NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 31

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 31"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 31 Agenda 26 april speelgoeddag kleuters 26/27 april lampionoptocht Kampen en IJsselmuiden 27april t/m 6 mei meivakantie 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om uur vrij mei schoolkorfbalweek mei kamp groep kleuters zijn deze dagen vrij! Verjaardagen Wat een feest. De komende 3 weken mogen de volgende kinderen hun verjaardag vieren! Van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een hele fijne dag toe! Lotte Schinkel Lyndi van Dijk Tycho Hartsuiker Djo Vinke 1/2b Silke Kingma Julia Tijmes 1/2b 2-05 Jordy Sollie Lise Holkamp 1/2a 5-05 Gigi Timmerman Felix vd Scheer 1/2a 9-05 Sienna Jager 5

2 Geboorte Bij de familie Kroon is een zoon geboren: Lenno. Van harte gefeliciteerd! De trotse zussen zijn Nora uit groep 5 en Emie ut groep 1 / 2 a. Zending De zending is deze week opgehaald en geteld door Siebe en Nick van Hulzen. De opbrengst is 19, 60. Hartelijk bedankt! Kind op maandag Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de stadspoort, Ruth 4:1-12 Een kleinzoon voor Noömi, Ruth 4:13-17 Week 18: vakantie Week 19 9 t/m 13 mei 2016 Vrij verhaal: Het Wekenfeest (Ruth + tien geboden) De tien geboden, Exodus 19:1-20:17 De heilige Geest komt, Handelingen 2:1-13 Dodenherdenking 2016 Op woensdag 4 mei wordt de jaarlijkse dodenherdenking gehouden. Als leerkrachten en kinderen van groep 7 en 8 van de Rehobothschool lopen we tijdens de dodenherdenking de stille tocht vanaf het Van Heutzplein. De route loopt langs verschillende monumenten aan de IJsselkade; door de Prinsenstraat en het eindpunt is het monument aan de Sablonièrekade. We begroeten de kinderen graag om uur op het Van Heutzplein, om daar vandaan aan de stille tocht mee te doen. De school zorgt voor bloemen om bij één van de monumenten neer te leggen. Spreekuur Op donderdagavond 19 mei is er de mogelijkheid om de leerkracht te spreken. De lijsten voor de 10-minutengesprekken hangen een week van te voren bij de lokalen. Daar kunt u, als u dat wilt, zich inschrijven.

3 Verkeersexamen groep 7 Op 7 april 2016 zijn bijna alle kinderen uit groep 7 geslaagd voor het theoretisch verkeersexamen. Op 14 april zijn de herkansingen gemaakt en nu zijn alle kinderen voor dit gedeelte geslaagd. Van harte gefeliciteerd en goed gedaan! Op donderdag 9 juni volgt het praktijkverkeersexamen, waarvoor nog 4 (groot) ouders worden gezocht, die langs de route willen staan. Eén ouder heeft zich inmiddels gemeld; fijn. Struinen door de uiterwaarden Op vrijdag 20 mei gaat groep 7 op expeditie door de uiterwaarden. Hiervoor zoeken we 5 (groot)ouders om een groepje te begeleiden bij de opdrachten. U kunt zich opgeven via uw kind of rechtstreeks bij de leerkracht. Terugblik op de schoolreisjes. Gisteren zijn de schoolreisjes geweest en deze kunnen we geslaagd noemen. De kinderen hebben we enorm zien genieten van alles wat er te beleven viel, zowel in Duinenzathe als Wildlands. Het mooie weer maakte alles compleet. We kijken er met veel plezier op terug. Op de facebookpagina van de Rehobothschool worden de foto's geplaatst, zodat u een stukje kunt meegenieten van het jaarlijks uitje. Avondvierdaagse Deze wordt dit jaar gehouden op 6 t/m 9 juni. Vanaf groep 2 is er de mogelijkheid om in schoolverband mee te doen. De kosten bedragen 4,00 per deelnemer. De kinderen kunnen zich opgeven tot uiterlijk vrijdag 13 mei. Het opgaveformulier is vandaag meegegeven. Geef vooral het juiste medaillenummer op! De 5 km vertrekt om uur en de 10 km om uur. De start vindt plaats vanaf het Burgemeester Berghuisplein ( bij het Gemeentehuis). De routes en regels kunt u vinden op De A4D Kampen steunt dit jaar het Kamper project Be part. Het doel van Be part is om gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar, die moeite hebben om rond te komen, iets extra s te bieden, zodat die kinderen kunnen "meedoen" in de samenleving. Als u dit project wil steunen, kunt u uw donatie afgeven op het startbureau.

4 Nieuws uit de groepen uit groep 5 Vorige week hebt u kunnen lezen hoe druk we zijn geweest met de schoonmaakactie. We hebben daar veel plezier aan beleefd. Ook zijn we afgelopen donderdag op schoolreis geweest, waar we in de volgende nieuwsbrief wat over vertellen. Dit zijn niet de enige dingen waar we druk mee zijn op dit moment. Met taal zijn we bezig met tijdsbepalingen toe te voegen aan zinnen. Dit is nog best lastig, want welk woord geeft nu aan welke tijd er wordt bedoeld en aan welk woord kun je zien in welke tijd de zin staat. Ook zijn we bezig zinnen zo kort mogelijk te maken, door al het overbodige uit de zin weg te laten. Probeer het maar eens bij deze zin: De grappige en drukke meester koopt een broodje met gehakt bij de supermarkt. Wij zijn benieuwd of u eruit komt! Spelling levert ons ook wat denkmomenten op. De groene en gele klanktenen vliegen ons om de oren in de les. Vraagt u maar eens aan uw kind wat groene en gele klanktenen zijn. Als het goed is weten ze dit. Met rekenen blijven de tafels van groot belang. We zijn nu bezig met grote deelsommen zoals 44:4. Zonder de kennis van tafels is dit best lastig dus blijf vooral oefenen thuis met uw kind. Iedereen heeft ook een ander plekje gekregen in de klas, zodat ze de samenwerking aan kunnen gaan met andere kinderen uit de klas. Wij gaan de komende tijd weer voor mooie leermomenten! Groeten van groep 5 en de juffen. Buitenschoolse activiteiten Afgelopen woensdagmiddag was er in Sporthal de Reeve het SchoolBasketbalToernooi, georganiseerd door basketbalvereniging Lay Back. Kinderen van de groepen 7 & 8 konden een team samenstellen van 6 kinderen en met dit toernooi meespelen. Ze speelden dan tegen teams van andere Kamper basisscholen. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen genoten van deze, in Kampen, onbekende sport. De regels waren voor veel kinderen nog nieuw en ook waren de kinderen nog veel aan het uitproberen hoe ze het spelletje nu zo slim mogelijk konden spelen. Uit groep 8 van de Rehobothschool deed ook een team mee. Nick, Patrick, Danny, Sylvan, Hilmi en Marc vormden samen Patrick & Friends en hebben zelfs de finale gehaald. Die finale was superspannend en eindigde in een 2-2 gelijkspel. Daarop moesten vrije worpen de beslissing brengen en helaas schoten de tegenstanders net een bal meer door het net. Ondanks dit verlies hebben de jongens een ontzettend leuke middag gehad en hebben ze kennis gemaakt met een hele stoere sport!

5 Buitenschoolse activiteiten - Survivallen in de Meivakantie Survivallen is helemaal stoer! Klimmen en klauteren door bossen en over het water heen. In touwnetten springen of tokkelen van een gebouw af. Lijkt je dit leuk om eens te doen? Geef je dan snel op voor deze Vakantieactiviteit! Voor wie? Alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 Wanneer? Woensdag 4 mei 2016 Waar? In Dronten (Knooplaan 1) Hoe laat? Van 10:00 tot 12:00 uur. Vertrek om 9:30 uur vanaf Sporthal de Reeve. Kosten? 4,50 Opgeven? Ja, via De workshop start bij minimaal 5 aanmeldingen. Bij meer dan 15 aanmeldingen kijken we of er een 2 e groep aan het begin van de middag kan starten. De activiteit is in Dronten. Voor het vervoer zijn we afhankelijk van ouders. Dus geeft u uw kind op, dan zou het fijn zijn als u kunt halen en brengen. Heeft u nog vragen? Mail dan naar mkloppers88@gmail.com Sportieve groet, Meester Maarten

6 Bevrijdingsloop jaar vrijheid in Kampen 17 april 1945: de geallieerden steken rivier de IJssel over. Het doel? De stad Kampen bevrijden van de Duitse bezetters. 18 april 2016: Zo n 1100 scholieren verschansen zich op de atletiekbaan van AV Isala 96. Het doel? Zo snel mogelijk 900m afleggen. Waarom? Om te vieren dat de stad al 71 jaar in vrijheid leeft. Jongens, meisjes, 6 jaar of 12 jaar, getraind of ongetraind, gebouwd voor snelheid of juist meer voor gezelligheid, het doet er niet toe. Ze stonden er maar weer. Als het startschot klinkt zie je ook dat sommige kinderen echt voor de winst gaan en anderen het puur als prestatie zien dat ze de tocht van een kleine 1000 meter volhouden. Het is gewoon genieten om naar die kinderkoppies te kijken. De één gefocust op de finishlijn, de ander op het publiek langs de kant. Er wordt tijdens de loop dan ook driftig gezwaaid en natuurlijk gekeken. Wordt dan eindelijk na een kleine twee-en-een-halve ronde de finishlijn gepasseerd dan zijn ze voldaan, nemen dankbaar de medaille in ontvangst en beginnen gretig te likken aan het verkoelende ijsje dat ook hun deel is na de prestatie. Prachtig gewoon om dit te zien. En natuurlijk is er een uitslag. Op de site van AV Isala 96 staat alles keurig op een rij - Leerlingen van de Rehobothschool deden ook goed mee met het verdelen van de prijzen. Hugo Visser behaalde bij de jongens 8 jaar een eerste plaats. Sepp Wezenberg behaalde een derde plek bij jongens 9 jaar. Hannah Holterman wist een derde plek te behalen bij de meisjes 10 jaar. Marc van Dijk wist ook een derde plek te behalen bij jongens 12 jaar. Bij het totaal klassement eindigden de jongens daarmee op een tweede plek. Keurig gedaan hoor! De meisjes bleven steken op een zevende plaats. Ook goed werk hoor. Daar wordt dan weer een totaal score van gemaakt en dan komen we uit op een vierde plaats, net geen beker. Maar dan komt onze troef nog in de baan, de estafette. Daarmee weet de ploeg van de Rehobothschool toch mooi de eerste plaats te behalen. Een erg mooie prestatie. Kortom het was wel wat koud langs de baan, maar zeer hartverwarmende prestatie op de baan. En of je nu wel iets extra hebt gewonnen of niet, gefeliciteerd met de prestatie. En volgend jaar doen we weer mee!

7 Zwembonnetjes In week 19, de eerste week na de meivakantie, zijn wij school van de week in zwembad de Steur. Dit is op woensdag 11 mei en vrijdag 13 mei. U hebt de kortingscoupons hiervoor van ons al ontvangen als bijlage bij een nieuwsbrief. Zeilen groep 6 Op donderdag 12 mei gaan we met de kinderen uit groep 6 zeilen bij ZC"37. De kinderen zullen die middag samen met een zeilmeester in optimistjes leren zeilen. We gaan als klas op de fiets naar ZC"37 toe. We vertrekken om uur vanaf school en we hopen om uur weer terug te zijn. We hebben inmiddels al genoeg ouders die ons tijdens die middag willen begeleiden en ons kunnen helpen bij het leren zeilen. Tussen Hemelvaart en Pinksteren Met je voeten op de aarde sta je starend naar de lucht. En je wacht op wat gaat komen, op wat hoop en toekomstdromen voor jezelf en voor de aarde die al zo lang wacht en zucht. Met je voeten op de aarde sta je stevig op de grond. Maar wie loslaat en durft vragen die wordt door Gods Geest gedragen. Die kijkt verder dan de aarde, dan de grond waarop hij stond. Met je voeten op de aarde kun je in de wolken zijn, krijg je lucht en nieuwe dromen, zweef je weg om terug te komen, om te werken aan een aarde zonder haat en zonder pijn. (Marjet de Jong) Namens het team van de Rehobothschool een fijn weekend en vanaf koningsdag en fijne vakantie gewenst, Truus Biemond (onderbouwcoördinator)

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ mei nummer 32

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ mei nummer 32 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 13 mei nummer 32 Agenda 16 mei 2 e pinksterdag ( kinderen vrij van school) 19 mei avondspreekuur 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 15 april nummer 30 Agenda 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur: lunchpakketje mee! 19/20 april centrale eindtoets groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 31-05-2017

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ maart nummer 26

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ maart nummer 26 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 11 maart nummer 26 Agenda 16 mrt Kleuters vrij i.v.m. studiedag leerkrachten 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les) Zending

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om 12.00 uur vrij 23-27 mei schoolkorfbalweek 25-27 mei kamp groep 8 ------

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

TOETSKALENDER Groep: 7 Toets Engels, unit F Vrijdag 27 mei Groep: 8 Toets Engels, unit E Vrijdag 27 mei

TOETSKALENDER Groep: 7 Toets Engels, unit F Vrijdag 27 mei Groep: 8 Toets Engels, unit E Vrijdag 27 mei SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 20 mei 2016 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015- 2016 CBS DE ACKER. d.d. 22 april 2016 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl. cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015- 2016 CBS DE ACKER. d.d. 22 april 2016 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl. cbsdeacker WEEKBRIEF 2016 CBS DE ACKER Cursusjaar 2015- d.d. 22 april 2016 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 9 mei WEER NAAR SCHOOL! 11 mei schoolfotograaf Feest Vrijdag 22 april was het zover!

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 08-06-2016 Trapvaardigheid Op 17 en 18 mei heeft groep 8 aan het Bavo verkeersveiligheidscircuit bij voetbalvereniging Good Luck deelgenomen. De leerlingen zijn wat betreft hun fietskwaliteiten

Nadere informatie

Weeknieuws nr.32 24 april 2015

Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Data 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 18 mei Bankbattle groep 8 20 mei Schoolkorfbaltoernooi 21 mei

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag Rehobothschool met Dalton onderwijs NIEUWSBRIEF Schooljaar 2017/2018 Nummer 13 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Datum 21-03-2018 We zijn

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 7 juni 2017 nr. 117 Agenda 9 juni Viering Vruchten van de Geest Thema: Geduld 15 juni: voorlichting stichting Sajith 20 juni LOT 21 juni Zomerfair tbv Sajith 22 juni Lesvrije

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum Kind op maandag NIEUWSBRIEF Rehobothschool met Dalton onderwijs 038-3315460 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum 07-03-2018 Wat is

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers,

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers, Beste ouders en/of verzorgers, Inmiddels zijn we aangekomen bij de meivakantie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en we hebben veel mooie activiteiten gedaan. De Buitenlesdag was een enorm succes.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 19 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei - Vakantie, alle leerlingen vrij! Zondag 5

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Agenda 30-05 t/m 3-06 Avondvierdaagse 8-06 Groep 1-2 vrij Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. 13-06 t/m 17-06 FEESTWEEK JOHANNESSCHOOL

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw Kind(eren) alle goeds voor 2014.

Het team van de Rehoboth wenst u en uw Kind(eren) alle goeds voor 2014. januari 2014 nummer 5 sbrief w Nieu 6 januari: nieuwjaarsreceptie voor kinderen/ ouders 7 januari: groep 8 houtwallen maken 8 januari: hoofdluiscontrole 15 januari: groep 1/2a en b geen school 17 januari:

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15.

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15. Maria-Bernadette school 20 april 2018 Nieuwsbrief 15 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4/5 en van groep 6 toegevoegd. U kunt de bijlage

Nadere informatie

Kalender april en mei. Dinsdag 10 april Talentmiddag OR-vergadering Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi meisjes (DTS)

Kalender april en mei. Dinsdag 10 april Talentmiddag OR-vergadering Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi meisjes (DTS) obs De Phoenix Week 14-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Naast de ontspannende activiteiten zoals de laatste ronde van de talentmiddagen en de sporttoernooien, zijn het voor de leerlingen van groep 7 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie