Worry Free Business Security 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Worry Free Business Security 7"

Transcriptie

1 TREND MICRO Worry Free Business Security 7 Veelgestelde vragen (extern) Dal Gemmell augustus 2010

2 Inhoud Kennismaking met Worry Free Business Security... 3 Wat is Worry Free Business Security?... 3 Wanneer is Worry Free Business Security 7 leverbaar?... 3 Functies waarmee Worry Free Business Security zich onderscheidt... 4 Waarom zou ik kiezen voor Worry Free Business Security in plaats van een oplossing van de concurrentie?... 4 Versie 7 Belangrijke nieuwe functies... 6 Wat houdt de geïntegreerde bescherming voor Mac clients in?... 6 Versie 7 Belangrijke functies... 7 Wat is de Trend Micro Smart Protection Network infrastructuur?... 7 Vragen over bescherming... 8 Voor partners... 9 Geïntegreerde installatie met Worry Free Remote Manager... 9 Configuratie instellingen importeren/exporteren... 9 Worry Free Remote Manager... 9 Wanneer biedt Worry Free Remote Manager ondersteuning voor Worry Free Business Security versie 7?... 9 Prijzen, migratie, upgrades... 9 Wordt voor versie 7 de prijs verhoogd?... 9 Zijn er kosten verbonden aan een upgrade vanaf een eerdere versie?... 9 Moet ik eerdere versies eerst verwijderen voordat ik Worry Free Business Security versie 7 kan installeren?... 9

3 Kennismaking met Worry-Free Business Security Wat is Worry Free Business Security? Worry Free Business Security is de naam voor beveiligingsoplossingen voor kleine ondernemingen van Trend Micro. In onze definitie is een onderneming klein als deze een beperkte IT afdeling en resources en geen beveiligingsdeskundigheid heeft. Doorgaans hebben deze ondernemingen tussen de 5 en 100 medewerkers. Om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van verschillende kleine ondernemingen, bieden we Worry Free Business Security in de volgende uitvoeringen aan: Worry Free Business Security Uitvoering Services (voorheen: Hosted) Standard versie 7 Advanced versie 7 Bescherming Ondernemingen die niet beschikken over een server of niet een bestaande server willen belasten. Tot de andere primaire indicatoren behoren ook medewerkers die elders werkzaam zijn. Ondernemingen met Microsoft pc's en bestandsservers. De volledige Standard uitvoering, met inbegrip van Small Business Servers en Essential Business Servers. Omvat geïntegreerde bescherming voor Mac clients (imac en MacBook ) en servers, apparaatbesturing, voorkoming van gegevensverlies, gehoste mailfiltering en geïntegreerde bescherming en antispam voor Exchange servers. Wanneer is Worry Free Business Security 7 leverbaar? Versie 7 van Worry Free Business Security wordt wereldwijd gelanceerd op 11 oktober Neem contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger of kanaalpartner voor informatie over de leverbaarheid van het product in uw regio.

4 Functies waarmee Worry-Free Business Security zich onderscheidt Waarom zou ik kiezen voor Worry Free Business Security in plaats van een oplossing van de concurrentie? Worry Free Business Security is sneller, effectiever en simpeler dan concurrerende producten voor kleine ondernemingen. In onafhankelijke vergelijkende tests met onze voornaamste concurrenten worden we als beste beoordeeld. *op basis van resultaten van AV test.org, mei/juni 2010 Hoe kan ik Windows en Mac machines eenvoudig met één beveiligingsoplossing beschermen? In tegenstelling tot de concurrentie omvat Worry Free Business Security Advanced geïntegreerde bescherming voor Mac clients (imac en MacBook computers) en servers zodat u geen extra oplossingen hoeft aan te schaffen of te beheren. Hoe voorkom ik dat vertrouwelijke gegevens via e mail buiten de onderneming terechtkomen? Worry Free Business Security Advanced omvat een voorziening ter voorkoming van gegevensverlies uit e mail, al dan niet opzettelijk verzonden. Deze functie wordt door de concurrentie niet aangeboden in vergelijkbare oplossingen voor kleine ondernemingen. Hoe voorkom ik dat informatie via USB stations buiten de onderneming terechtkomt en zorg ik voor bescherming tegen geïnfecteerde apparaten?? Worry Free Business Security oplossingen omvatten een unieke voorziening voor apparaatbesturing waarmee de toegang tot USB stations en andere aangesloten apparaten wordt beheerd om gegevensverlies te voorkomen en bedreigingen te blokkeren. Hoe houdt Worry Free Business Security bedreigingen vanaf het web tegen voordat ze computer bereiken? Worry Free Business Security oplossingen zijn de enige met bescherming tegen webbedreigingen op basis van het Trend Micro Smart Protection Network waarmee bedreigingen worden tegengehouden voordat ze uw computers bereiken. Ik zie dat concurrerende producten geen Smart Scan omvatten. Wat is het?

5 Smart Scan is een voorziening in Worry Free Business Security die effectiever beschermt en sneller scant zonder machines te vertragen. Als reseller van internetbeveiliging wil ik meerdere klanten vanaf een enkele console kunnen beheren. De concurrentie biedt die mogelijkheid niet, Trend Micro wel? Ja. Worry Free Business Security omvat centraal beheer vanaf een enkele console voor uw klanten (door middel van ondersteuning met Worry Free Remote Manager voor resellers).

6 Versie 7 - Belangrijke nieuwe functies Wat houdt voorkoming van gegevensverlies uit e mail in? Voorkoming van gegevensverlies uit e mail houdt zakelijke gegevens vertrouwelijk door onbedoelde of opzettelijke vrijgave van gegevens via uitgaande e mail te voorkomen. Wat houdt apparaatbesturing in? Apparaatbesturing voorkomt verlies van vertrouwelijke zakelijke gegevens en houdt bedreigingen van geïnfecteerde USB stations en andere aangesloten apparaten tegen. Wat houdt de geïntegreerde bescherming voor Macclients in? Dankzij de geïntegreerde bescherming voor Mac clients zijn imacs, Mac servers en MacBooks beveiligd zonder dat extra oplossingen moeten worden aangeschaft en beheerd.

7 Versie 7 - Belangrijke functies Wat is de Trend Micro Smart Protection Network infrastructuur? Het Smart Protection Network is een beveiligingsinfrastructuur waarmee de algehele kwaliteit van bescherming voor klanten stijgt. Het Smart Protection Network vormt het hart van zowel voorgaande als nieuwe technologieën die zijn geïntegreerd in Worry Free Business Security (bescherming tegen webbedreigingen, e mailreputatie, Smart Scan en Smart Feedback). Ga voor gedetailleerde informatie over het Smart Protection Network naar: protection network/ Wat is Smart Scan en hoe hebben klanten hier baat bij? Smart Scan volgt de traditionele aanpak van virusbescherming maar plaatst het merendeel van de beveiligingstechnologieën ofwel op een lokale beveiligingsserver ofwel op Trend Micro servers zodat lokale pc's en servers niet worden belast. Dit nieuw type scan maakt gebruik van ons Smart Protection Network om een effectievere bescherming te kunnen bieden bij een geringere aantasting van het prestatievermogen. Hierdoor kan Worry Free Business Security sneller scannen en frequenter updates uitvoeren terwijl het prestatievermogen van pc's vrijwel onaangetast blijft. Wat is Smart Feedback en hoe kunnen onze klanten hiermee een effectievere bescherming krijgen? Dankzij Smart Feedback kan Trend Micro sneller reageren op nieuwe bedreigingen door automatisch feedback over beveiligingsgerelateerde gebeurtenissen van onze klanten naar Trend Micro te sturen waar de informatie wordt geanalyseerd. Op basis van deze gegevens werkt het Trend Micro anti malware team de Trend Micro bedreigingsdatabases bij zodat alle klanten onmiddellijk tegen nieuwe bedreigingen kunnen worden beschermd. Hoe doe ik mee aan Smart Feedback? Tijdens de installatie kunt u er gewoon voor kiezen mee te doen. Smart Feedback is een service waarvoor u zich vrijwillig kunt inschrijven. U kunt uw deelname op elk gewenst tijdstip opzeggen.

8 Vragen over bescherming Wat houdt URL filtering in en wat zijn de voordelen ervan? Het proactief blokkeren van voor uw organisatie ongepaste websites. Gebruikers kunnen de filtersterkte (High, Medium, Low), regels en werktijd/eigen tijd instellen voor het bekijken van websites. Daarnaast kunnen gebruikers ook lijsten met geblokkeerde en goedgekeurde URL's definiëren. URL filtering biedt aanvullende bescherming tegen webbedreigingen en helpt medewerkers geconcentreerd te blijven door op proactieve wijze aanstootgevende of niet werkgerelateerde websites te blokkeren. Kan ik voor verschillende medewerkers verschillende URLfilterinstellingen aangeven? Ja. Zo zou u een verzameling URL filterregels kunnen instellen voor de eigenaar van een onderneming en een andere verzameling voor de medewerkers. Als Worry Free Business Security al is uitgerust met een bescherming tegen webbedreigingen, waarom is dan nog URL filtering nodig? De bescherming tegen webbedreigingen met het Smart Protection Network blokkeert actief websites waarvan bekend is dat ze besmet zijn met malware. URL filtering blokkeert sites die, hoewel wellicht niet geïnfecteerd met malware, inhoud bevatten die ongepast is in een werkomgeving (bijvoorbeeld porno, online gokken of MP3 downloadsites). Wat houdt de bewaking van het gedrag van toepassingen in en hoe worden klanten hiermee beschermd? Door het gedrag van toepassingen te bewaken, kunnen virussen, bedreigingen en hun varianten worden tegengehouden zonder dat het systeem afhankelijk is van de allernieuwste updates. Als bijvoorbeeld een bepaald malwaregedrag bekend is (zoals gedrag dat bepaalde bestanden van het besturingssysteem aanroept of bepaalde registerinstellingen wijzigt), kan er, door het gedrag van toepassingen te bewaken, voor worden gezorgd dat deze malware wordt geblokkeerd of niet wordt uitgevoerd. Zelfs als een malwareschrijver duizenden varianten heeft gemaakt om de traditionele opsporing te ontlopen, geldt dat zolang het gedrag van de malware gelijk is, zowel de malware als de varianten worden tegengehouden.

9 Voor partners Geïntegreerde installatie met Worry Free Remote Manager Wat houdt dit in en welke voordelen biedt het aan partners? De installatie van de Worry Free Remote Manager agent wordt automatisch gestart nadat Worry Free Business Security is geïnstalleerd. Dit maakt de procedure voor resellers die werken met Worry Free Remote Manager eenvoudiger, want ze kunnen Worry Free Business Security en de Worry Free Remote Manager agent gezamenlijk installeren. Configuratie instellingen importeren/exporteren Wat houdt dit in en welke voordelen biedt het aan partners? Bespaart tijd doordat partners configuratie instellingen kunnen opslaan en gemakkelijk op andere desktops en servers kunnen toepassen. Hierdoor kunnen partners voorkomen dat ze voor elke klant apart dezelfde optimale instellingen moeten opgeven. Worry-Free Remote Manager Wanneer biedt Worry Free Remote Manager ondersteuning voor Worry Free Business Security versie 7? Ondersteuning van Worry Free Remote Manager voor Worry Free Business Security 7 staat tegelijkertijd met de introductie gepland. Prijzen, migratie, upgrades Wordt voor versie 7 de prijs verhoogd? Neem voor details met betrekking tot de prijsstelling contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger. Zijn er kosten verbonden aan een upgrade vanaf een eerdere versie? Nee. Zolang u een lopend onderhoudscontract hebt, ontvangt u een gratis upgrade naar de nieuwe versie. Moet ik eerdere versies eerst verwijderen voordat ik Worry Free Business Security versie 7 kan installeren? Nee. U kunt met behoud van de bestaande configuratie instellingen vanaf versies 5.0, 5.1 tot 6.0 direct een upgrade uitvoeren naar versie 7.

Veelgestelde vragen: Gegevensbescherming Veelgestelde vragen over Backup Exec 2010

Veelgestelde vragen: Gegevensbescherming Veelgestelde vragen over Backup Exec 2010 Uit welke producten bestaat deze versie van de Symantec Backup Exec -serie? Symantec Backup Exec 2010 biedt betrouwbare back-up en herstel, ontworpen voor uw groeiende onderneming. Bescherm op eenvoudige

Nadere informatie

KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS Licentieprogramma VERLENGINGEN EN UPGRADES: Migratiehandleiding MAAK KENNIS MET HET SOFTWARELICENTIEPROGRAMMA VAN KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS. De nieuwste versie van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding i Inhoud McAfee Total Protection 7 McAfee SecurityCenter 9 Eigenschappen... 10 SecurityCenter gebruiken... 11 Koptekst... 11 Linkerkolom... 11 Hoofdvenster... 12 Informatie over

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Installatie...5

Hoofdstuk 1: Installatie...5 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Inhoud 2 Inhoud Hoofdstuk 1: Installatie...5 1.1 Voordat u de eerste keer installeert...6 1.2 Het product voor het eerst installeren...7

Nadere informatie

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Inhoud Internet Security 2015 Inhoud Hoofdstuk 1: Installatie...5 1.1 Voordat u de eerste keer installeert...6 1.2 Het product voor het eerst installeren...6 1.3 Toepassingen installeren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding i Inhoud McAfee Internet Security 3 McAfee SecurityCenter...5 SecurityCenter-functies...6 SecurityCenter gebruiken...7 Beveiligingsproblemen oplossen of negeren...17 Werken met waarschuwingen...21

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Geïntegreerde onderdelen: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Persoonlijke firewall ESET Antispam Nieuwe generatie NOD32-technologie Gebruikershandleiding wij beschermen uw digitale werelden

Nadere informatie

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Gebruikershandleiding Microsoft Windows 8.1/8/7/Vista/XP x86 SP3/XP x64 SP2 Klik hier om de recentste versie van dit document te downloaden ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Copyright

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding i Inhoud McAfee Total Protection 3 McAfee SecurityCenter... 5 SecurityCenter-functies... 6 SecurityCenter gebruiken... 7 SecurityCenter bijwerken... 13 Beveiligingsproblemen oplossen

Nadere informatie

Welkom bij deze Inleidende gids - beveiliging

Welkom bij deze Inleidende gids - beveiliging Welkom bij deze Inleidende gids - beveiliging Inhoud Welkom bij deze snelstartgids - beveiliging... 1 PC Tools Internet Security... 3 Aan de slag met PC Tools Internet Security... 3 Installeren... 3 Aan

Nadere informatie

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien.

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. U hoeft geen waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. U heeft alleen de juiste tools

Nadere informatie

Succesvol aan de slag met Norman. Reseller Guide

Succesvol aan de slag met Norman. Reseller Guide Reseller Guide Succesvol aan de slag met Norman Om succesvol te kunnen verkopen is het belangrijk om te weten welke producten je verkoopt, wat ze doen en voor wie ze zijn bestemd. Om een goed beeld te

Nadere informatie

Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium en Standard Edition

Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium en Standard Edition Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium en Standard Edition Uitgebreide gegevensbeveiliging en -herstel voor Microsoft Windows Small Business Server Kleine bedrijven hebben tegenwoordig

Nadere informatie

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Producthandleiding Zorg voor het milieu: een vanzelfsprekende zaak. Symantec heeft de kaft van deze handleiding verwijderd om de ecologische voetafdruk van onze producten

Nadere informatie

Symantec Endpoint Protection

Symantec Endpoint Protection generatie antivirustechnologie van Symantec Overzicht Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen combineert Symantec AntiVirus met geavanceerde bedreigingspreventie voor een ongeëvenaarde verdediging

Nadere informatie

Handleiding Office 365 Small

Handleiding Office 365 Small Handleiding Office 365 Small DISCLAIMER De resultaten van de in deze gids beschreven oplossingen zijn afhankelijk van diverse aspecten, die per organisatie sterk kunnen verschillen. De uiterste zorg is

Nadere informatie

Inhoud. McAfee Internet Security 3

Inhoud. McAfee Internet Security 3 i Inhoud McAfee Internet Security 3 McAfee SecurityCenter... 5 SecurityCenter-functies... 6 SecurityCenter gebruiken... 7 SecurityCenter bijwerken... 13 Beveiligingsproblemen oplossen of negeren... 17

Nadere informatie

Kaspersky Anti-Virus 2010 HANDLEIDING

Kaspersky Anti-Virus 2010 HANDLEIDING Kaspersky Anti-Virus 2010 HANDLEIDING P R O G R A M M A V E R S I E : 9. 0 E S S E N T I Ë L E R E P A R A T I E 2 Geachte gebruiker! Hartelijk dank voor uw keuze van ons product. We hopen dat deze documentatie

Nadere informatie

Norton Security. Producthandleiding

Norton Security. Producthandleiding Norton Security Producthandleiding Zorg voor het milieu: een vanzelfsprekende zaak. Symantec heeft de kaft van deze handleiding verwijderd om de ecologische voetafdruk van onze producten te verkleinen.

Nadere informatie

UW BEDRIJF BESCHERMEN

UW BEDRIJF BESCHERMEN TRUST IN GERMAN SICHERHEIT UW BEDRIJF BESCHERMEN IT-BEVEILIGINGSSOFTWARE DE HEDENDAAGSE UITDAGINGEN OP HET VLAK VAN BEVEILIGING "DE BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM, FINANCIËLE INFORMATIE EN UW REPUTATIE

Nadere informatie

Producthandleiding. McAfee SaaS Endpoint Protection (versie oktober 2012)

Producthandleiding. McAfee SaaS Endpoint Protection (versie oktober 2012) Producthandleiding McAfee SaaS Endpoint Protection (versie oktober 2012) COPYRIGHT Copyright 2012 McAfee, Inc. Kopiëren zonder toestemming is verboden. HANDELSMERKEN McAfee, het McAfee logo, McAfee Active

Nadere informatie

VERKOOPGIDS. voor Partners. System Center. Essentials 2007. Microsoft. Proactief IT-beheer, speciaal ontworpen voor middelgrote ondernemingen

VERKOOPGIDS. voor Partners. System Center. Essentials 2007. Microsoft. Proactief IT-beheer, speciaal ontworpen voor middelgrote ondernemingen Microsoft System Center Essentials 2007 Proactief IT-beheer, speciaal ontworpen voor middelgrote ondernemingen Bij een typische, middelgrote IT-organisatie waarbij drie of vier medewerkers verantwoordelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bij Norton Ghost

Gebruikershandleiding bij Norton Ghost Norton Ghost Gebruikershandleiding bij Norton Ghost De in dit boek beschreven software wordt verstrekt onder een licentieovereenkomst en mag uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden

Nadere informatie

O P L O S S I N G S P R O F I E L Bescherm uw kleine of middelgrote bedrijf met bewezen, eenvoudige en betaalbare virtualisatie van VMware.

O P L O S S I N G S P R O F I E L Bescherm uw kleine of middelgrote bedrijf met bewezen, eenvoudige en betaalbare virtualisatie van VMware. Bescherm uw kleine of middelgrote bedrijf met bewezen, eenvoudige en betaalbare virtualisatie van VMware. Januari 2011 Het plannen voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BC/DR) wordt voor bedrijven

Nadere informatie

SECURITY FOR VIRTUALIZATION: DE JUISTE BALANS ZOEKEN WERELDWIJDE BEVEILIGINGSINTELLIGENTIE. Beveiliging én prestaties in uw virtualisatieomgeving

SECURITY FOR VIRTUALIZATION: DE JUISTE BALANS ZOEKEN WERELDWIJDE BEVEILIGINGSINTELLIGENTIE. Beveiliging én prestaties in uw virtualisatieomgeving WERELDWIJDE BEVEILIGINGSINTELLIGENTIE SECURITY FOR VIRTUALIZATION: DE JUISTE BALANS ZOEKEN Beveiliging én prestaties in uw virtualisatieomgeving #EnterpriseSec kaspersky.com/enterprise Inhoud Inleiding

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Internet Veiligheidspakket Versie maart 2014

Dienstbeschrijving Internet Veiligheidspakket Versie maart 2014 Dienstbeschrijving Internet Veiligheidspakket Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik van de dienst 4 2.1 Functionaliteiten Internet Veiligheidspakket 4 2.1.1 Virus-

Nadere informatie

Acht essentiële firewallregels

Acht essentiële firewallregels De komst van Web 2.0 heeft een stortvloed van nieuwe dreigingen op gang gebracht. De kans is daarom groot dat uw huidige firewall uw bedrijf niet meer voldoende bescherming biedt. Deze checklist is bedoeld

Nadere informatie

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Beheerprogramma voor lokale instellingen

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Beheerprogramma voor lokale instellingen ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Beheerprogramma voor lokale instellingen PRERELEASE 03/07/2011 Juridische kennisgeving Juridische kennisgeving Zie http://help.adobe.com/nl_nl/legalnotices/index.html voor de juridische

Nadere informatie

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Gebruikershandleiding (bedoeld voor productversie 6.0 en hoger) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Klik hier om de recentste versie van dit document te downloaden

Nadere informatie

Avira Antivirus Premium Gebruikershandleiding

Avira Antivirus Premium Gebruikershandleiding Avira Antivirus Premium Gebruikershandleiding Introductie Handelsmerken en Auteursrecht Handelsmerken Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere

Nadere informatie