Nieuwsbrief Agenda. Zaterdag 23 april, Voorjaarsconcert met muziektheatergroep "FF wat anders" Staring, Zevenaar Aanvang: 19.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Agenda. Zaterdag 23 april, Voorjaarsconcert met muziektheatergroep "FF wat anders" Staring, Zevenaar Aanvang: 19."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Agenda Zaterdag 23 april, Voorjaarsconcert met muziektheatergroep "FF wat anders" Staring, Zevenaar Aanvang: uur Zondag 22 mei, Treffen 25 jaar De Beemd in Velp Aanvang: uur Zaterdag 28 mei, concert met Loarns Plezeer Exelse Molen, Oude Lochemseweg 4, 7245 VJ Exel Aanvang: uur Zaterdag 2 juli, Heerde Bruist Dorpsplein, Heerde Aanvang: uur

2 mededeling van het bestuur Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, die dit jaar werd gehouden op 3 februari j.l., zijn de aanwezige leden in grote meerderheid akkoord gegaan met de functie wisseling van 2 zittende bestuursleden en de uitbreiding van het bestuur met 2 leden. Hierdoor is het bestuur na een tijd van wisselingen en vacatures weer voltallig en resulteert in de volgende samenstelling: Voorzitter Secretaris Penningmeester 2e penningmeester Algemene zaken Bert Giesbers Theo Roelofs Henk Willemsen Esther Senhorst Jolanda Stellingwerff Het bestuur wil met visie, beleid en gestructureerde aanpak, komen tot het efficiënter aansturen van de kapel. Belangrijk daarbij is dat niet alleen het bestuur maar ook alle leden zich daarbij inzetten vanuit de WIJ-gedachte bij alle voorkomende werkzaamheden. Gezamenlijk met veel passie en plezier wekelijks repeteren en deelnemen 'op niveau' aan muzikale evenementen en optredens, ook over de grens, is en blijft daarbij ons gezamenlijke uitgangspunt om het publiek veel luister- en kijkplezier te laten beleven.

3 Onze nieuwe dirigent Anton Wubbels biografie Anton is geboren in Ulft en heeft daar zijn muzikale talenten al ingezet bij de plaatselijke harmonie, gelegenheidsorkesten en begeleidingsgroepen. Op 19 jarige leeftijd verhuisd naar Huissen. Zijn militaire diensttijd heeft Anton volbracht bij het Fanfarekorps Der Genie en na deze periode kwam hij voor het eerst in aanraking met de Egerländermuziek. Eerst als slagwerker en voorzitter van De Leemkuulers in Bemmel, tegelijkertijd ook bij de Stromenland Kapel in Wijchen. In die tijd onder de leiding van Simon Meurs en Jos Jansen. Andere orkesten waar Anton in heeft gespeeld zijn; De Glanerbrugger Musikanten o.l.v. Geert Sprick, de Isseltaler Musikanten o.l.v. Hugo Masselink. Om het Egerländer slagwerk en stillistick s volledig onder de knie te krijgen heeft hij onder meer lessen gevolgd bij Hugo Masselink en Holger Müller. Als mede grondlegger/organisator van de tweejaarlijkse Egerländer workshop in Velp zijn de contacten met Ernst Hütter en Holger Müller gegroeid en dit heeft onder meer geresulteerd in de ontwikkeling van een Egerländer-drumset en heeft hij een jaar lang getoerd met het orkest van Ernst Hütter und die Original Egerländer Musikanten.

4 Daarnaast is Anton een veel gevraagd invaller bij diverse orkesten. Naast het spelen, legde Anton in 2005 de basis voor Anton Wubbels Drums & Music; een particuliere muziekschool waar hij samen met zijn vrouw Cora muzieklessen verzorgt voor zowel particulieren als verenigingen. Dit gebeurt zowel in Nistelrode als op locatie. Verder verzorgt Anton met zijn team blazersklassen voor verenigingen op basisscholen. Na het afscheid in december 2015 van muzikaal leider Albert Ketz is Anton Wubbels, sinds medio januari 2016, de nieuwe dirigent en muzikaal leider van De Original Liemers Musikanten Ik geef de pen door, Theo Roelofs Ik ben geboren, aan het einde van de tweede wereldoorlog, in Herxen, gemeente Wijhe en heb een zuster. Na de oorlog trad mijn vader in dienst bij de rijkspolitie en hebben wij in meerdere plaatsen gewoond. Daardoor 4 lagere scholen bezocht in Wijhe, Oldemarkt, Lemerlerveld en IJsselmuiden. De MULO bezocht in Kampen, Brummen en Heerde en mijn middelbare commerciële opleiding in Zwolle genoten. Eind 1965 ben ik voor een geplande stage periode van 6 maanden naar het warenhuis concern Karstadt in Keulen vertrokken. In de levensmiddelen afdeling ben ik begonnen als vakkenvuller en kreeg vrij snel het aanbod om deel te nemen aan interne cursussen. De basis om vervolgens als 1e verkoper in Keulen en daarna als afdelingsschef in Celle bij Hannover mijn werkzaamheden voort te zetten. Inmiddels leerde ik mijn allerliefste in Gouda kennen en nam het besluit om terug te gaan naar Nederland en werd eind 1968 supermarktleider bij Coop Gelderland in Arnhem. Getrouwd in 1970 en betrokken een flat op Presikhaaf om daarna vervolgens te verhuizen naar Gendringen. In Rheden een nieuwe vestiging aan de Groenestraat opgestart, tegenover de zaak van de vader van Jaco Jurriëns! en daarna nog een vestiging in Apeldoorn. Kwam in contact met de toeleverancier, Schuitema groothandel, tevens eigenaar van de Centra formule, en werd op 1 januari 1974 Verkoopleider Zuid Nederland met als woonplaats Son en Breugel bij Eindhoven. Vervolgens werd ik op de marketing afdeling op het hoofdkantoor in Amersfoort verantwoordelijk voor het landelijke Centra folderaanbod.

5 Dat was het moment om in 1978 te verhuizen naar Heerde, centraal landelijk gelegen aan de A50 en kort bij de A28. In 1979 in dienst getreden bij Johma salades te Losser als Verkoopleider retail en foodservice (horeca) en later Exportmanager. Vervolgens internationale commerciële management functies vervuld bij Meneba o.a. Kempenaar voorgebakken brood en Euroma, kruiden, met vele export activiteiten naar Duitsland en Engeland. In 1997 als partner toegetreden tot Markon Consultancy met de verantwoording voor management search (werving en selectie) van commerciële directie functies over de gehele wereld. De vele contacten met industrieën hebben in 2001 geleid tot directeur / eigenaar van 2 productie bedrijven in het midden van het land op het gebied van Pets, nonfood, producten. Met daarbij veel accenten op de export activiteiten naar o.a. Engeland, Duitsland en de Scandinavische landen. In 2010 ben ik gestopt met mijn werkzame leven waarvan ik dagelijks heb genoten en waarop ik met veel plezier en voldoening op terug kijk. Hobby's: Naast voetbal ben ik in Brummen begonnen met tamboer-lessen. 2 stokken en een plankje waren daarbij de basis. In Heerde in 1962 lid geworden van het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina, eerst actief bij het Tamboer- en

6 Jachthoornkorps, en daarnaast begonnen met trombone lessen met als resultaat de overgang naar het fanfarekorps. Vanaf 1972 in Gendringen gespeeld bij het toenmalige Fanfarekorps en in 1974 lid geworden van de Philips Harmonie in Eindhoven, het 'bedrijfs orkest' waar een aantal stoelen bezet werden door niet Philips werknemers. Na een proefspel heb ik er een prachtige muzikale tijd gehad o.l.v. onder andere Jean Pierre Laro, ex dirigent van de Mariniers kapel. Maandag- en woensdag- avond repetitie van , mooie concerten en optredens en vele buitenlandse trips. Philips Harmonie in Wenen Wenen was in 1976 heel bijzonder met een optreden in het Prater-voetbalstadion i.v.m. de wedstrijd Oostenrijk - Nederland, een avond concert in een prachtige theaterzaal, een optreden voor het gemeentehuis, (zie foto) en een Platz concert op zondag in het centrum. Na mijn verhuizing in 1978 naar Heerde werd ik weer trombonist bij het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina o.l.v. de jonge dirigent Bart van den Brink uit Apeldoorn. De Boerenkapel de Maisplukkers was de kapel om geld binnen te halen voor de vereniging bij optredens op 'feesten en partijen' (zie foto). Op vele concoursen in de hoogste afdeling van de KNFM werden mooie eerste prijzen en dag overwinningen behaald. Vanaf 1986 werd jaarlijks deelgenomen aan het Topconcours in Musis Sacrum in Arnhem. In 1990 en 1991 werd 'Wilhelmina' nationaal kampioen en mocht ik, als voorzitter, de prijzen in ontvangst nemen (zie foto). In1992 en 1995 werd zilver behaald.

7 Nationaal kampioen Gelet op bovenstaande behaalde resultaten heeft 'Wilhelmina' in 1989 en 1992 deel genomen aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade en mooie eerste prijzen behaald. Tot op heden werd regelmatig aan KNFM, inmiddels KNMO, concoursen deelgenomen in de eerste divisie met punten totalen die goed waren voor eerste prijzen (zie foto). Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina

8 Ruim 10 jaar was ik voorzitter en heb in die tijd vele vernieuwende activiteiten ontwikkeld zoals het aanschaffen van nieuwe uniformen voor ca. 120 personen, meerdere Night of the Musics met bekende Nederlandse artiesten, Veluw amuzant, muziekfestijnen op het Heerder strand, in samenwerking met o.a. de Genie (het leger) uit Wezep die zorgden voor pontons waarop podia werden gebouwd, Keep them Rolling met amfibie voertuigen en militaire orkesten. In 1998 werd het 100 jarig verenigings jubileum groots gevierd. In 2013 werd ik als dank voor mijn voortrekkersrollen, brede inzet en het jaren lange lidmaatschap benoemd tot Erelid van het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina. Original Liemers musikanten In 2010 ben ik ook muziek gaan maken bij de Egerlander Bloaskapel uit Epe die o.a. jaarlijks haar kapellendag in september organiseert. Daar ontmoette ik de OLM hetgeen eind 2011 heeft geresulteerd in de overstap naar de OLM. Vond en vindt de Egerlander muziek nu veel uitdagender voor de muzikanten en het publiek dan de fanfare muziek met haar 'standaard optredens' en concours bezoeken met veelal weinig publieke belangstelling. Ik geniet van iedere repetitie avond en van de diverse jaarlijkse optredens. Had de intentie om bij de OLM alleen muziek te maken maar heb een paar jaar geleden de planning van de buitenlandse activiteiten op mij genomen en sinds medio vorig jaar de planning van invalkrachten. Onlangs heb ik het bestuur versterkt in de functie van secretaris met als doelstelling gezamenlijk een aantal zaken structureler op te pakken en het 'WIJ gevoel' binnen de kapel te versterken! In Heerde ben ik voorzitter van het Platform Kunst & Cultuur en zijn het vliegwiel voor alle culturele verenigingen en instellingen voor o.a. 'gezamenlijke' podium activiteiten. Daarnaast adviseren wij het college

9 betreffende subsidie aanvragen voor evenementen en organiseren wij de jaarlijkse Culturele Uitmarkt. Tevens ben ik de contactpersoon betreffende de provinciale activiteiten en subsidieverstrekking rondom het Cultureel Erfgoed met als thema Schijnwerpers op de Veluwe. Samen met mijn echtgenote bridgen wij frequent, wandelen en fietsen veel en kijken uit naar onze vakanties al of niet met de caravan. Daarnaast neem ik sinds een aantal jaren deel aan meerdere wandel vierdaagsen, o.a. in Nijmegen, ben actief in de winterperiode in de sportschool en in 'de zomer' het bos in op de mountainbike. Wij genieten 'dagelijks' van onze kinderen en kleinkinderen die ook in Heerde wonen. In 2013 werd ik, mede gelet, op mijn vele vrijwilligers werkzaamheden, waaronder ook mijn jarenlange inzet voor het 'kerke werk' benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Voor mij een complete verrassing waar ik nooit aan had gedacht. De pen geef ik graag door aan Bert Giesbers

Nieuwsbrief park Sonsbeek te Arnhem (op het vlot bij Brasserie de Boerderij)

Nieuwsbrief park Sonsbeek te Arnhem (op het vlot bij Brasserie de Boerderij) Nieuwsbrief 2 2014 Concerten Zondag 22 juni; De Brink (cultureel centrum) Stationsplein 12 te Zelhem Aanvang: 15.30 uur Zondag 13 juli; te gast bij de Leemkeulers in Bemmel Zondag 24 augustus; Aanvang:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Agenda

Nieuwsbrief Agenda Nieuwsbrief 2 2017 Agenda Zaterdag 28 oktober 2017 Fest der Blasmusik, Theater De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk Een twintigtal orkesten uit binnen- en buiteland zullen van zich laten horen! Aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Agenda. zaterdag 19 september kapellen dag Epe, aanvang: uur einde uur

Nieuwsbrief Agenda. zaterdag 19 september kapellen dag Epe, aanvang: uur einde uur Nieuwsbrief 2 2015 Agenda vakantie kapel van 15 juli tot 19 augustus zaterdag 5 september jaarlijkse barbecue zaterdag 19 september kapellen dag Epe, aanvang: 14.00 uur einde 16.00 uur zaterdag 3 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2015. Agenda. zaterdag 14 maart, Krajovjanka, zaal Leanzo Helenaveenseweg 5, 5985 NK Grashoek aanvang: 19.45 uur

Nieuwsbrief 1 2015. Agenda. zaterdag 14 maart, Krajovjanka, zaal Leanzo Helenaveenseweg 5, 5985 NK Grashoek aanvang: 19.45 uur Nieuwsbrief 1 2015 Agenda zaterdag 14 maart, Krajovjanka, zaal Leanzo Helenaveenseweg 5, 5985 NK Grashoek aanvang: 19.45 uur zaterdag 28 maart, Voorjaarsconcert Zalencentrum Staring, Zevenaar aanvang:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Original Liemers Musikanten Voorjaarsconcert Zaal Staring Zevenaar, gratis entree voor donateurs Aanvang: uur.

Nieuwsbrief Original Liemers Musikanten Voorjaarsconcert Zaal Staring Zevenaar, gratis entree voor donateurs Aanvang: uur. Nieuwsbrief 1 2017 Agenda Zaterdag 8 april Muziekkapel Die Original Maastaler 27e Kapellencarrousel te Heijen Aanvang 19.30 uur Gemeenschapshuis 'D'n Toomp" Heijen supporters / fans zijn van harte welkom,

Nadere informatie

Original Liemers Musikanten Nieuwsbrief 2 2012

Original Liemers Musikanten Nieuwsbrief 2 2012 De Nieuwsbrief heeft door allerlei omstandigheden wat op zich laten wachten. Door inbreng van leden is het dan ook een speciale uitgave geworden. Om weer even iedereen te informeren wie we zijn, en waar

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Korte historie Mannenkoor Bel Canto

Korte historie Mannenkoor Bel Canto Korte historie Mannenkoor Bel Canto Op 4 juli 1934 werd Bel Canto opgericht door een viertal leden van een kerkkoor. De oprichtingsvoorzitter was de heer A.B. Schotman. Al snel telde Bel Canto 23 leden.

Nadere informatie

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015 Heilooër Harmonie-orkest Caecilia Beleidsplan 2012 2015 Versie 2014 V Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Doelstelling van de vereniging 3 2. Bestuur en organisatie 4 2.1 Bestuur 4 2.2 Commissies 4 3. Beleid

Nadere informatie

M.A. van der Eerden-Vonk, H.J. Postema Februari 1996; juni 2018

M.A. van der Eerden-Vonk, H.J. Postema Februari 1996; juni 2018 124 Fanfare St. Caecilia te Schalkwijk 1909-2010 M.A. van der Eerden-Vonk, H.J. Postema Februari 1996; juni 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanwijzingen voor de gebruiker...3 Inventaris...4 I. Stukken

Nadere informatie

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek Beste lezer, van harte welkom, Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de KNMO en van belangrijke gebeurtenissen in de sector amateurmuziek. De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwjaar Dames en heren,

Nieuwjaar Dames en heren, Dames en heren, Goede middag en van harte welkom op ons Nieuwjaarsconcert 2016. Welkom aan mevrouw Rijsdorp, vandaag voor de laatste keer als burgemeester present op ons Nieuwjaarsconcert. Dat woordje

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2016 2017 Zwolle 29 december 2017 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem. September 2015

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem. September 2015 Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem September 2015 Inleiding Al meer dan 100 jaar is De Zandkuil een geliefde plek bij veel Lochemers. Het begon in de vroege jaren van de vorige eeuw. Op de flank

Nadere informatie

OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER MOGELIJK?

OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER MOGELIJK? M. vd Heuvel Zwarte Molenweg 16 5388 EE Nistelrode T 06-49420047 Email: opleidingen@fanfarenistelrode.nl Nistelrode, Maart 2016 OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE Fanfare St. Lambertus Nistelrode voorziet

Nadere informatie

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo Informatie over de opleidingen van Muziekvereniging Eendracht Melderslo 2017/2018 2 Beste ouders en leerlingen, Het genieten van muziek is evenals het maken van muziek niet aan leeftijd gebonden. Het laatste

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Foto s Susanne van Bommel Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Afgelopen zaterdag, 5 januari, vond het nieuwjaarsconcert plaats, gedirigeerd door onze nieuwe regisseur Robbert-Paul

Nadere informatie

Nieuwsbrief Original Liemers Musikanten

Nieuwsbrief Original Liemers Musikanten HEWLETT-PACKARD Original Liemers Musikanten Eerstvolgende optreden; zaterdag 2 maart. Kapellendag 2013. 1e lustrum. Klarinettisten gezocht. In dit nummer: 2013 1 Vacature 1 Optredens 2 Interessante informatie:

Nadere informatie

Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap. 26 Najaarsconcert nov Sionskerk. scherzo ma non troppo najaar 2016

Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap. 26 Najaarsconcert nov Sionskerk. scherzo ma non troppo najaar 2016 Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap scherzo ma non troppo najaar 2016 Het belangrijkste wat ons de afgelopen tijd bezighoudt is natuurlijk het aanstaande vertrek van Thomas Lowe. Ten tijde van

Nadere informatie

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door.

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. KSMertje Nieuws van het grote orkest: Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. DIAN van der Deure Hoi allemaal, ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

Organisatie en richtlijnen voor opleiding en begeleiding van jeugd bij Fanfare Psalm 150

Organisatie en richtlijnen voor opleiding en begeleiding van jeugd bij Fanfare Psalm 150 Organisatie en richtlijnen voor opleiding en begeleiding van jeugd bij Fanfare Psalm 150 Inhoudsopgave MUZIEK MAAK JEZELF... 3 Werving:... 3 Opgeven/Aanmelding:... 3 Eerste les:... 3 Verloop MMJZ-lessen:...

Nadere informatie

16e Europese kampioenschappen Böhmisch-, Mährische Blaasmuziek, Kerkrade

16e Europese kampioenschappen Böhmisch-, Mährische Blaasmuziek, Kerkrade Beste lezer, van harte welkom, Met deze extra editie van de KNMO-nieuwsbrief brengen wij de 16 e Europese kampioenschappen Böhmisch-, Mährische blaasmuziek, die van 15 t/m 17 mei 2015 in de Rodahal te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

ONTSTAANSGESCHIEDENIS

ONTSTAANSGESCHIEDENIS ONTSTAANSGESCHIEDENIS In 1900 wordt Harmonie Gendringen opgericht Jubileum 25 jaar Harmonie Gendringen In 1928 vond een splitsing plaats, waarbij de katholieken zich verenigden in een nieuwe muziekvereniging

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Vriendenbulletin. Brielle, mei e jaargang. Nr.1. Beste vrienden,

Vriendenbulletin. Brielle, mei e jaargang. Nr.1. Beste vrienden, Vriendenbulletin Brielle, mei 2017 18e jaargang. Nr.1 Beste vrienden, Nieuwjaarsviering ligt al weer een tijdje achter ons, maar toch willen wij nog even stilstaan bij het Nieuwjaarsconcert op 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer

Nieuwsbrief nummer Nieuwsbrief nummer 1-2019 De eerste nieuwsbrief van 2019 In de eerste maand van het nieuwe jaar willen we jullie al over een aantal zaken informeren. Afgelopen week hebben we in onze bestuursvergadering

Nadere informatie

Wat vinden wij belangrijk?

Wat vinden wij belangrijk? informatieavond Wat vinden wij belangrijk? Kunst is een verrijking voor je leven. Het stimuleert de creativiteit, geeft plezier en zelfvertrouwen en zorgt voor ontwikkeling. Kunst stimuleert kritisch denkvermogen

Nadere informatie

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN ALGEMENE INFORMATIE. Muziekvereniging Vicinia is officieel opgericht op 11 januari 1988. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 uur

Nadere informatie

Heerenmaten Deventer Maandag

Heerenmaten Deventer Maandag 's Heerenberg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen-CB Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Opheusden Vaassen Millingen Kronenburg Doesburg Lunteren Tiel Epe Beek Presikhaaf Zelhem Hoevelaken Geldermalsen Heerde

Nadere informatie

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15. IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG november 2013 TOG INTERNATIONAAL AGENDA 2013-2014: TOG KORT NIEUWS zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.00u

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2015 2016 Zwolle 20 december 2016 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen 13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter We kijken terug op twee goede optredens bij het Jumbo Muziekfestival afgelopen weekend in Lieshout. In deze nieuwsbrief een terugblik. Komende zondag is het

Nadere informatie

Maandag. Hoevelaken Nijkerk. Deventer

Maandag. Hoevelaken Nijkerk. Deventer Doesburg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Tiel Vaassen Millingen Kronenenburg Zelhem Bennekom Geldermalsen Epe Beek Presikhaaf Ulft Lunteren Culemborg Heerde Groesbeek

Nadere informatie

SUBSIDIEAANBEVELING 2015

SUBSIDIEAANBEVELING 2015 SUBSIDIEAANBEVELING 2015 voor subsidiëring van: amateur-blaasmuziekorkesten, slagwerkkorpsen majorette- en twirl- en color guardverenigingen Contactgegevens KNMO: Locatie Roggel: Postbus 3708, 6088 ZG

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

VWO (R.K. Lyceum St. Dominicus College, Nijmegen, diploma behaald)

VWO (R.K. Lyceum St. Dominicus College, Nijmegen, diploma behaald) CURRICULUM VITAE IRIS VAN DE KAMP PERSONALIA Naam Roepnaam Adres I.N. van de Kamp Iris Trompstraat 14 7311 HV Apeldoorn Telefoon Email Geb. datum 06 47214907 info@irisvandekamp.nl 28111971 OPLEIDINGEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort Apeldoorn s-heerenberg Ede Dodewaard Nijmegen Zevenaar Vaassen Didam Harskamp Beneden Leeuwen Millingen Heerenmäten 6 Epe Terborg Lunteren Druten Beek Lobith Heerde Ulft Nijkerk Kerkdriel Groesbeek Giesbeek

Nadere informatie

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 INHOUD: 1 Oorsprong 2 Uitgangspunten 3 Huidige Situatie 4 Aandachtspunten

Nadere informatie

OVERZICHT ACTIVITEITEN

OVERZICHT ACTIVITEITEN juni 2014 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 20 juni Open dag Gilze-Rijen De jaarlijkse luchtmachtdagen, dit jaar gehouden op de vliegbasis Gilze-Rijen van

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Opleidingsinformatie Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Laatste update: 4-9-2017 Inleiding Binnen onze muziekvereniging hebben wij een eigen muziekopleiding. Wij willen iedereen laten ontdekken hoe

Nadere informatie

Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee!

Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee! Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee! Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 1.1. AANLEIDING... 3 1.2. DOELSTELLING... 4 2. ACHTERGRONDINFORMATIE... 6 2.1. STICHTING ALL FOR ONE... 6 2.2. INITIATIEFNEMERS...

Nadere informatie

Wie we zijn en waar we vandaan komen

Wie we zijn en waar we vandaan komen Wie we zijn en waar we vandaan komen Het Utrechtse Catching Cultures Orchestra is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen blazersensemble De Tegenwind en de Band Zonder Verblijfsvergunning geleid

Nadere informatie

HARMONIE ST. CAECILIA - BEST. Informatieboekje 2015

HARMONIE ST. CAECILIA - BEST. Informatieboekje 2015 INHOUD Welkom 3 Lid worden? 3 Orkesten, opleiding en doorstroming 4 Orkesten 4 Opleiding 4 Doorstroming 5 Voorspelen 5 Solistenconcours 5 Repetities en optredens 7 Repetitielokaal 7 Sectierepetities en

Nadere informatie

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities.

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. N e e r, 2 6 m e i 2 0 1 0 Visie & Beleid Beste lezer, Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft, laat ons dit weten.

Nadere informatie

1. Inleiding. Versie: april 2016 Blz 1 van 7

1. Inleiding. Versie: april 2016 Blz 1 van 7 1. Inleiding Het voorliggende beleidsplan van Muziekvereniging ENZK uit Hoek is bedoeld om duidelijk te maken hoe de vereniging zich de komende jaren wil ontwikkelen. Het beleid dat hierin is geformuleerd,

Nadere informatie

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Opleidingsinformatie Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Laatste update: 18-09-2015 Inleiding Binnen onze muziekvereniging hebben wij een eigen muziekopleiding. Wij willen iedereen laten ontdekken hoe

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2013

Sociaal jaarverslag 2013 Sociaal jaarverslag 2013 Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest Voorschoten 11 april 2014 Het bestuur Inleiding In het jaar 2013 heeft de vereniging weer vele activiteiten ontplooid. Daarmee heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Intocht Sinterklaas 13 november a.s.

16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Intocht Sinterklaas 13 november a.s. 16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Het muziekjaar 2016-2017 is lekker op stoom. We hebben in de afgelopen weken twee mooie concerten verzorgd. Op zondag 25 september speelden onze slagwerkgroepen

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan. Harmonie st Franciscus

Jeugdbeleidsplan. Harmonie st Franciscus Jeugdbeleidsplan Harmonie st Franciscus Jeugdbeleidsplan 2016-2021 harmonie st Franciscus Inleiding: Gezien de waarborging voor de toekomst van onze muziekvereniging, is het noodzakelijk om een jeugdbeleidsplan

Nadere informatie

Wordt de niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de  niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 4-2-2016 14:23 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. De ZIMIHC Zomer Vacature Zangdocent- BO!NK Holland House in Pécs A Lazy Sunday Afternoon WASBE Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar nummer 5

Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar nummer 5 Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar 18-19 nummer 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 7 jan. 8 9 10 11 12 13 Hoofdluiscontrole 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Groepsbezoek bieb

Nadere informatie

ALV 2012 ARTI. 25 februari 2012

ALV 2012 ARTI. 25 februari 2012 ALV 2012 ARTI 25 februari 2012 Jaaroverzicht 2011 2012 Arti s Marketing & PR activiteiten cijfers & plaatjes Arti Web Activiteit Nieuwe website: www.arti oirschot.nl 36 nieuwsberichten, 21 berichten op

Nadere informatie

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Wat is Westland Cultuurweb? In 2013 opgericht Op initiatief van de gemeente Zelfstandige en onafhankelijke stichting Raad van Toezicht en directeur-bestuurder

Nadere informatie

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018 F E B R U A R I 2 0 1 8 Herinnering donateursbijdrage 2018 Herinnering.. Terugblik Nieuwjaarsconcert Literaire avond donderdag 15 februari Kloosterconcert 4 maart Agenda 2018 Omdat wij zonder uw steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek

Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek ***** Voor ziet u de eerste Nieuwsbrief van seizoen 2014 2015, met een ander uiterlijk dan u gewend bent.

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Jaargang: 6 - Editie: 34

Jaargang: 6 - Editie: 34 19-03-2016 - Jaargang: 6 - Editie: 34 LEERLINGEN VAN GROEP 6 KRIJGEN INSTRUMENTALE VERKENNING Het bestuur heeft, zoals reeds aangekondigd op de laatste algemene ledenvergadering, het initiatief genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief.

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November 2014. Beste Wikkers, Nog een paar weken te gaan en dan hebben we al weer 2015! Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

28 november 2013 Geen repetitie slagwerk 28 november 2013 Repetitie harmonie in drukkerij Abdij uur

28 november 2013 Geen repetitie slagwerk 28 november 2013 Repetitie harmonie in drukkerij Abdij uur 23 november 2013 Agenda - reminder 26 november 2013 Serenade familie Willems @de Toren 18.45 uur 28 november 2013 Geen repetitie slagwerk 28 november 2013 Repetitie harmonie in drukkerij Abdij 20.00 uur

Nadere informatie

De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

De nieuwe voorzitter stelt zich voor: N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 7 Van de Redactie Van de Voorzitter Terugblik Nieuwjaarsconcert Kloosterconcert Herinneringsbank Literaire avond Agenda 2017 Van de redactie 2017 wordt een feestelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen: BASISSCHOOL DE BLOKKENBERG KERKRADE Postbus 2001, 6460 CA Kerkrade, telefoon 045-5453704 Directeur: Dhr. R. Könings Hoofdlocatie: Akkerheide 19, 6463 DC Kerkrade Dislocatie: Vincent van Goghplein 1 6464

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Top-2000 Oktober 2018 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Ben van Noorloos -Contributie -Loten groteclub actie -Presentatie Sponsoren Agenda Top-2000 Seizoen 2018-2019 11

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest sloot de eerste periode van

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten 2010

Jaarverslag activiteiten 2010 Jaarverslag activiteiten 2010 Na afloop van het slotconcert bij de GGzE op 6 juni; 50 leerlingen met docenten en vrijwilligers Projectbeschrijving en werkwijze Introductie Stichting Hengel is in 2007 opgericht.

Nadere informatie

1. Gaat u deze zomer op vakantie?

1. Gaat u deze zomer op vakantie? Zomer Nog een paar weken en de schoolvakantie begint weer. 6 1. Gaat u deze zomer op vakantie? (n=211) 4 48% 41% 3 Ja Nee Vakantie? Ik heb geen vakantie 3% 8% Weet (nog) niet Toelichting Ja Ben net terug

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Tennisvereniging de Rackets Zevenaar. Eerste Nieuwsbrief van de Rackets

Tennisvereniging de Rackets Zevenaar. Eerste Nieuwsbrief van de Rackets Tennisvereniging de Rackets Zevenaar Eerste Nieuwsbrief van de Rackets Dat is even wennen; van het ingeburgerde, volledig geaccepteerde, twee-keer-per-jaar verschijnende Info Bulletin, naar een vaker verschijnende

Nadere informatie

Stichting Maumu Youth Sports and Development (MY S&D) Activiteitenverslag

Stichting Maumu Youth Sports and Development (MY S&D) Activiteitenverslag Stichting Maumu Youth Sports and Development (MY S&D) Activiteitenverslag 2015 Het tweede jaar Dank Allereerst past een woord van grote dank voor de financiële steun die MY S&D mocht ontvangen in 2015

Nadere informatie

Drum- en Showband Adest Musica

Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim is opgericht op 31 januari 1952. n opzet eerst alleen een harmonie, later werd een drumbandafdeling toegevoegd. Na de opheffing van de harmonie in 1963 groeide het orkest uit naar de huidige

Nadere informatie

In het jaar 2017 bestaat de Wmo-adviesraad uit:

In het jaar 2017 bestaat de Wmo-adviesraad uit: JAARVERSLAG Wmo-adviesraad Epe 2017 Postbus 49 8160 Epe www.wmoadviesraadepe.nl info@wmoadviesraadepe.nl In het jaar 2017 bestaat de Wmo-adviesraad uit: Mevrouw C. Van der Valk, voorzitter (tot 1 september)

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Velp Dieren / Doesburg Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Arnhem Velp 9 Arnhem Schaarsbergen Velp Zuid 26 Arnhem Velp Zuid Lathum Giesbeek Doesburg Dieren

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

Oproep. Wij bedanken u alvast voor uw interesse en hopen u zeker te mogen begroeten bij één van onze vele optredens. Met vriendelijke groeten,

Oproep. Wij bedanken u alvast voor uw interesse en hopen u zeker te mogen begroeten bij één van onze vele optredens. Met vriendelijke groeten, Oproep Harkema is een dorp dat bruist van de activiteiten. Het heeft een goede middenstand, een bloeiende dorpskern en tal van verenigingen. Eén van deze verenigingen is de Christelijke Brassband t Heideblomke.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Reünie-Orkest Limburgse Jagers

Nieuwsbrief Reünie-Orkest Limburgse Jagers Nieuwsbrief Reünie-Orkest Limburgse Jagers 1e Jaargang nummer 6 Februari 2011 Huldiging Jubilarissen; Einde Jaarsfeest. Leo Baars,Wim Halmans,Eric Kuijpers,Sef Quaedvlieg, Jo Konings,( Niet aanwezig ivm

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2015

Inhoudelijk jaarverslag 2015 Inhoudelijk jaarverslag 2015 Januari 2016 Voorwoord 1 Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag over het jaar 2015. In dit verslag zullen wij de ontwikkelingen rondom stichting Sema delen met de lezers.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

24 december 2014 Kerstviering Sint Servatiuskerk Dinther met

24 december 2014 Kerstviering Sint Servatiuskerk Dinther met 4 november 2014 Agenda - reminder 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest en slagwerk Groep met studieorkest Heesch in de Muziekfabriek 11.00 uur 16 november 2014 Jeugdmuziekdag opleidingsorkest

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013

Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013 Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013 Artikel 1 Federatief

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

STICHTING ORGELKRING KERKRADE

STICHTING ORGELKRING KERKRADE DOELSTELLING De Stichting is opgericht voor onbepaalde tijd en heeft als doelstelling de bevordering van de kennis en de belangstelling voor het orgel, in het bijzonder: het Müllerorgel, zich bevindende

Nadere informatie

Bijgaand treft u aan onze Subsidieaanbeveling 2011 ten behoeve van de muziekverenigingen, slagwerkensembles en majorette- en twirlgroepen.

Bijgaand treft u aan onze Subsidieaanbeveling 2011 ten behoeve van de muziekverenigingen, slagwerkensembles en majorette- en twirlgroepen. KONINKLIJKE NEDERLANDSE FEDERATIE VAN MUZIEKVERENIGINGEN WAARBIJ AANGESLOTEN: HARMONIEËN, FANFARES, BRASSBANDS, KAPELLEN, BIG BANDS, DRUM CORPS, DRUMFANFARES, SHOW-, DRUM-, SIGNAAL-, MAJORETTE-, TWIRL-

Nadere informatie