NIEUWSBRIEF DECEMBER 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF DECEMBER 2011"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2011 In deze nieuwsbrief: Run4Semmy Paint4Semmy Familiedag Bijzondere Acties: - Joep4Semmy - Esmee4Semmy - Rick4Semmy - Gift FBTO - Levenskransen - Statiegeld AH Lopende acties: - Koop wijn bij 't Fust - Houtwormkasjes Komende acties: - Cross Jump4Semmy - Six4Semmy - Semmy's Rock! - Varen met blusboot Indrukwekkende Commercial Stichting Semmy Onderzoeksnieuws - WE DID IT! Jaaropbrengst 2011 Door allerlei oorzaken, intern en extern, heeft deze nieuwsbrief lang op zich laten wachten. We hebben daarom ook veel te vertellen. Over de Run4Semmy, over bijzondere acties, over komende acties en belangrijk onderzoeksnieuws. Wij wensen jullie veel leesplezier en mocht je na het lezen je ergens voor willen aanmelden of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via info@stichtingsemmy.nl Run4Semmy Onder wederom een mooi blauwe lucht vertrokken bijna vijfhonderd hardlopers (een record!) van het Olympisch Stadion om deel te nemen aan Run4Semmy Voor de start kwamen de lopers bij elkaar in de foyer van VUmc. Ambassadrice Wendy van Dijk en hoofd kinderoncologie Gert-Jan Kaspers, die beiden wegens werkzaamheden verstek moesten laten gaan, moedigden de deelnemers aan met een videotoespraak. Renate Wennemars moedigde de lopers tijdens het lopen aan en Marga Bult hield het finishlint vast en verwelkomde de lopers. Er heerste weer een bijzondere sfeer in de foyer, zeker toen de namen van de kinderen werden voorgelezen die het afgelopen jaar zijn overleden. Maar ook Renate Wennemars hield een emotionele toespraak die de tranen liet stromen. Marga Bult en Renate Wennemars In 2010 bracht het evenement ruim euro op, dat was inclusief een mooie bijdrage van stichting Egbers die onze stichting steunt. Dit jaar is de stand tot op heden ,-- waarbij er geen bijdrage is meegerekend van de Stichting Egbers. In ieder geval willen wij vermelden dat er mensen meeliepen met Pim Centen in gedachten, zij brachten met elkaar maar liefst 6.000,-- op. En ook voor Hidde de Jong was er een hele groep lopers, zij brachten meer dan 7.500,-- aan sponsorgeld mee! Met twee bussen vol (78 lopers en 28 supporters uit Vaassen en Omstreken) hebben de familie en vrienden van Danique Steunenberg deelgenomen aan de Run4Semmy. Daarbij hebben zij een fantastisch bedrag ingezameld, maar liefst Eur 7.940,43. Arnold Baeten heeft meegelopen voor zijn neefje Gijsje, die nu helaas met deze ziekte te maken heeft gekregen. Arnold heeft maar liefst 4.757,-- aan sponsorgeld bij elkaar weten te krijgen.

2 Tenslotte hadden de opa en zus van Rick Gubbels maar liefst bij elkaar 5.750,-- bijeengebracht. Helaas overleed Rick enkele dagen voor de Run en konden zij dus niet aanwezig zijn. Wij danken onze sponsoren: Bergman Clinics uit Naarden en Medicort uit Hilversum. En hun medewerkers Sabine en Saar die op de dag van de run meehielpen met het uitdelen van de startnummers en t-shirts. En natuurlijk alle andere vrijwilligers die hebben meegeholpen deze dag weer tot een succes te maken. Overigens was net voor de run uit de 4 mijl van Groningen, bij intimi van de stichting ook wel bekend als Run4Iris (in herinnering van Iris Klaassens). Ruim vijftig lopers hebben daaraan meegedaan en brachten samen bijna 1.000,-- op. De foto s van onze eigen fotografe, Arlette Bakker, staan op: Overige foto s staan op: Ook zijn de videoboodschappen van onze ambassadeurs Wendy en professor Kaspers hier te vinden: Klik hier voor de boodschap van Wendy en hier voor de boodschap van Kaspers. Paint4Semmy De Paint4Semmy hebben we moeten uitstellen; beter ten halve gekeerd dan ten hele gestrand! Het lukt ons niet om het evenement zodanig te organiseren dat het waardig was voor de kunstenaars en dat de opbrengst voor de Stichting maximaal was. De kunstwerken zijn te mooi om zomaar even te veilen. Binnenkort gaan we om tafel met de afdeling communicatie van VUmc. Waarschijnlijk wordt het een gezamenlijk evenement van Stichting Semmy en VUmc waarbij de opbrengst naar Vonk/Semmy gaat. Zodra er meer bekend is, wordt u natuurlijk geïnformeerd.

3 Familiedag Op 19 juni 2011 werd er zoals ieder jaar een familiedag georganiseerd voor de ouders, broertjes en zusjes en familieleden van kinderen die overleden zijn aan hersenstamkanker. Om uur werden er ongeveer 70 ouders en broertjes en zusjes en familieleden verwacht in Baarn. Het was een ietwat sombere en regenachtige dag. Toch was dit geen belemmering voor de families om naar de familiedag in Baarn te komen. Vele ouders en familieleden vonden het erg fijn om met hun lotgenoten het verdriet, verhalen en ervaringen te delen. De broertjes en zusjes konden intussen in een prachtige speeltuin spelen. Om half 1 stond er een heerlijk lunchbuffet voor iedereen klaar. Tijdens het eten was er gelegenheid om met elkaar te praten waarbij de emoties met veel respect werden uitgewisseld en gedeeld. Het was voor velen een zeer waardevolle ontmoeting. Na de lunch kregen de ouders een lezing van vertegenwoordigers van het VUmc over de onderzoeksresultaten van het afgelopen jaar. Belangrijkste doorbraak was de realisatie van een dierenmodel waarbij DIPG-cellen waren gebruikt. Uniek in de wereld. Tijdens de lezing was er in een andere ruimte voor alle kinderen een circusworkshop waarbij de kinderen geleerd werd op een koord te lopen, te jongleren, op een éénwieler te fietsen, etc. Daarnaast konden de kinderen geschminkt of getatoeëerd worden. De kinderen hadden veel plezier en konden zich naar hartenlust uitleven tijdens de circus workshop. Na de lezing mocht een aantal kinderen dat zich daarvoor opgegeven had hun geleerde circusacts tijdens een circusvoorstelling voordragen. Dat was een prachtige afsluiting van de dag. Zowel ouders, familie en broertjes en zussen genoten volop van deze voorstelling. De familiedag werd afgesloten onder het genot van een drankje. Het was wederom een zeer geslaagde dag. Stichting Semmy wil Kiwanis Haaglanden danken voor haar financiële bijdrage om de jaarlijkse familiedag mogelijk te maken. En we danken de familie Schraven, Frank, Leon en kids, voor de goede zorgen op het gebied van eten en drinken. Geheel belangeloos en vanuit Nijmegen, bedankt! Bijzondere acties Om deze nieuwsbrief leesbaar te houden, maken we een selectie uit de acties die gehouden zijn het afgelopen jaar. Voor meer informaties en andere acties verwijzen wij je naar de website. Joep4Semmy Op 17 maart 2011 overleed Joep Hermsen uit Baarn na een strijd van 20 maanden. In mei zou Joep net als Semmy negen geworden zijn.

4 In plaats van bloemen werd een donatie gevraagd voor Stichting Semmy en op de Amalia Astro school werd ter nagedachtenis van Joep een collecte voor de Stichting gehouden. Collecte Esmée Smeets (Esmée4Semmy) Op 29 juli jl. overleed Esmée Smeets aan de gevolgen van een ponsglioom. Zij mocht slechts 9 jaar worden. Haar ouders vroegen tijdens de afscheidsdienst een bijdrage voor Stichting Semmy i.p.v. bloemen. Er werd maar liefst 1.800,-- gedoneerd. Rick4Semmy, een echte held! Een paar dagen voor de Run4Semmy ontvingen wij het trieste bericht dat de 15- jarige Rick Gubbels was overleden. Rick koos er zelf voor om met weefsel na zijn overlijden het onderzoek te steunen en wilde zelf geen bloemen bij zijn crematie maar donaties voor de Stichting. Daar werd massaal gehoor aan gegeven en dus kon zijn familie 1.900,-- overmaken. Gift FBTO Een bijzondere gift ontvingen wij van verzekeraar FBTO. Zij hebben een nieuw logo en daarom werden de spullen met het oude logo binnen de Achmea organisatie verkocht. De opbrengst ging naar Stichting Semmy. En zo kregen we zomaar ,- op onze rekening gestort! We zijn natuurlijk naar het hoofdkantoor van FBTO gegaan om ze te bedanken voor deze fantastische gift. Hieronder de uitreiking van de cheque waarbij John een FBTO trainigspak aan had gedaan. Levenskransen De ouders van Hidde de Jong zijn deze zomer al druk in de weer geweest met kerstballen. Overal verzochten ze om oude kerstballen. En dat hebben ze geweten hun hele huis stond op een gegeven moment vol met kerstballen. Op de familiedag was het zover. Daar werd eindelijk onthuld wat het doel van al deze ballen was. Wij vinden het helemaal geweldig. Wat een mooie kransen! Handgemaakt door vrijwilligers die onze stichting een warm hart toedragen, en reken maar dat er heel wat uurtjes werk inzitten. De kransen zijn verkocht voor 45 euro. Hoeveel de actie uiteindelijk gaat opbrengen, is nog even een verrassing. Duidelijk is wel dat er meer vraag naar deze kransen is oftewel is er iemand onder jullie die het stokje wil overnemen? Het hoeft niet de hele actie te zijn maar wie zou ballen willen plakken, wie heeft er ruimte voor de opslag van de kerstballen (stal of schuur) of een ruimte waar de kerstkransen gemaakt kunnen worden? Laat het ons weten via info@stichtingsemmy.nl.

5 Statiegeld filiaal AH voor Stichting Semmy Anneke Smeets werkt bij Albert Heijn, filiaal 1287 aan Frederik Hendriklaan 80 te Den Haag. Zij kwam op het idee om bij de emballage een bus voor statiegeld-bonnen neer te zetten waar de klanten hun bon konden deponeren. Na 2 maanden is het fantastische bedrag wat opgehaald is, opgelopen tot 1.200,--., Misschien is dit een leuk idee wat ook in andere supermarkten zou kunnen? Wie pakt deze handschoen op? Elke actie is bijzonder en meer informatie is hier te vinden. Lopende acties Koop goede doelen wijn via Slijterij t Fust Vanaf heden tot 1 juni 2012 verkoopt Slijterij t Fust te Hoorn goede doelen wijn. Dit is een Aktie van de inkoopgroep Les Genereux, maar elk vennoot heeft zijn eigen goede doel uit zijn regio. De eigenaar Rob de Boer werd op onze stichting gewezen door mevr. Wormsbecher die weer een vriendin is van de oma van Semmy. De wijnen hebben allemaal hetzelfde etiket alleen de halslabels zijn verschillend. Deze is standaard zwart maar met ons logo erop. Ook is er een website gemaakt waar alle doelen op vermeld worden. Wij hebben alvast voorgeproefd en de wijn is erg lekker Oftewel kopen die wijn! En denkt u nu, ik woon niet in de buurt van Hoorn, geen punt: er is ook een webwinkel: Houtwormkastjes.nl Anders dan de naam doet vermoeden zijn werkelijk schattige kasten en ander klein meubilair te koop via deze site. Achter al deze prachtige meubels zit Chantal, die in augustus 2010 haar dochter Bo verloor aan een ponsglioom. De opbrengsten gaan voor 100% naar Stichting Semmy en dus voor 100% naar onderzoek! Kijk eens op haar website en misschien zit er ook voor jou iets bij: Komende acties Wollebrandcross 2012 Een hele mooi opsteker is dat wij uitgekozen zijn door Stichting de Wollebrandcross als één van de zes goede doelen van deze cross. Deze stichting kon de afgelopen 10 jaar ruim 1,6 miljoen euro verdelen over meer dan 60 goede doelen. Dit grootschalige evenement is inmiddels een samenvoeging geworden van diverse andere evenementen zoals een kerstmarkt, spinningmarathon, jeu de boules wedstrijd, zwemcross, walking dinner, bridgetoernooi, fietstocht en afsluitend dan de wollebrandcross dag op 28 januari De laatste kent ook weer diverse onderdelen zoals wandeltocht, kidscross, open Westlandse Cross Kampionschap, Recreatieloop, aangepaste fietstocht en wordt afgesloten met een afterparty. Meer informatie op de site Jump4Semmy Pak die agenda maar weer en noteer 2 juni 2012 te Lopik. Een dag in het teken van sport en spel, een avond met muziek waaronder een optreden van Jan Smit. Kijk op en laten we met zijn allen er een geweldige dag van maken. Wij zullen er zeker zijn!

6 Six4Semmy Houd je van fietsen op ruig terrein, afzien op de moutainbike kom dan op 15 september 2012 naar Noordwijk. Daar wordt voor solo-rijders en teams een 6-uurs race gehouden speciaal voor Stichting Semmy. Meer informatie op Semmy s Rock! Verschillende pop en rockbands uit het hele land traden in 2010 belangeloos op in Partycentrum de Ster in het Brabantse Nieuwkuijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenstamkanker. Het concert werd gepresenteerd door Marieke van Ginneken (Idols) en later op de avond kwam haar zus Aukje. De opbrengst van dit unieke ROCK concert ging volledig naar stichting Semmy. De bands die optraden waren: Enorm, Meatloaf Coverband, Scarlett Stories, Sheerblue, Take it Off, The Grit, HedgeClipper, Pebbles & the Bambams, New York Diesel, Doctor Daniels, Moped, Willem s band, Less Purple, Headlife. Het concert bracht maar liefst 6.747,43 op! Het goede nieuws is dat op 13 oktober 2012 er weer een Semmy s Rock zal zijn. Oftewel zet deze datum in de agenda en, als jullie goede acts weten die zouden willen meewerken, laat het ons dan weten! en Commercial Stichting Semmy Afgelopen jaar hebben de studenten: Colin Huijser, Bas Broertjes, Aydin Dehzad en Nima Mohaghegh van de Filmacademie Amsterdam onder leiding van Bas Meuleman (Bocavista Mediaproducties, ) een commercial voor Stichting Semmy opgenomen. Het script kwam in samenspraak met ons tot stand. VUmc verleende zijn medewerking om als set te dienen, diverse vrijwilligers waren acteurs. De graphics zijn verzorgd door Jankees Van Den Berg. De muziek is gecomponeerd door Harry Herfst. Het resultaat hebben wij vertoond tijdens de Run4Semmy en staat nu op YouTube. Hierbij de link: Stuur deze link gerust naar zoveel mogelijk mensen door! Varen met de blusboot in Nijmegen Martin Bakker, dagdienstschipper / coödinator blusboot, trekt zich het lot van DIPGpatienten enorm aan. Hij biedt aan om met kinderen te gaan vervoeren met de blusboot die in Nijmegen ligt. Varen op de Waal met de blusboot in volle actie. Wil je een kind hiervoor aanmelden, neem dan contact op via info@stichtingsemmy.nl. Onderzoeksnieuws WE DID IT! Ja, echt, dat kunnen we zo stellen. We hebben als eerste in de wereld een dierenmodel. De onderzoekers hadden de innovatieve technieken, de ouders waren bereid om de tumoren van hun kinderen te doneren, jullie zorgden voor de sponsoring en zo hebben we het samen gedaan! Een model waarop medicijnen getest kunnen worden, waarmee de biologie van de tumor bekeken kan worden. Wij kunnen echt trots zijn op onszelf! Meer dan anderhalf jaar nadat de aanvraag door VUmc was ingediend bij Kika stemde zij in met sponsoring. Het toeval wilde dat VUmc net op het punt stond om aan Kika door te geven dat het dierenmodel er was en dat er nu geld nodig was voor de verdere ontwikkeling van dit dierenmodel.

7 Daar zal het geld nu wel aan besteed gaan worden. Let wel, Kika sponsort alleen dit deelonderzoek, voor wetenschappelijk onderzoek (en dat is voor een doorbraak nog steeds nodig) is er slechts 1 sponsor: Stichting Semmy, oftewel jullie allemaal! Op de site is het nu per half jaar te volgen welke progressie het onderzoek maakt. Ook is aangegeven welke internationale samenwerkingsverbanden er inmiddels zijn ontstaan. Eind december 2011 staat er weer een bespreking gepland waarin wij te horen zullen krijgen wat er sinds augustus is gebeurd. Check dus eind januari de site voor de nieuwe informatie. Jaaropbrengst De jaaropbrengst valt dit jaar lager uit dan vorig jaar. Wij schatten uit te komen op ongeveer , - (in 2010: ,-). Het verschil zit hem met name in het feit dat er dit jaar geen Rotary clubs waren die ons steunden en de Paint4Semmy. We hebben ons als stichting gecommitteerd voor ,- per jaar en zullen dus de buffer van vorig jaar moeten aanspreken. Volgend jaar moeten we er met z n allen weer hard aan trekken! En als iemand nog goede contacten heeft bij de Rotary.. haal ze dan aan!!! Graag willen wij ten slotte aan het eind van deze nieuwsbrief een ieder bedanken die ons steunt op welke manier dan ook en zich inzet voor Stichting Semmy. Het is zo hard nodig en wij zijn er echt heel erg blij mee. Op naar een hoopvol 2012! Stichting Semmy Utrechtseweg 707, 1381 GW Weesp e: info@stichtingsemmy.nl w: Afmelden: Meld mij af

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal!

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal! Hallo allemaal! Voor jullie ligt dan eindelijk de 4 e editie van de nieuwsbrief van Stichting Zo Mooi Wonen over de ontwikkelingen betreffende de realisatie van het woonhuis voor 12 jongeren met een verstandelijke

Nadere informatie

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Mogelijk gemaakt door Anonieme sponsor Familie Sandberg Kramer Fietsservice Lijnbaan Vrijwilligers: Jacqueline van Hasselt en dochters Dick Scheffers Het idee van een

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor Unicef vrijwilligers in de regio Leiden en omstreken. Allereerst de beste wensen voor een goed en gezond 2013!

Nieuwsbrief voor Unicef vrijwilligers in de regio Leiden en omstreken. Allereerst de beste wensen voor een goed en gezond 2013! Nieuwsbrief voor Unicef vrijwilligers in de regio Leiden en omstreken Beste Vrijwilligers, Allereerst de beste wensen voor een goed en gezond 2013! We hopen dat het een mooi UNICEF jaar wordt voor ons

Nadere informatie

Spinningmarathon van 6 uur voor Villa Joep

Spinningmarathon van 6 uur voor Villa Joep Organiseert 09 juni 2012 op Haantjesdag SpinForLife 2012 Carl Verheijen reikt cheque uit aan Kees Stuivenberg van Villa Joep Sensationele apbrengst in 2009 Spinningmarathon van 6 uur voor Villa Joep Woudenberg

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette

Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette Handboek Fundraising Run for KiKa Estafette Leuke ideeën voor KiKa-sponsoracties Welkom bij Run for KiKa Estafette! Geweldig dat jij je in gaat zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. In dit handboek

Nadere informatie

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina en De persoonlijke Mijn Ride pagina geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal te doen en mensen in jouw omgeving op te roepen om ook mee te strijden door middel van het doen van een donatie via jouw persoonlijke

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Samenvatting Geschiedenis hoofdstuk 1.4

Samenvatting Geschiedenis hoofdstuk 1.4 Samenvatting Geschiedenis hoofdstuk 1.4 Samenvatting door N. 1931 woorden 18 april 216 3,6 17 keer beoordeeld Vak Methode Geschiedenis Werkplaats Pagina 1 van 12 Inhoud 1. Zieke en gehandicapte kinderen.

Nadere informatie

Werkstuk Informatica CliniClowns

Werkstuk Informatica CliniClowns Werkstuk Informatica CliniClowns Werkstuk door een scholier 1610 woorden 18 april 2016 7,2 10 keer beoordeeld Vak Informatica Inleiding Ik hou mijn werkstuk over CliniClowns, omdat CliniClowns heel leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. herfst Mijn eerste voorwoord als directeurbestuurder van mytylschool Gabriël. Het onderwerp is dan ook een nieuw begin.

Nieuwsbrief. herfst Mijn eerste voorwoord als directeurbestuurder van mytylschool Gabriël. Het onderwerp is dan ook een nieuw begin. Nieuwsbrief herfst 2016 Mijn eerste voorwoord als directeurbestuurder van mytylschool Gabriël. Het onderwerp is dan ook een nieuw begin. Afgelopen week ging mijn dochter Marije van 18 jaar samen met haar

Nadere informatie

Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt.

Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt. Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt. Beste Lezers, Dit is de eerste versie van de nieuwe manier zoals het bestuur van Herberg Papilio de Nieuwsbrief gaat

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Lieve familie en vrienden, Inmiddels is het hier in Trondheim lente geworden. Maar ook in april hebben we nog genoten van de sneeuw en we kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK INHOUD 1. Introductie Midzomernachtduik 2. Ambassadeur Nick Driebergen 3. Meld jouw actie aan bij Spieren voor Spieren 4. Hoe geld ophalen? 5. Maak jouw Midzomernachtduik sponsorpagina aan 6. Organiseer

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Juli Marcel Kersten

Juli Marcel Kersten Juli 2019 De vakantieperiode staat voor de deur. Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Op alle fronten is Koprol springlevend. De kanjers van Koprol s Aqua Unique zetten zich volop in voor de actie

Nadere informatie

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven Voorbeeld sponsorwervingsbrieven We hebben een aantal voorbeeldbrieven geschreven om het sponsorwerven nog gemakkelijker te maken. Kies de versie die het beste bij jou (of je situatie) past: > Brief voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord 0 NUMMER 45 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Elke dag een stap verder. In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Promotiefilm Pagina 2: Schoolkleding en lakens Werkbezoek Pagina 3 : Werkbezoek Kasten ChildRight

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017

Nieuwsbrief Juni 2017 Hierbij ontvangt u onze 2 e nieuwsbrief van dit jaar. SAMENWERKING TUSSEN DE WILDE GANZEN EN SHOMA. Vorig jaar hebben we bij de Wilde Ganzen een aanvraag ingediend voor 3 projecten in en rond onze school

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds BELEIDSPLAN 2016-2018 Stichting HIVSAN Fonds Versie 8 mei 2016 1 van 7 Stichting HIVsan Fonds Inhoudsopgave Introductie 3 Missie, Visie en doelstelling. 4 STICHTING Bestuur & Vrijwilligers Nederland...

Nadere informatie

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO

stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO de stichting de BAS stichting St. Joostmeet 3, 4301 JS Zierikzee IBAN NL47RABO01293.23.586 www.debasstichting.nl - contact@debasstichting.nl 06-23934861 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Pagina 1. Bestuursverslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2017

Nieuwsbrief April 2017 Nieuwsbrief April 2017 We hebben de eerste warme dagen al weer achter de rug. Esperanza verandert langzaam in een Paas-paradijs en natuurlijk is er weer van alles te doen. De traplift is geplaatst, dat

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Spieren voor Spieren. Maart 2016

Spieren voor Spieren. Maart 2016 Spieren voor Spieren Maart 2016 Agenda - Stichting Spieren voor Spieren - Wat is een spierziekte - Filmpje Bram - Visie Spieren voor Spieren - Waarom - Hoe - Wat - Bestedingen - Sportieve acties in het

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau 7 maart 2015 Programma Team Sponsorwerving Inleiding Alpe d HuZes

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden,

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Wij zijn verheugd dat we na het verschijnen van onze eerste nieuwsbrief jullie kunnen vertellen dat we mooie activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Daarnaast

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 6 Uitgifte: 14-1-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 6 Uitgifte: 14-1-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op:

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op: In deze editie: - Belangrijke data - Kaarsenzakken verkoop - Vrijwilligers gezocht - Acties uitgelicht - Speciale SLVH kaart - Benefiet Concert - Zelfgemaakte bonbons - Verse Cake - Autowasdag - Kinderloop

Nadere informatie

Sponsorboek. Alle mogelijkheden voor S&Bfeest 2015 bij elkaar. r u g ge

Sponsorboek. Alle mogelijkheden voor S&Bfeest 2015 bij elkaar. r u g ge Sponsorboek Alle mogelijkheden voor S&Bfeest 2015 bij elkaar. Sluis-en- b r u g ge nfeest Wild Wate r ken k e r wt Tou Race Paal z itten u f St Ste ot ilo ntp Vu erk urw T-shi r ts Algemeen Sluis-en-bruggenfeest

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com December 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Van het Vriendenbestuur

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2016 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Mei 2016

Nieuwsbrief 3 Mei 2016 Nieuwsbrief 3 Mei 2016 Recreatieve Wedstrijden 2016 Sparta heeft dit jaar een van de drie Recreatieve Wedstrijden mogen organiseren. Voor het bestuur en alle vrijwilligers nieuw, maar een mooie uitdaging.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

If at first an idea is not absurd, there is no hope for it Albert Einstein March, April,

If at first an idea is not absurd, there is no hope for it Albert Einstein March, April, If at first an idea is not absurd, there is no hope for it Albert Einstein March, 14 1879 April, 18 1955 1 Team AD6 Tweets Ook wij fietsen tegen de onmacht die kanker heet! 2 Fietsen met een dierbare op

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Stichting Steun 22q11 Want onbekend maakt onbegrepen

Stichting Steun 22q11 Want onbekend maakt onbegrepen Stichting Steun 22q11 Want onbekend maakt onbegrepen Bestuursverslag 2016 Stichting Steun 22q11 Frontstraat 2 5405 AK Uden info@steun22q11.nl Inhoud Missie... 3 Visie... 3 Waarom Stichting Steun 22q11?...

Nadere informatie

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand.

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. Nieuwsbrief NSR december 2015 Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. De Eindspurt is ingezet en we hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Belangrijke data in maart Nieuwsbrief maart 2019 Beste ouders en verzorgers, 4 t/m 8 maart Vakantie We maken ons op voor Carnaval! Voor ieder kind mag dit een leuk feest zijn. De leerlingenraad heeft dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Nieuwsbrief Top-2000 November 2017 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Agenda Top-2000 Seizoen 2017-2018 12 November

Nadere informatie

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST Ondanks het barre winterweer hebben we op 20 december jl. een bijzonder en heel fijn kerstfeest gevierd. De H.J. Smitband speelde de sterren van de hemel en het Geuzenborgkoor

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Update juni 2015 In deze nieuws mail:

Update juni 2015 In deze nieuws mail: In deze nieuws mail: Bijna 100 deelnemers Veiling items Donateurs en sponsoren Nog 12 dagen te gaan Startlijst Muzikaal intermezzo Dankwoord Bijna 100 deelnemers Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl Portfolio Stichting Achterhoekrunners Team 84 Roparun 23-25 mei 2015 www.achterhoekrunners.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Van de voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 14 juli 2017

Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 14 juli 2017 Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 14 juli 2017 Ouderportaal De zomervakantie komt eraan. Dat betekent dat we binnenkort onze leerlingen in ouderportaal gaan doorschuiven naar nieuwe groepen. U zult de foto's

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND NIEUWSBRIEF SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND Al weer een jaar voorbij! Graag brengen wij u op de hoogte van de voortgang van de leerlingen en de activiteiten van het afgelopen jaar middels deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2010

NIEUWSBRIEF Oktober 2010 NIEUWSBRIEF Oktober 2010 Beste Albin Motorboot Vaarders, Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief, editie najaar 2010. Veel leesplezier, en u weet het: elke reactie van u is welkom op ons e-mail adres

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Voor het eerst weer terug

Voor het eerst weer terug Nieuwsbrief augustus 2010 Verslag reis Malawi, deel I Beste allemaal, Eindelijk was het in juni zover: we gingen terug naar Malawi en de school. Bepakt en bezakt met veel spullen, waaronder 200 kinderonderbroeken,

Nadere informatie

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! is t a W l e o d jullie 8? 1 in 20 Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor je vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar Schooljaar 2016-17 22 sept Nieuwsbrief 2 Montessorischool Nijmegen Vooraf Inhoud Vooraf periodeplannen Kalender, schooltuinouders, Kinderboekenweek Big Draw Nijmegen, op tijd komen, techniekouders Technovium,

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Deze avond wordt altijd voorbereid door de activiteitencommissie

Nieuwsbrief. Deze avond wordt altijd voorbereid door de activiteitencommissie Nieuwsbrief Nieuws De afgelopen week en de komende week worden op school de toetsen van het leerlingvolgsysteem afgenomen. De resultaten van deze toetsen geven een beeld van de vorderingen van de kinderen.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie!

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie! Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Spreker: Wendy Roos 15 november 2014 Uitgangspunten Sponsorwerving is leuk Vertel vanuit je passie je eigen verhaal Het is onze droom dat niemand meer doodgaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

December

December December 2018 www.heidepolle.nl De Kerstboom van OBS Heidepolle Elk jaar is het weer verbazingwekkend hoe snel de tijd gaat. Het is alweer december, een gezellige tijd. En natuurlijk hoort daar een kerstboom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Feedback Beste ouder, Wij vinden het belangrijk om van ouders en leerlingen feedback te krijgen op ons onderwijs en onze organisatie. Wij willen daarvan leren

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND JAARVERSLAG 2016

STICHTING DAPPER KIND JAARVERSLAG 2016 STICHTING DAPPER KIND JAARVERSLAG 2016 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Jaarverslag Stichting Dapper Kind Visie Doelen Bestuur Ziekenhuizen Acties Vrijwilligers Financieel overzicht pagina 2

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie