Groep 5B-6B. Werkwijze werkgroepen op de Boomladder. Pleinpraat. Informatieblad voor de ouders 24 oktober 2014 Nummer 5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 5B-6B. Werkwijze werkgroepen op de Boomladder. Pleinpraat. Informatieblad voor de ouders 24 oktober 2014 Nummer 5"

Transcriptie

1 Informatieblad voor de ouders 24 oktober 2014 Nummer 5 31 oktober 13:15 u PleXat groep 5A en 8A 3 november 20:00 u MR 4 november 8:30 u Leerlingenraad 7 november 13:15 u PleXat 4A, Olifanten en Tijgers Tussenrapport mee 11 november Sint Maarten 13 november Gespreksavond Groep 1-2 naar bibliotheek (info volgt) 18 november Gespreksavond Groep 1-2 naar bibliotheek (info volgt) 21 november Voorleeswedstrijd Groep 5B-6B Juf Ank is vanaf mei ziek thuis en helaas niet in staat om te werken. Juf Hilda werkt normaliter 2,5 dag, maar zij geeft vanaf mei fulltime les aan groep 5B-6B. Dit gaat ontzettend goed, maar de belasting is groot. In goed overleg hebben we afgesproken dat juf Hilda na volgende week weer terug gaat naar 2,5 dag werken. Op maandag, dinsdag en woensdag om de week zal vanaf dan juf Viënna naast juf Hilda komen te staan. Juf Viënna zal komende week al eens met juf Hilda meedraaien om de overgang soepel te laten verlopen. Voor velen van u is juf Viënna (zie foto ) al een bekend gezicht. Zij heeft twee jaar geleden haar LIO-stage gedaan bij juf Corien. Vorig schooljaar heeft zij langdurig ingevallen in groep 7B-8B en dit schooljaar is zij begonnen in groep 6A. We betreuren de afwezigheid van juf Ank. Uiteraard zijn we erg blij dat juf Hilda zich zo enorm heeft ingezet en dat juf Viënna ons team voorlopig komt versterken! Werkwijze werkgroepen op de Boomladder We werken op De Boomladder voor de organisatie van diverse activiteiten (bijv. Sinterklaas en Kerstmis) met werkgroepen. Deze werkgroepen bestaan uit leerkrachten en ouders van de OR. De werkgroep bereidt de activiteiten voor en komt met voorstellen. De werkgroep zorgt voor communicatie met de overige teamleden en met de ouders via het Boomblad. Na afloop wordt e.e.a. geëvalueerd, zodat we daar een volgende keer ons voordeel mee kunnen doen. Pleinpraat In deze nieuwe rubriek houden we op de hoogte over zaken die ingebracht zijn door de oudergeleding in de MR en de OR: - Rapporten: we onderschrijven de onvrede die er is over hoe de rapporten de laatste twee jaar zijn meegegeven. We pakken dit op! - Informatieavond: in de huidige organisatie moet u kiezen naar welke groep u gaat. In de ouderenquête die we in november gaan uitzetten zal dit aan bod komen. - Keuze van goede doelen: hier houdt een werkgroep zich mee bezig.

2 Octopusplan Samen met de OR hebben we het afgelopen jaar druk gewerkt aan het afronden van het Octopusplan. Het Octopusplan behelst het veiliger maken van de schoolomgeving. U herkent scholen die daar aan meegedaan hebben aan de schoolzones en aan de grote octopus (goed voorbeeld is de Familieschool). We hebben inmiddels een goed gesprek gehad met de gemeente en we zijn heel blij dat het er nu echt naar gaar uitzien dat we dit project in het voorjaar kunnen gaan afronden. De kern is dat er twee schoolzones komen, een bij de Eikenlaan en een bij de Rozenlaan en dat het parkeren onmogelijk gemaakt gaat worden binnen die zones. We houden u op de hoogte! Afwezigheid juf Dorien Zoals sommigen van u hebben opgemerkt ben ik voor de herfstvakantie even uit de running geweest, in verband met een operatie aan mijn teen. Gelukkig ben ik nu weer fit genoeg om dagelijks op school te zijn. Over anderhalve week word ik weer in het ziekenhuis verwacht voor controle en ik hoop dat de operatie goed geslaagd is. Tijdens mijn afwezigheid heeft het team er voor gezorgd dat het dagelijkse reilen en zeilen op school gewoon door kon gaan. Ik ben heel trots en blij hoe zij dit hebben opgepakt Complimenten! Schoolfinale Nationale Voorleeswedstrijd Ai Qin van der Sloot is op dit moment de voorleeskampioen van de school. Maar wie wordt de voorleeskampioen van De Boomladder 2014/2015? Wie in groep 7/8 gaat de uitdaging aan? Na het weekend kunnen de kinderen zich opgeven bij de eigen leerkracht. In de klassen worden voorrondes gehouden en de schoolfinale is op vrijdag 21 november aanstaande. De finale start om uur in Plexat. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Voorlezen aan peuters en kleuters Vanaf volgende week start groep 7 met het voorlezen aan de peuters van de Boomhut. Groep 8 gaat voorlezen aan de kleuters van de school. De kinderen bereiden in de klas een boek voor. Waar gaat het over? Welke vragen kan ik stellen? Wat kunnen de peuters/kleuters aanwijzen? Kunnen ze meedoen door een geluid of een beweging te maken? Groep 7 leest bij de peuters voorafgaand aan het verhaal of na afloop ook nog een versje voor of zingt een liedje. Prietpraat In groep 4A zijn de kinderen aan het lezen in hun Vloeiend en Vlot- boekje. Er staat een zin waarin waterig zonnetje staat. Juf: Wie weet wat dat betekent? Leerling: Dat ie zweet In groep 7A wordt gewerkt aan een herfsttekening met warme en koude kleuren. Meester: Warme kleuren zijn rood, oranje, geel,.. Koud kleuren zijn grijs, blauw. Leerling: Meester, waarom blauw? Meester: Nou, blauw. Denk maar aan ijs op het water in de winter. Leerling: Meester? Je hebt toch ook warm water?

3 Centraal deze taalles staan voorvoegsels en achtervoegsels. Tijdens de taalles mogen de kinderen hun antwoorden even delen met elkaar. Kind 1: Voedsel. Kind 2: Plaksel. Kind 3: Lijmsel. Kind 2: Nee, dat is een verzinsel! Bezoek aan de moskee Groep 8a, ging op vrijdag 3 oktober naar de moskee in Heerhugowaard. Toen we binnen kwamen in de moskee, moesten we onze jassen uit doen. We gingen de eerste kamer in, dat was de leerkamer om Arabisch te leren lezen en uitspreken. Daarna liepen we door de kamer naar de gang bij de wasruimtes en de wc s. Daar moesten we onze schoenen uit doen. We gingen de vrouwenruimte binnen, daar vertelde een man over bidden en de moskee. En waar Mekka ligt, waar ze met hun gezichten naar toe moeten bidden. Toen we de mannenruimte in gingen vertelde de man er veel meer over. We gingen de volgende ruimte in, daar kregen we Marokkaanse thee en lekkere koekjes. Wat mannen en vrouwen moeten doen voor ze gaan bidden: Ze moeten eerst schoenen en jassen uit doen. Dan moeten ze naar de wasruimte hun oren, mond, voeten, armen, gezicht en haar wassen. Daarna gaan ze naar hun ruimte, als je een man bent moest je eerst door de vrouwenruimte in en dan naar hun eigen mannenruimte. Als je een vrouw bent dan kan je gewoon naar je eigen plekje lopen. Vrouwen mogen ook de mannenruimte in maar dan moeten ze wel helemaal achteraan zitten. (Verslag van: Emma Wittebrood en Susan Hol groep 8A)

4 Op donderdag 9 oktober tijdens de kinderboeken week hebben de kinderen van alle kleutergroepen zeer genoten van het voorleescircuit. Ouders bedankt!

5 Ingezonden stukken van De Boomhut: Samenwerking De Boomhut (Villa Kakelbont) en De Boomladder We werken steeds intensiever samen met onze inpandige partner, Villa Kakelbont. We proberen steeds meer te spreken vanuit wij en stemmen zoveel mogelijk met elkaar af. Even voorstellen aan de Pedagogisch Medewerkers van de BSO: Op de Boomhut werken wij met vaste Pedagogisch Medewerkers op de groep. De vaste Pedagogisch Medewerkers van de Boomhut zijn: - Rosanne Klugt - Melissa Paartman - Patricia Prosée - Belinda Tuil (Coördinator) Even voorstellen aan de Pedagogisch Medewerkers van het KDV: Op de Boomhut werken wij met vaste Pedagogisch Medewerkers op de groep. De vaste Pedagogisch Medewerkers van het KDV de Boomhut zijn: - Belinda Tuil (Coördinator) - Monique ilbrink - Paula de Vries - Patricia Prosée - Stephanie Bosboom De Pedagogisch Medewerkers werken hier met heel veel plezier! Opvangmogelijkheden: Wist u dat er bij Villa kakelbont verschillende opvang mogelijkheden zijn. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere kinderopvangcentra door specifieke service te bieden. Wij bieden reguliere opvang, (extra) verlengde opvang, flexibele opvang en incidentele opvang Reguliere opvang: Wat is reguliere opvang? Vaste dagdelen Vaste breng- en haaltijden Vaste lasten Het kind is op vaste dagdelen ingeroosterd, waar meestal niet van kan worden afgeweken, hierdoor zijn de lasten een vast bedrag per maand. Incidentele verlengde opvang is hierin wel mogelijk. Flexibele opvang: Wisselende dagen per week Minimum afname 5 uur per week Flexibele opvang betekent bij Villa Kakelbont, dat kinderopvang wordt geboden, waarbij er de mogelijkheid is om de dagen naar eigen behoefte vast te leggen. Er wordt een vast aantal uur afgenomen. Deze zijn per week flexibel in te delen. Opgave van de dagen dient 3 weken van tevoren te gebeuren en het kosteloos intrekken van opgegeven dagen dient 2 weken van te voren te gebeuren. Er is gegarandeerd plek op het aantal flexdagen dat is aangevraagd. Er wordt dus tegen het flexibele tarief (25% toeslag) het aantal dagen per week verrekend per maand. Eventuele extra dagen kunnen worden aangevraagd, maar zijn niet gegarandeerd. Incidentele opvang: Onverwacht nodig Plotselinge studiedagen Stel de oppas wordt ziek of het kind heeft een studiedag, dan bieden wij incidentele opvang. BSO (buitenschoolse opvang) nieuws: Ons thema voor de aankomende periode is: Ziek en gezond

6 Vorige week was het herfstvakantie en dan is de BSO gewoon geopend. In de herfstvakantie hebben wij allerlei verschillende activiteiten met de kinderen gedaan. Zo zijn de mini s op dinsdag naar Monkey Town geweest en zijn de maxi s naar de Waterhoorn wezen zwemmen. Op de woensdag zijn we naar het educatie schip de Watervlo geweest. Op het schip kregen de kinderen een rondleiding en mochten ze allemaal verschillende proefjes doen. KDV Nieuws: Ons thema voor de aankomende periode is: Ziek en Gezond Op KDV De Boomhut hebben we net het thema tellen afgerond en daar hard ons best op gedaan! Er waren hele leuke piramideopdrachten o.a. het tellen van de stippen op paddenstoelen, tellen van kabouters, zakjes met verschillende aantallen kastanjes, maar ook bijv. de kinderen, vingers, tenen, neuzen, oren! We hebben met stoeltjes ook een grote bus gemaakt en alle coupletten van de wielen van de bus gezongen. Natuurlijk wel even stoppen als het licht op rood staat!! Ook stond onze verteltafel weer vol met boekjes en themakisten die over tellen en cijfers gingen en die we volop gebruikt hebben en is er druk geknutseld. Natuurlijk gaat de herfst niet aan onze deur voorbij en dat merk je vooral in onze belevingstuin, er valt zoveel te vinden! Blaadjes in verschillende maten en vormen, takjes, eikeltjes, echt leuk om mee te spelen! Ook maken we een echte herfstlampion, een egel, en dat is nog een hele klus, we prikken en plakken dat het een lieve lust is om alles op tijd af te hebben! Wat we ook leuk en lekker vinden om te doen is kokkerellen, kaasstengeltjes, appelflapjes,(speculaas)koeken, lekker kneden, bakken en opsmikkelen!! Inmiddels zijn we gestart met het nieuwe thema Ziek en Gezond. Dit kun je ook bewonderen op de thematafel en gaan we daar ook weer knutselend mee aan de slag

7 Wist u dat *De pedagogisch medewerkster een avond bijgewoond hebben over de taalontwikkeling van het kind? Deze was georganiseerd door de bibliotheek en erg interessant! *Wij net als De Boomladder een samenwerkingsverband zijn aangegaan met kinderoefentherapeuten Nienke Duijn? Op het prikbord stelt zij zichzelf voor. *We een uitstapje naar de Brandweer hebben gemaakt en erg onder de indruk waren? *De kinderen het erg leuk vonden om te kijken bij de wegwerkzaamheden in de buurt, wat veel werkmannen en machines!! Plexat Tijdens de Plexat optredens op school, zorgen wij voor de opvang van uw kind als uw oudere dochter of zoon moet optreden. Als u gebruik maakt tijdens Plexat opvang ondernemen wij de volgende activiteiten met de kinderen zoals, voorlezen en knutselactiviteiten. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrij spelen of andere activiteiten. Ingezonden: JeugdSportProgramma Van 20 oktober tot 3 november 2014 is het mogelijk je in te schrijven voor het tweede blok van het JeugdSportProgramma (JSP). Het JSP biedt alle kinderen van 4 t/m 18 jaar de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor 5,- mogen de deelnemers vier lessen meesporten. De lessen van het JSP periode 2, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven vanaf maandag 17 november. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten! Inschrijven Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website, waar je kunt komen via: Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van kunstschaatsen, roeien/zeilen bij het Zeekadettenkorps, karate? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar JSP, Sport jij ook mee? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique de Vries via jsp@sportserviceheerhugowaard.nl of tel: Sportservice Heerhugowaard stimuleert de jeugd van Heerhugowaard om minimaal 1 uur per dag te bewegen.

Kinderboekenweek Feest

Kinderboekenweek Feest Informatieblad voor de ouders 3 oktober 2014 Nummer 4 3 oktober 13:15 uur PleXat groep 3A en Krokodillen 6 oktober 20:00 uur MR Dag van de leerkracht 7 oktober 8:30 uur leerlingenraad 20.00 uur Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019

Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019 Nieuwsbrief 2 PCB de Olijfboom oktober 2019 Herfst, herfst, wat heb je te koop? Duizend kilo bladeren op een hoop. Zakken vol met wind. Ja m n kind. k Weet niet of jij dat aardig vindt. Herfst, herfst,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

het Boomblad #10 30 januari Agenda school Groep 5 naar het concertgebouw Informatieblad voor de ouders Boomblad # /2017 1

het Boomblad #10 30 januari Agenda school Groep 5 naar het concertgebouw Informatieblad voor de ouders Boomblad # /2017 1 Het eerste plexatoptreden van 2017 is op dinsdag 31 januari het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school #10 30 januari 2017 31 januari PleXatpodium, 4a en de Beren treden op 7 februari PleXatpodium,

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Juf Jolien is bevallen!

Juf Jolien is bevallen! AGENDA Beste ouders november 2017 Dinsdag 5 december: Sinterklaasviering Maandag 11 december: Vergadering MR Vrijdag 15 december: Nieuwsbrief Donderdag 21 december: Kerstviering Vrijdag 22 december: Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober!

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober! Reisverslag 13-10-2016 Beste ouders, Het is alweer bijna herfstvakantie, de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Op een school gebeurt altijd veel, op De Grote Reis is dit ook het geval. Na een start

Nadere informatie

namiddag kerstspel (info volgt) Vrijdag 21 december 21 december t/m 4 januari 2019 Kerstvakantie

namiddag kerstspel (info volgt) Vrijdag 21 december 21 december t/m 4 januari 2019 Kerstvakantie Schooljaar 2018-2019 nummer 5 16 november 2018 AGENDA Dinsdag 20 november MR-vergadering, aanvang 19.30 uur Donderdag 22 november Gesprek mediawijsheid, aanvang 20.00 uur Maandag 3 december Eerste advent

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Studiedag 24 november. Tevredenheidonderzoek. Pleinpraat. Informatieblad voor de ouders 7 november 2014 Nummer 6

Studiedag 24 november. Tevredenheidonderzoek. Pleinpraat. Informatieblad voor de ouders 7 november 2014 Nummer 6 Informatieblad voor de ouders 7 november 2014 Nummer 6 11 november Sint Maarten 13 november Gespreksavond Groep 1-2 naar bibliotheek (info volgt) 18 november Gespreksavond Groep 1-2 naar bibliotheek (info

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

het Boomblad #11 30 januari Agenda Open dag voor nieuwe ouders Publiek bij PleXatpodium Oeganda 20 februari is het studiedag, alle kinderen zijn vrij!

het Boomblad #11 30 januari Agenda Open dag voor nieuwe ouders Publiek bij PleXatpodium Oeganda 20 februari is het studiedag, alle kinderen zijn vrij! 20 februari is het studiedag, alle kinderen zijn vrij! Open dag voor nieuwe ouders Op dinsdag 10 februari is er van 9:00-11:00 uur open dag. Kinderen van groep 8 zullen geïnteresseerde ouders door de school

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Uit de school geklapt! September 2015

Uit de school geklapt! September 2015 Uit de school geklapt! September 2015 willen vormen. Er is een finale voor de groepswinnaars uit de groepen 4a, 5a en 4/5b en voor de groepswinnaars uit de groepen 6a, 7a, 6/7b en 8. De winnaars van de

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 mei Avondvierdaagse 2019

Weekmail obs Hagen 17 mei Avondvierdaagse 2019 Weekmail obs Hagen 17 mei 2019 Avondvierdaagse 2019 Aanstaande maandag start de avondvierdaagse. Een groot aantal kinderen heeft zich hiervoor opgegeven. Nog even de laatste informatie van de organisatie

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel 14 oktober Juf Laura jarig AGENDA 18 oktober Ouderklankbordavond 19 oktober Groep 7/8 naar Breekland 21 oktober t/m 29 oktober Herfstvakantie 19 oktober Begin Wintertijd 26 oktober Juf Linda jarig 30 oktober

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SCHOOLKALENDER. 3 november Meester Jorg afwezig Groep 6/7. 5 november OR vergadering. 7 november Juf Leonie afwezig Groep 6/7 excursie

NIEUWSFLITS SCHOOLKALENDER. 3 november Meester Jorg afwezig Groep 6/7. 5 november OR vergadering. 7 november Juf Leonie afwezig Groep 6/7 excursie NIEUWSFLITS SCHOOLKALENDER 3 november Meester Jorg afwezig Groep 6/7 5 november OR vergadering 7 november Juf Leonie afwezig Groep 6/7 excursie 9 november Studiemiddag: Kinderen s middags vrij Groep 7/8

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij!

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! ! Agenda Februari / Maart 2018 20 en 21 februari Oudercontactgesprekken groep 8 23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie 6 maart OR vergadering 9 maart

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Op 6 december is er een inloop tot 9.30 uur. het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 28 november 3 december 4 december 6 december 20 december 21 december Pietenochtend gr. 1 t/m 3 Sinterklaasmusical

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

directie afwezig i.v.m. een audit; groepen 8 op bezoek bij het Oostvaarders College

directie afwezig i.v.m. een audit; groepen 8 op bezoek bij het Oostvaarders College Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Nieuws van de Medezeggenschapsraad De Egelantier 3. De informatieavond van de Kanjertraining 4. Wist u dat? 5. Een gastles in de groepen

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

19 oktober t/m 25 oktober herfstvakantie 5 november open schoolavond 11 november kledingactie 12 november ouderavond

19 oktober t/m 25 oktober herfstvakantie 5 november open schoolavond 11 november kledingactie 12 november ouderavond 16 oktober 2015 Agenda 19 oktober t/m 25 oktober herfstvakantie 5 november open schoolavond 11 november kledingactie 12 november ouderavond Kledingactie Op woensdag 11 november is er weer een kledinginzamelingsactie.

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm.

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm. Journaal 3 04-10-2013 Agenda 4 oktober Journaal 3 komt uit De schoolfotograaf komt Maandag 7 oktober Thema-afsluiting groep 3,4 en 5 14:40 15:00 U krijgt als ouders van de kinderen uit deze groep de gelegenheid

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen.

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen. Maandag 15-10 Net het herfstweer gaan wij op onderzoek uit in het bos. Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken Met het herfstweer buiten gaan wij binnen de strijd aan tegen elkaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 OKTOBER 2014

NIEUWSBRIEF 1 OKTOBER 2014 Beste ouders/verzorgers, Zoals u weet zijn we dit schooljaar op een bijzondere manier gestart; we hebben een nieuwe indeling gemaakt en de leerlingen van de 2 locaties zijn door elkaar gegaan. We hebben

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier.

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier. Weeknieuws nr. 8 2 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 12 november Kinderen vrij 28 november Kinderen vrij 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016 Toermalijnnieuws Nieuwsblad Openbare school Toermalijn Algemene informatie Nummer 2 20 oktober 2016 Open ochtend voor peuters en kleuters Op dinsdag 1 november is er weer een open ochtend voor peuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Met een goede Aanloop komen we samen verder!

Met een goede Aanloop komen we samen verder! Op 9 november jl. hebben alle kinderen genoten van het Nationaal Schoolontbijt. Het was een gezellig samenzijn in alle groepen, waar tijdens het eten met elkaar ideetjes werden uitgewisseld over wat je

Nadere informatie