Nieuwsbrief Kindcentrum Putten November 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum Putten November 2013"

Transcriptie

1 November 2013 Van de directie De Boskring Werk in uitvoering Een aantal van u heb ik ontmoet op een gezellige ouderavond vorige week en is daar redelijk bijgepraat. Toch goed om ook hier een aantal plannen van Kindcentrum Putten nog even de revue te laten passeren. Enige tijd geleden kregen we bezoek van het Winkel Centrum Putten met het verzoek buitenlid te worden van deze vereniging en zo ook als Kindcentrum mee te helpen ons dorp aantrekkelijk en leefbaar te houden. Al geruime tijd keken we met belangstelling naar de kinderactiviteiten in het dorpscentrum en onze handen jeukten om daar onze bijdrage aan te leveren. Natuurlijk zagen we daarbij ook kansen om onze klantenkring op een andere manier te bereiken door te helpen leuke dingen te organiseren voor kinderen. De eerste activiteit die op de rol staat is een lampionnenoptocht op 14 december om uur. U hoort daar nog meer van. Leden van het WCP kunnen ook mee doen met de spaarpunten van de WCP pas. Ook dat gaan we doen, om u als klant meer mogelijkheden en kortingen te geven en anderzijds om onze nieuwe activiteiten met leuke acties en spaarpunten aantrekkelijker te maken. U hoort daar de komende weken zeker ook meer van. De sociale vaardigheidstraining met muziek, muziek op schoot en de muziekactiviteiten met de peuters slaan goed aan. In het nieuwe jaar gaan we beginnen met een hippe vorm van muzikale vorming op de BSO, echte muziekles op een muziekbso dus. Hou voor het definitieve aanbod onze flyer in de gaten. Met ingang van deze week wordt er door het Kindcentrum een extra auto ingezet voor het vervoer van kinderen van school naar de BSO. Op dinsdag wordt vanwege alle activiteiten ook de huifkar in gezet. Tenslotte hebben we op de ouderavond de moeilijke positie van de kinderopvang de revue laten passeren. Ook ons Kindcentrum heeft daar last van, maar in tegenstelling tot de landelijke trend heeft dat binnen onze organisatie geen personele consequenties gehad. De flexibele inzet van ons team en de vele activiteiten die we ontplooien om een beter en breder Kindcentrum te zijn helpen ons daar zeker bij. Voorlopig blijft er dus "werk in uitvoering". Reijer van den Brink Directeur Kinderopvang Lekker buiten in de boskring, jasje aan, luisteren naar een verhaal en dan lekker bewegen! Sinterklaas We vieren uiteraard ook dit jaar weer het Sinterklaasfeest met de kinderen op de groep. Zij mogen dan zelf Sinterklaas of Zwarte Piet spelen. En misschien komen ook de echte Sint en Piet nog wel even langs. De kinderen krijgen in de week rond 5 december een zakje met iets lekkers mee naar huis en Sint brengt één groot cadeau op de groep waar alle kinderen mee kunnen spelen. Vakantiedagen Zorgt u ervoor dat u aan het einde van dit kalenderjaar weer voldoende vakantiedagen heeft opgenomen voor uw kind (eren)? Bij onvoldoende vakantiedagen volgt aan het einde van het jaar een aanvullende factuur.

2 November 2013 Herfst Het Schovenhofje Het is herfst en het regent buiten. Nu kunnen we jammer genoeg niet zo vaak buiten spelen. We doen gezellig binnen spelletjes en met de bellenblaas doen we alsof het binnen regent. De kinderen vinden het erg leuk en worden zo niet nat. Samen zingen we het liedje: Het regent, het regent De pannetjes worden nat Daar kwamen twee kaboutertjes aan die vielen op hun gat. Muziek op Schoot voor 2-4 jaar! De Speelschuur Deze maand werken we over het thema Sinterklaas. We hebben al druk ge knutseldgeweest zodat we een mooie muts hadden voor de intocht afgelopen zaterdag Ook gaan de portfolio's weer mee naar huis, wilt u deze zo snel mogelijk weer inleveren? Leidsters van de speelschuur. Kinderen die al op vroege leeftijd muziek maken lachen meer, kunnen beter communiceren en reageren kalmer in onbekende situaties. Dat blijkt uit een onderzoek van Ontario's McMaster University. Zij raden aan om al vanaf één jaar actief bezig te zijn met muziek. Daarom biedt Kindcentrum Putten in samenwerking met Muziekpraktijk Modulatie Muziek op Schoot aan. De naam 'Muziek op Schoot' staat symbool voor de veilige band met mama/papa/oma/opa/of eenieder aan wie het kind gehecht is. Vanuit de vertrouwde schoot begint de muzikale ontdekkingsreis! De meeste kinderen zijn gek op muziek. Dat zie je aan hun reacties. Dat komt mooi uit, want muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. Muziek maken met jonge kinderen kan overal, in de auto, thuis of bij Kindcentrum Putten. Samen zingen, bewegen, luisteren en spelen op de muziek zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer. Door middel van eenvoudige kinderliedjes en oefeningen stimuleren we de emotionele ontwikkeling en de motoriek van het kind. U zult zien dat Muziek op Schoot een waardevolle bijdrage levert aan het contact dat u heeft met uw (klein)kind. Muziekpraktijk Modulatie biedt een cursus aan van 8 keer drie kwartier voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De prijs voor deelname van ouder en kind is in totaal 90 euro, inclusief materiaal.

3 Peuteracademie Sinterklaas is onderweg Op de peuteracademie zijn we langzaam aan begonnen met het thema Sinterklaas. De kinderen helpen mee met het versieren van de groep. Zo komt de groep elke dag een beetje meer in de sinterklaasstemming. We hadden ook mooie mutsen gemaakt die we op konden toen we naar de aankomst van Sinterklaas gingen kijken. De kinderen mochten kiezen uit een pietenmuts, een mijter of een muts met de stoomboot. In de kring spelen we de boottocht van Sinterklaas na met handpoppen. Een blauwe mat is de zee en Sint en Piet varen in hun stoomboot van Spanje naar Putten. De kinderen zingen ondertussen het liedje Zie ginds komt de stoomboot. Maar midden op zee begint het heel hard te waaien en de boot gaat daardoor schommelen. Zo hard dat Piet er uit valt. Wat moeten we nu doen? vraagt Sinterklaas. Gelukkig kunnen de kinderen Piet uit het water halen en weer in de boot zetten. Piet heeft alleen wel een heel nat pak. Maar ook daar weten de kinderen iets op, ze drogen Piet gewoon af. Hooizolder en de Heerd Jarige juffen in december: Angela Elina Krista Luanka 1 december 7 december 9 december 16 december Lekker er op uit met de bolderwagen! Deze maand zijn we bezig geweest met het thema herfst. Met alle kindjes hebben we een spinnetje gemaakt, de hele muur hangt nu vol met gekleurde spinnetjes. Omdat Sinterklaas zaterdag in het land aankwam hebben we stoomboot mutsen gemaakt, zelfs voor de aller kleinsten. Hierbij ook een foto van gebaren die horen bij het sinterklaas thema. Omdat de allerkleinsten eigenlijk te jong zijn voor het Sinterklaasjournaal op televisie, is voorlezen en liedjes zingen een goed alternatief. Wanneer je elke dag een versje leest met gebaren raakt je kind vertrouwd met alles wat er bij dit feest hoort.

4 Ouderavond oudercommissie thema: Kind en Media Woensdag 13 november jl. was onze jaarlijkse ouderavond. Elk jaar doen we ons best om een onderwerp op de agenda te zetten dat veel ouders aanspreekt. Dit jaar hadden we Corien van der Meulen van de bibliotheek bereid gevonden om ons meer te vertellen rond het onderwerp 'Kind en Media'. Corien is als mediacoach werkzaam bij de bibliotheek waar ze veel ouders en jongeren begeleidt. Tijdens de ouderavond heeft ze ons veel leuke en handige tips en trucs, apps en websites laten zien. Wist u bijvoorbeeld dat de kijkwijzer die gehanteerd wordt voor films niet altijd overeenkomt met de verwachtingen van ouders? Corien heeft ons een website laten zien waarop je recensies van andere ouders kunt lezen over films en televisieprogramma's. Hierdoor ben je als ouder beter op de hoogte van de inhoud van films en televisieprogramma's. Enkele websites die Corien aanbeveelt zijn: Na de presentatie van Corien was er een korte pauze waarin veel ouders onder het genot van een hapje en een drankje gezellig konden kletsen met de leidsters. Iets waar het normaal gesproken bij het wegbrengen en ophalen niet altijd van komt. Na de pauze heeft Reijer de aanwezige ouders bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond het Kindcentrum. De film die nu een terugkerend item is op onze ouderavond gaf ook dit jaar weer een leuk kijkje 'achter de schermen'. Op de film was onder andere te zien hoe de kleintjes van locatie Pepersgoed naar de ossenmarkt gingen en die van het Schovenhofje op eikeltjes jacht gingen in het bos voor de herfsttafel. Voor volgend jaar gaan we weer ons best doen om een leuk onderwerp te vinden. Mocht u zelf een leuk idee hebben dan horen we dat natuurlijk graag! Graag tot volgend jaar! De oudercommissie oudercommissiekcp@gmail.com

5 Pietendansles op BSO de Boomhut We zijn begonnen met de pietendanslessen op BSO de Boomhut. We hebben het ontzettend gezellig en de meisjes doen erg goed hun best! Wij beginnen iedere les met opwarmen, rek en strekoefeningen voor onze spieren en doen verschillende dans- en bewegingsoefeningen. Verder oefenen we op verschillende sinterklaas en zwarte pieten-dansjes! De liedjes Sinterklaas wil dansen & Sinterklaas is jarig komen aan de bod maar de grootste favoriet van onze meiden is Zie ginds komt de stoomboot Deze dans vonden ze zo leuk dat ze het na twee lessen al helemaal uit hun hoofd kenden. Dansjuf Marijke is ontzettend trots op deze prestatie van de meiden! Op dinsdag 3 december is er een eindpresentatie op de BSO. Alle deelnemende danseressen mogen deze dag als pietjes verkleed komen. We gaan zorgen voor een leuke en gezellige dansafsluiting van deze pietendansles-reeks. We hopen dat jullie allemaal komen kijken! Mochten er nog jongens of meisjes zijn die willen meedansen: je mag nog aansluiten, je bent van harte welkom! Want: Hoe meer danspietjes, hoe meer vreugd! Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met de administratie van het kindcentrum administratie@kindcentrumputten.nl of tel Marijke Littel, BSO dansjuf Vallen en opstaan bij de BSO In samenwerking met Volksuniversiteit Putten organiseerde KCP de korte cursus Vallen en Opstaan. Deze cursus van vier lessen werd gegeven bij en door Sportcentrum Putten. Komende donderdag alweer de laatste les. Er staan er nog een aantal cursussen van de VU Putten op het programma waar onze BSO-ers aan deel kunnen nemen. Zo start 21 november aanstaande de cursus schilderen voor kinderen, in maart 2014 de workshop maskers maken en april 2014 zumba voor kinderen.

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten November 2012

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten November 2012 Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Van de directie Ouderavond Oudercommissie Kindcentrum Putten In verband met vakantie van Reijer van den Brink, deze maand geen column van zijn hand. Een foto-impressie van

Nadere informatie

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding?

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding? Ouderavond Woensdag 18 november organiseert de oudercommissie van Kindcentrum Putten weer de jaarlijkse ouderavond. Naast het informatieve gedeelte is er ook de gelegenheid om de oudercommissieleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten December 2013

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten December 2013 Lichtjes... Wat doen we ons best om het licht een handje te helpen in deze donkere dagen voor kerst. Het is bijna een feestje om s avonds langs al die verlichte huizen en tuinen te lopen. Dit weekend baadde

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Oktober 2013

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Oktober 2013 Van de directie Nog even nazomeren... Het ongekende mooie weer in deze herfstvakantie wordt met volle teugen genoten bij het Kindcentrum. Jasjes blijven aan de kapstok en de zonnige zandbak is langer dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Maart 2014

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Maart 2014 Lief klein konijntje Je merkt aan veel dingen dat de lente volop in aantocht is. Met z n allen zijn we verwonderd over de steeds vroeger zingende vogels en kijken we de blaadjes bijna aan de bomen. Zoals

Nadere informatie

Tekst lezen. Week 47 18 november 2013 opdrachten niveau A

Tekst lezen. Week 47 18 november 2013 opdrachten niveau A Tekst lezen Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp. 1. In regel 9-10 staat: Kleinere bootjes een pieten in kano s begeleidden de stoomboot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Lekker bezig buiten... Muziek maakt vrolijk! Een dag vol met Donderdag muziek is een dag 26 februari vol met plezier. Aanmelden Tijdens de vakankan nog!! tie BSO in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2016

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2016 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Abigail Meiling Dyvana Habraken Emma Koopman Jian Galama Kyara van Meer Lucas Schuit Robin van den Bosch Yvet van den Hazel Agenda De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Mei 2014

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Mei 2014 Op de locatie het Schovenhofje en BSO de Boomhut hebben wij het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang ontvangen. In de afgelopen weken hebben we het speelterrein bij het Schovenhofje vergroend. Naast de boskring

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 december kerstvakantie

Nieuwsbrief. 22 december kerstvakantie Nieuwsbrief 22 december kerstvakantie Na de herfstvakantie werkten we over het thema herfst. De kinderen verzamelden verschillende materialen over de herfst. Samen hebben we nog een herfstwandeling gemaakt

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: december 2013 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel November 2012 Het is de tijd van. Het is alweer november en het einde van het jaar 2012 is in zicht. Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land, wat altijd weer een bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Amber Stoffelsen Brenna Stoffelsen Maaike Jansen Nicole van Steeg Ryan van Beekhoven Sophie Stoffelsen Stein Kooistra Thomas Schuurhannes

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Wij vragen uw aandacht voor onze Nieuwsbrief van de maand november. Er zijn weer een aantal zaken waarvan wij u graag op de hoogte willen brengen:

Wij vragen uw aandacht voor onze Nieuwsbrief van de maand november. Er zijn weer een aantal zaken waarvan wij u graag op de hoogte willen brengen: Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Wij vragen uw aandacht voor onze Nieuwsbrief van de maand november. Er zijn weer een aantal zaken waarvan wij u graag op de hoogte willen brengen:

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Oktober 2012

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Oktober 2012 Van de directie Een nieuw kabinet! Het wordt steeds duidelijker dat we binnenkort een nieuw kabinet hebben. De branche organisatie kinderopvang heeft zijn uiterste best gedaan de kinderopvang onder de

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!!

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!! 25 November 2016 - nummer 6 Belangrijke data Maandag 28 november Oudergesprekken Donderdag 1 december Oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 december De kinderen hoeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Piramide thema Tarieven 2017 Pedagogisch beleidsplan Oudercommissie Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas Kerst Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: december 2013. Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2014

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2014 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Aimée Struijs Felix Harbers Luuk Meiling Romano Kamphuis Zoey van Duijn Veel speelplezier allemaal! Opzeggen Op de peuterspeelzaal hanteren

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip

Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip Voorwoord Kinderopvang Op de Wip is nu twee jaar open en we kijken met veel plezier en tevredenheid terug naar afgelopen jaar en het jaar daar voor. We zijn

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

Welkom. Wat is kindercoaching? Nieuw bij Klim! Zomer-nieuwsbrief van Klim! kindercoaching. Beste lezer,

Welkom. Wat is kindercoaching? Nieuw bij Klim! Zomer-nieuwsbrief van Klim! kindercoaching. Beste lezer, Zomer-nieuwsbrief van Klim! kindercoaching Beste lezer, Welkom Elly Bos-Vlugt heet u van harte welkom bij de 2e nieuwsbrief van Klim! Deze nieuwsbrief verschijnt steeds aan het begin van een nieuw seizoen

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Klavertje december

Peuterspeelzaal het Klavertje december Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken we toe naar de kerstvakantie. Bij deze de nieuwsbrief van december.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom oktober 2017, nummer 2 Inhoud Nieuwsbrief 1 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 3 Nieuws vanuit de 5 school Nieuwsbrief 2 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr november 2015

Nieuwsbrief nr november 2015 Nieuwsbrief nr. 4 20 november 2015 In dit nummer: Voorwoord van directie Sintviering Bomen planten IPC Uit de groepen 3 Ouderbijeenkomst begrijpend luisteren en lezen Broertjes en zusjes aanmelden Spullen

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

Nieuws Kindcentrum Wytgaard

Nieuws Kindcentrum Wytgaard Wytgaard, 15 december 2016 Nieuws Kindcentrum Wytgaard Koffieochtenden Wytgaard Na het succes van de koffieochtenden die we vorig jaar gehouden hebben, hebben we samen met de GGD Fryslan, het dorpenteam

Nadere informatie

Aan de knutseltafel stempelden we een schoorsteen. De gastjes mochten dan kiezen wat ze hiermee deden. Een schoentje voor schilderen, een zwarte

Aan de knutseltafel stempelden we een schoorsteen. De gastjes mochten dan kiezen wat ze hiermee deden. Een schoentje voor schilderen, een zwarte Klasnieuws week 14 Maandag startte de dag met een sintforum. Wim deed alles aan wat de kinderen van de school voor hem maakten. Daarna oefende hij met een zware stem om te klinken als de echte sint en

Nadere informatie

Sint-Nicolaas. Gedicht van sint en piet. Elk jaar komt sinterklaas met hem pieten. Sint weet niet zo goed

Sint-Nicolaas. Gedicht van sint en piet. Elk jaar komt sinterklaas met hem pieten. Sint weet niet zo goed Sint-Nicolaas Gedicht van sint en piet Sint weet niet zo goed Wat hij voor jou kopen moet Piet weer in de bocht Hij had het verkeerde gekocht Sint zat te balen Hij moest weer iets anders halen De sint

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

We lezen verschillende Sinterklaas verhalen voor en ook zullen er lessen uit de methode schatkist worden gegeven.

We lezen verschillende Sinterklaas verhalen voor en ook zullen er lessen uit de methode schatkist worden gegeven. Scholen van nu voor mensen van morgen basisschool DE ROEDEL Edeseweg 216 6732 DC Harskamp Tel. : 0318 456417 www.roedel.nl directie@roedel.nl Maandag 14 november uitgave 5 van 2011-2012 Sinterklaas is

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang Werken in de kinderopvang Sanne Houtepen werkt als pedagogisch medewerker bij Kibeo aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze is daar een bekend gezicht en heeft heel wat kinderen op zien groeien van baby tot

Nadere informatie

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest PADDINGTON EXPRESSE In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest Mededeling van de maatschap Per 1 januari 2017 heeft Meini besloten om uit de maatschap te stappen. Hij

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

HET PIETEN NIEUWSBLAD

HET PIETEN NIEUWSBLAD HET PIETEN NIEUWSBLAD PIETENHUIS IN TUINDORP IN DE ZOMER HEBBEN WIJ, HET BESTUUR VAN SPEELTUIN TUINDORP, EEN VERZOEK ONTVANGEN VAN SINTERKLAAS: OF DE PIETEN GEBRUIK MOGEN MAKEN VAN DE TOEZICHTHOUDERS RUIMTE,

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Confetti December. Vanuit het bestuur. Ook toeslag voor peuteropvang, voor gezinnen met één inkomen.

Confetti December. Vanuit het bestuur. Ook toeslag voor peuteropvang, voor gezinnen met één inkomen. Confetti December 2016 Vanuit het bestuur Ook toeslag voor peuteropvang, voor gezinnen met één inkomen. Geen recht op kinderopvangtoeslag en geen recht op indicatie? In november 2015 is de motie 'Alle

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Lesbrief groep 1 en 2 Winter

Lesbrief groep 1 en 2 Winter Lesbrief groep 1 en 2 Winter De vakantie ligt al weer een week achter ons en langzaam beginnen de kleuters alweer te wennen. Vorige week maandag zijn we begonnen in de kring en ze zaten vol verhalen over

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. Jaargang 26 Nummer oktober 2016

BLI X OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. Jaargang 26 Nummer oktober 2016 BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Activiteiten Kinderboekenweek In dit nummer: Activiteiten Kinderboekenweek Ook afgelopen week stond nog in het teken van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 7 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Na een geweldig Sinterklaasfeest afgelopen dinsdag gaan we nu door naar de kerst. Nu zitten we eerst in een sneeuwstorm. Hopelijk komt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Bericht van directie: Beste ouders, Graag wil ik u vertellen dat ik helaas ons kindcentrum ga verlaten. Kindcentrum Theresia is een plek waar veel mooie dingen gebeuren, oprechte

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Juni2013

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten Juni2013 Juni2013 Zomer in het land.. In Den Haag blijven de mistwolken rond de visie op de kinderopvang ook na de rondetafelgesprekken in de tweede kamer hangen. Het blijft jammer dat de gesprekken vooral om geld

Nadere informatie

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt!

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt! Nummer: 1131 28 november 2018 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten September 2013

Nieuwsbrief Kindcentrum Putten September 2013 Van de directie Hoog bezoek. Begin deze week bracht het college van burgemeester en wethouders ons een bedrijfsbezoek. Het college brengt deze bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Waarom draagt Sinterklaas van die vreemde kleren? 6. Zijn de kleren van de Sint altijd rood? 6. Heeft de Sint maar één staf? 6

Waarom draagt Sinterklaas van die vreemde kleren? 6. Zijn de kleren van de Sint altijd rood? 6. Heeft de Sint maar één staf? 6 Waarom draagt Sinterklaas van die vreemde kleren? 6 Zijn de kleren van de Sint altijd rood? 6 Heeft de Sint maar één staf? 6 Hoeveel mijters heeft de Sint? 7 Gooit Sinterklaas zijn vieze kleren in de wasmand?

Nadere informatie

Enkhuizen, 29 september 2016

Enkhuizen, 29 september 2016 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 29 september 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Nieuws van de directie: Beste ouders Dinsdag 20 september was de open

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief oktober 2014 1. SPEELopvang 2. Welkom 3. Kind gesprekken 4. Kleding 5. Openingstijden 6. Stagiaire 7. Sinterklaas 8.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 23 november Snipperdag

Weekmail obs Hagen 23 november Snipperdag Weekmail obs Hagen 23 november 2018 Snipperdag In de wettelijke urenberekening is in het lopende schooljaar 2018/2019 voor Hagen nog ruimte voor één vrije dag. We hebben besloten om deze naar keuze van

Nadere informatie