: WL3PAG02 Sector: Welzijn Dienst: Kinderdagverblijf Subdienst: Doel van de entiteit De sector welzijn

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Burgerzaken Functionele loopbaan: A1a-A3a Functiegroep: Leidinggevenden Code: Afdeling: Burgerzaken Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De dienst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Secretaris

INFORMATIEBERICHT. Secretaris INFORMATIEBERICHT Secretaris Het gemeentebestuur van Roosdaal gaat over tot de aanwerving van een secretaris - decretale graad - statutaire voltijdse functie (m/v). Functie Als gemeentesecretaris sta je

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan jeugdconsulent (Vrije tijd - Jeugd)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan jeugdconsulent (Vrije tijd - Jeugd) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Jeugd Subdienst: Code:

Nadere informatie

Functiekaart. De bibliotheek werkt steeds in een geest van objectiviteit en vrij van levensbeschouwelijke, politieke en commerciële invloeden.

Functiekaart. De bibliotheek werkt steeds in een geest van objectiviteit en vrij van levensbeschouwelijke, politieke en commerciële invloeden. Functie Graadnaam: Bibliotheekassistent Functienaam: Bibliotheekassistent Functionele loopbaan: C1-C3 Code: Afdeling: Vrije tijd Dienst: Bibliotheek FB-08-08 Doel van de entiteit De missie van de bib is

Nadere informatie

Functiekaart. Subdienst:

Functiekaart. Subdienst: Functie Graadnaam: Administratief medewerker Functienaam: Administratief medewerker Functionele loopbaan: C1-C3 Functiegroep: Administratief uitvoerenden Code: Afdeling: Vrije tijd Dienst: Administratieve

Nadere informatie

Ingenieur Afdeling Technische Dienst

Ingenieur Afdeling Technische Dienst Functie Graadnaam Ingenieur Afdeling Technische Dienst Functienaam Ingenieur Generieke functie A1a-A3a Coördinerend Functionele loopbaan A1a-A3a Dienst - Subdienst Openbare Werken - Infrastructuur Code

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Financieel medewerker (in voltijds statutair verband)

Financieel medewerker (in voltijds statutair verband) GEMEENTEBESTUUR AFFLIGEM Dienst Personeelszaken Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot het inrichten van een examen voor de aanwerving van een (m/v): Financieel medewerker (in voltijds statutair

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE. Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE. Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: diensthoofd(beleidsondersteuning)

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: diensthoofd(beleidsondersteuning) Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige informatie & communicatie Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Dienst: Beleidsondersteuning Subdienst: Subdienst: Code: Doel van

Nadere informatie

Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening

Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening Functiebeschrijving Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Dienst: algemeen

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure Departement Interne & Burgerzaken dienst Informatie/Cel Archief. Deskundige Informatiebeheerder (B1-B3)

Aanwervingsprocedure Departement Interne & Burgerzaken dienst Informatie/Cel Archief. Deskundige Informatiebeheerder (B1-B3) Aanwervingsprocedure Departement Interne & Burgerzaken dienst Informatie/Cel Archief Deskundige Informatiebeheerder (B1-B3) I. Afdeling en dienst De gemeente Wetteren heeft drie grote departementen: Vrije

Nadere informatie

Informatiebundel 1/10

Informatiebundel 1/10 Informatiebundel Aanwerving van een administratief medewerker dienst Financiën (C1-C3 contractueel - voltijds) Selectieprocedure wervingsreserve van twee jaar 1/10 Inhoudstafel Algemene en bijzondere voorwaarden...

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Inhoudsopgave. Selectieprocedure voor de aanstelling van een deskundige personeel B1-B3. Voltijds (38/38) statutaire functie

INFORMATIEBROCHURE. Inhoudsopgave. Selectieprocedure voor de aanstelling van een deskundige personeel B1-B3. Voltijds (38/38) statutaire functie Selectieprocedure voor de aanstelling van een deskundige personeel B1-B3 Voltijds (38/38) statutaire functie INFORMATIEBROCHURE Ten zuidwesten van Brussel ligt een zachtglooiend landschap dat Pajottenland

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Graadnaam: Deskundige Team Burgerzaken Functienaam:

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Graadnaam: Deskundige Team Burgerzaken Functienaam: Functie Graadnaam: Deskundige Team Burgerzaken Functienaam: Functiefamilie: Deskundig Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Burgerzaken Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling burgerzaken

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd Burgerzaken.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd Burgerzaken. Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Coördinerenden Code: Afdeling: Burgerzaken Dienst: Burgerzaken Subdienst: Doel van de entiteit De dienst

Nadere informatie