Babyvestje met schapenpas Sheep yoke cardigan Door Jennifer Little van Looking Glass Knits

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Babyvestje met schapenpas Sheep yoke cardigan Door Jennifer Little van Looking Glass Knits"

Transcriptie

1 Babyvestje met schapenpas Sheep yoke cardigan Door Jennifer Little van Looking Glass Knits Dit is de Nederlandse vertaling van het patroon voor het babyvestje met schapenpas van Jennifer Little. Het patroon is geinspireerd op het trui recept uit Gibson Roberts and Robson's Knitting in the Old Way. Haar versie heeft een eenvoudiger patroon voor de ronde pas en is ontworpen voor baby s. Algemene aanwijzingen: zoals ik dat altijd doe bij mijn patronen, ontstaan de twee verschillende maten door verschillende dikte breinaalden te gebruiken. Hierdoor kun je hetzelfde inbreipatroon voor de pas gebruiken voor beide maten. Zorg dat je de goede dikte naalden gebruikt om de juiste stekenverhouding te krijgen! Aangezien baby s snel groeien, is het niet zo heel belangrijk om precies de juiste maat vest te krijgen. Maat: 6 9 maanden of 9 12 maanden Garen: Superwas wol met een verhouding van steken per 10 cm. (Jen gebruikte Knitpicks Swish DK) in beige ( meter); blauw, groen and ecru (55 80 meter); zwart (nog geen 20 meter); voor de meisjesversie, roze (ongeveer 55 meter). Naalden: 3,5 mm (kleine maat), 4 mm (grote maat) rechte of rondbreinaalden. Stekenverhouding: 24 steken en 36 naalden = 10 cm (naalden 3,5); 22 steken and 32 naalden = 10 cm (naalden 4) Foto s zijn van maat 9 12 naalden. Zet 70 steken op met beige, de hoofdkleur. Brei 7 naalden 2 recht, 2 averecht boordsteek (2/2 rib). Brei een naald averecht. Knip het garen af en ga verder met blauw. Begin met het Schapenpas Telpatroon. De naald gemarkeerd met opzetnaald is de averechte naald die je net gebreid hebt.

2 Aanwijzingen voor het telpatroon: Zorg dat je de aanwijzingen tussen de accolades steeds 4 keer herhaalt per naald. Zorg er ook voor dat je de meerderingen laat verspringen bij ieder stuk om te voorkomen dat je lelijke vertikale lijnen krijgt; de pas moet mooi rond lopen. Die lijnen zou je krijgen als je precies op de plek van de rode lijnen in het telpatroon zou meerderen. De zwarte hokjes in het telpatroon betekenen geen steken. Als je bij een zwart blokje aankomt, ga je verder met de volgende steek in die naald. Brei de roze bloemetjes alleen als je het meisjesvest maakt. Als je het jongensvest maakt, brei je deze naalden met blauw garen. Dit geldt alleen voor het bloemenpatroon: herhaal de bloemetjes niet precies zoals op de tekening, maar zorg ervoor dat je deze herhaling van 8 steken de komende twee naalden precies boven elkaar breit. Je moet hier ook steken meerderen, dus goed opletten dat de bloemetjes op de goede plek komen! Verder kun je het telpatroon gewoon volgen zoals aangegeven. Als je het jongensvest breit, gebruik dan blauw garen voor de blokjesrand, voor het meisjesvest gebruik je roze. In het telpatroon heb ik beide kleuren aangegeven voor het idee. Als je de 34 naalden van het telpatroon af hebt (206 steken), verdeel dan de steken alsvolgt voor de mouwen: Brei 29 steken recht, zet 44 steken op een hulpnaald, brei 60 steken recht, zet 44 steken op een hulpnaald en brei 29 steken recht.

3 Brei de steken van de voorpanden en het achterpand samen verder met de hoofdkleur tot een lengte van 27 [32] cm. Brei vervolgens 2 naalden met blauw (jongen) of roze (meisje). Brei nog een naald met de hoofdkleur en brei dan 7 naalden 2/2 rib. Kant alle steken af. Maas met zwart garen de steken die op het maaspatroon staan voor de pootjes en kopjes van de schaapjes. De kopjes van de schaapjes moeten gericht zijn naar het midden van het vest zoals op de foto. Gebruik een beetje blauw garen om oogjes te maken voor het schaap dat middenachter op het vest staat. Borduur hiervoor twee kruissteekjes. Mouwen Ga nu verder met een mouw. Brei de 44 steken die je apart had gezet verder met de hoofdkleur. Brei 9 naalden tricotsteek. In de volgende naald minder je aan iedere zijkant een steek. Herhaal deze 10 naalden nog 2 keer (38 steken over.) Brei nog 7 naalden, brei nu 2 naalden met roze of blauw en nog een naald met de hoofdkleur. Brei nu 7 naalden 2/2 rib en kant vervolgens alle steken af. Herhaal dit alles voor de tweede mouw.

4 Neem steken op langs het rechtervoorpand; neem per 4 gebreide naalden 3 steken op. Brei met de hoofdkleur 8 naalden in 2/2 rib en kant de steken af. Kijk hoeveel knopen je zou willen plaatsen op deze bies en waar ze moeten komen. Neem eenzelfde aantal steken op langs het linker voorpand. Brei met de hoofdkleur 3 naalden 2/2 rib. Brei vervolgens een knoopsgatenrij als volgt: brei 4 steken rib, *1 omslag, 2 steken recht samen, brei in rib tot waar het volgende knoopsgate moeten komen. Herhaal vanaf * tot 6 steken voor het einde, brei 2 steken recht samen, 1 omslag, 4 steken rib. Brei nog 4 naalden rib en kant alle steken af. Sluit de zijnaden van de mouwen, werk de losse draadjes weg en span het werk op. Naai knopen aan de rechtervoorbies op de plek waar links de knoopsgaten zitten. Opmerkingen en suggesties voor aanpassingen: Ik heb het witte garen voor de schapen jacquard of fair isle gebreid; de draad loopt dan achter het hele werk mee voor alle schapen. Misschien vind je het handiger om intarsia te breien; je hebt dan losse draden of kleine klosjes garen per schaap. Als je een hekel hebt aan heen en weer breien, kun je het vest ook helemaal in de rondte breien en later middenvoor doorknippen. Als je dat met superwash wol doet, kun je de rand het beste met de naaimachine verstevigen voor je de knoopsgatenrand eraan vast naait.

5 Als je er tegenop ziet om de schapen in ribbelsteek in te breien, kun je ze ook gewoon in tricot breien. Het schaap krijgt alleen minder textuur. Als je een wolliger schaap wilt, kun je ook bobbeltjesgaren of angora gebruiken. Als je een superwollig schaap wilt, kun je ook nog bobbeltjes breien! Ik heb ook bedacht om een vest te maken met één zwart schaap of allemaal zwarte schapen (iedere kudde heeft eigenlijk een zwart schaap nodig, toch?) Copyright Statement: Pattern 2008 by Jennifer Little of Looking Glass Knits. Je mag dit patroon alleen zelf gebruiken, niet kopieren of verkopen. Je mag gebreide versies van dit patroon ook niet verkopen. Vertaling 2008 door na toestemming van Jennifer Little. Onderstaand vestje werd door Angelique van Wolhemel gebreid van Laines du Nord Giunco:

De gegevens voor de maten staan achter elkaar vermeld. Indien er één getal staat is dit voor alle maten geldig.

De gegevens voor de maten staan achter elkaar vermeld. Indien er één getal staat is dit voor alle maten geldig. 141 VEST VAN PITTSBURGH, MERINO SOFT EN HIGHLANDS Maten: 36/38 40/42 44/46 De gegevens voor de maten staan achter elkaar vermeld. Indien er één getal staat is dit voor alle maten geldig. Materiaal: Scheepjes

Nadere informatie

Fade Vest. Materialen Sokkennaalden 4,5 mm Sokkennaalden 6 mm Rondbreinaald 4,5 mm 60 cm Rondbreinaald 6 mm 80 cm

Fade Vest. Materialen Sokkennaalden 4,5 mm Sokkennaalden 6 mm Rondbreinaald 4,5 mm 60 cm Rondbreinaald 6 mm 80 cm Fade Vest No. 2003-192-9947 Materialen Sokkennaalden 4,5 mm Sokkennaalden 6 mm Rondbreinaald 4,5 mm 60 cm Rondbreinaald 6 mm 80 cm 1 (1) 1 (1) bol a 50 gr Nature 02 - A 1 (1) 1 (1) bol a 50 gr Nature 10

Nadere informatie

Papillon Een Wolhemel patroon van Angelique den Brok - Molendijk

Papillon Een Wolhemel patroon van Angelique den Brok - Molendijk Papillon Een Wolhemel patroon van Angelique den Brok - Molendijk Vlinders worden meestal geasocieerd met het voorjaar, maar deze tas is geinspireerd op de Blauwe Morpheus met zijn diepe blauwe kleuren.

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING - Stoer kindervest breien 1

WERKBESCHRIJVING - Stoer kindervest breien 1 WERKBESCHRIJVING - Stoer kindervest breien 1 Liza: Tussen de trendsheets voor 2017 kwam ik de stoere combinatie tegen van lichtgrijs met een patroon in antraciet of zwart en één accentkleur als tegenhanger.

Nadere informatie

STAPPENPLAN ALL SEASONS PULL. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING BREIEN & HAKEN ALL SEASONS PULL. Beschrijving. Wol + hennep = wow!

STAPPENPLAN ALL SEASONS PULL. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING BREIEN & HAKEN ALL SEASONS PULL. Beschrijving. Wol + hennep = wow! ALLE BENODIGDHEDEN VIND JE OP: https://www.veritas.be/be_nl/creatieve-ideeen/all-seasons-pull Beschrijvin Wol + hennep = wow! Een trui naar je hart, deze stoere winterklassieker. Met ezellie rolkraa om

Nadere informatie

Kanten sjaal met rand Ontwerp: Monique Boonstra en Angelique den Brok - Molendijk

Kanten sjaal met rand Ontwerp: Monique Boonstra en Angelique den Brok - Molendijk Monique Kanten sjaal met rand Ontwerp: Monique Boonstra en Angelique den Brok - Molendijk Niveau: voor ervaren brei(st)ers AFMETINGEN Voor het opspannen: 48 x 135 cm Na het opspannen: 68 x 170 cm MATERIAAL

Nadere informatie

Leuke kleertjes voor een Popje van 30 cm. Breien met Plezier.nl. Dit zijn de maten van het popje:

Leuke kleertjes voor een Popje van 30 cm. Breien met Plezier.nl. Dit zijn de maten van het popje: Leuke kleertjes voor een Popje van 30 cm Dit zijn de maten van het popje: Ruglengte van nek tot heup: 9 cm Borst- en buikomtrek: 16 cm Beenlengte van kruis tot voet: 9 cm Armlengte van schouder tot hand:

Nadere informatie

Sjaal Lily. Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk. Niveau: voor ervaren brei(st)ers

Sjaal Lily. Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk. Niveau: voor ervaren brei(st)ers Sjaal Lily Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk Niveau: voor ervaren brei(st)ers In deze sjaal wordt de Estlandse breitechniek gebruikt voor het breien van noppen. Verder wordt een onderrand gebreid

Nadere informatie

Patroon: Go handmade quality design in a unique style. Baby GARENVERBRUIK

Patroon: Go handmade quality design in a unique style. Baby GARENVERBRUIK Patroon Baby GARENVERBRUIK Patroon: 3 mnd. 6 mnd. Go handmade Tencel: 175 g 225 g Brei naalden: 3,5 mm Knopen Dubbeldraads: 3,5 mm/26 stkn/10 cm Model: Go handmades Vestje Cable Go handmade quality design

Nadere informatie

Jas en lange broek. De Jas. Stekenverhouding: 14 st. en 20 nld. is 10 x 10 cm. Dit model wordt gebreid met twee draden tegelijk

Jas en lange broek. De Jas. Stekenverhouding: 14 st. en 20 nld. is 10 x 10 cm. Dit model wordt gebreid met twee draden tegelijk Jas en lange broek De jas is gebreid op naalden 5 en 6 met 2 bollen Scheepjeswol Roma korenblauw 1614 en 1 bol zachtgeel 1509. Looplengte van het garen: 133 mtr. 3 knoopjes De Jas Stekenverhouding: 14

Nadere informatie

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Baby

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Baby Patroon Baby GARENVERBRUIK Patroon: 3 mnd 6 mnd Go handmade Tencel: 150 g 200 g Brei naalden: 3,0 en 3,5 mm Knöpfe Dubbele draad: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Vest Lace Flounce Go handmade quality

Nadere informatie

Yvonne leert je breien!

Yvonne leert je breien! Scheepjeswol_DB_Accesoires_text_def.indd 1 oo r mee l fo e v www.scheepjeswol.nl l.n o w s k op: j p e e sch. www ij in k Yvonne leert je breien! r 13-09-12 20:03 5301 SJAAL Afmeting: 23 cm breed, 150

Nadere informatie

Breien met Plezier.nl

Breien met Plezier.nl Deze patronen mogen worden verspreid, maar hou het gratis!! Breien met Plezier.nl Strandpakje Gebreid op naalden 2½ en 3 met Phildar Lamswol Perle lichtgrijs Looplengte van het garen: 134 mtr. Korte Broek:

Nadere informatie

STAPPENPLAN TRUI MET INTARSIA. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING BREIEN & HAKEN TRUI MET INTARSIA. Beschrijving

STAPPENPLAN TRUI MET INTARSIA. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING BREIEN & HAKEN TRUI MET INTARSIA. Beschrijving ALLE BENODIGDHEDEN VIND JE OP: https://www.veritas.be/be_nl/creatieve-ideeen/trui-met-intarsia Beschrijving Deze trui met losvallende halsboord kreeg een grafisch accent met lichte glans op de schouder

Nadere informatie

2015/7 Vestje met vierkanten Mayflower Easy Care.

2015/7 Vestje met vierkanten Mayflower Easy Care. 2015/7 2015/7 Vestje met vierkanten Mayflower Easy Care. Maten: 3/6 6/9 12/18 24 mnd. Borstwijdte: 50 55 60 63 cm. Lengte: 28 31 34 38 cm. Ben. garen: 3 3 4 4 bollen Easy Care Breinld.: 2½ en 3 Accesoires:

Nadere informatie

Breien met Plezier.nl

Breien met Plezier.nl Deze patronen mogen worden verspreid, maar hou het gratis!!! Breien met Plezier.nl Broek en tuniek Gebreid op naalden 3½ met Scheepjeswol Roma kleur roze Stekenverhouding: 22 st. en 30 nld. Is 10 x 10

Nadere informatie

Tara by XS/S/M. #Tara 2/5

Tara by XS/S/M. #Tara 2/5 Tara by #Tara 1/5 Tara by // Korte oversized trui met 7/8 mouwen in streelzachte wol. Je breit de trui zonder moeite in rechte tricotsteek met een strook in ribbelsteek. #Tara 2/5 matentabel BO EUR 32

Nadere informatie

Vrolijke muis. Nodig:

Vrolijke muis. Nodig: Vrolijke muis De muis wordt gebreid in tricotsteek Rechte tricotsteek: 1 r. nld. 1 av. nld. Eenvoudige overhaling: 1 st. afhalen, 1 r. st. br. En er de afgehaalde steek overheen halen. Wordt meestal gevolgd

Nadere informatie

Wolkeuze. Wij gebruikten Presto, kleur 002 (ecru) en 074 (mint) van Lang Yarns. ZORA TRUI

Wolkeuze. Wij gebruikten Presto, kleur 002 (ecru) en 074 (mint) van Lang Yarns. ZORA TRUI Breitips! Vermijd gaatjes bij de kleurwissels door de draden langs de achterzijde van het werk rond elkaar te slaan. Verleg daarna pas je draad naar de voorkant van het werk om av of r st te breien. Brei

Nadere informatie

Handwerkbeurs Zwolle, februari 2014

Handwerkbeurs Zwolle, februari 2014 Sokkenwoldeken Een patroon van Wol met Verve dat deels gebaseerd is op het gratis te verkrijgen patroon Sock Yarn Blanket van Shelly Kang (http://www.shellykang.com/all-about-the-blankie) 1 Over de sokkenwoldeken...

Nadere informatie

VINCE TRUI. Wolkeuze. Garen TE KOOP

VINCE TRUI. Wolkeuze. Garen TE KOOP 64 lamaisonvictor.com lamaisonvictor.com lamaisonvictor.com VINCE TRUI Door twee gemakkelijke breisteken af te wisselen met elkaar volgens een weldoordacht patroon, bekom je dit leuke truiontwerp! Garen

Nadere informatie

Gail (aka Nightsongs/Nachtliedjes) Ontwerp: Jane Araujo

Gail (aka Nightsongs/Nachtliedjes) Ontwerp: Jane Araujo Gail (aka Nightsongs/Nachtliedjes) Ontwerp: Jane Araujo Noot van de vertaler: Deze prachtige sjaal is ontworpen door Jane Araujo, een enthousiaste breister. Ze is echter geen professioneel ontwerpster

Nadere informatie

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Baby

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Baby Patroon Baby Materialen Patroon: 3 mnd 6 mnd Tencel garen*: 150 g 150 g Brei naalden: 3,0 en 3,5 mm Knoop *Dubbele: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Vest Lace Go handmade quality design in a unique

Nadere informatie

INGUNN MYKLEBUST NOORS BREIBOEK EIGENTIJDSE SCANDINAVISCHE BREIPATRONEN VOOR JONG EN OUD

INGUNN MYKLEBUST NOORS BREIBOEK EIGENTIJDSE SCANDINAVISCHE BREIPATRONEN VOOR JONG EN OUD INGUNN MYKLEBUST NOORS BREIBOEK EIGENTIJDSE SCANDINAVISCHE BREIPATRONEN VOOR JONG EN OUD Oorspronkelijke titel: #BYSTRIKK 2017 Pitch Forlag AS, Oslo 2018 Nederlandse vertaling Manteau / Standaard Uitgeverij

Nadere informatie

129/5 Meisjesvestje met los sierkraagje (=patroon 129/7)

129/5 Meisjesvestje met los sierkraagje (=patroon 129/7) 129/5 Meisjesvestje met los sierkraagje (=patroon 129/7) Maten: 3/6 6/9 12 18 24 mnd. Borstwijdte: 49 55 58 61-66 cm. Lengte: 27 30 33 36 39 cm. Ben. garen: 3 3 3 4 4 bollen kl. 016 Mayflower Easy Care

Nadere informatie

Patroon: Go handmade quality design in a unique style. Baby GARENVERBRUIK

Patroon: Go handmade quality design in a unique style. Baby GARENVERBRUIK Patroon Baby GARENVERBRUIK Patroon: 3 mnd 6 mnd Go handmade Tencel: 200 g 250 g Brei naalden: 3,0 en 3,5 mm Knöpfe Dubbele draad: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Trui Classic Go handmade quality

Nadere informatie

Maten S = 48 M = 50 L = 52 XL = 54 XXL = 56

Maten S = 48 M = 50 L = 52 XL = 54 XXL = 56 Maten S = 48 M = 50 L = 52 XL = 54 XXL = 56 BenodiGdheden Breinaalden 4,5 en 5 Maasnaald met stompe punt Stekenhouder Woldikte 5 hoeveelheid: Kleur A S, M: 700 gr L,XL: 750 gr XXL: 800 gr Kleur B alle

Nadere informatie

Gebreide dames sokken

Gebreide dames sokken Gebreide dames sokken No. 2004-171-8371 Materialen 100 (100) 100 gram Hobbii Happy Feet Sokkennaalden 2,5-3 mm Steekmarkeerders Afkortingen 2StrR: 2 steken recht samen breien 2StgR: 2 steken recht samen

Nadere informatie

Herenvest. Trui. Herenvest in fantasiest. en boordst. 1/1. Kwaliteit Phil Harmony

Herenvest. Trui. Herenvest in fantasiest. en boordst. 1/1. Kwaliteit Phil Harmony Herenvest Herenvest in fantasiest. en boordst. /. Kwaliteit Phil Harmony Trui In jacquard en tricotsteek, afgewerkt met boordsteek /. Kwaliteit Partner 3, 8 9 Vest Maat S (/ jaar) M (4/44) L (4/48) XL

Nadere informatie

design S9050 kindervest

design S9050 kindervest design S00 kindervest Tricotsteek: In heengaande nld. alle s. recht, in teruggaande nld. alle s. averecht breien. Jacquardpatroon A, B en C: Tricotsteek in jacquardtechniek in heengaande en teruggaande

Nadere informatie

124/9 Kruippakje in strepen met truitje Mayflower Easy Care. Truitje:

124/9 Kruippakje in strepen met truitje Mayflower Easy Care. Truitje: 14/9 Kruippakje in strepen met truitje Mayflower Easy Care. Truitje: Maten. 0/1 mnd. (3 mnd.) 6 mnd. (1 år) år (4 år) Bovenwijdte in cm.: 41 (46) 53 (58) 6 (68) Lengte in cm-: 1 (4) 7 (30) 33 (38) Kleur:

Nadere informatie

Sjaal Yasmin. Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk

Sjaal Yasmin. Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk Sjaal Yasmin Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk Yasmin is een driehoekige sjaal met kringenmotief die gebreid wordt vanaf de hals naar beneden. Het kringenpatroon lijkt erg op dat van mijn sjaal Saskia

Nadere informatie

2/3/4/5/6/8/10/12/14 jaar

2/3/4/5/6/8/10/12/14 jaar Janus by #Janus 1/ Janus by ///////1/1 jaar Gezellige trui met ronde hals en raglanmouwen. Organic look in mosterdgeel, een van dé kleuren momenteel. Speciaal voor jongens en meisjes die van dieren houden.

Nadere informatie

Tara by. #Tara mini 1/5

Tara by. #Tara mini 1/5 Tara by #Tara mini 1/ Tara mini by ///////1/1 Een lekker zachte oversized trui voor je (klein)dochter, nichtje of kleine zus. Je breit deze trui heel makkelijk in rechte tricotsteep, gewoon even opletten

Nadere informatie

Breipatroon Grolse wanten

Breipatroon Grolse wanten Breipatroon Grolse wanten Met dit patroon breit u een damesmaat Grolse want met een handwijdte van 18 cm en een totale lengte van 25 cm. Dit hebt u nodig: - Garen van 100% wol, 50 g/125 m (bijvoorbeeld:

Nadere informatie

- 7 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - 7 knopen - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet met kap.

- 7 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - 7 knopen - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet met kap. Gehaakte gilet met kap Nodig: - 7 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - 7 knopen - haaknaald 4,5 De jas is aan middenrug 54 cm lang en van zijnaad tot zijnaad 38 cm breed.

Nadere informatie

breipatroon Zo ga je te werk

breipatroon Zo ga je te werk BAGSHAWL 9 bollen Nigar; 4 bollen wit en 1 bol van 5 andere kleuren 1 set breinaalden van 9 mm (je kunt ook recht breien op een rondbreinaald van 9 mm) en een haaknaald 5 of groter Recht 22 x 240 cm LET

Nadere informatie

BREIPATROON Bolero / vestje

BREIPATROON Bolero / vestje BREIPATROON Bolero / vestje Ik wens je veel plezier en succes met het breien en haken. Het is allemaal niet moeilijk, maar mocht je toch problemen tegenkomen, dan mag je me gerust mailen. * * * * * MATEN:

Nadere informatie

COCO ZWARTE FEESTELIJKE DAMESCARDIGAN. MOEILIJKHEIDSGRAAD ervaren hakers MAAT: S (M-L) DIT HEB JE NODIG: 400 ( ) g Ganzo col 136 zwart

COCO ZWARTE FEESTELIJKE DAMESCARDIGAN. MOEILIJKHEIDSGRAAD ervaren hakers MAAT: S (M-L) DIT HEB JE NODIG: 400 ( ) g Ganzo col 136 zwart COCO ZWARTE FEESTELIJKE DAMESCARDIGAN MOEILIJKHEIDSGRAAD ervaren hakers MAAT: S (M-L) DIT HEB JE NODIG: 400 (500-500) g Ganzo col 136 zwart 1 (2-2) bollen Anchor metallic col 00301 zilver 1 haaknaald 4

Nadere informatie

Baby-jasje met capuchon Tunisch gehaakt

Baby-jasje met capuchon Tunisch gehaakt Baby-jasje met capuchon Tunisch gehaakt 3-6 maanden Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt,

Nadere informatie

Tijdelijke opzet / Provisional Cast On

Tijdelijke opzet / Provisional Cast On De tijdelijke opzet is bedoeld om de steken, die op de hulpdraad staan, later te kunnen breien. De hulpdraad kan worden vervangen door een rondbreinaald. Hierna wordt de opzet met het gebruik van een hulpdraad

Nadere informatie

Les 1 - Introductie Blz. 3. Les 2 - Vierkante poef Blz. 6 - Benodigdheden - Patroon. Les 4 - Vloerkleed Blz. 8 - Benodigdheden - Patroon

Les 1 - Introductie Blz. 3. Les 2 - Vierkante poef Blz. 6 - Benodigdheden - Patroon. Les 4 - Vloerkleed Blz. 8 - Benodigdheden - Patroon Pagina 1 van 23 Les 1 - Introductie Blz. 3 Les 2 - Vierkante poef Blz. 6 - Benodigdheden - Patroon Les 4 - Vloerkleed Blz. 8 - Benodigdheden - Patroon Les 5 - Kussen met kabel Blz. 10 - Benodigdheden -

Nadere informatie

Chocolade & Caramel Vest

Chocolade & Caramel Vest Chocolade & Caramel Vest No. 1006-191-9480 Maten: S (M, L, XL, XXL) Niveau: Beginner Haaknaald: 5 mm Materialen: naald, schaar, markeerders. Garen: Simple Wool in de kleuren: Mocha (02) en Camel (02).

Nadere informatie

Esgargot Veronica Parsons `Golden Iris` Pagina 1 van 5

Esgargot Veronica Parsons `Golden Iris` Pagina 1 van 5 Esgargot Veronica Parsons `Golden Iris` Pagina 1 van 5 GAREN Liefst katoen of mix katoen met polyester NAALDEN 4,5 mm rondbrei naalden VERHOUDING 20 st x 28 rijen = 10 x10 cm tricot MAAT ca. 51 cm rondom

Nadere informatie

Model 6734 Sjaaltje, wantjes en sokjes

Model 6734 Sjaaltje, wantjes en sokjes Model 6734 Sjaaltje, wantjes en sokjes Materiaal: Nomotta Merino Extrafine 120 Sjaaltje: 25 g van zowel royal nr. 00151 als groen nr. 00173; een rest wit nr. 00101. Wantjes: 25 g van zowel royal nr. 00151

Nadere informatie

Algemene tips vooraf Ribbelsteek Brei alle naald recht.

Algemene tips vooraf Ribbelsteek Brei alle naald recht. Kantsjaal Iris Deze sjaal is uitstekend geschikt voor beginners die graag eens kant willen proberen. Maar natuurlijk is het ook een prima sjaal voor wie graag lekker bij de TV wil breien. Wij hebben hem

Nadere informatie

Patroon muts Holland. Copyright 2018 de Breistee, J.H.W. Hof. Hijken

Patroon muts Holland. Copyright 2018 de Breistee, J.H.W. Hof. Hijken Patroon muts Holland Copyright 2018 de Breistee, J.H.W. Hof. Hijken MUTS HOLLAND Met de Olympische spelen op komst leek het mij leuk om een supporters Holland muts te maken. Ik heb hierbij gebruik gemaakt

Nadere informatie

sari Nederlandse vertaling Vertaling: Ilse van der Meij - stuur een e mail met vragen naar ilsevdmeij@gmail.com

sari Nederlandse vertaling Vertaling: Ilse van der Meij - stuur een e mail met vragen naar ilsevdmeij@gmail.com sari Nederlandse vertaling Vertaling: Ilse van der Meij - stuur een e mail met vragen naar ilsevdmeij@gmail.com Sari pattern Kieran Foley 2013, 2014 Brei op naalden 2,75 mm/2 Amerikaanse maat en garen

Nadere informatie

Patroon Geo-sjaaltje

Patroon Geo-sjaaltje Patroon Geo-sjaaltje Omdat je van sjaals nooit genoeg hebt en ik zelfs in de zomer niet zonder kan, maakte ik een patroon van een dun sjaaltje gebreid in het garen Epic van Yarn & Colors. Het draagt heerlijk

Nadere informatie

DROPS Extra by DROPS Design

DROPS Extra by DROPS Design DROPS Extra 0-1255 by DROPS Design Gehaakt DROPS vest met splitten van Brushed Alpaca Silk en Fabel. Maat: S - XXXL. DROPS Extra 0-1255 DROPS design: Model nr. fa 317 Garengroep A en C Maat: S M L XL XXL

Nadere informatie

Patroon Teddy & deken

Patroon Teddy & deken Patroon Teddy & deken Materialen Teddy 37 cm: Couture: 300 g Soft: 25 g Haaknaald: 3,0-4,0 mm Oogjes: 14 mm Vulling Deken 70 x 70 cm: Cosy: 450 g Naald: 3,0-4,0 mm Haaknaald: 3,0-4,0 mm Teddy - gehaakte

Nadere informatie

Patroon Lang vest van Clown-garen

Patroon Lang vest van Clown-garen Patroon Lang vest van Clown-garen Voor dit vest heb ik 25 (26, 27, 28, 29, 30) bolletjes Clown van Lang Yarns gebruikt. Om de delen aan elkaar te haken heb ik een bolletje Omega van Lang Yarns gebruikt.

Nadere informatie

129/3 Babysetje met ribbelsteekpatroon Truitje. Babyslofjes. Mutsje. Truitje: Maten: 3/6 6/9 12/18 24 mnd. Borstwijdte: cm.

129/3 Babysetje met ribbelsteekpatroon Truitje. Babyslofjes. Mutsje. Truitje: Maten: 3/6 6/9 12/18 24 mnd. Borstwijdte: cm. 129/3 Babysetje met ribbelsteekpatroon Truitje Maten: 3/6 6/9 12/18 24 mnd. Borstwijdte: 51 55-60 64 cm. Lengte: 27 30 34 38 cm. Mouwlengte: 14 15 16 18 20 23 cm. Ben. Garen: 3 3 3 4 bollen kl. 050 Mayflower

Nadere informatie

Al the Alpaca by DROPS Design

Al the Alpaca by DROPS Design Al the Alpaca by DROPS Design Gebreide DROPS muts met geborduurde Alpaca van Nepal. Maat 3-12 jaar. DROPS Extra 0-976 DROPS design: Model nr. ne-018-bn Garengroep C --------------------------------------------------------

Nadere informatie

Buurman & Buurman, Pat & Mat Basiskleding Haak- & breipatroon

Buurman & Buurman, Pat & Mat Basiskleding Haak- & breipatroon Buurman & Buurman, Pat & Mat Basiskleding Haak- & breipatroon Inleiding Buurman en Buurman zijn een paar onhandige karakters in een populaire animatie video serie Voor de gehaakte popjes zijn diverse kledingsetjes

Nadere informatie

Hecht na toer 25/27/29/31/33/35 de draad af en werk de draadjes netjes weg. Haak dit pand nog een keer.

Hecht na toer 25/27/29/31/33/35 de draad af en werk de draadjes netjes weg. Haak dit pand nog een keer. Patroon Vest Joyce Het patroon van dit vest is gemaakt met de Velvet van Scheepjes, voor de foto s gebruikte ik kleurnummer 852. Ook haakte ik haar van de Stonewashed en de Wanderlust van Scheepjes. Hierover

Nadere informatie

De panden Toer 1 Toer 2 t/m 25/27/29/31/33/35 Haak vanaf hier alleen nog maar in de achterste lussen.

De panden Toer 1 Toer 2 t/m 25/27/29/31/33/35 Haak vanaf hier alleen nog maar in de achterste lussen. Patroon Vest Joyce Het patroon van dit vest is gemaakt met de Velvet van Scheepjes, voor de foto s gebruikte ik kleurnummer 852. Ook haakte ik haar van de Stonewashed van Scheepjes. Het vest wordt beschreven

Nadere informatie

Tara by. #Tara met gekleurde strepen 1/5

Tara by. #Tara met gekleurde strepen 1/5 Tara by #Tara met gekleurde strepen 1/5 Tara by /// Oversized trui met driekwart mouwen voor moeder en dochter. Hoog huggehalte verzekerd. In gebroken wit met doorlopende horizontale kleurbanden. Je breit

Nadere informatie

- 6 bollen wol (ik gebruikte TWEED breigaren van Zeeman, 100 gr - 163m) - 3 houten sluitingen (houtje touwtje) - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet.

- 6 bollen wol (ik gebruikte TWEED breigaren van Zeeman, 100 gr - 163m) - 3 houten sluitingen (houtje touwtje) - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet. Gehaakte gilet Nodig: - 6 bollen wol (ik gebruikte TWEED breigaren van Zeeman, 100 gr - 163m) - 3 houten sluitingen (houtje touwtje) - haaknaald 4,5 Mijn jas is aan middenrug 66 cm lang en van zijnaad

Nadere informatie

Muts met strepen. en bijpassende loopsjaal in kabelpatroon. Knutselidee. com N

Muts met strepen. en bijpassende loopsjaal in kabelpatroon. Knutselidee. com N Muts Muts Een harmonieus duo van zachte Hatnut wol die qua kleur perfect op elkaar afgestemd zijn. Het boordsteek- en het kabelpatroon verlenen het paar een ongedwongen en knusse stijl. Ideaal voor koude

Nadere informatie

Breipatroon voor een (draag)poncho voor mama & kind Storm op Zolder

Breipatroon voor een (draag)poncho voor mama & kind Storm op Zolder Breipatroon voor een (draag)poncho voor mama & kind Storm op Zolder Maten Klein, Middel & Groot, globaal overeenkomend met maten 36 tot 40, 42-44 & 46 tot zeker 52. De maten zijn in de patroonbeschrijving

Nadere informatie

Yvonne leert je breien!

Yvonne leert je breien! Scheepjeswol_DB_Allerlei_tet_def.indd 1 oo r mee l fo e v www.scheepjeswol.nl l.n o w s k op: j p e e sch. www ij in k Yvonne leert je breien! r 13-09-12 20:04 Afmeting: 45 45 cm 5401 KUSSEN Materiaal:

Nadere informatie

XL Sokken voor Dames

XL Sokken voor Dames Materialen XL Sokken voor Dames 2 (2) 3 bollen van 50 g Happy Feet XL kl 513 Sokkenbreinaald 3,5 mm Stekenmarkeerders Maat: Schoenmaat: 36-37 (38-39) 40-41 Voetlengte: ca 24 (26) 28 cm Stekenverhouding

Nadere informatie

Digitaal uitgegeven door : Finlandia Import (www.finlandiaimport.nl)

Digitaal uitgegeven door : Finlandia Import (www.finlandiaimport.nl) Titel : De rondbreinaald Tekst : Henriette Beukers Foto s : Henk Beukers Digitaal uitgegeven door : Finlandia Import (www.finlandiaimport.nl) De rondbreinaald Een andere manier van breien rond of heen-en-weer.

Nadere informatie

1335 Witte trui met gaatjespatroon en kabels Mayflower Easy Care.

1335 Witte trui met gaatjespatroon en kabels Mayflower Easy Care. 1335 Witte trui met gaatjespatroon en kabels Mayflower Easy Care. Maten: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Borstwijdte in cm.: 88 (92) 97 (105) 115 (127) Lengte in cm.: 58 (62) 65 (69) 74 (80) Kleur: 016, gebr.

Nadere informatie

KAL2018 blok 1. Bekijk de filmpjes via knottenwol.nl Afkortingen: 2Sr: 2 steken samen recht breien. Stekenverhouding: Ieder blokje wordt 5x5 cm groot.

KAL2018 blok 1. Bekijk de filmpjes via knottenwol.nl Afkortingen: 2Sr: 2 steken samen recht breien. Stekenverhouding: Ieder blokje wordt 5x5 cm groot. KAL2018 blok 1 Blokjes! Deze week wordt gebreid in entrelac. Het ziet er misschien lastig uit, maar dat valt reuze mee. Je werkt per kleur en per blokje, dus een kleur gelijk tegelijk. Er wordt in een

Nadere informatie

134/3 Jongens setje met truitje en shorts TRUITJE:

134/3 Jongens setje met truitje en shorts TRUITJE: 134/3 Jongens setje met truitje en shorts TRUITJE: Maten: 3/6 6/9 12/18 mnd. 2 jr. Borstwijdte: 49 52 55 58 cm. Lengte: 24 28 32 36 cm. Ben. garen: 2 2 3 3 bollen Mayflower Cotton 1 kleur 153 Accesoires:

Nadere informatie

In samenwerking met. Lisbeth Tolstrup LIZETTE JASJE NO

In samenwerking met. Lisbeth Tolstrup LIZETTE JASJE NO In samenwerking met Lisbeth Tolstrup LIZETTE JASJE NO. 2008-192-7226 Maat : S (M) L Borstwijdte: 98 (116) 140 cm (lichaamsmaat). Borstwijdte: 118 (144) 172 cm (modelmaat). Lengte: 68 (72) 76 cm. Stekenverhouding

Nadere informatie

Butterfly Swoncho. No Maten: S (M, L, XL, XXL) Benodigde hoeveelheid garen:

Butterfly Swoncho. No Maten: S (M, L, XL, XXL) Benodigde hoeveelheid garen: Butterfly Swoncho No. 1006-192-2543 Maten: S (M, L, XL, XXL) Niveau: Beginner Haaknaald: 4.5 mm Materialen: Naald & steekmarkeerders Garen: Hobbii Tivoli, lila (nr. 37) Koop het garen hier: http://shop.hobbii.nl/butterfly-swoncho

Nadere informatie

BREIEN 25 CREATIES VOOR UREN BREIPLEZIER

BREIEN 25 CREATIES VOOR UREN BREIPLEZIER BREIEN 25 CREATIES VOOR UREN BREIPLEZIER INHOUD Woordje vooraf 7 Gebruikte steken en technieken 9 HANDIGE HULPJES 13 Juwelenorganizer 15 Hondenjasje 19 Tabletcover 21 INTERIEURIDEETJES 25 Windlichtcover

Nadere informatie

Kabouter. Lengte: 50 cm Techniek: haken (lossen, vasten, halve vasten)

Kabouter. Lengte: 50 cm Techniek: haken (lossen, vasten, halve vasten) Kabouter Lengte: 50 cm Techniek: haken (lossen, vasten, halve vasten) Benodigde materialen: 100 gram paris 15 zwart 150 gram paris rood 50 gram paris 7 huidskleur 50 gram paris groen Poppenvulling 2 stroken

Nadere informatie

Copyright FIL KATIA, S.A. ISABELL KRAEMER TEXTURED JUMPER WITH STRIPES MADE WITH LOVE

Copyright FIL KATIA, S.A. ISABELL KRAEMER TEXTURED JUMPER WITH STRIPES MADE WITH LOVE ISABELL KRAEMER TEXTURED JUMPER WITH STRIPES MADE WITH LOVE I sabell Kraemer creëert ontwerpen die bestemd zijn voor dagelijks gebruik en speciaal bedacht zijn voor de breiers van vandaag de dag. Deze

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING - Gebreide Kussenhoes

WERKBESCHRIJVING - Gebreide Kussenhoes Janneke: Deze kussenhoes maakte ik met 4 verschillende steken die ik er leuk uit vond zien en die niet direct al te ingewikkeld waren. De lastigste is de granietsteek, omdat je daar ook moet minderen en

Nadere informatie

Chess Beanie 8 MM 0 UK 11 US

Chess Beanie 8 MM 0 UK 11 US Chess Beanie Beanie: /ˈbiːni/ a small close-fitting hat worn on the back of the head. (Clothing & Fashion) a round close-fitting hat resembling a skullcap Origin: 1940s (originally US): perhaps from bean

Nadere informatie

Two sides to the story shawl

Two sides to the story shawl Two sides to the story shawl door Christina Hadderingh Materiaal 3.5 mm lange rondbreinaalden Wolnaald Schaartje 1 streng lichte kleur sokkengewicht garen, ongeveer 88g/387m = HK garen ( Ik gebruikte Indie

Nadere informatie

Jules & Julie 3. Gebreide kleren voor groot en klein JULIE JAEKEN / JULIJA S SHOP FOTOGRAFIE CLAIR OBSCUR

Jules & Julie 3. Gebreide kleren voor groot en klein JULIE JAEKEN / JULIJA S SHOP FOTOGRAFIE CLAIR OBSCUR Jules & Julie 3 Gebreide kleren voor groot en klein JULIE JAEKEN / JULIJA S SHOP FOTOGRAFIE CLAIR OBSCUR Jules & Julie 3 Zeven jaar geleden opende ik de wolwinkel Julija s in Antwerpen, twee jaar geleden

Nadere informatie

Sjaal en muts met kabelpatroon

Sjaal en muts met kabelpatroon Instructies en foto s van de firma Max Gründl (c). Zeer klassiek met kabelpatroon presenteert zich dit knusse duo SJAAL Afmetingen: ca. 160 cm x 27 cm Verbruik: ca. 300 g wol Breinaalden: 7,0 8,0 Patroon:

Nadere informatie

AFMETINGEN Gestreepte Kureyon tas Voor het vilten Hoogte: 25 cm Breedte: 34 cm Diepte: 6,5 cm. Na het vilten Hoogte: 16 cm Breedte: 29 cm Diepte: 5 cm

AFMETINGEN Gestreepte Kureyon tas Voor het vilten Hoogte: 25 cm Breedte: 34 cm Diepte: 6,5 cm. Na het vilten Hoogte: 16 cm Breedte: 29 cm Diepte: 5 cm Suzy Q versie 1.2 Ontwerp: Angelique den Brok - Molendijk Klassieke trapeziumvorm handtas Model: Maaike Update December 2009: nu ook voor maat Suzy Q - XL We krijgen af en toe het de vraag van mensen hoe

Nadere informatie

Maak je eigen Kas 4 naalden. Voor het patroon met 2 breinaalden met knop, zie verderop in dit document.

Maak je eigen Kas 4 naalden. Voor het patroon met 2 breinaalden met knop, zie verderop in dit document. Materiaal (voor een Kas van ongeveer 45 cm) Maak je eigen Kas 4 naalden - 100 gram wol (voor naalden van 4 à 4,5 cm) - 4 breinaalden zonder knop (3,5 cm) - Restje witte wol en roze wol - 2 knopen - Poppenvulling

Nadere informatie

14 bollen garen met een looplengte van 125mtr. (voor de grootste maat denk ik 2 bollen meer).

14 bollen garen met een looplengte van 125mtr. (voor de grootste maat denk ik 2 bollen meer). Pagina1 Haakpatroon Mijn Knoopjes vest Dit patroon is het eigendom van Mijn Knoopjes en alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Alle rechten van dit patroon zijn voorbehouden aan Mijn Knoopjes. Dit patroon

Nadere informatie

Jules & Julie. Breiwerkjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar J U L I E J A E K E N / J U L I J A S S H O P

Jules & Julie. Breiwerkjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar J U L I E J A E K E N / J U L I J A S S H O P Jules & Julie 4 Jules & Julie 4 Breiwerkjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar J U L I E J A E K E N / J U L I J A S S H O P F O T O G R A F I E C L A I R O B S C U R Julie s voorwoord In september 2009

Nadere informatie

Drie Topsy Turvy poppen

Drie Topsy Turvy poppen 1 Drie Topsy Turvy poppen Materiaal naald 3 en naald 4 voor het haar. Afkortingen Mi= minderen door 2 steken samen te breien M1=meerderen uit de draad tussen 2 steken Afh.=afhalen zonder de steek te breien

Nadere informatie

DE KBO-Brabant SJAAL Camel 607. Rood 621. Mint 625. Donkerblauw 618. Goudgeel 641. Creme 602. Lichtblauw 610

DE KBO-Brabant SJAAL Camel 607. Rood 621. Mint 625. Donkerblauw 618. Goudgeel 641. Creme 602. Lichtblauw 610 DE KBO-Brabant SJAAL 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Donkerblauw 618 Creme 602 Lichtblauw 610 Mint 625 Goudgeel 641 Camel 607 Rood 621 1 Bureau Breigoed 19 September 2018 ALGEMENE INFORMATIE Garen & Samenstelling:

Nadere informatie

Marja van Halteren, Nordic Wool PROEFLAP

Marja van Halteren, Nordic Wool PROEFLAP 91035 FEESTSJAAL GEBREID IN KANTPATROON MATERIAAL Gästrike 1 draads (100% Wol. Streng ca 100 g = 600 m) HOEVEELHEID GAREN Ca 300 g (kl 9101) RONDBREINAALD Nr 3 (40-60-80 cm) DESIGN & TEKST Hanne Helbo

Nadere informatie

Moonflower Socks BY DROPS DESIGN

Moonflower Socks BY DROPS DESIGN Moonflower Socks BY DROPS DESIGN Gebreide DROPS sokken met Noors patroon van Fabel. Maat 35-43 DROPS 165-43 DROPS design: Model nr. fa-322 Garengroep A ----------------------------------------------------------

Nadere informatie

MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG

MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG FICHE MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG 1 2 MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG Schattig toch deze meisjesbloes met afgeronde kraag. De felblauwe knoopjes en de felrode kraag

Nadere informatie

All Tangled Up knitting from across the pond Kiri

All Tangled Up knitting from across the pond Kiri www.alltangledup.com All Tangled Up knitting from across the pond Kiri Kiri is een driehoekige sjaal met varenmotief, een hals rand in ribbelsteek en een geschulpte rand. Gebreid in Rowan Kid Silk Haze

Nadere informatie

Mystery Shawl Filcolana. Ontwerp: Rachel Søgaard

Mystery Shawl Filcolana.   Ontwerp: Rachel Søgaard Mystery Shawl 2017 Ontwerp: Rachel Søgaard Rachel Søgaard ontwierp een prachtige omslagdoek in zes tinten Pernilla. Het ontwerp speelt met kleuren en ribbels. Editie 3 - November 2017 A/S Nederlandse vertaling:

Nadere informatie

TUTORIAL JANTJE HET KANGOEROETJE

TUTORIAL JANTJE HET KANGOEROETJE TUTORIAL JANTJE HET KANGOEROETJE Lees voor je begint de hele beschrijving even door. Dit patroon is bedoeld voor breien met garen dat vervilt in de wasmachine. Hiervoor gebruik je speciale wol wat gebreid

Nadere informatie

MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG

MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG FICHE MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG 1 2 MEISJESBLOES MET KNOOPSLUITING EN CLAUDINEKRAAG Schattig toch deze meisjesbloes met afgeronde kraag. De felblauwe knoopjes en de felrode kraag

Nadere informatie

Exclusieve modellen en modecreaties om te breien. De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... Gebreide tas

Exclusieve modellen en modecreaties om te breien. De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... Gebreide tas 2 Exclusieve modellen en modecreaties om te breien De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... Gebreide tas Exclusieve modellen en modecreaties om te breien De grootste in unieke verzamelwerken

Nadere informatie

Tutorial jongensblazer

Tutorial jongensblazer Tutorial jongensblazer Ik vertrok van een basispatroon dat ik online kocht en uitprintte op de website van Knipmode. Hier vind je de link: http://www.knippie.nl/shop/jongen/jas/kek-blazertje-grotemaat-pdf-patroon

Nadere informatie

APPLICATIES voor KINDERTRUI Ceasar

APPLICATIES voor KINDERTRUI Ceasar APPLICATIES voor KINDERTRUI Ceasar MOEILIJKHEIDGRAAD: Breiers met ervaring MAAT: 1 maat DIT HEB JE NODIG: 50 g Catania groen Breinaalden 4 mm van Prym Haaknaald 2,5 mm van Prym 7 drukknopen per applicatie

Nadere informatie

- 5 à 6 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - haaknaald 5. Trui met boothals. Nodig: Detail van de steek

- 5 à 6 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - haaknaald 5. Trui met boothals. Nodig: Detail van de steek Trui met boothals Detail van de steek Nodig: - 5 à 6 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - haaknaald 5 Deze trui is aan middenrug 60 cm lang en van zijnaad tot zijnaad

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING - Kindersjaal 1

WERKBESCHRIJVING - Kindersjaal 1 WERKBESCHRIJVING - Kindersjaal 1 Marianne: Haken doe ik het liefste - dat is toch wel mijn allergrootste passie. Maar... ik vind het ook echt heel leuk om regelmatig een uitstapje naar een andere creatieve

Nadere informatie

Patroon: Go handmade quality design in a unique style. Baby Couture Set GEBRUIKT GAREN VOOR DE SET

Patroon: Go handmade quality design in a unique style. Baby Couture Set GEBRUIKT GAREN VOOR DE SET Patroon Baby Couture Set GEBRUIKT GAREN VOOR DE SET Patroon: 3 mnd. 6 mnd. Go handmade Couture: 50 g 50 g Go handmade Tencel: 150 g 150 g Breinaalden: 3,5 & 4,5 mm Dubbeldraads: 3,5 mm/26 steken/10 cm

Nadere informatie

Haak- en breispullenorganizer

Haak- en breispullenorganizer Haak- en breispullenorganizer Een ideale manier om je haak- en breispullen op te bergen! Neemt veel minder ruimte in dan een kast en staat ook nog eens supergezellig! Het patroon voor deze organizer heb

Nadere informatie

Gestreept Comfy Vest. haakpatroon

Gestreept Comfy Vest. haakpatroon Gestreept Comfy Vest haakpatroon 1 Fonty Ombelle 75% Mohair 20% Wool 5% Polyamide Kleur 1019 (Roze) 8 bollen á 50 gr/ 145 m Kleur 1008 (Ecru) 8 bollen á 50 gr/ 145 m Kleur 1069 (Oker) 2 bollen á 50 gr/

Nadere informatie