FABULOUS AT 40 CELEBRATES 40TH ANNIVERSARY -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FABULOUS AT 40 CELEBRATES 40TH ANNIVERSARY -"

Transcriptie

1 PERSBERICHT FABULOUS AT 40 - THE BODY SHOP CELEBRATES 40TH ANNIVERSARY - Op 27 maart viert The Body Shop haar 40ste verjaardag. Het revolutionaire merk, dat pionier is op het gebied van ethische beauty producten, heeft in de aanloop naar haar verjaardag de nieuwe Enrich Not Exploit commitment gelanceerd. Met deze nieuwe, wereldwijde strategie wil The Body Shop het meest ethische en het meest duurzame bedrijf ter wereld worden. Al vanaf de lancering van de Trade not Aid strategie in 1987, het eerste Community Trade programma, tot aan de uitvinding van de eerste Body Butter in 1992, maakt The Body Shop zich sterk om veranderingen in de beauty industrie mogelijk te maken. Zo heeft The Body Shop in 2013, na 20 jaar van protest, de import en verkoop van ingrediënten en beauty producten die op dieren zijn getest aan banden gelegd in de EU. Tot op de dag van vandaag blijft The Body Shop zich hier wereldwijd voor inzetten. Voor haar 40ste verjaardag lanceert The Body Shop Bio-Bridges. Dit nieuwe initiatief zorgt voor het herstel en de bescherming van 75 miljoen vierkante meter beschadigd natuurgebied. Ook helpt The Body Shop de bevolking om bewuster en duurzamer te leven. Naast de lancering van Bio-Bridges zal The Body Shop ook een nieuwe, 100% natuurlijke verzorgingslijn lanceren. Deze verzorgingslijn bevat de beste, natuurlijke ingrediënten met een heerlijke nieuwe geur. De productie van deze lijn zal de natuur niet beschadigden. Ook zal The Body Shop de nieuwe en duurzame AirCarbon verpakkingen lanceren. Deze AirCarbon verpakkingen zijn een alternatief voor plastic, broeikasgassen worden omgezet om de natuur minder te belasten. In 1976 richt Anita Roddick The Body Shop op in Brighton Engeland. Tegenwoordig heeft The Body Shop meer dan medewerkers in 65 verschillende landen wereldwijd. Elk jaar worden de 3300 winkels bezocht door meer dan 250 miljoen bezoekers.

2 Jeremy Schwartz, Chief Executive van The Body Shop : Onze aanpak is altijd al anders geweest. Zo gebruiken we onze winkels en producten om problemen op het gebied van milieu en mensenrechten te communiceren. Hiermee willen we onze werknemers en klanten inspireren om actie te ondernemen. Dit heeft geresulteerd in grote, zichtbare veranderingen. In de afgelopen 40 jaar is onze belofte om positieve veranderingen te realiseren niet veranderd. Ons doel is om de aarde, de mensen en de dieren te beschermen. Onze producten verrijken, doen geen valse beloftes en zijn nooit getest op dieren. De belofte van The Body Shop naar mens, dier en natuur herinnert de klanten er aan waarom ze voor ethisch verantwoorde beauty producten moeten kiezen. Met de nieuwe veranderingen wordt de focus nog meer gelegd op het verrijken van de aarde, de producten en de levens van mensen. Verrijken meerwaarde kweken zonder roofbouw te plegen. Door het initiatief Bio-Bridges wordt het succes van het Community Trade programma verdubbeld. Hierdoor draagt The Body Shop bij aan de bescherming van de meest bedreigde diersoorten ter wereld en helpt het om de belangrijkste delen van het regenwoud te behouden. Making beauty better for 40 years: Voordat The Body Shop een belangrijke speller werd in de beauty branche was het al een pionier op sociaal gebied. The Body Shop gelooft in de filosofie dat bedrijven ingezet kunnen worden om goede veranderingen teweeg te brengen. Enkele historische feiten van The Body Shop : 1976: The Body Shop heeft haar eerste winkel geopend op 26 maart in Brighton. In 1978 werd de eerste franchise winkel geopend in Brussel, en in 1982 werden er al twee winkels per maand geopend. 1977: The Body Shop lanceerde haar beroemde Vitamine E verzorgingslijn. De bestseller was de hydraterende Vitamine E gezichtscrème. 1981: The Body Shop lanceerde de iconische cruelty-free White Musk geur. Het was toen het eerste product dat gemaakt was van natuurlijke muskusolie. Tegenwoordig is de White Musk nog steeds een iconische geur van The Body Shop. Onlangs is de geur Black Musk toegevoegd aan het assortiment.

3 1985: The Body Shop introduceerde de verkoelende Peppermint Foot lotion. Dit product werd gemaakt nadat deelnemers van de London Marathon in de winkel kwamen met pijnlijke voeten. 1986: De introductie van de Save the Whale campagne samen met Greenpeace. Dit was de eerste grote campagne die Anita Roddick met The Body Shop organiseerde om aandacht te trekken voor het behoud van de walvis. The Body Shop was hiermee ook een van de eerste internationale beauty merken die Jojoba olie gebruikte als alternatief voor walvisolie. 1987: Trade not aid was de filosofie waar Anita Roddick gepassioneerd in geloofde. Volgens haar was dit de meest effectieve manier om armoede te verslaan. Het eerste Community Trade product van The Body Shop was een voetroller, geproduceerd door een leverancier in India. Door de handel met The Body Shop kon Teddy Exports blijven bestaan. 1990: The Body Shop Foundation, een goed doel dat de mensenrechten- en milieuorganisaties aan fondsen helpt, werd opgericht. 1992: De lancering van de eerste Body Butter, te beginnen met Mango. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest bekende producten van The Body Shop. Het is sindsdien geïmiteerd en gekopieerd, maar de onze is nog steeds wereldwijd de beste. 1996: De Against Animal Testing campagne leidde in november 1998 tot een UK-breed verbod op dierproeven voor cosmetische producten en ingrediënten. De grootste petitie (vier miljoen handtekeningen) ooit wordt overhandigd aan de Europese Commissie. 1997: The Body Shop is het eerste internationale cosmeticabedrijf dat wordt erkend in het kader van de Humane Cosmetics Standard, ondersteund door toonaangevende internationale groepen voor de dierenbescherming. 1997: De inmiddels iconische Tea Tree olie werd gelanceerd. De kleine fles is een geliefde, natuurlijke oplossing voor een egale huid. De tea tree olie, oorspronkelijk afkomstig uit Australië, komt nu van onze Community Trade leverancier in Kenia. 1998: The Body Shop werd een van de oprichters van het Ethical Trading Initiative. De gepassioneerde inzet voor de rechten van de mens heeft altijd bepaald hoe The Body Shop handel drijft met leveranciers over de hele wereld. The Body Shop bouwt aan hechte relaties met deze leveranciers en werkt samen om voor ethische handel in het hart van het bedrijf te zorgen.

4 The Body Shop is van mening dat dit de manier is van hoe zaken gedaan moeten worden. 1998: De lancering van The Body Shop Hemp range veroorzaakt wijdverspreide controverse wanneer de pers over de relatie van hennep tot cannabis schreef. Het maakte de lancering een groot succes, en het product is vandaag de dag nog steeds populair. 2003: De Stop Violence in the Home campagne wordt gestart om geld in te zamelen ter ondersteuning van slachtoffers van geweld. 2006: L'Oréal verwierf The Body Shop en is trots een succesvol, natuurlijk georiënteerd bedrijf met een duidelijke erfenis op basis van sterke en goed gedefinieerde waarden, in het portfolio op te nemen. 2007: The Body Shop werd het eerste cosmeticabedrijf dat duurzaam geoogste palmolie gebruikt. 2008: The Body Shop ïntroduceert 100% gerecyclede PET-flessen. 2009: The Body Shop en ECPAT International lanceerden de Stop Trafficking Of Children & Young People campagne. Het inspireerde tot verandering op ongekende schaal, er werden meer dan 7 miljoen handtekeningen van klanten wereldwijd verzameld, wat resulteerde in het aannemen van nieuwe wetgeving in meer dan 20 landen in reactie op onze verzoeken. Het werd de grootste campagne ooit voor The Body Shop. 2012: Drops of Youth Concentrate wordt gelanceerd. Het product, dat een 98% natuurlijke formule heeft en stamcel-technologie bevat, werd het best verkopende product van The Body Shop. 2012: The Body Shop lanceerde Wood Positive, ter compensatie van alle op basis van hout papier en pulp dat in de primaire, secundaire en doorvoer verpakkingen gaat. In 2012, lag de focus op het Atlantische regenwoud in Brazilië, en de zuidelijke Andes in Ecuador. 2013: Na 20 jaar van toegewijd campagne voeren, viert The Body Shop een verbod op het voorkomen van de invoer en verkoop van op dieren geteste cosmetische producten en ingrediënten in de EU. 2015: The Body Shop lanceert een innovatieve nieuwe huidverzorgingslijn, Oils of Life, doordrenkt met de kracht van drie zaadoliën: zwarte komijnzaadolie, rozenbottelzaadolie en cameliaolie, bekend om hun opperst revitaliserende eigenschappen op de huid.

5 De nieuwe premium collectie was samen met de nieuwe body care range, Secrets of the World een fenomenaal succes. 2016: The Body Shop lanceert het nieuwe Commitment: Enrich Not Exploit. It s in our hands. - EINDE - Over The Body Shop Het wereldwijd bekende beautymerk The Body Shop werd in 1976 opgericht door Anita Roddick, in het Engelse Brighton. The Body Shop wil op positieve wijze het verschil maken in de wereld, door het duurzaam en ethisch verantwoord produceren van skincare, haircare en make-up van hoge kwaliteit, geïnspireerd door de natuur. Het was het eerste bedrijf dat ging werken vanuit de gedachte dat zaken doen goede veranderingen in gang kan zetten. Deze visie wordt sinds de overname door L Oréal in 2006 nog steeds aangehangen, maar dan op steeds grotere schaal. The Body Shop heeft meer dan 3000 winkels in meer dan zestig landen. VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie) House of Rebels ondersteunt The Body Shop bij haar marketing en PR werkzaamheden. Voor meer informatie, beeld- en/of productaanvragen, kan je telefonisch of per contact opnemen met Merel Brouwer van House of Rebels. House of Rebels - marketing, communicatie, events & PR Nachtwachtlaan EA Amsterdam Tel.: thebodyshop@houseofrebels.com

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT ONTDEK DE COMPLETE LIJN Onthul jouw meest heldere teint ooit met de nieuwe Drops of

Nadere informatie

Over de. Bernard van Leer Foundation

Over de. Bernard van Leer Foundation Over de Bernard van Leer Foundation Wie wij zijn De Bernard van Leer Foundation gelooft dat het realiseren van een sterke start voor alle jonge kinderen niet alleen goed is om te doen vanuit moreel perspectief,

Nadere informatie

Eenmaal, andermaal, verkocht: Land Rover levert flinke bijdrage met veiling voor bedreigde neushoorns

Eenmaal, andermaal, verkocht: Land Rover levert flinke bijdrage met veiling voor bedreigde neushoorns 12 oktober 2018, 09:01 (CEST) Eenmaal, andermaal, verkocht: Land Rover levert flinke bijdrage met veiling voor bedreigde neushoorns Een beeld van een neushoorn, gemaakt door Gerry McGovern, Land Rovers

Nadere informatie

Jamie Oliver rijdt als eerste in nieuwe Range Rover Evoque

Jamie Oliver rijdt als eerste in nieuwe Range Rover Evoque 12 december 2018, 13:21 (CET) Jamie Oliver rijdt als eerste in nieuwe Range Rover Evoque De wereldberoemde chef-kok Jamie Oliver is een van de eerste personen die met de nieuwe Range Rover Evoque heeft

Nadere informatie

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei persbericht vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei Populair vidaxl-platform nu ook open voor andere verkopers Start bouw nieuw distributiecentrum van 100.000 m² Kan niet, echt wel tv-campagne in Nederland

Nadere informatie

Qi ESSENTIAL COSMETICS

Qi ESSENTIAL COSMETICS Qi ESSENTIAL COSMETICS Na een lange testfase introduceert Chi International BV een unieke serie basiscosmetica met een neutrale formule. Deze preparaten zijn speciaal ontwikkeld voor toevoegingen van Chi

Nadere informatie

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM REVITALISEER JE HUID INTENSIEF TERWIJL JE SLAAPT

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM REVITALISEER JE HUID INTENSIEF TERWIJL JE SLAAPT IT S NOT A DREAM IT S A CREAM REVITALISEER JE HUID INTENSIEF TERWIJL JE SLAAPT. MET OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NIEUW 3 KOSTBARE ZAADOLIËN 7 ESSENTIËLE OLIËN OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING SLEEPING

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE

Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE Jaguar Land Rover en Waymo hebben vandaag een langlopend strategisch partnerschap

Nadere informatie

Nieuwe Land Rover Defender passeert 1,2 miljoen testkilometers

Nieuwe Land Rover Defender passeert 1,2 miljoen testkilometers 30 april 2019, 09:53 (CEST) Nieuwe Land Rover Defender passeert 1,2 miljoen testkilometers De ontwikkeling van de nieuwe generatie Land Rover Defender wordt voltooid in samenwerking met natuurbeschermingsorganisatie

Nadere informatie

Jaguar Land Rover investeert in FATMAP om gemakkelijker en veiliger door off-road wereld te navigeren

Jaguar Land Rover investeert in FATMAP om gemakkelijker en veiliger door off-road wereld te navigeren Jaguar Land Rover investeert in FATMAP om gemakkelijker en veiliger door off-road wereld te navigeren InMotion Ventures, de participatiemaatschappij van Jaguar Land Rover, investeert in FATMAP. Dit is

Nadere informatie

Connected modellen van Jaguar en Land Rover 'praten' met elkaar op 'connected wegen'

Connected modellen van Jaguar en Land Rover 'praten' met elkaar op 'connected wegen' Connected modellen van Jaguar en Land Rover 'praten' met elkaar op 'connected wegen' Jaguar Land Rover test slimme, connected auto s op wegen in het Verenigd Koninkrijk ter voorbereiding op de komst van

Nadere informatie

WONEN MET EEN GROEN WOONT ENERGIE NEUTRAAL COMFORTABEL WONEN EN TOCH GELD BESPAREN. Lodewijk Hoekstra NIEUW! DE ENERGIE-EXPERT Steeds meer

WONEN MET EEN GROEN WOONT ENERGIE NEUTRAAL COMFORTABEL WONEN EN TOCH GELD BESPAREN. Lodewijk Hoekstra NIEUW! DE ENERGIE-EXPERT Steeds meer ELEKTRISCH RIJDEN ZONNEPANELEN DE ENERGIE-EXPERT 64 39 26 Steeds meer Kosten, opbrengst & Nul-op-de-meter in betaalbare modellen salderingsregeling een jaren 80-woning NIEUW! Lodewijk Hoekstra WOONT ENERGIE

Nadere informatie

Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar

Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Inhoudsopgave 04. Cadeau-ideeën voor haar 08. Cadeau-ideeën voor hem 10. Cadeau-ideeën voor hem & haar 12. Luxe cadeauverpakking & cadeaukaart 14. Cadeaupakketten

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty PRODUCT CATALOGUS way to beauty OUR STORY... Whitetobrown is in 2005 opgericht door vooraanstaande productontwikkelaars & specialisten op tanningsgebied, die op zoek waren naar de meest natuurlijk ogende

Nadere informatie

Campagne lancering e-bookplatform

Campagne lancering e-bookplatform Campagne lancering e-bookplatform In opdracht van de Vereniging Openbare Bibliotheken - BNL Update Utrecht, 25 september 2013 Norbert Koopen We willen de bibliotheken een centrale positie in de Nederlandse

Nadere informatie

DAMN GOOD PLASTIC* BOTTLE *DAMN GOOD PLASTIC IS BIOBASED PLASTIC BRANDED BE O BOTTLES BEDRIJFSPRESENTATIE 2019

DAMN GOOD PLASTIC* BOTTLE *DAMN GOOD PLASTIC IS BIOBASED PLASTIC BRANDED BE O BOTTLES BEDRIJFSPRESENTATIE 2019 DAMN GOOD PLASTIC* BOTTLE *DAMN GOOD PLASTIC IS BIOBASED PLASTIC BRANDED BE O BOTTLES BEDRIJFSPRESENTATIE 2019 PLASTIC IS DEAD: LONG LIVE BIOPLASTIC 900 X EMPIRE STATE BUILDING VAN PLASTIC SUIKERRIET KLEUR

Nadere informatie

Ereronde met Jaguar F-TYPE bij einde Arabisch rijverbod voor vrouwen

Ereronde met Jaguar F-TYPE bij einde Arabisch rijverbod voor vrouwen Ereronde met Jaguar F-TYPE bij einde Arabisch rijverbod voor vrouwen Aseel Al Hamad, een vrouwelijke autocoureur uit Saoedi-Arabië, vierde het einde van het autorijverbod voor vrouwen in dat land met een

Nadere informatie

Commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid ONTWERPRESOLUTIE

Commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid ONTWERPRESOLUTIE Europees Parlement 2014-2019 Commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid 24.10.2017 2017/2922(RSP) ONTWERPRESOLUTIE naar aanleiding van vragen met verzoek om mondeling antwoord B8-00000/2017

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

Vacature Sales Developer

Vacature Sales Developer Vacature Sales Developer Dank voor je interesse in een carrière bij Éminence Organic Skin Care! Onze productenlijn biologische huidverzorging biedt hoogwaardige producten en een ongeëvenaarde service aan

Nadere informatie

Van I-PACE tot I-PACE: Jaguar Land Rover geeft aluminium tweede leven

Van I-PACE tot I-PACE: Jaguar Land Rover geeft aluminium tweede leven 02 april 2019, 09:00 (CEST) Van I-PACE tot I-PACE: Jaguar Land Rover geeft aluminium tweede leven Jaguar Land Rover begint aan de nieuwe fase van zijn circulaire strategie met de implementatie van een

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Ontdek de Blushing Romance Spring Look Etos lanceert een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige

Nadere informatie

BLOOMIN MARVELLOUS BRITISH ROSE VOOR EEN ROZENBLAADJES-ZACHTE HUID DIE JE WILT SHOWEN NIEUW LICHAAMS- VERZORGING MET DIRECT GLANSGEVENDE

BLOOMIN MARVELLOUS BRITISH ROSE VOOR EEN ROZENBLAADJES-ZACHTE HUID DIE JE WILT SHOWEN NIEUW LICHAAMS- VERZORGING MET DIRECT GLANSGEVENDE BLOOMIN MARVELLOUS BRITISH ROSE VOOR EEN ROZENBLAADJES-ZACHTE HUID DIE JE WILT SHOWEN NIEUW LICHAAMS- VERZORGING MET DIRECT GLANSGEVENDE F O R M U L E A ROSE OF OUR OWN Je zit op rozen met onze NIEUWE

Nadere informatie

"Stop & Grow" van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval!

Stop & Grow van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval! Presinformatie Stop&Grow /FP Graz, Maart 2018 "Stop & Grow" van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval! Graz: Menselijk haarspecialist Hairdreams heeft de industrie verrast met de introductie

Nadere informatie

VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer Natuurlijk en duurzaam verpakken Consumenten vinden dat bedrijven een belangrijke rol spelen als het gaat om maatschappelijke

Nadere informatie

Opnieuw nadenken over eco-vriendelijke verpakkingen

Opnieuw nadenken over eco-vriendelijke verpakkingen Gedeelde inhoud Opnieuw nadenken over eco-vriendelijke verpakkingen Bron: Beauty Packaging 2015-04-29 http://www.beautypackaging.com/issues/2015-04-01/view_features/rethinking-eco-responsible-packaging/

Nadere informatie

I. Inleiding.. II. Opbouw van dit beleidsstuk.. 1. Motieven MVO.

I. Inleiding.. II. Opbouw van dit beleidsstuk.. 1. Motieven MVO. MVO Beleid Inhoudsopgave I. Inleiding.. II. Opbouw van dit beleidsstuk.. 1. Motieven MVO.. People.1. Goed werkgeverschap... Maatschappelijke betrokkenheid.... Eerlijk zakendoen.. Planet.1. Duurzame mobiliteit...

Nadere informatie

ListMinut breidt uit naar Antwerpen & Gent: Wij willen het dagelijks leven van mensen veranderen

ListMinut breidt uit naar Antwerpen & Gent: Wij willen het dagelijks leven van mensen veranderen Persbericht Antwerpen, 6 november 2017 ListMinut breidt uit naar Antwerpen & Gent: Wij willen het dagelijks leven van mensen veranderen Ten gevolge van haar succes in Brussel breidt ListMinut vanaf vandaag

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

Natural Australian Experiences

Natural Australian Experiences Natural Australian Experiences Mt Romance introductie 1980s opgericht door Steve en Karen Birkbeck 45 medewerkers, $15 miljoen omzet Wereldleider in Australische sandelhoutolie 1000 ton olie p/j Toeristbestemming

Nadere informatie

HEINEKEN introduceert Heineken 0.0

HEINEKEN introduceert Heineken 0.0 HEINEKEN introduceert Heineken 0.0 Nederland eerste land wereldwijd waar het alcoholvrije bier van Heineken wordt gelanceerd Zoeterwoude, 3 maart 2017 Een wereldwijde primeur in Nederland: Heineken introduceert

Nadere informatie

Back to LVTPR. 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren.

Back to LVTPR. 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren. Back to LVTPR 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren. Brussel, 17 april 2018 - Het iconische merk viert dit jaar haar 120ste verjaardag met een nieuwe campagne

Nadere informatie

Janzen producten zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd met natuurlijke en biologische ingredienten.

Janzen producten zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd met natuurlijke en biologische ingredienten. 2018 Janzen producten zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd met natuurlijke en biologische ingredienten. Janzen maakt gebruik van natuurlijke oliën. Deze biologische producten zijn ontstaan met

Nadere informatie

Code VINCI Leveranciers Global Performance Commitment

Code VINCI Leveranciers Global Performance Commitment Code VINCI Leveranciers Global Performance Commitment Contents P. 2 Introductie P. 2 VINCI s commitments P. 4 Leveranciers commitments P. 6 Implementatie 1 15 april 2012 Introductie Deze Code «Global Performance

Nadere informatie

Eenmaal, andermaal, verkocht: Land Rover levert flinke bijdrage met veiling voor bedreigde neushoorns

Eenmaal, andermaal, verkocht: Land Rover levert flinke bijdrage met veiling voor bedreigde neushoorns 12 oktober 2018, 08:47 (CEST) Eenmaal, andermaal, verkocht: Land Rover levert flinke bijdrage met veiling voor bedreigde neushoorns Een beeld van een neushoorn, gemaakt door Gerry McGovern, Land Rovers

Nadere informatie

Introduction. 01 Chestnut Cosmetics. 02 Visie & Missie

Introduction. 01 Chestnut Cosmetics. 02 Visie & Missie Introduction 01 Chestnut Cosmetics Chestnut Cosmetics is een nieuw beauty merk, afkomstig uit Nederland. De onderneming is in 2011 opgericht door de twee jonge ondernemers Raymond le Belle en Roy van Beek.

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren Recycling is niet iets wat we erbij doen Het is waar we ons op baseren Recycling het zit in ons DNA Tegenwoordig heeft iedereen het over afval als hulpbron. Maar bij DS Smith Recycling is het dat ook echt.

Nadere informatie

Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt

Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt Back to LVTPR Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt Brussel, 11 april 2018 - Dit voorjaar 2018 presenteert Syoss het SALONPLEX

Nadere informatie

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren Recycling is niet iets wat we erbij doen Het is waar we ons op baseren Recycling het zit in ons DNA We beheren meer dan 5 miljoen ton aan recyclebaar materiaal en Tegenwoordig heeft iedereen het over afval

Nadere informatie

ENERGIE & KLIMAATBESCHERMING

ENERGIE & KLIMAATBESCHERMING Om bij te dragen aan de bescherming van het klimaat, beperken we de CO2-voetafdruk in onze gehele waardeketen. Daarbij kijken we verder dan alleen onze eigen activiteiten. Ook door nauw samen te werken

Nadere informatie

Drive Against Malaria nieuwsbrief file:///volumes/projectmanagement/projecten/drive Against...

Drive Against Malaria nieuwsbrief file:///volumes/projectmanagement/projecten/drive Against... Bij problemen met de weergave van deze nieuwsbrief, bekijk hem online. D r i v e A g a i n s t M a l a r i a - N e w s f l a s h - A p r i l 2013 W a n n e e r w e i n d e w e r e l d é é n m i n u u t

Nadere informatie

Max Havelaar: 25 jaar ontwikkeling. Persontmoeting 28 augustus 2014 Lily Deforce Directeur

Max Havelaar: 25 jaar ontwikkeling. Persontmoeting 28 augustus 2014 Lily Deforce Directeur Max Havelaar: 25 jaar ontwikkeling Persontmoeting 28 augustus 2014 Lily Deforce Directeur Agenda 25 jaar Fairtrade: van de boer in het Zuiden tot op ons bord - Evolutie van 1989 tot 2014 - Trade not aid

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Etos lanceert dit najaar een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige on trend verpakking.

Nadere informatie

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare AGF-producten verpakken in kartonnen tray met topseal Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, bij het verpakken van AGF producten, in de richting om recyclebare, fossiele grondstof

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding 3. 2. Campagnes & beleid 5. 3. Communicatie 7

INHOUD. 1. Inleiding 3. 2. Campagnes & beleid 5. 3. Communicatie 7 BELEIDSPLAN 2014 INHOUD 1. Inleiding 3 2. Campagnes & beleid 5 3. Communicatie 7 2 1. Inleiding Het zijn bewogen tijden voor Bont voor Dieren. Eind 2012 is het nertsenfokverbod een feit geworden. Uniek

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

Adventure in a bottle. Etos geurencollectie voor heren

Adventure in a bottle. Etos geurencollectie voor heren Adventure in a bottle Etos geurencollectie voor heren Of je nu van fris, zwoel, kruidig of van allemaal houdt. Etos lanceert een eerste eigen geurenlijn speciaal voor hem met 4 avontuurlijke varianten

Nadere informatie

Code THE. organ VEILIG WERKEN & ETHISCH HANDELEN

Code THE. organ VEILIG WERKEN & ETHISCH HANDELEN THE organ Code VEILIG WERKEN & ETHISCH HANDELEN Inleiding In het leiderschapsgedrag van Morgan staat veilig werken en ethisch handelen altijd centraal, en alles wat we doen bij Morgen moet gebeuren vanuit

Nadere informatie

Inspirerende relatiegeschenken. voor hem & haar

Inspirerende relatiegeschenken. voor hem & haar Inspirerende relatiegeschenken voor hem & haar Index 04. Cadeau-ideëen voor haar 08. Cadeau-ideëen voor hem 10. Cadeau-ideëen voor hem & haar 12. Luxe cadeauverpakking 14. Cadeaupakketten S 17,50 15. Cadeaupakketten

Nadere informatie

3FM Serious Request: Lifeline haalt euro op voor Rode Kruis

3FM Serious Request: Lifeline haalt euro op voor Rode Kruis 27 december 2018, 12:59 (CET) 3FM Serious Request: Lifeline haalt 1.308.889 euro op voor Rode Kruis Dit jaar heeft 3FM Serious Request: Lifeline een geldbedrag van maar liefst 1.308.889 euro opgehaald

Nadere informatie

BINNENSTAD MEEST GELIEFD BIJ WINKELENDE NEDERLANDERS

BINNENSTAD MEEST GELIEFD BIJ WINKELENDE NEDERLANDERS BINNENSTAD MEEST GELIEFD BIJ WINKELENDE NEDERLANDERS Breed aanbod van winkels maakt binnenstad populair Rotterdam, 20 september 2012 - Meer dan de helft van de Nederlanders (55%) winkelt het liefst in

Nadere informatie

ATMA Challenge 2010. Zomer van 2010: 30 Young Professionals 1 Uitdaging De 6120 meter Stok Kangri 1 Doel Stichting Atma World

ATMA Challenge 2010. Zomer van 2010: 30 Young Professionals 1 Uitdaging De 6120 meter Stok Kangri 1 Doel Stichting Atma World ATMA Challenge 2010 Zomer van 2010: 30 Young Professionals 1 Uitdaging De 6120 meter Stok Kangri 1 Doel Stichting Atma World De Challenge In de zomer van 2010 zal een groep Young Professionals naar India

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

De kritische consument

De kritische consument De kritische consument Inleiding Om producten te kunnen maken heb je grondstoffen nodig. Mensen werken met deze grondstoffen en maken er producten van die we consumeren. Een ondernemer is tevreden als

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes

3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes Persbericht Chocolaterie Guylian NV EUROPARK-OOST 1 9100 SINT-NIKLAAS TEL. +32 3 760 97 00 6 juni 2014 3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes

Nadere informatie

FOOD FOR FREEDOM FAIRTRADE

FOOD FOR FREEDOM FAIRTRADE FOOD FOR FREEDOM FAIRTRADE Waar kunnen we ons steentje bijdragen? De wereld heeft een duidelijke klimaatverandering en net daarom moeten we ons vaker deze vraag stellen. We leven een wereld vol verandering

Nadere informatie

Optimaliseren van recyclingprocessen via innovatie in productontwikkeling Duurzaamheidsdialoog TNS NIPO

Optimaliseren van recyclingprocessen via innovatie in productontwikkeling Duurzaamheidsdialoog TNS NIPO Optimaliseren van recyclingprocessen via innovatie in productontwikkeling Duurzaamheidsdialoog TNS NIPO Eelco Smit Philips Consumer Lifestyle 29 maart 2012 Een sterke diverse industriële groep leading

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Ecologisch aankopen. Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen?

Ecologisch aankopen. Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen? Ecologisch aankopen Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen? Overzicht presentatie Inleiding Voorwaarden voor een label Bruikbare labels Problemen Inleiding Keuze leveranciers: Leveranciers met

Nadere informatie

31 oktober 2018, 09:00 (CET) Samenwerking G-SHOCK x Sneaker Freaker x Stance

31 oktober 2018, 09:00 (CET) Samenwerking G-SHOCK x Sneaker Freaker x Stance 31 oktober 2018, 09:00 (CET) Samenwerking G-SHOCK x Sneaker Freaker x Stance Amstelveen, 31 oktober 2018 Casio Computer Co., Ltd. introduceert het resultaat van de samenwerking tussen Sneaker Freaker en

Nadere informatie

Range Rover Velar uitgeroepen tot mooiste auto ter wereld

Range Rover Velar uitgeroepen tot mooiste auto ter wereld Range Rover Velar uitgeroepen tot mooiste auto ter wereld De Range Rover Velar is uitgeroepen tot de mooiste auto ter wereld. De SUV werd vandaag bij de uitreiking van de World Car Awards 2018 op de New

Nadere informatie

De Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking,

De Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag Datum 25 oktober 2016 Betreft Beantwoording vragen van de leden Voordewind (ChristenUnie) en Grashoff (GroenLinks) over hongerlonen

Nadere informatie

Maatschappelijke betrokkenheid in Tanzania

Maatschappelijke betrokkenheid in Tanzania Maatschappelijke betrokkenheid in Tanzania Tanzania heeft naast haar prachtige natuurreservaten de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, nog vele andere prachtige kanten welke je verliefd maken op dit

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA

HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA E-COMMERCE GENERAL MANAGEMENT ONLINE MARKETING #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA Dagelijks vinden ruim negen miljoen klanten precies wat zij zoeken bij bol.com. Met slimme datatools leert de

Nadere informatie

Een duurzame boodschap. Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013

Een duurzame boodschap. Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013 Een duurzame boodschap Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013 Een duurzame koers als familiebedrijf Jumbo is een echt familiebedrijf, dat middenin de samenleving staat. Daar zijn we trots op. Een

Nadere informatie

Ster in Uitvoering is een full service communicatiebureau gevestigd in het centrum van s-hertogenbosch. Ons team verzorgt projectmanagement, PR- en

Ster in Uitvoering is een full service communicatiebureau gevestigd in het centrum van s-hertogenbosch. Ons team verzorgt projectmanagement, PR- en Ster in Uitvoering is een full service communicatiebureau gevestigd in het centrum van s-hertogenbosch. Ons team verzorgt projectmanagement, PR- en communicatieadvies, de productie van middelen en desgewenst

Nadere informatie

Range Rover viert 45 jaar van luxe, design en innovatie

Range Rover viert 45 jaar van luxe, design en innovatie Range Rover viert 45 jaar van luxe, design en innovatie Info Gepubliceerd op: 17 juni 2015 Samenvatting De iconische Range Rover viert vandaag zijn 45e verjaardag. Deze belangrijke mijlpaal is de jongste

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

Hoe Triodos bedrijven selecteert op duurzaamheid. Presentatie voor TNM- werkgroep fondsen Ton Rennen, 25 Augustus 2015

Hoe Triodos bedrijven selecteert op duurzaamheid. Presentatie voor TNM- werkgroep fondsen Ton Rennen, 25 Augustus 2015 Hoe Triodos bedrijven selecteert op duurzaamheid Presentatie voor TNM- werkgroep fondsen Ton Rennen, 25 Augustus 2015 Inhoud Selectie van bedrijven Onderzoeksproces in vogelvlucht Bedrijven met duurzame

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

Deelnemers van Duurzame Leverancier streven naar een CO2-reductie van 20% in het jaar 2020 (t.o.v. 2010)

Deelnemers van Duurzame Leverancier streven naar een CO2-reductie van 20% in het jaar 2020 (t.o.v. 2010) Actieve deelname aan initiatieven Dit document beschrijft de actieve deelname van Pilkes aan het initiatief Duurzame Leverancier, Nederland CO2 neutraal en het initiatief van SKAO (CO2-Prestatieladder).

Nadere informatie

M A G A Z I N E B O X O K T O B E R

M A G A Z I N E B O X O K T O B E R MAGAZINE BOX OKTOBER /SHARE + LOVE HI BEAUTY! Tag #styletone op Instagram om op onze maandelijkse wall of fame te komen en tag ons op Facebook en wie weet win jij wel een gratis box ;-) heb jij gewonnen?

Nadere informatie

Partner van duurzaamheid Duurzaamheidsbeleid Lensing Food B.V. Ruud Harmsen

Partner van duurzaamheid Duurzaamheidsbeleid Lensing Food B.V. Ruud Harmsen Partner van duurzaamheid Duurzaamheidsbeleid 2017-2018 Lensing Food B.V. Ruud Harmsen PROCEDUREHANDBOEK Bladzijde 1/7 Inhoud Over Lensing Food B.V. 2 People 3 Voedselveiligheid 3 Sociale betrokkenheid

Nadere informatie

Ecolabels. Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen?

Ecolabels. Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen? Ecolabels Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen? Overzicht presentatie Voordelen/nadelen labels Voorwaarden voor een label Bruikbare labels Labels en overheidsaankopen Praktische hulpmiddelen

Nadere informatie

Bezoekers Haagse Energiebeurs geïnspireerd om direct duurzaam aan de slag te gaan

Bezoekers Haagse Energiebeurs geïnspireerd om direct duurzaam aan de slag te gaan Persbericht Bezoekers Haagse Energiebeurs geïnspireerd om direct duurzaam aan de slag te gaan Den Haag 26 november 2017 - De Haagse Energiebeurs heeft vandaag opnieuw veel bezoekers geïnspireerd om thuis

Nadere informatie

PH POÄNG 40 JAAR COMFORT EN STIJL. Inter IKEA Systems B.V POÄNG 40 JAAR / IKEA PERSKIT / SEPTEMBER 2016 / 1

PH POÄNG 40 JAAR COMFORT EN STIJL. Inter IKEA Systems B.V POÄNG 40 JAAR / IKEA PERSKIT / SEPTEMBER 2016 / 1 PH136826 POÄNG 40 JAAR COMFORT EN STIJL Inter IKEA Systems B.V. 2015 POÄNG 40 JAAR / IKEA PERSKIT / SEPTEMBER 2016 / 1 PH136825 Het levende bewijs van tijdloos design De POÄNG fauteuil van IKEA viert dit

Nadere informatie

BEHEREN VAN VERTROUWELIJKHEID EN BELANGENCONFLICTEN

BEHEREN VAN VERTROUWELIJKHEID EN BELANGENCONFLICTEN BEHEREN VAN VERTROUWELIJKHEID EN BELANGENCONFLICTEN DE NORMEN EN WAARDEN DIE ONZE ORGANISATIE ONDERBOUWEN The Gap Partnership is 20 jaar geleden ontstaan en is sindsdien uitgegroeid tot s werelds toonaangevende

Nadere informatie

Jaguar Land Rover investeert in FATMAP om gemakkelijker en veiliger door off-road wereld te navigeren

Jaguar Land Rover investeert in FATMAP om gemakkelijker en veiliger door off-road wereld te navigeren Jaguar Land Rover investeert in FATMAP om gemakkelijker en veiliger door off-road wereld te navigeren InMotion Ventures, de participatiemaatschappij van Jaguar Land Rover, investeert in FATMAP. Dit is

Nadere informatie

HELDER & SCHOON Portfolio Management Game

HELDER & SCHOON Portfolio Management Game HELDER & SCHOON Portfolio Management Game Maar eerst een korte introductie https://www.youtube.com/watch?v=5x8gvebvfw0&t=18s HELDER & SCHOON Portfolio Management Game Helder & Schoon is een (fictief) bedrijf

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

Stichting Life Goals en het Leger des Heils presenteren:

Stichting Life Goals en het Leger des Heils presenteren: Stichting Life Goals en het Leger des Heils presenteren: Kroon op het werk Stichting Life Goals en het Leger des Heils zijn bijzonder trots de Homeless World Cup in 2015 in Amsterdam te mogen verwelkomen!

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

OpenTable lanceert in Amsterdam

OpenTable lanceert in Amsterdam OpenTable lanceert in Amsterdam OpenTable helpt restaurants om hun bedrijf te runnen en te laten groeien door de toegang tot een wereldwijd diner-netwerk en hospitality oplossingen van wereldklasse Amsterdam,

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

Jaguar Land Rover investeert in sociale reisplatform WeTrip

Jaguar Land Rover investeert in sociale reisplatform WeTrip 28 november 2018, 08:55 (CET) Jaguar Land Rover investeert in sociale reisplatform WeTrip InMotion Ventures, de participatiemaatschappij van Jaguar Land Rover, investeert in WeTrip: het digitale platform

Nadere informatie

Duurzaam Bankieren in 2015: hoogtepunten en vooruitblik. Waarde creëren voor onze stakeholders

Duurzaam Bankieren in 2015: hoogtepunten en vooruitblik. Waarde creëren voor onze stakeholders Duurzaam Bankieren in 2015: hoogtepunten en vooruitblik Waarde creëren voor onze stakeholders Duurzaam bankieren bij ABN AMRO ABN AMRO levert een scala aan producten en diensten aan particuliere, private

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

50 jaar verfijnde elegantie

50 jaar verfijnde elegantie PERSBERICHT 50 jaar verfijnde elegantie Parmentier zet de toon met de nieuwe Herfst-Winter collectie 2012-2013 Brussel, 22 mei 2012 Het Huis Parmentier, specialist in prêt-à-porter pelscollecties, viert

Nadere informatie

E-COMMERCE M A N AGER

E-COMMERCE M A N AGER Marketing E-Commerce #VACATURE E-COMMERCE M A N AGER ANNA+NINA is in zes jaar uitgegroeid tot huisleverancier van de mooiste sieraden en accessoires in Nederland. De succesvolle scaleup is van een sieraden-agency

Nadere informatie

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren Your way of life! LivelyLives is een maatschappelijk betrokken platform voor vrouwen van vandaag. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je mee? Goede doelen lidmaatschap adverteren Welkom lezer

Nadere informatie

NUTRITION HOME BEAUTY YOUR BUSINESS. Snelle Start!

NUTRITION HOME BEAUTY YOUR BUSINESS. Snelle Start! NUTRITION HOME BEAUTY YOUR BUSINESS Snelle Start! Ontdek onze beste producten met korting! Onze Snelle Start! bundels laten u kennismaken met een aantal van onze best verkopende producten en alleen nieuwe

Nadere informatie

Lokaal, Europa en Internationaal

Lokaal, Europa en Internationaal www.socialbiz.eu Sociale Onderneming Informatiefiche SWISSLEG (ZWITSERLAND) Opgericht in 2012 Rechtsvorm Sector Werkgebied Sector Website Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Handicaps/artificiële

Nadere informatie

Sept 2014. Workshop Provincie Flevoland Innovatiekansen voor gras Huhtamaki Grasverpakking

Sept 2014. Workshop Provincie Flevoland Innovatiekansen voor gras Huhtamaki Grasverpakking Sept 2014 Workshop Provincie Flevoland Innovatiekansen voor gras Huhtamaki Grasverpakking Harald Kuiper, 24 Sept 2014 Korte introductie Huhtamaki Wereldwijde producent van consumentenverpakkingen en speciale

Nadere informatie

5,4. a) Gegevens over de organisatie. Werkstuk door een scholier 934 woorden 5 mei keer beoordeeld. Maatschappijleer

5,4. a) Gegevens over de organisatie. Werkstuk door een scholier 934 woorden 5 mei keer beoordeeld. Maatschappijleer Werkstuk door een scholier 934 woorden 5 mei 2006 5,4 46 keer beoordeeld Vak Maatschappijleer Midden: bespreking van de organisaties 1) WWF of world wide foundation for nature Inhoud: 1) Wat -Gegevens

Nadere informatie